Äldrepedagog till Äldrecentrum och Sociala dagverksamheten jobb

Äldrepedagog till Äldrecentrum och Sociala dagverksamheten jobb Äldrepedagog till Äldrecentrum och Sociala dagverksamheten jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Äldrepedagog till Äldrecentrum och Sociala dagverksamheten. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Äldrepedagog till Äldrecentrum och Sociala dagverksamheten. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Äldrepedagog till Äldrecentrum och Sociala dagverksamheten- Tibro

  2. Äldrepedagog till Äldrecentrum och Sociala dagverksamheten- Tibro


Mer beskrivning

Äldrepedagog till Äldrecentrum och Sociala dagverksamheten
Tibro kommun med 10.600 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Äldrecentrum och sociala dagverksamheten arbetar med ett aktiverande och rehabiliterande arbetssätt för att stödja den enskilde Tibrobon i att bevara sina funktioner och ha en meningsfull dag med gemenskap för att kunna bo kvar hemma. Arbetet innebär att planera, samordna och leda aktiviteter både på Äldrecentrum och den sociala dagverksamheten men även på särskilt boende tillsammans med omvårdnadspersonal. Att arbeta med att stärka den sociala, psykologiska och fysiska funktionsförmågan hos äldre är målsättningen i ditt arbete. Du samarbetar bland annat med omvårdnadspersonal, anhörigstöd, frivilligarbetare och pensionärsorganisationer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har äldrepedagogexamen med erfarenhet av fritidsverksamhet för äldre. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och är drivande med stort intresse för aktivering av äldre. I ditt arbete är det viktigt att skapa trygghet, gemenskap samt en meningsfull och rolig fritid. Att våga prova nya arbetssätt och arbetsmodeller är viktigt med syfte att anpassa verksamheten till den enskildes behov. God datavana är en merit och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.
Företag: Socialtjänsten, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Äldrepedagog till Äldrecentrum och Sociala dagverksamheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Äldrepedagog till Äldrecentrum och Sociala dagverksamheten

Äldrepedagog till Äldrecentrum och Sociala dagverksamheten
Tibro kommun med 10.600 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Äldrecentrum och sociala dagverksamheten arbetar med ett aktiverande och rehabiliterande arbetssätt för att stödja den enskilde Tibrobon i att bevara sina funktioner och ha en meningsfull dag med gemenskap för att kunna bo kvar hemma. Arbetet innebär att planera, samordna och leda aktiviteter på Äldrecentrum och den sociala dagverksamheten men även på särskilt boende tillsammans med omvårdnadspersonal. Att arbeta med att stärka den sociala, psykologiska och fysiska funktionsförmågan hos äldre är målsättningen i ditt arbete. Du arbetar med aktivering både på individ-, grupp- och verksamhetsnivå. Du samarbetar bland annat med omvårdnadspersonal, anhörigstöd, frivilligarbetare och pensionärsorganisationer. Tjänsten innebär för närvarande tjänstgöring dagtid men kan förändras att omfatta även viss kväll och helgtjänstgöring om behovet förändras. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har äldrepedagogexamen med erfarenhet av fritidsverksamhet för äldre eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och är drivande med stort intresse för aktivering av äldre. I ditt arbete är det viktigt att skapa trygghet, gemenskap samt en meningsfull och rolig fritid. Att våga prova nya arbetssätt och arbetsmodeller är viktigt med syfte att anpassa verksamheten till den enskildes behov. Du ska ha en positiv grundsyn och starkt engagemang för människor. Har du intresse av sång och musik och kan utöva detta i arbetet är det en merit. Du ska ha god datavana samt förmåga och erfarenhet att uttrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Socialtjänsten, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Äldrepedagog till Äldrecentrum och Sociala dagverksamheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Äldrepedagog till Äldrecentrum och Sociala dagverksamheten


Sök lediga jobb Äldrepedagog till Äldrecentrum och Sociala dagverksamheten

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se