Älvdalen jobb - lediga jobb

Älvdalen jobb Älvdalen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Älvdalen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Älvdalen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen.- Älvdalen

 2. Sjuksköterska till ambulansen Särna/Älvdalen- Älvdalen

 3. Förskollärare tv- Älvdalen

 4. SFI-lärare, Älvdalen- Mora

 5. Lärare åk 1- Älvdalen

 6. Lärare åk 2-6, svenska/engelska- Älvdalen

 7. Lärare åk 4-6- Älvdalen

 8. 1:e socialsekreterare- Älvdalen

 9. Barn- och ungdomshandläggare, ref nr 214/2013- Älvdalen

 10. Gymnasielärare moderna språk ÄUC4/13- Älvdalen

 11. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen.- Älvdalen

 12. Kock/Kokerska- Älvdalen

 13. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen.- Älvdalen

 14. Lärare- Älvdalen

 15. Lärare åk 2-6, svenska/engelska- Älvdalen

 16. Sjuksköterska, till psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Älvdalen- Älvdalen

 17. Gymnasielärare moderna språk ÄUC5/13- Älvdalen

 18. Servitörer/Kockar- Mora

 19. Servitörer/Kockar- Mora

 20. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen.- Älvdalen

 21. ÄLVDALEN - aktiva assistenter sökes!- Älvdalen

 22. Socialsekreterare barn- och unga- Älvdalen

 23. 1:e socialsekreterare- Älvdalen

 24. Lärare åk 6- Älvdalen

 25. Säljkonsulent - Älvdalen- Älvdalen

 26. Kommunikatör- Älvdalen

 27. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen.- Älvdalen

 28. Förskollärare i Särna, Skrullebo- Älvdalen

 29. Lärare i No-matematik- Älvdalen

 30. 1:e socialsekreterare- Älvdalen

 31. Lärare åk 2-6, svenska/engelska- Älvdalen

 32. 2 vik sjuksköterska till ambulansen Särna/Älvdalen- Älvdalen

 33. Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen- Malung Sälen

 34. Lärare i matematik 7-9- Älvdalen

 35. Extra restaurangbiträde till restaurang i Älvdalen- Älvdalen

 36. Kostchef/dietist till Älvdalens kommun- Älvdalen

 37. Rektor för rektorsområdet Älvdalsskolan F-6- Älvdalen

 38. Skolbibliotekarie 75 %- Älvdalen

 39. Drifttekniker till Älvdalen- Älvdalen

 40. Förskollärare tv- Älvdalen


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Älvdalens kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 24 juli. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Älvdalen
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen.

Sjuksköterska till ambulansen Särna/Älvdalen
ARBETSUPPGIFTER Vi arbetar med flexibel schemaläggning. Arbtstiden är förlagd i Särna. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska. Du förväntas ha genomgått ambulanssjukvårdens anställningstester samt har godkänd och giltig introduktionsutbildning. PS och Prio 1 utbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från ambulanssjukvård. Meriterande är också godkänd PHTLS/AMLS utbildning samt Vub Prehospital. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget Dalarna, AMBULANSSJUKVÅRDEN I DALARNA
Ort: Älvdalen
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till ambulansen Särna/Älvdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till ambulansen Särna/Älvdalen

Förskollärare tv
Förskollärare ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen Älvdalen (Kommuninformation), Sista ansökningsdag: 20130726 Förskollärare 100 %; ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen; Älvdalen Vi söker dig förskollärare som är initiativrik och flexibel. Naturligtvis skall du tycka om att arbeta med barn och vuxna, ser möjligheter och har ett positivt förhållningssätt. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med eget och gemensamt ansvar för arbetet på Förskolan enl. den rev upplagan av Lpfö 98. Låter denna tjänst som en utmaning för dig? Välkommen med din ansökan.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare tv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare tv

SFI-lärare, Älvdalen
Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service. Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1800 medarbetare inom en rad olika kompetensområden. Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare. Välkommen med din ansökan till oss! ARBETSUPPGIFTER S:t Mikaelsskolan är en skola med hög kompetens hos personalen och bra resultat hos eleverna. Vi har elevernas kunskapsutveckling i fokus och en stark tilltro till lärarnas förmåga. Enkäter visar att trivseln är hög såväl hos personal som hos elever. I verksamheten finns 15 nationella program, introduktionsprogrammen, idrottsgymnasium med såväl RIG- som NIU-verksamhet (längdskidor, skidorientering, innebandy och ishockey) samt lokal verksamhet (fotboll, ishockey och friskvård), gymnasiesärskola och vuxenutbildning (inkl. SFI). Dessutom erbjuder vi högskolestudier på distans. Du kommer att undervisa i svenska som andra språk på SFI, Älvdalen. KVALIFIKATIONER Utbildning: Adekvat lärarutbildning med rätt ämnesbehörighet för uppdraget. Färdigheter: -Pedagogisk insikt dvs. kunskaper om inlärningsteori, förmåga att se samband mellan teorier undervisningssituationer och mellan pedagogiska metoder och de lärandes utveckling. -Förmåga att initiera, inspirera och uppmuntra medarbetare till en pedagogisk dialog och utveckling. -Kunskap om olika pedagogiska teorier och förhållningssätt som stimulerar till lärande. -Goda kunskaper om elevers utveckling och lärande. -Goda kunskaper om aktuella styrdokument och berörd lagstiftning. -Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande med kunskaper även i andra språk. -Goda datakunskaper. Egenskaper: -Ledarskapsförmåga -God kommunikativ förmåga -God samarbetsförmåga -Relationsskapande -Tydlig -Beslutsam -Strukturerad -Engagerad -Ekonomisk medvetenhet
Företag: Mora kommun, Gymnasieförvaltningen
Ort: Mora
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga SFI-lärare, Älvdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI-lärare, Älvdalen

Lärare åk 1
Älvdalens kommun Barn- och utbildningsavdelningen söker Lärare åk 1 Älvdalens kommun är, åtminstone till ytan, en av Sveriges största arbetsgivare. Nu behöver vi en lärare till åk 1 på Höjden. Du kommer att tillhöra ett arbetslag som omfattar förskoleklass och åk 1. Det är natursköna omgivningar runt den enhet där du kommer att arbeta, vilket inbjuder till spännande utmaningar för vuxna och barn. Älvdalsskolan är just nu inne i ett förändringsarbete, vilket innebär spännande förutsättningar för dig som pedagog. Kvalifikationer Du är utbildad lärare för de yngre åldrarna och väl insatt i de styrdokument som vi tillämpar i skolan. Du kan vara nyutexaminerad eller ha några års erfarenhet. Du bör även ha datorvana då vi sköter mycket av vår dokumentation i Fronter. Varaktighet/ arbetstid Tjänsten är ett vikariat under ett år på heltid. Som lärare har du uppehållstjänst. Tillträde 2013-08-12. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1

Lärare åk 2-6, svenska/engelska
Älvdalens kommun Barn- och utbildningsavdelningen söker Lärare åk 2-6, svenska/engelska Älvdalens kommun är, åtminstone till ytan, en av Sveriges största arbetsgivare. Nu behöver vi en lärare till åk 2-6 på Montessorienheten. Du kommer att tillhöra ett väl fungerande arbetslag som omfattar åk 2-6. Vidare kommer du att vara klassföreståndare för en klass, men du kommer framförallt att ha ansvar för svenska och engelska då den här enheten arbetar med inspiration från Montessoripedagogiken. Älvdalsskolan är just nu inne i ett förändringsarbete, vilket innebär spännande förutsättningar för dig som pedagog. Kvalifikationer Du är utbildad lärare och väl insatt i de styrdokument som vi tillämpar i skolan. Du kan vara nyutexaminerad eller ha några års erfarenhet. Du bör även ha datorvana då vi sköter mycket av vår dokumentation i Fronter. Varaktighet/arbetstid Tjänsten är ett vikariat under ett år på heltid. Som lärare har du uppehållstjänst. Tillträde 2013-08-12. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 2-6, svenska/engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 2-6, svenska/engelska

Lärare åk 4-6
Älvdalens kommun Barn- och utbildningsavdelningen söker Lärare åk 4-6 Älvdalens kommun är, åtminstone till ytan, en av Sveriges största arbetsgivare. Nu behöver vi en lärare till åk 4-6 på enheten som heter Gläntan. Du kommer att tillhöra ett väl fungerande arbetslag som omfattar åk 2-6. Vidare kommer du att vara klassföreståndare för en klass, men du kommer även att gå in i andra klasser. Älvdalsskolan är just nu inne i ett förändringsarbete, vilket innebär spännande förutsättningar för dig som pedagog. Kvalifikationer Du är utbildad lärare och väl insatt i de styrdokument som vi tillämpar i skolan. Du kan vara nyutexaminerad eller ha några års erfarenhet. Du bör även ha datorvana då vi sköter mycket av vår dokumentation i Fronter. Varaktighet/arbetstid Tjänsten är ett vikariat under ett år på heltid. Som lärare har du uppehållstjänst. Tillträde 2013-08-12. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 4-6

1:e socialsekreterare
Älvdalens kommun Individ- och familjeomsorgen söker 1:e socialsekreterare, ref nr 213/2013 Älvdalens kommun kommer under de närmaste åren att fokusera på nyskapande satsningar inom området socialt arbete. Är du intresserad av utvecklingsarbete och nytänkande så är du välkommen till oss. Arbetsuppgifter: Vi söker en erfaren medarbetare som kan fungera som arbetsledare (1:e soc.sekr.) - Du ska ansvara för att ta emot anmälningar och ansökningar. - Du ska stödja socialsekreterarna i deras utredningar/bedömningar. - Du ska arbeta för att utveckla arbetssättet och se över rutiner och riktlinjer. - Du ska kunna handleda personalen såväl i grupp som individuellt. - Du ska arbeta med samverkan/information och verka för att vara en god samverkanspartner. - Du ska arbeta med och se till att vi håller en hög rättssäkerhet inom enheten. - Du ska verka för att beviljade insatser är av god kvalitet och kostnadseffektiva. - Du ska hålla dig ajour inom arbetsområdet vad gäller forskning, lagstiftning och allmänna råd från Socialstyrelsen. - Du ska kunna handlägga ärenden. Kvalifikationer: Vi söker dig som har socionomexamen och mångårig erfarenhet av att arbeta inom IFO:s verksamhetsområde. - Du är positiv och tyker om ditt arbete. - Du arbetar både för din egen och avdelningens utveckling. - Du har förmåga att arbeta under stress. - Du har god förmåga att lyssna och ge klara direktiv. - Du har god förmåga att samarbeta. - Du har förmåga att se möjligheter i stället för hinder. - Du har förmåga att se till att arbetsgruppen arbetar mot gemensamma mål. - Du har god förmåga att organisera och samordna, - Du har förmåga att kunna planera och prioritera. - Du har förmåga att fatta beslut. - Du kan fungera som sakkunnig inom arbetsområdet. - Du har förmåga att förhålla dig till beslut från politiker, socialchef eller IFO-chef. - Du har körkort, B. Vi erbjuder En trevlig arbetsplats, individhandledning, en personlig utvecklingsplan och kompetensutveckling. Friskvård är något som vi prioriterar. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e socialsekreterare

Barn- och ungdomshandläggare, ref nr 214/2013
Älvdalens kommun Individ- och familjeomsorgen söker Barn- och ungdomshandläggare, ref nr 214/2013 Älvdalens kommun kommer under de närmaste åren att fokusera på nyskapande satsningar inom området socialt arbete. Är du intresserad av utvecklingsarbete och nytänkande så är du välkommen till oss. Arbetsuppgifter Utreda barn och unga samt deras familjers behov av stöd och hjälp, föreslå och genomföra åtgärder enligt SoL och LVU. Utredning av kontaktpersoner. För att stärka barnens ställning i den sociala barnavården arbetar vi enligt systemet BBIC (Barns Behov I Centrum). Som stöd i kvalitetssäkringen samarbetar vi inom länet i Region Dalarna och Högskolan Dalarna. Vi har ett stort upptagningsområde med orterna Älvdalen, Särna och Idre som även har lokalkontor för handläggare. Kvalifikationer Socionomutbildning. Vi söker dig har har erfarenhet av handläggning av barn och unga inom socialtjänst och som har utbildning i BBIC. Du ska ha ett genuint intresse av att möta barn och deras föräldrar på ett förtroendeingivande och respektfullt sätt. Det är meriterande om du kan arbeta med BBIC och om du har kunskaper inom adekvat lagstiftning. Vi dokumenterar i journalsystemet Procapita. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra men också kunna jobba självständigt. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. B-körkort krävs. Vi erbjuder En trevlig arbetsplats, individhandledning, en personlig utvecklingsplan och kompetensutveckling. Friskvård är något som vi prioriterar. Vi har gjort vård medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Barn- och ungdomshandläggare, ref nr 214/2013 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barn- och ungdomshandläggare, ref nr 214/2013

Gymnasielärare moderna språk ÄUC4/13
Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna och Älvdalens kommun. Verksamheten omfattar gymnasium, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar mot branscherna skogsbruk, naturturism, transport, industri och restaurang. Utbildningsutbudet inbegriper också teoretiska högskoleförberedande program. Till verksamheten hör även flera stödfunktioner som internat och måltidsservice samt verkstad och fastighetsdrift. Skolan har ett välutvecklat internationellt nätverk och ett nära samarbete med näringsliv och samhällsaktörer. Projektinriktat lärande, entreprenörskap och internationellt utbyte är ledstjärnor i verksamheten. Läs mer på www.alvdalen.com Vi söker språklärare inom Franska Arbetsuppgifter: Ditt uppdrag omfattar planering, utveckling och genomförande av språkutbildningen. Tjänsten motsvara ca 15% deltidstjänst. Arbetstiden är schemalagd och är utlagd på 1-2 dagar i veckan. Kvalifikationer: Vi vill att du har formell lärarbehörighet. Dessutom sätter vi stort värde på din yrkeserfarenhet, din pedagogiska kompetens samt din förmåga att handleda elever. Som person är du initiativrik och målinriktad samt har lätt för att engagera och motivera ungdomar och vuxna. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper samt förmåga att samarbeta.
Företag: ÄLVDALENS UTBILDNINGSCENTRUM AB
Ort: Älvdalen
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare moderna språk ÄUC4/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare moderna språk ÄUC4/13

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Älvdalens kommun sökes. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Älvdalen
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen.

Kock/Kokerska
Det väntar en spännande framtid på Hotell Älvdalen. Just nu skapas Hotell Hagström och väntas stå klart 2015. Hagström var fabriken i Älvdalen som på 50-60-talet exporterade gitarrer över hela världen. Legender som Elvis, Frank Zappa och Jimi Hendrix har spelat på Hagström. Hotell Hagström kommer att bli ett levande museum och varje rum kommer att vara inspirerat av olika Hagströmartister. Hagström tog Älvdalen ut i världen, nu ska vi ta världen till Älvdalen. Restaurangen är en viktig del av vår verksamhet, och vår affärsidé är att det ska vara en upplevelse varje sig man äter, bor, konfererar eller roar sig hos oss. Vår lunchbuffé är populär och vi har hundratals gäster dagligen. Vår a´ la carte har hämtat inspiration från våra trakter och vi jobbar med lokala råvaror. Vi jobbar med ledorden passion, glädje, engagemang och service. Och vi söker dig som har en passion för matlagning, som både jobbat i storkök och med a´ la carte. Det är ett högt tempo i köket och ett roligt team. Vi hoppas att du vill bli en av oss. Tjänsten är 100%, eller två tjänster på 50%. Skriv i ansökan vilken tjänst som passar dig bäst. Utbildning & erfarenhet är meriterande. Tillträde: 2013-09-01 AG referens: Kock Hotell Älvdalen Välkommen med din ansökan!
Företag: Hotell Älvdalen AB
Ort: Älvdalen
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Älvdalen, Kock/Kokerska Hotell Älvdalen AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Älvdalens kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 14 augusti. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Älvdalen
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen.

Lärare
Älvdalens kommun söker Lärare med adekvat behörighet till Strandskolan i Idre. Trä- och metallslöjd, gärna i kombination med annat ämne. Vi söker dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande miljö, tycker om att samarbeta med andra lärare, är kreativ i sin pedagogiska gärning, ser varje enskild elev och har förmåga att individualisera lärandet. Att bo och verka i Idre, en del av Älvdalens kommun är en njutning för kropp och själ. Här finns all den natur du kan tänka dig. Vill du ägna din fritid åt skidåkning i alla former så finns här alla förutsättningar, även till jakt och fiske. Den fjällrika naturen finns runt stugknuten. Du kan vandra den snöfria tiden, paddla. Vintertid har du också tillgång till preparerade snöskoterleder. Besök Älvdalens kommuns hemsida så kan du läsa mer vad kommunenen har att erbjuda. Besök också Idre fjälls hemsida och läs om alla aktiviteter som erbjuds.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare jobb, Lärare Älvdalen, Lärare ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare

Lärare åk 2-6, svenska/engelska
Älvdalens kommun Barn- och utbildningsavdelningen söker Lärare åk 2-6, svenska/engelska Älvdalens kommun är, åtminstone till ytan, en av Sveriges största arbetsgivare. Nu behöver vi en lärare till åk 2-6 på Montessorienheten. Du kommer att tillhöra ett väl fungerande arbetslag som omfattar åk 2-6. Vidare kommer du att vara klassföreståndare för en klass, men du kommer framförallt att ha ansvar för svenska och engelska då den här enheten arbetar med inspiration från Montessoripedagogiken. Älvdalsskolan är just nu inne i ett förändringsarbete, vilket innebär spännande förutsättningar för dig som pedagog. Kvalifikationer Du är utbildad lärare och väl insatt i de styrdokument som vi tillämpar i skolan. Du kan vara nyutexaminerad eller ha några års erfarenhet. Du bör även ha datorvana då vi sköter mycket av vår dokumentation i Fronter. Varaktighet/arbetstid Tjänsten är ett vikariat under ett år på heltid. Som lärare har du uppehållstjänst. Tillträde snarast. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 2-6, svenska/engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 2-6, svenska/engelska

Sjuksköterska, till psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Älvdalen
Psykiatriska sektorn i Norra Västra Dalarna erbjuder psykiatrisk specialistvård och behandling till kommunens innevånare. Norra och Västra sektorn har psykiatrisk öppenvårdsmottagning i Rättvik, Leksand, Vansbro, Malung, Älvdalen samt en mottagning på Mora lasarett som vänder sig till befolkningen i Mora och Orsa. Slutenvården bedrivs i Säter och Falun. Vi söker nu en vikarierande sjuksköterska till vår öppenvårdsmottagning i Älvdalen. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter består av omvårdnads- och rehabiliteringsinsatser till vuxna personer med behov av psykiatrisk specialistvård. I dina arbetsuppgifter ingår stödjande samtal, medicinhantering, provtagning, nätverksarbete och sedvanliga uppgifter på en psykiatrisk mottagning. Du ansvarar för psykiatrisk telefonrådgivning några timmar per vecka. Vi eftersträvar ett helhetsperspektiv på människan och samarbetar med vårdgrannar och samhällsaktörer för att skapa kontinuitet i vårdkedjan. Du kommer att utgöra en del i ett team med flera olika yrkesgrupper. Du förväntas delta i handledning och utbildning som berör anställningen. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har vidareutbildning med inriktning psykiatri eller steg 1-utbildning. Vi söker dig som har ett genuint intresse för psykiatri och du får gärna ha erfarenhet av mottagningsarbete. Hög grad av professionalism och personlig mognad anser vi vara viktiga egenskaper liksom flexibilitet och god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi använder oss av Take Care datajournalsystem. Erfarenhet av att arbeta i detta system eller liknande är meriterande. Körkort erfordras.
Företag: Landstinget Dalarna, Öppenvårdspsykiatrin Älvdalen Särna
Ort: Älvdalen
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, till psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Älvdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, till psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Älvdalen

Gymnasielärare moderna språk ÄUC5/13
Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna och Älvdalens kommun. Verksamheten omfattar gymnasium, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar mot branscherna skogsbruk, naturturism, transport, industri och restaurang. Utbildningsutbudet inbegriper också teoretiska högskoleförberedande program. Till verksamheten hör även flera stödfunktioner som internat och måltidsservice samt verkstad och fastighetsdrift. Skolan har ett välutvecklat internationellt nätverk och ett nära samarbete med näringsliv och samhällsaktörer. Projektinriktat lärande, entreprenörskap och internationellt utbyte är ledstjärnor i verksamheten. Läs mer på www.alvdalen.com Vi söker språklärare inom Franska o Engelska Arbetsuppgifter: Ditt uppdrag omfattar planering, utveckling och genomförande av språkutbildningen. Tjänsten motsvarar 50% deltidstjänst. Kvalifikationer: Vi vill att du har formell lärarbehörighet. Dessutom sätter vi stort värde på din yrkeserfarenhet, din pedagogiska kompetens samt din förmåga att handleda elever. Som person är du initiativrik och målinriktad samt har lätt för att engagera och motivera ungdomar och vuxna. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper samt förmåga att samarbeta.
Företag: ÄLVDALENS UTBILDNINGSCENTRUM AB
Ort: Älvdalen
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare moderna språk ÄUC5/13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare moderna språk ÄUC5/13

Servitörer/Kockar
Arbetsförmedlingen Trollhättan/Vänersborg/Uddevalla arrangerar en bussresa för ungdomar 18-25 år till Rekryteringsmässan i Mora den 27 augusti. Bussen går den 26 augusti med övernattning utanför Mora. Resa och logi är utan kostnad. Obligatorsik föranmälan görs senast den 21 augusti till Anna Hertzman, tel: 010-487 30 63, e-post: anna.hertzman@arbetsformedlingen.se Välkommen till vår populära rekryteringsmässa. Där får du träffa svenska och norska arbetsgivare som behöver rekrytera. Många av utställarna kommer också att hålla företagspresentationer. Du får möjlighet att söka arbete och i vissa fall även intervjuas på plats. Ta därför med ditt CV i flera exemplar. MER INFORMATION Uppdaterad information om arbetsgivare och lediga jobb finns på www.arbetsformedlingen.se/mora SVENSKA UTSTÄLLARE: Ski Star Idre Fjäll Sälens Högfjällhotel Restauranget Lammet & Grisen Stöten, Sälen Hundfjället Restauranger Monetar Pensionsförvaltning Lindvallen restauranger Mora Kommun Orsa Kommun, Malung-Sälen Kommun Försvarsmakten NORSKA UTSTÄLLARE: Proffice Aviation AS Adecco Installasjon Trondheim Varanger Næringcenter TM Huset Grimstad AS Innköp o Driftspartner AS Grensetjänsten Eures Norge VÄLKOMMEN TILL EN INTERNATIONELL DAG FYLLD MED MÖJLIGHETER
Företag: Arbetsförmedlingen Mora-Orsa-Älvdalen
Ort: Mora
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Servitörer/Kockar jobb, Servitörer/Kockar Mora, Servitörer/Kockar Arbetsförmedlingen Mora-Orsa-Älvdalen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitörer/Kockar

Servitörer/Kockar
Arbetsförmedlingen Trollhättan/Vänersborg/Uddevalla arrangerar en bussresa för ungdomar 18-25 år till Rekryteringsmässan i Mora den 27 augusti. Bussen går den 26 augusti med övernattning utanför Mora. Resa och logi är utan kostnad. Obligatorsik föranmälan görs senast den 21 augusti till Anna Hertzman, tel: 010-487 30 63, e-post: anna.hertzman@arbetsformedlingen.se Välkommen till vår populära rekryteringsmässa. Där får du träffa svenska och norska arbetsgivare som behöver rekrytera. Många av utställarna kommer också att hålla företagspresentationer. Du får möjlighet att söka arbete och i vissa fall även intervjuas på plats. Ta därför med ditt CV i flera exemplar. MER INFORMATION Uppdaterad information om arbetsgivare och lediga jobb finns på www.arbetsformedlingen.se/mora SVENSKA UTSTÄLLARE: Ski Star Idre Fjäll Sälens Högfjällhotel Restauranget Lammet & Grisen Stöten, Sälen Hundfjället Restauranger Monetar Pensionsförvaltning Lindvallen restauranger Mora Kommun Orsa Kommun, Malung-Sälen Kommun Försvarsmakten NORSKA UTSTÄLLARE: Proffice Aviation AS Adecco Installasjon Trondheim Varanger Næringcenter TM Huset Grimstad AS Innköp o Driftspartner AS Grensetjänsten Eures Norge VÄLKOMMEN TILL EN INTERNATIONELL DAG FYLLD MED MÖJLIGHETER
Företag: Arbetsförmedlingen Mora-Orsa-Älvdalen
Ort: Mora
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Servitörer/Kockar jobb, Servitörer/Kockar Mora, Servitörer/Kockar Arbetsförmedlingen Mora-Orsa-Älvdalen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitörer/Kockar

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Älvdalens kommun sökes. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 29 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Älvdalen
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen.

ÄLVDALEN - aktiva assistenter sökes!
Jag är en ung funktionshindrad kvinna som bor i egen lägenhet Älvdalen. Nu söker jag två personliga assistenter. Jag behöver Din assistans med allt det dagliga i min tillvaro, i samband med olika fritidsaktiviteter och jag gillar fart och fläkt. Du bör tycka om att arbeta med människor, ha stort engagemang, vara ödmjuk, lyhörd och ha tålamod. Personlig lämplighet är avgörande. Jag behöver nu anställa två assistenter som kan arbeta med mig. En tjänst är ett föräldravikariat och en tjänst är extra vid behov. SÖK TJÄNSTEN HÄR: http://w1.jag.se/51422730
Företag: Brukarkooperativet JAG Serviceaktiebolag
Ort: Älvdalen
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga ÄLVDALEN - aktiva assistenter sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÄLVDALEN - aktiva assistenter sökes!

Socialsekreterare barn- och unga
Älvdalens kommun Individ- och familjeomsorgen söker Socialsekreterare barn- och unga, ref nr 254/2013 Älvdalens kommun kommer under de närmaste åren att fokusera på nyskapande satsningar inom området socialt arbete. Är du intresserad av utvecklingsarbete och nytänkande så är du välkommen till oss. Arbetsuppgifter Utreda barn och unga samt deras familjers behov av stöd och hjälp, föreslå och genomföra åtgärder enligt SoL och LVU. Utredning av kontaktpersoner. För att stärka barnens ställning i den sociala barnavården arbetar vi enligt systemet BBIC (Barns Behov I Centrum). Som stöd i kvalitetssäkringen samarbetar vi inom länet i Region Dalarna och Högskolan Dalarna. Vi har ett stort upptagningsområde med orterna Älvdalen, Särna och Idre som även har lokalkontor för handläggare. Kvalifikationer Socionomutbildning. Vi söker dig har har erfarenhet av handläggning av barn och unga inom socialtjänst och som har utbildning i BBIC. Du ska ha ett genuint intresse av att möta barn och deras föräldrar på ett förtroendeingivande och respektfullt sätt. Det är meriterande om du kan arbeta med BBIC och om du har kunskaper inom adekvat lagstiftning. Vi dokumenterar i journalsystemet Procapita. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra men också kunna jobba självständigt. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. B-körkort krävs. Vi erbjuder En trevlig arbetsplats, individhandledning, en personlig utvecklingsplan och kompetensutveckling. Friskvård är något som vi prioriterar. Vi har gjort vård medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare barn- och unga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare barn- och unga

1:e socialsekreterare
Älvdalens kommun Individ- och familjeomsorgen söker 1:e socialsekreterare, ref nr 255/2013 Älvdalens kommun kommer under de närmaste åren att fokusera på nyskapande satsningar inom området socialt arbete. Är du intresserad av utvecklingsarbete och nytänkande så är du välkommen till oss. Arbetsuppgifter: Vi söker en erfaren medarbetare som kan fungera som arbetsledare (1:e soc.sekr.) - Du ska ansvara för att ta emot anmälningar och ansökningar. - Du ska stödja socialsekreterarna i deras utredningar/bedömningar. - Du ska arbeta för att utveckla arbetssättet och se över rutiner och riktlinjer. - Du ska kunna handleda personalen såväl i grupp som individuellt. - Du ska arbeta med samverkan/information och verka för att vara en god samverkanspartner. - Du ska arbeta med och se till att vi håller en hög rättssäkerhet inom enheten. - Du ska verka för att beviljade insatser är av god kvalitet och kostnadseffektiva. - Du ska hålla dig ajour inom arbetsområdet vad gäller forskning, lagstiftning och allmänna råd från Socialstyrelsen. - Du ska kunna handlägga ärenden. Kvalifikationer: Vi söker dig som har socionomexamen och mångårig erfarenhet av att arbeta inom IFO:s verksamhetsområde. - Du är positiv och tyker om ditt arbete. - Du arbetar både för din egen och avdelningens utveckling. - Du har förmåga att arbeta under stress. - Du har god förmåga att lyssna och ge klara direktiv. - Du har god förmåga att samarbeta. - Du har förmåga att se möjligheter i stället för hinder. - Du har förmåga att se till att arbetsgruppen arbetar mot gemensamma mål. - Du har god förmåga att organisera och samordna, - Du har förmåga att kunna planera och prioritera. - Du har förmåga att fatta beslut. - Du kan fungera som sakkunnig inom arbetsområdet. - Du har förmåga att förhålla dig till beslut från politiker, socialchef eller IFO-chef. - Du har körkort, B. Vi erbjuder En trevlig arbetsplats, individhandledning, en personlig utvecklingsplan och kompetensutveckling. Friskvård är något som vi prioriterar. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e socialsekreterare

Lärare åk 6
Älvdalens kommun Barn- och utbildningsavdelningen söker Lärare åk 6 Älvdalens kommun är, åtminstone till ytan, en av Sveriges största arbetsgivare. Nu behöver vi en lärare till åk 6 på enheten som heter Gläntan. Du kommer att tillhöra ett väl fungerande arbetslag som omfattar åk 2-6. Vidare kommer du att vara klassföreståndare för en klass, men du kommer även att gå in i andra klasser. Älvdalsskolan är just nu inne i ett förändringsarbete, vilket innebär spännande förutsättningar för dig som pedagog. Kvalifikationer Du är utbildad lärare och väl insatt i de styrdokument som vi tillämpar i skolan. Du kan vara nyutexaminerad eller ha några års erfarenhet. Du bör även ha datorvana då vi sköter mycket av vår dokumentation i Fronter. Varaktighet/arbetstid Tjänsten är ett vikariat under ett år på heltid, men med goda chanser till förlängning. Som lärare har du uppehållstjänst. Tillträde snarast. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 6

Säljkonsulent - Älvdalen
HJÄLP OSS BYGGA EN SÄKER ARBETSPLATS - Vi söker nya ambitiösa talanger! En säker arbetsplats är en viktig fråga för alla företag. Dahl Medicals produkter kan rädda liv, och därför söker vi dig som vill göra en skillnad! Att vara säljkonsulent för Dahl Medical innebär ett fritt jobb med generösa förmåner och stark lokal support för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder: - FRI BIL - som du kan använda både privat och i jobbet. - SÄLJTRÄNING & SUPPORT - Vi ger dig allt stöd du behöver för att bli vår nästa stjärna. - UTBILDNING & CERTIFIERING - För alla våra produkter som tex hjärtstartare - FRIHET UNDER ANSVAR - Nå dina mål med vårt stöd, jobba fritt och påverka din egen framgång/karriär
Företag: Dahl Medical AB
Ort: Älvdalen
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkonsulent - Älvdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkonsulent - Älvdalen

Kommunikatör
Älvdalens kommun söker kommunikatör. Informationsarbete betraktas som en kvalificerad strategisk fråga i Älvdalens kommun. Information och kommunikation är en grundförutsättning för att Älvdalens kommun ska kunna utveckla och förstärka demokratin. Som kommunikatör har du förmågan att förstå organisationens sätt att fungera och utvecklas, exempelvis hur visioner, mål värderingar, strategier, strukturer, regler och kulturer inverkar och påverkar genomförandet av uppdraget. Du har mycket god kommunikativ förmåga och ett konsultativt och situationsanpassat arbetssätt samt en förmåga till helhetssyn och att analysera och hantera komplexa sammanhang. Vidare ser vi att du självständigt kan initiera, planera, driva, fullfölja och utvärdera processer samt att du har en förmåga att påverka andra, leda och driva uppdrag mot angivna mål. Viktigt är också att kunna skapa och behålla goda samarbetsrelationer. Exempel på arbetsuppgifter: - Ta fram modeller för kommunikation - Agera bollplank till våra chefer - Hålla i utbildningar om information och kommunikation internt - Utarbeta informationsmaterial - Ge stöd och råd i pressfrågor - Arbeta proaktivt för att lyfta fram kommunens nyheter och resultat - Producera pressmaterial - Arbeta med både interna och externa kommunikationsinsatser - Ta fram en kommunikationsplan med konkreta informationsinsatser - Föreslå och förankra kommunikationsstrategi - Medie- och omvärldsbevakning - Digitala nyhetsbrev, pressmeddelanden, inbjudningar, informationsblad - Ingår i kommunens ledningsgrupp - Arbete på kvällar och helger kan förekomma Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning på information och kommunikation eller motsvarande. Du är serviceinriktad och social, tycker om att arbeta i team men har även god förmåga att arbeta självständigt. Du kan ta egna initiativ, är ansvarskännande och noggrann. Du har förmåga att förenkla, begripliggöra, förtydliga och förkorta information utan att utelämna något viktigt. Du ska ha mycket god förmåga att kommunicera både i tal och skrift på svenska och engelska samt ha goda kunskaper i webbpublicering. Du kan tänka analytiskt och arbeta strukturerat. Du är väl insatt i PUL och andra lagar vad gäller publicering. Du skall ha lägst B-körkort. Vi erbjuder En trevlig arbetsplats med massor av utmaningar, individhandledning, en personlig utvecklingsplan och kompetensutveckling. Friskvård är något som vi prioriterar. Vi har gjort vård medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör jobb, Kommunikatör Älvdalen, Kommunikatör ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Älvdalens kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 19 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Älvdalen
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvdalen.

Förskollärare i Särna, Skrullebo
Förskollärare på förskolan Skrullebo som ligger i Särna. Vi söker dig som är initiativrik, positiv och flexibel. Naturligtvis skall du tycka om att arbeta med barn. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med ett gemensamt ansvar för arbetet i förskolan. Låter denna tjänst som en utmaning för dig? Välkommen med din ansökan.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare i Särna, Skrullebo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare i Särna, Skrullebo

Lärare i No-matematik
Tjänsten är ett vikariat under ordinarie tjänsteinnehavares föräldraledighet. Vikariatet är under perioden jan-dec 2014. ev kan en förlängning ske under vt 15. Älvdalsskolan är en 7-9 skola med 150 elever uppdelade på 10 klasser. Förutom undervisning i ma/no är du mentor/klf för 8 elever.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i No-matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i No-matematik

1:e socialsekreterare
Älvdalens kommun Individ- och familjeomsorgen söker 1:e socialsekreterare, ref nr 255/2013 Älvdalens kommun kommer under de närmaste åren att fokusera på nyskapande satsningar inom området socialt arbete. Är du intresserad av utvecklingsarbete och nytänkande så är du välkommen till oss. Arbetsuppgifter: Vi söker en erfaren medarbetare som kan fungera som arbetsledare (1:e soc.sekr.) - Du ska ansvara för att ta emot anmälningar och ansökningar. - Du ska stödja socialsekreterarna i deras utredningar/bedömningar. - Du ska arbeta för att utveckla arbetssättet och se över rutiner och riktlinjer. - Du ska kunna handleda personalen såväl i grupp som individuellt. - Du ska arbeta med samverkan/information och verka för att vara en god samverkanspartner. - Du ska arbeta med och se till att vi håller en hög rättssäkerhet inom enheten. - Du ska verka för att beviljade insatser är av god kvalitet och kostnadseffektiva. - Du ska hålla dig ajour inom arbetsområdet vad gäller forskning, lagstiftning och allmänna råd från Socialstyrelsen. - Du ska kunna handlägga ärenden. Kvalifikationer: Vi söker dig som har socionomexamen och mångårig erfarenhet av att arbeta inom IFO:s verksamhetsområde. - Du är positiv och tyker om ditt arbete. - Du arbetar både för din egen och avdelningens utveckling. - Du har förmåga att arbeta under stress. - Du har god förmåga att lyssna och ge klara direktiv. - Du har god förmåga att samarbeta. - Du har förmåga att se möjligheter i stället för hinder. - Du har förmåga att se till att arbetsgruppen arbetar mot gemensamma mål. - Du har god förmåga att organisera och samordna, - Du har förmåga att kunna planera och prioritera. - Du har förmåga att fatta beslut. - Du kan fungera som sakkunnig inom arbetsområdet. - Du har förmåga att förhålla dig till beslut från politiker, socialchef eller IFO-chef. - Du har körkort, B. Vi erbjuder En trevlig arbetsplats, individhandledning, en personlig utvecklingsplan och kompetensutveckling. Friskvård är något som vi prioriterar. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e socialsekreterare

Lärare åk 2-6, svenska/engelska
Älvdalens kommun Barn- och utbildningsavdelningen söker Lärare åk 2-6, svenska/engelska Älvdalens kommun är, åtminstone till ytan, en av Sveriges största arbetsgivare. Nu behöver vi en lärare till åk 2-6 på Montessorienheten. Du kommer att tillhöra ett väl fungerande arbetslag som omfattar åk 2-6. Vidare kommer du att vara klassföreståndare för en klass, men du kommer framförallt att ha ansvar för svenska och engelska då den här enheten arbetar med inspiration från Montessoripedagogiken. Älvdalsskolan är just nu inne i ett förändringsarbete, vilket innebär spännande förutsättningar för dig som pedagog. Kvalifikationer Du är utbildad lärare och väl insatt i de styrdokument som vi tillämpar i skolan. Du kan vara nyutexaminerad eller ha några års erfarenhet. Du bör även ha datorvana då vi sköter mycket av vår dokumentation i Fronter. Varaktighet/arbetstid Tjänsten är ett vikariat under ett år på heltid. Tillträde snarast. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 2-6, svenska/engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 2-6, svenska/engelska

2 vik sjuksköterska till ambulansen Särna/Älvdalen
Arbetstiden är förlagd till Älvdalen. ARBETSUPPGIFTER Vi arbetare med flexibel schemaplanering. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska. Du förväntas ha genomgått ambulanssjukvårdens anställningstester samt har godkänd och giltig introduktionsutbildning. PS och Prio 1 utbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från ambulanssjukvård. Meriterande är också godkänd PHTLS/AMLS utbildning samt Vub Prehospital. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Landstinget Dalarna, AMBULANSSJUKVÅRDEN I DALARNA
Ort: Älvdalen
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga 2 vik sjuksköterska till ambulansen Särna/Älvdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 vik sjuksköterska till ambulansen Särna/Älvdalen

Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen
Uppdraget är att i tidigt skede upptäcka och förebygga fysisk och psykisk ohälsa hos blivande föräldrar och barn 0-6 år samt deras föräldrar. ARBETSUPPGIFTER Psykologverksamheten ansvarar för det psykologiska hälsobefrämjande och förebyggande arbetet samt tidiga insatser. Det innebär regelbunden konsultation och fortbildning till personalen. Det innebär även direkta insatser till blivande föräldrar samt föräldrar och barn upp till 6 år. I de direkta patientkontakterna ingår arbetsuppgifter som föräldrakonsultation, samspelsbehandling, viss samtalsbehandling och utvecklingsbedömningar. KVALIFIKATIONER Legitimerad psykolog. Arbetet är utåtriktat och ställer krav på självständighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Verksamheterna bedrivs vid vårdcentralerna Malung, Sälen ,Särna, Vansbro och Älvdalen varför körkort är ett krav. Utgångsort? Mora eller efter överenskommelse.
Företag: Landstinget Dalarna, PRIMÄRVÅRDEN NORRA VÄSTRA
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog Barnhälsovård/Mödravård VC Malung Sälen Särna Vansbro och Älvdalen

Lärare i matematik 7-9
Älvdalsskolan är en 7-9 skola med c:a 150 elever. Eleverna är uppdelade i 10 klasser. Förutom din ämnesundervisning är du mentor/klassföreståndare för 8 elever.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik 7-9

Extra restaurangbiträde till restaurang i Älvdalen
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000. Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica. Vi söker extra medarbetare till Försvarets restaurang Borgen i Trängslet, Älvdalen. Vi behöver dig som vill arbeta extra vid behov, på kvällar, helger och dagtid.   Du som söker ska ha erfarenhet av allmänt förekommande arbetsuppgifter i kök och restaurang samt ha kassavana. Det är viktigt att du är serviceinriktad och mån om våra gäster.   Det händer att du ibland arbetar till viss del ensam, så stort eget ansvar krävs.   Tillträde omgående för upplärning och sedan blir det mycket jobb jan, feb och mars. Körkort och egen bil är ett krav då restaurangen ligger lite avsides. Om du har några frågor kan du mejla till restaurangchef Josefina Larsson, josefina.larsson@fazer.com   Välkommen med dih ansökan, snarast möjligt!
Företag: Fazer Food Services AB
Ort: Älvdalen
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extra restaurangbiträde till restaurang i Älvdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra restaurangbiträde till restaurang i Älvdalen

Kostchef/dietist till Älvdalens kommun
Älvdalens kommun, barn- och utbildningsavdelningen söker KOSTCHEF/DIETIST Matproduktionen i Älvdalen ingår i barn- och utbildnings-förvaltningens organisation. Uppdraget är att leverera ca 1500 portioner dagligen med mat till förskolan, skolan och äldreomsorgen. Produktionen är fördelad på tre orter i 6 kök varav 3 är tillagningskök. Som en del i tjänsten ingår det att arbeta nära socialnämndens verksamheter inom Äldre- och handikappomsorgen som dietist. Arbetsuppgifter Som kostchef/dietist ansvarar du för matproduktionen och leder 4 personalgrupper som består av 25 medarbetare. Du arbetar mot uppsatta mål, ser till att logistiken fungerar, planerar matsedlarna tillsammans med verksamheterna och medarbetarna. Vara delaktig i upphandling, verkasmhetsutveckling, ansvara för budget och arbetsmiljö. I dietistfunktionen så ska du synliggöra och förbättra närings-innehåll, utbilda personal, se över maten för de svårast sjuka äldre. Kvalifikationer Vi söker dig som brinner för god och näringsriktig mat. Du har erfarenhet från liknande verksamhet och är dietistutbildad. Det är bra om du är van vid personalansvar och känner dig bekväm med de arbetsuppgifter som framgår av annonsen. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga, lyhördhet samt att du är kommunikativ. Det är viktigt med datorvana då en hel del arbete utförs i olika datasystem samt att det är ett krav med körkort och tillgång till bil, även om det oftast går att låna bil i kommunen.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kostchef/dietist till Älvdalens kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kostchef/dietist till Älvdalens kommun

Rektor för rektorsområdet Älvdalsskolan F-6
Älvdalens kommun, barn- och utbildningsavdelningen söker REKTOR FÖR REKTORSOMRÅDET ÄLVDALSSKOLAN F-6 Rektorsområdet Älvdalsskolan F-6 omfattar två skolenheter, Älvdalsskolan och Rots skola samt fritidshem för båda enheterna. Verksamheten omfattar ca 45 personal och knappt 400 elever. Som en del i tjänsten ingår att ingå i förvaltningschefens ledningsgrupp. Förvaltningen omfattar, förutom grundskola, förskola, kostenhet, musikskola samt kultur- och fritidsförvaltning. Arbetsuppgifter Som rektor ansvarar du för måluppfyllelse, leder personalen och ser till att skollagen och läroplanen följs. Du arbetar mot uppsatta mål, ser till att resurser fördelas och att budgeten hålls. Du ansvarar vidare för att ett systematiskt kvalitets- och arbetsmiljöarbete bedrivs inom rektorsområdet. Tillsammans med förvaltningschef och övriga chefer i ledningsgruppen medverkar du till strategiska och långsiktiga lösningar för förvaltningen som helhet och för grundskolan specifikt. Kvalifikationer Vi söker dig som är systematisk och strukturerad i ditt arbetssätt, som kan skollag såväl som läroplan och som kan fungera som ett stöd för de arbetslagsledare och övrig personal som du arbetar tillsammans med. Vi söker dig som förmår arbeta med den flexibilitet i förhållande till arbetsuppgifter som krävs på geografiskt utspridd skola, som är lyhörd gentemot elever, vårdnadshavare och personal och som är självständig och orädd beslutsfattare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av rektorsarbete och att du påbörjat din rektorsutbildning. Pedagogisk utbildning och skicklighet är meriterande.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor för rektorsområdet Älvdalsskolan F-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor för rektorsområdet Älvdalsskolan F-6

Skolbibliotekarie 75 %
Älvdalens kommun, barn- och utbildningsavdelningen söker SKOLBIBLIOTEKARIE 75 %, ref nr 301/2013 Älvdalens kommun ligger i norra Dalarna och erbjuder ett rikt friluftsliv med närhet till fjäll och fiskevatten. Vi söker nu en skolbibliotekarie till kommunens skolbibliotek. Arbetsuppgifter I kommunen finns ett integrerat skol- och folkbibliotek samt två separata skolbibliotek. Förutom att bemanna skolbiblioteken, ska du aktivt arbeta för att integrera skolbiblioteket i undervisningen. Du bidrar till att eleverna får god kunskap i informationssökning och stimulerar till litteraturläsning. I dina arbetsuppgifter ingår bl a undervisning i informationssökning, bokprat och att köpa in och registrera böcker i bibliotekets databas. Allt arbete sker i nära samarbete med kommunens pedagoger. Kvalifikationer och personliga egenskaper Vi söker dig som har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du är särskilt intresserad av att jobba med barn, framförallt under deras skoltid och har ett stort intresse för barn- och ungdomslitteratur. Du ser det som din uppgift att på olika sätt inspirera till läsning och andra kulturella aktiviteter. Du har dessutom kompetens inom informationssökning, IT, digitala och sociala medier. Du är kreativ och nytänkande, strukturerad och kommunikativ med social kompetens. Du har erfarenhet av att verka som bibliotekarie och kunskap om olika läsfrämjande metoder. Du är självgående, kan prata inför grupper och har intresse för pedagogik. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten där samarbetsförmåga, initiativtagande, förmåga att knyta nätverk, engagemang och flexibilitet är viktiga egenskaper. Körkort erfordras. Besök gärna bibliotekets webbplats http://bibliotek.alvdalen.se Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN, Kommunstyrelsen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Skolbibliotekarie 75 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolbibliotekarie 75 %

Drifttekniker till Älvdalen
Vi söker dig som vill arbeta med våra fastigheter och anläggningar inom ett spännande fastighetsbestånd och i en utvecklande miljö. Du kommer att arbeta självständigt med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd samt vägar och planer. Det innebär att du kommer att medverka i all tillsyn och skötsel samt förebyggande underhåll av våra förvaltningsobjekt. Huvudinriktningen ligger på tillsyn och skötsel av värme-, VA-, el-, kyl, styr-, brandskydd- och luftbehandlingssystem samt även arbeten med maskinell snöröjning. Beredskapstjänstgöring ingår. Vi söker dig som vill utveckla och driva teknikkompetensen vidare inom området och är beredd att leverera det kunden önskar och det verksamheten kräver. Vi vill att du har driftteknikerutbildning alternativt relevant utbildning med yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning. Du bör ha erfarenhet av fastighetsdrift och de olika system som förekommer. Du är ansvarstagande och driven samt tilltalas av att jobba i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga, affärsmässighet och serviceanda. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Tjänsten kräver datavana och förmåga att aktivt arbeta med effektivisering. Erfarenhet av arbete som elektriker inom industri/process med god vana av elschemaläsning/felsökning är meriterande. Övrigt Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort lägst klass BE, C och svenskt medborgarskap är ett krav. Ange löneanspråk i ansökan. Befattningen är inplacerad i säkerhetsklass. Du kommer före anställning att genomgå säkerhetsprövning med registerkontroll vid Rikspolisstyrelsen. Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare och specialister på säkerhet och skyddsteknik. Det statliga fastighetsägandet är under omorganisation. Regeringens inriktning är att lägga ned myndigheten Fortifikationsverket och låta fastigheterna fördelas bland andra statliga organisationer eller bolag. Fortifikationsverket har en lång historia av att arbeta för en säkrare värld och bidra till en säker samhällsviktig infrastruktur. Den unika kompetensen hos våra medarbetare är i allra högsta grad värdefull i dag och i morgon, i Sverige och utomlands. Vi behöver fortfarande rekrytera nya medarbetare. Men under vilket tak vår kompetens kommer att finnas efter omorganisationen vet vi inte dag. Under www.fortifikationsverket.se kan du läsa mer och följa händelserna framöver. Sök tjänsten här: http://www.fortv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-tjanster/ Du kan också posta din ansökan till: Fortifikationsverket, 631 89 Eskilstuna. Ange diarienummer 3149/2013.
Företag: Fortifikationsverket
Ort: Älvdalen
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker till Älvdalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker till Älvdalen

Förskollärare tv
Förskollärare ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen Älvdalen (Kommuninformation), Sista ansökningsdag: 20131115 Förskollärare 100 %; ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen; Älvdalen Vi söker dig förskollärare som är initiativrik och flexibel. Naturligtvis skall du tycka om att arbeta med barn och vuxna, ser möjligheter och har ett positivt förhållningssätt. Du kommer att arbeta i ett arbetslag med eget och gemensamt ansvar för arbetet på Förskolan enl. den rev upplagan av Lpfö 98. Låter denna tjänst som en utmaning för dig? Välkommen med din ansökan.
Företag: ÄLVDALENS KOMMUN,Barn-och utbildningsförvaltningen
Ort: Älvdalen
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare tv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare tv


Sök lediga jobb Älvdalen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se