Älvkarleby jobb - lediga jobb

Älvkarleby jobb Älvkarleby jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Älvkarleby. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Älvkarleby. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby.- Älvkarleby

 2. BYGG- OCH MILJÖCHEF- Älvkarleby

 3. ARBETSTERAPEUT- Älvkarleby

 4. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby.- Älvkarleby

 5. Förskollärare- Älvkarleby

 6. Säljare sökes i Älvkarleby med/utan erfarenhet- Älvkarleby

 7. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby.- Älvkarleby

 8. FÖRSKOLLÄRARE- Älvkarleby

 9. Kock/kokerska- Älvkarleby

 10. Teknisk chef, kommun- Älvkarleby

 11. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby.- Älvkarleby

 12. Säljare sökes i Älvkarleby med/utan erfarenhet- Älvkarleby

 13. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby.- Älvkarleby

 14. Linjemontör i Älvkarleby- Älvkarleby

 15. Webbstrateg- Älvkarleby

 16. Personlig assistent sökes till uppdrag i Älvkarleby Kommun.- Uppsala

 17. ARBETSTERAPEUT- Älvkarleby

 18. Ridinstruktör- Älvkarleby

 19. Biståndshandläggare- Älvkarleby

 20. FÖRSKOLLÄRARE- Älvkarleby

 21. Integrationsvägledare- Älvkarleby

 22. Områdeschef inom Vård och Omsorg- Älvkarleby

 23. Lärare i förskola/Förskollärare- Älvkarleby

 24. Personlig assistent sökes till uppdrag i Älvkarleby Kommun.- Gävle

 25. Lärare i gymnasiet - yrkesämnen- Älvkarleby

 26. MARK- OCH EXPLOATERINGSINGENJÖR- Älvkarleby

 27. MILJÖ- OCH HÄLSOSKYDDS-/LIVSMEDELSINSPEKTÖR- Älvkarleby

 28. Extrajobba med läxhjälp, Älvkarleby- Älvkarleby

 29. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Älvkarleby

 30. Personlig assistent sökes till uppdrag i Älvkarleby Kommun.- Gävle

 31. Näringslivschef- Älvkarleby

 32. Folkhälso- och närvårdskoordinator- Älvkarleby

 33. Familjebehandlare- Älvkarleby

 34. Kock/kokerska- Älvkarleby

 35. SOMMARVIKARIER och vikarier vid behov till Vård- och omsorgsverksamheten- Älvkarleby

 36. Sjuksköterskor/Distriktsköterskor till Hemsjukvården- Älvkarleby

 37. Sommarjobb: Älvkarleby - Ackrediterad betongprovning- Uppsala

 38. Sjuksköterskor/Distriktsköterskor till Hemsjukvården Tillsvidareanst- Älvkarleby

 39. Undersköterskor och Personliga assistenter, Tillsvidareanst- Älvkarleby

 40. Projektledare- Älvkarleby


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Älvkarleby kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.nu
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby.

BYGG- OCH MILJÖCHEF
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. ARBETSUPPGIFTER Bygg- och miljöavdelningen lyder under Samhällsbyggnadsnämnden och arbetar för att kommunen ska ha en väl fungerande, tillgänglig och hållbar samhällsstruktur. Avdelningen som består av 8 anställda, svarar bland annat för miljötillsyn, bygglov och planläggning. Som chef för bygg- och miljöavdelningen ansvarar du för avdelningensverksamhet med bland annat personal-, budget- och utvecklingsfrågor. Du ska leda, planera och utveckla verksamheten, arbeta för samhällsutveckling, tillse att lagar och förordningar inom området efterlevs samt att politiskt fattade beslut genomförs. Vidare företräder du kommunen i olika sammanhang och medverkar aktivt i kommunens strategiska arbete. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning eller motsvarande med goda kunskaper inom området med insikt i berörd lagstiftning och myndighetsutövning. Vi vill att du har chefserfarenhet och är en ledare som kan delegera och motivera dina medarbetare. Som person är du social och öppen med kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt. Du har förståelse för de förutsättningar som gäller i en politiskt styrd organisation. Kunskaper i GIS är meriterande. Minst 5 års arbetslivserfarenhet.
Företag: Älvkarleby kommun, Samhällsbyggnad
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga BYGG- OCH MILJÖCHEF jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BYGG- OCH MILJÖCHEF

ARBETSTERAPEUT
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. ARBETSUPPGIFTER Älvkarleby kommun har rehabansvar från åldersgruppen 21 år i både ordinärt och särskilt boende. Till tjänsten hör sedvanliga arbetsterapeutuppgifter som till exempel ADL bedömningar, utprovning av hjälpmedel, instruera i förflyttningsteknik. Vi arbetar efter Östersundsmodellen. KVALIFIKATIONER Arbetsterapeututbildning. Du bör vara flexibel, kreativ samt positivt inställd till att jobba i team med övriga professioner. Körkort erfodras. Erfarenhet från geriatrik är önskvärt.
Företag: Älvkarleby kommun, Omsorg
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga ARBETSTERAPEUT jobb, ARBETSTERAPEUT Älvkarleby, ARBETSTERAPEUT Älvkarleby kommun, Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ARBETSTERAPEUT

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Älvkarleby kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Uppsala. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby.

Förskollärare
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. Vinkelboda förskola ligger centralt i Skutskär med närhet till tåg och buss. Förskola har fyra avdelningar med ca 19 barn/avdelning. På varje avdelning finns 3,0 personal. Älvkarleby kommun har hög andel förskollärare. Förskolan har en rymlig välplanerad gård. Det är nära till skog och vatten. Älvkarleby kommun ingår i förvaltningsområde finska. Vi ser gärna sökande med kunskaper i finska språket. ARBETSUPPGIFTER Arbete i barngrupp 1-5 år på förskola. Planering och utvärdering av verksamheten. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen krävs. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete på förskola.
Företag: Älvkarleby kommun, Utbildning
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Älvkarleby, Förskollärare Älvkarleby kommun, Utbildning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Säljare sökes i Älvkarleby med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Älvkarleby kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Älvkarleby med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Älvkarleby med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Älvkarleby kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby.

FÖRSKOLLÄRARE
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. Jungfruholmens förskola har 4 avdelningar med barn i åldern 1-5 år. Det är ca. 19 barn och 3 personal per avdelning. Avdelningarna samarbetar bl.a. vid öppning och stängning. Förskolan har ett samråd med representanter från personal, föräldrar samt kontaktpolitiker. Samrådet träffas 2 gånger/år. Skutskär har goda kommunikationer till Gävle och Tierp med tåg och buss. ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt arbete i förskolegrupp med barn i åldern 1-5 år. Planering, dokumentation, uppföljning och utvärdering av verksamheten. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen krävs. Men det är en fördel om du har erfarenhet av arbete i förskola.
Företag: Älvkarleby kommun, Utbildning
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLLÄRARE jobb, FÖRSKOLLÄRARE Älvkarleby, FÖRSKOLLÄRARE Älvkarleby kommun, Utbildning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLLÄRARE

Kock/kokerska
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. ARBETSUPPGIFTER Du ska med kort varsel vikariera för ordinarie personal i olika kök på förskolor, skolor och inom äldreomsorgen. I en del av våra uppdrag ingår även städ av förskola. Alla kök inom Älvkarleby kommun har egen matlagning på plats. Arbetsuppgifter som ingår är matlagning, salladsberedning, servering, beställning från leverantör, egenkontroll samt disk och rengöring. Tjänstgöring förekommer måndag - fredag såväl som helg. KVALIFIKATIONER Kock/kokerskeutbildning eller dokumenterad arbetslivserfarenhet som kan likställas utbildningskravet.
Företag: Älvkarleby kommun, UTOM - övriga exkl utb/vom
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska jobb, Kock/kokerska Älvkarleby, Kock/kokerska Älvkarleby kommun, UTOM - övriga exkl utb/vom
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska

Teknisk chef, kommun
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. ARBETSUPPGIFTER Tekniska avdelningen lyder under Samhällsbyggnadsnämnden och arbetar för att kommunen ska ha en väl fungerande, tillgänglig och hållbar samhällsstruktur. Avdelningen som består av 13 medarbetare svarar bl a för markfrågor som gator och vägar inkl broar, vägbelysning, parker, badplatser, lekplatser, skog mm. Som chef för tekniska avdelningen blir du även ansvarig för kommunala fastigheter som beställare och vid nybyggnation, kontaktman mot Gästrike vatten och ansvarig för trafikutredningar, remissyttranden, diverse projekteringar. Som teknisk chef kommer du även att ansvara för kommunens säkerhetsarbete. I uppdraget ingår personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning eller motsvarande och arbetslivserfarenhet inom gatu-, VA- och fastighetsområdet. Som chef och ledare ska du ha lätt för att delegera och motivera dina medarbetare och som person är du social och öppen med kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt. Det är också viktigt att du har förståelse för de förutsättningar som gäller i en politiskt styrd organisation.
Företag: Älvkarleby kommun, Samhällsbyggnad
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef, kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef, kommun

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Älvkarleby kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett av Noabs kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Linköping/Västerås). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby.

Säljare sökes i Älvkarleby med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Älvkarleby kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Älvkarleby med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Älvkarleby med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Älvkarleby kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 18 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvkarleby.

Linjemontör i Älvkarleby
Linjemontör i Älvkarleby För kunds räkning söker vi en linjemontör för uppdrag i Älvkarleby med omnejd. Du kommer att arbeta med service och underhåll inom elnätet. I arbetsuppgifterna ingår skarvning av kabel och resning av stolpar, elmätarbyten och felsökning. Som person är du driven och engagerad i ditt arbete och ser alltid möjligheter. Du trivs med att arbeta självständigt, men måste även kunna samarbeta när så krävs. Det är viktigt att du är noggrann och känner en stolthet i ditt arbete. Då arbetet innebär mycket kundkontakter är det viktigt att man är social och tycker om att möta människor.Krav är att du har ESA-utbildning och certifikat för Säkerhet på väg. AMS-utbildning är meriterande. Ort: Älvkarleby Uppdragsgivare: Proffice Technical Services Organisationsbeskrivning Proffice konsulter är specialister. Det är detta som har gjort att Proffice är ett av Sveriges största och äldsta bemanningsföretag. Proffice Technical Services är specialister inom el och energi, telekom och teknisk service. Som Profficekonsult har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Våra uppdragsgivare ställer höga krav på oss och vi ställer höga krav på våra konsulter. Eftersom du har din dagliga arbetsplats ute hos våra kunder måste du vara skicklig på det du gör, flexibel, självgående och social. Du gillar att ständigt stå inför nya utmaningar och möjligheter. Har du vad som krävs, kan du se fram emot ett stimulerande arbete och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Keep improving"
Företag: Proffice Technical Services AB
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Linjemontör i Älvkarleby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Linjemontör i Älvkarleby

Webbstrateg
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. Vi är en förhållandevis liten kommun med drygt 9000 innevånare med en väl fungerande samhällsservice och bra kommunikationer. Kommunstyrelsens förvaltning består av en administrativ avdelning och stab. ARBETSUPPGIFTER Vår målsättning är en användarvänlig webb och en effektiv kommunikation med invånare och andra intressenter. Vi söker dig som utvecklar vår kommunikation med modern teknik, och vill att du arbetar både strategiskt och operativt. Ditt fokus är att utveckla och driva alvkarleby.se, kommunens intranät och kommunens närvaro i sociala medier. Du kommer att ha en koordinerande roll tillsammans med personalen i medborgarservice, och ditt arbete omfattar delvis även uppgifter som information och vägledning via e-post och webb, telefonsamtal och direktkontakt med besökare. Tjänsten är placerad vid kommunstyrelsens förvaltning. KVALIFIKATIONER Du är en självständig, drivande och trygg person som tycker om att arbeta med förändring och utveckling. Du ligger steget före och har koll på vad som händer i morgon. Du är en person som har lätt för att leda och motivera andra och självständigt driva förändringsprocesser. Älvkarleby kommun är stolt över att vara en av Sveriges finska förvaltningskommuner, och kunskaper i det finska språket är meriterande. Du har relevant högskoleutbildning med kommunikationsinriktning eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Utbildning och erfarenhet av projektledning och information är meriterande.
Företag: Älvkarleby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Webbstrateg jobb, Webbstrateg Älvkarleby, Webbstrateg Älvkarleby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbstrateg

Personlig assistent sökes till uppdrag i Älvkarleby Kommun.
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker personliga assistenter till ett uppdrag i Älvkarleby Kommun och ett krav ifrån kunden är att Du som söker är kvinna och är över 35 år gammal. Du som person ska vara lugn, lågmäld, lyhörd, tålmodig och arbeta aktivt för att kund ska uppnå högsta möjliga livskvalité.  Ett önskemål från kunden är att Du som söker har erfarenhet av massage, träning, stretch eller akupunktur. Gärna erfarenheter av flera av de ovanstående.  Utifrån kunds önskemål är det meriterande om Du som söker är intresserad av matlagning, är ickerökare och innehar B-körkort. Vi söker i första hand vikarier men det finns även en vakant deltidstjänst.
Företag: Frösunda
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till uppdrag i Älvkarleby Kommun. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till uppdrag i Älvkarleby Kommun.

ARBETSTERAPEUT
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. ARBETSUPPGIFTER Älvkarleby kommun har rehabansvar från åldersgruppen 21 år i både ordinärt och särskilt boende. Till tjänsten hör sedvanliga arbetsterapeutuppgifter som till exempel ADL bedömningar, utprovning av hjälpmedel, instruera i förflyttningsteknik. Vi arbetar efter Östersundsmodellen. KVALIFIKATIONER Arbetsterapeututbildning. Du bör vara flexibel, kreativ, kunna ha många "bollar i luften" och vara positivt inställd till att jobba i team med övriga professioner. Körkort erfodras. Erfarenhet inom geriatrik och kognitiva hjälpmedel samt demens är önskvärt.
Företag: Älvkarleby kommun, Omsorg
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga ARBETSTERAPEUT jobb, ARBETSTERAPEUT Älvkarleby, ARBETSTERAPEUT Älvkarleby kommun, Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ARBETSTERAPEUT

Ridinstruktör
Älvkarleby RK är en ideell förening som är belägen 2 mil söder om Gävle.Vi har drygt 340 medlemmar och ca 190 ridande elever i veckan. Titta gärna på vår hemsida www.alvkarlebyridklubb.nu Vi söker nu en ridinstruktör för undervisning i ridning av elever i alla åldrar och på olika nivåer. I tjänsten ingår även viss stalltjänst enligt schema. Vi söker dig som har kompetens inom SRL 1-3, har god hästkunskap och erfarenhet av arbete på ridskola, gärna med dressyrinriktning.
Företag: Älvkarleby Ridklubb
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ridinstruktör jobb, Ridinstruktör Älvkarleby, Ridinstruktör Älvkarleby Ridklubb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ridinstruktör

Biståndshandläggare
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten som biståndshandläggare är organiserad i ett gemensamt myndighetskontor för myndighetsutövning inom Utbildning och - omsorgsnämndens verksamhetsområde. Som biståndshandläggare ansvarar du för att utreda, bedöma och fatta beslut enligt Socialtjänstlagen (SoL) och Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) samt ansvarar för att följa upp beslutade insatser. Arbetet innebär samarbete både inom den egna gruppen, med andra professioner och andra samverkanspartners. Uppdraget ställer stora krav på flexibilitet . Vi arbetar utifrån en helhetssyn och bemöter individen med utgångspunkt i att stärka den egna förmågan. Vi använder oss av verksamhetssystemet Treserva och vi erbjuder alla handläggargrupper extern handledning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har examen från sociala omsorgsprogrammet/socionomprogrammet. Du skall vara initiativrik och utåtriktad, flexibel och ansvarsfull samt ha lätt för att samarbeta. Du har erfarenhet av biståndshandläggning och goda kunskaper inom gällande lagstiftning och regelverk som styr verksamheten. Vi förutsätter att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt att du kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort erfodras. Älvkarleby kommun är ett finskt förvaltningsområde så kunskaper i finska är meriterande.
Företag: Älvkarleby kommun, UTOM - övriga exkl utb/vom
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare jobb, Biståndshandläggare Älvkarleby, Biståndshandläggare Älvkarleby kommun, UTOM - övriga exkl utb/vom
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare

FÖRSKOLLÄRARE
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. Jungfruholmens förskola har 4 avdelningar med barn i åldern 1-5 år. Det är ca. 19 barn och 3 personal per avdelning. Avdelningarna samarbetar bl.a. vid öppning och stängning. Förskolan har ett samråd med representanter från personal, föräldrar samt kontaktpolitiker. Samrådet träffas 2 gånger/år. Skutskär har goda kommunikationer till Gävle och Tierp med tåg och buss. ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt arbete i förskolegrupp med barn i åldern 1-5 år. Planering, dokumentation, uppföljning och utvärdering av verksamheten. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen krävs. Men det är till fördel om du har erfarenhet av arbete i förskola.
Företag: Älvkarleby kommun, Utbildning
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLLÄRARE jobb, FÖRSKOLLÄRARE Älvkarleby, FÖRSKOLLÄRARE Älvkarleby kommun, Utbildning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLLÄRARE

Integrationsvägledare
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. ARBETSUPPGIFTER Älvkarleby kommun driver sedan 2009 ett boende för ensamkommande barn i åldern 16-17 år. Till boendet finns även en utslussverksamhet kopplad. Den riktar sig till de ungdomar som har bott på kommunens boende och har fyllt 18 år samt bedöms vara mogna att flytta till eget boende men med fortsatt stöd av verksamheten. Syftet med utslussverksamheten är att bistå dem som är mellan 18-21 år i deras första egna boende i kommunen. Det övergripande målet är att stödja ungdomarnas självständighet och integration i det svenska samhället. Inom utslussverksamheten arbetar två integrationsvägledare vars huvudsakliga arbetsuppgifter är att genom den lösningsfokuserade metoden stödja, vägleda samt främja ungdomens självständighet och integration i det svenska samhället. En stor del av arbetet innebär läxläsning, socialt stöd, ekonomihushållning och framtidsplanering, stöd vid kontakter med myndigheter och sjukvård samt att vara en bra vuxen förebild. KVALIFIKATIONER Högskolekompetens är ett krav inom lämpligt område såsom, pedagog, beteendevetare, socionom eller som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig som har god initiativförmåga och inte är rädd för att fatta egna beslut. Att du har en positiv grundsyn och ser möjligheter istället för begränsningar ser vi som en självklarhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid social kompetens, samarbetsförmåga och personliga egenskaper. Erfarenhet av målgruppen är meriterande. Vi arbetar för att uppnå en jämn könsfördelning i arbetsgruppen och ser gärna manliga sökande. Körkort är ett krav. Utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister för HVB-hem kommer att begäras.
Företag: Älvkarleby kommun, UTOM - övriga exkl utb/vom
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Integrationsvägledare jobb, Integrationsvägledare Älvkarleby, Integrationsvägledare Älvkarleby kommun, UTOM - övriga exkl utb/vom
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Integrationsvägledare

Områdeschef inom Vård och Omsorg
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. ARBETSUPPGIFTER Älvkarleby Kommun söker en områdeschef inom vård och omsorg. Som områdeschef har du ett samlat ledningsansvar för de verksamheter du blir ansvarig för. Det innebär att du har ansvar för verksamheternas ekonomi, personal samt kvalitetsutveckling. Det är områdeschefens ansvar att planera, genomföra, följa upp, analysera och vidta åtgärder utifrån verksamheternas strategiska mål. En budget i balans ses som en självklarhet. Tjänsten innebär samverkan med andra verksamheter såväl intern som externt. Som områdeschef är du direkt underställd Vård- och omsorgschefen och dess ledningsgrupp i vilket du också ingår. KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha högskoleexamen från Sociala omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är av stor vikt att du har förmågor som strategiskt tänkande och erfarenhet av att utveckla verksamheter för att kunna möta framtida behov inom ramen för ekonomiska förutsättningar. Du ska ha goda kunskaper i att uttrycka dig i tal och skrift samt goda datorkunskaper. Vi förutsätter att du har erfarenhet av att arbeta som chef samt av utvecklingsarbete inom vård- och omsorgsverksamhet . Det är meriterande om du har erferenhet av arbete i en politiskt styrd organisation. Älvkarleby kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Som person är du en god samarbetspartner, trygg och stabil. Ditt ledarskap präglas av tydlighet, flexibilitet och du är som person strukturerad. Du är en drivande och lyhörd person som vill utveckla verksamheten och även dess medarbetare. Du motiveras av att arbeta med komplexa frågor och är mål- och resultatinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och social kompetens.
Företag: Älvkarleby kommun, Omsorg
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef inom Vård och Omsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef inom Vård och Omsorg

Lärare i förskola/Förskollärare
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. Tjänsten är förlagd till en av förskolorna i Skutskär. Varje avdelning har ca 19 barn och 3,0 tjänster. Alla förskolor har nära till skog och vatten. Älvkarleby kommun arbetar med NTA-naturvetenskap och teknik för alla. Kommunikationernas från Gävle och Tierp är goda med både buss och tåg. ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt arbete i barngrupp 1-5 år. Planering, genomförande, utvärdering av verksamheten. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen krävs.
Företag: Älvkarleby kommun, Utbildning
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare

Personlig assistent sökes till uppdrag i Älvkarleby Kommun.
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker personliga assistenter till ett uppdrag i Älvkarleby Kommun och ett krav ifrån kunden är att Du som söker är kvinna och är över 35 år gammal. Du som person ska vara lugn, lågmäld, lyhörd, tålmodig och arbeta aktivt för att kund ska uppnå högsta möjliga livskvalité.  Meriterande är om du har erfarenhet av massage och stretch sedan tidigare då en större del av arbetsuppgifterna är att hjälpa kunden möjliggöra träning. Utifrån kunds önskemål är det ett stort plus om Du som söker är intresserad av matlagning, är ickerökare och innehar B-körkort.  Det finns en vakant deltidstjänst som behöver bemannas snarast men vi är också i stort behov av vikarier till kunden.
Företag: Frösunda
Ort: Gävle
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till uppdrag i Älvkarleby Kommun. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till uppdrag i Älvkarleby Kommun.

Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. ARBETSUPPGIFTER Undervisa och handleda i kursen Psykiatri 1 inom vuxenutbildningens vård- och omsorgsutbildning. Flexibelt upplägg möjligt. Ev halvdistans. KVALIFIKATIONER Adekvat utbildning och erfarenhet. Erfarenhet av vuxenutbildning en fördel.
Företag: Älvkarleby kommun, Utbildning
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - yrkesämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen

MARK- OCH EXPLOATERINGSINGENJÖR
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. Tjänsten är placerad på Tekniska avdelningen, som är en del i Samhällsbyggnadsförvaltningen. Avdelningen består i dag av 10 personer som bland annat ansvarar för gator, parker, byggnader, fastigheter och energifrågor. ARBETSUPPGIFTER Tekniska avdelningen ansvarar för frågor inom energi, fastighetsförvaltning, bygginvesteringar, mark, gator och park m.m. Verksamheten ligger under samhällsbyggnadsnämnden. Avdelningen arbetar för att kommunen ska ha en välfungerande, tillgänglig och hållbar samhällsstruktur. Som markingenjör företräder du kommunen som markägare och har därför en betydande roll i utvecklingen av kommunens markområden. Du kommer att ansvara för köp och försäljning, upplåtelser av mark för arrenden, tomträtter etc. I tjänsten ingår det att föredra ärenden i den politiska nämnden. Tjänsten kan även komma att innefatta arbetsuppgifter inom byggprojektering, investeringar, utredning av vatten och avloppsfrågor. Därför ser vi det som meriterande ifall du har erfarenhet av eller vill utveckla dig i dessa frågor KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning inom lantmäteri/samhällsbyggnad eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Du har kunskaper inom fastighetsjuridik, fastighetsekonomi och gärna fastighetsvärdering Eftersom en stor del av arbetet består av kontakter med fastighetsägare, byggherrar, myndigheter, politiker och medborgare så lägger vi stor vikt vid din sociala kompetens. Det är av betydelse att du kan hantera olika typer av ärenden parallelt, har förmågan att att driva frågor och lätt samverkar med andra, uttrycka dig väl i tal och skrift samt har förståelse för de förutsättningar som gäller i en politiskt styrd organissation.
Företag: Älvkarleby kommun, Samhällsbyggnad
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga MARK- OCH EXPLOATERINGSINGENJÖR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MARK- OCH EXPLOATERINGSINGENJÖR

MILJÖ- OCH HÄLSOSKYDDS-/LIVSMEDELSINSPEKTÖR
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. ARBETSUPPGIFTER Bygg och Miljökontoret handlägger miljö, bygglov och planärenden inom en gemensam förvaltning. Miljöarbetet är fokuserat på myndighetsutövande arbetsuppgifter inom sakområdena miljöskydd, hälsoskydd, livsmedel, förorenande områden m.m. Vi är 8 personer på kontoret varav 3 miljöinspektörer. Tjänsten innebär i huvudsak arbete med ärendehantering inom ramen för miljöbalken. Att utföra tillsyn inom miljö och hälsoskyddsområdet hos både större och mindre verksamhetser samt att ge råd och service till kommunens innevånare och företag. Då vi arbetar över flera olika verksamhetsområden lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och sammarbetsförmåga med kolleger på kontoret. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har akademisk utbildning inom miljöområdet, miljö och hälsoskyddsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du tidigare erfarenhet av myndighetsutövning är det meriterande, särskillt om du har det inom området förorenad mark samt miljöfarliga verksamheter. Har du arbetat i ärendehanteringssystemet Miljöreda är även det meriterande. Som person är du strukturerad och flexibel. Du har god samarbetsförmåga och har servicekänsla. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal o skrift. Körkort B är ett krav.
Företag: Älvkarleby kommun, Samhällsbyggnad
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga MILJÖ- OCH HÄLSOSKYDDS-/LIVSMEDELSINSPEKTÖR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MILJÖ- OCH HÄLSOSKYDDS-/LIVSMEDELSINSPEKTÖR

Extrajobba med läxhjälp, Älvkarleby
Extrajobba med läxhjälp, Älvkarleby; SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB; Älvkarleby; 131130 1 plats. SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Växjö Ämnen: Engelska 5, naturbruk 1 Årskurs: Gymnasiet år 1 Tillfällen per vecka: 2 Minuter per tillfälle: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: LJEN20131130 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Älvkarleby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Älvkarleby

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. Rotskärsskolan är en f-9 skola. F-5 och fritidshemmet flyttade in i fräscha, nyrustade lokaler på Rotskärsskolan vid höstterminens början. Utemiljön är anpassad till de yngre barnen. Personalen på fritidshemmet arbetar i ett arbetslag med olika kompetenser. Älvkarleby Kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Skutskär har goda kommunikationer med Gävle och Tierp. ARBETSUPPGIFTER Arbete på fritidshem och som fritidspedagog i skolan. Planering, genomförande och uppföljning av verksamheten. KVALIFIKATIONER Utbildning till fritidspedagog krävs. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på fritidshem.
Företag: Älvkarleby kommun, Utbildning
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Personlig assistent sökes till uppdrag i Älvkarleby Kommun.
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker personliga assistenter till ett uppdrag i Älvkarleby Kommun och ett krav ifrån kunden är att Du som söker är kvinna och är över 35 år gammal. Du som person ska vara lugn, lågmäld, lyhörd, tålmodig och arbeta aktivt för att kund ska uppnå högsta möjliga livskvalité.  Meriterande är om du har erfarenhet av massage och stretch sedan tidigare då en större del av arbetsuppgifterna är att hjälpa kunden möjliggöra träning. Utifrån kunds önskemål är det ett stort plus om Du som söker är intresserad av matlagning, är ickerökare och innehar B-körkort.  Det finns en vakant deltidstjänst som behöver bemannas snarast men vi är också i stort behov av vikarier till kunden.
Företag: Frösunda
Ort: Gävle
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till uppdrag i Älvkarleby Kommun. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till uppdrag i Älvkarleby Kommun.

Näringslivschef
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. Vi är en förhållandevis liten kommun med drygt 9000 innevånare med en väl fungerande samhällsservice och bra kommunikationer. Kommunstyrelsens förvaltning består av en administrativ avdelning och stab. ARBETSUPPGIFTER Du ingår i kommunledningsgruppen, påverkar och bidrar till utvecklingen av Älvkarleby kommun. Att vårda befintliga företag, stimulera till nyföretagande och ett diversifierat näringsliv, och att medverka aktivt i olika forum och nätverk, internt och med andra aktörer, är också viktiga delar i arbetet. Du har ingen arbetsledande funktion då du inte har underställd personal utan arbetar i samverkan med andra avdelningar och förvaltningar. KVALIFIKATIONER Vi lägger stor vikt vid personlighet, och värdesätter att du har • strategiskt helhetsperspektiv och analytisk förmåga, • förståelse både för företagarens villkor och för offentlig verksamhet, • kunskap om EU’s strukturfonder, Du har tydligt utvecklingsfokus, är intresserad av omvärldsbevakning och skapar delaktighet, engagemang och dialog.
Företag: Älvkarleby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Näringslivschef jobb, Näringslivschef Älvkarleby, Näringslivschef Älvkarleby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Näringslivschef

Folkhälso- och närvårdskoordinator
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. Vi är en förhållandevis liten kommun med drygt 9000 innevånare med en väl fungerande samhällsservice och bra kommunikationer. Kommunstyrelsens förvaltning består av en administrativ avdelning och stab. Tjänsten är samfinansierad mellan Älvkarleby kommun och Uppsala läns landsting. Arbetsgivare är Älvkarleby kommun och tjänsten är placerad på kommunstyrelsens förvaltning, i nära samarbete med landstingets ledningskontor. ARBETSUPPGIFTER Leda och stödja samverkan- och förändringsprocesser på lokal nivå, inom lednings- och arbetsgrupper. Driva och följa upp genomförandet av uppdrag och aktiviteter. Arbetet innebär dokumentation av olika slag tex uppdragsbeskrivningar, kallelser, dagordningar och protokoll. Deltagande i ett länsövergripande nätverk. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har kunskap om samt ett stort intresse för strategiskt folkhälsoarbete. Du som sökande är en: -mål- och utvecklingsinriktad, idérik person som har god förmåga att leda processer samt arbeta i nätverk. -stabil, ansvarskännande och har ett trevligt bemötande. Och du har: -en god analytisk, kommunikativ förmåga och är van att stå framför grupper och informera. -en god förmåga att uttrycka dig i tal samt skrift och har lätt för att samarbeta. -B-körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har lämplig högskoleexamen och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har kunskap om både kommunal- och landstingsorganisation.
Företag: Älvkarleby kommun, Kommunstyrelsens förvaltning
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhälso- och närvårdskoordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhälso- och närvårdskoordinator

Familjebehandlare
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. ARBETSUPPGIFTER Nätverkshuset är en öppenvårdsverksamhet med uppdrag att bedriva förebyggande arbete med barn/ungdomar, familjer och deras nätverk. Verksamheten utgår ifrån en systemteoretisk grundsyn som innebär att familjen och nätverket deltar i processer som skall leda till hållbara förändringar. Arbetet bedrivs på många olika platser: i hemmet, i skolan och på fritiden osv. Vi bedriver också olika typer av gruppverksamhet. Nätverkshuset arbetar på uppdrag av Socialtjänsten men enskilda och familjer kan också på eget initiativ söka hjälp hos Nätverkshuset, så kallade serviceinsatser. Som familjebehandlare skall du arbeta flexibelt och aktivt med kvalificerade behandlingsinsatser tillsammans med barn/ungdomar och deras familjer samt för familjen andra viktiga personer. Du kommer att arbeta med olika typer av familjearbete för att möjliggöra till ett ökat kvarboende för barn och unga i den egna ursprungsfamiljen. Arbetet som familjebehandlare kan också innebära att arbeta i familjer med långvariga insatser vad gäller att stötta och vägleda familjer att hitta strukturer som är hållbara i vardagen. Du kommer också att leda gruppverksamhet då detta bedrivs i verksamheten. Arbetet är varierat och omväxlande och sker i nära samverkan med socialtjänst samt övriga samverkanspartners som exempelvis förskola, skola, landsting och andra myndigheter. Du kommer att vara delaktig i att utveckla modeller och arbetssätt i syfte att nå uppsatta mål. För arbetet krävs god samarbetsförmåga men också stor förmåga till enskilt arbete. Arbetet kommer att kräva obekväma arbetstider. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen alt socialpedagogexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Längre tids erfarenhet av kvalificerat behandlingsarbete med barn/ungdomar och föräldrar är ett krav. Vidareutbildning inom familjeterapi, barn och familjearbete, nätverksutbildning, gruppledarutbildning för barn/tonårs-, föräldragrupper är meriterande. Du skall ha ett genuint intresse för arbete med barn/ungdomar och deras familjer och nätverk. Du skall vara nyfiken, positiv och flexibel i tanke och handling samt kunna arbeta självständigt och strukturerat men också ha god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och engagemang för verksamhetens mål och du skall vara intresserad av att utveckla det sociala arbetet på såväl individ som gruppnivå. Du skall ha en tanke att mäniskan kan och vill om hon ges möjligheter. Vi har regelbunden handledning, friskvård samt flextid.
Företag: Älvkarleby kommun, UTOM - övriga exkl utb/vom
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Familjebehandlare jobb, Familjebehandlare Älvkarleby, Familjebehandlare Älvkarleby kommun, UTOM - övriga exkl utb/vom
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjebehandlare

Kock/kokerska
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. ARBETSUPPGIFTER Kostverksamheten söker vikarier som med kort varsel kan vikariera vid akut frånvaro. Vi söker även vikarier till kommande sommarsemestrar. Som vikarie får du möjlighet att arbeta i flera av våra kök på förskolor, skolor och inom äldreomsorgen. Din arbetsplats kan variera från dag till dag. Vi ser gärna att du kan arbeta flera dagar i veckan. Inom äldromsorgen arbetar vi även helger. I en del av våra uppdrag ingår även städ av förskola. Alla kök inom Älvkarleby kommun har egen matlagning på plats. Arbetsuppgifter som ingår är matlagning, salladsberedning, servering, beställning från leverantör, egenkontroll samt disk och rengöring. Vi anställer vikarier vid behov under hela året. KVALIFIKATIONER Kock/kokerskeutbildning eller dokumenterad arbetslivserfarenhet som kan likställas utbildningskravet.
Företag: Älvkarleby kommun, UTOM - övriga exkl utb/vom
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska jobb, Kock/kokerska Älvkarleby, Kock/kokerska Älvkarleby kommun, UTOM - övriga exkl utb/vom
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska

SOMMARVIKARIER och vikarier vid behov till Vård- och omsorgsverksamheten
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. Vård- och omsorgsverksamheten i Älvkarleby kommun sysselsätter drygt 200 personer. Vi bedriver verksamheter såsom vård- och omsorgsboende med olika inriktningar, hemtjänst, personlig assistans och boenden för personer med funktionshinder. De olika arbetsplatserna är: Demenscentrum (Östangård, Älvkarleby) Ett särskilt boende uppdelat i nivåer med olika inriktningar. Här finns också en dagverksamhet , korttidsenhet och en hemtjänstgrupp. Tallmon (Skutskär) Ett särskilt boende och en korttidsenhet med inriktning mot somatiskt sjuka. Hemtjänst (Skutskär) En sammanhållen hemtjänstorganisation övergripande för hela kommunen som utgår från centrala Skutskär. Verkställer beviljade omvårdnads- och serviceinsatser i ordinärt boende. Funktionshindradeomsorgen (Skutskär) Personlig assistans samt två gruppbostäder, korttidstillsyn och socialpsykiatri. ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta efter Älvkarleby kommuns värdegrund vilket innebär att arbetet i vård- och omsorg ska kännetecknas av god kvalitet så att kund upplever trygghet, har inflytande och får ett bra bemötande. Huvudsakliga uppgifter är att tillgodose kunds behov av omsorg och service enl biståndsbeslut. Det innebär bl a att hjälpa kund med personlig hygien, matlagning, städ, tvätt. Arbetstiden är förlagd enligt schema som innefattar dag, kväll, och helger. För vissa tjänster gäller nattjänstgöring. KVALIFIKATIONER Du har omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, och har du erfarenhet från omvårdnadsarbete så är det meriterande. I arbetet ingår kommunikation och dokumentation så vi förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift samt att du har grundläggande datorvana. Du har ett professionellt bemötande, god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och klarar av snabba omställningar i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Älvkarleby kommun är finskt förvaltningsområde så vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska språket. För vissa arbeten krävs körkort och att du kan cykla. Vi förutsätter att du kan arbeta hela perioden, 16/6 – 10/8. Du ska vara 18 år fyllda. För arbete med barn inom Funktionshindradeomsorgen, kommer vi att efterfråga utdrag ur belastningsregistret innan ev. anställning. Glöm inte att bifoga betyg/intyg från utbildning och/eller arbete. Vi bjuder in till Öppet hus med temat sommarrekrytering, på Skutskärs bibliotek den 4 mars kl 15 – 18. Då får du tillfälle att träffa representanter från verksamheten och bemanningsenheten, som kommer att finnas på plats för information och frågor/svar. Observera att rekryteringen av vikarier pågår kontinuerligt under hela ansökningstiden!
Företag: Älvkarleby kommun, Omsorg
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga SOMMARVIKARIER och vikarier vid behov till Vård- och omsorgsverksamheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SOMMARVIKARIER och vikarier vid behov till Vård- och omsorgsverksamheten

Sjuksköterskor/Distriktsköterskor till Hemsjukvården
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. Då Älvkarleby kommun är finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. ARBETSUPPGIFTER Vi behöver ett antal sjuksköterskor/distriktsköterskor med intresse för dag- eller nattjänstgöring i hemsjukvård, vikariat/semestervikariat. Arbetet som sjuksköterska är självständigt och bedrivs i form av allmän hemsjukvård, rådgivning, behandling samt akuta bedömningar för kommuninvånare över 17 år, med ett varaktigt behov. Du ansvarar för den mediciniska omvårdnaden till vårdtagare i ordinärt boende och SÄBO. Du handleder, undervisar och delegerar till hemtjänstpersonal. Dina samarbetspartners är framförallt hemtjänstpersonal, läkare från primärvården, palliativa konsultteamet arbetsterapeut, sjukgymnast, övriga sjuksköterskor i hemsjukvården och biståndshandläggare. Arbetet kan även innebära nattjänstgöring. Älvkarleby kommun utvecklar ett nytt demenscentra med specifika professioner, hemtjänst, SÄBO, korttids och dagverksamhet. Vi har även ett somatiskt korttidsboende med såväl avlastningsplatser som specifik omvårdnad i livets slut. I hemsjukvården jobbar vi med kvalificerade sjuksköterskeinsatser samt med palliativ inriktning i samarbete med team från Gävle sjukhus. Verksamheten arbetar för kvarboende och har ett vårdplaneringsteam bestående av olika professioner som jobbar mot sjukhusen i Gävleborg samt Uppsala län. Kommunikation sker i Prator och Meddix. Hemsjukvården arbetar aktivt men kvalitetsregister ex. Senior Alert, BPSD, Palliativa registret. All dokumentation sker i programmet Treserva. NPÖ är infört. KVALIFIKATIONER • Leg sjuksköterska. Specialistutbildning med inriktning Vård av Äldre/ Distriktsköterska är meriterande • Erfarenhet av palliativ vård samt vård i livets slutskede är meriterande. • B-körkort och god datavana krävs • Erfarenhet av självständigt arbete • Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Företag: Älvkarleby kommun, Omsorg
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor/Distriktsköterskor till Hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor/Distriktsköterskor till Hemsjukvården

Sommarjobb: Älvkarleby - Ackrediterad betongprovning
Vattenfall Vattenfall Vattenfall erbjuder sommarjobb: Ackrediterad betongprovning sommaren 2014 Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 34 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du. Vattenfall kan erbjuda studerande på gymnasienivå sommarjobb under 2014. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, om du i höst övergår till en ny utbildning eller avslutar din utbildning vårterminen 2014. Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som kandidat att få en inblick i vårt företag och för oss på Vattenfall är detta en möjlighet att lära känna dig som potentiella medarbetare och introducera vår verksamhet. Vattenfall Research & Development är Nordic:s främsta resurs för att utveckla lönsamma, säkra och uthålliga konstruktioner och ett kompetenscentrum inom koncernen. Våra specialister och ingenjörer levererar högkvalitativa lösningar inom engineering och technical consulting. Vi arbetar med att utveckla säkra betongkonstruktioner från ax till limpa och behöver nu en person med relevant yrkesutbildning som huvudsakligen skall arbeta med betongprovning i vårt laboratorium. Arbetet kan innebära resor inom Sverige. Kvalifikationer • Pågående/avslutad gymnasieutbildning inom Bygg & Anläggning är meriterande • Tidigare praktik eller arbetserfarenhet inom exempelvis byggnadssektorn och/eller provningsverksamhet är meriterande • Du kommunicerar flytande på svenska och har goda engelskkunskaper. Egenskaper Du är noggrann i ditt arbete och har ett stort intresse av att utvecklas i en liknande verksamhet. Placering i Älvkarleby. För ytterligare information om tjänsten, kontakta rekryterande chef Holger Ecke, för information om processen kontakta rekryteringsassistent Karolina Cederblad via vår växel 08-739 50 00. Välkommen med din ansökan med CV, personligt brev och frågeformulär senast den 28 februari 2014.
Företag: Vattenfall
Ort: Uppsala
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb: Älvkarleby - Ackrediterad betongprovning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb: Älvkarleby - Ackrediterad betongprovning

Sjuksköterskor/Distriktsköterskor till Hemsjukvården Tillsvidareanst
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. Då Älvkarleby kommun är finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. ARBETSUPPGIFTER Vi söker 2 sjuksköterskor/distriktsköterskor för tillsvidareanställning till kommunens hemsjukvård. Arbetet som sjuksköterska är självständigt och bedrivs i form av allmän hemsjukvård, rådgivning, behandling samt akuta bedömningar för kommuninvånare över 17 år, med ett varaktigt behov. Du ansvarar för den mediciniska omvårdnaden till vårdtagare i ordinärt boende och SÄBO. Du handleder, undervisar och delegerar till hemtjänstpersonal. Dina samarbetspartners är framförallt hemtjänstpersonal, läkare från primärvården, palliativa konsultteamet arbetsterapeut, sjukgymnast, övriga sjuksköterskor i hemsjukvården och biståndshandläggare. Arbetet kan innebära nattjänstgöring. Älvkarleby kommun utvecklar ett nytt demenscentra med specifika professioner, hemtjänst, SÄBO, korttids och dagverksamhet. Vi har även ett somatiskt korttidsboende med såväl avlastningsplatser som specifik omvårdnad i livets slut. I hemsjukvården jobbar vi med kvalificerade sjuksköterskeinsatser samt med palliativ inriktning i samarbete med team från Gävle sjukhus. Verksamheten arbetar för kvarboende och har ett vårdplaneringsteam bestående av olika professioner som jobbar mot sjukhusen i Gävleborg samt Uppsala län. Kommunikation sker i Prator och Meddix. Hemsjukvården arbetar aktivt men kvalitetsregister ex. Senior Alert, BPSD, Palliativa registret. All dokumentation sker i programmet Treserva. NPÖ är infört. KVALIFIKATIONER • Leg sjuksköterska. Specialistutbildning med inriktning Vård av Äldre/ Distriktsköterska alternativt påbyggnadsutbildning i psykiatri är meriterande • Erfarenhet av palliativ vård samt vård i livets slutskede alternativt funktionshinder är meriterande. • B-körkort och god datavana krävs • Erfarenhet av självständigt arbete • Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Företag: Älvkarleby kommun, Omsorg
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor/Distriktsköterskor till Hemsjukvården Tillsvidareanst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor/Distriktsköterskor till Hemsjukvården Tillsvidareanst

Undersköterskor och Personliga assistenter, Tillsvidareanst
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. Vård- och omsorgsverksamheten i Älvkarleby kommun sysselsätter drygt 200 personer. Vi bedriver verksamheter såsom vård- och omsorgsboende med olika inriktningar, hemtjänst, personlig assistans och boenden för personer med funktionshinder. De olika arbetsplatserna är: Demenscentrum (Östangård, Älvkarleby) Ett särskilt boende uppdelat i nivåer med olika inriktningar. Här finns också en dagverksamhet , korttidsenhet och en hemtjänstgrupp. Tallmon (Skutskär) Ett särskilt boende och en korttidsenhet med inriktning mot somatiskt sjuka. Hemtjänst (Skutskär) En sammanhållen hemtjänstorganisation övergripande för hela kommunen som utgår från centrala Skutskär. Verkställer beviljade omvårdnads- och serviceinsatser i ordinärt boende. Funktionshindradeomsorgen (Skutskär) Personlig assistans samt två gruppbostäder, korttidstillsyn och socialpsykiatri. Pool Poolen arbetar med hela Vård- och omsorg som sitt arbetsområde och ersätter vid korttidsfrånvaro i verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta efter Älvkarleby kommuns värdegrund vilket innebär att arbetet i vård- och omsorg ska kännetecknas av god kvalitet så att kund upplever trygghet, har inflytande och får ett bra bemötande. Huvudsakliga uppgifter är att tillgodose kunds behov av omsorg och service enl biståndsbeslut. Det innebär bl a att hjälpa kund med personlig hygien, matlagning, städ, tvätt. Arbetstiden är förlagd enligt schema som innefattar dag, kväll, och helger. Vid anställning i pool tillämpas poolavtal. KVALIFIKATIONER Du har omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig, och har du erfarenhet från omvårdnadsarbete så är det meriterande. I arbetet ingår kommunikation och dokumentation så vi förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift samt att du har grundläggande datorvana. Du har ett professionellt bemötande, god samarbetsförmåga, är ansvarsfull och klarar av snabba omställningar i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Älvkarleby kommun är finskt förvaltningsområde så vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska språket. För vissa arbeten krävs körkort och att du kan cykla. Du ska vara 18 år fyllda. För arbete med barn inom Funktionshindradeomsorgen, kommer vi att efterfråga utdrag ur belastningsregistret innan ev. anställning. Glöm inte att bifoga betyg/intyg från utbildning och/eller arbete. Observera att urvalsprocessen pågår löpande under hela ansökningstiden! Du kommer i ansökningsprocessen att få ange vilket område du är mest intresserad av, men vi kan inte garantera just en sådan placering.
Företag: Älvkarleby kommun, Omsorg
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor och Personliga assistenter, Tillsvidareanst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor och Personliga assistenter, Tillsvidareanst

Projektledare
Älvkarleby kommun ligger precis där Dalälven möter havet. Vi är en kommun som är nära. Nära till städer som Gävle, Uppsala och Stockholm. Ta ett "Upptåg" till Arlanda så har du också resten av världen vid dina fötter.... Här i Älvkarleby möts inte bara älven och havet, vatten och land. Här möts också människor - kanske lite oftare än på andra ställen. Då Älvkarleby kommun är finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Läs mer: http://www.alvkarleby.se ARBETSUPPGIFTER Individ och familjeomsorgen och Älvkarleby hus söker projektledare till gemensamt bostadssocialt projekt. Målet med projektet är att motverka hemlöshet genom att erbjuda den enskilde tidiga och samordnade insatser när problem uppstår i boendefrågor gällande exempelvis risk för och eller bostadslöshet. Älvkarlebyhus är ett av Älvkarleby kommun helägt bostadsbolag. På Älvkarlebyhus arbetar 15 personer med att på bästa sätt ta hand om boendet för ca 2000 av kommunens innevånare, vilket innebär att bolaget har en stor del i många av kommuninnevånarnas liv. Din roll blir att arbeta med vissa typer av boendefrågor hos Älvkarleby hus samt Individ och familjeomsorgen. Du kommer att arbeta med uppsökande verksamhet gällande exempelvis störningsärenden, hyresskulder. Du kommer också att arbeta med bostadssociala frågor inom Individ och familjeomsorgen gällande ex.vis sociala bostadskontrakt. Du kommer även att ansvara för att utveckla policys och rutiner gällande bostadssociala frågor och ansvara för att arbetet är dokumenterat och beständigt efter projektets slut. Arbetet omfattar att omvärldsbevaka detta sakområde för att genomföra och säkra det fortsatta genomförandet i enlighet med lagstiftning, nyttjande av goda exempel och ett likvärdigt mottagande för alla. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är socionom eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill att du har längre tids erfarenhet av socialt arbete och ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med utrednings och handläggningsarbete inom socialtjänsten. Du skall vara nyfiken, positiv och flexibel i tanke och handling samt kunna arbeta självständigt och strukturerat men också ha god förmåga att samarbeta. Projektledarutbildning och erfarenhet av utvärdering och uppföljning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Älvkarleby kommun, UTOM - övriga exkl utb/vom
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Älvkarleby, Projektledare Älvkarleby kommun, UTOM - övriga exkl utb/vom
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare


Sök lediga jobb Älvkarleby

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se