Älvsbyn jobb - lediga jobb

Älvsbyn jobb Älvsbyn jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Älvsbyn. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Älvsbyn. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vik Lärare i sv och eng 4-9, 80-100% till Älvåkraskolan- Älvsbyn

 2. Vik Enhetschef 100% för personlig assistans inom OoF- Älvsbyn

 3. Blivande Säljare i Älvsbyn- Älvsbyn

 4. Rektor 100% vid Parkskolan- Älvsbyn

 5. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvsbyn.- Älvsbyn

 6. Apotekschef Älvsbyn- Älvsbyn

 7. Trä- och metallslöjdslärare- Älvsbyn

 8. Leg.Sjuksköterska natt 64,2%- Älvsbyn

 9. 2 st Leg Sjuksköterska 80%- Älvsbyn

 10. Gymnasie/yrkeslärare 100% inom Hotell och turism- Älvsbyn

 11. Näringslivsutvecklare 100%- Älvsbyn

 12. Blivande Säljare i Älvsbyn- Älvsbyn

 13. Mystery Shoppers sökes till Älvsbyn- Älvsbyn

 14. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvsbyn.- Älvsbyn

 15. Älvsbyns nya butiksdemonstratör sökes!- Älvsbyn

 16. Apotekschef Älvsbyn- Älvsbyn

 17. Distriktsveterinär Älvsbyn, tillsvidare- Älvsbyn

 18. Privatrådgivare till Älvsbyn- Älvsbyn

 19. Vik Förskollärare 100%- Älvsbyn

 20. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvsbyn.- Älvsbyn

 21. Blivande Säljare i Älvsbyn- Älvsbyn

 22. Integrationssamordnare 100% inom Arbete och Integration- Älvsbyn

 23. Enhetschef 100% till Ugglans särskilda boende- Älvsbyn

 24. Vik Lärare 100% inom grundskolan- Älvsbyn

 25. Speciallärare/Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan- Älvsbyn

 26. 3 Modersmålslärare för timanställning inom grundskolan- Älvsbyn

 27. Skolsjuksköterska- Älvsbyn

 28. Socialsekreterare 100% till Barn och Familjeenheten- Älvsbyn

 29. Miljöinspektör 100% till enheten Miljö-Bygg-Räddning- Älvsbyn

 30. Vik Handledare 100% till enheten för ensamkommande flyktingbarn- Älvsbyn

 31. Ekonom 100%- Älvsbyn

 32. Personlig assistent i Älvsbyn- Piteå

 33. Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan- Älvsbyn

 34. Konsumentansvarig- Älvsbyn

 35. Redovisningsekonom- Älvsbyn

 36. Vik Lärare 1-7 100%, Vistträsk skola f-3- Älvsbyn

 37. Vik Musiklärare rock - pop 100%- Älvsbyn

 38. Förskollärare 100% Åsens förskola- Älvsbyn

 39. Vik Förskollärare 100% Älvens förskola- Älvsbyn

 40. Vik Förskollärare 75-100% inom förskolan- Älvsbyn


Mer beskrivning

Vik Lärare i sv och eng 4-9, 80-100% till Älvåkraskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter och kvalifikationer Vi har flera lärare som under kommande höst och eventuellt även vårterminen ska ägna sig åt lite andra uppdrag, i delar av deras tjänster. Älvåkraskolan söker därför en behörig, kompetent och entusiastisk lärare i svenska och engelska. Du ska ha lärarexamen, och behörighet i grundskolans senare år, gärna med erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. Som person är du lyhörd och öppen för elevernas behov och väl insatt i ditt uppdrag som lärare. Till arbetet hör föräldrakontakt och samverkan med parter utanför skolan. Du ingår i ett av tre arbetslag på skolan. Vi erbjuder dig en visstidsanställning på 80 - 100 % med tillträde den 12 augusti. Vikariatet gäller för höstterminen 2012, men med eventuell möjlighet till förlängning under vårterminen. Sista ansökningsdag 2013-08-06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare i sv och eng 4-9, 80-100% till Älvåkraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare i sv och eng 4-9, 80-100% till Älvåkraskolan

Vik Enhetschef 100% för personlig assistans inom OoF
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Omsorgen om funktionshindrade (OoF) innefattar gruppboenden, korttids/fritidsboende, personligt ombud samt personlig assistans. Ditt uppdrag som enhetschef omfattar 7 grupper med personliga assistenter. Arbetsuppgifter Uppdraget som enhetschef innebär att du är direkt underställd socialchefen. I chefsuppdraget ingår verksamhets-, personal-, budget-, utvecklings-, och arbetsmiljöansvar. Du kommer i nära samarbete med dina medarbetare ansvara över att leda, utveckla och följa upp verksamheten mot de uppsatta målen. Arbetet kräver en trygg, lyhörd och tydlig ledare. Du skall ha förmåga att kunna driva utvecklingen av verksamheten framåt i ett långsiktigt perspektiv. I arbetet ingår även att företräda enhetens verksamhet såväl internt som externt. Kvalifikationer Du har lämplig högskoleutbildning med social inriktning, eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du har flerårig ledarerfarenhet med kompetens inom gällande lagstiftning samt tillämpning av denna. Du är en synlig ledare och vill arbeta nära och genom din personal. Som ledare har du hög integritet, är trygg, du är noggrann och strukturerad, samtidigt som du är lyhörd och pedagogisk. Du ser möjligheter och kan utifrån visioner och mål bidra till en med skapande miljö för brukare och personal. För att lyckas måste du vara uthållig och ha förmågan att arbeta både på detaljnivå samt i ett helhetsperspektiv. Du har ett stort engagemang för verksamhetsområdet och ser det som stimulerande att utveckla verksamheten vidare. Vi erbjuder dig visstidsanställning på 100 % med möjlighet till tillsvidareanställning under förutsättning att ordinarie befattningshavare övergår till annan tjänst. Tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2012-07-24 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Enhetschef 100% för personlig assistans inom OoF jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Enhetschef 100% för personlig assistans inom OoF

Blivande Säljare i Älvsbyn
Blivande Säljare; Lux Svenska AB; Luleå Lux Svenska AB startade sin verksamhet 1901 i Sverige och grundade Electrolux under tidigt 1900-tal. Idag finns lux i 40 länder och har ca 20000 anställda runt om i världen. Lux Business School är den säljskola som våra säljare går igenom under sitt första år på Lux, vår utbildning är en av världens bästa inom försäljning och många av Sveriges näringslivstoppar har börjat sin karriär på Lux. För de säljare som har stora visioner och vill satsa på sin karriär så har vi även världsklassnivå på vår Lux Management School där man lär sig ledarskap från grunden. Lux arbetar med 4 produktlinjer. Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Våra produkter säljer vi till företag och konsument. Körkort erfordras Tillgång till egen bil erfordras Lux är i ett expansivt skede och vi skall återigen öppna filial i Luleå. Därför letar vi efter nya medarbetare som har viljan och målmedvetenheten att bli Sveriges nya toppsäljare. Tidigare erfarenheter inom försäljning är meriterande men inget krav. Det viktigaste är dina personliga egenskaper. Du som söker skall vara: Målmedveten Driven med en vilja att vara framgångsrik Tävlingsinriktad Inte rädd för att jobba hårt Passar detta in på dig så tveka inte att söka. Sista ansökningsdag: 2013-07-18
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Säljare i Älvsbyn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Säljare i Älvsbyn

Rektor 100% vid Parkskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Parkskolan är en f-5 skola och finns belägen i Älvsbyns tätort. Verksamheten är inriktad mot grundskolans tidigare år och består av förskoleklass till år 5, totalt ca 280 elever. Arbetsuppgifter Som rektor i Älvsbyns kommun förväntas Du vara en driven och skicklig pedagogisk ledare med erfarenhet från rektors uppdrag. Det är viktigt att Du har insikt och förståelse för de processer som styr skolan och dess verksamhet samt en förståelse för den dubbla styrningen från stat och kommun. Du skall vara lyhörd och samtidigt driven i ditt ledarskap som skall präglas av prestigelöshet. Du har ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi för Din skolenhet. Arbetet kräver en lyhörd och trygg ledare som kan synliggöra ett pedagogiskt ledarskap i alla led. Avgörande för framgång är även förmågan att utifrån ett brett och långsiktigt perspektiv uthålligt driva grundskolans processer framåt. I arbetet att företräda grundskolans verksamhet såväl internt som externt är en god kommunikativ förmåga en förutsättning. Som rektor i Älvsbyns kommun är Du direkt underställd skolchef och ingår i skolans ledningsgrupp. Kvalifikationer Du har en lärarutbildning i grunden, det är meriterande om Du har genomfört statlig rektorsutbildning. Dina personliga egenskaper är viktiga och Du skall självständigt kunna driva Din verksamhet mot en hög måluppfyllelse där Du i alla lägen företräder Älvsbyns kommun. Erfarenhet av arbete med modersmål och elever med annan nationell bakgrund är meriterande. Du erbjuds en tillsvidareanställning som rektor i Älvsbyns kommun med tillträde enl överenskommelse Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor 100% vid Parkskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor 100% vid Parkskolan

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvsbyn.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Älvsbyns kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 1 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvsbyn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvsbyn.

Apotekschef Älvsbyn
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek runt om i landet. Omsättningen är drygt 9 miljarder kronor. Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!   Apotekschef Vi söker en Apotekschef till Apotek Hjärtat Älvsbyn. Vi är 5 antal anställda och du välkomnas till en omväxlande arbetsplats med mycket glädje och skratt.  Apoteket har öppet 6 dagar i veckan. I din arbetsgrupp finns 4 medarbetare. Du har ett nära samarbete med övriga Apotek Hjärtat som finns i Norrbotten. Läs mera om Älvsbyn. www.alvsbyn.se Din utmaning  Som apotekschef på Apotek Hjärtat har du det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmacevtiska frågor på ditt apotek. Du arbetar löpande med att se till att apotekets strategier följs och att uppsatta verksamhetsmål uppnås. Som apotekschef på Apotek Hjärtat leder du personalen i deras arbete. Det innebär också att motivera och coacha dem i deras dagliga arbete och utveckling. Det här söker vi hos dig För att lyckas med ditt arbete behöver du vara en drivkraftig person med ledarskapsintresse och ett affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Som apotekschef bör du ha förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal- få dem att följa med oss på vägen mot att bli framtidens apotek. Du är legitimerad apotekare eller receptarie. Vi ser det som en merit om du har ledarskapserfarenhet men är även intresserade av att komma i kontakt med dig som saknar detta men som har en ambition att ta dig an chefsrollen. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som växer och utvecklas. Detta medför många utmaningar för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken. Vi erbjuder även en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med din närmsta regionchef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, lokala och regionala specialistroller och utbildningsprogram. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Rekryteringen görs löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag! Vid frågor, vänligen kontakta: Ewa Nylander, Regionchef, mobil: 070 5989404.     Är du på väg mot nya möjligheter?
Företag: Apotek Hjärtat
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekschef Älvsbyn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekschef Älvsbyn

Trä- och metallslöjdslärare
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Som träslöjdslärare i Älvsbyns kommun kommer du att undervisa elever från årskurs 3 till och med 5. Du kommer även att samarbeta med andra slöjdlärare och lärare i kommunen Vi erbjuder dig tillsvidareanställning med tillträde 2013-08-12. Kvalifikationer Pedagogisk högskoleexamen inom området trä ?och metallslöjd Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Trä- och metallslöjdslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trä- och metallslöjdslärare

Leg.Sjuksköterska natt 64,2%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Du arbetar som sjuksköterska i hälso- och sjukvård i kommunens hemsjukvård och särskilda boenden. Du planerar och leder omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet, bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du ansvarar för individuella vårdplaner och kvalitetssäkring. Du handleder baspersonal i omvårdnadsarbetet. Du är en i teamet och arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna beslut och initiativ samt ha en god samarbetsförmåga och vara flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst vid Älvsbyns kommun som sjuksköterska natt på 64,2%. Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Körkort klass -B---.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Leg.Sjuksköterska natt 64,2% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg.Sjuksköterska natt 64,2%

2 st Leg Sjuksköterska 80%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Vi söker dig som har ett intresse och ett engagemang av att jobba med äldre- och funktionshindrade människor. Arbetsbeskrivning Du arbetar som sjuksköterska i hälso- och sjukvård i kommunens hemsjukvård och särskilda boenden. Du planerar och leder omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet, bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du ansvarar för individuella vårdplaner och kvalitetssäkring. Du handleder baspersonal i omvårdnadsarbetet. Du är en i teamet och arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt. Du arbetar dag, kväll, helg enligt schema. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna beslut och initiativ samt ha en god samarbetsförmåga och vara flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig visstidsanställning på 80% med tillträde 2013-09-01 tom 14-02-28, ev. med möjlighet till förlängning. Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Körkort klass -B---.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st Leg Sjuksköterska 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st Leg Sjuksköterska 80%

Gymnasie/yrkeslärare 100% inom Hotell och turism
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Lärandet på skolan har en mycket hög grad av IT och alla elever har tillgång till egen bärbar dator och trådlöst nätverk på skolan. Egen dator ger alla elever tillgång till diverse lärverktyg som talsyntes, olika rättstavningsprogram samt Adobe Photoshops Creative Suite. Vi använder lärplattform för att underlätta elev- och lärarkontakter, inlämningar mm. Allt detta gör våra elever väl förtrogna med datoranvändning och IT inför fortsatta studier och yrkesliv. Vi som arbetar på Älvsbyns Gymnasium har som uppdrag att möta alla elevers skiftande behov och ge eleverna möjligheten att forma sin utbildning utifrån just sina önskemål. En viktig framgångsfaktor för våra elevers studieresultat och trivsel är engagerade och kunniga lärare som har höga förväntningar på sig själva och på eleverna. Arbetsuppgifter Älvsbyns Gymnasium söker karaktärsämneslärare till Hotell och turismprogrammet. Du blir en viktig kugge i teamet för fortsatt utveckling av Hotell och turismprogrammet enligt nya gymnasiereformen Gy2011. Vi ser gärna att du har stor erfarenhet från arbetslivet. I din tjänst ingår även mentorskap och kontakter med företag. Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet/kompetens att undervisa på Hotell och turismprogrammet. Samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att se möjligheter värderar vi som viktiga egenskaper liksom insikt om och förståelse för elever i behov av särskilt stöd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på 100% med tillträde omgående. Sista ansökningsdag 2013-08-15 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasie/yrkeslärare 100% inom Hotell och turism jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasie/yrkeslärare 100% inom Hotell och turism

Näringslivsutvecklare 100%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Näringslivskontorets verksamhet omfattar i huvudsak näringslivsutveckling, landsbygdsutveckling, marknadsföring, information samt projektsamordning. Med nätverk, kompetens och systematiskt arbete skapar vi förutsättningar för tillväxt inom befolkning, sysselsättning och företagande i hela kommunen. Arbetsuppgifter Näringslivsutvecklarens huvudsakliga arbetsuppgifter: ? näringslivsutveckling, nya och befintliga företag. ? utveckling av besöksnäringen, inkl. turistinformation och marknadsföring ? projektledning och -styrning. Inom ditt ansvarsområde bistår du företag, föreningar och samverkansaktörer i kontakter med kommunen och företräder kommunen i externa kontakter. Arbetsuppgifter kan t ex vara att utarbeta underlag för projektansökningar, upphandlingsunderlag, remisser, motioner med mera. Du kommer att fungera både självständigt, i team och som stöd till näringslivschefen med ansvar för koordinering och administration av olika projekt. En viktig del i arbetet är att vara med i utvecklingen av varumärket Älvsbyn. Kvalifikationer Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller annan erfarenhet/utbildning som bedöms likvärdig. Meriterande är tidigare erfarenhet av näringslivsutveckling från liknande verksamheter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med projektverksamhet från start, genomförande samt uppföljning och utvärdering. Nätverk inom olika företag/föreningar i Älvsbyns kommun är meriterande. Du har god organisationsförmåga, med fokus på ordning och reda. Du har förmågan att arbeta i team men även självständigt samt uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har god förmåga att möta människor, bygga kontaktnät, skapa trygghet och engagemang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort Körkort klass -B--- fordras Vi erbjuder dig tillsvidareanställning, där vi tillämpar provanställning i 6 månader med tillträde 2013-11-01 Sista ansökningsdag 2013-08-30 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Körkort klass -B---.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Näringslivsutvecklare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Näringslivsutvecklare 100%

Blivande Säljare i Älvsbyn
Blivande Säljare; Lux Svenska AB; Älvsbyn Lux Svenska AB startade sin verksamhet 1901 i Sverige och grundade Electrolux under tidigt 1900-tal. Idag finns lux i 40 länder och har ca 20000 anställda runt om i världen. Lux Business School är den säljskola som våra säljare går igenom under sitt första år på Lux, vår utbildning är en av världens bästa inom försäljning och många av Sveriges näringslivstoppar har börjat sin karriär på Lux. För de säljare som har stora visioner och vill satsa på sin karriär så har vi även världsklassnivå på vår Lux Management School där man lär sig ledarskap från grunden. Lux arbetar med 4 produktlinjer. Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Arbetsuppgifter: Du kommer via kundbesök och referenser att plocka fram de bästa lösningarna för en god inomhusmiljö tillsammans med kunden. Våra produkter säljer vi till företag och konsument. Körkort erfordras Tillgång till egen bil erfordras Lux är i ett expansivt skede och vi har nyligen öppnat filial i Luleå. Därför letar vi efter nya medarbetare som har viljan och målmedvetenheten att bli Sveriges nya toppsäljare. Tidigare erfarenheter inom försäljning är meriterande men inget krav. Det viktigaste är dina personliga egenskaper. Du som söker skall vara: Målmedveten Driven med en vilja att vara framgångsrik Tävlingsinriktad Inte rädd för att jobba hårt Passar detta in på dig så tveka inte att söka. Sista ansökningsdag: 2013-09-05
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Säljare i Älvsbyn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Säljare i Älvsbyn

Mystery Shoppers sökes till Älvsbyn
Daymaker expanderar kraftigt och söker flera mystery shoppers till Älvsbyn Vi söker dig som är noggrann, observant och van att arbeta självständigt under eget ansvar. Du ska ha tillgång till en dator en mobiltelefon med kamera då en del av vår kommunikation sker via mobil. Arbetet som Mystery Shopper/Observatör för Daymaker är ett roligt och flexibelt extrajobb som passar perfekt för dig som studerar, är föräldraledig eller har lite tid över. Du väljer själv vilka uppdrag du ska utföra, beroende på vad som passar dig. Arbetet kräver att du fyllt 18 år och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vill du veta mer om Daymaker och vad arbetet innebär är du välkommen att besöka vår hemsida www.daymaker.se Låter det intressant? Fyll i en ansökan redan idag. Alla medarbetare erhåller sin ersättning på månadsbasis och ersättningen är baserad på antalet genomförda kundaktiviteter. Välkommen med din ansökan! Vi är en professionell partner när det gäller mätningar av kundupplevelser i butiker, per telefon och via internet. Vår mission är ?att förbättra kundupplevelsen på de marknader där vi verkar?. Vi utför nationella och internationella uppdrag med de främsta i många branscher såsom; bilbranschen, konfektion, telekom och service. De främsta produkterna vi arbetar med är Mystery Shopping, Mystery Calling, Store Check, Kundströmsanalys och Kundintervjuer. Vårat huvudkontor finns i Sverige men vi har även säljkontor i Norge, Polen, Tjeckien och Ukraina
Företag: Daymaker AB
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Mystery Shoppers sökes till Älvsbyn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mystery Shoppers sökes till Älvsbyn

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvsbyn.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Älvsbyns kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTION internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 22 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTION ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvsbyn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvsbyn.

Älvsbyns nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: norr@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Älvsbyn". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Älvsbyns nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Älvsbyns nya butiksdemonstratör sökes!

Apotekschef Älvsbyn
**** Om Apotek Hjärtat **** Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom personligt bemötande, bredare sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med över 300 apotek runt om i landet. Omsättningen är drygt 9 miljarder kronor. Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!   Apotekschef Vi söker en nu Apotekschef till Apotek Hjärtat Älvsbyn. Vi är idag fem medarbetare på apoteket och du välkomnas till en omväxlande arbetsplats med mycket glädje och skratt. På hjärtat i Älvsbyn jobbar vi hårt för att ge våra kunder en bra service och goda råd, ett arbete som varit mycket framgångsrikt då vi 2012 var nominerade till årets apotek i hela Apotek Hjärtat. Apoteket har öppet vardagar 9-18 samt lördagar 10-14. Som Apotekschef har ett nära samarbete med övriga Apotek Hjärtat som finns i Norrbotten, något som gör det enklare med personaplaneringen. Vill du veta mer om Älvsbyn? Klicka då in på denna länk; www.alvsbyn.se Din utmaning  Som apotekschef på Apotek Hjärtat har du det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmacevtiska frågor på ditt apotek. Du arbetar löpande med att se till att apotekets strategier följs och att uppsatta verksamhetsmål uppnås. Som apotekschef på Apotek Hjärtat leder du personalen i deras arbete. Det innebär också att motivera och coacha dem i deras dagliga arbete och utveckling. Det här söker vi hos dig För att lyckas med ditt arbete behöver du vara en drivkraftig person med ledarskapsintresse och ett affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Som apotekschef bör du ha förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal- få dem att följa med oss på vägen mot att bli framtidens apotek. Du är legitimerad apotekare eller receptarie. Vi ser det som en merit om du har ledarskapserfarenhet men är även intresserade av att komma i kontakt med dig som saknar detta men som har en ambition att ta dig an chefsrollen. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som växer och utvecklas. Detta medför många utmaningar för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken. Vi erbjuder även en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med din närmsta regionchef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, lokala och regionala specialistroller och utbildningsprogram. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Rekryteringen görs löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag! Vid frågor, vänligen kontakta: Ewa Nylander, Regionchef, mobil: 070 5989404.     Är du på väg mot nya möjligheter?
Företag: Apotek Hjärtat
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekschef Älvsbyn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekschef Älvsbyn

Distriktsveterinär Älvsbyn, tillsvidare
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Praktikområdet södra Norrbotten består av mottagningarna Kalix, Piteå och Älvsbyn. Det är blandad praktik på alla mottagningarna men mest smådjur i Älvsbyn. Totalt arbetar 8 veterinärer och 6 veterinärassistenter i området. Du har stora chanser att växa inom din yrkesroll som veterinär eftersom du kommer att ha varierande arbetsuppgifter. Vi strävar efter att ge nya medarbetare en bra introduktion och introduktionsutbildningar erhålles vid anställning. Beredskapstjänstgöring ingår och vi strävar efter att fem veterinärer delar på tjänstgöringen. Om du vill veta mer om vackra Norrbotten med närhet till natur och kultur läs mer på www.norrbotten.se KVALIFIKATIONER Du skall vara ansvarstagande, kunna ta egna initiativ, vara flexibel och intresserad av att delta vid behandling av alla djurslag, intresse för och kunskaper på nöt och häst är meriterande. Bra remitteringsmöjligheter för smådjur finns inom Norrbottens län. Du skall även ha intresse att arbeta med människor och en bra kommunikationsförmåga med djurägare och kollegor. Till vårt team söker vi Dig som är positiv och engagerad veterinär. Vi fäster stor vikt vid datorvana och att du är serviceinriktad. En viktig målsättning är att vi vill skapa en arbetsplats där alla trivs på jobbet och därigenom får de rätta förutsättningarna att göra ett bra jobb. Praktikområdet präglas av en god arbetsgemenskap. Vi fäster mycket stor vikt vid bra samarbetsförmåga, gruppkänsla, känsla för service, lojalitet med mottagningen och organisationen. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Älvsbyn, tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Älvsbyn, tillsvidare

Privatrådgivare till Älvsbyn
Sparbanken Nord är regionens egen bank med verksamhet i de tio kommunerna Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur, Arjeplog, Jokkmokk, Gällivare, Kiruna, Pajala, Överkalix och Övertorneå. Med en affärsvolym på drygt 36 miljarder kronor och 200 medarbetare vid 14 kontor är vi en av landets största sparbanker och en betydande aktör inom vårt verksamhetsområde och i Norrbotten. Sparbanken Nord är en fullservicebank med kvalificerade och licensierade rådgivare, egen juridisk avdelning, försäkringsrådgivning, Private Banking och en egen telefonbank. Sparbanken Nord har inga aktieägare. En del av vinsten avsätter banken till sånt som är bra för regionen. Vi kallar det för FramtidsBanken. Sparbanken Nord är Miljöcertifierad enligt ISO 14001. Privatrådgivare till Älvsbyn Vi söker en privatrådgivare till kontoret i Älvsbyn. Jobbet som privatrådgivare är både intensivt och omväxlande. Du arbetar med hela privataffären; bolån, spara, trygghet och vardagsaffären. Kunderna kommer in till banken såväl spontant som efter att du har bokat tid för rådgivning med dem. Du har ansvar för din egen kundbas. Du har läst ekonomi, åtminstone på gymnasienivå. Det är meriterande att ha ekonomisk examen från högskola och ett intresse för företagsaffären. Vi söker Dig som är ansvarskännande, noggrann och social. Du är resultatinriktad och har drivkraften att uppnå både egna och bankens mål. Det är viktigt att du har lätt för att utveckla goda kundrelationer. Du tycker om att arbeta i grupp men har också en stor egen motivation. Tjänsten är på heltid, det vill säga 38,5 timmar/vecka. Tillträde i december 2013 eller efter överenskommelse. Om du har frågor om tjänsten så kan du vända dig till Anette Grundström, kontorschef, 070-524 27 10 eller Jan Nygren, vVD och rörelsechef, 070-224 34 86. Facklig kontaktperson i Älvsbyn är Marianne Sandström, 0929-576 04. Alla kan nås via Telefonbanken på tel. 0771-23 00 23. Välkommen med din intresseanmälan senast 2013-10-01 till eva.liden@sparbankennord.se
Företag: Sparbanken Nord
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Privatrådgivare till Älvsbyn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Privatrådgivare till Älvsbyn

Vik Förskollärare 100%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. I Älvsbyns kommun kan du arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Knut Lundmarkskolan ligger centralt i Älvsbyn. Skolan är nybyggd och därmed är miljöerna, såväl ute som inne, inbjudande och bland de mest ändamålsenliga som går att få. Skolan inrymmer ht13 sju grundskoleklasser i grundskolans år 1-3, tre förskoleklasser, grundsärskola och fem fritidsavdelningar varav en på grundsärskolan. Arbetsuppgifter Som förskollärare på Knut Lundmarkskolan är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att planera, genomföra och efterarbeta undervisning i förskoleklassen. Det ingår viss del tjänstgöring i fritidshemmens verksamhet. Kvalifikationer Legitimerad förskollärare eller lärare, med behörighet att undervisa i förskoleklass. Därutöver krävs det av dig att du är förtrogen med förskoleklassens nationella styrningar och att du kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Vi erbjuder dig visstidsanställning 100% under perioden 2013-09-23?2014-06-18 Sista ansökningsdag 2013-09-22 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Förskollärare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Förskollärare 100%

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvsbyn.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Älvsbyns kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 12 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvsbyn. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Älvsbyn.

Blivande Säljare i Älvsbyn
Blivande Säljare; Lux Svenska AB; Älvsbyn Lux Svenska AB startade sin verksamhet 1901 i Sverige och grundade Electrolux under tidigt 1900-tal. Idag finns lux i 40 länder och har ca 20000 anställda runt om i världen. Lux Business School är den säljskola som våra säljare går igenom under sitt första år på Lux, vår utbildning är en av världens bästa inom försäljning och många av Sveriges näringslivstoppar har börjat sin karriär på Lux. För de säljare som har stora visioner och vill satsa på sin karriär så har vi även världsklassnivå på vår Lux Management School där man lär sig ledarskap från grunden. Lux arbetar med 4 produktlinjer. Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Arbetsuppgifter: Du kommer via kundbesök och referenser att plocka fram de bästa lösningarna för en god inomhusmiljö tillsammans med kunden. Våra produkter säljer vi till företag och konsument. Körkort erfordras Tillgång till egen bil erfordras Lux är i ett expansivt skede och vi har nyligen öppnat filial i Luleå. Därför letar vi efter nya medarbetare som har viljan och målmedvetenheten att bli Sveriges nya toppsäljare. Tidigare erfarenheter inom försäljning är meriterande men inget krav. Det viktigaste är dina personliga egenskaper. Du som söker skall vara: Målmedveten Driven med en vilja att vara framgångsrik Tävlingsinriktad Inte rädd för att jobba hårt Passar detta in på dig så tveka inte att söka. Sista ansökningsdag: 2013-09-23
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Säljare i Älvsbyn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Säljare i Älvsbyn

Integrationssamordnare 100% inom Arbete och Integration
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbete och Integration består av sex verksamheter inom socialtjänsten i Älvsbyns kommun. Till dessa hör flyktingmottagningen, försörjningsstöd, missbruksstöd, arbetsmarknadsenheten, vardagsstöd och aktivitetshuset. Inom enheten för flyktingsamordning har Älvsbyns kommun ett avtal om flyktingmottagande med Migrationsverket omfattande 30 nyanlända per år. Arbetsuppgifter Du samordnar mottagandet av flyktingar, vilket innebär alla förekommande uppgifter kring såväl det initiala mottagandet som fortsatt samordning av insatser för integration och stöd. Du ska identifiera och följa upp de insatser som görs i samhället och aktivt bidra med din kompetens så att det kommer till gagn för såväl flyktingarna som aktörerna runtomkring. Några av de viktigaste aktörerna som du har kontinuerlig kontakt med är exempelvis skola och barnomsorg, bostadsbolag, Arbetsförmedlingen, hälso- och sjukvård samt föreningar. Du strävar aktivt efter att ha en god samverkan med andra och speciell fokus kommer att läggas på ansträngningar att bredda möjligheterna att tidigt komma in på arbetsmarknaden. Som Integrationssamordnare handlägger du ärenden fortlöpande vilket också inbegriper myndighetsutövning. Målet är att Älvsbyns flyktingar får ett samordnat stöd från samhället som leder till integration. Kvalifikationer Du har socionomexamen. Arbetet spänner över ett mycket brett kompetensområde och kräver god social kompetens samt goda kunskaper om hur det svenska samhället fungerar. God förhandlingsförmåga och civilkurage är också önskvärda egenskaper, liksom god människokännedom. Goda språkkunskaper samt förmåga att uttala sig i tal och skrift är meriterande. Personlig lämplighet kommer att få mycket stor betydelse vid bedömning av de sökandes meriter. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2014-01-01 Sista ansökningsdag 2013-10-06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Integrationssamordnare 100% inom Arbete och Integration jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Integrationssamordnare 100% inom Arbete och Integration

Enhetschef 100% till Ugglans särskilda boende
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Ugglan är ett särskilt boende med 50 boendeplatser. Du är en av två enhetschefer. Ditt ansvarsområde som enhetschef omfattar ett ansvar över 4 avdelningar samt nattpersonal om Totalt 35 undersköterskor. Arbetsuppgifter Uppdraget som enhetschef innebär att du är direkt underställd socialchefen, i chefsuppdraget ingår verksamhets -, personal-, budget-, utvecklings-, och arbetsmiljöansvar. Du kommer i nära samarbete med dina medarbetare ansvara över att leda, utveckla och följa upp verksamheten mot de uppsatta målen. Arbetet kräver en trygg, lyhörd och tydlig ledare. Du skall ha förmåga att kunna driva utvecklingen av verksamheten framåt i ett långsiktigt perspektiv. I arbetet ingår även att företräda enhetens verksamhet såväl internt som externt. Kvalifikationer Du har ledarerfarenhet och lämplig högskoleutbildning med social inriktning, eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du har kvalificerad erfarenhet inom verksamhetsområdet och gedigen kompetens inom gällande lagstiftning samt tillämpning av denna. Du är en synlig ledare och vill arbeta nära och genom din personal. Som ledare har du hög integritet, är trygg, du är noggrann och strukturerad, samtidigt som du är lyhörd och pedagogisk. Du ser möjligheter och kan utifrån visioner och mål bidra till en medskapande miljö för brukare och personal. För att lyckas måste du vara uthållig och ha förmågan att arbeta både på detaljnivå samt i ett helhetsperspektiv. Du har ett stort engagemang för verksamhetsområdet och ser det som stimulerande att utveckla verksamheten vidare. Erfarenhet av arbetsledning liksom av arbete i politiskt styrda organisationer är en merit. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på 100 %, med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2012-10-01 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef 100% till Ugglans särskilda boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef 100% till Ugglans särskilda boende

Vik Lärare 100% inom grundskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Älvåkraskolan söker en lärare som kan arbeta med att ge extra stöd åt elever i årskurserna 6-9. Kvalifikationer Behörighet att undervisa i grundskolans senare år är ett krav, gärna legitimerad i ett eller flera kärnämnen. God insikt i skolans uppdrag och kunskap om gällande styrningar är en förutsättning. Erfarenhet av och engagemang för att arbeta med elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och därför söker vi en person som är flexibel men som har förmågan att organisera och skapa struktur. Vi erbjuder dig visstidsanställning på 100 % från 2013-10-07--2014-06-18 Sista ansökningsdag 2013-10- 06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare 100% inom grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare 100% inom grundskolan

Speciallärare/Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. I Älvsbyns kommun kan du arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Knut Lundmarkskolan ligger centralt i Älvsbyn. Skolan är nybyggd och därmed är miljöerna, såväl ute som inne, inbjudande och bland de mest ändamålsenliga som går att få. Skolan inrymmer sju grundskoleklasser i grundskolans år 1-3, tre förskoleklasser, grundsärskola och fem fritidsavdelningar varav en på grundsärskolan. Arbetsuppgifter Vi söker nu en speciallärare/specialpedagog som tillsammans med andra pedagoger och skolledningen kan arbeta för att organisera, planera och genomföra utbildningen så att alla elever ges optimala förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål. Du har därutöver ett särskilt ansvar för att arbeta strategiskt och operativt för att alla elever skall nå de kunskapskrav som minst ska uppnås. Du gör utredningar av skolsituationen kring elever som befaras inte nå de kunskapskrav som minst ska uppnås och du planerar, genomför och följer upp särskilt stöd när så behövs. Den specialpedagogiska gruppen har en viktig roll i skolans systematiska kvalitetsarbete och du förutsätts engagera dig i verksamhetsutveckingen såväl vid den egna skolenheten som i kommunen i stort. Kvalifikationer Du har lämplig grundexamen som lärare (t.ex. lågstadielärare, 1-7-lärare, lärare i grundskolans tidiga år) och speciallärarexamen/specialpedagogexamen, gärna med inriktning språk-, skriv- och läsutveckling/svenska, eller motsvarande. Vidare krävs stort ordningssinne och förtrogenhet med de nationella styrningarna. Du känner dig säker i arbetet med barns tidiga läs- och skrivinlärning och har god kunskap om hur språkutveckling går till. Du har god förmåga att se helheter samtidigt som du kan anta ett analytiskt perspektiv när så behövs. Du möter varje elev där de befinner sig och du har en utpräglad strävan att skapa en skola för alla. Som person är du flexibel, lösningsinriktad och ansvarsfull. Det är också viktigt att du har god förmåga att samarbeta och ser nyttan med att ingå i ett arbetslag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2013-10-06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan

3 Modersmålslärare för timanställning inom grundskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Modersmålslärare sökes för undervisning i språken dari, tyska ryska och samiska i grundskolan i Älvsbyns kommun enligt rådande nationella styrningar. Kvalifikationer Språkkunskaper i de efterfrågade språken, motsvarande modersmålsnivå. Meriterande är pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn och unga. Vi erbjuder dig visstidsanställning med timanställning, minst 2 timmar/vecka, med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2013-10-06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga 3 Modersmålslärare för timanställning inom grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 3 Modersmålslärare för timanställning inom grundskolan

Skolsjuksköterska
Skolsjuksköterska till Vidsel. Vikariatet gäller 3 månader på deltid 50% på skolan i Vidsel årskurs 1-9. Arbetsuppgifter mottagning, deltaga elevvårdskonferenser, hälsosamtal med elever etc. Arbetet sker i samarbete med skolans personal för att eleverna ska nå höga meritpoäng. Rekrytering sker fortlöpande.
Företag: ÄLVSBYNS KOMMUN
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsjuksköterska jobb, Skolsjuksköterska Älvsbyn, Skolsjuksköterska ÄLVSBYNS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsjuksköterska

Socialsekreterare 100% till Barn och Familjeenheten
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Enheten består av personal från socialtjänstens individ- och familjeomsorg och elevhälsan inom grundskolan. Enhetens uppdrag är att arbeta med tidiga insatser mot barn, ungdomar och familjer i syfte att bland annat minska behovet av placeringar inom vård och behandling av unga. Arbetsuppgifter Barn och familjeenheten leds av enhetschef och i verksamheten handläggs utredningar och insatser som rör barn- ungdom och familjer. Som socialsekreterare är ditt uppdrag att ge råd och stöd inom familjerättsområdet, ta emot anmälningar samt handlägga och utreda ärenden enligt SoL och LVU. Du beviljar också adekvata insatser och det oftast i samarbete med familjepedagogerna samt genomför nätverksmöten tillsammans med elevhälsan och skolans personal. Kvalifikationer Socionomexamen samt erfarenhet av handläggning som rör barn- och ungdomsärenden inom socialtjänsten. Ingående kunskap om SoL och LVU och annan lagstiftning som rör området. Erfarenhet av att arbeta i BBIC i tjänsteutövandet är meriterande. Enheten har 1 juni-12 gått över till dokumentationssystemet VIVA .Det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i VIVA. Som person att du är omsorgsfull, engagerad, analytisk, och innehar hög grad av personlig mognad. Vi söker också efter dig som visar respekt inför de uppdrag befattningen innebär. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har körkort B Tillträde senast 31 januari-14. Tillträdet kan eventuellt tidigareläggas till 2 januari-14 Ange löneanspråk Sista ansökningsdag 2013-11-15 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare 100% till Barn och Familjeenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare 100% till Barn och Familjeenheten

Miljöinspektör 100% till enheten Miljö-Bygg-Räddning
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter är livsmedelskontroll samt miljö- och hälsoskyddstillsyn enligt miljöbalken vid offentliga verksamheter och företag samt viss tillsyn enligt andra lagar. Därutöver innebär tjänsten att arbeta med information inom de olika verksamhetsområdena samt deltagande i olika projekt. Provtagning och andra förekommande arbetsuppgifter vid miljö- och byggkontoret ingår också. Kvalifikationer Du som söker ska ha utbildning som miljöinspektör eller ha annan utbildning som vi bedömer är likvärdig. Arbetet ställer stora krav på din kreativitet och samarbetsförmåga och du måste också kunna arbeta självständigt. Eftersom vi är en liten enhet ser vi gärna att du trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ett brett område. Du har förmåga att vara tydlig och har lätt att kommunicera med andra människor. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och du är en god administratör. Dokumenterad erfarenhet av arbete vid miljö- och byggförvaltning eller motsvarande är meriterande. För tjänsten krävs körkort. Vi erbjuder en tjänst på 100% med tillträde 2013-11-15 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 2013-10-31 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöinspektör 100% till enheten Miljö-Bygg-Räddning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöinspektör 100% till enheten Miljö-Bygg-Räddning

Vik Handledare 100% till enheten för ensamkommande flyktingbarn
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Älvsbyns kommun har ett avtal med Migrationsverket om att ta emot 15 st. ungdomar mellan 13 och 18 år som kommer till Sverige och söker asyl. Boendet heter BROS och är beläget centralt i Älvsbyn. Verksamheten startade i augusti 2011. Målen med verksamheten är att under trygga förhållanden ge ungdomarna en meningsfull tillvaro med vägledning och stöd. Ungdomarna ska ges förutsättning till en god introduktion/integration där de på sikt ska bli ansvarsfulla och självständiga samhällsmedborgare. För att uppnå målen arbetar verksamheten utifrån ett salutogent perspektiv och med MI som förhållningssätt. Arbetsuppgifter Som handledare deltar du i ungdomarnas vardag och ansvarar för deras dagliga omsorg, tillsyn och fostran. Du ska vara ett nära vuxenstöd, medverka i social planering, aktivera ungdomar, dokumentera fortlöpande, ha kontakt med andra verksamheter och myndigheter, delta i det praktiska arbetet på boendet och även vara kontaktperson åt en eller flera ungdomar. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och som person bör du vara pedagogiskt lagd, trivas med att arbeta i team samt ha en god samarbets- och initiativförmåga. Arbetet innebär arbete kvällar, helger och nätter (sovande jour). Personal använder sig av TimeCare för schemaläggning. Kvalifikationer Akademisk examen som socionom, inom pedagogik eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner adekvat. Tidigare erfarenhet av att arbeta med MI som förhållningssätt, med ungdomar, samt vissa språkkunskaper är meriterande. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då personal arbetar med minderåriga ska du uppvisa ett utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister. Vikariat, heltid. Tillträde 2014-01-01. T.o.m. 2014-08-31. Sista ansökningsdag 2013-11-17 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekrytering har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Handledare 100% till enheten för ensamkommande flyktingbarn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Handledare 100% till enheten för ensamkommande flyktingbarn

Ekonom 100%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. En av våra duktiga ekonomer har gått vidare till nya utmanande arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen. Vi söker nu dig som vill ta hennes plats. Ekonomiavdelningen består av 6 personer och ingår i kommunens ledningskontor. Kommunens organisation med en förvaltning innebär att ekonomiadministrationen för hela kommunen är samlad under ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifter Ekonomiavdelningens arbetsuppgifter är att ge politiken och verksamheterna ett bra beslutsunderlag i både verksamhetsmässiga och ekonomiska frågor samt ge en samlad bild av kommunens och kommunkoncernens ekonomi. Inom ekonomiavdelningen arbetar vi främst med budget, uppföljningar, bokslut, koncernredovisning samt löpande bokföring och fakturering. Inom vårt uppdrag ligger att initiera och kontinuerligt utveckla nya arbetssätt och rutiner för den löpande redovisningen och uppföljningen. I rollen som ekonom kommer du att arbeta med samtliga arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen. Här ingår bland annat löpande bokföring, avstämningar, fakturering, budget, uppföljningsarbete mm. Kvalifikationer Vi söker dig som har en högskoleutbildning alternativt gymnasieutbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning. För att du snabbt ska kunna sätta dig in i arbetet och vara självgående är det nödvändigt att du har erfarenhet av att ha arbetat med redovisning både inom privat och kommunal verksamhet. Du bör också ha goda kunskaper i Excel och övriga Office-verktyg samt allmän IT-vana. Det är meriterande om du arbetat i stora ekonomisystem gärna då Aditros Redovisning och Reskontra. Som person är du flexibel, noggrann, serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2013-11-03 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom 100%

Personlig assistent i Älvsbyn
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Älvsbyn. Vår kund är en rullstolsburen kvinna som behöver hjälp i sin vardag med bland annat personlig omvårdnad och hushållssysslor. Vi söker dig som vill bli timvickarie och hoppa in vid ordinarie assistenters frånvaro. Arbetstiderna kommer variera mellan dag, kväll och helg. Tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent och/eller undersköterskeutbildning ser vi som meriterande. Vår kund har katt och du bör därav inte vara pälsdjursallergiker. Att du är rökfri och har körkort är en fördel. Egenskaper som uppskattas är god samarbetsförmåga och bra ordningssinne. Vi ser gärna kvinnliga sökanden och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort är en fördel Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar den tidsbegränsade anställningsformen timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Piteå
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Älvsbyn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Älvsbyn

Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Vi söker nu en speciallärare/specialpedagog, till Knut Lundmarkskolan, som tillsammans med andra pedagoger och skolledningen kan arbeta för att organisera, planera och genomföra utbildningen så att alla elever ges optimala förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål. Du gör utredningar av skolsituationen kring elever som befaras att inte nå de kunskapskrav som minst ska uppnås och du planerar, genomför och följer upp särskilt stöd när så behövs. Den specialpedagogiska gruppen har en viktig roll i skolans systematiska kvalitetsarbete och du förutsätts engagera dig i verksamhetsutvecklingen såväl vid den egna skolenheten som i kommunen i stort. Kvalifikationer Du har lämplig grundexamen som lärare (t.ex. lågstadielärare, 1-7-lärare, lärare i grundskolans tidiga år) och speciallärarexamen/specialpedagogexamen. Vidare krävs stort ordningssinne och förtrogenhet med de nationella styrningarna. Du känner dig säker i arbetet med barns tidiga läs- och skrivinlärning och har god kunskap om hur språkutveckling går till. Du har god förmåga att se helheter samtidigt som du kan anta ett analytiskt perspektiv när så behövs. Du möter varje elev där de befinner sig och du har en utpräglad strävan att skapa en skola för alla. Som person är du flexibel, lösningsinriktad och ansvarsfull. Det är också viktigt att du har god förmåga att samarbeta och ser nyttan med att ingå i ett arbetslag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2013-11-24 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan

Konsumentansvarig
Polarbröd AB Konsumentansvarig till norrländsk kulturskatt  Vill du vara med och göra Polarbröd till ett av världens ledande brödföretag? I vår strävan att glädja våra kunder med fler och godare bröd förstärker vi nu vår kompetens inom konsumentkontakt och reklamation. Som en del i vårt kontaktcenter kommer du att driva utvecklingsprojekt rörande sociala medier som arena för konsumentkontakt.  Du ansvarar för administration samt upprätthållande av adekvata rutiner kring reklamationer och konsumentkontakt.  Vi söker dig som har högskoleutbildning inom media, kommunikation, eller motsvarande. Du har erfarenhet av sociala medier och goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Helst har du kunskaper i ytterligare ett språk, antingen tyska, franska eller finska. Erfarenhet från servicearbete är meriterande. Vi ser att du är en god kommunikatör, kreativ och nyfiken med framåtanda. Du gillar att arbeta strukturerat och i arbetslag. Och självklart älskar du bröd.
Företag: Älvsbyn
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Konsumentansvarig jobb, Konsumentansvarig Älvsbyn, Konsumentansvarig Älvsbyn
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsumentansvarig

Redovisningsekonom
Polarbröd AB Sökes: Redovisningsekonom som är bra på att ta hand om degen.  Till vårt huvudkontor i Älvsbyn söker vi en person som vill dyka djupare i allt som har med bröd att göra. Tillsammans med övriga redovisningsekonomer kommer du att sköta den ekonomiska redovisningen med löpande bokföring, fakturering och betalningar. Du deltar i arbetet med månads-, tertial- och årsbokslut. Vi söker dig som har ekonomiutbildning från universitet eller flerårig erfarenhet av redovisningsuppgifter från större företag eller organisationer. Vi ser att du är en engagerad person som har god samarbetsförmåga med ett strukturerat arbetssätt. Självklart älskar du bröd.  Låter detta intressant? Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde 1 mars 2014 eller enligt överenskommelse. Låter det intressant är du välkommen med din ansökan senast den 4 december 2013.Frågor kan ställas till Redovisningschefen Kerstin Vikström, 010-450 60 54, eller HR-ansvarig Åsa Rundgren, 010-450 60 32.
Företag: Älvsbyn
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom jobb, Redovisningsekonom Älvsbyn, Redovisningsekonom Älvsbyn
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom

Vik Lärare 1-7 100%, Vistträsk skola f-3
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Kvalifikationer: Legitimerad 1-7 lärare med examen eller liknande utbildning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med förskoleklass och fritids. Du får gärna ha erfarenhet av liknande tjänst tidigare. Vi söker dig som är en engagerad , entusiasmerande och duktig lärare med bra samarbetsförmåga. Visstidsanställning vt 2014 med början 20140107?20140615 med ev. förlängning Lön: Ange löneanspråk Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare 1-7 100%, Vistträsk skola f-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare 1-7 100%, Vistträsk skola f-3

Vik Musiklärare rock - pop 100%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Älvsbyns kulturskola erbjuder individuell instrumentalundervisning och sång till elever i årskurs 3-9. Till elevens val erbjuder vi också drama, dans och film som valbart alternativ för eleverna. I Älvsbyn är Kulturskolan en del av Fritid & Kulturs verksamhet. Arbetsuppgifter Som musiklärare i kulturskolan ingår du i ett väl inarbetat team med fem övriga musiklärare som behärskar de flesta instrumenten som eleverna brukar välja. Den tjänsten som vi nu rekryterar ska vara inriktad på rock och pop, det vill säga gitarr, bas och trummor samt ensemble. I tjänsten kan ingår att vara klasslärare. Eftersom vi har flera skolenheter i kommunen är körkort och bil ett krav. Kvalifikationer Lärarexamen i musik. Vi erbjuder dig vikariat som musiklärare 100%, under vårterminen 2014 med tillträde 2014-01-07. Sista ansökningsdag 2013-12-04. Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Musiklärare rock - pop 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Musiklärare rock - pop 100%

Förskollärare 100% Åsens förskola
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Pedagogiskt arbete med barn i grupp utifrån Lpfö. Kvalifikationer Förskollärarexamen. Tillsvidareanställning med tillträde 2014-01-02 Sista ansökningsdag 2013-12-06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100% Åsens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100% Åsens förskola

Vik Förskollärare 100% Älvens förskola
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Pedagogiskt arbete med barn i grupp utifrån Lpfö. Kvalifikationer Förskollärarexamen. Visstidsanställning med tillträde 2014-01-02 till och med 2014-06-19 Sista ansökningsdag 2013-12-06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Förskollärare 100% Älvens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Förskollärare 100% Älvens förskola

Vik Förskollärare 75-100% inom förskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Pedagogiskt arbete med barn i grupp utifrån Lpfö. Kvalifikationer Förskollärarexamen. Visstidsanställning mellan 75-100% inom förskolan under vårterminen 2014 Sista ansökningsdag 2013-12-06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Förskollärare 75-100% inom förskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Förskollärare 75-100% inom förskolan


Sök lediga jobb Älvsbyn

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se