Älvsbyns kommun jobb - lediga jobb

Älvsbyns kommun jobb Älvsbyns kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Älvsbyns kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Älvsbyns kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vik Lärare i sv och eng 4-9, 80-100% till Älvåkraskolan- Älvsbyn

 2. Vik Enhetschef 100% för personlig assistans inom OoF- Älvsbyn

 3. Rektor 100% vid Parkskolan- Älvsbyn

 4. Trä- och metallslöjdslärare- Älvsbyn

 5. Leg.Sjuksköterska natt 64,2%- Älvsbyn

 6. 2 st Leg Sjuksköterska 80%- Älvsbyn

 7. Gymnasie/yrkeslärare 100% inom Hotell och turism- Älvsbyn

 8. Näringslivsutvecklare 100%- Älvsbyn

 9. Vik Förskollärare 100%- Älvsbyn

 10. Integrationssamordnare 100% inom Arbete och Integration- Älvsbyn

 11. Enhetschef 100% till Ugglans särskilda boende- Älvsbyn

 12. Vik Lärare 100% inom grundskolan- Älvsbyn

 13. Speciallärare/Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan- Älvsbyn

 14. 3 Modersmålslärare för timanställning inom grundskolan- Älvsbyn

 15. Skolsjuksköterska- Älvsbyn

 16. Socialsekreterare 100% till Barn och Familjeenheten- Älvsbyn

 17. Miljöinspektör 100% till enheten Miljö-Bygg-Räddning- Älvsbyn

 18. Vik Handledare 100% till enheten för ensamkommande flyktingbarn- Älvsbyn

 19. Ekonom 100%- Älvsbyn

 20. Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan- Älvsbyn

 21. Vik Lärare 1-7 100%, Vistträsk skola f-3- Älvsbyn

 22. Vik Musiklärare rock - pop 100%- Älvsbyn

 23. Förskollärare 100% Åsens förskola- Älvsbyn

 24. Vik Förskollärare 100% Älvens förskola- Älvsbyn

 25. Vik Förskollärare 75-100% inom förskolan- Älvsbyn

 26. Vik Lärare i sv o eng 100% för grundskolans senare år- Älvsbyn

 27. Enhetschef 100% til HVB hem - BROS- Älvsbyn

 28. Specialpedagog 100% inom förskolan- Älvsbyn

 29. Vik Lärare i spanska 100%, senare år- Älvsbyn

 30. Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration- Älvsbyn

 31. Bibliotekarie 100%- Älvsbyn

 32. Vik Lärare i svenska för grundskolans senare år, 100%- Älvsbyn

 33. Sommarvikarier 2014- Älvsbyn

 34. Lönespecialist 100%- Älvsbyn

 35. Leg Arbetsterapeut 100% till Tärnans dagverksamhet- Älvsbyn

 36. Vik Specialpedagog/speciallärare 100% till Älvåkraskolan- Älvsbyn

 37. Lärarresurs 7-9 75% till Vidselskolan- Älvsbyn

 38. Leg Arbetsterapeut som Vägledare 100% inom Arbete och Integration- Älvsbyn

 39. Vik Gymnasielärare 100% i ekonomiämnen- Älvsbyn

 40. Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration- Älvsbyn


Mer beskrivning

Vik Lärare i sv och eng 4-9, 80-100% till Älvåkraskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter och kvalifikationer Vi har flera lärare som under kommande höst och eventuellt även vårterminen ska ägna sig åt lite andra uppdrag, i delar av deras tjänster. Älvåkraskolan söker därför en behörig, kompetent och entusiastisk lärare i svenska och engelska. Du ska ha lärarexamen, och behörighet i grundskolans senare år, gärna med erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. Som person är du lyhörd och öppen för elevernas behov och väl insatt i ditt uppdrag som lärare. Till arbetet hör föräldrakontakt och samverkan med parter utanför skolan. Du ingår i ett av tre arbetslag på skolan. Vi erbjuder dig en visstidsanställning på 80 - 100 % med tillträde den 12 augusti. Vikariatet gäller för höstterminen 2012, men med eventuell möjlighet till förlängning under vårterminen. Sista ansökningsdag 2013-08-06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare i sv och eng 4-9, 80-100% till Älvåkraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare i sv och eng 4-9, 80-100% till Älvåkraskolan

Vik Enhetschef 100% för personlig assistans inom OoF
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Omsorgen om funktionshindrade (OoF) innefattar gruppboenden, korttids/fritidsboende, personligt ombud samt personlig assistans. Ditt uppdrag som enhetschef omfattar 7 grupper med personliga assistenter. Arbetsuppgifter Uppdraget som enhetschef innebär att du är direkt underställd socialchefen. I chefsuppdraget ingår verksamhets-, personal-, budget-, utvecklings-, och arbetsmiljöansvar. Du kommer i nära samarbete med dina medarbetare ansvara över att leda, utveckla och följa upp verksamheten mot de uppsatta målen. Arbetet kräver en trygg, lyhörd och tydlig ledare. Du skall ha förmåga att kunna driva utvecklingen av verksamheten framåt i ett långsiktigt perspektiv. I arbetet ingår även att företräda enhetens verksamhet såväl internt som externt. Kvalifikationer Du har lämplig högskoleutbildning med social inriktning, eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du har flerårig ledarerfarenhet med kompetens inom gällande lagstiftning samt tillämpning av denna. Du är en synlig ledare och vill arbeta nära och genom din personal. Som ledare har du hög integritet, är trygg, du är noggrann och strukturerad, samtidigt som du är lyhörd och pedagogisk. Du ser möjligheter och kan utifrån visioner och mål bidra till en med skapande miljö för brukare och personal. För att lyckas måste du vara uthållig och ha förmågan att arbeta både på detaljnivå samt i ett helhetsperspektiv. Du har ett stort engagemang för verksamhetsområdet och ser det som stimulerande att utveckla verksamheten vidare. Vi erbjuder dig visstidsanställning på 100 % med möjlighet till tillsvidareanställning under förutsättning att ordinarie befattningshavare övergår till annan tjänst. Tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2012-07-24 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Enhetschef 100% för personlig assistans inom OoF jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Enhetschef 100% för personlig assistans inom OoF

Rektor 100% vid Parkskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Parkskolan är en f-5 skola och finns belägen i Älvsbyns tätort. Verksamheten är inriktad mot grundskolans tidigare år och består av förskoleklass till år 5, totalt ca 280 elever. Arbetsuppgifter Som rektor i Älvsbyns kommun förväntas Du vara en driven och skicklig pedagogisk ledare med erfarenhet från rektors uppdrag. Det är viktigt att Du har insikt och förståelse för de processer som styr skolan och dess verksamhet samt en förståelse för den dubbla styrningen från stat och kommun. Du skall vara lyhörd och samtidigt driven i ditt ledarskap som skall präglas av prestigelöshet. Du har ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi för Din skolenhet. Arbetet kräver en lyhörd och trygg ledare som kan synliggöra ett pedagogiskt ledarskap i alla led. Avgörande för framgång är även förmågan att utifrån ett brett och långsiktigt perspektiv uthålligt driva grundskolans processer framåt. I arbetet att företräda grundskolans verksamhet såväl internt som externt är en god kommunikativ förmåga en förutsättning. Som rektor i Älvsbyns kommun är Du direkt underställd skolchef och ingår i skolans ledningsgrupp. Kvalifikationer Du har en lärarutbildning i grunden, det är meriterande om Du har genomfört statlig rektorsutbildning. Dina personliga egenskaper är viktiga och Du skall självständigt kunna driva Din verksamhet mot en hög måluppfyllelse där Du i alla lägen företräder Älvsbyns kommun. Erfarenhet av arbete med modersmål och elever med annan nationell bakgrund är meriterande. Du erbjuds en tillsvidareanställning som rektor i Älvsbyns kommun med tillträde enl överenskommelse Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor 100% vid Parkskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor 100% vid Parkskolan

Trä- och metallslöjdslärare
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Som träslöjdslärare i Älvsbyns kommun kommer du att undervisa elever från årskurs 3 till och med 5. Du kommer även att samarbeta med andra slöjdlärare och lärare i kommunen Vi erbjuder dig tillsvidareanställning med tillträde 2013-08-12. Kvalifikationer Pedagogisk högskoleexamen inom området trä ?och metallslöjd Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Trä- och metallslöjdslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trä- och metallslöjdslärare

Leg.Sjuksköterska natt 64,2%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Du arbetar som sjuksköterska i hälso- och sjukvård i kommunens hemsjukvård och särskilda boenden. Du planerar och leder omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet, bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du ansvarar för individuella vårdplaner och kvalitetssäkring. Du handleder baspersonal i omvårdnadsarbetet. Du är en i teamet och arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna beslut och initiativ samt ha en god samarbetsförmåga och vara flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst vid Älvsbyns kommun som sjuksköterska natt på 64,2%. Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Körkort klass -B---.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Leg.Sjuksköterska natt 64,2% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg.Sjuksköterska natt 64,2%

2 st Leg Sjuksköterska 80%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Vi söker dig som har ett intresse och ett engagemang av att jobba med äldre- och funktionshindrade människor. Arbetsbeskrivning Du arbetar som sjuksköterska i hälso- och sjukvård i kommunens hemsjukvård och särskilda boenden. Du planerar och leder omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet, bedömer och utför självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Du ansvarar för individuella vårdplaner och kvalitetssäkring. Du handleder baspersonal i omvårdnadsarbetet. Du är en i teamet och arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt. Du arbetar dag, kväll, helg enligt schema. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad Sjuksköterska. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna beslut och initiativ samt ha en god samarbetsförmåga och vara flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig visstidsanställning på 80% med tillträde 2013-09-01 tom 14-02-28, ev. med möjlighet till förlängning. Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Körkort klass -B---.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st Leg Sjuksköterska 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st Leg Sjuksköterska 80%

Gymnasie/yrkeslärare 100% inom Hotell och turism
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Lärandet på skolan har en mycket hög grad av IT och alla elever har tillgång till egen bärbar dator och trådlöst nätverk på skolan. Egen dator ger alla elever tillgång till diverse lärverktyg som talsyntes, olika rättstavningsprogram samt Adobe Photoshops Creative Suite. Vi använder lärplattform för att underlätta elev- och lärarkontakter, inlämningar mm. Allt detta gör våra elever väl förtrogna med datoranvändning och IT inför fortsatta studier och yrkesliv. Vi som arbetar på Älvsbyns Gymnasium har som uppdrag att möta alla elevers skiftande behov och ge eleverna möjligheten att forma sin utbildning utifrån just sina önskemål. En viktig framgångsfaktor för våra elevers studieresultat och trivsel är engagerade och kunniga lärare som har höga förväntningar på sig själva och på eleverna. Arbetsuppgifter Älvsbyns Gymnasium söker karaktärsämneslärare till Hotell och turismprogrammet. Du blir en viktig kugge i teamet för fortsatt utveckling av Hotell och turismprogrammet enligt nya gymnasiereformen Gy2011. Vi ser gärna att du har stor erfarenhet från arbetslivet. I din tjänst ingår även mentorskap och kontakter med företag. Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet/kompetens att undervisa på Hotell och turismprogrammet. Samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att se möjligheter värderar vi som viktiga egenskaper liksom insikt om och förståelse för elever i behov av särskilt stöd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på 100% med tillträde omgående. Sista ansökningsdag 2013-08-15 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasie/yrkeslärare 100% inom Hotell och turism jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasie/yrkeslärare 100% inom Hotell och turism

Näringslivsutvecklare 100%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Näringslivskontorets verksamhet omfattar i huvudsak näringslivsutveckling, landsbygdsutveckling, marknadsföring, information samt projektsamordning. Med nätverk, kompetens och systematiskt arbete skapar vi förutsättningar för tillväxt inom befolkning, sysselsättning och företagande i hela kommunen. Arbetsuppgifter Näringslivsutvecklarens huvudsakliga arbetsuppgifter: ? näringslivsutveckling, nya och befintliga företag. ? utveckling av besöksnäringen, inkl. turistinformation och marknadsföring ? projektledning och -styrning. Inom ditt ansvarsområde bistår du företag, föreningar och samverkansaktörer i kontakter med kommunen och företräder kommunen i externa kontakter. Arbetsuppgifter kan t ex vara att utarbeta underlag för projektansökningar, upphandlingsunderlag, remisser, motioner med mera. Du kommer att fungera både självständigt, i team och som stöd till näringslivschefen med ansvar för koordinering och administration av olika projekt. En viktig del i arbetet är att vara med i utvecklingen av varumärket Älvsbyn. Kvalifikationer Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller annan erfarenhet/utbildning som bedöms likvärdig. Meriterande är tidigare erfarenhet av näringslivsutveckling från liknande verksamheter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med projektverksamhet från start, genomförande samt uppföljning och utvärdering. Nätverk inom olika företag/föreningar i Älvsbyns kommun är meriterande. Du har god organisationsförmåga, med fokus på ordning och reda. Du har förmågan att arbeta i team men även självständigt samt uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har god förmåga att möta människor, bygga kontaktnät, skapa trygghet och engagemang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort Körkort klass -B--- fordras Vi erbjuder dig tillsvidareanställning, där vi tillämpar provanställning i 6 månader med tillträde 2013-11-01 Sista ansökningsdag 2013-08-30 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Körkort klass -B---.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Näringslivsutvecklare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Näringslivsutvecklare 100%

Vik Förskollärare 100%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. I Älvsbyns kommun kan du arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Knut Lundmarkskolan ligger centralt i Älvsbyn. Skolan är nybyggd och därmed är miljöerna, såväl ute som inne, inbjudande och bland de mest ändamålsenliga som går att få. Skolan inrymmer ht13 sju grundskoleklasser i grundskolans år 1-3, tre förskoleklasser, grundsärskola och fem fritidsavdelningar varav en på grundsärskolan. Arbetsuppgifter Som förskollärare på Knut Lundmarkskolan är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att planera, genomföra och efterarbeta undervisning i förskoleklassen. Det ingår viss del tjänstgöring i fritidshemmens verksamhet. Kvalifikationer Legitimerad förskollärare eller lärare, med behörighet att undervisa i förskoleklass. Därutöver krävs det av dig att du är förtrogen med förskoleklassens nationella styrningar och att du kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Vi erbjuder dig visstidsanställning 100% under perioden 2013-09-23?2014-06-18 Sista ansökningsdag 2013-09-22 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Förskollärare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Förskollärare 100%

Integrationssamordnare 100% inom Arbete och Integration
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbete och Integration består av sex verksamheter inom socialtjänsten i Älvsbyns kommun. Till dessa hör flyktingmottagningen, försörjningsstöd, missbruksstöd, arbetsmarknadsenheten, vardagsstöd och aktivitetshuset. Inom enheten för flyktingsamordning har Älvsbyns kommun ett avtal om flyktingmottagande med Migrationsverket omfattande 30 nyanlända per år. Arbetsuppgifter Du samordnar mottagandet av flyktingar, vilket innebär alla förekommande uppgifter kring såväl det initiala mottagandet som fortsatt samordning av insatser för integration och stöd. Du ska identifiera och följa upp de insatser som görs i samhället och aktivt bidra med din kompetens så att det kommer till gagn för såväl flyktingarna som aktörerna runtomkring. Några av de viktigaste aktörerna som du har kontinuerlig kontakt med är exempelvis skola och barnomsorg, bostadsbolag, Arbetsförmedlingen, hälso- och sjukvård samt föreningar. Du strävar aktivt efter att ha en god samverkan med andra och speciell fokus kommer att läggas på ansträngningar att bredda möjligheterna att tidigt komma in på arbetsmarknaden. Som Integrationssamordnare handlägger du ärenden fortlöpande vilket också inbegriper myndighetsutövning. Målet är att Älvsbyns flyktingar får ett samordnat stöd från samhället som leder till integration. Kvalifikationer Du har socionomexamen. Arbetet spänner över ett mycket brett kompetensområde och kräver god social kompetens samt goda kunskaper om hur det svenska samhället fungerar. God förhandlingsförmåga och civilkurage är också önskvärda egenskaper, liksom god människokännedom. Goda språkkunskaper samt förmåga att uttala sig i tal och skrift är meriterande. Personlig lämplighet kommer att få mycket stor betydelse vid bedömning av de sökandes meriter. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2014-01-01 Sista ansökningsdag 2013-10-06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Integrationssamordnare 100% inom Arbete och Integration jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Integrationssamordnare 100% inom Arbete och Integration

Enhetschef 100% till Ugglans särskilda boende
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Ugglan är ett särskilt boende med 50 boendeplatser. Du är en av två enhetschefer. Ditt ansvarsområde som enhetschef omfattar ett ansvar över 4 avdelningar samt nattpersonal om Totalt 35 undersköterskor. Arbetsuppgifter Uppdraget som enhetschef innebär att du är direkt underställd socialchefen, i chefsuppdraget ingår verksamhets -, personal-, budget-, utvecklings-, och arbetsmiljöansvar. Du kommer i nära samarbete med dina medarbetare ansvara över att leda, utveckla och följa upp verksamheten mot de uppsatta målen. Arbetet kräver en trygg, lyhörd och tydlig ledare. Du skall ha förmåga att kunna driva utvecklingen av verksamheten framåt i ett långsiktigt perspektiv. I arbetet ingår även att företräda enhetens verksamhet såväl internt som externt. Kvalifikationer Du har ledarerfarenhet och lämplig högskoleutbildning med social inriktning, eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du har kvalificerad erfarenhet inom verksamhetsområdet och gedigen kompetens inom gällande lagstiftning samt tillämpning av denna. Du är en synlig ledare och vill arbeta nära och genom din personal. Som ledare har du hög integritet, är trygg, du är noggrann och strukturerad, samtidigt som du är lyhörd och pedagogisk. Du ser möjligheter och kan utifrån visioner och mål bidra till en medskapande miljö för brukare och personal. För att lyckas måste du vara uthållig och ha förmågan att arbeta både på detaljnivå samt i ett helhetsperspektiv. Du har ett stort engagemang för verksamhetsområdet och ser det som stimulerande att utveckla verksamheten vidare. Erfarenhet av arbetsledning liksom av arbete i politiskt styrda organisationer är en merit. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på 100 %, med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2012-10-01 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef 100% till Ugglans särskilda boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef 100% till Ugglans särskilda boende

Vik Lärare 100% inom grundskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Älvåkraskolan söker en lärare som kan arbeta med att ge extra stöd åt elever i årskurserna 6-9. Kvalifikationer Behörighet att undervisa i grundskolans senare år är ett krav, gärna legitimerad i ett eller flera kärnämnen. God insikt i skolans uppdrag och kunskap om gällande styrningar är en förutsättning. Erfarenhet av och engagemang för att arbeta med elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och därför söker vi en person som är flexibel men som har förmågan att organisera och skapa struktur. Vi erbjuder dig visstidsanställning på 100 % från 2013-10-07--2014-06-18 Sista ansökningsdag 2013-10- 06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare 100% inom grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare 100% inom grundskolan

Speciallärare/Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. I Älvsbyns kommun kan du arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Knut Lundmarkskolan ligger centralt i Älvsbyn. Skolan är nybyggd och därmed är miljöerna, såväl ute som inne, inbjudande och bland de mest ändamålsenliga som går att få. Skolan inrymmer sju grundskoleklasser i grundskolans år 1-3, tre förskoleklasser, grundsärskola och fem fritidsavdelningar varav en på grundsärskolan. Arbetsuppgifter Vi söker nu en speciallärare/specialpedagog som tillsammans med andra pedagoger och skolledningen kan arbeta för att organisera, planera och genomföra utbildningen så att alla elever ges optimala förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål. Du har därutöver ett särskilt ansvar för att arbeta strategiskt och operativt för att alla elever skall nå de kunskapskrav som minst ska uppnås. Du gör utredningar av skolsituationen kring elever som befaras inte nå de kunskapskrav som minst ska uppnås och du planerar, genomför och följer upp särskilt stöd när så behövs. Den specialpedagogiska gruppen har en viktig roll i skolans systematiska kvalitetsarbete och du förutsätts engagera dig i verksamhetsutveckingen såväl vid den egna skolenheten som i kommunen i stort. Kvalifikationer Du har lämplig grundexamen som lärare (t.ex. lågstadielärare, 1-7-lärare, lärare i grundskolans tidiga år) och speciallärarexamen/specialpedagogexamen, gärna med inriktning språk-, skriv- och läsutveckling/svenska, eller motsvarande. Vidare krävs stort ordningssinne och förtrogenhet med de nationella styrningarna. Du känner dig säker i arbetet med barns tidiga läs- och skrivinlärning och har god kunskap om hur språkutveckling går till. Du har god förmåga att se helheter samtidigt som du kan anta ett analytiskt perspektiv när så behövs. Du möter varje elev där de befinner sig och du har en utpräglad strävan att skapa en skola för alla. Som person är du flexibel, lösningsinriktad och ansvarsfull. Det är också viktigt att du har god förmåga att samarbeta och ser nyttan med att ingå i ett arbetslag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2013-10-06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan

3 Modersmålslärare för timanställning inom grundskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Modersmålslärare sökes för undervisning i språken dari, tyska ryska och samiska i grundskolan i Älvsbyns kommun enligt rådande nationella styrningar. Kvalifikationer Språkkunskaper i de efterfrågade språken, motsvarande modersmålsnivå. Meriterande är pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn och unga. Vi erbjuder dig visstidsanställning med timanställning, minst 2 timmar/vecka, med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2013-10-06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga 3 Modersmålslärare för timanställning inom grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 3 Modersmålslärare för timanställning inom grundskolan

Skolsjuksköterska
Skolsjuksköterska till Vidsel. Vikariatet gäller 3 månader på deltid 50% på skolan i Vidsel årskurs 1-9. Arbetsuppgifter mottagning, deltaga elevvårdskonferenser, hälsosamtal med elever etc. Arbetet sker i samarbete med skolans personal för att eleverna ska nå höga meritpoäng. Rekrytering sker fortlöpande.
Företag: ÄLVSBYNS KOMMUN
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsjuksköterska jobb, Skolsjuksköterska Älvsbyn, Skolsjuksköterska ÄLVSBYNS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsjuksköterska

Socialsekreterare 100% till Barn och Familjeenheten
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Enheten består av personal från socialtjänstens individ- och familjeomsorg och elevhälsan inom grundskolan. Enhetens uppdrag är att arbeta med tidiga insatser mot barn, ungdomar och familjer i syfte att bland annat minska behovet av placeringar inom vård och behandling av unga. Arbetsuppgifter Barn och familjeenheten leds av enhetschef och i verksamheten handläggs utredningar och insatser som rör barn- ungdom och familjer. Som socialsekreterare är ditt uppdrag att ge råd och stöd inom familjerättsområdet, ta emot anmälningar samt handlägga och utreda ärenden enligt SoL och LVU. Du beviljar också adekvata insatser och det oftast i samarbete med familjepedagogerna samt genomför nätverksmöten tillsammans med elevhälsan och skolans personal. Kvalifikationer Socionomexamen samt erfarenhet av handläggning som rör barn- och ungdomsärenden inom socialtjänsten. Ingående kunskap om SoL och LVU och annan lagstiftning som rör området. Erfarenhet av att arbeta i BBIC i tjänsteutövandet är meriterande. Enheten har 1 juni-12 gått över till dokumentationssystemet VIVA .Det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i VIVA. Som person att du är omsorgsfull, engagerad, analytisk, och innehar hög grad av personlig mognad. Vi söker också efter dig som visar respekt inför de uppdrag befattningen innebär. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du har körkort B Tillträde senast 31 januari-14. Tillträdet kan eventuellt tidigareläggas till 2 januari-14 Ange löneanspråk Sista ansökningsdag 2013-11-15 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare 100% till Barn och Familjeenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare 100% till Barn och Familjeenheten

Miljöinspektör 100% till enheten Miljö-Bygg-Räddning
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter är livsmedelskontroll samt miljö- och hälsoskyddstillsyn enligt miljöbalken vid offentliga verksamheter och företag samt viss tillsyn enligt andra lagar. Därutöver innebär tjänsten att arbeta med information inom de olika verksamhetsområdena samt deltagande i olika projekt. Provtagning och andra förekommande arbetsuppgifter vid miljö- och byggkontoret ingår också. Kvalifikationer Du som söker ska ha utbildning som miljöinspektör eller ha annan utbildning som vi bedömer är likvärdig. Arbetet ställer stora krav på din kreativitet och samarbetsförmåga och du måste också kunna arbeta självständigt. Eftersom vi är en liten enhet ser vi gärna att du trivs med att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ett brett område. Du har förmåga att vara tydlig och har lätt att kommunicera med andra människor. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och du är en god administratör. Dokumenterad erfarenhet av arbete vid miljö- och byggförvaltning eller motsvarande är meriterande. För tjänsten krävs körkort. Vi erbjuder en tjänst på 100% med tillträde 2013-11-15 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 2013-10-31 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöinspektör 100% till enheten Miljö-Bygg-Räddning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöinspektör 100% till enheten Miljö-Bygg-Räddning

Vik Handledare 100% till enheten för ensamkommande flyktingbarn
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Älvsbyns kommun har ett avtal med Migrationsverket om att ta emot 15 st. ungdomar mellan 13 och 18 år som kommer till Sverige och söker asyl. Boendet heter BROS och är beläget centralt i Älvsbyn. Verksamheten startade i augusti 2011. Målen med verksamheten är att under trygga förhållanden ge ungdomarna en meningsfull tillvaro med vägledning och stöd. Ungdomarna ska ges förutsättning till en god introduktion/integration där de på sikt ska bli ansvarsfulla och självständiga samhällsmedborgare. För att uppnå målen arbetar verksamheten utifrån ett salutogent perspektiv och med MI som förhållningssätt. Arbetsuppgifter Som handledare deltar du i ungdomarnas vardag och ansvarar för deras dagliga omsorg, tillsyn och fostran. Du ska vara ett nära vuxenstöd, medverka i social planering, aktivera ungdomar, dokumentera fortlöpande, ha kontakt med andra verksamheter och myndigheter, delta i det praktiska arbetet på boendet och även vara kontaktperson åt en eller flera ungdomar. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och som person bör du vara pedagogiskt lagd, trivas med att arbeta i team samt ha en god samarbets- och initiativförmåga. Arbetet innebär arbete kvällar, helger och nätter (sovande jour). Personal använder sig av TimeCare för schemaläggning. Kvalifikationer Akademisk examen som socionom, inom pedagogik eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner adekvat. Tidigare erfarenhet av att arbeta med MI som förhållningssätt, med ungdomar, samt vissa språkkunskaper är meriterande. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då personal arbetar med minderåriga ska du uppvisa ett utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister. Vikariat, heltid. Tillträde 2014-01-01. T.o.m. 2014-08-31. Sista ansökningsdag 2013-11-17 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekrytering har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Handledare 100% till enheten för ensamkommande flyktingbarn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Handledare 100% till enheten för ensamkommande flyktingbarn

Ekonom 100%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. En av våra duktiga ekonomer har gått vidare till nya utmanande arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen. Vi söker nu dig som vill ta hennes plats. Ekonomiavdelningen består av 6 personer och ingår i kommunens ledningskontor. Kommunens organisation med en förvaltning innebär att ekonomiadministrationen för hela kommunen är samlad under ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifter Ekonomiavdelningens arbetsuppgifter är att ge politiken och verksamheterna ett bra beslutsunderlag i både verksamhetsmässiga och ekonomiska frågor samt ge en samlad bild av kommunens och kommunkoncernens ekonomi. Inom ekonomiavdelningen arbetar vi främst med budget, uppföljningar, bokslut, koncernredovisning samt löpande bokföring och fakturering. Inom vårt uppdrag ligger att initiera och kontinuerligt utveckla nya arbetssätt och rutiner för den löpande redovisningen och uppföljningen. I rollen som ekonom kommer du att arbeta med samtliga arbetsuppgifter inom ekonomiavdelningen. Här ingår bland annat löpande bokföring, avstämningar, fakturering, budget, uppföljningsarbete mm. Kvalifikationer Vi söker dig som har en högskoleutbildning alternativt gymnasieutbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning. För att du snabbt ska kunna sätta dig in i arbetet och vara självgående är det nödvändigt att du har erfarenhet av att ha arbetat med redovisning både inom privat och kommunal verksamhet. Du bör också ha goda kunskaper i Excel och övriga Office-verktyg samt allmän IT-vana. Det är meriterande om du arbetat i stora ekonomisystem gärna då Aditros Redovisning och Reskontra. Som person är du flexibel, noggrann, serviceinriktad och har lätt för att skapa goda relationer. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2013-11-03 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom 100%

Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Vi söker nu en speciallärare/specialpedagog, till Knut Lundmarkskolan, som tillsammans med andra pedagoger och skolledningen kan arbeta för att organisera, planera och genomföra utbildningen så att alla elever ges optimala förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål. Du gör utredningar av skolsituationen kring elever som befaras att inte nå de kunskapskrav som minst ska uppnås och du planerar, genomför och följer upp särskilt stöd när så behövs. Den specialpedagogiska gruppen har en viktig roll i skolans systematiska kvalitetsarbete och du förutsätts engagera dig i verksamhetsutvecklingen såväl vid den egna skolenheten som i kommunen i stort. Kvalifikationer Du har lämplig grundexamen som lärare (t.ex. lågstadielärare, 1-7-lärare, lärare i grundskolans tidiga år) och speciallärarexamen/specialpedagogexamen. Vidare krävs stort ordningssinne och förtrogenhet med de nationella styrningarna. Du känner dig säker i arbetet med barns tidiga läs- och skrivinlärning och har god kunskap om hur språkutveckling går till. Du har god förmåga att se helheter samtidigt som du kan anta ett analytiskt perspektiv när så behövs. Du möter varje elev där de befinner sig och du har en utpräglad strävan att skapa en skola för alla. Som person är du flexibel, lösningsinriktad och ansvarsfull. Det är också viktigt att du har god förmåga att samarbeta och ser nyttan med att ingå i ett arbetslag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2013-11-24 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog 100% till Knut Lundmarkskolan

Vik Lärare 1-7 100%, Vistträsk skola f-3
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Kvalifikationer: Legitimerad 1-7 lärare med examen eller liknande utbildning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med förskoleklass och fritids. Du får gärna ha erfarenhet av liknande tjänst tidigare. Vi söker dig som är en engagerad , entusiasmerande och duktig lärare med bra samarbetsförmåga. Visstidsanställning vt 2014 med början 20140107?20140615 med ev. förlängning Lön: Ange löneanspråk Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare 1-7 100%, Vistträsk skola f-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare 1-7 100%, Vistträsk skola f-3

Vik Musiklärare rock - pop 100%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Älvsbyns kulturskola erbjuder individuell instrumentalundervisning och sång till elever i årskurs 3-9. Till elevens val erbjuder vi också drama, dans och film som valbart alternativ för eleverna. I Älvsbyn är Kulturskolan en del av Fritid & Kulturs verksamhet. Arbetsuppgifter Som musiklärare i kulturskolan ingår du i ett väl inarbetat team med fem övriga musiklärare som behärskar de flesta instrumenten som eleverna brukar välja. Den tjänsten som vi nu rekryterar ska vara inriktad på rock och pop, det vill säga gitarr, bas och trummor samt ensemble. I tjänsten kan ingår att vara klasslärare. Eftersom vi har flera skolenheter i kommunen är körkort och bil ett krav. Kvalifikationer Lärarexamen i musik. Vi erbjuder dig vikariat som musiklärare 100%, under vårterminen 2014 med tillträde 2014-01-07. Sista ansökningsdag 2013-12-04. Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Musiklärare rock - pop 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Musiklärare rock - pop 100%

Förskollärare 100% Åsens förskola
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Pedagogiskt arbete med barn i grupp utifrån Lpfö. Kvalifikationer Förskollärarexamen. Tillsvidareanställning med tillträde 2014-01-02 Sista ansökningsdag 2013-12-06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100% Åsens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100% Åsens förskola

Vik Förskollärare 100% Älvens förskola
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Pedagogiskt arbete med barn i grupp utifrån Lpfö. Kvalifikationer Förskollärarexamen. Visstidsanställning med tillträde 2014-01-02 till och med 2014-06-19 Sista ansökningsdag 2013-12-06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Förskollärare 100% Älvens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Förskollärare 100% Älvens förskola

Vik Förskollärare 75-100% inom förskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Pedagogiskt arbete med barn i grupp utifrån Lpfö. Kvalifikationer Förskollärarexamen. Visstidsanställning mellan 75-100% inom förskolan under vårterminen 2014 Sista ansökningsdag 2013-12-06 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Förskollärare 75-100% inom förskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Förskollärare 75-100% inom förskolan

Vik Lärare i sv o eng 100% för grundskolans senare år
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Lärare i svenska och engelska för grundskolans senare år, 100 % Arbetsuppgifter Älvåkraskolan söker vikarierande lärare i ämnena svenska och engelska. Mentorskap kan komma att ingå i tjänsten. Rekryteringen förutsätter ordinarie befattningshavares bortavaro. Kvalifikationer Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska och engelska i grundskolans senare år eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av arbete med undervisning och erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Vi erbjuder dig visstidsanställning på 100% med tillträde 2013-01-07 till 2013-06-18 Sista ansökningsdag snarast. Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare i sv o eng 100% för grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare i sv o eng 100% för grundskolans senare år

Enhetschef 100% til HVB hem - BROS
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Enheten för ensamkommande flyktingungdomar är uppbyggt av ett boende som heter BROS med 15 platser för ungdomar mellan 13 ? 18 år samt en utslussningsverksamhet för ungdomar mellan 18 ? 21 år. Personal finns på boendet dygnet runt enligt de föreskrifter som finns för HVB-hem. Personalgruppen besitter en bred kompetens och innefattar 1 enhetschef, 12 handledare på BROS och 1 handledare för utslussningsverksamheten. Organisatoriskt är boendet en egen enhet under kommunstyrelsen och har Socialstyrelsen som tillsynsmyndighet. Ungdomarna ska få de förutsättningar de behöver för en bra introduktion och integration i Älvsbyn där det långsiktiga målet är att ungdomarna ska vara så väl förberedda som möjligt när det gäller att klara av ett eget boende och att bli självständiga samhällsmedborgare. Arbetsuppgifter Uppdraget som enhetschef innebär att du är direkt underställd socialchefen, i chefsuppdraget ingår verksamhets-, personal-, budget-, utvecklings-, och arbetsmiljöansvar. Du kommer i nära samarbete med dina medarbetare ansvara över att leda, utveckla och följa upp verksamheten mot de uppsatta målen. Arbetet kräver en trygg, lyhörd och tydlig ledare. Du skall ha förmåga att kunna driva utvecklingen av enheten framåt i ett långsiktigt perspektiv. I arbetet ingår även att företräda enhetens verksamhet såväl internt som externt. Kvalifikationer Socionomutbildning eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig. Dokumenterad ledarerfarenhet. Erfarenhet av arbete med flyktingbarn eller placerade barn är önskvärd. Ett strukturerat arbetssätt samt ett intresse för utvecklingsarbete förutsätts. Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. B- körkort ett krav. Anställningsformen är en tillsvidareanställning med chefsavtal. Tillträde,snarast. Sista ansökningsdag 2013-12-31
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef 100% til HVB hem - BROS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef 100% til HVB hem - BROS

Specialpedagog 100% inom förskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. För närvarande med placering i arbetslag på resursavdelning vid Åsens förskola. Kvalifikationer Legitimerad förskollärare med specialpedagogisk examen. Meriterande med teckenspråkskunskaper samt TAKK. Varaktighet Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde 2014-02-01 eller enligt överenskommelse. Lön Ange löneanspråk Sista ansökningsdag 131230 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog 100% inom förskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog 100% inom förskolan

Vik Lärare i spanska 100%, senare år
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Älvåkraskolan söker vikarierande lärare i spanska. Att ge extra stöd i andra undervisningssituationer och ämnen, på ett flexibelt sätt. Tjänstgöring på gymnasiet kan förekomma. Mentorskap kan komma att ingå i tjänsten. Kvalifikationer Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i spanska och något annat ämne, gärna engelska eller något annat kärnämne, i grundskolans senare år eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av arbete med undervisning och erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Vi erbjuder dig visstidsanställning på 100% med tillträde 2013-01-07 till 2013-06-18 Rekryteringen förutsätter ordinarie befattningshavares bortavaro. Sista ansökningsdag 140114 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och mäm samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare i spanska 100%, senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare i spanska 100%, senare år

Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbete och Integration består av sex verksamheter inom socialtjänsten i Älvsbyns kommun. Till dessa hör flyktingmottagningen, försörjningsstöd, missbruksstöd, arbetsmarknadsenheten, vardagsstöd och aktivitetshuset. Arbetsuppgifter Du kommer i huvudsak att arbeta med handläggning av ekonomiskt bistånd samt vara involverad i samordningen av flyktingmottagandet. Du kommer att vara en del av en grupp om 3 stycken socialsekreterare. Du kommer att ha kontinuerliga kontakter med skola, barnomsorg, Arbetsförmedling, Försäkringskassa, bostadsbolag och andra viktiga aktörer. Du får kontinuerlig handledning och jobbar tätt tillsammans med de övriga socialsekreterarna. Kvalifikationer Du har socionomexamen. Meriterande om du har jobbat med dokumentationssystemet Viva och/eller har erfarenhet av myndighetsutövning/handläggning, företrädesvis inom ekonomiskt bistånd. Du ska ha ett gott bemötande, vara serviceinriktad och duktig på administrativa arbetsuppgifter vilket innebär datavana samt god förmåga att uttrycka dig skriftligt. Vi erbjuder dig ett vikariat på 100 % med tillträde snarast. Vikariatets längd 1 ? 10 månader, beroende på ordinarie befattningshavares ev förlängning av sin ledighet. Då tillträde önskas snarast så kommer det hållas löpande intervjuer och rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 2014-01-12 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration

Bibliotekarie 100%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. I Älvsbyn har vi en gemensam organisation för folkbibliotek och skolbibliotek. Folkbiblioteksverksamheten finns i Älvsbyn och Vidsel. På fem skolor har vi personal på skolbiblioteken med ett varierande öppethållande och tjänster. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i folkbibliotekets och skolbibliotekens arbetsgrupper. Din tjänst kommer att vara inriktad både på barn och vuxna. I arbetet ingår att jobba läsfrämjande så det är viktigt att du trivs i rollen med att framträda inför grupper av olika slag. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka innehållet i ditt arbete och vilka aktörer du vill samarbeta med. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för den löpande verksamheten, mediebevakning och inköp. I tjänsten ingår även viss administration samt kvälls ? och helgtjänstgöring. Eftersom vi har flera skolbibliotek i kommunen är körkort och bil ett krav. Kvalifikationer Högskoleexamen i biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande. Goda kunskaper i barn- och ungdomslitteratur. Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2014-04-01. Sista ansökningsdag 2014-01-31 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Facklig representant DIK, Maria Thysell, tfn 0929-170 00 vx
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Bibliotekarie 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bibliotekarie 100%

Vik Lärare i svenska för grundskolans senare år, 100%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Älvåkraskolan söker en vikarierande lärare i ämnet svenska i årskurserna 7-9. På Älvåkraskolan har vi avsatt tid i schemat varje vecka för undervisning i skolans val: entreprenörskap. Det bygger på att skapa en miljö och arbetsuppgifter som syftar till att utveckla elevernas entreprenöriella förmågor såsom initiativtagande, kreativitet, problemlösning, samarbete, handlingskraft, mod etc. Mentorskap och undervisning i skolans val ingår i tjänsten. Kvalifikationer Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska och något annat ämne, gärna spanska eller något kärnämne, i grundskolans senare år eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av arbete med undervisning och erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Vi erbjuder dig visstidsanställning på 100% med tillträde 2014-02-03 till 2014-06-18 Sista ansökningsdag 2014-01-26. Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare i svenska för grundskolans senare år, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare i svenska för grundskolans senare år, 100%

Sommarvikarier 2014
Vi söker följande arbetskategorier för vikariat inom Älvsbyns Kommun sommaren 2014. Ange på ansökan vilken/vilka tjänster du söker. 1401 Leg Sjuksköterskor 1402 Leg Sjukgymnaster 1403 LegArbetsterapeuter 1404 Leg Förskollärare 1405 Fritidspedagoger 1406 Restaurangpersonal Fluxen (ekonomibiträde/kock/kokerska) 1407 Förskolekök inklusive lokalvård 1408 Undersköterskor/vårdbiträden/vårdare 1409 Biståndshandläggare 1410 Handledare BROS ensamkommande flyktingbarn 1411 Socionom Arbetsuppgifter Under sommarens semesterperioder arbeta i våra verksamheter. Kvalifikationer För arbetet relevant utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig. Lön Enligt avtal Sista ansökningsdag 2014-02-28 Endast kompletta ansökningar behandlas. Ansökningshandlingar laddas ner på www.alvsbyn.se - personalsidan ? bemanningsenheten- intresseanmälan sommarvikariat. Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: ÄLVSBYNS KOMMUN
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier 2014 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier 2014

Lönespecialist 100%
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Du kommer att i huvudsak arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom löneadministration som bl a innebär arbete avseende registrering och kontroller i samband med löneutbetalningar, intyg, support, avstämningar etc. Du kommer att planera och genomföra utbildningar till verksamheterna i vårt HR-system Personec P samt övriga system inom HR-området. Systemadministration såsom kvalitetssäkring och utformning av rutiner inom hela löneprocessen ingår i Din roll. Kvalifikationer Vi söker Dig som har högskoleutbildning inom personal-, ekonomiområdet eller annan utbildning som bedöms relevant. Erfarenhet av löneadministration på operativ och strategisk nivå är meriterande. Du har goda kunskaper i kollektivavtal inom den kommunala sektorn. Systemkunskaper och erfarenhet i olika personalsystem, främst Personec P är meriterande. Du har givetvis goda kunskaper i Office-paketet och är väl förtrogen med att använda IT stöd i arbetet. Eftersom tjänsten innefattar support och utbildning till verksamheterna är Du pedagogisk och kan ge god service. Du tycker om att arbeta i team, är utåtriktad, har en praktisk attityd till problemlösning samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande och noggrann. Vi värdesätter att Du har god analytisk förmåga, är flexibel och självständig. Du har stor integritet i det arbete du utför och ett konsultativt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten är tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lönespecialist 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lönespecialist 100%

Leg Arbetsterapeut 100% till Tärnans dagverksamhet
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Tärnan är en dagverksamhet för personer med demenssjukdom eller för personer i behov av mindre grupp . Vi erbjuder idag plats för ca 15 gäster/dag fördelat i två grupper, som besöker oss vardagar dagtid. Vi arbetar för att erbjuda meningsfulla aktiviteter, gemenskap och trygghet samt att stödja kvarboende och avlasta anhöriga. Vi arbetar utifrån socialtjänstens värdegrund för äldreomsorgen som innebär att alla ska få leva ett värdigt liv och få känna välbefinnande. Arbetsuppgifter Bemötandet av gästerna är av stor betydelse och vi lägger stor vikt vid detta. Som arbetsterapeut är det viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll samt trivs att arbeta med äldre människor. Arbetsuppgifterna är att tillsammans med tre undersköterskor hålla i dagliga aktiviteter, du kommer att bl.a. planera olika aktiviteter utifrån gästernas förmågor, att leda aktiviteter, enskilt och i grupp och upprätta genomförandeplaner. I arbetet ingår även bedömning av aktivitetsförmåga, hembesök, råd och stöd till anhöriga. Det pågår ständigt ett utvecklingsarbete i verksamheten och vår förhoppning är att du vill bli en del av den tillsammans med oss. Vi som arbetar i verksamheten är undersköterskor. En sjuksköterska och en sjukgymnast finns kopplad till dagverksamheten. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har demensutbildning och erfarenhet av liknande verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi vill att du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är lyhörd och relationsskapande i mötet med gästen och dess anhöriga, har god empatisk förmåga, gott bemötande och är lugn och positiv till sinnet och har god samarbetsförmåga, är flexibel och nytänkande samt ser möjligheter. Körkort B körkort fordras. Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på 100%, med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2014-01-28 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Körkort klass -B---.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Arbetsterapeut 100% till Tärnans dagverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Arbetsterapeut 100% till Tärnans dagverksamhet

Vik Specialpedagog/speciallärare 100% till Älvåkraskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Vi söker en specialpedagog/speciallärare som tillsammans med andra pedagoger och skolledningen kan arbeta för att organisera, planera och genomföra utbildningen så att alla elever ges optimala förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt enligt utbildningens mål. Du har därutöver ett särskilt ansvar för att arbeta strategiskt och operativt för att alla elever skall nå de kunskapskrav som minst ska uppnås. Du gör utredningar av skolsituationen kring elever som befaras inte nå de kunskapskrav som minst ska uppnås och du planerar, genomför och följer upp särskilt stöd när så behövs. Som specialpedagog/speciallärare har du en viktig roll i skolans systematiska kvalitetsarbete och du förutsätts engagera dig i verksamhetsutvecklingen såväl vid den egna skolenheten som i kommunen i stort. Kvalifikationer Du har lämplig grundexamen som lärare (t.ex. ämneslärare, 4-9-lärare, lärare i grundskolans senare år) och specialpedagogexamen/speciallärarexamen eller motsvarande. Vidare krävs stort ordningssinne och förtrogenhet med de nationella styrningarna. Du har god förmåga att se helheter samtidigt som du kan anta ett analytiskt perspektiv när så behövs. Du möter varje elev där de befinner sig och du har en utpräglad strävan att skapa en skola för alla. Som person är du flexibel, lösningsinriktad och ansvarsfull. Det är också viktigt att du har god förmåga att samarbeta med elever, kollegor, lärare och föräldrar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig visstidsanställning på 100 % med tillträde snarast, t.o.m. 2014-06-18. Sista ansökningsdag 2014-02-02 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Specialpedagog/speciallärare 100% till Älvåkraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Specialpedagog/speciallärare 100% till Älvåkraskolan

Lärarresurs 7-9 75% till Vidselskolan
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbetsuppgifter Arbete som lärarresurs med elev med autismspektraproblematik integrerat i ordinarie undervisning. Kvalifikationer Vi söker dig med specialpedagog utbildning i Autismspektraproblematik, gärna lärarutbildad med examen eller om du har erfarenhet av liknande tjänst tidigare. Vi söker dig som är en engagerad , entusiasmerande och duktig pedagog med bra samarbetsförmåga. Visstidsanställning vt 2014 med början 20140205?20140615 med ev. förlängning Lön Ange löneanspråk Sista ansökningsdag 20140131 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarresurs 7-9 75% till Vidselskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarresurs 7-9 75% till Vidselskolan

Leg Arbetsterapeut som Vägledare 100% inom Arbete och Integration
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbete och Integration består av fem verksamheter inom socialtjänsten i Älvsbyns kommun. Till dessa hör flyktingmottagningen, försörjningsstöd, missbruksstöd, arbetsmarknadsenheten och vardagsstöd. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med människor som har ett biståndsbeslut om sysselsättning via t.ex. socialsekreterare. Genom samverkan och samarbeten med näringsliv, utbildningsanordnare, Arbetsförmedlingen och kommunen kommer du att verka för att skapa alternativ för sysselsättning. Du kommer att matcha dina kunder mot möjliga sysselsättningar och stötta samt handleda kund och arbetsplats. Målet med verksamheten är att dina kunder ska komma till egen försörjning eller studier. Vi söker dig som leg. Arbetsterapeut med kunskap och/eller erfarenhet av neuropsykiatriska funktionshinder. Vi ser att du när så behövs gör utredningar av aktivitets- och funktionsförmågor samt att du ska kunna ge förslag på eller genomföra åtgärder utifrån kundens identifierade resurser och begränsningar. Kvalifikationer Du är leg. Arbetsterapeut. Meriterande om du har kunskap och/eller erfarenhet av att arbeta med neuropsykiatriska funktionshinder samt med missbruksproblematik. Du ska vara flexibel, självständig, tålmodig, uthållig samt ha en god samarbetsförmåga. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2014-02-13. Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Arbetsterapeut som Vägledare 100% inom Arbete och Integration jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Arbetsterapeut som Vägledare 100% inom Arbete och Integration

Vik Gymnasielärare 100% i ekonomiämnen
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Älvsbyns Gymnasium bedriver pedagogisk verksamhet inom gymnasium och vuxenutbildning. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden! Arbetsuppgifter Som lärare i Älvsbyn lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är att ansvara för elevernas lärande och utveckling genom undervisning, handledning och stöd. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleverna når de mål som ställts upp. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera. Du kommunicerar mål och utveckling med elever. Samarbete med övrig personal är en viktig uppgift då en stor del av arbetet innebär arbete i team runt eleverna. Du bidrar aktivt till skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen. En annan viktigt uppgift är att arbeta för att skapa en lugn, trygg och trivsam skola. Kvalifikationer Du ska ha lärarexamen med behörighet att undervisa på gymnasienivå i ekonomiämnen. Vi ser det som meriterande att du har en kombination av annat ämne så som matematik eller engelska. Kunskaper i juridik är också meriterande. Andra erfarenheter från liknande arbetsuppgifter samt annan arbetslivserfarenhet är önskvärd. Du ska: - ha god didaktisk förmåga - ha god samarbets- och kommunikativ förmåga - ha god ledarförmåga dvs trygg i din roll som lärare samt - vara omvärldsorienterad Vi erbjuder dig ett vikariat på 100% med tillträde 2014-03-10. Vikariatet sträcker sig fram t o juni 2015 Sista ansökningsdag 2014-02-21 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Gymnasielärare 100% i ekonomiämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Gymnasielärare 100% i ekonomiämnen

Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration
Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig. Arbete och Integration består av fem verksamheter inom socialtjänsten i Älvsbyns kommun. Till dessa hör flyktingmottagningen, försörjningsstöd, missbruksstöd, arbetsmarknadsenheten och vardagsstöd. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med handläggning av ekonomiskt bistånd där du är en del av en grupp om 3 stycken socialsekreterare. Du kommer att ha kontinuerliga kontakter med skola, barnomsorg, Arbetsförmedling, Försäkringskassa, bostadsbolag och andra viktiga aktörer. Du får kontinuerlig handledning och jobbar tätt tillsammans med de övriga socialsekreterarna. Kvalifikationer Du har socionomexamen. Stor vikt läggs vid tidigare erfarenhet av handläggning av ekonomiskt bistånd. Meriterande om du har jobbat med dokumentationssystemet Viva och/eller har erfarenhet av annan typ av myndighetsutövning/handläggning. Du ska ha ett gott bemötande, vara serviceinriktad och duktig på administrativa arbetsuppgifter vilket innebär datavana samt god förmåga att uttrycka dig skriftligt. Vi erbjuder dig ett vikariat till 2014-10-01 på 100 % med tillträde snarast. Sista ansökningsdag 2014-02-16 Allmänt Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Älvsbyns kommun
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Socialsekreterare 100% inom Arbete och Integration


Sök lediga jobb Älvsbyns kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se