Ämneslärare i Svenska som andraspråk, Ållebergsgymnasiet jobb

Ämneslärare i Svenska som andraspråk, Ållebergsgymnasiet jobb Ämneslärare i Svenska som andraspråk, Ållebergsgymnasiet jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ämneslärare i Svenska som andraspråk, Ållebergsgymnasiet. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ämneslärare i Svenska som andraspråk, Ållebergsgymnasiet. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Ämneslärare i Svenska som andraspråk, Ållebergsgymnasiet- Falköping


Mer beskrivning

Ämneslärare i Svenska som andraspråk, Ållebergsgymnasiet
I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågor för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping – nu och i framtiden. Falköpings kommun eftersträvar att vara en inkluderande arbetsgivare och värdesätter de kvalitéer som mångfald tillför våra verksamheter för att skapa en hållbar utveckling. Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor. Elevens framtid – vårt uppdrag! Nu finns lediga tjänster på en av Sveriges bästa arbetsplatser! Ållebergsgymnasiet i Falköping arbetar med Kunskap, Trivsel och Kvalitet. Nu behöver vi en lärare i Svenska som andraspråk. Missa inte chansen att bli en stolt Ållebergare! ARBETSUPPGIFTER Ållebergsgymnasiet Som lärare i Svenska som andraspråk på Ållebergsgymnasiet arbetar du tillsammans med ett andra SVA-lärare i ett engagerat arbetslag. Du undervisar i SVA på gymnasienivå och träffar då elever från samtliga nationella program. Mentorskap och övriga läraruppgifter ingår i uppdraget. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad lärare med behörighet, och erfarenhet av, undervisning på gymnasienivå. Kanske har du även gymnasiebehörighet i något annan ämne? Du är ansvarstagande och har lätt för samarbete. I ditt arbete samverkar du med elever, vårdnadshavare, andra undervisande lärare, elevhälsa och många andra yrkesgrupper. Personliga egenskaper: Flexibel, Stabil, Samarbetsförmåga, Kulturell medvetenhet - Mångfaldsmedveten ÖVRIGT Som rekryteringsverktyg använder vi Offentliga jobb för att hantera ansökningar samt att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. För att underlätta vår bedömning av ansökningar bör du därför använda Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister vid ansökan om arbete inom barnomsorg/förskola/skola i Sverige (RPS 442.5 2008-06-18/1). Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Falköpings kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Falköping
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Ämneslärare i Svenska som andraspråk, Ållebergsgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämneslärare i Svenska som andraspråk, Ållebergsgymnasiet


Sök lediga jobb Ämneslärare i Svenska som andraspråk, Ållebergsgymnasiet

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se