Ängelholm jobb - lediga jobb

Ängelholm jobb Ängelholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ängelholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ängelholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ängelholm.- Ängelholm

 2. Synsam söker säljare till vår butik i Ängelholm- Ängelholm

 3. Synsam söker säljare till vår butik i Ängelholm- Ängelholm

 4. Funkykidz söker danslärare för barn i Ängelholm- Ängelholm

 5. Bliss Dance Academy söker danslärare-Ängelholm- Ängelholm

 6. Varuhuschef- Ängelholm

 7. Ekonomiassistent till kund i Ängelholm- Ängelholm

 8. Arbetsledare HVB-hem- Ängelholm

 9. Sjuksköterska till avdelning 11 i Ängelholm- Ängelholm

 10. Skolkurator- Ängelholm

 11. Farmaceut till Cura apoteket Ängelholm- Ängelholm

 12. Konsultchef till Ängelholm sökes!- Ängelholm

 13. Bowlinghallspersonal- Hörby

 14. Vik. Socialsekreterare Barn och Ungdom- Ängelholm

 15. Brandman deltid- Ängelholm

 16. Personliga tränare till Ängelholm- Ängelholm

 17. LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL ÄNGELHOLMS KOMMUN- Ängelholm

 18. Kundserviceansvarig- Ängelholm

 19. SverigeKids, Extramormor till Ängelholm!- Ängelholm

 20. Ledare till Jägarexamen i Ängelholm och Klippan- Ängelholm

 21. Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Laxen i Ängelholm- Ängelholm

 22. Wrigley söker en säljare till Helsingborg/Ängelholm- Helsingborg

 23. Gatuingenjör- Ängelholm

 24. Svetsare Mig/Mag till Ängelholm!- Ängelholm

 25. Säljare/Rådgivare Ängelholm- Ängelholm

 26. Avdelningsansvariga- Ängelholm

 27. Försäljningsansvarig- Ängelholm

 28. SOVA Ängelholm söker helgsäljare!- Ängelholm

 29. Huvudledare Knatteskutt idrott Ängelholm HT-13- Ängelholm

 30. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ängelholm.- Ängelholm

 31. Lärare i SO åk 4-6 till Magnarps Ro- Ängelholm

 32. Grafisk designer till Ängelholm- Ängelholm

 33. Arbetsterapeut- Ängelholm

 34. Engagerad assistent till företag i Ängelholm- Ängelholm

 35. Arbetsterapeut- Ängelholm

 36. Ängelholms kommun hemtjänstområde Syd- Ängelholm

 37. Personlig Assistent - Ängelholm- Ängelholm

 38. Barnvakt/barnpassning i Ängelholm!- Ängelholm

 39. Baristor till Ängelholm- Ängelholm

 40. Personlig assistent 80% Ängelholm refnr 2013-198- Ängelholm


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ängelholm.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Ängelholms kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ängelholm. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ängelholm.

Synsam söker säljare till vår butik i Ängelholm
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam i Ängelholm en driven och engagerad säljare, gärna med minst ett års erfarenhet från detaljhandeln. Din huvuduppgift som säljare på Synsam är att hjälpa och inspirera våra kunder till nöjda inköp. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som säljare är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats. I tjänsten ingår det att: - aktivt arbeta med försäljning - hålla ordning och reda i butik - vara lyhörd för kundens behov - ge god kundvård inför, under och efter genomfört köp - arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - hålla sig àjour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga. På Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Gärna ett års erfarenheter från detaljhandeln - Erfarenhet av att arbeta som säljare i optikbranschen är meriterande Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Anställningsform & varaktighet: Vikariat fr.o.m 1 oktober 2013 dock längst till 15 juni 2014 Arbetstid: Deltid, 75% Tillträde: 1 oktober 2013 Rekryteringen sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker säljare till vår butik i Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker säljare till vår butik i Ängelholm

Synsam söker säljare till vår butik i Ängelholm
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med ca 400 butiker i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag ca 160 butiker - från Luleå i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn. Nu söker Synsam i Ängelholm en driven och engagerad säljare, gärna med minst ett års erfarenhet från detaljhandeln. Din huvuduppgift som säljare på Synsam är att hjälpa och inspirera våra kunder till nöjda inköp. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött. Som säljare är du också ansvarig för ordning och reda i butik, detta för att göra vår butik till en attraktiv handelsplats. I tjänsten ingår det att: - aktivt arbeta med försäljning - hålla ordning och reda i butik - vara lyhörd för kundens behov - ge god kundvård inför, under och efter genomfört köp - arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter - arbeta mot de mål som är satta för verksamheten - hålla sig àjour med nyheter inom branschen samt verksamheten Din profil: Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga. På Synsam går laget före jaget! Vi vill ge våra kunder den bästa servicen. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som medarbetare. Du har: - Gärna ett års erfarenheter från detaljhandeln - Erfarenhet av att arbeta som säljare i optikbranschen är meriterande Du är: - Serviceminded - Uthållig och målfokuserad - Positiv och driven - Ärlig och lojal På Synsam erbjuder vi: - Avtalsenliga löner och pension - Premiepaket - Kompetensutveckling - Goda karriärmöjligheter Anställningsform & varaktighet: Provanställning 6 månader med möjlighet till förlängning Arbetstid: Deltid, 75% Tillträde: 1 oktober 2013 Rekryteringen sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.
Företag: Synsam Drifts AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Synsam söker säljare till vår butik i Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Synsam söker säljare till vår butik i Ängelholm

Funkykidz söker danslärare för barn i Ängelholm
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Ängelholm. Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Du kan ha två olika roller när du arbetar hos oss: *Huvudinstruktör= Du har det huvudsakliga pedagogiska ansvaret och är den som undervisar. Vi ser gärna att du är över 20 år. *Assisterande instruktör= Du är medhjälpare och ett stöd för barnen under lektionen. Du är över 17 år. Vi söker dig som? *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: maria@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn i Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn i Ängelholm

Bliss Dance Academy söker danslärare-Ängelholm
Till hösten 2013 söker vi glädjespridare till våra populära danskurser för ungdomar. Vi söker danslärare till Ängelholm. Om oss Bliss Dance Academy är ett unikt danskoncept för åldrarna 9-14 år. Programmen är framtagna av dansare på elitnivå och på blissdance.se kan våra elever ladda ner koreografi på nätet mellan lektionerna. Läs mer på www.blissdance.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att sätta Sveriges barn och ungdomar i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en gedigen bakgrund inom dans. *Är varm, öppen och trygg i dig själv. *Är beredd att ha fasta klasser mestadels på helger minst 1 ggr/vecka under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete. *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Vi är nyfikna på att få veta mer om dig! Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: maria@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bliss Dance Academy söker danslärare-Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bliss Dance Academy söker danslärare-Ängelholm

Varuhuschef
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Rollbeskrivning En Varuhuschef på Biltema är kundfokuserad och har ett stort engagemang i sin verksamhet. Varuhuschefen ansvarar för hela driften av varuhuset inklusive inköp, försäljning, logistik, ekonomi, personal, marknadsföring och upprätthållande av Biltemas koncept.   Kvalifikationer Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som Butikschef eller Varuhuschef inom detaljhandeln, dessförinnan har du arbetat i flera år i olika ledande befattningar även då inom detaljhandeln. Du är en självgående, prestationsorienterad och tydlig ledare som har förmågan att motivera din personal. Du är affärsorienterad och arbetar strukturerat. Vidare vill du arbeta i kedjekoncept med lokalt entreprenörskap, stora volymer och många människor. Kunskap i butiksdrift, ekonomistyrning, lager, logistik, marknadsföring samt att driva försäljning är ett krav. Tjänsten som Varuhuschef på Biltema erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Det är viktigt att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet. Eftersom detta rör sig om en nyetablering så får du möjlighet att vara med från början och bl.a. rekrytera ditt egna Biltema team.   Arbetsplats/placering: Ängelholm Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse Lön:Enligt överenskommelse Arbetstider: Varierar över veckan, kan innefatta kvällar och helger Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du laddar upp din ansökan omgående. Är du intresserad av att söka någon av våra andra tjänster till Varuhuset? Resterande tjänster till Biltema Ängelholm utannonseras under hösten/vintern. Ladda gärna upp en spontanansökan via vår hemsida så länge och skapa en så kallad ”Jobbagent”. När väl annonserna läggs ut, kommer du få ett mail om att det nu går bra att söka de tjänster du lagt in önskemål på.
Företag: Biltema Ängelholm
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Varuhuschef jobb, Varuhuschef Ängelholm, Varuhuschef Biltema Ängelholm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuhuschef

Ekonomiassistent till kund i Ängelholm
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Till en kund i norra Ängelholm söker vi nu en erfaren ekonomiassistent på 100 % Uppdraget startar 5 augusti och löper på minst oktober ut. I rollen ingår varierande arbetsuppgifter inom ekonomi: -Inscanning av leverantörsfakturor i OptoSweden -Fakturering -Kontakt med kund / leverantörer -Kontakt med interna kollegor runt om i världen (engelska) -Betalning av leverantörsfakturor -Övriga administrativa uppgifter Vem är du? Du har gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning och har arbetat med ekonomi. Du har goda kunskaper i svenska och Officepaketet. Som person är det viktigt att du har social kompetens, är serviceinriktad, pedagogisk och kommunikativ, då du kommer att ha kontakt med våra kunder samt leverantörer. Du har helhetssyn och är självgående. Vidare är du mycket noggrann, stresstålig och analytisk. Har du tidigare jobbat i Axapta eller Concorde så är det väldigt meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta Dino Elezovic på 042-371631 under vecka 27 & 28 eller Ulrika Demm på tel 042-371647 under vecka 29. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Ekonomi
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till kund i Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till kund i Ängelholm

Arbetsledare HVB-hem
Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, låg skatt, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se ARBETSUPPGIFTER Inom Integrationssektionen finns idag tre HVB-hem för ensamkommande barn och ungdomar. Inom verksamheten finns även ett antal utslusslägenheter. Vi söker nu en arbetsledare till ett av våra HVB-hem med plats för 5 ungdomar mellan 14-18 år. Boendet har vuxenstöd dygnet runt för att skapa en trygg, meningsfull och säker hemmiljö för de ungdomar som bor där. Vårt mål är att ungdomar ska växa upp till självständiga och ansvarfulla individer som är väl integrerade i samhället. Arbetsuppgifter Vi erbjuder dig ett meningsfullt och stimulerande arbete tillsammans med kreativa, lösningsfokuserade medarbetare och ambitiösa, målmedvetna ungdomar. Du kommer att ha visst budget- och personalansvar, i vilket det ingår administrativa arbetsuppgifter. Som arbetsledare ansvarar du bland annat för • att arbetet på boendet utförs med respekt för den enskilde • att arbetet organiseras så att ungdomarna får den vård och omsorg de behöver utifrån deras individuella behov • att personalen har den utbildning och erfarenhet som krävs • att arbetet utförs och utvecklas efter den lagstiftning som styr verksamheten • att det finns en god arbetsmiljö på boendet • att planera, samordna, utveckla, följa upp och leda den dagliga verksamheten i boendet Du kommer även att samverka med interna och externa aktörer som myndigheter, gode män, ställföreträdande vårdnadshavare, sjukvård, skola mm. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer Vi söker dig med högskoleexamen inom socialt eller pedagogiskt arbete och som har dokumenterad erfarenhet av arbetsledning. Du ska ha körkort B. Meriterande är - erfarenhet av arbete med barn- och ungdomar i utsatta situationer - erfarenhet av arbete i HVB-hem - kunskap och kännedom om den lagstiftning som styr verksamheten - dokumentationsvana Personliga egenskaper Vi ser att du är välorganiserad, har en drivande och uthållig personlighet, är bra på att prioritera och kan få dina medarbetare att sträva, och arbeta, mot samma mål. Du är lyssnande och kan ta fram olikheterna som en styrka i arbetslaget. Du skall tycka om att arbeta i och leda team samt ha viljan att genom dialog och samarbete, tillsammans med personal och ledning, utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet samt vid god förmåga att sa
Företag: Socialförvaltningen, Ängelholms kommun
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare HVB-hem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare HVB-hem

Sjuksköterska till avdelning 11 i Ängelholm
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara placerad 50% av din tjänst på lung- och allergimottagningen som är en mottagning som bl a arbetar med utredning av olika lung- och allergisjukdomar, installation av syrgas i hemmet och ASIT-behandling. På mottagningen är du en av 3 sjuksköterskor som alla roterar mot avdelning 11. Avdelning 11 är en av medicinklinikens tre närsjukvårdsavdelningar. Vi har 24 vårdplatser med inriktning mot hematologi-, njur- och lungsjukvård. På avdelning 11 arbetar vi i gruppvård – en sjuksköterska och två undersköterskor. I gruppen har vi hand om 8 patienter. Vi tar emot patienter dygnet runt från akutmottagningen, den hematologiska dagvårdsavdelningen och från Helsingborgs lasarett. KVALIFIKATIONER Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har minst två års yrkeserfarenhet samt språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Vi ser gärna att du har du tidigare erfarenhet från arbete på närsjukvårdsavdelning alternativt lung- och allergimottagning. Som person är du strukturerad och stresstålig.
Företag: Region Skåne, Ängelholms sjukhus
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till avdelning 11 i Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till avdelning 11 i Ängelholm

Skolkurator
Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, låg skatt, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se Elevhälsan är organisatoriskt placerad i barn- och utbildningsförvaltningen och består av skolhälsovård, PPR (pedagogiskt & psykologiskt resursteam), skoldatatek, kuratorsgrupp, skolresurs och sjukhusundervisning. Elevhälsans uppdrag är att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål genom hälsofrämjande och förebyggande insatser. I det individuellt riktade arbetet har elevhälsan ett särskilt ansvar för att undanröja hinder för varje enskild elevs lärande och utveckling. Elevhälsan samordnar förvaltningens psykosociala krishantering och krisberedskap. Elevhälsan har i uppdrag att verka för förbättrad samverkan med andra verksamheter som arbetar med barn och ungdomar. ARBETSUPPGIFTER Som skolkurator kommer du att stödja och samtala med elever utifrån deras skolsociala situation. I arbetet ingår även att handleda och vara stöd för övrig skolpersonal. Du arbetar förebyggande och hälsofrämjande på individ- grupp- och organisationsnivå. Som kurator ingår du i skolans elevhälsoteam. Teamet samverkar med skolans pedagoger och övrig personal för att främja elevernas hälsa och lärande. Samverkan sker även med andra instanser såsom socialtjänst, habilitering och BUP. Du kommer att ingå i elevhälsans kuratorsgrupp som träffas regelbundet och även har gemensam handledning och kompetensutveckling. Du är fysiskt placerad på flera skolor i kommunen, men tillhör organisatoriskt den centrala elevhälsan. Det är därför av vikt att du har tillgång till egen bil. KVALIFIKATIONER Du är utbildad socionom eller har likvärdig utbildning. Du har ett eget driv och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du sätter eleven i fokus och har lätt att se möjligheter. Som person är du trygg, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av arbete som skolkurator och kunskap och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd.
Företag: Ängelholms kommun, Elevhälsan
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator jobb, Skolkurator Ängelholm, Skolkurator Ängelholms kommun, Elevhälsan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator

Farmaceut till Cura apoteket Ängelholm
Cura apoteket ägs av ICA och är Sveriges öppnaste apotek. Hittills har vi öppnat över 50 apotek i större ICA-butiker och fler är planerade. Nu söker vi en positiv och engagerad Farmaceut till vårt apotek på Maxi ICA Stormarknad i Ängelholm. Apoteket har både nya och trogna kunder. Vi är ett arbetslag med mycket god stämning. Vi är engagerade och jobbar för personliga kundmöten. Omtanken om kunden är central för oss på Cura apoteket och vårt fokus är att göra det enklare att må lite bättre. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden vid samma tillfälle som man gör sina övriga inköp på ICA. Dessutom erbjuder vi generösa öppettider. Är du redo att vara med på resan mot Sveriges bästa kundupplevelse? Arbetsuppgifter Rollen som Farmaceut kretsar kring kundmöten och rådgivning. Det innebär snabba växlingar mellan receptservice och att ge råd inom egenvård, men även att du ägnar dig åt ansvarsfull försäljning. Som en del av Cura apoteket bidrar du till att vi fortsätter utvecklas och vara kundens lokala favoritapotek. Genom vårt unika läge får du också chansen att tillsammans med ICA-butiken skapa ett riktigt bra kunderbjudande. Din Profil Du är en utåtriktad Farmaceut som trivs som bäst när du får arbeta nära kund och i en omväxlande miljö, med arbetsuppgifter som kretsar kring såväl rådgivning som försäljning. Att du är engagerad och självständig som person innebär bland annat att du kan ta initiativ och ständigt hittar nya förbättringsmöjligheter. Vidare arbetar du lika bra på egen hand som i grupp och uppskattar ett högt tempo och närheten till stora kundflöden ? en naturlig del av att arbeta på ett apotek som ligger i en stor livsmedelsbutik. ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser från 2012. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. ICA vill göra varje dag lite enklare. Med fokus på mat och måltider är ICA ledande inom detaljhandel i Sverige. ICA äger och förvaltar också fastigheter samt erbjuder finansiella tjänster. De cirka 1330 ICA-butikerna i Sverige drivs av fria handlare i samverkan. ICA är en del av ICA Gruppen. För mer information om ICA, se www.ica.se.
Företag: CURA apoteket
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceut till Cura apoteket Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceut till Cura apoteket Ängelholm

Konsultchef till Ängelholm sökes!
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistikområdet med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen och just nu söker vi dig som vill jobba hos oss som konsultchef. Arbetsuppgifter Som konsultchef kommer du ha personalansvar för ca: 10-20 medarbetare beroende på säsong. Som personalansvarig kommer du bland annat också få jobba med att coacha din personal, sköta utbokningar, semesterförläggningar och ha medarbetarsamtal. I din tjänst kommer du också vara rekryteringsansvarig det vill säga ansvara för rekryteringsprocessen till våra utannonserade tjänster i Ängelholms området. I rekryteringsprocessen ingår allt från annonsering, urval, intervjuer till referenstagning. Administration som tidrapportering, uppföljningar och användande av vårat kvalité- och miljöledningssystem kommer behövas göras dagligen/veckovis. Även stöttning i administrativa bitar till sitemanagern kan förekomma. Erfarenheter Vi vill att du ska vara serviceinriktad och tycker om att hjälpa andra. Noggrann och effektiv är två egenskaper som du besitter då du kommer hantera mycket ansvar i ett i mellanåt högt tempo. Då tjänsten innebär mycket eget ansvar så krävs det att du klarar av att vara självgående och vågar ta egna initiativ. Har du läst arbetsrätt är det meriterande, likaså om du haft erfarenhet från att leda personal tidigare. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav och tillgång till bil ett plus. För rätt person innebär denna tjänst en fantastisk möjlighet att visa fram fötterna i ett snabbt växande företag! Tjänsten börjar med 6 månaders provanställning och övergår sedan i en tillsvidareanställning om båda parter känner sig nöjda. Vi behöver tillsätta tjänsten omgående så skynda in med din ansökan. Ansök via länken nedan eller gå in på vår hemsida, www.logent.se
Företag: Logent AB GBG
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchef till Ängelholm sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchef till Ängelholm sökes!

Bowlinghallspersonal
Vi söker dej som är teknisk och har en god känsla för service för jobb i vår bowlinghall i Hörby. Plus om du kan en del om sporten bowling. Jobbet innebär kvälls och helgarbete.
Företag: ÄNGELHOLMS BOWLING AB
Ort: Hörby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Bowlinghallspersonal jobb, Bowlinghallspersonal Hörby, Bowlinghallspersonal ÄNGELHOLMS BOWLING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bowlinghallspersonal

Vik. Socialsekreterare Barn och Ungdom
Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, låg skatt, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se Vi är en rökfri kommun. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen Individ- och familjeomsorgen (IFO) är indelad i fyra verksamhetsområden: Försörjningssektionen, Boendesektionen, Integrationssektionen samt Vård- och behandlingssektionen. IFO leds av en en verksamhetschef tillsammans med fyra sektionsledare. Barn och ungdomsområdet tillhör organisatoriskt Vård- och behandlingsgruppen. I vårt arbete inom Barn- och ungdomsgruppen har vi olika funktioner i form av utredning/uppföljning, mottagning, familjehemssekreterare och barnsocialsekreterare. Vi arbetar med utredningar och uppföljning enligt BBiC och vi dokumenterar i Procapita. Gruppledare har ansvar för den dagliga arbetsledningen. Sektionsledare har det övergripande ansvaret för verksamheten. Vi söker Dig som är intresserad av att arbeta med barnperspektivet i fokus. Arbetsuppgifterna avser funktion inom utredning/uppföljning. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som är socionom. Du skall ha erfarenhet av att ha arbetat med utredningsarbete gällande barn. Du skall ha ett genuint intresse av att möta barn och deras föräldrar samt vara intresserad av att vidareutveckla arbetsmetoder tillsammans med Din arbetsgrupp. Vi arbetar med utredningar enligt BBiC varför det är meriterande att Du har denna vidareutbildning. Du ska ha god dokumentationsvana. Vi dokumenterar i Procapita och det är meriterande att Du har erfarenhet av Procapita. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort erfordras.
Företag: Socialförvaltningen, Ängelholms kommun
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Socialsekreterare Barn och Ungdom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Socialsekreterare Barn och Ungdom

Brandman deltid
Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, låg skatt, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se Räddningstjänsten i Ängelholm har ca 30 st heltidsanställda samt 12 st deltidsbrandmän. ARBETSUPPGIFTER Som räddningstjänstpersonal i beredskap (deltidsbrandman), tjänstgör du i jourschema var tredje vecka. Under den veckan ska du vid larm inom 6 minuter kunna ta dig från ditt hem eller din arbetsplats till brandstationen i Ängelholm. Du måste alltså både bo och arbeta inom 6 min från brandstationen. Vi söker kvinnor och män som vid sidan av ordinarie arbete vill göra en viktig samhällsinsats. Anställningen inleds med introduktionsutbildning lokalt (ca 10 arbetsdagar) som sedan följs upp med en 5 veckor lång utbildning vid någon av MSB:s räddningsskolor. För att vara aktuell för tjänstgöring krävs ett intyg från arbetsgivaren. Detta intyg delas ut i samband med tester och ska vara underskrivet innan anställning kan ske. KVALIFIKATIONER • God förmåga att arbeta i grupp • Fullt frisk • Simkunnig • God fysik • Körkort för personbil och vara beredd att ta C-kort • Tillstånd från ordinarie arbetsgivare Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. C-kort är meriterande
Företag: Räddningstjänsten, Ängelholms kommun
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Brandman deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brandman deltid

Personliga tränare till Ängelholm
Vi söker personliga tränare till vår anläggning i Ängelholm! PT by Fitness24Seven erbjuder kvalitativa friskvårdstjänster till ett lågt pris. Vi är Fitness24Sevens egen PT-organisation och vår målsättning är att genom kunskap och engagemang hjälpa människor att ta fram sin bästa potential. Genom professionell personal som brinner för träning och hälsa hjälper vi fler människor att bli starkare, vara friskare och må bättre. Nu bygger vi framtidens PT-organisation och därför söker vi personliga tränare till flera av våra anläggningar. Du erbjuds ett spännande och ansvarsfullt arbete inom ett växande företag och i en expansiv bransch. Som person trivs du med att arbeta självständigt och tar gärna ansvar samt egna initiativ. Du motiveras av tydliga målsättningar och är en driven försäljare. Du har en genuin passion för träning och hälsa vilket smittar av sig på din omgivning. Vi söker kvalitetssäkrad personal med utbildning från någon av de erkända aktörerna inom branschen. Giltig PT-licens från exempelvis The Academy, PT School, SAFE eller motsvarande är ett krav. Övriga licenser kommer att beaktas. Erfarenhet från arbete som personlig tränare är meriterande. Anställningen är en provanställning på 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Lönen är tim- och provisionsbaserad med goda förtjänstmöjligheter. Din ambition är att arbeta minimum halvtid som personlig tränare. Nu söker vi PT till vår anläggning i Ängelholm. Varmt välkommen med din ansökan! Som referens vänligen ange önskad anläggning i ämnesraden alternativ "PT Ängelholm". Endast fullständiga ansökning med CV, foto och personligt brev behandlas. Tillträde: aug/sep/okt 2013 Sista ansökningsdatum: 30 september 2013 (vi använder löpande urval)
Företag: PT BY FITNESS24SEVEN AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga tränare till Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga tränare till Ängelholm

LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL ÄNGELHOLMS KOMMUN
Välkommen till Medcura. Medcura är ett bemanningsföretag helt inriktat mot vården. Våra kunder finns inom kommun landsting och privata vårdgivare över hela Sverige. Vi är stolta över kvalitén på de tjänster vi levererar samt det goda betyg Medcuras kunder ger oss för vår kompetens, bemötande och flexibilitet. Medcura är stolt leverantör av sjuksköterskor till vackra Ängelholms kommun avseende bemanning av hälso- och sjukvård. VI SÖKER NU LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL DEN KOMMUNALA HEMSJUKVÅRDEN OCH ÄLDREBOENDEN TILL HELA ÄNGELHOLMS KOMMUN. Vi kan erbjuda hel/deltid dag/kväll tjänstgöring. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar samt engagerad som person. Vi vill att du har minst två års sammanhängande yrkeserfarenhet och tidigare erfarenhet från hemsjukvård. Körkort är meriterande eftersom vissa av kunderna kan vara svåra att ta sig till med kommunala färdmedel. Välkommen att söka denna tjänst hos Medcura, din personliga arbetsgivare! Vänligen respektera att vi under denna rekryteringsprocess inte vill bli kontaktade av andra aktörer som annonssäljare eller motsvarande.
Företag: MEDCURA AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL ÄNGELHOLMS KOMMUN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEG.SJUKSKÖTERSKA TILL ÄNGELHOLMS KOMMUN

Kundserviceansvarig
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Till vintern beräknas vårt nya varuhus öppna i Ängelholm. Inför detta söker vi nu en utpräglad servicemänniska till tjänsten som Kundserviceansvarig.   Rollbeskrivning Som Kundserviceansvarig ansvarar du för organisationen och bemanningen i Kundservice, Kassa och Air Show Café samt skötsel av dessas exponering och utseende. Du ansvarar även för upprättande av rutiner på nämnda avdelningar, att alla får utbildning kring rutinerna samt ser till så att dem efterlevs. Utöver det, ansvarar du också för att pengahanteringen sköts på ett rätt och säkert sätt samt att reklamationer fullföljs mot kund enligt Biltemas reklamationspolicy. Du är reparationsansvarig och är den som utreder svårare reklamationsärenden. Jour kvällar och helger förekommer.   Kvalifikationer Som person är du en utpräglad servicemänniska som alltid sätter kunden i första led samt gillar ett högt arbetstempo. Konsumentköplagen har du kunskaper kring och vi ser gärna att du har 2-3 års erfarenhet inom detaljhandeln, helst med erfarenhet av kundservice/kassa, reklamation, reparation - och garantiärenden samt gärna även kunskaper kring livsmedelshygien. Dina tidigare erfarenheter av bokföring, fakturering och pengahantering värdesätter vi. I din roll är det en förutsättning att du är lösningsfokuserad, strukturerad och inte minst flexibel för att kunna tillmötesgå eventuella nya eller tillfälliga arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har kompetens/intresse inom några av våra produktområden och att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.   Vi erbjuder utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter!   Arbetsplats/placering: Ängelholm Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning, deltid 32h/vecka Lön:Enligt avtal Arbetstider: Varierar över veckan, innefattar kvällar och helger   Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Din ansökan vill vi ha senast den 4 augusti 2013. Butiksmedarbetartjänsterna till Biltema Ängelholm beräknas utannonseras i september.
Företag: Biltema Ängelholm
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kundserviceansvarig jobb, Kundserviceansvarig Ängelholm, Kundserviceansvarig Biltema Ängelholm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundserviceansvarig

SverigeKids, Extramormor till Ängelholm!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Tjänsten som utannonserats är hos en trevlig barnfamilj utanför Ängelholm som har behov av barnpassning till sin son. SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Extramormor till Ängelholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Extramormor till Ängelholm!

Ledare till Jägarexamen i Ängelholm och Klippan
Studiefrämjandet är Sveriges tredje största studieförbund och partipolitiskt, fackligt och religiöst obundna. Vår verksamhet bygger på folkbildningens idé. Det betyder att vi utgår från de önskemål, förutsättningar och erfarenheter som varje deltagare har. Vi gör det möjligt för människor att söka ny kunskap, skapa och utvecklas tillsammans med andra, utifrån folkbildningens idéer och pedagogik. Under förutsättning att cirkeln kommer igång söker vi en mycket kunnig ledare för en studiecirkel för Jägarexamen i Ängelholm och Klippan. Sökanden innehar jägarexamen och är van jägare. Pedagogisk erfarenhet är en merit men inget krav. Möjlighet att lägga en del av teoristudierna på distans ges.
Företag: Studiefrämjandet Malmö
Ort: Ängelholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ledare till Jägarexamen i Ängelholm och Klippan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledare till Jägarexamen i Ängelholm och Klippan

Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Laxen i Ängelholm
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Vårdcentralen Laxen är belägen i Ängelholm, norr om Helsingborg. Vårdcentralen har samtliga yrkeskategorier representerade och vi har 10 100 listade patienter. Här finns fyra specialister i allmänmedicin, åtta distriktssköterskor, fyra undersköterskor och tre medicinska sekreterare. Vi har astma- och diabetesmottagning, en BVC verksamhet samt psykolog, sjukgymnaster, arbetsterapeut och dietist. AT-läkare tjänstgör på enheten. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter som distriktssköterska alternativt sjuksköterska kommer innefatta läkarmottagning, telefontriagering samt bemanning av vår Drop in verksamhet. Du kommer även att stödja och samarbeta med alla yrkesgrupper inom vårdcentralen och Kvälls- och helgmottagningen som även den är i Vårdcentralen Laxens regi. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Du har erfarenhet av att triagera och bedöma patienters vårdbehov självständigt. Erfarenhet och kunskap i vårt nya journalsystem PMO är meriterande. Som person vill vi att du har god social kompetens samt är engagerad och positiv i ditt arbete. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Primärvården Skåne
Ort: Ängelholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Laxen i Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska alt sjuksköterska till Vårdcentralen Laxen i Ängelholm

Wrigley söker en säljare till Helsingborg/Ängelholm
Wrigley söker en Distriktssäljare till Helsingborg med omnejd.   Vi söker en säljare till regionen Helsingborg/Ängelholm med omnejd. Som distriktsansvarig säljare kommer du att ha en viktig roll hos en betydande aktör inom sockerkonfektyr. Med eget budgetansvar leder du och driver försäljningen mot uppsatta mål. Dina arbetsuppgifter blir att bistå dina kunder med säljfrämjande råd och stöd samt introducera nya produkter på marknaden. Tillsammans med dina kunder kommer du att genomföra åtgärder som driver kategorierna tuggummi och tablett mot ökad lönsamhet för bägge parter. Till din hjälp har du marknadsledande varumärken, kontinuerligt starkt mediestöd och säljstödsprogram samt ett framgångsrikt kampanjprogram. Du arbetar för att distriktets mål uppnås vad gäller kvalitet och kvantitet. Ditt fokus ligger på att bygga långsiktiga relationer med dina befintliga kunder, som är inom dagligvaruhandeln. Du är en naturlig lagspelare och tar dig an dina utmaningar med största seriositet och lojalitet. Ditt ansvarsområde innefattar också att bearbeta lokala grossister och att genom coachning av tele-sälj och servicekonsulenter maximera kundnöjdhet och försäljning.   Vi söker dig som: • Har minst ett par års erfarenhet från liknande branscher, exempelvis dagligvaruhandeln, FMCG och tjänst. • Är driven och resultatinriktad. • Är van att planera och hantera ett stort antal kunder. • Kan bygga och utveckla starka kundrelationer. • Är kreativ, engagerad och lyhörd.  • Har en god förmåga och rätt attityd för att skapa delaktighet, samarbetsförmåga inom sin region. • Har mycket goda säljkunskaper.   Vi erbjuder: • Ett mycket attraktivt arbete för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer.  • Ett spännande företag med innovativa produktlösningar. • Stora möjligheter till personlig utveckling. • Frihet under ansvar. I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Önskas ytterligare information når du Daniel på 0765-25 90 29. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via www.salesonly.se Wrigley Scandinavia är en betydande aktör inom konfektyr, framförallt inom segmenent tuggummi, med en produktportfölj beståendes av starka varumärken som Extra, Juicy Fruit, Hudda Bubba, samt Extra Drops. Sedan oktober 2008 är Wrigley ett frisående dotterbolag inom Mars Incorporated. Den nordiska organisationen består av Sverige, Norge, Finland, Danmark och Island, med ca 65 anställda. Vi har kontor i Norge och Sverige. Sverigekontoret är placerat i Kista. Du kan läsa mer om vårt företag på www.wrigley.com och mer om Mars på www.mars.com
Företag: SalesOnly Sverige AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Wrigley söker en säljare till Helsingborg/Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Wrigley söker en säljare till Helsingborg/Ängelholm

Gatuingenjör
Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, låg skatt, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se Bli en samhällsbyggare – jobba på Tekniska kontoret Ängelholm! Var med oss när vi långsiktigt formar en hållbar framtid, som alla vill leva och utvecklas i! Tekniska kontoret arbetar med många verksamheter, som t.ex. drift och underhåll av gator, parker, trafik, kartframställning, kostverksamhet, lokalvård, produktion - och rening av vatten. Med en nyligen genomförd omorganisation har vi rustat oss för att möta de förväntningar som ställs på oss. Genom att renodla beställar- och utförarrollerna får vi en effektivare och tydligare organisation. Vi är ca 300 personer som totalt omsätter 500 miljoner kronor i ett hundratal pågående projekt inom våra olika områden. ARBETSUPPGIFTER Inom vår beställarorganisation stadsmiljö är vi åtta personer som gemensamt ansvarar för planering, nyanläggning och drift av Ängelholms gator, torg, parker, grönområden, lekplatser, skogar och stränder. Du kommer att ansvara för drift och underhåll av kommunens gator, gång- och cykelvägar. Framtagande av underhållsplaner, ekonomisk uppföljning av dina ansvarsområden och granskning av bygghandlingar kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning. Du bör ha erfarenhet av entreprenadverksamhet i kommunal eller privat regi som beställare och/eller utförare. Du ska ha god social och kommunikativ förmåga, vara drivande och kunna arbeta bra både i grupp och självständigt. Du bör ha god datorvana, erfarenhet av att arbeta i projekt och med upphandlingar. Kunskap och erfarenhet av LOU, AMA Anläggning, AB och ABT och GIS är meriterande Körkort är ett krav
Företag: Tekniska kontoret, Ängelholms kommun
Ort: Ängelholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gatuingenjör jobb, Gatuingenjör Ängelholm, Gatuingenjör Tekniska kontoret, Ängelholms kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gatuingenjör

Svetsare Mig/Mag till Ängelholm!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Därför söker Ikett Personalpartner AB just nu efter en duktig svetsare till en av våra kunder i Ängelholmstrakten. Om tjänsten Du kommer att arbeta med svetsning Mig/Mag (homogentråd) i grovt och mycket grovt material. Tjänsten är en inhyrning och vi vill att Du bor i närregionen. Arbetstiderna är dagtid med start omgående. Din profil Du har erfarenhet och är kompetent inom följande områden: - Ritningsläsning. - Erfarenhet inom svets (gärna i grovt material) samt allmänt industriarbete. - Kunskap och erfarenhet av plåtarbete/plåtslageri är meriterande. Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad och flexibel eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Vi vill även att Du ska vara en lagspelare, organisatorisk och ha förmåga att planera din tid. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas på telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Välkommen in med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare Mig/Mag till Ängelholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare Mig/Mag till Ängelholm!

Säljare/Rådgivare Ängelholm
2 platser. Du börjar din anställning som rådgivare och har sedan möjlighet att utvecklas inom företaget. Du kommer att arbetare som försäljare/rådgivare där du genom butik eller hembesök presenterar företagsprodukter som städmaskin, städprodukter och även städtjänster för dina kunder i Ängelholm områden. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som: -Är social, glad, positiv och målinriktad -Förmåga att kunna ta egna initiativ. -Ett plus om du har erfarenhet inom försäljning eller rådgivning. -Ett plus om du kan flera språk. Tjänsten är tillsvidare anställning Provanställning 6 månader Lönen basera på garantilön plus provision Tjänsten är tillgänglig omedelbart.
Företag: LevaRent AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare/Rådgivare Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare/Rådgivare Ängelholm

Avdelningsansvariga
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Till vintern beräknas vårt nya varuhus öppna i Ängelholm. Inför detta söker vi nu två Avdelningsansvariga. Rollbeskrivning Som Avdelningsansvarig ansvarar du antingen för avdelningarna Bil/Bilvård/Verktyg/Bygg eller Fritid/Båt/Hem/Kontor. Du ser till så att den dagliga skötseln görs på dina avdelningar, ansvarar för samordningen av aktiviteter samt ser till så att avdelningarna har ett stort säljtryck med städade och välfyllda hyllor. Ytterligare arbetsuppgifter är att skapa säsongsexponeringar, se till så att miljön på avdelningarna är säker för både medarbetare och kunder, löpande inventering, varuplock, försäljningsaktiviteter samt ser till så skyltar och hänvisningar är rätt. Du bär även ett ansvar för dina avdelningars personal och förser dem med både motivation, inspiration samt kunskap kring produkterna. Jour kvällar och helger förekommer.   Kvalifikationer Du är en person som jobbat inom detaljhandeln i 2-3 år, gärna inom en ledande befattning och trivs med ett högt arbetstempo. Vi ser att du är en driven och initiativtagande person med hög servicekompetens. Du har en fallenhet för sälj och effektiv varuplacering samt drivs av att hjälpa kunden till ett bra köp! Kompetens eller intresse inom de produktområden som du kommer att ha avdelningsansvar över är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har utöver det ett flexibelt förhållningssätt för att kunna tillmötesgå eventuella nya eller tillfälliga arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet. Vi erbjuder utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter!   Arbetsplats/placering: Ängelholm Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning, deltid 32h/vecka Lön:Enligt avtal Arbetstider: Varierar över veckan, innefattar kvällar och helger Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Din ansökan vill vi ha senast den 4 augusti 2013. Butiksmedarbetartjänsterna till Biltema Ängelholm beräknas utannonseras i september.
Företag: Biltema Ängelholm
Ort: Ängelholm
Publicerad : 06-21
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningsansvariga jobb, Avdelningsansvariga Ängelholm, Avdelningsansvariga Biltema Ängelholm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningsansvariga

Försäljningsansvarig
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Till vintern beräknas vårt nya varuhus öppna i Ängelholm. Inför detta söker vi nu en driven Försäljningsansvarig.   Rollbeskrivning: Som Försäljningsansvarig kommer du ha det övergripande ansvaret för den dagliga skötseln i varuhuset där du leder och fördelar arbetsuppgifter till Butiksmedarbetare och Avdelningsansvariga. Du, tillsammans med respektive Avdelningsansvarig ser till så att varuhuset har ett stort säljtryck med säljande och välexponerade hyllor, anpassade till rätt säsong. Vidare bär du ansvaret för försäljningsaktiviteter, butik- och nyhetsombyggnationer samt att planerade varuexponeringar fullföljs. I rollen ansvarar du även för lager och logistik i varuhuset. I det innefattas bland annat beställning, mottagning, säkerställande av varulagernivån samt att leverans sker utan avvikelse. Du ser även till att inventeringar görs enligt lagda rutiner samt att lagret hålls rent och snyggt. Tjänsten medför en nyckelroll där du ingår i varuhusets ledningsgrupp. Du rapporterar direkt till Varuhuschefen och är dennes förlängda arm i försäljningsfrågor.   Kvalifikationer: Du är en person som jobbat inom detaljhandeln i 3-5 år och har ledarskapserfarenhet inom detaljhandeln på minst 2 år. Din kunskap kring brandsäkerhet och arbetsmiljö värdesätter vi och du innehar truckkort. Att hantera såväl personal som kunder är inget nytt för dig. Du har en förmåga att motivera, coacha och inspirera personal och du är pedagogisk i ditt framförande av budskap. Du ser dig själv som en lojal och lösningsfokuserad lagspelare. Du har färdigheter i strategisk säljplanering och varuexponering, varigenom du har förmågan att se helheten i en försäljningscykel. Vidare är det viktigt att du har goda datorkunskaper, har du tidigare även arbetat i ett affärssystem är det ett plus. Planering av varuflöden är inget nytt för dig och vi ser att du är en analytisk, organiserad och ansvarstagande person med hög servicekompetens. I din roll är du flexibel för att kunna tillmötesgå eventuella nya eller tillfälliga arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har kompetens/intresse inom några av våra produktområden och att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet. Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter!    Arbetsplats/placering: Ängelholm Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning, heltid Lön:Enligt överenskommelse Arbetstider: Varierar över veckan. Jour vissa helger och kvällar förekommer i denna tjänst.   Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi 010-490 15 35   Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan omgående.   Butiksmedarbetartjänsterna till Biltema Ängelholm beräknas utannonseras i september.
Företag: Biltema Ängelholm
Ort: Ängelholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Försäljningsansvarig jobb, Försäljningsansvarig Ängelholm, Försäljningsansvarig Biltema Ängelholm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäljningsansvarig

SOVA Ängelholm söker helgsäljare!
Vi söker dig som brinner för att skapa affärer och som har "det där lilla extra". Viktiga egenskaper hos dig som person är att du är modig och har en strävan efter att utvecklas, har rätt attityd och har passionen samt engagemanget att bli en riktig vinnare! Tjänsten avser främst helgarbete en eller två helger i månaden, men vi ser gärna att du även kan arbeta mer under sommarmånaderna juli och augusti. Med rätt inställning kan du visa att du är rätt person för SOVA även utan erfarenhet. Med rätt inställning och en god förmåga att sälja så finns möjligheten för fler timmar för rätt person! Att arbeta på SOVA är att vara en del av ett lag. Vi har ett gemensamt ansvar för att skapa en trivsam arbetsplats och för att göra våra kunder nöjda. Som medarbetare hos oss förväntas du visa engagemang, öppenhet, ansvar och respekt. De medarbetare som trivs bäst hos oss visar ofta ett högt engagemang i såväl kunder som kollegor genom att vara modiga och nyfikna. Våra medarbetare bemöter nya människor med respekt, ställer frågor och visar intresse för deras behov. Vi tar egna initiativ och provar våra idéer. På så sätt inspirerar vi varandra och skapar tillsammans en arbetsplats där vi vill stanna. På SOVA strävar vi alltid efter att bli bättre och nå ännu större framgång. Rekryteringen sker löpande och vi tar enbart emot ansökningar via mail.
Företag: SOVA
Ort: Ängelholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga SOVA Ängelholm söker helgsäljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SOVA Ängelholm söker helgsäljare!

Huvudledare Knatteskutt idrott Ängelholm HT-13
Är du vår nya idrottsledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för nyfikna barn som vill prova på olika idrotter i åldern 3-9 år som arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter/lekar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger. Vi söker nu en ansvarig Huvudledare till Knatteskutt i Ängelholm inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara ansvarig ledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter Knatteskutts färdiga upplägg tillsammans med dina assisterande ledare som du rekryterat och du rapporterar även in samtliga ledares löner i din stad. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad och har erfarenhet av att leda barn - har en bra organisationsförmåga - är engagerad och ambitiös Alla ledare som jobbar för oss genomgår en utbildning som innehåller både teoretiska och praktiska delar. Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.angelholm@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: 1. Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott). 2. Skriv även en kort text där du visar hur du skulle presentera dig som ledare för verksamheten om du vore det. Berätta i den varför du brinner för att leda barn i idrott samt vilken utbildning och/eller erfarenhet som gör att du är rätt för att leda barnidrottsgrupperna. Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Huvudledare Knatteskutt idrott Ängelholm HT-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Huvudledare Knatteskutt idrott Ängelholm HT-13

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ängelholm.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ängelholms kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 1 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ängelholm. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ängelholm.

Lärare i SO åk 4-6 till Magnarps Ro
Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, låg skatt, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en SO-lärare till åk 4-6 på Magnarps Ro. Magnarps skola är en F-9 skola med ca 350 elever. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare i SO-ämnena.
Företag: Ängelholms kommun, Magnarps skola
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SO åk 4-6 till Magnarps Ro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SO åk 4-6 till Magnarps Ro

Grafisk designer till Ängelholm
Vi söker för kunds räkning en grafisk designer/UI-designer till ett företag i Ängelholm. Företaget är snabbväxande, teknikfokuserat och står inför spännande utmaningar där de ska göra sina avancerade funktioner lättanvända för en bredare massa. Fokus kommer även att ligga på att arbeta med deras mobila satsning. Huvudsakliga arbetsuppgifter I rollen som grafisk designer arbetar du på IT-avdelningen tillsammans med utvecklingsteamet och interaktionsdesignern för att ta fram en bra grafisk design. Du förväntas: * Delta som grafisk designer i projekt för att ta fram den bästa användarupplevelsen. * Delta i alla typer av användartester och säkerställa att resultaten från dessa införlivas i designarbetet. * Vara kreativ och komma med ständiga förbättringsförslag gällande vår design * Eventuellt implementera viss front-end kod Önskade kvalifikationer * Högskoleutbildning inom digital design eller likvärdig utbildning. * Flera års erfarenhet av agilt arbete inom UI och digital design för mobil, appar, tablets och webb. * Hög förståelse av användbarhet * Meriterande om du har kunskap inom, HTML, CSS, Javascript eller PHP Personliga egenskaper * Du brinner för att leverera den bästa möjliga upplevelsen till våra användare. * Du drivs av att lära dig mycket och tycker om att utforska och testa olika hypoteser. * Du är pedagogisk och prestigelös och trivs med att jobba i agila utvecklingsgrupper. Vi kan erbjuda På PEAK får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Gräset är grönare på andra sidan! Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag. Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Johanna Valtersson på tfn: 0734-159366. För att söka tjänsten, gå in på http://intern.peak-bemanning.se/hjem/Sokjobb/JobDetails/tabid/50/language/sv-SE/Default.aspx?CommissionId=2832&SkillId=0&LocationId=3 PEAK är ett bemanningsföretag med över 230 konsulter anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT, ekonomi och administration. Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. PEAK är ett ekonomiskt oberoende, privatägt företag. Vi följer gällande kollektivavtal från Unionen och är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag. OBS! Nu kan du kostnadsfritt ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV. PEAK - BETTER IS ALWAYS POSSIBLE!
Företag: PEAK-IT AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Grafisk designer till Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grafisk designer till Ängelholm

Arbetsterapeut
Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, låg skatt, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter hos oss som arbetsterapeut består av bedömning och utprovning av arbetstekniska hjälpmedel inom ansvarsområdet. Svara för individuella behandlingar samt för utvecklingen av rehabiliteringsarbetet utifrån specialistfunktion och kompetens i vilket ingår att arbeta nära omvårdnaden tillsammans med omvårdnadspersonal. Delta i omvårdnadsplaneringar. Ansvara för att dokumentationen sker enligt patientjournallagen. Vi dokumenterar i Procapita+. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är arbetsterapeut, gärna med inriktning mot rehabilitering. Erfarenhet från arbetsområdet är en merit. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda data kunskaper.
Företag: Ängelholms kommun, Hälso- och sjukvård HSL
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Ängelholm, Arbetsterapeut Ängelholms kommun, Hälso- och sjukvård HSL
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Engagerad assistent till företag i Ängelholm
Amendo AB Om Amendo Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Malmö och Göteborg. Idag är vi ca 150 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas.Som konsult på Amendo arbetar du hos någon av våra välrenommerade kunder med uppdrag som varierar i längd men som alltid genomförs i ett professionellt och trevligt gäng. Om företaget En högpresterande miljö med drivna och engagerade medarbetare. Företag är för individer som kräver mer, behöver mer och vill mer Arbetsbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare som vill arbeta i en ansvarsfull roll som assistent! Du kommer att arbeta nära VD och övriga kollegor med diverse administrativa uppgifter som att koordinera evenemang, resebokningar, korrekturläsning, uppdatera hemsida, ta emot inkommande samtal och mailkorrespondens för bolagets räkning. Vidare har du ett stort ansvar för att effektivt planera kundaktiviteter och hantera förberedelser samt uppföljning för både interna och externa möten. Du kommer också att få arbeta med vissa egna projekt. Vi erbjuder en koordinerande, administrerande och kommunikativ roll där du arbetar nära ledningen. Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande assistentroll. Det är viktigt att du är en noggrann och effektiv administratör med förmåga att organisera och strukturera ditt arbete. Vi vill att du kan arbeta självständigt samtidigt som du är en social person som trivs med att ha många kontakter i ditt arbete. Det är viktigt att du har ett utpräglat sinne för service samt förmåga att koordinera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Vi ser också att du är en duktig användare av Officepaketet. Frågor och kontakt Vi ser gärna att du ansöker snarast då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Företag: Amendo AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad assistent till företag i Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad assistent till företag i Ängelholm

Arbetsterapeut
Ängelholms kommun är belägen i Skånes vackraste del kring Skälderviken. Kommunen har 40 000 invånare och människor lockas hit av natur, kultur, låg skatt, trygghet och en stor framtidsoptimism. Ängelholms kommuns värdegrund vilar på orden öppenhet, omtanke och handlingskraft. Ängelholm har ett brett näringsliv och ett mycket gott företagsklimat. Såväl den kommersiella som offentliga servicenivån är hög och kommunen ingår i en synnerligen dynamisk region i nordvästra Skåne. Ängelholm är platsen för dig! www.engelholm.se ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter hos oss som arbetsterapeut består av bedömning och utprovning av arbetstekniska hjälpmedel inom ansvarsområdet. Svara för individuella behandlingar samt för utvecklingen av rehabiliteringsarbetet utifrån specialistfunktion och kompetens i vilket ingår att arbeta nära omvårdnaden tillsammans med omvårdnadspersonal. Delta i omvårdnadsplaneringar. Ansvara för att dokumentationen sker enligt patientjournallagen. Vi dokumenterar i Procapita+. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är arbetsterapeut, gärna med inriktning mot rehabilitering. Erfarenhet från arbetsområdet är en merit. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda data kunskaper.
Företag: Ängelholms kommun, Hälso- och sjukvård HSL
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Ängelholm, Arbetsterapeut Ängelholms kommun, Hälso- och sjukvård HSL
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Ängelholms kommun hemtjänstområde Syd
Vi söker undersköterkor, vårdbiträden eller dig med erfarenhet från serviceyrken. Du är strukturerad flexibel och tycker om att arbeta med människor. Du är bra både på att samarbeta med kollegor och på att arbeta självständigt. Körkort B krävs. Löpande rekrytering.
Företag: Ängelholms kommun, Äldreomsorgen
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ängelholms kommun hemtjänstområde Syd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ängelholms kommun hemtjänstområde Syd

Personlig Assistent - Ängelholm
Personlig assistent sökes! Vi söker nu nya personliga assistenter till en av våra kunder. Vår kund är en kvinna i 50-års åldern som bor i centrala Ängelholm. Hon var med om en trafikolycka för ett antal år sedan, detta har medfört att hon idag är rullstolsburen och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Arbetsuppgifter såsom personlig hygien, av- och påklädning, förflyttning, hushållssysslor samt hjälp vid aktiviteter är vanligt förekommande. Du kommer att ingå i kundens vikariepool och blir inringd vid behov, under sommaren kommer du arbeta under en mer sammanhängande period då de ordinarie assistenterna har semester. Det är viktigt att du är självgående, flexibel och har en positiv inställning till jobbet. Du måste kunna prata perfekt svenska. Arbetstiderna är förlagda till förmiddag/dag och kväll, delade pass, vardagar som helger, det är därför bra om du bor i eller i närheten av Ängelholm. Tillträde: Omgående ENKV Assistans erbjuder sina personliga assistenter högre OB-ersättning & semestersättning än rekommenderat, du är även försäkrad dygnet runt i anslutning till jobbet. Välkommen med din ansökan!
Företag: ENKV assistans AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Ängelholm

Barnvakt/barnpassning i Ängelholm!
Akademisk Omtanke tillhandahåller studietjänster och barnpassning för barnfamiljer & ungdomar som behöver stöd och hjälp i vardagen. Just nu söker vi en duktig och omtänksam barnvakt som kan arbeta hos en av våra kunder i Ängelholm! Den berörda familjen behöver hjälp med barnpassning cirka 2 dagar/vecka, 8 timmar/tillfälle. Barnen som man skall ta hand om är mellan 14 månader till 6 år gamla. Du behöver ha körkort och tillgång till bil. Om du känner att du vill och har tid över att vara barnvakt hos flera familjer, kan du enkelt söka nya uppdrag/familjer genom vår hemsida när du väl har blivit anställd. Som Barnpedagog hos Akademisk Omtanke har du nämligen möjlighet att åta dig upp till tre olika familjer samtidigt, så länge tiderna inte krockar. Observera dock att detta är ett extrajobb, således ej heltid. Vi söker dig som: - Har erfarenhet av barnpassning eller har utbildning inom området - Är över 18 år - Är ansvarsfull och känner ett stort engagemang för att jobba med barn - Kan arbeta i minst ett halvår hos respektive familj - Har en huvudsaklig sysselsättning, såsom studier eller ett annat deltidsjobb Du får ett flexibelt och utvecklande extrajobb som sticker ut på CV:t samtidigt som du gör något meningsfullt och roligt. Som Barnpedagog hos oss är du försäkrad under arbetstid. Som anställd får du även genomgå en barnsäkerhetsutbildning genom oss där du bland annat får lära dig HLR för barn. Skriv "Barnpedagog" och din bostadsort i ämnesraden när du skickar in din ansökan. Besök gärna vår hemsida, www.akademiskomtanke.se, för mer information eller skicka in din ansökan till rekrytering@akademiskomtanke.se
Företag: AKADEMISK OMTANKE AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Barnvakt/barnpassning i Ängelholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnvakt/barnpassning i Ängelholm!

Baristor till Ängelholm
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Tjänsterna är framförallt deltid men vi söker även personal för extra vid behov.
Företag: Espresso House
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Baristor till Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Baristor till Ängelholm

Personlig assistent 80% Ängelholm refnr 2013-198
MejDej- kooperativet är ett brukarkooperativ vars ändamål är att ge assistansberättigade medlemmar möjlighet till en självvald och självstyrd assistans. För att möjliggöra detta är MejDej- kooperativet arbetsgivare för medlemmarnas personliga assistenter. Medlemmarna väljer själva sina assistenter, schemalägger assistenterna och bestämmer över arbetsinnehåll. Vi strävar efter att ha god kompetens hos våra anställda och vi är måna om att såväl medlemmar som anställda, ska känna sig tillfreds med oss som assistansanordnare och arbetsgivare. Som anställd har du möjlighet att ta del av de utbildningar som vi erbjuder samt subventionerad friskvård. Du kan hitta mer information på vår hemsida www.mejdej.se Verksamheten är godkänd av Socialstyrelsen. Kooperativet har ca 400 anställda assistenter. Jag är en 20- årig kille med utvecklingsstörning och vissa fysiska funktionshinder. Jag behöver assistans med det mesta för att leva ett gott liv. Jag gillar att vara med där det händer saker och har många intressen. Gillar idrott och musik. Jag bor nu hemma men planerar att så småningom flytta till egen lägenhet. Nu ska en av mina assistenter vara föräldraledig och jag söker en ersättare från 1 september. Om erforderliga beslut fattas och om vi trivs tillsammans kan vikariatet övergå i en tjänst hos mig. Du som söker ska: Ha stort tålamod, vara positiv och lösningsfokuserad Ha lätt för att samarbeta med mina övriga assistenter Vara rökfri Vara lugn och ansvarstagande Vara självständig och kunna jobba ensam med mig Kunna jobba dag, kväll och helg schemalagd arbetstid. Arbete nattetid kan komma att bli aktuellt Ha körkort Jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utbildning och erfarenhet är meriterande. Jag behöver assistans veckans alla dagar. Ansökan ska innehålla: personligt brev, meritförteckning, referenser och eventuella lönekrav. Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Glöm inte att ange ref. nr.
Företag: MejDej-kooperativet
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent 80% Ängelholm refnr 2013-198 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent 80% Ängelholm refnr 2013-198


Sök lediga jobb Ängelholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se