Är Du vår nästa utbildare inom bygg? jobb - lediga jobb

Är Du vår nästa utbildare inom bygg? jobb Är Du vår nästa utbildare inom bygg? jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Är Du vår nästa utbildare inom bygg?. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Är Du vår nästa utbildare inom bygg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Är Du vår nästa utbildare inom bygg?- Mariestad

  2. Är Du vår nästa utbildare inom bygg?- Mariestad


Mer beskrivning

Är Du vår nästa utbildare inom bygg?
Competens Utbildning AB Om oss Competens är ett utbildningsföretag som erbjuder ett omsorgsfullt urval av tjänster inom undervisning, konsultation, mentorskap, coachning och rehabilitering. Det övergripande målet är att inspirera människor till att själva ta ansvar för sin utveckling och i förlängningen att hjälpa dem till egen försörjning. Enkelt kan man säga att vi strävar efter att förse våra deltagare med allsidig och praktisk kunskap att ta med sig ut och omsätta i livet – kunskap som ligger till grund för en trygg och långsiktigt fungerande tillvaro. Competens har en stor och gedigen erfarenhet inom vuxenutbildning och utvecklingstjänster och är tillika ett av Sveriges ledande företag på området – ett företag som sätter en ära i att leva upp till sitt goda rykte om att värna kvalitet framför pris. Verksamheten har bedrivits sedan 1995 och företaget finns idag representerat på ett 40-tal orter runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Competens behöver förstärka verksamheten i Mariestad med en yrkeslärare inom bygg. Tjänsten är ett vikariat. Som yrkeslärare planerar, genomför och följer du upp undervisningen. Du dokumenterar och ansvarar för daglig närvarorapportering. Genom aktiv dialog och coachning av eleverna handleder du utifrån individuell studieplan. Din profil Vi söker dig som har gedigen arbetslivserfarenhet inom byggnadsarbete. Har du kompetens inom mur och betong är det meriterande. Har du dessutom gått yrkeslärarutbildning eller är nyfiken på läraryrket och vill förkovra dig så kan du vara rätt person för oss. Du har yrkesbevis som byggnadsträarbetare och kan använda ritningar och byggbeskrivningar. Som person är du ansvarstagande, engagerad och med ett brinnande intresse för människor i förändring. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta samt medverka till ett gott samarbetsklimat på arbetsplatsen. ANSTÄLLNING Omfattning: 100% Anställningsform: Vikariat t.o.m. 31/12 2013. Lönesättning: Individuell. Kollektivavtal finns. Tillträde: Enligt överenskommelse. Urval sker löpande. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Rose-Maire Heiskanen tel: 010-516 19 55 För frågor kring processen är du välkommen att kontakta Rekryteringskoordinator Cecilia Svensson tel: 010-516 19 37 VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN. OBS. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Företag: Competens Utbildning AB
Ort: Mariestad
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Är Du vår nästa utbildare inom bygg? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är Du vår nästa utbildare inom bygg?

Är Du vår nästa utbildare inom bygg?
Competens Utbildning AB Om oss Competens är ett utbildningsföretag som erbjuder ett omsorgsfullt urval av tjänster inom undervisning, konsultation, mentorskap, coachning och rehabilitering. Det övergripande målet är att inspirera människor till att själva ta ansvar för sin utveckling och i förlängningen att hjälpa dem till egen försörjning. Enkelt kan man säga att vi strävar efter att förse våra deltagare med allsidig och praktisk kunskap att ta med sig ut och omsätta i livet – kunskap som ligger till grund för en trygg och långsiktigt fungerande tillvaro. Competens har en stor och gedigen erfarenhet inom vuxenutbildning och utvecklingstjänster och är tillika ett av Sveriges ledande företag på området – ett företag som sätter en ära i att leva upp till sitt goda rykte om att värna kvalitet framför pris. Verksamheten har bedrivits sedan 1995 och företaget finns idag representerat på ett 40-tal orter runt om i Sverige. Dina arbetsuppgifter Competens behöver förstärka verksamheten i Mariestad med en yrkeslärare inom bygg. Tjänsten är ett vikariat på en kriminalvårdsanstalt. Deltagarna är interner med intresse för och förutsättningar för att genomgå utbildning och därefter vara yrkesverksamma inom yrkesområdet. Målsättningen är att utbildningsinsatsen ska ge deltagarna kompetens inom byggområdet och underlätta övergången till arbetslivet. Rollen som utbildare innebär att du genom aktiv dialog och coachning handleder deltagarna utifrån mål i studieplan och kursplan. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen samt skriver intyg efter avslutad kurs. Din profil Vi söker dig som har gedigen arbetslivserfarenhet inom byggnadsarbete. Har du kompetens inom mur och betong är det meriterande. Har du dessutom gått yrkeslärarutbildning eller är nyfiken på läraryrket och vill förkovra dig så kan du vara rätt person för oss. Du har yrkesbevis som byggnadsträarbetare och kan använda ritningar och byggbeskrivningar. Som person är du ansvarstagande, engagerad och med ett brinnande intresse för människor i förändring. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta samt medverka till ett gott samarbetsklimat på arbetsplatsen. ANSTÄLLNING Omfattning: 100% Anställningsform: Vikariat t.o.m. 31/12 2013. Lönesättning: Individuell. Kollektivavtal finns. Tillträde: Enligt överenskommelse. Urval sker löpande. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Rose-Maire Heiskanen tel: 010-516 19 55 För frågor kring processen är du välkommen att kontakta Rekryteringskoordinator Cecilia Svensson tel: 010-516 19 37 VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN. OBS. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Företag: Competens Utbildning AB
Ort: Mariestad
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Är Du vår nästa utbildare inom bygg? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är Du vår nästa utbildare inom bygg?


Sök lediga jobb Är Du vår nästa utbildare inom bygg?

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se