Är du en driven Dietist_speicalkock? jobb - lediga jobb

Är du en driven Dietist_speicalkock? jobb Är du en driven Dietist_speicalkock? jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Är du en driven Dietist_speicalkock?. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Är du en driven Dietist_speicalkock. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Är du en driven Dietist/speicalkock?- Stockholm

  2. Är du en driven Dietist/speicalkock?- Stockholm


Mer beskrivning

Är du en driven Dietist/speicalkock?
 För kunds räkning söker vi en noggran speiclaistkock... Vi söker dig som vill ha ett roligt och omväxlande kockjobb på en skola norr om stockholm. en kock som har erfarenhet av att arbeta med specialkost; laktos, gluten, olika allergier mm. Du måste vara insatt i egenkontroll.  Självklart är du mycket noggrann, och van att hålla ett snabbt tempo i kök,. Du bör vara utbildad kock med 3-årig restaurangskola och minst 5-års arbetslivserfarenhet som kock. Du kommer att ingå i ett team på ca 20 personer i köket. Totalt lagar man 3-5000 portioner, då man även levererar mat till andra skolor. Utvecklande och lärande jobb för rätt kock.  Våra kunder finns i hela Storstockholm och är stora företagsrestauranger med intilliggande direktions- och gästmatsalar, kurs/konferensanläggningar, ambassader, cateringföretag, hotell, båtar och festvåningar. Varmt välkommen med din ansökan via mail.
Företag: Four Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en driven Dietist/speicalkock? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en driven Dietist/speicalkock?

Är du en driven Dietist/speicalkock?
 För kunds räkning söker vi en noggran speiclaistkock Vi söker dig som vill ha ett roligt och omväxlande kockjobb på en skola norr om stockholm. en kock som har erfarenhet av att arbeta med specialkost; laktos, gluten, olika allergier mm. Du måste vara insatt i egenkontroll. Dagtid ca 5-6 timmar om dagen. Självklart är du mycket noggrann, och van att hålla ett snabbt tempo i kök,. Du bör vara utbildad kock med 3-årig restaurangskola och minst 5-års arbetslivserfarenhet som kock. Varmt välkommen med din ansökan via mail.
Företag: Four Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en driven Dietist/speicalkock? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en driven Dietist/speicalkock?


Sök lediga jobb Är du en driven Dietist_speicalkock?

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se