Är du vår nästa Stjärnsäljare? jobb - lediga jobb

Är du vår nästa Stjärnsäljare? jobb Är du vår nästa Stjärnsäljare? jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Är du vår nästa Stjärnsäljare?. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Är du vår nästa Stjärnsäljare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Är du vår nästa Stjärnsäljare?- Stockholm

 2. Är du vår nästa stjärnsäljare?- Linköping

 3. Är du vår nästa stjärnsäljare?- Linköping

 4. Är du vår nästa stjärnsäljare?- Stockholm

 5. Är du vår nästa Stjärnsäljare? 11000 kr+provison- Ospecificerad arbetsort

 6. Är du vår nästa stjärnsäljare?- Stockholm

 7. Är du vår nästa stjärnsäljare? "Locknox"- Eslöv

 8. Är du vår nästa stjärnsäljare?- Kristianstad

 9. Är du vår nästa stjärnsäljare? Fast månadslön 17.000 + Provision!- Stockholm

 10. Är du vår nästa stjärnsäljare?- Hörby

 11. Är du vår nästa stjärnsäljare?- Stockholm

 12. Är du vår nästa stjärnsäljare? Fast månadslön 17.000 + Provision!- Stockholm

 13. Är du vår nästa stjärnsäljare? Fast månadslön 17.000 + Provision!- Stockholm

 14. Är du vår nästa stjärnsäljare?- Stockholm

 15. Är du vår nästa stjärnsäljare?- Stockholm

 16. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat- Finspång

 17. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat- Gällivare

 18. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat- Mjölby

 19. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat- Söderköping

 20. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat- Åtvidaberg

 21. Är du vår nästa stjärnsäljare? Timlön+provision- Stockholm

 22. Är du vår nästa stjärnsäljare? Timlön+provision- Stockholm

 23. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat i Solna- Solna

 24. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat- Södertälje

 25. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Tyresö- Tyresö

 26. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Vaxholm- Vaxholm

 27. Är du vår nästa stjärnsäljare?- Stockholm

 28. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Salem- Salem

 29. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Nacka- Nacka

 30. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Huddinge- Huddinge

 31. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Täby- Täby

 32. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Järfälla- Järfälla

 33. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat? Rekryteringsträff 17/3- Stockholm

 34. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Värmdö- Värmdö

 35. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat i Ekerö- Ekerö

 36. Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat- Botkyrka

 37. Är du vår nästa stjärnsäljare?- Kristianstad

 38. Är du vår nästa stjärnsäljare på Tele2 i Malmö?- Malmö

 39. Är du vår nästa stjärnsäljare?- Malmö

 40. Är du vår nästa stjärnsäljare?- Landskrona


Mer beskrivning

Är du vår nästa Stjärnsäljare?
Trygg Kommunikation är idag verksamt inom förmedling av kundservice/tjänsteförsäljning mot privatkunder och företag. Trygg kommunikation tillhandahåller även tjänster inom mobil media. Vår ambition är att bli marknadens tryggaste partner och erbjuda våra medarbetare den Tryggaste arbetsplatsen i Sverige. Nu utökar vi vår personalstyrka och söker dig som är säljare med placering i Stockholm. Som säljare hos Trygg Kommunikation arbetar du på en Trygg arbetsplats med telefon och dator som ditt främsta arbetsverktyg, vi erbjuder dig professionellt ledarskap med stor möjlighet till utveckling. Vi söker dig som vill få chansen att jobba i ett företag med hög moral och möjlighet till goda förtjänster för din insats. Vi söker just nu engagerade medarbetare som vill vara med på en spännande resa och utgöra stommen till en ny säljavdelning och därmed få möjlighet att forma sin roll i företaget. Tjänsten innebär: Att du via telefon kommer att kontakta potentiella kunder och erbjuda dessa möjligheter att ta del av Sveriges bästa produkt inom premiepension. Produkten är kostnadsfri och är väldigt fördelaktig gentemot konkurrenterna. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för försäljning. Vi söker dig som: Är villig att ta eget ansvar och har viljan att hela tiden överträffa dina mål. Är tävlingsinriktad och stresstålig Har ett intresse inom försäljning Meriterande: Tidigare erfarenhet av liknande försäljningsuppdrag (dock inget krav) Arbetet kommer att vara placerat på Franzéngatan 43 i centrala Stockholm, där vi sitter i fräscha lokaler med en minuts gångavstånd till så väl strand som tunnelbana
Företag: TRYGG KOMMUNIKATION I SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa Stjärnsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa Stjärnsäljare?

Är du vår nästa stjärnsäljare?
Verisure är ett nytt smart trygghetskoncept som erbjuder inbrottsskydd, brandvarningssystem och kontaktlarm - allt i en och samma lösning. Ett system byggt på teknologi i världsklass och som erbjuder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom det smarta och uppkopplade hemmet. För att möta efterfrågan på våra produkter och tjänster för det smarta hemmet behöver vi förstärka vårt säjteam ytterligare! Telesales består idag av fem medarbetare och är en av flera säljkanaler inom consumer sales. Telesales står idag för ca 20 % av vår försäljning och är därför en mycket viktig säljkanal. Vi söker nu dig som genom en bred kunskapsbank och ett stort engagemang och driv kan hjälpa till att lyfta en redan framgångsrik avdelning ytterligare för att nå våra högt satta mål. Du kommer att jobba med inkommande samtal och leads samt arbeta aktivt med uppsökande referensförsäljning mm. För att lyckas i rollen tror vi att du: * Har en stor erfarenhet av att jobba med försäljning via telefon med ett dokumenterat gott resultat * Har ett starkt eget driv och målfokus * Är en lagspelare med god social kompetens * Uttrycker dig tydligt så väl i tal som i skrift Tjänsten är på heltid och du kommer att vara placerad på ett av våra kontor i Linköping. Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter i ett starkt växande företag med god stämning och högt i tak! Vissa tester förekommer i urvalsprocessen och då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning. Vill du göra skillnad och vara en del av vår framgång? För mer information kring tjänsten gå in på www.verisure.se/jobb eller ring Karin Klingspetz, HR på telefon 0702-02 78 66. Ditt personliga brev och CV skickar du till rekrytering@verisure.se senast 2013-07-31. Då det är semestertider kommer vi att kalla till intervjuer tidigast under vecka 32. It works because we make it work!
Företag: Securitas Direct Sverige AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare?

Är du vår nästa stjärnsäljare?
Verisure är ett nytt smart trygghetskoncept som erbjuder inbrottsskydd, brandvarningssystem och kontaktlarm, allt i en och samma lösning. Ett system byggt på teknologi i världsklass och som erbjuder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom det smarta och uppkopplade hemmet. För att möta den höga efterfrågan på våra produkter och tjänster för det uppkopplade smarta hemmet behöver vi förstärka vårt säjteam ytterligare! Telesales består idag av fem medarbetare och är en av flera säljkanaler inom consumer sales. Telesales står idag för ca 20 % av vår försäljning och är därför en mycket viktig säljkanal. Vi söker nu dig som genom en gedigen säljkompetens och ett stort engagemang och driv kan hjälpa till att lyfta en redan framgångsrik avdelning ytterligare för att nå våra högt satta mål. Du kommer att jobba med såväl inkommande som utgående samtal samt arbeta aktivt med uppsökande referensförsäljning mm. För att lyckas i rollen tror vi att du: Har en stor erfarenhet av att jobba med försäljning via telefon med ett dokumenterat gott resultat Har ett starkt eget driv och målfokus Är en lagspelare med god social kompetens Uttrycker dig tydligt så väl i tal som i skrift Tjänsten är på heltid och du kommer att vara placerad på ett av våra kontor i Linköping. Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter i ett starkt växande företag med god stämning och högt i tak! Vissa tester förekommer i urvalsprocessen och då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning. Vill du göra skillnad och vara en del av vår framgång? För mer information kring tjänsten gå in på www.verisure.se/jobb eller ring Karin Klingspetz, HR på telefon 0702-02 78 66. Ditt personliga brev och CV skickar du till rekrytering@verisure.se senast 2013-03-23. Vi kan komma att kalla till intervjuer löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. It works because we make it work!
Företag: Verisure Sverige AB
Ort: Linköping
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare?

Är du vår nästa stjärnsäljare?
Professional Consulting Är du lösningsorienterad och vill arbeta med service och försäljning? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en säljintresserad kundtjänstmedarbetare för vår kunds räkning på heltid. Vår kund är ett konsultbolag inriktat på teknisk service beläget i Bromma och vi söker nu en lösningsorienterad och prestigelös person till företagets kundtjänstteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ringa upp berörda kunder och koordinera företagets tekniker utifrån en ärendelista. Utöver detta kommer du att arbeta med merförsäljning av kompletterande tekniska produkter i samband med dessa kundsamtal. Arbetstiderna är heltid, måndag-fredag 8-17. Du kommer att vara anställd som konsult via Professional Consulting och arbeta i kundens lokaler i Bromma. Vi tillämpar löpande urval och uppdraget startar så snart vi hittat rätt person, Som person är du social och gillar att arbeta serviceinriktat med mål att få nöjda kunder i slutändan. Du gillar att arbeta strukturerat och effektivt samt har ett intresse för försäljning. Vi söker dig som erfarenhet av försäljning via telefon, har du ett teknikintresse så är det meriterande men inget krav. Du är även van att kommunicera muntligt och skriftligt samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Inget krav på eftergymnasial utbildning. Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare?

Är du vår nästa Stjärnsäljare? 11000 kr+provison
Vill du jobba med världens snabbast växande marknadsföringskanal? Vi är ett växande företag som nu söker nya medarbetare! Bolagssidan.se söker just nu en driven säljare som kommer att ingå i vårt team. Vi har kontor i 10 andra städer runtom i landet. Om du är på väg till en ny stad så ser vi inte det som ett problem. Det är snarare en möjlighet att utvecklas både för oss och för dig som säljare. Du kommer att arbeta med att skapa kundrelationer och marknadsföra kända varumärken. Vi letar efter dig som inte är rädd för att ta egna initiativ och har lätt för att skapa kontakter. Din personlighet är av största vikt för oss och vi ser gärna att du har en vinnande och trevlig personlighet och känsla för hög servicegrad i alla lägen. Brukar du redan i dagsläget utmana dig själv i olika situationer? -Ja, då är du en av dem vi söker! Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att kontakta företag och erbjuda olika tjänster tex annonsering, sökoptimering, hemsidor, appar och möjligheten för företagen att nå ut till just sina kunder. Vi har otroligt duktiga säljledare som hjälper dig att nå dina uppsatta mål och ser till att du har roligt på jobbet. Då vi arbetar via telefon ser vi gärna att du talar obehindrad svenska. Andra språk kan vara meriterande. Vi erbjuder dig dessutom möjlighet att klättra i karriären, säljresor runt om i världen, säljtävlingar och roliga kickoffer. Detta är tillfället för dig som har mycket att ge och inte är rädd för att tjäna pengar. Ta chansen och gör som många andra redan har gjort, fatta beslutet som kan komma att förändra ditt liv! Är du den vi söker? Då vill vi att du mejlar ett personligt brev och CV omgående till Martin Larsson på kundtjanst@bolagssidan.se , märk din ansökan "bolagssidan.se Sverige". Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: BUSINESS FINDER I SVERIGE AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa Stjärnsäljare? 11000 kr+provison jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa Stjärnsäljare? 11000 kr+provison

Är du vår nästa stjärnsäljare?
Är du lösningsorienterad och vill arbeta med service och försäljning? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en säljintresserad kundtjänstmedarbetare för vår kunds räkning på heltid. Vår kund är ett konsultbolag inriktat på teknisk service beläget i Bromma och vi söker nu en lösningsorienterad och prestigelös person till företagets kundtjänstteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ringa upp berörda kunder och koordinera företagets tekniker utifrån en ärendelista. Utöver detta kommer du att arbeta med merförsäljning av kompletterande tekniska produkter i samband med dessa kundsamtal samt en del administration. Arbetstiderna är heltid, måndag-fredag 8-17. Du kommer att vara anställd som konsult via Professional Consulting och arbeta i kundens lokaler i Bromma. Vi tillämpar löpande urval och uppdraget startar så snart vi hittat rätt person, Som person är du social och gillar att arbeta serviceinriktat med mål att få nöjda kunder i slutändan. Du gillar att arbeta strukturerat och effektivt samt har ett intresse för försäljning. Vi söker dig som erfarenhet av försäljning via telefon, har du ett teknikintresse så är det meriterande men inget krav. Du är även van att kommunicera muntligt och skriftligt samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Inget krav på eftergymnasial utbildning. ProfessionalConsulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. ProfessionalConsulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: ProfessionalConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare?

Är du vår nästa stjärnsäljare? "Locknox"
Locknox erbjuder trygghet och säkerhet för både privatpersoner och företag. Locknox marknadsför larm-/säkerhetslösning som passar kundens behov till marknadens kanske bästa priser. Locknox har professionella lösningar för brandlarm, inbrottslarm, trygghetslarm och övervakning. Arbetsuppgifter: Som säljare jobbar du med uppsökande verksamhet ute i bostads-/företagsområden där du aktivt bokar och genomför dina säljmöten hos kunderna. Du presenterar Locknox´s tjänster och produkter och erbjuder rätt lösning för varje kund. Med Locknox´s koncept har du stora möjligheter att lyckas. Egenskaper: Tidigare erfarenheter från försäljning är meriterande men inget krav då vi ger dig rätt kunskaper redan från starten via en gedigen sälj- och produktutbildning. Däremot krävs det en stark vilja och tålmodighet för att lyckas, och om du är rätt person så har du stora möjligheter att tjäna bra med pengar. Villkor: Arbetstiderna är generellt måndag till torsdag 14.00-21.00 samt söndagar 13.00 -18.00 men vid tillfälliga event kan det bli andra arbetstider. Är du vår nästa stjärnsäljare? Maila då din ansökan med CV, personligt brev och gärna en bild till: christian@locknox.se
Företag: Locknox HB
Ort: Eslöv
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? "Locknox" jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare? "Locknox"

Är du vår nästa stjärnsäljare?
Locknox erbjuder trygghet och säkerhet för både privatpersoner och företag. Locknox marknadsför larm-/säkerhetslösning som passar kundens behov till marknadens kanske bästa priser. Locknox har professionella lösningar för brandlarm, inbrottslarm, trygghetslarm och övervakning. Arbetsuppgifter: Som säljare jobbar du med uppsökande verksamhet ute i bostads-/företagsområden där du aktivt bokar och genomför dina säljmöten hos kunderna. Du presenterar Locknox´s tjänster och produkter och erbjuder rätt lösning för varje kund. Med Locknox´s koncept har du stora möjligheter att lyckas. Egenskaper: Tidigare erfarenheter från försäljning är meriterande men inget krav då vi ger dig rätt kunskaper redan från starten via en gedigen sälj- och produktutbildning. Däremot krävs det en stark vilja och tålmodighet för att lyckas, och om du är rätt person så har du stora möjligheter att tjäna bra med pengar. Villkor: Arbetstiderna är generellt måndag till torsdag 14.00-21.00 samt söndagar 13.00 -18.00 men vid tillfälliga event kan det bli andra arbetstider. Är du vår nästa stjärnsäljare? Maila då din ansökan med CV, personligt brev och gärna en bild till: christian@locknox.se
Företag: Locknox HB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare?

Är du vår nästa stjärnsäljare? Fast månadslön 17.000 + Provision!
Vårt äventyr har bara börjat. Vi har en produkt som kunderna älskar och vi har högre ambitioner en våra konkurrenter både vad gäller tillväxt och kundens upplevelse. Vill du vara med och bygga upp ett av Nordens snabbast växande företag samtidigt som du både trivs på jobbet och tjänar bra med pengar? Då är du en av dom som bör läsa vidare. Nu söker vi drivna och motiverade säljare som vill arbeta med telefonen som säljverktyg till våra befintliga kunder samt till personer som visat intresse för våra tjänster. Du har en fast månadslön med en mycket förmånlig bonus och din arbetsplats kommer att vara belägen på vårt huvudkontor ett stenkast från Slussen. Vi söker dig som: * Är stresstålig * Är resultatinriktad * Pratar flytande svenska * Har god övertalningsförmåga * Har god anpassningsförmåga * Är driven, tävlingsinriktad och vill arbeta mot mål Vi erbjuder dig: * Fast månadslön 17.000 + Provision (Budgetlön 27.000kr) * Fasta arbetstider dagtid måndag - fredag * Utbildning om företaget och om våra produkter * Stöd och coachning från våra erfarna och inspirerande kollegor * Provanställning 6 månader * Ett företag som de senaste 12 månaderna växt med över 2000% * En framtid inom ett företag som ska bli Nordens största inom sin bransh. OM DIN ANSÖKAN Efter att du klickat på ”Ansökan via extern webbplats nedan ” fyller du sedan i dina personuppgifter och kan bifoga CV/personligt brev/bild. Vi går igenom alla ansökningar och återkommer till dig inom två veckor. Du kommer även att få en bekräftelse på att vi mottagit din ansökan. Om du blir kallad på intervju kommer vi att ge dig en företagspresentation och mer information kring tjänsten. Under mötet kommer du att få träffa vår försäljningschef samt VD Så om du vet att du är oslagbar ANSÖK NU!
Företag: Tryggsam i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? Fast månadslön 17.000 + Provision! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare? Fast månadslön 17.000 + Provision!

Är du vår nästa stjärnsäljare?
Locknox erbjuder trygghet och säkerhet för både privatpersoner och företag. Locknox marknadsför larm-/säkerhetslösning som passar kundens behov till marknadens kanske bästa priser. Locknox har professionella lösningar för brandlarm, inbrottslarm, trygghetslarm och övervakning. Arbetsuppgifter: Som säljare jobbar du med uppsökande verksamhet ute i bostads-/företagsområden där du aktivt bokar och genomför dina säljmöten hos kunderna. Du presenterar Locknox´s tjänster och produkter och erbjuder rätt lösning för varje kund. Med Locknox´s koncept har du stora möjligheter att lyckas. Egenskaper: Tidigare erfarenheter från försäljning är meriterande men inget krav då vi ger dig rätt kunskaper redan från starten via en gedigen sälj- och produktutbildning. Däremot krävs det en stark vilja och tålmodighet för att lyckas, och om du är rätt person så har du stora möjligheter att tjäna bra med pengar. Villkor: Arbetstiderna är generellt måndag till torsdag 14.00-21.00 samt söndagar 13.00 -18.00 men vid tillfälliga event kan det bli andra arbetstider. Är du vår nästa stjärnsäljare? Maila då din ansökan med CV, personligt brev och gärna en bild till: christian@locknox.se
Företag: Locknox HB
Ort: Hörby
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare?

Är du vår nästa stjärnsäljare?
Är du lösningsorienterad och vill arbeta med service och försäljning? Har du erfarenhet av telefonförsäljning och vill arbeta med merföräsljning? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en säljintresserad kundtjänstmedarbetare för vår kunds räkning på heltid. Vår kund är ett konsultbolag inriktat på teknisk service beläget i Bromma och vi söker nu en lösningsorienterad och prestigelös person till företagets kundtjänstteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ringa upp berörda kunder och koordinera företagets tekniker utifrån en ärendelista. Utöver detta kommer du att arbeta med merförsäljning av kompletterande tekniska produkter i samband med dessa kundsamtal samt en del administration. Arbetstiderna är heltid, måndag-fredag 8-17. Du kommer att vara anställd som konsult via Professional Consulting och arbeta i kundens lokaler i Bromma. Vi tillämpar löpande urval och uppdraget startar så snart vi hittat rätt person, Som person är du social och gillar att arbeta serviceinriktat med mål att få nöjda kunder i slutändan. Du gillar att arbeta strukturerat och effektivt samt har ett intresse för försäljning. Vi söker dig som erfarenhet av försäljning via telefon, har du ett teknikintresse så är det meriterande men inget krav. Du är även van att kommunicera muntligt och skriftligt samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Inget krav på eftergymnasial utbildning. ProfessionalConsulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. ProfessionalConsulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: ProfessionalConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-13
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare?

Är du vår nästa stjärnsäljare? Fast månadslön 17.000 + Provision!
Vårt äventyr har bara börjat. Vi har en produkt som kunderna älskar och vi har högre ambitioner en våra konkurrenter både vad gäller tillväxt och kundens upplevelse. Vill du vara med och bygga upp ett av Nordens snabbast växande företag samtidigt som du både trivs på jobbet och tjänar bra med pengar? Då är du en av dom som bör läsa vidare. Nu söker vi drivna och motiverade säljare som vill arbeta med telefonen som säljverktyg till våra befintliga kunder samt till personer som visat intresse för våra tjänster. Du har en fast månadslön med en mycket förmånlig bonus och din arbetsplats kommer att vara belägen på vårt huvudkontor ett stenkast från Slussen. Vi söker dig som: * Är stresstålig * Är resultatinriktad * Pratar flytande svenska * Har god övertalningsförmåga * Har god anpassningsförmåga * Är driven, tävlingsinriktad och vill arbeta mot mål Vi erbjuder dig: * Fast månadslön 17.000 + Provision * Fasta arbetstider dagtid måndag - fredag * Utbildning om företaget och om våra produkter * Stöd och coachning från våra erfarna och inspirerande kollegor * Provanställning 6 månader * Ett företag som de senaste 12 månaderna växt med över 2000% * En framtid inom ett företag som ska bli Nordens största inom sin bransh. OM DIN ANSÖKAN Efter att du klickat på ”Ansökan via extern webbplats nedan ” fyller du sedan i dina personuppgifter och kan bifoga CV/personligt brev/bild. Vi går igenom alla ansökningar och återkommer till dig inom två veckor. Du kommer även att få en bekräftelse på att vi mottagit din ansökan. Om du blir kallad på intervju kommer vi att ge dig en företagspresentation och mer information kring tjänsten. Under mötet kommer du att få träffa vår försäljningschef samt VD Så om du vet att du är oslagbar ANSÖK NU!
Företag: Tryggsam i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-13
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? Fast månadslön 17.000 + Provision! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare? Fast månadslön 17.000 + Provision!

Är du vår nästa stjärnsäljare? Fast månadslön 17.000 + Provision!
Vårt äventyr har bara börjat. Vi har en produkt som kunderna älskar och vi har högre ambitioner en våra konkurrenter både vad gäller tillväxt och kundens upplevelse. Vill du vara med och bygga upp ett av Nordens snabbast växande företag samtidigt som du både trivs på jobbet och tjänar bra med pengar? Då är du en av dom som bör läsa vidare. Nu söker vi drivna och motiverade säljare som vill arbeta med telefonen som säljverktyg till våra befintliga kunder samt till personer som visat intresse för våra tjänster. Du har en fast månadslön med en mycket förmånlig bonus och din arbetsplats kommer att vara belägen på vårt huvudkontor ett stenkast från Slussen. Vi söker dig som: * Är stresstålig * Är resultatinriktad * Pratar flytande svenska * Har god övertalningsförmåga * Har god anpassningsförmåga * Är driven, tävlingsinriktad och vill arbeta mot mål Vi erbjuder dig: * Fast månadslön 17.000 + Provision * Fasta arbetstider dagtid måndag - fredag * Utbildning om företaget och om våra produkter * Stöd och coachning från våra erfarna och inspirerande kollegor * Ett företag som de senaste 12 månaderna växt med över 2000% * En framtid inom ett företag som ska bli Nordens största inom sin bransh. OM DIN ANSÖKAN Efter att du klickat på ”Ansökan via extern webbplats nedan ” fyller du sedan i dina personuppgifter och kan bifoga CV/personligt brev/bild. Vi går igenom alla ansökningar och återkommer till dig inom två veckor. Du kommer även att få en bekräftelse på att vi mottagit din ansökan. Om du blir kallad på intervju kommer vi att ge dig en företagspresentation och mer information kring tjänsten. Under mötet kommer du att få träffa vår försäljningschef samt VD Så om du vet att du är oslagbar ANSÖK NU!
Företag: Tryggsam i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? Fast månadslön 17.000 + Provision! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare? Fast månadslön 17.000 + Provision!

Är du vår nästa stjärnsäljare?
Är du lösningsorienterad och vill arbeta med service och försäljning? Har du erfarenhet av telefonförsäljning och vill arbeta med merförsäljning? Då har vi tjänsten för dig Vi söker nu en säljintresserad kundtjänstmedarbetare för vår kunds räkning på heltid. Vår kund är ett konsultbolag inriktat på teknisk service beläget i Bromma och vi söker nu en lösningsorienterad och prestigelös person till företagets kundtjänstteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ringa upp berörda kunder och koordinera företagets tekniker utifrån en ärendelista. Utöver detta kommer du att arbeta med merförsäljning av kompletterande tekniska produkter i samband med dessa kundsamtal samt en del administration. Arbetstiderna är heltid, måndag-fredag 8-17. Du kommer att vara anställd som konsult via Professional Consulting och arbeta i kundens lokaler i Bromma. Vi tillämpar löpande urval och uppdraget startar så snart vi hittat rätt person. Din profil Som person är du social och gillar att arbeta serviceinriktat med mål att få nöjda kunder i slutändan. Du gillar att arbeta strukturerat och effektivt samt har ett intresse för försäljning. Vi söker dig som erfarenhet av försäljning via telefon, har du ett teknikintresse så är det meriterande men inget krav. Du är även van att kommunicera muntligt och skriftligt samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Inget krav på eftergymnasial utbildning. Låter detta som en roll för dig? sök idag! Om företaget ProfessionalConsulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. ProfessionalConsulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: ProfessionalConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare?

Är du vår nästa stjärnsäljare?
Är du lösningsorienterad och vill arbeta med service och försäljning? Har du erfarenhet av telefonförsäljning och vill arbeta med merförsäljning? Då har vi tjänsten för dig Vi söker nu en säljintresserad kundtjänstmedarbetare för vår kunds räkning på heltid. Vår kund är ett konsultbolag inriktat på teknisk service beläget i Bromma och vi söker nu en lösningsorienterad och prestigelös person till företagets kundtjänstteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ringa upp berörda kunder och koordinera företagets tekniker utifrån en ärendelista. Utöver detta kommer du att arbeta med merförsäljning av kompletterande tekniska produkter i samband med dessa kundsamtal samt en del administration. Arbetstiderna är heltid, måndag-fredag 8-17. Du kommer att vara anställd som konsult via Professional Consulting och arbeta i kundens lokaler i Bromma. Vi tillämpar löpande urval och uppdraget startar så snart vi hittat rätt person. Uppdraget förvänta pågå minst 6 månader med god chans till förlängning. Din profil Som person är du social och gillar att arbeta serviceinriktat med mål att få nöjda kunder i slutändan. Du gillar att arbeta strukturerat och effektivt samt har ett intresse för försäljning. Vi söker dig som har minst ett halvårs erfarenhet av försäljning via telefon, har du ett teknikintresse så är det meriterande men inget krav. Du är även van att kommunicera muntligt och skriftligt samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Det är också meriterande om du har en god förståelse för norska i tal och skrift. Inget krav på eftergymnasial utbildning. Låter detta som en roll för dig? sök idag! Om företaget ProfessionalConsulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. ProfessionalConsulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: ProfessionalConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare?

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till madeleine.leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Linda Hellman på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Finspång med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: VIASAT SALES AB
Ort: Finspång
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till madeleine.leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Linda Hellman på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Gällivare med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: VIASAT SALES AB
Ort: Gällivare
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till madeleine.leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Linda Hellman på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Mjölby med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: VIASAT SALES AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till madeleine.leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Linda Hellman på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Söderköping med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: VIASAT SALES AB
Ort: Söderköping
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till madeleine.leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Linda Hellman på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Åtvidaberg med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: VIASAT SALES AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat

Är du vår nästa stjärnsäljare? Timlön+provision
Vårt äventyr har bara börjat. Vi har en produkt som kunderna älskar och vi har högre ambitioner en våra konkurrenter både vad gäller tillväxt och kundens upplevelse. Vill du vara med och bygga upp ett av Nordens snabbast växande företag samtidigt som du både trivs på jobbet och tjänar bra med pengar? Då är du en av dom som bör läsa vidare. Nu söker vi drivna och motiverade säljare som vill arbeta med telefonen som säljverktyg till våra befintliga kunder samt till personer som visat intresse för våra tjänster. Du har en fast månadslön med en mycket förmånlig bonus och din arbetsplats kommer att vara belägen på vårt huvudkontor ett stenkast från Slussen. Vi söker dig som: * Är stresstålig * Är resultatinriktad * Pratar flytande svenska * Har god övertalningsförmåga * Har arbetat med sälj via telefonen tidigare * Är driven, tävlingsinriktad och vill arbeta mot mål Vi erbjuder dig: * Fasttimlön+provision * Fasta arbetstider dagtid måndag - fredag * Utbildning om företaget och om våra produkter * Stöd och coachning från våra erfarna och inspirerande kollegor * Ett företag som de senaste 12 månaderna växt med över 2000% * En framtid inom ett företag som ska bli Nordens största inom sin bransh. OM DIN ANSÖKAN Efter att du klickat på ”Ansökan via extern webbplats nedan ” fyller du sedan i dina personuppgifter och kan bifoga CV/personligt brev/bild. Vi går igenom alla ansökningar och återkommer till dig inom två veckor. Du kommer även att få en bekräftelse på att vi mottagit din ansökan. Om du blir kallad på intervju kommer vi att ge dig en företagspresentation och mer information kring tjänsten. Under mötet kommer du att få träffa vår försäljningschef samt VD Så om du vet att du är oslagbar ANSÖK NU!
Företag: Tryggsam i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? Timlön+provision jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare? Timlön+provision

Är du vår nästa stjärnsäljare? Timlön+provision
Vårt äventyr har bara börjat. Vi har en produkt som kunderna älskar och vi har högre ambitioner en våra konkurrenter både vad gäller tillväxt och kundens upplevelse. Vill du vara med och bygga upp ett av Nordens snabbast växande företag samtidigt som du både trivs på jobbet och tjänar bra med pengar? Då är du en av dom som bör läsa vidare. Nu söker vi drivna och motiverade säljare som vill arbeta med telefonen som säljverktyg till våra befintliga kunder samt till personer som visat intresse för våra tjänster. Du har en fast månadslön med en mycket förmånlig bonus och din arbetsplats kommer att vara belägen på vårt huvudkontor ett stenkast från Slussen. Vi söker dig som: * Är stresstålig * Är resultatinriktad * Pratar flytande svenska * Har god övertalningsförmåga * Har arbetat med sälj via telefonen tidigare * Är driven, tävlingsinriktad och vill arbeta mot mål Vi erbjuder dig: * Fasttimlön+provision * Fasta arbetstider dagtid måndag - fredag * Utbildning om företaget och om våra produkter * Stöd och coachning från våra erfarna och inspirerande kollegor * Ett företag som de senaste 12 månaderna växt med över 2000% * En framtid inom ett företag som ska bli Nordens största inom sin bransh. OM DIN ANSÖKAN Efter att du klickat på ”Ansökan via extern webbplats nedan ” fyller du sedan i dina personuppgifter och kan bifoga CV/personligt brev/bild. Vi går igenom alla ansökningar och återkommer till dig inom två veckor. Du kommer även att få en bekräftelse på att vi mottagit din ansökan. Om du blir kallad på intervju kommer vi att ge dig en företagspresentation och mer information kring tjänsten. Under mötet kommer du att få träffa vår försäljningschef samt VD Så om du vet att du är oslagbar ANSÖK NU!
Företag: Tryggsam i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? Timlön+provision jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare? Timlön+provision

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat i Solna
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till Madeleine.Leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Leo på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Solna med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: Viasat AB
Ort: Solna
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat i Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat i Solna

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till Madeleine.Leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Leo på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Solna med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: Viasat AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Tyresö
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till Madeleine.Leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Leo på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Solna med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: Viasat AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Tyresö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Tyresö

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Vaxholm
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till Madeleine.Leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Leo på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Solna med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: Viasat AB
Ort: Vaxholm
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Vaxholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Vaxholm

Är du vår nästa stjärnsäljare?
Är du lösningsorienterad och vill arbeta med service och försäljning? Har du erfarenhet av telefonförsäljning och vill arbeta med merförsäljning? Då har vi tjänsten för dig Vi söker nu en säljintresserad kundtjänstmedarbetare för vår kunds räkning på heltid. Vår kund är ett konsultbolag inriktat på teknisk service beläget i Bromma och vi söker nu en lösningsorienterad och prestigelös person till företagets kundtjänstteam. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att ringa upp berörda kunder och koordinera företagets tekniker utifrån en ärendelista. Utöver detta kommer du att arbeta med merförsäljning av kompletterande tekniska produkter i samband med dessa kundsamtal samt en del administration. Arbetstiderna är heltid, måndag-fredag 8-17. Du kommer att vara anställd som konsult via Professional Consulting och arbeta i kundens lokaler i Bromma. Vi tillämpar löpande urval och uppdraget startar så snart vi hittat rätt person. Uppdraget förvänta pågå minst 6 månader med god chans till förlängning. Din profil Som person är du social och gillar att arbeta serviceinriktat med mål att få nöjda kunder i slutändan. Du gillar att arbeta strukturerat och effektivt samt har ett intresse för försäljning. Vi söker dig som har minst ett halvårs erfarenhet av försäljning via telefon, har du ett teknikintresse så är det meriterande men inget krav. Du är även van att kommunicera muntligt och skriftligt samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Det är också meriterande om du har en god förståelse för norska i tal och skrift. Inget krav på eftergymnasial utbildning. Låter detta som en roll för dig? sök idag! Om företaget ProfessionalConsulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. ProfessionalConsulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: ProfessionalConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare?

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Salem
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till Madeleine.Leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Leo på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Salem med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: Viasat AB
Ort: Salem
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Salem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Salem

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Nacka
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till Madeleine.Leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Leo på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Nacka med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: Viasat AB
Ort: Nacka
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Nacka

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Huddinge
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till Madeleine.Leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Leo på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Huddinge med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: Viasat AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Huddinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Huddinge

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Täby
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till Madeleine.Leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Leo på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Täby med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: Viasat AB
Ort: Täby
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Täby

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Järfälla
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till Madeleine.Leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Leo på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Järfälla med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: Viasat AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Järfälla

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat? Rekryteringsträff 17/3
Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat? -------------------------------------------------------- REKRYTERINGSTRÄFF Plats: Arbetsförmedlingen Stockholm City Datum: Tisdag 17/3 Tid: 10:00 Ta med ansökningshandlingar/CV --------------------------------------------------------- Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven - social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. - variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. - teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. - möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till Madeleine.Leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Leo på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående
Företag: Viasat AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat? Rekryteringsträff 17/3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat? Rekryteringsträff 17/3

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Värmdö
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till Madeleine.Leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Leo på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Värmdö med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: Viasat AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat Värmdö

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat i Ekerö
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till Madeleine.Leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Leo på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Ekerö med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: Viasat AB
Ort: Ekerö
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat i Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat i Ekerö

Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat
Vill du arbeta med marknadens i särklass attraktivaste produkt? Vi ser till att du säljer en produkt att vara stolt över; de största sporträttigheterna, de hetaste filmpremiärerna och serier och filmer för barn i alla åldrar. Klart att du vill vara med! Om du frågar oss är försäljning aldrig så roligt och givande som när man får möta kunden i person, ute på fält. Som fältsäljare hos oss besöker du kunder i deras hemmiljö, träffar dem på mässor och event samt i butiker där vi har ett samarbete. TV-marknaden i Sverige fortsätter att ständigt växa och erbjuder en häftig arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. Du som säljare ges möjlighet att vara med där det händer, när det händer. På en rörlig och föränderlig marknad ges du även ständigt nya, förbättrade förutsättningar att lyckas! Med jobbet ger vi dig möjlighet att utvecklas, växa i karriären och påverka din lön, för vi vet att det är roligare att gå till jobbet när bra prestationer belönas och det finns nya saker att lära. Så vill du ta chansen att uppnå din drömlön och samtidigt tillhöra ett framgångsrikt team där du alltid ser fram emot nästa arbetsdag är detta jobbet för dig! För att trivas som säljare hos oss bör du vara: - målinriktad - driven -social Är du vår nya säljare på Viasat Field Sales kommer du att erbjudas: - säljutbildningar genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business school. -variation i ditt arbete. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta på fältet, på event i och/eller utanför din region, eller på Media Markt. -teamkänsla och coachning av din närmsta chef och kollegor för att kunna uppnå uppsatta mål, för att utvecklas och där med bli en av våra stjärnsäljare. -möjlighet att påverka din lön - en möjlighet att utvecklas och göra karriär inom Viasat och MTG - genom våra säljtävlingar kan du få möjlighet att få uppleva de största film- och sportevenemangen på plats, såsom Champions Leauge, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016! Läs mer om Viasat Field Sales på, www.viasat.se/jobb/fieldsales Är du vår nästa stjärna? Vi genomför intervjuer löpande så skicka din ansökan till Madeleine.Leo@viasat.se redan idag. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Leo på 073-699 25 43. Under rekryteringsprocessen gör vi ett utdrag ur belastningsregistret. Arbetstider: Eftermiddag/kväll (13-21) samt vissa helger Arbetsort: Botkyrka med omnejd, resor inom Sverige Omfattning: Heltid Lön: Rörlig Start: Omgående Sökord: säljare , fältsäljare , säljare , field sales , försäljare , hembesök , canvas , direktförsäljning , dörrförsäljning , telefonförsäljare , account manager , AM , specialistsäljare , butikssäljare , butikschef, försäljning, IHM, Business school
Företag: Viasat AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Viasat

Är du vår nästa stjärnsäljare?
Locknox erbjuder trygghet och säkerhet för både privatpersoner och företag. Locknox marknadsför larm-/säkerhetslösning som passar kundens behov till marknadens kanske bästa priser. Locknox har professionella lösningar för brandlarm, inbrottslarm, trygghetslarm och övervakning. Arbetsuppgifter: Som säljare jobbar du med uppsökande verksamhet ute i bostads-/företagsområden där du aktivt bokar och genomför dina säljmöten hos kunderna. Du presenterar Locknox´s tjänster och produkter och erbjuder rätt lösning för varje kund. Med Locknox´s koncept har du stora möjligheter att lyckas. Egenskaper: Tidigare erfarenheter från försäljning är meriterande men inget krav då vi ger dig rätt kunskaper redan från starten via en gedigen sälj- och produktutbildning. Däremot krävs det en stark vilja och tålmodighet för att lyckas, och om du är rätt person så har du stora möjligheter att tjäna bra med pengar. Villkor: Arbetstiderna är generellt måndag till torsdag 14.00-21.00 samt söndagar 13.00 -18.00 men vid tillfälliga event kan det bli andra arbetstider. Är du vår nästa stjärnsäljare? Maila då din ansökan med CV, personligt brev och gärna en bild till: christian@locknox.se
Företag: Locknox HB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 05-18
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare?

Är du vår nästa stjärnsäljare på Tele2 i Malmö?
På Tele2 jobbar vi hårt för att ha Sveriges nöjdaste kunder! Vi letar kontinuerligt efter drivna Telemarketingsäljare till vårt nystartade team i Malmö. Vill du skaffa en karriär inom sälj och representera Sveriges bästa telekombolag? Vi vill ge våra kunder en upplevelse i världsklass och tror att nöjdast kunder ger starkast tillväxt. Är det dig vi letar efter? Är du redo att hoppa på en spännande resa som kan vara en start på din nya karriär? Ansvar och arbetsuppgifter: Som TM-säljare kommer du över telefon att hjälpa mindre företag, 0-9 anställda att få en bättre kommunikationslösning med Tele2s produkter. Du bearbetar och utvecklar befintliga kunder, prospekterar nya kunder och kontaktar varma leads. Vidare arbetar du mot tydligt uppsatta mål och utvecklar dina kundkontakter självständigt. Du kommer ha en viktig roll för oss på Tele2. Kompetens och personliga egenskaper: Vi söker dig som har ett starkt driv och en vilja att alltid prestera på topp och ge våra kunder den bästa upplevelsen. Vi tror att din inställning och ditt engagemang kommer vara en nyckel till hur du kommer att lyckas i din roll. Då tjänsten innebär flera kontaktytor är det viktigt att du är duktig på att kommunicera och knyta kontakter. Har du tidigare erfarenhet av telemarketing och/eller kundservice är det ett stort plus. Vi letar efter dig som har: -      Gymnasieutbildning -      Kunskaper inom Office-paketet -      Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift Meriterande: -      Erfarenhet från telemarketing tidigare -      Dokumenterat goda säljresultat -      Eftergymnasial utbildning inom sälj I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Tele2 arbetar aktivt med att utveckla och stötta sina medarbetare genom kontinuerliga coachsamtal och utbildningar. Du kommer att i början av din anställning genomgå en teoretisk och praktisk introduktion och efterhand få personlig utveckling av din teamleader med tydliga aktivitets- och målbilder. Samarbetet mellan TM-säljarna på avdelningen är mycket stark och tillsammans kämpar vi för att nå budget. Är du en av oss? Det som ständigt driver vårt företag framåt och som är din nyckel till framgång hos oss är vår unika företagskultur ”the Tele2 Way”. Kulturen bygger på våra värderingar – flexibilitet, öppenhet och kostnadsmedvetenhet. Flexibilitet för oss betyder att du lyssnar på kunderna och att du älskar förändring. Med öppenhet menar vi att du är prestigelös samt trivs med rak och ärlig kommunikation. Kostnadsmedvetenhet innebär att du alltid försöker hitta smarta lösningar och utmanar alla kostnader. Din specifika yrkeskompetens är lika betydelsefull som att du kan agera enligt ”The Tele2 Way”. Vi erbjuder dig chansen att få arbeta på ett av Sveriges ledande telekombolag. Hos oss får du en spännande karriär med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig dessutom en av branschens vassaste Sales Academy som ger dig verktygen för att bli en ännu bättre säljare. Hos oss får du vara med och påverka arbetet med att ge våra kunder den bästa kundupplevelsen. Vi som redan arbetar på Tele2 är ambitiösa, positiva och arbetar mot tydliga mål. Dessutom gillar vi att ha kul på jobbet.  Tjänsten är placerad i Malmö. Tjänsten är på heltid, vardagar kl. 08.00-17.00. Fast månadslön samt provision med goda förtjänstmöjligheter. Välkommen med din ansökan idag! Urvalet sker löpande. Vill du veta mer om hur det är att arbeta med oss? Följ våra ambassadörer på vår Facebooksida; Tele2 Karriär Tele2 Business är det affärsområde inom Tele2 Sverige som jobbar för att kunna möta företagens behov av kommunikationslösningar. Tele2 Business erbjuder företag och offentliga verksamheter på den svenska marknaden produkter och tjänster inom mobil- och fasttelefoni, datakommunikation, bredband, Internet och växellösningar.
Företag: Tele2
Ort: Malmö
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare på Tele2 i Malmö? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare på Tele2 i Malmö?

Är du vår nästa stjärnsäljare?
1 plats Om företaget: K3 Sales har säljkontor i Malmö och Dubai. I Malmö sitter vi i fräscha lokaler vid Skeppsbron med utsikt över Malmö och Turning Torso. Vi är ett stabilt säljbolag med en stadig tillväxt och lång erfarenhet om försäljning och ledarskap. Idag är 25 säljare. Vi jobbar med flera välkända uppdragsgivare/kunder som arbetar långsiktigt med oss. Vi vet att nyckeln till framgång är kunskap, engagemang samt trevlig arbetsmiljö och såklart möjlighet att tjäna pengar. Därför har vi byggt upp en utvecklingstrappa där det finns en färdig plan för hur du skall utvecklas till att bli bättre säljare, ledare. Men också möjligheten att jobba i Dubai mot svenska marknaden. Arbetsuppgifter: I din roll ingår att sälja telekom produkter till privat och företagskunder. Du kommer jobba med en bred portfölj med en av Sveriges starkaste varumärke inom Telekom. Ingen tidigare erfarenhet krävs - du får utbildning och kontinuerlig coachning. Du jobbar mot tydliga mål där ansvar och egen kreativitet är nyckeln till framgång. Till din hjälp har du bl.a. en närvarande teamledare och säljchef. Du får delta i spännande säljtävlingar med roliga priser. Vi letar efter dig som satsar på positiv attityd och personlig utveckling och som vill tjäna pengar. Vad kan VI erbjuda DIG? - Ett arbete med känd och lättsåld produkt/tjänst, - En inspirerande arbetsmiljö mitt i Malmö, - En stark teamanda, - En kompetensutveckling, - En hög fast lön plus provision och bonus. Heltid: mån-fred 08:00-17.00. Du är välkommen med din ansökan och CV till jobb@k3sales.se MÄRK DIN ANSÖKAN MED: "stjärnsäljare". Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: jobb@k3sales.se
Företag: Niklassons Sales & Consulting AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare?

Är du vår nästa stjärnsäljare?
Vi söker därför Landskronas bästa innesäljare. Du kommer befinna dig i en miljö med högt engagemang och mycket aktivitet med stort fokus på att göra affärer. Du får alla förutsättningar för att utvecklas i din roll som säljare. Vi söker unga och hungriga individer som har bestämt sig för att bli framgångsrika. Du kommer få en individuell säljutbildning, individuell coachning och möjlighet att arbeta tillsammans med våra erfarna säljare som kommer att hjälpa dig att bli våran nya stjärna. Svensk Mobiltjänst är en återförsäljare till SST Net vars huvudsyssla sedan 1956 varit att förmedla den päronformade till Polisen nyckelbrickan. Våren 2013 slog SST upp portarna till mobil kommunikation och lanserade mobiloperatören SST Net. Besök gärna www.sst.se om du vill veta mer. Beskrivning: Vi söker efter högpresterande säljare där den ideala kandidaten har en bakgrund inom försäljning och en historia av att överträffa budget, älskar spänningen, och klarar av att bygga och upprätthålla en pipeline av kunder i kombination av bra prospektering och hög aktivitetsnivå. Har du bakgrund från sportvärlden är det meriterade men inget krav. Vad du ska göra: - Leta, identifiera och varje vecka generera nya affärsmöjligheter via telefon - Kontakta potentiella och befintliga kunder för att stänga nya affärer dagligen - Upprätthålla en hög daglig aktivitetsnivå på utgående samtal - Skickligt leverera säljpresentationer i telefon - Vara en organiserad, optimistisk, och utvecklingsbar kollega - Sporras av individuella tävlingar men fortfarande vara en lagspelare Vad du får av oss: - En försäljningsinriktad miljö med månatliga tävlingar, lagtävlingar, synlig säljranking och team-building aktiviter - Ett av marknadens attraktivaste provisionssystem. - Säljutbildning - Toppfräscht och nyrenoverat kontor i Landskrona - Korta beslutsvägar och ett öppet klimat med möjlighet att påverka kännetecknar vårt arbetssätt och inställning Arbetstider: Företagsförsäljning: måndag till fredag mellan 08:00 och 16:00. Privatförsäljningen: måndag till fredag mellan 10:00 och 17:00.
Företag: Svensk Mobiltjänst AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga Är du vår nästa stjärnsäljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du vår nästa stjärnsäljare?


Sök lediga jobb Är du vår nästa Stjärnsäljare?

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se