Är du vår nya Key Account Manager ? jobb - lediga jobb

Är du vår nya Key Account Manager ? jobb Är du vår nya Key Account Manager ? jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Är du vår nya Key Account Manager ?. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Är du vår nya Key Account Manager . Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Strukturerad trädgårdsanläggare sökes- Stockholm

  2. PIZZABAGARE- Stockholm

  3. Kommunikatörer- Stockholm

  4. Ma/No-lärare- Stockholm

  5. Enhetschef- Solna

  6. Rörtrådssvetsare- Botkyrka

  7. Driftsansvarig inom hemtjänst/Sjuksköterska- Stockholm

  8. Duktig kock sökes- Stockholm

  9. Resultatorienterad säljare- Stockholm

  10. RMI-ansvarig- Södertälje


Mer beskrivning

Strukturerad trädgårdsanläggare sökes
Verksamhetsbeskrivning Vi på Olea markskötsel AB har jobb för dig som är i början av karriären och för dig med erfarenhet. Nu i sommaren behöver vi förstärkning som kan förlängas till vintern med snöskottning. Våra objekt finns i södra Stockholm, där vi arbetar med olika bostadsrättsföreningar, parker och skolor. Vi arbetar ofta i team men det förekommer också ensamarbete. Arbetsuppgifter För att passa in i tjänsten som trädgårdsanläggare hos Olea AB ska du ha vana av att utföra uppgifter såsom gräsklippning, häckklippning, rabattvård etc. Kurs och certifikat i Heta arbeten är meriterande samt maskinförarutbildning och erfarenhet av arbete med trädgårdsanläggning. B-körkort är ett krav ! Du bör vara strukturerad i ditt arbetssätt då det stundom förekommer en hög arbetsbelastning där stress är ett vanligt inslag. Du har ett självgående och strukturerat arbetssätt och trivs med eget ansvar. Ett serviceinriktat förhållningssätt och en god samarbetsförmåga är viktiga förutsättningar för att lyckas i denna tjänst.
Företag: Olea Markskötsel AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Strukturerad trädgårdsanläggare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukturerad trädgårdsanläggare sökes

PIZZABAGARE
Råcksta Krog i Vällingby/Råckstaområdet söker omgående en erfaren och duktig pizzabagare på heltid. Lön efter överenskommelse. Arbetstiderna är från 13:00. Möjlighet till personallägenhet i Råcksta finns. Ring Bulent på nummer 070-218 50 00.
Företag: Defne restaurang
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga PIZZABAGARE jobb, PIZZABAGARE Stockholm, PIZZABAGARE Defne restaurang
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PIZZABAGARE

Kommunikatörer
Vi söker kommunikatörer till ThorenGruppen AB. Kommunikatörerna ska representera och sälja in våra skolor via skolbesök, mässor och liknande events. Vi söker goda ambassadörer till vår verksamhet. Som person ser vi att du är social, positiv, stresstålig och har lätt att samarbeta. Du besitter eget stort driv , brinner för att hitta lösningar och har förmågan att etablera och utveckla relationer. Att nå uppsatta mål, sprida energi och att vara ett föredöme i engagemang och kvalitet är en självklarhet för dig. Det ska vara kul att gå till jobbet och vi känner att vi har ett innehållsrikt och intressant arbete. Körkort och bil är ett plus då arbetet kommer att ske i hela Stockholmsregionen, dock inte ett krav. Uppdraget börjar i slutet av september och sträcker sig fram till februari 2014. Det finns god chans till fortsatt arbete efter det. Välkommen med din ansökan via e-post. Vi kommer att kalla till information om tjänsten samt kortare intervjuer i augusti.
Företag: Thoréngruppen AB TBS Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatörer jobb, Kommunikatörer Stockholm, Kommunikatörer Thoréngruppen AB TBS Stockholm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatörer

Ma/No-lärare
Carlsson skola är en fristående F-9 skola som ägs av en ideell förening där föräldrar som har barn på skolan är medlemmar. På Carlssons Skola når vi höga resultat. Anledningen är att vi är engagerade och kunniga lärare, som väcker elevernas lust till lärande. Vi har ett ständigt pågående kollegialt samarbete och känner en glädje i att utveckla oss själva och våra elever. Nu ska två av våra kollegor vara tjänstlediga och vi vill därför erbjuda dig det här unika tillfället att komma och arbeta hos oss. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vikariat under läsåret 2013/14 med 100% tjänstgöring i åk 7-9 med ev möjlighet till förlängning. Start 14 augusti. Du kommer att vara mentor i åk-7. Beskrivning av kvalifikationer: För oss är dina akademiska kvalifikationer och dina personliga egenskaper viktiga och du måste vara behörig. Det är också viktigt att du kan leda eleverna så att de utvecklar sina kunskaper och förmågor. Samarbetet kollegor emellan är som du redan förstått mycket viktigt.
Företag: Carlssons Skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/No-lärare jobb, Ma/No-lärare Stockholm, Ma/No-lärare Carlssons Skola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/No-lärare

Enhetschef
Verksamhetsområde Investering är ett av Trafikverkets fyra verksamhetsområden med ansvar för 2800 investerings- och förbättringsprojekt, från förstudie till byggande. Verksamheten finns i hela landet och har en omsättning på cirka 14 miljarder per år. Som ledande beställare har verksamhetsområdet Investering en unik möjlighet att påverka branschens effektivitet och bidra till en ökad produktivitet och innovationsgrad på anläggningsmarknaden. Arbetsuppgifter Som enhetschef kommer du att ansvara för styrning och ledning av en grupp medarbetare på den operativa enhetsnivån inom området projektledning på distriktet. Verksamheten omfattar 15 medarbetare och lika många konsulter samt en stor mängd kontrakt med våra leverantörer. Du kommer att ingå i ledningsgruppen på distriktsnivå. Enhetschefen inom projektenheten i Stockholm har ansvar för att genomföra en portfölj av väg och järnvägsprojekt i Stockholmsområdet. I investeringsportföljen ingår projekt både i planering, byggande och under överlämnande till förvaltning. Du kommer att ansvara för att projekten genomförs på ett effektivt, strukturerat och affärsmässigt sätt utifrån givna uppdrag och genom att vara en tydlig, kompetent och renodlad beställare. En viktig del i arbetet är att samverka med våra interna uppdragsgivare samt med berörda myndigheter, företag, intresseorganisationer och allmänheten. Det är viktigt med en helhetssyn på verksamheten och att sätta enskilda projekt i ett större sammanhang, till den färdiga anläggningen och till trafikverkets uppdrag att skapa samhällsnytta. I det pågående interna och externa effektiseringsarbetet, där renodlingen av beställarrollen är en viktig del, har enhetschefen som verksamhetsansvarig en nyckelroll. Kvalifikationer Vi söker dig med examen från teknisk högskola eller utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du ska ha minst 5 års erfarenhets från chefsroll med personalansvar. Du ska också ha erfarenhet från att leda omfattande förändringsarbete. Det är meriterande med kunskap om projektledning innefattande erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen inom projektering, entreprenad- eller byggherrerollen. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom att du är målmedveten, resultatorienterad och affärsmässig. Du har integritet och intresse av att entusiasmera och utveckla medarbetare och arbetsteam samt en god samarbetsförmåga och är bra på att leda i förändring. Som chef i Trafikverket förväntas du vara resultat- och utvecklingsinriktad. Ditt ledarskap utvecklar medarbetare och organisation. Att agera med god etik och moral är självklart för dig.
Företag: Trafikverket
Ort: Solna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Solna, Enhetschef Trafikverket
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Rörtrådssvetsare
AB SMEDERNA Med innovation och helhetstänkande har AB Smederna under sina 20 år utvecklat det traditionella byggnadssmidet till en av landets främsta tillverkningsindustri inom stålbyggnadsbranschen. Gedigen erfarenhet och kompetens i kombination med modern teknologi driver verksamheten genom en avancerad tillverkningsprocess med sekundsnabbhet och millimeterprecision.300 ton stål flödar varje månad genom denna tillverkning för att sedan överlämnas till Smedernas montörer. Uppdragen består av allt från hisstommar till stora stålstommar i gallerior och arenor. Vill Du vara med på vår storsatsning inför framtiden? Vi söker 2 st. licensierade rörtråds-svetsare! Låter det här intressant - välkommen med Din ansökan snarast !
Företag: Smederna Sverige AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Rörtrådssvetsare jobb, Rörtrådssvetsare Botkyrka, Rörtrådssvetsare Smederna Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörtrådssvetsare

Driftsansvarig inom hemtjänst/Sjuksköterska
Adonis Omsorg AB är ett privat vårdföretag med hemtjänst. Vi söker nu en: Sjuksköterska/Samordnare/Arbetsledare/Biståndshandläggare Arbetsuppgifter: Ansvarig för den dagliga driften i ett hemtjänstföretag. Kvalifikationer: Adekvat högskoleutbildning, ex. med inriktning mot socialt arbete, minst 2 års erfarenhet inom äldreomsorgen och/eller personer med funktionsnedsättning med utgångspunkt från socialtjänstlagen, varav minst 1 år sammanhängande praktisk erfarenhet av arbetsledning (ekonomi, personal, verksamhetsansvar) heltid, eller biståndshandläggare heltid. Erfarenheten ska vara förvärvad under de senaste 10 åren. Om ej högskoleutbildning, ska kunna redovisa kompetens med 3 års praktisk erfarenhet som arbetsledare (ekonomi, personal, verksamhetsansvar). Heltid inom äldreomsorgen och/eller personer med funktionsnedsättning med utgångspunkt från socialtjänstlagen. Erfarenheten ska vara förvärvad inom de senaste 10 åren.
Företag: Adonis Omsorg AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Driftsansvarig inom hemtjänst/Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftsansvarig inom hemtjänst/Sjuksköterska

Duktig kock sökes
Vi är en restaurang som serverar kött och grillmat till våra kunder och har behov av en duktig kock med minst 1 års arbetslivserfarenhet. Du ska kunna laga god mat och ha restaurang/köksvana. Arbetet är på heltid, oftast helger samt kvällar.
Företag: Meat Packing Sthlm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Duktig kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktig kock sökes

Resultatorienterad säljare
Vi söker nu säljare till södra Stockholmsområdet. Som säljare hos en av Sveriges största och ledande installatörer av värmesystem gör du hembesök som vår bokningsavdelning har satt upp för dig. Du arbetar med att hjälpa människor att få lägre energikostnader och en bättre inomhusmiljö via marknadens bästa lösningar kring värmepumpar. Du har kanske sett våra annonser i TV 4 eller Vi i Villa. Du behöver inte ha sålt värme- eller energisparprodukter tidigare då du erhåller utbildning från Allvärmeteknik. Bolaget har över 12 000 installerade system runt om i Sverige och har växt kraftigt under lång tid. Man arbetar huvudsakligen med Panasonic och CTC samt Daikin som leverantörer och man är kända för den höga kvaliteten, inte bara på produkterna utan även på den service som omfattar ca 800 nyinstallationer årligen samt i tillägg ca 2 000 inspekterade och servade system. Som framgångsrik säljare på Allvärme är du en social och målmedveten person som har lyckats nå resultat med en hel del av det du gjort tidigare i ditt yrkesliv. Du vill ha ett säljande jobb med stor frihet och där det finns realistiska möjligheter att nå en verkligt bra inkomstnivå via ett bra provisionssystem. Det allmänna intresset för att byta/komplettera dyr uppvärmning till dagens högeffektiva system har aldrig varit större än nu. Vill du hjälpa oss att expandera vidare? Sänd din ansökan omgående! Vi har dock absoluta krav: Du har körkort och tillgång till bil. Har du frågor? Ta kontakt med Håkan Johansson på telefon 0123-20000 efter den 21 juli.
Företag: Allvärmeteknik KVV AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Resultatorienterad säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resultatorienterad säljare

RMI-ansvarig
Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 37 500 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2011 uppgick faktureringen till 87,7 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 9,4 miljarder kronor. RMI-ansvarig (Repair and Maintenance Information) på servicemarknad Vehicle Service Information skapar information, metoder och tider om 70 000 reservdelar i 1 miljon möjliga individanpassade kombinationer. Vi distribuerar eftermarknadsinformation till 1 500 verkstäder på minst 18 språk (ca 13 000 mekaniker och 400 reservdelsmän), och servar en vagnpark på ca 600 000 fordon. Vehicle Service Information levererar verktyg, information och IT-stöd för att kunna utföra: - Service/underhåll - Felsökning - Reparationer - Ombyggnationer - Kampanjer - Reservdelsförsäljning - Information till föraren RMI (Repair and Maintenance Information) är en EU-lagstiftning som syftar till att öka konkurrensen på servicemarknaden genom att ge oberoende aktörer enklare tillgång till fordonstillverkarnas servicemarknadsapplikationer och information. Dina arbetsuppgifter I rollen som RMI-ansvarig kommer du att få jobba med arbetsuppgifter som har stor spännvidd, vilket innebär att du måste ha en helhetsbild på hela Scanias servicemarknads applikationsportfölj inkl dess informationsinnehåll. Du kommer att vara systemansvarig för Scanias RMI Pay Per View shop och vår RMI-portal. Du är även informationsansvarig för RMI-portalen vilket innebär kontinuerlig publicering av ny information på portalen. Tillsammans med personal på Forskning och Utveckling och oss analyserar du vilka åtgärder som måste till för att vi på Scania ständigt ska bibehålla vårt RMI-certifikat. RMI-lagstiftningen gäller främst EU, vissa andra världsdelar har liknande lagstiftningar, du kommer även att hålla koll på dessa. Din Profil Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör med minst fem års erfarenhet av arbete som systemansvarig. Du är drivande, strukturerad och tycker om att jobba tvärfunktionellt. Du är uthållig och är van att arbete med lagstiftningsdokument både på svenska och engelska samt har förmåga att förklara komplexa frågor på ett enkelt sätt. Du kan formulera dig obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift.
Företag: Scania CV AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga RMI-ansvarig jobb, RMI-ansvarig Södertälje, RMI-ansvarig Scania CV AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RMI-ansvarig


Sök lediga jobb Är du vår nya Key Account Manager ?

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se