Åhléns jobb - lediga jobb

Åhléns jobb Åhléns jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Åhléns. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Åhléns. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Medarbetare till Café Å Lait- Stockholm

 2. Åhléns rekryterar personal till Café Å Lait- Stockholm

 3. Åhléns City söker säljare till Säsongsteamet Dam- Stockholm

 4. Åhléns City söker personal shopper- Stockholm

 5. Åhléns City Stockholm söker säljare till mode dam- Stockholm

 6. Åhléns City Stockholm söker värd / värdinna- Stockholm

 7. Visual merchandiser vikariat- Avesta

 8. Medarbetare till Café Å Lait- Stockholm

 9. Åhlens Karlstad söker visual merchandiser- Karlstad

 10. Avdelningschef Visual Merchandising - Åhléns City, Göteborg- Göteborg

 11. Butikssäljare (studenter) - Åhléns bemanningspool, Stockholm- Stockholm

 12. QWORK söker utåtriktade säljare för extraarbete på Åhléns!- Stockholm

 13. QWORK söker skönhetsintresserade säljare för extraarbete på Åhléns!- Stockholm

 14. Åhléns Sickla söker säljande hudterapeut/makeupartist- Stockholm

 15. Säljare till Åhléns Karlstad- Karlstad

 16. Makeupartist till Åhléns Karlstad- Karlstad

 17. Driven säljare till Varuhuset i Lycksele- Lycksele

 18. Åhléns söker passformsmodell i storlek 46+- Stockholm

 19. Butikssäljare (studenter) - Åhléns Bemanningspool, Stockholm- Stockholm

 20. Butiks Säljare- Stockholm

 21. Säljare på Åhléns i Kupolen- Borlänge

 22. Makeupartist- Hudiksvall

 23. HR Business Partner Arbetsrätt- Stockholm

 24. Inköpsområde Mode söker passformsmodell i storlek 38- Stockholm

 25. QWORK söker utåtriktade säljare för extraarbete på Åhléns!- Stockholm

 26. QWORK söker skönhetsintresserade säljare för extraarbete på Åhléns!- Stockholm

 27. Restaurangbiträde till Åhlens Restaurangen- Ludvika

 28. Säljare till Åhlens Värnamo- Värnamo

 29. Retail Operations Assistant- Stockholm

 30. Åhléns söker erfaren mönsterkonstruktör- Stockholm

 31. Butikssäljare - InWear, Part Two, Soaked, Matinique (Åhlens C)- Stockholm

 32. Sommarpersonal till Åhlens Värnamo- Jönköping

 33. QWORK söker skönhetsintresserade säljare för extraarbete på Åhléns!- Stockholm

 34. QWORK söker utåtriktade säljare för extraarbete på Åhléns!- Stockholm

 35. Säljande make up artist- Örnsköldsvik

 36. Åhlens Värnamo söker Visual Merchandiser- Jönköping

 37. Åhléns Piteå söker vikarierande Visual Merchandiser- Piteå

 38. VD-assistent till Åhléns AB- Stockholm

 39. Säljare- Värnamo

 40. Säljare- Värnamo


Mer beskrivning

Medarbetare till Café Å Lait
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår vision är att vara kvinnans favorit och först på hennes shoppinglista. Vårt uppdrag är att förbättra, förenkla och förgylla hennes tillvaro och vår affärsidé är att förse henne med en unik mix av moderiktiga och prisvärda produkter inom Mode, Skönhet och Hemmet. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 85 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Vill du vara med från början?   I augusti kommer ett nytt spännande kafékoncept inspirerat av de franska bakverken och den svenska designen att öppna sin allra första enhet på Åhléns City i Stockholm. Detta Café är det första i sitt slag och kommer att följas av flera enheter. Inredningen är specialframtagen av en av sveriges främsta arkitektbyråer. Vi vill att du tillsammans med oss gör besöket på Café Å Lait till något utöver det vanliga. Alla kan servera en bulle, men vi på Café Å Lait vill mer än så.   Tillsammans med övriga medarbetare på Caféet kommer du att skapa en av Stockholms mest attraktiva mötesplatser. Du ser till att vi får nöjda gäster som kommer tillbaka. Dina arbetsuppgifter blir en blandning av allt som händer på ett café från disk till att möta gästerna.  Vi söker dig som  - Har jobbat några år i branschen och har erfarenhet av livet  - är en lagspelare som är intresserad av människor  - som trivs med att göra många olika saker  - brinner för att ge service och få nöjda gäster  Arbetstiderna varierar men kaféet följer Åhléns Citys öppettider. Du börjar i mitten av augusti.    Det handlar om människor!   Vi finns på arbetsförmedlingen City, Tunnelgatan 3, 17 juli mellan 14.00 - 16.00. Ta med din CV dit och sök jobbet på plats
Företag: Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Café Å Lait jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Café Å Lait

Åhléns rekryterar personal till Café Å Lait
Välkommen på rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen Stockholm City, Åhléns rekryterar personal till Café Å Lait som öppnar den 23 augusti. Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan) Tid: onsdagen den 17 juli klockan 14.00 Entreplan, konferensrum 1. Arbetsgivaren inleder med en presentation av företaget och tjänsten. Du tar med dig ett CV och personligt brev och är beredd på lite väntetid för intervjuer. * "Vill du vara med från början? I augusti kommer ett nytt spännande kafékoncept inspirerat av de franska bakverken och den svenska designen att öppna sin allra första enhet på Åhléns City i Stockholm. Detta Café är det första i sitt slag och kommer att följas av flera enheter. Inredningen är specialframtagen av en av sveriges främsta arkitektbyråer. Vi vill att du tillsammans med oss gör besöket på Café Å Lait till något utöver det vanliga. Alla kan servera en bulle, men vi på Café Å Lait vill mer än så. Tillsammans med övriga medarbetare på Caféet kommer du att skapa en av Stockholms mest attraktiva mötesplatser. Du ser till att vi får nöjda gäster som kommer tillbaka. Dina arbetsuppgifter blir en blandning av allt som händer på ett café från disk till att möta gästerna. Vi söker dig som - Har jobbat några år i branschen och har erfarenhet av livet - är en lagspelare som är intresserad av människor - som trivs med att göra många olika saker - brinner för att ge service och få nöjda gäster Arbetstiderna varierar men kaféet följer Åhléns Citys öppettider. Du börjar i mitten av augusti.
Företag: Åhlens AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns rekryterar personal till Café Å Lait jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns rekryterar personal till Café Å Lait

Åhléns City söker säljare till Säsongsteamet Dam
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår vision är att vara kvinnans favorit och först på hennes shoppinglista. Vårt uppdrag är att förbättra, förenkla och förgylla hennes tillvaro och vår affärsidé är att förse henne med en unik mix av moderiktiga och prisvärda produkter inom Mode, Skönhet och Hemmet. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 85 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Brinner du för försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den säljare vi söker till vårt  varuhus! Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus. Vi söker nu ett antal säljare till Säsongsteamet på området Dam Mode. Säsongsteamet är en grupp mycket flexibla och kvalificerade säljare som har uppdrag på olika avdelningar inom Dam Mode beroende på säsong, aktiviteter och kampanjer. Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för mode och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln * Är flexibel och lösningsorienterad * Har förmåga att snabbt anpassa dig till olika miljöer, människor och lära dig nytt sortiment För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Tjänsterna innebär visstidsanställning på deltid, i snitt 30 timmar per vecka. Säsongsteamet är en fristående del av Personal Shopping-avdelningen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns City söker säljare till Säsongsteamet Dam jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns City söker säljare till Säsongsteamet Dam

Åhléns City söker personal shopper
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår vision är att vara kvinnans favorit och först på hennes shoppinglista. Vårt uppdrag är att förbättra, förenkla och förgylla hennes tillvaro och vår affärsidé är att förse henne med en unik mix av moderiktiga och prisvärda produkter inom Mode, Skönhet och Hemmet. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 85 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Brinner du för försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den säljare vi söker till vårt varuhus! Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus. Vi söker nu ett antal säljare för att förstärka vår Personal Shopping –avdelning. Idag har varuhuset åtta personal shoppers och för att möta efterfrågan under hösten behöver vi stärka upp med ytterligare två. Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för mode och trender och våra produkter * Har arbetat som personal shopper eller stylist tidigare * Är flexibel och lösningsorienterad * Har lång yrkeserfarenhet inom detaljhandel och försäljning * Har utbildning inom textil, färg och form För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Tjänsterna innebär visstidsanställning på deltid, 20 resp. 30 timmar per vecka, från september 2013 t.o.m november 2013. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns City söker personal shopper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns City söker personal shopper

Åhléns City Stockholm söker säljare till mode dam
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår vision är att vara kvinnans favorit och först på hennes shoppinglista. Vårt uppdrag är att förbättra, förenkla och förgylla hennes tillvaro och vår affärsidé är att förse henne med en unik mix av moderiktiga och prisvärda produkter inom Mode, Skönhet och Hemmet. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 85 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Brinner du för försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den säljare vi söker till vårt varuhus! Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till vårt varuhus. Vi söker nu ett antal säljare med start i september till området Dam Mode till avdelningarna damskor, väskor, strumpor, accessoarer och bijouterier, trend, mode och designers. Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för mode och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Tjänsterna har olika omfattning, från heltid till mindre deltider där man arbetar främst på helger. Anställningsform är visstidsanställning t.o.m 1 januari 2014 samt i vissa fall vikariat. Vikariaten kan variera i längd.   Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns City Stockholm söker säljare till mode dam jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns City Stockholm söker säljare till mode dam

Åhléns City Stockholm söker värd / värdinna
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår vision är att vara kvinnans favorit och först på hennes shoppinglista. Vårt uppdrag är att förbättra, förenkla och förgylla hennes tillvaro och vår affärsidé är att förse henne med en unik mix av moderiktiga och prisvärda produkter inom Mode, Skönhet och Hemmet. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 85 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Brinner du för personlig service och människor? Då kanske du är den värd eller värdinna vi söker till vårt varuhus! Som värd /värdinna på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att ge service och information till våra kunder genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår att välkomna våra kunder och guida dem till allt vi har att erbjuda i vårt varuhus. Det ingår i rollen att ha kunskaper om alla aktuella kampanjer och aktiviteter i varuhuset. Genom din personlighet, dina kunskaper om Åhléns City och ditt engagemang kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till vårt varuhus.   Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för kundmötet * Har arbetserfarenhet från kundservice, gärna inom detaljhandeln eller hotellbranschen * Är lösningsorienterad och flexibel * Har en mycket god social förmåga För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är mycket flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du är en lagspelare som även har förmåga att arbeta självständigt på egen hand. Tjänsterna är två tillsvidareanställningar på deltid, om ca 30 timmar/vecka.   Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns City Stockholm söker värd / värdinna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns City Stockholm söker värd / värdinna

Visual merchandiser vikariat
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår vision är att vara kvinnans favorit och först på hennes shoppinglista. Vårt uppdrag är att förbättra, förenkla och förgylla hennes tillvaro och vår affärsidé är att förse henne med en unik mix av moderiktiga och prisvärda produkter inom Mode, Skönhet och Hemmet. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 85 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Har du känsla för färg och form, stort intresse och kunskap om mode och trender samt älskar försäljning och service? Då är kanske du den Visual merchandiser vi söker! Som visual merchandiser på Åhléns ansvarar du för varuhusets totala säljmiljö och arbetar utifrån ett givet butikskoncept för att genom aktiva insatser optimera försäljningen. Du ansvarar för att skapa en atmosfär som är inspirerande, föränderligt och skapar köplust. Du ska också planera, genomföra och följa upp kampanj- och aktivitetsexponeringar i samverkan med övriga säljare samt utbilda och stötta de i det dagliga arbetet. Du medverkar aktivt och kan påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Genom din kunskap om produkter, material, mode, trender är du en nyckelperson för varje besökare. Du ingår även i varuhusets ledningsgrupp. Vi söker dig som: * Har några års erfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln * Har några års erfarenhet av en liknande roll som visual merchandiser/kommunikatör. * Har utbildning inom butikskommunikation/dekoratörsutbildning/visual merchandising.  * Har stort intresse och känsla för mode, trender, färg och form För att lyckas i rollen brinner du för mode och trender och ser säljmöjligheter i allt du gör. Du är vidare kreativ och analytisk samt van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera samt engagera andra. Vidare är du positiv, målinriktad samt flexibel. Du bör även vara van att arbeta i högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Låter detta som den rätta utmaningen för dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Avesta
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Visual merchandiser vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Visual merchandiser vikariat

Medarbetare till Café Å Lait
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår vision är att vara kvinnans favorit och först på hennes shoppinglista. Vårt uppdrag är att förbättra, förenkla och förgylla hennes tillvaro och vår affärsidé är att förse henne med en unik mix av moderiktiga och prisvärda produkter inom Mode, Skönhet och Hemmet. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 85 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Vill du vara med från början?   I augusti kommer ett nytt spännande kafékoncept inspirerat av de franska bakverken och den svenska designen att öppna sin allra första enhet på Åhléns City i Stockholm. Detta Café är det första i sitt slag och kommer att följas av flera enheter. Inredningen är specialframtagen av en av sveriges främsta arkitektbyråer. Vi vill att du tillsammans med oss gör besöket på Café Å Lait till något utöver det vanliga. Alla kan servera en bulle, men vi på Café Å Lait vill mer än så.   Tillsammans med övriga medarbetare på Caféet kommer du att skapa en av Stockholms mest attraktiva mötesplatser. Du ser till att vi får nöjda gäster som kommer tillbaka. Dina arbetsuppgifter blir en blandning av allt som händer på ett café från disk till att möta gästerna.  Vi söker dig som  - Har jobbat några år i branschen och har erfarenhet av livet  - är en lagspelare som är intresserad av människor  - som trivs med att göra många olika saker  - brinner för att ge service och få nöjda gäster  Arbetstiderna varierar men kaféet följer Åhléns Citys öppettider.   Det handlar om människor! Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 31 augusti!
Företag: Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Café Å Lait jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Café Å Lait

Åhlens Karlstad söker visual merchandiser
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 85 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Har du känsla för färg och form, stort intresse och kunskap om mode och trender samt älskar försäljning och service? Då är kanske du den Visual merchandiser vi söker! Som visual merchandiser på Åhléns ansvarar du för varuhusets totala säljmiljö och arbetar utifrån ett givet butikskoncept för att genom aktiva insatser optimera försäljningen. Du ansvarar för att skapa en atmosfär som är inspirerande, föränderligt och skapar köplust. Du ska också planera, genomföra och följa upp kampanj- och aktivitetsexponeringar i samverkan med övriga säljare samt utbilda och stötta de i det dagliga arbetet. Du medverkar aktivt och kan påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Genom din kunskap om produkter, material, mode, trender är du en nyckelperson för varje besökare. Du ingår även i varuhusets ledningsgrupp. Vi söker dig som: * Har några års erfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln * Har några års erfarenhet av en liknande roll som visual merchandiser/kommunikatör. * Har utbildning inom butikskommunikation/dekoratörsutbildning/visual merchandising.  * Har stort intresse och känsla för mode, trender, färg och form För att lyckas i rollen brinner du för mode och trender och ser säljmöjligheter i allt du gör. Du är vidare kreativ och analytisk samt van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera samt engagera andra. Vidare är du positiv, målinriktad samt flexibel. Du bör även vara van att arbeta i högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Låter detta som den rätta utmaningen för dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Åhlens Karlstad söker visual merchandiser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhlens Karlstad söker visual merchandiser

Avdelningschef Visual Merchandising - Åhléns City, Göteborg
Åhléns är idag ett av Sveriges starkare varumärken med 77 varuhus i Sverige och 29 butiker i Norge. Vår vision är att vara kvinnans favorit genom att förbättra, förenkla och förgylla hennes tillvaro med en unik mix av moderiktiga och prisvärda produkter inom Mode, Skönhet och Hemmet. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter över 90 miljoner kunder varje år. 2011 omsatte Åhléns 4,7 miljarder. Åhléns ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Retail Knowledge söker för Åhléns räkning: Avdelningschef Visual Merchandising – Åhlens City, Göteborg Vi söker en engagerad och säljinriktad avdelningschef som ska ansvara för kommunikationen och varuexponeringen i varuhuset. Du kommer att ha till din uppgift att säkerställa utveckling och genomförande av den dagliga verksamheten inom säljmiljö på Åhléns City Göteborg. Du ansvarar för en grupp om åtta Visual Merchendisers. En viktig del av ditt arbete kommer att vara att säkerställa att Åhlens koncept efterlevs. Med ditt ledarskap och ditt kunnande organiserar och planerar du varuhusmiljön samt följer upp kampanjer och personal för att främja försäljningen. Huvudsakliga arbetsuppgifter/Ansvarsområden • Skapa en kommersiell handelsplats inom Åhléns koncept • Leda och fördela arbetet inom avdelningen • Informera, utbilda och utveckla medarbetare inom såväl sin egen som andra avdelningar Kvalifikationer • Relevant utbildning inom marknadsföring/kommunikation/säljmiljö • Dokumenterad ledarerfarenhet på minst 4 år • Erfarenhet från detaljhandeln • Goda kunskaper i engelska Personliga egenskaper • Personlig mognad, stabil, trygg och god självinsikt • Tydliga ledaregenskaper • Energisk och fokuserad på att skapa försäljning genom andra • Kommunikativ – ger feedback och lyssnar • Kreativ, har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken För att lyckas i din roll krävs det att du har en mycket god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra samt att du är en självgående och drivande person. Flera års arbetslivserfarenhet som ledare samt erfarenhet av en tjänst som ansvarig dekoratör/VM, detta kan kompensera avsaknad av dekoratörsutbildning. Du är en försäljningsfokuserad person, van vid att arbeta mot uppsatta mål och med utpräglad känsla för färg och form. Du måste också kunna prioritera bland arbetsuppgifterna och slutföra pågående projekt. Samtliga ansökningar görs via Retail Knowledge hemsida, www.retailknowledge.se Vid eventuella frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig Susanne Lindgren via mail, susanne.lindgren@retailknowledge.se Intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Retail Knowledge
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef Visual Merchandising - Åhléns City, Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef Visual Merchandising - Åhléns City, Göteborg

Butikssäljare (studenter) - Åhléns bemanningspool, Stockholm
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkaste varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelnskoncernern Axstores. www.ahlens.se Retailpoolen söker: Butikssäljare (Studenter) till Åhléns bemanningspool - Stockholm Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att göra alla våra besökare till nöjda kunder genom aktiv kundkontakt och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundernas förväntningar. Genom din personlighet och säljkunskap kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till varuhuset. Du kommer att vara anställd av Retail Knowledge och arbeta extra hos Åhléns. Tjänsten är en behovsanställning så bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel. Rekryteringsprocessen kommer att ske i 3 faser, så därför det en lång ansökningstid. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande så är du intresserad av tjänsten så sök gärna idag. Vi söker dig som - Är student och har minst 1 år kvar på dina studier - Har gått ut gymnasiet - Har tidigare erfarenhet från försäljning och service - Brinner för mötet med kunden och att ge bästa service - Kan arbeta oregelbundna tider - Kan arbeta minst 2 dagar i veckan samt helg Det är ett krav att du är studerande och har minst 1 år kvar av dina studier. Skriv tydligt i din ansökan vad du studerar och hur lång tid du har kvar på dina studier. Start: Löpande Omfattning: Extra vid behov Plats: Stockholms län Lön: Timlön enligt kollektivavtal Vid anställning hos RetailPoolen begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Daniel Paulus: stockholm@retailpoolen.se Vi ser fram emot din ansökan! RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 200 anställda i Stockholm och Göteborg och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.
Företag: Retail Knowledge
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare (studenter) - Åhléns bemanningspool, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare (studenter) - Åhléns bemanningspool, Stockholm

QWORK söker utåtriktade säljare för extraarbete på Åhléns!
QWORK Sweden AB Kundföretaget Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Arbetsbeskrivning Som Säljare arbetar du nära varuhusets kunder, produkter och varumärken och ditt uppdrag är att ge förstaklassig service och skapa långsiktiga kundrelationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att möta kunder på golvet, genomföra sälj, fronta och ansvara för kassan. Din arbetsplats kommer att variera och du kommer att arbeta i flera av Åhlénsvaruhusen i stockholmsområdet. Din profil Du är en social stjärna och tycker om service och sälj. Du drivs av att möta människor, ge personlig försäljning och du vill förbättra, förenkla och förgylla för Åhléns kunder. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av försäljning och kassa. Tjänsten är ett extraarbete och troligtvis är du student, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning, och kan arbeta minst tre dagar i veckan. Vi söker dig som kan ta dig an arbetspass med kort varsel då vi ofta kommer ringa in dig samma dag som passet är. Tillträde med introduktion sker under november. Vi söker dig som är ute efter ett långsiktigt extraarbeta och som kan arbeta intensivt under den kommande julruschen. Låter detta som någonting för dig? Skicka då in din ansökan omgående, vi arbetar med löpande urval. Frågor besvaras av Carin Carlsson via vår växel, 08-21 55 60. Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis IT, handel, industri och administration. Vår vision är att vara Sveriges bästa bemanningsföretag, där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och jobben. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
Företag: QWORK Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga QWORK söker utåtriktade säljare för extraarbete på Åhléns! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: QWORK söker utåtriktade säljare för extraarbete på Åhléns!

QWORK söker skönhetsintresserade säljare för extraarbete på Åhléns!
QWORK Sweden AB Kundföretaget Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Arbetsbeskrivning Som Säljare arbetar du nära varuhusets kunder, produkter och varumärken och ditt uppdrag är att ge förstaklassig service och skapa långsiktiga kundrelationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att möta kunder på golvet, genomföra sälj, fronta och ansvara för kassan. Din arbetsplats kommer att variera och du kommer att arbeta i flera av Åhlénsvaruhusen i stockholmsområdet. Din profil Just nu söker vi dig som har ett stort skönhetsintresse! Många av våra arbetspass gäller just hygien- och skönhetsavdelningen. Kanske har du en utbildning inom hudvård eller make up? Du är en social stjärna och tycker om service och sälj. Du drivs av att möta människor, ge personlig försäljning och du vill förbättra, förenkla och förgylla för Åhléns kunder. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av försäljning och kassa. Tjänsten är ett extraarbete och troligtvis är du student, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning, och kan arbeta minst tre dagar i veckan. Vi söker dig som kan ta dig an arbetspass med kort varsel då vi ofta kommer ringa in dig samma dag som passet är. Tillträde med introduktion sker under november. Vi söker dig som är ute efter ett långsiktigt extraarbeta och som kan arbeta intensivt under den kommande julruschen. Låter detta som någonting för dig? Skicka då in din ansökan omgående, vi arbetar med löpande urval. Frågor besvaras av Carin Carlsson via vår växel, 08-21 55 60. Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis IT, handel, industri och administration. Vår vision är att vara Sveriges bästa bemanningsföretag, där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och jobben. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
Företag: QWORK Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga QWORK söker skönhetsintresserade säljare för extraarbete på Åhléns! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: QWORK söker skönhetsintresserade säljare för extraarbete på Åhléns!

Åhléns Sickla söker säljande hudterapeut/makeupartist
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Brinner du för försäljning, service, människor och skönhet? Då kanske du är den säljande  hudterapeut/makeupartist vi söker. Som säljande makeupartist/hudterapeut på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen på vår skönhetsavdelning genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus.  Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för skönhet och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna i liknande tjänst inom detaljhandeln * Är utbildad makeupartist eller hudterapeut För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete samt har stort resultatfokus och tycker personlig försäljning är roligt. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete.   Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns Sickla söker säljande hudterapeut/makeupartist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns Sickla söker säljande hudterapeut/makeupartist

Säljare till Åhléns Karlstad
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Brinner du för försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den säljare vi söker till vårt varuhus! Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus. Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för mode och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Karlstad
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Åhléns Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Åhléns Karlstad

Makeupartist till Åhléns Karlstad
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Brinner du för försäljning, service, människor och skönhet? Då kanske du är den säljande makeupartist/hudterapeut vi söker till vårt varuhus! Som säljande makeupartist/hudterapeut på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen på vår skönhetsavdelning genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus.  Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för skönhet och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln * Är utbildad makeupartist eller hudterapeut För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete samt har stort resultatfokus och tycker personlig försäljning är roligt. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Karlstad
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Makeupartist till Åhléns Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Makeupartist till Åhléns Karlstad

Driven säljare till Varuhuset i Lycksele
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. Brinner du för försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den säljare vi söker till vårt varuhus! Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus. Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för mode och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid 31% Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Lycksele
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Driven säljare till Varuhuset i Lycksele jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven säljare till Varuhuset i Lycksele

Åhléns söker passformsmodell i storlek 46+
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa.   Vi söker nu en person i storlek 46+ för regelbunden avprovning av vår Å+ kollektion Tjänsten innebär att prova nya plagg med våra team av mönsterkonstruktörer, inköpare och designers och aktivt delta för att få fram den bästa passformen till våra nya kollektioner. Att vara passformsmodell hos oss innebär att fungera som ”levande provdocka”, inte som modell eller mannekäng i reklamsammanhang.  Du skall vara tillgänglig ca 3 timmar i veckan på kontorstid (fördelat på två tillfällen). Avprovningen sker på Åhléns huvudkontor, Ringvägen 100 vid Skanstull. För att vi skall kunna behandla din ansökan behöver vi veta dina exakta kroppsmått. Använd tabellen nedan för att kontrollera hur du stämmer överens med våra mått. Längd 167cm-173cm A där bysten är som störst         105-107 cm B där midjan är som smalast     92-94 cm C där stussen är som störst        116-118 cm Ålder ca 25-45år Det är viktigt att du anger dina egna kroppsmått i din ansökan, vi har tyvärr inte möjlighet att svara dig om de uppgifterna saknas. Din ansökan Välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer/Avmätning sker löpande. Har du några frågor kontakta Maria Larsson via mail: maria.larsson1@ahlens.se
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns söker passformsmodell i storlek 46+ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns söker passformsmodell i storlek 46+

Butikssäljare (studenter) - Åhléns Bemanningspool, Stockholm
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkaste varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelnskoncernern Axstores. www.ahlens.se Retailpoolen söker: Butikssäljare (Studenter) till Åhléns bemanningspool - Stockholm Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att göra alla våra besökare till nöjda kunder genom aktiv kundkontakt och erbjuda den bästa servicen som överträffar kundernas förväntningar. Genom din personlighet och säljkunskap kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till varuhuset. Du kommer att vara anställd av Retail Knowledge och arbeta extra hos Åhléns. Tjänsten är en behovsanställning så bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel. Vi söker dig som - Är student och har minst 1 år kvar på dina studier - Har gått ut gymnasiet - Har tidigare erfarenhet från försäljning och service - Brinner för mötet med kunden och att ge bästa service - Kan arbeta oregelbundna tider - Kan arbeta minst 2 dagar i veckan samt helg Det är ett krav att du är studerande och har minst 1 år kvar av dina studier. Skriv tydligt i din ansökan vad du studerar och hur lång tid du har kvar på dina studier. Start: Januari Omfattning: Extra vid behov Plats: Stockholms län Lön: Timlön enligt kollektivavtal Vid anställning hos RetailPoolen begär vi utdrag ur belastningsregistret. Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Gimmerborn: stockholm@retailpoolen.se Vi ser fram emot din ansökan! RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 200 anställda i Stockholm och Göteborg och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.
Företag: Retail Knowledge
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare (studenter) - Åhléns Bemanningspool, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare (studenter) - Åhléns Bemanningspool, Stockholm

Butiks Säljare
Vi söker nu en butiksäljare till Oasis/Warehouse på Åhlens Beskrivning av arbetsuppgifter: -säljarbete och kundservice -varupåfyllning -se till att butiken är städad och inbjudande -kassaarbete Beskrivning av kvalifikationer: Du har ett brinnande intresse försäljning och mode. Du är en servicegivare. Du är strukturerad och ansvarstagande. Det är ett krav att Du har dokumenterad erfarenhet som säljare i detaljhandeln, mode. Du är villig att lära dig Oasis/Warehouse koncept Du är en teamplayer som ser möjligheter framför begränsningar Beskrivning av arbetsuppgifter: -säljarbete och kundservice -varupåfyllning -se till att butiken är städad och inbjudande -kassaarbete Beskrivning av kvalifikationer: Du har ett brinnande intresse försäljning och mode. Du är en servicegivare. Du är strukturerad och ansvarstagande. Det är ett krav att du har dokumenterad erfarenhet som säljare i detaljhandeln, Du är en teamplayer som ser möjligheter framför begränsningar. Välkommen in i butiken med din ansökan!
Företag: Åhlens City
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Butiks Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiks Säljare

Säljare på Åhléns i Kupolen
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. Brinner du för försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den säljare vi söker till vårt varuhus! Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus. Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för mode och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Tjänsten är ett vikariat på deltid. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Borlänge
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare på Åhléns i Kupolen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare på Åhléns i Kupolen

Makeupartist
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. Brinner du för försäljning, service, människor och skönhet? Då kanske du är den säljande makeupartist/hudterapeut vi söker till vårt varuhus! Som säljande makeupartist/hudterapeut på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen på vår skönhetsavdelning genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus.  Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för skönhet och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln * Är utbildad makeupartist eller hudterapeut För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete samt har stort resultatfokus och tycker personlig försäljning är roligt. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Makeupartist jobb, Makeupartist Hudiksvall, Makeupartist Axstores Åhléns
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Makeupartist

HR Business Partner Arbetsrätt
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. Ditt uppdrag blir att i nära samarbete med övriga HR organisationen och med stort affärs- och kundfokus driva och ta ansvar för Åhléns HR-arbete i försäljningen. Du kommer att arbeta brett med HR-frågor och ha ditt specialområde inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Du stöttar organisationen med dina kompetens såväl konsultativt som genom utbildning. Vi söker dig som har * några års erfarenhet från brett HR arbete * detaljhandelserfarenhet * goda kunskaper i arbetsrätt och arbetsmiljö * har erfarenhet av fackliga förhandlingar Du har en akademisk utbildning med inriktning på HR och Arbetsträtt. Du har stort affärs- och kundfokus och är en god kommunikatör. Du trivs i förhandlingsrollen har erfarenhet av att möta fackliga parter på olika nivåer och är väl insatt i arbetsrätten. Du har erfarenhet av att utveckla processer inom det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du har även arbetat med andra processer inom HR. Vi söker en person som drivs av att förenkla, förtydliga och skapa effektivitet i företag arbetssätt och processer. Du är initiativrik och har mod att utmana dig själv och andra. Du drivs av att bidra till att vi som företag blir framgångsrika. Du trivs bäst när du får arbeta i team tillsammans med andra. Du vill vara i ett sammanhang där vi genom att ha kul tillsammans skapar förutsättningar för ett gott samarbete. Då kan vi gemensamt arbeta för att nå våra mål och genomföra vårt uppdrag att förbättra, förenkla och förgylla för våra kunder varje dag. Vi söker nu dig som vill bli HR-Partner för Retail Operations på Åhléns.   Din ansökan   Din ansökan vill vi ha senast 2014-03-28
Företag: Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga HR Business Partner Arbetsrätt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR Business Partner Arbetsrätt

Inköpsområde Mode söker passformsmodell i storlek 38
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa.   Vi söker nu en person för regelbunden avprovning av våra egna märken Å, Wera samt vår underklädeskollektion.     Tjänsten innebär att prova nya plagg med våra team av mönsterkonstruktörer, inköpare och designers och aktivt delta för att få fram den bästa passformen till våra nya kollektioner. Att vara passformsmodell hos oss innebär att fungera som ”levande provdocka”, inte som modell eller mannekäng i reklamsammanhang.  Du skall vara tillgänglig ca sex timmar i veckan på kontorstid (fördelat på två tillfällen). Avprovningen sker på Åhléns huvudkontor, Ringvägen 100 vid Skanstull. För att vi skall kunna behandla din ansökan behöver vi veta dina exakta kroppsmått. Använd tabellen nedan för att kontrollera hur du stämmer överens med våra mått. Längd167cm-173cm Aunder byst                     73 – 77cm Bdär bysten är som störst         88-90cm Cdär midjan är som smalast     72-74cm Ddär stussen är som störst        96-98cm BH storlek 75B Ålder ca 25-45år Det är viktigt att du anger dina egna kroppsmått i din ansökan, vi har tyvärr inte möjlighet att svara dig om de uppgifterna saknas.    Din ansökan Välkommen att registrera din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer/Avmätning sker löpande. Har du några frågor kontakta Maria Larsson via mail: maria.larsson1@ahlens.se
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpsområde Mode söker passformsmodell i storlek 38 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpsområde Mode söker passformsmodell i storlek 38

QWORK söker utåtriktade säljare för extraarbete på Åhléns!
QWORK Sweden AB Kundföretaget Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Arbetsbeskrivning Som Säljare arbetar du nära varuhusets kunder, produkter och varumärken och ditt uppdrag är att ge förstaklassig service och skapa långsiktiga kundrelationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att möta kunder på golvet, genomföra sälj, fronta och ansvara för kassan. Din arbetsplats kommer att variera och du kommer att arbeta i flera av Åhlénsvaruhusen i stockholmsområdet. Din profil Du är en social stjärna och tycker om service och sälj. Du drivs av att möta människor, ge personlig försäljning och du vill förbättra, förenkla och förgylla för Åhléns kunder. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av försäljning och kassa. Tjänsten är ett extraarbete och troligtvis är du student, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning, och kan arbeta minst tre dagar i veckan. Vi söker dig som kan ta dig an arbetspass med kort varsel då vi ofta kommer ringa in dig samma dag som passet är. Tillträde med introduktion sker under v17. Vi söker dig som är ute efter ett långsiktigt extraarbete och som kan arbeta intensivt under den kommande vår- och sommarperioden. Låter detta som någonting för dig? Skicka då in din ansökan omgående, vi arbetar med löpande urval. Frågor besvaras av Carin Carlsson via vår växel, 08-21 55 60. Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis IT, handel, industri och administration. Vår vision är att vara Sveriges bästa bemanningsföretag, där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och jobben. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
Företag: Qwork Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga QWORK söker utåtriktade säljare för extraarbete på Åhléns! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: QWORK söker utåtriktade säljare för extraarbete på Åhléns!

QWORK söker skönhetsintresserade säljare för extraarbete på Åhléns!
QWORK Sweden AB Kundföretaget Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Arbetsbeskrivning Som Säljare arbetar du nära varuhusets kunder, produkter och varumärken och ditt uppdrag är att ge förstaklassig service och skapa långsiktiga kundrelationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att möta kunder på golvet, genomföra sälj, fronta och ansvara för kassan. Din arbetsplats kommer att variera och du kommer att arbeta i flera av Åhlénsvaruhusen i stockholmsområdet. Din profil Just nu söker vi dig som har ett stort skönhetsintresse! Många av våra arbetspass gäller just hygien- och skönhetsavdelningen. Kanske har du en utbildning inom hudvård eller make up? Du är en social stjärna och tycker om service och sälj. Du drivs av att möta människor, ge personlig försäljning och du vill förbättra, förenkla och förgylla för Åhléns kunder. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av försäljning och kassa. Tjänsten är ett extraarbete och troligtvis är du student, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning, och kan arbeta minst tre dagar i veckan. Vi söker dig som kan ta dig an arbetspass med kort varsel då vi ofta kommer ringa in dig samma dag som passet är. Tillträde med introduktion sker under v 17. Vi söker dig som är ute efter ett långsiktigt extraarbete och som kan arbeta intensivt under den kommande vår- och sommarperioden. Låter detta som någonting för dig? Skicka då in din ansökan omgående, vi arbetar med löpande urval. Frågor besvaras av Carin Carlsson via vår växel, 08-21 55 60. Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis IT, handel, industri och administration. Vår vision är att vara Sveriges bästa bemanningsföretag, där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och jobben. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
Företag: Qwork Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga QWORK söker skönhetsintresserade säljare för extraarbete på Åhléns! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: QWORK söker skönhetsintresserade säljare för extraarbete på Åhléns!

Restaurangbiträde till Åhlens Restaurangen
Restaurangbiträde sökes till Åhlens Restaurangen i Ludvika. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att förbereda inför lunchen med salladsbuffén, servera, hjälpa till i disken mm. Arbetsgivaren ser gärna kvinnliga sökanden för att få en jämnare könsfördelning. Ansöker gör du genom att besöka restaurangen personligen. Tag med Cv och personligt brev, prata med Ömer.
Företag: Åhléns restaurang
Ort: Ludvika
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträde till Åhlens Restaurangen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträde till Åhlens Restaurangen

Säljare till Åhlens Värnamo
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. Brinner du för försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den säljare vi söker till vårt varuhus! Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus. Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för mode och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Värnamo
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Åhlens Värnamo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Åhlens Värnamo

Retail Operations Assistant
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. Till Retail Operations söker nu Åhléns en strukturerad och handlingskraftig Assistent.  I rollen som assistent inom Retail Operations har du som uppdrag att driva och samordna projekt inom Retail Operations. Du har även ansvaret för att utveckla områdets administrativa processer samt ansvara för översättningar och dokumentkvalitet. Du kommer även att göra sammanställningar och presentationer samt kommunicera med varuhusen. Vi söker dig som trivs bäst när du får vara med där det händer och vara involverad i de flesta pågående projekt och aktiviteter.   Bakgrund, arbetslivserfarenhet Vi söker dig som är en kvalificerad assistent. Du har -        Flera års erfarenhet av liknande befattningar -        Erfarenhet av att självständigt leda projekt -        Erfarenhet av att och utveckla administrativa processer   Som person är du -        Strukturerad  -        Initiativrik och självgående -        Serviceinriktad -        Kommunikativ och lätt att samarbeta med -        Bra på att ha ordning på flera parallella aktiviteter -        Mycket duktigt på engelska i tal och skrift   Sista ansökningsdag är 2014-04-30
Företag: Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Retail Operations Assistant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Retail Operations Assistant

Åhléns söker erfaren mönsterkonstruktör
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Nordens starkare varumärken med 77 varuhus i Sverige och 32 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Under 2013 omsatte Åhléns 4,8 miljarder och 3 000 skickliga medarbetare mötte över 80 miljoner kunder. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa.  Vi söker dig som * är utbildad mönsterkonstruktör, från eftergymnasial utbildning eller liknande. * har minst tre års arbetslivserfarenhet av mönsterkonstruktion * har erfarenhet av barn och babykläder * har ett stort intresse för mode, färg och form samt ett kommersiellt öga för detaljer och snitt * har kunskap i sömnad och tekniska lösningar * har god kunskap i engelska i såväl tal och skrift * Har god datorvana av bl. a. Excel, Illustrator, samt Gerber * är noggrann, snabb, flexibel och brinner för den perfekta passformen.   Som mönsterkonstruktör ansvarar du för att säkerställa en hög passform på respektive varugrupp. Du ansvarar för att skapa måttlistor, gradera, konstruera mönster och mönsterförändringar, samt att utveckla passformen på våra plagg. Du kommer ingå i ett litet team av mönsterkonstruktörer och ha ett mycket nära samarbete med inköpare, designers och inköpsassistenter vid avprovningar och framtagningar av nya kollektioner. Registrera din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande Sista ansökningsdag 11 maj   Har du några frågor kontakta Maria Larsson:  maria.larsson1@ahlens.se  Tlf: 0700819065  Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Åhléns
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns söker erfaren mönsterkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns söker erfaren mönsterkonstruktör

Butikssäljare - InWear, Part Two, Soaked, Matinique (Åhlens C)
InWear, Part Two, Soaked och Matinique söker butikssäljare till Åhlens City, Stockholm Brinner du för mode, älskar du att sälja, värdesätter du kundservice, gillar du att arbeta i ett team och gillar du våra varumärken? – Om du svarat ja, kan du vara den nya medarbetaren vi söker! Som butikssäljare på Åhlens City blir du en del av ett ambitiöst och duktigt säljteam där sälj och professionell kundservice är det viktigaste för oss. Du drivs av nyfikenhet och håller dig uppdaterad kring mode och trender. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och din positiva energi smittar av sig på både kunder och kollegor. Arbetsuppgifter: Som butikssäljare ingår bland annat följande uppgifter: • Sälj och rådgivning till alla våra kunder • Varumottagning, uppackning, påfyllning • Bidra till en god teamkänsla • Vara proaktiv till förekommande arbetsuppgifter i butiken Tjänsten omfattning: Vikariat tom 20150115, deltid 30 timmar / vecka. Start omgående eller enl. ök. Personprofil: • Du är resultatorienterad och brinner för att sälja kläder • Har erfarenhet från liknande butiksarbete • Är stresstålig och stabil • Kan ta i det lilla extra när det behövs • Kan arbeta oregelbundna tider och ställa upp med kort varsel • Kan arbeta vardagar, helger, under julhelgen samt under sommaren. Vi erbjuder: • En modern, inspirerande, dynamisk och internationell miljö • Professionellt team med duktiga kollegor • Goda möjligheter till utveckling i ett företag med tillväxt • Varierande arbete • Säljträning Ansökan med personligt brev och CV sker genom nedansående länk. Märk din ansökan med Åhléns City Stockholm. Skicka in din ansökan snarast, dock senast den 16 maj 2014. Intervjuer sker löpande. www.iccompanys.com
Företag: Retail Knowledge
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare - InWear, Part Two, Soaked, Matinique (Åhlens C) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare - InWear, Part Two, Soaked, Matinique (Åhlens C)

Sommarpersonal till Åhlens Värnamo
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. Brinner du för försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den säljare vi söker till vårt varuhus! Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus. Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för mode och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Tjänsten är ett vikariat på deltid. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarpersonal till Åhlens Värnamo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarpersonal till Åhlens Värnamo

QWORK söker skönhetsintresserade säljare för extraarbete på Åhléns!
Kundföretaget Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Arbetsbeskrivning Som Säljare arbetar du nära varuhusets kunder, produkter och varumärken och ditt uppdrag är att ge förstaklassig service och skapa långsiktiga kundrelationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att möta kunder på golvet, genomföra sälj, fronta och ansvara för kassan. Din arbetsplats kommer att variera och du kommer att arbeta i flera av Åhlénsvaruhusen i stockholmsområdet. Din profil Just nu söker vi dig som har ett stort skönhetsintresse! Många av våra arbetspass gäller just hygien- och skönhetsavdelningen. Kanske har du en utbildning inom hudvård eller make up? Du är en social stjärna och tycker om service och sälj. Du drivs av att möta människor, ge personlig försäljning och du vill förbättra, förenkla och förgylla för Åhléns kunder. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av försäljning och kassa. Tjänsten är ett extraarbete och troligtvis är du student, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning, och kan arbeta minst tre dagar i veckan. Vi söker dig som kan ta dig an arbetspass med kort varsel då vi ofta kommer ringa in dig samma dag som passet är. Vi söker dig som är ute efter ett långsiktigt extraarbete och som kommer att kunna arbeta nu i sommar så väl som under den kommande hösten. Låter detta som någonting för dig? Skicka då in din ansökan omgående, vi arbetar med löpande urval. Frågor besvaras av Carin Carlsson via mejl carin.carlsson@qwork.se OBS!! Din ansökan skickar du in via formuläret kopplat till annonsen. Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis IT, handel, industri och administration. Vår vision är att vara Sveriges bästa bemanningsföretag, där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och jobben. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
Företag: Qwork Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga QWORK söker skönhetsintresserade säljare för extraarbete på Åhléns! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: QWORK söker skönhetsintresserade säljare för extraarbete på Åhléns!

QWORK söker utåtriktade säljare för extraarbete på Åhléns!
Kundföretaget Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön. I dag är vi ett av Nordens starkare varumärken med 76 varuhus i Sverige och 33 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Åhléns 3 000 skickliga medarbetare möter 90 miljoner kunder varje år. Åhléns omsatte 4,7 miljarder 2012 och ingår i detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se Arbetsbeskrivning Som Säljare arbetar du nära varuhusets kunder, produkter och varumärken och ditt uppdrag är att ge förstaklassig service och skapa långsiktiga kundrelationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att möta kunder på golvet, genomföra sälj, fronta och ansvara för kassan. Din arbetsplats kommer att variera och du kommer att arbeta i flera av Åhlénsvaruhusen i stockholmsområdet. Din profil Du är en social stjärna och tycker om service och sälj. Du drivs av att möta människor, ge personlig försäljning och du vill förbättra, förenkla och förgylla för Åhléns kunder. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av försäljning och kassa. Tjänsten är ett extraarbete och troligtvis är du student, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning, och kan arbeta minst tre dagar i veckan. Vi söker dig som kan ta dig an arbetspass med kort varsel då vi ofta kommer ringa in dig samma dag som passet är.Vi söker dig som är ute efter ett långsiktigt extraarbete och som kommer att kunna arbeta nu i sommar så väl som under den kommande hösten. Låter detta som någonting för dig? Skicka då in din ansökan omgående, vi arbetar med löpande urval. Frågor besvaras av Carin Carlsson via mejl carin.carlsson@qwork.se OBS!! Din ansökan skickar du in via formuläret kopplat till annonsen. Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis IT, handel, industri och administration. Vår vision är att vara Sveriges bästa bemanningsföretag, där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och jobben. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
Företag: Qwork Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga QWORK söker utåtriktade säljare för extraarbete på Åhléns! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: QWORK söker utåtriktade säljare för extraarbete på Åhléns!

Säljande make up artist
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Nordens starkare varumärken med 77 varuhus i Sverige och 32 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Under 2013 omsatte Åhléns 4,8 miljarder och 3 000 skickliga medarbetare mötte över 80 miljoner kunder. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. Brinner du för försäljning, service, människor och skönhet? Då kanske du är den säljande makeupartist/hudterapeut vi söker till vårt varuhus! Som säljande makeupartist/hudterapeut på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen på vår skönhetsavdelning genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus.  Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för skönhet och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln * Är utbildad makeupartist eller hudterapeut För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete samt har stort resultatfokus och tycker personlig försäljning är roligt. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Deltid 75%. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande make up artist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande make up artist

Åhlens Värnamo söker Visual Merchandiser
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Nordens starkare varumärken med 77 varuhus i Sverige och 32 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Under 2013 omsatte Åhléns 4,8 miljarder och 3 000 skickliga medarbetare mötte över 80 miljoner kunder. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. Har du känsla för färg och form, stort intresse och kunskap om mode och trender samt älskar försäljning och service? Då är kanske du den Visual merchandiser vi söker! Som visual merchandiser på Åhléns ansvarar du för varuhusets totala säljmiljö och arbetar utifrån ett givet butikskoncept för att genom aktiva insatser optimera försäljningen. Du ansvarar för att skapa en atmosfär som är inspirerande, föränderligt och skapar köplust. Du ska också planera, genomföra och följa upp kampanj- och aktivitetsexponeringar i samverkan med övriga säljare samt utbilda och stötta de i det dagliga arbetet. Du medverkar aktivt och kan påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Genom din kunskap om produkter, material, mode, trender är du en nyckelperson för varje besökare. Du ingår även i varuhusets ledningsgrupp. Vi söker dig som: * Har några års erfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln * Har några års erfarenhet av en liknande roll som visual merchandiser/kommunikatör. * Har utbildning inom butikskommunikation/dekoratörsutbildning/visual merchandising.  * Har stort intresse och känsla för mode, trender, färg och form För att lyckas i rollen brinner du för mode och trender och ser säljmöjligheter i allt du gör. Du är vidare kreativ och analytisk samt van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera samt engagera andra. Vidare är du positiv, målinriktad samt flexibel. Du bör även vara van att arbeta i högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Låter detta som den rätta utmaningen för dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Åhlens Värnamo söker Visual Merchandiser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhlens Värnamo söker Visual Merchandiser

Åhléns Piteå söker vikarierande Visual Merchandiser
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Nordens starkare varumärken med 77 varuhus i Sverige och 32 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Under 2013 omsatte Åhléns 4,8 miljarder och 3 000 skickliga medarbetare mötte över 80 miljoner kunder. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. Har du känsla för färg och form, stort intresse och kunskap om mode och trender samt älskar försäljning och service? Då är kanske du den Visual merchandiser vi söker! Som visual merchandiser på Åhléns ansvarar du för varuhusets totala säljmiljö och arbetar utifrån ett givet butikskoncept för att genom aktiva insatser optimera försäljningen. Du ansvarar för att skapa en atmosfär som är inspirerande, föränderligt och skapar köplust. Du ska också planera, genomföra och följa upp kampanj- och aktivitetsexponeringar i samverkan med övriga säljare samt utbilda och stötta de i det dagliga arbetet. Du medverkar aktivt och kan påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Genom din kunskap om produkter, material, mode, trender är du en nyckelperson för varje besökare. Du ingår även i varuhusets ledningsgrupp. Vi söker dig som: * Har några års erfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln * Har några års erfarenhet av en liknande roll som visual merchandiser/kommunikatör. * Har utbildning inom butikskommunikation/dekoratörsutbildning/visual merchandising.  * Har stort intresse och känsla för mode, trender, färg och form För att lyckas i rollen brinner du för mode och trender och ser säljmöjligheter i allt du gör. Du är vidare kreativ och analytisk samt van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera samt engagera andra. Vidare är du positiv, målinriktad samt flexibel. Du bör även vara van att arbeta i högt tempo och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, tjänsten är ett vikariat på  1 år med start okt/nov. Frågor och funderingar kan skickas till thomas1.andersson@ahlens.se Låter detta som den rätta utmaningen för dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Piteå
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Åhléns Piteå söker vikarierande Visual Merchandiser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åhléns Piteå söker vikarierande Visual Merchandiser

VD-assistent till Åhléns AB
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Nordens starkare varumärken med 77 varuhus i Sverige och 32 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Under 2013 omsatte Åhléns 4,8 miljarder och 3 000 skickliga medarbetare mötte över 80 miljoner kunder. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se  På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. Åhléns AB söker nu en VD-assistent. Rollen går i stort ut på att underlätta för, planera, koordinera och strukturera kring VDs olika åtaganden och ställer höga krav på att du självständigt kan lyfta blicken och identifiera uppgifter och lösningar snabbt. Du har vana att tänka själv och ligga steget före och prioritera. Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter i nära samarbete med bolagets ledning varför det är mycket viktigt att du är van att hantera konfidentiell information med hög integritet. Arbetsbeskrivning: I rollen som VD-assistent kommer du att arbeta nära VD och delvis också företagsledningen. Arbetet innebär att sköta administrativa sysslor såsom kalenderhantering, mötesbokningar, informationsspridning, produktion av avancerat presentationsmaterial, korrekturläsning, reseplanering samt andra aktiviteter och uppgifter som berör VD. Du deltar vid och för protokoll vid månatliga företagsledningsmöten, styrgrupper där VD är ordförande samt styrelsemöten (kalla, distribuera agenda, planera, ta protokoll, uppföljning etc på engelska). Som VD-assistent är du även med vid planering och genomförande/dokumentering av konferenser och större möten i Sverige. Du tillhandahåller och strukturerar upp information och nödvändigt material inför möten samt sköter den dagliga logistik­planeringen kring VD. Rollen innefattar även fakturahantering varför det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i något ekonomisystem. Du har ett nära samarbete med andra assistenter inom koncernen och arbetar mycket självständigt. Personliga egenskaper: Du har en hög servicenivå, stor flexibilitet och vana att hantera adhoc uppgifter och lösa situationer när de uppstår. Du har ett gott eget omdöme, hög integritet och en ”can do” attityd. Som person har du lätt för att samarbeta och kommunicera med olika parter över fler arbetsområden. Det är du som tar initiativ till att saker sker och det är därför viktigt att du har en proaktiv och nyfiken attityd samt att du är en problemlösare med skinn på näsan. Tidigare erfarenhet och kompetenskrav: Vi tror att du är van att organisera och strukturera dig själv och andra samt är van att arbeta i en internationell, tempofylld och professionell miljö där det ställs höga krav på medarbetarna. Du kan ha erfarenhet från en liknande tjänst men även ha en annan bakgrund med rätt förutsättningar och kompetens för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlighet. Hög datakunskap och dokumenterad erfarenhet av avancerad användning av Power Point är viktigt. Då VD är engelsktalande är det även ett krav att du talar och skriver flytande engelska såväl som svenska. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start under hösten 2014. Stämmer du in på ovanstående beskrivning är du varmt välkommen med din ansökan och CV genom nedanstående länk snarast möjligt, dock senast den 19 september 2014. Urvalsprocessen kommer att ske löpande. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Susanne Waering på Sense Talents via e-post: susanne@sensetalents.se.
Företag: Sense Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga VD-assistent till Åhléns AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VD-assistent till Åhléns AB

Säljare
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Nordens starkare varumärken med 77 varuhus i Sverige och 32 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Under 2013 omsatte Åhléns 4,8 miljarder och 3 000 skickliga medarbetare mötte över 80 miljoner kunder. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. Brinner du för försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den säljare vi söker till vårt varuhus! Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus. Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för mode och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Tjänsten är ett vikariat på deltid. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Värnamo
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Värnamo, Säljare Axstores Åhléns
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Säljare
Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Nordens starkare varumärken med 77 varuhus i Sverige och 32 butiker i Norge. Vår mission är att förenkla, förbättra och förgylla livet för våra kunder varje dag. Under 2013 omsatte Åhléns 4,8 miljarder och 3 000 skickliga medarbetare mötte över 80 miljoner kunder. Åhléns är en del av detaljhandelskoncernen Axstores. www.ahlens.se På Åhléns jobbar vi med människors drömmar, utmaningar och behov. Det börjar redan i skapandet av produkterna, och följer sedan med från varuhusen och hem till någons liv. Och eftersom människor ständigt är på väg mot något nytt, är vi som företag också det. Hoppas du vill följa med oss på vår resa. Brinner du för försäljning, service, människor och mode? Då kanske du är den säljare vi söker till vårt varuhus! Som säljare på Åhléns är din huvudsakliga uppgift att driva försäljningen genom att ta aktiva kundkontakter och erbjuda den bästa service som överträffar kundens förväntningar. I ditt arbete ingår även att genomföra kampanjer och aktiviteter och tillsammans med dina kollegor säkerställer du en inspirerande och säljande varuhusmiljö som skapar köplust. Genom din personlighet, säljkunskap och produktkännedom kommer du att skapa nöjda kunder som återvänder till ert varuhus. Vi söker dig som: * Känner stolthet i att ge den bästa service och göra kunden nöjd * Brinner för försäljning och drivs av att sälja mer * Har stort intresse för mode och trender och våra produkter * Har arbetserfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln För att lyckas i rollen måste du älska mötet med kunden, vara positiv och ha en hög servicekänsla. Du är vidare målinriktad och engagerad i ditt arbete. Du är flexibel samt bör vara van att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att arbeta i team och att uppnå mål genom samarbete. Tjänsten är ett vikariat på deltid. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Axstores Åhléns
Ort: Värnamo
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Värnamo, Säljare Axstores Åhléns
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare


Sök lediga jobb Åhléns

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se