Åmåls kommun, integrations och arbetsmarknadsförvaltningen jobb

Åmåls kommun, integrations och arbetsmarknadsförvaltningen jobb Åmåls kommun, integrations och arbetsmarknadsförvaltningen jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Åmåls kommun, integrations och arbetsmarknadsförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Åmåls kommun, integrations och arbetsmarknadsförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare till årskurs 5 Johannes skola- Stockholm

 2. Lärarvikarie till årskurs 4 på Johannes- Stockholm

 3. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola- Stockholm

 4. Lärare i förskoleklass/förskollärare till Johannes- Stockholm

 5. Socionom till Ungdomsmottagning i Norrtälje- Norrtälje

 6. Handläggare - skötsel av skyddande naturområden- Stockholm

 7. Executive Assistant- Stockholm

 8. Skolassistent / fritidspedagog Parkhemsskolan- Botkyrka

 9. Vi söker en HR Business Partner till Ramirent- Stockholm

 10. Logistikassistent till Plantagen- Järfälla


Mer beskrivning

Lärare till årskurs 5 Johannes skola
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Johannes skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Johannes skola är en grundskola för år F-6 med ca. 500 elever. Vår tvåspråkiga inriktning, engelska/svenska, som innebär att en tredjedel av våra elever undervisas på hälften engelska och hälften svenska och vår internationella karaktär, genomsyrar hela verksamheten. Vår skola är en av de skolor som deltar i en stor satsning från utbildningsföraltningen som innebär att vi arbetar med ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i vår undervisning. Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen! 1 plats(er).Till hösten söker vi en grundskollärare/mentor till en av våra tre femmor. Du kommer att undervisa i de ämnen du har behörighet i, i "din" klass och i viss mån i någon eller några av de andra klasserna inom 4-6-enheten. Du ska ha ha tagit ut lärarexamen/lärarlegitimation. Vi önskar att du har behörighet att undervisa upp till och med årskurs 6 i ämnena SV/MA/NO. Det är en fördel om du också har behörighet/lärarlegitimation som förskollärare. Goda IT-kunskaper ökar dina möjligheter till lärarjobb hos oss. Vi deltar i en stor IT-satsning och har tillgång till ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i undervisningen. Egenskaper som vi efterfrågar är god organisationsförmåga, drivkraft, stresstålighet och en positiv grundinställning. Det är också viktigt för oss att du ser din pedagoggärning som en "del i helheten" på vår skola och har ett stort intresse för skolutveckling. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. Vi skolledare har semester mellan den 1/7-4/8 och är tillbaka den 5/8. Så misströsta inte om ni inte hör något ifrån oss före den 5/8. Vi kommer att försöka boka in intervjuer direkt när vi är tillbaka. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Ingrid Sahl,08-508 44 513 Catrin Hyllander Nyqwist, Rektor, 08-508 44 540, 076-12 44 540, catrin.nyqwist@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Johannes skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till årskurs 5 Johannes skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till årskurs 5 Johannes skola

Lärarvikarie till årskurs 4 på Johannes
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Johannes skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Johannes skola är en grundskola för år F-6 med ca. 500 elever. Vår tvåspråkiga inriktning, engelska/svenska, som innebär att en tredjedel av våra elever undervisas på hälften engelska och hälften svenska och vår internationella karaktär, genomsyrar hela verksamheten. Vår skola är en av de skolor som deltar i en stor satsning från utbildningsförvaltningen som innebär att vi arbetar med ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i vår undervisning. Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen! 1 plats(er).Till hösten söker vi en vikarierande grundskollärare/mentor till en av våra tre fyror. Du kommer att undervisa i de ämnen du har behörighet i, i "din" klass och i viss mån i någon eller några av de andra klasserna inom 4-6-enheten. Du ska ha ha tagit ut lärarexamen/lärarlegitimation. I första hand önskar vi att du har behörighet att undervisa upp till och med årskurs 6 i ämnen SV/MA/NO. Det är en fördel om du också har behörighet/lärarlegitimation som förskollärare. Goda IT-kunskaper ökar dina möjligheter till lärarjobb hos oss. Vi deltar i en stor IT-satsning och har tillgång till ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i undervisningen. Egenskaper som vi efterfrågar är god organisationsförmåga, drivkraft, stresstålighet och en positiv grundinställning. Det är också viktigt för oss att du ser din pedagoggärning som en "del i helheten" på vår skola och har ett stort intresse för skolutveckling. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. Vi skolledare har semester mellan den 1 juli och 4 augusti. Vi är tillbaka den 5 augusti så misströsta inte om du inte hör något från oss innan dess. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Ingrid Sahl,08-508 44 513 Catrin Hyllander Nyqwist, Rektor, 08-508 44 540, 076-12 44 540, catrin.nyqwist@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Johannes skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie till årskurs 4 på Johannes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie till årskurs 4 på Johannes

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Johannes skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Johannes skola är en mellanstor grundskola för år F-6 med ca. 500 elever. Vår tvåspråkiga inriktning, engelska/svenska, som innebär att en tredjedel av våra elever undervisas på hälften engelska och hälften svenska och vår internationella karaktär, genomsyrar hela verksamheten. Vår skola är en av de skolor som deltar i en stor satsning från utbildningsförvaltningen som innebär att vi arbetar med ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i vår undervisning. Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen! 1 plats(er).Till hösten söker vi en fritidspedagog till vår skola. Ditt uppdrag innebär att du tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget ska ansvara för planering, genomförande och uppföljning/utvärdering av verksamheten på din avdelning, i detta fall åk 1. Uppdraget innebär också ett engagerat deltagande i klassrummet och ett gott samarbete med berörda lärare. Din arbetstid kommer att vara förlagd i klassrummet, under raster och på fritidshemmet. Uttagen examen som fritidspedagog, förskollärare eller grundskollärare i fritidshem krävs. Goda IT-kunskaper ökar dina möjligheter till arbete hos oss. Vi deltar i en stor IT-satsning och har tillgång till ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i undervisningen. Egenskaper som vi efterfrågar är god organisationsförmåga, drivkraft, stresstålighet och en positiv grundinställning. Det är också viktigt för oss att du ser din pedagoggärning som en "del i helheten" på vår skola och har ett stort intresse för skolutveckling. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av verksamhet på fritidshem är meriterande. Arbetstid: Dagtid. Vi skolledare är på semester mellan den 1 juli till den 4 augusti. Vi är åter på plats den 5 augusti så misströsta inte om du inte hört något ifrån oss inna dess. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Ingrid Sahl,08-508 44 513 Catrin Hyllander Nyqwist, Rektor, 08-508 44 540, 076-12 44 540, catrin.nyqwist@stockholm.se Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Johannes skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola

Lärare i förskoleklass/förskollärare till Johannes
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Johannes skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Johannes skola är en grundskola för år F-6 med ca. 500 elever. Vår tvåspråkiga inriktning, engelska/svenska, som innebär att en tredjedel av våra elever undervisas på hälften engelska och hälften svenska och vår internationella karaktär, genomsyrar hela verksamheten. Vår skola är en av de skolor som deltar i en stor satsning från utbildningsföraltningen som innebär att vi arbetar med ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i vår undervisning. Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen! 1 plats(er).Som förskollärare i förskoleklass ska du tillsammans med arbetslaget ansvara för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av det pedagogiska arbetet samt se till att en positiv och utvecklingsbefrämjande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen. Du ska hålla möten och individuella utvecklingssamtal med föräldrar och ansvara för att varje enskilt barn erhåller en individuell utvecklingsplan. Som lärare i förskoleklass och årskurs 1 ligger undervisningstid till viss del på eftermiddagen i ett nära samarbete med fritidspedagoger. Du ska ha ha tagit ut lärarexamen/lärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskoleklass Det är en fördel om du också har behörighet/lärarlegitimation med behörighet att undervisa i SV/SO i åk 1-3/1-6. Goda IT-kunskaper ökar dina möjligheter till lärarjobb hos oss. Vi deltar i en stor IT-satsning och har tillgång till ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i undervisningen. Egenskaper som vi efterfrågar är god organisationsförmåga, drivkraft, stresstålighet och en positiv grundinställning. Det är också viktigt för oss att du ser din pedagoggärning som en "del i helheten" på vår skola och har ett stort intresse för skolutveckling. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. Vi skolledare har semester mellan den 1 juli och den 4 augusti. Vi är på plats igen den 5 augusti så misströsta inte ifall du inte hört nåt ifrån oss innan dess. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Ingrid Sahl,08-508 44 513 Catrin Hyllander Nyqwist, Rektor, 08-508 44 540, 076-12 44 540, catrin.nyqwist@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Johannes skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass/förskollärare till Johannes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass/förskollärare till Johannes

Socionom till Ungdomsmottagning i Norrtälje
Barn, ungdom och familj (BUF) är ett verksamhetsområde där Barn- och elevhälsan, Barnmottagning, Ungdomsmottagning, Barnmorskemottagningar, BVC och Öppen förskola ingår. Vi arbetar i nära samverkan med barn, ungdomar och familjer. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som kurator/socionom på vår ungdomsmottagning. Som kurator/socionom på Ungdomsmottagningen arbetar du i ett team bestående av barnmorskor och läkare. I arbetsuppgifterna som socionom ingår att du ska ha individuella jag-stödjande-samtal, krisbearbetning, utåtriktat arbete för skolklasser mm. KVALIFIKATIONER # Är utbildad Socionom # Kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. # Har en god förmåga att bygga nätverk i olika konstellationer. #Har lätt för att samarbeta. # Vill främja det friska i varje individ. # Vill medverka till utveckling av Ungdomsmottagningens arbete Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom till Ungdomsmottagning i Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom till Ungdomsmottagning i Norrtälje

Handläggare - skötsel av skyddande naturområden
Länsstyrelsen är regeringens företrädare i regionen och samordnare för det regionala utvecklingsarbetet. Vi arbetar med frågor som rör miljö, natur, arbetsmarknad, kompetensförsörjning, näringsliv, social utveckling, djurskydd, beredskap, jämställdhet, integration, infrastruktur och bostäder. Med bred kompetens och helhetssyn arbetar vi för en långsiktigt hållbar utveckling i Stockholms län – där ekonomisk utveckling, miljö och social välfärd förenas. Bredden i vårt uppdrag ger våra 450 medarbetare intressanta och varierande arbetsuppgifter, goda möjligheter att utvecklas samt möjligheten att bidra till en god samhällsutveckling. Ansvar, respekt, balans och engagemang vägleder oss i arbetet och beskriver vårt förhållningssätt till varandra, medborgarna och andra intressenter. ARBETSUPPGIFTER Länsstyrelsens avdelning för miljöfrågor arbetar för att tillförsäkra nuvarande och kommande generationer möjligheter till en god livsmiljö, folkhälsa och välfärd genom att genomföra riksdagens och regeringens politik. Verksamheten omfattar många olika områden som innefattar både strategiska frågor och handläggning vilket kräver både bred kompetens och djup sakkunskap. Avdelningen består av drygt 90 medarbetare fördelade på de fyra enheterna naturvård, miljöskydd, miljöplanering och miljöanalys. Enheten för naturvård består av cirka 20 medarbetare. Enheten ansvarar för arbetet med skydd av områden såsom värdefulla naturskogar och marina miljöer, översyn av det utvidgade strandskyddet, förvaltning av skyddade naturområden, åtgärdsprogram för hotade arter, artskydd samt vilt- och rovdjursförvaltning. Som handläggare inom skötsel och förvaltning av skyddade naturområden kommer du i första hand att arbeta med att planera och beställa skötselåtgärder i naturreservat. Arbetet omfattar åtgärder för besökare, skötsel av naturtyper samt arbete avtal och upphandling. Tjänsten innefattar även viss handläggning av naturvårdsärenden såsom dispenser och tillståndsgivning i naturreservat, samrådsärenden och tillsyn. Arbetet utförs i en grupp om fyra medarbetare och i nära samarbete med andra funktioner inom myndigheten. Tjänsten innebär kontakter med andra myndigheter, kommuner, markägare, djurhållare, allmänheten med flera. KVALIFIKATIONER Du är naturvetare med inriktning mot naturvård eller har motsvarande relevant utbildning. Du bör ha erfarenhet från arbete med skötsel av naturområden, projektledning eller ärendehandläggning inom naturvårdsområdet. Arbetet innebär fältbesök och körkort är därför ett krav. Vi ställer krav på mycket god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt, vilket innebär att du formulerar dig tydligt, konkret och sakligt. Du strävar alltid efter att skapa och förvalta goda relationer, såväl internt som externt. Du har god datavana, vilket innebär att du har goda kunskaper och färdigheter i Office. Det är meriterande med kunskaper i GIS. Arbetet förutsätter att du trivs med att arbeta i team. För oss betyder det att du har god förmåga att vara ansvartagande och konstruktiv tillsammans med andra. Du är resultatorienterad, vilket innebär att du fullföljer egna och gemensamma arbetsuppgifter och mål. Då du bland annat kommer att formulera avtal vilket ställer krav på noggrannhet. Du ska vara initiativrik och bra på att driva frågor självständigt. Du är samhällsintresserad och kompletterar oss med din förmåga, vilja, dina kunskaper och färdigheter.
Företag: Länsstyrelsen i Stockholms län
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare - skötsel av skyddande naturområden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare - skötsel av skyddande naturområden

Executive Assistant
Fazer Group is a family company founded in 1891, when Karl Fazer opened his first café in Helsinki. Today Fazer operates in eight countries and two business areas committed to creating taste sensations: Fazer Food Services and Fazer Bakeries & Confectionery. Fazer Group‘s turnover for 2012 was almost 1,7 million euros and the Group employed more than 15,000. Fazer Food Services is the leading contract catering company in the Nordic countries offering customers delicious food and tailor-made service solutions. Fazer Food Services has over 1100 restaurants in the Nordic Countries. Services include private and public sector personnel and student restaurants, public restaurants and cafés, restaurants at conference centres as well as food services for schools and public service organisations. Fazer Food Services’ key brands are Karl Fazer, Fazer and Amica. We are now looking for an Executive Assistant to the Managing Directors of Fazer Food Services and Fazer Food Services Sweden.   Your main task is to provide high level administrative support that involves calendar maintenance, scheduling meetings and events, travel management, managing information requests, preparing materials and responding to general queries. Your role is vital in interacting and co-operation with different parts of the organization.  To be successful in this position, you have extensive administrative experience and a Bachelor degree in administration. You are a structured planner, flexible and solution-oriented team worker, who enjoys working in a high-paced environment. Your approach is dynamic and efficient in front of new tasks and projects. You communicate fluently in both written and spoken Swedish as well as in English. Any Finnish skills are considered as an advantage. Your IT skills are on good level and you are eager to learn and use new IT systems. We offer you an interesting position in the world of tastes and an opportunity to develop your skills further. At Fazer we want to encourage our personnel to actively participate in the development of their own work and the company as a whole. The position is a full time job, located at our headquarters in Stockholm. Application Please send your application as soon as possible, as the selection and interview process is ongoing. Latest day to apply is 2013-08-30.
Företag: Fazer Food Services Business Area
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Executive Assistant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Executive Assistant

Skolassistent / fritidspedagog Parkhemsskolan
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Som skolassistent ansvarar du för att samordna och adminstrera skolans verksamhet. System som ingår i tjänsten är: *extens - elev/personalregistrering, SCB statestik, klasslistor, undervisnings-grupper, modersmålsgrupper osv. * vklass - administratör, får novaschem att synka, löser pedagogernas problem, bistår vårdnadshavare och pedagoger med lösenord. * novaschem - lägger in schema i novaschem som synkas med vklass * IOF - mottagningsattestering av fakturor * Beslutsstöd - translistor (ser så inget hamnat på fel konto/verksamhet), bevakar pedagogernas löner så inget ser konstigt ut, bistår pedagogerna med budgetfrågor * E-tjänsten - hanterar in och ut flyttningar, modersmålsansökningar, håller koll på fritidsuppsägningar, skolvalet * HRM - bistår pedagogerna med frågor ang. lön etc, bevakar att pedagoger lägger in frånvaro etc Har tät kontakt med lönekontoret. Gör lunchlistor och momsomföringar för kostnaden av luncher. * Unikum - registrerar grupper/pedagoger, bistår vårdnadshavare och pedagoger med lösenord * Comaea/Koll - registrerar pedagogerna * Hemsidan - ansvarar för att hemsidan uppdateras kontinuerligt * Lex-diarieföring Arbeta i skolans fritidsverksamhet KVALIFIKATIONER Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter Vi ser gärna att du har erfarenhet av: * att arbeta som adminstratör * att arbeta med service * att hantera ekonomi * att hantera olika system Att arbeta/utveckla fritids
Företag: Botkyrka kommun, Skolområde Tullinge
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skolassistent / fritidspedagog Parkhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolassistent / fritidspedagog Parkhemsskolan

Vi söker en HR Business Partner till Ramirent
Ramirent är ett av Sveriges största maskinuthyrningsföretag och bland våra kunder märks företag inom såväl bygg- som övrig industri samt offentlig sektor. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 11 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. Vårt mål inom HR är att se till att vi har engagerade medarbetare med rätt kompetens för att utföra ett riktigt bra jobb. Detta gör vi genom att stödja och rådgiva våra chefer i deras vardag i medarbetarfrågor samt genom att utveckla och se till att vi har effektiva och smidiga HR processer. HR arbetet inom Ramirent har nu kommit till en ny fas där du kommer spela en viktig roll. Du kommer att vara delaktig i att implementera koncerngemensamma HR processer i organisationen som är kopplande till företagets strategi. Som HR Business Partner arbetar du nära vår verksamhet vilket innebär att du fungerar som bollplank och rådgivare till våra chefer i en eller flera regioner för att ge dem förutsättningar att lyckas i sina ledarroller. I arbetsuppgifterna ingår bland annat: • Ansvara för arbetsrättsliga frågor samt förhandlingar • Rekrytering • Driva medarbetarsamtalsprocessen • Arbeta med medarbetarundersökningen • Rehabiliteringsärenden • Medverka till att utveckla arbetet inom successionsplanering • Driva och följa upp lönerevisionen • Löpande personaladministration Du kommer även att delta i utvecklingsfrågor tillsammans med övriga i HR-gruppen. Eftersom organisationen är geografiskt spridd kan tjänsten innebära en del resor. Din bakgrund Vi söker dig som har utbildning inom PA-programmet eller motsvarande och ca 5 års arbetslivserfarenhet av breda HR-frågor. Arbetet förutsätter att du är van att driva många frågor samtidigt samt leverera till utsatta deadlines. Du har goda kunskaper i arbetsrätt och en vana av fackliga förhandlingar. Vi söker dig som vill arbeta i ett öppet företagsklimat med fokus på laganda. Du har förmågan att skapa förtroende och kontakter, ta initiativ och motivera människor i din omgivning med en positiv grundinställning. Du har en god människokännedom och en hög grad av personlig mognad och integritet. Vi erbjuder Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå. Mer om tjänsten Tjänsten är placerad i Stockholm. I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Ann-Sophie Mattsson, tel: 073-521 65 21. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se/jobb så snart som möjligt, dock senast 2013-07-31. Intervjuer sker i augusti. Varmt välkommen med din ansökan! Wise Professionals AB – kvalificerad bemanning och rekrytering – http://www.wise.se/ – Stockholm – Göteborg – Malmö – växel 08-555 29000
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en HR Business Partner till Ramirent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en HR Business Partner till Ramirent

Logistikassistent till Plantagen
QWORK Sweden AB Kundföretaget Plantagen är ett av Nordens ledande inom trädgård och skötsel. De strävar efter att erbjuda ett brett sortiment med utvalda produkter, låga priser och självklart en positiv och tillmötesgående personal! Nu söker vi en Logistikassistent till huvudkontoret i Barkarby. Arbetsbeskrivning Inom Supply Chain finns rollen som Logistikassistent inom Logistikavdelningen. Du kommer att ingå i ett team som arbetar med logistikflöden från leverantörer till butiker i Sverige, Norge, Finland och Irland. Plantagen Logistik jobbar med en centralisering av befintliga lager i Sverige och Norge till ett gemensamt Nordiskt lager i Trollhättan, Sverige. För att optimera logistikflödena ytterligare söker vi nu en person som kommer att vara spindeln i nätet för våra ingående leveranser där kravet på noggrannhet är viktigt. Du kommer att ha en viktig roll att följa upp dokument och att se till att vårt centrallager har rätt "master data" för att kunna sköta sitt arbete enligt bästa kvalitet och kostnad. Arbetsuppgifterna består av:
 • Tillsammans med övriga inom teamet för Logistik säkerställa att logistikflöden fungerar på ett optimalt sätt
 • Orderadministration och logistikplanering
 • Hantering och uppföljning av leverantörsfakturor och dokument enligt rutiner
 • Säkerställande av inkommande leveranser från våra leverantörer i Asien och Europa
 • Leveransavisering via våra system till vårt Nordiska centrallager
 • Kontakter och gränssnitt mot vår Inköpsavdelning, Ekonomiavdelning och vårt nya centrallager
 • Hantering och orderläggning av påfyllnadsleveranser till lager kan vara aktuellt
 • Tjänsten är till en början ett bemanningsuppdrag där du blir anställd av Qwork men arbetar hos Plantagen. Möjligheten att bli överrekryterad är mycket stor så vi letar efter dig som ser detta som någonting långsiktigt. Din profil Vi söker dig som:
 • Idag arbetar inom transport och logistik i liknande roll
 • Arbetar systematiskt och är noggrann
 • Har förmågan att identifiera felaktigheter och vara lösningsorienterad på både kort & lång sikt
 • Är en utpräglad lagspelare
 • Har erfarenhet från handels och/eller butiksvärlden är meriterande
 • Är kommunikativ, har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har goda kunskaper i Officepaketet
 • Kunskaper i Visma Business är meriterande
 • Som person är det viktigt att du gillar ständiga förbättringar. Plantagen är ett entreprenörsdrivet företag varför du måste vara kreativ, nyfiken, nytänkande och gilla utmaningar. För att trivas i en ibland hektiska miljö är det viktigt att du är stresstålig och prestigelös. Tillträde i början, alternativt mitten, på augusti. Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef Carin Carlsson, via vår växel: 08-21 55 60. Välkommen in med din ansökan! Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis handel, industri IT och administration. Vår vision är att vara det kvalitetsledande bemanningsföretaget för våra kunder och konsulter. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se
  Företag: QWORK Sweden AB
  Ort: Järfälla
  Publicerad : 07-01
  Sök fler jobb liknande: lediga Logistikassistent till Plantagen jobb
  Tillbaka till listan
  Klicka här och sök jobb som: Logistikassistent till Plantagen


  Sök lediga jobb Åmåls kommun, integrations och arbetsmarknadsförvaltningen

  Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


  Visa


  Söka jobb tips
  © Jobblediga.se