Årjäng jobb - lediga jobb

Årjäng jobb Årjäng jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Årjäng. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Årjäng. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. IT-tekniker- Årjäng

 2. Lärare; no och matte på grund-och gymnasienivå- Årjäng

 3. Silbodalskolan söker skoladministratör/sekr- Årjäng

 4. Områdeschef, hälso- och sjukvård- Årjäng

 5. Legitimerad Sjuksköterska- Årjäng

 6. Legitimerad Sjuksköterska- Årjäng

 7. Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare- Årjäng

 8. Sjukgymnast- Årjäng

 9. Legitimerad Arbetsterapeut - Årjäng- Årjäng

 10. Allmänspecialist till vårdcentral i Årjäng- Årjäng

 11. Säljare sökes i Årjäng med/utan erfarenhet- Årjäng

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Årjäng.- Årjäng

 13. Butikskonsulent ÅRJÄNG-CHARLOTTENBERG- Årjäng

 14. Grundskolelärare Stommens skola 80-100%- Årjäng

 15. Säljare sökes i Årjäng med/utan erfarenhet- Årjäng

 16. Silbodalskolan söker lärare i Spanska- Årjäng

 17. Väktare, halvtid i Årjäng- Årjäng

 18. Årjängs nya butiksdemonstratör sökes!- Årjäng

 19. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Årjäng.- Årjäng

 20. Säljare sökes i Årjäng med/utan erfarenhet- Årjäng

 21. Homepartysäljare - Årjäng- Årjäng

 22. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare- Årjäng

 23. Distriktssköterska vårdcentralen i Årjäng- Årjäng

 24. Tandsköterska, Folktandvården Årjäng- Årjäng

 25. Lärling Målare- Årjäng

 26. Pizzabagare till Pizzeria Venedig i Årjäng- Årjäng

 27. Kommunikatör Årjäng- Årjäng

 28. Socialsekreterare- Årjäng

 29. Restaurangansvarig Årjängs camping & stugor- Årjäng

 30. Kvinnlig personlig assistent sökes till kund i Årjäng- Karlstad

 31. Grundskolelärare Böns skola 50%- Årjäng

 32. Distriktssköterska/sjuksköterska, VC Årjäng och VC Eda- Arvika

 33. 4 servicetekniker till Årjäng- Årjäng

 34. Socialsekreterare- Årjäng

 35. Kvinnlig personlig assistent sökes till kund i Årjäng- Karlstad

 36. Förskollärare 100% Tv- Årjäng

 37. Barnskötare 75% TV- Årjäng

 38. Sjuksköterska till Flyktingmottagning i Årjäng- Årjäng

 39. Sjukgymnast, sjukgymnastmottagningen, Årjäng- Årjäng

 40. Kökschef- Årjäng


Mer beskrivning

IT-tekniker
Årjängs kommun består av ca 10 000 invånare, där vår vision är en välmående, modern och effektiv kommun med god service och växande företagsamhet. Här vill kreativa människor bo och utvecklas med närhet till både natur och storstad. ARBETSUPPGIFTER IT-utvecklingen i Årjängs kommun är inne i ett expansivt moderniseringsskede med ny drifthall, ny servermiljö, ny Microsoft plattform och en övergång mot fiberbaserad nätinfrastruktur. Verksamheterna/Förvaltningarna ställer allt högre krav på åtkomst och tillgänglighet vilket innebär nya utmaningar, nya lösningar och en mer effektiv och stödjande IT verksamhet. IT-avdelningen ansvarar för utveckling, utbyggnad, installation, drift, support och förvaltning av kommungemensamma IT-system och nätverk. Som IT-tekniker löser du dessutom ärenden som inkommer till vår helpdesk. Det innefattar direktkundkontakt eller support via telefon och mail. Du handhar och vägleder vid beställning av IT- och telefoni-utrustning (datorer, skärmar, surfplattor, smartphones, projektorer, smartboards, etc.) Vill du vara med och driva IT-utvecklingen vidare i Årjängs kommun? KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har, • högeskoleutbildning inom området informationsteknik/datornätverk eller motsvarande kunskaper förvärvde på annat sätt • minst 2 års erfarenhet av IT-support i Microsoftmiljö • goda kunskaper om och erfarenhet av arbete med Windows 7 Enterprise, Windows Server 2008 R2, MS Exchange 2010, Active Directory och Cisco switchprodukter. Meriterande är kunskaper om, • virtualisering, och då i synnerhet VMware vsphere • Windows 8 Enterprise • Windows Server 2012 • MS SQL 2008 - 2012 • MS Sharepoint 2010, 2012 • nätverk och kommunikationsutrustning • SAN och storagelösningar Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. • Du är kundorienterad och service inriktad, besitter förmågan att bygga professionella och långsiktiga kundrelationer. • Du är social och trivs i en roll som kräver mycket kund- och leverantörskontakt. • Du arbetar strukturerat och noggrant. • Du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. • Du har lätt för att samarbeta med såväl tekniker som icke-tekniker. Har erfarenhet av att leda IT-utvecklingsprojekt. • Du är kreativ och ser lösningar istället för hinder. • Du har god förmåga att kommunicera och analysera behov, problem och lösningar. .
Företag: Årjängs kommun, It avdelningen
Ort: Årjäng
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker jobb, IT-tekniker Årjäng, IT-tekniker Årjängs kommun, It avdelningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker

Lärare; no och matte på grund-och gymnasienivå
Årjängs gymnasieskola ligger i Årjängs kommun i västra Värmland. Årjäng ligger vid E18, tolv mil från Oslo och tio mil från Karlstad. Vi söker dig som har ett stort engagemang för den enskilde individen och dina arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära undervisning i NO och matematik på grund- och gymnasienivå. Vi lägger stor vikt vid pedagogisk utbildning och personlig lämplighet samt förmåga att i samarbete med övriga lärare skapa en helhet i elevens utbildning.
Företag: ÅRJÄNGS GYMNASIESKOLA / KOMVUX
Ort: Årjäng
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare; no och matte på grund-och gymnasienivå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare; no och matte på grund-och gymnasienivå

Silbodalskolan söker skoladministratör/sekr
Silbodalskolan är en F-9 grundskola med drygt 500 elever i Årjängs kommun. Skolan ligger i centralorten Årjäng som ligger i sydvästra Värmland inte så långt ifrån riksgränsen mot Norge. vid skolan finns också tre fritidshem och en mindre förskoleverksamhet. Vår nuvarande skoladministratör går nu i pension efter drygt 20 år vid skolan. Vi söker därför en skoladministratör/sekreterare som i nära samarbete med rektorerna utvecklar och har hand om många olika administrativa rutiner. Kvalifikationer Du ska ha högskoleutbildning med inriktning mot administration/ekonomi eller annan relevant akademisk utbildning samt några års arbetslivserfarenhet, gärna relaterad till arbetsuppgifterna. Du ska ha en utpräglad känsla för service och lätt för att samarbeta. Du ska vara prestigelös och drivande. Vidare är Du en god pedagog och analytiker och har lätt för att uttrycka Dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Datavana är nödvändigt. Skoladministratörstjänsten ska tillsammans med biträdande rektor avlasta rektor med administrativa arbetsuppgifter kring ekonomi, fakturor, intranät, hemsida och lokaler så att rektor kan fokusera på det pedagogiska ledarskapet. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur belastningsregistret en förutsättning för anställning.. Har Du frågor så hör av Dig. Är Du intresserad av jobbet så tveka inte att ansöka. Skolan har valt rekryteringsmedia och undanber sig kontakt med annonssäljare.
Företag: Årjängs kommun Barn- och utbildningsnämnden
Ort: Årjäng
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Silbodalskolan söker skoladministratör/sekr jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Silbodalskolan söker skoladministratör/sekr

Områdeschef, hälso- och sjukvård
Årjängs kommun består av ca 10 000 invånare, där vår vision är en välmående, modern och effektiv kommun med god service och växande företagsamhet. Här vill kreativa människor bo och utvecklas med närhet till både natur och storstad. ARBETSUPPGIFTER Som chef för hälso- och sjukvård i Årjängs kommun kommer du att ansvara för kommunens sjuksköterske- och rehabiliteringsorganisation samt för kommunens dagliga verksamhet för personer med demenssjukdom. Du är direkt underställd stöd och omsorgschefen och ingår i ledningsgruppen för stöd och omsorg, där du i samarbete med övriga områdeschefer, avdelningschef, stöd och omsorgschef och stab, tar ett ansvar för det övergripande ledningsarbetet inom verksamheten. KVALIFIKATIONER Genom ditt ledarskap skapar du delaktighet hos medarbetarna med ett målinriktat arbetssätt. Du ser helheten och har förmåga att få människor att växa i sina roller, känna arbetsglädje, stolthet och bidra till verksamhetens utveckling. B-körkort krävs. Vi söker dig med -erfarenhet från verksamhetsområdet -kvalificerad erfarenhet av arbetsledning -god analytisk förmåga -ett strategiskt tillvägagångssätt -akademisk utbildning inom arbetsområdet. Vidare är du kommunikativ, social, lyhörd och initiativrik. Du har förmåga att planera och utveckla, utifrån givna mål och ekonomiska ramar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser fram emot såväl kvinnliga som manliga sökande.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef, hälso- och sjukvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef, hälso- och sjukvård

Legitimerad Sjuksköterska
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E18 mitt emellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både naturen och staden. Kommunen är mycket expansiv vilket skapar förutsättningar för spännande och varierande arbetsuppgifter. ARBETSUPPGIFTER Arbete inom hemsjukvård, egna boendet samt äldreboenden. Man ska utöver omvårdnad kunna vara ett stöd och ge handledning i specifika situationer samt göra bedömningar och prioriteringar. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska, meriterande med vidareutbildning såsom specialistsjuksköterska, vård av äldre och distriktssköterskeutbildning. Goda kunskaper i svenska och datorvana. Viktigt med intresse för äldreomsorg och en positiv människosyn. Då vi samarbetar med olika professioner sätter vi stort värde på samarbete och flexibilitet.
Företag: Årjängs kommun
Ort: Årjäng
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad Sjuksköterska

Legitimerad Sjuksköterska
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. Kommunen är mycket expansiv vilket skapar förutsättningar för spännande och varierande arbetsuppgifter. ARBETSUPPGIFTER Arbete på särskilt boende samt inom hemsjukvården kvällar och helger. Man ska utöver omvårdnad kunna vara ett stöd och ge handledning i specifika situationer samt göra bedömningar och prioriteringar. Positivt om man kan hantera de register som vi arbetar med, bl a senior alert, BPSD m m. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska. Viktigt med intresse för äldreomsorg och en positiv människosyn. Då vi samarbetar med olika professioner sätter vi stort värde på samarbete och flexibilitet. Meriterande med specialistsjuksköterska vård av äldre samt distriktssköterskeutbildning. Goda kunskaper i svenska samt datorvana.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad Sjuksköterska

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Årjängs kommun har kommit överens med Migrationsverket om att ta emot ensamkommande barn/ungdomar i åldern 16-17 år. Som en del i mottagandet ska kommunen starta ett boende. Boendet ska drivas enligt Socialstyrelsens föreskrifter för hem för vård och boende och kommer att vara bemannat dygnet runt. Organisatoriskt kommer boendet att tillhöra verksamheten Stöd och omsorg. ARBETSUPPGIFTER I boendet ska ungdomarna få stöd och struktur i sin vardag. Under trygga förhållanden ska de stimuleras och få kunskaper som leder och hjälper dem till ökad självständighet. De ungdomar, som får permanent uppehållstillstånd, ska ges förutsättningar för en gynnsam start i det nya landet. Till boendepersonal/handledare söker vi dig som -har ett genuint intresse för arbete med människor. -stimuleras av nya verksamheter och arbetssätt -är beredd att ta ett stort eget ansvar -har förmåga att skapa förtroendefulla relationer -är nyfiken på olika kulturer -har förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer. Som boendepersonalhandledare ska du vara ett nära vuxet stöd till ungdomarna, medverka i socialplanering, vara kontaktperson mot andra verksamheter som ex. vis gode män, skola, socialtjänst, föreningsliv m fl, dokumentera fortlöpande, delta i de praktiska sysslorna på boendet. Vi erbjuder dig som boendepersonal/handledare att få delta i utveckling av en ny verksamhet, handledning och kompetensutveckling. Du kommer att vara kontaktperson/mentor för en eller flera ungdomar och ingå i ett team som arbetar runt varje ungdom. Arbetstiden kommer att bli schemalagd dag, kväll vaken och sovande natt och helg. KVALIFIKATIONER Utbildning inom socialt arbete eller pedagogik som exempelvis socialpedagog, beteendevetare, fritidspedagog, behandlingsassistent, socionom eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Erfarenhet av arbete med ungdomar och migrationsfrågor är meriterande. Du måste har arbetslivserfarenhet och körkort B. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar mångfald i utbildning, kön, ålder och etnicitet.
Företag: Årjängs kommun
Ort: Årjäng
Publicerad : 06-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare jobb, Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare Årjäng, Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare Årjängs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare

Sjukgymnast
Rehabenheten i Årjängs Kommun. Arbetsplatsen är lokaliserad till Kvarnåsen. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i ett arbetslag av sjukgymnast, arbetsterapeut och rehabassistent. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete som sker mot ordinärt boende, särskilt boende samt korttidsavdelning med rehabiliteringsplatser. Vi bedriver också hem/dagrehab för vårdtagare i ordinärt boende. KVALIFIKATIONER Leg. Sjukgymnast, med goda kunskaper i svenska både tal och skrift, datakunskap, samarbetsförmåga och ansvarstagande bedöms som viktiga.
Företag: Årjängs kommun
Ort: Årjäng
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast jobb, Sjukgymnast Årjäng, Sjukgymnast Årjängs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast

Legitimerad Arbetsterapeut - Årjäng
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning och rehabilitering, rekrytering och bemanning, starta eget utbildning och rådgivning. Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Vi expanderar och söker nu fler medarbetare som vill och kan arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering för människor där målet är återgång i arbete. Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Ditt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga, aktivitetsförmåga samt höja motivation och självförtroende för att underlätta återgången i arbete. Det gör vi bl a med olika aktiviteter, kunskapsförmedling, samtal, övningar, arbetsträning och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med människor både individuellt och i grupp. Formell kompetens: Legitimerad arbetsterapeut Minst 6 månaders erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår. Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av arbetsförmågebedömning. Meriterande om du har kunskap om olika bedömningsverktyg såsom AWP/AWC. Erfarenhet av att skaffa praktik/arbetsträningsplatser Erfarenhet från olika branscher och kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion. Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig samt tycka om att arbeta resultatorienterat. Frågor besvaras av kontorsansvarig: Sofie Laakso, 076-18 10 857 Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad Arbetsterapeut - Årjäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad Arbetsterapeut - Årjäng

Allmänspecialist till vårdcentral i Årjäng
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu dig som är specialist inom allmänmedicin för arbete på vårdcentral i Årjäng. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som distriktsläkare på vårdcentral. Journalsystem profdoc Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Maria Argenius
Ort: Årjäng
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till vårdcentral i Årjäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till vårdcentral i Årjäng

Säljare sökes i Årjäng med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Årjäng kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Årjäng med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Årjäng med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Årjäng.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Årjängs kommun sökes. Vi håller intervju torsdagen den 8 augusti. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Årjäng. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Årjäng.

Butikskonsulent ÅRJÄNG-CHARLOTTENBERG
PLOCKBOLAGET söker Butikskonsulent/merchandiser med start slutet Augusti. Uppdraget innebär att besöka butiker i Årjäng, Töcksfors och Charlottenberg veckovis, torsdag alternativt fredag för upplockning och påfyllning av varor i dagligvaruhandeln. ca. 8 - 10 tim./vecka. Butiksvana är meriterande och tillgång till bil samt körkort ett krav. Likaså datorvana och tillgång till dator och webb eftersom information och rapportering sker via internet.
Företag: PLOCKBOLAGET I SVERIGE AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskonsulent ÅRJÄNG-CHARLOTTENBERG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskonsulent ÅRJÄNG-CHARLOTTENBERG

Grundskolelärare Stommens skola 80-100%
Inför höstterminen 2013 söker vi en grundskolelärare 80-100% föräldravikariat, för undervisning i åk 1-6, mentor för blivande åk 5-6. Varaktighet 130808-131220 med ev förlängning vårterminen 2014. Vi ser gärna att du har behörighet att undervisa i NO, SO, förutom engelska, svenska och matematik. Stommens skola ligger i Västra Fågelvik i Årjängs kommun. Adekvat utbildning krävs. Vi värdesätter, förutom god lärarkompetens, god samarbetsförmåga, flexibilitet och kreativitet. Välkommen med din ansökan!
Företag: Årjängs kommun Barn- och utbildningsnämnden
Ort: Årjäng
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskolelärare Stommens skola 80-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskolelärare Stommens skola 80-100%

Säljare sökes i Årjäng med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Årjäng kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Årjäng med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Årjäng med/utan erfarenhet

Silbodalskolan söker lärare i Spanska
Silbodalskolans i Årjäng högstadium söker lärare i Spanska. Skolan söker grundskollärare som är behörig att undervisa i Spanska. Tjänsten är en 50% tjänst i Årjängs tätort. Tillträde snarast. Är Du intresserad och har frågor - kontakta rektor Maria Edfors Kullander.
Företag: Årjängs kommun Barn- och utbildningsnämnden
Ort: Årjäng
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Silbodalskolan söker lärare i Spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Silbodalskolan söker lärare i Spanska

Väktare, halvtid i Årjäng
Vi i Securitaskoncernen finns i 51 länder runtom i världen och har 300000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa. Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem. ** För anställning inom Securitas  kräver vi följande: ** * bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag * Bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna.har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G. * genomgå lämplighetstest med godkänt resultat * körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning * ordnad privatekonomi * ostraffad * drogfri **  Personliga egenskaper: ** * Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet * ansvarskännande * omdömesgill * praktiskt och tekniskt lagd * god förmåga att kommunicera med människor * lugn och stabil * utåtriktad ** Övrigt: ** Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Securitas Sverige AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare, halvtid i Årjäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare, halvtid i Årjäng

Årjängs nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: vast@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Årjäng". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Årjängs nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Årjängs nya butiksdemonstratör sökes!

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Årjäng.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Årjängs kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 4 september. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Årjäng. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Årjäng.

Säljare sökes i Årjäng med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Årjäng kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Årjäng med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Årjäng med/utan erfarenhet

Homepartysäljare - Årjäng
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Årjäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Årjäng

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Från årsskiftet 2013/2014 kommer stöd och omsorgsverksamheten att göra personalförstärkningar inom biståndsenheten för att bättre kunna göra uppföljningar för hög kvalitet inom hemtjänst och äldreboenden. ARBETSUPPGIFTER Utreda och fatta beslut enligt socialtjänstlagen, SoL, samt ansvara för uppföljningar och omprövningar av beslut. I tjänsten ingår ett nära samarbete med områdeschefer som är ansvariga för verkställighet, hemsjukvård och andra inom och utom förvaltningen. Vi använder Procapita som verksamhetssystem. KVALIFIKATIONER Vi söker en person med lämplig högskoleutbildning, t ex sociala omsorgslinjen eller socionomutbildning med inriktning mot äldre och funktionshindrade. Du ska ha dokumentations- och datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras. Vi tillämpar 6 mån provtjänstgöring. Rekryteringsprocessen kan komma att påbörjas under ansökningstidens gång.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare jobb, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Årjäng, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare

Distriktssköterska vårdcentralen i Årjäng
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Vårdcentralen i Årjäng i västra värmland har ca 5400 listade patienter och vi är en stabil personalgrupp. Vi söker nu en distriktssköterska. I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete vid vårdcentralen samt bedömning och behandling av egna patienter. KVALIFIKATIONER Du är utbildad disktriktssköterska eller sjuksköterska, gärna med mottagningsvana. Du är flexibel, lyhörd och kan göra egna bedömningar. Du ska även kunna vara delaktig i att organisera dagens arbete i samråd med dina kollegor.
Företag: Landstinget i Värmland, Division allmänmedicin
Ort: Årjäng
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska vårdcentralen i Årjäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska vårdcentralen i Årjäng

Tandsköterska, Folktandvården Årjäng
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Folktandvården i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Till Folktandvården i Årjäng söker vi nu en tandsköterska med tillträde 1 november alternativt efter överenskommelse. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar. Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och du arbetar som del i ett team. Detta innebär till största del assistans och till viss del profylaxarbete på barn- och ungdomspatienter. Vi söker Dig som är positiv och ansvarstagande samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser gärna att du är flexibel och gillar utmaningar, men framförallt kan ge våra patienter ett gott omhändertagande. Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 4 tandläkare, 5 tandhygienister och 4 tandsköterskor. I Årjäng bor det ca 10.000 invånare. Det finns tre tätorter: Årjäng, Töcksfors och Lennartsfors. Årjäng är huvudort och största ort med ca 3.500 innevånare. Förutom trav- och golfbanor erbjuder Årjäng ett rikt friluftsliv i en vacker natur med ca 1.000 sjöar. Årjäng ligger på bekvämt avstånd från Oslo (12 mil), Göteborg (22 mil), Karlstad (10 mil) och kommunikationerna är goda. För mer information se www.arjang.se KVALIFIKATIONER Tandsköterskeexamen.
Företag: Landstinget i Värmland, Ftv Årjäng
Ort: Årjäng
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska, Folktandvården Årjäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska, Folktandvården Årjäng

Lärling Målare
Måleri
Företag: Tobbes Måleri i Årjäng AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärling Målare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärling Målare

Pizzabagare till Pizzeria Venedig i Årjäng
Pizzeria Venedig i Årjäng söker ny medarbetare. Vi söker dig som har erfarenhet som pizzabagare. Du kommer även att arbeta i kassan samt med varuhantering. Tjänsten är på heltid tillsvidare och vår pizzeria har öppet till 21.00 Skicka din ansökan per e-post till: ahmadsibrahim@hotmail.com
Företag: Pizzeria Venedig
Ort: Årjäng
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Pizzabagare till Pizzeria Venedig i Årjäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pizzabagare till Pizzeria Venedig i Årjäng

Kommunikatör Årjäng
Caliptus är en av Sveriges största och mest anlitade Retailbyråer med säte i Stockholm. Vi skapar köptillfällen och butikskampanjer där kunden finns. Vi jobbar längs med hela produktkedjan, från koncept till färdig produkt. Vi genomför årligen över 15 000 marknadsaktiviteter, events och produktdemonstrationer över hela landet. Just nu söker vi dig som vill jobba med att representera olika varumärken först och främst i livsmedelsbutiker. Som anställd hos Caliptus ingår du i vår fältkår och din roll är då att berätta om och sälja våra kunders produkter ute i butikerna. Detta görs oftast genom att erbjuda kunden ett smakprov. För att passa tjänsten som Kommunikatör bör du trivas med att stå i centrum och berätta om en viss produkts egenskaper och fördelar. Vi ser gärna att du är självgående och har en förmåga att hitta egna lösningar på problem som kan uppstå i butikerna. Arbetsplatsen är på olika livsmedelsbutiker i ditt valda arbetsområde och du arbetar oftast ensam men ibland har du även en kollega vid din sida. Som person är du väldigt social, utåtriktad och engagerad. Har du tidigare erfarenheter av butiksarbete, serviceyrken eller butiksmarknadsföring är det klart meriterande men inget krav då du kommer få all utbildning av oss. Det viktigaste är att du har viljan och personligheten för att passa som Kommunikatör. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb där du varje vecka får vara med att representera olika produkter som många gånger är helt nya på marknaden. Möjligheterna att lära dig mer om marknadsföringens olika steg på ett roligt sätt är stora samt att du utvecklas enormt i att arbeta självständigt. Arbetsdagar och arbetstider varierar från vecka till vecka men våra uppdragsdagar är ofta förlagda till torsdag, fredag och/eller lördag och arbetstiderna är vanligast 11:00-19:00 på vardagar & 10-15 på helger. Skicka din ansökan med CV & personligt brev till vast@caliptus.se. Märk din ansökan med staden du söker arbete i, det vill säga: Kommunikatör i Årjäng.
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör Årjäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör Årjäng

Socialsekreterare
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E18 mitt emellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både naturen och staden. Kommunen är mycket expansiv vilket skapar förutsättningar för spännande och varierande arbetsuppgifter. ARBETSUPPGIFTER Till vår barn- och familjegrupp söker vi en socialsekreterare. Arbetet innebär ett kvalificerat utredningsarbete i barnavårdsärenden och med familjerätt, bedömning av behov av insatser, beslut om och uppföljning av insatser. KVALIFIKATIONER Socionomutbildning och erfarenhet av socialt arbete. Meriterande är om du har erfarenhet inom myndighetsområdet barn och ungdom och kunskaper om Barns behov i centrum, BBIC. Vi använder Treserva som verksamhetsprogram. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och ha god förmåga till både självständigt arbete och samarbete med såväl interna som externa samarbetspartners. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Årjängs kommun
Ort: Årjäng
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Årjäng, Socialsekreterare Årjängs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Restaurangansvarig Årjängs camping & stugor
Restaurangansvarig Årjäng Camping & Stugor, Sommarvik Sommarvik AB Årjäng Camping & Stugor, Sommarvik Årjäng, Värmland Om oss Årjäng Camping & Stugor, Sommarvik är en femstjärnig helårsöppen anläggning med 60 stugor, 300 campingtomter och 130 000 gästnätter per år. Våra kundgrupper varierar beroende på årstid - under sommaren ligger fokus på alla semesterfirare som besöker oss liksom de 200 familjer som bor hos oss under både sommar- och vintersäsong. Under vår och höst är det grupper i form av konferenser, skolresor och norska musikkårer. Vi söker dig som med "själ och hjärta" vill ta hand om vår poolbar, pub och restaurang. Under sommarsäsongen kommer dina huvudsakliga ansvarsområden vara att se till så att den dagliga verksamheten flyter på som den ska med allt från beställningar, varumottagningar, egenkontroller och personal. Under vår- och höstsäsongerna är dina huvudsakliga ansvarsområden bokning/fakturering/mottagande/uppföljning och försäljning av gruppbokningar, likaså schemaläggning, menyer, prissättning med mera. Vi söker dig som har god kunskap inom restaurang och matlagning, som tycker om att jobba med människor och service och som har en känsla för ledarskap. Tjänsten innebär även helg- och kvällsjobb.
Företag: Sommarvik AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangansvarig Årjängs camping & stugor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangansvarig Årjängs camping & stugor

Kvinnlig personlig assistent sökes till kund i Årjäng
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Kunden är en kvinna i 60 års åldern.   Arbetsuppgifterna innebär allt det som förekommer i en människas vardagliga rutiner så som matlagning, städning, viss hygien och aktiviteter. Kvinnan har en synskada, diabetes och är rullstolsburen.   Vi ser gärna att du som söker är över 30 år. Du är rak i din kommunikation, har humor, är tydlig, lyhörd och ärlig. Det är även en fördel om du delar kundens intresse för matlagning och du får gärna ha en kreativ sida då kunden intresserar sig för handarbete och på grund av sin synskada behöver hjälp i utförandet av detta. I kvinnans hem finns två katter.   Arbetstiderna är måndag-söndag 11-18. Idag arbetar två ordinarie på schema och vi söker en eller två vikarier som kan arbeta vid sjukdom och ledighet.   Tillträde snarast. Rekrytering sker löpande. Frösunda tillämpar kollektivavtal och individuell lönesättning. Endast ansökan via webben.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Frösunda
Ort: Karlstad
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig personlig assistent sökes till kund i Årjäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig personlig assistent sökes till kund i Årjäng

Grundskolelärare Böns skola 50%
Vi söker en grundskolelärare 50%, vikariat, för undervisning i åk 1-6. Varaktighet 131021-131220 med ev förlängning vårterminen 2014. Vi ser gärna att du har behörighet att undervisa i NO, SO samt engelska. Böns skola ligger i Östervallskog, Årjängs kommun. Adekvat utbildning krävs. Vi värdesätter, förutom god lärarkompetens, god samarbetsförmåga, flexibilitet och kreativitet. Välkommen med din ansökan!
Företag: Årjängs kommun Barn- och utbildningsnämnden
Ort: Årjäng
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskolelärare Böns skola 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskolelärare Böns skola 50%

Distriktssköterska/sjuksköterska, VC Årjäng och VC Eda
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Årjäng och Edas Vårdcentraler samarbetar kring asylboende som startar inom kort. Vi behöver nu hjälp med att göra hälsoundersökningar på flyktingar som anländer till Haganäsets Camping utanför Åmotfors i Eda kommun samt till Sommarviks Camping utanför Årjängs tätort. Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska för att komplettera vårt team. Du kommer att få jobba på en primärvårdsmottagning och initialt delta i hälsoundersökningsarbetet med asylsökande på Haganäset och Sommarvik. Efterhand också med alla vanligtvis förekommande distriktssköterskeuppgifter. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Vi förväntar oss ett tvärprofessionellt samarbete och förutsätter att du har ett trevligt bemötande mot våra patienter, som till största delen är asylsökande/flyktingar. Vi lägger stor vikt vid att du ska kunna arbeta självständigt,flexibelt och ha bra samarbetsförmåga då du kommer att delta i två verksamheter på olika orter med övrig personal. Körkort krävs
Företag: Landstinget i Värmland, Division allmänmedicin
Ort: Arvika
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/sjuksköterska, VC Årjäng och VC Eda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/sjuksköterska, VC Årjäng och VC Eda

4 servicetekniker till Årjäng
Just nu söker vi fyra servicetekniker till den nya vindkraftspark som vi för kunds räkning håller på att bygga i Årjäng. Som servicetekniker är du vårt ansikte ut mot kunden. Du har ansvaret för underhåll och felsökning på våra kunders vindkraftverk. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och professionalitet då vi är ytterst måna om att vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet. För att lyckas fullt ut med arbetsuppgiften tror vi att du är en person som har goda kunskaper i el och mekanik, är serviceminded och affärsmässig. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta: - Felsökning och reparation på vindkraftverk, såväl mekanisk som elteknisk - Service och underhåll av vindkraftverk i enlighet med serviceavtal - Kundkontakt med ägare kring kommandeservice/reparationer och rapportering av utförda åtgärder - Ansvar och skötsel av servicebilen inkl. dess lager - Ansvar för reservdelshållning och inventering av lokallager samt beställningar av material/reservdelar, returgods mm - Daglig rapportering och registrering på engelska i vårt affärssystem, SAP Vi söker dig som har: - Elutbildning med inriktning industrielektriker, styr-/reglerteknik och/eller kunskap inom maskin/mekanik via utbildning eller erfarenhet - God allmän datorvana - Goda kunskaper i både svenska och engelska (koncernspråk) i tal och skrift - C-körkort är meriterande - Tidigare erfarenhet som servicetekniker/liknande arbete är meriterande Personliga egenskaper - Du trivs med att arbeta i team - Du är flexibel och serviceminded - Då arbete sker på hög höjd krävs god kroppsfysik Ett krav för att erhålla anställning är att man blir godkänd för mast- och stolpintyg, vilket består av ett belastnings-EKG och läkarundersökning. Vid anställning ges utbildning av Vestas. För mer information och för att söka tjänsten, besök vår hemsida: www.vestas.com/jobs.
Företag: VESTAS NORTHERN EUROPE AB
Ort: Årjäng
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga 4 servicetekniker till Årjäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 4 servicetekniker till Årjäng

Socialsekreterare
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E18 mitt emellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både naturen och staden. Kommunen är mycket expansiv vilket skapar förutsättningar för spännande och varierande arbetsuppgifter. ARBETSUPPGIFTER Till en ny tjänst i vår vuxengrupp söker vi en socialsekreterare. Den person vi söker ska vara beredd att handlägga missbruksärenden, försörjningsstöd och andra s.k. vuxenärenden. Arbetsgruppens sammansättning kommer att avgöra vilken typ av ärenden som kommer att dominera den nya tjänsten. Vi vill med den nya tjänsten sätta mer fokus på handläggningen av stöd till missbrukare. Du kommer att samarbeta med vår öppenvård Vändpunkten, med familjebehandlare och med andra aktuella interna och externa samarbetspartners. KVALIFIKATIONER Socionomutbildning och erfarenhet av socialt arbete. Erfarenhet av handläggning av socialtjänstärenden och handläggning av missbruksärenden baserat på nationella riktlinjer för missbruks- och beroendevård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Årjäng, Socialsekreterare Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Kvinnlig personlig assistent sökes till kund i Årjäng
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Kunden är en kvinna i 60 års åldern.   Arbetsuppgifterna innebär allt det som förekommer i en människas vardagliga rutiner så som matlagning, städning, viss hygien och aktiviteter. Kvinnan har en synskada, diabetes och är rullstolsburen.   Vi ser gärna att du som söker är över 30 år. Du är rak i din kommunikation, har humor, är tydlig, lyhörd och ärlig. Det är även en fördel om du delar kundens intresse för matlagning och du får gärna ha en kreativ sida då kunden intresserar sig för handarbete och på grund av sin synskada behöver hjälp i utförandet av detta. I kvinnans hem finns två katter.   Arbetstiderna är måndag-söndag 11-15/16. Idag arbetar två ordinarie på schema och vi söker en eller två vikarier som kan arbeta vid sjukdom och ledighet.   Tillträde snarast. Rekrytering sker löpande. Frösunda tillämpar kollektivavtal och individuell lönesättning. Endast ansökan via webben.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Frösunda
Ort: Karlstad
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig personlig assistent sökes till kund i Årjäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig personlig assistent sökes till kund i Årjäng

Förskollärare 100% Tv
Vi söker en förskollärare 100% till förskolan Pillret, Röd avdelning. Förskolan Pillret är en förskola som ligger centralt i Årjängs tätort. Förskolan har 4 avdelningar. Röd avdelning tar hand om barn i åldern 1-2 år. Tillträde 140107
Företag: Årjängs kommun Barn- och utbildningsnämnden
Ort: Årjäng
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100% Tv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100% Tv

Barnskötare 75% TV
Vi söker en barnskötare 75% till förskolan Pillret, Röd avdelning. Förskolan Pillret är en förskola som ligger centralt i Årjängs tätort. Förskolan har 4 avdelningar. Röd avdelning tar hand om barn i åldern 1-2 år
Företag: Årjängs kommun Barn- och utbildningsnämnden
Ort: Årjäng
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare 75% TV jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare 75% TV

Sjuksköterska till Flyktingmottagning i Årjäng
Vi söker en sjuksköterska till en flyktingmottagning i Årjäng. Uppdraget är omgående och 6 månader framåt, dagtid 60%. Utbildning/erfarenhet Distriktssköterska och/eller erfarenhet från flyktingmottagning. Om oss Vårdassistans är ett kvalificerat bemannings- och rekryteringsföretag inom läkarbemanning och sjuksköterskebemanning för vårdgivare inom kommunal-, primär- och slutenvård. Med hjälp av vårt kunnande och marknadens skickligaste läkare och sjuksköterskor bistår vi svensk sjukvård med resurser vid låg ordinarie bemanning. Vi bistår med läkarbemanning och sjuksköterskebemanning under perioder med vakanser i den ordinarie personalstyrkan och bemannar under längre eller kortare perioder, även med kort varsel. Vårdassistans huvudkontor finns i Stockholm men verksamheten är rikstäckande. Idag samarbetar vi med i stort sett alla Sveriges landsting samt ett stort antal privata vårdgivare över hela landet. Lön och ersättning Vi har valt att ha en liten men effektiv organisation för att fördela pengarna där de bäst behövs, inte på intern administration. Som hyrsjuksköterska eller Hyrläkare väljer du själv hur mycket du vill arbeta. Lön betalas ut två gånger per månad till våra anställda. Besök gärna vår hemsida www.vardassistans.se och gå in och gilla oss på Facebook http://www.facebook.com/Vardassistans
Företag: Vårdassistans
Ort: Årjäng
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Flyktingmottagning i Årjäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Flyktingmottagning i Årjäng

Sjukgymnast, sjukgymnastmottagningen, Årjäng
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Sjukgymnastmottagningen Årjäng kommer från årskiftet att ingå Landstinget i Värmlands Division HHRs (Hälsa, habilitering och rehabilitering), nya verksamhetsområde primärvårdsrehabilitering. Vid sjukgymnastmottagningen i Årjäng arbetar 3 sjukgymnaster. Vi arbetar självständigt med i huvudsak poliklinisk verksamhet, med såväl individuell behandling som gruppverksamhet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast. Erfarenhet av primärvård är meriterande liksom vidareutbildning inom McKenzie, akupunktur och OMT. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, erfarenhet av arbete inom liknande verksamhet, flexibilitet, kreativitet och god samarbetsförmåga.
Företag: Landstinget i Värmland, Division HHR
Ort: Årjäng
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast, sjukgymnastmottagningen, Årjäng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast, sjukgymnastmottagningen, Årjäng

Kökschef
Silbodalskolan är en F-9 skola belägen i Årjängs tätort. Skolan har drygt 500 elever fördelade på alla årskurser från föreskoleklass till klass 9. ARBETSUPPGIFTER Tillagning av lunch och mellanmål, från grunden, samt inköp, arbetsledning och logistik. KVALIFIKATIONER Kockutbildning krävs. Du ska vara engagerad, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du ska vara ansvarsfull, flexibel, stresstålig och klara av att arbeta i ett högt tempo. Du ska tycka om att arbeta i en mångkulturell miljö och ha lätt att kommunicera och skapa goda relationer med andra människor.
Företag: Årjängs kommun
Ort: Årjäng
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kökschef jobb, Kökschef Årjäng, Kökschef Årjängs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökschef


Sök lediga jobb Årjäng

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se