Årjängs kommun, Stöd och omsorg jobb - lediga jobb

Årjängs kommun, Stöd och omsorg jobb Årjängs kommun, Stöd och omsorg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Årjängs kommun, Stöd och omsorg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Årjängs kommun, Stöd och omsorg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Områdeschef, hälso- och sjukvård- Årjäng

 2. Legitimerad Sjuksköterska- Årjäng

 3. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare- Årjäng

 4. Socialsekreterare- Årjäng

 5. Områdeschef, äldre- och handikappomsorg- Årjäng

 6. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare- Årjäng

 7. Socialsekreterare- Årjäng

 8. Sjuksköterska, grundutbildad- Årjäng

 9. Sjukgymnast- Årjäng

 10. Arbetsterapeut- Årjäng

 11. Sjukgymnast- Årjäng

 12. Sjuksköterska, grundutbildad- Årjäng

 13. Undersköterska/vårdbiträde- Årjäng

 14. Hemsjukvårdare- Årjäng

 15. Semestervikariat biståndsbedömare/biståndshandläggare- Årjäng

 16. Sjuksköterskor sommarvikarier- Årjäng

 17. Hemsjukvårdare sommarvikarier- Årjäng

 18. Undersköterska/vårdbiträde sommarvikarier- Årjäng

 19. Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare- Årjäng

 20. Socialsekreterare- Årjäng

 21. Sommarvikarier till hemtjänst- Årjäng

 22. Sjuksköterska, natt- Årjäng

 23. Sommarvikarier till hemtjänst- Årjäng

 24. Sjuksköterska- Årjäng

 25. Sjuksköterska, natt- Årjäng

 26. 1:e Socialsekreterare- Årjäng

 27. Områdeschef, hemtjänst- Årjäng

 28. Sjuksköterska, natt- Årjäng

 29. Sjuksköterska- Årjäng

 30. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare- Årjäng

 31. Sjuksköterska, natt- Årjäng

 32. Arbetsterapeut- Årjäng

 33. 1:e Socialsekreterare- Årjäng

 34. Sjuksköterska- Årjäng

 35. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare- Årjäng

 36. Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare- Årjäng

 37. Sommarvikarier till korttidsavdelning- Årjäng

 38. Sjukgymnast/Fysioterapeut- Årjäng

 39. Distriktssköterska- Årjäng

 40. Familjerådgivare/Familjeterapeut- Årjäng


Mer beskrivning

Områdeschef, hälso- och sjukvård
Årjängs kommun består av ca 10 000 invånare, där vår vision är en välmående, modern och effektiv kommun med god service och växande företagsamhet. Här vill kreativa människor bo och utvecklas med närhet till både natur och storstad. ARBETSUPPGIFTER Som chef för hälso- och sjukvård i Årjängs kommun kommer du att ansvara för kommunens sjuksköterske- och rehabiliteringsorganisation samt för kommunens dagliga verksamhet för personer med demenssjukdom. Du är direkt underställd stöd och omsorgschefen och ingår i ledningsgruppen för stöd och omsorg, där du i samarbete med övriga områdeschefer, avdelningschef, stöd och omsorgschef och stab, tar ett ansvar för det övergripande ledningsarbetet inom verksamheten. KVALIFIKATIONER Genom ditt ledarskap skapar du delaktighet hos medarbetarna med ett målinriktat arbetssätt. Du ser helheten och har förmåga att få människor att växa i sina roller, känna arbetsglädje, stolthet och bidra till verksamhetens utveckling. B-körkort krävs. Vi söker dig med -erfarenhet från verksamhetsområdet -kvalificerad erfarenhet av arbetsledning -god analytisk förmåga -ett strategiskt tillvägagångssätt -akademisk utbildning inom arbetsområdet. Vidare är du kommunikativ, social, lyhörd och initiativrik. Du har förmåga att planera och utveckla, utifrån givna mål och ekonomiska ramar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser fram emot såväl kvinnliga som manliga sökande.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef, hälso- och sjukvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef, hälso- och sjukvård

Legitimerad Sjuksköterska
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. Kommunen är mycket expansiv vilket skapar förutsättningar för spännande och varierande arbetsuppgifter. ARBETSUPPGIFTER Arbete på särskilt boende samt inom hemsjukvården kvällar och helger. Man ska utöver omvårdnad kunna vara ett stöd och ge handledning i specifika situationer samt göra bedömningar och prioriteringar. Positivt om man kan hantera de register som vi arbetar med, bl a senior alert, BPSD m m. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska. Viktigt med intresse för äldreomsorg och en positiv människosyn. Då vi samarbetar med olika professioner sätter vi stort värde på samarbete och flexibilitet. Meriterande med specialistsjuksköterska vård av äldre samt distriktssköterskeutbildning. Goda kunskaper i svenska samt datorvana.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad Sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad Sjuksköterska

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Från årsskiftet 2013/2014 kommer stöd och omsorgsverksamheten att göra personalförstärkningar inom biståndsenheten för att bättre kunna göra uppföljningar för hög kvalitet inom hemtjänst och äldreboenden. ARBETSUPPGIFTER Utreda och fatta beslut enligt socialtjänstlagen, SoL, samt ansvara för uppföljningar och omprövningar av beslut. I tjänsten ingår ett nära samarbete med områdeschefer som är ansvariga för verkställighet, hemsjukvård och andra inom och utom förvaltningen. Vi använder Procapita som verksamhetssystem. KVALIFIKATIONER Vi söker en person med lämplig högskoleutbildning, t ex sociala omsorgslinjen eller socionomutbildning med inriktning mot äldre och funktionshindrade. Du ska ha dokumentations- och datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort erfordras. Vi tillämpar 6 mån provtjänstgöring. Rekryteringsprocessen kan komma att påbörjas under ansökningstidens gång.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare jobb, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Årjäng, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare

Socialsekreterare
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E18 mitt emellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både naturen och staden. Kommunen är mycket expansiv vilket skapar förutsättningar för spännande och varierande arbetsuppgifter. ARBETSUPPGIFTER Till en ny tjänst i vår vuxengrupp söker vi en socialsekreterare. Den person vi söker ska vara beredd att handlägga missbruksärenden, försörjningsstöd och andra s.k. vuxenärenden. Arbetsgruppens sammansättning kommer att avgöra vilken typ av ärenden som kommer att dominera den nya tjänsten. Vi vill med den nya tjänsten sätta mer fokus på handläggningen av stöd till missbrukare. Du kommer att samarbeta med vår öppenvård Vändpunkten, med familjebehandlare och med andra aktuella interna och externa samarbetspartners. KVALIFIKATIONER Socionomutbildning och erfarenhet av socialt arbete. Erfarenhet av handläggning av socialtjänstärenden och handläggning av missbruksärenden baserat på nationella riktlinjer för missbruks- och beroendevård är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Årjäng, Socialsekreterare Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Områdeschef, äldre- och handikappomsorg
Årjängs kommun består av ca 10.000 invånare där vår vision är en välmående, modern och effektiv kommun med god service och växande företagsamhet. Här vill kreativa människor bo och utvecklas med närhet till både natur och storstad. ARBETSUPPGIFTER Som områdeschef inom handikappomsorgen i Årjängs kommun kommer du att vara en av två områdeschefer som ansvarar för handikappomsorgen. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att styra, leda och följa upp verksamhetens utveckling, måluppfyllelse och ekonomi inom ditt område. Genom ditt ledarskap skapar du delaktighet hos medarbetarna med ett målinriktat arbetssätt. Du ser helheten och har förmåga att få människor att växa i sina roller, känna arbetsglädje, stolthet och bidra till verksamhetens utveckling. Du är direkt underställd stöd och omsorgschefen och ingår i verksamheten stöd och omsorgs ledningsgrupp, där du i samarbete med övriga områdeschefer, avdelningschef, stöd och omsorgschef och stab, tar ett ansvar för det övergripande ledningsarbetet inom verksamheten KVALIFIKATIONER Vi söker dig med: -Erfarenhet från verksamhetsområdet -Kvalificerad erfarenhet från arbetsledning -God analytisk förmåga -Ett strategiskt tillvägagångssätt -Akademisk utbildning inom arbetsområdet Vidare är du kommunikativ, social, lyhörd och initiativrik. Du har förmåga att planera och utveckla, utifrån givna mål och ekonomiska ramar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi emotser såväl manliga som kvinnliga sökande. B-körkort är ett krav.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef, äldre- och handikappomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef, äldre- och handikappomsorg

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Tjänsten tillhör Individ-och familjeomsorgen inom Stöd och omsorg. Inom verksamheten arbetar ytterligare tre biståndshandläggare med ärenden inom SOL ARBETSUPPGIFTER Biståndshandläggning LSS och socialpsykiatri. Handläggaren utreder, beslutar och följer upp ärenden enligt LSS och SOL. KVALIFIKATIONER Socionom, social omsorgsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. God kunskap om lagstiftningen på området. Erfarenhet av arbete med målgruppen och av myndighetsutövning i offentlig sektor är meriterande.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare jobb, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Årjäng, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare

Socialsekreterare
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E18 mitt emellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både naturen och staden. Kommunen är mycket expansiv vilket skapar förutsättningar för spännande och varierande arbetsuppgifter. ARBETSUPPGIFTER Till vår vuxengrupp söker vi en socialsekreterare. Den person vi söker ska vara beredd att handlägga missbruksärenden, försörjningsstöd och andra s.k. vuxenärenden. Försörjningsstödsärenden kommer att vara dominerande. KVALIFIKATIONER Socionomutbildning eller annan utbildning som bedöms vara likvärdig. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av handläggning av socialtjänstärenden eller myndighetsutövning inom offentlig förvaltning är meriterande.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Årjäng, Socialsekreterare Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Sjuksköterska, grundutbildad
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjö rika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. I dag är vi ca 10 000 invånare. Vi är i stort sett verksamma i alla branscher där stål och verkstad, skog, handel och turism ingår. ARBETSUPPGIFTER I dina arbetsuppgifter ingår bedömning av hälso- och sjukvårdsbehov och utförande av läkarordinationer. Sjuksköterskan har även ansvar för bedömning och utförande av specifik omvårdnad och ett visst samordningsansvar för hälso- och sjukvårds samt omvårdnadsinsatser. Sjuksköterskans arbetsområde kan delas in i fem funktioner: - Omvårdnad - Hälsobefrämjande och förebyggande funktion - Planering och handledning - Undervisning - Utvecklingsarbete inklusive kvalitetssäkring Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund mot stöd och omsorgs uppsatta mål. Vi är en flexibel organisation och arbetar där behovet är som störst. Områdesansvar är i första hand på särskilt boende, men i tjänsten ingår kvällar och helger i hela kommunen. Denna rekrytering omfattar ordinarie vikariat såväl som sommarvikariat, vilket kan innebära flera tjänster. Tjänsterna varierar i sysselsättningsgrad från 82% till 100%. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. B-körkort fodras. Eftersom sjuksköterskan är en medicinsk resurs och har ett nära samarbete med olika professioner inom stöd och omsorg, sätter vi stort värde på samarbete och flexibilitet. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har ett par års yrkeserfarenhet, gärna inom äldreomsorg.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, grundutbildad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, grundutbildad

Sjukgymnast
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjö rika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. I dag är vi ca 10 000 invånare. Vi är i stort sett verksamma i alla branscher där stål och verkstad, skog, handel och turism ingår. ARBETSUPPGIFTER Stöd och omsorg söker nu en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut som vill arbeta hos oss i sommar. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av sjukgymnast, arbetsterapeut, rehab assistent och hjälpmedelsreparatör. Vi erbjuder ett stimulerande, självständigt och omväxlande arbete som sker mot ordinärt boende, särskilt boende samt korttidsavdelning med rehabiliteringsplatser. Vi bedriver också hemrehabilitering/dagrehab för vårdtagare i ordinärt boende. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Vi ser gärna att du har datorvana samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. B-körkort krävs. Eftersom sjukgymnasten har ett nära samarbete med olika professioner sätter vi stort värde på samarbetsförmåga och flexibilitet. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet är meriterande, men inget krav.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast jobb, Sjukgymnast Årjäng, Sjukgymnast Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast

Arbetsterapeut
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjö rika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. I dag är vi ca 10 000 invånare. Vi är i stort sett verksamma i alla branscher där stål och verkstad, skog, handel och turism ingår. ARBETSUPPGIFTER Stöd och omsorg söker nu en legitimerad arbetsterapeut som vill arbeta hos oss i sommar. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av sjukgymnast, arbetsterapeut, rehab assistent och hjälpmedelsreparatör. Vi erbjuder ett stimulerande, självständigt och omväxlande arbete som sker mot ordinärt boende, särskilt boende samt korttidsavdelning med rehabiliteringsplatser. Vi bedriver också hemrehabilitering för vårdtagare i ordinärt boende. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har datorvana samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. B-körkort krävs. Eftersom sjukgymnasten har ett nära samarbete med olika professioner sätter vi stort värde på samarbetsförmåga och flexibilitet. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet är meriterande, men inget krav.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Årjäng, Arbetsterapeut Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Sjukgymnast
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjö rika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. I dag är vi ca 10 000 invånare. Vi är i stort sett verksamma i alla branscher där stål och verkstad, skog, handel och turism ingår. ARBETSUPPGIFTER Stöd och omsorg söker nu en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av sjukgymnast, arbetsterapeut, rehab assistent och hjälpmedelsreparatör. Vi erbjuder ett stimulerande, självständigt och omväxlande arbete som sker mot ordinärt boende, särskilt boende samt korttidsavdelning med rehabiliteringsplatser. Vi bedriver också hemrehabilitering/dagrehab för vårdtagare i ordinärt boende. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Vi ser gärna att du har datorvana samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. B-körkort krävs. Eftersom sjukgymnasten har ett nära samarbete med olika professioner sätter vi stort värde på samarbetsförmåga och flexibilitet. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet är meriterande, men inget krav.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast jobb, Sjukgymnast Årjäng, Sjukgymnast Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast

Sjuksköterska, grundutbildad
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjö rika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. I dag är vi ca 10 000 invånare. Vi är i stort sett verksamma i alla branscher där stål och verkstad, skog, handel och turism ingår. ARBETSUPPGIFTER I dina arbetsuppgifter ingår bedömning av hälso- och sjukvårdsbehov och utförande av läkarordinationer. Sjuksköterskan har även ansvar för bedömning och utförande av specifik omvårdnad och ett visst samordningsansvar för hälso- och sjukvårds samt omvårdnadsinsatser. Sjuksköterskans arbetsområde kan delas in i fem funktioner: - Omvårdnad - Hälsobefrämjande och förebyggande funktion - Planering och handledning - Undervisning - Utvecklingsarbete inklusive kvalitetssäkring Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund mot stöd och omsorgs uppsatta mål. Vi är en flexibel organisation och arbetar där behovet är som störst. Områdesansvar är i första hand på särskilt boende, men i tjänsten ingår kvällar och helger i hela kommunen. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. B-körkort fodras. Eftersom sjuksköterskan är en medicinsk resurs och har ett nära samarbete med olika professioner inom stöd och omsorg, sätter vi stort värde på samarbete och flexibilitet. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har ett par års yrkeserfarenhet, gärna inom äldreomsorg.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, grundutbildad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, grundutbildad

Undersköterska/vårdbiträde
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu sommarvikarier: Inom stöd och omsorg Vill du få chansen till ett spännande sommarjobb inom stöd och omsorg där du ges möjlighet att jobba med människor. Medverka till att ge dem stöd och hjälp och därmed trygghet och en ökad livskvalité. Samtidigt kommer du även att få ta del av många livserfarenheter som kan ge dig minnen för livet. Stöd och omsorg omfattar bl.a. hemtjänst, socialpsykiatri och LSS-verksamhet. Märk ansökan med önskat arbetsområde. KVALIFIKATIONER För att jobba hos oss vill vi att du: * Fyllt 18 år * Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande * B-körkort är ett krav inom vissa verksamhetsområden * Vid arbete med barn begär vi utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister som ska visas upp innan erbjudande om anställning * Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten * Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska/vårdbiträde jobb, Undersköterska/vårdbiträde Årjäng, Undersköterska/vårdbiträde Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska/vårdbiträde

Hemsjukvårdare
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu sommarvikarier: Inom stöd och omsorg Vill du få chansen till ett spännande sommarjobb inom stöd och omsorg där du ges möjlighet att jobba med människor. Medverka till att ge dem stöd och hjälp och därmed trygghet och en ökad livskvalité. Samtidigt kommer du även att få ta dela av många livserfarenheter som kan ge dig minnen för livet. Stöd och omsorg omfattar bl.a. hemtjänst, socialpsykiatri och LSS-verksamhet. Märk ansökan med önskat arbetsområde. KVALIFIKATIONER För att jobba hos oss vill vi att du: * Fyllt 18 år * Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande * B-körkort är ett krav inom vissa verksamhetsområden * Vid arbete med barn begär vi utdrag ur Rispolisstyrelsens belastningsregister som ska visa upp innan erbjudande om anställning * Vi lägger stor vikt vid den personliga lämplighet. * Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Hemsjukvårdare jobb, Hemsjukvårdare Årjäng, Hemsjukvårdare Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemsjukvårdare

Semestervikariat biståndsbedömare/biståndshandläggare
ARBETSUPPGIFTER Som biståndshandläggare ska du utreda, bedöma och fatta beslut enligt Socialtjänstlagen angående hemtjänst, särskilt boende och korttidsboende. Du kommer att delta i vårdplaneringar. KVALIFIKATIONER Socionomexamen, sociala omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av myndighetsutövning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat biståndsbedömare/biståndshandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat biståndsbedömare/biståndshandläggare

Sjuksköterskor sommarvikarier
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjö rika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. I dag är vi ca 10 000 invånare. Vi är i stort sett verksamma i alla branscher där stål och verkstad, skog, handel och turism ingår. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu sjuksköterskor som vill arbeta hos oss i sommar. I dina arbetsuppgifter ingår bedömning av hälso- och sjukvårdsbehov och utförande av läkarordinationer. Sjuksköterskan har även ansvar för bedömning och utförande av specifik omvårdnad och ett visst samordningsansvar för hälso- och sjukvårds samt omvårdnadsinsatser. Vi söker semestervikarier till hemsjukvården, särskilda boenden och korttidsboende. Under kvällar och helger arbetar man i hela kommunen. Har du inte så lång erfarenhet kan arbetet komma att förläggas till enbart dagtid under vardagar. Skriv i din ansökan var du helst vill arbeta. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska eller studera termin 5 på sjuksköterskeprogrammet. B-körkort fodras. Eftersom sjuksköterskan är en medicinsk resurs och har ett nära samarbete med olika professioner inom stöd och omsorg, sätter vi stort värde på samarbete och flexibilitet. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har ett par års yrkeserfarenhet, gärna inom äldreomsorg.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor sommarvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor sommarvikarier

Hemsjukvårdare sommarvikarier
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu sommarvikarier: Inom stöd och omsorg Vill du få chansen till ett spännande sommarjobb inom stöd och omsorg där du ges möjlighet att jobba med människor. Medverka till att ge dem stöd och hjälp och därmed trygghet och en ökad livskvalité. Samtidigt kommer du även att få ta dela av många livserfarenheter som kan ge dig minnen för livet. Stöd och omsorg omfattar bl.a. hemtjänst, socialpsykiatri och LSS-verksamhet. Märk ansökan med önskat arbetsområde. KVALIFIKATIONER För att jobba hos oss vill vi att du: * Fyllt 18 år * Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande * B-körkort är ett krav inom vissa verksamhetsområden * Vid arbete med barn begär vi utdrag ur Rispolisstyrelsens belastningsregister som ska visa upp innan erbjudande om anställning * Vi lägger stor vikt vid den personliga lämplighet. * Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Hemsjukvårdare sommarvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemsjukvårdare sommarvikarier

Undersköterska/vårdbiträde sommarvikarier
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu sommarvikarier: Inom stöd och omsorg Vill du få chansen till ett spännande sommarjobb inom stöd och omsorg där du ges möjlighet att jobba med människor. Medverka till att ge dem stöd och hjälp och därmed trygghet och en ökad livskvalité. Samtidigt kommer du även att få ta del av många livserfarenheter som kan ge dig minnen för livet. Stöd och omsorg omfattar bl.a. hemtjänst, socialpsykiatri och LSS-verksamhet. Märk ansökan med önskat arbetsområde. KVALIFIKATIONER För att jobba hos oss vill vi att du: * Fyllt 18 år * Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande * B-körkort är ett krav inom vissa verksamhetsområden * Vid arbete med barn begär vi utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister som ska visas upp innan erbjudande om anställning * Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten * Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska/vårdbiträde sommarvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska/vårdbiträde sommarvikarier

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Årjängs kommun liggerni det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo, vilket ger en närhet till både naturen och staden. ARBETSUPPGIFTER Som boendestödjare i Årjängs kommun ska Du vara ett socialt och pedagogiskt stöd för personer med psykiska funktionsnedsättningar. Boendestödjaren ska motivera till att skapa struktur i hemmet och bidra till en självständig vardag. Arbetet innebär även att jobba i socialpsykiatrins dagverksamhet. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att Du har tidigare erfarenhet inom socialpsykiatri och en eftergymnasial utbildning, som exempel, behandlingsassistent, vård och stödsamordnare, socionom, pedagogisk utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha ett humanistiskt synsätt och tro på att människan är utvecklingsbar bara han/hon får växa efter sin förmåga. Stor vikt läggs på peronlig lämplighet.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare jobb, Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare Årjäng, Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare

Socialsekreterare
ARBETSUPPGIFTER Handläggning av ekonomiskt bistånd dvs. utredning, beslut och uppföljning av försörjningsstödsärenden. Ge stöd till klienten att bli självförsörjande. Samverkan med interna och externa samarbetspartners. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan lämplig högskoleutbildning. Tidigare erfarenhet av arbete med myndighetsutövning, gärna som socialsekreterare är meriterande. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Årjäng, Socialsekreterare Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Sommarvikarier till hemtjänst
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu sommarvikarier: Inom stöd och omsorg Vill du få chansen till ett spännande sommarjobb inom stöd och omsorg där du ges möjlighet att jobba med människor. Medverka till att ge dem stöd och hjälp och därmed trygghet och en ökad livskvalité. Samtidigt kommer du även att få ta dela av många livserfarenheter som kan ge dig minnen för livet. Stöd och omsorg omfattar bl.a. hemtjänst, socialpsykiatri och LSS-verksamhet. Märk ansökan med önskat arbetsområde. KVALIFIKATIONER För att jobba hos oss vill vi att du: * Fyllt 18 år * Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande * B-körkort är ett krav inom vissa verksamhetsområden * Vid arbete med barn begär vi utdrag ur Rispolisstyrelsens belastningsregister som ska visa upp innan erbjudande om anställning * Vi lägger stor vikt vid den personliga lämplighet. * Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier till hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier till hemtjänst

Sjuksköterska, natt
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjö rika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. I dag är vi ca 10 000 invånare. Vi är i stort sett verksamma i alla branscher där stål och verkstad, skog, handel och turism ingår. ARBETSUPPGIFTER I dina arbetsuppgifter ingår bedömning av hälso- och sjukvårdsbehov och utförande av läkarordinationer. Sjuksköterskan har även ansvar för bedömning och utförande av specifik omvårdnad och ett visst samordningsansvar för hälso- och sjukvårds samt omvårdnadsinsatser. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund mot stöd och omsorgs uppsatta mål. Hos oss är möjligheterna många och det är ett bra tillfälle att skaffa en bred erfarenhet som sjuksköterska då vi arbetar mot såväl SÄBO som ordinärt boende. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. B-körkort fodras. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift eftersom dokumentationen sker i datajournal. Eftersom sjuksköterskan är en medicinsk resurs och har ett nära samarbete med olika professioner inom stöd och omsorg, sätter vi stort värde på samarbete och flexibilitet. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har ett par års yrkeserfarenhet, gärna inom äldreomsorg.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, natt

Sommarvikarier till hemtjänst
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E 18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu sommarvikarier: Inom stöd och omsorg Vill du få chansen till ett spännande sommarjobb inom stöd och omsorg där du ges möjlighet att jobba med människor. Medverka till att ge dem stöd och hjälp och därmed trygghet och en ökad livskvalité. Samtidigt kommer du även att få ta dela av många livserfarenheter som kan ge dig minnen för livet. Stöd och omsorg omfattar bl.a. hemtjänst, socialpsykiatri och LSS-verksamhet. Märk ansökan med önskat arbetsområde. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. KVALIFIKATIONER För att jobba hos oss vill vi att du: * Fyllt 18 år * Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande * B-körkort är ett krav inom vissa verksamhetsområden * Vid arbete med barn begär vi utdrag ur Rispolisstyrelsens belastningsregister som ska visa upp innan erbjudande om anställning * Vi lägger stor vikt vid den personliga lämplighet. * Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier till hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier till hemtjänst

Sjuksköterska
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjö rika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. I dag är vi ca 10 000 invånare. Vi är i stort sett verksamma i alla branscher där stål och verkstad, skog, handel och turism ingår. ARBETSUPPGIFTER Vi är ett glatt gäng sjuksköterskor som söker en ny kollega! Områdesansvar är i första hand på särskilt boende, men i tjänsten ingår kvällar och helger i hela kommunen. Ett visst administrativt samordningsansvar kan även komma att ingå i arbetsuppgifterna. I dina arbetsuppgifter ingår bedömning av hälso- och sjukvårdsbehov och utförande av läkarordinationer. Sjuksköterskan har även ansvar för bedömning och utförande av specifik omvårdnad och ett visst samordningsansvar för hälso- och sjukvårds samt omvårdnadsinsatser. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund mot stöd och omsorgs uppsatta mål. Vi är en flexibel organisation och arbetar där behovet är som störst. Det vi kan erbjuda dig är en ingångslön på minst 25 000 kr/månad. Du har även möjlighet att ta ut en friskvårdstimme i veckan och en "friskvårdspeng" på 800 kr per kalenderår. Vi kan även erbjuda ett bra schema där man arbetar var 6:e helg och cirka 5 kvällar under en 12- veckors period. Det finns även möjlighet till fortbildning i form av kurser, föreläsningar et cetera. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. B-körkort fodras. Eftersom sjuksköterskan är en medicinsk resurs och har ett nära samarbete med olika professioner inom stöd och omsorg, sätter vi stort värde på samarbete och flexibilitet. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har ett par års yrkeserfarenhet, gärna inom äldreomsorg. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Årjäng, Sjuksköterska Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Sjuksköterska, natt
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjö rika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. I dag är vi ca 10 000 invånare. Vi är i stort sett verksamma i alla branscher där stål och verkstad, skog, handel och turism ingår. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta mindre men få mer betalt? Då kanske detta jobb är något för dig! Anställningen är en deltidsanställning där du arbetar 64 %, men har en sysselsättningsgrad, och får lön för 73 %. Tjänstgöringen är förlagd till natten och du arbetar mot såväl hemsjukvård som våra två särskilda boenden. Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. B-körkort fodras. Eftersom sjuksköterskan är en medicinsk resurs och har ett nära samarbete med olika professioner inom stöd och omsorg, sätter vi stort värde på samarbete och flexibilitet. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har ett par års yrkeserfarenhet, gärna inom äldreomsorg. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, natt

1:e Socialsekreterare
ARBETSUPPGIFTER Leda och fördela socialsekreterarnas arbete, metodhandledning enskilt och i grupp, göra förhandsbedömningar, företräda nämnden i domstolar, vara delaktig i upprättande av riktlinjer och rutiner, vid behov handlägga socialtjänstärenden, vara ställföreträdare för IFO-chef KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan utbildning som ger behörighet att utföra vissa arbetsuppgifter i socialtjänstens barn- och ungdomsvård. Flera års erfarenhet från utredningsarbete inom socialtjänstområdet. Körkort Meriterande är om du har: Erfarenhet av arbetsledande uppgifter, kvalificerad vidareutbildning inom yrkesområdet, ledarskapsutbildning, erfarenhet av BBIC Stor vikt läggs vid personlig lämplighet ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Socialsekreterare

Områdeschef, hemtjänst
Årjängs kommun, Verksamheten Stöd och Omsorg söker områdeschef för hemtjänst. Årjängs kommuns består av cirka 10.000 invånare där vår vision är en välmående, modern och effektiv kommun med god service och växande företagsamhet. Här vill kreativa människor bo och utvecklas med närhet till både natur och storstad. ARBETSUPPGIFTER Som områdeschef för hemtjänst i Årjängs kommun, kommer Du att vara en av två områdeschefer. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för att styra, leda och följa upp verksamhetens utveckling, måluppfyllelse och ekonomi för ditt hemtjänstområde. Genom Ditt ledarskap skapar Du delaktighet hos medarbetarna med ett målinriktat arbetssätt. Du ser helheten och har förmåga att få människor att växa i sina roller, känna arbetsglädje, stolthet och bidra till verksamhetens utveckling. Du är direkt underställd socialchefen och ingår i Stöd och omsorgs ledningsgrupp, där Du i samarbete med övriga områdeschefer, avdelningschef, socialchef och stab, tar ett ansvar för det övergripande ledningsarbetet inom verksamheten. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig med: - Erfarenhet från verksamhetsområdet - Kvalificerad erfarenhet av arbetsledning - God analytisk förmåga - Ett strategiskt tillvägagångssätt - Akademisk utbildning inom arbetsområdet Vidare har Du ett stort engagemang och ansvarskänsla. Du är kommunikativ, social, lyhörd och initiativrik. Du har förmåga att planera och utveckla, utifrån givna mål och ekonomiska ramar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser fram emot såväl kvinnliga som manliga sökande. B-körkort är ett krav. Flerårig erfarenhet som chef inom verksamhetsområdet. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Områdeschef, hemtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Områdeschef, hemtjänst

Sjuksköterska, natt
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. I dag är vi ca 10 000 invånare. Vi är i stort sett verksamma i alla branscher där stål och verkstad, skog, handel och turism ingår. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu tre nattsjuksköterskor. Två av tjänsterna är tillsvidare medan den tredje är ett vikariat som löper mellan 2015-01-07 till 2015-06-30. Anställningen är på deltid där du arbetar 64 %, men har en sysselsättningsgrad, och får lön för 73 %. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med två undersköterskor från hemtjänst samt nattpersonalen på kommunens korttidsavdelning. Till arbetsuppgifterna hör sedvanliga sjuksköterskeuppgifter men du kommer även vara delaktig i omvårdnadsarbetet. KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha svensk legitimation som sjuksköterska. Du måste även behärska svenska i såväl tal som skrift. B-körkort fodras. Under natten kommer det vara du som leder och fördelar arbetet om oförutsedda händelser inträffar. Därför ser vi gärna att du har ledaregenskaper, har lätt för att samarbeta och är flexibel. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har ett par års yrkeserfarenhet, gärna inom äldreomsorg. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, natt

Sjuksköterska
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjö rika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. I dag är vi ca 10 000 invånare. Vi är i stort sett verksamma i alla branscher där stål och verkstad, skog, handel och turism ingår. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en sjuksköterska till hemsjukvården i Årjängs kommun. Du kommer inte vara ansvarig för ett eget hemsjukvårdsområde utan täcka upp på området när områdesansvarig distriktssköterska har ledig dag. Du kommer dock vara ansvarig sjuksköterska för två LSS boenden samt kommunens socialpsykiatri. I dina arbetsuppgifter ingår bedömning av hälso- och sjukvårdsbehov och utförande av läkarordinationer. Sjuksköterskan har även ansvar för bedömning och utförande av specifik omvårdnad och ett visst samordningsansvar för hälso- och sjukvårds samt omvårdnadsinsatser. Sjuksköterskans arbetsområde kan delas in i fem funktioner: - Omvårdnad - Hälsobefrämjande och förebyggande funktion - Planering och handledning - Undervisning - Utvecklingsarbete inklusive kvalitetssäkring Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund mot stöd och omsorgs uppsatta mål. Vi är en flexibel organisation och arbetar där behovet är som störst. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. B-körkort fodras. Eftersom sjuksköterskan är en medicinsk resurs och har ett nära samarbete med olika professioner inom stöd och omsorg, sätter vi stort värde på samarbete och flexibilitet. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du är distriktssköterska men det är inget krav. Vi ser dock att du har ett par års yrkeserfarenhet, och gärna erfarenheter från LSS och socialpsykiatri. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Årjäng, Sjuksköterska Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Årjängs kommun har ca. 10 000 inv. och ligger mitt emellan Oslo och Karlstad. Kommunen har tusen sjöar och en kanal. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för kommunens invånare. Vår vision är en välmående, modern och effektiv kommun med god service och växande företagsamhet. Här vill kreativa människor bo och utvecklas nära natur och storstad. ARBETSUPPGIFTER Du ska ta emot ansökningar, utreda, bedöma, fatta beslut och följa upp insatser enligt Socialtjänstlagen. I arbetsuppgifterna ingår samverkan med den enskilde, anhöriga, kollegor, utförare, samt andra professioner och myndigheter t ex vårdplaneringar på sjukhus eller i hemmet. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning som socionom, sociala omsorgsprogramet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Körkort är ett krav. Erfarenhet av myndighetsutövning och dokumentation i datasystemet Procapita samt kännedom om ÄBIC är meriterande. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare jobb, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Årjäng, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare

Sjuksköterska, natt
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. I dag är vi ca 10 000 invånare. Vi är i stort sett verksamma i alla branscher där stål och verkstad, skog, handel och turism ingår. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta mindre men få mer betalt? Då kanske detta jobb är något för dig! Anställningen är en deltidsanställning där du arbetar 64 %, men har en sysselsättningsgrad, och får lön för 73 %. Tjänstgöringen är förlagd till natten och du kommer arbeta mot ordinärt boende, våra två LSS boenden samt vår korttidsavdelningen. Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård, men du kan även komma att vara delaktig i omvårdnadsarbetet. KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha svensk legitimation som sjuksköterska. Du måste även behärska svenska i såväl tal som skrift. B-körkort fodras. Under natten kommer det vara du som leder och fördelar arbetet om oförutsedda händelser inträffar. Därför ser vi gärna att du har ledaregenskaper, har lätt för att samarbeta och är flexibel. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har ett par års yrkeserfarenhet, gärna inom äldreomsorg. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, natt

Arbetsterapeut
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. I dag är vi ca 10 000 invånare. Vi är i stort sett verksamma i alla branscher där stål och verkstad, skog, handel och turism ingår. ARBETSUPPGIFTER Stöd och omsorg söker nu en legitimerad arbetsterapeut! Tjänsten är ett vikariat som löper mellan 2015-01-19 till 2015-12-31. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistenter samt hjälpmedelsreparatör. Vi erbjuder ett stimulerande, självständigt och omväxlande arbete som sker mot ordinärt boende samt korttidsavdelning med rehabiliteringsplatser. Vi bedriver också hemrehabilitering för vårdtagare i ordinärt boende. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har datorvana samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. B-körkort krävs. Eftersom arbetsterapeuten har ett nära samarbete med olika professioner sätter vi stort värde på samarbetsförmåga och flexibilitet. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet är meriterande. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Årjäng, Arbetsterapeut Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

1:e Socialsekreterare
Årjängs kommun har ca. 10.000 inv. och ligger mitt emellan Oslo och Karlstad. Kommunen har tusen sjöar och en kanal. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för kommunens invånare. Vår vision är en välmående, modern och effektiv kommun med god service och växande företagsamhet. Här vill kreativa människor bo och utvecklas nära natur och storstad. ARBETSUPPGIFTER Leda och fördela socialsekreterarnas arbete, metodhandledning enskilt och i grupp, göra förhandsbedömningar, företräda nämnden i domstolar, vara delaktig i upprättande av riktlinjer och rutiner, vid behov handlägga socialtjänstärenden, vara ställföreträdare för IFO-chef KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan utbildning som ger behörighet att utföra vissa arbetsuppgifter i socialtjänstens barn- och ungdomsvård. Flera års erfarenhet från utredningsarbete inom socialtjänstområdet. Körkort Meriterande är om du har: Erfarenhet av arbetsledande uppgifter, kvalificerad vidareutbildning inom yrkesområdet, ledarskapsutbildning, erfarenhet av BBIC Stor vikt läggs vid personlig lämplighet ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Socialsekreterare

Sjuksköterska
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. I dag är vi ca 10 000 invånare. Vi är i stort sett verksamma i alla branscher där stål och verkstad, skog, handel och turism ingår. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en sjuksköterska till Årjängs kommun. Du kommer arbeta på kommunens korttidsenhet som har 10 platser. Tjänsten är på 100 % och förlagd måndag-fredag dagtid. I dina arbetsuppgifter ingår bedömning av hälso- och sjukvårdsbehov och utförande av läkarordinationer. Sjuksköterskan har även ansvar för bedömning och utförande av specifik omvårdnad och ett visst samordningsansvar för hälso- och sjukvårds samt omvårdnadsinsatser. Det kommer vara du som sköter in- och utskrivningar på korttiden samt rapportering till omvårdnadspersonal. Därför sätter vi stort värde på samarbetsförmåga och flexibilitet. Sjuksköterskans arbetsområde kan delas in i fem funktioner: - Omvårdnad - Hälsobefrämjande och förebyggande funktion - Planering och handledning - Undervisning - Utvecklingsarbete inklusive kvalitetssäkring KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. B-körkort fodras. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har ett par års yrkeserfarenhet, gärna inom äldreomsorgen. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Årjäng, Sjuksköterska Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Årjängs kommun har ca. 10 000 inv. och ligger mitt emellan Oslo och Karlstad. Kommunen har tusen sjöar och en kanal. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för kommunens invånare. Vår vision är en välmående, modern och effektiv kommun med god service och växande företagsamhet. Här vill kreativa människor bo och utvecklas nära natur och storstad. ARBETSUPPGIFTER Du ska ta emot ansökningar, utreda, bedöma, fatta beslut och följa upp insatser enligt Socialtjänstlagen. I arbetsuppgifterna ingår samverkan med den enskilde, anhöriga, kollegor, utförare, samt andra professioner och myndigheter t ex vårdplaneringar på sjukhus eller i hemmet. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning som socionom, sociala omsorgsprogramet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Körkort är ett krav. Erfarenhet av myndighetsutövning och dokumentation i datasystemet Procapita samt kännedom om ÄBIC är meriterande. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare jobb, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Årjäng, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E18 mitt emellan Karlstad och Oslo vilket ger närhet till både naturen och staden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker vikarier till våra verksamheter inom LSS inför sommaren 2015. Våra semesterperioder sträcker sig under veckorna 25-32. Vi ser helst att du kan arbeta hela denna period. Ange i din ansökan vilka veckor du kan arbeta. Vi behöver sommarvikarier inom följande verksamheter: - personal inom de olika boendeformerna - personliga assistenter - boendestödjare, socialpsykiatrin - LSS fritids och korttids - daglig verksamhet KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är flexibel, stabil och har en god initiativ- och samarbetsförmåga. Du är engagerad och empatisk och har förmåga att reflektera över ditt eget arbete och kan söka feedback för att utvecklas. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet av tydliggörande pedagogik samt kunskaper inom autismspektrumtillstånd i teori och praktik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och prioriterar de sökande som kan arbeta hela semesterperioden. B-körkort krävs. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare jobb, Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare Årjäng, Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare

Sommarvikarier till korttidsavdelning
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen ligger centralt placerad utefter E18, mitt emellan Karlstad och Årjäng. Här har du närheten till såväl naturen som staden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker vikarier till korttidsavdelning inför sommaren 2015. Korttidsavdelningen är placerad på Kvarnåsens äldreboende, och har totalt tio platser. Våra semesterperioder sträcker sig under veckorna 25-32. Vi ser helst att du kan arbeta hela denna period, men om så inte är fallet anger du i din ansökan vilka veckor du kan arbeta. De sökande som kan arbeta under hela semesterperioden kommer prioriteras. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Vi tänker oss att du är engagerad, trygg, flexibel, och har en god människosyn. Vidare är du empatisk och ha förmåga att reflektera över ditt eget arbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier till korttidsavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier till korttidsavdelning

Sjukgymnast/Fysioterapeut
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. ARBETSUPPGIFTER Stöd och omsorg söker nu en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av sjukgymnast, arbetsterapeut, rehabassistent och hjälpmedelsreparatör. Vi erbjuder ett stimulerande, självständigt och omväxlande arbete som sker mot ordinärt boende samt korttidsavdelning med rehabiliteringsplatser. Vi bedriver också hemrehabilitering/dagrehab för vårdtagare i ordinärt boende. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Vi ser gärna att du har datorvana samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. B-körkort krävs. Eftersom sjukgymnasten/fysioterapeuten har ett nära samarbete med olika professioner sätter vi stort värde på samarbetsförmåga och flexibilitet. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet är meriterande, men inget krav. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast/Fysioterapeut jobb, Sjukgymnast/Fysioterapeut Årjäng, Sjukgymnast/Fysioterapeut Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast/Fysioterapeut

Distriktssköterska
Årjängs kommun ligger i det natursköna och sjörika sydvästra Värmland. Kommunen är centralt placerad utefter E18 mitt mellan Karlstad och Oslo, vilket ger närhet till både natur och stad. ARBETSUPPGIFTER Vi är ett glatt gäng sjuksköterskor som söker en ny kollega! Vill du ha ett självständigt och omväxlande arbete där du har stor möjlighet att utvecklas inom yrket kanske detta är något för dig? Du kommer vara områdesansvarig distriktssköterska för ett av fyra distriktsområden. I dina arbetsuppgifter ingår bedömning av hälso- och sjukvårdsbehov och utförande av läkarordinationer. Sjuksköterskan har även ansvar för bedömning och utförande av specifik omvårdnad och ett visst samordningsansvar för hälso- och sjukvårds samt omvårdnadsinsatser. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund mot stöd och omsorgs uppsatta mål. Vi är en flexibel organisation och arbetar där behovet är som störst. KVALIFIKATIONER Du som söker ska helst vara distriktssköterska, dock lägst legitimerad sjuksköterska. B-körkort fodras. Eftersom sjuksköterskan är en medicinsk resurs och har ett nära samarbete med olika professioner inom stöd och omsorg, sätter vi stort värde på samarbete och flexibilitet. Det är viktigt att du har intresse för äldreomsorg och har en positiv människosyn. Vidare ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har ett par års yrkeserfarenhet, gärna inom äldreomsorg. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska jobb, Distriktssköterska Årjäng, Distriktssköterska Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska

Familjerådgivare/Familjeterapeut
Årjängs kommun har ca. 10 000 inv. och ligger mitt emellan Karlstad och Oslo. Kommunen har tusen sjöar och en kanal. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för kommunens invånare. Vår vision är en välmående, modern och effektiv kommun med god service och växande företagsamhet. Här vill kreativa människor bo och utvecklas nära natur och storstad. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av krishantering, klargörande och bearbetande samtal, separationsarbete, föräldrasamarbete samt visst förebyggande och informativt arbete KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren anser var lämplig. Grundläggande psykoterapiutbildning. Erfarenhet av familjerådgivning eller relationsarbete är önskvärd. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Ort: Årjäng
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Familjerådgivare/Familjeterapeut jobb, Familjerådgivare/Familjeterapeut Årjäng, Familjerådgivare/Familjeterapeut Årjängs kommun, Stöd och omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjerådgivare/Familjeterapeut


Sök lediga jobb Årjängs kommun, Stöd och omsorg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se