Åtvidaberg jobb - lediga jobb

Åtvidaberg jobb Åtvidaberg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Åtvidaberg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Åtvidaberg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet till Åtvidaberg- Åtvidaberg

 2. Elektronikingenjör med placering i Åtvidaberg- Åtvidaberg

 3. Personlig assistent, timvikariat i Åtvidaberg- Åtvidaberg

 4. Undersköterska till Ekbacken- Åtvidaberg

 5. SV/EN lärare till Alléskolan- Åtvidaberg

 6. Lärare 1-7 till Alléskolan- Åtvidaberg

 7. Lärare i SvA till Alléskolan- Åtvidaberg

 8. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Åtvidaberg.- Åtvidaberg

 9. Förskollärare till Sandtagets förskola- Åtvidaberg

 10. Säljare sökes i Åtvidaberg med/utan erfarenhet- Åtvidaberg

 11. Lärare i SFI/Svenska som andraspråk- Åtvidaberg

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Åtvidaberg.- Åtvidaberg

 13. Tandläkare sökes till Folktandvården Åtvidaberg- Åtvidaberg

 14. Lärare textilslöjd åk.1-6 till Centralskolan och Björsäters skola- Åtvidaberg

 15. Åtvidabergs nya butiksdemonstratör sökes!- Linköping

 16. Distriktsläkare till Vårdcentralen Åtvidaberg- Linköping

 17. Säljare sökes i Åtvidaberg med/utan erfarenhet- Åtvidaberg

 18. Attendo Koppargården i Åtvidaberg söker undersköterska Natt- Åtvidaberg

 19. Lärare textilslöjd åk.1-6 till Centralskolan och Björsäters skola- Åtvidaberg

 20. Räddningstjänstpersonal i beredskap- Åtvidaberg

 21. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Åtvidaberg.- Åtvidaberg

 22. Förskollärare till Eksätters förskola- Åtvidaberg

 23. Lärare i SvA till Alléskolan- Åtvidaberg

 24. Lärare i svenska och engelska åk 4 till Alléskolan- Åtvidaberg

 25. Säljare sökes i Åtvidaberg med/utan erfarenhet- Åtvidaberg

 26. HR-chef till kommunledningsförvaltningen- Åtvidaberg

 27. Personlig assistent- Åtvidaberg

 28. Verksamhetschef till Vårdcentralen Åtvidaberg- Åtvidaberg

 29. Socialsekreterare- Åtvidaberg

 30. Vårdadministratör sökes till Vårdcentralen Åtvidaberg- Linköping

 31. Skolsköterska- Åtvidaberg

 32. Innesäljare till vår kundsupport i Åtvidaberg- Åtvidaberg

 33. Butiksdemonstratör Åtvidaberg- Ospecificerad arbetsort

 34. Leg sjukgymnast med inriktning mot hemsjukvård- Åtvidaberg

 35. Omvårdnadspersonal- Åtvidaberg

 36. Lärare i SvA till Alléskolan- Åtvidaberg

 37. Butiksdemonstratör Åtvidaberg- Ospecificerad arbetsort

 38. Lärare i filosofi- Åtvidaberg

 39. Massör/PT- Åtvidaberg

 40. Enhetschef till vård- och omsorgsförvaltningen- Åtvidaberg


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet till Åtvidaberg
Säljare för uppsökande verksamhet i Åtvidaberg kommun sökes. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr har du i garantilön när du gör 45 besök/mån. Heltid baseras på 45 besök på 30 dagars period. Gör du mindre besök får du självklart fortfarande betalt men mindre och gör du fler än 45 besök får du givetvis också mer betalt. Det finns inget tak på hur många besök du kan eller får göra. Du är med och bestämmer vecka för vecka hur ditt schema ser ut och hur mycket du vill jobba Provisionen är upp till 6000 kr/ såld enhet. DU HAR LÖN OAVSETT OM DU SÄLJER ELLER EJ Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Global Air Evolution AB marknadsför en väldigt unik produkt och genom En importör är vi ensamma om att marknadsföra den i Norden. Den har en mängd olika funktioner och tillverkas i Tyskland. Självklart får du reda på allt om produkten på din personliga intervju Hemsida: www.pro-aqua.de Vi utbildar alla från grunden. Vi följer noggrant upp din tid hos oss med vidare utbildningar inom försäljning, kommunikation, ledarskap. Du börjar med en 3 dagars utbildning på vårat kontor i Norrköping, en utbildning som vi står för helt. I den ingår kursmaterial, mat och logi samt att du även får ersättning för dessa dagar du är här. Skulle du under utbildningen eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig så kan du när som helst sluta och du får ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, lönen, utbildningen, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Är du den vi söker vill vi helst att du börjar hos oss den 30 juli KRAV: KÖRKORT B Alla våra demonstrationer får vi via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök och vet att du kommer. Vi erbjuder dig: Erfarenhet Utbildning inom försäljning Vidareutbildningar Bokade besök av oss Bra lön oavsett du säljer eller inte Bonusar i form av VIP resor och tävlingar Stora karriär möjligheter Gemenskap
Företag: GLOBAL AIR EVOLUTION AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet till Åtvidaberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet till Åtvidaberg

Elektronikingenjör med placering i Åtvidaberg
PartnerTech utvecklar och tillverkar avancerade produkter under kontrakt för ledande b-2-b företag. Vår beprövade erfarenhet och höga kvalitet gör oss till en tillförlitlig partner genom hela tillverkningsprocessen, från produktutveckling till produktion, logistik och eftermarknadstjänster. Som industriell partner erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar för samtliga faser i en produkts livscykel, vilket ger våra kunder en rad unika fördelar. Vårt globala erbjudande omfattar kundcenter och fabriker i Europa, Nordamerika och Asien. För mer information, besök www.partnertech.com Elektronikingenjör med placering i Åtvidaberg PartnerTech utvecklar och tillverkar produkter på uppdrag av ledande företag. Detta inom marknadsområdena Försvar & Marin, Industri, Informationsteknologi, Medicinsk teknik och instrument, Miljöteknik samt Sälj- och betalningslösningar. PartnerTech har cirka 1 400 medarbetare vid anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Polen, England, USA och Kina. Moderbolaget PartnerTech AB, med huvudkontor i Vellinge, är noterat på OMX Nordiska Börs, Stockholm. Läs mer på: www.partnertech.se Arbetsuppgifter PartnerTech Åtvidaberg söker en mekanik konstruktörer till utvecklingsavdelningen. På Åtvidabergsenheten finns idag 160 anställda. Tjänsten är placerad på utvecklingsavdelningen med arbete i en produktionsnära miljö. Arbetsuppgifterna består bland annat av produkt- och testutveckling inom elektronik och mjukvara, Detta innebär ofta en komplett hårdvarukonstruktion för komplexa produkter. Till denna tjänst söker vi en ambitiös och kommunikativ elektronikingenjör med ett stort intresse för konstruktion och produktion. Viktigt är att du känner ansvar och engagemang för helheten och inte bara dina egna uppgifter. Goda kunskaper inom hårdvarukonstruktion .Meriterande är erfarenhet inom området elektromekaniska konstruktioner. Som person är du driven och intresserad av att utveckla och lära. Du har ett stort teknikintresse och uppskattar tekniska utmaningar. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning och visar ett stort engagemang inför de uppgifter du får. Ort Din placering är Åtvidaberg Vid frågor eller ansökan kontakta: Har du frågor kring tjänsten kontakta då ansvarig på Montico, Patrik remann, 011-500 10 52, :@montico.se . Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personliga brev på http://www.montico.sewww.montico.se . Alternativt maila din ansökan direkt till ansvarig rekryterare. Registering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Urvalsprocess & sista ansökningsdatum Sök omgående då vi arbetar med löpande urval för aktuell tjänst innebär at den kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkomman med din ansökan. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: PartnerTech AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronikingenjör med placering i Åtvidaberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronikingenjör med placering i Åtvidaberg

Personlig assistent, timvikariat i Åtvidaberg
Olivia Personlig Assistans är en större assistanssamordnare. Vi erbjuder funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och administrera den personliga assistansen. Vi har idag 230 uppdragsgivare och 1000 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Vi finns på ett 10-tal platser i landet. Till vår kund, en rullstolsburen dam i 65-årsåldern, söker vi en pålitlig, ”rejäl” och mångkunnig personlig assistent. I arbetsuppgifterna ingår bland annat hushållssysslor, personlig hygien, hjälp med fysisk träning samt ledsagning under ärenden och evenemang. Som timvikarie behöver du vara flexibel och ha möjlighet att hoppa in med kort varsel. Vi tror att du är i 30-50 årsåldern. Vi förväntar oss att du är arbetsam, talar svenska obehindrat och är trygg i din roll som assistent. Det är en fördel om du är kunnig i förflyttningsteknik. Du är ett trevligt sällskap samtidigt som du har förmåga att känna av när det är läge att inte ta så stor plats. Du lär dig snabbt och jobbar på raskt utan att stressa kunden. Din fysik är god och din utgångspunkt positiv. Du behöver vara noggrann vid städning och det är en fördel om du är duktig på att laga mat och baka. Referenser kommer att begäras vid en eventuell intervju. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Timersättning. Kollektivavtal finns.
Företag: Olivia Personlig Assistans AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, timvikariat i Åtvidaberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, timvikariat i Åtvidaberg

Undersköterska till Ekbacken
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling. Inom kommunens organisation finns förvaltningarna Barn och utbildning, Vård och omsorg, Kultur- och samhällsbyggnad och Kommunledningsförvaltning. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 280 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, handikappomsorg och individ- och familjeomsorg.   Ekbacken är ett äldreboende med 12 lägenheter. Vi arbetar med kontaktmannaskap och ombudsroller för olika områden vilket ger en tydlig organisation som kräver engagemang och ansvar.     Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med personlig omvårdnad med utgångspunkt från personens förmågor, behov och önskemål där vi tar hänsyn till personens livsmönster, värderingar och vanor. Du får medicinska uppgifter efter delegation. I ditt arbete ingår också social aktivering och att arbeta som kontaktman och ombud. Allmänna arbetsuppgifter som städning, köksarbete och förrådshantering ingår. Du kommer att delta i utvecklingen av arbetsuppgifter och arbetslag. Inom verksamheterna bedrivs ett långsiktigt kvalitetsarbete och tillsammans med andra kommuner i regionen deltar vi exempelvis i ett EU-projekt för kompetensutveckling.     Vi söker dig som.. • har genomgått 3-årigt omvårdnadsprogram eller annan undersköterskeutbildning som kan anses likvärdig • är intresserad och har erfarenhet av att arbeta med äldreomsorg • är flexibel och kan arbeta situationsanpassat • är engagerad och ansvarsfull • är intresserad av social aktivering • vill prova nya arbetssätt och har idéer   Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Tjänsten är tillsvidare, deltid 69 %. Tillträde enligt överenskommelse.   Mer information Agneta Westerlund, enhetschef   0120-832 55 Eva Sagmar, Kommunal             0120-146 79, 070-328 17 67   Välkommen med din ansökan senast den 9 augusti 2013. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju.     I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Ekbacken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Ekbacken

SV/EN lärare till Alléskolan
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling. Alléskolan är till hösten en 4-9 skola med cirka 700 elever. Alléskolan är en 1 till 1 skola där lärare och elever har egna bärbara datorer kopplade till ett trådlöst nätverk. Skolan ligger centralt i Åtvidaberg i nära anslutning till Kopparvallen och Bysjön. Alléskolan är en modern skola, organiserad i horisontella arbetslag med funktionella, välunderhållna lokaler. Alléskolan arbetar framgångsrikt med entreprenörskap i skolan och elevledda utvecklingssamtal. Läs mer om skolan på hemsidan www.atvidaberg.se/alleskolan   Vi söker en svenska/engelska lärare. I tjänsten ingår undervisning i åk 4-6. Tjänsten är ett vikariat under höstterminen 2013. Tjänstgöringsgrad 100%.     Vi söker dig som   • har lärarexamen med inriktning svenska/engelska • vill utveckla elevernas förmågor såsom handlingskraft, mod och självförtroende • arbetar styrkebaserat och har god förmåga att skapa förtroendefulla relationer • vill arbeta med modern informationsteknik i undervisningen • vill arbeta entreprenöriellt och ser det som naturligt att skapa samarbeten med aktörer utanför skolan        Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.        Mer information   Hans Grimsell, rektor                                  0120-833 12    hans.grimsell@atvidaberg.se   Fackliga representanter nås via kommunens växel 0120-830 00   Välkommen med din ansökan senast den 8 augusti 2013.  Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju.   Vi rekryterar fortlöpande, så lämna in din ansökan så snart som möjligt.     I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta. Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga SV/EN lärare till Alléskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SV/EN lärare till Alléskolan

Lärare 1-7 till Alléskolan
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling. Alléskolan är till hösten en 4-9 skola med cirka 700 elever. Alléskolan är en 1 till 1 skola där lärare och elever har egna bärbara datorer kopplade till ett trådlöst nätverk. Skolan ligger centralt i Åtvidaberg i nära anslutning till Kopparvallen och Bysjön. Alléskolan är en modern skola, organiserad i horisontella arbetslag med funktionella, välunderhållna lokaler. Alléskolan arbetar framgångsrikt med entreprenörskap i skolan och elevledda utvecklingssamtal. Läs mer om skolan på hemsidan www.atvidaberg.se/alleskolan   Nu söker vi en 1-7 lärare. I tjänsten ingår klassföreståndarskap och undervisning i åk 4-6.   Vi söker dig som   • har lärarexamen   • vill utveckla elevernas förmågor såsom handlingskraft, mod och självförtroende   • arbetar styrkebaserat och har god förmåga att skapa förtroendefulla relationer   • vill arbeta med modern informationsteknik i undervisningen   • vill arbeta entreprenöriellt och ser det som naturligt att skapa samarbeten med aktörer utanför skolan   Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Tjänsten är tillsvidare 100%. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erfoderliga beslut fattas.       Mer information   Hans Grimsell, rektor                                                        hans.grimsell@atvidaberg.se   Fackliga representanter nås via kommunens växel 0120-830 00   Välkommen med din ansökan senast den 8 augusti 2013.  Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju.   I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta. Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 till Alléskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 till Alléskolan

Lärare i SvA till Alléskolan
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling. Alléskolan är till hösten en 4-9 skola med cirka 700 elever. Alléskolan är en 1 till 1 skola där lärare och elever har egna bärbara datorer kopplade till ett trådlöst nätverk. Skolan ligger centralt i Åtvidaberg i nära anslutning till Kopparvallen och Bysjön. Alléskolan är en modern skola, organiserad i horisontella arbetslag med funktionella, välunderhållna lokaler. Alléskolan arbetar framgångsrikt med entreprenörskap i skolan och elevledda utvecklingssamtal. Läs mer om skolan på hemsidan www.atvidaberg.se/alleskolan   Vi söker en SvA lärare. I tjänsten ingår undervisning i internationell klass. Tjänsten är tillsvidare med tjänstgöringsgrad 100%.     Vi söker dig som • har lärarexamen med inriktning SvA • vill utveckla elevernas förmågor såsom handlingskraft, mod och självförtroende • arbetar styrkebaserat och har god förmåga att skapa förtroendefulla relationer • vill arbeta med modern informationsteknik i undervisningen • vill arbeta entreprenöriellt och ser det som naturligt att skapa samarbeten med aktörer utanför skolan.   Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.    I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet och personalsammansättning som speglar mångfalden. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.    Mer information   Hans Grimsell, rektor                                  0120-833 12    hans.grimsell@atvidaberg.se   Fackliga representanter nås via kommunens växel 0120-830 00   Välkommen med din ansökan senast den 9 augusti 2013. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju.   Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande, så skicka in din ansökan omgående.   I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta. Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SvA till Alléskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SvA till Alléskolan

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Åtvidaberg.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Åtvidabergs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 31 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Åtvidaberg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Åtvidaberg.

Förskollärare till Sandtagets förskola
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling.     Sandtagets förskola ligger i Åtvidabergs kommun. Förskolan har 7 avdelningar med cirka 110 barn, indelade i yngre och äldre åldrar. Förskolan har en fantastisk utemiljö och stora gräsytor som inbjuder till lek och kreativitet för alla åldrar. Våra prioriterade mål är språk och kommunikation, matematik och teknik samt naturkunskap.   Arbetsuppgifter Pedagogerna på de yngre avdelningarna bildar ett gemensamt arbetslag där du kommer att ingå. Tillsammans planerar, utvärderar och bedriver ni en utvecklande pedagogisk verksamhet. Vi arbetar utifrån ett tema som för närvarande är djur och natur i vår närmiljö där barnens intressen styr verksamheten. I mötet med barnet är det ditt förhållningssätt som möjliggör utmaningar och utveckling för att barnet ska ha en rolig, trygg och lärorik dag på förskolan.  De pedagogiska frågorna driver vi i vår utvecklingsgrupp där du som förskollärare kommer att ingå. Vi satsar på Naturvetenskap och teknik för alla (NTA) som ger inspiration och betonar barnsyn och arbetssätt. Vår förskola är under ständig utveckling. Vi söker dig som vill arbeta i en utvecklande miljö med många möjligheter, där pedagoger och barn tillsammans hittar nya vägar och arbetssätt för att på bästa sätt utveckla verksamheten med barnen i fokus.                            Vi söker dig som • har förskollärarutbildning • tycker att förskolläraryrket är fantastiskt! • är flexibel, kreativ och gillar nya utmaningar • vill vara med och tillsammans med dina kollegor påverka och utveckla den pedagogiska verksamheten   • vill vara med och utforma utmanande lek och lärmiljö tillsammans med barn och pedagoger • ser dig själv och närmiljön som viktiga redskap i ditt pedagogiska arbete Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  Tjänsten är tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse     Mer information Lena Karlson Bergholtz, Förskolechef       0120-83 330, 070-370 37 20      lena.karlsson-bergholtz@atvidaberg.se Hillevi Säberg Lärarförbundet  073-228 13 42                       Välkommen med din ansökan Välkommen med din ansökan senast 18 augusti 2013. Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Sandtagets förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Sandtagets förskola

Säljare sökes i Åtvidaberg med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Åtvidaberg kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Åtvidaberg med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Åtvidaberg med/utan erfarenhet

Lärare i SFI/Svenska som andraspråk
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling. I Åtvidabergs kommun har Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans med personal tagit fram 7 framgångsfaktorer som ska vägleda vårt utvecklingsarbete och som vi kallar 7 nycklar för framgång. Syftet är att enkelt och tydligt visa vad man inom förskola, skola och gymnasium gemensamt ska satsa på de närmaste åren. Varje så kallad nyckel har ett tema: • Lust att lära • Det personliga mästerskapet - med målet att hjälpa barnet eller eleven att våga utveckla sin personlighet och självkänsla • Matematiskt tänkande • Språklig utveckling • Kreativ företagsverksamhet • Tydliga kunskapsmål • Ingen mellan stolarna – en bättre samverkan mellan polis, socialtjänst, elevhälsa och fritidsverksamhet kring barn som behöver stöd Bildningscentrum Facetten i Åtvidaberg är en modern gymnasieskola med c:a 450 studerande fördelade på nio nationella program BA, BF, EE, EK, HA, IN, NA, SA, TE, introduktionsprogram inkl. språkintroduktion och kommunal vuxenutbildning med SFI. (se www.bildningscentrum.se).    Arbetsuppgifter Vi söker nu en lärare i SFI/svenska som andraspråk. Du kommer att arbeta med undervisning i SFI samt svenska som andraspråk på grundläggande nivå för såväl vuxenstuderande som ungdomar inom språkintroduktionen (ensamkommande flyktingar) samt tillhörande uppgifter såsom för- och efterarbete. Kartläggning av nyanlända ungdomar kan komma att ingå i arbetsuppgifterna. Endast några få undervisningsgrupper ingår i tjänsten, vilket medför att man har mycket undervisning i respektive grupp och på så sätt snabbare kan lära känna eleverna och skapa helheter i utbildningen. Undervisningsgrupperna är i regel relativt små, vilket underlättar individualisering. SFI-lärarna utgör tillsammans ett lärarlag och har goda möjligheter att påverka skolans organisation av SFI- och språkintroduktionsundervisningen. Som arbetsgivare kan vi erbjuda ett spännande arbete med stor frihet fullt av möten med människor i olika åldrar från olika kulturer.   Vi söker i första hand dig som • har en lärarexamen och är behörig lärare i SFI (minst 30hp i svenska som andraspråk) • har god samarbetsförmåga, då man som SFI-lärare också har ett nära samarbete med ett flertal aktörer utanför skolan, bl a kommunens arbetsmarknadsenhet och Arbetsförmedlingen. • ser helheter och möjligheter i utbildningen • är flexibel och har god förmåga att individualisera undervisningen, inte minst då de studerande kommer från många olika kulturer med väldigt varierande utbildningsbakgrund. • har intresse av att arbeta med kartläggning av nyanlända och ensamkommande flyktingbarn-/ungdomar • utbildning/inriktning mot läs- och skrivinlärning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning (vid behörighet och lärarlegitimation) på heltid fr o m 130812 eller snarast därefter och innebär 40 timmars arbetsvecka (semestertjänst).  Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. Rekryteringsprocessen sker löpande och intervjuer kan komma att genomföras innan ansökningstidens utgång, varför vi gärna tar emot ansökningar snarast möjligt.   Mer information Dan Forsberg, rektor 070-5863494  dan.forsberg@atvidaberg.se Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0120-83 000   Välkommen med din ansökan snarast, men senast 2013-08-12. Du söker genom att klicka på Ansök nedan. Fyll i formuläret och ladda upp CV och/eller personligt brev. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta. Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SFI/Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SFI/Svenska som andraspråk

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Åtvidaberg.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Åtvidabergs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTION internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTION ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Åtvidaberg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Åtvidaberg.

Tandläkare sökes till Folktandvården Åtvidaberg
Folktandvården har som vision att vara den ledande aktören inom tandvården i länet samt det naturliga valet för östgötarna. Vi är en enhet inom Landstinget i Östergötland och har cirka 600 medarbetare. Vi finns på ett 20-tal orter i länet och har 40-talet kliniker. Folktandvården erbjuder Allmäntandvård, Sjukhustandvård och Specialisttandvård och en stor del av länets barn, ungdomar och vuxna väljer att få sin tandvård hos oss. Arbetsbeskrivning Hos oss möter du ett varierat patientklientel inom allmäntandvård där du får använda och utveckla din kompetens fullt ut tillsammans med erfarna kolleger. På kliniken i Åtvidaberg finns idag fyra tandläkare, två tandhygienister och sju tandsköterskor. Utifrån dina odontologiska intresseområden har vi möjlighet att skräddarsy just din utvecklingsplan i ett nära samarbete mellan allmäntandvård och specialisttandvård. Är du nyexaminerad tandläkare ingår du i vårt introduktionsprogram Entré. Utbildning och erfarenhet Vi söker dig som är legitimerad tandläkare och har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid din personlighet och kliniska förmåga. Du har lätt för att samarbeta och lära känna nya människor. Du är också öppen för nya utmaningar och intresserad av att utveckla dig inom yrket. Goda kundkontakter bygger på att du alltid arbetar serviceinriktat och tar eget ansvar och egna initiativ Anställning och information Som vår medarbetare har du en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Klinikchef Kenan Omeragic, 010-103 50 30. Facklig företrädare för TT är Kristina Hult, 010-103 89 72.  Ansökan Sista ansökningsdag är den 21 september 2013. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Landstinget i Östergötland
Företag: Landstinget i Östergötland
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare sökes till Folktandvården Åtvidaberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare sökes till Folktandvården Åtvidaberg

Lärare textilslöjd åk.1-6 till Centralskolan och Björsäters skola
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling. I Åtvidabergs kommun har Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans med personal tagit fram 7 framgångsfaktorer som ska vägleda vårt utvecklingsarbete och som vi kallar 7 nycklar för framgång. Syftet är att enkelt och tydligt visa vad man inom förskola, skola och gymnasium gemensamt ska satsa på de närmaste åren. Varje så kallad nyckel har ett tema: • Lust att lära • Det personliga mästerskapet - med målet att hjälpa barnet eller eleven att våga utveckla sin personlighet och självkänsla • Matematiskt tänkande • Språklig utveckling • Kreativ företagsverksamhet • Tydliga kunskapsmål • Ingen mellan stolarna – en bättre samverkan mellan polis, socialtjänst, elevhälsa och fritidsverksamhet kring barn som behöver stöd   Centralskolan är en F-3 skola belägen i centralorten som detta läsår består av cirka 350 elever. Skolan ligger med närhet till så väl naturen som till buss/tågförbindelser till exempelvis Linköping. Björsäters skola är en F-6 skola som ligger på landsbygden 19 km från Åtvidabergs centralort och 30 km från Linköping. På skolan går det ca.60 elever.   Arbetsuppgifter Vi söker en utbildad lärare i textilslöjd för undervisning i ämnet på båda skolorna. I uppdraget ingår det att vara väl förtrogen och arbeta utifrån skolans läroplan Lgr-11. Som person känner du lust och inspiration att tillsammans med barnen och övriga lärare skapa en bra pedagogisk verksamhet som stämmer väl överens med skolans uppdrag.   Vi söker dig som • är utbildad lärare i textilslöjd för aktuella årskurser • har ett positivt förhållningssätt och ser barnets individuella behov • har vilja och förmåga att utveckla och stärka barnets förmågor • både kan och vill samverka med övrig personal och verksamheter på båda skolorna   Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.   Tjänsten är ett vikariat på 75% och gäller 2013-10-01 till och med 2014-06-13. Tjänsten är utlagd på 4 veckodagar, 3 dagar på Centralskolan samt 1 dag på Björsäters skola.   Mer information Magnus Wallén, Rektor Centralskolan          0120-833 64   magnus.wallen@atvidaberg.se Martina Korsfeldt, LF                                  0730-22 06 68 martina.korsfeldt@atvidaberg.se   Välkommen med din ansökan Välkommen med din ansökan senast 26 augusti 2013. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju.    I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare textilslöjd åk.1-6 till Centralskolan och Björsäters skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare textilslöjd åk.1-6 till Centralskolan och Björsäters skola

Åtvidabergs nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat och kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta och visa hur man tillagar dem. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror som butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: - Matlagning - Försäljning - Exponering - Scenvana - Butiksdemonstrationer - Någon form av livsmedelsarbete Vanligaste arbetsdagarna är torsdag, fredag och/eller lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: ost@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Åtvidaberg". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Åtvidabergs nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åtvidabergs nya butiksdemonstratör sökes!

Distriktsläkare till Vårdcentralen Åtvidaberg
Åtvidaberg nära till staden, en ort med småskalighet, idyll, natur och en intressant brukshistoria. Här finns goda möjligheter till jakt, fiske och friluftsliv. Åtvidabergsnaturen är skogrik, kuperad och har över 200 finfina badsjöar. Historisk fotbollsanda med ÅFF i allsvenskan. Åtvidaberg är inte bara fotboll, golfbanan rankas som en av Sveriges vackraste och är inte helt lättspelad. Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping. Vårdcentralen är den enda i en kommun med cirka 11 500 innevånare, där de flesta är listade hos oss. Vårdcentralen är en del av Närsjukvården i Centrala Östergötland. Vi bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehabilitering, laboratorium, mödravårdscentral, psykoterapeut, och barnavårdcentral inom en familjecentral. Utbyggd och väl fungerande hemsjukvård med dygnet runt bemanning inklusive avancerad hemsjukvård finns inom Vårdcentralen tom januari 2014. Därefter tar kommunen över ansvaret upp till sköterskenivå, läkaransvaret kommer även i fortsättningen att finnas kvar på Vårdcentralen. Vi har ett gott samarbete med kommunen, försäkringskassa och arbetsförmedling. Vårdcentralen är bemannad med specialister i allmänmedicin och läkare under utbildning samt erfarna och kunniga sköterskor, undersköterskor och sekreterare. Vi är cirka 50 medarbetare som trivs tillsammans och arbetsklimatet är öppet och varmt. Arbetsbeskrivning Vi söker härmed en ny distriktsläkarekollega till vår välfungerande vårdcental. Finns även möjlighet till chefsuppdrag om du är intresserad. Utbildning och erfarenhet Du är specialist i allmänmedicin alternativt geriatrik. Vi ser gärna att du har intresse för palliativ vård. Personliga egenskaper Som person är du drivande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Vi sätter stort värde i att du har god självinsikt, är trygg i både din person och din yrkesroll samt känner stort engagemang i det du gör. Du har god kommunikativ förmåga, ett positivt sätt och trivs i mötet med andra människor. Anställning och information Det här är en tillsvidaretjänst på heltid. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Vårdcentralschef Ulla Molander, 010-103 58 74. Distriktsläkare Per Adolfsson, 010-103 58 82. Facklig företrädare för Östergötlands Läkarförening är Ulla Foberg, 010-103 58 70. Ansökan Du ansöker genom att registrera ditt intresse online. Ansökan ska innehålla en komplett ifylld "Meritsammanställning för läkare". Denna ska vidimeras. Sista ansökningsdag är den 23 september 2013. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Landstinget i Östergötland
Företag: Landstinget i Östergötland
Ort: Linköping
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsläkare till Vårdcentralen Åtvidaberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsläkare till Vårdcentralen Åtvidaberg

Säljare sökes i Åtvidaberg med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Åtvidaberg kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Åtvidaberg med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Åtvidaberg med/utan erfarenhet

Attendo Koppargården i Åtvidaberg söker undersköterska Natt
Arbetsplatsen Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Attendo erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vi finns på ett 70-tal orter i hela Sverige, samt i Norge och Danmark. Vi har drygt 13 000 medarbetare och är en av Sveriges största arbetsgivare. Attendo befinner sig i ett expansivt skede och söker fler engagerade medarbetare som kan bidra till en hög kvalitet i omsorgen. I gengäld erbjuder vi ett omväxlande och roligt arbete med en tydlig ansvarsfördelning och med möjlighet till personlig utveckling. Vi söker undersköterska Natt som kan bidra till en hög kvalitet i vår verksamhet på Koppargården i Åtvidaberg. Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor inom äldreomsorgen. Du ingår i ett nattarbetslag där du tar en aktiv del i planeringen av arbetet. Kvalifikationer För tjänsten är det ett krav att du har dokumenterad undersköterskekompetens. Ansökningar där sådan kompetens saknas kommer inte att hanteras. Du skall också behärska svenska språket väl i både tal och skrift. Vi söker dig som är stresstålig, positiv och ansvarstagande. Du har förmågan att bemöta människor på ett professionellt sätt och det är för dig en självklarhet att i ditt arbete utgå från individen. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar. Du är en drivande person som vill utvecklas i din yrkesroll och som inte är rädd för att prova nya saker eller arbetssätt.
Företag: Attendo AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Attendo Koppargården i Åtvidaberg söker undersköterska Natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Attendo Koppargården i Åtvidaberg söker undersköterska Natt

Lärare textilslöjd åk.1-6 till Centralskolan och Björsäters skola
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling. I Åtvidabergs kommun har Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans med personal tagit fram 7 framgångsfaktorer som ska vägleda vårt utvecklingsarbete och som vi kallar 7 nycklar för framgång. Syftet är att enkelt och tydligt visa vad man inom förskola, skola och gymnasium gemensamt ska satsa på de närmaste åren. Varje så kallad nyckel har ett tema: • Lust att lära • Det personliga mästerskapet - med målet att hjälpa barnet eller eleven att våga utveckla sin personlighet och självkänsla • Matematiskt tänkande • Språklig utveckling • Kreativ företagsverksamhet • Tydliga kunskapsmål • Ingen mellan stolarna – en bättre samverkan mellan polis, socialtjänst, elevhälsa och fritidsverksamhet kring barn som behöver stöd   Centralskolan är en F-3 skola belägen i centralorten som detta läsår består av cirka 350 elever. Skolan ligger med närhet till så väl naturen som till buss/tågförbindelser till exempelvis Linköping. Björsäters skola är en F-6 skola som ligger på landsbygden 19 km från Åtvidabergs centralort och 30 km från Linköping. På skolan går det ca.60 elever.   Arbetsuppgifter Vi söker en utbildad lärare i textilslöjd för undervisning i ämnet på båda skolorna. I uppdraget ingår det att vara väl förtrogen och arbeta utifrån skolans läroplan Lgr-11. Som person känner du lust och inspiration att tillsammans med barnen och övriga lärare skapa en bra pedagogisk verksamhet som stämmer väl överens med skolans uppdrag.   Vi söker dig som • är utbildad lärare i textilslöjd för aktuella årskurser • har ett positivt förhållningssätt och ser barnets individuella behov • har vilja och förmåga att utveckla och stärka barnets förmågor • både kan och vill samverka med övrig personal och verksamheter på båda skolorna   Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.   Tjänsten är ett vikariat på 75% och gäller 2013-10-01 till och med 2014-06-13. Tjänsten är utlagd på 4 veckodagar, 3 dagar på Centralskolan samt 1 dag på Björsäters skola.   Mer information Magnus Wallén, Rektor Centralskolan          0120-833 64   magnus.wallen@atvidaberg.se Martina Korsfeldt, LF                                  0730-22 06 68 martina.korsfeldt@atvidaberg.se   Välkommen med din ansökan Välkommen med din ansökan senast 26 augusti 2013. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju.    I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare textilslöjd åk.1-6 till Centralskolan och Björsäters skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare textilslöjd åk.1-6 till Centralskolan och Björsäters skola

Räddningstjänstpersonal i beredskap
Åtvidabergs och Valdemarsviks kommuner har en gemensam räddningstjänstorganisation. Räddningstjänstens verksamhet ska medverka till att de som bor och vistas i kommunen känner trygghet för såväl sitt liv, sin hälsa, för miljön och sin egendom. Uppdraget för räddningstjänstorganisationen är bland annat att bedriva operativ räddningstjänst vid olyckshändelser och när överhängande fara för olyckshändelser föreligger samt bedriva förebyggande arbete och vidta åtgärder så att bränder och skador till följd av bränder förebyggs. Vi söker nu räddningstjänstpersonal i beredskap till Åtvidaberg kommun. I Åtvidabergs kommun finns en beredskapsstyrka som består av 6 personer.   Arbetsuppgifter Som räddningstjänstpersonal i beredskap har man inte brandmansyrket som huvudsysselsättning utan har beredskap var fjärde vecka då man ska vara tillgänglig dygnet runt. Anspänningstiden är 6 minuter tills man måste vara på plats vid ett larm. Det är därför viktigt att vara bosatt och ha arbete i anslutning till Åtvidabergs tätort.   Vi erbjuder dig ett meningsfullt uppdrag med många varierande och spännande arbetsuppgifter som innebär att du kommer att göra skillnad för våra kommuninvånare. Vi arbetar i nära samarbete med varandra och den goda gemenskapen och delaktigheten i gruppen är viktiga förutsättningar för att vi ska kunna utföra vårt utmanande uppdrag framgångsrikt. I uppdraget kan bland annat ingå rökdykning, ytlivräddning, losstagning vid trafikolycka och övriga räddningsuppdrag exempelvis sjukvårdsuppdrag och utsläpp farliga ämnen. Vi erbjuder vår räddningstjänstpersonal ett utbildningsprogram och regelbundna övningar och fortbildning.   Vi söker dig som.. • är 20 år eller äldre • har god kondition och hälsa • behåller lugnet i kritiska situationer • har god förmåga att arbeta i grupp • har god förmåga att känna empati för och hjälpa människor i nöd i samband med räddningsinsats • har körkort, lägst klass B men C eller CE är meriterande • har godkännande från din huvudarbetsgivare att arbeta i beredskap hos räddningstjänsten   Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna både kvinnor och män som sökande till tjänsterna.   Sökande som uppfyller kvalifikationskraven kan komma att bli kallade till tester och intervjuer den 18 september.   Anställning enligt kollektivavtalet Räddningstjänst i beredskap RIB.    Mer information Jan Olson, 1:e Stf. Räddningschef                                     0120-831 66 jan.olson@valdemarsvik.se   Sonny Ådahl, Brandmännens Riksförbund                             0120-109 02   Ansökan Välkommen med din ansökan senast 12 september. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök” och följ anvisningarna i vårt webbaserade rekryteringssystem.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Räddningstjänstpersonal i beredskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Räddningstjänstpersonal i beredskap

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Åtvidaberg.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Åtvidabergs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 11 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Åtvidaberg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Åtvidaberg.

Förskollärare till Eksätters förskola
Eksätters förskola ligger i Åtvidabergs kommun. Förskolan har idag 4 avdelningar med cirka 65 barn, indelade i yngre och äldre åldrar. Förskolan har en fantastisk närhet till naturen som inbjuder till lek och kreativitet för alla åldrar. I början av 2014 kommer vi att flytta in i en nybyggd Reggio Emilia inspirerad förskola. I Åtvidaberg arbetar vi utifrån våra gemensamma kvalitetsdokument.   Arbetsuppgifter Tillsammans planerar, utvärderar och bedriver vi en utvecklande pedagogisk verksamhet. Vi låter barnens nyfikenhet och intressen styra verksamheten. I mötet med barnet är det ditt förhållningssätt som möjliggör utmaningar och utveckling för att barnet ska ha en rolig, trygg och lärorik dag på förskolan.    Vi strävar mot att arbeta med ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt. Det kompetenta barnet och tillit är ett par av de värdeord som ligger till grund för vår verksamhet.  Som stöd för kvalitetsarbetet har vi våra kommungemensamma riktlinjer.   Vår förskola är under ständig utveckling. Vi söker dig som vill arbeta i en utvecklande miljö med många möjligheter, där pedagoger och barn tillsammans hittar nya vägar och arbetssätt för att på bästa sätt utveckla verksamheten med barnen i fokus.                            Vi söker dig som • har förskollärarutbildning • tycker att förskolläraryrket är fantastiskt! • är flexibel, kreativ och gillar nya utmaningar • vill vara med och tillsammans med dina kollegor påverka och utveckla den pedagogiska verksamheten   • vill vara med och utforma utmanande lek och lärmiljö tillsammans med barn och pedagoger • ser dig själv och närmiljön som viktiga redskap i ditt pedagogiska arbete   Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.   Tjänsten är ett vikariat med tillträde snarast och fram till 2013-12-31. Tjänstgöringsgrad heltid. Det finns goda möjligheter till fortsatt anställning efter vikariatets slut.   Mer information Helen Vikman, Förskolechef                       0120-833 48, 070-587 70 63     helen.vikman@atvidaberg.se   Ann-Nyqvist-Graf, Lärarförbundet               0120-832 41 ann.nyqvist-graf@atvidaberg.se                     Välkommen med din ansökan senast 22 september 2013. Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Eksätters förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Eksätters förskola

Lärare i SvA till Alléskolan
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling.     Alléskolan är en 4-9 skola med cirka 700 elever. Sedan 2010 är vi en 1 till 1 skola där lärare och elever har egna bärbara datorer kopplade till ett trådlöst nätverk. Skolan ligger centralt i Åtvidaberg i nära anslutning till Kopparvallen och Bysjön. Alléskolan är en modern skola, organiserad i horisontella arbetslag med funktionella, välunderhållna lokaler. Alléskolan arbetar framgångsrikt med entreprenörskap i skolan och elevledda utvecklingssamtal. Läs mer om skolan på hemsidan www.atvidaberg.se/alleskolan    Vi söker en SvA lärare. I tjänsten ingår undervisning i internationell klass. Tjänsten är tillsvidare med tjänstgöringsgrad 100%.     Vi söker dig som • har lärarexamen med inriktning SvA • vill utveckla elevernas förmågor såsom handlingskraft, mod och självförtroende • arbetar styrkebaserat och har god förmåga att skapa förtroendefulla relationer • vill arbeta med modern informationsteknik i undervisningen • vill arbeta entreprenöriellt och ser det som naturligt att skapa samarbeten med aktörer utanför skolan.   Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.    I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet och personalsammansättning som speglar mångfalden. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.    Mer information   Hans Grimsell, rektor, tel 0120-833 12, e-post hans.grimsell@atvidaberg.se   Fackliga representanter nås via kommunens växel 0120-830 00    Välkommen med din ansökan senast den 22 september 2013. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju. Vi kallar löpande till intervju, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta. Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SvA till Alléskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SvA till Alléskolan

Lärare i svenska och engelska åk 4 till Alléskolan
På Alléskolan finns från denna höst både åk 4-6 och åk 7-9. Skolan ligger centralt i Åtvidaberg i nära anslutning till Kopparvallen och Bysjön. Nya fräscha lokaler och en fantastisk utemiljö och skolgård har iordningställts under sommaren för vårt nystartade mellanstadium. Vi är inne i ett uppstartsskede och söker dig som vill arbeta i en utvecklande miljö med många möjligheter, där vi tillsammans hittar nya vägar och arbetssätt för att på bästa sätt utveckla verksamheten.    Alléskolan är en modern skola, organiserad i horisontella arbetslag. Här finns trådlöst nätverk och modern teknik i alla klassrum. Alla lärare och högstadieelever har en bärbar dator, och även på mellanstadiet är datortillgången god.   Åtvidaberg är en kommun med framåtanda. Kommunen har valt att fokusera på sju viktiga framgångsfaktorer för skolutveckling, kallade ”7 nycklar för framgång”. Läs mer om kommunen och Alléskolan på hemsidan www.atvidaberg.se   Arbetsuppgifter Vi söker en lärare för undervisning i svenska och engelska i åk 4, även en del undervisning i bild och elevens val ingår i tjänsten, samt klassföreståndarskap för en klass.  Du kommer i år att höra till arbetslag 4, ett glatt och proffsigt gäng som samarbetar kring det mesta.   Vi söker dig som • har lärarlegitimation med behörighet i första hand i svenska och engelska för åk 4-6, helst också i bild • är positiv och ser vinsterna med samarbete i arbetslag • är flexibel och gillar nya utmaningar • vill utveckla elevernas förmågor såsom handlingskraft, mod och självförtroende • vill arbeta med modern informationsteknik i undervisningen   Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Tjänsten är tillsvidare med tjänstgöringsgrad 100%. Tillträde enligt överenskommelse.   Mer information   Kristin Kronander, rektor                             0120-833 49   kristin.kronander@atvidaberg.se Marie Häggh, arbetslagsledare     marie.haggh@atvidaberg.se Maria Njord-Westerling, Lärarförbundet                             maria.njord-westerling@atvidaberg.se Anna-Karin Filipsson, LR                                                  anna-karin.filipsson@atvidaberg.se     Välkommen med din ansökan Välkommen med din ansökan senast 24 september 2013. Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju. I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska och engelska åk 4 till Alléskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska och engelska åk 4 till Alléskolan

Säljare sökes i Åtvidaberg med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Åtvidaberg kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Åtvidaberg med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Åtvidaberg med/utan erfarenhet

HR-chef till kommunledningsförvaltningen
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling.   I Åtvidabergs kommun är vi drygt 700 medarbetare inom en mängd olika professioner som arbetar för att våra kunder - kommuninvånarna ska få god service. Inom kommunens organisation finns förvaltningarna Barn- och utbildning, Vård- och omsorg, Samhällsbyggnad och Kommunledning. HR-avdelningen tillhör Kommunledningsförvaltningen och består av HR-specialist, löneadministratörer, HR-administratör och HR-chef. Vårt uppdrag är att utifrån vår specialistkompetens på bästa sätt stödja vår organisation och chefer i personalrelaterade frågor för att vår kommun ska uppnå visionen om att vara en kommun med framåtanda.   Rollen som HR-chef innebär att du kommer att arbeta både strategiskt inom HR-området och operativt som konsultativt stöd till våra chefer i alla förekommande HR-frågor. Du har övergripande strategiskt ansvar för områden som lön- och förhandling och rekrytering. Du har även operativt ansvar för ledarutveckling, samverkan, hälsoarbete och kompetensförsörjning. I rollen ingår även ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi. Som HR-chef är du direkt underställd kommunchefen inåt och ingår i ledningsgruppen.   Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du kommer att vara delaktig i kommunens fortsatta utvecklingsarbete för att klara av morgondagens utmaningar. Vi erbjuder fördelarna av att arbeta i en kommun där närhet mellan olika verksamheter skapar korta beslutsvägar och helhetsansvar för kommunens verksamhet.   För att lyckas i rollen som HR-chef... är du en person som kännetecknas av mod, ansvarskänsla, engagemang, effektivitet och nybyggaranda. Du har ett coachande och konsultativt förhållningssätt i din roll som chefsstöd i dagliga HR-frågor. Du har god samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga och kan på ett positivt sätt förmedla och tillvarata goda idéer. För att lyckas i rollen som HR-chef har du också förmåga att skapa och behålla förtroende samtidigt som du har stor integritet. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.   Vi söker dig som   • har examen från högskoleutbildning inom personal- och arbetsvetenskap eller har annan likvärdig utbildning • flera års bred erfarenhet från kvalificerat HR-arbete varav något/några i ledande befattning • har goda ledaregenskaper • har goda kunskaper om lagar och avtal   Tjänsten är heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.   Mer information Andreas Capilla, kommunchef                     0120-83308, 0703-924410 andreas.capilla@atvidaberg.se   Fackliga representanter                            0120-830 00 (vxl)   Välkommen med din ansökan Välkommen med din ansökan senast 6 oktober 2013. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga HR-chef till kommunledningsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-chef till kommunledningsförvaltningen

Personlig assistent
Till en av våra brukare söker vi nu en till två personliga assistenter. Som Personlig assistent till denna rullstolsburne brukare bör du ha någon form av yrkeserfarenhet. Behöver inte vara inom vård eller omsorg. Du bör vara intresserad av kontakter med andra människor, hyfsad på matlagning från inköpta råvaror, kunna baka, idka friluftsliv men även av olika inneaktiviteter. Arbetet bedrivs i brukarens lägenhet så man kan säga att samma saker som görs i din egen bostad skall utföras tillsammans med brukaren. Personlig hygien - Matlagning - Städning - Bakning - Sällskapsspel mm. Du bör även kunna sätta vissa gränser, klara av ensamarbete. Du tjänstgör natt under sovande jour. Vi håller en hög aktivitetsnivå och förutsätter att du gör detsamma. Vi rör oss över hela länet, ibland även utomlands. Vill att du kommer med egna förslag på aktiviteter tillsammans med brukaren. Du arbetar schemalagt och det finns möjlighet att kombinera denna tjänst med annat arbete hos annan arbetsgivare. Du bör ha ordnade hemförhållanden, tala svenska flytande och din ålder ca 30 år och uppåt. Att jobba som Personlig assistent är bland det bästa jobb som finns och vi ger dig tämligen stor frihet att tillsammans med brukaren forma ditt arbetspass. Vår brukare är mycket social och vill vara ute i samhället. Vi utbildar dig till denna tjänst. Brukaren är boende i Åtvidaberg, i egen lägenhet.
Företag: Åtvidabergs Hem & Boendeservice AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Verksamhetschef till Vårdcentralen Åtvidaberg
 Åtvidaberg – en ort med småskalighet, idyll, vacker natur och en intressant bruks- och idrottshistoria som ligger knappt fyra mil söder om Linköping. Vårdcentralen är den enda i en kommun med cirka 11 500 innevånare, där de flesta är listade hos oss. Vårdcentralen är en del av Närsjukvården i Centrala Östergötland. Vi bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, psykoterapeut, och barnavårdcentral inom en familjecentral. En utbyggd och väl fungerande hemsjukvård med dygnet-runt-bemanning inklusive avancerad hemsjukvård finns inom Vårdcentralen till och med januari 2014. Därefter tar kommunen över ansvaret upp till och med sköterskenivå, läkaransvaret kommer även i fortsättningen att finnas kvar på Vårdcentralen. I samma lokaler som Vårdcentralen finns även mödravård, laboratorium, psykiatri och rehabilitering. Vårdcentralen är bemannad med specialister i allmänmedicin och läkare under utbildning samt erfarna och kunniga sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och sekreterare. Vi är cirka 40 medarbetare som trivs tillsammans och arbetsklimatet är öppet och varmt. Arbetsbeskrivning Uppdraget som verksamhetschef innebär att: • Du har ett administrativt ledningsansvar för verksamheten • Du har det ekonomiska ansvaret för verksamheten • Leda och utveckla såväl verksamhet som medarbetare • Utifrån uppdrag tillsammans med medarbetare formulera mål för verksamheten • Skapa förutsättningar för förändrings- och utvecklingsarbete • Arbeta för en hälsofrämjande arbetsplats med ett gott arbetsklimat, god kommunikation och gott samarbete mellan medarbetare  • Du samverkar med kommun, landsting och andra samhällsaktörer. Vi erbjuder ett spännande, flexibelt och utvecklande arbete på en inspirerande arbetsplats med god anda. Utbildning och erfarenhet Du har för tjänsten relevant högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av chefs- eller ledarskap. Erfarenhet från hälso- och sjukvård, erfarenhet av primärvård är meriterande. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Personliga egenskaper Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du leder och motiverar dina medarbetare samtidigt som du skapar engagemang och delaktighet. Du är strukturerad, beslutsam och har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt. Du har god samarbetsförmåga och personlig mognad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom exempelvis samarbetsförmåga Anställning och information Detta är ett tidsbegränsat chefsuppdrag. Du får en tillsvidareanställning i din grundprofession. Tillträde efter överenskommelse. Uppgifter om tjänsten lämnas av: Primärvårdschef Per Ohlson, 010-103 58 16. Facklig företrädare: Östergötlands Läkarförening: Ulla Foberg, ulla.foberg@lio.se, Kommunal: Birgitta Ekh, birgitta.i.ek@.lio.se, Vårdförbundet: Ann-Charlotte Westlund, ann-charlotte.westlund@lio.se  Vision: Veronica Johansson, veronica.m.johansson@lio.se Ansökan Sista ansökningsdag är den 18 oktober 2013. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Landstinget i Östergötland
Företag: Landstinget i Östergötland
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef till Vårdcentralen Åtvidaberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef till Vårdcentralen Åtvidaberg

Socialsekreterare
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling. Individ- och familjeomsorgen är en av tre enheter inom vård- och omsorgsförvaltningen. Vi handlägger ärenden enligt socialtjänstlagen, LVU och LVM. Arbetet är uppdelat på ekonomiskt bistånd, utredning/behandling, samt familjerätt. Samverkan internt är viktig där vi skapar team kring den enskilde och familjen vid behov. Totalt är vi 20 medarbetare. Vi lägger också stor vikt vid samverkan med andra berörda myndigheter, såsom arbetsförmedling, arbetsmarknadsenhet, landstinget, försäkringskassan m fl i ärenden som rör ekonomiskt bistånd. Vi har samverkansgrupper på olika nivåer, där målet är att den enskilde ska komma ut i sysselsättning och egen försörjning. I ärenden som rör barn sker samverkan med föräldrar, skola och nätverk. Arbetsuppgifter Som socialsekreterare kommer du att handlägga egna ärenden med inriktning mot dels ekonomiskt bistånd, dels barnärenden. Du ska genom motiverande och stödjande arbete, samt genom samverkan med berörda parter arbeta för att stärka den enskilde till att komma ut i egen försörjning i ärenden som rör ekonomiskt bistånd. I barnärenden kommer fokus i första hand att vara på uppföljning av beviljade insatser. Vi erbjuder dig En bra arbetsgemenskap, där vi skapar team kring dem vi arbetar med. Du får extern handledning i grupp. Vi söker gemensamt flexibla lösningar för vårt arbete, vilket innebär möjligheter för dig att vara med att utveckla och påverka vår verksamhet. Vi söker dig som: • har socionomexamen • har erfarenhet av handläggning på ett socialkontor • har god dokumentationsförmåga, samt vana av datorarbete • är flexibel och tycker om att samverka • har B-körkort Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett vikariat på 75% fram till mars 2014 i första hand. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan! Du söker jobbet senast den 25 oktober genom att klicka på Ansök nedan. Fyll i formuläret och ladda upp CV-dokument och personligt brev.I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Åtvidaberg, Socialsekreterare Åtvidaberg kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Vårdadministratör sökes till Vårdcentralen Åtvidaberg
Åtvidaberg ligger cirka 35 minuters bilresa söderut från Linköping. Vårdcentralen är den enda i en kommun med cirka 11 500 innevånare, där de flesta är listade hos oss. Vårdcentralen är en del av Närsjukvården i Centrala Östergötland. Vi bedriver en bred primärvårdsverksamhet som består av allt från akutsjukvård till kommunens äldreboende. På vårdcentralen finns läkarmottagning, specialistsköterskemottagningar, dietist, fotvård, rehabilitering, laboratorium, mödravårdscentral, psykoterapeut, och barnavårdcentral inom en familjecentral. Vi har ett gott samarbete med kommunen, försäkringskassa och arbetsförmedling. Vårdcentralen är välbemannad med både specialister i allmänmedicin och läkare under utbildning samt erfarna och kunniga sköterskor, undersköterskor och sekreterare. Vi är cirka 40 medarbetare som trivs tillsammans och arbetsklimatet är öppet och varmt. Arbetsbeskrivning Sedvanliga arbetsuppgifter såsom journalskrivning och receptionsarbete. Utbildning och erfarenhet Du har vårdadministratörsutbildning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Cosmic både som administratör och användare, även kunskap inom övriga förekommande system inom primärvården/landstinget. Personliga egenskaper Som person har du en god samarbetsförmåga, trevligt bemötande och är strukturerad, flexibel samt kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har ett intresse för utvecklingsfrågor. Anställning och information Det här är en tillsvidaretjänst med tillträde efter överenskommelse. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Verksamhetschef Ulla Molander, 010-103 58 74. Facklig företrädare för Vision är Veronica Johansson, 010-103 58 91.  Ansökan Sista ansökningsdag är den 17 november 2013. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Landstinget i Östergötland
Företag: Landstinget i Östergötland
Ort: Linköping
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdadministratör sökes till Vårdcentralen Åtvidaberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdadministratör sökes till Vårdcentralen Åtvidaberg

Skolsköterska
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling. I Åtvidabergs kommun har Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans med personal tagit fram 7 framgångsfaktorer som ska vägleda vårt utvecklingsarbete och som vi kallar 7 nycklar för framgång. Syftet är att enkelt och tydligt visa vad man inom förskola, skola och gymnasium gemensamt ska satsa på de närmaste åren. Varje så kallad nyckel har ett tema: • Lust att lära • Det personliga mästerskapet - med målet att hjälpa barnet eller eleven att våga utveckla sin personlighet och självkänsla • Matematiskt tänkande • Språklig utveckling • Kreativ företagsverksamhet • Tydliga kunskapsmål • Ingen mellan stolarna – en bättre samverkan mellan polis, socialtjänst, elevhälsa och fritidsverksamhet kring barn som behöver stöd Barn och Utbildningsförvaltningen bedriver verksamhet inom förskola, grundskola, fritidshem, gymnasium samt vuxenutbildning. Till förvaltningen hör ett gemensamt elevhälsolag som lyder under Barn- och utbildningschefen och består av skolsköterskor, skolläkare, kurator och specialpedagoger. Elevhälsolaget arbetar konsultativt och stödjande gentemot våra verksamheter. Vi söker nu en skolsköterska inom grundskoleverksamheten som riktar sig mot åldrarna förskoleklass till årskurs 6. Arbetsuppgifter Ditt huvudsakliga verksamhetsområde består av Centralskolan, som är omfattar förskoleklass till år 3 och finns  i centrala Åtvidaberg, samt Grebo skola som har förskoleklass till år 6 och är belägen cirka 1,5 mil utanför Åtvidaberg i riktning mot Linköping.  Arbetet är självständigt med egen mottagning och innefattar förebyggande och hälsofrämjande arbete samt enklare sjukvårduppgifter och rådgivning. För skolhälsojournalhantering används Profdoc Medical Office (PMO). Psykolog köper vi av Barn- och familjepsykologiskt centrum. Inom kommunen arbetar vi för en ökad samverkan mellan olika professioner för att nå barn och unga i behov av stöd. Inom samverkansarbetet ingen mellan stolarna tror vi att du som skolsköterska utgör en viktig länk. Vi söker dig som  • är legitimerad sjuksköterska med adekvat specialistutbildning för skolsköterskor • gärna arbetar självständigt men samverkar med kollegor när det behövs • trivs med ett arbete som innebär nära kontakt med våra barn, ungdomar samt dina kollegor • har B-körkort Erfarenhet av arbete som skolsköterska är meriterande Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställningen är tillsvidare och omfattar 95%. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Du söker jobbet genom att klicka på Ansök nedan senast den 10 november 2013. I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Åtvidaberg, Skolsköterska Åtvidaberg kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Innesäljare till vår kundsupport i Åtvidaberg
Nu söker vi en innesäljare till vår kundsupport i Åtvidaberg. 2012 bildades Ettikettoprintcom genom sammanslagningen av Ettiketto Labeling Systems AB och Printcom Grafiska AB. Ettikettoprintcom har cirka 90 medarbetare och omsätter cirka 210 msek och är därmed en av de ledande etikett- och etikettsystem leverantörerna i Sverige. Innesäljaren skall kunna vägleda våra kunder att välja rätt produkt, kvalité och se till att deras försörjning av etiketter, transfer-folie och övriga trycksaker fungerar på ett optimalt sätt. I rollen kommer du att ha den dagliga kontakten med kunder, främst gällande prisberäkningar och leveranstider. Som Innesäljare är man också den viktiga interna länken mellan kunderna och vår produktion. För att trivas med tjänsten är du är en flexibel, självgående och en genuint serviceinriktad person som är van vid att arbeta självständigt och tycker om att kommunicera med kunder. Du behöver ha god PC-vana och kunna hålla "flera bollar i luften" samtidigt. Viss kunskap i engelska är önskvärt. Har du vana av etiketter eller trycksaker är det ett plus, men vi lägger störst vikt vid att du har en positiv inställning, är utåtriktad och har lätt för att skapa relationer då du hela tiden jobbar med människor inom och utanför företaget. De tekniska kunskaper som krävs kring etiketter och printrar utbildar vi dig i efter behov.
Företag: ettikettoprintcom
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare till vår kundsupport i Åtvidaberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare till vår kundsupport i Åtvidaberg

Butiksdemonstratör Åtvidaberg
Inzpiration- affärspartner AB har varit verksamt inom konsumtionsbranschen sedan 2004. Nu är vi inne i en fas där våra uppdrag ständigt ökar. Vi söker därför fler kreativa, glada, och energiska personer till vårt framgångsrika team. Våra uppdrag är av varierande slag, exempelvis matbjudningar i butik, sampling och mässbemanning. VEM ÄR DU Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning,dekoration, kundkontakter och försäljning. Som person bör du vara: -Mycket ansvarsfull -Kreativ, utåtriktad och glad -Ha ett brinnande intresse för matlagning och en känsla för hur man exponerar varor på ett snyggt och attraktivt sätt -Tycka om kundkontakter -Säljande -Serviceminded Ett krav är grundläggande kunskaper i datorhantering, tillgång till dator samt mms via mobil, då en stor del av vår information och rapportering sker via den vägen. Meriterande är om du har utbildning/ arbetslivserfarenhet inom livsmedel/ matlagning/försäljning/service. VAD VI ERBJUDER Ett roligt,variationsrikt och självständigt arbete förlagt tors-fred mellan kl.11-19 . Arbetstider utöver dessa kan förekomma. Mejla mig intresseanmälan och cv redan nu då rekrytering sker löpande. MÄRK ANNONSEN -"BUTIKSDEMONSTRATÖR ÅTVIDABERG" Vill du veta mer om dessa tjänster eller vill ha mer info är du välkommen att kontakta: Cecilia Hovlund 0735-095618 Cecilia.hovlund@inzpiration.se
Företag: Inzpiration - affärspartner AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksdemonstratör Åtvidaberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksdemonstratör Åtvidaberg

Leg sjukgymnast med inriktning mot hemsjukvård
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling. Äldreomsorgen i Åtvidabergs kommun består av verksamheterna hemtjänst, korttidsboende, dagverksamhet och vård- och omsorgsboende där demensboenden ingår. Totalt finns 172 platser inom Äldreomsorgen. Äldreomsorgens vård- och omsorgsboende samt korttidsenhet finns samlad i en gemensam byggnad. Vid årsskiftet kommer Åtvidabergs kommun att överta ansvaret för hemsjukvården från landstinget och därför behöver vi nu förstärka vårt team med en sjukgymnast. Som sjukgymnast ingår du i en arbetsgrupp bestående av sjukgymnaster, sjukgymnastassistent, arbetsterapeuter och sjuksköterskor. Tillsammans arbetar vi utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt.   Inom hemsjukvården kommer vi att arbeta i team runt individen och dennes anhöriga. I teamet ingår olika professioner och du som sjukgymnast ansvarar för att göra utredningar, utföra funktionsbedömningar, hålla i träning individuellt och i grupp samt hjälpmedelsutprovning. Du planerar ditt arbete tillsammans med den enskilde och dennes anhöriga samt övrig personal runt individen. I ditt arbete ingår handledning, utbildning och informationsförmedling till omvårdnadspersonal. Du deltar vid omvårdnadsträffar och vårdplanering. Vår dokumentation sköter vi via datajournal i journalföringsprogrammet Procapita. Tjänsten är riktad mot hemsjukvården och arbete med brukare inom äldre- och handikappomsorg.   Vi söker dig som • är leg sjukgymnast • har någon eller några års erfarenhet av hemsjukvård • har erfarenhet av äldrerehabilitering och att leda arbetet i rehabiliterande förhållningssätt • har god förmåga att ta initiativ och arbeta självständigt med planering och organisation av funktionsbedömning, åtgärder och uppföljning • har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper och arbeta i team • är lyhörd för den enskildes och anhörigas behov • har god pedagogisk förmåga att handleda vård- och omsorgspersonal samt studenter • trivs med ett arbete som innebär nära kontakt med våra brukare och deras anhöriga • har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift • har B-körkort   Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Tjänsten är tillsvidare, deltid 75%. Tillträde enligt överenskommelse.     Välkommen med din ansökan senast den 14 november. Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjukgymnast med inriktning mot hemsjukvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjukgymnast med inriktning mot hemsjukvård

Omvårdnadspersonal
Omsorgsgruppen IN AB:s verksamheter består av daglig verksamhet, gruppbostäder, korttidsvistelse, korttidstillsyn och personlig assistans inom LSS området. Vi är verksamma i Norrköping-, Linköping-, Åtvidaberg- och Kalmar kommun. Vi söker nu timvikarier till våra gruppbostäder i Åtvidaberg. Då arbetstiderna ligger fördelade över dygnets alla timmar så ska du kunna arbeta dag, kväll och natt. Arbetet på en gruppbostad innebär hjälp och stöd i vardagliga aktiviteter och ADL. Målgruppen är mentalt funktionshindrade vuxna som har ett stort behov av struktur, tydliggörande pedagogik och ett klart och tydligt bemötande. Vi söker dig med engagemang och erfarenhet inom verksamhetsområdet omsorg och den aktuella målgruppen. Du skall ha utbildning inom omsorg eller annan likvärdig utbildning samt erfarenhet av målgruppen. Körkort är ett krav.
Företag: Omsorgsgruppen IN AB i Åtvidaberg
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Omvårdnadspersonal jobb, Omvårdnadspersonal Åtvidaberg, Omvårdnadspersonal Omsorgsgruppen IN AB i Åtvidaberg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omvårdnadspersonal

Lärare i SvA till Alléskolan
    Alléskolan är en 4-9 skola med cirka 700 elever. Sedan 2010 är vi en 1 till 1 skola där lärare och elever har egna bärbara datorer kopplade till ett trådlöst nätverk. Vi arbetar med Google Apps som lärplattform. Skolan ligger centralt i Åtvidaberg i nära anslutning till Kopparvallen och Bysjön. Alléskolan är en modern skola, organiserad i horisontella arbetslag med funktionella, välunderhållna lokaler. Alléskolan arbetar framgångsrikt med entreprenörskap i skolan och elevledda utvecklingssamtal. Läs mer om skolan på hemsidan www.atvidaberg.se/alleskolan    Vi söker en SvA lärare. I tjänsten ingår undervisning i internationell klass. Tjänsten är tillsvidare med tjänstgöringsgrad 100%.     Vi söker dig som • har lärarexamen med inriktning SvA • vill utveckla elevernas förmågor såsom handlingskraft, mod och självförtroende • arbetar styrkebaserat och har god förmåga att skapa förtroendefulla relationer • vill arbeta med modern informationsteknik i undervisningen • vill arbeta entreprenöriellt och ser det som naturligt att skapa samarbeten med aktörer utanför skolan.   Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.    I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet och personalsammansättning som speglar mångfalden. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.    Mer information   Hans Grimsell, rektor, tel 0120-833 12, e-post hans.grimsell@atvidaberg.se   Fackliga representanter nås via kommunens växel 0120-830 00    Välkommen med din ansökan senast den 28 nov 2013. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju. Vi kallar löpande till intervju, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta. Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SvA till Alléskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SvA till Alléskolan

Butiksdemonstratör Åtvidaberg
Inzpiration- affärspartner AB har varit verksamt inom konsumtionsbranschen sedan 2004. Nu är vi inne i en fas där våra uppdrag ständigt ökar. Vi söker därför fler kreativa, glada, och energiska personer till vårt framgångsrika team. Våra uppdrag är av varierande slag, exempelvis matbjudningar i butik, sampling och mässbemanning. VEM ÄR DU Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning,dekoration, kundkontakter och försäljning. Som person bör du vara: -Mycket ansvarsfull -Kreativ, utåtriktad och glad -Ha ett brinnande intresse för matlagning och en känsla för hur man exponerar varor på ett snyggt och attraktivt sätt -Tycka om kundkontakter -Säljande -Serviceminded Ett krav är grundläggande kunskaper i datorhantering, tillgång till dator samt mms via mobil, då en stor del av vår information och rapportering sker via den vägen. Meriterande är om du har utbildning/ arbetslivserfarenhet inom livsmedel/ matlagning/försäljning/service. VAD VI ERBJUDER Ett roligt,variationsrikt och självständigt arbete förlagt tors-fred mellan kl.11-19 . Arbetstider utöver dessa kan förekomma. Mejla mig intresseanmälan och cv redan nu då rekrytering sker löpande. MÄRK ANNONSEN -"BUTIKSDEMONSTRATÖR ÅTVIDABERG" Vill du veta mer om dessa tjänster eller vill ha mer info är du välkommen att kontakta: Cecilia Hovlund 0735-095618 Cecilia.hovlund@inzpiration.se
Företag: Inzpiration - affärspartner AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksdemonstratör Åtvidaberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksdemonstratör Åtvidaberg

Lärare i filosofi
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling. I Åtvidabergs kommun har Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans med personal tagit fram 7 framgångsfaktorer som ska vägleda vårt utvecklingsarbete och som vi kallar 7 nycklar för framgång. Syftet är att enkelt och tydligt visa vad man inom förskola, skola och gymnasium gemensamt ska satsa på de närmaste åren. Varje så kallad nyckel har ett tema: • Lust att lära • Det personliga mästerskapet - med målet att hjälpa barnet eller eleven att våga utveckla sin personlighet och självkänsla • Matematiskt tänkande • Språklig utveckling • Kreativ företagsverksamhet • Tydliga kunskapsmål • Ingen mellan stolarna – en bättre samverkan mellan polis, socialtjänst, elevhälsa och fritidsverksamhet kring barn som behöver stöd Bildningscentrum Facetten i Åtvidaberg är en modern gymnasieskola med cirka 450 studerande fördelade på nio nationella program BA, BF, EE, EK, HA, IN, NA, SA, TE, introduktionsprogram och kommunal vuxenutbildning. En stor del av eleverna kombinerar sitt gymnasieprogram med specialidrott - fotboll eller golf (se www.bildningscentrum.se).  Ung Företagsamhet är en viktig del av skolans verksamhet och vi har haft stora framgångar genom åren, bl a fick vi utmärkelsen ”Sveriges bästa UF-skola” 2013. Ett entreprenöriellt lärande i kombination med mycket utåtriktad verksamhet, exempelvis studieresor-/besök och inbjudna föreläsare, präglar vår skola. Vi har elever från ett trettiotal olika kommuner. Inför vårterminen söker vi nu en lärare i filosofi till våra utbildningsprogram.  Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa i kurserna Filosofi 1 och 2 på olika program. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 25% av heltid under perioden 140113-140609 med möjlighet till förlängning. Undervisningen är förlagd till måndagseftermiddagar samt under andra halvan av vårterminen även tisdagseftermiddagar.  Vi söker dig som • är behörig lärare i filosofi • har god samarbetsförmåga och ser helheter och möjligheter i utbildningen • är flexibel och har god förmåga att individualisera undervisningen • är intresserad av att arbeta på ett entreprenöriellt och coachande sätt Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas. Rekryteringsprocessen sker löpande och intervjuer kan komma att genomföras innan ansökningstidens utgång, varför vi gärna tar emot ansökningar snarast möjligt.    Mer information Dan Forsberg, rektor                                070-5863494  dan.forsberg@atvidaberg.se Gunilla Hedbrant, LR                              0120-833 86  gunilla.hedbrant@atvidaberg.se Ann Nielsen, Lärarförbundet                    0120-833 52  ann.nielsen@atvidaberg.se   Välkommen med din ansökan snarast, men senast den 28 november 2013. Du söker genom att klicka på Ansök nedan. Fyll i formuläret och ladda upp CV och/eller personligt brev. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju. I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta. Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i filosofi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i filosofi

Massör/PT
Hälsofabriken Åtvidaberg AB är ett friskvårdcenter där arbetar leg sjukgymnast och leg kiropraktor. Vi har ett komplett gym med gruppträningspass LesMillskonceptet ,spinning och easyLine. Vi arbetar med viktminskningprogram enl PreNetmodellen hemsida: www.halsofabriken.se Vi söker en certifierad massör och personlig tränare med viss del receptionsarbete. Du ska kunna arbeta självständigt och sälja in dina tjänster till våra kunder. Du behöver ha körkort då det kan ibland vara att du åker ut till kunderna
Företag: Hälsofabriken i Åtvidaberg
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Massör/PT jobb, Massör/PT Åtvidaberg, Massör/PT Hälsofabriken i Åtvidaberg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Massör/PT

Enhetschef till vård- och omsorgsförvaltningen
Åtvidabergs kommun har cirka 11 500 invånare, ligger drygt tre mil från universitetsstaden Linköping. Åtvidaberg har ett lyckat läge mellan kust och storstad, med fin natur, sjöar, bad och ett rikt friluftsliv. I Åtvidaberg finns många olika företag och ett framgångsrikt näringslivsklimat. Åtvidaberg är en kommun med framåtanda som ständigt jobbar för att utveckla både näringsliv och kommunen som organisation. Kommunen har en väl utvecklad kommunal service och goda möjligheter till fritidsaktiviteter. Kommunikationerna mellan Åtvidaberg och Linköping är mycket goda med expressbussar och tåg som avgår varje halvtimma på morgonen och kvällen, vilket underlättar pendling.   I Åtvidabergs kommun är vi drygt 700 medarbetare inom en mängd olika professioner som arbetar för att våra kunder - kommuninvånarna ska få god service. Inom kommunens organisation finns förvaltningarna Barn- och utbildning, Vård- och omsorg, Kultur- och samhällsbyggnad och Kommunledningsförvaltning. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 280 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, handikappomsorg och individ- och familjeomsorg. Vi står inför nya spännande utmaningar inom vård- och omsorgsförvaltningen som exempelvis kommunaliseringen av hemsjukvården och byggnation av ett nytt äldreboende och ombyggnation av vårt befintliga boende.   Arbetsuppgifter Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete inom en dynamisk verksamhet som omfattar förvaltningsområdet äldre- och handikappomsorg. Det verksamhetsområde som tjänsten avser är inom kommunens samlade demensverksamheter. Ditt uppdrag blir att fortsätta utveckla kommunens demensverksamheter.   Du kan se fram emot att arbeta i en utvecklande miljö tillsammans med förvaltningens övriga chefer. Som enhetschef har du ansvar för personal, arbetsmiljö, verksamhetsutveckling och ekonomi inom dina verksamheter. Vi står inför spännande förändringar och våra chefer är viktiga nyckelpersoner i vårt strategiska utvecklingsarbete. Inom förvaltningen arbetar vi aktivt med ledarskapsfrågor och lägger stor vikt vid det personliga ledarskapet där vi ser betydelsen av att stödja våra chefer i deras ledarskapsutveckling. Ditt ledarskap ska leda till en framgångsrik organisation som präglas av långsiktighet och kreativ utveckling för att uppnå uppställda mål. Du kommer att arbeta med både grupp- och individutveckling inom dina verksamheter. Du ser dina medarbetares potential och motiverar och engagerar dem för att ge de bästa förutsättningarna att möta åtvidabergsbornas behov och önskemål. Tjänsten erbjuder stora möjligheter att vara med och påverka såväl verksamhetens som förvaltningens utveckling. Beroende på din bakgrund och intresse kan det finnas möjlighet att ansvara för ett specifikt utvecklingsområde inom förvaltningen.   Vi söker dig som.. har examen från en högskoleutbildning med inriktning hälso- och sjukvård, socialt arbete eller beteendevetenskap och gärna där ledarskap ingår. Du har erfarenhet av arbete som chef eller har haft andra ledaruppdrag inom offentlig eller privat omsorg. Du har B-körkort.   För att lyckas i den här tjänsten.. har du ett coachande ledarskap samtidigt som du förstår vikten av att tydliggöra mål och följa upp resultat. Du är nyfiken och driver framgångsrikt utvecklingsfrågor på olika nivåer. Du skapar lätt kontakter och underhåller dina relationer. Du kommunicerar tydligt och kan på ett positivt sätt förmedla och tillvarata goda idéer. Budgetarbete har du kunskap om och ser det som en utmaning att använda våra resurser på ett effektivt och kreativt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.   Välkommen med din ansökan Välkommen med din ansökan senast 15 december 2013. Betyg och intyg tas med vid en eventuell intervju.     I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.
Företag: Åtvidaberg kommun
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till vård- och omsorgsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till vård- och omsorgsförvaltningen


Sök lediga jobb Åtvidaberg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se