Ödeshög jobb - lediga jobb

Ödeshög jobb Ödeshög jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ödeshög. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ödeshög. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Robotsvetsare MOTOMAN- Ödeshög

 2. Manuellsvetsare- Ödeshög

 3. Förskollärare till Ellen Keys förskola- Ödeshög

 4. Sjuksköterskor/Distriktssköterskor- Ödeshög

 5. Lärare No-ämnen och Ma år 4-6- Ödeshög

 6. Lärare i trä- och metallslöjd- Ödeshög

 7. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ödeshög.- Ödeshög

 8. Medarbetare deltid Burger King i Ödeshög- Ödeshög

 9. Säljare sökes i Ödeshög med/utan erfarenhet- Ödeshög

 10. Chef för Individuellt stöd till Ödeshögs kommun- Ödeshög

 11. Fritidspedagog- Ödeshög

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ödeshög.- Ödeshög

 13. Lärare år 4-6- Ödeshög

 14. Säljare sökes i Ödeshög med/utan erfarenhet- Ödeshög

 15. Chef för Individuellt stöd till Ödeshögs kommun- Ödeshög

 16. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ödeshög.- Ödeshög

 17. Socialsekreterare- Ödeshög

 18. RC till Burger King i Ödeshög- Ödeshög

 19. Säljare sökes i Ödeshög med/utan erfarenhet- Ödeshög

 20. Mystery Shoppers sökes till Ödeshög- Ödeshög

 21. Fritidspedagog- Ödeshög

 22. 2 Lärare i trä- och metallslöjd- Ödeshög

 23. Lärare tidigare år- Ödeshög

 24. Lärare tidigare år- Ödeshög

 25. Rektor Ödeshögs skola F-5- Ödeshög

 26. Skolsköterska- Ödeshög

 27. 2 Lärare i trä- och metallslöjd- Ödeshög

 28. Rektor Ödeshögs skola F-5- Ödeshög

 29. Städning Ödeshög- Ödeshög

 30. Säljare med eller utan erfarenhet i Ödeshög- Ödeshög

 31. Städning Ödeshög- Ödeshög

 32. Städning Ödeshög- Ödeshög

 33. Apotekschef till Kronan i Ödeshög- Ödeshög

 34. Farmaceutisk rådgivare till Kronan i Ödeshög- Ödeshög

 35. Extrajobba med läxhjälp Ödeshög- Ödeshög

 36. Ödeshögs kommun söker Verksamhetschef för Individuellt stöd- Ödeshög

 37. Säljare med eller utan erfarenhet i Ödeshög- Ödeshög

 38. Homepartysäljare - Ödeshög- Ödeshög

 39. Omvårdnadspersonal- Ödeshög

 40. Sjuksköterska inom hemsjukvården- Ödeshög


Mer beskrivning

Robotsvetsare MOTOMAN
Vi söker dig som har yrkeserfarenhet som robotsvetsare. Du ska ha en grundutbildning i manuell svetsning med tidigare eller gällande svetslicenser EN 287 Svetsmetod 135/136, svetsläge PA och PB. För att komma ifråga till tjänsten som robotsvetsare hos oss måste du vidare ha: - Grundläggande robotprogrammering NX 100 Svets - Gärna med en påbyggnadsutbildning i Robot NX 100-SCM - Goda kunskaper i ritningsläsning - Någon erfarenhet från att ha arbetat utifrån LEAN med TPS-verktyg Det är önskvärt att du har truckkort och traverskort. När det gäller din profil ska du vara en mycket noggrann person med hög kvalitetsmedvetenhet. Du ska vara engagerad i och ta ansvar för ditt arbete. Du ska vara lätt att samarbeta med och göra ditt bästa för att bidra till en god stämning på företaget.
Företag: Ödeshögs Mekaniska AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Robotsvetsare MOTOMAN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Robotsvetsare MOTOMAN

Manuellsvetsare
Vi söker dig som har en längre yrkeserfarenhet som svetsare. Du ska ha en grundläggande utbildning inom manuellsvetsning med tidigare eller gällande svetslicenser EN 287 Svetsmetod 135/136, svetsläge PA och PB. Har du dessutom utbildning inom 3834 är det meriterande. Du måste ha mycket goda kunskaper i ritningsläsning för att klara våra arbeten. Det är önskvärt att du har truckkort och traverskort. Som person är du engagerad och har en hög kvalitetsmedvetenhet. Du ska ta ansvar och ha fokus på ditt arbete, vara stresstålig och lätt att samarbeta med.
Företag: Ödeshögs Mekaniska AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Manuellsvetsare jobb, Manuellsvetsare Ödeshög, Manuellsvetsare Ödeshögs Mekaniska AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manuellsvetsare

Förskollärare till Ellen Keys förskola
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leende. Arbetsbeskrivning Du kommer att ansvara över: *den pedagogiska verksamheten som bedrivs utifrån Lpfo-98 *skapa spännande, intressanta och roliga lärmiljöer för barnen *barn och föräldrar som ges möjlighet till delaktighet och inflytande över verksamheten *pedagogisk dokumentation används som ett naturligt verktyg för att inreda spännande miljöer, utveckla verksamheten och synliggöra lärprocessen.  Vi erbjuder dig: *planeringstid, enskilt och i grupp *induviduell lönesättning *positiv arbetsmiljö där viljan att utveckla verksamheten finns *medarbetarsamtal *pedagogiska måltider *friskvårdspeng  Vill du vara med och utveckla Ödeshögs kommuns förskoleverksamhet? Detta är en möjlighet för dig som vill vara med att skapa och bygga upp den pedagogiska verksamheten.  Vi söker dig som känner ett stort engagemang och vill vara en del av förskolans utveckling.  Är detta ett jobb för dig?  Tycker du att det låter spännande?  Vill du utveckla och utvecklas tillsammans med oss?  Välkommen med din ansökan.  Kvalifikationer Vi söker dig som *har pedagogisk högskoleutbildning med inriktning förskollärare *har en positiv människosyn och tankesätt *besitter en stor social kompetens och är serviceinriktad *är öppen för förändringar, flexibel, problemlösare och tar egna initiativ *är engagerad och strukturerad *ser det kompetenta barnet och vill finnas med för att utmana till ökat kunnande Erfarenhet krävs. Tillträde 15 augusti 2013 Ansök senast 29 juli 2013 Välkommen att bli en av oss!
Företag: Ödeshögs kommun
Ort: Ödeshög
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Ellen Keys förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Ellen Keys förskola

Sjuksköterskor/Distriktssköterskor
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leende. Vi söker tre legitimerade sjuksköterskor/distriktssköterskor som vill vara med och forma framtidens hälso och sjukvård i Ödeshög. Idag arbetar legitimerade sjuksköterskor med hemsjukvård i särskilt boende. När Ödeshögs kommun övertar hemsjukvården i januari 2014 kommer den legitimerade personalen även att utföra hemsjukvård i ordinärt boende. Därför behöver vi förstärka vår organisation och söker dig som vill vara med och utveckla och forma framtidens hälso och sjukvård i kommunen.   Arbetsuppgifter Sjuksköterskan/distriktssköterskan ska tillvara ta det friska hos varje individ och tillgodose omvårdnadsbehoven samt ge hälso och sjukvård. Arbetet ska bygga på vetenskap och beprövad erfarenhet. I din viktiga roll ansvarar du för bedömningar samt utför och leder hälso och sjukvårdsinsatser. Arbetsuppgifterna består bland annat av vårdplanering, omvårdnad, läkemedelshantering, delegering, hembesök och dokumentation i verksamhetssystemet Pro Capita.  I arbetet ingår att leda och delegera medarbetare i medicinska frågor. Arbetet planeras huvudsakligen till dag alternativt natt, kväll och helgtjänstgöring ingår. Kvalifikationer Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning som distriktssköterska eller annan relevant specialistutbildning. Gärna inneha förskrivningsrätt. Datorvana och goda kunskaper i svenska språket, både skriftligt och muntligt. Meriterande är erfarenhet av arbete med hemsjukvård, palliativ vård, äldreomsorg, geriatrik och demensvård. I uppdraget krävs att du tar stort ansvar och är noggrann. Att du arbetar lösningsfokuserat och kan arbeta bra i team samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt. Du har god social förmåga och är flexibel och planerar, organiserar, och prioriterar arbetet på ett bra och effektivt sätt. Du har ett helhetsperspektiv och arbetar hälsoinriktat Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. Anställning Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 65-100% Ange i ansökan önskemål om tjänstgöringsgrad Tillträde: 131201 eller efter överenskommelse Dagtjänster och nattjänster. Tre platser Sista ansökan: 130811 Lön Månadslön. Löneanspråk lämnas vid intervjutillfälle. Referenser Referenser lämnas vid intervjutillfälle. Välkommen att bli en av oss!
Företag: Ödeshögs kommun
Ort: Ödeshög
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor/Distriktssköterskor jobb, Sjuksköterskor/Distriktssköterskor Ödeshög, Sjuksköterskor/Distriktssköterskor Ödeshögs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor/Distriktssköterskor

Lärare No-ämnen och Ma år 4-6
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leende.   Du kommer att vara en del i ett arbetslag och undervisa förträdesvis i No-ämnen och Matematik. Vi söker dig med relevant utbilding och/eller lärarlegitimation Den som idag innehar tjänsten är tjänstledig under höstterminen. Eventuellt en tillsvidareanställning i förlängningen. Ansök senast 4 augusti 2013 Tillträdesdag 12 augusti 2013 Välkommen att bli en av oss!
Företag: Ödeshögs kommun
Ort: Ödeshög
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare No-ämnen och Ma år 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare No-ämnen och Ma år 4-6

Lärare i trä- och metallslöjd
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leende. Arbetsbeskrivning Ödeshögs grundskolor söker en engagerad lärare med lärarbehörighet i trä-och metallslöjd. Undervisning i ämnet teknik ingår också i uppdraget. Undervisning kommer att ske i skolåren 6-9 och ett nära samarbete med kollegor i arbetslaget är en viktig förutsättning. Viktiga delar är bland annat relationsskapande förhållningssätt och ett individanpassat lärande. Kvalifikationer Lärarexamen med adekvat inriktning Ingen erfarenhet krävs Ansök senast 4 augusti 2013 Tillträdesdag 12 augusti 2013 Välkommen att bli en av oss!
Företag: Ödeshögs kommun
Ort: Ödeshög
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ödeshög.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ödeshögs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 31 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ödeshög. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ödeshög.

Medarbetare deltid Burger King i Ödeshög
Burger King grundades i Miami 1954. Tanken var tydlig- att erbjuda god mat av bästa kvalitet till ett bra pris i en ren och trivsam miljö. Det visade sig vara ett vinnande koncept. Idag är Burger King en av världens största restaurangkedjor, med över 300 000 anställda i drygt 60 länder. Nordic Service Partners AB är ett franchisingföretag som driver 50 Burger King restauranger i Sverige och Danmark och planerar ytterligare expansion de närmsta åren. Till vår restaurang i Ödeshög söker vi nu 10 MA på deltid. SERVICEINRIKTADE MEDARBETARE Vi söker dig som av naturen är glad och utåtriktad. Du har lätt till ett skratt och ett leende. Du tycker om att agera säljare och att arbeta med mycket människor runt omkring dig. Vi arbetar i team som tillsammans jobbar för att ge bra service till våra gäster. Som medarbetare är målet att du ska kunna arbeta på de flesta av våra arbetsstationer på restaurangen. Vi söker medarbetare på deltid med arbetstid på vardagar och helger, dagtid och kvällstid mellan 6-10 tim/vecka. Det formella kravet är att du har fyllt 18 år och gått ut gymnasiet.
Företag: Burger King Ödeshög
Ort: Ödeshög
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare deltid Burger King i Ödeshög jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare deltid Burger King i Ödeshög

Säljare sökes i Ödeshög med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ödeshög kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Ödeshög med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Ödeshög med/utan erfarenhet

Chef för Individuellt stöd till Ödeshögs kommun
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten. Som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar. Här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Att dessutom på bara några minuter skifta från Ombergs topp till Vätterns strand och Hästholmens småbåtshamn, brukar ge smittsamma leenden. Vi är en kommun som ser och siktar framåt med tillväxt som mål. Att vi vill erbjuda kommunal service av högsta klass är därför en självklarhet. Då vår nuvarande IFO-chef väljer att flytta till sin hembygd, rekryterar vi nu hans efterträdare. Välkommen till framtiden! Chef för Individuellt stöd Verksamhetsområde Individuellt stöd (IFO) omfattar psykosocialt stöd, ungdomsboende, integration, familje- och ungdomsstöd samt arbetsmarknadsfrågor. Ditt arbete Som verksamhetsområdeschef ansvarar du för strategisk ledning, utveckling, samordning och uppföljning av din verksamhet. Detta innebär bland annat att du ska arbeta för att vår verksamhet och våra arbetsplatser präglas av: - engagemang och arbetsglädje - inflytande och ansvar - kvalitetstänkande och resursutnyttjande - förnyelse och utveckling I chefsuppdraget ingår att tillsammans med chefer och övriga medarbetare genomföra ett kontinuerligt utvecklingsarbete. I uppdraget ingår även omvärldsbevakning samverkan med externa aktörer samt givetvis, att ha god kunskap om aktuella regelverk. Som verksamhetsområdeschef arbetar du i nära samarbete med den politiska ledningen. Din profil Vi söker dig som har socionomexamen eller annan beteendevetenskaplig utbildning med relevant inriktning inom aktuellt verksamhetsområde. Du har erfarenhet från arbete inom IFO-området och vi ser gärna att du har chefserfarenhet från strategiska roller. God kunskap om gällande lagstiftning är en förutsättning. Ledarrollen kräver att du är tydlig och målinriktad och att du har förmågan att skapa engagemang och entusiasm inom din organisation. Vi förväntar oss vidare att du kan värdesätter ett öppet och förtroendefullt arbetsklimat. Du bör ha god kunskap om, och intresse för, de villkor som kännetecknar en politisk styrd organisation. Din erfarenhet och kompetens är givetvis viktig, men vi lägger lika stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vill du veta mer? Du är välkommen att ringa vår konsult Conny Besterman AS&B, 0706 – 18 11 62. Du är även välkommen att ringa Kommunchef Henrik Hendeby, 0144-350 16, Personalchef Kerstin Karlsson 0144 – 350 20 eller Socialnämndens ordförande Weine Bäck, 070-567 64 59 Fackliga företrädare: Vision May Mjärdner, 070 – 311 71 75 Svenska kommunalarbetareförbundet Christina Axén, 070 – 260 34 99 Om arbetsgivaren:
Företag: Arenius Schröder & Besterman AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Chef för Individuellt stöd till Ödeshögs kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef för Individuellt stöd till Ödeshögs kommun

Fritidspedagog
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leende. Vi söker en utbildad fritidspedagog till Fridtjuv Bergskolans fritidshem Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet Tillträde snarast Sjukvikariat 3 månader Deltid 60% Ansök senast 15 augusti 2013 Välkommen att bli en av oss!
Företag: Ödeshögs kommun
Ort: Ödeshög
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Ödeshög, Fritidspedagog Ödeshögs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ödeshög.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ödeshögs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTION internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTION ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ödeshög. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ödeshög.

Lärare år 4-6
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leende. Vi söker 2 grundskollärare i år 4-6. Vi söker dig med relevant utbildning och/eller lärarlegitimation. Du kommer att undervisa i bild, matematik, NO och engelska ev. också övriga ämnen. En av tjänsterna är en tillsvidareanställning och den andra ett vikariat för en tjänstledighet. Heltid och deltid Arbetet innebär att arbeta i arbetslag. Ansök senast 26 augusti 2013 Tillträde snarast efter överenskommelse Välkommen att bli en av oss!
Företag: Ödeshögs kommun
Ort: Ödeshög
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 4-6

Säljare sökes i Ödeshög med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ödeshög kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Ödeshög med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Ödeshög med/utan erfarenhet

Chef för Individuellt stöd till Ödeshögs kommun
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten. Som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar. Här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Att dessutom på bara några minuter skifta från Ombergs topp till Vätterns strand och Hästholmens småbåtshamn, brukar ge smittsamma leenden. Vi är en kommun som ser och siktar framåt med tillväxt som mål. Att vi vill erbjuda kommunal service av högsta klass är därför en självklarhet. Då vår nuvarande IFO-chef väljer att flytta till sin hembygd, rekryterar vi nu hans efterträdare. Välkommen till framtiden! Chef för Individuellt stöd Verksamhetsområde Individuellt stöd (IFO) omfattar psykosocialt stöd, ungdomsboende, integration, familje- och ungdomsstöd samt arbetsmarknadsfrågor. Ditt arbete Som verksamhetsområdeschef ansvarar du för strategisk ledning, utveckling, samordning och uppföljning av din verksamhet. Detta innebär bland annat att du ska arbeta för att vår verksamhet och våra arbetsplatser präglas av: - engagemang och arbetsglädje - inflytande och ansvar - kvalitetstänkande och resursutnyttjande - förnyelse och utveckling I chefsuppdraget ingår att tillsammans med chefer och övriga medarbetare genomföra ett kontinuerligt utvecklingsarbete. I uppdraget ingår även omvärldsbevakning samverkan med externa aktörer samt givetvis, att ha god kunskap om aktuella regelverk. Som verksamhetsområdeschef arbetar du i nära samarbete med den politiska ledningen. Din profil Vi söker dig som har socionomexamen eller annan beteendevetenskaplig utbildning med relevant inriktning inom aktuellt verksamhetsområde. Du har erfarenhet från arbete inom IFO-området och vi ser gärna att du har chefserfarenhet från strategiska roller. God kunskap om gällande lagstiftning är en förutsättning. Ledarrollen kräver att du är tydlig och målinriktad och att du har förmågan att skapa engagemang och entusiasm inom din organisation. Vi förväntar oss vidare att du kan värdesätter ett öppet och förtroendefullt arbetsklimat. Du bör ha god kunskap om, och intresse för, de villkor som kännetecknar en politisk styrd organisation. Din erfarenhet och kompetens är givetvis viktig, men vi lägger lika stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vill du veta mer? Du är välkommen att ringa vår konsult Conny Besterman AS&B, 0706 – 18 11 62. Du är även välkommen att ringa Kommunchef Henrik Hendeby, 0144-350 16, Personalchef Kerstin Karlsson 0144 – 350 20 eller Socialnämndens ordförande Weine Bäck, 070-567 64 59 Fackliga företrädare: Vision May Mjärdner, 070 – 311 71 75 Svenska kommunalarbetareförbundet Christina Axén, 070 – 260 34 99 Om arbetsgivaren:
Företag: Arenius Schröder & Besterman AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Chef för Individuellt stöd till Ödeshögs kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef för Individuellt stöd till Ödeshögs kommun

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ödeshög.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ödeshögs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 11 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ödeshög. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ödeshög.

Socialsekreterare
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leende. Arbetsbeskrivning Inom Individ- och familjeomsorgen genomförs individutredningar och biståndsbedömningar till största delen enligt socialtjänslagen. Olika typer av vård- och stödinsatser administreras och följs upp. Vi söker en socialsekreterare som ska arbeta med handläggning inom området barn och unga. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av utredningar samt uppföljningar av beslutade insatser enligt gällande lagstiftning. Vi arbetar utifrån BBIC samt använder datastödet Procapita och Journal digital. Vi strävar efter att ge familjer stöd i ett tidigt sked och så långt det är möjligt på hemmaplan. Kvalifikationer Du har socionomexamen. Vi ser gärna att du har erfarenhet at handläggning och myndighets- utövning, gärna inom barn- och ungdomsärenden. Det är en fördel om du har erfarenhet av BBIC samt familjerätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Du innehar B-körkort. Vi kräver utrdrag ur Polisens misstanke- och belastningsregister. Senast ansöknings datum: 2013-09-27 Anställningsform: Tillsvidare. Vi tillämpar provanställning på 6 mån Omfattning: Heltid Tillträde: Snarast Välkommen att bli en av oss!
Företag: Ödeshögs kommun
Ort: Ödeshög
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Ödeshög, Socialsekreterare Ödeshögs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

RC till Burger King i Ödeshög
Nordic Service Partners är ett franchisingföretag som driver över 50 Burger King restauranger i Sverige och Danmark. Till en av våra restauranger i Ödeshög söker vi nu: en blivande restaurangchef. Vi söker dig som vill arbeta heltid. Du är av naturen glad och utåtriktad, har lätt till ett skratt och ett leende samt gillar att jobba i högt tempo. Du tycker om att agera säljare och att arbeta med mycket människor runt omkring dig. Vi arbetar ständigt för att bygga ett team som tillsammans jobbar för att ge bra service till våra gäster, du måste därför ha lätt för att samarbeta med olika människor. Du kommer att börja utbilda dig hos oss men ser gärna att du har haft någon sorts ledarroll innan och arbetat med personalansvar. Som Restaurangchef ansvarar du för hela driften av restaurangen. Du ser till att allt fungerar under skift med schema mm och att medarbetarna får de förutsättningar som krävs för att ni tillsammans ska kunna ge våra gäster bästa service. Detta innebär att du fördelar arbetsuppgifter, utbildar och motiverar medarbetarna och ser till att alla trivs på arbetet. Att du sätter såväl gäster som arbetskompisar i centrum ser vi som en självklarhet. Vi vill att du fyllt 18 år, gärna att du avslutat dina gymnasiestudier och hunnit arbeta några år. Tidigare erfarenheter inom restaurangbranschen är meriterande. Det är viktigt att du trivs att arbeta med människor och service.
Företag: Burger King Ödeshög
Ort: Ödeshög
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga RC till Burger King i Ödeshög jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RC till Burger King i Ödeshög

Säljare sökes i Ödeshög med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ödeshög kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Ödeshög med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Ödeshög med/utan erfarenhet

Mystery Shoppers sökes till Ödeshög
Daymaker expanderar kraftigt och söker flera Mystery Shoppers till Ödeshög! Arbetet som Mystery Shopper/Observatör för Daymaker är ett roligt och flexibelt extrajobb som passar perfekt för dig som studerar, är föräldraledig eller har lite tid över. Du väljer själv vilka uppdrag du ska utföra, beroende på vad som passar dig. Vi söker dig som är noggrann, observant och van att arbeta självständigt under eget ansvar. Du ska ha tillgång till en dator och en mobiltelefon med kamera då en del av vår kommunikation sker via mobil. Arbetet kräver att du fyllt 18 år och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vill du veta mer om Daymaker och vad arbetet innebär är du välkommen att besöka vår hemsida www.daymaker.se Låter det intressant? Fyll i en ansökan redan idag. Alla medarbetare erhåller sin ersättning på månadsbasis och ersättningen är baserad på antalet genomförda kundaktiviteter. Välkommen med din ansökan! Vi är en professionell partner när det gäller mätningar av kundupplevelser i butiker, per telefon och via internet. Vår vision är att förbättra kundupplevelsen på de marknader där vi verkar. Vi utför nationella och internationella uppdrag med de främsta i många branscher såsom; bilbranschen, konfektion, telekom och service. De främsta produkterna vi arbetar med är Mystery Shopping, Mystery Calling, Store Check, Kundströmsanalys och Kundintervjuer. Vårat huvudkontor finns i Sverige men vi har även säljkontor i Norge, Polen, Tjeckien och Ukraina
Företag: Daymaker AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Mystery Shoppers sökes till Ödeshög jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mystery Shoppers sökes till Ödeshög

Fritidspedagog
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leende. Vi söker en engagerad person till vår skolenhet, tjänsten är kombinerad i klass och fritidshem. Vi är inne i en fas med mycket utvecklingsarbete, både organisatoriskt, lokalmässig och ur ett kvalitetsperspektiv. Anställningen är ett vikariat på 100% under ordinarie personals föräldraledighet, till och med 2014-12-31 med möjlighet till förlängning. Tillträde 2 januari 2014 Sista ansökningsdag 4 november 2013 Välkommen att bli en av oss!
Företag: Ödeshögs kommun
Ort: Ödeshög
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Ödeshög, Fritidspedagog Ödeshögs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

2 Lärare i trä- och metallslöjd
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leende. Ödeshögs grundskolor söker 2 engagerade lärare med lärarbehörighet i trä- och metallslöjd. Undervisning i ämnet teknik ingår också i uppdraget. En lärare kommer att undervisa  årskurs 2 - 6 denna anställning är ett vikariat vårterminen 2013. En lärare kommer att undervisa i årskurs 7 - 9 detta är en tillsvidareanställning. Vi ser gärna att du har ämnesbehörighet. Tillträde 7 januari 2014 Sista ansökningsdag 4 november 2013 Välkommen att bli en av oss!
Företag: Ödeshögs kommun
Ort: Ödeshög
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Lärare i trä- och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Lärare i trä- och metallslöjd

Lärare tidigare år
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leende. Vi söker en lärare till nuvarande årskurs 4. Du är tillsammans med 2 kollegor mentor i årskursens två klasser. Kommunen har under året gjort en 1-1 satsning, alla elever i årskurs 4 har varsin dator. vilket genomsyrar undervisningen. Du ska ha kunskap och vilja att delta aktivt att utveckla skolan med dina kollegor i arbetslaget Vi ser helst att du har lärarlegitimation Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid Tillträde 7 januari 2014 Sista ansökningsdag 4 november 2013 Välkommen att bli en av oss!
Företag: Ödeshögs kommun
Ort: Ödeshög
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare tidigare år

Lärare tidigare år
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leende. Vi söker en lärare till nuvarande årskurs 4. Du är tillsammans med 2 kollegor mentor i årskursens två klasser. Kommunen har under året gjort en 1-1 satsning, alla elever i årskurs 4 har varsin dator. vilket genomsyrar undervisningen. Du ska ha kunskap och vilja att delta aktivt att utveckla skolan med dina kollegor i arbetslaget Vi ser helst att du har lärarlegitimation Tjänsten är en visstidsanställning på 60% vårterminen 2014 Tillträde 7 januari 2014 Sista ansökningsdag 4 november 2013 Välkommen att bli en av oss!
Företag: Ödeshögs kommun
Ort: Ödeshög
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare tidigare år

Rektor Ödeshögs skola F-5
Vill du leda och utveckla vår skola och barnomsorg? I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten. Som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar. Här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Att dessutom på bara några minuter skifta från Ombergs topp till Vätterns strand och Hästholmens småbåtshamn, brukar ge smittsamma leenden. Vi är en kommun som ser och siktar framåt med tillväxt som mål. Att vi vill erbjuda kommunal service av högsta klass är därför en självklarhet. Som ett led i detta inrättar vi en ny tjänst med ansvar för skola och barnomsorg. Välkommen till framtiden! Rektor Ödeshögs skola F-5 Ditt ansvar omfattar att leda kommunens F-5 skolor samt vår fritidshemsverksamhet. Skolverksamheten bedrivs på tre fysiska enheter (Fridtjuv Berg, Rök och Boet) och består av ca 350 elever och ca 40 anställda. Ditt uppdrag Du ska som rektor ansvara för ledning, utveckling, samordning och uppföljning av verksamheten. Detta innebär bland annat att du ska arbeta för att våra arbetsplatser inom skola och barnomsorg präglas av: - engagemang och arbetsglädje - inflytande och ansvar - kvalitetstänkande och resursutnyttjande - förnyelse och utveckling - helhet och samarbete I chefsuppdraget ingår att tillsammans medarbetarna genomföra ett kontinuerligt utvecklingsarbete. I uppdraget ingår även omvärldsbevakning och samverkan med externa aktörer samt givetvis, att ha god kunskap om aktuella regelverk. Du rapporterar till kommunens Barn- och utbildningschef och ingår i dess ledningsgrupp. Din profil Vi söker dig som med stort engagemang vill ta ansvar för att leda och utveckla vår F-5 skola. Du har god pedagogisk insikt och förståelse och står för ett ledarskap som vilar på en tydlig värdegrund. Ledarrollen kräver att du är tydlig och målinriktad och har förmågan att skapa engagemang och entusiasm i din organisation. Vi förväntar oss vidare att du värdesätter ett öppet och förtroendefullt arbetsklimat och har lätt för att samarbeta. Din erfarenhet och kompetens är givetvis viktig, men vi lägger lika stor vikt vid dina personliga egenskaper. Om arbetsgivaren:
Företag: Arenius Schröder & Besterman AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor Ödeshögs skola F-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor Ödeshögs skola F-5

Skolsköterska
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leende. Som skolsköterska ingår du tillsammans med kurator, specialpedagog, röst- och talpedagog och skolledning i skolans elevhälsoteam. Teamet arbetar med åtgärder på såväl individ-, grupp- som organisationsnivå utifrån ett samverkansperspektiv. Skolan omfattar ca 500 barn i åldersgruppen F-9. Skolsköterskans uppdrag är främst att arbeta förebyggande för en förbättrad hälsa hos barn och ungdomar. Arbetet omfattar även hälsosamtal, hälsokontroller, hälsorådgivning, vaccinationer och enkla sjukvårdsinsatser. Den största delen av arbetet utförs bland barnen på skolan, i relation med föräldrar och med skolans övriga personal men i uppdraget ingår också kontakter med andra myndigheter och stödresurser i samhället där vi tillsammans strävar efter att skapa arenor för samverkan med ett folkhälsoperspektiv i fokus. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning mot skolsköterska, barnsjukvård, distriktssjukvård eller annan jämförbar specialistutbildning. Som person är du öppen, lyhörd och tycker om att samarbeta. Du är noggrann och har förmåga att självständigt ta ansvar för dokumentation och rutiner i ditt uppdrag. Du är genuint engagerad i och trivs i rollen som en positiv förebild för barn och ungdomar. Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar inom skolhälsovård eller öppenvård är meriterande. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av datajournaldokumentation. Det är också meriterande med bred erfarenhet från flera verksamhetsområden. Erfarenhet krävs. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse Ansök senast 17 november 2013 Välkommen att bli en av oss!
Företag: Ödeshögs kommun
Ort: Ödeshög
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Ödeshög, Skolsköterska Ödeshögs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

2 Lärare i trä- och metallslöjd
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leende. Ödeshögs grundskolor söker 2 engagerade lärare i trä- och metallslöjd. Undervisning i ämnet teknik ingår också i uppdraget. En lärare kommer att undervisa  årskurs 2 - 6 denna anställning är ett vikariat vårterminen 2013. En lärare kommer att undervisa i årskurs 7 - 9 detta är en tillsvidareanställning. Vi ser gärna att du har ämnesbehörighet. Tillträde 7 januari 2014 Sista ansökningsdag 1 december 2013 Välkommen att bli en av oss!
Företag: Ödeshögs kommun
Ort: Ödeshög
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Lärare i trä- och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Lärare i trä- och metallslöjd

Rektor Ödeshögs skola F-5
Vill du leda och utveckla vår skola och barnomsorg? I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten. Som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar. Här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Att dessutom på bara några minuter skifta från Ombergs topp till Vätterns strand och Hästholmens småbåtshamn, brukar ge smittsamma leenden. Vi är en kommun som ser och siktar framåt med tillväxt som mål. Att vi vill erbjuda kommunal service av högsta klass är därför en självklarhet. Som ett led i detta inrättar vi en ny tjänst med ansvar för skola och barnomsorg. Välkommen till framtiden! Rektor Ödeshögs skola F-5 Ditt ansvar omfattar att leda kommunens F-5 skolor samt vår fritidshemsverksamhet. Skolverksamheten bedrivs på tre fysiska enheter (Fridtjuv Berg, Rök och Boet) och består av ca 350 elever och ca 40 anställda. Ditt uppdrag Du ska som rektor ansvara för ledning, utveckling, samordning och uppföljning av verksamheten. Detta innebär bland annat att du ska arbeta för att våra arbetsplatser inom skola och barnomsorg präglas av: - engagemang och arbetsglädje - inflytande och ansvar - kvalitetstänkande och resursutnyttjande - förnyelse och utveckling - helhet och samarbete I chefsuppdraget ingår att tillsammans medarbetarna genomföra ett kontinuerligt utvecklingsarbete. I uppdraget ingår även omvärldsbevakning och samverkan med externa aktörer samt givetvis, att ha god kunskap om aktuella regelverk. Du rapporterar till kommunens Barn- och utbildningschef och ingår i dess ledningsgrupp. Din profil Vi söker dig som med stort engagemang vill ta ansvar för att leda och utveckla vår F-5 skola. Du har god pedagogisk insikt och förståelse och står för ett ledarskap som vilar på en tydlig värdegrund. Ledarrollen kräver att du är tydlig och målinriktad och har förmågan att skapa engagemang och entusiasm i din organisation. Vi förväntar oss vidare att du värdesätter ett öppet och förtroendefullt arbetsklimat och har lätt för att samarbeta. Din erfarenhet och kompetens är givetvis viktig, men vi lägger lika stor vikt vid dina personliga egenskaper. Om arbetsgivaren:
Företag: Arenius Schröder & Besterman AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor Ödeshögs skola F-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor Ödeshögs skola F-5

Städning Ödeshög
Vi letar efter personal i Ödeshög. Arbetsuppgifterna är flyttstädning, hemstädning & fönsterputsning. Du måste ha dokumenterad erfarenhet samt referenser från något av de ovan nämnda jobben. Vi jobbar i hela landet. Svara via mail till flyttstadningar@hotmail.se Vi tar bara emot svar via mail.
Företag: Flyttstädaren
Ort: Ödeshög
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Städning Ödeshög jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städning Ödeshög

Säljare med eller utan erfarenhet i Ödeshög
Heltid 15165:- kr i lön + Ob-tillägg på 5085:- kr. Totalt 20 250 kr. Deltid 11 080:-kr i lön + Ob-tillägg på 3720:-kr Totalt 14 800 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ödeshög kommun sökes. Du arbetar i Ödeshög kommun. Nature opportunity är importörer och ensamma i Sverige med att distrubiera maskinen Hyla. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 3 dagars kursen kommer att hållas på vårat kontor i Jönköping eller vaggeryd. Grundutbildningen börjar med 3 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon alt på kontoret beroende på vart du bor. Produkten vi marknadsför säljs i över 50 länder och har funnits i över 20 år. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Hyla maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Maskinen är i grund och botten en luftrenare som tvättar luften med ett regn system i maskinen och en självrengörande separator. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.hyla.com Skicka ansökan nu till jobb@hylasweden.se
Företag: NATURE OPPORTUNITY AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med eller utan erfarenhet i Ödeshög jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med eller utan erfarenhet i Ödeshög

Städning Ödeshög
Vi letar efter personal i Ödeshög. Arbetsuppgifterna är flyttstädning, hemstädning & fönsterputsning. Du måste ha dokumenterad erfarenhet samt referenser från något av de ovan nämnda jobben. Vi jobbar i hela landet. Svara via mail till flyttstadningar@hotmail.se Vi tar bara emot svar via mail.
Företag: FKR
Ort: Ödeshög
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Städning Ödeshög jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städning Ödeshög

Städning Ödeshög
Vi letar efter personal i Ödeshög. Arbetsuppgifterna är flyttstädning, hemstädning & fönsterputsning. Du måste ha dokumenterad erfarenhet samt referenser från något av de ovan nämnda jobben. Vi jobbar i hela landet. Svara via mail till flyttstadningar@hotmail.se Vi tar bara emot svar via mail.
Företag: Flyttstädaren
Ort: Ödeshög
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Städning Ödeshög jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städning Ödeshög

Apotekschef till Kronan i Ödeshög
Apoteket är Sveriges största apotekskedja med ett starkt och populärt varumärke. Vi tar ständigt fram nya tjänster, breddar vårt sortiment och öppnar nya apotek där många kunder vill möta oss. För oss är hållbar utveckling viktigt. Vi är miljöcertifierade och arbetar ständigt med kvalitetsfrågor för att våra kunder ska känna sig trygga med våra varor och tjänster. Vi letar efter dig som med driv och glädje vill vara med och utveckla Apoteket och vässa vårt kunderbjudande med innovativa tjänster. Apoteket erbjuder olika karriärvägar för dig som vill utvecklas inom hälsa, företagande, farmaci eller ledarskap. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som har intresse för hälsa och farmaci. Välkommen till Apoteket AB - Hela Sveriges Apotek Är du vår nya apotekschef? Vi söker dig som brinner för försäljning och vill driva apoteket Kronan i Ödeshög. Till din hjälp har du branschens i särklass starkaste varumärke och förmodligen branschens bästa koncept och stöd. Du blir en nyckelperson i arbetet med att driva apotekets och affärsområdets försäljning framåt. Som ledare ansvarar du för att kunderna möts av engagerade, tillgängliga och serviceinriktade medarbetare med goda kunskaper om våra produkter och tjänster. Ansvarsområden. Som apotekschef har du det fulla ansvaret för apotekets försäljnings- och resultatmål och deltar aktivt i det dagliga arbetet. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att kunderna väljer Apoteket på den lokala marknaden. Du har personal- och ekonomiansvar samt säkerställer kvalitets-, säkerhets- och miljöfrågor på arbetsplatsen. Vidare ansvarar du för apotekets bemanning och schema. Du utvecklar samarbetsformer med övriga intressenter inom närliggande områden och utvecklar apoteksaffären. Större delen av din vardag arbetar du med försäljning och kundmöten. Som apotekschef är du med och implementerar nya koncept inom Apoteket Konsument och du ansvarar för att rätt varor exponeras på bästa tänkbara sätt. Dina idéer och din kommersiella drivkraft är därför de viktigaste egenskaperna för att lyckas. Kompetenskrav Vi söker dig som är apotekare eller receptarie och samtidigt en tydlig ledare.  Förutom intresse för farmaci och hälsa har du ett brinnande intresse för försäljning, en ekonomisk förståelse och ett kvalitetstänk. Du är driven och resultatinriktad eftersom du arbetar efter budgeterade försäljnings- och kvalitetsmål. Dina ledaregenskaper och kommunikativa förmåga är avgörande för hur du lyckas som apotekschef. Tidigare erfarenhet från försäljning och detaljhandel är meriterande, men inte ett krav. Personliga egenskaper Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi utgår från att du har naturlig ledarförmåga och inspireras av att se andra människor växa. Du har en stark drivkraft, initiativförmåga, en vilja och lust att arbeta med försäljning och rådgivning till våra kunder.  KontaktpersonYtterligare information om befattningen lämnas av regionchef Fredrik Weimarsson, telefon 070 624 9130. Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan!
Företag: Apoteket AB Konsument
Ort: Ödeshög
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekschef till Kronan i Ödeshög jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekschef till Kronan i Ödeshög

Farmaceutisk rådgivare till Kronan i Ödeshög
Apoteket är Sveriges största apotekskedja med ett starkt och populärt varumärke. Vi tar ständigt fram nya tjänster, breddar vårt sortiment och öppnar nya apotek där många kunder vill möta oss. För oss är hållbar utveckling viktigt. Vi är miljöcertifierade och arbetar ständigt med kvalitetsfrågor för att våra kunder ska känna sig trygga med våra varor och tjänster. Vi letar efter dig som med driv och glädje vill vara med och utveckla Apoteket och vässa vårt kunderbjudande med innovativa tjänster. Apoteket erbjuder olika karriärvägar för dig som vill utvecklas inom hälsa, företagande, farmaci eller ledarskap. Vi söker dig som är nyfiken, engagerad och som har intresse för hälsa och farmaci. Välkommen till Apoteket AB - Hela Sveriges Apotek Vill du arbeta med rådgivning och försäljning hos oss? Vi söker en farmaceutisk rådgivare som brinner för att arbeta med försäljning och ge våra kunder den bästa servicen på apoteket Kronan i Ödeshög. Arbetsuppgifter Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete med både försäljning, rådgivning, receptservice och egenvård på vårt fina apotek där kunden alltid är i fokus. Du lyssnar in kundens totala behov och strävar efter att överträffa deras förväntningar. Genom din trovärdiga och omtänksamma försäljning bidrar du till att kunderna väljer Apoteket på den lokala marknaden. Kompetenskrav Du är legitimerad receptarie eller apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av försäljning. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål.    Personliga egenskaper  Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket AB. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras. Du är en lagspelare med positiv grundsyn, ser möjligheter, tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål. Kontaktperson Ytterligare information om befattningen lämnas av Regionchef Fredrik Weimarsson, telefon 070 624 9130. Intervjuer kommer att ske löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Välkommen med din ansökan!
Företag: Apoteket AB Konsument
Ort: Ödeshög
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Farmaceutisk rådgivare till Kronan i Ödeshög jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Farmaceutisk rådgivare till Kronan i Ödeshög

Extrajobba med läxhjälp Ödeshög
1 plats. Extrajobba med läxhjälp Ödeshög; SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB; Ödeshög; 131226 1 plats. SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Hos oss får du en bra lön, ett meningsfullt arbete, personlig utveckling, en merit för framtiden och många inspirerande kolleger. Om arbetet: BRA LÖN - Du tjänar mellan 105 och 155 kr i timmen och jobbar minst 120 minuter åt gången MENINGSFULLHET - Du är med och förändrar unga människors liv. COACHING - Du får kontinuerlig coaching av våra utbildningsspecialister FLEXIBILITET - Du väljer själv hur mycket du arbetar, och i vilka ämnen du undervisar UTVECKLING - Du lär dig att lära ut och ta ansvar EN MERIT - Du får ett arbete som sticker ut på ditt CV, som visar på ledaregenskaper och god retorisk förmåga Du kan ansöka till den generella läxhjälpstjänsten på vår hemsidan men den här annonsen gäller en specifik familj enligt följande Postort: Ödeshög Årskurs: Grundskolan år 9 Ämnen: Matematik Svenska Antal tillfällen per vecka: 2 Antal minuter per tillfälle: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: KJMS20131226 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare. Vi söker dig som: Är engagerad och positiv Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både i hemmet och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 12-26
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp Ödeshög jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp Ödeshög

Ödeshögs kommun söker Verksamhetschef för Individuellt stöd
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten. Som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar. Här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Att dessutom på bara några minuter skifta från Ombergs topp till Vätterns strand och Hästholmens småbåtshamn, brukar ge smittsamma leenden. Vi är en kommun som ser och siktar framåt med tillväxt som mål. Att vi vill erbjuda kommunal service av högsta klass är därför en självklarhet. Välkommen till framtiden! Verksamhetsområde Individuellt stöd (IFO) omfattar psykosocialt stöd, ungdomsboende, integration, familje- och ungdomsstöd samt arbetsmarknadsfrågor. Ditt arbete Som verksamhetsområdeschef ansvarar du för strategisk ledning, utveckling, ekonomi, samordning och uppföljning av din verksamhet. Detta innebär bland annat att du ska arbeta för att vår verksamhet och våra arbetsplatser präglas av: - engagemang och arbetsglädje - inflytande och ansvar - kvalitetstänkande och resursutnyttjande - förnyelse och utveckling I chefsuppdraget ingår att tillsammans med chefer och övriga medarbetare genomföra ett kontinuerligt utvecklingsarbete. I uppdraget ingår även omvärldsbevakning samverkan med externa aktörer samt givetvis, att ha god kunskap om aktuella regelverk. Som verksamhetsområdeschef arbetar du i nära samarbete med den politiska ledningen och är direkt underställd kommunchefen. Din profil Vi söker dig som har socionomexamen eller annan beteendevetenskaplig utbildning med relevant inriktning inom aktuellt verksamhetsområde. Du har erfarenhet från arbete inom IFO-området och vi ser gärna att du har chefserfarenhet från strategiska roller. God kunskap om gällande lagstiftning är en förutsättning. Ledarrollen kräver att du är tydlig och målinriktad och att du har förmågan att skapa engagemang och entusiasm inom din organisation. Vi förväntar oss vidare att du kan värdesätter ett öppet och förtroendefullt arbetsklimat. Du måste ha intresse för ekonomifrågor och kontinuerligt vilja verka för god uppföljning och kostnadskontroll inom tilldelad ram. Du bör ha god kunskap om, och intresse för, de villkor som kännetecknar en politisk styrd organisation. Din erfarenhet och kompetens är givetvis viktig, men vi lägger lika stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vill du veta mer? Du är välkommen att ringa vår konsult Conny Besterman AS&B, 0706 – 18 11 62. Du är även välkommen att ringa Kommunchef Henrik Hendeby, 0144-350 16, Personalchef Kerstin Karlsson 0144 – 350 20 eller Socialnämndens ordförande Weine Bäck, 070-567 64 59 Vi tackar vänligt men bestämt nej till alla affärsförslag om ytterligare annonsering av tjänsten eller andra tjänster där vi erbjuds tillgång till CV-databaser eller förslag på kandidater. Fackliga företrädare: Vision May Mjärdner, 070 – 311 71 75 Svenska kommunalarbetareförbundet Christina Axén, 070 – 260 34 99 Välkommen med din ansökan!
Företag: Arenius Schröder & Besterman AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ödeshögs kommun söker Verksamhetschef för Individuellt stöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ödeshögs kommun söker Verksamhetschef för Individuellt stöd

Säljare med eller utan erfarenhet i Ödeshög
Heltid 15165:- kr i lön + Ob-tillägg på 5085:- kr. Totalt 20 250 kr. Deltid 11 080:-kr i lön + Ob-tillägg på 3720:-kr Totalt 14 800 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ödeshög kommun sökes. Du arbetar i Ödeshög kommun. Nature opportunity är importörer och ensamma i Sverige med att distrubiera maskinen Hyla. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 3 dagars kursen kommer att hållas på vårat kontor i Jönköping eller vaggeryd. Grundutbildningen börjar med 3 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon alt på kontoret beroende på vart du bor. Produkten vi marknadsför säljs i över 50 länder och har funnits i över 20 år. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Hyla maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Maskinen är i grund och botten en luftrenare som tvättar luften med ett regn system i maskinen och en självrengörande separator. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.hyla.com Skicka ansökan nu till jobb@hylasweden.se
Företag: NATURE OPPORTUNITY AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med eller utan erfarenhet i Ödeshög jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med eller utan erfarenhet i Ödeshög

Homepartysäljare - Ödeshög
Vi söker dig som vill förmedla lust, njutning och glädje till de människor du möter. Sex är skönt, sex är kul och sex leder till orgasm. Ekvationen skulle kunna vara enkel, ändå är det allt för få som har ett bra sexliv. Orgasm är ett riskfritt lyckopiller som vi när som helst kan ta utan recept. Den får dig att slappna av. Den ökar din blodcirkulation. Du blir faktiskt snyggare. Huden slätas ut. Rynkorna runt sura munnar försvinner mirakulöst. Orgasmen helar din kropp. Är du intresserad av att lära dig mer och framför allt dela med dig av dina kunskaper om hur viktigt det är med ett bra sexliv, oavsett om det är på egenhand eller tillsammans. Är du social, har lätt att tala inför grupp, besitter en säljande sida och sprider energi till dina medmänniskor, då är du den medarbetare vi söker. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete där du utvecklas som person och har möjligheter till obegränsade inkomster eftersom lönen är provisionsbaserad. Du styr över dina arbetstider och lägger ett schema efter dina möjligheter. Partyna är oftast på fredag och lördagkvällar men de kan lika gärna vara på en vardagkväll. Eftersom du styr över dina arbetstider går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Energirik & fantasifull Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp Krav: 18 år Bil och körkort (undantag i storstäder) Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Läs gärna mer information om tjänsten på vår hemsida https://www.morethanlove.se/homepartysaljare Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Ödeshög jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Ödeshög

Omvårdnadspersonal
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leende. Arbetsbeskrivning Inför sommaren 2014 söker vi dig som tycker om och vill arbeta med människor med olika behov.Ödeshög kommun behöver semestervikarier som vill arbeta när våra medarbetare har semester i sommar. Vi söker undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter. Du kommer att arbeta i hemtjänsten eller särskilda boende för äldre, i enskilda hem eller i grupp- och servicebostäder. Kvalifikationer Utbildning inom omvårdnadsområdet är önskvärt. Körkort erfodras inom hemtjänsten. Anställningens omfattning Anställningsform: Sommarjobb Omfattning: Heltid/Deltid Lön Löneform: Timlön Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Företag: Ödeshögs kommun
Ort: Ödeshög
Publicerad : 02-08
Sök fler jobb liknande: lediga Omvårdnadspersonal jobb, Omvårdnadspersonal Ödeshög, Omvårdnadspersonal Ödeshögs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omvårdnadspersonal

Sjuksköterska inom hemsjukvården
I Ödeshögs kommun bor människor som ser infarten istället för avfarten, som ser möjligheter istället för problem. Det smittar av sig! Ödeshög är en liten kommun med många fördelar, här finns både jordnära verksamheter och framåtskridande företag. Vi har sjöutsikt och gratis parkeringsplatser och vårt läge vid Vättern, med Omberg, "seaside" golfbana och småbåtshamn i Hästholmen brukar ge smittsamma leende. Arbetsbeskrivning Inför sommaren 2014 söker vi dig som tycker om och vill arbeta med människor med olika behov. Ödeshög kommun behöver semestervikarier som vill arbeta när våra medarbetare har semester i sommar. Vi söker sjuksköterskor till  arbetsuppgifter inom Kommunal vård- och omsorg med tyngdpunkt på HSL-uppgifter. Kvalifikationer Sjuksköterskelegitimation är ett krav. Erfarenhet krävs. Anställningens omfattning Anställningsform: Sommarjobb Omfattning: Heltid/Deltid Lön Löneform: Timlön Ödeshög där naturen ger livskraft, närhet och lugn, en plats att känna livslust i, att arbeta i, att skapa förväntningar för framtiden.
Företag: Ödeshögs kommun
Ort: Ödeshög
Publicerad : 02-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska inom hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska inom hemsjukvården


Sök lediga jobb Ödeshög

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se