Ödeshögs Mekaniska AB jobb - lediga jobb

Ödeshögs Mekaniska AB jobb Ödeshögs Mekaniska AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ödeshögs Mekaniska AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ödeshögs Mekaniska AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Robotsvetsare MOTOMAN- Ödeshög

  2. Manuellsvetsare- Ödeshög

  3. Fräsare- Ödeshög

  4. CNC-operatör- Ödeshög


Mer beskrivning

Robotsvetsare MOTOMAN
Vi söker dig som har yrkeserfarenhet som robotsvetsare. Du ska ha en grundutbildning i manuell svetsning med tidigare eller gällande svetslicenser EN 287 Svetsmetod 135/136, svetsläge PA och PB. För att komma ifråga till tjänsten som robotsvetsare hos oss måste du vidare ha: - Grundläggande robotprogrammering NX 100 Svets - Gärna med en påbyggnadsutbildning i Robot NX 100-SCM - Goda kunskaper i ritningsläsning - Någon erfarenhet från att ha arbetat utifrån LEAN med TPS-verktyg Det är önskvärt att du har truckkort och traverskort. När det gäller din profil ska du vara en mycket noggrann person med hög kvalitetsmedvetenhet. Du ska vara engagerad i och ta ansvar för ditt arbete. Du ska vara lätt att samarbeta med och göra ditt bästa för att bidra till en god stämning på företaget.
Företag: Ödeshögs Mekaniska AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Robotsvetsare MOTOMAN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Robotsvetsare MOTOMAN

Manuellsvetsare
Vi söker dig som har en längre yrkeserfarenhet som svetsare. Du ska ha en grundläggande utbildning inom manuellsvetsning med tidigare eller gällande svetslicenser EN 287 Svetsmetod 135/136, svetsläge PA och PB. Har du dessutom utbildning inom 3834 är det meriterande. Du måste ha mycket goda kunskaper i ritningsläsning för att klara våra arbeten. Det är önskvärt att du har truckkort och traverskort. Som person är du engagerad och har en hög kvalitetsmedvetenhet. Du ska ta ansvar och ha fokus på ditt arbete, vara stresstålig och lätt att samarbeta med.
Företag: Ödeshögs Mekaniska AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Manuellsvetsare jobb, Manuellsvetsare Ödeshög, Manuellsvetsare Ödeshögs Mekaniska AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manuellsvetsare

Fräsare
Vi söker dig som har god erfarenhet från manuell fräsning. Du ska ha en grundläggande verkstadsteknisk utbildning eller ha motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Kvalifikationer Du bör vara erfaren och självgående vad gäller inställningar och justeringar av olika typer av manuella maskiner samt van vid att köra manuella maskiner och kontrollmäta bitar. Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning. Det är en fördel om du har truckkort och traverskort. Erfarenhet av att ha arbetat med styrsystem som ISO och Heidenheim är meriterade men utgör inte krav för tjänsten. Som person är du engagerad och har hög kvalitetsmedvetenhet. Du ska ta ansvar och ha fokus på ditt arbete, vara stresstålig och lätt att samarbeta med. Du bör vara erfaren och självgående vad gäller inställningar och justeringar av olika typer av manuella maskiner samt van vid att köra manuella maskiner och kontrollmäta bitar. Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning. Det är en fördel om du har truckkort och traverskort. Erfarenhet av att ha arbetat med styrsystem som ISO och Heidenheim är meriterade men utgör inte krav för tjänsten. Som person är du engagerad och har hög kvalitetsmedvetenhet. Du ska ta ansvar och ha fokus på ditt arbete, vara stresstålig och lätt att samarbeta med. Ödeshögs Mekaniska AB är en komplett mekanisk verkstad som med stort kunnande och hög flexibilitet utför legotillverkning och prototyptillverkning inom det verkstadsmekaniska området. I och med att vi har skärande bearbetning, svetsavdelning och plåtbearbetning i egna lokaler kan vi vara kundens totalleverantör i många projekt.
Företag: Ödeshögs Mekaniska AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Fräsare jobb, Fräsare Ödeshög, Fräsare Ödeshögs Mekaniska AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fräsare

CNC-operatör
Ställa o köra en horisontell fleroperationsmaskin med palletbord. Utföra första o sista bits kontroll. Vi söker en CNC-operatör till våra fleroperationsmaskiner, med styrsystem Fanuc. Du bör ha en längre erfarenhet som CNC-operatör. Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning. Det är en fördel om du har traverskort. Som person är du engagerad och har en hög kvalitetsmedvetenhet. Du ska ta ansvar och ha fokus på ditt arbete, vara stresstålig och lätt att samarbeta med. Ödeshögs Mekaniska AB är en komplett mekanisk verkstad som med stort kunnande och hög flexibilitet utför legotillverkning och prototyptillverkning inom det verkstadsmekaniska området. I och med att vi har skärande bearbetning, svetsavdelning och plåtbearbetning i egna lokaler kan vi vara kundens totalleverantör i många projekt. Hemsida www.omek.org
Företag: Ödeshögs Mekaniska AB
Ort: Ödeshög
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga CNC-operatör jobb, CNC-operatör Ödeshög, CNC-operatör Ödeshögs Mekaniska AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC-operatör


Sök lediga jobb Ödeshögs Mekaniska AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se