Öppna förskolan i Hjärup, Staffanstorps kommun jobb - lediga jobb

Öppna förskolan i Hjärup, Staffanstorps kommun jobb Öppna förskolan i Hjärup, Staffanstorps kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Öppna förskolan i Hjärup, Staffanstorps kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Öppna förskolan i Hjärup, Staffanstorps kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Förskollärare i Öppna förskolan Ref nr 2013-186- Staffanstorp


Mer beskrivning

Förskollärare i Öppna förskolan Ref nr 2013-186
Tillsvidareanställning på 50-75 % med tillträde 2013-10-01 eller enligt överenskommelse. Placering på Öppna förskolan i Hjärup. Öppna förskolan är en del av ett verksamhetsområde där också förskolorna Ängslyckan och Lapptäcket ingår. Förskolorna och öppna förskolan ligger alla centralt och med gångavstånd från varandra i Hjärups centrala delar. Öppna förskolans uppgift är att erbjuda alla barn som inte går i den ordinarie förskolan en god pedagogisk verksamhet. Barn och vuxna ska tillsammans få möjlighet till lek, sång, musik, skapande verksamhet och gemenskap. Du som pedagog ska ta till vara barnens nyfikenhet och lust att lära. Och skapa en miljö som både är lockande och stimulerande för barnen och de vuxna besökarna.  Arbetsuppgifter:  På egen hand, och i samråd med föreskolechef, starta upp och driva verksamheten samt ordna aktiviteter som följer uppsatta mål och förväntade resultat. Verksamheten utformas till stor del i samspråk med besökarna. Som förskollärare har du det pedagogiska ansvaret för öppna förskolan.   Under hösten tänker vi åter starta upp öppna förskolans verksamhet i Hjärup, därför söker vi dig som: * är utbildad förskollärare * har erfarenhet av arbete på förskola * är professionell i din yrkesroll * har en mycket god kunskap om barns utveckling 0-6 år, gärna med betoning på 0-2 år. * är flexibel, lyhörd och bra på att samarbeta * är positiv, initiativrik och lösningsfokuserad * värnar om ett mycket gott föräldrasamarbete * trivs i ditt yrkesval och är en skicklig pedagog * har en stor lust att utvecklas och lära mer * vill ha kul på jobbet * trivs med ensamarbete * har en mycket hög social kompetens * ser det som en stor fördel att få finnas som ett tryggt bollplank till föräldrar. Vi kan komma att kalla för intervju under ansökningstiden.   Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Eva Mellberg, tel. 046-25 15 53. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 15 september 2013.
Företag: Öppna förskolan i Hjärup, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare i Öppna förskolan Ref nr 2013-186 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare i Öppna förskolan Ref nr 2013-186


Sök lediga jobb Öppna förskolan i Hjärup, Staffanstorps kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se