Örebro läns landsting jobb - lediga jobb

Örebro läns landsting jobb Örebro läns landsting jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Örebro läns landsting. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Örebro läns landsting. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Läkarsekreterare, Olaus Petri vårdcentral- Örebro

 2. Läkarsekreterare Skebäcks vårdcentral- Örebro

 3. Sjukgymnast till rehabiliteringsenheten- Karlskoga

 4. Överläkare till Psykiatrisk rehabilitering och rättspsyk- Örebro

 5. Sjuksköterskor till Infektionskliniken- Örebro

 6. Två specialistläkare i urologi- Örebro

 7. Tobaksavvänjare till Lungkliniken- Örebro

 8. PA-konsult och läkarrekryterare, Primärvården- Örebro

 9. Biomedicinsk analytiker, Lindesbergs vårdcentral- Lindesberg

 10. Läkarsekreterare, Hällefors vårdcentral- Hällefors

 11. Distriktssköterska, Tybble vårdcentral- Örebro

 12. Distriktssköterska, Olaus Petri vårdcentral- Örebro

 13. Biomedicinsk analytiker, Olaus Petri vårdcentral- Örebro

 14. Läkarsekreterare Karla Vårdcentral- Örebro

 15. Projektledare kliniska studier och prövningar- Örebro

 16. Sjuksköterskor till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi- Örebro

 17. Psykolog till Psykiatri för barn och unga vuxna- Örebro

 18. Smärtenheten vid Lindesbergs lasarett söker Psykolog- Lindesberg

 19. Socionom till Allmänpsykiatrisk öppenvård- Hallsberg

 20. Sjuksköterska till Allmänpsykiatrisk öppenvård- Karlskoga

 21. Kurator till Karla vårdcentral- Örebro

 22. Läkarsekreterare till Allmänpsykiatrisk öppenvård- Hallsberg

 23. Leg psykolog eller PTP-psykolog- Örebro

 24. Installationssamordnare el- Örebro

 25. Parkchef- Örebro

 26. Anestesisjuksköterska- Karlskoga

 27. Psykologer till Allmänpsykiatrisk öppenvård- Örebro

 28. Systemutvecklare Katalogtjänst/HSA- Örebro

 29. Nätverkstekniker IT-säkerhet och trådlösa nätverk- Örebro

 30. Projektledare bygg- Örebro

 31. Sjuksköterskor till Ortopedkirurgiska klinikens vårdavdelningar- Örebro

 32. Sjuksköterskor till Kirurgiska klinikens vårdavdelningar- Örebro

 33. Undersköterska till Karolina vårdcentral- Karlskoga

 34. Barnmorska till Karolina vårdcentral i Karlskoga- Karlskoga

 35. Verksamhetschef till Reumatologiska kliniken- Örebro

 36. Kliniken för medicin och geriatrik, söker två läkarsekreterare- Lindesberg

 37. Verksamhetschef till Käkkirurgiska kliniken- Örebro

 38. Verksamhetschef till Barn- och ungdomskliniken- Örebro

 39. Kurator, Vuxenhabiliteringen- Örebro

 40. Sjuksköterska till Psykiatrisk akut-och heldygnsvård- Karlskoga


Mer beskrivning

Läkarsekreterare, Olaus Petri vårdcentral
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Örebro stad har vackra omgivningar och ligger nära Hjälmaren. Kommunen utsågs 2005 till Sveriges cykelstad och du finner många cykel- och promenadstråk i både stads- och naturmiljö. Staden har också ett stort utbud av kulturella evenemang som musik, teater, bio, utställningar med mera. Studentantalet ökar i staden på grund av att Örebro universitet expanderar och våren 2011 startade läkarutbildningen. Läs mer om Örebro på www.orebroll.se/lanet. Olaus Petri vårdcentral har cirka 16 500 kommun innevånare som valt att söka vård hos oss. Verksamheten består av distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, kurator, laboratorium och sekretariat. Olaus Petri vårdcentral är en välfungerande enhet som är centralt belägen i Örebro. Vi söker Dig som, tillsammans med oss, vill fortsätta att utveckla vårdcentralens goda rykte och administrativa kunnande. Som sekreterare arbetar du med journalskrivande, kassa, registrera handlingar, sköta olika administrativa datasystem, post, stöd till samtliga yrkesgrupper avseende exempelvis datakunskap och olika servicefunktioner. Kvalitets- och utvecklingsarbete ingår som en naturlig del i arbetet. Inom vårdcentralen pågår kontinuerligt förbättringsarbete i större eller mindre omfattning. Vi ser gärna att Du kommer med nya tankar och idéer för fortsatt utveckling. Vi strävar efter att uppnå mångkulturell bredd inom samtliga av våra yrkesgrupper för att också spegla dagens samhälle. Blev du nyfiken, intresserad och vill veta mer om Olaus Petri vårdcentrals verksamhet och om vårt arbete så kontakta ställföreträdande verksamhetschef. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bl a medicinsk dokumentation, patientadministration, kassaarbete samt webbarbete. Kvalifikationer: Läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterarutbildning. Erfarenheter från arbete inom Primärvården meriterande. Du skall ha god samarbetsförmåga, vara flexibel samt kunna behålla lugnet då arbetsbelastningen periodvis är hög. Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi prioriterar nytänkande och initiativförmåga. Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde: 2013-09-02 eller enligt överenskommelse För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare, Olaus Petri vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare, Olaus Petri vårdcentral

Läkarsekreterare Skebäcks vårdcentral
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Skebäcks vårdcentral är en vackert belägen vårdcentral centralt i Örebro. Vi är en komplett vårdcentral med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, MVC, sjukgymnastik, kurator. Vi är ett 50 tal medarbetare som vill bedriva så bra vård som möjligt för alla våra patienter. Vi arbetar därför ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet. Vi har cirka 15000 patienter listade och en god läkarbemanning. Sekretariatet består av 5 sekreterare. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bl a medicinsk dokumentation och patientadministration. Förutom sedvanliga sekreteraruppgifter ingår även receptionsarbete i tjänsten. Kvalifikationer: Läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterarutbildning. Personliga egenskaper: Flexibel, gilla högt arbetstempo, social kompetens. Anställningsform: Tillsvidare, heltid. Tillträde: 2013-10-01 eller enligt överenskommelse. Kvalifikationer: Läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterarutbildning. Vi söker dig som är flexibel, gillar högt arbetstempo och är socialt kompetent. Hemsida: www.orebroll.se Övrigt: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering!
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare Skebäcks vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare Skebäcks vårdcentral

Sjukgymnast till rehabiliteringsenheten
Om sjukhuset: Karlskoga lasarett är ett akutsjukhus med ett upptagningsområde på ca 90 000 för boende i västra Örebro län samt östra Värmland. Sjukhuset har ca 750 anställda. Karlskoga lasarett är ett av tre sjukhus inom Örebro läns landsting och bedriver dygnet-runt-verksamhet inom intensivvård, medicin och geriatrik, kirurgi, kvinnosjukvård med förlossningsverksamhet samt ortopedi. På lasarettet finns även mottagningar för barn och ungdom, öron-näsa-hals, ögon och hud. Karlskoga lasarett präglas av god stämning med gott samarbetsklimat och korta kommunikationsvägar. I senaste medarbetarenkäten svarade 95 % av medarbetarna att man kan rekommendera en nära vän att jobba på Karlskoga lasarett. 2012 vann Karlskoga lasarett, som första sjukhus i Sverige, Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Rehabiliteringsenheten tillhör kliniken för medicin och geriatrik. På enheten arbetar sjukgymnaster, kuratorer, arbetsterapeuter, logopeder, undersköterskor och sekreterare som har uppdrag på lasarettets samtliga avdelningar och mottagningar. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation och arbeta i team samt hålla i gruppverksamhet. Sjukgymnasterna är tillsammans med övrig personal engagerade i flera kvalitetsarbeten på sjukhuset. Kvalifikationer: Vi söker dig som har intresse för och gärna även har erfarenhet av att ha arbetat som sjukgymnast på ett lasarett. Formellt krävs sjukgymnastexamen och vi ser vidareutbildning som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga. Anställningsform: Visstid tom 2014-02-28. Heltid, dagtid. Tillträde: 2013-08-19 eller enligt överenskommelse.
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Karlskoga
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast till rehabiliteringsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast till rehabiliteringsenheten

Överläkare till Psykiatrisk rehabilitering och rättspsyk
Psykiatrisk rehabilitering, Karlahuset, Örebro Psykiatri, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Psykiatrin i Örebro är organiserad i fem kliniker. En av dessa är Psykiatrisk rehabilitering och rättspsykiatri. Kliniken består av två verksamhetsgrenar, en för psykiatrisk rehabilitering och en för rättspsykiatri. Vår målsättning är att arbeta enligt konceptet Integrerad psykiatri, vilket bl a innebär att man följer patienten både i öppen vård och när patienten är inlagd på vårdavdelningen. Den rättspsykiatriska delen är fullbemannad med läkare, 4 st, men rehabiliteringsdelen saknar en specialist i psykiatri, av 4 tjänster. Övriga delar i vuxenpsykiatrin i Örebro läns landsting är Allmänpsykiatrisk öppenvård, Beroendecentrum samt Akut- och heldygnsvård som inkluderar jourmottagning och vårdplatser för observation och intensivvård. Inom psykiatrin i landstinget finns också KCP – kompetenscentrum för psykiatri. Arbetsuppgifter: I rehabiliteringsdelen kan de flesta diagnosgrupper ingå, förutom affektiva sjukdomar, om behovet är tillräckligt omfattande, vilket i allmänhet innebär även kommunala insatser mm. Örebro fick läkarutbildning vårterminen 2011. Därför är vi just nu inne i en expansiv fas och behöver komplettera med fler läkare som kan vara med och forma framtidens psykiatri. Kvalifikationer: Vi söker nu en överläkare till Psykiatrisk rehabilitering. Verksamheten finns på Karlahuset, i Örebros västra stadsdel i fräscha och ändamålsenliga lokaler. Du ska vara en god kliniker och pedagog - gärna med ett intresse för kliniknära forskning. Du har nu chansen att kunna påverka din karriär inom Psykiatrin i Örebro läns landsting.
Företag: Örebro läns landsting, Psykiatri
Ort: Örebro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Överläkare till Psykiatrisk rehabilitering och rättspsyk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överläkare till Psykiatrisk rehabilitering och rättspsyk

Sjuksköterskor till Infektionskliniken
Infektionskliniken Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Infektionskliniken på USÖ svarar för såväl länsdelssjukvård som länsövergripande, avancerad infektionssjukvård. Kliniken består av en vårdavdelning med 35 vårdplatser varav fem platser är avdelade för Medicinska klinikens magtarmsektion som bemannas av Infektionsklinikens vårdpersonal, samt en mottagning som även fungerar som infektionsakutmottagning dagtid. På mottagningen bedrivs även diagnostisk verksamhet avseende parasitsjukdomar. Kliniken kännetecknas av en vilja till kreativ utveckling av vården för patienter med infektionssjukdomar, högt arbetstempo och ett gott socialt klimat. Arbetsuppgifter: Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en akutvårdsavdelning med akutintag dygnet runt. Arbetet sker i team - läkare, sjuksköterska och undersköterska. Kvalifikationer: Legitimerade sjuksköterskor
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Infektionskliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Infektionskliniken

Två specialistläkare i urologi
Urologiska kliniken Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Urologiska kliniken har drygt 70 anställda, varav tolv specialistläkare och fyra underläkare. Verksamheten är i hög omfattning inriktad mot högspecialiserad vård, vilken omfattar ungefär 30 % av klinikens verksamhet. Samtliga delar inom basal urologi, inklusive barnurologi, ingår i verksamheten. Kliniken prioriterar också en forskningsprofil med för närvarande en professur, ett lektorat och fyra disputerade. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom urologi.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Två specialistläkare i urologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två specialistläkare i urologi

Tobaksavvänjare till Lungkliniken
Tobakspreventiva enheten Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Örebro läns landsting har sedan 1996 en Tobakspreventiv enhet (TPE) som är knuten till Lungkliniken, USÖ. TPE har som uppgift att driva länsövergripande klinisk tobaksavvänjning och tobakspreventivt arbete i form av utbildnings- och upplysningsinsatser mot allmänheten m m. Vi bedriver forsknings- och utvecklingsarbete kring tobaksavvänjning och andra tobaksrelaterade hälsofrågor. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består till stor del av individuellt respektive gruppvis rök- och snusslutarstöd, utbildning av annan vårdpersonal i sådana uppgifter och informationsspridning riktad mot samhället. Kvalifikationer: Vi söker en legitimerad sjuksköterska med god pedagogisk förmåga, intresse och fallenhet för utbildning och utvecklingsarbete. Du är utåtriktad med förmåga att arbeta självständigt, har administrativ skicklighet, god datorvana och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av forskning och ytterligare akademisk meritering är en merit liksom tidigare erfarenhet av arbete med tobaksprevention.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Tobaksavvänjare till Lungkliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tobaksavvänjare till Lungkliniken

PA-konsult och läkarrekryterare, Primärvården
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. På Primärvårdens kansli samordnas ledning- och stödfunktionerna inom enheterna Ledningsstöd och kommunikation, Kvalitet och utveckling, Personal samt Ekonomi. Arbetet på kansliet bedrivs i samverkan mellan enheterna med fokus på utveckling, för att på bästa sätt stötta våra verksamheter i det dagliga patientarbetet. Arbetsuppgifter: PA-konsultrollen är en förstärkning av primärvårdens kompetensförsörjningssatsning för att bli Sveriges bästa primärvård. Du blir en av två personalspecialister som kommer att arbeta med läkarfrågor i primärvården. Funktionen innebär två roller, en som PA-konsult i arbetsgivarfrågor, där du ger ett konsultativt stöd i alla arbetsgivarfrågor till våra chefer i primärvården såsom lönebildning, arbetsrätt, förhandlingar och personalstatistik. I din andra roll som rekryterare arbetar du uppsökande och förtroendeskapande gentemot både specialistläkare och läkarutbildning. Kvalifikationer: Relevant universitets- eller högskoleutbildning med inriktning personal- och arbetslivsfrågor. Du har några års erfarenhet av att arbetat självständigt i kvalificerade HR-frågor, eller som rekryteringskonsult med kundansvar. Dina personliga egenskaper kommer att vara av största vikt. Vi söker dig som har en stark drivkraft och en positiv energi, har förmåga att skapa förtroende och goda relationer, är lyhörd och kan anpassa dig efter situationen. Tar initiativ, ser möjligheter till förbättringar och uppnår resultat. Har förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv, ser sammanhang och har förmåga att prioritera rätt saker. God förmåga att kommunicera och förmedla information såväl skriftligen som muntligen. Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse. Upplysningar: Dennis Johansson, Personalchef, 070-392 75 60 Christian Törnqvist, PA-konsult, 019-602 70 82 Fackliga företrädare: Eva Holmberg, Akademikerförbundet SSR, 09-602 03 35 Inga-Lill Ekblom, Vision, 019-602 27 54 Övrigt: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referennummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis mm ska lämnas vid en ev intervju. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering!
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga PA-konsult och läkarrekryterare, Primärvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PA-konsult och läkarrekryterare, Primärvården

Biomedicinsk analytiker, Lindesbergs vårdcentral
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Lindesbergs vårdcentral består av två enheter, Bägaren och Sköndal. Vi har ca 12 000 personer listade på vårdcentralen, huvudsakligen från centrala Lindesberg. Vi erbjuder en komplett primärvård med distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, barnmorskemottagning, BVC, laboratorium, kurator, sekretariat samt sjukgymnastik. Vi är ca 35 medarbetare som med patienten i centrum, arbetar tillsammans för att utveckla och ge en god vård. Vårt journalsystem är SYSteam Cross. Lindesbergs vårdcentrals laboratorium är förlagt till enheten Bägaren där läkar- och sköterskemottagningen samt sjukgymnastiken finns. Mer om vårdcentral finns att läsa på www.orebroll.se/prim. Trafikförbindelserna med Örebro är goda. Arbetsuppgifter: Som biomedicinsk analytiker arbetar Du med provtagning, analyser och kallelser av speciella patientgrupper. Kvalitets- och utvecklingsarbete ingår som en naturlig del i arbetet. Inom vårdcentralen pågår kontinuerligt förbättringsarbete i större eller mindre omfattning och vi ser gärna att Du kommer med nya tankar och idéer för fortsatt utveckling. Vidare kommer Du att aktivt delta i handledning av studenter inom olika utbildningsområden. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med behörighet/erfarenhet att arbeta på ackrediterat laboratorium. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du har en positiv attityd och på ett konstruktivt sätt bidrar med nya idéer och deltar i vårt förändringsarbete. Erfarenhet av att arbeta inom primärvård är meriterande. Anställningsform: Tillsvidare, heltid. Fackliga företrädare: Vårdförbundet, 020-353500 Övrigt: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering!
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Lindesberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker, Lindesbergs vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker, Lindesbergs vårdcentral

Läkarsekreterare, Hällefors vårdcentral
Primärvård: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Hällefors Vårdcentral är en fullvärdig vårdcentral belägen 8,5 mil från Örebro detta innebär att allasorters patienter söker till vårdcentralen även jour och ambulansfall. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bl a medicinsk dokumentation och patientadministration. Samt vissa tider kassarbete. Kvalifikationer: Läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterarutbildning. Vi söker dig som är stabil, initiativtagande och har god samarbetsförmåga. Anställningsform: Tillsvidare, heltid. Upplysningar: Frisk, Daniel Verksamhetschef 0591-68554 Fackliga företrädare: Ekblom, Ingalill Vision 019-6022754 Övrigt: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering!
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Hällefors
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare, Hällefors vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare, Hällefors vårdcentral

Distriktssköterska, Tybble vårdcentral
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Tybble vårdcentral ligger på öster i Örebro i närheten av Universitetet, vi har cirka 13 500 listade patienter. Området är blandat med villor och landsbygd. Vi erbjuder en komplett primärvård med distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, laboratorium, barnmorskemottagning, barnavårdscentral, sjukgymnastik, sekretariat samt kuratorsverksamhet. Vi är cirka 35 medarbetare. Vår ambition är att ge våra patienter en god vård med hög kvalitet och bästa tänkbara tillgänglighet och service. Vi har i år startat drop-in-mottagning som både medarbetare och patienten är nöjda med. Vårt journalsystem är SYSteam Cross. På Tybble vårdcentral har vi en god stämning och ett trivsamt klimat. Vi har stor flexibilitet med högt i tak vilket betyder att man har mycket frihet att planera sina arbetstider och arbetsuppgifter och detta är starkt länkat till ansvarsfullhet. Vi jobbar kontinuerligt med utveckling av verksamheten och har hela tiden en rörelse framåt. Alla har en viktig roll på vårdcentralen och vi skapar forum för dialog mellan yrkesgrupperna. Primärvården är en dynamisk organisation där det händer mycket och utvecklingsmöjligheterna är stora. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bland annat patientarbete i öppenvård, rådgivning, mottagningsarbete, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, flexibilitet, samt ett vänligt och serviceinriktat arbetssätt. Du bör även vara intresserad att arbeta med förbättringsarbete. Anställningsform: Tillsvidare, heltid. Tillträde: 2013-11-01 eller enligt överenskommelse Upplysningar: Ingela Iversen, Verksamhetschef 019-6028808 Fackliga företrädare: Nergis Alm-Eriksson, vårdförbundet 019-6028802 Hemsida: www.orebroll.se Övrigt: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. Sista ansökningsdag: 130825 För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering!
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska, Tybble vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska, Tybble vårdcentral

Distriktssköterska, Olaus Petri vårdcentral
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Örebro stad har vackra omgivningar och ligger nära Hjälmaren. Kommunen har utsetts till Sveriges cykelstad och du finner många cykel- och promenadstråk i både stads- och naturmiljö. Staden har också ett stort utbud av kulturella evenemang som musik, teater, bio, utställningar med mera. Studentantalet ökar i staden på grund av att Örebro universitet expanderar och våren 2011 startade läkarutbildningen. Olaus Petri vårdcentral är en välfungerande enhet som är centralt belägen i Örebro. Vi söker dig som vill fortsätta att utveckla vårdcentralens goda rykte och medicinska kompetens. Olaus Petri vårdcentral har cirka 16 400 kommuninnevånare som valt att söka vård hos oss. Verksamheten består av distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, kurator, laboratorium och sekretariat. Blev du nyfiken, intresserad och vill veta mer om Olaus Petri vårdcentrals verksamhet och om vårt arbete så kontakta verksamhetschefen eller någon av våra distriktssköterskor. Arbetsuppgifter: Tillsammans med läkarna ansvara för diabetespatienters vård. Dessutom ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en distriktssjuksköterska med mottagning, telefonrådgivning etc. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska samt fortbildning inom diabetesvård. Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde: 2013-09-02. Upplysningar: Stellan Johansson, verksamhetschef 019-602 34 03 Åsa Holm, Vårdförbundet 019-602 34 70 För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska, Olaus Petri vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska, Olaus Petri vårdcentral

Biomedicinsk analytiker, Olaus Petri vårdcentral
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Örebro stad har vackra omgivningar och ligger nära Hjälmaren. Kommunen utsågs 2005 till Sveriges cykelstad och du finner många cykel- och promenadstråk i både stads- och naturmiljö. Staden har också ett stort utbud av kulturella evenemang som musik, teater, bio, utställningar med mera. Studentantalet ökar i staden bland annat eftersom Örebro universitet expanderar och våren 2011 startade läkarutbildningen. Läs mer om Örebro på www.orebroll.se/lanet. Olaus Petri vårdcentral har cirka 16500 kommuninnevånare som valt att söka vård hos oss. Verksamheten består av distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, kurator, laboratorium och sekretariat. Vi söker Dig som vill fortsätta att utveckla vårdcentralens goda rykte och medicinska kompetens. Som biomedicinsk analytiker hos oss arbetar Du med provtagning, analyser och kallelser av speciella patientgrupper. Kvalitets- och utvecklingsarbete ingår som en naturlig del i arbetet. Inom vårdcentralen pågår kontinuerligt förbättringsarbete i större eller mindre omfattning. Vi ser gärna att Du kommer med nya tankar och idéer för fortsatt utveckling. Vi strävar efter att uppnå mångkulturell bredd inom samtliga av våra yrkesgrupper för att också spegla dagens samhälle. Blev du nyfiken, intresserad och vill veta mer om Olaus Petri vårdcentrals verksamhet och om vårt arbete så kontakta verksamhetschefen eller någon av våra biomedicinska analytiker. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bl a olika former av provtagning och analyser. Kvalifikationer: Legitimerad biomedicinsk analytiker. Gärna med erfarenhet från primärvårdsarbete Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde: 2013-09-02 eller enligt överenskommelse. Upplysningar: Stellan Johansson, verksamhetschef 019-602 34 03 Åsa Holm, Vårdförbundet 019-602 34 70 För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker, Olaus Petri vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker, Olaus Petri vårdcentral

Läkarsekreterare Karla Vårdcentral
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Karla vårdcentral, belägen i den västra stadsdelen, är en av 11 vårdcentraler i Örebro. Vi har drygt 12100 listade på vårdcentralen. Vi erbjuder en komplett primärvård med distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, sekretariat, laboratorium, barnmorskemottagning, barnavårdscentral, sjukgymnastik och kuratorsverksamhet. Vi är ca 40 medarbetare och arbetet på vårdcentralen präglas av ett vänligt bemötande och en helhetssyn på människor. Vår ambition är att ge våra patienter en god vård med hög kvalitet och bästa tänkbara tillgänglighet och service. En viktig del i vårt arbete är att kontinuerligt arbeta med förbättringar och utveckling av verksamheten. Vårt journalsystem är SYSteam Cross med digital diktering. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bl a medicinsk dokumentation och patientadministration. Kvalifikationer: Läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterarutbildning. Du ska ha goda kunskaper i medicinsk terminologi, vara flexibel, serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Erfarenhet från SYSteam Cross och IT-intresse är meriterande. Anställningsform: Tillsvidare, heltid. Tillträde: 2013-09-16 eller enligt överenskommelse Upplysningar: Ann-Christin Granander, Verksamhetschef 019-6029525 Jenny Forsberg, läkarsekreterare 019-6029509 Ingalill Ekblom, Vision 019-6022754 För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering!
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare Karla Vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare Karla Vårdcentral

Projektledare kliniska studier och prövningar
Clinical Research Support, CRS Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Clinical Research Support, CRS, är en supportenhet för kliniska studier inom Örebro läns landsting. Vårt uppdrag är att genom kvalificerad support underlätta genomförandet av kliniska studier inom hela Örebro läns landsting. Vi arbetar både med intern och externt support och inom många olika terapiområden. Supporten består av alla moment från idéstadie till genomförd och rapporterad studie. Arbetsuppgifter: Ditt arbete kommer att bestå av det mesta kring arbetet med projektledning av studier/projekt. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är - utformning av studieprotokoll och patientinformation - ansökningar till läkemedelsverket, etikprövningsnämnden och olika forskningsfinansiärer - utformning av CRF - ansvara för våra SOPar och uppdatering av dessa - ansvara för våra utbildningar inom området kliniska prövningar - vara övriga medarbetare behjälplig inför uppstart, audit och inspektion - vara sakkunnig inom området kvalitet- och säkerhet när det gäller kliniska studier Vi erbjuder ett spännande, stimulerande och utvecklande arbete där du kommer att ingå i en arbetsgrupp som har mycket kul tillsammans. Kvalifikationer: Vi söker dig som har utbildning inom området och erfarenhet från arbete med kliniska prövningar. Du ska tycka om att ha många bollar i luften, uppskatta att arbeta såväl i grupp som självständigt. Vi önskar att du har egenskaper såsom god social kompetens, målmedvetenhet, noggrannhet samt initiativrikedom.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare kliniska studier och prövningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare kliniska studier och prövningar

Sjuksköterskor till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi
Avdelning 82 Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Om du vill ha ett omväxlande och intressant arbete med nära patientkontakt, då passar du bra hos oss! Vi är en vårdenhet med 49 platser för rehabilitering, vård och behandling. Platserna är fördelade mellan Geriatriska kliniken, Reumatologiska kliniken, Neurokliniken och Rehabilteringsmedicinska kliniken. Vi har framförallt ett planerat intag för patienter med rehabiliteringsbehov, men en del av vår verksamhet har också en akut karaktär. Vårdenheten arbetar i sektioner för varje specialitet och målsättningen är att man skall kunna arbeta med alla fyra specialiteterna. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innebär rehabilitering, observation, vård och behandling av patienter. Kontakt med anhöriga och andra vårdgivare är en stor och viktig del av arbetet. Vi arbetar i team tillsammans med undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, läkare och logoped. Vi arbetar med att utveckla och kvalitetssäkra vården därför förväntar vi oss av dig att du deltar i vårdenhetens verksamhetsutvecklig, deltar i utvecklingsarbeten, har ett eget ansvarsområde och tillsammans med oss arbetar mot våra mål. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för rehabilitering och reumatologi. Du ska ha god förmåga till samarbete och flexibilitet, då vi vårdar patienter från olika kliniker.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi

Psykolog till Psykiatri för barn och unga vuxna
Örebromottagningen BUP Psykiatri, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Örebromottagningen BUP tillhör verksamheten Psykiatri för barn och unga vuxna och erbjuder behandlings- och utredningsinsatser för invånarna i Örebro, Kumla och Lekebergs kommun. Vi samverkar bland annat med skola, socialtjänst och habilitering. Arbetsuppgifter: Sedvanliga psykologuppgifter, såsom diagnostisering och behandling inom öppenvården på Örebromottagningen BUP. Kvalifikationer: Legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet från psykiatri.
Företag: Örebro läns landsting, Psykiatri
Ort: Örebro
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog till Psykiatri för barn och unga vuxna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog till Psykiatri för barn och unga vuxna

Smärtenheten vid Lindesbergs lasarett söker Psykolog
Smärtenheten Lindesbergs lasarett, Lindesberg Verksamhetsbeskrivning: Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har ca 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar – en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Smärtenheten har funnits vid Lindesbergs lasarett sedan 1980. Vi har idag en öppenvårdsmottagning där patienter med långvarig smärta behandlas. Smärtenheten bedrivs multidisciplinärt och multiprofessionellt. Vi arbetar teambaserat och utgår ifrån en helhetssyn och ett beteendemedicinskt synsätt. Vi ser patienten ur ett flerdimensionellt perspektiv där vi tar hänsyn till såväl psykiska, sociala, existentiella som fysiska komponenter av smärtupplevelsen. Enheten är bemannad med smärtläkare, smärtsjuksköterska, sjukgymnast, psykolog och sekreterare. Då vår psykolog går vidare till annat arbete söker vi nu dennes ersättare. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med bedömning och behandling av patienter med långvarig smärta både individuellt och i grupp. Du kommer även att arbeta med psykopedagogiska interventioner och som ledare för en patientutbildning, ”Smärtskola”, som är under uppstart. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka innehåll och upplägg av Smärtskolan. Kvalifikationer: Vi söker en legitimerad psykolog med vidareutbildning inom KBT eller ACT, alternativt en legitimerad psykoterapeut med utbildning inom KBT, ACT eller med steg 1 kompetens inom psykoterapeut utbildningen. Vi ser gärna att du har lång erfarenhet av psykologiska bedömningar och vana av att arbeta med patienter både individuellt och i grupp. Tidigare erfarenhet av arbete med patienter med långvarig smärtproblematik är meriterande. Du är trygg i din roll som psykolog, självständig i ditt arbete och har ett stort engagemang för verksamhetsområdet. Ditt intresse för utvecklings- och kvalitetsarbete är stort och du lockas av tanken att ingå i ett väl utvecklat team. Vi förutsätter att du har socialkompetens och ett positivt tänkande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Örebro läns landsting, Lindesbergs lasarett
Ort: Lindesberg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Smärtenheten vid Lindesbergs lasarett söker Psykolog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Smärtenheten vid Lindesbergs lasarett söker Psykolog

Socionom till Allmänpsykiatrisk öppenvård
Allmänpsykiatri Hallsberg Psykiatri, Hallsberg Verksamhetsbeskrivning: Den Allmänpsykiatriska mottagningen i södra länsdelen är lokalmässigt förlagd till Primärvårdens lokaler i Hallsberg. Vårt upptagningsområde inkluderar tätorterna Hallsberg, Kumla och Askersund med cirka 47 000 invånare. Vi är cirka 30 medarbetare; 4 läkarsekreterare, 2 socionomer/kuratorer, 7 psykologer, 9 sjuksköterskor, 2 arbetsterapeuter, 3 skötare, 3 läkare samt 1 enhetschef. Mottagningen är indelad i tre team; ett allmänpsykiatriskt, ett rehabiliteringsteam samt ett administrativt team. Vi erbjuder bedömning, utredning, behandling och rehabilitering till människor med behov av specialistpsykiatri. Vi har pågående utvecklingsarbete inom gruppbehandlingar samt inom metoden integrerad psykiatri för att öka brukarmedverkan. Vårt arbete är målstyrt bl a avseende antal besök/behandlare samt antal registreringar i de psykiatriska kvalitetsregistren. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med psykosociala utredningar, samtalsbehandling. framför allt vid ångest och depression. Du kommer också att jobba med vägledning och information om socialförsäkringssystemet och samhällets övriga resurser såväl till patienter som till medarbetare, sociala stödåtgärder såsom social service och praktiska insatser som intyg och ansökningar om förmåner, bidrag, fondmedel och överklaganden. Du kommer att arbeta enligt metoden integrerad psykiatri inom Rehabteamet varför samverkan inom teamet, enheten och verksamheten är viktig, liksom samverkan med socialpsykiatrin och övriga myndigheter. Kurator handleder studerande från socionomprogrammet vid Örebro Universitet i enligt avtal mellan Universitetet och Psykiatriförvaltningen. Kvalifikationer: Socionomutbildning eller liknande högskoleutbildning.
Företag: Örebro läns landsting, Psykiatri
Ort: Hallsberg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom till Allmänpsykiatrisk öppenvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom till Allmänpsykiatrisk öppenvård

Sjuksköterska till Allmänpsykiatrisk öppenvård
Allmänpsykiatri Rehab Karlskoga Psykiatri, Karlskoga Verksamhetsbeskrivning: Allmänpsykiatrisk öppenvård i Karlskoga består av två enheter; Närpsykiatri Karlskoga (öppenvårdsmottagning) och Närpsykiatri Karlskoga Rehab. Närpsykiatri Rehab är ett öppenvårdsteam med 15 medarbetare som består av sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut och läkare. Vi arbetar med utredning, behandling och rehabilitering av patienter med psykosproblematik och/eller långvariga funktionshinder. Vi har ett helhetsperspektiv på patientens behandling och rehabilitering och samarbetar tätt med andra aktörer som kommunal vårdpersonal, försäkringskassa, arbetsförmedling, anhöriga och nätverk. Vi arbetar enligt modellen Integrerad psykiatri-samverkan med kommunen eller andra där patienten äger processen. Patienterna erbjuds behandling både individuellt och i grupp där man kan få hjälp med minnesträning, social träning, förbättra levnadsvanor, lära sig mer om symtom och strategier för att kunna hantera dem. Stöd till anhöriga ges både individuellt och i studiecirklar. Arbetsuppgifter: Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom psykiatrisk vård, behandling och rehabilitering. I ditt arbete som vårdkoordinator har du det övergripande ansvaret för att tillsammans med patienten utforma och dokumentera den individuella vårdplanen. Du kommer att ingå i ett av teamets arbetslag som är den bärande funktionen i verksamheten. Intern och extern utbildning samt handledning ingår i arbetet. Utifrån intressen och kompetensområden ser vi gärna att du är med och påverkar utvecklingen av teamet. I förekommande fall ingår även att handleda studenter. Kvalifikationer: Vi söker Dig, specialistsjuksköterska med inriktning psykiatri. Du som är legitimerad sjuksköterska men saknar specialistsjuksköterskeexamen är också välkommen att söka. Personlig lämplighet såsom flexibilitet, god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt värdesätts. Körkort erfordras.
Företag: Örebro läns landsting, Psykiatri
Ort: Karlskoga
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Allmänpsykiatrisk öppenvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Allmänpsykiatrisk öppenvård

Kurator till Karla vårdcentral
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Karla vårdcentral, belägen i den västra stadsdelen, är en av 11 vårdcentraler i Örebro. Vi har drygt 12100 listade på vårdcentralen. Vi erbjuder en komplett primärvård med distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, laboratorium, barnmorskemottagning, barnavårdscentral, sjukgymnastik, sekretariat och kuratorsverksamhet. Vi är cirka 40 medarbetare och arbetet på vårdcentralen präglas av ett vänligt bemötande och en helhetssyn på människor. Vår ambition är att ge våra patienter en god vård med hög kvalitet och bästa tänkbara tillgänglighet och service. En viktig del i vårt arbete är att kontinuerligt arbeta med förbättringar och utveckling av verksamheten. Vårt journalsystem är SYSteam Cross. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bl a självständigt utrednings- och behandlingsarbete, stöd- och krisbearbetning med patienter och deras anhöriga samt extern samverkan. Kvalifikationer: Socionomexamen och steg 1-utbildning med kognitiv inriktning. Vidareutbildning med inriktning mot hälso- och sjukvården samt erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvården är meriterande. Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde: 2013-09-01 eller enligt överenskommelse. Övrigt: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg betyg och examensvis mm ska lämnas vid en eventuell intervju. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering!
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator till Karla vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator till Karla vårdcentral

Läkarsekreterare till Allmänpsykiatrisk öppenvård
Allmänpsykiatri Hallsberg Psykiatri, Hallsberg Verksamhetsbeskrivning: Allmänpsykiatri Hallsberg är samlokaliserad med vårdcentralen i Hallsberg. Upptagningsområdet omfattar Hallsberg, Kumla och Askersunds kommuner. Vi är cirka 30 medarbetare varav 4 läkarsekreterare. Vi erbjuder personer som har behov av specialistpsykiatri bedömning, utredning, behandling och rehabilitering. Vi är inne i en utvecklingsperiod och bedriver framåtsyftande arbete både inom psykologiska metoder som administrativa register. Arbetsuppgifter: Arbetet innebär att dokumentera i VOL, bistå med service till övriga yrkesgrupper vad gäller utskrifter, kopior etc. Det innebär även att vara övrig personal behjälplig vid registrering i kvalitetsregister. Var tredje vecka ansvarar du för receptionen/kassan, posthanteringen, tar emot besök och svarar i telefonen. Sedvanligt arkivarbete. Kvalifikationer: Medicinsk sekreterarutbildning.
Företag: Örebro läns landsting, Psykiatri
Ort: Hallsberg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare till Allmänpsykiatrisk öppenvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare till Allmänpsykiatrisk öppenvård

Leg psykolog eller PTP-psykolog
Rehabiliteringsmedicinska klinikens smärtsektion Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Smärtsektionen arbetar med utredning och rehabilitering av patienter med långvarig, icke malign smärta från rörelse- och stödjeapparaten. Verksamheten utgår från ett kognitivt beteendeterapeutiskt synsätt. Många av patienterna har en längre tids frånvaro från arbetslivet när de remitteras till oss. Vi erbjuder en stimulerande tjänst i ett välfungerande team, med stor variation i arbetsuppgifter. Vi har en god arbetsmiljö med ett ledarskap som värnar om medarbetarnas trivsel och hälsa. Arbetsuppgifter: Dina huvudsakliga uppgifter är individuella bedömningar/utredningar, individuell behandling, teambedömningar och undervisning/behandling i grupp. Du deltar också i planeringsmöten och uppföljning tillsammans med teamet. Även metodutveckling och utvärdering ingår i arbetsuppgifterna. Kvalifikationer: Vi söker dig som är leg psykolog/PTP-psykolog gärna med KBT-bakgrund/erfarenhet. Du ska trivas med att arbeta i team och ha intresse för att utveckla behandlingsmetoder.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Leg psykolog eller PTP-psykolog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg psykolog eller PTP-psykolog

Installationssamordnare el
Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av ett stort engagemang för service, samverkan och utveckling av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra ca 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus. Landstingsfastigheter ansvarar för förvaltning, byggnation och drift av Örebro läns landstings fastigheter (ca 500 000 m2). Landstingsfastigheters huvuduppgift är att vårda landstingets eget fastighetsbestånd och att hålla landstingets verksamheter med funktionella ändamålsenliga lokaler. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning av befintliga lokaler eller tillskapande av nya lokaler/byggnader. Vi söker nu en installationssamordnare - el Arbetsuppgifter: Som installationssamordnare kommer du aktivt att delta i våra byggprocesser, från planering och projektering till färdig byggnad. Som installationssamordnare arbetar du nära en projektledare och det är du som ansvarar för el- och teledelen i projekten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att: . ansvara för styrning och uppföljning av objekten både under projektering och utförande. . kontinuerligt samverka i projekten och hålla projektledaren uppdaterad avseende el- och teledelen. . upphandla objekten enligt Lagen om offentlig upphandling (LOU). Övriga arbetsuppgifter är bland annat: . bistå förvaltare med teknisk kompetens och underhållsplanering där framtidsfrågor som till exempel framtida teknik och energistrategier samt framtida underhållsbehov planeras. . bevaka ny teknik, nya lagar, föreskrifter och normer samt implementera dessa i verksamheten. . delta i utvecklingen av vårt ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. . delta i lokala och nationella nätverk för utbyte av erfarenheter inom ditt kompetensområde. Din arbetsplats finns i Örebro, där du huvudsakligen arbetar med fastigheten Universitetssjukhuset Örebro. Det kan även bli aktuellt att arbeta med andra fastigheter inom länet. Kvalifikationer: Vi söker nu dig som har en gedigen el- och telekompetens. Din bakgrund kan du ha inom entreprenadverksamhet, konsultverksamhet eller fastighetsförvaltning. . Du har högskoleutbildning eller annan utbildning med lämplig inriktning samt erfarenhet inom arbetsområdet. . Du är driven och tycker om att samverka i projekt. Du har givetvis ett stort intresse för modern el- och teleteknik. . Du har lätt att knyta nya kontakter, är lyhörd för att ta till dig information och har förmåga att skapa hög kundtillfredsställelse. . Du kan lösa problem och ta strategiska beslut genom att dra slutsatser av tillgänglig information och egna erfarenheter. . Du bidrar till att skapa ett klimat som är lösningsfokuserat och utvecklande för den arbetsgrupp du ska ingå i. B-körkort är ett krav. Anställningsform: Tillsvidare Tillträde: Enligt överenskommelse
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Installationssamordnare el jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installationssamordnare el

Parkchef
Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av ett stort engagemang för service, samverkan och utveckling av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra ca 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus. Område Landstingfastighet ansvarar för förvaltning, byggnation och drift av Örebro läns landstings fastigheter i hela länet - sjukhus, vårdcentraler och skolor. Vi har en Fastighetsavdelning som förvaltar landstingets fastigheter där även konstnärlig utsmyckning ingår, en Teknik- och Produktionsavdelning som ansvarar för planering, om- och nybyggnader och en Driftavdelning som ansvarar för den dagliga driften av fastigheterna inklusive parkskötsel. Parkenheten förvaltar och utvecklar landstingets parker och grönområden som är på ca 750 000 m². Arbetsuppgifter: Som parkchef leder du verksamheten och är ett stöd för medarbetarna i deras yrkesutövning och utveckling. Du har ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö. Viktiga uppdrag är att formulera tydliga mål, driva och övervaka utvecklingen för att se till att uppsatta mål nås. I arbetsuppgifterna ingår också rekrytering, medarbetarsamtal och lönesamtal. Du ska arbeta för en hög kundtillfredsställelse och vara ett ansikte utåt både internt och externt inom landstinget. Kvalifikationer: Du ska ha högskoleutbildning inom området, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig, samt erfarenhet inom arbetsområdet från privat eller offentlig verksamhet. Du bör ha varit i en ledande position. Du är resultatorienterad, kreativ och drivande. Du har ett stort intresse för andra människor och har lätt för att skapa förtroende samt att utveckla samarbete. Du har en mycket god kommunikativ förmåga både utåt och inåt i organisationen och är intresserad av att få medarbetare att växa i sina yrkesroller. Målmedvetenhet, beslutsamhet och självständighet är viktiga egenskaper i rollen som parkchef. B-körkort är ett krav. Anställningsform: Tillsvidare Tillträde: Enligt överenskommelse
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Parkchef jobb, Parkchef Örebro, Parkchef Örebro läns landsting
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Parkchef

Anestesisjuksköterska
Om sjukhuset: Karlskoga lasarett är ett akutsjukhus med ett upptagningsområde på ca 90 000 för boende i västra Örebro län samt östra Värmland. Sjukhuset har ca 750 anställda. Karlskoga lasarett är ett av tre sjukhus inom Örebro läns landsting och bedriver dygnet-runt-verksamhet inom intensivvård, medicin och geriatrik, kirurgi, kvinnosjukvård med förlossningsverksamhet samt ortopedi. På lasarettet finns även mottagningar för barn och ungdom, öron-näsa-hals, ögon och hud. Karlskoga lasarett präglas av god stämning med gott samarbetsklimat och korta kommunikationsvägar. I senaste medarbetarenkäten svarade 95 % av medarbetarna att man kan rekommendera en nära vän att jobba på Karlskoga lasarett. 2012 vann Karlskoga lasarett, som första sjukhus i Sverige, Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Anestesiavdelningen har verksamhet på sex operationssalar i specialiteterna allmän kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi och öron-, näsa-, hals. Vi sköter en preoperativ enhet, medverkar i ambulansverksamhet, ambulanstransporter till andra sjukhus och akuta insatser på sjukhuset. Arbetsuppgifter: Anestesisjuksköterska med tjänstgöring 100 % inom anestesi. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Anställningsform: Tillsvidare. Heltid. Tillträde: 2013-09-02 eller enligt överenskommelse
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Karlskoga
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Anestesisjuksköterska jobb, Anestesisjuksköterska Karlskoga, Anestesisjuksköterska Örebro läns landsting
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anestesisjuksköterska

Psykologer till Allmänpsykiatrisk öppenvård
Allmänpsykiatri USÖ, entré P, USÖ, Örebro Psykiatri, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Enheten Allmänpsykiatri USÖ tillhör verksamheten Allmänpsykiatrisk öppenvård och har Örebro kommun som upptagningsområde. Enheten har cirka 25 medarbetare. Vårt uppdrag är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera patienter som hänvisas till vår enhet via remiss, alternativt söker själva via telefonrådgivningen. Vid enheten arbetar läkare, kuratorer, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och psykologer. Vi arbetar i tvärprofessionella team. Allmänpsykiatri USÖ har sina lokaler i Universitetssjukhuset i Örebro. Det finns goda bussförbindelser och det är cirka 15 minuters promenad till Resecentrum. Arbetsuppgifter: Vid enheten finns 9 psykologtjänster. I psykologens arbetsuppgifter ingår bedömnings-, behandlings- och utredningsarbete inklusive neuropsykiatriska utredningar. I tjänsten ingår även att vara psykologkonsult i primärvården. Du förväntas aktivt medverka i enhetens utvecklingsarbete med metodutveckling, tydlig vårdplanering och samverkan med andra vårdgivare. Kvalifikationer: Legitimerad psykolog. Erfarenhet av psykiatrisk verksamhet och/eller neuropsykiatriskt utredningsarbete är meriterande.
Företag: Örebro läns landsting, Psykiatri
Ort: Örebro
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Psykologer till Allmänpsykiatrisk öppenvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykologer till Allmänpsykiatrisk öppenvård

Systemutvecklare Katalogtjänst/HSA
Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av ett stort engagemang för service, samverkan och utveckling av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra ca 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus. Örebro läns landstings IT-avdelning är en av de största IT-arbetsplatserna i länet, med ca 150 medarbetare som ansvarar för att samordna/leda den snabba IT-utvecklingen inom olika verksamhetsområden. Vår verksamhet präglas av ständig utveckling, som möjliggörs av en kompetensmässigt och tekniskt stark IT-organisation, med en strävan att ligga långt framme både lokalt, regionalt och nationellt. Våra lösningar är ofta livsviktiga i bokstavlig bemärkelse och ställer stora krav på tillgänglighet och säkerhet. Bland våra yrkeskategorier finns verksamhetsnära och tekniska systemförvaltare, projektledare, systemutvecklare samt tekniker och specialister inom IT. Gemensamt för våra roller är att vi ställer höga krav på kvalitets- och säkerhetsmedvetenhet, samt ett intresse för hur teknik kan hjälpa landstingets verksamheter att fungera väl och utvecklas. Utvecklargruppen består av 14 systemutvecklare som levererar tjänster inom systemutveckling, systemintegrationer och DW/BI uppföljning. Vi utvecklar kundspecifika, verksamhetsnära system till landstingets samtliga verksamheter. Vi söker nu förstärkning till vår katalogtjänst, som utgör navet i vår IT-miljö. HSA är den nationella katalogen för alla landsting/regioner, kommuner och privata vårdgivare. Den förser de nationella IT-systemen med enhetsinformation och personaluppgifter. KOLL är landstingets lokala katalogtjänst. Katalogen innehåller även certifikatuppgifter för e-Tjänstekort som möjliggör att landstinget kan hålla en hög säkerhet men också på ett säkert sätt få del av information mellan landsting och kommuner samt i dialog med sina patienter. Dina arbetsuppgifter blir att delta såväl i utvecklingsarbetet som med den löpande systemförvaltningen gällande HSA/KOLL samt den lokala kopian av Befolkningsregistret. Detta innebär att du kommer ingå och bidra i utvecklingsarbetets hela kedja från kravanalys och design till implementation i samarbete med verksamhetskunniga och kravställare. Du som söker ska ha: - Akademisk utbildning med systemvetarexamen på minst 120 p eller annan likvärdig utbildning - Goda kunskaper i MS Visual Studio.net (C#) - Goda kunskaper om Databaser (MS SQL Server, DirX) och av dataadministration - Erfarenhet av Directory services (LDAP) - God förståelse för hela systemutvecklingsprocessen från design och konstruktion till test och implementation Det är meriterande om du har: - Kunskaper om katalogtjänster som Active Directory, X500 eller liknande - Generella kunskaper om meta- och verksamhetskataloger - Kunskaper inom certifikathantering - God förståelse för datamodellering - Arbetat med integrationsplattformar så som Ensemble, TEIS, BizTalk eller liknande - God förståelse för SOA arkitektur t.ex. WCF - Erfarenhet från Agil utveckling t.ex. SCRUM - Kunskaper inom testdriven utveckling - Erfarenhet från landstingsverksamhet Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en utåtriktad person som har initiativförmåga och trivs bra att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du ansvarstagande, kvalitetsmedveten, kommunikativ och bra på att planera, leverera och följa upp dina arbetsuppgifter. Du gillar att arbeta med flera uppgifter parallellt och har förmåga att sätta dig in i både verksamhetskrav och teknik. Du har lätt för att samarbeta och du jobbar med helhetssyn utifrån kundens behov och fokus. Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du kommer att få stora möjligheter att driva utveckling in i framtiden. Heltid, tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare Katalogtjänst/HSA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare Katalogtjänst/HSA

Nätverkstekniker IT-säkerhet och trådlösa nätverk
Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av ett stort engagemang för service, samverkan och utveckling av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra ca 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus. Örebro läns landstings IT-avdelning är en av de största IT-arbetsplatserna i länet, med ca 150 medarbetare som ansvarar för att samordna/leda den snabba IT-utvecklingen inom olika verksamhetsområden. Vår verksamhet präglas av ständig utveckling, som möjliggörs av en kompetensmässigt och tekniskt stark IT-organisation, med en strävan att ligga långt framme både lokalt, regionalt och nationellt. Våra lösningar är ofta livsviktiga i bokstavlig bemärkelse och ställer stora krav på tillgänglighet och säkerhet. Bland våra yrkeskategorier finns verksamhetsnära och tekniska systemförvaltare, projektledare, systemutvecklare samt tekniker och specialister inom IT. Gemensamt för våra roller är att vi ställer höga krav på kvalitets- och säkerhetsmedvetenhet, samt ett intresse för hur teknik kan hjälpa landstingets verksamheter att fungera väl och utvecklas. Som nätverkstekniker ingår du i en grupp på 7 personer som ansvarar för drift, konfiguration, övervakning och administration av landstingets IT-infrastruktur och tekniska säkerhetslösningar inom datakomområdet. Vi ansvarar även för teknikutveckling inom området, och har dessutom ansvar för den tekniska telefoniplattformen. Vi ligger långt framme i våra tekniska lösningar och vi kan erbjuda en spännande, stimulerande och utvecklande miljö för dig som ser utmaningar som en möjlighet. Landstingets olika verksamheter kräver hög tillgänglighet och verksamhetsanpassat IT-stöd. Detta ställer höga krav på vår förmåga att snabbt anpassa och vidareutveckla IT-infrastrukturen och olika tjänster efter nya krav och behov. Vi arbetar processorienterat enligt ITIL för att säkerställa en god kvalitet i vår leverans. Vår tekniska plattform bygger huvudsakligen på lösningar och produkter från Cisco. Arbetsuppgifter: IT-säkerhet Tonvikten kommer att ligga på nätverkssäkerhet, och arbete med daglig drift och produktion av landstingets tekniska säkerhetslösningar. Arbetet kräver dialog och samarbete med både interna och externa intressenter. Du kommer att vara vårt bollplank i olika typer av frågeställningar avseende IT-säkerhet. Trådlöst nätverk Det finns en stor efterfrågan på mobilitetslösningar och den trådlösa IT-infrastrukturen befinner sig i en expansiv fas. Tonvikten kommer därför att ligga på underhåll och utbyggnad av det trådlösa nätverket samt ansvar för planering och genomförande av årliga utbytesplaner. För båda profilerna gäller att man även ingår i vår NOC-funktion, vilket innebär att man hanterar inkomna ärenden inom hela datakomområdet. Proaktivitet är en viktig del och vi arbetar med analys av trender och statistik för att förebygga fel och problem, men även som underlag för planering av utbyggnad och uppgraderingar. Dokumentation av den tekniska miljön och av förändringar är en viktig del i arbetet. I arbetsuppgifterna ingår även att delta i teknikutveckling och omvärldsbevakning inom Datakomgruppens arbetsområde. Kvalifikationer: Du ska ha gymnasieutbildning med IT-inriktning eller annan kompetens som vi bedömer likvärdig, samt flera års erfarenhet av datanätverk och datakommunikation med tonvikt på nätverkssäkerhet respektive trådlösa nätverk. Högskole- eller universitetsutbildning inom IT är meriterande. Du måste ha god förståelse för komplexa IT-miljöer samt förmåga att arbeta strukturerat. Ett genuint intresse för området är viktigt liksom att du kontinuerligt följer med i utvecklingen. Du måste också ha förmåga att se lösningar och drivet att föreslå och genomföra förbättringsåtgärder. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och ha förståelse för vikten av dokumentation. Vi sätter också stort värde på förmåga till helhetssyn utifrån kundens krav och behov. Vi förutsätter att du är drivande och kan arbeta både självständigt och i projekt och utredningar samt har lätt för att samarbeta med andra. Anställningsform: Tillsvidare Tillträde: Enligt överenskommelse
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Nätverkstekniker IT-säkerhet och trådlösa nätverk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nätverkstekniker IT-säkerhet och trådlösa nätverk

Projektledare bygg
Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av ett stort engagemang för service, samverkan och utveckling av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra ca 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus. Landstingsfastigheter ansvarar för förvaltning, byggnation och drift av Örebro läns landstings fastigheter (ca 500 000 m2). Landstingsfastigheters huvuduppgift är att vårda landstingets eget fastighetsbestånd och att hålla landstingets verksamheter med funktionella ändamålsenliga lokaler. Det gör vi genom verksamhets- och teknikanpassning av befintliga lokaler eller tillskapande av nya lokaler/byggnader. Vi står nu inför stora utmaningar och söker dig som är beredd att anta utmaningen att projektleda Landstingsfastigheters stora framtida byggprojekt. Därför söker vi nu en projektledare bygg. Arbetsuppgifter Som projektledare kommer du aktivt att delta i våra byggprocesser, från planering och projektering till färdig byggnad. Som projektledare ansvarar och leder du självständigt projekten och arbetar samtidigt tillsammans i ett team med installationssamordnare el och vvs. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att: . organisera och strukturera byggprojekten . ansvara för styrning och uppföljning av tidplan, ekonomi, kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor under projektens samtliga faser från planering till utförande. . upphandla objekt enligt (LOU) lagen om offentlig upphandling. . ansvara för, prognostisera och följa upp projektens ekonomi. Övriga arbetsuppgifter är bland annat: . bevaka ny teknik, nya lagar, föreskrifter och normer samt implementera dessa i verksamheten. . delta i utvecklingen av vårt ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. . delta i lokala och nationella nätverk för utbyte av erfarenheter inom ditt kompetensområde. Din arbetsplats finns i Örebro, där du huvudsakligen arbetar med fastigheten Universitetssjukhuset Örebro. Det kan även bli aktuellt att arbeta med andra fastigheter inom länet. Kvalifikationer Vi söker nu dig som har en gedigen erfarenhet som projektledare bygg. Din bakgrund kan du ha inom entreprenad- eller konsultverksamhet. . Du är byggnadsingenjör eller motsvarande och har mångårig erfarenhet inom arbetsområdet. . Du har god kännedom om lagar, bestämmelser, standarder och det är meriterande om du är certifierad kontrollansvarig KA4. . Du är engagerad, drivande och tycker om att samverka i projekt och har goda ledaregenskaper. . Du har lätt att knyta nya kontakter, är lyhörd för att ta till dig information och har förmåga att skapa hög kundtillfredställelse. . Du bidrar till att skapa ett klimat som är lösningsfokuserat och utvecklande för den arbetsgrupp du ska ingå i. . Du har ett stort ansvars- och kvalitetstänkande. B-körkort är ett krav. Anställningsform: Tillsvidare Tillträde: Enligt överenskommelse
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare bygg

Sjuksköterskor till Ortopedkirurgiska klinikens vårdavdelningar
Avdelning 27 och 37 Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Ortopedkirurgiska kliniken har ansvar för länsdels- och länssjukvård inom ortopedkirurgisk sjukvård i Örebro län. Vid ortopedkirurgiska kliniken behandlas skador och sjukdomar i kroppens rörelseapparat, det vill säga skelett, leder, muskler och senor. Vi bedriver planerad och akut verksamhet under terminerna och sommartid enbart akut verksamhet. Avdelning 27 har 22 vårdplatser varav 12 för planerad ortopedkirurgi och 10 för akut ortopedkirurgi med inriktning multisjuka äldre. Avdelning 37 har 23 vårdplatser varav 13 för akut ortopedkirurgi och 10 för akut ortopedkirurgi med inriktning multisjuka äldre. Vi kan erbjuda ett lärorikt, omväxlande och stimulerande arbete. Vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete och uppmuntrar till personlig kompetensutveckling, där medarbetarna tar eget ansvar och tillsammans arbetar för att nå våra mål. Under september månad inleder kliniken ett samarbete med geriatriska kliniken med syfte att utveckla vården och rehabiliteringen för de multisjuka äldre. Vi har därmed fått möjlighet att utöka bemanningen med bland annat en sjuksköterska per avdelning. Arbetsuppgifter: Som sjuksköterska arbetar du i nära kontakt med patienten tillsammans med övriga medarbetare. Arbetsuppgifterna innehåller basal och specifik omvårdnad av den ortopedkirurgiska patienten. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet. Vana från kirurgisk vård alternativ rehabilitering är meriterande.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Ortopedkirurgiska klinikens vårdavdelningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Ortopedkirurgiska klinikens vårdavdelningar

Sjuksköterskor till Kirurgiska klinikens vårdavdelningar
Vårdavdelning 29 eller 39 Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Kirurgiska kliniken har ansvar för länsdels- och länssjukvård inom kirurgisk sjukvård i Örebro län samt för högspecialiserad kirurgisk utomlänsvård. Avdelning 29 har 24 vårdplatser varav 20 med inriktning kolorektal kirurgi och fyra produktionsplatser. Här vårdas patienter med kortare vårdtid från klinikens samtliga sektioner. Avdelning 39 har 24 vårdplatser fördelade på två sektioner, 18 vårdplatser med inriktning övre gastrointestinal kirurgi och sex vårdplatser med inriktning bröst- och endokrinkirurgi. Arbetsuppgifter: Som sjuksköterska arbetar du i nära kontakt med patienten tillsammans med övriga medarbetare. Arbetsuppgifterna innehåller basal och specifik omvårdnad av den kirurgiska patienten. Vi kan erbjuda ett lärorikt, omväxlande och stimulerande arbete. Vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete och uppmuntrar till personlig kompetensutveckling, där du tar eget ansvar och tillsammans med oss arbetar för att nå våra mål. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistsjuksköterska kirurgisk vård eller vana från akutsjukvård med opererande verksamhet är meriterande.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Kirurgiska klinikens vårdavdelningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Kirurgiska klinikens vårdavdelningar

Undersköterska till Karolina vårdcentral
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Karolina vårdcentral är en av tre vårdcentraler i Karlskoga. Cirka 10 000 personer har valt att lista sig hos oss. De flesta av våra patienter bor i centrala Karlskoga och vårdcentralen ligger mitt i centrum. Vi erbjuder en komplett primärvård med mottagningar hos distriktsläkare, distriktssköterskor och barnmorskor. Vi har även barnavårdcental, laboratorium, kurator och sekretariat. Vår sjukgymnastik ligger på Brickegårdens vårdcentral. Vi är cirka 30 medarbetare som, med patienten i centrum, tillsammans arbetar för att utveckla och ge en god vård. Vi arbetar i journalsystemet SYSteam Cross. Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är sedvanligt mottagningsarbete med bl.a provtagning och assistans till läkare. Du kommer även att ansvara för beställningar och en del underhåll. Kvalifikationer: Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande utbildning som ger undersköterskekompetens. Vi värdesätter en öppen och positiv attityd, naturligtvis med patienten i centrum. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom god samarbetsförmåga och flexibilitet samt ett vänligt och serviceinriktat arbetssätt. Erfarenhet av att arbeta inom primärvård är meriterande samt kunskap i journalsystemet SYSteam Cross. Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid. Övrigt:: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Karlskoga
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till Karolina vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till Karolina vårdcentral

Barnmorska till Karolina vårdcentral i Karlskoga
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Karolina vårdcentral är en av tre vårdcentraler i Karlskoga. Cirka 10 000 personer har valt att lista sig hos oss. De flesta av våra patienter bor i centrala Karlskoga och vårdcentralen ligger mitt i centrum. Vi erbjuder en komplett primärvård med mottagningar hos distriktsläkare, distriktssköterskor och barnmorskor. Vi har även barnavårdcental, laboratorium, kurator, och sekretariat. Vår sjukgymnastik ligger på Brickegårdens vårdcentral. Vi är cirka 30 medarbetare som, med patienten i centrum, tillsammans arbetar för att utveckla och ge en god vård. Vi arbetar i journalsystemet SYSteam Cross. Det finns goda möjligheter att pendla både från Karlstad och Örebro. Arbetsuppgifterna är inom mödrahälsovård med föräldragrupper, preventivmedels- och abortrådgivning samt gynekologiska hälsokontroller. Du kommer att arbeta i team med ytterligare en barnmorska och en distriktsläkare som ansvarar för mödravården. Tillsammans driver ni och utvecklar verksamheten för patientens bästa med stor möjlighet att påverka ert arbete och ta egna initiativ. Mödrahälsovården har även ett gott samarbete med barnhälsovården på vårdcentralen. Du kommer att delta i landstingets nätverk för barnmorskor och du erbjuds även kontinuerlig fortbildning via mödrahälsovården inom Örebro läns landsting. Kvalifikationer: Legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Arbetet är fritt vilket kräver god struktur, initiativförmåga och flexibilitet. Du bör ha förmåga att fatta egna beslut samtidigt som Du vet när Du behöver rådfråga andra. Både när det gäller patienter och medarbetare värdesätter vi en öppen och positiv attityd, naturligtvis med patienten i centrum. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet. Anställningsform: Tillsvidareanställning, 75 %. Facklig företrädare: Kristina Ingestrand Olsson, Vårdförbundet, 0586-668 87. Övrigt: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Karlskoga
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Barnmorska till Karolina vårdcentral i Karlskoga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnmorska till Karolina vårdcentral i Karlskoga

Verksamhetschef till Reumatologiska kliniken
Reumatologiska kliniken Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: USÖ är det personliga universitetssjukhuset med uppdrag att bedriva avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Som Sveriges yngsta universitetssjukhus är utvecklingen stark inom samtliga områden. Tillsammans med Örebro universitet bygger vi en modern akademi med kreativa miljöer för forskning och utveckling. Genom medvetet kvalitetsarbete utifrån patientens fokus kan vi erbjuda personlig sjukvård med hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. Reumatologiska klinikens verksamhet är ett strategiskt viktigt område för USÖ, då klinisk inflammationsforskning är ett prioriterat område. Sjukhuset präglas av ett professionellt samarbete över klinikgränserna vilket är en föritsättning för reumatologisk verksamhet med kvalitet och ständig kompetensutveckling. Klinikens verksamhet omfattar all reumatologi från region- till länsdelsvård med patientens fokus. Vårt arbete präglas av teamsamverkan. I tillägg till en omfattande öppenvård har kliniken tillgång till sex slutenvårdsplatser för vård och utredning. Kliniken har en väl utbyggd behandlingsverksamhet. Vidare har vi en modern rehabiliteringsverksamhet inklusive tre slutenvårdsplatser. Kliniken ser i likhet med USÖ en framtid i stark utveckling både verksamhetsmässigt och forskningsmässigt. Arbetsuppgifter: Som verksamhetschef på USÖ utgör du en del av sjukhusets ledning. För Reumatologiska kliniken har du det samlade ledningsuppdraget för verksamhet, ekonomi och personal. I enlighet med den vision, värdegrund och de huvudstrategier som fastställts i landstingets och USÖs verksamhetsplaner, ansvarar du för att leda, planera, utveckla och följa upp en högkvalitativ reumatologisk verksamhet på USÖ. Tillsammans med dina medarbetare driver du ett ständigt förbättringsarbete utifrån patientens fokus. Uppdraget innebär också samverkan med såväl interna som externa aktörer. Som verksamhetschef har du ett vetenskapligt förhållningssätt och stimulerar till forskning och utveckling för alla medarbetare. Därigenom värnar du om och utvecklar vår position som universitetssjukhus. Alla chefer erbjuds stöd och utveckling i sin ledarroll genom USÖs och landstingets chefsprogram. Kvalifikationer: Vi söker dig som har utbildning inom hälso- och sjukvård med erfarenhet av chef/ledaruppdrag. Forskning och utveckling är viktiga delar av verksamheten varför disputation, erfarenhet av utbildningsfrågor och handledning är meriterande, liksom kompetens och erfarenhet av reumatologi. För att lyckas i rollen krävs att du har visioner men också en drivkraft att nå uppsatta mål. Som chef och ledare är du tydlig, närvarande och kommunikativ. Du har fårmåga att inspirera och ser medarbetarnas delaktighet och engagemang som en förutsättning för framgångsrika resultat.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef till Reumatologiska kliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef till Reumatologiska kliniken

Kliniken för medicin och geriatrik, söker två läkarsekreterare
Kliniken för medicin och geriatrik, sekretariatet Lindesbergs lasarett, Lindesberg Verksamhetsbeskrivning: Lindesbergs lasarett är ett av Örebro läns tre akutsjukhus och har cirka 600 anställda. Hos oss hittar du det lilla sjukhusets alla fördelar- en vänlig och familjär atmosfär i kombination med effektivitet och stort kunnande. Kliniken för medicin och geriatrik består av tre vårdavdelningar, paramedicinsk enhet, sekretariat och mottagning som riktar sig till olika internmedicinska specialiteter. Kliniken bedriver: • Internmedicinsk och geriatrisk sjukvård med hög kvalitet så att våra patienter får den vård som de behöver • Hälso- och sjukvård utifrån ett hälsofrämjande och förebyggande perspektiv • Utveckling och utbildning för att garantera våra patienter en säker vård Arbetsuppgifter: Sekretariatets uppdrag är att vara servicefunktion med fokus på våra patienter och de yrkeskategorier som finns inom kliniken. Sekretariatet består av 12 personer och gruppen är uppdelad inom slutenvård och öppenvård. Läkarsekreterarna har ett nära samarbete med vårdpersonalen och har patientkontakt. Exempel på arbetsuppgifter är journalskrivning med brev, remisser och intyg, registreringar i vårdnära IT-system, receptionsarbete och i övrigt administrativa uppgifter. I arbetet ingår också att, tillsammans med övriga läkarsekreterare, handleda studenter från den kvalificerade yrkesutbildningen som finns i länet. Kvalifikationer: Läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterarutbildning är ett krav. Vi ser även att du har goda datorkunskaper. Då kliniken arbetar med journal-dokumentation och patientregistrering i ”Klinisk Portal” är erfarenhet från detta system meriterande. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi vill att du har en positiv inställning och intresse av ett omväxlande arbete. Du tycker om att arbeta självständigt, engagera dig och ta eget ansvar. Vi förväntar oss att du deltar aktivt i verksamhetsutvecklingen på kliniken och bidrar på ett konstruktivt sätt med nya idéer. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Företag: Örebro läns landsting, Lindesbergs lasarett
Ort: Lindesberg
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kliniken för medicin och geriatrik, söker två läkarsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kliniken för medicin och geriatrik, söker två läkarsekreterare

Verksamhetschef till Käkkirurgiska kliniken
Käkkirurgiska kliniken Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: USÖ är det personliga universitetssjukhuset med uppdrag att bedriva avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Som Sveriges yngsta universitetssjukhus är utvecklingen stark inom samtliga områden. Tillsammans med Örebro universitet bygger vi en modern akademi med kreativa miljöer för forskning och utveckling. Genom medvetet kvalitetsarbete utifrån patien-tens fokus kan vi erbjuda personlig sjukvård med hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. Käkkirurgiska kliniken, med 28 medarbetare, har sektionerna Käkkirurgi respektive Oral medicin-Sjukhustandvård. Sektionen för Käkkirurgi, med fem specialisttjänster, bedriver vård inom specialitetens hela vårdpanorama på läns-, region- och nationell nivå. Högspecialiserad vård och forskning bedrivs i nära samarbete med ett flertal medicinska och odontologiska specialiteter. Särskilda profilområden för kliniken är käkleds- och rekonstruktionskirurgi. Vid kliniken bedrivs specialistutbildning inom ämnesområdet käkkirurgi. Sektionen för Oralmedicin-Sjukhustandvård med två sjukhustandläkare bedriver verksamhet inom framför allt oral medicin. Kliniken deltar tillsammans med Öron-,näs- och halskliniken, Plastikkirurgiska kliniken och Onkologiska kliniken i Centrum för huvud- och halsonkologi. Här samordnas resurser för en optimal vård och behandling av patienter som kommer från regionen och övriga delar av landet. Arbetsuppgifter: Som verksamhetschef har du det samlade ledningsansvaret för den Käkkirurgiska klinikens verksamhet, ekonomi och personal. I enlighet med den vision, värdegrund och de huvudstrategier som fastställs i landstingets och USÖs verksamhetsplaner, ansvarar du för att leda, planera, utveckla och följa upp verksamheten. Tillsammans med dina medarbetare driver du ett ständigt förbättringsarbete utifrån patientens fokus. Uppdraget innebär också till stor del samverkan med många externa aktörer, såväl lokalt som regionalt och nationellt. Som verksamhetschef på USÖ har du ett vetenskapligt förhållningssätt och stimulerar dina medarbetare till klinisk forskning och utveckling. Därigenom värnar du om och utvecklar vår position som universitetssjukhus. Alla chefer erbjuds stöd och utveckling i sin ledarroll genom USÖs och landstingets chefsprogram. Kvalifikationer: Vi söker dig som är specialist inom Käkkirurgi gärna med erfarenhet av chef/ledaruppdrag. Forskning, utveckling och utbildning är viktiga delar av verksamheten varför disputation, erfarenhet av att bedriva specialistutbildning och forskningshandledning är meriterande. Som chef och ledare har du visioner men också en drivkraft att nå uppsatta mål. Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på hur verksamheten skall bedrivas. Din ledarstil kännetecknas av tydlighet och god kommunikation. Genom ett gott samarbete skapar du goda relationer i dina möten med andra. Medarbetarnas delaktighet och engagemang ser du som en förutsättning för framgångsrika resultat.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef till Käkkirurgiska kliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef till Käkkirurgiska kliniken

Verksamhetschef till Barn- och ungdomskliniken
Barn- och ungdomskliniken Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: USÖ är det personliga universitetssjukhuset med uppdrag att bedriva avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Som Sveriges yngsta universitetssjukhus är utvecklingen stark inom samtliga områden. Tillsammans med Örebro universitet bygger vi en modern akademi med kreativa miljöer för forskning och utveckling. Genom medvetet kvalitetsarbete utifrån patien-tens fokus kan vi erbjuda personlig sjukvård med hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. Barn- och ungdomskliniken befinner sig i en spännande process där flera framåtsyftande förändringar kommer att bidra till en stark utveckling av vår verksamhet. En ny pediatrisk öppenvårdsmottagning är under uppbyggnad samtidigt som vi bygger en ny barnakut. Detta öppnar möjligheter till utveckling av universitetssjukhusets pediatrik. Vi har idag en bred verksamhet med spetskompetens inom flera subspecialiteter, allt från neonatal intensivvård från vecka 25, till klinikens högspecialiserade Dysmeli- och armprotesenhet som tar emot patienter från hela landet. Kliniken har en stark tradition av forsknings- och utvecklingsarbete med etablerade forskargrupper bestående av disputerade medarbetare inom flera yrkeskatego-rier. Under det närmaste året ser vi fram emot att handleda de första studenterna från läkarutbildningen vid Örebro universitet. Arbetsuppgifter: Som verksamhetschef på USÖ utgör du en del av sjukhusets ledning. För Barn- och ungdomskliniken har du det samlade ledningsansvaret för verksamhet, ekonomi och personal. I enlighet med den vision, värdegrund och de huvudstrategier som fastställs i landstingets och USÖs verksamhetsplaner, ansvarar du för att leda, planera, utveckla och följa upp. Tillsammans med dina medarbetare driver du ett ständigt förbättringsarbete utifrån patientens fokus. Uppdraget innebär också samverkan med många externa aktörer såväl lokalt, regionalt som nationellt. Som verksamhetschef har du ett vetenskapligt förhållningssätt och stimulerar dina medarbetare till klinisk forskning och utveckling. Därigenom värnar du om och utvecklar vår position som universitetssjukhus. Alla chefer erbjuds stöd och utveckling i sin ledarroll genom USÖs och landstingets chefsprogram. Kvalifikationer: Vi söker dig som har akademisk utbildning inom hälso- och sjukvård med erfarenhet av chef/ledaruppdrag. Forskning, utveckling och utbildning är viktiga delar av verksamheten varför disputation, utbildning och handledning är meriterande liksom barnmedicinsk kompetens och erfarenhet. Som chef och ledare är du tydlig, närvarande och kommunikativ. För att lyckas i rollen krävs att du har visioner och en drivkraft att nå uppsatta mål. Du har en förmåga att inspirera och ser medarbetarnas delaktighet och engagemang som en förutsättning för framgångsrika resultat.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef till Barn- och ungdomskliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef till Barn- och ungdomskliniken

Kurator, Vuxenhabiliteringen
Verksamhetsbeskrivning: Habilitering och hjälpmedels verksamheter ska främja människors utveckling och finna varje människas bästa möjliga funktionsförmåga. Ge fysiskt och psykiskt välbefinnande, jämlikhet i livsvillkor och delaktighet i samhällslivet med funktionshinder, samt att stödja deras anhöriga och närstående. Vuxenhabiliteringen ger specialiserad habilitering och rehabilitering till personer i Örebro län som har betydande funktionsnedsättningar. Vi är organiserade i tvärprofessionellt sammansatta team och utför våra insatser med ett långsiktigt perspektiv och med vardagen i fokus. I Team Örebro har vi kontakt med personer som i huvudsak har utvecklingsstörning och/eller autism. Teamet har sin utgångspunkt i Karlahuset, Folkungagatan 33 och arbetar gentemot personer som bor i Örebro kommun. Teamet består av kurator, arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog och logoped. Tillgång finns också till Upplevelsen (center för sinnesstimulering) och Musikupplevelsen (musikterapi). Kuratorsgruppen på Vuxenhabiliteringen har yrkesträff en gång per månad. Man arbetar tillsammans, för sin yrkesgrupps frågor och intressen, inom ramen för verksamheten samt hjälper varandra vid behov över teamgränserna. Arbetsuppgifter: Som kurator i Team Örebro har du ett brett och omväxlande arbetsfält. Teamet arbetar med patienten i fokus. Du planerar självständigt ditt arbete i nära samverkan med teamet. Du utför insatser ensam eller tillsammans med annan profession ur teamet. Habiliteringen har sin utgångspunkt i de individuella planer som vi upprättar för våra aktualiserade personer. Dina arbetsuppgifter som kurator består av stödjande och bearbetande samtal och krissamtal samt att ge social service och information. Kuratorn ger också samtalsstöd till närstående och samverkar för personens bästa med andra myndigheter. Kvalifikationer: Socionomexamen. Körkort är ett krav då resor i tjänsten ingår. Meriterande är erfarenhet från habiliteringsverksamhet eller andra erfarenheter av möten med människor med funktionsnedsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vilket för oss innebär intresse och fallenhet för samverkan i team, inom Vuxenhabiliteringen och med externa samverkanspartners. Viktigt är också förmågan att arbeta självständigt och se helheten runt personen samt att vara intresserad av att bidra på ett mångsidigt sätt i verksamheten. Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde: Enligt överenskommelse. Upplysningar: Nicklas Falk, enhetschef, tfn; 019-602 93 57 Helena Henriksson, enhetschef, tfn; 019-602 93 46 Ann-Christine Biller, kurator, tfn; 0582-881 56 Fackliga företrädare: Inga-Lill Ekblom, Vision. Tfn; 019-602 27 54 Eva Holmberg, Akademiker förbundet SSR, tfn; 019-602 03 35 Hemsida: www.orebroll.se/vuxenhab Övrigt: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. Sista ansökningsdag: 2013-08-18 För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering!
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator, Vuxenhabiliteringen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator, Vuxenhabiliteringen

Sjuksköterska till Psykiatrisk akut-och heldygnsvård
Psykiatrisk avdelning Karlskoga Psykiatri, Karlskoga Verksamhetsbeskrivning: Psykiatrisk avdelning Karlskoga är en välfungerande avdelning som finns på Karlskoga lasarett och har 12 vårdplatser. Här arbetar nio sjuksköterskor och elva skötare. Uppföljning och handledning i patientarbetet sker regelbundet. Avdelningen arbetar aktivt med olika förbättringsområden, bland annat ankomstsamtal och patientens delaktighet i sin egen behandling. Arbetsuppgifter: Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, såsom läkemedelshantering och omvårdnadsdokumentation i datajournal. Vårdlagsarbetet innebär bland annat kontakter med vårdgrannar samt deltagande i läkar- och anhörigsamtal. En möjlighet för dig som vill ta chansen att prova på psykiatrin. Kvalifikationer: Vi söker specialistsjuksköterska med inriktning psykiatri. Du som är legitimerad sjuksköterska men som saknar specialistsjuksköterskeexamen är också välkommen att söka.
Företag: Örebro läns landsting, Psykiatri
Ort: Karlskoga
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Psykiatrisk akut-och heldygnsvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Psykiatrisk akut-och heldygnsvård


Sök lediga jobb Örebro läns landsting

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se