Örebro jobb - lediga jobb

Örebro jobb Örebro jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Örebro. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Örebro. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Identitets-och behörighetsansvarig till SCB i Stockholm/Örebro- Stockholm

 2. Konstruktör till Imtech Elteknik- Stockholm

 3. Personlig assistent till pojke i Järfälla Kommun- Järfälla

 4. Leg. psykolog, Resurscenter i Stockholm och Örebro- Stockholm

 5. Ledande montör och servicemontör till Karlskrona- Karlskrona

 6. Imtech Automation, Filialchef, Malmö- Malmö

 7. Skolläkare Västerås-Örebro-Uppsala- Uppsala

 8. Statistiker till Regionalt cancercentrum Uppsala Örebro- Uppsala

 9. Statistiker till Regionalt cancercentrum Uppsala Örebro- Uppsala

 10. Projektadministratör till teknologikoncern- Karlstad

 11. Kursledare Simning för kvinnor- Karlstad

 12. Kursledare Facebook- Karlstad

 13. Kursledare gitarr- Kristinehamn

 14. Projektledare inom Fastighetsautomation till Karlstad- Karlstad

 15. Imtech Automation, Filialchef, Karlstad- Karlstad

 16. Skolläkare Västerås-Örebro-Uppsala- Västerås

 17. Automationsingenjör till Skara- Skara

 18. Affärsinriktad avdelningschef, Skara- Skara

 19. Läkarsekreterare, Olaus Petri vårdcentral- Örebro

 20. Läkarsekreterare Skebäcks vårdcentral- Örebro

 21. Utbildare/Vägledare med kompetens inom Kriminalvården till Örebro- Örebro

 22. LAGERARBETARE- Örebro

 23. Skolbibliotekarie till Karolinskaskolan- Örebro

 24. Vikarierande Butikschef Örebro City, Telenor Stores- Örebro

 25. Lärare Idrott och Matematik till Hovstaskolan- Örebro

 26. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örebro.- Örebro

 27. Boendestödjare till Mobila boendestödet 2- Örebro

 28. Speciallärare/lärare 1-6 till Adolfsbergsskolans Specialenhet, Kajutan- Örebro

 29. Fritidspedagog/Elevassistent till Adolfsbergsskolan, Arken 1-6- Örebro

 30. Sjukgymnast till rehabiliteringsenheten- Karlskoga

 31. Överläkare till Psykiatrisk rehabilitering och rättspsyk- Örebro

 32. Case Manager till Behandlingsenheten, CM-teamet- Örebro

 33. Arbetsledare till Jensen's Bøfhus i Örebro- Örebro

 34. Säljare till Örebro/Hallsberg området sökes!- Örebro

 35. Lärare i textilslöjd till Brukets skola- Örebro

 36. Lärare i träslöjd till Brukets skola- Örebro

 37. Lärare 1-7 till Brickebackens skola- Örebro

 38. Account Manager Örebro!- Örebro

 39. Lärare senare år i spanska/svenska till Gumaeliusskolan- Örebro

 40. Arbetsledare, Örebro- Örebro


Mer beskrivning

Identitets-och behörighetsansvarig till SCB i Stockholm/Örebro
SCB framställer och förmedlar statistik om Sverige för både nationell och internationell användning. Vi producerar objektiv och tillförlitlig statistik med hög kvalitet - att ligga långt framme inom metod och teknik är en del av vårt varumärke. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en god arbetsmiljö som kännetecknas av respekt för allas lika värde. Vi är ca 1400 medarbetare som arbetar i Stockholm, Örebro och som intervjuare runt om i Sverige. SCB erbjuder •intressanta och samhällsnyttiga arbetsuppgifter •arbetsuppgifter vars resultat ofta uppmärksammas i media •ett bra arbetsklimat och en god arbetsmiljö •möjligheter att kombinera privatliv och arbetsliv •goda förutsättningar till kompetensutveckling •möjligheter till utlandsarbete ARBETSUPPGIFTER SCB har en säkerhetsorganisation som består av säkerhetschef tillika säkerhetsskyddschef, en informationssäkerhetschef, en styrgrupp och en referensgrupp (myndighetens ledningsgrupp. Säkerhetsorganisationen ansvarar för att det på SCB finns rutiner för att möta författningskrav, policyer och riktlinjer för myndighetens säkerhetsarbete. Säkerhetsarbetet ska omfatta informationsskydd, personskydd, egendomsskydd och kontinuitetsskydd. Identitets- och behörighetsområdet täcker både huvud- och stödprocesser, samt IT-driftsmiljö och IT-utvecklingsmiljö. Till stöd för arbetet med identitets- och behörighetsfrågor finns en styrgrupp och en referensgrupp. Dessutom finns en förvaltningsgrupp. Arbetet innebär att vara kravställare på SCB:s processer och rutiner för att hantera identiteter och behörigheter. Arbetsuppgifter •det pågående långsiktiga förändringsarbetet avseende behörigheter för att säkerställa processer och rutiner samt anpassa dem efter verksamhetens behov •behörighetsrevisioner •förvalta regelverket för identitets- och behörighetshantering (dvs berörda delar av ledningssystem för informationssäkerhet) •löpande förvaltningsuppgifter •vara ordförande i referensgruppen för identitets- och behörighetshantering. Arbetet kan periodvis medföra andra arbetsuppgifter som genomförs i säkerhetsorganisationens regi. Som exempel kan nämnas att arbeta som riskanalysledare och att genomföra säkerhetsutbildningar m.m. Placeringen av tjänsten är organisatoriskt förlagd till GD-stab i Örebro eller Stockholm. KVALIFIKATIONER •akademisk examen där informationssäkerhet ingår alternativt kompletterande utbildning inom säkerhetsområdet (informationssäkerhet, riskhantering m.m.) •minst ett par års erfarenhet inom arbetsområdet •god samarbets- och initiativförmåga, strukturerat och systematiskt arbetssätt, noggrann samt förmåga att arbeta analytiskt och självständigt •vana vid att arbeta i projektform, både som projektledare och projektdeltagare •god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift. Erfarenhet från statlig verksamhet är meriterande. Tjänsten är säkerhetsklassad och förutsätter därmed svenskt medborgarskap.
Företag: Statistiska centralbyrån SCB, Verksledning
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Identitets-och behörighetsansvarig till SCB i Stockholm/Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Identitets-och behörighetsansvarig till SCB i Stockholm/Örebro

Konstruktör till Imtech Elteknik
Konstruktör Stockholm Vi erbjuder våra kunder alltifrån skräddarsydda helhetskoncept inom elteknik till samordning av integrerade entreprenader. Imtech Elteknik är med hela vägen från ritbord till service och underhåll. Nu förstärker vi vår filial i Västra Frölunda med en konstruktör. I arbetsuppgifterna ingår konstruktion i 3D-miljö, projekteringsmöten och upprättande av materialspecifikationer. Du kommer att arbeta i nära samarbete med projektledning och produktion Din bakgrund Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet från elbranschen. Du får gärna vara en etablerad konstruktör inom el, kanske arbetar du idag på en konsultbyrå men önskar komma närmre produktionen. Goda datorkunskaper och B-körkort är ett krav. För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, ansvarstagande och självgående. Du klarar av att ha flera projekt samtidigt och du är intresserad av ny teknik Vi erbjuder Imtech Elteknik utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. Ansökan och kontaktperson Är detta din nästa utmaning? Vid frågor kontakta Fredrik Allthin på 010 472 40 10 Om oss Imtech Nordic är en komplett teknik- och installationspartner, som med omkring 5 500 medarbetare och en sammanlagd omsättning på närmare 7 miljarder kronor, är en ledande aktör på den nordiska marknaden. Företaget utgörs av Imtech VS-teknik, Imtech Elteknik och Imtech Ventilation och finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland.    Imtech Nordic är en del av Imtech N.V. som med cirka 29 000 medarbetare och en omsättning på cirka 5,1 miljarder euro är ett av Europas största teknik- och serviceföretag.
Företag: Imtech Örebro AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör till Imtech Elteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör till Imtech Elteknik

Personlig assistent till pojke i Järfälla Kommun
ELFA Assistans i Örebro AB bedriver personlig assistans utifrån LSS intentioner om brukarens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande över sin situation och vardag. Vår vision är att ELFA Assistans ska betraktas som ett kompetent och personligt assistansbolag som genom delaktighet uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga, medarbetare och andra samarbetspartners. Vi söker nu en personlig assistent som vill arbeta hos en av våra brukare i Järfälla, en 11-årig pojke. I din roll som assistent ingår att hjälpa och stödja pojken i olika dagliga situationer. Han behöver exempelvis ha hjälp kring matsituationen, med hygien och med kommunikation. En mycket viktig roll för dig som personlig assistent handlar om att möjliggöra brukarens delaktighet och medbestämmande i sin vardag. Vi söker dig som är lugn, ansvarfull, engagerad, pedagogisk och noga med att passa tider. Du bör ha god fysik då det kan förekomma tunga lyft. På brukarens begäran söker vi i första hand en kvinnlig assistent och vi ser helst att du har erfarenhet från att arbeta med barn med liknande funktionsnedsättning. Enligt lagen (2010:479) om registerkontroll av personal som utför vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning krävs att du visar ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Brukaren söker nu en deltidsanställd som också kan fungera som timvikarie vid annan assistents frånvaro. Arbetstiden är varierande under dygnets alla timmar, vardagar som helg och bestäms utifrån brukarens behov. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan.
Företag: ELFA Assistans I ÖREBRO AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till pojke i Järfälla Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till pojke i Järfälla Kommun

Leg. psykolog, Resurscenter i Stockholm och Örebro
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta mot Resurscenter syn i Örebro och mot Resurscenter dövblind i Stockholm. Dessa två är en del av Specialpedagogiska skolmyndighetens nationella verksamhet, som riktar sig mot personal som arbetar med barn och elever med synnedsättning i kombination med ytterligare funktionsnedsättningar. Vid resurscentret arbetar vi i tvärprofessionella team där bland annat specialpedagoger, psykologer och kuratorer ingår. I arbetet med specialpedagogiskt stöd ingår framförallt utredningsverksamhet och rådgivning. Andra arbetsuppgifter är att leda och genomföra olika utbildningsinsatser i form av kurs, även på distans, och att delta i olika nationella och internationella nätverk/arbetsgrupper samt att delta i utvecklingsarbete. Vi erbjuder dig: - Ett omväxlande och stimulerande arbete där du i samverkan har möjlighet att påverka din egen arbetssituation. - Utvecklingsmöjligheter. - Flexibla arbetstider. - Att vara en del i en grupp av erfarna psykologer. - Tillgång till handledning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Arbetet kräver att du: - Har kunskap om och ett intresse av att möta barn och ungdomar på tidig utvecklingsnivå. - Behärskar de vanligt förekommande psykologiska testmetoderna som används för barn och unga i åldrarna 0-20 år. - Har mycket goda och beprövade kunskaper om och erfarenheter av utredning, handledning och konsultation. - Är intresserad av specialpedagogik. - Har förmåga att koppla utredningsresultat till skolans vardag. - Har erfarenhet av att möta andra kulturer. - Har en god förmåga att arbeta i team och enskilt samt att utveckla nya kontakter. - Ser förändring som en möjlighet till utveckling. - Har hög förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. - Har möjlighet att resa i tjänsten med övernattningar på ett omfattande sätt. - Kan hantera IT baserade arbetsredskap. - Har körkort. Det är meriterande om du har: - Erfarenhet av att möta individer med synnedsättning i kombination med ytterligare funktionsnedsättningar, till exempel utvecklingsstörning eller hörselnedsättning. - Erfarenhet av att samarbeta med olika huvudmän. - Erfarenhet av arbete inom skolväsendet. - Förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska. Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor som: - God samarbetsförmåga, till exempel bidrar till ett positivt arbetsklimat och arbetsmiljö. - Flexibilitet, visar vilja till rörlighet och utveckling. - Initiativförmåga, tar initiativ och bidrar med idéer och förslag som skapar effektiva samarbetsformer.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, RC syn Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. psykolog, Resurscenter i Stockholm och Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. psykolog, Resurscenter i Stockholm och Örebro

Ledande montör och servicemontör till Karlskrona
Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjligheter att utvecklas inom företaget. Vi söker såväl ledande montör som servicemontör till Karlskrona. Du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem. Du arbetar underordnad projektledaren och ansvarar för: •    Att leda och fördela arbetet på arbetsplatsen. •    Att läsa in och följa kontrollplaner för entreprenaden. •    Att sörja för avdelningens/projektets merförsäljning. Information och ansökan Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Christer Fröberg på  010 472 44 47. Välkommen med din ansökan senast den 10 augusti! Om oss Imtech Nordic är en komplett teknik- och installationspartner, som med omkring 5 500 medarbetare och en sammanlagd omsättning på närmare 7 miljarder kronor, är en ledande aktör på den nordiska marknaden. Företaget utgörs av Imtech VS-teknik, Imtech Elteknik och Imtech Ventilation och finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland.    Imtech Nordic är en del av Imtech N.V. som med cirka 29 000 medarbetare och en omsättning på cirka 5,1 miljarder euro är ett av Europas största teknik- och serviceföretag.
Företag: Imtech Örebro AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ledande montör och servicemontör till Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledande montör och servicemontör till Karlskrona

Imtech Automation, Filialchef, Malmö
Dina arbetsuppgifter: - Du är budget- och resultatansvarig för filialen i Malmö som består av 6 medarbetare (2 projektledare och 4 tekniker). Imtech utför entreprenad- och serviceprojekt, konstruktion, programmering, drifttagning och felsökningar inom fastighetsautomation. På filialen finns kompetenta och självständiga medarbetare. - Ditt ansvar är att skapa tillväxt på filialen genom att aktivt bearbeta och besöka både befintliga och potentiella kunder. Du presenterar Imtechs fastighets-automationslösningar inom ventilation/värme/kyla/belysning samt ger förslag på energioptimeringar. Dina kunder finns främst inom landstinget, kommuner, fastighets- och byggbolag. - Har du ett upparbetat nätverk är det en fördel.Du fördelar och följer upp pågående projekt så att ekonomi och tidsplaner följer den lagda planen. Imtech arbetar med både egna konstruktioner och färdiga handlingar. - En viktig och central uppgift du har är att coacha och utveckla personalen. - Du rapporterar till affärsområdeschefen. Din bakgrund: - Du är en tydlig ledare som har en god förståelse för entreprenadförsäljning och teknik. Du kan uppvisa goda säljresultat. - Erfarenhet från entreprenadbranscher som bygg, styr/regler, övervakning alt VVS är meriterande. Men du kan även ha arbetat med försäljning inom närområdena för el/ventilation såsom: installations-, konsult-, grossist-/leverantörsledet, industri, säkerhet och it. - Du är en entreprenör som ser möjligheter i affärer och teknik. - Ditt affärsmannaskap ger sig uttryck i att du är en professionell kalkylerare, och förhandlare. Du är van vid att skriva avtal. - Förmodligen är du utbildad inom el, styr- och regler alt VVS och förstår hur system i samverkan fungerar. - Några utmärkande drag för din personlighet är: drivande, resultatfokuserad, strukturerad, engagerad och coachande. Vi erbjuder: - Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Imtech värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet. Ansökan och kontaktperson: I denna rekrytering samarbetar vi med Satt-Elit Rekrytering och rekryteringskonsult Marie Eriksson. Du är välkommen att kontakta henne om du har några frågor kring tjänsten. 070-471 12 94. Du söker tjänsten via "ansök" knappen nedan. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan! Om oss Imtech Nordic är en komplett teknik- och installationspartner, som med omkring 5 500 medarbetare och en sammanlagd omsättning på närmare 7 miljarder kronor, är en ledande aktör på den nordiska marknaden. Företaget utgörs av Imtech VS-teknik, Imtech Elteknik och Imtech Ventilation och finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland.    Imtech Nordic är en del av Imtech N.V. som med cirka 29 000 medarbetare och en omsättning på cirka 5,1 miljarder euro är ett av Europas största teknik- och serviceföretag.
Företag: Imtech Örebro AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Imtech Automation, Filialchef, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Imtech Automation, Filialchef, Malmö

Skolläkare Västerås-Örebro-Uppsala
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi hjälper också många kommuner och friskolor med bemanningslösningar inom elevhälsan. Vi söker nu en skolläkare för uppdrag i området norra Stockholm, Västerås, Örebro och Uppsala. Uppdragen är både på grund- och gymnasieskolor. Arbetet kan ske både på skolorna och på distans. Arbetet startar i augusti 2013 och pågår hela läsåret 2013/2014. Exempel på arbetsuppgifter: Ge stöd och vägledning i frågor inom det medicinska området Mottagningsarbete Uppföljning av kontrollelever Kvalifikationer: - Legitimerad läkare med specialistutbildning inom öppen hälsovård eller barn- och ungdomsmedicin - Erfarenhet av arbete med barn och skolhälsovård Meriterande - Erfarenhet av journalsystemet PMO och/eller ProReNata - Andra relevanta specialistutbildningar Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Skolläkare Västerås-Örebro-Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolläkare Västerås-Örebro-Uppsala

Statistiker till Regionalt cancercentrum Uppsala Örebro
Regionalt cancercentrum Regionalt cancercentrum ansvarar för regional cancerregistrering och bidrar till kvalitetsutvecklingen i cancervården genom att ge ut vårdprogram, kvalitetsregister, rapportera och ge service till kliniska och epidemiologiska studier. Regionalt cancercentrum är inrymt i moderna lokaler på Uppsala Science Park, Dag Hammarskjölds väg 54A. Nu söker vi ytterligare en statistiker/biostatistiker Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att bearbeta, sammanställa och analysera data från tumörregistret samt kvalitetsregister på cancerområdet. Uppgifterna omfattar både rutinstatistik, men också datauttag av mer fördjupande och analyserande karaktär. Du skall även medverka och fungera som stöd i epidemiologiska och kliniska forskningsprojekt. Din kompetens Vi söker dig som har högskoleexamen med minst 80 poäng i statistik, gärna med medicinsk inriktning på din utbildning. Det är meriterande om du arbetat med kliniska prövningar och epidemiologiska studier. Du bör ha mycket god datorvana och erfarenhet av SAS och R, samt goda kunskaper i engelska. Då arbetet innebär kontakter med personer från olika professioner krävs god samarbetsförmåga. Villkor Tillsvidare 100%. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Frågor och ansökan För information om tjänsten, kontakta: Marit Holmqvist, biostatistiker tel.018-15 19 18 eller Fredrik Sandin, biostatistiker tel 018-15 19 26 eller Mats Lambe, enhetschef, RCC register och vårdprogram, tel 018-15 19 10 eller 15 19 22. Fackliga företrädare SACO Marit Holmqvist tel. 018-15 19 18 och Vision Susan Okhravi-Lindh tel. 018-15 19 31 Välkommen med din ansökan med meritförteckning och löneanspråk märkt med ref MTh13-59 till ansokan.mth@akademiska.se Vi vill ha din ansökan senast 2013-08-16. Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Akademiska sjukhuset/Landstinget i Uppsala län
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Statistiker till Regionalt cancercentrum Uppsala Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Statistiker till Regionalt cancercentrum Uppsala Örebro

Statistiker till Regionalt cancercentrum Uppsala Örebro
Regionalt cancercentrum Regionalt cancercentrum ansvarar för regional cancerregistrering och bidrar till kvalitetsutvecklingen i cancervården genom att ge ut vårdprogram, kvalitetsregister, rapportera och ge service till kliniska och epidemiologiska studier. Regionalt cancercentrum är inrymt i moderna lokaler på Uppsala Science Park, Dag Hammarskjölds väg 54A. Nu söker vi ytterligare en statistiker/biostatistiker Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att bearbeta, sammanställa och analysera data från tumörregistret samt kvalitetsregister på cancerområdet. Uppgifterna omfattar både rutinstatistiker, men också datauttag av mer fördjupande och analyserande karaktär. Du skall även medverka och fungera som stöd i epidemiologiska och kliniska forskningsprojekt. Din kompetens Vi söker dig som har högskoleexamen med minst 80 poäng i statistik med medicinsk inriktning på din statistiska utbildning. Det är meriterande om du arbetat med kliniska prövningar och epidemiologiska studier. Du bör ha mycket god datorvana och erfarenhet av SAS och R, samt goda kunskaper i engelska. Då arbetet innebär kontakter med personer från olika professioner krävs god samarbetsförmåga. Villkor Tillsvidare 100%. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Frågor och ansökan För information om tjänsten, kontakta: Marit Holmqvist, biostatistiker tel.018-15 19 18 eller Mats Lambe, enhetschef, RCC register och vårdprogram, tel 018-15 19 10 eller 15 19 22. Fackliga företrädare SACO Enayat Mavadati tel. 018-15 19 17 och Vision Susan Okhravi-Lindh tel. 018-15 19 31 Välkommen med din ansökan med meritförteckning och löneanspråk märkt med ref MTh13-59 till ansokan.otm@akademiska.se Vi vill ha din ansökan senast 2013-08-02. Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Akademiska sjukhuset/Landstinget i Uppsala län
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Statistiker till Regionalt cancercentrum Uppsala Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Statistiker till Regionalt cancercentrum Uppsala Örebro

Projektadministratör till teknologikoncern
Academic Work söker för kunds räkning en projektadministratör. Vår kund är en global teknologikoncern inom processindustrin med kontor runt om i världen. Kunden levererar processer, utrustningar och skräddarsydda specialtjänster till olika industrier. Företaget erbjuder en stimulerande arbetsmiljö. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. ARBETSUPPGIFTER Som projektadministratör kommer du att arbeta med fokus på uppföljning av planer samt hantering av utlämningar i olika system. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vidareförmedla ritningsutlämningar och revisioner av ritningar, delta i möten, genomföra avstämningar. Du kommer även att vid behov genomföra ytterligare uppföljningar och åtgärder. Du kommer till exempel att: * Genomföra konsekvensanalyser * Vidareförmedla ritningsutlämningar från konstruktion och skapa inköps- och beredningsbehov genom kundens system. * Utföra regelbundna uppföljningar av leveransprojekt * Vara behjälplig i planeringen Vi söker dig som: * Är utbildad maskiningenjör inom relevant område till exempel industriell ekonomi alternativt utbildad gymnasieingenjör med minst 6 års erfarenhet * Har goda kunskaper i svenska och engelska. I tal såväl som skrift * Är kommunikativ Det är meriterande om du tidigare har arbetat med projektledning. Det är även meriterande om du har erfarenhet från konstruktions-, berednings-, eller inköpsarbete. Som person är du självständig i ditt arbete samtidigt som du är samarbetsvillig och du trivs med att arbeta i projektform. Vidare utför du ditt arbete med största noggrannhet och är effektiv. Du är strukturerad och har lätt för att organisera ditt arbete. Du är en person som gillar att ha många bollar i luften. Vidare ser vi även att du har en god förmåga att sätta dig in i strukturer för konceptmaskiner, sektioner och element. Viktigt är även att du hanterar och kan sätta dig in i IT-systemen Lotus Notes, MS Office inklusive MS Project, Baan och PDM då tjänsten kräver det. Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. START: september UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid, 6 månader med möjlighet till förlängning UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider PLATS: Karlstad URVAL: Sker löpande KONTAKT: Therese Kindberg. För att söka tjänsten ? klicka på ?Sök jobbet?. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail lin03@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work AB Örebro
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Projektadministratör till teknologikoncern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektadministratör till teknologikoncern

Kursledare Simning för kvinnor
Att lära sig simma för att känna sig trygg i och i närheten av vatten är en viktig förutsättning, men inte någon självklarhet för alla. Det har vi tagit fasta på och erbjuder sedan några terminer tillbaka simundervisning för kvinnor. Kursen riktar sig till alla kvinnor från 15 år och uppåt och genomförs utanför badhusets ordinarie öppettider, för att kunnna ta emot även de kvinnor som av kulturella eller religiösa skäl inte kan simma tillsammans med män. Just nu är vi intresserad av dig som har kunskaper och vill jobba som ledare för kursen Simning för kvinnor. Beskrivning av arbetsuppgifter: Simundervisning för kvinnor från 15 år och uppåt. Nybörjare och lite mer vana simmare. Eftersom kursen riktar sig enbart till kvinnor söker vi en kvinnlig ledare. Önskvärt är att du har simlärarutbildning. Att vara ledare i Medborgarskolan är ett stimulerande och kreativt arbete där du får möjlighet att utveckla dig själv och ditt intresse genom att vara ledare för andra. Vi erbjuder dig pedagogisk stimulans och utveckling genom våra många ledarutbildningar.
Företag: Medborgarskolan Värmland/Örebro
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kursledare Simning för kvinnor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kursledare Simning för kvinnor

Kursledare Facebook
Är du en hejare på Facebook och andra sociala medier och gillar att dela med dig av ditt intresse och din kunskap till andra? Då är det dig vi vill ha som kursledare för vår grundkurs i hur man kommer igång och använder Facebook. Att vara ledare på Medborgarskolan är ett spännande och kreativt arbete där du får möjlighet att utveckla dig själv och ditt intresse genom att vara ledare för andra. Vi erbjuder dig pedagogisk stimulans och utveckling genom våra många ledarutbildningar. Välkommen med din ansökan!
Företag: Medborgarskolan Värmland/Örebro
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kursledare Facebook jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kursledare Facebook

Kursledare gitarr
Nu är det dags för dig som spelar gitarr och vill dela med dig av dina kunskaper till andra att se hit! Vi söker en kursledare till vår gitarrkurs i Kristinehamn. Kursen är en nybörjarkurs, men det kan även bli aktuellt med fortsättningskurser framöver. Att vara ledare i Medborgarskolan är ett spännande och kreativt arbete där du får möjlighet att utveckla dig själv och ditt intresse genom att vara ledare för andra. Vi erbjuder dig pedagogisk stimulans och utveckling genom våra många ledarutbildningar. Välkommen med din ansökan!
Företag: Medborgarskolan Värmland/Örebro
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kursledare gitarr jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kursledare gitarr

Projektledare inom Fastighetsautomation till Karlstad
Dina arbetsuppgifter: - Du har ett budget- och resultatansvar för entreprenad- och serviceprojekt inom fastighetsautomation, energioptimeringar samt övervakningssystem. - Som projektledare arbetar du både med färdiga handlingar och att göra egna underlag för konstruktioner av apparatskåp och styrutrustningar. Teknikerna utför CAD-ritningar, programmerar i DUC/SCADA-system, driftsätter och ansvarar för ev felsökningar i fastigheten. Du har kontakt med leverantörer, samordnar kontakter och ansvarar för teknikutförandet. - Du planerar resurserna, leder, fördelar och följer upp arbetsuppgifterna i pågående projekt fram till besiktning att tidsplaner och ekonomi följer den lagda planen. Du har ett funktionellt ansvar för att utveckla medarbetarna. - Dina kunder finns främst inom landstinget, kommuner, fastighets- och byggbolag. Du deltar aktivt i externa bygg- och installationsmöten. - Du ansvarar för dokumentation och att upprätta och följa kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner. - Du rapporterar till filialchefen. Din bakgrund: - Du har erfarenhet av projektledning inom entreprenad i någon av följande branscher: fastighetsautomation, installation, bygg, elkonsult, säkerhet, VVS, ventilation. - Du gillar att vara ”spindeln i nätet” och att få leda, fördela och samordna projekt och teknik sett ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv. Du har lätt för att samarbeta i grupp och med ditt förtroendeingivande sätt skapar du goda relationer såväl internt som externt. - Goda datakunskaper och erfarenhet från kalkylering är ett krav. - Förmodligen är du utbildad inom el, styr-och regler alt ventilation och förstår hur system i samverkan fungerar. - Några utmärkande drag för din personlighet är: drivande, resultatfokuserad, affärsmässig, strukturerad, engagerad och coachande. Du är tydlig i din kommunikation med omgivningen. Vi erbjuder: Vi erbjuder: - Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Imtech värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap som projektledare, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet. Ansökan och kontaktperson: I denna rekrytering samarbetar vi med Satt-Elit Rekrytering och rekryteringskonsult Marie Eriksson, 070-471 12 94. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan! Om oss Imtech Nordic är en komplett teknik- och installationspartner, som med omkring 5 500 medarbetare och en sammanlagd omsättning på närmare 7 miljarder kronor, är en ledande aktör på den nordiska marknaden. Företaget utgörs av Imtech VS-teknik, Imtech Elteknik och Imtech Ventilation och finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland.    Imtech Nordic är en del av Imtech N.V. som med cirka 29 000 medarbetare och en omsättning på cirka 5,1 miljarder euro är ett av Europas största teknik- och serviceföretag.
Företag: Imtech Örebro AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare inom Fastighetsautomation till Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare inom Fastighetsautomation till Karlstad

Imtech Automation, Filialchef, Karlstad
Dina arbetsuppgifter: - Du är budget- och resultatansvarig för filialen i Karlstad som består av 10 medarbetare (2 projektledare och 8 tekniker). Imtech utför entreprenad- och serviceprojekt, konstruktion, programmering, drifttagning och felsökningar inom fastighetsautomation. På filialen finns kompetenta och självständiga medarbetare. - Ditt ansvar är att skapa tillväxt på filialen genom att aktivt bearbeta och besöka både befintliga och potentiella kunder. Du presenterar Imtechs fastighets-automationslösningar inom ventilation/värme/kyla/belysning samt ger förslag på energioptimeringar. Dina kunder finns främst inom landstinget, kommuner, fastighets- och byggbolag. - Har du ett upparbetat nätverk är det en fördel. - Du fördelar och följer upp pågående projekt så att ekonomi och tidsplaner följer den lagda planen. Imtech arbetar med både egna konstruktioner och färdiga handlingar. - En viktig och central uppgift du har är att coacha och utveckla personalen. - Du rapporterar till affärsområdeschefen. Din bakgrund: - Du är en tydlig ledare som har en god förståelse för entreprenadförsäljning och teknik. Du kan uppvisa goda säljresultat. - Erfarenhet från entreprenadbranscher som bygg, styr/regler, övervakning alt VVS är meriterande. Men du kan även ha arbetat med försäljning inom närområdena för el/ventilation såsom: installations-, konsult-, grossist-/leverantörsledet, industri, säkerhet och it. - Du är en entreprenör som ser möjligheter i affärer och teknik. - Ditt affärsmannaskap ger sig uttryck i att du är en professionell kalkylerare, och förhandlare. Du är van vid att skriva avtal. - Förmodligen är du utbildad inom el, styr-och regler alt VVS och förstår hur system i samverkan fungerar. - Några utmärkande drag för din personlighet är: drivande, resultatfokuserad, strukturerad, engagerad och coachande. Vi erbjuder: - Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Imtech värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet. Ansökan och kontaktperson: I denna rekrytering samarbetar vi med Satt-Elit Rekrytering och rekryteringskonsult Marie Eriksson. Du är välkommen att kontakta henne om du har några frågor kring tjänsten, 070-471 12 94. Du söker tjänsten via "ansök" knappen nedan. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan! Om oss Imtech Nordic är en komplett teknik- och installationspartner, som med omkring 5 500 medarbetare och en sammanlagd omsättning på närmare 7 miljarder kronor, är en ledande aktör på den nordiska marknaden. Företaget utgörs av Imtech VS-teknik, Imtech Elteknik och Imtech Ventilation och finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland.    Imtech Nordic är en del av Imtech N.V. som med cirka 29 000 medarbetare och en omsättning på cirka 5,1 miljarder euro är ett av Europas största teknik- och serviceföretag.
Företag: Imtech Örebro AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Imtech Automation, Filialchef, Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Imtech Automation, Filialchef, Karlstad

Skolläkare Västerås-Örebro-Uppsala
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi hjälper också många kommuner och friskolor med bemanningslösningar inom elevhälsan. Vi söker nu en skolläkare för uppdrag i området norra Stockholm, Västerås, Örebro och Uppsala. Uppdragen är både på grund- och gymnasieskolor. Arbetet kan ske både på skolorna och på distans. Arbetet startar i augusti 2013 och pågår hela läsåret 2013/2014. Exempel på arbetsuppgifter: Ge stöd och vägledning i frågor inom det medicinska området Mottagningsarbete Uppföljning av kontrollelever Kvalifikationer: - Legitimerad läkare med specialistutbildning inom öppen hälsovård eller barn- och ungdomsmedicin - Erfarenhet av arbete med barn och skolhälsovård Meriterande - Erfarenhet av journalsystemet PMO och/eller ProReNata - Andra relevanta specialistutbildningar Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Skolläkare Västerås-Örebro-Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolläkare Västerås-Örebro-Uppsala

Automationsingenjör till Skara
Dina arbetsuppgifter - Som automationsingenjör på Imtech kommer du främst få arbeta med programmering av PLC-system och SCADA, motordrifter, servon, driftsättning, service, felsökning, dokumentation mm. Imtech Automation är en systemleverantör och som utför projekt i olika omfattning från förprojektering till drifttagningar till unika och skräddarsydda anläggningar. Imtech Automation installerar standardiserade systemlösningar för process- och maskinstyrningar för både industriella och kommunala anläggningar (VA-verk). - Du tillhör en avdelning som består av 12 medarbetare (projektledare, konstruktörer, programmerare, installations- och serviceelektriker). Du kommer ha en tät kontakt med dina kollegor och kunder. - Våra kunder finns främst inom industrin, VA-verk och maskinbyggare. Eftersom du är mycket ute hos kunderna och arbetar innebär det en del resor inom regionen Skaraborgs län och även en del besök i södra Sverige. Räkna med att en del övernattningar kan förekomma. - Som automationsingenjör måste du ha en förmåga att anpassa företagets tjänster till kundens behov och miljö. Du har lätt för att skapa kontakt med befintliga kunder och med ditt förtroendeingivande sätt skapar du goda förutsättningar till ett långsiktigt samarbete. - Du rapporterar till avdelningschefen och du utgår från kontoret i Skara.                  Din bakgrund - Vi söker en erfaren automationsingenjör. - Du har goda kunskaper i styrsystem. Har du programmerat i PLC-systemen från bl a Siemens, Mitsubishi, Omron, ABB är det en fördel. Erfarenhet från programmering i SCADA-system är meriterande. - Ditt arbete är självständigt vilket innebär att du måste vara driven, resultatfokuserad, välplanerad, noggrann och strukturerad för att få effektivitet i dina dagliga sysslor. Du trivs med att vara ute hos kunder och skapa långsiktiga relationer. - Du har en förkärlek till teknik och du följer teknikens utveckling inom automation. - Förmodligen är du utbildad inom el- och industriell automation. - Vi förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.                        Vi erbjuder - Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Imtech värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med din positiva inställning och din kompetens kommer du att platsa väl in i teamet.   Ansökan och kontaktperson I denna rekrytering samarbetar vi med Satt-Elit Rekrytering och rekryteringskonsult Marie Eriksson. Du är välkommen att kontakta henne om du har några frågor kring tjänsten, 070-471 12 94. Du söker tjänsten via "ansök" knappen nedan. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!   Om oss Imtech Nordic är en komplett teknik- och installationspartner, som med omkring 5 500 medarbetare och en sammanlagd omsättning på närmare 7 miljarder kronor, är en ledande aktör på den nordiska marknaden. Företaget utgörs av Imtech VS-teknik, Imtech Elteknik och Imtech Ventilation och finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland.    Imtech Nordic är en del av Imtech N.V. som med cirka 29 000 medarbetare och en omsättning på cirka 5,1 miljarder euro är ett av Europas största teknik- och serviceföretag.
Företag: Imtech Örebro AB
Ort: Skara
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Automationsingenjör till Skara jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Automationsingenjör till Skara

Affärsinriktad avdelningschef, Skara
Dina arbetsuppgifter: - Budget- och resultatansvarig för filialen ”industriautomation” i Skara som består av 12 medarbetare (projektledare, konstruktörer, programmerare, installations- och serviceelektriker). Imtech Automation är en systemleverantör och som utför projekt i olika omfattning från förprojektering till drifttagningar till unika och skräddarsydda anläggningar. Imtech Automation installerar standardiserade systemlösningar för process- och maskinstyrningar för både industriella och kommunala anläggningar (VA-verk). På filialen finns kompetenta och självständiga medarbetare.- Sälja och marknadsföra systemprodukter inom PLC-system, operatörsteminaler, motor- och servostyrningar och apparatskåp till tekniker, konstruktörer, projektledare och inköpare. Dina kunder finns främst inom industrin, VA-verk och maskinbyggare. - Ditt huvudfokus är att skapa tillväxt på filialen genom att aktivt bearbeta och besöka både befintliga och potentiella kunder. - Har du ett upparbetat nätverk är det en fördel. - Fördela och följa upp pågående projekt så att ekonomi och tidsplaner följer den lagda planen. - En viktig och central uppgift är att coacha och utveckla personalen. - Du rapporterar till affärsområdeschefen. Din bakgrund: - Vi söker en tydlig ledare som har ett brinnande intresse för affärer och teknik. Ditt signum är entreprenörskap och din förmåga att skapa nya relationer. - Har goda kunskaper inom industriell automation och med din säljförmåga kombinerat med dina sakkunniga medarbetare på filialen skapar du ett förtroende hos kunder som ger Imtech möjlighet att få projektera och installera automationsprojekt. - Är en professionell förhandlare och du har erfarenhet av att skriva avtal. - Ansvarig för att skapa lokala marknadsaktiviteter och seminarier. - Några utmärkande drag för din personlighet är: drivande, resultatfokuserad, strukturerad, engagerad och coachande. Vi erbjuder: Ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag där dina insatser gör skillnad. Imtech värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för teamet. Ansökan och kontaktperson: I denna rekrytering samarbetar vi med Satt-Elit Rekrytering och rekryteringskonsult Marie Eriksson. Du är välkommen att kontakta henne om du har några frågor kring tjänsten, 070-471 12 94. Du söker tjänsten via "ansök" knappen nedan. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan! Om oss Imtech Nordic är en komplett teknik- och installationspartner, som med omkring 5 500 medarbetare och en sammanlagd omsättning på närmare 7 miljarder kronor, är en ledande aktör på den nordiska marknaden. Företaget utgörs av Imtech VS-teknik, Imtech Elteknik och Imtech Ventilation och finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland.    Imtech Nordic är en del av Imtech N.V. som med cirka 29 000 medarbetare och en omsättning på cirka 5,1 miljarder euro är ett av Europas största teknik- och serviceföretag.
Företag: Imtech Örebro AB
Ort: Skara
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsinriktad avdelningschef, Skara jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsinriktad avdelningschef, Skara

Läkarsekreterare, Olaus Petri vårdcentral
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Örebro stad har vackra omgivningar och ligger nära Hjälmaren. Kommunen utsågs 2005 till Sveriges cykelstad och du finner många cykel- och promenadstråk i både stads- och naturmiljö. Staden har också ett stort utbud av kulturella evenemang som musik, teater, bio, utställningar med mera. Studentantalet ökar i staden på grund av att Örebro universitet expanderar och våren 2011 startade läkarutbildningen. Läs mer om Örebro på www.orebroll.se/lanet. Olaus Petri vårdcentral har cirka 16 500 kommun innevånare som valt att söka vård hos oss. Verksamheten består av distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, kurator, laboratorium och sekretariat. Olaus Petri vårdcentral är en välfungerande enhet som är centralt belägen i Örebro. Vi söker Dig som, tillsammans med oss, vill fortsätta att utveckla vårdcentralens goda rykte och administrativa kunnande. Som sekreterare arbetar du med journalskrivande, kassa, registrera handlingar, sköta olika administrativa datasystem, post, stöd till samtliga yrkesgrupper avseende exempelvis datakunskap och olika servicefunktioner. Kvalitets- och utvecklingsarbete ingår som en naturlig del i arbetet. Inom vårdcentralen pågår kontinuerligt förbättringsarbete i större eller mindre omfattning. Vi ser gärna att Du kommer med nya tankar och idéer för fortsatt utveckling. Vi strävar efter att uppnå mångkulturell bredd inom samtliga av våra yrkesgrupper för att också spegla dagens samhälle. Blev du nyfiken, intresserad och vill veta mer om Olaus Petri vårdcentrals verksamhet och om vårt arbete så kontakta ställföreträdande verksamhetschef. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bl a medicinsk dokumentation, patientadministration, kassaarbete samt webbarbete. Kvalifikationer: Läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterarutbildning. Erfarenheter från arbete inom Primärvården meriterande. Du skall ha god samarbetsförmåga, vara flexibel samt kunna behålla lugnet då arbetsbelastningen periodvis är hög. Kvalitetskänsla och hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos vår personal. Vi prioriterar nytänkande och initiativförmåga. Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde: 2013-09-02 eller enligt överenskommelse För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare, Olaus Petri vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare, Olaus Petri vårdcentral

Läkarsekreterare Skebäcks vårdcentral
Verksamhetsbeskrivning: Inom den landstingsdrivna Primärvården i Örebro län finns 26 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralernas jourmottagningar, Ungdomsmottagningen och Asyl- och invandrarhälsan. Allmänmedicinskt forskningscentrum (AFC) satsar på den patientnära kliniska forskningen och är ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet. Vi är ca 1 000 anställda som arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet. Vårt gemensamma mål är att erbjuda Sveriges bästa primärvård. Skebäcks vårdcentral är en vackert belägen vårdcentral centralt i Örebro. Vi är en komplett vårdcentral med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, MVC, sjukgymnastik, kurator. Vi är ett 50 tal medarbetare som vill bedriva så bra vård som möjligt för alla våra patienter. Vi arbetar därför ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet. Vi har cirka 15000 patienter listade och en god läkarbemanning. Sekretariatet består av 5 sekreterare. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bl a medicinsk dokumentation och patientadministration. Förutom sedvanliga sekreteraruppgifter ingår även receptionsarbete i tjänsten. Kvalifikationer: Läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterarutbildning. Personliga egenskaper: Flexibel, gilla högt arbetstempo, social kompetens. Anställningsform: Tillsvidare, heltid. Tillträde: 2013-10-01 eller enligt överenskommelse. Kvalifikationer: Läkarsekreterarutbildning alternativt medicinsk sekreterarutbildning. Vi söker dig som är flexibel, gillar högt arbetstempo och är socialt kompetent. Hemsida: www.orebroll.se Övrigt: Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en ev. intervju. För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering!
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Örebro
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare Skebäcks vårdcentral jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare Skebäcks vårdcentral

Utbildare/Vägledare med kompetens inom Kriminalvården till Örebro
Work for you i Sverige AB startades 2005 och blev 2008 en av de första fristående jobbförmedlingarna i landet. I dag finns företaget på mer än 50 orter i landet och har över 200 medarbetare. Läs mer på www.workforyou.se. Vill du göra skillnad? Work for you söker en Utbildare / Vägledare med kompetens inom Kriminalvården till Örebro   Work for you arbetar med personer som av olika anledningar har hamnat långt ifrån arbetsmarknaden. Vår grundsyn är att alla har en inneboende potential, och vårt arbete syftar till att stärka individens förmåga att påverka sin egen situation. Work for you vill få människor att känna sig mer optimistiska, mer kapabla, ja helt enkelt bättre och starkare. Vi finns idag på över 50 orter runtom i landet, och har cirka 300 medarbetare. Läs mer om oss på www.workforyou.se. Beskrivning av tjänsten Personer intagna på kriminalvårdsanstalt kan sakna en enhetlig yrkesinriktning och har därför ofta behov av att hitta en ny väg till arbete. Som utbildare/vägledare på Work for you arbetar du med förberedande utbildning/insatser vilka syftar till att hjälpa individen att hitta en lämplig yrkesinriktning samt få en bred kunskap om arbetsmarknadens rådande krav och möjligheter. Utbildningsinsatsen ska ge individen en fördjupad vägledning i att hitta möjligheter för att nå en egen försörjning. Utbildningen är uppbyggd i moduler som kan variera beroende på individens behov och aktuell anstalt. Modulerna kan bland annat innehålla information om arbetsmarknaden, kompetenser som behövs i arbetslivet, friskvårdskunskap, information om studier och studiesystem, företagande och entreprenörskap och grundläggande internetkunskap. Det är ett krav att du har undervisat intagna individer inom ett eller flera av dessa områden tidigare. Målgruppen är personer intagna på anstalt, individer med skilda förutsättningar, ofta i behov av särskilt stöd. I din roll som utbildare/vägledare arbetar du med människor såväl enskilt som i grupp. Arbetet följer en grundläggande metodik där deltagarnas kunskaper, färdigheter, vilja, motivation och styrkor tas till vara för att hitta varje persons unika väg till att kunna försörja sig själv. Som utbildare/ vägledare organiserar, leder och genomför du insatser, som syftar till att deltagarna ska kunna etablera sig i arbets- och samhällslivet. Insatserna är individuellt anpassade och kan vara av vägledande eller orienterande karaktär. Målgruppen kräver specialanpassning av utbildnigens upplägg och metodik, liksom en hög grad av flexibilitet såväl under planerings- som genomförandestadiet. Du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta med utbildning och/eller vägledning för individer intagna i anstalt. I ditt arbete ingår att fungera som ett stöd för individen genom hela processen via utbildning, vägledning, regelbunden coachning och uppföljning. Administration är en mycket viktig del i arbetet då vi ständigt dokumenterar varje persons utveckling, som ett led i vårt kvalitetsarbete. Kunskap och erfarenhet Vi söker dig som besitter pedagogisk kompetens samt erfarenhet av arbete med människor på kriminalvårdande eller sociala institutioner. För att söka tjänsten har du pedagogisk kompetens motsvarande: • pedagogisk utbildning (20 poäng på högskolenivå) • alt. pedagogisk erfarenhet (minst 2 års erfarenhet som lärare) • eller pedagogisk erfarenhet som lärare i vuxenutbildning (minst 2 års erfarenhet) Du skall även uppfylla kravet på yrkesmässig kompetens motsvarande: • utbildning för arbete med målgruppen (minst 1 års heltidsstudier inom nom kriminalvård eller sociala institutioner) • alt. arbetserfarenhet inom utbildningsområdet (1 års yrkeserfarenhet inom kriminalvård eller sociala institutioner) • eller 1 års arbetslivserfarenhet som Utbildare/Vägledare inom kriminalvård eller sociala institutioner Du har dessutom ingående och aktuell kunskap om arbetsmarknadens behov och efterfrågan, bred kunskap om olika branscher och yrkesområden samt erfarenhet av att studie- och yrkesvägleda människor mot egen försörjning. Du har goda datorkunskaper samt är väl insatt i de vanligast förekommande kontorsprogramvarorna såsom Officepaketet. Personliga egenskaper För att lyckas med uppdraget som utbildare/ vägledare tror vi att du är energisk, engagerad, har stort tålamod och drivs av att se resultat av dina prestationer. Du har ett coachande förhållningssätt, förståelse för människors olika förutsättningar, och trivs med att arbete i en föränderlig miljö. Som person är du social, utåtriktad och orädd. Vidare är du van att arbeta självständigt och planera ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du är duktig på att prioritera och tycker om att arbeta i en dynamisk miljö. Du anpassar dig lätt till rådande förutsättningar och har inga problem med att ”ställa om” då situationen kräver det. För att vara aktuell för uppdraget kommer du att behöva uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Stämmer beskrivningen in på dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Kontaktperson: Linda Wågström e-mail: linda.wagstrom@workforyou.se
Företag: Work for you AB
Ort: Örebro
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare/Vägledare med kompetens inom Kriminalvården till Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare/Vägledare med kompetens inom Kriminalvården till Örebro

LAGERARBETARE
Q Bemanning & Rekrytering AB ARBETSUPPGIFTER  Allt på ett lager förekommande arbetsuppgifter som tex. packning orderplockning containerlossning truckkörning lastning emballagetillverkning mm KVALIFIKATIONER Du skall vara en mångsidig person som vill arbeta hårt och som tar ansvar och vill vara en god representant för företaget.   Du skall ha GILTLIGT TRUCKKORT. Du skall kunna kommunicera bra på svenska. Vi söker gärna dig som är arbetslös och vill ha ett bra jobb. Vi söker dig som har jobb men vill byta. Vi söker dig som vill jobba extra och som redan har ett jobb eller studerar.  Vi behöver dig OMGÅENDE !!!!  Sök NU  !!!   VILLKOR Lön efter gällande avtal  Vår förhoppning är att efterfrågan och konjunkturen utvecklas på ett sådant sätt att  Visstidsanställda kan övergå till att bli Tillsvidareanställda. Har du frågor ?  Ring Henrik Nitz  070-160 20 91 Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering i Örebro AB
Ort: Örebro
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga LAGERARBETARE jobb, LAGERARBETARE Örebro, LAGERARBETARE Q Bemanning & Rekrytering i Örebro AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LAGERARBETARE

Skolbibliotekarie till Karolinskaskolan
Ref.nr: Gy 257/2013 Karolinska skolan är en av Örebro kommuns sex gymnasieskolor. Skolan är en anrik gymnasieskola mitt i centrala Örebro, granne med slottet. Cirka 900 elever och 80 anställda har skolan som sin arbetsplats. På skolan finns utbildning på de estetiska, naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga programmen, samt språkintroduktion. Arbetsbeskrivning Under hösten går både vår bibliotekarie och skola vidare mot nya utmaningar. För Karolinska skolans del består det i projektering och byggandet av ny matsal och bibliotek. Som bibliotekarie på skolan kommer du att ingå i skolans referensgrupp runt projektering, om/tillbyggnad. Du kommer att få möjlighet att vara med om att bygga upp det nya biblioteket utifrån följande vision: Vi tror att ett modernt skolbibliotek även i framtiden ska vara ett stöd för lärares och elevers arbete med såväl analoga som digitala resurser med fokus på den pedagogiska lärprocessen. Skolbibliotek i framtiden...... .... är inte bara ett fysiskt rum - utan också ett digitalt rum, där lärresurser, medier och information som ställs till elevernas och lärarnas förfogande samlas. .....är en resurs för lärande och hantering av information/resurser, där tillgången till kompetent stöd är knutet till den del av dagen eleven är i skolan eller till det fysiska rummet. Huvudsakliga arbetsuppgifter Du ger information, råd och service till bibliotekets användare och besökare. Du samlar, och förmedlar information, kunskap och upplevelser i olika medier. Du granskar och värderar källor samt handlägger inköp av böcker och andra medier. Du katalogiserar och systematiserar uppgifter. Du är expert på informationsmarknaden för såväl tryckta som digitala medier. Du ska arbeta för att utveckla läs- och litterturfrämjande aktiviteter med fokus på skönlitteratur. Du har en pedagogisk roll med information, föreläsningar mm till elever och undervisar i informationssökning och källkritik i såväl smågrupper som i klasser. Du ska utveckla och integrera biblioteket i det dagliga pedagogiska arbetet tillsammans med pedagoger. Du samverkar med såväl interna som externa samarbetspartners. Kompetenskrav Examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande - Erfarenhet av book-it. Vi söker dig med intresse för unga människors lärande, som gärna har erfarenhet av gymnasiebibliotek samt intresse och kompetens inom IKT. Anställningens omfattning Tillsvidareanställning, 100%, 2013-08-05, 1 plats Facklig information DIK: Kajsa Fex Fritz, 019-21 65 13 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2013-07-30 Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Skolbibliotekarie till Karolinskaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolbibliotekarie till Karolinskaskolan

Vikarierande Butikschef Örebro City, Telenor Stores
Genom att du är en del av världens sjätte största mobiloperatör finns stora utvecklingsmöjligheter – oavsett om du vill göra karriär på höjden eller bredden. Är den här tjänsten intressant för dig, hoppas vi att du tar chansen att söka. Ta nya vägar och fortsätt att leverera mobilitet i världsklass med oss! Vikarierande Butikschef, Telenor Stores Med inspirerande ledarskap och sikte på resultat  Du blir en del av: Telenor Stores är butikskedjan med medarbetare som är kundens coach. Vår drivkraft är försäljning. Vårt kundlöfte är att i alla möten leverera service och kundupplevelse i världsklass. Som stor retailkedja med 72 butiker och cirka 400 medarbetare runtom i landet är vi en av Telenors viktigaste kanaler för direktförsäljning. Vår satsning på medarbetaren och inspirerande butiker har gett resultat – med en finalplats i Retail Awards som Årets butikskedja 2012 tillhör vi idag en av Sveriges ledande retailkedjor! Du får:Söker du en ny utmaning i karriären där du får utlopp för din ledarskapsförmåga och ges möjlighet att testa din kompetens på en ny arena? Som butikschef hos oss på Telenor Stores får du drift- och personalansvaret för en butik. Ditt främsta fokus är att leda, planera, optimera och utveckla dina medarbetare och butiksupplevelsen. Vidare ansvarar du för personaladministration och för att butiken följer Telenors koncept. För oss är kunden och våra medarbetare viktigast. Vi förutsätter därför att du är en god förebild i arbetet, både ut mot kund och mot personalen. Eftersom vi på Telenor arbetar med praktiskt ledarskap som utgångspunkt kommer tjänsten innefatta kväll- och helgarbete. Vi ser även att du är flexibel. Vi på Telenor vet hur viktigt det är att ha framgångsrika ledare och lägger stor vikt vid att utveckla dig som chef. Genom Telenor Business School får du verktyg och resurser till att vässa din kunskap inom bland annat ledarskap, butiksdrift och affärsmannaskap.  Du har:  * Gymnasieutbildning i grunden är ett krav * 3-5 års arbetslivserfarenhet från detaljhandeln är meriterande * Ledarerfarenhet från retail- eller telekombranschen är meriterande  Du är: Du är en naturlig ledare med driv och har en förmåga att tänka strategiskt. Du vet hur man driver butik och betydelsen av ordning och reda. Dessutom förutsätter vi att du kan du axla rollen som förebild när det gäller kundbemötande. Ett lika givet inslag är din förmåga att inspirera, engagera och motivera dina medarbetare. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det – därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy. Placeringsort: Örebro. Butiken i City  Anställningsform: Vikariat på ett år med möjlighet till förlängning. Sök: Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Johan Wall, Rekryteringsansvarig, johan.wall@telenor.com. Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Välkommen med din ansökan!  Sista ansökningsdag: Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-08-12.  Följ oss gärna genom att gilla oss på Facebook på "Telenor Karriär", där du får ta del av nyheter inom bl.a. karriärutveckling hos oss.
Företag: Telenor Sverige AB Telenor Sales
Ort: Örebro
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande Butikschef Örebro City, Telenor Stores jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande Butikschef Örebro City, Telenor Stores

Lärare Idrott och Matematik till Hovstaskolan
Ref.nr: Snv 235/2013 Hovstaskolan är en F-6 skola i norra delarna av Örebro kommun och ingår i skolområde Nordväst. Skolan har 430 elever och ca 240 barn inskrivna i skolbarnsomsorgen. Skolans måltankar är kreativitet, lust att lära, respekt och trygghet. I nära anslutning till skolan finns tillgång till en omväxlande natur. Arbetsbeskrivning Arbete som lärare i åk 1-6 Huvudsakliga arbetsuppgifter Undervisning i idrott/hälsa och matematik i skolår 4. Kompetenskrav - Ämnesbehörighet i idrott/hälsa och matematik Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningens omfattning Vikariat under perioden 130812-140609, 100%, 1 plats Facklig information Lärarförbundet: 019-14 10 14 LR: Monika Collander, 019-21 30 16 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2013-07-30. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Idrott och Matematik till Hovstaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Idrott och Matematik till Hovstaskolan

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örebro.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Örebro kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Örebro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örebro. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örebro.

Boendestödjare till Mobila boendestödet 2
Ref.nr: Nf 350/2013 Förvaltningen för funktionshindrade ger stöd och service till personer med fysiska och psykiska funktionshinder enligt lagen om stöd och service (LSS) och Socialtjänstlagen (SoL). Vi ger stöd och service i vardagen för att möjliggöra ett fungerande liv. Arbetsbeskrivning Verksamheten riktar sig till brukare med olika funktionsnedsättningar främst neuropsykiatriska. Arbetsuppgifterna består i att stödja brukarna i vardag och på fritiden. Vi arbetar efter en tydliggörande pedagogik där arbetet utförs på ett strukturerat och målinriktat sätt. Arbetstiden är schemalagd såsom dag, kväll och helg. Du kommer att medverka i både inom- och utomhusaktiviteter, framförallt individuellt arbete men även arbete i grupp. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Att delta, närvara och stödja i brukarnas inom- och utomhusaktiviteter - Att planera och utveckla arbetet tillsammans med övriga i personalgruppen - Att upprätta målplaner tillsammans med brukaren - Att ha fadderuppdrag, myndighetskontakter och andra i nätverkskontakter - Att dokumentera i Treserva Kompetenskrav - Omvårdnadsutbildning med inriktning funktionsnedsättning, alternativt Barn- och fritidsprogrammet med inriktning socialt arbete - Dokumenterad erfarenhet av att arbeta boendestödjande med vuxna personer med olika funktionsnedsättning - Grundläggande datorvana - B-Körkort Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare och övrig personal. Du kan skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande - Pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant - Erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik (ex. VISA) - Erfarenhet av arbete med Treserva För att passa som boendestödjare hos oss vill vi att du har en positiv människosyn med stor respekt för varje människas individuella behov och att du har förmåga att möta brukarna på ett professionellt sätt. Anställningens omfattning Tidsbegränsad anställning 100% tom 2014-08-31, Tillträdesdatum 2013-09-02, 1 plats Facklig information Kommunal: Expedition, 019-21 41 45 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2013-08-11. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare till Mobila boendestödet 2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare till Mobila boendestödet 2

Speciallärare/lärare 1-6 till Adolfsbergsskolans Specialenhet, Kajutan
Ref.nr: Sso 309/2013 Mångfald, delaktighet och respekt. Det är några av ledorden i Örebro kommuns förskolor och skolor. Med drygt 25 000 barn och unga i våra förskolor och skolor, och med mer än 5 000 anställda inom Barn och utbildning är det självklart att våra verksamheter är spännande och intressanta. Hos oss har du chansen att utveckla och att utvecklas - här finns arbetsplatser med många möjligheter. Adolfsbergsskolan är en F-9 skola med ca 900 elever fördelade på F-6 och 7-9. Inom Adolfsbergsskolan finns även följande verksamheter för elever med olika funktionsnedsättningar: - Grundskola år 1-9 för elever med rörelsehinder - Grundskola år 1-9 för elever med autismdiagnos - Grundsärskola år 1-9 Eleverna år 1-6 erbjuds heldagsomsorg i verksamheten. Specialenheten har möjlighet att ta emot ca 80 elever. Du kommer att arbeta i ett arbetslag, där man arbetar tillsammans utifrån elevernas specifika behov. Skolans vision: En skola för alla - olika på olikas villkor. Tjänsen tillsätts under förutsättningar att erfoderliga beslut fattas. Arbetsbeskrivning Tjänsten innebär arbete inom grundsärskolan i skolår 1-6. I arbetslaget ingår lärare, fritidspedagoger och elevassistenter. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Att ansvara för undervisningen inom grundsärskolan 1-6 - Arbetet sker i samverkan med lärare och övrig personal i arbetslaget, där man arbetar tillsammans med olika elever utifrån deras specifika behov Kompetenskrav - Lärare - gärna med utbildning i svenska - läs och skrivinlärning - Grundläggande kunskap om funktionsnedsättningar - Praktisk erfarenhet från arbete med elever med funktionsnedsättningar Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande - Specialpedagogik - IT-kunskap Som person är du lyhörd, flexibel, kreativ och har en god samarbetsförmåga. Anställningens omfattning Tillsvidareanställning 100%, Tillträdesdatum 2013-08-12, 2 plats Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Facklig information Lärarförbundet: Expedition, 019-14 10 14 Kommunal: Gunilla Asplund, 019-21 20 67 alt 019-21 20 51 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2013-07-17. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/lärare 1-6 till Adolfsbergsskolans Specialenhet, Kajutan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/lärare 1-6 till Adolfsbergsskolans Specialenhet, Kajutan

Fritidspedagog/Elevassistent till Adolfsbergsskolan, Arken 1-6
Ref.nr: Sso 308/2013 Mångfald, delaktighet och respekt. Det är några av ledorden i Örebro kommuns förskolor och skolor. Med drygt 25 000 barn och unga i våra förskolor och skolor, och med mer än 5 000 anställda inom Barn och utbildning är det självklart att våra verksamheter är spännande och intressanta. Hos oss har du chansen att utveckla och att utvecklas - här finns arbetsplatser med många möjligheter. Adolfsbergsskolan är en F-9 skola med ca 900 elever fördelade på F-6 och 7-9. Inom Adolfsbergsskolan finns även följande verksamheter för elever med olika funktionsnedsättningar: - Grundskola år 1-9 för elever med rörelsehinder - Grundskola år 1-9 för elever med autismdiagnos - Grundsärskola år 1-9 Eleverna år 1-6 erbjuds heldagsomsorg i verksamheten. Specialenheten har möjlighet att ta emot ca 80 elever. Du kommer att arbeta i ett arbetslag, där man arbetar tillsammans utifrån elevernas specifika behov. Skolans vision: En skola för alla - olika på olikas villkor. Tjänsen tillsätts under förutsättningar att erfoderliga beslut fattas. Arbetsbeskrivning Tjänsten är förlagd till vår autismverksamhet tillhörande grundskolan skolår 1-6. Tjänsten är en uppehållsanställning vilket innebär jul och sommaruppehåll. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Arbeta som fritidspedagog/elevassistent - Assistera eleven i inlärningssituationen med tex läs och skrivstöd - Assistera eleverna vid praktiska vardagsmoment under skoldagen - Stötta eleven med det som funktionsnedsättningen sätter hinder för och att skapa en positiv helhet - Arbetet sker i samverkan med lärare och övrig personal i arbetslaget, där man arbetar tillsammans med olika elever utifrån deras specifika behov Kompetenskrav - Utbildning som fritidspedagog/annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig - Adekvat utbildning och grundläggande kunskap om funktionsnedsättningar, gärna inom autismspektrumtillstånd - Praktisk erfarenhet från arbete med elever med funktionsnedsättningar Du ska vara lyhörd, flexibel och ha god samarbetsförmåga Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande - Datorvana Anställningens omfattning Tidsbegränsad anställning 100% tom 2014-06-14, Tillträdesdatum 2013-08-12, 1 plats Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Facklig information Lärarförbundet: Expedition, 019-14 10 14 Kommunal: Gunilla Asplund, 019-21 20 67 alt 019-21 20 51 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2013-07-17. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/Elevassistent till Adolfsbergsskolan, Arken 1-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/Elevassistent till Adolfsbergsskolan, Arken 1-6

Sjukgymnast till rehabiliteringsenheten
Om sjukhuset: Karlskoga lasarett är ett akutsjukhus med ett upptagningsområde på ca 90 000 för boende i västra Örebro län samt östra Värmland. Sjukhuset har ca 750 anställda. Karlskoga lasarett är ett av tre sjukhus inom Örebro läns landsting och bedriver dygnet-runt-verksamhet inom intensivvård, medicin och geriatrik, kirurgi, kvinnosjukvård med förlossningsverksamhet samt ortopedi. På lasarettet finns även mottagningar för barn och ungdom, öron-näsa-hals, ögon och hud. Karlskoga lasarett präglas av god stämning med gott samarbetsklimat och korta kommunikationsvägar. I senaste medarbetarenkäten svarade 95 % av medarbetarna att man kan rekommendera en nära vän att jobba på Karlskoga lasarett. 2012 vann Karlskoga lasarett, som första sjukhus i Sverige, Utmärkelsen Svensk Kvalitet. Rehabiliteringsenheten tillhör kliniken för medicin och geriatrik. På enheten arbetar sjukgymnaster, kuratorer, arbetsterapeuter, logopeder, undersköterskor och sekreterare som har uppdrag på lasarettets samtliga avdelningar och mottagningar. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation och arbeta i team samt hålla i gruppverksamhet. Sjukgymnasterna är tillsammans med övrig personal engagerade i flera kvalitetsarbeten på sjukhuset. Kvalifikationer: Vi söker dig som har intresse för och gärna även har erfarenhet av att ha arbetat som sjukgymnast på ett lasarett. Formellt krävs sjukgymnastexamen och vi ser vidareutbildning som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga. Anställningsform: Visstid tom 2014-02-28. Heltid, dagtid. Tillträde: 2013-08-19 eller enligt överenskommelse.
Företag: Örebro läns landsting
Ort: Karlskoga
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast till rehabiliteringsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast till rehabiliteringsenheten

Överläkare till Psykiatrisk rehabilitering och rättspsyk
Psykiatrisk rehabilitering, Karlahuset, Örebro Psykiatri, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Psykiatrin i Örebro är organiserad i fem kliniker. En av dessa är Psykiatrisk rehabilitering och rättspsykiatri. Kliniken består av två verksamhetsgrenar, en för psykiatrisk rehabilitering och en för rättspsykiatri. Vår målsättning är att arbeta enligt konceptet Integrerad psykiatri, vilket bl a innebär att man följer patienten både i öppen vård och när patienten är inlagd på vårdavdelningen. Den rättspsykiatriska delen är fullbemannad med läkare, 4 st, men rehabiliteringsdelen saknar en specialist i psykiatri, av 4 tjänster. Övriga delar i vuxenpsykiatrin i Örebro läns landsting är Allmänpsykiatrisk öppenvård, Beroendecentrum samt Akut- och heldygnsvård som inkluderar jourmottagning och vårdplatser för observation och intensivvård. Inom psykiatrin i landstinget finns också KCP – kompetenscentrum för psykiatri. Arbetsuppgifter: I rehabiliteringsdelen kan de flesta diagnosgrupper ingå, förutom affektiva sjukdomar, om behovet är tillräckligt omfattande, vilket i allmänhet innebär även kommunala insatser mm. Örebro fick läkarutbildning vårterminen 2011. Därför är vi just nu inne i en expansiv fas och behöver komplettera med fler läkare som kan vara med och forma framtidens psykiatri. Kvalifikationer: Vi söker nu en överläkare till Psykiatrisk rehabilitering. Verksamheten finns på Karlahuset, i Örebros västra stadsdel i fräscha och ändamålsenliga lokaler. Du ska vara en god kliniker och pedagog - gärna med ett intresse för kliniknära forskning. Du har nu chansen att kunna påverka din karriär inom Psykiatrin i Örebro läns landsting.
Företag: Örebro läns landsting, Psykiatri
Ort: Örebro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Överläkare till Psykiatrisk rehabilitering och rättspsyk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överläkare till Psykiatrisk rehabilitering och rättspsyk

Case Manager till Behandlingsenheten, CM-teamet
Ref.nr: Sö 143/2013 Socialförvaltningen Öster söker en Case Manager till CM-teamet. Socialförvaltningen är indelad i fyra områden; Förebyggande och mottagning, Barn och familj, Ungdom och familj samt Vuxna. Område Vuxna består av tre enheter; Utredning, Boende och behandling. Behandlingeenheten Vuxna består av; Stödgruppen, Öppenvårdsgruppen och CM-teamet. Arbetsbeskrivning Det är till CM-teamet vi nu söker en Case Manager. CM-teamet arbetar med personer som har problem med både psykiska hälsan, den sociala situationen och med missbruk, (så kallad sammansatt problematik). CM-teamet är sammansatt av personal från både Landstingets Beroendecentrum, Socialförvaltningen och kommunens Socialpsykiatri. Arbetet bygger på att med de olika kompetenserna som bas, motverka att personerna ska behöva vandra mellan olika myndigheter med sina problem. Förutom att arbeta direkt med brukarna, samordnar CM-teamet insatserna gentemot andra aktörer. Personalen består av Socionomer och skötare. Case Magagement är en arbetsmetod och gemesamt för insatserna är att en särskild utsedd person, en Case Manager har huvudansvaret för att en person får adekvat vård och stöd. Syftet är att förbättra för personen, framför allt när det gäller sociala funktioner och livskvalitet. Huvudsakliga arbetsuppgifter Ansvara för planering, samordning och samverkan av vård och stödinsatser. Att brukaren får den vård och service den behöver, när den behöver det och så länge den behöver det. Samt att vara ett aktivt stöd i brukarens vardag. Kompetenskrav - Socionom, socialpedagog eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömmer relevant. - B-körkort, samt vana att köra bil - Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande - Case Managermentutbildning - Erfarenhet av liknande klientarbete - MI-utbildning Anställningens omfattning Tillsvidareanställning, 100%, Tillträde enligt överenskommelse, 1 plats. Facklig information Vision: 0771-44 00 00 SACO: 019-21 30 96 Kommunal: 019-21 35 21 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2013-08-31. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Kontakt: Anders T Danielsson, Enhetschef, 019-213404 Mobil 070-3418367
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Case Manager till Behandlingsenheten, CM-teamet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Case Manager till Behandlingsenheten, CM-teamet

Arbetsledare till Jensen's Bøfhus i Örebro
Kan du leda ett team av glada och energiska medarbetare och samtidigt se till att våra gäster får optimal service? Ledaraspirant till Jensen’s Bøfhus i Örebro Som ledare på Jensen’s Bøfhus kommer du att vara en del av ett ledarteam som hela tiden arbetar mot det gemensamma målet att ge alla våra gäster en upplevelse av god service och kvalitet. Dessutom kommer du att arbeta aktivt med att skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna. Din profil: * Du har ett leende som smittar och ett intresse av att ge våra gäster bästa möjliga service.  * Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. * Du är inte rädd för att fatta snabba beslut i en pressad situation. * Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta vissa helger. * Du är ambitiös, engagerad och vill utvecklas. Utmaningar ser du som spännande möjligheter att lära. Tjänsten: De första veckorna kommer du att få lära känna restaurangen samt våra arbetsrutiner. Därefter påbörjas din ca. 3 månader långa ledarutbildning. Under den här tiden kommer du bl.a. att få lära dig mer om: * Ledning av arbetet i restaurangen. * Kassauppgörelse, timregistrering och vecko-/månadsrapporter. * Egenkontroll, rengöring och hygien. * Arbetsmiljö  Din roll i ledarteamet innefattar ansvar för att: * Ta emot gäster i restaurangen samt leda medarbetarna i det dagliga arbetet och fördela arbetsuppgifter. * Se till att Jensen’s Bøfhus' koncept och servicestandarder efterlevs som led i att ge alla gäster en bra * upplevelse. * Lära upp och träna nya medarbetare. * Kontrollera kvaliteten på Jensen’s Bøfhus’ produkter, samt se till att våra standarder för rengöring samt * Hygien efterlevs både i restaurangen och i köket. * Genom att styra den dagliga driften av restaurangen se till att verksamhetens ekonomiska målsättningar   Vi erbjuder: När du arbetat som ledare under en tid får du möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper genom att delta i våra interna ledarskapskurser, exempelvis; "Ledarskap och kommunikation”. Jensen’s Bøfhus är ett ekonomiskt stabilt och väletablerat företag med goda arbetsrutiner. Vi erbjuder flexibilitet avseende schema/arbetstider. Alla våra medarbetare får också ta del av ytterligare en rad förmåner såsom; personalrabatt och intranät. Dessutom är du, som anställd hos oss, alltid garanterad tillgång till en arbetsplats med bra sammanhållning och god ton mellan glada kollegor. Jensen’s Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige, Norge och i Tyskland. I Sverige finns det för närvarande restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Borås och Västerås. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen’s hittar du på www.jensens.se.
Företag: Jensen's Bøfhus
Ort: Örebro
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare till Jensen's Bøfhus i Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare till Jensen's Bøfhus i Örebro

Säljare till Örebro/Hallsberg området sökes!
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistikområdet med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. Arbetsuppgifter: Till distrikt Örebro/Hallsberg söker vi nu en nykundssäljare som ansvarar för hela försäljningsprocessen; från besöksbokning till överlämning till driftorganisation. I arbetsuppgifterna ingår att boka möten via telefon, genomföra kundmöten och säkerställa rätt erbjudande och lösningar. I produktportföljen ingår bemanningslöningar inom logistik, transportlösningar, konsulttjänster, utbildningar samt hamn- och terminaltjänster. Till ditt stöd finns ett nätverk av kollegor med mycket kunskaper inom logistik, bemanning och försäljning. Du svarar direkt under Sälj- och marknadschef. Kravprofil: Som person är det viktigt att du är: Mål- och resultatinriktad Driven Förmåga att hantera affärer på olika hierarkiska nivåer i företag Relationsbyggare Utåtriktad Vi ser även att du är social, självständig och har en positiv attityd. Du gillar att arbeta i ett högt tempo där tvära kast och snabba beslut är en del av vardagen. För att trivas med tjänsten bör du dessutom ha en hög arbetsmoral och vara stresstålig. Utbildning/erfarenhet: Tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning inom bemanningsbranschen eller logistikbranschen. För att lyckas är det viktigt att du förstår logistik och kan diskutera logistik på såväl praktisk som strategisk nivå kombinerat med en förståelse för sambandet mellan hög aktivitetsnivå och framgångsrik försäljning. Viktigt är att du kan bygga relationer på alla nivåer i ett företag och fungera som en kunskapsbank åt de företagen du arbetar mot. Dock är rätt person viktigare än rätt dokumentation. B körkort är ett krav. Stämmer detta in på dig så har vi en rolig och utmanande tjänst att erbjuda dig där du får chansen att tillsammans med oss fortsätta vår fantastiska resa. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter. Tjänsten börjar med en provanställning på 6 månader som sedan övergår i en tillsvidareanställning om båda parter känner sig nöjda. Tillträde sker efter överenskommelse. Sök tjänsten via den externa länken nedan eller direkt via vår hemsida www.logent.se
Företag: Logent AB GBG
Ort: Örebro
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Örebro/Hallsberg området sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Örebro/Hallsberg området sökes!

Lärare i textilslöjd till Brukets skola
Ref.nr: Ssv 170/2013 Brukets skola är en F-6 skola med 150 elever. Vi är en mångkulturell skola som arbetar utifrån ett hälsofrämjande perpektiv att alla, elever, föräldrar och personal, skall känna trygghet, sammanhang, delaktighet och uppleva att de har inflytande över sin vardag. Hela skolan arbetar med entreprenörskap i olika former, under läsåret fortsätter vi att utveckla arbetet med att få entreprenörskap att genomsyra vår verksamhet. Arbetsbeskrivning Nu söker vi en lärare med behörighet i slöjd med inriktning textil till oss på Brukets skola. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Att planera, genomföra och utvärdera undervisningen - Att tillsammans med övrig personal skapa en god lärmiljö för eleverna Kompetenskrav - Utbildad lärare med behörighet att undervisa i textilslöjd Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningens omfattning Tillsvidareanställning 37%, Tillträdesdatum 2013-08-12, 1 plats Facklig information Lärarförbundet: Expedition, 019-14 10 14 LR: Expedition, 019-18 31 99 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2013-08-08. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd till Brukets skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd till Brukets skola

Lärare i träslöjd till Brukets skola
Ref.nr: Ssv 171/2013 Brukets skola är en F-6 skola med 150 elever. Vi är en mångkulturell skola som arbetar utifrån ett hälsofrämjande perpektiv att alla, elever, föräldrar och personal, skall känna trygghet, sammanhang, delaktighet och uppleva att de har inflytande över sin vardag. Hela skolan arbetar med entreprenörskap i olika former, under läsåret fortsätter vi att utveckla arbetet med att få entreprenörskap att genomsyra vår verksamhet. Arbetsbeskrivning Nu söker vi en lärare med behörighet i slöjd med inriktning trä till oss på Brukets skola. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Att planera, genomföra och utvärdera undervisningen - Att tillsammans med övrig personal skapa en god lärmiljö för eleverna Kompetenskrav - Utbildad lärare med behörighet att undervisa i träslöjd Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningens omfattning Tillsvidareanställning 20%, Tillträdesdatum 2013-08-12, 1 plats Facklig information Lärarförbundet: Expedition, 019-14 10 14 LR: Expedition, 019-18 31 99 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2013-08-08. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i träslöjd till Brukets skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i träslöjd till Brukets skola

Lärare 1-7 till Brickebackens skola
Ref.nr: Sso 300/2013 Skolan ligger i bostadsområdet Brickebacken nära flera skogsområden. Brickebackens skola präglas av mångfald, där stort engagemang för barnens och elevernas trygghet och kunskapsutveckling råder. Arbetsbeskrivning Vi söker två lärare 1-7 med behörighet att undervisa i ma och no. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Att planera, genomföra och utvärdera undervisningen - Arbetslagsarbete - Att tillsammans med skolans personal delta i övrigt arbete på skolan Kompetenskrav - Utbildad lärare tidigare år med behörighet att undervisa i ämnena ma/no Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande - Erfarenhet av arbete som lärare Anställningens omfattning Tidsbegränsad anställning 75-100% tom 2014-06-12, Tillträdesdatum 2013-08-12, 2 platser Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Facklig information Lärarförbundet: Expedition, 019-14 10 14 LR: Expedition, 019-18 31 99 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2013-08-09. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 till Brickebackens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 till Brickebackens skola

Account Manager Örebro!
Telavox är en leverantör av telefoni- och växeltjänster till svenska företag. Med vår egenutvecklade virtuella växel, en dynamisk paketering och ett tilltalande gränssnitt kan vi erbjuda en skräddarsydd lösning för kundens hela kommunikationsbehov. Vår starka produkt och våra drivande medarbetare gör att företaget expanderar kraftig. Vi är en Di Gasell 2010, 2011, 2012 och kom förra året på 4:e plats på Veckans Affärers lista över Superföretag. Telavox är inne i en spännande fas och fortsätter att expandera! Vi behöver nu en driven och erfaren Account Manager till Örebro. Hos oss får du arbeta i en miljö med högt tempo och framåtanda. Vårt provisionssystem saknar tak och du har därför möjlighet till höga löner. Tjänsten innebär att du genom telefonsamtal och nätverk tar kontakt med potentiella kunder och bokar in möten. Vid ert möte, som i regel sker hos kunden, presenterar du Telavox tjänster och utifrån kundens behov skräddarsyr du en offert. Vår flexibla paketering gör att du kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga lösningar, vilket ger dig goda förutsättningar att bli en framgångsrik Account Manager. Du kommer att arbeta självständigt på orten och blir en del av vårt team i Västerås som regelbundet har avstämningar och träffar. Din profil Vi söker en utåtriktad person som inte är rädd för att ta nya kontakter. Du har ett par års erfarenhet av olika typer av försäljning, gärna B2B, och trivs att göra affärer i mötet med kunden. Du har lätt för att formulera dig i tal och skrift och månar om att i alla situationer ge ett professionellt intryck. Eftersom du själv planerar din tid ställs höga krav på ditt driv och din arbetsmoral. För oss är ditt engagemang din viktigaste tillgång och en förutsättning för att tjänsten ska bli din. Vi erbjuder * Vi erbjuder dig en rolig tjänst i ett växande företag * Du arbetar med en mycket konkurrenskraftig produkt som ständigt tar nya marknadsandelar * Du arbetar självständigt och har stor flexibilitet i ditt arbete Telavox som arbetsgivare kommer inte att göra dig besviken. Vi satsar mycket tid, pengar och engagemang på de vi väljer att anställa, vilket också gör att vi förväntar oss mycket tillbaka. Vår filosofi är att det ska vara roligt att arbeta hos oss! Därför kommer tävlingar, AW och olika typer av evenemang vara ett återkommande inslag i din anställning. Vidare hoppas vi också kunna ge dig en utveckling både kunskaps- och karriärsmässigt med olika typer av utbildningar och individuell uppföljning. Har du några frågor om tjänsten eller Telavox, hör gärna av dig till HR-ansvarig Mikael Wirén på 040-622 00 10. OBS! Om du representerar ett bemannings- eller annonsföretag önskar vi inte bli uppringda utan hänvisar vänligen men bestämt till jobb@telavox.se. Fakta Anställningsform: Tillsvidare (6 månaders provanställning) Tjänstgöringsgrad: Heltid Lön: Grundlön och provision Tillträde: Enligt överenskommelse                                                Sista ansökningsdatum: 2013-07-11, löpande urval sker så ansök så snart som möjligt. Sök tjänsten genom att fylla i formuläret nedan. För att gå vidare i rekryteringsprocessen måste du bifoga både CV och personligt brev. Om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen skriv till jobb@telavox.se så kommer vi att svara dig så snart vi kan.
Företag: Telavox AB
Ort: Örebro
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager Örebro! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager Örebro!

Lärare senare år i spanska/svenska till Gumaeliusskolan
Ref.nr: Ssv 180/2013 Gumaeliusskolan är en 7-9 skola med 530 elever. Skolan drivs som Intraprenad inom Örebro kommun. Skolan har profilklasser i ishockey, fotboll, dans, ridning, bild och form, mat och turism, matematik samt engelska. Skolan tillhör kommunens mest attraktiva när det gäller skolval och har en kö av sökande elever. Arbetsbeskrivning Befattningen är ett vikariat för en tjänstledig lärare under höstterminen 2013. Beroende på sökande kan tjänsten delas i en 50% spanska och en 50% svenska. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Undervisning i spanska och svenska i årskurserna 7-9 Kompetenskrav - Utbildad lärare senare år med behörighet att undervisa i ämnena spanska och svenska Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande - Erfarenhet av arbete som lärare i årskurserna 7-9 Anställningens omfattning Tidsbegränsad anställning 100% tom 2013-12-20, Tillträdesdatum 2013-08-13, 1 plats Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Facklig information Lärarförbundet: Expedition, 019-14 10 14 LR: Kjell Gabrielsson, 019-21 22 40 Ansökan Örebro kommun använder sig av ett elektroniskt rekryteringssystem och vi önskar att du lämnar din ansökan via systemet. Sista ansökningsdag är 2013-07-26. Välkommen med din ansökan! Örebro kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionshinder, sexuell läggning eller ålder. Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare senare år i spanska/svenska till Gumaeliusskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare senare år i spanska/svenska till Gumaeliusskolan

Arbetsledare, Örebro
BINAB ingår i NCC Roads som är Nordens största aktör inom asfalts- och krossbranschen. Ca 6 miljoner ton asfalt och 27 miljoner ton sten- och krossmaterial produceras per år. Verksamheten inkluderar hela kedjan från produktion av kross- och asfaltsprodukter till utförandet av beläggningsarbeten och vägservice. Verksamheten är framförallt koncentrerad till de nordiska länderna, där den svenska marknaden är den enskilt största. BINAB har under mer än ett sekel utfört kvalificerade tätskikt på både gårds-, tak- och terassbjälklag samt på broar, parkeringsdäck och tunnelkonstruktioner. I dag bedrivs verksamheten inom NCC Roads AB Sverige i Göteborg, Stockholm och Örebro. BINAB har som mål att i alla lägen tillhandahålla bästa möjliga kvalitet och service. I det ingår utbildad personal i alla befattningsled. För företagets medarbetare medför det att man kontinuerligt och obligatoriskt utbildas inom området. VILL DU ARBETA: * för Sveriges ledande entreprenör av tätskikt och specialbeläggningar * i ett företag som präglas av goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att hela tiden vara i framkant av utvecklingen? * i en befattning där du får möjlighet att arbeta i en operativ och självständig roll?   ARBETSUPPGIFTER Som arbetsledare kommer du inom platschefsgruppen driva och ansvara för egna arbeten tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. I din roll som arbetsledare kommer du även att vara ute och bearbeta marknaden och en viktig del i ansvaret är att aktivt agera för en ökad omsättning. Arbetet innebär resor inom hela regionen (huvudsakligen inom Närke och Östergötland). Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter består av att: * leda och utveckla arbetet inom projektet. Projekten varierar i storlek och omfattar allt från enstaka timmar till veckolånga uppdrag. * samordna, planera samt fördela arbetsuppgifter och resurser. * ansvara för att arbetet genomförs enligt fastlagda riktlinjer och regelverk samt gällande tidsramar. * dokumentera och administrera det dagliga arbetet. * agera affärsmässigt för att utveckla åtagande för varje kund och marknadsområde.      ÖNSKVÄRD PROFIL   Vi söker dig som motiveras av utmaningar och trivs ute på fältet bland kunder och medarbetare. Du är en drivande och affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med dina medarbetare. Som ledare ska du vara målinriktad och lyhörd för nytänkande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och att du har ett strukturerat arbetssätt Du har minst gymnasial utbildningsnivå, gärna med teknisk eller ekonomisk inriktning eller gedigen erfarenhet från arbete från liknande verksamhet. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och god datorvana.    Placeringsort: Örebro (arbetet innebär resor inom regionen) Start: Snarast, enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Kandidathuset, Mats Johansson på tel. 0708-225 335 eller via mail mats.johansson@kandidathuset.se
Företag: Kandidathuset AB
Ort: Örebro
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare, Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare, Örebro


Sök lediga jobb Örebro

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se