Örkelljunga jobb - lediga jobb

Örkelljunga jobb Örkelljunga jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Örkelljunga. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Örkelljunga. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.- Örkelljunga

 2. Speciallärare- Örkelljunga

 3. Florist- Örkelljunga

 4. Personlig assistent till pojke i Örkelljunga!- Örkelljunga

 5. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.- Örkelljunga

 6. McDonalds i Örkelljunga söker nya medarbetare- Örkelljunga

 7. Lärare i matematik- Örkelljunga

 8. Lärare i tyska- Örkelljunga

 9. Personlig assistent 75% Örkelljunga 2013-172- Örkelljunga

 10. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.- Örkelljunga

 11. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.- Örkelljunga

 12. Socialsekreterare Missbruk- Örkelljunga

 13. Örkelljungas nya butiksdemonstratör sökes!- Örkelljunga

 14. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.- Örkelljunga

 15. Maskinoperatör till företag i Örkelljunga- Örkelljunga

 16. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.- Örkelljunga

 17. SFI-lärare- Örkelljunga

 18. Lärare i gymnasiet - kärnämnen- Örkelljunga

 19. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare- Örkelljunga

 20. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.- Örkelljunga

 21. 5st CE chaufförer till Örkelljunga- Örkelljunga

 22. Socialsekreterare- Örkelljunga

 23. Enhetschef inom HSL till Örkelljunga kommun- Örkelljunga

 24. specialpedagog- Örkelljunga

 25. Örkelljunga söker enhetschef till äldreomsorgen- Örkelljunga

 26. Enhetschef för IFO- Örkelljunga

 27. Enhetschef inom HSL till Örkelljunga kommun- Örkelljunga

 28. Personlig assistent vid behov till pojke i Örkelljunga!- Örkelljunga

 29. Ledsagare, Kontaktperson, Kontaktfamilj- Örkelljunga

 30. Lärare i idrott / Fritidspedagog- Örkelljunga

 31. Arbetsledare till Riksbyggen i Örkelljunga- Örkelljunga

 32. Specialpedagog- Örkelljunga

 33. Biblioteksassistent- Örkelljunga

 34. Örkelljunga kommun söker VA- ingenjör- Örkelljunga

 35. Fritidspedagog/fritidsledare- Örkelljunga

 36. Timvikariat inom Omsorgen för funktionsnedsatta- Örkelljunga

 37. Fritidspedagog/fritidsledare- Örkelljunga

 38. SFI-lärare- Örkelljunga

 39. Lärare för nyanlända barn- Örkelljunga

 40. Fritidsassistent/förvaltningsassistent- Örkelljunga


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Örkelljunga kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.

Speciallärare
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. Tjänsten är placerad på Örkelljunga Utbildningscentrum med undervisning på Särvux. ARBETSUPPGIFTER Undervisning på Särvux. KVALIFIKATIONER Legitimerad speciallärare med erfarenhet av Särvux.
Företag: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Örkelljunga, Speciallärare Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Florist
Verksamhetsbeskrivning Affärsverksamhet med blommor och hälsokost Arbetsuppgifter Sedvanliga uppgifter som florist Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som är utbildad florist. Vi ser att du är kreativ,idérik och inspirerar genom ditt hantverk och sprider glädje till kunderna.
Företag: Örkelljunga Blommor & design
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Florist jobb, Florist Örkelljunga, Florist Örkelljunga Blommor & design
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Florist

Personlig assistent till pojke i Örkelljunga!
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Nu söker vi en personlig assistent till en 6-årig pojke med epilepsi, inget tal och kan inte heller gå. Han behöver således hjälp med allt det dagliga som hör vardagen till. Vi söker dig som är varm och kärleksfull som person, personkemin med familjen är väldigt viktig, du ska kunna fungera att arbeta både i hemmet, skolan och även ta med pojken ut på lek och utomhusvistelse. Har du erfarenhet av arbete som personlig assistent eller arbete med barn är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av tecken som stöd och av PEG är det ett stort plus. Du ser detta som ett långsiktigt uppdrag, du är ickerökare och har körkort. Tjänsten är på dagtid 36 timmar i veckan med start den 19 augusti. Sök redan i dag då inskolnig och bredvidgång kommer att starta omgående. OBS! Tänkt på att beställa registerutdraget så fort som möjligt! Läs vidare längre ner i annonsen. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Kontaktperson: Maria Simonsson Nicolaidis Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till pojke i Örkelljunga! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till pojke i Örkelljunga!

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Örkelljunga kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 1 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.

McDonalds i Örkelljunga söker nya medarbetare
McDonald's är världens största restaurangkedja med fler än 33 000 restauranger i 119 länder. I Sverige finns idag cirka 220 restauranger över hela landet som besöks dagligen av över 430 000 gäster. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av högsta kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler McDonald's i Örkelljunga söker nya medarbetare med anställning på deltid. Som nyanställd på McDonald's får du lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du att rotera mellan olika arbetsområden. Hos oss får du också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's. Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker om att arbeta med människor och vill ta eget ansvar. Du ska även kunna arbeta både vardagar, kvällar och helger. Varmt välkommen med en ansökan senast den 4 augusti! Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Har du frågor kontakta gärna Johanna på johanna.biarner@se.mcd.com eller Elin på 0435-54130. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Företag: Svenska McDonald´s AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga McDonalds i Örkelljunga söker nya medarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: McDonalds i Örkelljunga söker nya medarbetare

Lärare i matematik
Sedvanlig undervisning i matematik på gymnaisenivå, utbildningscentrum i Örkelljunga.
Företag: ÖRKELLJUNGA KOMMUN, UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik

Lärare i tyska
Sedvanlig undervisning i matematik på gymnaisenivå, utbildningscentrum i Örkelljunga.
Företag: ÖRKELLJUNGA KOMMUN, UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i tyska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i tyska

Personlig assistent 75% Örkelljunga 2013-172
MejDej- kooperativet är ett brukarkooperativ vars ändamål är att ge assistansberättigade medlemmar möjlighet till en självvald och självstyrd assistans. För att möjliggöra detta är MejDej- kooperativet arbetsgivare för medlemmarnas personliga assistenter. Medlemmarna väljer själva sina assistenter, schemalägger assistenterna och bestämmer över arbetsinnehåll. Vi strävar efter att ha god kompetens hos våra anställda och vi är måna om att såväl medlemmar som anställda, ska känna sig tillfreds med oss som assistansanordnare och arbetsgivare. Som anställd har du möjlighet att ta del av de utbildningar som vi erbjuder samt subventionerad friskvård. Du kan hitta mer information på vår hemsida www.mejdej.se Verksamheten är godkänd av Socialstyrelsen. Kooperativet har ca 400 anställda assistenter. Jag är en 30 årig man med utvecklingsstörning, epilepsi och fysiska funktionshinder. Jag behöver assistans med det mesta för att leva ett gott liv. Jag bor i en marklägenhet i ett lugnt område nära centrum. Jag vill gärna vara ute på rullstolsrundor samt gåträna med min rullator. Två dagar i veckan är jag på daglig verksamhet. Jag tycker om sång och musik och gillar att bada i bassäng samt rida. Nu ska en av mina assistenter vara föräldraledig och jag söker en ersättare från 1 oktober. Du som söker ska: Ha stort tålamod och positiv livsåskådning Ha lätt för att samarbeta med mina övriga assistenter Vara rökfri Ej vara allergisk mot häst eller klor (jag gillar att bada och rida) Vara lugn och ansvarstagande Vara självständig och kunna jobba ensam med mig Kunna jobba dag, kväll, natt, helg schemalagd arbetstid Vara fysiskt stark Tycka om att vistas ute oavsett väder Jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utbildning och erfarenhet är meriterande. Jag behöver assistans veckans alla dagar dygnet runt. Ansökan ska innehålla: personligt brev, meritförteckning, referenser och eventuella lönekrav. Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Glöm inte att ange ref. nr.
Företag: MejDej-kooperativet
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent 75% Örkelljunga 2013-172 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent 75% Örkelljunga 2013-172

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Örkelljunga kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Örkelljunga kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTION internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 22 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTION ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.

Socialsekreterare Missbruk
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. Socialförvaltningens Individ och Familjeomsorg består i dagsläget av 23 anställda, uppdelade i Barn och Ungdomsenheten och Vuxenenheten. Under Vuxenenheten ligger Ekonomiskt bistånd, Missbruk, Flyktingmottagning samt Örkelljunga Arbetscenter. ARBETSUPPGIFTER Handläggning av ärenden gällande missbruk. Både utredning och motivationsarbete, i samverkan med övriga enheter t.ex. ekonomiskt bistånd och öppenvården. KVALIFIKATIONER Socionom eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Vi ser gärna att du har ASI utbildning samt erfarenhet av utredningsarbete.
Företag: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare Missbruk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare Missbruk

Örkelljungas nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till?" Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Matinspiratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. För att vara en bra Matinspiratör krävs att du agerar likt en säljare. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: syd@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Glöm inte att märka din ansökan med "Matinspiratör Örkelljunga". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Örkelljungas nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Örkelljungas nya butiksdemonstratör sökes!

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Örkelljunga kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 5 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.

Maskinoperatör till företag i Örkelljunga
Utbildarna Bemanning är ett företag som jobbar med personaluthyrning och rekrytering med inriktning mot verkstad, industri och lager. Vi är verksamma i Nordvästra Skåne. Vi söker för kunds räkning två maskinoperatörer. Arbetsuppgifter: I arbetet som maskinoperatör ingår att förse maskinen med material, göra maskininställningar, övervaka bearbetningsprocessen, kvalitetskontroll av produkten samt skötsel och underhåll av maskiner och övrig utrustning. Kvalifikationer: I arbetet ställs det krav på att du är noggrann, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och flexibel. Vi ser gärna också att du har en positiv grundinställning, god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Det är meriterande om du är tekniskt kunnig, har truckkort och tidigare erfarenhet från industriarbete. Teknisk gymnasiekompetens eller annan utbildning med verkstads-, process-/livsmedelsteknisk inriktning är också en fördel. Goda kunskaper i svenska - i både tal och skrift. Lön enligt avtal. Arbetet är förlagt till dagtid, med start omgående.
Företag: Utbildarna Bemanning AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatör till företag i Örkelljunga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatör till företag i Örkelljunga

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Örkelljunga kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 12 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.

SFI-lärare
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. Tjänsten är placerad på Örkelljunga Utbildningscentrum som består av gymansieskola, vuxenutbildning, särvux och SFI. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska för invandrare, i huvudsak ensamkommande flyktingbarn. KVALIFIKATIONER Legtimerad lärare.
Företag: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga SFI-lärare jobb, SFI-lärare Örkelljunga, SFI-lärare Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI-lärare

Lärare i gymnasiet - kärnämnen
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är placerad på Örkelljunga Utbildningscentrum som består av gymnasieskola,vuxenutbildning, särvux och SFI. Tjänsten består av undervisning i geografi, historia, religionskunskap och samhällskunskap på gymnasienivå. Mentorskap ingår. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare.
Företag: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - kärnämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - kärnämnen

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Örkelljunga är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en växande kommun med idag cirka 9 600 invånare. Vi har väl fungerande verksamheter inom hela kommunen, men behovet av ständiga förbättringar och vidareutveckling gäller för oss, liksom för andra kommuner. Örkelljunga kommun ligger i den nordvästra delan av Skåne vid gränsen till Halland och Småland. Vägkommunikationerna är goda, bland annat genomkorsar E4:an kommunen med direktinfarter till kommunens tätorter. Till Örkelljunga har man 6 mil från Halmstad, 3 mil från Ängelholm, 5 mil från Helsingborg och 4 mil från Hässleholm. . ARBETSUPPGIFTER Att inom vård och omsorg ansvara för utredningar, beslut och uppföljningar enligt Lss-lagen socialtjänstlagen (psykiatri och delvis äldreomsorg). Samverkan med sjukvård och andra myndigheter för att medverka till helhetssyn i insatserna för den enskilde. I förvaltningen arbetar vi processinriktat, där resultat bygger på medarbetarnas medverkan och delaktighet. KVALIFIKATIONER Social högskoleutbildning, god kunskap av gällande lagstiftning, erfarenhet av arbete inom äldre- och handikappomsorgen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från biståndshandläggning samt gärna erfarenhet av myndighetsutövning gentemot privata utförare. B-körkort och tillgång till bil. Särskild vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare jobb, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Örkelljunga, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Örkelljunga kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 26 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Örkelljunga.

5st CE chaufförer till Örkelljunga
Vi på MLB AB söker nu 5st CE chaufförer i Örkelljunga för vår kunds räkning. För att kunna söka denna tjänt skall du ha kraven som står här nedan. Digitalt förarkort YKB/ADR Erfarenhet av att framföra lastbil med släp Kunna kommunicera i språk och skrift (detta är ett krav)! Kunna arbeta i team, service känsla Arbeta nattetid utan svårigheter då mestadels av arbetet är förlagt så. Truckkort. Då jobben utgår från Örkelljunga bör du bo med omnejd. Har du dessa egenskaper? Vänligen maila oss ditt CV samt PERSONLIGT brev. Vi undanbeder personer som INTE uppfyller kraven att söka!
Företag: MÄLARDALENS LOGISTIK BEMANNING AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga 5st CE chaufförer till Örkelljunga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 5st CE chaufförer till Örkelljunga

Socialsekreterare
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. ARBETSUPPGIFTER Inom Socialförvaltningens Individ och Familjeomsorg finns två enheter, Vuxenenheten och Barn och Ungdomsenheten. Inom Barn och Ungdomsenheten finns 2 utredande socialsekreterare, 1 socialsekreterare med ansvar för öppna insatser, 1 familjerättssekreterare, 1 barnets sekreterare, 1 familjehemssekreterare och 3 familjebehandlare. Med anledning av att två av våra medarbetare skall vara föräldralediga söker vi 2 socialsekreterare. Arbetet som socialsekreterare inom Barn och Ungdomsenheten innebär myndighetsutövning och handläggning enligt socialtjänstlagen och LVU för barn och ungdomar 0-18 år. KVALIFIKATIONER För arbetet som socialsekreterare i Barn och Ungdomsenheten krävs det att du har en socionomexamen och minst 6 månaders erfarenhet av arbete inom IFO med myndighetsutövning gällande barn och ungdomar. Kunskaper och erfarenhet av BBIC krävs. B körkort är ett krav Vi förväntar oss att du med inlevelseförmåga, lyhördhet och kreativitet kan möta de familjer, som vi arbetar för. Du har god förmåga att analysera och i skrift dokumentera ditt arbete. Du som söker behöver vara stresstålig och kunna klara att ha många bollar i luften samtidigt. Du har en god samarbetsförmåga, men har även vana av att arbeta självständigt. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser där av gärna manliga sökande. Erfarenhet av myndighetsutövning inom IFO krävs Erfarenhet av BBIC krävs Erfarenhet av journalföringssystemet Treserva är meriterande
Företag: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Örkelljunga, Socialsekreterare Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Enhetschef inom HSL till Örkelljunga kommun
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef inom HSL är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att leda, utveckla och följa upp verksamheten utifrån gällande lagstiftning, mål, riktlinjer och ramar. Du leder arbetet med fokus på kvalitetsutveckling och ekonomi och kommer att ha personal och budgetansvar. Handläggning av bostadsanpassningsbidrag(ca 25%) ingår också som en del i dina operativa arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Sjuksköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har en formell ledarutbildning och/eller goda ledaregenskaper. Du har lätt för att hantera datorer och datasystem och tycker om att arbeta resultatinriktat. Du ser verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du behöver vara; * lyhörd och bra på att kommunicera med dina medarbetare och samarbetspartners. * drivande, strategiskt och handlingskraftig. * självständig i ditt arbete och van vid att fatta beslut. Du behöver vara bra på att skapa rutiner och riktlinjer samt att följa upp att de efterlevs. Tidigare erfarenhet av arbete som ledare i en politiskt styrd organisation är meriterande.
Företag: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom HSL till Örkelljunga kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom HSL till Örkelljunga kommun

specialpedagog
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. Vår omvärld snurrar allt fortare och framtiden kräver samhällsmedborgare som kan orientera sig i en komplex värld med snabba förändringar. För att vi i skolan skall lyckas med vårt uppdrag måste vi träna och förbereda eleverna till självständiga, målinriktade, ansvarstagande och kreativa medborgare. ARBETSUPPGIFTER Arbete som specialpedagog 80% -100%. Du kommer arbeta med att ha ett övergripande ansvar för elever i behov av särskilt stöd. Handleda kollegor och arbeta med strategisk skolutveckling med skolledningen KVALIFIKATIONER Utbildad 4-9-lärare alt ämneslärare i svenska eller matematik. Personliga egenskaper Vi söker dig som är positiv, kreativ och nytänkande. Att arbeta över gränserna samt att kunna motivera och entusiasmera elever och medarbetare ser vi som en självklarhet. Vi anser att samarbete och eget ansvar är en förutsättning för bästa resultat i arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har stort intresse och engagemang kring uppdraget som specialpedagog. Du är idérik och villig att söka pedagogiska vägar tillsammans med elever, kollegor och föräldrar samt är intresserad av att aktivt delta i det utvecklingsarbete som bedrivs . Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Tillsammans med rektor och elevhälsoteam arbetar du för en positiv utveckling av det pedagogiska arbetet för att möta behoven hos alla elever i verksamheten. Du skall ha väldokumenterad erfarenhet av att arbeta som såväl pedagog som specialpedagog i årskurs 6-9
Företag: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga specialpedagog jobb, specialpedagog Örkelljunga, specialpedagog Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: specialpedagog

Örkelljunga söker enhetschef till äldreomsorgen
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef på ett av våra äldreboende i kommunen leder du ett 40 tal medarbetare. Du har ansvar för verksamhet, personal, budget och arbetsmiljöfrågor. Du rapporterar direkt till socialchefen och ingår i enhetschefsgruppen bestående av 13 personer. Du är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr verksamheten. KVALIFIKATIONER Du som söker har högskoleutbildning från sociala omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har goda ledaregenskaper och förmåga att stimulera och motivera dina medarbetare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som ledare inom offentlig förvaltning.
Företag: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Örkelljunga söker enhetschef till äldreomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Örkelljunga söker enhetschef till äldreomsorgen

Enhetschef för IFO
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. Individ och familjeomsorgen (IFO) består i nuläget av en barn och ungdomsenhet och en vuxenenhet. Organisationsförändringen som påbörjas med denna rekrytering innebär att förena dessa båda till en gemensam enhet. Som enhetschef för IFO kommer du att ha budget och personalansvar för ca 25 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Vi förändrar vår organisation och söker nu en enhetschef som vill leda alla verksamheter inom individ och familjeomsorgen. Du blir direkt underställd socialchefen och kommer att ingå i socialchefens ledningsgrupp. Du leder arbetet med fokus på kvalitetsutveckling och ekonomi. Du kommer att ha fullt ansvar för personal, budget samt arbetsmiljö. KVALIFIKATIONER Socionom eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Du har goda ledaregenskaper, förmåga att motivera och stimulera dina medarbetare. Du som vill arbeta som enhetschef inom IFO har ett genuint intresse för människor och en förmåga att tillvarata andras kompetenser och idéer. Du ser verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du behöver vara; * drivande, strategiskt och handlingskraftig. * lyhörd och bra på att kommunicera med dina medarbetare och samarbetspartners. * självständig i ditt arbete och van vid att fatta tuffa beslut. Du behöver vara väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som styr verksamheterna. Du har vana och erfarenhet av arbetet som ledare inom en politiskt styrd organisation. Du behöver vara bra på att skapa rutiner och riktlinjer samt att följa upp att de efterlevs.
Företag: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef för IFO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef för IFO

Enhetschef inom HSL till Örkelljunga kommun
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef inom HSL är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att leda, utveckla och följa upp verksamheten utifrån gällande lagstiftning, mål, riktlinjer och ramar. Du leder arbetet med fokus på kvalitetsutveckling och ekonomi och kommer att ha personal och budgetansvar. Handläggning av bostadsanpassningsbidrag(ca 25%) ingår också som en del i dina operativa arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Sjuksköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har en formell ledarutbildning och/eller goda ledaregenskaper. Du har lätt för att hantera datorer och datasystem och tycker om att arbeta resultatinriktat. Du ser verksamheten ur ett helhetsperspektiv. Du behöver vara; * lyhörd och bra på att kommunicera med dina medarbetare och samarbetspartners. * drivande, strategiskt och handlingskraftig. * självständig i ditt arbete och van vid att fatta beslut. Du behöver vara bra på att skapa rutiner och riktlinjer samt att följa upp att de efterlevs. Tidigare erfarenhet av arbete som ledare i en politiskt styrd organisation är meriterande.
Företag: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom HSL till Örkelljunga kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom HSL till Örkelljunga kommun

Personlig assistent vid behov till pojke i Örkelljunga!
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Nu söker vi en personlig assistent till en 6-årig pojke med epilepsi, inget tal och kan inte heller gå. Han behöver således hjälp med allt det dagliga som hör vardagen till. Vi söker dig som är varm och kärleksfull som person, personkemin med familjen är väldigt viktig, du ska kunna fungera att arbeta både i hemmet, skolan och även ta med pojken ut på lek och utomhusvistelse. Har du erfarenhet av arbete som personlig assistent eller arbete med barn är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av tecken som stöd och av PEG är det ett stort plus. Du får gärna vara en kille, du är ickerökare och har körkort. Tjänsten är vid behov och ev. någon kväll i veckan. Sök redan i dag då inskolnig och bredvidgång kommer att starta omgående. OBS! Tänkt på att beställa registerutdraget så fort som möjligt! Läs vidare längre ner i annonsen. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort fordras. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående Kontaktperson: Maria Simonsson Nicolaidis Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent vid behov till pojke i Örkelljunga! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent vid behov till pojke i Örkelljunga!

Ledsagare, Kontaktperson, Kontaktfamilj
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. Omsorgen för funktionsnedsatta söker ledsagare, kontaktpersoner och kontaktfamiljer. ARBETSUPPGIFTER Att vara ledsagare innebär att du följer med brukare till olika fritidsaktiviteter, beroende på vad brukaren har för önskemål kan det till exempel vara träning av olika slag, biobesök och liknande. Du följer med som ett extra stöd och får betalt per timme du arbetar. Dessa timmar är inte schemalagda, och antalet timmar per vecka eller månad är beroende på hur många timmar brukaren är beviljad. Timmarna är oftast fördelade på kvällar och helger. Att vara kontaktperson innebär att du är en fritidskompis till en brukare som vill hitta på mer på sin fritid. Som kontaktperson får du ett arvode. Du får även en omkostnadsersättning för de aktiviteter ni gör tillsammans. Uppdragets storlek kan skilja beroende på hur många timmar brukaren är beviljad, 10 timmar per månad eller 20 timmar per månad. Att vara kontaktfamilj innebär att att du/ni är en resurs för en familj som av olika skäl kan behöva avlastning och/eller stöd. Det innebär att barnet får komma till din/er familj och vistas där på dygnsbasis. Familjen ska kunna erbjuda barnet/ungdomen en trygg miljö att vistas i. Omfattningen på uppdraget kan exempelvis vara under helg varannan vecka, men även omfatta vardagar. Som kontaktfamilj erhåller du ersättning i form av arvode och omkostnadsersättning. KVALIFIKATIONER Personlig lämplighet tillämpas. Erfarenhet av arbete med människor är meriterande.
Företag: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ledsagare, Kontaktperson, Kontaktfamilj jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledsagare, Kontaktperson, Kontaktfamilj

Lärare i idrott / Fritidspedagog
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. Beringskolan är en kommunal grundskola i centrala Örkelljunga med ca 250 elever i årskurserna f-5. Mer information finns på vår hemsida: www.orkelljunga.se/Bering och på facebook www.facebook.com/beringskolan. Du kommer att vara en del av arbetslaget på Berings fritidshem med övriga fritidspedagoger. Sedvanliga konferenser, planeringstid och arbetslagstid ingår i tjänsten. ARBETSUPPGIFTER Du kommer ensam att ansvara för undervisningen i idrott i årskurs 1 och 2 på Beringskolan, med samtliga vanligt förekommande arbetsuppgifter för en lärare i idrott. Detta är ca halva tjänsten. Utöver detta tillkommer arbete som fritidspedagog i arbetslaget på Klockans fritidshem på Beringskolan, med samtliga vanligt förekommande arbetsuppgifter för en fritidspedagog på ett fritidshem. KVALIFIKATIONER Utbildning idrottslärare och/eller utbildning fritidspedagog. Erfarenhet av idrottsundervisning i grundskola är ett krav.
Företag: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i idrott / Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i idrott / Fritidspedagog

Arbetsledare till Riksbyggen i Örkelljunga
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt som är attraktiva för människor att leva i. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare som arbetar mot samma mål - att vara ledande i utveckling, produktion och förvaltning av rummen som du bor och arbetar i. Med vår kooperativa värdegrund är Riksbyggen en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Här får du ett jobb med rum för hela livet! Som arbetsledare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Du kommer också att vara ansvarig för arbetsledningen av gruppen samt att du blir fastighetsförvaltarens naturliga kontaktperson. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du kommer vara stationerad i Örkelljunga. Vad ska du göra? Som arbetsledare kommer du att få en ledarroll i skötselgruppen som består av 1-3 fastighetsskötare som både sköter den inre och yttre fastighetsskötseln och fastighetsreparationer. Då gruppen är relativt liten kommer du även arbeta som fastighetsskötare. Din roll kommer förutom ordinarie arbetsuppgifter för fastighetsskötare även innebära att du planerar och leder det dagliga arbetet. En annan viktig del av ditt arbete kommer att vara avtalskunskap, d.v.s. tillse att vi arbetar enligt gällande avtal gentemot våra kunder. Vidare kommer du att ansvara för uppföljning av verksamheten, både mot kund och internt. Du kommer också att arbeta med boende- och styrelsekontakter. I din roll som arbetsledare kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna. Du kommer också att ha ett arbetsmiljöansvar. Vem är du? Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och som har förmåga att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö!Du är prestigelös och det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Samtidigt är du en drivande arbetsledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Vi sätter stor vikt vid att kunden upplever oss som professionella. Vidare ser vi att det är viktigt att du som arbetsledare är medveten om dina styrkor och svagheter och förstå hur ditt beteende påverkar andra. Det är ett krav att du har gymnasiekompetens och vi tror att du har erfarenhet från fastighetsbranschen. Du har också arbetat administrativt tidigare, har god datorvana och god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Det är extra meriterande om du har kunskaper inom ventilation och brandskyddsarbete. Tjänsten kräver B-körkort. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 11 november 2013. Vid frågor kontakta Kristina Söderling 0451-38 56 61 Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Företag: Riksbyggen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare till Riksbyggen i Örkelljunga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare till Riksbyggen i Örkelljunga

Specialpedagog
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. Vår omvärld snurrar allt fortare och framtiden kräver samhällsmedborgare som kan orientera sig i en komplex värld med snabba förändringar. För att vi i skolan skall lyckas med vårt uppdrag måste vi träna och förbereda eleverna till självständiga, målinriktade, ansvarstagande och kreativa medborgare. ARBETSUPPGIFTER Arbete som specialpedagog 80% -100%. Du kommer arbeta med att ha ett övergripande ansvar för elever i behov av särskilt stöd. Handleda kollegor och arbeta med strategisk skolutveckling med skolledningen KVALIFIKATIONER Utbildad 4-9-lärare alt ämneslärare i svenska eller matematik. Personliga egenskaper Vi söker dig som är positiv, kreativ och nytänkande. Att arbeta över gränserna samt att kunna motivera och entusiasmera elever och medarbetare ser vi som en självklarhet. Vi anser att samarbete och eget ansvar är en förutsättning för bästa resultat i arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har stort intresse och engagemang kring uppdraget som specialpedagog. Du är idérik och villig att söka pedagogiska vägar tillsammans med elever, kollegor och föräldrar samt är intresserad av att aktivt delta i det utvecklingsarbete som bedrivs . Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Tillsammans med rektor och elevhälsoteam arbetar du för en positiv utveckling av det pedagogiska arbetet för att möta behoven hos alla elever i verksamheten. Du skall ha väldokumenterad erfarenhet av att arbeta som såväl pedagog som specialpedagog i årskurs 6-9
Företag: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Örkelljunga, Specialpedagog Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Biblioteksassistent
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. Örkelljunga bibliotek är huvudbibliotek i en biblioteksorganisation bestående av nio bibliotek varav sex är rena skolbibliotek och två integrerade filialer. Biblioteksverksamheten ingår i kultur- och fritidsförvaltningen. Vi är också en del av Bibliotek Skåne Nordväst som består av biblioteken i 11 kommuner med gemensamt bibliotekssystem och katalog och ett långtgående samarbete under utveckling. ARBETSUPPGIFTER Tjänstgöring i bibliotekets utlån/återlämninsdisk med vägledning av besökare, reservationshantering, datorbokning m.m Mediahantering och inköpsrutiner samt tidskriftshantering Fakturahantering i Raindance och kravrutiner enligt låneregler för Bibliotek Skåne NV samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter KVALIFIKATIONER Gymnasieutbildning samt påbyggnad i form av utbildning inom biblioteks- eller kontorssektorn. Goda datakunskaper och vana vid att använda datorsystem. Du bör vara serviceinriktad och kunna bemöta människor i olika åldrar och med olika bakgrund på ett vänligt och korrekt sätt och vara lyhörd för besökarnas behov och önskemål. Erfarenhet från biblioteksarbete eller liknande arbete räknas som merit liksom erfarenhet av inköpsrutiner och fakturahantering.
Företag: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Biblioteksassistent jobb, Biblioteksassistent Örkelljunga, Biblioteksassistent Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biblioteksassistent

Örkelljunga kommun söker VA- ingenjör
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. Vi söker dig som är engagerad och driftig och som vill ansvara för kommunens VA avdelning. Avdelningen omsätter ca 20 mkr och har i nuläget 6 anställda. VA ingår i samhällsbyggnadsenheten som förser Örkelljunga kommun med viktig samhällsservice. Samhällsbyggnadsenheten ansvarar för kommunalteknisk service och produktion, inom områdena plan, bygg, kart, mät, gata, park, trafik, fastighetsskötsel samt vatten och avlopp. ARBETSUPPGIFTER Som VA-ingenjör arbetar du med allehanda ärende inom vatten- och avlopp. Det handlar om både långsiktigt underhålls- och förnyelseplanering av dricksvatten, spillvatten och dagvatten, likaväl som om övriga VA-uppdrag. Du kommer kunna delta i driften men har huvudansvar för ekonomi och personal-arbetsmiljö. Du kommer att arbeta med att ta fram både kvartalsrapporter och miljörapporter. Du kommer ingå i enhetens ledningsgrupp som leds av samhällsbyggnadschefen. Som ansvarig för VA- avdelningen blir du ibland föredragande i samhällsbyggnadsnämnden när det gäller frågor inom ditt kompetensområde. Tjänsten innebär många kontaktytor, dels med medborgare och företagare i Örkelljunga, dels med myndigheter och olika leverantörer. Du kommer att ges möjlighet att delta i olika råd och nätverk inom fackområdet. Just nu arbetar vi på VA-enheten med flera intressanta projekt som har stor betydelse för orten. Vi arbetar te x med projekt som ovidkommande vatten och översyn av vattenverket. KVALIFIKATIONER * Teknisk högskoleutbildning inom exempelvis väg/vatten, kemi/processteknik. * Alt jämförbara kunskaper genom din gedigna arbetslivserfarenhet. * God kännedom om, VA-lagen. * B-körkort * God datorvana Vi tror också att du är: * Utåtriktad och kommunikativ * Drivande och utvecklingsfokuserad * Strukturerad och målinriktad * Intresserad av ledarskap * Team- och samarbetsinriktad Vi tror att du har erfarenhet av utvecklingsarbeten.
Företag: Örkelljunga kommun
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Örkelljunga kommun söker VA- ingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Örkelljunga kommun söker VA- ingenjör

Fritidspedagog/fritidsledare
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för att utveckla arbetet på fritidshemmet vid Ekets skola. KVALIFIKATIONER Fritidspedagog/fritidsledare med viljan att skapa ett stimulerande och kreativt fritidshem. Personlig lämplighet är av betydelse.
Företag: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/fritidsledare jobb, Fritidspedagog/fritidsledare Örkelljunga, Fritidspedagog/fritidsledare Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/fritidsledare

Timvikariat inom Omsorgen för funktionsnedsatta
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. Omsorgen för Funktionsnedsatta i Örkelljunga kommun erbjuder timvikariat inom ett flertal områden, tex personlig assistans, särskilt boende och daglig verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Huvudsakliga arbetsuppgifter är att stödja och hjälpa omsorgstagarna i deras vardagliga sysslor, som städning, hygien och fritidsaktiviteter. KVALIFIKATIONER Vi vill att du är/har: - Undersköterska, personlig assistent eller likvärdig utbildning. - Har erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättning. - Lugn, pedagogisk, ansvarsfull, utåtriktad, initiativrik, flexibel och har lätt för att samarbeta. - Kreativ med en förmåga att sätta guldkant på tillvaron. - Körkort och bil. - Datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Örkelljunga kommun, Socialförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikariat inom Omsorgen för funktionsnedsatta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikariat inom Omsorgen för funktionsnedsatta

Fritidspedagog/fritidsledare
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för att utveckla arbetet på fritidshemmet vid Tockarps skola samt arbetsuppgifter som elevassistent. KVALIFIKATIONER Fritidspedagog/fritidsledare med viljan att skapa ett stimulerande och kreativt fritidshem. Personlig lämplighet av betydelse.
Företag: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/fritidsledare jobb, Fritidspedagog/fritidsledare Örkelljunga, Fritidspedagog/fritidsledare Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/fritidsledare

SFI-lärare
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. Tjänsten är placerad på Örkelljunga Utbildningscentrum som består av gymnasieskola, vuxenutbildning, särvux och SFI. ARBETSUPPGIFTER Undervisning av ensamkommande flyktingbarn. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad SVA-lärare eller har motsvarande behörighet utbildningsgruppen är ensamkommande flyktingbarn. Särskilt viktigt är att kunna samarbeta med övrig personal knuten till gruppen. Gedigna datakunskaper krävs då utbildningen delvis bedrivs datorbaserad.
Företag: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga SFI-lärare jobb, SFI-lärare Örkelljunga, SFI-lärare Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI-lärare

Lärare för nyanlända barn
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. ARBETSUPPGIFTER Örkelljunga kommun har behov av att rekrytera en lärare till våra nyanlända elever i kommunen. Vi ser gärna att du har behörighet att undervisa i SVA, samt har erfarenhet av arbete med nyanlända elever. Lärare i årskurs F-9. KVALIFIKATIONER Lärare i sv/so 1-7 eller motsvarande. Personlig lämplighet är av betydelse.
Företag: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare för nyanlända barn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare för nyanlända barn

Fritidsassistent/förvaltningsassistent
Örkelljunga en del i "Familjen Helsingborg" är en av tio kommuner i det expansiva Skåne Nordväst, regionen där vi är goda samarbetspartners. Örkelljunga är en kommun med stabil ekonomi och har idag 9 700 invånare. Kommunen arbetar framtidsinriktat med en tydlig vision för 2020: ”Örkelljunga kommuns miljö- och hälsobringande profil stärks. Gröna Örkelljunga har en tydlig roll och är en viktig medspelare i det nordvästskånska samarbetet. Trygghet, småskalighet, entreprenörskap, delaktighet och närhet är grundläggande värden, som tillsammans erbjuder unik livskvalitet, vilket leder till att Örkelljunga kommun i alla lägen blir ett klockrent val”. Du blir anställd på kultur- och fritidsförvaltningen med arbetsplats i Örkelljunga kulturhus som förutom förvaltningskontor rymmer huvudbibliotek och turistbyrå. Inom förvaltningen finns ytterligare 8 biblioteksenheter, varav sex är skolbibliotek, 5 idrottshallar och en friskvårdsanläggning som drivs på entreprenad. Samverkan med föreningar, studieförbund och andra organisationer är en stor del av verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Nämndsadministration - diarieföring, kallelser, protokoll i Castor inom kultur- och fritidsförvaltning. Sammanställning av beslutsunderlag. Bidragshandläggning inom kultur och fritid enligt gällande regler. Bokning av tider för idrottshallar och planer - bokningssystem FRI. Utlämning av tag:ar Fakturahantering i fakturaportal Raindance Information och service till föreningar och allmänhet. Viss tjänstgöring i bibliotekets lånedisk. KVALIFIKATIONER Grundläggande gymnasieutbildning Vidareutbildning inom administration och data Utbildning i kommunal nämndsadmini-stration önskvärd. Egenskaper: Servicekänsla och social kompetens. Självständig och flexibel med förmåga att snabbt ställa om och anpassa sig till situationen. God samarbetsförmåga. Positiv till att pröva nya arbetsuppgifter och lära nytt. av administrativt arbete, gärna inom fritids- och kulturområdet. av olika datasystem såsom ärendehanteringssystem, ekonomisystem, bokningssystem m.m. av fakturahantering. av service- och kontaktarbete.
Företag: Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Örkelljunga
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsassistent/förvaltningsassistent jobb, Fritidsassistent/förvaltningsassistent Örkelljunga, Fritidsassistent/förvaltningsassistent Örkelljunga kommun, Utbildningsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsassistent/förvaltningsassistent


Sök lediga jobb Örkelljunga

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se