Östergötlands län jobb - lediga jobb

Östergötlands län jobb Östergötlands län jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Östergötlands län. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Östergötlands län. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kommunikationsstrateg till Polismyndigheten i Östergötlands län- Norrköping

 2. Registrator, Östergötlands län- Linköping

 3. Receptionist/Telefonist, Östergötlands län- Linköping

 4. Assistenter, Östergötlands län- Linköping

 5. Vaktmästare, Östergötlands län- Linköping

 6. Administratörer, Östergötlands län- Linköping

 7. Handläggare, Östergötlands län- Linköping

 8. Controller/Administrativ utvecklare- Norrköping

 9. Biljettkassör- Linköping

 10. Assistenter, Östergötlands län- Linköping

 11. Vaktmästare, Östergötlands län- Linköping

 12. Administratörer, Östergötlands län- Linköping

 13. Receptionist/Telefonist, Östergötlands län- Linköping

 14. Handläggare, Östergötlands län- Linköping

 15. Registrator, Östergötlands län- Linköping

 16. Sommarjobb: Östergötlands län - gymnasium- Motala

 17. Sommarjobb: Östergötlands län - högskola- Motala

 18. Säljare Beläggning Örebro/Östergötlands län- Örebro

 19. Sommarpersonal till Östergötlands län- Ydre

 20. Sommarpersonal till Östergötlands län- Boxholm

 21. Samplingspersonal i Norrköping- Norrköping

 22. Samplingspersonal i Linköping- Linköping

 23. Projektledare/Projektledning WSP Östergötlands län- Linköping

 24. Samplingspersonal i Norrköping- Norrköping

 25. Samplingspersonal i Linköping- Norrköping

 26. Östgötateatern söker erfaren perukmakare/maskör- Norrköping

 27. Sampling - Dela ut gratisprodukter i Norrköping- Norrköping

 28. Sampling - Dela ut gratisprodukter i Linköping- Linköping

 29. STUDENT BRAND AMBASSADOR FÖR COMVIQ- Norrköping

 30. STUDENT BRAND AMBASSADOR FÖR COMVIQ- Linköping

 31. Projektledare/Projektledning WSP Östergötlands län- Linköping

 32. Projektledare/Projektledning WSP Östergötlands län- Linköping

 33. Arbetsförmedlare till Östergötlands län- Linköping

 34. PEDAGOG TILL FÖRESTÄLLNINGEN TRUE COLORS PÅ UNG SCEN/ÖST- Norrköping

 35. Östergötlands län högskola- Ospecificerad arbetsort

 36. Östergötlands län gymnasium- Ospecificerad arbetsort

 37. Sjuksköterska till Östergötlands län- Linköping

 38. SCENMÄSTARE- Norrköping

 39. Servicehandläggare (sommarjobb) Östergötlands län- Motala

 40. Servicehandläggare (sommarjobb) Östergötlands län- Norrköping


Mer beskrivning

Kommunikationsstrateg till Polismyndigheten i Östergötlands län
Arbetsuppgifter och ansvarsområden: Tjänsten som kommunikationsstrateg är nyinrättad och du kommer att jobba såväl internt som externt med strategiska kommunikationsfrågor. Informationsenheten idag består av en chef, presstalesmän och webbredaktör/informatör. Myndigheten behöver förstärka sin verksamhet när det gäller att göra taktiska avvägningar i det offensiva arbetet med kommunikationsfrågor. Din roll blir att fungera som länk till Länspolismästaren och vara ett proaktivt ledningsstöd för Polismyndighetens hela ledning. Eventuellt kommer funktionen som kommunikationsstrateg också att ingå i ledningsgruppen. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga över verksamhets- och avdelningsgränserna. Arbetet innebär breda kontaktytor internt såväl som externt och ställer stora krav på flexibilitet, smidighet och integritet. Din profil: Vi söker en kommunikationsstrateg med dokumenterad erfarenhet från proaktivt arbete i liknande roll. Det är önskvärt med akademisk utbildning inom journalistik, information eller kommunikation. Du har flerårig erfarenhet från en liknande befattning i större organisation, din erfarenhet kan vara från offentlig såväl som privat verksamhet. Du har mycket goda kunskaper gällande skriftlig kommunikation, snarare från debattartiklar än kommunikationsplaner. Vidare har du goda kunskaper och erfarenheter gällande förståelse för och användning av sociala medier. Vi förutsätter också goda datakunskaper och särskilt i publiceringsverktyg. Du brinner för att skapa förståelse och engagemang kring kommunikationsfrågor – och du har förmåga att förmedla det på ett inbjudande sätt. Som person är du handlingskraftig och har strategisk förmåga att se helheter och samband. Du har god kommunikativ förmåga, hög integritet, är lyhörd och har väl utvecklad samarbetsförmåga. Befattningen kräver svenskt medborgarskap och registerkontroll kommer att genomföras. Ansök redan idag!: Anställningen är tills vidare och inleds med sex månaders provanställning. Tillsättning sker enligt överenskommelse och sista ansökningsdag är 2013-08-07. Vi vill ha din ansökan via vår hemsida www.unikresurs.se Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Unik Resurs, Carolina Aspdahl, 011-470 06 73, carolina.aspdahl@unikresurs.se Fackliga företrädare är Ove Callheim, SACO, Ann-Louise Stenius, ST och Kerstin Sjöberg, Polisförbundet. Dessa nås via polisens växel, tfn 114 14. Unik Resurs: Välkommen till Unik Resurs! Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag. Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil. Lycka till!
Företag: Unik Resurs i Sverige AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikationsstrateg till Polismyndigheten i Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikationsstrateg till Polismyndigheten i Östergötlands län

Registrator, Östergötlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu registrator! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - hantera daglig postöppning, registrering, diarieföring, expediering, aktläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden. - kontakter med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enlighet med offentlighetsprincipen. Din profil Vi ser att du som söker tjänsten har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - registratorsutbildning på högskolenivå eller minst 5 års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori, har deltagit i eller utfört ett flertal liknande uppdrag. - erfarenhet av offentlig verksamhet. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. - kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registrators funktion och ansvar. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Linköping
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Registrator, Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Registrator, Östergötlands län

Receptionist/Telefonist, Östergötlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu receptionister/telefonister! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som receptionist/telefonist hos vår kund kommer du att: - ge informationsservice till kunder och medarbetare. - ta emot besökare och bud. - vara behjälplig med myndighetens behov av service inom t. ex. bokning, kopiering, inköp eller registrering. - arbeta med myndighetens telefonservice såsom växel, anknytningar eller konferenser. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. - erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Linköping
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/Telefonist, Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/Telefonist, Östergötlands län

Assistenter, Östergötlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu receptionister/telefonister! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som receptionist/telefonist hos vår kund kommer du att: - hantera återkommande arbetsuppgifter. - arbeta utifrån fastlagda rutiner. - hantera många kontakter med anställda och allmänhet. - göra enklare beräkningar, sammanställningar, diagram m m. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Linköping
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Assistenter, Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistenter, Östergötlands län

Vaktmästare, Östergötlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu vaktmästare! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - arbeta med kontorsservice. - samla in och dela ut post samt packa upp material och försändelser. - ställa i ordning och utrusta lokaler inför möten och konferenser. - ansvara för servicen av till exempel kopieringsmaskiner. - sköta tryckning och utskick av masstrycksaker samt lagerhållning av rapporter eller kursmaterial. - genomföra felsökningar rörande fastighet, rapportera och följa upp fel tillsammans med fastighetsägaren/fastighetsskötaren. Din profil Vi ser att du som söker tjänsten har: - utbildning inom aktuellt område. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori. - kunskaper i svenska. - grundkunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med kunskap avses att kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Linköping
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare, Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare, Östergötlands län

Administratörer, Östergötlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu administratörer! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som administratör hos vår kund kommer du att: - sköta administrativa rutiner. - planera och samordna. - arbeta utifrån fastlagda rutiner. - vara ett operativt stöd för verksamhet. - formulera brev, protokoll m m efter anvisningar om sakinnehåll. - fatta egna beslut utifrån redan kända handlingsalternativ. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Linköping
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Administratörer, Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratörer, Östergötlands län

Handläggare, Östergötlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu handläggare! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis. - utreda, granska och handlägga ärenden. - avrapportera utredningsresultat och ge förslag på beslut. - analysera och utvärdera arbetsuppgifter och projekt. - arbete av utredande och/eller samordnande karaktär. - genomföra och följa upp aktiviteter. - fatta beslut i enklare ärenden. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - relevant högskoleutbildning - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Linköping
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare, Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare, Östergötlands län

Controller/Administrativ utvecklare
Östgötateatern söker dig som har intresse för siffror, administrativa processer och människor Östgötateatern är landets största regionteater med en personalstyrka på ca 100 fast anställda konstnärer, tekniker och administratörer. Med alla extraengagerade inräknat arbetar ca 300 personer på teatern varje år. Under ett spelår produceras ca 20 små och stora uppsättningar som spelas i ca 700 föreställningar för en publik på ca 100.000 personer. Teatern har två stora scener, en i Norrköping och en i Linköping, där också ungdomsscenen, ung scen/öst, ligger. Kärnan i verksamheten finns i Norrköping med kansli, verkstäder, ateljéer och repetitionslokaler. Teatern drivs som stiftelse med en politiskt vald styrelse som representerar stiftarna, dvs kommunerna Norrköping och Linköping samt Landstinget i Östergötland. Kommunförbundet Östsam är samordnare när det gäller uppdragsavtal och anslag. Teaterledningen består av Johan Celander, VD/teaterchef och Marie Wahlqvist, vice VD/produktionschef. I den rådgivande ledningsgruppen ingår bl a sex enhetschefer. Vi söker en controller/administrativ utvecklare som ska leda stora delar av den administrativa enhetens verksamhet och ingå i teaterns ledningsgrupp. Den administrativa enheten arbetar med stöd och service åt ledningen och den övriga organisationen inom områdena administration, ekonomi, personal /lön, IT, reception/växel och kontorsvaktmästeri. Inom enheten arbetar nio personer. Vi använder bl a ekonomisystemet Pyramid, Agda PS och Hypergene beslutsstödssystem Om tjänsten Dina ansvarsområden blir i huvudsak: * Teaterns ekonomistyrning och till ekonomistyrningen relaterade processer och informationssystem * Teaterns administrativa och ekonomiska verksamhet, inklusive relaterade informations-system * Utveckling och samordning av arbetet inom områdena administration, ekonomi, redovisning, IT, personal/lön Detta innebär bl a att du arbetar med: * Ledning och samordning av budget- och prognosarbete. Uppföljningar och analyser. Ekonomiska/administrativa utredningar. Sammanställning av ekonomisk information. Rapportering till ledning och styrelse. * Utvecklingen av budget- och prognosprocesser, uppföljnings- och analysprocesser samt utvecklingen av stöd och IT-verktyg för dessa processer. * Stöd för ledning, enhetschefer och övrig organisation i administrativa och ekonomiska frågor samt vid upprättande av budgets och prognoser. * Utformning av teaterns administrativa IT-verksamhet i samverkan med IT-ansvarig Vi söker dig med följande egenskaper: * Analytisk. * God kommunikatör. Förmåga att uttrycka dig väl och pedagogiskt i tal och skrift. * Förmåga att organisera, strukturera, se samband och helhet . * Lyhörd, öppen, utåtriktad och ha lätt för att samarbeta. * Initiativrik, modig och uthållig. * En inspirerande, drivande och ansvarstagande ledare som kan entusiasmera, skapa delaktighet och engagemang. Vi söker dig med följande utbildning, kunskaper och erfarenhet: * Ekonom med högskoleutbildning med inriktning på redovisning och ekonomistyrning . * Erfarenhet av och goda kunskaper i redovisning, uppföljnings- och analysarbete samt arbete med ekonomi-/verksamhetsstyrning, budgetering och prognoser. * Erfarenhet av arbete med beslutsstödssystem som styrverktyg är meriterande. * Erfarenhet av att upprätta skrivelser t ex ekonomiska rapporter och kommentarer, utredningar. * Goda kunskaper om organisation, styrning, administrativa processer samt lagstiftning som är relevant för verksamheten. * Goda IT-kunskaper . * Goda ledaregenskaper.
Företag: Stiftelsen Östergötlands Länsteater
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Controller/Administrativ utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller/Administrativ utvecklare

Biljettkassör
Är du Östgötateaterns nästa biljettkassör/kassörska? Vi söker en serviceinriktad medarbetare till vår biljettkassa i Linköping. Tjänsten är på 75%. Som biljettkassör ansvarar du för försäljningen både i vår telefonbokning samt mot vår publik i teaterhuset. Du tar emot och bemöter publiken med hög servicegrad. Du säljer biljetter och abonnemang, svarar på frågor om våra föreställningar, ser till att säljmaterial finns tillgängligt och att biljetthallen är representativ utifrån teaterns profil. Vi söker dig som har mycket goda erfarenheter från servicesektorn. Vi ser att du snabbt kan hantera/ta till dig komplexa biljetthanteringssystem och att du kan hantera många olika typer av frågor från publik/kunder både på plats och i telefon. Du klarar lätt av många arbetsuppgifter samtidigt och klarar att fatta snabba beslut. - mycket goda kunskaper i olika kassasystem - hantera många förfrågningar - flexibel och stresstålig med gott tålamod - lyhörd och prestigelös - vana och intresse att hantera många olika typer av människor - stort intresse för teater Tjänsten innefattar kvälls- och helgarbete. Tillträde snarast. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Välkommen med din ansökan ? mejla personligt brev och cv till maria.hansson@ostgotateatern.se senast den 8 november.
Företag: Stiftelsen Östergötlands Länsteater
Ort: Linköping
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Biljettkassör jobb, Biljettkassör Linköping, Biljettkassör Stiftelsen Östergötlands Länsteater
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biljettkassör

Assistenter, Östergötlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu receptionister/telefonister! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som receptionist/telefonist hos vår kund kommer du att: - hantera återkommande arbetsuppgifter. - arbeta utifrån fastlagda rutiner. - hantera många kontakter med anställda och allmänhet. - göra enklare beräkningar, sammanställningar, diagram m m. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Assistenter, Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistenter, Östergötlands län

Vaktmästare, Östergötlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu vaktmästare! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - arbeta med kontorsservice. - samla in och dela ut post samt packa upp material och försändelser. - ställa i ordning och utrusta lokaler inför möten och konferenser. - ansvara för servicen av till exempel kopieringsmaskiner. - sköta tryckning och utskick av masstrycksaker samt lagerhållning av rapporter eller kursmaterial. - genomföra felsökningar rörande fastighet, rapportera och följa upp fel tillsammans med fastighetsägaren/fastighetsskötaren. Din profil Vi ser att du som söker tjänsten har: - utbildning inom aktuellt område. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori. - kunskaper i svenska. - grundkunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med kunskap avses att kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare, Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare, Östergötlands län

Administratörer, Östergötlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu administratörer! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som administratör hos vår kund kommer du att: - sköta administrativa rutiner. - planera och samordna. - arbeta utifrån fastlagda rutiner. - vara ett operativt stöd för verksamhet. - formulera brev, protokoll m m efter anvisningar om sakinnehåll. - fatta egna beslut utifrån redan kända handlingsalternativ. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Administratörer, Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratörer, Östergötlands län

Receptionist/Telefonist, Östergötlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu receptionister/telefonister! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som receptionist/telefonist hos vår kund kommer du att: - ge informationsservice till kunder och medarbetare. - ta emot besökare och bud. - vara behjälplig med myndighetens behov av service inom t. ex. bokning, kopiering, inköp eller registrering. - arbeta med myndighetens telefonservice såsom växel, anknytningar eller konferenser. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. - erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/Telefonist, Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/Telefonist, Östergötlands län

Handläggare, Östergötlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu handläggare! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - självständigt arbete utifrån riktlinjer och praxis. - utreda, granska och handlägga ärenden. - avrapportera utredningsresultat och ge förslag på beslut. - analysera och utvärdera arbetsuppgifter och projekt. - arbete av utredande och/eller samordnande karaktär. - genomföra och följa upp aktiviteter. - fatta beslut i enklare ärenden. Din profil Vi ser att du som söker tjänster har: - relevant högskoleutbildning - minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare, Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare, Östergötlands län

Registrator, Östergötlands län
StudentWork Sharper AB Om företaget Till statlig myndighet söker vi nu registrator! Studentwork samarbetar med ett flertal statliga myndigheter runt om i regionen vilket gör att vi har både kortare och längre uppdrag för dig. I det här uppdraget kommer du ingå i Studentworks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd av oss men arbetar som konsult ute hos kund. Dina arbetsuppgifter Som handläggare hos vår kund kommer du att: - hantera daglig postöppning, registrering, diarieföring, expediering, aktläggning och arkivering av diarieförda handlingar och ärenden. - kontakter med anställda och allmänhet vid offentliggörande av handlingar i enlighet med offentlighetsprincipen. Din profil Vi ser att du som söker tjänsten har: - gymnasium eller likvärdig utbildning. - registratorsutbildning på högskolenivå eller minst 5 års arbetslivserfarenhet inom aktuell yrkeskategori, har deltagit i eller utfört ett flertal liknande uppdrag. - erfarenhet av offentlig verksamhet. - goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift. - datakunskaper i kontorsstödsprogramvara. - kännedom om lagar och förordningar som styr offentlig verksamhet och registrators funktion och ansvar. Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor. Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Registrator, Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Registrator, Östergötlands län

Sommarjobb: Östergötlands län - gymnasium
Vattenfall Vattenfall Vattenfall erbjuder sommarjobb för gymnasiestuderande i Östergötlands län sommaren 2014 Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 34 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du. Vattenfall kan erbjuda studerande på gymnasienivå sommarjobb under 2014. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, om du i höst övergår till en ny utbildning eller avslutar din utbildning vårterminen 2014. Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som kandidat att få en inblick i vårt företag och för oss på Vattenfall är detta en möjlighet att lära känna dig som potentiella medarbetare och introducera vår verksamhet. Här följer några exempel på arbetsområden: Administration Teknisk dokumentation Ekonomi Fastighetsskötsel Mekaniskt underhåll Enklare montörsysslor Exempel på placeringsorter i detta län: Boxholm Kimstad Kisa Marviken Motala Norrköping Åtvidaberg Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV, personligt brev samt det ifyllda frågeformuläret. För information om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsassistent Karolina Cederblad via vår växel 08-739 50 00. Sista ansökningsdatum är 28 februari 2014. Välkommen med din ansökan!
Företag: Vattenfall
Ort: Motala
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb: Östergötlands län - gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb: Östergötlands län - gymnasium

Sommarjobb: Östergötlands län - högskola
Vattenfall Vattenfall Vattenfall erbjuder sommarjobb för högskolestuderande i Östergötlands län sommaren 2014 Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 34 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du. Vattenfall kan erbjuda studerande på högskolenivå sommarjobb under 2014. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, om du i höst övergår till en ny utbildning eller avslutar din utbildning vårterminen 2014. Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som kandidat att få en inblick i vårt företag och för oss på Vattenfall är detta en möjlighet att lära känna dig som potentiella medarbetare och introducera vår verksamhet. Här följer några exempel på arbetsområden: Administration Teknisk dokumentation Ekonomi Fastighetsskötsel Mekaniskt underhåll Enklare montörsysslor Exempel på placeringsorter i detta län: Boxholm Kimstad Kisa Marviken Motala Norrköping Åtvidaberg Ansök via länken nedan och bifoga ditt CV, personligt brev samt det ifyllda frågeformuläret. För information om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringsassistent Karolina Cederblad via vår växel 08-739 50 00. Sista ansökningsdatum är 28 februari 2014. Välkommen med din ansökan!
Företag: Vattenfall
Ort: Motala
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb: Östergötlands län - högskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb: Östergötlands län - högskola

Säljare Beläggning Örebro/Östergötlands län
NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Roads arbetar med allt från produktion av kross- och asfaltsprodukter till utförandet av beläggningsarbeten och vägservice.Säljare Beläggning NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar ständigt med att förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Roads arbetar med allt från produktion av stenmaterial- och asfaltsprodukter till utförandet av beläggningsarbeten och vägservice. Vi erbjuder dig nya möjligheter att utvecklas i vår framgångsrika verksamhet, med ett självständigt, omväxlande och intressant arbete tillsammans med duktiga medarbetare.   Rollen hos oss Du ansvarar för försäljning och marknad inom Örebro och Östergötlands län. Du arbetar självständigt och driver hela säljprocessen i dialog med den lokala produktionspersonalen, samtidigt som du samverkar med dina säljkollegor för att nå distriktets och regionens uppsatta försäljningsmål. Du har ansvar för hela affären från nätverkande och bearbetning av kunder till förhandlingar och uppföljning. Rollen innebär även att utöka försäljningen till befintliga kunder genom att marknadsföra produkter från NCC Roads hela värdekedja. Dina erfarenheter Vi söker dig som har ett sinne för försäljning och är tekniskt intresserad. Du kan identifiera nya affärsmöjligheter och trivs i förhandlingssituationer. Vi tror att du har en ekonomisk eller teknisk utbildning och har relevant erfarenhet från byggbranschen. Ett stort kontaktnät inom branschen är starkt meriterande. Dina egenskaper För att vara framgångsrik i rollen som säljare hos oss måste du ha kännedom om vår bransch och ha sinne för goda affärer. Du måste vara bra på att samarbeta men samtidigt ha förmågan att arbeta självständigt med stort engagemang och driv. Arbetet kräver god social kompetens och att du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer såväl internt som externt. Som säljare är du initiativrik, målmedveten och resultatorienterad. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi ser också att du har datavana och goda kunskaper i engelska.   Ytterligare information Anställningsformen är tillsvidare med placeringsort enligt överenskommelse. B - körkort är ett krav Vi erbjuder Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.   Vill du veta mer om rollen som säljare hos oss? Kontakta gärna Area Manager Mattias Edström. Vid allmänna frågor kontakta HR-generalist Anna Törngren. Registrera din ansökan och ditt CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, sista ansökningsdag är dock den 28 februari 2014. Välkommen med din ansökan
Företag: NCC
Ort: Örebro
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Beläggning Örebro/Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Beläggning Örebro/Östergötlands län

Sommarpersonal till Östergötlands län
Butiksnamn: Österbymo Antal anställda: 2 Vi söker engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå och imponera på våra kunder! Om oss Vi som arbetar på Systembolaget har ett viktigt uppdrag, som handlar om att minska alkoholens skadeverkningar. Samtidigt ska man kunna njuta av ett gott öl eller vin till middagen, och där vill vi gärna bidra med vår expertis och inspirera våra kunder i valet av drycker. Vår främsta ledstjärna är god service och vi arbetar aktivt med att utveckla kundmötet i alla butiker. Att kombinera ansvar med god service är vår största utmaning. Våra värderingar vägleder oss i vårt dagliga arbete – vi är omtänksamma, kunniga och inspirerande. Rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Din viktigaste uppgift är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du och dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor. Sommaranställningen kan löpa från juni till augusti med möjlighet till förlängning. Vi har behov av dig som kan jobba allt från tre veckor till tre månader. De flesta av våra butiker har behov av deltidsanställningar men även heltid förekommer. Om dig Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov. Det är viktigt att du brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du har fyllt 20 år. Arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer. Introduktion För att du ska få en inspirerande start i Systembolaget erbjuder vi ett introduktionsprogram speciellt anpassat för sommaranställda där du får kunskap om företaget samt utbildning i mat och dryck. Ansökan Välj butik i rutan till höger och tryck på Ansök. Sista ansökningsdatum är den 9 mars. Vissa butiker kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte ta emot ansökningar som kommer via e-post eller brev. Systembolaget arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.
Företag: Systembolaget AB
Ort: Ydre
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarpersonal till Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarpersonal till Östergötlands län

Sommarpersonal till Östergötlands län
Butiksnamn: Boxholm Antal anställda: 3 Vi söker engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå och imponera på våra kunder! Om oss Vi som arbetar på Systembolaget har ett viktigt uppdrag, som handlar om att minska alkoholens skadeverkningar. Samtidigt ska man kunna njuta av ett gott öl eller vin till middagen, och där vill vi gärna bidra med vår expertis och inspirera våra kunder i valet av drycker. Vår främsta ledstjärna är god service och vi arbetar aktivt med att utveckla kundmötet i alla butiker. Att kombinera ansvar med god service är vår största utmaning. Våra värderingar vägleder oss i vårt dagliga arbete – vi är omtänksamma, kunniga och inspirerande. Rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Din viktigaste uppgift är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du och dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor. Sommaranställningen kan löpa från juni till augusti med möjlighet till förlängning. Vi har behov av dig som kan jobba allt från tre veckor till tre månader. De flesta av våra butiker har behov av deltidsanställningar men även heltid förekommer. Om dig Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov. Det är viktigt att du brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du har fyllt 20 år. Arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer. Introduktion För att du ska få en inspirerande start i Systembolaget erbjuder vi ett introduktionsprogram speciellt anpassat för sommaranställda där du får kunskap om företaget samt utbildning i mat och dryck. Ansökan Välj butik i rutan till höger och tryck på Ansök. Sista ansökningsdatum är den 9 mars. Vissa butiker kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte ta emot ansökningar som kommer via e-post eller brev. Systembolaget arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.
Företag: Systembolaget AB
Ort: Boxholm
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarpersonal till Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarpersonal till Östergötlands län

Samplingspersonal i Norrköping
Creative Channels är en PR- och eventbyrå som satsar genomgående på mer personliga och mer familjära marknadsaktiviteter och kundkontakter. Hos oss finner ni allt från PR-event till sampling till unika egna koncept. Creative Channels har några av Sveriges största varumärken som uppdragsgivare.??? Vi söker personer som är av samma skrot och korn som oss, glada personer med en härlig personlighet. ??Välkommen med Din ansökan till oss! Är du en driven, social och glad person som letar efter extra jobb? Har du en kompis som du skulle kunna tänka dig jobba med? Sök båda två! Creative Channels söker personer som ska få jobba med oss och dela ut startpaket åt våran kund Comviq. Man ska kunna jobba 2 gånger i veckan. Arbetstid: Uppskattat tid ca 3 timmar / Dag Tid: Dagtid, ofta start kl:13.00 Anställningsform: Projektanställd Anställningslängd: 2 arbetsdagar / tillfälle Lön: 800 SEK + 12% semesterersättning Då många av våra uppdrag är av karaktären "extrajobb" ser vi oss också naturligt som ett steg på vägen i din framtida karriär, och vi vill därför gärna ställa upp som referens när det är dags för dig att avancera! Gemensamt för alla våra uppdrag är att vi kräver av Dig att du är duktig på att jobba självständigt, att du tar initiativ och löser eventuella problem som uppstår och att konceptet "ge alltid god service" sitter i ryggraden! Att jobba som samplingspersonal innebär att Du är en fantastiskt glad människa som är fullkomligt orädd för att ta kontakt med nya människor och som vet vad samarbete och positiv kommunikation innebär! Du registrerar dig genom att besöka www.creativechannels.recruto.se och leta upp rätt tjänst. OBS! Vi tar inte emot ansökningar vi telefon eller mail!
Företag: Creative Channels Östergötlands län
Ort: Norrköping
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Samplingspersonal i Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samplingspersonal i Norrköping

Samplingspersonal i Linköping
Creative Channels är en PR- och eventbyrå som satsar genomgående på mer personliga och mer familjära marknadsaktiviteter och kundkontakter. Hos oss finner ni allt från PR-event till sampling till unika egna koncept. Creative Channels har några av Sveriges största varumärken som uppdragsgivare.??? Vi söker personer som är av samma skrot och korn som oss, glada personer med en härlig personlighet. ??Välkommen med Din ansökan till oss! Är du en driven, social och glad person som letar efter extra jobb? Har du en kompis som du skulle kunna tänka dig jobba med? Sök båda två! Creative Channels söker personer som ska få jobba med oss och dela ut startpaket åt våran kund Comviq. Man ska kunna jobba 2 gånger i veckan. Arbetstid: Uppskattat tid ca 3 timmar / Dag Tid: Dagtid, ofta start kl:13.00 Anställningsform: Projektanställd Anställningslängd: 2 arbetsdagar / tillfälle Lön: 800 SEK + 12% semesterersättning Då många av våra uppdrag är av karaktären "extrajobb" ser vi oss också naturligt som ett steg på vägen i din framtida karriär, och vi vill därför gärna ställa upp som referens när det är dags för dig att avancera! Gemensamt för alla våra uppdrag är att vi kräver av Dig att du är duktig på att jobba självständigt, att du tar initiativ och löser eventuella problem som uppstår och att konceptet "ge alltid god service" sitter i ryggraden! Att jobba som samplingspersonal innebär att Du är en fantastiskt glad människa som är fullkomligt orädd för att ta kontakt med nya människor och som vet vad samarbete och positiv kommunikation innebär! Du registrerar dig genom att besöka www.creativechannels.recruto.se och leta upp rätt tjänst. OBS! Vi tar inte emot ansökningar vi telefon eller mail!
Företag: Creative Channels Östergötlands län
Ort: Linköping
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Samplingspersonal i Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samplingspersonal i Linköping

Projektledare/Projektledning WSP Östergötlands län
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus och Industri, transport och infrastruktur och Miljö och Energi. Tillsammans har vi 15000 medarbetare på över 300 kontor i 35 länder. I Sverige har vi omkring 2500 medarbetare. Vi söker nu en Projektledare/Projekteringsledare till vårt kontor i Norrköping/Linköping!    Du ansvarar och leder olika projekt inom bygg eller mark, stora som små eller delar därav.   Du är ett projektstöd och biträder projektledningen i funktionen som Bitr. Projektledare/projekteringsledare.  Du är projektledningens stöd i projekte och ansvarar för den dagliga kontakten med projektören med syftet att underlätta samarbetet och projekteringen. Arbetet bedrivs i projektform där Du samverkar med interna specilaister och externa aktörer. I många sammanhang står Du i centrum för frågor knutna till planerings-, projekterings- och entreprendaverksamhet. En viktig del i arbetet är kommunikation med berörda kunder och samråd med andra myndigheter. Du bevakar och dokumenterar att kontraktens krav uppfylls samt bistår projektledaren med underlag inför beslut om ändrings- och tilläggsarbeten. Du ska identifiera, analysera, följa upp och lämna förslag till hantering av olika ärenden inom projekten. - Tillse att projektarbeten följer den formella processen enligt väglagen och miljöbalken - Se till att erforderliga handlingar (tex förstudie, arbetsplan och bygghandling) tas fram för upphandling av konsult eller entreprenör. - Leda och styra projekteringsmöten - Uppföljnings- och prognosarbeten avseende projekteringsläget, ekonomi och tidplaner - Kvalitetsarbete, riskhantering, arbetsmiljö - Samverka med teknikstöd för att säkerställa kvalitet i projekten Identifiera problemområden samt ge råd till projektledaren inför beslut om förebyggande och korrigerande åtgärder. - Kontakt med berörda intressenter som kommuner, länsstyrelse, mark- och ledningsägare etc. Vi ser att Du har minst gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kompetens. Du är väl förtrogen med Microsoft Word och Excel. Innehar B körkort. Meriterande är utbildning Hjälp på väg. Sök tjänsten via www.intendab.com senast den 28 juli 2014.
Företag: INTEND AB
Ort: Linköping
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare/Projektledning WSP Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare/Projektledning WSP Östergötlands län

Samplingspersonal i Norrköping
Creative Channels är en PR- och eventbyrå som satsar genomgående på mer personliga och mer familjära marknadsaktiviteter och kundkontakter. Hos oss finner ni allt från PR-event till sampling till unika egna koncept. Creative Channels har några av Sveriges största varumärken som uppdragsgivare.??? Vi söker personer som är av samma skrot och korn som oss, glada personer med en härlig personlighet. ??Välkommen med Din ansökan till oss! Är du en driven, social och glad person som letar efter extra jobb? Har du en kompis som du skulle kunna tänka dig jobba med? Sök båda två! Creative Channels söker personer som ska få jobba med oss och dela ut startpaket åt våran kund Comviq. Man ska kunna jobba 2 gånger i veckan. Arbetstid: Uppskattat tid ca 3 timmar / Dag Tid: Dagtid, ofta start kl:13.00 Anställningsform: Projektanställd Anställningslängd: 2 arbetsdagar / tillfälle Lön: 800 SEK + 12% semesterersättning Då många av våra uppdrag är av karaktären "extrajobb" ser vi oss också naturligt som ett steg på vägen i din framtida karriär, och vi vill därför gärna ställa upp som referens när det är dags för dig att avancera! Gemensamt för alla våra uppdrag är att vi kräver av Dig att du är duktig på att jobba självständigt, att du tar initiativ och löser eventuella problem som uppstår och att konceptet "ge alltid god service" sitter i ryggraden! Att jobba som samplingspersonal innebär att Du är en fantastiskt glad människa som är fullkomligt orädd för att ta kontakt med nya människor och som vet vad samarbete och positiv kommunikation innebär! Du registrerar dig genom att besöka www.creativechannels.recruto.se och leta upp rätt tjänst. OBS! Vi tar inte emot ansökningar vi telefon eller mail!
Företag: Creative Channels Östergötlands län
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Samplingspersonal i Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samplingspersonal i Norrköping

Samplingspersonal i Linköping
Creative Channels är en PR- och eventbyrå som satsar genomgående på mer personliga och mer familjära marknadsaktiviteter och kundkontakter. Hos oss finner ni allt från PR-event till sampling till unika egna koncept. Creative Channels har några av Sveriges största varumärken som uppdragsgivare.??? Vi söker personer som är av samma skrot och korn som oss, glada personer med en härlig personlighet. ??Välkommen med Din ansökan till oss! Är du en driven, social och glad person som letar efter extra jobb? Har du en kompis som du skulle kunna tänka dig jobba med? Sök båda två! Creative Channels söker personer som ska få jobba med oss och dela ut startpaket åt våran kund Comviq. Man ska kunna jobba 2 gånger i veckan. Arbetstid: Uppskattat tid ca 3 timmar / Dag Tid: Dagtid, ofta start kl:13.00 Anställningsform: Projektanställd Anställningslängd: 2 arbetsdagar / tillfälle Lön: 800 SEK + 12% semesterersättning Då många av våra uppdrag är av karaktären "extrajobb" ser vi oss också naturligt som ett steg på vägen i din framtida karriär, och vi vill därför gärna ställa upp som referens när det är dags för dig att avancera! Gemensamt för alla våra uppdrag är att vi kräver av Dig att du är duktig på att jobba självständigt, att du tar initiativ och löser eventuella problem som uppstår och att konceptet "ge alltid god service" sitter i ryggraden! Att jobba som samplingspersonal innebär att Du är en fantastiskt glad människa som är fullkomligt orädd för att ta kontakt med nya människor och som vet vad samarbete och positiv kommunikation innebär! Du registrerar dig genom att besöka www.creativechannels.recruto.se och leta upp rätt tjänst. OBS! Vi tar inte emot ansökningar vi telefon eller mail!
Företag: Creative Channels Östergötlands län
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Samplingspersonal i Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samplingspersonal i Linköping

Östgötateatern söker erfaren perukmakare/maskör
Tjänsten som är en tillsvidareanställning på heltid innebär både design och tillverkning till produktionerna samt att arbeta i föreställningen. Vår maskavdelning består av två fasta heltidstjänster som kompletteras med extraanställningar. Du som söker bör ha en mångsidig erfarenhet av yrkets alla delar eftersom du kommer att arbeta självständigt tillsammans med scenograf/regissör. Du har dessutom ett ekonomiskt produktionsansvar .
Företag: Stiftelsen Östergötlands Länsteater
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Östgötateatern söker erfaren perukmakare/maskör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Östgötateatern söker erfaren perukmakare/maskör

Sampling - Dela ut gratisprodukter i Norrköping
Creative Channels är en PR- och eventbyrå som satsar genomgående på mer personliga och mer familjära marknadsaktiviteter. Hos oss finner ni allt från PR-event till sampling till unika egna koncept. Creative Channels har några av Sveriges största varumärken som uppdragsgivare. ???Vi söker personer som är av samma skrot och korn som oss, glada personer med en härlig personlighet. ??Välkommen med Din ansökan! Är du en driven, social och glad person som letar efter extrajobb, med möjlighet för fortsatt jobb? Creative Channels söker personer som ska få jobba med oss och dela ut gratisprodukter åt vår kund Miljonlotteriet. Vi kommer besöka de centrala delarna av staden för att fira 50 år med miljonlotteriet med alla! Vem är du? Du är en fantastiskt glad människa som är fullkomligt orädd för att ta kontakt med nya människor, som dessutom vet vad samarbete och positiv kommunikation innebär! Du har haft flera jobb tidigare och har erfarenhet från olika arbetssituationer. Du är över 20 år. Gemensamt för alla våra uppdrag är att vi kräver av Dig att du är duktig på att jobba självständigt, att du tar initiativ och löser eventuella utmaningar som uppstår under arbetsdagen. Att man dessutom månar om service till de människor man träffar gillar vi! Arbetstid: Uppskattat 8 timmar Anställningsform: Projektanställd Anställningslängd: 1 arbetsdag (Med goda chanser till förlängning med löpande arbetstillfällen) Lön: 1000 + 12% semesterersättning Du registrerar dig genom att besöka www.creativechannels.recruto.se och leta upp rätt tjänst. Har du en vän som du skulle kunna tänka dig jobba med? Sök båda två! OBS! Vi tar inte emot ansökningar vi telefon eller mail!
Företag: Creative Channels Östergötlands län
Ort: Norrköping
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sampling - Dela ut gratisprodukter i Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sampling - Dela ut gratisprodukter i Norrköping

Sampling - Dela ut gratisprodukter i Linköping
Creative Channels är en PR- och eventbyrå som satsar genomgående på mer personliga och mer familjära marknadsaktiviteter. Hos oss finner ni allt från PR-event till sampling till unika egna koncept. Creative Channels har några av Sveriges största varumärken som uppdragsgivare. ???Vi söker personer som är av samma skrot och korn som oss, glada personer med en härlig personlighet. ??Välkommen med Din ansökan! Är du en driven, social och glad person som letar efter extrajobb, med möjlighet för fortsatt jobb? Creative Channels söker personer som ska få jobba med oss och dela ut gratisprodukter åt vår kund Miljonlotteriet. Vi kommer besöka de centrala delarna av staden för att fira 50 år med miljonlotteriet med alla! Vem är du? Du är en fantastiskt glad människa som är fullkomligt orädd för att ta kontakt med nya människor, som dessutom vet vad samarbete och positiv kommunikation innebär! Du har haft flera jobb tidigare och har erfarenhet från olika arbetssituationer. Du är över 20 år. Gemensamt för alla våra uppdrag är att vi kräver av Dig att du är duktig på att jobba självständigt, att du tar initiativ och löser eventuella utmaningar som uppstår under arbetsdagen. Att man dessutom månar om service till de människor man träffar gillar vi! Arbetstid: Uppskattat 8 timmar Anställningsform: Projektanställd Anställningslängd: 1 arbetsdag (Med goda chanser till förlängning med löpande arbetstillfällen) Lön: 1000 + 12% semesterersättning Du registrerar dig genom att besöka www.creativechannels.recruto.se och leta upp rätt tjänst. Har du en vän som du skulle kunna tänka dig jobba med? Sök båda två! OBS! Vi tar inte emot ansökningar vi telefon eller mail!
Företag: Creative Channels Östergötlands län
Ort: Linköping
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sampling - Dela ut gratisprodukter i Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sampling - Dela ut gratisprodukter i Linköping

STUDENT BRAND AMBASSADOR FÖR COMVIQ
Creative Channels är en PR- och Eventbyrå som satsar genomgående på mer personliga och mer familjära marknadsaktiviteter och kundkontakter. Hos oss finner ni allt från PR-event till sampling till unika egna koncept. Creative Channels har några av Sveriges största varumärken som uppdragsgivare. Vi söker personer som är av samma skrot och korn som oss, glada personer med en härlig personlighet. Välkommen med Din ansökan till oss! OM TJÄNSTEN Vill du ha världens bästa extrajobb och få en ännu roligare studenttid? Nu söker vi Student Brand Ambassadors (SBA) i tio studentstäder runt om i Sverige, där du blir Comviqs ansikte utåt mot studenterna. Du blir alltså ambassadör för en riktigt bra produkt och för ett modernt och nytänkande företag! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att få löpande arbetsuppgifter som är mycket varierande och som ständigt förnyas. Hos oss jobbar du kreativt med att marknadsföra och sälja in Comviqs studentabonnemang på olika sätt och genomföra olika marknadsaktiviteter och event. Du jobbar mycket självständigt och får utrymme att lägga upp ditt arbete själv. Arbetet som SBA kommer bland annat att innefatta: - Genomföra marknadsaktiviteter på din studentort - Affischera och informera studenter om kommande event, kampanjer etc. - Skapa samarbeten med kårer, caféer, bibliotek etc. - Nätverka som Comviqs "Student Brand Ambassador" - Dela ut direktreklam till studentbostäder - Hitta nya kreativa sätt hur vi kan nå studenter KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har massor av energi och en vilja att alltid göra ett otroligt bra jobb. Du älskar att socialisera, både på fester och i studentkorridoren. Du har en personlighet som är lätt att tycka om och du är ofta med "där det händer". Som SBA har du ständig kontakt med studenterna på din skola. Därför är det bra om du har ett stort nätverk och mycket kontakter inom kårverksamheterna. - Du studerar på universitet och har åtminstone ett år kvar av dina studier - Du är inte rädd för att vara säljdriven - Du är engagerad i studentaktiviteter, till exempel i kårverksamhet, föreningar etc. - Du är prestigelös och orädd för att ta kontakt med nya människor - Du är social, ansvarstagande och har alltid ett leende på läpparna DE STÄDER VI REKRYTERAR I ÄR: Växjö/Kalmar, Linnéuniversitetet Linköping, Linköpings universitet Tjänsten är på 20 timmar/månaden, projektanställning terminsvis. Lön: 110 SEK/tim Tillträde: Snarast Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Creative Channels Östergötlands län
Ort: Norrköping
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga STUDENT BRAND AMBASSADOR FÖR COMVIQ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STUDENT BRAND AMBASSADOR FÖR COMVIQ

STUDENT BRAND AMBASSADOR FÖR COMVIQ
Creative Channels är en PR- och Eventbyrå som satsar genomgående på mer personliga och mer familjära marknadsaktiviteter och kundkontakter. Hos oss finner ni allt från PR-event till sampling till unika egna koncept. Creative Channels har några av Sveriges största varumärken som uppdragsgivare. Vi söker personer som är av samma skrot och korn som oss, glada personer med en härlig personlighet. Välkommen med Din ansökan till oss! OM TJÄNSTEN Vill du ha världens bästa extrajobb och få en ännu roligare studenttid? Nu söker vi Student Brand Ambassadors (SBA) i tio studentstäder runt om i Sverige, där du blir Comviqs ansikte utåt mot studenterna. Du blir alltså ambassadör för en riktigt bra produkt och för ett modernt och nytänkande företag! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att få löpande arbetsuppgifter som är mycket varierande och som ständigt förnyas. Hos oss jobbar du kreativt med att marknadsföra och sälja in Comviqs studentabonnemang på olika sätt och genomföra olika marknadsaktiviteter och event. Du jobbar mycket självständigt och får utrymme att lägga upp ditt arbete själv. Arbetet som SBA kommer bland annat att innefatta: - Genomföra marknadsaktiviteter på din studentort - Affischera och informera studenter om kommande event, kampanjer etc. - Skapa samarbeten med kårer, caféer, bibliotek etc. - Nätverka som Comviqs "Student Brand Ambassador" - Dela ut direktreklam till studentbostäder - Hitta nya kreativa sätt hur vi kan nå studenter KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har massor av energi och en vilja att alltid göra ett otroligt bra jobb. Du älskar att socialisera, både på fester och i studentkorridoren. Du har en personlighet som är lätt att tycka om och du är ofta med "där det händer". Som SBA har du ständig kontakt med studenterna på din skola. Därför är det bra om du har ett stort nätverk och mycket kontakter inom kårverksamheterna. - Du studerar på universitet och har åtminstone ett år kvar av dina studier - Du är inte rädd för att vara säljdriven - Du är engagerad i studentaktiviteter, till exempel i kårverksamhet, föreningar etc. - Du är prestigelös och orädd för att ta kontakt med nya människor - Du är social, ansvarstagande och har alltid ett leende på läpparna DE STÄDER VI REKRYTERAR I ÄR: Växjö/Kalmar, Linnéuniversitetet Linköping Tjänsten är på 20 timmar/månaden, projektanställning terminsvis. Lön: 110 SEK/tim Tillträde: Snarast Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Creative Channels Östergötlands län
Ort: Linköping
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga STUDENT BRAND AMBASSADOR FÖR COMVIQ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STUDENT BRAND AMBASSADOR FÖR COMVIQ

Projektledare/Projektledning WSP Östergötlands län
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus och Industri, transport och infrastruktur och Miljö och Energi. Tillsammans har vi 15000 medarbetare på över 300 kontor i 35 länder. I Sverige har vi omkring 2500 medarbetare. Vi söker nu en Projektledare/Projekteringsledare till vårt kontor i Norrköping/Linköping!    Du ansvarar och leder olika projekt inom bygg eller mark, stora som små eller delar därav.   Du är ett projektstöd och biträder projektledningen i funktionen som Bitr. Projektledare/projekteringsledare.  Du är projektledningens stöd i projekte och ansvarar för den dagliga kontakten med projektören med syftet att underlätta samarbetet och projekteringen. Arbetet bedrivs i projektform där Du samverkar med interna specilaister och externa aktörer. I många sammanhang står Du i centrum för frågor knutna till planerings-, projekterings- och entreprendaverksamhet. En viktig del i arbetet är kommunikation med berörda kunder och samråd med andra myndigheter. Du bevakar och dokumenterar att kontraktens krav uppfylls samt bistår projektledaren med underlag inför beslut om ändrings- och tilläggsarbeten. Du ska identifiera, analysera, följa upp och lämna förslag till hantering av olika ärenden inom projekten. - Tillse att projektarbeten följer den formella processen enligt väglagen och miljöbalken - Se till att erforderliga handlingar (tex förstudie, arbetsplan och bygghandling) tas fram för upphandling av konsult eller entreprenör. - Leda och styra projekteringsmöten - Uppföljnings- och prognosarbeten avseende projekteringsläget, ekonomi och tidplaner - Kvalitetsarbete, riskhantering, arbetsmiljö - Samverka med teknikstöd för att säkerställa kvalitet i projekten Identifiera problemområden samt ge råd till projektledaren inför beslut om förebyggande och korrigerande åtgärder. - Kontakt med berörda intressenter som kommuner, länsstyrelse, mark- och ledningsägare etc. Vi ser att Du har minst gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kompetens. Du är väl förtrogen med Microsoft Word och Excel. Innehar B körkort. Meriterande är utbildning Hjälp på väg. Sök tjänsten via www.intendab.com snarast.
Företag: INTEND AB
Ort: Linköping
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare/Projektledning WSP Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare/Projektledning WSP Östergötlands län

Projektledare/Projektledning WSP Östergötlands län
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus och Industri, transport och infrastruktur och Miljö och Energi. Tillsammans har vi 15000 medarbetare på över 300 kontor i 35 länder. I Sverige har vi omkring 2500 medarbetare. ”De funderingar och problemställningar jag ställs inför i mitt arbete diskuterar jag gärna med mina kollegor. Det känns som en förmån och samtidigt tryggt att både få ta del av deras kunskap såväl som att bidra själv.” Är du en person som känner ansvar för att lämna över en hållbar värld till nästa generation och bidra till en långsiktig hållbar samhällsutveckling? Bygger du förtroende genom att låta ärlighet och etiska frågor prägla ditt arbete? Tycker du om att ligga steget före? Känner du att ett nätverk av engagerade medarbetare kan utnyttjas för att erbjuda kunden ett mervärde? Är du intresserad av att agera för samverkan och i alla led? – Då delar du våra värderingar på WSP! Responsibilities Att hitta balans i sin vardag med familj, arbete och fritid upplevs av många som svårt oavsett ålder eller var i karriären man befinner sig. Att sätta gränser och finna stöd är viktiga komponenter i strävan att få ihop livspusslet. Om du, precis som vi, anser: •att det är individens förmåga som ska stå i centrum och att det finns ett värde i att både dela med sig av sin kunskap till kollegor likväl som att kunna be om råd när det behövs. •att en platt organisation med öppna dörrar både till kollegor och chefer främjar ett öppet klimat och korta kontaktvägar. •att varierade arbetsuppgifter är utvecklande. •att kompetensutveckling planeras och sker kopplat till uppdrag och den roll som du har. •att mångfald är berikande. •att ett tydligt projektstyrningssystem underlättar vardagen i arbetet. - Då kan du bli en del av vår kultur! Vår goda lönsamhet under lång tid har inneburit att vi har kunnat arbeta med utveckling av vårt arbetssätt på individ och avdelningsnivå. Exempelvis så har WSP Management har under många år följt och utvecklat arbetet med BIM. Vi utvecklar ständigt alla våra uppdragprocesser i vårt verksamhetssystem men vi ser att BIM inom en snar framtid kommer vara en naturlig del av våra uppdragsprocesser. Här öppnas nya och kraftfulla möjligheter att styra och kontrollera projektens olika skeden. Om du känner igen dig i följande: •jag vill vara med och utvecklas tillsammans med WSP Management. •jag gillar att utforska nya arbetssätt och att tänja mina egna gränser. •jag ser möjligheter och utveckling istället för problem och avtrappning. •jag vill arbeta i profilprojekt tillsammans med branschens bästa arbetskamrater. •jag har ett stort driv och höga ambitioner. - Då passar du in i vårat arbetssätt! Requirements Vi arbetar med bygg- och anläggningsrelaterade tjänster inom segmenten handel, vård, utbildning, kontor, bostadsrättsföreningar, industri och infrastruktur. Har du någon av följande kvalifikationer? •0-2 år i branschen med baskunskaper av byggadministration •2-5 år i branschen med erfarenhet av berörd roll •6 - 10 år i branschen för dig mitt i karriären som är trygg i rollen •ca 20 år i branschen för dig som är seniorkonsult i berörd roll Är du intresserad av någon av följande roller? •Projektledare, för mindre till stora projekt •Byggledare •Projekteringsledare •Kontrollansvarig enligt PBL •Installationsledare •Projektingenjör, som parhäst till erfarna projektledare •Besiktningsman Om du delar våra värderingar, är kommunikativ, affärsmässig och känner att du vill vara delaktig i vår kultur och målsättning att expandera, så vill vi på WSP ha kontakt med dig!   Vi ser att Du har minst gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande kompetens. Du är väl förtrogen med Microsoft Word och Excel. Innehar B körkort. Meriterande är utbildning Hjälp på väg. Vid eventuella frågor kontakta Cecilia Björkegren, INTEND på cecilia@intendab.com alt. 0705-382585. Sök tjänsten via www.intendab.com snarast.
Företag: INTEND AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare/Projektledning WSP Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare/Projektledning WSP Östergötlands län

Arbetsförmedlare till Östergötlands län
Vill du vara med och bidra till Sveriges utveckling och välstånd genom att vara delaktig i att fler människor har ett arbete att gå till och arbetsgivarna har den kompetens de efterfrågar? Det är en förlust varje dag en människa vill och kan arbeta utan att ha ett jobb att gå till. Inte bara för den enskilda, utan även för den arbetsgivare som har potential att växa om de hittar rätt person. Det har Sverige inte råd med. Vi söker nu arbetsförmedlare till Östergötlands län som vill vara en naturlig länk mellan arbetsgivare som behöver rätt kompetens och arbetssökande som önskar ett nytt arbete. Arbetsförmedlingen befinner sig mitt i ett stort och viktigt förnyelsearbete, därför letar vi efter dig som vill vara med på vår förändringsresa. Den innebär ökat fokus på större mervärde för både kunderna och myndigheten. En viktig del i vårt förnyelsearbete handlar om att utveckla relationerna med arbetsgivare och att hjälpa företag att på ett effektivt sätt hitta rätt kompetens. Läs mer om vår organisation och vårt myndighetsuppdrag på vår hemsida www.arbetsformedlingen.se I arbetet som arbetsförmedlare tar du initiativ till möten med arbetsgivare, skapar goda arbetsgivarrelationer och är aktiv i matchningen mellan arbetsgivarens behov och den arbetssökandes kompetens. I din vardag möter du också arbetssökande som behöver stöd i att få ett arbete. Vid dessa möten identifierar du deras behov och erbjuder dem hjälp och service med målet att få ett arbete. Arbetet kräver att du arbetar proaktivt och tar egna initiativ utifrån givna ramar och regelverk. Att tolka och tillämpa regelverket samt informera om och följa upp arbetslöshetsförsäkringen på ett rättssäkert sätt är andra viktiga delar av arbetet. I arbetet ingår att dokumentera och arbeta med administration i våra IT-system. De direktiv du arbetar utifrån kan snabbt förändras. Det är därför viktigt att du lätt kan anpassa dig till förändringar och nya förutsättningar samt att du har struktur och kan prioritera i arbetet. Den miljö du arbetar i är kundintensiv med krav på hög servicenivå och tydlighet i myndighetsuppdraget. Kompetenskrav -Krav ställs på högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system). Alternativt är du eller har du varit anställd som arbetsförmedlare vid Arbetsförmedlingen och har goda kunskaper om vårt uppdrag samt bedöms ha goda förutsättningar att leva upp till dagens krav på arbetsförmedlare -Minst 2 års arbetslivserfarenhet -Intresse för arbetsmarknadsfrågor Rollen som arbetsförmedlare ställer krav på att du är -Kundorienterad och inriktad på samarbete, dvs du fokuserar på kunderna och kundernas upplevelse och lägger stor vikt och tid på kundvård och på att bygga långsiktiga relationer -Proaktiv, självständig och tar ansvar för dina handlingar vilket påverkar verksamhetens resultat -Flexibel och ser möjligheter i förändringar samtidigt som du har långsiktigt perspektiv med fokus på helheten -Kommunikativ och lyhörd samt har god förmåga att analysera, planera och prioritera rätt saker i ditt arbete Meriterande -Erfarenhet av kvalificerad uppsökande tjänsteförsäljning gentemot företag och/eller offentlig sektor -God kännedom av arbetsmarknaden och kontakter med näringslivet utifrån ett lokalt perspektiv -B-körkort Eftersom du kommer att arbeta med att möta arbetsgivare med rekryteringsbehov och arbetssökande som befinner sig i en förändringssituation, lägger vi mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Övrigt I Östergötland finns 4 Arbetsförmedlingar. Behovet av nya arbetsförmedlare varierar på de olika kontoren. Placering blir på någon av Arbetsförmedlingarna i länet. Resor förekommer i tjänsten. Anställningen är på heltid men arbetstiden kan anpassas utifrån arbets­förmåga. Vi tillämpar sex månaders provanställning och tillträde enligt överenskommelse. Arbetsförmedlingen erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, religion, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder. Vi ser även positivt på om du har kunskaper i något av våra minoritetsspråk. Ansökan Välkommen med din ansökan märkt med dnr Af-2014/572501 senast den 5 december 2014. Vi tar emot din ansökan elektroniskt via vårt rekryteringssystem. Bifoga ett CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev. Vi vill också att du svarar på ett antal frågor i samband med din ansökan. Observera att all kommunikation i rekryteringsprocessen sker via mail. I processen används ett screening test.
Företag: Arbetsförmedlingen
Ort: Linköping
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsförmedlare till Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsförmedlare till Östergötlands län

PEDAGOG TILL FÖRESTÄLLNINGEN TRUE COLORS PÅ UNG SCEN/ÖST
Vi söker en pedagog som under våren ska arbeta med pedagogiskt material för högstadiet och gymnasiet kopplat till klassrumsföreställningen "True colors" på ung scen/öst. Pedagogen ska - utveckla ett pedagogiskt material kopplat till föreställningens tematik och leda pass utifrån detta med skolklasser som sett föreställningen - vara med på föreställningens turné över hela Östergötland - vara teaterns kontaktperson mot skolorna inför föreställning - arbeta i nära dialog med ensemble, regissör, konstnärlig ledare och administration på ung scen/öst/Östgötateatern - utforma en plan för sitt eget arbete och driva arbetet självständigt i dialog med teatern Önskad kompetens: - utbildad och erfaren pedagog, gärna med erfarenhet av högstadie- och gymnasieklasser - stor erfarenhet av att arbeta i skolans värld och med barn och unga - djup kunskap om rasism och rasismens mekanismer - kunnig och utbildad i intersektionella perspektiv - kunskap om och nätverk inom Östergötland - B-körkort Vi ser gärna sökande med egna erfarenheter av rasifiering. Du får gärna ha erfarenhet av scenkonst, men det är inte ett krav.
Företag: Stiftelsen Östergötlands Länsteater
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga PEDAGOG TILL FÖRESTÄLLNINGEN TRUE COLORS PÅ UNG SCEN/ÖST jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PEDAGOG TILL FÖRESTÄLLNINGEN TRUE COLORS PÅ UNG SCEN/ÖST

Östergötlands län högskola
Vattenfall kan erbjuda sommarjobb för studerande på högskolenivå. Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som kandidat att få en inblick i vårt företag och för oss på Vattenfall är detta en möjlighet att lära känna dig som potentiella medarbetare och introducera vår verksamhet. Vi söker dig som: - minst fyller 16 år under 2015 - har sommaruppehåll från pågående studier, i höst övergår till en ny utbildning eller avslutar din utbildning vårterminen 2015 - har relevant utbildningsbakgrund för de tjänster vi eftersöker - anger tydligt i din ansökan vilka orter du kan jobba på (om fler orter förekommer som exempel i annonsen). Tidigare orter inom detta län: Motala Norrköping Åtvidaberg Tidigare tjänster/arbetsuppgifter på dessa orter: administration & dokumentation stationstekniker drifttekniker tekniker Ovan är exempel på orter och tjänster som förekommit tidigare år inom detta län men det kan dock tillkomma fler orter/tjänster då inventeringen av orter/tjänster ännu inte är klar för i år. Andra yrkesområden som kan förekomma är ekonomi, mekaniskt underhåll eller enklare montörsysslor. För mer information om sommarjobben och hur du ansöker är du välkommen att besöka vår hemsida: http://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/student/sommarjobb/ Där kan du se våra generella annonser som baseras på län och utbildningsnivå samt våra tjänstespecifika annonser för mer information. Du kan också läsa intervjuer med tidigare sommarjobbare på Vattenfall för att få en inblick i deras sommarjobb. Välkommen med din ansökan via våra annonser senast 28 februari, 2015! Om oss Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet ? varje dag. Med 34 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling ? människor som du. På Vattenfall är vi övertygade om att mångfald hjälper oss att bygga ett mer lönsamt, effektivt och attraktivt företag. En bra balans bland våra anställda gällande ålder, kön och etnisk & kulturell bakgrund gör oss mer framgångsrika, för oss närmare våra kunder och ger oss möjligheten att fortsätta vara ett företag där våra medarbetare trivs och vill fortsätta att arbeta.
Företag: VATTENFALL AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Östergötlands län högskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Östergötlands län högskola

Östergötlands län gymnasium
Vattenfall kan erbjuda sommarjobb för studerande på gymnasienivå. Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som kandidat att få en inblick i vårt företag och för oss på Vattenfall är detta en möjlighet att lära känna dig som potentiella medarbetare och introducera vår verksamhet. Vi söker dig som: - minst fyller 16 år under 2015 - har sommaruppehåll från pågående studier, i höst övergår till en ny - utbildning eller avslutar din utbildning vårterminen 2015 - har relevant utbildningsbakgrund för de tjänster vi eftersöker - anger tydligt i din ansökan vilka orter du kan jobba på (om fler orter förekommer som exempel i annonsen). Tidigare orter inom detta län: Motala Åtvidaberg Tidigare tjänster/arbetsuppgifter på dessa orter: tekniker administration & inventering & dokumentation stationstekniker För mer information om sommarjobben och hur du ansöker är du välkommen att besöka vår hemsida: http://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/student/sommarjobb/ Där kan du se våra generella annonser som baseras på län och utbildningsnivå samt våra tjänstespecifika annonser för mer information. Du kan också läsa intervjuer med tidigare sommarjobbare på Vattenfall för att få en inblick i deras sommarjobb. Välkommen med din ansökan via våra annonser senast 28 februari, 2015! Om oss Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet ? varje dag. Med 34 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling ? människor som du. På Vattenfall är vi övertygade om att mångfald hjälper oss att bygga ett mer lönsamt, effektivt och attraktivt företag. En bra balans bland våra anställda gällande ålder, kön och etnisk & kulturell bakgrund gör oss mer framgångsrika, för oss närmare våra kunder och ger oss möjligheten att fortsätta vara ett företag där våra medarbetare trivs och vill fortsätta att arbeta.
Företag: VATTENFALL AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Östergötlands län gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Östergötlands län gymnasium

Sjuksköterska till Östergötlands län
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat bemannings- och utbildningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden . Nu söker vi åt vår kund sjuksköterskor för arbete i hemsjukvården samt äldreboende. Tjänstgöring: dagtid vardagar, och helger under hösten 2015. Kvalifikationer: Leg. sjuksköterska, gärna med erfarenhet av hemsjukvård men även kommunal hälso- och sjukvård. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar För mer information skicka mail eller besök vår hemsida www.ofelia.se. Maila din ansökan till info@ofelia.se.
Företag: Ofelia Vård AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Östergötlands län

SCENMÄSTARE
Stiftelsen Östergötlands länsteater söker en scenmästare till scenavdelningen. Du kommer att vara en av sex medarbetare inom scenavdelningen och arbeta i arbetslag som arbetar med olika uppsättningar, där du också kan ha produktionsansvar för din del i uppsättningen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att iordningsställa repetitionssalar och våra scener för repetition och föreställning enligt de överenskommelser i produktionsarbetet som görs via samråd med regissör, scenograf, producent och dina medarbetare. Vi söker dig som har dokumenterad utbildning och/eller erfarenhet av arbete med scenteknik och även har erfarenhet av arbete med ljus och ljud. Du har grundläggande datakunskaper och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B- körkort erfordras. C-körkort är meriterande. Du är en ansvarstagande, öppen, prestigelös och stresstålig person som är intresserad av att jobba med produktion i olika former. Arbetet innebär mycket sociala kontakter varför det är av stor vikt att du trivs i mötet med människor. Östgötateatern vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde omgående. Arbetstiden är förlagd på både dagar, kvällar och helger. Provanställning på 6 månader tillämpas. Lön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns mellan Svensk scenkonst och Teaterförbundet. Ansökan skickas till Stiftelsen Östergötlands Länsteater, Box 3114, 600 03 Norrköping eller via mail till info@ostgotateatern.se. Sista ansökningsdag är den 1 november 2015. Mer information om tjänsten lämnas av Håkan Sjösvärd, bitr. teknisk chef och teknisk samordnare, 073 335 96 16. Fackliga kontaktpersoner är Pontus Plaenge 073 600 14 03 och Åsa Danielsson 073 984 81 07.
Företag: Stiftelsen Östergötlands Länsteater
Ort: Norrköping
Publicerad : 10-12
Sök fler jobb liknande: lediga SCENMÄSTARE jobb, SCENMÄSTARE Norrköping, SCENMÄSTARE Stiftelsen Östergötlands Länsteater
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SCENMÄSTARE

Servicehandläggare (sommarjobb) Östergötlands län
Servicehandläggare (sommarjobb) Skatteverket, Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten driver servicekontor i samverkan. Verksamheten har en tydlig inriktning mot att erbjuda bättre samhällsservice och information till medborgare och företag.    Att våra myndigheter samverkar i det personliga mötet ger förutsättningar för dig som servicehandläggare att svara på medborgare och företagares frågor med ett helhetsperspektiv för våra myndigheters områden. Vi söker nu Servicehandläggare för sommarjobb till Servicekontoren i Östergötlands län Placering vid något av kontoren i Norrköping eller Motala Dina arbetsuppgifter som servicehandläggare innebär att du svarar på frågor och ger stöd till privatpersoner och företag med ett helhetsperspektiv på deras situation. Arbetet ställer mycket höga krav på dina personliga egenskaper och din förmåga att möta människor och lösa problem. Genom samverkan kan myndigheterna erbjuda bättre service och information till medborgare och företag. Att våra myndigheter samverkar i det personliga mötet ger förutsättningar för dig som servicehandläggare att svara på kundernas frågor med ett helhetsperspektiv för våra myndigheters områden. Du ger service och information på uppdrag av de tre samverkansmyndigheterna, i en öppen miljö, vilket ställer höga krav på din förmåga att ta in information och hålla dig uppdaterad inför det personliga mötet. Det är viktigt att du har en öppen, lyssnande och förklarande attityd och lätt att kommunicera i tal och skrift. Eftersom du arbetar nära kunderna måste du känna dig bekväm i det direkta mötet med individer med olika bakgrund i samhället.  Vi erbjuder dig en arbetsplats med samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter som är till nytta för medborgare och företag. Vi värderar öppenhet, respekt, gott bemötande och mångfald vilket stimulerar till kreativitet, lärande och utveckling och som erbjuder god balans mellan arbete och fritid. Vi söker dig som  • har väl dokumenterad förmåga att inhämta och använda teoretiska kunskaper, exempelvis genom en pågående eller avslutad högskoleutbildning om minst 120 p/180 hp inom ekonomi, juridik, samhällsvetenskap eller beteendevetenskap alternativt erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga. • har goda kunskaper i informationssökning och digitala medier • trivs och är bekväm i det personliga mötet och vill arbeta nära kunden • bemöter andra väl och har god servicekänsla • har mycket god kommunikativ förmåga • har god förmåga att hantera flera kunder parallellt och arbeta i ett högt tempo • är flexibel • ser helheten, är utvecklingsorienterad och tänker nytt • stödjer och samverkar  Det är meriterande om du har • erfarenhet av arbete i mångkulturella miljöer • erfarenhet av att möta människor i utsatta situationer • erfarenhet från att arbeta med kundmöten inom statlig myndighet, främst inom Försäkringskassan eller Skatteverket • goda kunskaper i andra språk, utöver svenska och engelska När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor. Övrigt Ett antal tidsbegränsade tjänster under sommaren 2016, heltid, med start enligt överenskommelse. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning. Har du frågor om arbetsuppgifterna är du välkommen att kontakta enhetschef Gunilla Arvidsson-Larsson, 010-114 54 35. Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du ringa HR-specialisterna Terese Junhag, 010-116 91 04 eller Stig Lindblom, 010-116 90 63. Kontaktpersoner i fackliga frågor är för ST Peter Hjelm, 010-116 10 53 och för SACO Heléne Johansson, 010-116 25 72. Välkommen med din ansökan till oss! Vi vill ha din ansökan med CV märkt med diarienummer 009580-2016 senast den 23 februari 2016. Bifoga inga betygskopior eller liknande till din ansökan, utan ta i stället med dem till en eventuell intervju. Försäkringskassan arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering.
Företag: Försäkringskassan
Ort: Motala
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Servicehandläggare (sommarjobb) Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicehandläggare (sommarjobb) Östergötlands län

Servicehandläggare (sommarjobb) Östergötlands län
Servicehandläggare (sommarjobb) Skatteverket, Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten driver servicekontor i samverkan. Verksamheten har en tydlig inriktning mot att erbjuda bättre samhällsservice och information till medborgare och företag.    Att våra myndigheter samverkar i det personliga mötet ger förutsättningar för dig som servicehandläggare att svara på medborgare och företagares frågor med ett helhetsperspektiv för våra myndigheters områden. Vi söker nu Servicehandläggare för sommarjobb till Servicekontoren i Östergötlands län Placering vid något av kontoren i Norrköping eller Motala Dina arbetsuppgifter som servicehandläggare innebär att du svarar på frågor och ger stöd till privatpersoner och företag med ett helhetsperspektiv på deras situation. Arbetet ställer mycket höga krav på dina personliga egenskaper och din förmåga att möta människor och lösa problem. Genom samverkan kan myndigheterna erbjuda bättre service och information till medborgare och företag. Att våra myndigheter samverkar i det personliga mötet ger förutsättningar för dig som servicehandläggare att svara på kundernas frågor med ett helhetsperspektiv för våra myndigheters områden. Du ger service och information på uppdrag av de tre samverkansmyndigheterna, i en öppen miljö, vilket ställer höga krav på din förmåga att ta in information och hålla dig uppdaterad inför det personliga mötet. Det är viktigt att du har en öppen, lyssnande och förklarande attityd och lätt att kommunicera i tal och skrift. Eftersom du arbetar nära kunderna måste du känna dig bekväm i det direkta mötet med individer med olika bakgrund i samhället.  Vi erbjuder dig en arbetsplats med samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter som är till nytta för medborgare och företag. Vi värderar öppenhet, respekt, gott bemötande och mångfald vilket stimulerar till kreativitet, lärande och utveckling och som erbjuder god balans mellan arbete och fritid. Vi söker dig som  • har väl dokumenterad förmåga att inhämta och använda teoretiska kunskaper, exempelvis genom en pågående eller avslutad högskoleutbildning om minst 120 p/180 hp inom ekonomi, juridik, samhällsvetenskap eller beteendevetenskap alternativt erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga. • har goda kunskaper i informationssökning och digitala medier • trivs och är bekväm i det personliga mötet och vill arbeta nära kunden • bemöter andra väl och har god servicekänsla • har mycket god kommunikativ förmåga • har god förmåga att hantera flera kunder parallellt och arbeta i ett högt tempo • är flexibel • ser helheten, är utvecklingsorienterad och tänker nytt • stödjer och samverkar  Det är meriterande om du har • erfarenhet av arbete i mångkulturella miljöer • erfarenhet av att möta människor i utsatta situationer • erfarenhet från att arbeta med kundmöten inom statlig myndighet, främst inom Försäkringskassan eller Skatteverket • goda kunskaper i andra språk, utöver svenska och engelska När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor. Övrigt Ett antal tidsbegränsade tjänster under sommaren 2016, heltid, med start enligt överenskommelse. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning. Har du frågor om arbetsuppgifterna är du välkommen att kontakta enhetschef Gunilla Arvidsson-Larsson, 010-114 54 35. Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du ringa HR-specialisterna Terese Junhag, 010-116 91 04 eller Stig Lindblom, 010-116 90 63. Kontaktpersoner i fackliga frågor är för ST Peter Hjelm, 010-116 10 53 och för SACO Heléne Johansson, 010-116 25 72. Välkommen med din ansökan till oss! Vi vill ha din ansökan med CV märkt med diarienummer 009580-2016 senast den 23 februari 2016. Bifoga inga betygskopior eller liknande till din ansökan, utan ta i stället med dem till en eventuell intervju. Försäkringskassan arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering.
Företag: Försäkringskassan
Ort: Norrköping
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Servicehandläggare (sommarjobb) Östergötlands län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicehandläggare (sommarjobb) Östergötlands län


Sök lediga jobb Östergötlands län

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se