Östersund jobb - lediga jobb

Östersund jobb Östersund jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Östersund. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Östersund. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare Spanska Kastal-/Torvallaskolan- Östersund

 2. RTM till Östersund- Östersund

 3. Serveringspersonal- Östersund

 4. Lärare Ma/No åk 6-9 Östbergsskolan- Östersund

 5. Socialsekreterare- Östersund

 6. Systemutvecklare, Östersund- Östersund

 7. Frukostvärdinna och restaurangbiträde- Östersund

 8. Personliga assistenter, Östersund- Östersund

 9. Taxichaufför Östersund- Östersund

 10. Marknadsundersökare till Östersund under juli- Östersund

 11. Specialpedagog/speciallärare/resurslärare åk 4-5- Östersund

 12. Lärare Ma/No åk 6-9 Storsjöskolan- Östersund

 13. Lärare Ma/No/Teknik åk 6-9 Parkskolan- Östersund

 14. Lärare Musik/Ma Treälvsskolan- Östersund

 15. Studie- och yrkesvägledare Treälvsskolan- Östersund

 16. Assisterande idrottsledare Östersund HT 13- Östersund

 17. Förskollärare- Östersund

 18. Klasslärare Norra skolan- Östersund

 19. Lärare i svenska som andra språk- Östersund

 20. Modersmålspedagoger i Arabiska- Östersund

 21. Modersmålspedagoger- Östersund

 22. L´Oréal/Maybelline merchandiser Östersund- Åre

 23. Vårdlärare för närundervisning, Östersund- Östersund

 24. Larmtekniker sökes- Östersund

 25. Lärare 1-7/mellanstadielärare- Östersund

 26. Mystery Shoppers sökes till Östersund- Östersund

 27. Lärare, musik, i grundskolans år 1-9- Östersund

 28. Rådgivare med pedagogisk kompetens till Östersund- Östersund

 29. 2 Vikarierande underläkare till Barn och Ungdomsmedicin I Östersund.- Östersund

 30. Grym butiksdemonstratör i Östersund med omnejd- Östersund

 31. Lärare Svenska som andraspråk Treälvsskolan Lit- Östersund

 32. Upphandlare- Östersund

 33. Vägledare Ung integration- Östersund

 34. Lärare So åk 6-9 Parkskolan- Östersund

 35. Lärare spanska åk 6-9 Parkskolan- Östersund

 36. Diös Fastigheter AB söker Centrumledare/Samordnare till Östersund- Östersund

 37. Fritidspedagog/Lärare Treälvsskolan- Östersund

 38. Två tandsköterskor till Specialisttandvården, Östersund- Östersund

 39. Serviceman: övnings- och skjutfält, med placering i Östersund- Östersund

 40. Förskollärare Mjölnargränds förskola- Östersund


Mer beskrivning

Lärare Spanska Kastal-/Torvallaskolan
Kastalskolan är en 6-9-skola med 3 paralleller och en uttalad friluftsprofil. Just nu är vår utmaning bland annat att detta på ett tydligare sätt skall synas i hela skolan, både i lokaler och i undervisning. Torvallaskolan är även detta en 6-9 skola belägen något närmare Östersund. Tjänsten innehåller undervisning i spanska i 4 årskurser på båda skolorna fördelat på 2,5 dagar på varje skola. Arbetsuppgifter Lärare med därtill hörande uppgifter. Kvalifikationer Lärarutbildning i ämnet. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Spanska Kastal-/Torvallaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Spanska Kastal-/Torvallaskolan

RTM till Östersund
GoExcellent Group är specialiserat på att driva contact centers i Norden. Med ca 25 miljoner kundkontakter per år, en omsättning på 90 miljoner euro, verksamhet på 13 orter och 2 000 personer på lönelistan har GoExcellent blivit en av de största contact centerspecialisterna i Norden. Bland kunderna finns företag som Canal Digital, Nespresso, Microsoft, Fortum, SL, Bonnier och Telia. Huvudkontoret ligger i Solna utanför Stockholm och man har contact centers i bland annat Köpenhamn, Helsingfors och Oslo. Genom att ge våra medarbetare på GoExcellent rätt kompetens, teknologi och processer blir våra kunder mer framgångsrika. Vi finns på http://www.facebook.com/GoExcellent.se Vill du bli vår nya Real Time Manager i Östersund? Vill du i rollen som Real Time Manager ta ansvar för att i realtid hantera det dagliga flödet av samtal och andra administrativa ärenden på det mest optimala sättet? Som RTM analyserar och proaktivt planerar du dagen utifrån de förändringar som sker i uppdraget, för att därigenom säkerställa uppdragsgivarens krav på servicenivå. Det innebär bl a att du hanterar alla möjliga olika frågeställningar som är kopplat till bemanningsschemat. Din kontaktyta är våra duktiga medarbetare och ledare. Utöver att säkerställa kraven på servicenivåer har du också förståelse för andra viktiga nyckeltal som är kopplat till att leverera kundservice i världsklass! Välkommen med din ansökan. Följande krav på kvalifikationer har vi för att vara aktuell för tjänsten: • Minst ett års erfarenhet från contact center branschen eller motsvarande • Gymnasiebetyg och godkänt i Matematik A, Engelska A och Svenska A • Goda kunskaper i Excel och MS Office • Förståelse för svensk arbetsrätt Du är: • Resultatinriktad • Initiativrik • Beslutsam • Flexibel Du har: • Lätt för problemanalys • Lätt för planering och organisering
Företag: GoExcellent Sweden AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga RTM till Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RTM till Östersund

Serveringspersonal
Lilla siam AB söker serveringspersonal Vi är en Thailändsk restaurang i östersund. Här kan gästerna avnjuta Thailändska rätter i en modern inspirerad miljö. Nu söker vi en stresstålig och effektiv ansvarig servitris. Du ska minst ha 2 års erfarenhet från liknande arbete och trivas med att sätta kunden i fokus. Service ska komma naturligt för dig och du ska vara flexibel i ditt arbetssätt. Svenska och engelska är ett krav och det är meriterande om du kan kommunicera på Thai. Du ska vara positiv samt ta dig an uppgifter med ett engagemang. Arbetet innebär även alkoholhantering ytterliggare meriter om du har viss köksvana och kan Haccp.
Företag: LILLA SIAM I ÖSTERSUND AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Östersund, Serveringspersonal LILLA SIAM I ÖSTERSUND AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Lärare Ma/No åk 6-9 Östbergsskolan
Östbergsskolan är en F-9 skola på Frösön med ca 500 elever. Vår vision är att vara en modern och attraktiv skola där alla elever lyckas optimalt i sitt lärande. Skolan är just nu inne i en dynamisk process med ökat antal elever de närmaste åren. Arbetsuppgifter Undervisning i Ma/No i åk 6-9. Kvalifikationer Behörig lärare. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No åk 6-9 Östbergsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No åk 6-9 Östbergsskolan

Socialsekreterare
Verksamhetsområdet Barn, ungdom, vuxen omfattar all myndighetsutövning för just barn ungdom och vuxna personer, som av olika skäl riskerar fara illa eller ansöker om hjälp för att klara sin livsföring i övrigt. Inom området handläggs även familjerättsliga samt boendesociala frågor. Arbetsuppgifter Utredningsarbete utifrån gällande lagstiftning SoL, LVU och LVM. En av tjänsterna gäller arbete i team barn och familj. Det är företrädesvis utredningarbete gällande barn och ungdomar upp till 18 år. Den andra tjänsten är inom team vuxen där man i huvudsak arbetar med vuxna som har en beroendeproblematik. Kvalifikationer Socionom. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Östersund, Socialsekreterare ÖSTERSUNDS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Systemutvecklare, Östersund
Skatteverket skapar samhällsnytta och har ett högt förtroende hos allmänhet och företag. Vi tänker nytt och befinner oss i ständig utveckling. Nyfikenhet och ständigt lärande är förutsättningar för att kunna göra ett bra jobb hos oss. Vår grundsyn är att vi är till för medborgarna. Vi utgår från att alla vill göra rätt för sig, och vi betraktar varje möte som en möjlighet att ytterligare öka förtroendet för vår verksamhet. Alla som kommer i kontakt med oss ska uppfatta oss som offensiva, pålitliga och hjälpsamma.Skatteverkets IT-avdelning är en av Sveriges största och består av mer än 700 medarbetare och finns på ett antal orter runt om i Sverige. Vi söker systemutvecklare med arkitektkompetens med placering i Östersund. Dina arbetsuppgifter som systemutvecklare innebär att du arbetar med analys, design, implementering och arkitektur. Arbetsuppgifterna innebär vidareutveckling och förvaltning av befintliga system. Du förväntas bidra till ett bra arbetsklimat. Vi arbetar med verktyg och programspråk som Java, EJB, JPA, JavaScript, JSP, JEE, XML, HTML och SQL. Vår tekniska miljö är i huvudsak Oracle Weblogic Server och Oracle databas som körs på UNIX (HP-UX). Vi erbjuder dig en arbetsplats - med samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter - som är till nytta för medborgare och företag - med öppenhet, respekt, gott bemötande och mångfald - som stimulerar till kreativitet, lärande och utveckling - med en god balans mellan arbete och fritid. Vi söker dig som har • högskoleutbildning inom datateknik, systemvetenskap eller motsvarande • god erfarenhet av Java • erfarenhet av javabaserade web- och server-applikationer, UNIX och versionshanteringssystem • god erfarenhet av objektorienterad analys, design, implementering och systemintegration • erfarenhet av arkitekturarbete • erfarenhet av att arbeta med gemensamma komponenter och ramverk • erfarenhet av persistensramverk • beslutsförmåga och är resultatinriktad • mycket god samarbetsförmåga • god struktur, samt är noggrann och analytisk. Det är meriterande om du under de senaste tre åren arbetat med UML, Oracle Weblogic Server, Eclipse, JPA, XML, systemutvecklingsmetoden RUP och agila metoder. Du ska också uppfylla kriterierna i Skatteverkets medarbetarpolicy. När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor.  Anställningen är tillsvidare. Provanställning om sex månader kan komma att tillämpas. Du måste vara svensk medborgare eftersom arbetsuppgifterna inom anställningen är placerade i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning kommer att göras enligt Säkerhetsskyddslagen (1996:627). Välkommen med din ansökan till oss!  Vill du veta mer om Skatteverkets rekryteringsprocess? Om du har frågor kontakta: Birgitta Rhodin, sektionschef Östersund, 070-238 48 76 Susanne O´Konor, Saco, 010-5748555 Göran Juntti, ST, 010-575 01 38
Företag: Skatteverket
Ort: Östersund
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare, Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare, Östersund

Frukostvärdinna och restaurangbiträde
Scandic Östersund City söker nu omgående extra personal till frukost och lunch. Scandic Östersund City är ett av två Scandic hotell i Östersund och är det hotellet som ligger inne i centrala Östersund. Hotellet har 126st rökfria hotellrum, 5st konferenslokaler med möjlighet att ta upptill 100 personer. I samma byggnad som hotellet finns möjligheten att äta en vällagad lunch eller kanske en mysig middag. Lite senare på kvällen kan man besöka restaurangens populära nattklubb som håller på fram till småtimmarna. Du ska klara av tidiga morgnar för förberedelse av frukostbuffén. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att fylla på frukost- och lunchbuffén, diskplockning samt diskning. Att du klarar av stressiga situationer samtidigt som du håller humöret uppe och är trevlig mot gästerna är viktigt. Noggrannhet vid förberedelse och stängning är ett måste när vi har gäster i restaurangen nästan dygnet runt. Erfarenhet från frukost och lunch samt kassa är ett plus.
Företag: Scandic Östersund City
Ort: Östersund
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Frukostvärdinna och restaurangbiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frukostvärdinna och restaurangbiträde

Personliga assistenter, Östersund
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker personlig assistenter till vår nya kund i Östersund. Två viss tid på schemarad och ett längre schemalagt vikariat. Dessutom söker vi ett antal vikarier som kan arbeta vid ordinarie personals frånvaro. Du kommer arbeta dygnspass på ett rullande schema, vilket innebär att du arbetar 24 tim, i vilket jour ingår, såväl vardagar som helg. Du kommer arbeta med en tjej i 25-30 år, boende i Östersund. Hon söker dig man eller kvinna som är rök- och snusfri. P g a överkänslighet är det viktigt att du inte använder parfymerade hygienprodukter.  Arbetet som personlig assistent bygger på att du har en god kommunikation och samarbete med kunden, du behöver vara lyhörd för hennes behov av assistans. I arbetet ingår all omvårdnad, förflyttningar med hjälpmedel och hushållsarbete. Erfarenhet av liknande arbete är bra, men personlig lämplighet är viktigast.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter, Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter, Östersund

Taxichaufför Östersund
Hej. Nu söker vi dig som vill köra taxi i Östersund. Vi söker enbart dig som har taxiförarlegitimation och god lokalkännedom och bor lokalt. Du ska vara serviceminded och en duktig bilförare. Arbetet är till att börja med torsdag, fredag och lördag kväll men kan komma att utökas ganska snart. Timlönen är fast. Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Vänliga hälsningar Hanna Jemttaxi i Östersund
Företag: Jemttaxi
Ort: Östersund
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Taxichaufför Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxichaufför Östersund

Marknadsundersökare till Östersund under juli
QWORK Sweden AB Kundföretaget QWORK är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led. QWORK söker Datainsamlare till ett riksomfattande datainsamlingsuppdrag för kunds räkning på plats i valda butiker. Du ansvarar över att datainsamlingen i just din region genomförs. Detta är ett roligt och givande arbete för dig som gillar att ta kontakt- och träffa nya människor. Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med att genomföra korta intervjuer med butikernas kunder med hjälp av ett i förväg fastställt frågeformulär. Arbetet innebär resor runt om i aktuell region för att ta dig till de olika butikerna. Därför är det viktigt att du har tillgång till egen bil. Just i Östersundsområdet handlar det om 10 butiker. Uppdraget startar omgående (v28) och pågår ett antal dagar under en fyra veckors period. Arbetspassens omfattning varierar mellan de olika regionerna men både vardags- och helgarbete förekommer. Du kommer få en kort utbildning i samband med ditt första arbetspass, så du smidigt kommer in i arbetet. Din profil Kvalifikationer Vi söker dig som har goda språkliga kunskaper i svenska, lägst betyg G eller motsvarande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Tidigare erfarenheter av intervjuarbete, undersökningar eller liknande är meriterande. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och serviceinriktad. Vi förväntar oss även att du är flexibel, ansvarstagande och positiv. Ansökan Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande! Kontaktperson Vid frågor gällande tjänsten, kontakta Emelie Sandberg, konsultchef, via vår växel: 08-21 55 60 Välkommen att skicka in din ansökan till oss!
Företag: QWORK Sweden AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsundersökare till Östersund under juli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsundersökare till Östersund under juli

Specialpedagog/speciallärare/resurslärare åk 4-5
Sörgårdsskolan Brunflo Skolan har 170 elever från förskoleklass - åk 5 och pedagogerna är indelade i tre arbetslag. Utvecklingsarbete bedrivs med siktet inställt på högre måluppfyllelse och en inkludering av alla elever. Arbetsuppgifter Handledning och konsultation i pedagogiska frågor. Arbetet innehåller även stöd till barn i behov av särskilt stöd i olika gruppkonstellationer. Ansvar för pedagogiska utredningar. Kvalifikationer Behörig specialpedagog med goda kunskaper om läs och skrivinlärning, inlärningssvårigheter och olika funktionsnedsättningar. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare/resurslärare åk 4-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare/resurslärare åk 4-5

Lärare Ma/No åk 6-9 Storsjöskolan
Storsjöskolan är belägen i Östra Odensala och har närhet till skog- och grönområden. Vi har även Odensala sportfält och ÖP-hallen i vår omedelbara närhet vilket gör att vi satsar mycket på rörelse ute. Vi är en 6-9 skola med ca 340 elever och fem arbetslag. Ett av arbetslagen är vår Studiegård där personalen har många olika yrkeskompetenser och jobbar riktat mot elever i behov av särskilt stöd. I varje arbetslag finns en studieledare som ingår i skolans ledningsgrupp. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår undervisning i ma/no i åk 6-9 samt handledarskap i åk 6. Du kommer också att ingå i ett av våra arbetslag. Kvalifikationer 4-9 lärare i Matematik och samtliga NO-ämnen. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No åk 6-9 Storsjöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No åk 6-9 Storsjöskolan

Lärare Ma/No/Teknik åk 6-9 Parkskolan
Parkskolan är en 6-9 skola i centrala Östersund med ca 240 elever. Skolans ledord är Trygghet, peak your performance och IT. Skolans elever finns i två arbetslag. Arbetsuppgifter Undervisning ma-no-tk i åk 6-9 på Parkskolan. Handledarskap ingår i tjänsten. Kvalifikationer Behörighet samt god kompetens att undervisa i aktuella ämnen och gärna med goda erfarenheter av att undervisa elever i berörda årskurser. Vana och kompetens att samarbeta med kollegor för att utveckla skolans inkluderande och kompensatoriska arbetsformer. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/No/Teknik åk 6-9 Parkskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/No/Teknik åk 6-9 Parkskolan

Lärare Musik/Ma Treälvsskolan
Treälvsskolan är en F-9 skola i Lit och har ungefär 335 elever. Vi arbetar med följande organisation till hösten: förskoleklass, åk 1-3, 4, 5, 6, 7, 8 samt åk 9. Arbetsuppgifter Undervisning i ämnena mu 1-5, ma åk 5 ev. ytterligare ämnen kan tillkomma. Mentorskap ingår i tjänsten. Lärare i ett arbetslag med åk 4-6. Vi söker en lärare som vill arbeta med fokus på att öka måluppfyllelsen i tidig ålder och höjt meritvärde med undervisning i ovanstående ämnen. Kvalifikationer Behörighet samt god kompetens att undervisa i musik och gärna goda erfarenheter att undervisa elever i berörda årskurser. Vana och kompetens att samarbeta med kollegor för att utveckla skolans inkluderande och kompensatoriska arbetsformer och förhållningssätt. Stor kunskap om barn och inlärningsprocessen. Gott förhållningssätt till barn. Lärarutbildning 1-7 eller motsvarande, gärna inriktning Musik. Meriterande om behörighet även finns inom SvA. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk vid övertalighet samt utifrån att erforderliga beslut fattas. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Musik/Ma Treälvsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Musik/Ma Treälvsskolan

Studie- och yrkesvägledare Treälvsskolan
Treälvsskolan är en F-9 skola i Lit och har ungefär 335 elever. Vi arbetar med följande organisation till hösten: förskoleklass, åk 1-3, 4, 5, 6, 7, 8 samt åk 9. Arbetsuppgifter Bedriva studie och yrkesvägledning enligt grundskolans styrdokument. Kvalifikationer Erfoderlig studie och yrkesvägledarutbildning, god samarbetsförmåga, utvecklingsbenägenhet och god kunskap om läroplanens intentioner. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare Treälvsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare Treälvsskolan

Assisterande idrottsledare Östersund HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Östersund inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.ostersund@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Östersund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Östersund HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Östersund HT 13

Förskollärare
Visstidsanställning 60-100 % under höstterminen 2013 med möjlighet till förlängning under våren 2014 under förutsättning att behov finns. Östersunds kommun har beslutat att ta emot asylsökande. I nuvarande organisation får nyanlända barn erbjudande att delta i förskola, förskoleklass samt skola. Enheten för Modersmål ansvarar för denna verksamhet. Vi söker därför en förskollärare för förskola och förskoleklass. Om du är intresserad att arbeta hos oss uppmanar vi dig att redan söka Utdrag från belastningsregistret - skola/barnomsorg www.polisen.se Arbetsuppgifter Sedvanliga uppgifter som förskollärare. Du ingår i ett arbetslag med lärare i svenska som andra språk samt studiehandledare på modersmålet som stöder barnens/elevernas språkutveckling. Mentorskap ingår. Kvalifikationer Förskollärarutbildning. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Östersund, Förskollärare ÖSTERSUNDS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Klasslärare Norra skolan
Norra skolan är en charmig F-5 skola, med anor från slutet av 1800-talet. Skolan är organiserad i fem avdelningar med fritidshem som är integrerade i skolans lokaler. Skolan har också en fritidsklubb för barn i årskurs 4-5. Skolan ligger mitt i Östersunds centrum och har idag ca 210 elever och ca 30 pedagoger. Arbetsuppgifter Klassundervisning i åk 1-5 samt resurslärare. Klassföreståndaransvar med utvecklingssamtal. Kvalifikationer För tjänsten krävs lärarutbildning med inriktning mot tidigaredelen åk 1-6 och med önskad behörighet i NO och teknik. Beroende på ämnesbehörighet kan tjänsten komma att förändras. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevernas utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, vågar prova nya arbetssätt och har god förmåga att samarbeta. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare Norra skolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare Norra skolan

Lärare i svenska som andra språk
Visstidsanställning 60-100 % under höstterminen 2013 med möjlighet till förlängning under våren 2014 under förutsättning att behov finns. Östersunds kommun har beslutat att ta emot asylsökande. I nuvarande organisation får nyanlända barn/elever erbjudande om att delta i förskola, förskoleklass och skola. Enheten för Modersmål ansvarar för denna verksamhet. Vi söker därför en lärare i SvA som också har ämnesbehörighet i andra ämnen. Om du är intresserad att arbeta hos oss uppmanar vi dig redan nu att söka Utdrag från belastningsregistret - skola/barnomsorg www.polisen.se Arbetsuppgifter Undervisning för elever i åldern 7-16 år i ämnet svenska som andra språk samt undervisning i andra skolämnen. Du ingår i arbetslag med studiehandledare i modersmålet som stöder elevernas språkutveckling. Kvalifikationer Lärarutbildning med behörighet att undervisa i svenska som andra språk i kombination med ett eller flera skolämnen. I de fall behöriga ej söker tjänsten kan andra sökande komma i fråga beroende på meriter. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andra språk

Modersmålspedagoger i Arabiska
Enheten Modersmål ansvarar för flerspråkiga barns modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskola/grundsärskola samt modersmålsstöd i förskola och förskoleklass. Arbetet kan vara förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig att redan nu söka Utdrag från belastningsregistret - skola/barnomsorg (www.polisen.se). Kvalifikationer Du ska ha svenskkunskaper minst motsvarande SFI-D. Vi söker i första hand behöriga lärare. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålspedagoger i Arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålspedagoger i Arabiska

Modersmålspedagoger
Enheten Modersmål ansvarar för flerspråkiga barns modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskola/grundsärskola samt modersmålsstöd i förskola och förskoleklass. Arbetet kan vara förlagt till olika arbetsplatser vilket kan medföra att du behöver förflytta dig under arbetsdagen. Om du är intresserad av att arbeta hos oss uppmanar vi dig att redan nu söka Utdrag från belastningsregistret - skola/barnomsorg (www.polisen.se). Vi söker personal för någon eller några timmar/vecka. - Bosniska (ca 3 timmar/vecka) - Burmesiska (ca 7 timmar/vecka) - Finska (ca 15 timmar/vecka) - Isländska (ca 4 timmar/vecka) - Koreanska (ca 2 timmar/vecka) - Kroatiska (ca 2 timmar/vecka) - Kurdiska Badini (ca 3 timmar/vecka) - Kurdiska Sorani (ca 3 timmar/vecka) - Norska (ca 6 timmar/vecka) - Oromo (ca 6 timmar/vecka) - Rumänska (ca 2 timmar/vecka) - Samiska (Sydsamiska). (ca 6 timmar/vecka) - Samiska (Nordsamiska). (ca 4 timmar/vecka) - Serbiska (ca 3 timmar/vecka) - Slovakiska (ca 4 timmar/vecka) - Ungerska (ca 6 timmar/vecka) Kvalifikationer Du ska ha svenskkunskaper minst motsvarande SFI-D. Vi söker i första hand behöriga lärare. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålspedagoger jobb, Modersmålspedagoger Östersund, Modersmålspedagoger ÖSTERSUNDS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålspedagoger

L´Oréal/Maybelline merchandiser Östersund
CPM Scandinavia AB är ledande i Europa på Marketing Services. CPM erbjuder säljfrämjande åtgärder inom framförallt försäljning, merchandising, event marketing, demonstrationer & sampling. CPM har huvudkontor i Malmö och är verksamma i hela Skandinavien. Våra uppdragsgivare är välkända märkesföretag inom framförallt detaljhandeln och vår uppgift är att hjälpa dem marknadsföra sina produkter i butik, på mässor och events. Vi söker en utåtriktad person med intresse för kosmetik som kan arbeta hos oss med merchandising för Loreals produkter under veckorna 33-37 i Åre Östersund. Vi kommer under dessa veckor uppdatera Loreal och Maybellines kosmetikmöbler ute i dagligvaruhandeln. Tjänsten är inte heltid under denna period och går utmärkt att kombinera med studier eller annat arbete. Din profil: -Mycket social person och har lätt att få kontakt med människor. -Noggrann med känsla för detaljer -Driven och engagerad. -Problemlösare. -Utpräglad känsla för service Tjänsten kräver att du har tillgång till bil, mobiltelefon, digitalkamera, dator med excel samt internet uppkoppling. Maila din ansökan och CV till rekrytering@cpm.se
Företag: CPM Scandinavia AB
Ort: Åre
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga L´Oréal/Maybelline merchandiser Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: L´Oréal/Maybelline merchandiser Östersund

Vårdlärare för närundervisning, Östersund
MiROi i-learning AB är ett av Sveriges största utbildningsföretag. Vi har bedrivit utbildning sedan 1991 för såväl offentlig- som privat verksamhet, på gymnasial- och grundläggande nivå. Vi erbjuder våra kunder ökad konkurrenskraft genom kompetensutveckling med rätt kvalitet och högsta aktualitet. Vi söker nu vårdlärare för närundervisning med vår plattform Exlearn utbildningshus som verktyg. I dina arbetsuppgifter ingår föreläsningar, stödlärare till våra deltagare, planering av utbildningen samt övriga arbetsuppgifter som kan bli aktuella. Du ska ha pedagogisk utbildning och ha behörighet att undervisa inom omvårdnadsprogrammet på gymnasiet. Du har stor vana vid att arbeta med kursmål och kriterier. Erfarenhet av vuxenutbildning är meriterande. Vi söker dig med god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot våra deltagare. Du skall vara flexibel, öppen och ha en god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din kreativitet, din pedagogiska kompetens och dina handledaregenskaper. I arbetet kommer du att ingå i ett nationellt lärarlag och du får stöd genom pedagogisk handledning av våra övriga vårdlärare. Du delar självklart med dig av dina tidigare erfarenheter. Körkort är önskvärt. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kommer att tillsättas under hösten.
Företag: MIROI I-LEARNING AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare för närundervisning, Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare för närundervisning, Östersund

Larmtekniker sökes
Larm & Signalteknik AB söker en larmtekniker Kort beskrivning av företaget: Installation av olika säkerhetslösningar såsom brand, inbrottslarm cctv passagesystem allt inom säkerhet. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Titel: larmtekniker Beskrivning av arbetsuppgifter: installation och driftsättning av säkerhetsanläggningar Beskrivning av kvalifikationer: Erfarenhet av brand och inbrottsinstallationer gärna berhörig ingenjör brand eller inbrott , elutbildning ANSÖKAN ------- Senast: 20130805 KONTAKTPERSON --------------- Funktion: vd Namn: Lars Stambej E-post: lars@larm-signalteknik.se Telefon: 0706542152 Fax: 063137882
Företag: Larm & Signalteknik i Östersund AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Larmtekniker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Larmtekniker sökes

Lärare 1-7/mellanstadielärare
Lärare till årskurs 5 Har du en sund livsstil och är intresserad av idrott, hälsa och friluftsliv? Är du drivkraftig och intresserad av att arbeta på en skola med god stämning och nytänkande? Ser du utmaningar som spännande och intressanta? Då är du välkommen att söka arbete hos oss. Prolympia är en fristående grundskola med inriktning på idrott, hälsa och friluftsliv. Vi strävar efter att arbeta problembaserat och ämnesintegrerat med stor delaktighet och inflytande från eleverna. Skolan ligger på Stadsdel Norr och har ca.450 elever från förskoleklass till och med år 9. Vi söker nu en lärare på 100 %, med Ma/No-kompetens till arbetslag 4 - 6, för start till höstterminen 2013. Tjänsten, med mentorskap för en av våra tre små femteklasser, är ett vikariat hela höstterminen med goda möjligheter till förlängning/ tillsvidareanställning. KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Prolympia Östersund
Ort: Östersund
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7/mellanstadielärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7/mellanstadielärare

Mystery Shoppers sökes till Östersund
Daymaker expanderar kraftigt och söker flera mystery shoppers till Östersund Vi söker dig som är noggrann, observant och van att arbeta självständigt under eget ansvar. Du ska ha tillgång till en dator en mobiltelefon med kamera då en del av vår kommunikation sker via mobil. Arbetet som Mystery Shopper/Observatör för Daymaker är ett roligt och flexibelt extrajobb som passar perfekt för dig som studerar, är föräldraledig eller har lite tid över. Du väljer själv vilka uppdrag du ska utföra, beroende på vad som passar dig. Arbetet kräver att du fyllt 18 år och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vill du veta mer om Daymaker och vad arbetet innebär är du välkommen att besöka vår hemsida www.daymaker.se Låter det intressant? Fyll i en ansökan redan idag. Alla medarbetare erhåller sin ersättning på månadsbasis och ersättningen är baserad på antalet genomförda kundaktiviteter. Välkommen med din ansökan! Vi är en professionell partner när det gäller mätningar av kundupplevelser i butiker, per telefon och via internet. Vår mission är ?att förbättra kundupplevelsen på de marknader där vi verkar?. Vi utför nationella och internationella uppdrag med de främsta i många branscher såsom; bilbranschen, konfektion, telekom och service. De främsta produkterna vi arbetar med är Mystery Shopping, Mystery Calling, Store Check, Kundströmsanalys och Kundintervjuer. Vårat huvudkontor finns i Sverige men vi har även säljkontor i Norge, Polen, Tjeckien och Ukraina
Företag: Daymaker AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Mystery Shoppers sökes till Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mystery Shoppers sökes till Östersund

Lärare, musik, i grundskolans år 1-9
Musiklärare, 100 %, till Prolympia Har du en sund livsstil och är intresserad av idrott? Är du drivkraftig och intresserad av att arbeta på en skola med bra arbetsmiljö, god stämning och nytänkande? Då är du välkommen att söka arbete hos oss. Prolympia är en fristående grundskola med inriktning på idrott, hälsa och friluftsliv. Vi arbetar efter en gemensam lektionspolicy och strävar efter att arbeta problembaserat och ämnesintegrerat med eleverna i centrum. Skolan ligger på Stadsdel Norr och har ca 450 elever från F - 9. Vi söker nu lärare i musik för årskurs 1 till och med 9. Tjänsten kombineras med mentorskap för en åk 6 och avses bli en tillsvidareanställning, efter 6 månaders provanställning, om du är behörig sökande. Som lärare på Prolympia ingår i dina arbetsuppgifter att vara mentor för klass och samarbeta de andra lärarna i arbetslag 4 - 6. Självklart tycker du själv om idrott och friluftsliv och har lätt för att skapa god kontakt med ungdomar och har ambitionen att lyckas med varje elev. KVALIFIKATIONER Lärarexamen.
Företag: Prolympia Östersund
Ort: Östersund
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, musik, i grundskolans år 1-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, musik, i grundskolans år 1-9

Rådgivare med pedagogisk kompetens till Östersund
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se ARBETSUPPGIFTER Vi behöver förstärka vår pedagogiska kompetens med rådgivare till Norra regionen. Som rådgivare ingår du i ett team och du är en pedagogisk stödjande kunskapsresurs och dialogpartner i specialpedagogiska frågor till kommuner och andra skolhuvudmän. Våra team verkar inom Norra regionen som omfattar de fem nordligaste länen. Du bygger nätverk och i din konsultativa roll vägleder du personal i skolor och kommuner. Samverkan med andra myndigheter, landsting och intresseorganisationer ingår som en del i arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har pedagogisk erfarenhet av att arbeta med barn/elever som har en utvecklingsstörning, och som har arbetat med detta under de senaste åren. Du är utbildad specialpedagog eller har annan kompetens/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi räknar med att du med din kompetens förstärker och kompletterar vårt team med dina teoretiska och praktiska kunskaper. Du känner till skolans värdegrund och styrdokument samt de handikappolitiska målen. I urvalet lägger vi stor vikt vid dina fem senaste års arbetslivserfarenheter som vi bedömer är relevanta för befattningen. Du ska ha god datorvana och vara van vid att arbeta med dokumentation. Resor ingår i befattningen varför körkort B är ett krav. Din förmåga att kommunicera och vägleda individer, grupper och organisationer finns dokumenterad eller styrkt genom referenser. Du trivs bra med att föreläsa i både mindre och större sammanhang. Du är van att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna på engelska. För oss är det också viktigt att du som person är nyfiken, kreativ och har förmågan att engagera och motivera. Arbetet kräver att du har god förmåga att samarbeta, att utveckla nya kontakter och att du ser förändringar som en möjlighet till utveckling. Det är meriterande om du har kunskap inom, och erfarenhet av arbete med personer med andra funktionsnedsättningar som till exempel syn- eller hörselnedsättningar och/eller har kunskap inom området mångfald. Som rådgivare ges du ett stort eget ansvar och möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete där du har god möjlighet att kombinera arbets- och familjeliv. Vi tycker att kompetensutveckling och friskvård är viktigt. Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Östersund
Ort: Östersund
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Rådgivare med pedagogisk kompetens till Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rådgivare med pedagogisk kompetens till Östersund

2 Vikarierande underläkare till Barn och Ungdomsmedicin I Östersund.
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i landstingets verksamhetsidé. Det betyder att landstinget ska behandla och vårda sjuka människor. Men det betyder också att landstinget ska arbeta med förebyggande insatser för att hjälpa människor att hålla sig friska. Jämtlands läns landsting har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. Du som kommer till Barnkliniken i Östersund för att jobba som underläkare kommer att få träffa barn i alla åldrar. I Jämtlands län bor ungefär ca 23 500 barn på en yta som är lika stor som Danmark. Under turistsäsongen är invånarantalet mycket större. Hälften av alla barn bor i Östersunds närområde. På Barnkliniken arbetar vi i team med profilering mot till exempel astma & allergi, diabetes/ endokrinologi, cardiologi, gastroenterologi, reumatologi, , njursjukdomar och neurologi/epilepsi mm. Som underläkare på Barnkliniken får du ett mycket omväxlande jobb med varierande diagnoser. Kliniken har två avdelningar för inneliggande patienter, en utredningsavdelning med dagpatienter samt en mottagning. På neonatalavdelningen tar vi mot svårt sjuka nyfödda barn och prematura barn födda från 28:e graviditetsveckan. Vid avdelningen för större barn vårdas barn med alla barnmedicinska sjukdomar samt barn inom ortopedi, kirurgi mm. Kliniken har också en stor mottagningsverksamhet för både akut och planerad barnmedicinsk vård samt ett brett samarbete med andra kliniker. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga läkarsysslor inom Barnsjukvård. Medverkan i teamarbete och ett nära samarbete med personal vid slutenvårdsavdelningar och mottagning. Deltagande i primärjourer. Du har regelbunden internutbildning och god handledning. KVALIFIKATIONER I första hand legitimerad läkare. Tidigare erfarenhet inom Barnsjukvård ses som meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Vikarierande underläkare till Barn och Ungdomsmedicin I Östersund. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Vikarierande underläkare till Barn och Ungdomsmedicin I Östersund.

Grym butiksdemonstratör i Östersund med omnejd
Retail24 - professionella försäljningstjänster, etablerades i Norge 2002 där vi idag är en organisation med ca 500 anställda. Retail24 är verksamma i samtliga nordiska länder och har specialiserat sig på försäljningstjänster mot dagligvaruhandeln, detalj- och fackhandeln. Bland våra kunder finner Ni flera av de största leverantörerna inom dagligvaruhandeln. Vi har försäljningskonsulenter, varuplock, merchandiser, specialister på varuplaceringar och demopersonal i vår stab. Retail24 söker nu efter de rätta personerna till vårt team! Är du den vi söker? Arbetsuppgifter Du representerar kundens ansikte utåt i butik och marknadsför produkter på ett professionellt sätt med fokus på försäljning, information och smakprover av produkterna. Retail24 kan erbjuda ett spännande jobb i en utvecklande miljö med många möjligheter. - God lön - Stora utvecklingsmöjligheter - Utbildning - Sociala happenings - Arbeta med stora kända varumärken - Självständigt arbete För att du skall vara den vi söker behöver du vissa egenskaper. - Positiv, Utåtriktad och Social - Lojal och pålitlig - Säljerfarenhet av någon form (Face-Face, Demo, dagligvaruhandeln, telefonförsäljning etc.) - Gillar utmaningar - Hög arbetsmoral - Service minded - Självständig - Representabel Krav är att du har bil och körkort då man har en del material med sig. Är detta du? Då ser vi fram emot din ansökan!   Deltid/Extra
Företag: Retail24 Sweden AB
Ort: Östersund
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Grym butiksdemonstratör i Östersund med omnejd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grym butiksdemonstratör i Östersund med omnejd

Lärare Svenska som andraspråk Treälvsskolan Lit
Tidsbegränsat läsåret 2013 - 2014 med eventuell möjlighet till fortsättning och tillsvidareanställning. Tillträde augusti 2013. Östersunds kommun har beslutat att ta emot ett ökat antal flyktingar. I nuvarande organisation får de nyanlända eleverna en introduktion i språket och svensk skola genom kommunens nuvarande två förberedelseklasser. I förberedelseklassen arbetar dels lärare i Sva men även ämneslärare och studiehandledare i modersmål som stöder elevernas språkutveckling. Vi planerar nu att utöka organisationen med en ytterligare förberedelseklass vid Treälvsskolan i Lit inför kommande läsår. Arbetsuppgifter Undervisning i Svenska som andraspråk i förberedelseklass. Undervisning i andra ämnen för dessa elever kan också bli aktuellt. Mentorsskap ingår. Kvalifikationer Lärarutbildning med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk i kombination med ett eller flera ämnen. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Svenska som andraspråk Treälvsskolan Lit jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Svenska som andraspråk Treälvsskolan Lit

Upphandlare
Samtliga kommuner inom Jämtlands län samarbetar inom upphandling via ett gemensamt upphandlingskontor. Upphandlingskontoret finns i Östersund och upphandlar ramavtal för varor och tjänster som de samverkande kommunerna har behov av. Kontoret styrs politiskt via Gemensam nämnd för upphandlingssamverkan (GNU). Upphandlingskontoret gör även upphandlingar på uppdrag, det kan vara varor och tjänster som är specifika för någon förvaltning inom någon av kommunerna. Idag består upphandlingskontoret av åtta medarbetare som alla sitter i Östersund där även denna tjänst kommer att vara förlagd. Arbetsuppgifter Att arbeta som upphandlare hos oss är utvecklande och varierande och innebär att i nära samverkan med våra beställare professionellt genomföra upphandlingar inom många olika områden. Arbetet innefattar att säkerställa att varor, tjänster och entreprenader upphandlas i enlighet med gällande lagstiftning. Du kommer självständigt att ta fram förfrågningsunderlag och göra utvärderingar i samråd med beställare. Vidare är uppföljning och förvaltning av avtalen viktiga delar i ditt arbete. Vi arbetar även på uppdrag som konsulter ute i de olika kommunerna vilket innebär många kontaktytor både internt och externt. Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleutbildning inom juridik eller ekonomi alternativt annan utbildning eller erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig. Flerårig erfarenhet av upphandlingsarbete och LOU där du självständigt genomfört upphandlingar är ett krav. Har du dessutom erfarenhet av arbete i politiskt styrda organisationer är det meriterande. Att du är affärsinriktad är en självklarhet samt att du är kvalitets- och serviceinriktad. Du har också vana av att självständigt leda upphandlingsprojekt och att ha flera projekt igång samtidigt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker en driven person som är nyfiken och vill vara med och bidra till en positiv utveckling av Upphandlingskontoret och vår verksamhet. Som person trivs du att arbeta i ett högt tempo samt är lyhörd med hög integritet. Du har också lätt för att utrycka dig både skriftligt och muntligt. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Upphandlare jobb, Upphandlare Östersund, Upphandlare ÖSTERSUNDS KOMMUN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Upphandlare

Vägledare Ung integration
Schemalagd arbetstid - tjänstgöring såväl dag som kväll, natt och helg ingår. Deltid - heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Socialförvaltningen består av fyra olika verksamhetsområden; Öppenvård, Barn ungdom vuxen, Försörjningsstöd och Område integration. Område integration består av två enheter. Integrationsservice ansvarar för mottagandet av vuxna och Ung integration ansvarar för mottagande av ensamkommande asylsökande barn/ungdomar mellan 14 och 18 år. Ung integration har idag ca 37 medarbetare fördelat på administration och tre hem för vård eller boende (HVB) med totalt 39 boendeplatser. Boendena arbetar salutogent med ungdomarnas omvårdnad och integration i det svenska samhället. Arbetsuppgifter/ansvar * Vara ett nära vuxenstöd och en förebild för ungdomarna i vardagen. * Medverka till att göra ungdomarnas vardag meningsfull, begriplig och hanterbar. * Medverka till ungdomarnas omsorg, introduktion och integration i det svenska samhället. * Arbeta strukturerat och pedagogiskt med ungdomarnas utveckling och lärande. * Beroende på om ungdomen är asylsökande eller har PUT, delta i kartläggningen av ungdomens behov eller arbeta med insatser enligt BBIC utifrån ungdomarnas vårdplan/genomförandeplan. * Leda/delta i olika typer av samtal med ungdomarna, exempelvis stödjande och motiverande samtal. * Föra journal och skriva månadsrapporter till socialtjänsten. * Samarbete och samverkan med god man, särskilt förordnad vårdnadshavare, socialtjänst, skola, föreningsliv, sjukvård och Integrationsservice. * Den dagliga skötseln av boendet. Kvalifikationer * Minst ettårig eftergymnasial utbildning med inriktning mot socialt arbete. * B-körkort är ett krav. * Högskoleutbildning är önskvärt. Att arbeta som vägledare är ett komplext arbete som kräver många kompetenser. Vi ser gärna att Du har: * Erfarenhet/kunskap om människor som varit med om kriser och trauman. * Erfarenhet av pedagogiskt och strukturerat arbete med ungdomar. * God förmåga att skapa relationer. * God förmåga till både muntlig och skriftlig kommunikation. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vägledare Ung integration jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vägledare Ung integration

Lärare So åk 6-9 Parkskolan
Parkskolan är en 6-9 skola i centrala Östersund med ca 240 elever. Skolans ledord är Trygghet, peak your performance och IT. Skolans elever finns i två arbetslag. Arbetsuppgifter Undervisning so i åk 6-9 på Parkskolan. Handledarskap ingår i tjänsten. Kvalifikationer Behörighet samt god kompetens att undervisa i so och gärna med goda erfarenheter av att undervisa elever i berörda årskurser. Vana och kompetens att samarbeta med kollegor för att utveckla skolans inkluderande och kompensatoriska arbetsformer. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare So åk 6-9 Parkskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare So åk 6-9 Parkskolan

Lärare spanska åk 6-9 Parkskolan
75% höstterminen 2013 alternativt läsåret 2013-2014. Eventuell tillsvidaretjänst kan vara möjlig. Möjlighet att komplettera med annat ämne beroende på behörighet och kompetens. Parkskolan är en 6-9 skola i centrala Östersund med ca 240 elever. Skolans ledord är Trygghet, peak your performance och IT. Skolans elever finns i två arbetslag. Arbetsuppgifter Undervisning i spanska i åk 6-9 på Parkskolan. Handledarskap ingår i tjänsten. Möjlighet kan finnas att komplettera med annat ämne beroende på behörighet och kompetens. Kvalifikationer Behörighet samt god kompetens att undervisa i spanska och gärna med goda erfarenheter av att undervisa elever i berörda årskurser. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare spanska åk 6-9 Parkskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare spanska åk 6-9 Parkskolan

Diös Fastigheter AB söker Centrumledare/Samordnare till Östersund
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Diös är norra Sveriges största privata fastighetsbolag med visionen att bli det mest framgångsrika på vår marknad. Vi förvärvar, förädlar, förvaltar och försäljer fastigheter på en stabil marknad som sträcker sig från Borlänge till Luleå. Sedan starten 2005 har vi haft en kontinuerlig tillväxt i fastighetsportföljen som per den 31 december 2012 uppgick till 11,9 miljarder kronor. Genom god lönsamhet ger vi våra aktieägare en hög utdelning och stabil avkastning på eget kapital. Arbetsbeskrivning Tjänsten som Centrumledare och Samordnare är mycket intressant och innehåller två delar: Som Centrumledare är du länken mellan kunden och butiksägarna i företagets galleria i Östersund. Du har ett helhetsansvar för gallerian och medverkar aktivt till att utveckla dessa så att de är attraktiva för befintliga hyresgäster, nya hyresgäster och konsumenter. Du kommer regelbundet att upprätta och följa upp marknadsföringsbudget, aktivitetsplaner, överenskommelser och göra inköp av media, annonser och event. Du har regelbunden kontakt med butikerna genom veckobrev, husmöten och enskilda kontakter. Centrumledaren kommer även att vara delaktig i gallerians butikssammansättning, skyltprogram, gemensamma ytor och avtal som berör galleriorna och är kontaktperson för t ex andra gallerior och centrumföreningar. Som Samordnare har du ett övergripande ansvar för samarbetet mellan flera av våra gallerior. Du är spindeln i nätet vad gäller gemensamma aktiviteter, annonsering, inköp, mm över hela bolaget. Du har en ledande och rådgivande roll och tycker om att möta kollegor, kunder och leverantörer. Arbetet innebär att du måste ha möjlighet att resa och vara på plats där du behövs vissa dagar per månad. Du kommer dela din tid mellan marknadsområde Jämtland när du arbetar som centrumledare samt tillhöra huvudkontoret i din roll som samordnare. Du rapporterar till vår Retailansvarige. Placeringsort: Östersund Vem är du? Du som söker ska ha lämplig eftergymnasial utbildning inriktning inom exempelvis marknadsföring, ekonomi eller kommunikation. Som person är du positiv, framåt och har lätt för att bygga nätverk och utveckla kundrelationer. Då tjänsten är delad ställer det stora krav på struktur och flexibilitet samt att du både trivs i det operativa såväl som det strategiska. Du trivs med stort ansvar och att arbeta självständigt inom givna ramar. Vi ser med fördel att du har flerårig erfarenhet av att leda och motivera andra med gott resultat. Du är van att ha resultat- och budgetansvar och du har en god företagsekonomisk grund. God kännedom om detaljhandel och lokala marknadsförutsättningar är meriterande. Erfarenhet av att framgångsrikt ansvarat för en butik eller galleria är meriterande. Du har B-körkort. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar Diös med Experis. Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tom Jakobsen på 070-270 27 67. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Sverige
Ort: Östersund
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Diös Fastigheter AB söker Centrumledare/Samordnare till Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Diös Fastigheter AB söker Centrumledare/Samordnare till Östersund

Fritidspedagog/Lärare Treälvsskolan
Treälvsskolan är en F-9 skola i Lit och har ungefär 335 elever. Vi arbetar med följande organisation till hösten: förskoleklass, 1-3, 4, 5, 6, 7, 8 samt årskurs 9. Arbetsuppgifter Fritidspedagog/Lärare i ett åldersintegrerat arbetslag F-3. Vi söker en fritidspedagog/lärare som vill arbeta mot högre måluppfyllelse i tidig ålder och högre meritvärden. I tjänsten ingår arbete både i skola och fritidshem. Kvalifikationer Fritidspedagog/1-7 lärare eller motsvarande. Vi ser gärna behörighet i läs- och skrivinlärning, matematik och eventuella andra ämnen. Stor kunskap om barn och inlärningsprocessen. Gott förhållningssätt till barn. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/Lärare Treälvsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/Lärare Treälvsskolan

Två tandsköterskor till Specialisttandvården, Östersund
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här erbjuds en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med hög kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter Välkommen till Folktandvården ! ARBETSUPPGIFTER Specialist- och sjukhustandvården är i Jämtlands län lokaliserad till Östersunds sjukhus. Inom Specialisttandvården finns områdena Ortodonti, Parodontologi, Käkkirurgi, Pedodonti, Bettfysiologi och Oral Protetik samt en Röntgenenhet. Sjukhustandvården bedriver bl a narkos- och lustgasbehandling, KBToch Apnébehandling. På kliniken är vi ca 30 medarbetare. Vi söker en tandsköterska till Reception/Bettfysiologi I receptionen blir du vårt ansikte utåt och vi söker dig som är positiv, flexibel, noggrann och arbetar kvalitetsmedvetet. Genom en intern omorganisation har vi för närvarande endast 75% bemanning i receptionen, och behöver förstärka med 75% till samt med 25% kliniskt arbete inom Bettfysiologi. Vi söker en tandsköterska till Ortodonti avdelningen Då en av våra medarbetare nu går i pension, söker vi en tandsköterska som tycker om varierande arbetsuppgifter. Inom Ortodontin är vi åtta medarbetare, fyra specialister, tre ortodontiassistenter och två tandsköterskor. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Av den anledningen är det viktigt att du som person är flexibel och noggrann samtidigt som du är positiv, samarbetsvillig och har förmåga att ta personligt ansvar. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer för båda befattningarna * Tandsköterskeutbildning * Goda datakunskaper * Serviceinriktad * Bra planerings- och organisationsförmåga * Vara duktig på att bemöta, kommunicera och skapa goda relationer Det är meriterande med erfarenhet av T4. Ange vilken befattning du söker i första respektive andra hand!
Företag: Folktandvården, Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Två tandsköterskor till Specialisttandvården, Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två tandsköterskor till Specialisttandvården, Östersund

Serviceman: övnings- och skjutfält, med placering i Östersund
Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmakten är ständigt beredd att hävda Sveriges territorium, genomföra internationella insatser, samt att stödja samhället vid större kriser. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. Försvarsmakten eftersträvar mångfald eftersom det berikar vår verksamhet. I Försvarsmakten finns en värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa lyfts fram. Försvarsmakten erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en rimlig balans mellan arbete, privat- och familjeliv. Norrbottens regemente I 19 är ett förband ansvarigt för utveckling, utbildning och insatser av en brigadstridsgruppledning, två mekaniserade bataljoner, en jägarbataljon, två ingenjörkompanier med mera. Vidare är regementet ansvarigt för tolv hemvärnsbataljoner och stöd till hemvärns- och frivilligverksamheten i de fyra nordligaste länen. Regementets stödjer Artilleriregementet och FMLOG:s enheter i Boden och Arvidsjaur. Regementet är dessutom ansvarigt för utveckling av jägarverksamheten i armén och vinterförmågan i Försvarsmakten. Försvarsmakten söker en serviceman övnings- och skjutfält till Norrbottens regemente, I 19 med placering vid Dagsådalens skjutfält i Östersund  Utbildningsstödsenheten vid I 19 ansvarar bland annat för drift och vidmakthållande av skjutfält från Kiruna i Norr till Härnösand i Söder. Beskrivning av arbetet: Arbetet innebär bland annat in- och utlämning av målmateriel. Genomförande av drift- och underhållsåtgärder på maskiner, skjutbanor, skjutfält och målmateriel. Genomförande av stängning och avlysning av skjutfält. Arbetet innefattar även svets- och träarbete samt körning av arbetsmaskiner. Arbetet kan innehålla ammunitionsröjnings uppgifter. Arbetet som serviceman innebär att man är ansvarsfull, självständig, kreativ, samarbetsvillig och utåtriktad, och beredd att arbeta vid I 19 samtliga skjutfält belägna mellan Kiruna och Härnösand. Det förekommer inslag av ensamarbete samt arbete kvällar och helger. Kvalifikationer: Grundskolekompetens. Körkort klass B. Meriterande: Gymnasiekompetens gärna Fordonslinje med transportinriktning. Körkort klass BE, C, CE. Utbildning i svetsning och träarbeten. Intyg för heta arbeten. Intyg (utbildning) för hjullastare. Intyg på fler arbetsmaskiner än hjullastare. Tidigare arbete inom transportsektorn. Datakörkort eller motsvarande kunskaper. Ammunitionsröjningsutbildning: Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Sista ansökningsdag 2013-08-19. Välkommen med din ansökan jämte bestyrkta betygskopior samt de handlingar Du i övrigt önskar åberopa. Löneanspråk kan med fördel bifogas ansökningshandlingarna. Tillträde: Befattningen är en anställning tillsvidare som inleds med sex månaders provanställning. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts snarast, enligt överrenskommelse.  Upplysningar: Chef för skjutfälten: Björn Innala tel 0921-34 80 69, bjorn.innala@mil.se (Med hänsyn till semesterperiod så rekommenderas mail i första hand.) Fackliga företrädare: OFR-S Annelie Forshage, tel 0921-34 88 15. SEKO-F Margareta Ryding, tel: 0921-34 80 24. SACO-F Ann Nilsson, 0921-34 96 42.
Företag: Försvarsmakten
Ort: Östersund
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceman: övnings- och skjutfält, med placering i Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceman: övnings- och skjutfält, med placering i Östersund

Förskollärare Mjölnargränds förskola
Mjölnargränds förskola tillhör enheten Lugnvik. På förskolan finns tre avdelningar. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som förskollärare. Förskolläraren arbetar i ett arbetslag med två förskollärare och en barnskötare. Kvalifikationer Förskollärarexamen eller likvärdig utbildning. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Mjölnargränds förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Mjölnargränds förskola


Sök lediga jobb Östersund

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se