Östhammar kommun, Bruksgymnasiet jobb - lediga jobb

Östhammar kommun, Bruksgymnasiet jobb Östhammar kommun, Bruksgymnasiet jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vårdlärare- Östhammar

 2. Lärare i svenska som andraspråk- Östhammar

 3. Lärare i tyska och samhällskunskap- Östhammar

 4. Ellärare- Östhammar

 5. Lärare i matematik- Östhammar

 6. Lärare i svenska som andraspråk och SFI-lärare- Östhammar

 7. Lärare i fysik och matematik- Östhammar

 8. Lärare i svenska som andraspråk- Östhammar

 9. Lärare i svenska som andraspråk och SFI-lärare- Östhammar

 10. Lärare till särvux- Östhammar

 11. Elevassistent- Östhammar

 12. Programrektor till Bruksgymnasiet- Östhammar

 13. Lärare i matematik och fysik- Östhammar

 14. Lärare i företagsekonomi till Bruksgymnasiet- Östhammar

 15. Lärare i svenska som andraspråk till Bruksgymnasiet- Östhammar

 16. Vårdlärare till Bruksgymnasiet- Östhammar

 17. Lärare - Särskild utbildning för vuxna på grundläggande nivå- Östhammar

 18. Vårdlärare till Bruksgymnasiet- Östhammar

 19. Lärare i svenska som andraspråk och SFI-lärare- Östhammar

 20. Lärare i svenska som andraspråk- Östhammar

 21. Lärare i matematik och/eller engelska- Östhammar

 22. Skolsköterska- Östhammar

 23. Skolsköterska- Östhammar

 24. Vårdlärare till Bruksgymnasiet- Östhammar

 25. Speciallärare/resurslärare- Östhammar


Mer beskrivning

Vårdlärare
Bruksgymnasiet är en skola med höga förväntningar på individen, där kunskaps sätts i fokus och alla trivs! Hos oss erbjuds du goda möjligheter till personlig utveckling och en stimulerande och vacker arbetsmiljö - allt inom bra pendlingsavstånd till Uppsala. ARBETSUPPGIFTER Bruksgymnasiet är organiserad i arbetslag och ämneslag. I vårdlärarlaget ingår ytterligare 3 vårdlärare. Vi söker dig som vill undervisa på gymnasiala Vård- och omsorgsprogrammet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har vårdlärarutbildning eller branscherfarenhet utan formell lärarutbildning. Du får gärna ha en bakgrund inom social omsorg eller erfarenhet med sjukvårdsbakgrund.
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare jobb, Vårdlärare Östhammar, Vårdlärare Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare

Lärare i svenska som andraspråk
Österbyskolan är en F-9 skola med ca 210 elever, belägen i Österbybruks tätort. Hos oss får du goda möjligheter till personlig utveckling och en stimulerande och trivsam arbetsmiljö - allt inom pendlingsavstånd till Uppsala. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska som andraspråk i åk 1-9. KVALIFIKATIONER Lärarexamen enligt skollagen.
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk

Lärare i tyska och samhällskunskap
Bruksgymnasiet är en skola med höga förväntningar på individen, där kunskaps sätts i fokus och alla trivs! Hos oss erbjuds du goda möjligheter till personlig utveckling och en stimulerande och vacker arbetsmiljö - allt inom bra pendlingsavstånd till Uppsala. ARBETSUPPGIFTER Bruksgymnasiet är organiserad i arbetslag och ämneslag. Vi söker en lärare i tyska steg 1-4 (40 %) och samhällskunskap (60 %) för undervisning i både studieförberedande och yrkesprogram, samt mentorskap. Jobbet kan eventuellt delas mellan två befattningshavare. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning enligt skollagen.
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i tyska och samhällskunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i tyska och samhällskunskap

Ellärare
Bruksgymnasiet är en skola med höga förväntningar på individen, där kunskap sätts i fokus och alla trivs! Hos oss erbjuds du goda möjligheter till personlig utveckling och en stimulerande och vacker arbetsmiljö - allt inom bra pendlingsavstånd till Uppsala. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare till Elprogrammet för undervisning i elkurser, bl. a. Mät- och styrteknik, Mekatronik 1 och 2 och Belysningsteknik. Bruksgymnasiet är organiserat i arbetslag och ämneslag. I uppdraget ingår förutom samarbete med ämneskollegor på elprogrammet, arbete i arbetslag samt mentorskap. KVALIFIKATIONER Yrkeslärarexamen eller motsvarande. Meriterande är kompetens inom områdena styrsystem, reglerteknik, mekatronik, digitalteknik och CAD.
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ellärare jobb, Ellärare Östhammar, Ellärare Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ellärare

Lärare i matematik
Vill du arbeta i en skola för framtiden med fokus på utveckling? Där kunskap värdesätts högt och där det finns goda möjligheter för personlig utveckling? Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö med en stimulerande och positiv organisationskultur. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Bruksgymnasiet är organiserat i arbetslag och ämneslag vilket öppnar upp för utbyte och samarbete kollegor emellan. Du kommer att arbeta tillsammans med både lärare i matematik och naturvetenskapliga ämnen. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag att undervisa i gymnasiets samtliga årskurser. Du får arbeta utifrån skolans styrdokument med tydliga mål som stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas. I din roll ingår att skapa en god studiemiljö i dina undervisningsgrupper för att nå högsta möjliga måluppfyllese. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen i matematik och gärna fysik. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi söker en pedagog som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och är en tydlig ledare i klassrummet.
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik

Lärare i svenska som andraspråk och SFI-lärare
Vill du arbeta i en skola för framtiden med fokus på utveckling? Där kunskap värdesätts högt och där det finns goda möjligheter för personlig utveckling? Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer med Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet i Gimo rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag då vår verksamhet för nya svenskar växer både inom ungdomsgymnasiet och inom vuxenutbildningen. Sedan 1 juli 2013 ingår vuxenutbildningen i Bruksgymnasiets organisation. Bruksgymnasiet är organiserat i arbetslag och ämneslag vilket öppnar upp för utbyte och samarbete kollegor emellan. Du kommer att tillsammans med våra nuvarande lärare få vara med och utveckla en integrerad, språkutvecklande undervisning för våra studerande där svenska som andraspråk och svenska för invandrare är en viktig del. Du får arbeta utifrån skolans styrdokument med tydliga mål som stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas. I din roll ingår att skapa en god studiemiljö i dina undervisnings-grupper för att eleverna ska nå högsta möjliga resultat. KVALIFIKATIONER Du har lärarlegitimation i svenska som andraspråk. Har du erfarenhet av undervisning på gymnasium, vuxenutbildning och undervisning i svenska för invandare är det meriterande. Vi ser gärna att du har lärarutbildning i engelska. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi söker en pedagog som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och är en tydlig ledare i klassrummet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk och SFI-lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk och SFI-lärare

Lärare i fysik och matematik
I Östhammars kommun finns 14 grundskolor, 12 förskolor, två gymnasieskolor, familjedaghem, öppna förskolor, grundsärskola och kulturskola. Vårt mål är att 100 % av våra elever får goda förutsättningar att möta framtidens utmaningar i en allt tuffare omvärld. Vi är i ett utmanande utvecklingsskede med mål att i högre grad kvalitetssäkra verksamhet och resultat. En avgörande faktor är att skapa en plats där lärare och elever tillsammans utvecklar kreativa och innovativa arbetsmiljöer och arbetsformer. En annan avgörande faktor är utmärkta lärare – vill du bli en av oss? Bruksgymnasiet i bruksorten Gimo är en skola med höga förväntningar på individen, där kunskap sätts i fokus och alla trivs. Här studerar ca 400 gymnasieelever fördelade på 9 nationella program och alla IM-program. Sedan 1 juli 2013 ingår vuxenutbildningen i Bruksgymnasiets organisation. Hos oss får du goda möjligheter till personlig utveckling i en stimulerande och trivsam arbetsmiljö - allt inom pendlingsavstånd till Uppsala. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare i fysik och matematik i huvudsak inom vuxenutbildningen men även i ungdomsgymnasiet. Bruksgymnasiet är organiserat i arbetslag och ämneslag vilket öppnar upp för utbyte och samarbete kollegor emellan. Du får arbeta utifrån skolans styrdokument med tydliga mål som stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas. I din roll ingår att skapa en god studiemiljö i dina undervisningsgrupper för att eleverna ska nå högsta möjliga resultat. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarlegitimation i fysik och matematik enligt skollagens krav. Som person är du utrustad med tålamod och en positiv inställning. Du ser möjligheter och är professionell i ditt bemötande med elever och kollegor. Du kommer att trivas hos oss om du värderar engagemang, ansvarstagande, att arbeta tillsammans och med öppenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fysik och matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fysik och matematik

Lärare i svenska som andraspråk
Vill du arbeta i en skola för framtiden med fokus på utveckling? Där kunskap värdesätts högt och där det finns goda möjligheter för personlig utveckling? Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö med goda kommunikationer till Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet i Gimo rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag då vår verksamhet för nyanlända och flerspråkiga elever växer. Bruksgymnasiet är organiserat i arbetslag och ämneslag vilket öppnar upp för utbyte och samarbete kollegor emellan. Du kommer tillsammans med våra nuvarande lärare att få vara med och utveckla en integrerad, språkutvecklande undervisning för våra studerande där svenska som andraspråk är en viktig del. Du arbetar utifrån skolans styrdokument med tydliga mål som stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas. I din roll ingår att skapa en god studiemiljö i dina undervisnings-grupper för att eleverna ska nå högsta möjliga resultat. KVALIFIKATIONER Du har lärarlegitimation i svenska som andraspråk. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi söker en pedagog som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och är en tydlig ledare i klassrummet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk

Lärare i svenska som andraspråk och SFI-lärare
Vill du arbeta i en skola för framtiden med fokus på utveckling? Där kunskap värdesätts högt och där det finns goda möjligheter för personlig utveckling? Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer med Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet/Vuxenutbildningen i Gimo rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag då vår verksamhet för nya svenskar växer. Bruksgymnasiet är organiserat i arbetslag och ämneslag vilket öppnar för utbyte och samarbete kollegor emellan. Du kommer att tillsammans med våra nuvarande lärare få vara med och utveckla en integrerad, språkutvecklande undervisning för våra studerande där svenska som andraspråk och svenska för invandrare är en viktig del. Du får arbeta utifrån skolans styrdokument med tydliga mål som stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas. I din roll ingår att skapa en god studiemiljö i dina undervisnings-grupper för att eleverna ska nå högsta möjliga resultat. KVALIFIKATIONER Du har lärarlegitimation i svenska som andraspråk. Har du behörighet i engelska på gymnasienivå så är det en merit. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi söker en pedagog som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och är en tydlig ledare i klassrummet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk och SFI-lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk och SFI-lärare

Lärare till särvux
Vill du arbeta i en skola för framtiden med fokus på utveckling? Där kunskap värdesätts högt och där det finns goda möjligheter för personlig utveckling? Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer med Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet/Vuxenutbildningen i Gimo rätt arbetsplats för dig. Komvux i Gimo omfattar grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, sfi och särvux. Vi söker nu en lärare till särvux. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa vuxna med intellektuella funktionshinder på träningsskolenivå och grundsärskolenivå. De studerande har mycket varierande förmåga och det är viktigt att utgå från deras personliga intressen och val. Dator är ett viktigt arbetsredskap som används av de flesta eleverna. Undervisningen sker huvudsakligen i mindre grupper (enskilt arbete kan förekomma). De flesta eleverna har ett eller två undervisningstillfällen per vecka (2,5 till 10 timmar). Övrig tid arbetar de flesta på Daglig verksamhet. Kurserna utformas i samarbete med varje enskild elev. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare, önskvärt är att du också är speciallärare/specialpedagog. Erfarenhet av undervisning inom särskolan är meriterande. Du ska ha mycket goda datorkunskaper. Vi söker dig med stort engagemang som kan arbeta bra med andra samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kunskap om teckenkommunikation är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till särvux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till särvux

Elevassistent
Vårt mål är att 100 % av våra elever får goda förutsättningar att möta framtidens utmaningar i en allt tuffare omvärld. För några elever går det som på räls. Flertalet elever klarar sin skolgång med lite extra stöd från sina lärare, men ett antal elever behöver mer individuellt stöd i form av en elevassistent. Vill du vara med och stödja en elev i hens lärande och utveckling? På Bruksgymnasiet i Östhammars kommun finns ca 300 elever. En av våra elever på Språkintroduktion behöver extra stöd i och utanför klassrummet. Vi tror på människolivets okränkbarhet, individens frihet och integritet, alla människors lika värde, jämställdhet mellan könen samt solidaritet mellan människor. I vårt förhållningssätt gentemot elever lägger vi stor vikt vid relationsbyggande och att se elevens helhetssituation. ARBETSUPPGIFTER Som elevassistent får du följa en elev under delar av dagen, både i och utanför klassrummet. Ditt uppdrag är att ge stöd och stimulans utifrån elevens specifika förutsättningar och behov för att främja hens utveckling och självständighet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med inriktning barn och fritid, barnskötare eller liknande, samt erfarenhet från arbete som elevassistent eller annat pedagogiskt arbete. För att lyckas är det viktigt för oss med personlig lämplighet. Du bör vara lyhörd för elevens behov, flexibel i ditt sätt och ha en förmåga att se möjligheter. Det är också viktigt att du tycker om att arbeta med människor, eftersom arbetet innebär många kontakter, bland annat med elever, föräldrar och kollegor. Som person är du empatisk, lugn, stabil och strukturerad, och har god förmåga att skapa goda relationer. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Östhammar, Elevassistent Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Programrektor till Bruksgymnasiet
Gillar du utmaningar och personlig utveckling? Tycker du dessutom om verksamhetsutveckling och att se resultat? Då har vi jobbet för dig. Hos oss får du ett stort inflytande att skapa en utbildningsverksamhet som ger våra elever en bättre start i livet. Du får även arbeta i en av Sveriges kanske vackraste skola med mycket konst, glasväggar och öppna ytor. Arkitekturen och interiören påminner om att trakten har en rik historia präglad av järnbruk. I Östhammars kommun kan du kombinera ditt arbetsliv men en rik fritid med bättre luft, inga köer, korta avstånd och allt friluftsliv du kan tänka dig in på knuten. Välkommen. ARBETSUPPGIFTER På Bruksgymnasiet i Gimo erbjuder vi tio nationella program och fem introduktionsprogram för våra ca 400 elever. Hos oss studerar även ca 300 personer på Vuxenutbildningen, som omfattar grundläggande och gymnasiala utbildningar, SFI, Undersköterskeutbildning, YH-utbildning, olika distansutbildningar och Lärvux. Som programrektor kommer du att ha ansvar för några av skolans program, där introduktionsprogrammen har huvudfokus. Du kommer även att ha ansvar för att organisera skolans modersmålsundervisning. I uppdraget ingår att samverka med andra myndigheter. På skolan finns ett 90-tal medarbetare organiserade under skolledningen. Du ingår i skolans ledningsgrupp och har personalansvar för personalen på dina program. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en relevant pedagogisk högskoleexamen, gärna kompletterad med rektorsutbildning eller annan ledarskapsutbildning. Du bör ha erfarenhet av att leda introduktionsprogrammen samt ha god kunskap om elever med särskilda behov. Specialpedagogisk kompetens är meriterande. Du har en dokumenterad erfarenhet från att leda andra och det är meriterande om du har erfarenhet av att samarbeta med andra myndigheter. För att lyckas i rollen bör du vara förtrogen med gymnasieskolan. Du har en förmåga att utveckla varaktiga och förtroendefulla relationer, både internt och externt. Du bör även vara flexibel, förändringsbenägen och ha ett stort engagemang för ungdomar med speciella behov. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Programrektor till Bruksgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Programrektor till Bruksgymnasiet

Lärare i matematik och fysik
Bruksgymnasiet är en spännande arbetsplats. Under vårt tak ryms många sorters utbildningar och människor. Vi har yrkesutbildningar och studieförberedande utbildningar. Vi har utbildningar för ungdomar och utbildningar för vuxna. Det bidrar till en dynamisk miljö där människor med olika bakgrund möts och möjligheterna är många. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer med Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare i matematik och fysik inom vuxenutbildningen och ungdomsgymnasiet. Bruksgymnasiet är organiserat i arbetslag och ämneslag vilket öppnar upp för utbyte och samarbete kollegor emellan. Du får arbeta utifrån skolans styrdokument med tydliga mål som stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas. I din roll ingår att skapa en god studiemiljö i dina undervisningsgrupper för att eleverna ska nå högsta möjliga resultat. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarlegitimation i fysik och matematik enligt skollagens krav. Som person är du utrustad med tålamod och en positiv inställning. Du ser möjligheter och är professionell i ditt bemötande med elever och kollegor. Du kommer att trivas hos oss om du värderar engagemang, ansvarstagande, att arbeta tillsammans och med öppenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och fysik

Lärare i företagsekonomi till Bruksgymnasiet
Bruksgymnasiet är en spännande arbetsplats. Under vårt tak ryms många sorters utbildningar och människor. Vi har yrkesutbildningar och studieförberedande utbildningar. Vi har utbildningar för ungdomar och utbildningar för vuxna. Det bidrar till en dynamisk miljö där människor med olika bakgrund möts och möjligheterna är många. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer med Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare i företagsekonomi. Helst i kombination med matematik, psykologi eller juridik. Bruksgymnasiet är organiserat i arbetslag och ämneslag vilket öppnar upp för utbyte och samarbete kollegor emellan. Du får arbeta utifrån skolans styrdokument med tydliga mål som stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas. I din roll ingår att skapa en god studiemiljö i dina undervisningsgrupper för att eleverna ska nå högsta möjliga resultat. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarlegitimation i företagsekonomi enligt skollagens krav. Som person är du utrustad med tålamod och en positiv inställning. Du ser möjligheter och är professionell i ditt bemötande med elever och kollegor. Du kommer att trivas hos oss om du värderar engagemang, ansvarstagande, att arbeta tillsammans och med öppenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i företagsekonomi till Bruksgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i företagsekonomi till Bruksgymnasiet

Lärare i svenska som andraspråk till Bruksgymnasiet
Bruksgymnasiet är en spännande arbetsplats. Under vårt tak ryms många sorters utbildningar och människor. Vi har yrkesutbildningar och studieförberedande utbildningar. Vi har utbildningar för ungdomar och utbildningar för vuxna. Det bidrar till en dynamisk miljö där människor med olika bakgrund möts och möjligheterna är många. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer med Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare i svenska som andraspråk. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag då vår verksamhet för nya svenskar växer. Bruksgymnasiet är organiserat i arbetslag och ämneslag vilket öppnar för utbyte och samarbete kollegor emellan. Du kommer att tillsammans med våra nuvarande lärare få vara med och utveckla en integrerad, språkutvecklande undervisning för våra studerande där svenska som andraspråk och svenska för invandrare är en viktig del. Du får arbeta utifrån skolans styrdokument med tydliga mål som stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas. I din roll ingår att skapa en god studiemiljö i dina undervisningsgrupper för att eleverna ska nå högsta möjliga resultat. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarlegitimation i svenska som andraspråk. Behörighet även i andra ämnen är meriterande. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi söker en pedagog som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och är en tydlig ledare i klassrummet. Du kommer att trivas hos oss om du värderar engagemang, ansvarstagande, att arbeta tillsammans och med öppenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk till Bruksgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk till Bruksgymnasiet

Vårdlärare till Bruksgymnasiet
Bruksgymnasiet är en spännande arbetsplats. Under vårt tak ryms många sorters utbildningar och människor. Vi har yrkesutbildningar och studieförberedande utbildningar. Vi har utbildningar för ungdomar och utbildningar för vuxna. Det bidrar till en dynamisk miljö där människor med olika bakgrund möts och möjligheterna är många. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer med Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill undervisa i vård- och omsorgsämnen på gymnasiet och vuxenutbildningen. Bruksgymnasiet är organiserat i arbetslag och ämneslag vilket öppnar upp för utbyte och samarbete kollegor emellan. Du får arbeta utifrån skolans styrdokument med tydliga mål som stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas. I din roll ingår att skapa en god studiemiljö i dina undervisningsgrupper för att eleverna ska nå högsta möjliga resultat. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har vårdlärarutbildning eller branscherfarenhet utan formell lärarutbildning, legitimerad sjuksköterska eller högskoleutbildning inom social omsorg. Som person är du utrustad med tålamod och en positiv inställning. Du ser möjligheter och är professionell i ditt bemötande med elever och kollegor. Vi vill att du delar våra värderingar engagemang, ansvar, öppenhet och tillsammans. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem för att få en effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Bruksgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Bruksgymnasiet

Lärare - Särskild utbildning för vuxna på grundläggande nivå
Vill du arbeta i en skola för framtiden med fokus på utveckling? Där kunskap värdesätts högt och där det finns goda möjligheter för personlig utveckling. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer med Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet/Vuxenutbildningen i Gimo rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Du undervisar vuxna med intellektuella funktionshinder på träningsskolenivå och grundsärskolenivå. De studerande har mycket varierande förmåga och det är viktigt att utgå från deras personliga intressen och val. Dator är ett viktigt arbetsredskap som används av de flesta eleverna. Undervisningen sker huvudsakligen i mindre grupper (enskilt arbete kan förekomma). De flesta eleverna har ett eller två undervisningstillfällen per vecka (2,5 till 10 timmar). Övrig tid arbetar de flesta på Daglig verksamhet. Kurserna utformas i samarbete med varje enskild elev. För varje elev skrivs en studieplan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare, önskvärt är att du också är speciallärare/specialpedagog. Erfarenhet av undervisning inom särskolan är meriterande. Du ska ha mycket goda datorkunskaper. Vi söker dig med stort engagemang som kan arbeta bra med andra samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Kunskap om teckenkommunikation är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem för att få en effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare - Särskild utbildning för vuxna på grundläggande nivå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare - Särskild utbildning för vuxna på grundläggande nivå

Vårdlärare till Bruksgymnasiet
Bruksgymnasiet är en spännande arbetsplats. Under vårt tak ryms många sorters utbildningar och människor. Vi har yrkesutbildningar och studieförberedande utbildningar. Vi har utbildningar för ungdomar och utbildningar för vuxna. Det bidrar till en dynamisk miljö där människor med olika bakgrund möts och möjligheterna är många. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer med Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill undervisa i vård- och omsorgsämnen på gymnasiet och vuxenutbildningen. Bruksgymnasiet är organiserat i arbetslag och ämneslag vilket öppnar upp för utbyte och samarbete kollegor emellan. Du får arbeta utifrån skolans styrdokument med tydliga mål som stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas. I din roll ingår att skapa en god studiemiljö i dina undervisningsgrupper för att eleverna ska nå högsta möjliga resultat. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har vårdlärarutbildning eller branscherfarenhet utan formell lärarutbildning, legitimerad sjuksköterska eller högskoleutbildning inom social omsorg. Som person är du utrustad med tålamod och en positiv inställning. Du ser möjligheter och är professionell i ditt bemötande med elever och kollegor. Vi vill att du delar våra värderingar engagemang, ansvar, öppenhet och tillsammans. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem för att få en effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Bruksgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Bruksgymnasiet

Lärare i svenska som andraspråk och SFI-lärare
Vill du arbeta i en skola för framtiden med fokus på utveckling? Där kunskap värdesätts högt och där det finns goda möjligheter för personlig utveckling? Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer med Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet/Vuxenutbildningen i Gimo rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag då vår verksamhet för nya svenskar växer. Bruksgymnasiet är organiserat i arbetslag och ämneslag vilket öppnar för utbyte och samarbete kollegor emellan. Du kommer att tillsammans med våra nuvarande lärare få vara med och utveckla en integrerad, språkutvecklande undervisning för våra studerande där svenska som andraspråk och svenska för invandrare är en viktig del. Du får arbeta utifrån skolans styrdokument med tydliga mål som stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas. I din roll ingår att skapa en god studiemiljö i dina undervisnings-grupper för att eleverna ska nå högsta möjliga resultat. KVALIFIKATIONER Du har lärarlegitimation i svenska som andraspråk. Har du behörighet i franska på gymnasienivå så är det en merit. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi söker en pedagog som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och är en tydlig ledare i klassrummet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk och SFI-lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk och SFI-lärare

Lärare i svenska som andraspråk
Vill du arbeta i en skola för framtiden med fokus på utveckling? Där kunskap värdesätts högt och där det finns goda möjligheter för personlig utveckling? Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer med Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet i Gimo rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag då vår verksamhet för nya svenskar växer. Bruksgymnasiet är organiserat i arbetslag och ämneslag vilket öppnar för utbyte och samarbete kollegor emellan. Du kommer att tillsammans med våra nuvarande lärare få vara med och utveckla en integrerad, språkutvecklande undervisning för våra nyanlända svenskar på språkintroduktion. Du kommer även att ha samordningsansvar för t.ex. studiehandledning. Du får arbeta utifrån skolans styrdokument med tydliga mål som stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas. I din roll ingår att skapa en god studiemiljö i dina undervisningsgrupper för att eleverna ska nå högsta möjliga resultat. KVALIFIKATIONER Du har lärarlegitimation i svenska som andraspråk. Arbetet kräver ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga samt en positiv elevsyn. Vi söker en pedagog som är drivande, har tydliga förväntningar på eleverna och förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever når resultat. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och är en tydlig ledare i klassrummet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 10-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk

Lärare i matematik och/eller engelska
Bruksgymnasiet är en spännande arbetsplats. Under vårt tak ryms många sorters utbildningar och människor. Vi har yrkesutbildningar och studieförberedande utbildningar. Vi har utbildningar för ungdomar och utbildningar för vuxna. Det bidrar till en dynamisk miljö där människor med olika bakgrund möts och möjligheterna är många. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer med Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en lärare i matematik och/eller engelska till introduktionsprogrammen gärna i kombination med andra ämnen. Huvudsakligen undervisning på grundläggande nivå för nyanlända på språkintroduktion, men även på andra nivåer inom ramen för gymnasieskolans introduktionsprogram. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarlegitimation i matematik eller engelska. Som person är du utrustad med tålamod och en positiv inställning. Du ser möjligheter och är professionell i ditt bemötande med elever och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och/eller engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och/eller engelska

Skolsköterska
Bruksgymnasiet är en spännande arbetsplats. Under vårt tak ryms många sorters utbildningar och människor. Vi har yrkesutbildningar och högskoleförberedande utbildningar. Vi har utbildningar både för ungdomar och för vuxna, vilket bidrar till en dynamisk miljö där människor med olika bakgrund möts och möjligheterna är många. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer med Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget är att arbeta för att främja en god hälsa hos våra elever, vara ett stöd vid utredningar, medicinska uppgifter som hälsoundersökningar, information, rådgivning och enklare sjukvård. Du kommer att ha ett nära samarbete med övrig personal och framför allt elevhälsan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Din grundsyn präglas av att du ser möjligheter och du har ett positivt förhållningssätt till människor. Du är duktig på att samarbeta och genom din förmåga att lyssna in andra skapar du förtroende och goda relationer. Vi värdesätter din goda förmåga att arbeta både självständigt och i team vilket förutsätter trygghet, flexibilitet och prestigelöshet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 02-22
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Östhammar, Skolsköterska Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Skolsköterska
Bruksgymnasiet är en spännande arbetsplats. Under vårt tak ryms många sorters utbildningar och människor. Vi har yrkesutbildningar och högskoleförberedande utbildningar. Vi har utbildningar både för ungdomar och för vuxna, vilket bidrar till en dynamisk miljö där människor med olika bakgrund möts och möjligheterna är många. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer med Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget är att arbeta för att främja en god hälsa hos våra elever, vara ett stöd vid utredningar, medicinska uppgifter som hälsoundersökningar, information, rådgivning och enklare sjukvård. Du kommer att ha ett nära samarbete med övrig personal och framför allt elevhälsan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Din grundsyn präglas av att du ser möjligheter och du har ett positivt förhållningssätt till människor. Du är duktig på att samarbeta och genom din förmåga att lyssna in andra skapar du förtroende och goda relationer. Vi värdesätter din goda förmåga att arbeta både självständigt och i team vilket förutsätter trygghet, flexibilitet och prestigelöshet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 04-13
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Östhammar, Skolsköterska Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Vårdlärare till Bruksgymnasiet
Bruksgymnasiet i Gimo är en spännande arbetsplats. Under vårt tak ryms många sorters utbildningar och människor. Vi har yrkesutbildningar och studieförberedande utbildningar. Vi har utbildningar för ungdomar och utbildningar för vuxna. Det bidrar till en dynamisk miljö där människor med olika bakgrund möts och möjligheterna är många. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer med Uppsala. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill undervisa i vård- och omsorgsämnen på gymnasiet och vuxenutbildningen. Bruksgymnasiet är organiserat i arbetslag och ämneslag vilket öppnar upp för utbyte och samarbete kollegor emellan. Du får arbeta utifrån skolans styrdokument med tydliga mål som stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas. I din roll ingår att skapa en god studiemiljö i dina undervisningsgrupper för att eleverna ska nå högsta möjliga resultat. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har vårdlärarutbildning eller branscherfarenhet utan formell lärarutbildning, legitimerad sjuksköterska eller högskoleutbildning inom social omsorg. Som person är du utrustad med tålamod och en positiv inställning. Du ser möjligheter och är professionell i ditt bemötande med elever och kollegor. Vi vill att du delar våra värderingar: engagemang, ansvar, öppenhet och tillsammans. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig använda vårt e-rekryteringssystem för att få en effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare till Bruksgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare till Bruksgymnasiet

Speciallärare/resurslärare
Bruksgymnasiet är en spännande, växande och utvecklande arbetsplats. Vi har såväl yrkesutbildningar som högskoleförberedande utbildningar. Vi har utbildningar både för ungdomar och för vuxna, vilket bidrar till en dynamisk miljö där människor med olika bakgrund möts och möjligheterna är många. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en vacker arbetsmiljö och med goda kommunikationer. Låter detta intressant? Då är Bruksgymnasiet rätt arbetsplats för dig. ARBETSUPPGIFTER Som speciallärare/resurslärare kommer du att arbeta med stödundervisning i klasser, grupper och med enskilda elever. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam där ni tillsammans i teamet skapar förutsättningar för goda lärmiljöer för eleverna. KVALIFIKATIONER Vi söker en legitimerad lärare för de äldre åldrarna. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Som person är du engagerad, trygg och lugn. Du är flexibel, tydlig och lösningsorienterad. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du har ett professionellt förhållningssätt med fokus på uppdraget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT När du söker jobb hos oss ber vi dig söka digitalt för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnummer till: Östhammars kommun Personalkontoret Box 66 742 21 Östhammar
Företag: Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Ort: Östhammar
Publicerad : 04-26
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/resurslärare jobb, Speciallärare/resurslärare Östhammar, Speciallärare/resurslärare Östhammar kommun, Bruksgymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/resurslärare


Sök lediga jobb Östhammar kommun, Bruksgymnasiet

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se