Överkalix jobb - lediga jobb

Överkalix jobb Överkalix jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Överkalix. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Överkalix. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Behandlingsassistent/Socialpedagog- Överkalix

 2. Vikarierande behandlingsassistent/socialpedagog- Överkalix

 3. LÄRARE ÅK 4-9- Överkalix

 4. Specialpedagog- Överkalix

 5. Stödperson- Överkalix

 6. Enhetschef Individ- och familjeomsorgen- Överkalix

 7. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Överkalix.- Överkalix

 8. Lärare 1-7/Lärare i tidigare år- Överkalix

 9. Lärare i Engelska- Överkalix

 10. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Överkalix.- Överkalix

 11. Specialpedagog- Överkalix

 12. Förskollärare- Överkalix

 13. Utbildare av nyanlända i Överkalix- Överkalix

 14. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Överkalix.- Överkalix

 15. Socialsekreterare till IFO- Överkalix

 16. Lärare mot tidigare år eller Fritidspedagog- Överkalix

 17. Behandlingsassistent/Socialpedagog- Överkalix

 18. Erfaren Delgivningsman till Överkalix- Överkalix

 19. Lärare i Engelska- Överkalix

 20. Lärare i Spanska/Svenska- Överkalix

 21. Lärare Musik- Överkalix

 22. Enhetschef till individ- och familjeomsorg- Överkalix

 23. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Socialförv.- Överkalix

 24. Stödperson- Överkalix

 25. Lärare i Svenska- Överkalix

 26. Lärare i Engelska- Överkalix

 27. Arbetsledare kommunalteknik- Överkalix

 28. Ingenjör fastigheter och kommunalteknik- Överkalix

 29. Yrkeslärare- Överkalix

 30. Miljö- och hälsoskyddsinspektör- Överkalix

 31. Erfaren Delgivningsman till Överkalix- Överkalix

 32. Lärare SFI- Överkalix

 33. Förskollärare- Överkalix

 34. Mystery Shoppers sökes till Överkalix- Överkalix

 35. Centrumutvecklare- Överkalix

 36. Företagsutvecklare- Överkalix

 37. Projektadministratör/koordinator- Överkalix

 38. Lärare 1-7/Lärare i tidigare år- Överkalix

 39. Personlig assistent- Överkalix

 40. Byggnadsinspektör/Planeringsingenjör- Överkalix


Mer beskrivning

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Överkalix kommun har tecknat överenskommelse med Migrationsverket om att ta emot 16 ensamkommande flyktingbarn i åldern 14-18 år. Målet är att ge ungdomarna en trygg och säker omvårdnad samt förbereda dem för ett kommande vuxenliv. Arbetsuppgifter: Boendehandledarnas huvudsakliga uppdrag är att stötta ungdomarna i deras tillvaro och verka för att de så fort som möjligt kommer in i och får en förståelse för det svenska samhället. Du ska vara ett vuxenstöd för ungdomarna. Arbetet sker i samverkan med gode män, skola, föreningsliv och det övriga samhället. Uppdraget handlar mycket om att motivera och aktivera ungdomarna, samt att ge den dagliga omsorgen. Som boendehandledare fungerar man även som mentor för någon eller några av ungdomarna och har då ett särskilt ansvar för att etablera en förtroendefull relation där den unge känner stöd och tillit. Som mentor ska man bevaka att den unges specifika behov av stöd och hjälp av andra instanser, t ex sjukvård eller fritidssysselsättning, blir tillgodosedda. Ungdomarna ska förberedas så att de efter tiden i boendet klara av att leva ett självständigt liv. Arbetsuppgifterna ställer stora krav på självständighet, goda IT-kunskaper, hög socialkompetens som innebär god samarbetsförmåga, kunna hantera kriser, vara lyhörd, ha god självkännedom och ha förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer och ha kulturell ödmjukhet. Kompetenser: Vi söker dig med erfarenhet av arbete med äldre tonåringar. Du bör ha utbildning med inriktning mot socialt/pedagogiskt behandlingsarbete, gärna på högskolenivå. Annan lämplig utbildning kan vara till exempel fritidsledarutbildning eller omvårdnadsutbildning. Vi fäster särskild vikt vid personlig lämplighet och personlig mognad. Det är meriterande om du har vana av att arbeta med genomförandeplan och dokumentation enligt BBIC, samt erfarenhet av Procapita. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete med ungdomar. Flerspråkighet är meriterande.
Företag: Överkalix kommun, Kommunstyrelsen
Ort: Överkalix
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent/Socialpedagog jobb, Behandlingsassistent/Socialpedagog Överkalix, Behandlingsassistent/Socialpedagog Överkalix kommun, Kommunstyrelsen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent/Socialpedagog

Vikarierande behandlingsassistent/socialpedagog
Överkalix kommun har tecknat överenskommelse med Migrationsverket om att ta emot 16 ensamkommande flyktingbarn i åldern 14-18 år. Målet är att ge ungdomarna en trygg och säker omvårdnad samt förbereda dem för ett kommande vuxenliv. Vi söker vikarie till ordinarie personals tjänstledighet under perioden 2013-08-19 - 2014-02-19. Vi är även i behov av korttidsvikarier. Arbetsuppgifter: Boendehandledarnas huvudsakliga uppdrag är att stötta ungdomarna i deras tillvaro och verka för att de så fort som möjligt kommer in i och får en förståelse för det svenska samhället. Du ska vara ett vuxenstöd för ungdomarna. Arbetet sker i samverkan med gode män, skola, föreningsliv och det övriga samhället. Uppdraget handlar mycket om att motivera och aktivera ungdomarna, samt att ge den dagliga omsorgen. Som boendehandledare fungerar man även som mentor för någon eller några av ungdomarna och har då ett särskilt ansvar för att etablera en förtroendefull relation där den unge känner stöd och tillit. Som mentor ska man bevaka att den unges specifika behov av stöd och hjälp av andra instanser, t ex sjukvård eller fritidssysselsättning, blir tillgodosedda. Ungdomarna ska förberedas så att de efter tiden i boendet klara av att leva ett självständigt liv. Arbetsuppgifterna ställer stora krav på självständighet, goda IT-kunskaper, hög socialkompetens som innebär god samarbetsförmåga, kunna hantera kriser, vara lyhörd, ha god självkännedom och ha förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer och ha kulturell ödmjukhet. Kompetenser: Vi söker dig med erfarenhet av arbete med äldre tonåringar. Du bör ha utbildning med inriktning mot socialt/pedagogiskt behandlingsarbete, gärna på högskolenivå. Annan lämplig utbildning kan vara till exempel fritidsledarutbildning eller omvårdnadsutbildning. Vi fäster särskild vikt vid personlig lämplighet och personlig mognad. Det är meriterande om du har vana av att arbeta med genomförandeplan och dokumentation enligt BBIC, samt erfarenhet av Procapita. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete med ungdomar. Flerspråkighet är meriterande.
Företag: Överkalix kommun, Kommunstyrelsen
Ort: Överkalix
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande behandlingsassistent/socialpedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande behandlingsassistent/socialpedagog

LÄRARE ÅK 4-9
Överkalix Friskola är en liten grundskola för åk F-9 med ca 40 elever. Vi söker en lärare som vill arbeta med elever i åk 4-9 och ser gärna sökande med något av följande ämne i sin lärarbehörighet; EN, SO, IDH, SL, BL, MU, NO, TK eller HKK.
Företag: ÖVERKALIX KULTUR- OCH MILJÖSKOLA
Ort: Överkalix
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE ÅK 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE ÅK 4-9

Specialpedagog
Överkalix kommun söker under förutsättning att nödvändiga beslut fattas och under förutsättning att hela eller delar av aktuellt tjänsteunderlag inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal: Specialpedagog 100% Du kommer att arbeta som specialpedagog huvudsakligen i grundskolans årskurs 4-9. Du är utbildad specialpedagog med behörighet för grundskolans senare år. Du ingår med övriga specialpedagoger, skolsköterska och kurator i nämndens elevvårdsteam. Överkalix skola består av tre geografiskt samlade enheter omfattande 1-3 skola, 4-9 skola och gymnasieskola. Inom skolområdet finns särskola, förskoleklass och förskola. I närområdet finns även bibliotek och idrottsanläggningar. År 1-9 omfattar 230 elever och gymnasieskolan omfattar c:a 50 elever. Överkalix gymnasieskola erbjuder programmen Natur- och Samhällsvetenskap samt Teknikprogrammet. Vidare finns verksamhet för ensamkommande ungdomar inom Språkintroduktionen och andra ungdomar i Introduktionsprogrammen.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Överkalix, Specialpedagog Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Stödperson
Överkalix kommun söker, under förutsättning att tjänster eller tjänsteunderlag inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal: 2 st. Stödpersoner 100% vardera Du kommer att arbeta som stödperson till elev/elever i årskurs 1 eller årskurs 5. Du är gärna lärare 1-7, lärare i tidigare år, har pedagogisk utbildning eller annan utbildning och erfarenhet som gör dig lämplig för aktuella tjänster. Som person skall du vara stresstålig, samarbetsbenägen och ha lätt för att ge och ta kommunikation. Din anställning kommer att bli en semestertjänst där även tjänstgöring på fritids kan komma att bli aktuell. Överkalix skola består av tre geografiskt samlade enheter omfattande 1-3 skola, 4-9 skola och gymnasieskola. Inom skolområdet finns även förskoleklass och förskola. I närområdet finns även bibliotek och idrottsanläggningar. År 1-9 omfattar 230 elever och gymnasieskolan omfattar c:a 50 elever. Överkalix gymnasieskola erbjuder programmen Natur- och Samhällsvetenskap samt Teknikprogrammet. Vidare finns verksamhet för ensamkommande ungdomar inom Språkintroduktionen och andra ungdomar i Introduktionsprogrammen.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Stödperson jobb, Stödperson Överkalix, Stödperson Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödperson

Enhetschef Individ- och familjeomsorgen
Överkalix kommun är belägen i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta. I Överkalix bor 3500 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Socialförvaltningen består av 7 ansvarsområden och nu söker vi en ny medarbetare till området individ- och familjeomsorg. Organisatoriskt är du underställd socialchef och ingår i en positiv och entusiastisk ledningsgrupp. Vi står inför förändring och utveckling av vårt arbete inom förvaltningen och vår nuvarande enhetschef går vidare till nya arbetsuppgifter och vi söker hennes efterträdare. ARBETSUPPGIFTER Individ- och familjeomsorgen är en kunnig och stabil enhet med fyra medarbetare under ledning av enhetschef. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Som enhetschef har du ansvar för planering, ledning, utveckling och uppföljning av verksamheten. Som enhetschef har du personal- ekonomi- och verksamhetsansvar. Då det är en liten enhet ska du vara beredd att arbeta operativt som handläggare för individärenden enligt SoL, LSS, LVU och LVM. Enhetens huvudsakliga arbetsuppgifter är myndighetsutövning utifrån ansökan/anmälan samt uppföljning av beviljade insatser med stöd av gällande lagstiftning. Arbetet innebär även familjerätt samt att rekrytera och utreda familjehem. Samtliga barnavårdsutredningarna dokumenteras utifrån BBIC (Barns behov i centrum). Vårt verksamhetssystem är Procapita. Nära samverkan internt och externt är en viktig del av uppdraget. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad socionom eller har annan högskoleexamen som arbetsgivaren prövar likvärdig. Du ska ha lång erfarenhet av arbete inom myndighetsutövning, gärna med barn och unga och med god kännedom om gällande lagstiftning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetsledande funktion. Du behöver kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och samtidigt ha lätt för förändringar. Du är flexibel och kan ändra dina arbetsmetoder efter verksamhetens och enhetens behov. Du bör ha professionell mognad och personlig lämplighet samt god samarbetsförmåga. Du ska ha förmåga att se saker ur olika perspektiv samt kunna se möjligheter till förändring och kunna bemöta människor med olika livssituationer med respekt. Du är en engagerad och kreativ ledare som hämtar inspiration och kraft från ökat ansvar. Du ska ha lätt för dig att uttrycka dig tydligt och enkelt i tal och producera skriftligt material av hög kvalité. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats med hög trivselfaktor, extern handledning och möjligheter till friskvård. Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.
Företag: Överkalix kommun Socialförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef Individ- och familjeomsorgen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef Individ- och familjeomsorgen

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Överkalix.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Överkalix kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 1 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Överkalix
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Överkalix. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Överkalix.

Lärare 1-7/Lärare i tidigare år
Överkalix kommun söker Lärare till årskurs 1 100% Du kommer att undervisa elever i årskurs 1 vid Åkerskolan vilket är en 1-3 skola med c:a 75 elever. Du är behörig lärare för utannonserat tjänsteunderlag. Tjänsten är ett vikariat för tjänstledig ordinarie lärare. Överkalix skola består av tre geografiskt samlade enheter omfattande 1-3 skola, 4-9 skola och gymnasieskola. Inom skolområdet finns särskola, förskoleklass och förskola. I närområdet finns även bibliotek och idrottsanläggningar. År 1-9 omfattar 230 elever och gymnasieskolan omfattar c:a 50 elever. Överkalix gymnasieskola erbjuder programmen Natur- och Samhällsvetenskap samt Teknikprogrammet. Vidare finns verksamhet för ensamkommande ungdomar inom Språkintroduktionen och andra ungdomar i Introduktionsprogrammen.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7/Lärare i tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7/Lärare i tidigare år

Lärare i Engelska
Överkalix kommun söker Lärare i Engelska 53% Du kommer att undervisa i årskurs 7, nybörjarengelska för elever med annat modersmål i årskurs 7-9 och språkintroduktionen samt engelska steg 7 vid gymnasieskolan. Du är behörig lärare för utannonserat tjänsteunderlag. Tjänsten är ett vikariat för tjänstlediga ordinarie lärare. Överkalix skola består av tre geografiskt samlade enheter omfattande 1-3 skola, 4-9 skola och gymnasieskola. Inom skolområdet finns särskola, förskoleklass och förskola. I närområdet finns även bibliotek och idrottsanläggningar. År 1-9 omfattar 230 elever och gymnasieskolan omfattar c:a 50 elever. Överkalix gymnasieskola erbjuder programmen Natur- och Samhällsvetenskap samt Teknikprogrammet. Vidare finns verksamhet för ensamkommande ungdomar inom Språkintroduktionen och andra ungdomar i Introduktionsprogrammen.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Engelska

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Överkalix.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Överkalix kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTION internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 22 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTION ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Överkalix
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Överkalix. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Överkalix.

Specialpedagog
Överkalix kommun söker: Specialpedagog 100% Du kommer att arbeta som specialpedagog huvudsakligen i grundskolans årskurs 4-9. Du är utbildad specialpedagog med behörighet för grundskolans senare år. Du ingår med övriga specialpedagoger, skolsköterska och kurator i nämndens elevvårdsteam. Överkalix skola består av tre geografiskt samlade enheter omfattande 1-3 skola, 4-9 skola och gymnasieskola. Inom skolområdet finns särskola, förskoleklass och förskola. I närområdet finns även bibliotek och idrottsanläggningar. År 1-9 omfattar 230 elever och gymnasieskolan omfattar c:a 50 elever. Överkalix gymnasieskola erbjuder programmen Natur- och Samhällsvetenskap samt Teknikprogrammet. Vidare finns verksamhet för ensamkommande ungdomar inom Språkintroduktionen och andra ungdomar i Introduktionsprogrammen.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Överkalix, Specialpedagog Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Förskollärare
Överkalix kommun söker: Förskollärare 100% Du är utbildad förskollärare eller lärare i tidigare år med behörighet from förskola. Anställningen är ett vikariat för tjänstledig ordinarie förskollärare. Du kommer att arbeta vid Ängens förskola som är en nyligen till förskola ombyggd skolfastighet med moderna och ändamålsenliga lokaler. Ängen har c:a 70 inskrivna barn fördelade på fyra avdelningar. Förskolan är belägen i det centrala skolområdet med närhet till bibliotek och idrottsanläggningar. Inom skolområdet finns även gymnasieskola, förskoleklass, särskola, en 1-3 skola och en 4-9 skola.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Överkalix, Förskollärare Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Utbildare av nyanlända i Överkalix
Norbuling levererar utbildnings-, rekryterings- och arbetsmarknadstjänster med verksamhet på 22 orter i Sverige. Hos Norbuling skapar vi möjligheter och all verksamhet utgår från våra kärnvärden: kunskap, service och engagemang. Företaget befinner sig i en expansiv fas och annonserar därför en tjänst för dig med lång erfarenhet av att arbeta som etableringslots och som har coacherfarenhet. Du får en möjlighet att sätta företagets strategi i handling och på ett strukturerat sätt driva den dagliga verksamheten inom ditt ansvarsområde. Norbuling som företag arbetar målinriktat med leverera tjänster som skapar förtroende, hos såväl kund som deltagare, och detta blir du delaktig i. Dina arbetsuppgifter Ditt arbete kommer utgå ifrån att orientera, kartlägga, motivera och vägleda nyanlända till Sverige. Din viktigaste arbetsuppgift kommer vara att se varje deltagares reella kompetens och kartlägga, detaljbeskriva och dokumentera denna i relation till svenska yrkesroller. Denna reella kompetens kan bestå av såväl tidigare yrkesroller, utbildning och eget förvärvade kunskaper. Arbetsuppgifterna innehåller även matchning mot arbetsmöjligheter och studier, upprättande av ansökningshandlingar samt omfattande myndighetskontakter med till exempel Arbetsförmedlingen, Migrationsverket, kommunen och branschorganisationer. Kvalifikationer - Erfarenhet av att arbeta som etableringslots eller inom tjänsten Meritportfölj - Erfarenhet av studie- och yrkesvägledning, coaching och mycket goda branschkunskaper - Erfarenhet av löpande kontakter med myndigheter, kommuner och andra samhällsaktörer - Relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet - Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift - Mycket meriterande med språkkunskaper inom vanligt förekommande språk till exempel somaliska och arabiska. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, empatisk och flexibel. Du har mycket tålamod, är stresstålig och har lätt för att samarbeta med personer från olika bakgrunder. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då vi expanderar är det viktigt att du trivs i en föränderlig omgivning och är flexibel i din inställning till arbetet. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket gör att vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt. Preliminär tillsättning i september 2013. Du skickar din ansökan till kalix@norbuling.se.
Företag: Norbuling
Ort: Överkalix
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare av nyanlända i Överkalix jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare av nyanlända i Överkalix

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Överkalix.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Överkalix kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 12 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Överkalix
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Överkalix. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Överkalix.

Socialsekreterare till IFO
Överkalix kommun är belägen i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta. I Överkalix bor 3500 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. IFO i Överkalix kommun är en liten, välfungerande enhet med fyra medarbetare under ledning av enhetschefen. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i en kunnig och engagerad grupp som arbetar med myndighetsutövning enligt gällande lagstiftning. Arbetet innebär kvalificerat utredningsarbete inom samtliga områden inom individ- och familjeomsorgens ansvarsområde, att bedöma behov av insatser, besluta om insatser och följa upp dessa. Arbetet innebär även arbete med ensamkommande flyktingbarn. Alla barnutredningar dokumenteras enligt BBIC (Barns Behov I Centrum). KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad socionom. Erfarenhet av utredningsarbete är meriterande. Du behöver kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och samtidigt ha lätt för förändringar. Du är flexibel och kan ändra dina arbetsmetoder efter verksamhetens och enhetens behov. Du bör ha professionell mognad och personlig lämplighet samt god samarbetsförmåga. Du ska ha förmåga att se saker ur olika perspektiv samt kunna se möjligheter till förändring och kunna bemöta människor med olika livssituationer med respekt. Du ska ha lätt för dig att uttrycka dig tydligt och enkelt i tal och producera skriftligt material av hög kvalité. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats med hög trivselfaktor, extern handledning och möjligheter till friskvård. Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten.
Företag: Överkalix kommun Socialförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till IFO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till IFO

Lärare mot tidigare år eller Fritidspedagog
Överkalix Friskola är en liten grundskola för åk F-9 med ca 40 elever indelade i F-3, 4-6 och 7-9. Vi söker en lärare som vill arbeta med barn i alla åldrar i grundskolan och på fritids och som gärna jobbar med utomhuspedagogik och naturvistele. Vi har ett engagerat arbetslag som har eleven och dennes lärande i fokus.
Företag: ÖVERKALIX KULTUR- OCH MILJÖSKOLA
Ort: Överkalix
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare mot tidigare år eller Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare mot tidigare år eller Fritidspedagog

Behandlingsassistent/Socialpedagog
Vi söker 2 behandlingsassistenter/socialpedagoger till grupphem för ensamkommande flyktingbarn. Överkalix kommun har tecknat överenskommelse med Migrationsverket om att ta emot 16 ensamkommande flyktingbarn i åldern 14-18 år. Målet är att ge ungdomarna en trygg och säker omvårdnad samt förbereda dem för ett kommande vuxenliv. För tillfället förs diskussioner om att utöka antalet platser till 20 stycken, med detta ökar behovet av personal. Observera att utannonserade tjänster tillsätts under förutsättning att politiska beslut fattas. Arbetsuppgifter: Boendehandledarnas huvudsakliga uppdrag är att stötta ungdomarna i deras tillvaro och verka för att de så fort som möjligt kommer in i och får en förståelse för det svenska samhället. Du ska vara ett vuxenstöd för ungdomarna. Arbetet sker i samverkan med gode män, skola, föreningsliv och det övriga samhället. Uppdraget handlar mycket om att motivera och aktivera ungdomarna, samt att ge den dagliga omsorgen. Som boendehandledare fungerar man även som mentor för någon eller några av ungdomarna och har då ett särskilt ansvar för att etablera en förtroendefull relation där den unge känner stöd och tillit. Som mentor ska man bevaka att den unges specifika behov av stöd och hjälp av andra instanser, t ex sjukvård eller fritidssysselsättning, blir tillgodosedda. Ungdomarna ska förberedas så att de efter tiden i boendet klara av att leva ett självständigt liv. Arbetsuppgifterna ställer stora krav på självständighet, goda IT-kunskaper, hög socialkompetens som innebär god samarbetsförmåga, kunna hantera kriser, vara lyhörd, ha god självkännedom och ha förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer och ha kulturell ödmjukhet. Kompetenser: Vi söker dig med erfarenhet av arbete med äldre tonåringar. Du bör ha utbildning med inriktning mot socialt/pedagogiskt behandlingsarbete, gärna på högskolenivå. Annan lämplig utbildning kan vara till exempel fritidsledarutbildning eller omvårdnadsutbildning. Vi fäster särskild vikt vid personlig lämplighet och personlig mognad. Det är meriterande om du har vana av att arbeta med genomförandeplan och dokumentation enligt BBIC, samt erfarenhet av Procapita. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete med ungdomar. Flerspråkighet är meriterande.
Företag: Överkalix Kommun
Ort: Överkalix
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent/Socialpedagog jobb, Behandlingsassistent/Socialpedagog Överkalix, Behandlingsassistent/Socialpedagog Överkalix Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent/Socialpedagog

Erfaren Delgivningsman till Överkalix
Aktiv Delgivning startades 1996 och har idag ca 130 delgivningsmän i hela Sverige Vi delger alla typer av ärenden. Vårt motto är snabbt, säkert med kvalité. Bland våra kunder finns exempelvis fastighetsägare, inkassobolag, elbolag och advokatbyråer. Vanligtvis tar vi emot ärendena via post eller mejl. För att komplettera och förstärka vår nuvarande organisation söker vi efter duktiga medarbetare där just du kan bli en. Tjänsten som delgivningsman innebär att delge olika juridiska dokument till privatpersoner samt företag. Arbetet är mycket fritt och du som söker trivs med att arbeta självständigt. Som person bör du vara lugn, stabil, ha stort tålamod och integritet. Vi önskar att du har god lokalkännedom, med utgångspunkt i Överkalix med omnejd Du ska behärska svenska språket i tal och skrift, då dokumentation förekommer i arbetet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som delgivningsman/stämningsman. Du får ej vara dömd för brott och ska sakna skulder hos Kronofogdemyndigheten. OBS! Tillgång till egen bil krävs!
Företag: AKTIV DELGIVNING GBG AB
Ort: Överkalix
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Delgivningsman till Överkalix jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Delgivningsman till Överkalix

Lärare i Engelska
Överkalix kommun söker, under förutsättning att inte delar av tjänsteunderlaget tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal: Lärare i Engelska 64% Du kommer att undervisa i årskurs 7 och 9, nybörjarengelska för elever med annat modersmål i språkintroduktionen samt engelska steg 7 vid gymnasieskolan. Du är behörig lärare för utannonserat tjänsteunderlag. Tjänsten är ett vikariat för tjänstlediga ordinarie lärare. Överkalix skola består av tre geografiskt samlade enheter omfattande 1-3 skola, 4-9 skola och gymnasieskola. Inom skolområdet finns särskola, förskoleklass och förskola. I närområdet finns även bibliotek och idrottsanläggningar. År 1-9 omfattar 230 elever och gymnasieskolan omfattar c:a 50 elever. Överkalix gymnasieskola erbjuder programmen Natur- och Samhällsvetenskap samt Teknikprogrammet. Vidare finns verksamhet för ensamkommande ungdomar inom Språkintroduktionen och andra ungdomar i Introduktionsprogrammen.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Engelska

Lärare i Spanska/Svenska
Överkalix kommun söker, under förutsättning att inte delar av tjänsteunderlaget tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal: Lärare i Spanska/Svenska 86% I undervisningen ingår spanska med 56% och svenska med 30%. Du kommer att undervisa i spanska i årskurs 8 och 9 samt steg 1 vid gymnasieskolan. Undervidning i svenska i årskurs 8 och 9. Vidare kommer du att ingå i arbetslaget för årskurs 8. Du är behörig lärare för utannonserat tjänsteunderlag. Tjänsten är ett vikariat för tjänstledig ordinarie lärare. Överkalix skola består av tre geografiskt samlade enheter omfattande 1-3 skola, 4-9 skola och gymnasieskola. Inom skolområdet finns särskola, förskoleklass och förskola. I närområdet finns även bibliotek och idrottsanläggningar. År 1-9 omfattar 230 elever och gymnasieskolan omfattar c:a 50 elever. Överkalix gymnasieskola erbjuder programmen Natur- och Samhällsvetenskap samt Teknikprogrammet. Vidare finns verksamhet för ensamkommande ungdomar inom Språkintroduktionen och andra ungdomar i Introduktionsprogrammen.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Spanska/Svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Spanska/Svenska

Lärare Musik
Överkalix kommun söker, under förutsättning att tjänsteunderlag eller delar av tjänsteunderlag inte kommer att tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal: Lärare i Musik 90% Du kommer att ha musikundervisning för elever i särskolan, elever i årskurs 3-9 och elever i gymnasieskolans språkintroduktion. Vidare ingår undervisning i bild för årskurs 4. Du kommer också att ingå i arbetslaget för årskurs 4. Du är behörig lärare för utannonserat tjänsteunderlag. Överkalix skola består av tre geografiskt samlade enheter omfattande 1-3 skola, 4-9 skola och gymnasieskola. Inom skolområdet finns särskola, förskoleklass och förskola. I närområdet finns även bibliotek och idrottsanläggningar. År 1-9 omfattar 230 elever och gymnasieskolan omfattar c:a 50 elever. Överkalix gymnasieskola erbjuder programmen Natur- och Samhällsvetenskap samt Teknikprogrammet. Vidare finns verksamhet för ensamkommande ungdomar inom Språkintroduktionen och andra ungdomar i Introduktionsprogrammen.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Musik

Enhetschef till individ- och familjeomsorg
Överkalix kommun är belägen i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta. I Överkalix bor 3500 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Socialförvaltningen består av sju ansvarsområden och nu söker vi en ny medarbetare till området individ- och familjeomsorg. Organisatoriskt är du underställd socialchef och ingår i en positiv och entusiastisk ledningsgrupp. Vi står inför förändring och utveckling av vårt arbete inom förvaltningen och vår nuvarande enhetschef går vidare till nya arbetsuppgifter och vi söker hennes efterträdare. ARBETSUPPGIFTER Individ- och familjeomsorgen är en kunnig och stabil enhet med fyra medarbetare under ledning av enhetschef. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Som enhetschef har du ansvar för planering, ledning, utveckling och uppföljning av verksamheten. Som enhetschef har du personal- ekonomi- och verksamhetsansvar. Då det är en liten enhet ska du vara beredd att arbeta operativt som handläggare för individärenden enligt SoL, LSS, LVU och LVM. Enhetens huvudsakliga arbetsuppgifter är myndighetsutövning utifrån ansökan/anmälan samt uppföljning av beviljade insatser med stöd av gällande lagstiftning. Arbetet innebär även familjerätt samt att rekrytera och utreda familjehem. Samtliga barnavårdsutredningarna dokumenteras utifrån BBIC (Barns behov i centrum). Vårt verksamhetssystem är Procapita. Nära samverkan internt och externt är en viktig del av uppdraget. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad socionom eller har annan högskoleexamen som arbetsgivaren prövar likvärdig. Du ska ha lång erfarenhet av arbete inom myndighetsutövning, gärna med barn och unga och med god kännedom om gällande lagstiftning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetsledande funktion. Du behöver kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och samtidigt ha lätt för förändringar. Du är flexibel och kan ändra dina arbetsmetoder efter verksamhetens och enhetens behov. Du bör ha professionell mognad och personlig lämplighet samt god samarbetsförmåga. Du ska ha förmåga att se saker ur olika perspektiv samt kunna se möjligheter till förändring och kunna bemöta människor med olika livssituationer med respekt. Du är en engagerad och kreativ ledare som hämtar inspiration och kraft från ökat ansvar. Du ska ha lätt för dig att uttrycka dig tydligt och enkelt i tal och producera skriftligt material av hög kvalité. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats med hög trivselfaktor, extern handledning och möjligheter till friskvård. Körkort erfordras då arbetet medför resor i tjänsten. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.
Företag: Överkalix kommun Socialförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till individ- och familjeomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till individ- och familjeomsorg

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Socialförv.
Överkalix kommun är belägen i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta. I Överkalix bor 3500 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Socialförvaltningen består av sju ansvarsområden och från årsskiftet kommer vi att personalförstärka med ytterligare en biståndshandläggare för att bättre kunna göra uppföljningar för högre kvalitet. Du kommer att ingå i ett utvecklingsarbete i bland annat utredningsmetoder samt kvalitets- och uppföljningsarbetet. Organisatoriskt är du underställd socialchef. Arbetsuppgifter I arbetet ingår att självständigt utreda, besluta, följa upp och ompröva insatser enligt SoL och LSS, färdtjänst/riksfärdtjänst. Du deltar i vårdplaneringar tillsammans med brukare, anhöriga och andra professionella yrkesgrupper. Handläggningen rör till största del äldreomsorg men även äldre inom LSS-området ingår. Du samarbetar med kollegor, interna och externa samarbetspartners och deltar i verksamhetens förbättringsarbete. Kvalifikationer Vi söker en person med lämplig högskoleutbildning, t.ex. sociala omsorgslinjen eller socionomexamen med inriktning mot äldre och funktionshindrade eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Bra bemötande, välgrundade beslut och hög rättsäkerhet är en mycket viktig del i arbetet. Du ska ha god förmåga att arbeta självständigt, ha lätt att samarbeta och ha ett helhetsperspektiv. Du ska ha goda kunskaper om gällande lagstiftning. Du förutsätts ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats med hög trivselfaktor och möjligheter till friskvård. Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav. Tjänsten som nu utannonseras är ny och kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Överkalix kommun Socialförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Socialförv. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Socialförv.

Stödperson
Överkalix kommun söker, under förutsättning att tjänst eller tjänsteunderlag inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal: Stödpersoner 100% Du kommer att arbeta som stödperson till elev/elever i årskurs 5. Du är gärna lärare 1-7, lärare i tidigare år, har pedagogisk utbildning eller annan utbildning och erfarenhet som gör dig lämplig för aktuella tjänster. Som person skall du vara stresstålig, samarbetsbenägen och ha lätt för att ge och ta kommunikation. Din anställning kommer att bli en semestertjänst där även tjänstgöring på fritids kan komma att bli aktuell. Överkalix skola består av tre geografiskt samlade enheter omfattande 1-3 skola, 4-9 skola och gymnasieskola. Inom skolområdet finns även förskoleklass och förskola. I närområdet finns även bibliotek och idrottsanläggningar. År 1-9 omfattar 230 elever och gymnasieskolan omfattar c:a 50 elever. Överkalix gymnasieskola erbjuder programmen Natur- och Samhällsvetenskap samt Teknikprogrammet. Vidare finns verksamhet för ensamkommande ungdomar inom Språkintroduktionen och andra ungdomar i Introduktionsprogrammen.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Stödperson jobb, Stödperson Överkalix, Stödperson Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stödperson

Lärare i Svenska
Överkalix kommun söker, under förutsättning att inte delar av tjänsteunderlaget tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal: Lärare i Svenska 59% Du kommer att undervisa i årskurs 7-9. Vidare kommer du att ingå i arbetslag vid enheten. Du är behörig lärare för utannonserat tjänsteunderlag. Tjänsten är ett vikariat för tjänstledig ordinarie lärare. Överkalix skola består av tre geografiskt samlade enheter omfattande 1-3 skola, 4-9 skola och gymnasieskola. Inom skolområdet finns särskola, förskoleklass och förskola. I närområdet finns även bibliotek och idrottsanläggningar. År 1-9 omfattar 230 elever och gymnasieskolan omfattar c:a 50 elever. Överkalix gymnasieskola erbjuder programmen Natur- och Samhällsvetenskap samt Teknikprogrammet. Vidare finns verksamhet för ensamkommande ungdomar inom Språkintroduktionen och andra ungdomar i Introduktionsprogrammen.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska

Lärare i Engelska
Överkalix kommun : Lärare i Engelska 91% Du kommer att undervisa i årskurs 5-9 samt engelska steg 7 vid gymnasieskolan. Du är behörig lärare för utannonserat tjänsteunderlag. Tjänsten är ett vikariat för tjänstlediga ordinarie lärare och kan beroende på sökandes behörighet komma att omfatta heltid. Överkalix skola består av tre geografiskt samlade enheter omfattande 1-3 skola, 4-9 skola och gymnasieskola. Inom skolområdet finns särskola, förskoleklass och förskola. I närområdet finns även bibliotek och idrottsanläggningar. År 1-9 omfattar 230 elever och gymnasieskolan omfattar c:a 50 elever. Överkalix gymnasieskola erbjuder programmen Natur- och Samhällsvetenskap samt Teknikprogrammet. Vidare finns verksamhet för ensamkommande ungdomar inom Språkintroduktionen och andra ungdomar i Introduktionsprogrammen.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Engelska

Arbetsledare kommunalteknik
Överkalix kommun är belägen i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta. I Överkalix bor 3500 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vår arbetsledare lämnar oss för nya uppdrag och vi söker nu hans ersättare. Som arbetsledare ingår du i Tekniska avdelningens ledningsgrupp och ansvarar för att planera och leda verksamheten för kommunens renhållning, VA, grönytor, gator samt verkstad mm vid kommunens arbetscentral. Tekniska avdelningen utför tjänster för både kommunens interna verksamheter och service direkt mot allmänheten. I avdelningens verksamheter ingår bl.a. fastighetsförvaltning, VA, renhållning, återvinning, kost, lokalvård, gator, parker. Dina arbetsuppgifter kommer även att bestå av att leda vissa investeringsarbeten, att utföra utredningar, kalkyler och rapporter. Du kommer att ha ditt kontor vid kommunens arbetscentral på Norra Tallvik. I ditt arbete kommer du att omges av ett kollektiv med stor kompetens och mängder av samlade erfarenheter inom de berörda verksamheterna. Du har personalansvar och ansvar för verksamhetens ekonomi, där ingår tex arbetsplatsträffar, medarbetarsamtal, ansvar för arbetsmiljöarbetet och budgetarbete i form av planering och uppföljning. Dina kvalifikationer Du har en arbetsledar-/ingenjörsutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna erfarenhet av att ha arbetat som chef/ledare, gärna inom offentlig verksamhet, erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är tydlig och kommunikativ i din chefsroll. I tekniska avdelningens ledningsgrupp bidrar du till hela kommunens långsiktiga utveckling och framgångar. För att lyckas i din roll bör du vara service- och kundinriktad med ett självständigt och problemlösnings-orienterat sätt att arbeta. Arbetet utförs till stor del direkt mot kommunens medborgare, kommunens verksamheter och besökare vilket medför många kontakter med allmänhet och verksamheter. Du har en god känsla för affärsmässighet och entreprenörskap. Du som söker är drivande, flexibel för förändringar och har förmåga att ställa om mellan olika situationer och arbetsuppgifter. Krav för tjänsten är körkort och tillgång till bil.
Företag: Överkalix kommun, Kommunstyrelsen
Ort: Överkalix
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare kommunalteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare kommunalteknik

Ingenjör fastigheter och kommunalteknik
Överkalix kommun är belägen i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta. I Överkalix bor 3500 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vår fastighetsingenjör går i pension och vi söker nu hans ersättare. Som fastighetsingenjör ingår du i Tekniska avdelningens ledningsgrupp och ansvarar för förvaltning och utveckling av fastigheter. Tekniska avdelningen utför tjänster för både kommunens interna verksamheter och service direkt mot allmänheten. I avdelningens verksamheter ingår bl.a. fastighetsförvaltning, VA, renhållning, återvinning, kost, lokalvård, gator, parker. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av förvaltning, underhållsplanering och att utveckla kommunens fastighetsbestånd, att arbeta med och ansvara för energioptimeringar, underhållsplaner och upphandlingar för underhåll och investeringar. I arbetet ingår förutom att självständigt driva upphandlade driftsentreprenader för vinterväghållning, väg- och gatubelysningar mm, också att medverka i planering för underhåll och utveckling av kommunens VA-teknik. Dina kvalifikationer Vi ser helst att du har arbetat inom fastighetsbranschen, gärna inom fastighetsförvaltning. Vi ser också att du har högskoleutbildning eller motsvarande kunskap, är kunnig inom fastighetsekonomi och har grundläggande teknisk kunskap. Vi ser gärna erfarenhet av att ha arbetat som chef/ledare gärna inom offentlig verksam. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är tydlig och kommunikativ i din chefsroll. I tekniska avdelningens ledningsgrupp bidrar du till hela kommunens långsiktiga utveckling och framgångar. För att lyckas i din roll bör du vara service- och kundinriktad med ett självständigt och problemlösnings-orienterat sätt att arbeta. Arbetet utförs till stor del direkt mot kommunens medborgare, kommunens verksamheter och besökare vilket medför många kontakter med allmänhet och verksamheter. Du har en god känsla för affärsmässighet och entreprenörskap. Du som söker är drivande, flexibel för förändringar och har förmåga att ställa om mellan olika situationer och arbetsuppgifter. Krav för tjänsten är körkort och tillgång till bil.
Företag: Överkalix kommun, Kommunstyrelsen
Ort: Överkalix
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ingenjör fastigheter och kommunalteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ingenjör fastigheter och kommunalteknik

Yrkeslärare
Överkalix kommun, vuxenutbildningen söker: Yrkeslärare/Utbildare för yrkesförarutbildning, tunga fordon Överkalix kommun har av Skolverket preliminärt beviljats statliga medel för utbildning av yrkesförare. Vi avser därför att genomföra en ca 40 veckors yrkesförarutbildning för vuxna i nära samverkan med branschen på orten. Utbildningen planeras preliminärt starta i slutet av februari 2014. I arbetet kommer du att undervisa inom teoretiska och praktiska områden med målet körkort CE. Utbildningen bedrivs både i skolsal och på praktikplatser. Det senare i samverkan med branschen på orten. Du kommer att ha stort eget ansvar för utbildningens genomförande och kvalitet. Tjänsten är heltid, visstidsanställning ca 40 veckor. KVALIFIKATIONER I första hand söker vi dig som har yrkeslärarexamen inom området. Du bör ha körkortsbehörighet CE med minst 5 års vana i yrket. Du bör ha erfarenhet av undervisning och känna åkeribranschen väl och/eller är trafiklärare för tunga fordon. Som person är du målmedveten, trygg, prestigelös. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Vi vill att du har stor förmåga att kommunicera både i din relation till elever och i din relation till medarbetare och samverkanspartners. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten tillsätts under förutsättning att regeringen tillskjuter medel. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonser.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare jobb, Yrkeslärare Överkalix, Yrkeslärare Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare

Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Överkalix kommun Bygg- och miljönämnden Miljö- och hälsoskyddsinspektör Överkalix kommun är belägen i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta. I Överkalix bor 3500 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Bygg- och Miljökontoret i Överkalix är en liten, välfungerande enhet med fyra medarbetare. Vi söker en miljö- och hälsoskyddsinspektör vars arbete omfattar hela miljö- och hälsoskyddsområdet. Övergripande innebär det tillsyn över företag och anläggningar, tillämpning av gällande lagstiftning samt att arbeta förebyggande och skydda invånare och natur mot olägenheter av olika slag. Du får möjlighet att ta stort eget ansvar och medverka i utvecklingen av miljö- och hälsoskyddsarbetet i kommunen. Information och kommunikation är viktiga redskap. I dina arbetsuppgifter ligger även godkännande för installation av värmepumpar samt avloppsanläggningar. Det är viktigt att du kan söka information och bygga nätverk. Du måste både ha god förmåga att samarbeta liksom god förmåga att självständigt planera och genomföra arbetsuppgifter inom olika områden. Du är kommunikativ, noggrann och har ett serviceinriktat arbetssätt. Du är också en van IT-användare. Vi använder Miljöreda som ärendehanteringssystem. Arbetet innebär nära kontakt med såväl näringsliv, kommuninvånare som beslutsfattare. En förmåga att förstå och kommunicera med olika grupper i samhället är en grundförutsättning. Vår uppgift är att biträda nämnden i dess arbete och sköta bl a information och den operativa tillsynen. Kvalifikationer: Du är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan naturvetenskaplig utbildning på högskolenivå som vi bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på ett miljö- och hälsoskyddskontor. Du bör ha god kännedom om aktuell lagstiftning samt ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Körkort och tillgång till bil erfordras. Tjänsten är en tillsvidareanställning, dagtid. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt, gärna senast den 1 mars, för att få en bra introduktion av vår nuvarande miljö- och hälsoskyddsinspektör.
Företag: Överkalix kommun, Bygg- och Miljökontoret
Ort: Överkalix
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Miljö- och hälsoskyddsinspektör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Erfaren Delgivningsman till Överkalix
Aktiv Delgivning startades 1996 och har idag ca 130 delgivningsmän i hela Sverige Vi delger alla typer av ärenden. Vårt motto är snabbt, säkert med kvalité. Bland våra kunder finns exempelvis fastighetsägare, inkassobolag, elbolag och advokatbyråer. Vanligtvis tar vi emot ärendena via post eller mejl. För att komplettera och förstärka vår nuvarande organisation söker vi efter duktiga medarbetare där just du kan bli en. Tjänsten som delgivningsman innebär att delge olika juridiska dokument till privatpersoner samt företag. Arbetet är mycket fritt och du som söker trivs med att arbeta självständigt. Som person bör du vara lugn, stabil, ha stort tålamod och integritet. Vi önskar att du har god lokalkännedom, med utgångspunkt i Överkalix med omnejd Du ska behärska svenska språket i tal och skrift, då dokumentation förekommer i arbetet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som delgivningsman/stämningsman. Du får ej vara dömd för brott och ska sakna skulder hos Kronofogdemyndigheten. OBS! Tillgång till egen bil krävs!
Företag: AKTIV DELGIVNING GBG AB
Ort: Överkalix
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Delgivningsman till Överkalix jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Delgivningsman till Överkalix

Lärare SFI
Överkalix kommun söker: Lärare i SFI 60% Du kommer att undervisa i svenska för invandrare (SFI) i ett arbetslag med två andra lärare. Verksamheten för SFI omfattar c:a 25 elever med olika nationaliteter. Du är behörig lärare i SFI. Din anställning är en tidsbegränsad anställning med varaktighet tom 2014-08-29. Möjlighet till förlängning kan komma att finnas. Överkalix skola består av tre geografiskt väl samlade enheter. 1-3 skola, 4-9 skola och gymnasieskola. År 1-9 omfattar c:a 225 elever. Gymnasieskolan omfattar c:a 30 elever inkluderat verksamhet för ensamkommande ungdomar (Språkintroduktionen). På skolområdet finns även särskola, förskola och förskoleklass samt närhet till bibliotek, islada, motionshall och badhus. Överkalix kommun samverkar med bemannings- och rekryteringsföretag varför ytterligare kontakt med liknande företag samt försäljare av annonser undanbedes vänligt men bestämt.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare SFI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare SFI

Förskollärare
Överkalix kommun söker: Förskollärare 100% Du är utbildad förskollärare eller lärare i tidigare år med behörighet from förskola. Anställningen är ett vikariat för föräldraledig ordinarie förskollärare. Varaktighet tom 2014-08-31 med möjlighet till förlängning med utgångspunkt från ev förlängd föräldraledighet. Du kommer att arbeta vid Ängens förskola som är en nyligen till förskola ombyggd skolfastighet med moderna och ändamålsenliga lokaler. Ängen har c:a 70 inskrivna barn fördelade på fyra avdelningar. Förskolan är belägen i det centrala skolområdet med närhet till bibliotek och idrottsanläggningar. Inom skolområdet finns även gymnasieskola, förskoleklass, särskola, en 1-3 skola och en 4-9 skola.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Överkalix, Förskollärare Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Mystery Shoppers sökes till Överkalix
Vill du ha betalt för att shoppa? Arbetet som Mystery Shopper/Observatör för Daymaker är ett roligt och flexibelt extrajobb som passar perfekt för dig som tycker om att besöka butiker. Just nu har vi flera uppdrag i Överkalix! Uppdraget går ut på att du ska besöka en butik och anonymt observera hur butiken och personalen bemöter dig som kund. Besöket tar cirka 20 minuter och därefter registrerar du dina svar snabbt och smidigt i vårt onlinesystem. Vi söker dig som är noggrann, observant och van att arbeta självständigt under eget ansvar. Du ska ha tillgång till en dator och en mobiltelefon med kamera då en del av vår kommunikation sker via mobil. Du måste vara minst 18 år gammal. Vill du veta mer om Daymaker och vad arbetet innebär är du välkommen att besöka vår hemsida www.daymaker.se Låter det intressant? Fyll i en ansökan redan idag på vår hemsida: http://daymaker.se/observatorer/introduktion Alla medarbetare erhåller sin ersättning på månadsbasis och ersättningen är baserad på antalet genomförda kundaktiviteter. Välkommen med din ansökan! Om Daymaker Daymaker AB är experter på kundmötet. Vi arbetar med ledande kedjor i Sverige och mäter kundupplevelse via bland annat Mystery Shopping, Mystery Calling och Mystery Web. Med hjälp av våra observatörer och vår webbaserade teknologi ger vi kunden en bild av vad som verkligen sker i servicemötet, d.v.s. sanningens ögonblick!
Företag: Daymaker AB
Ort: Överkalix
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Mystery Shoppers sökes till Överkalix jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mystery Shoppers sökes till Överkalix

Centrumutvecklare
Vill du vara med och utveckla Överkalix attraktivitet? Mitt i Norrbotten ligger Överklaix, en liten kommun där ortens företagare vågar tänka annorlunda. Här odlas tomater året runt, trots flera månaders vinter och här tillverkas fartygsmellanväggar trots avsaknad av hav i närheten. Nu står kommunen redo för en ny utmaning: Att öka attraktiviteten för både bosatta och besökare. Överkalix Utveckling AB driver det regionala projektet Besökslandet med start Januari 2014, som finansieras av Länsstyrelesen i Norrbotten, Överkalix kommun, och Sparbanken Nord. Projekt Besökslandet behöver därför nya medarbetare. Centrumutvecklare Du kommer att vara ansvarig för utvecklingen av ett attraktivt centrum. Arbetet innebär samordning och samarbete med företag, kommunmedborgare och externa samverkanspartners. Rekrytering av nya företag kan också bli aktuellt. Du ingår i ett projektteam som har nära samarbete med kommunledning och näringslivskontor. Vi tror att du har en utbildning inom samhällsplanering och/eller marknad/ekonomi. Du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom fastighetsutveckling, besöksnäring eller annan näring. Projektanställningen är på 100%. Tillträde så snart som möjligt. För mer information, kontakta projektledare Britta Stoltz-Lundström, 070-512 20 35, eller britta@bristo.se
Företag: Överkalix Utveckling AB
Ort: Överkalix
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Centrumutvecklare jobb, Centrumutvecklare Överkalix, Centrumutvecklare Överkalix Utveckling AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Centrumutvecklare

Företagsutvecklare
Verksamhetsbeskrivning Företagsutvecklare Som företagsutvecklare ska du ansvara för samordning och utveckling av företag inom service och besöksnäring. Rekrytering av nya företag kan också bli aktuellt. Du ingår i ett projektteam som har ett nära samarbete med kommunledning och näringslivskontor. Vi tror att du har erfarenhet från besöksnäringsföretag, restaurang eller annat serviceföretag. Du har en lämplig utbildningsbakgrund inom området. Projektanställningen är på 50%. Tillträde så snart som möjligt. För med information, kontakta projektledare Britta Stoltz-Lundström, 070-512 20 35, eller britta@bistro.se
Företag: Överkalix Utveckling AB
Ort: Överkalix
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsutvecklare jobb, Företagsutvecklare Överkalix, Företagsutvecklare Överkalix Utveckling AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsutvecklare

Projektadministratör/koordinator
Projektadministratör/koordinator Projekt Framtid i Överkalix och Projekt Besökslandet söker en projektadministratör på 75 %. Projekt Framtid i Överkalix är ett pågående projket, som avslutas i december 2014. Projekt Besökslandet påbörjas 2014 och beräknas avslutas 2016. Som projektadministratör/koordinator ansvar du för arrangemang som skapar mötesplatser för ortens företagare - allt ifrån planering till genomförande och redovisning. Du samordnar projektaktiviteter och assisterar vid framtagande av beslutsunderlag och rapporter. Du bör ha ekonomisk/administrativ utbildning och gärna erfarenhet från liknande uppgifter. Projektanställningen är i första hand på sex månader. Tillträde:omgående Lön: månadslön, ange löneanspråk För mer information, kontakta näringslivschef Birgitta Larsson, 070-6694026, birgitta.larsson@overkalix.se, eller Britta Stoltz-Lundström, 070-5122035, britta@bistro.se. Facklig företrädare: Maria Dalebrand Brännman, VISION, tel 0926-74000. Ansökan: sista ansökningsdag 2014-01-27 Övrigt om ansökan, ange referens: Projektadministratör/koordinator Ansökan via e-post: kommun@overkalix.se Arbetsgivare: Överkalix kommun
Företag: Överkalix Kommun
Ort: Överkalix
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Projektadministratör/koordinator jobb, Projektadministratör/koordinator Överkalix, Projektadministratör/koordinator Överkalix Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektadministratör/koordinator

Lärare 1-7/Lärare i tidigare år
Överkalix kommun söker Lärare till årskurs 1 80% Du kommer att undervisa elever i årskurs 1 vid Åkerskolan vilket är en 1-3 skola med c:a 75 elever. Du är behörig lärare för utannonserat tjänsteunderlag. Tjänsten är ett vikariat för tjänstledig ordinarie lärare. Överkalix skola består av tre geografiskt samlade enheter omfattande 1-3 skola, 4-9 skola och gymnasieskola. Inom skolområdet finns särskola, förskoleklass och förskola. I närområdet finns även bibliotek och idrottsanläggningar. År 1-9 omfattar 220 elever och gymnasieskolan omfattar c:a 30 elever. Överkalix gymnasieskola erbjuder programmen Natur- och Samhällsvetenskap samt Teknikprogrammet. Vidare finns verksamhet för ensamkommande ungdomar inom Språkintroduktionen och andra ungdomar i Introduktionsprogrammen.
Företag: Överkalix kommun, Skolförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7/Lärare i tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7/Lärare i tidigare år

Personlig assistent
Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionshinder och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv. Assistenterna skall finnas med den funktionshindrade i hans/hennes dagliga livsföring och under de tider under hela dygnet som den enskilde behöver assistans. Personlig assistans är ett personligt utformat stöd. Assistenten ska tillsammans med brukaren utföra de sysslor som brukaren skulle ha gjort om han eller hon inte hade haft ett funktionshinder. Personlig omvårdnad som hygien, klädsel och måltider för brukaren är en självklar arbetsuppgift. Andra arbetsuppgifter kan vara hjälp vid förflyttning, städning, hjälp att utföra fritidsintressen m.m. Det är alltid brukarens behov och önskemål som i första hand ska styra assistentens arbete. De personliga egenskaperna och personkemin mellan brukare och anställd är avgörande vid rekrytering. Som personlig assistent krävs det att du är lyhörd och ödmjuk inför andra människors behov och integritet. En del brukare är ensamstående, andra lever tillsammans med sin familj. Stor del av assistansen utförs i brukarens hem vilket ställer krav på assistenten i fråga om förhållningssätt och hänsyn. Att jobba som personlig assistent är ett meningsfullt och ansvarsfullt jobb.
Företag: Överkalix kommun Socialförvaltningen
Ort: Överkalix
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Byggnadsinspektör/Planeringsingenjör
Bygg- och miljönämnden/Tekniska avdelningen (KS) söker Byggnadsinspektör/Planeringsingenjör Överkalix kommun är belägen i hjärtat av Norrbotten, av många kallad Sveriges vackraste kommun. Här möts berg och dalar i ett unikt floddelta. I Överkalix bor 3500 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och fantastiska naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Överkalix ska vara en attraktiv kommun att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Tekniska avdelningen utför tjänster för både kommunens interna verksamheter och service direkt mot allmänheten. I avdelningens verksamhet ingår bl.a. energirådgivning, upphandling, fastighetsförvaltning, VA, renhållning, återvinning, kost, lokalvård, gator, parker. Bygg- och miljönämnden behandlar ärenden som rör bland annat bygglov, planärenden och miljöärenden. Arbetsuppgifter Du arbetar ungefär hälften av din tid mot Tekniska avdelningen och resterande mot Bygg- och miljönämnden. Du har eget ansvarsområde under Tekniska avdelningen gällande energi- och klimatrådgivning, bostadsanpassning samt beslut om stöd till enskild väghållning. I kommunen har du en nyckelroll för upphandling enligt LOU och biträder övriga förvaltningar med sakkunskap. Som planingenjör/byggnadsinspektör kommer du inom Bygg- och miljönämnden bl.a. att arbeta med planfrågor, bygglovsgranskning och -inspektion, ansvara för kommunens kart och GIS verksamhet samt trafikfrågor. Ditt uppdrag är att i samråd med stadsarkitekt handlägga bygglovsärenden och därtill hörande arbetsuppgifter. Du utövar tillsyn enligt PBL av byggandet och vården av tomter. Du är beställare när det gäller detalj- och översiktplaner. Dina kvalifikationer Vi söker dig som har en byggnadsingenjörsutbildning i botten gärna påbyggd med en högskoleutbildning. Du har gärna flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har intresse och erfarenhet från arbetsområdet fysisk planering. Viktiga personliga egenskaper är att du har en god förmåga att såväl samarbeta som att arbeta självständigt. Du är utåtriktad och har en känsla för service då arbetet innebär information och upplysning till allmänheten samt myndighetskontakter. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi har valt våra samarbetspartner i denna rekrytering och avsäger oss bestämt påringning av rekryteringsföretag.
Företag: Överkalix kommun, Kommunstyrelsen
Ort: Överkalix
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadsinspektör/Planeringsingenjör jobb, Byggnadsinspektör/Planeringsingenjör Överkalix, Byggnadsinspektör/Planeringsingenjör Överkalix kommun, Kommunstyrelsen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadsinspektör/Planeringsingenjör


Sök lediga jobb Överkalix

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se