��lvsbyn jobb - lediga jobb

��lvsbyn jobb ��lvsbyn jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ��lvsbyn. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ��lvsbyn. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lokalvårdare- Sundbyberg

  2. köksbiträde- Stockholm

  3. Försäkringssäljare- Stockholm

  4. Läxhjälpare sökes till Stockholm!- Stockholm

  5. Skolsköterska gymnasium Stockholm- Stockholm

  6. Skolläkare södra Stockholm- Stockholm

  7. Förskolelärare- Nacka

  8. Inspektörer inom fysiskt skydd- Solna

  9. Inspektör informationssäkerhet- Solna

  10. Speciallärare med vidgade vyer till Skärgårdsstadsskolan- Österåker


Mer beskrivning

Lokalvårdare
Vi är ett städbolag som söker lokalvårdare. Huvudsakligen omfattar det städning av kontor och hemstädning. Det mesta av städningen ska utföras på dagtid. Du bör ha god kännedom om lokalvård och visa stor ansvarskänsla för arbetets utförande. I arbetsuppgifterna kan även visst trädgårdsarbete förekomma. Lön utgår enligt kollektivavtal. Heltidstjänst. Välkommen att skicka ansökan via följande e-postadress: Biljana.s@resultatstadab.com. Ansökan senast 2013-08-31.
Företag: RESULTAT STÄD AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Sundbyberg, Lokalvårdare RESULTAT STÄD AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

köksbiträde
Vi söker ett köksbiträde med tidigare erfarenhet av matlagning av enklare menyer. Du ska vara van vi ett högt tempo. Du som söker behöver inte tala flytade svenska men ha en grund. Du ska tycka att ordning och reda är nummer ett och ha god erfarenhet av livsmedelshantering. I övrigt jobbar vi som ett team och ett gott humör och lite ödmjukhet är varmt välkommet. OBS!!! Vi tar endast emot ansökan via Mail på svenska, engelska eller turkiska.
Företag: Opal Bar & Bistro
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga köksbiträde jobb, köksbiträde Stockholm, köksbiträde Opal Bar & Bistro
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: köksbiträde

Försäkringssäljare
Workcare.se söker nu omgående flera säljare till kund som arbetar för ett större och erfaret försäkringsbolag. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående. Är du Sveriges mest drivna säljare? Jobbeskrivning: Som säljare har du all möjlighet i världen att skapa dig en karriär inom finansbranschen! Inga tidigare erfarenheter eller kunskaper krävs, utan det enda vi vill ha från dig är ett härligt driv och en vilja att tjäna mycket cash! Du kommer få chansen att jobba i ett företag med hög arbetsmoral och etik med produkter som både är viktiga, trovärdiga och långsiktiga. Du kommer att få jobba i ett team med duktiga medarbetare i lokaler som är lika attraktiva som de produkter som erbjuds. Du kommer att arbeta med försäljning för pensionssparande över telefon och du får även en kvalificerad internutbildning där vår kund ser till att du får alla verktyg du behöver. Vi vill ha dig som känner en stark passion för säljbranschen. Vi söker efter dig som: * Vill jobba i en rolig och fartfylld miljö med mycket skratt. * Tar eget ansvar och har en vilja att hela tiden utvecklas i team. * Vill kunna påverka sin lön med provision och bonusar. * Är tävlingsinriktad och stresstålig. Om oss Workcare är en arbetsförmedling och ett rekryteringsföretag och vår viktigaste resurs är våra medarbetare. Vi hjälper våra kunder med rena rekryteringsuppdrag. Lön Fast + provision efter överenskommelse Är du intresserad? Tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Du kommer vara anställd direkt hos vår kund i Stockholm. Skicka din ansökan till oss och ange referensnummer 0106. Du ansöker om jobbet viahttp://www.workcare.se/extern-applyform/
Företag: WORKCARE SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Försäkringssäljare jobb, Försäkringssäljare Stockholm, Försäkringssäljare WORKCARE SVERIGE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäkringssäljare

Läxhjälpare sökes till Stockholm!
WorkBoost services är en del av WorkBoost Consulting som erbjuder hushållsnära tjänster så som läxhjälp, barnpassning, äldreassistans samt djurpassning till privatpersoner. Vi söker drivna läxhjälpare med mycket goda ämnes- och pedagogikkunskaper som vill arbeta ute hos privatkunder i Stockolms län. Arbetet lämpar sig utmärkt att ha som extrajobb vid sidan av ex. studier. De ämnen som för tillfället främst är aktuella är matematik, svenska, engelska samt övriga naturvetenskapliga ämnen. Alla ämneskunskaper kan dock bli aktuella och därför välkomna! Tillträde sker snarast och omfattningen är deltid/extra. Man arbetar ute hos privatpersoner, för de mesta i hemmet! Du kommer att arbeta med privatundervisning hos privatkunder, vilket ställer stora krav på flexibilitet, ansvarstagande samt självständighet. Ansökan skickas via mail till ansokan@workboostservices.se Bifoga ditt CV, personliga brev samt kopior av betyg och studieintyg från såväl gymnasiet som ev. högskoleutbildning etc.
Företag: WORKBOOST CONSULTING HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälpare sökes till Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälpare sökes till Stockholm!

Skolsköterska gymnasium Stockholm
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vårt arbete inom elevhälsovård består oftast av att ansvara för och driva elevhälsomottagningar och bemanna dessa med skolsköterskor, kuratorer och skolläkare. Vi ansvarar för att Socialstyrelsens riktlinjer efterlevs och att arbetet sker enligt skollagen. Samtidigt arbetar vi för att vår personal ska ha en bra och utvecklande arbetsmiljö. Vi söker nu en skolsköterska för en spännande tjänst på 50 % (20 timmar per vecka) på en central gymnasieskola i Stockholm. Arbetet startar v. 33 i augusti. Du kommer att samarbeta med rektor, SYV, specialpedagog och skolkurator, i skolans elevhälsoteam. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska, barn- och ungdomssköterska eller skolsköterska. Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta som skolsköterska på gymnasienivå. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska bl.a.: - Genomföra hälsosamtal - Följa upp kontrollelever - Delta i skolans EHT-arbete - Arbeta förebyggande med frågor som kretsar kring elevernas fysiska och psykiska välmående Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska gymnasium Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska gymnasium Stockholm

Skolläkare södra Stockholm
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi driver och ansvarar för många elevhälsoteam och säkerställer att arbetet sker i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer och den gällande skollagen. Hos oss arbetar engagerade och kunniga skolsköterskor, skolläkare, kuratorer, specialpedagoger m.fl. Vi ger handledning genom våra samordnande skolsköterskor och har en väl utbyggd intern struktur för att stötta vår personal i vardagen. Vi hjälper också många kommuner och friskolor med bemanningslösningar inom elevhälsan. Vi söker nu en skolläkare för uppdrag i södra Stockholm och kranskommuner. Uppdragen är både på grund- och gymnasieskolor. Arbetet kan ske både på skolorna och på distans. Arbetet startar i augusti 2013 och pågår hela läsåret 2013/2014. Exempel på arbetsuppgifter: Ge stöd och vägledning i frågor inom det medicinska området Mottagningsarbete Uppföljning av kontrollelever Kvalifikationer: - Legitimerad läkare med specialistutbildning inom öppen hälsovård eller barn- och ungdomsmedicin - Erfarenhet av arbete med barn och skolhälsovård Meriterande - Erfarenhet av journalsystemet PMO och/eller ProReNata - Andra relevanta specialistutbildningar Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker så fort som möjligt. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skolläkare södra Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolläkare södra Stockholm

Förskolelärare
Montessoriförskolan Svanen är ett föräldrakooperativ som ligger på en lugn återvändsgränd i natursköna Älta, endast 15 minuter från Slussen. Svanens närmsta granne är Nackareservatet med dess sjöar, svampskog och skidspår. På Svanen finns två avdelningar, Grodan och Näckrosen. Vi har 32 barn totalt och en stabil och inspirerande personalgrupp på 7 pedagoger. På Svanen arbetar vi för att barnen ska känna trygghet. Vi tar vara på deras nyfikenhet och lusten att lära. Vi visar dem respekt så att de får en stark självkänsla. Vi skapar glädje och kreativitet så att barnen får kunskap och förståelse om sig själva och världen. Uteverksamheten ges stor plats. De äldre barnen är medlemmar i friluftsfrämjandet och flera av våra pedagoger är utbildade fritidsledare inom friluftsfrämjandet. Nu söker vi en entusiastisk medarbetare som tillsammans med övrig personal kan planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet. Svanen är en liten, personlig förskola och det är därför viktigt att Du fungerar väl med övrig personal. Vi erbjuder Inspirerande arbetsmiljö, möjlighet till fortbildning, pedagogiska luncher tillagade av Svanens egen kock, arbetskläder och friskvårdsbidrag. Kompetenskrav - Förskollärarexamen eller lärare mot yngre åldrar med förskolebehörighet Övrigt meriterande - Montessoriutbildning Anställningens omfattning Tillsvidareanställning 75-100 %. Tillträdesdatum: snarast eller enligt överenskommelse. Lön efter överenskommelse. Ansökan mailas till: styrelsen@forskolansvanen.se senast 4 augusti. Kontakt: Chris Rehula, 08-773 49 88. Svanen har semesterstängt v 28-31, men under den tiden går det bra att lämna meddelanden på telefonsvararen så ringer vi upp. Titta gärna på vår hemsida: forskolansvanen.se
Företag: MONTESSORIFÖRENINGEN SVANEN, EKONOMISK FÖRENING
Ort: Nacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolelärare jobb, Förskolelärare Nacka, Förskolelärare MONTESSORIFÖRENINGEN SVANEN, EKONOMISK FÖRENING
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolelärare

Inspektörer inom fysiskt skydd
Strålsäkerhetsmyndigheten har ett samlat ansvar för att samhället är strålsäkert. Vi arbetar pådrivande och förebyggande för att skydda människor och miljö från oönskade effekter av strålning, nu och i framtiden. Myndigheten lyder under regeringen och tillhör Miljödepartementets ansvarsområde. Hos oss arbetar 300 personer och myndigheten finns i Solna strand. Enheten för kontroll och skydd arbetar med att reglera, tillståndspröva och bedriva tillsyn så att radioaktiva ämnen inte kommer på avvägar eller används i brottsligt syfte. I det ingår särskilt ansvar för reglering och tillsyn av det fysiska skyddet och informationssäkerheten vid de kärntekniska anläggningarna. Du ska ingå i en grupp som har liknande kompetens som du samt expertis inom informationssäkerhet. Under året utvecklar vi våra arbetssätt och metoder vilket innebär att du kommer in i ett spännande skede där medarbetarna på enheten i mycket stor utsträckning påverkar sitt arbete mot myndighetens mål. Vi lägger resurser på kompetensutveckling för att upprätthålla och utveckla medarbetarnas kunskap, som är en viktig framgångsfaktor för en expertmyndighet som vår. Arbetsuppgifter Du arbetar i huvudsak med tillsyn mot kärnkraftverk, kärntekniska anläggningar och andra verksamheter med radioaktiva ämnen för att bidra till att skydda dem mot antagonistiska handlingar och hot. Tillsynen innefattar inspektioner, granskning och andra kontrollåtgärder. Våra arbetsformer är projektlika och innebär samarbete med övriga enheter på myndigheten. Myndigheten har en lång tradition av nationell och internationell samverkan vilket innebär att resor och deltagande i sådant arbete med tiden blir aktuellt. Bakgrund och profil Du har högskoleutbildning inom relevanta områden eller motsvarande dokumenterad kunskap. Du har kompetens motsvarande exempelvis certifieringar CPP och PSP, diplomerad säkerhetschef, SSF1071 eller annan inom området relevant utbildning. Du har också erfarenhet av några av följande områden: • Bevakningsteknisk utrustning i komplexa och blandade miljöer, både tekniskt och organisatoriskt. • Säkerhetsteknik med fokus mot IT- och IP-baserad övervakning, passerkontroll, larm samt radiokommunikation. • IT-säkerhet. • Vapen- och sprängämnesteknik. • Rapportskrivning. Det är meriterande om du har • erfarenhet av inspektion, kontroller, internrevision eller liknande med tillämpning av regelverk samt intervjumetodik.  För att fungera bra i rollen som inspektör krävs att du • är kommunikativ, analytisk och har hög integritet • har förmåga att bygga en helhetsbild från detaljer • har förmåga att arbeta både enskilt och i grupp på ett strukturerat sätt med stor framdrift • har körkort samt vilja att företa de resor som tjänsten kräver • behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Befattningen är säkerhetsklassad. Du är också en del av myndighetens krisorganisation. Mer information Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Christer Sandström, telefon 08-799 41 22. Mer information om myndigheten hittar du på www.stralsakerhetsmyndigheten.se. Fackliga företrädare är Lars Bennemo, SACO, telefon 08-799 41 99, och Peter Hofvander, ST, telefon 08-799 42 17.  Urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är 2 augusti 2013. Vi undanber oss erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.
Företag: Strålsäkerhetsmyndigheten
Ort: Solna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Inspektörer inom fysiskt skydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inspektörer inom fysiskt skydd

Inspektör informationssäkerhet
Strålsäkerhetsmyndigheten har ett samlat ansvar för att samhället är strålsäkert. Vi arbetar pådrivande och förebyggande för att skydda människor och miljö från oönskade effekter av strålning, nu och i framtiden. Myndigheten lyder under regeringen och tillhör Miljödepartementets ansvarsområde. Hos oss arbetar 300 personer och myndigheten finns i Solna strand. Enheten för kontroll och skydd arbetar med att reglera, tillståndspröva och bedriva tillsyn så att radioaktiva ämnen inte kommer på avvägar eller används i brottsligt syfte. I det ingår särskilt ansvar för reglering och tillsyn av det fysiska skyddet och informationssäkerheten vid de kärntekniska anläggningarna. Under året utvecklar vi våra arbetssätt och metoder vilket innebär att du kommer in i ett spännande skede där medarbetarna på enheten i mycket stor utsträckning påverkar sitt arbete mot myndighetens mål. Vi lägger resurser på kompetensutveckling för att upprätthålla och utveckla medarbetarnas kunskap, som är en viktig framgångsfaktor för en expertmyndighet som vår. Arbetsuppgifter Du arbetar i huvudsak med kravställande och tillsyn mot kärnkraftverk, kärntekniska anläggningar och andra verksamheter med radioaktiva ämnen. Informationssäkerhetsområdet berör dessa verksamheters alla delar och sammanlänkar människor, teknik och processer, som innefattar policyer, regler och rutiner samt tekniska aspekter. Våra arbetsformer är projektlika och innebär samarbete med övriga enheter på myndigheten. Myndigheten har en lång tradition av nationell och internationell samverkan, vilket innebär att resor och deltagande i sådant arbete med tiden blir aktuellt. Bakgrund och profil Du har högskoleutbildning inom relevanta områden eller motsvarande dokumenterad kunskap. Du har också erfarenhet av några av följande områden: • IT-styrning samt IT-styrning via metoder/regler som ISO 27000-serien, Common Criteria, ITIL, COBIT • informationssäkerhet i komplexa och blandade miljöer, både tekniskt och organisatoriskt • rapportskrivning. Det är meriterande om du har • certifiering inom informationssäkerhet, som till exempel CISA, CISSP, GISP eller någon annan inom området relevant certifiering • erfarenhet av inspektion, kontroller, internrevision eller liknande med tillämpning av regelverk • erfarenhet av intervjumetodik. För att fungera bra i rollen som inspektör krävs att du • är kommunikativ, analytisk och har hög integritet • har förmåga att bygga en helhetsbild från detaljer • har förmåga att arbeta både enskilt och i grupp på ett strukturerat sätt med stor framdrift • har körkort samt vilja att företa de resor som tjänsten kräver • behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Befattningen är säkerhetsklassad. Du är också en del av myndighetens krisorganisation. Mer information Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Christer Sandström, telefon 08-799 41 22. Mer information om myndigheten hittar du på www.stralsakerhetsmyndigheten.se. Fackliga företrädare är Lars Bennemo, SACO, telefon 08-799 41 99, och Peter Hofvander, ST, telefon 08-799 42 17.  Urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är 2 augusti 2013. Vi undanber oss erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.
Företag: Strålsäkerhetsmyndigheten
Ort: Solna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Inspektör informationssäkerhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inspektör informationssäkerhet

Speciallärare med vidgade vyer till Skärgårdsstadsskolan
Skärgårdskommunen Österåker växer. Idag har Österåker drygt 40 000 invånare, ung befolkning och starkt nyföretagande. Skärgården och den fantastiska roslagsnaturen ger många möjligheter till aktiv fritid och härligt boende. Även om storstaden ligger nära - 30 minuter med tåg eller bil till Stockholm - finns det mesta inom kommunen. För mer information www.osteraker.se. Att arbeta på Skärgårdsstadsskolan är varierande, roligt och utvecklande. Vi söker dig som vill vidga dina vyer tillsammans med elever och kollegor. Vi tar gemensamt ansvar för elevernas kunskapsutveckling och för oss är det viktigt att vi har glädje i lärandet i en trygg och inspirerande miljö. Vår inriktning utgår från Kunskap (matematik och språk), Innovationer (kreativitet och teknik) och Medmänsklighet. Som speciallärare kommer du att arbeta med undervisning, både enskilt och i grupp, handleda och ge stöd till lärare, arbeta med uppföljning av kunskapsresultat och vara en del av elevhälsoteamets samlade kompetens för att våra elever ska lyckas så långt som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Du ingår i skolans elevhälsoteam men kommer att ansvara för elevhälsoarbetet i ditt arbetslag (F-3 eller 7-9). Du måste vara kreativ, kompetent, strukturerad och ha förmåga att möta varje elev med respekt och höga förväntningar. Din undervisning ska vara grundad på beprövad erfarenhet och du måste vara behörig speciallärare eller specialpedagog. Mer om vår skola: • Förskoleklass- årskurs 9 • Engelska från årskurs 1 • Franska, spanska och engelska som språkval i årskurserna 6-9 • Elevhälsoteam där skolsköterska, skolpsykolog, talpedagog, kurator, speciallärare, studie och yrkesvägledare och rektor ingår • Hög kvalitet på vår verksamhet • Mycket goda studieresultat • Vi arbetar med likabehandling enligt Olweusprogrammet • För elever som är mellan 6-12 erbjuder vi en spännande och lärorik fritidstid • KRAM- en värdegrund som genomsyrar vårt förhållningssätt • www.osteraker.se/skargardsstadsskolan Arbetsbeskrivning Speciallärare i årskurserna F-3 eller 7-9 Meriterande Tidigare erfarenheter av arbete med Olweusprogrammet Anställningens omfattning 80-100 % Anställningsform Tillsvidare
Företag: Österåkers kommun
Ort: Österåker
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare med vidgade vyer till Skärgårdsstadsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare med vidgade vyer till Skärgårdsstadsskolan


Sök lediga jobb ��lvsbyn

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se