��rebro jobb - lediga jobb

��rebro jobb ��rebro jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ��rebro. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ��rebro. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Receptionist/vaktmästare sökes på deltid till företag i Värtahamnen!- Stockholm

  2. Processingenjör- Solna

  3. Hjärt-MR intresserad Biomedicinsk analytiker/Röntgensköterska- Solna

  4. Avlösare- Lidingö

  5. 10 marknadsundersökare/intervjuare- heltid i höst- Stockholm

  6. Lärare i Matematik till Centrumskolan- Nacka

  7. Norrtälje sjukhus akutmottagning - Vill du bli vår nästa akutsjuksköterska?- Norrtälje

  8. Kvinnliga assistenter till studerande 22-åring sökes- Stockholm

  9. Strukturerad IT-chef- Stockholm

  10. Projektansvarig- Stockholm


Mer beskrivning

Receptionist/vaktmästare sökes på deltid till företag i Värtahamnen!
Student Consulting Är du student i behov av ett deltidsarbete? Brinner du för kundservice och gillar du dessutom arbetsuppgifter där det krävs att man är händig och i god fysisk form? Då har vi tjänsten för dig! StudentConsulting söker nu en kundvärd på deltid till en av våra kunder i Stockholm. Tjänsten är delad mellan en receptionistroll och vaktmästarroll där man börjar dagen med att öppna receptionen och sedan ägnar förmiddagen åt de arbetsuppgifter som finns att göra för dagen vilket kan vara allt från att byta en glödlampa till att ta hand om besökare vid en större konferns. Det kommer att finnas fast personal på plats varje dag som leder en i arbetet. Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att man är anställd av StudentConsulting och hyrs ut till företaget ifråga som ligger i Värtahamnen. Arbetstiderna är måndag- fredag 07.20-11.20. Kan man inte arbeta varje dag kan man dela på tiderna med en annan konsult och måste då kunna arbeta minst 2-3 pass i veckan. Uppdraget startar den 15 juli eller tidigare och pågår tills vidare. För att vara aktuell för tjänsten måste du vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi söker dig som är servicemedveten, ordningssam och effektiv, samt händig så att du kan ta itu med praktiska arbetsuppgiter och i god fysisk form då tunga lyft kan förekomma vid kontorsflytt och liknande. Du ska vara mogen och kunna ta egna initiativ samt planera ditt eget arbete. Du ska antingen kunna arbeta varje dag måndag-fredag, eller 2-3 dagar i veckan. Vi ser helst att du har några års arbetslivserfarenhet och kan hantera att det händer många saker på samma gång utan att bli stressad. Detta är ett roligt uppdrag och en roll att växa i! Vänta inte med din ansökan om det är dig vi bör anställa! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/vaktmästare sökes på deltid till företag i Värtahamnen! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/vaktmästare sökes på deltid till företag i Värtahamnen!

Processingenjör
Till Clinical Trial Supply inom Farmacisektionen på Recipharm Pharmaceutical Development AB söker vi en processingenjör med erfarenhet av tillverkning av sterila läkemedel. Tjänsten är ett vikariat på ca 10 månader med placering i Solna. I befattningen ingår att tillverka material för klinisk prövning samt att hantera och utveckla all dokumentation runt klinisk tillverkning. Arbetsuppgifter • Skriva batchdokumentation och övrig dokumentation relaterad till tillverkning • Du tillverkar material för kliniska prövningar, inkl. syning, etikettering och packning • Arbete med validering och kvalificering • Du är en viktig del i att förbättra arbetssätt och upprätthålla GMP inom hela sektionen • Du kan agera som projektmedlem för Recipharm i tillverkningsprojekt Bakgrund Du har ett antal års erfarenhet av läkemedelstillverkning och bör ha erfarenhet av tillverkning av sterila produkter och kunskaper inom produktionshygien. Arbete enligt GMP sitter i ryggmärgen och du är självständig, flexibel och stresstålig. Andra viktiga egenskaper är kundorientering och samarbetsförmåga. Intresse och fallenhet för att arbeta praktiskt med tillverkning är en förutsättning för att trivas med denna tjänst. Datorvana (Word och Excel) och engelska i skrift och tal är ett krav. Lämplig bakgrund är högskoleutbildning inom, farmaci, kemi, mikrobiologi eller motsvarande alternativt gymnasieutbildning med relevant arbetslivserfarenhet. Upplysningar och ansökan Mer information lämnas gärna av Mikael Söderberg, Teamledare Clinical Trial Supply på tel. 08-602 45 72 alternativt Jonas Berggren, Farmacichef på tel. 08-602 53 87. Båda finns tillgängliga från 5 augusti. Sista ansökningsdag är 12 augusti 2013. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller post. Ansök genom nedanstående länk. Recipharm AB är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) med säte i Sverige och ca 1 600 anställda. Företaget omsätter ca 2,1 miljarder SEK och har utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Sverige, Frankrike, Storbritannien, Tyskland och Spanien och har sitt huvudkontor i närheten av Stockholm. Recipharm förser den globala läkemedelsmarknaden med ett hundratals olika produkter i ett flertal beredningsformer, såsom tabletter, granulat och pulver, sterila vätskor och frystorkat pulver, krämer och geler, betalaktamer, hormoner, orala lösningar, sprayer och torrpulverinhalatorer.
Företag: Recipharm
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Processingenjör jobb, Processingenjör Solna, Processingenjör Recipharm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Processingenjör

Hjärt-MR intresserad Biomedicinsk analytiker/Röntgensköterska
Karolinska Institutet Avdelning På enheten för kardiologi vid Institutionen för Medicin, Solna, startas nu ett samarbete med Karolinska Universitetssjukhuset för kardiovaskulär MR-forskning och diagnostik med anledning av att en MR-kamera har donerats till enheten för placering i Thoraxhuset, Karolinska Universitetssjukhuset Solna. Enheten för kardiologi har sin organisatoriska hemvist på KI, men kommer att ha nära samarbete med sjukvårdens kliniker för kardiologi, klinisk fysiologi, radiologi, thoraxkirurgi och kärlkirurgi. Vi kommer att bedriva både kliniska undersökningar, inom ramen för sluten och elektiv högspecialiserad sjukvård, samt forskningsinriktade undersökningar av hjärta och kärl. Verksamheten har i nuläget knutit till sig personal bestående av en biomedicinsk analytiker, två läkare och en MR-fysiker, och vi avser i detta stadium expandera gruppen med ytterligare en legitimerad röntgensjuksköterska eller biomedicinsk analytiker på deltid. Driftstart för enheten är planerad till september 2013. Arbetsuppgifter Hos oss kommer du att utföra kardiovaskulär MR-diagnostik av hjärta och kärl i klinik och forskning. Arbetet innebär även att delta i metodutveckling vid enheten, samt delta i upplärning av annan vid enheten tjänstgörande personal.  Den tänkta tjänstgöringsgraden är 50 % på Hjärt-MR verksamheten. Resterande arbetstid, upp till 50% kommer att förläggas vid annan verksamhet på Karolinska Universitetssjukhuset,  beroende på din profil och dina önskemål. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Anställningsform för sökande som redan innehar eller avser söka anställning vid Karolinska Universitetssjukhuset kan diskuteras. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi, eller legitimerad röntgenssjuksköterska. Tidigare erfarenhet av MR är meriterande, men inte obligatorisk. Tidigare erfarenhet av andra modaliteter för diagnostisk hjärtavbildning är meriterande. Som person är du kreativ, noggrann, ansvarskännande och vill utvecklas till att arbeta självständigt i en effektiv organisation. Du ser fram emot att vara med i ett team som bygger upp en nystartad verksamhet. Du är intresserad av att bedriva kliniskt arbete och forskning samt delta i undervisning. Enheten fäster stor vikt avseende god samarbetsförmåga med medarbetarna på och utanför enheten. Du vill lära dig nya saker, särskilt kardiovaskulär MR-diagnostik Ansökningsförfarande Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.
Företag: Karolinska Institutet, Institutionen för medicin, Solna
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Hjärt-MR intresserad Biomedicinsk analytiker/Röntgensköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hjärt-MR intresserad Biomedicinsk analytiker/Röntgensköterska

Avlösare
På Lidingö hör arbete samman med hälsa. För våra 2 400 anställda är friskvård och utveckling i arbetet centrala inslag. När du mår bra så gör du också ett bra jobb, och kan ge 44 000 Lidingöbor den bästa servicen. 15 minuter från Stockholms central, mitt i naturen. Vi arbetar utifrån värdegrunden - Vilja och Våga. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta exta som avlösare. Som avlösare kommer du hem till en familj och tar tillfälligt över omvårdnaden av ett barn eller ungdom med någon form av funktionsnedsättning. Många föräldrar till barn och ungdommar med funktionshinder kan behöva avlastning i sitt omvårdnadsarbete. Bland annat för att kunna ägna sig åt en fritidsaktivitet utanför hemmet eller för att ägna tid åt barnets syskon. Vi söker nu avlösare till flera olika uppdrag för barn med diagnosen autism och utvecklingsstörning. Din uppgift kommer att vara att avlösa föräldrarna i deras omvårdadsarbete under 15-20 timmar/uppdrag och månad. KVALIFIKATIONER Vi söker nu kvinnor och män som har fyllt 20 år och som har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn alternativt vuxna med funktionsnedsättningar. Meriterande är erfarenhet av autism. Det är också önskvärt att du har gått omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller liknande. Du bör vara en glad och positiv person som kan ta iniativ och har ett stort tålamod. Enligt lag begärs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister på alla personer som ska arbeta med barn, enligt lagen om stöd och service till vissa funktionsnedsatta (LSS).
Företag: Lidingö stad, Området för särskilt stöd
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Avlösare jobb, Avlösare Lidingö, Avlösare Lidingö stad, Området för särskilt stöd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avlösare

10 marknadsundersökare/intervjuare- heltid i höst
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Här jobbar du på ett mycket trivsamt företag i Gamla stan. Företaget genomför branschstudier för att säkerställa och utvärdera kvaliteten i olika företag och därmed kunna utse de företag som är bäst i branschen. Arbetsuppgifter: I din roll som intervjuare/marknadsundersökare tar du via telefon kontakt med kunder som haft ett samarbete med företaget. Här genomför du en intervju angående samarbetet och processen för att utvärdera och säkerställa kvaliteten. För att lyckas och trivas i rollen krävs att du har ett driv, du vågar lyfta luren och ringa mycket. Du kommer att utgå från en intervjuguide men arbetet ställer krav på att du har en god intervjuteknik samt upplevs som trevlig och trovärdig. Uppdragets omfattning: Start måndag 12/8, 1-4 månader, heltid, kontorstider Profil: -Gymnasieutbildning -Dokumenterad erfarenhet av marknadsundersökningar och/eller intervjuer -Kan jobba heltid from 12 augusti -Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Personliga egenskaper Vi tror att du som söker känner dig säker på att genomföra intervjuer via telefon. Då man, förutom svenska kunder, kontaktar finska och danska kunder är det viktigt att du behärskar engelska. Övrig information: Start: 12 Augusti Plats: Centrala Stockholm Lön: Fast lön Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: marknadsundersökare, intervjuare, journalist Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga 10 marknadsundersökare/intervjuare- heltid i höst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 10 marknadsundersökare/intervjuare- heltid i höst

Lärare i Matematik till Centrumskolan
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Björknässkolan söker en behörig matematiklärare (gärna i kombination med annan ämnesbehörighet i något NO-ämne) till vår mindre undervisningsenhet Centrumskolan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar som är i behov av särskilt stöd. Du kan arbeta självständighet och är flexibel samt har god samarbetsförmåga. Du vill vara med och delta aktivt i skolans utvecklingsarbete och fokusera på möjligheter. Arbetsuppgifterna kommer att var mycket varierande, varför en god förmåga till överblick är viktig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommer att ha ämnesansvar och delat mentorsansvar för cirka sex elever. I arbetsuppgifterna ingår också att vara delaktig i elevernas hela skoldag vilket bl.a. innebär förberedelser och efterarbete kring måltider, rastaktiviteter, samarbete i arbetslaget, praktiskt arbete med de dagliga rutinerna, föräldrakontakter samt externa kontakter. Centrumskolan är en liten skolenhet som arbetar med elever i behov av särskilt stöd, årskurs 6-9. Vi har funnits sedan 1993-94 och har idag plats för ca 24 elever uppdelat på två grupper. I varje grupp arbetar fyra lärare/pedagoger. Verksamheten är externt placerad i Ektorpscentrum. Den gemensamma nämnaren för våra elever är att de har stora koncentrationssvårigheter och har haft svårt att fungera i stora klasser/skolor, många saknar motivation för skolarbete. Grundproblematiken kan se väldigt olika ut. En del av våra elever är diagnostiserade andra har inte någon diagnos. Vi vill ge eleverna en tro på sina egna möjligheter och förmågan till att forma ett bra liv. Vi utgår därför från varje elevs behov och upprättar ett tätt samarbete med föräldrar och eventuella sociala myndigheter eller andra för eleven viktiga instanser.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik till Centrumskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik till Centrumskolan

Norrtälje sjukhus akutmottagning - Vill du bli vår nästa akutsjuksköterska?
Vår akutmottagning består av tre sektioner, medicin, kirurg/ortoped samt reception. Alla medarbetare roterar mellan de olika sektionerna. Vi tar emot barn och vuxna för bedömning och behandling. Bedömningen sker utifrån ett triagesystem. Vi strävar efter att ligga på topp! Resultatet från den nationella patientenkäten, som presenterades tidigare i år, visade att Norrtälje Sjukhus akutmottagning fick bland de bästa resultaten i hela landet. Det är vi mycket stolta över. Vi är en del av vårdbolaget TioHundra vars 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska på akutmottagningen får du ett varierande och stimulerande arbete. Du triagerar, vårdar och behandlar patienterna under deras vistelse på akutmottagningen, allt ifrån svårt sjuka patienter, olyckor, till att assistera läkare vid mindre ingrepp. Du ingår i team med undersköterska och läkare. I ditt arbete ingår att efter utbildning vara ledningssjuksköterska vid stora olyckor / katastrofer. Akutmottagningen är en dynamisk arbetsplats, vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten, där vi gärna ser att alla deltar aktivt. Du har även möjlighet att få egna ansvarsområden. Vi är ett glatt gäng som tar väl hand om våra patienter och varandra. Vi har roligt ihop och ser fram emot att få träffas! KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska med yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har en passande vidareutbildning. Som person bör du vara positiv, flexibel och tycka om snabba tempoväxlingar. Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Norrtälje sjukhus akutmottagning - Vill du bli vår nästa akutsjuksköterska? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norrtälje sjukhus akutmottagning - Vill du bli vår nästa akutsjuksköterska?

Kvinnliga assistenter till studerande 22-åring sökes
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Nu söker vi efter 2 kvinnliga assistenter till vår kund som är en studerande tjej på 22 år. Som assistent kommer du vara med kunden i hemmet, på universitetet och även följa med på fritidsaktiviteter. Ditt jobb är att vara kundens förlängda armar och ben, därav kommer du behöva vara lyhörd och inkännande i ditt jobb snarare än att ta egna initiativ. Kunden kommer också vara på föreläsningar, plugga och träffa vänner och då kommer du ha en avvaktande roll samtidigt som du redo att assistera kunden då det behövs. Vi tror att du är en tjej mellan 20 och 35 år med mål att jobba som personlig assistent över tid. Du är som person lyhörd och inkännande och bekväm i en avvaktande roll där du inväntar kunden. Du kommer att gå på ett schema där du är garanterad dina pass. Därutöver finns chans till fler pass, det är ett stort plus om du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Kunden har katter hemma så en förutsättning är att även du gillar katter och inte är allergisk. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Jessica Frank Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter till studerande 22-åring sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter till studerande 22-åring sökes

Strukturerad IT-chef
Fryshuset är en stiftelse som fungerar som en samlingsplats för fritidsaktiviteter, utbildning och sociala projekt. Stiftelsen har funnits till sedan 1984, under namnet KFUM Söder Frushuset. Idag är Fryshuset verksam inom idrott, musik, utbildning, samt diverse sociala projekt som syftar till att utveckla och hjälpa unga människor. Visionen är att vidareutveckla den befintliga verksamheten, samt expandera och få en mer nationell, och även på senare sikt, internationell bredd. Fryshuset finns idag i Stockholm Göteborg och Malmö och planerar att vara ca 20 enheter år 2020. Idag söker Fryshuset en ny IT chef som kan vara med på denna spännande resa. Om tjänsten: Som IT chef på Fryshuset skall du leda och fördela arbetet inom IT avdelningen som idag består av 5 personer. Avdelningen ansvarar för drift och support av 1500 användare. Dessa användare är bland annat lärare, elever och administrativ personal. Verksamheten står idag inför en omorganisation vilket innebär att driften kommer att outsourcas. Din roll som chef kommer att vara av en pedagogisk karaktär. Detta i och med att du ansvarar för utbildning och utveckling av verksamhetens IT-processer. Du kommer vidare att fungera som ett bollplank för din avdelning och andra inom organisationen. Fryshuset arbetar både i Mac och PC miljö och satsar mycket på att vara ”the best runner up”. Då Fryshuset idag står inför en framtida omorganisation och tillväxt ansvarar du även för framtida upphandlingar och uppbyggnaden av en välfungerande infrastruktur. Kvalifikationer: Du som söker skall ha en bakgrund inom en ledande position, vara en god kommunikatör med pedagogiska färdigheter. Du bör ha arbetat inom IT sedan tidigare, vara tekniskt intresserad och ha stor förståelse för att skapa en välfungerande infrastruktur. Vidare ska du kunna se verksamheten både på detaljnivå och ur ett helhetsperspektiv. Du ska kunna kommunicera med alla led, alltifrån leverantörer, till personal och konsulter. Du ska ha tidigare erfarenhet av drift och support, virtuella servrar, trådlösa nätverk och brandväggar och ha arbetat både Mac och PC miljö. Du kommer även att handskas med en del tekniska ärenden och bör känna dig trygg med detta. Som person bör du ha ett entreprenöriellt tänk men med ett stabilt och långsiktigt fokus. Personliga egenskaper som eftersträvas: - Social kompetens - Strukturerad - Organiserad - Tålmodig - Förtroendeingivande Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande organisationer, antingen genom förtroendeuppdrag, privata engagemang eller som tidigare arbetsplats. Om arbetsgivaren: Hur du ansöker: Välkommen att skicka din ansökan via Wants hemsida. Har du några frågor går det bra att kontakta Mariam Rezvani (mariam@want.se). Vi kommer att intervjua löpande varför vi snarast vill ha din ansökan.
Företag: Want AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Strukturerad IT-chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strukturerad IT-chef

Projektansvarig
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. Vi söker en projektansvarig för ett omfattande driftuppdrag inom Stockholm Stad om Sodexo skulle bli tilldelad kontraktet. Du kommer att bli kundens kontakt avseende övergripande kontraktsfrågor och utveckling av uppdragetet. Du  ansvarar för, driver och utvecklar verksamheten mot kunden. Sodexo ser viktiga egenskaper för denna position inte bara som tekniskt kompetent utan också som en viktig ledare som styr uppdraget intern och externt mot kunden för att med social kompetens möta olika positioner och kunder i verksamheten. Dina ansvarsområden: • Svara för en väl fungerande verksamhet • Personal och ledaransvar • Kontraktansvar • Kundansvar • Ansvar för merförsäljning • Ekonomisk styrning • Miljö, kvalitet, energi och arbetsmiljöUtbildningskrav Relevant högskoleutbildning om minst 120 poäng eller likvärdigt. Yrkeserfarenhet Minst tre års erfarenhet från ledande linjebefattning i verksamheten där det krävs fastighetskunskap och/eller fastighetsförvaltningskunskap. Innehar idag en ledande linjebefattning med minst 10 underställda . Egenskaper: • Kommunikativ förmåga • Ledaregenskaper • SocialBefogenheter Fatta och verkställa beslut för den löpande verksamheten baserat på fastställda riktlinjer, gällande attestinstruktioner och policys samt Strategisk plan och budget. Har du frågor kontakta alexandra.lindgren@sodexo.com Ansökningar hanteras löpande. Senaste ansökningsdag är den 31:a juli 2013. Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Projektansvarig jobb, Projektansvarig Stockholm, Projektansvarig Sodexo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektansvarig


Sök lediga jobb ��rebro

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se