��ster��kers kommun jobb - lediga jobb

��ster��kers kommun jobb ��ster��kers kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ��ster��kers kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ��ster��kers kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vik. fritidspedagog- Upplands Väsby

  2. Lärare i grundskolans tidigare år/förskollärare- Stockholm

  3. Lärare i svenska/svenska som andraspråk- Stockholm

  4. Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem- Stockholm

  5. Lagkapten- Stockholm

  6. Systemutvecklare - C#.Net- Stockholm

  7. Projektingenjör/-Specialist RAM/Säkerhet- Stockholm

  8. NEC söker en Service Engineer- Stockholm

  9. Lärare Sv/En 100% till Snitz grundskola Odenplan- Stockholm

  10. Executive Assistant- Stockholm


Mer beskrivning

Vik. fritidspedagog
Upplands Väsby kommun planerar och utvecklar en hållbar framtid för invånare och företag i Väsby. Vi ger väsbyborna service i världsklass. Väsby Välfärd driver och utvecklar förskola, skola, fritid, kultur, omsorg och vård. Vi erbjuder i våra verksamheter varje enskild medborgare bästa tänkbara stöd och utvecklingsmöjlighet. Med kunskap, omtanke och glädje möter vi våra medborgare. Vår samlade kompetens, kvalitetsmedvetenhet och iver att ständigt utvecklas gör att vi i varje möte, situation och handling erbjuder det bästa. Vi är en levande organisation som ständigt utvecklas utifrån medborgarens behov och intressen. Breddenskolan ligger i sydöstra delen av Upplands Väsby i ett naturskönt område med skogen nära inpå knutarna. Skolan har ca 380 elever från förskoleklass till år 5 och ca 45 medarbetare. Breddenskolan är en trivsam arbetsplats. Skolan arbetar systematiskt med uppföljning av elevernas kunskapsresultat och kollegialt lärande för att alla elever ska nå målen. Professionalitet, samarbete och engagemang är nyckelkompetenser för att du ska trivas här. Du är en lagspelare som vill medverka till en skola för alla. Besök gärna skolans hemsida för mer information, http://www.upplandsvasby.se/2/utbildning-och-barnomsorg/grundskola-och-skolbarnomsorg/grundskolor/breddenskolan.html . Arbetsuppgifter Fritidshemmet samarbetar med förskoleklass och grundskola för att alla elever ska utvecklas på bästa sätt efter sina förutsättningar. I fritidshemmet ska verksamheten genomsyras av läroplanens värdegrund och utbildningsmål. Centralt är att ge eleverna en meningsfull fritid. Kvalifikationer Fritidspedagogutbildning Vi söker dig som besitter goda ledaregenskaper. Det är positivt om du har intresse för utomhuspedagogik. Du ska kunna leda, samordna, skapa engagemang och delaktighet. Din goda samarbetsförmåga är avgörande för uppdraget - hur du arbetar med andra människor, lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi ser att du är trygg, stabil och har självinsikt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Goda kunskaper och intresse för språkstärkande arbetssätt och IT krävs. Arbetstid/varaktighet Vikariat, 75%, 12 augusti tom 20 december 2013. Schemalagd arbetstid måndag - fredag. Tillträdesdatum - 12 august 2013. Fackliga företrädare Nås via kommunens växel, tfn 08-590 970 00 Kontaktperson Ebba Wannegård, rektor, 08- 590 97564. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.upplandsvasby.se, senast 2013-07-24. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post eller post utan endast via länken ovan. Telefonförsäljare Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryterings-/bemanningsföretag. Välkommen till oss på Väsby Välfärd!
Företag: Upplands Väsby kommun
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. fritidspedagog

Lärare i grundskolans tidigare år/förskollärare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Alviksskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Alviksskolan är en F-9-skola med totalt drygt 1000 elever. Inom ramen för skolans verksamhet har vi fritidshem, förskoleklasser, grundskola och internationella klasser, hörselklasser och fotbollsklasser. F-3 är organiserade i 3 enheter med vardera 4 klasser där fritids och skola samverkar och har ett gemensamt ansvar för eleverna. Vi arbetar målmedvetet med skolutveckling och moderna undervisningsmetoder och utvecklar vår verksamhet mot mer ämnesintegrerad pedagogik. 1 plats(er). Vi söker en förskollärare/grundskollärare för arbete i klass och på fritids i årskurserna F-3. Arbetet innebär undervisning i klass och även en viss tid på fritids. Det första året kommer undervisningen huvudsakligen att ske i förskoleklass. Tanken är att man sedan kan följa med klassen till år 1 (om behörighet att undervisa där finns). För detta uppdrag söker vi dig som är utbildad lärare eller förskollärare. Vi ser gärna att du har utbildning i och/eller erfarenhet av att arbeta med Bornholmsmetoden. Vi söker dig som arbetar utifrån modern pedagogik och vill delta i vår utveckling mot visionen En skola i världsklass. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker tjänsten är positiv, initiativrik och flexibel och har god förmåga att bygga förtroendefulla relationer till elever, föräldrar och kollegor. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete och är intresserad av att arbeta formativt med alla elevers utveckling. Du ser samarbete som en självklar arbetsform. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Vi kommer att tillämpa kontinuerligt urvalsarbete och kalla till intervjuer fortlöpande. Vi kommer att inleda med kortare telefonintervjuer och därefter fortsätta med personliga möten. Om du blir kallad till anställningsintervju ska du kunna styrka dina meriter med gällande betyg/intyg. Utdrag ur polisens belastningsregister måste uppvisas före anställning. Vi undanber oss hjälp från externa rekryteringsfirmor. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna Karin Hellsten,08-508 07 165 Paula Fornstedt, Biträdande rektor, 08-508 07 159, paula.fornstedt@stockholm.se Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Alviksskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år/förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år/förskollärare

Lärare i svenska/svenska som andraspråk
Grundskolan Metapontum är en F till 9 skola som har matematik,spetsmatematik och musikprofil. Skolan ligger i vackra Långbro park. I samma lokaler finns Gymnasieskolan Metapontum, Kulturskolan Metapontum och Förskolan Metapontum. Skolan söker en behörig lärare i svenska/svenska som andraspråk för mellan- och högstadiet där mentorskap ingår som en del av tjänsten. Vi söker dig som har erfarenhet och verkligen älskar att arbeta med elever i alla åldrar. Du ska vara duktig, stresstålig och noga i ditt arbete. Du ska vara väl medveten om den nya skollagen och nya läroplanen. Du ska vara positiv och en förebild för våra elever. Du ska både kunna jobba självständigt och i grupp. Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats med mycket trevlig personal och elever där vi jobbar både med "hjärtat" och "hjärnan". Vi erbjuder pedagogiska måltider, friskvård, fortbildning inom diverse områden, parkeringsplats och där vi vårdar mycket om vår personal att de ska trivas och må bra. Skolan har ett fantastiskt elevhälsoteam och personal, mycket bra inre organisation och en skolledning som alltid finns på plats för att stötta sin personal. Mycket arbetsglädje och positiv anda finns på Metapontum och vi ser fram emot dig som vill vara en del av detta. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Gymnasieskolan Metapontum/Grundskolan Metapontum
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska/svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska/svenska som andraspråk

Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista Gallerian). Vi utför ny- och befintlig försäljning, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 säljare till våren. På uppdrag av ComHem söker vi nu fler säljare! Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta kunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla jobbar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Vi förmedlar TV, bredband och hemtelefoni. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning i produkt och sälj - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Fast timersättning + provision - Utmanande och roliga säljtävlingar - Trevliga arbetskollegor - Erfarenhet från försäljning är ett stort plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i sälj teknik samt produktutbildning på företaget. Egenskaper vi värdesätter - Driven, målmedveten och ambitiös - Stort självförtroende - Strukturerad, ordningsam och pålitlig - Flytande Svenska i tal - Vilja att utvecklas - Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "CH säljare" och bifoga CV, personligt brev. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viafone söker säljare på uppdrag av Comhem

Lagkapten
AB Amygdalus driver gruppbostäder och daglig verksamhet på entreprenad åt Stockholms Stad. Vi arbetar aktivt för att öka brukarens makt och inflytande i sitt dagliga liv. Vi söker dig som vill bli lagkapten på en av våra enheter. Det innebär att du förutom att vara omsorgsassistent även leder möten på din enhet, har ett visst bemanningsansvar och ett nära samarbete med lagledaren som ansvarar för flera enheter. Tillsammans med övriga lagkaptener i vår organisation kommer du att få grupphandledning och utgöra en särskild resurs inom företaget. Som lagkapten företräder du företaget och är en förebild för dina medarbetare. Vi söker dig med ett genuint intresse för att arbeta med personer med funktionsnedsättning. Vår målgrupp tillhör personkrets 1 enligt LSS. För att du ska vara intressant för oss måste du ha en relevant teoretisk utbildning. Vi ser gärna gärna att du har gedigen erfarenhet av omsorgsarbetet. Vi ger stöd utifrån LSS och arbetar med individuell struktur. Dokumentation och uppföljning av mål och arbetssätt är betydelsefulla delar av arbetet. Vi värdesätter förmåga att motivera och ge stöd och samtidigt ska du kunna utföra en hel del uppgifter som är vanliga i ett hem. Goda kunskaper i svenska språket är nödvändigt. Vi lägger dessutom stor vikt vid förmågan att kommunicera på en för brukaren lämplig nivå. Du kommer att få kollegor med stort engagemang och hjärta för dem de ger stöd. Inför eventuell anställning begär vi utdrag ur belastningsregistret samt en hälsodeklaration av dig. Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Företag: AB AMYGDALUS
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lagkapten jobb, Lagkapten Stockholm, Lagkapten AB AMYGDALUS
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagkapten

Systemutvecklare - C#.Net
Citygate utvecklar svenska mediehus kommersiellt likväl som publicistiskt. Vårt uppdrag är att med fokus på internet och nyhetsmedier utveckla tjänster som mediekonsumenter och annonsörer har nytta av samt att arbeta för samverkan och kunskapsutbyte. Stadsporten Citygate AB bildades 1997 av elva ledande medieföretag som ett gemensamt utvecklingsbolag för att utveckla tjänster på internet åt våra ägare. Vi söker dig som vill arbeta i ett litet men effektivt team med utveckling av webbtjänster som används av drygt ett 50-tal av Sveriges tidningar. Du kommer huvudsakligen att arbeta med utveckling av annonssajten Lokus.se som tidningarna implementerar på sina sidor men även i andra projekt. Våra webbtjänster är i huvudsak byggda med C#.Net och MS SQL. Vi tror att du minst har ett års arbetslivserfarenhet av en liknande tjänst. Du behärskar och har praktisk erfarenhet av webbutveckling .Net samt goda kunskaper i MS SQL, Javascript, JQuery och CSS. För att trivas hos oss skall du vara en duktig systemutvecklare och ett brinnande intresse för webbutveckling och media. Som person är du självgående och driven men inte rädd för att be om hjälp när du kör fast eller lyssna när andra behöver bollplank. Vårt kontor är centralt beläget vid Stureplan, Stockholm.
Företag: Citygate
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare - C#.Net jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare - C#.Net

Projektingenjör/-Specialist RAM/Säkerhet
Vi söker nu för kunds räkning en Projektingenjör-/Specialist RAM/Säkerhetsstyrning Erfarenhetskrav Vi söker personer med erfarenhet av: ? Säkerhetsplanering och säkerhetsstyrning enligt kraven i EN 50126, 50128 och 50129, ? Upprättande av Safety Case och bedömning av Safety Case, ? Riskanalyser på olika nivåer i ett system, ? Egen granskning och sammanställning av andras granskningssynpunkter på såväl Trafikverksdokument som leverantörsdokument, ? Föra anteckningar och skriva protokoll från möten inom RAMS-­?området. Skallkrav på kompetens: ? Erfarenhet av säkerhetsstyrning vid utveckling av komplexa och säkerhetskritiska tekniska system, ? Erfarenhet av kvalitets­? och dokumentstyrning kopplat till säkerhetsstyrning enligt ovan. ? Erfarenhet av att leda och praktiskt genomföra riskanalyser och RAM-­analyser i komplexa tekniska system. Placeringsort: Stockholm Ansökan Skicka in dina ansökningshandlingar till oss snarast möjligt på info@5tar.se
Företag: 5TAR RECRUITMENT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Projektingenjör/-Specialist RAM/Säkerhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektingenjör/-Specialist RAM/Säkerhet

NEC söker en Service Engineer
NEC har i över 100 år ägnat sig åt utveckling av produkter och lösningar som skall hjälpa människan till en bättre vardag och att enklare kunna kommunicera med sin omgivning. Med vår slogan ?Empowered by innovation? och med innovation som en hjärtefråga har NEC idag cirka 140 000 medarbetare över hela världen - alla arbetar inom en rad olika områden kopplade till IT och telekommunikation. NEC Scandinavias huvudkontor finns i Kista norr om Stockholm, utöver det har vi säljkontor i Helsingfors, Köpenhamn och Oslo. Från dessa kontor driver vi en nordisk och baltisk sälj- och marknadsorganisation. För närvarande består den nordiska organisationen av cirka 70 personer. Vi är en ledande aktör inom ICT-industrin och är verksamma i en innovativ högteknologisk miljö på internationell nivå. För mer information, besök http://se.nec.com/ Vill du vara en del av och utvecklas i en organisation där det dagliga arbetet kretsar kring högteknologiska produkter, nya tekniska lösningar och en hög servicenivå gentemot marknaden? Då har vi kanske jobbet för dig. Service Engineer Vi på NEC söker en Service Engineer till vårt huvudkontor i Kista. Du kommer tillsammans med dina kollegor i vårt kompetenta serviceteam att arbeta med att leverera först¬klassig service och support på bolagets IT- och telekommunikationssystem mot våra kunder. Tjänsten innefattar även att vara stöd vid driftsättning ute hos kund. Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du arbetar med den senaste tekniken inom IT- och telekommunikation kombinerat med att vara vårt ansikte ut mot kund. Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar inom områdena Unified Communications, telefonväxlar, IP-telefoni, kontaktcenter, 24-timmarstjänster och nätverkslösningar. Din profil - Du har ett brinnande teknikintresse. - Du har minst gymnasiekompetens inom data/IT, meriterande är högskoleutbildning inom data-/telekommunikation. - Du har kunskap och intresse inom IP-telefoni, traditionell telefoni, nätverk och system¬integration. - Du är intresserad av data/IT- och telefonilösningar och tycker det är spännande att utveckla dessa. - Meriterande är kunskaper och certifieringar på Microsofts produkter och/eller nätverk/TCP/IPkoncept och protokoll, virtualisering, kunskap i Contact Centers, kunskap om LAN/WAN QoS samt programmering. - Du har en förmåga att agera proaktivt - Du har en bra förmåga att skapa goda relationer med kunder. - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska språket. Tjänsten är placerad i Kista. Våra kunder finns över hela landet. Resor kan därför förekomma och du behöver ha körkort och gärna tillgång till egen bil. Vi ser fram emot att läsa din ansökan omgående, dock senast den 9 augusti 2013. Vänligen följ denna länk och registrera din ansökan; http://www.neceuropecareers.com/Annunci/Jobs_Service_Engineer_123002994.htm Observera att intervjuer påbörjas redan under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före utgången ansökningstid. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta: Lars Eriksson, Head of Operations, 072-162 86 70 eller Erica Lander, HR Executive, 072-162 86 31.
Företag: NEC SCANDINAVIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga NEC söker en Service Engineer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NEC söker en Service Engineer

Lärare Sv/En 100% till Snitz grundskola Odenplan
Snitz skolor inriktar sig mot undervisning för elever med neuropsykiatriska funktionshinder (AS, ADHD, etc.). Undervisningen sker i grupper om högst 7 elever och med dubbelbemanning. Snitz skolor är en del av skolkoncernen PPS AB. Idag finns tre Snitz grundskolor samt ett Snitz gymnasium i Stockholm; dessa ligger i Nacka, Mörby samt på Hagagatan invid Odenplan i Stockholm. Den aktuella tjänsten gäller år 6-9 vid Snitz grundskola i Odenplan. Arbetsuppgifter Undervisning i svenska samt engelska för år 6-9. Du kommer ingå i ett arbetslag där du får vara med och utforma undervisningen i samarbete med våra erfarna, öppna och professionella lärare. Vi värdesätter lyhördhet och flexibilitet där elevernas kunskapsutveckling är i centrum. Du bör ha förståelse för våra elevers särskilda behov och kunna anpassa undervisningen efter det. Skolorna präglas av öppenhet, prestigelöshet och stor vilja till utveckling och samarbete. Kvalifikationer Du är behörig lärare svenska och engelska för år 6-9. Vi värdesätter erfarenhet av undervisning av elever inom vår målgrupp. Omfattning 100% Start Tjänsten startar 5:e augusti 2013
Företag: Snitz högstadium Odenplan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv/En 100% till Snitz grundskola Odenplan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv/En 100% till Snitz grundskola Odenplan

Executive Assistant
The global Finance function is going through a process of simplification and harmonization in all its areas, which brings up several initiatives to implement globally. The initiatives are led by FMT members and people from different parts of the global finance community will participate. There is a need to have the proper support, with emphasis in coordination and communication among the participants. We are now looking for an Executive Assistant Operational Excellence and Human Resource Heads in finance, to be based at the Head Office in Stockholm. Key performance areas In this position your primary duties will include general support to operational excellence and HR as: - Control of calendar, bookings and e-mail - Planning and preparation of meetings including agendas and presentations - Travel reservations and coordination of travel schedule - Administration of expenses, invoices, databases, time and attendance approvals - Researching, creating and updating presentations in PowerPoint - Word processing, filing and archiving - Involvement in the work related to the meetings - Be the link between the team participants for coordination matters Flexible working hours are necessary periodically. Your profile We are looking for someone with education in administration who has worked as an Executive Assistant for finance or HR departments in a global company. In order to be successful in this role, you need to have previous experience supporting senior executives in a fast paced, results-oriented environment. You have excellent skills in the Microsoft Office package and excellent communication skills in English and Swedish, both written and verbal. As a person you are highly motivated and driven. You have an eye for detail, have proven multi-tasking abilities and know how to prioritize to ensure that you manage time and resources efficiently. It is important that you are confident, with integrity and accountability, and used to working with deadlines, as well as being an experienced team player who can also work independently. Contact information For further information about this position, please contact: Ana Elisa Morgado, recruiting manager, +46 (0)8 456 12 44 Cilia Personne, HR Advisor, +46 (0)8 456 12 15 Union contacts Stefan Wiborg, Unionen, +46 (0)26 261 561 Maths Scherman, Sveriges Ingenjörer, +46 (0)26 266 734 Send your application no later than July 30, 2013. Read more about Sandvik and apply at www.sandvik.com/career, Job ID: 323422. For more information about the recruitment process, please contact HRdirect, +46 (0)20 261 444. Recruiter Irene Sveen Sandvik is a global industrial group with advanced products and world-leading positions in selected areas - tools for metal cutting, equipment and tools for the mining and construction industries, stainless materials, special alloys, metallic and ceramic resistance materials as well as process systems. In 2012 the Group had about 49,000 employees and representation in 130 countries, with annual sales of about 99,000 MSEK.
Företag: Sandvik AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Executive Assistant jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Executive Assistant


Sök lediga jobb ��ster��kers kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se