10TON Rekrytering jobb - lediga jobb

10TON Rekrytering jobb 10TON Rekrytering jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: 10TON Rekrytering. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: 10TON Rekrytering. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Reklambyråsäljare till Elanders- Stockholm

 2. Säljare- Stockholm

 3. Expressen söker KAM säljare- Stockholm

 4. MTG söker Key Account Manager till Stockholm Regionalt- Stockholm

 5. Account Manager till MTG Media för Online och Web-TV försäljning.- Stockholm

 6. Etablerad kapitalförvaltare söker erfaren medarbetare till ekonomiavd.- Stockholm

 7. Ny karriär? Vi söker lärare till Fordonsprogrammet på Yrkesplugget- Stockholm

 8. Vi söker nu en VD som kan ta STI in i framtiden- Stockholm

 9. Vi söker en Mediaplanner till MTG- Stockholm

 10. Säljare- Stockholm

 11. Ny karriär? Vi söker lärare till Fordonsprogrammet på Yrkesplugget- Stockholm

 12. SBS TV och Radio söker Account Manager till Stockholm lokalt- Stockholm

 13. SBS Discovery Radio/TV Researchavdelning- Stockholm

 14. Expressen söker KAM säljare- Stockholm

 15. International Remarketing Sales Director- Stockholm

 16. Vi söker en yrkeslärare inom bygg- Uppsala

 17. Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Stockholm- Stockholm

 18. Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Göteborg- Göteborg

 19. Yrkesplugget söker lärare fordon- Stockholm

 20. Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Stockholm- Stockholm

 21. Nordens mest spännande företag söker Account Manager- Stockholm

 22. Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Göteborg- Göteborg

 23. Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Göteborg- Göteborg

 24. Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Malmö- Malmö

 25. Etablerad kapitalförvaltare söker erfaren medarbetare till ekonomiavd.- Stockholm

 26. Etablerad kapitalförvaltare söker erfaren medarbetare till ekonomiavd.- Stockholm

 27. MTG Radio söker Regional Account Manager i Uppsala- Uppsala

 28. MTG Radio Regional Account Manager i Uppsala- Upplands Väsby

 29. MTG Radio söker Regional Account Manager till Uppsala- Enköping

 30. Key Account Manager i Stockholm till stor global elektronikdistributör- Stockholm

 31. Vi söker en lärare till Fordonsprogrammet på Yrkesplugget- Uppsala

 32. Mediasäljare- Malmö

 33. Vi söker en Säljansvarig för Fastighetsvärlden och CFO World- Stockholm

 34. Marknadens mest intressantaste säljtjänst finns hos Laika Consulting- Stockholm

 35. Vi söker KAM som ska ta en viktig roll i Studentkortets expansion- Stockholm

 36. Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Stockholm- Stockholm

 37. Vi söker en Account Manager till SBS Discovery Radio/TV i Stockholm- Stockholm

 38. Gasellföretag söker Key Account Manager- Stockholm

 39. Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Göteborg- Göteborg

 40. Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Göteborg- Göteborg


Mer beskrivning

Reklambyråsäljare till Elanders
Elanders är en global tryckerikoncern med verksamhet i 10 länder på fyra kontinenter. Koncernens och den svenska verksamhetens huvudkontor ligger i Mölnlycke utanför Göteborg där företaget grundades 1908 av Otto Elander, Nils Hellner och Emil Ekström Reklambyråsäljare till Elanders Vill du bli Elanders nästa stjärnsäljare? Vad erbjuder vi dig? På Elanders får du möjlighet att arbeta med branschens bästa erbjudande. Tillsammans med vårt team kan du erbjuda kunden den lösning som vid varje tillfälle ger bästa kvalité och ekonomi. Vi finns etablerade globalt med företag i tio länder. Du erbjuds ett varierat och självständigt jobb där du har stor möjlighet att påverka din vardag och din personliga utveckling i Sverige eller internationellt.   Din profil För att passa in som Elanders nästa stjärnsäljare måste du ha god känsla för affärsmannaskap och en hög servicenivå. Du är driven, resultatinriktad, har stort kundfokus och vet vad som gäller för att lyckas. Du kan Stockholmsmarknaden och har du erfarenhet från media och reklam så är det en fördel. Som vår blivande stjärnsäljare ger vi dig vårt fulla stöd med säljutbildningar så att du kan bättra på dina teoretiska grunder. Nästa steg Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering AB och vi ber dig söka tjänsten på www.tioton.com. Arbetet pågår löpande och vi har ingen sista ansökningsdag.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Reklambyråsäljare till Elanders jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reklambyråsäljare till Elanders

Säljare
Elanders är en global tryckerikoncern med verksamhet i 10 länder på fyra kontinenter. Koncernens och den svenska verksamhetens huvudkontor ligger i Mölnlycke utanför Göteborg där företaget grundades 1908 av Otto Elander, Nils Hellner och Emil Ekström Säljare till Elanders Vill du bli Elanders nästa stjärnsäljare? Vad erbjuder vi dig? På Elanders får du möjlighet att arbeta med branschens bästa erbjudande. Tillsammans med vårt team kan du erbjuda kunden den lösning som vid varje tillfälle ger bästa kvalité och ekonomi. Vi finns etablerade globalt med företag i tio länder. Du erbjuds ett varierat och självständigt jobb där du har stor möjlighet att påverka din vardag och din personliga utveckling i Sverige eller internationellt.   Din profil För att passa in som Elanders nästa stjärnsäljare måste du ha god känsla för affärsmannaskap och en hög servicenivå. Du är driven, resultatinriktad, har stort kundfokus och vet vad som gäller för att lyckas. Du kan Stockholmsmarknaden och har du erfarenhet från media och reklam så är det en fördel. Som vår blivande stjärnsäljare ger vi dig vårt fulla stöd med säljutbildningar så att du kan bättra på dina teoretiska grunder. Nästa steg Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering AB och vi ber dig söka tjänsten på www.tioton.com. Arbetet pågår löpande och vi har ingen sista ansökningsdag.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Stockholm, Säljare 10TON Rekrytering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Expressen söker KAM säljare
EXPRESSEN. Med daglig räckvidd på ca.1 miljoner så kan annonsören nå ut med sitt budskap över hela Sverige till ett mycket kostnadseffektivt sätt. Väljer man att repetera annonsen fler dagar så ökar räckvidden snabbt. Anledningen är att tidningen säljs enbart som lösnummer vilket ger nya läsare varje dag.Expressen nysatsar och kommer att effektivisera och öka försäljningen. Med ny ledning och organisation ska” Nya Expressen” sättas på kartan. För det behövs de absolut bästa säljarna på marknaden. Är du en erfaren säljare som vill vara med och skapa den mest framgångsrika säljorganisationen - så fortsätt läsa. Om tjänsten Vi behöver säljare till KAM gruppen som jobbar med ett fåtal större kunder. De säljer in alla Expressens kanaler: print, digitalt, mobilt och magasin genom att tänka på ett nytt och kreativt sätt.  Expressen sitter i Expressenhuset på Kungsholmen. Bra villkor och möjlighet att tjäna pengar finns för rätt person.  Om dig  För att klara denna typ av försäljning bör du : -           Förstå kundens behov på djupet -           Inse vilka roller kundens övriga konsulterhar och kunna involvera dem i dina och kundens planer. -           Kunna jobba strategiskt -          Ha erfarenhet av både print och digitalt -          Ha ett stort kontaktnät och många års erfarenhet av medieförsäljning   Nästa steg   Sök tjänsten genom att klicka på ansök-knappen nedan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Roy Idstam på 10TON Rekrytering AB, mail roy@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Expressen söker KAM säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Expressen söker KAM säljare

MTG söker Key Account Manager till Stockholm Regionalt
MTG Media är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group(MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio ochTV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egna Satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. MTG är också den största ägaren av CTC Media, Rysslands största oberoende TV-bolag. Modern Times Group är ett tillväxtföretag, noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viasat, Viaplay,Viasat Film, Viasat Sport, Bandit Rock, Lugna Favoriter, RIX FM, Radio 1, STRIX Television med flera. För mer information, gå in på www.mtg.se Att jobba med TV försäljning på TV3 Regional i Stockholm innebär att du kommer vara en viktig del i ett team bestående av duktiga medarbetare. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att skapa goda affärsrelationer med utgångspunkt från Stockholm. Vi letar efter dig som kan bidra med engagemang mot slutkunder, kunskap och ett brinnande intresse för försäljning. Om tjänsten Som Key Account Manager på TV3 Regional är du ansvarig för hela säljprocessen, och bearbetning sker framförallt via kundbesök. Ditt jobb innebär att sälja TV3 lokalt/regionalt samt även våra playtjänster. Vi behöver dig nu, så tillträde är omgående. Om dig Vi söker dig som är säljare och har jobbat med uppsökande försäljning under minst 3-5 år. Du har god förhandlingsvana samt förmågan att vinna kundernas förtroende. Vidare är du duktig på att skapa kundanpassade lösningar med aktuella produkter för att nå kundens specifika målgrupp. Som person har du ett stort engagemang och en stark egen drivkraft, har lätt för att se möjligheterna för kunderna och har en positiv lösningsorienterad attityd. Nästa steg Är det du? Sök tjänsten genom att klicka på ansök-knappen nedan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Bengt Lööw på 10TON Rekrytering AB, mail bengt@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga MTG söker Key Account Manager till Stockholm Regionalt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MTG söker Key Account Manager till Stockholm Regionalt

Account Manager till MTG Media för Online och Web-TV försäljning.
MTG Media är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group(MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio ochTV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egna Satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. MTG är också den största ägaren av CTC Media, Rysslands största oberoende TV-bolag. Modern Times Group är ett tillväxtföretag, noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viasat, Viaplay,Viasat Film, Viasat Sport, Bandit Rock, Lugna Favoriter, RIX FM, Radio 1, STRIX Television med flera. För mer information, gå in på www.mtg.se Att jobba med Online och Web- TV försäljning på MTG Media i Stockholm innebär att du kommer vara med i uppbyggandet av ett nytt viktigt team bestående av duktiga medarbetare. Rollens viktigaste arbetsuppgifter blir att skapa goda affärsrelationer med kunder och Mediabyråer i Stockholm. Vi letar efter dig som kan bidra med engagemang mot slutkunder, kunskap och ett brinnande intresse för försäljning. Om tjänsten Som Account Manager på MTG Media är du ansvarig för hela säljprocessen, och bearbetning sker framförallt via kundbesök. Ditt jobb innebär att sälja främst Web-TV samt Online. Vi behöver dig nu, så tillträde är omgående. Om dig Vi söker dig som är säljare och har jobbat med uppsökande försäljning under minst 1 år, främst med Web-TV samt erfarenhet från Online. Du har god förhandlingsvana samt förmågan att vinna kundernas förtroende. Vidare är du duktig på att skapa kundanpassade lösningar med aktuella produkter för att nå kundens specifika målgrupp. Som person har du ett stort engagemang och en stark egen drivkraft, har lätt för att se möjligheterna för kunderna och har en positiv lösningsorienterad attityd. Nästa steg Är det du? Sök tjänsten genom att klicka på ansök-knappen nedan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Bengt Lööw på 10TON Rekrytering AB, mail bengt@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager till MTG Media för Online och Web-TV försäljning. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager till MTG Media för Online och Web-TV försäljning.

Etablerad kapitalförvaltare söker erfaren medarbetare till ekonomiavd.
I arbetet med bokföring och redovisning hos denna arbetsgivare blir du en viktig del i ett team bestående av duktiga medarbetare. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att sköta löpande bokföring och årsbokslut för ett Luxemburg-bolag som ägnar sig åt portföljförvaltning och långivning, samt för ett eller två svenska bolag som huvudsakligen förvaltar aktier. Vi söker dig som idag utför liknande arbetsuppgifter, har mycket goda kunskaper i bokföring och trivs i en mindre organisation. Om tjänsten I din roll blir du ansvarig för löpande bokföring och årsbokslut i två eller tre bolag, varav ett Luxemburgregistrerat och ett eller två svenska bolag. Du rapporterar direkt till VD/CEO och arbetar nära bolagens revisorer, CIO och övriga portföljförvaltare. Goda kunskaper om olika typer av värdepapper och dess komplexitet i bokföringen är ett krav. Arbetsplatsen är centrala Stockholm och det förekommer ett mindre antal resor per år.   Om dig Vi söker dig som idag arbetar med liknande arbetsuppgifter samt är en öppen social teamplayer. Du har erfarenhet av bokföringssystemet Brilliant, koncernredovisning, Private Equity- tillgångar samt av att hantera legala frågor. Du är vetgirig och van att föra fram din åsikt i interna möten med en positiv och lösningsorienterad attityd.   Nästa steg Är det du? Sök tjänsten genom att klicka på ansök-knappen nedan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Bengt Lööw på 10TON Rekrytering AB, mail bengt@tioton.com . Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag!
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Etablerad kapitalförvaltare söker erfaren medarbetare till ekonomiavd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Etablerad kapitalförvaltare söker erfaren medarbetare till ekonomiavd.

Ny karriär? Vi söker lärare till Fordonsprogrammet på Yrkesplugget
Yrkespluggets verksamheten startade 2006 och har vuxit sig stabil och finns nu skolor i Bromma och Uppsala. Skolan präglas av goda elever, kreativ personal och goda kontakter med näringslivet. Lokalerna är speciellt anpassade till utbildningen vilket ger verksamheten bra förutsättningar men ingen verksamhet fungerar utan goda medarbetare.    Vem söker vi till skolan i Bromma? Vi söker Dig som har intresse för att arbeta med att utbilda ungdomar och vuxna till olika yrken inom fordonsbranschen, tex mekaniker. Eftersom den här sektorn är bred med många yrkesmöjligheter ser vi gärna att du har en bred erfarenhet inom fordonssektorn. Du behöver inte ha lärarbakgrund, du kanske  är ungdomsledare på din fritid och har en pedagogiskt förmåga. Arbetsuppgifter Du kommer att vara en viktig del i ungdomarnas utbildning och du vill ta en aktiv del i utvecklingen av utbildningen och skolan tillsammans med kollegorna. Undervisning kommer att vara central men även kontakter i och utanför skolan ingår. En attraktiv utbildning måste ständigt hålla sig ajour med verkligheten. Därför kommer du att vara en viktig länk i samarbetet med branschen. Skolan vill ge ungdomarna en tydligt inriktad utbildning och förmedla en känsla och stolthet för yrket. Eleven ska kunna se sammanhang och nyttan av olika kunskaper och erfarenheter i sitt kommande yrkesliv varför skolan arbetar med att integrera skolans olika ämnen med varandra   Vad kan vår uppdragsgivare erbjuda dig? - Pedagogisk utbildning - Härliga elever att jobba med - Kreativa och positiva kollegor - Möjlighet att bygga ut och påverka utvecklingen av utbildningen - En liten organisation med trivsam atmosfär.     Din bakgrund Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av fordonsbranschen som mekaniker eller tekniker. Du har: Datorvana Körkort Har ett genuint intresse för ungdomar   Nästa steg Låter det intressant, sök tjänsten nedan. Om du har frågor är du välkommen att maila rekryteringskonsult Jerker Larsson på 10TON Rekrytering, jerker@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ny karriär? Vi söker lärare till Fordonsprogrammet på Yrkesplugget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ny karriär? Vi söker lärare till Fordonsprogrammet på Yrkesplugget

Vi söker nu en VD som kan ta STI in i framtiden
Stockholms Tekniska Institut (STI) har som ändamål att bedriva teknisk utbildning. STI är också enutbildningsverksamhet med gamla anor och det har med åren utexaminerats över 20 000 STI-Ingenjörer. Stiftelsen äger sedan slutet av 30–talet en fastighet vid Karlaplan centralt i Stockholm. Stiftelsen har sedan 1924 bedrivit teknisk utbildning för att tillgodose industrins och samhällets behov. Verksamheten har en ambition att bli en nationell men även internationell aktör. Skolan i de egna lokalerna centralt i Stockholm rymmer ca 300 studenter och bedrev under våren 8 utbildningar med ca 170 studenter därtill skolans utbildningsledare/lärare samt administrativ personal. För kommande läsår 2013/2014  skall 11 utbildningar bedrivas. Utbildningarna bedrivs i huvudsak som Yrkeshögskoleutbildning, med fokus på hög kvalitet, med hög standard på alla hjälpmedel och utbildningarna bedrivs i nära samarbete med näringsliv.  I juli 2011 bildades STI Kurs & Konferens, ett dotterbolag som fokuserar på kurs- och konferensverksamhet. STI:s fastighet är öppen för externa konferens-, mötes- och kursarrangörer som efterfrågar en flexibel och central mötesmiljö som ligger i framkant vad gäller modern teknisk Utrustning.    Om tjänsten Uppdraget som VD är att driva en sund verksamhet genom att följa styrelsens riktlinjer och Stiftelsens stadgar, innefattande att leda Stiftelsen Stockholms Tekniska Institut inkluderande aktiebolaget STI Kurs och Konferens. Ditt uppdrag omfattar ledningsansvar för STI:s verksamheter, föredragande för styrelsen samt ett förvaltningsansvar för lokalerna. I tjänsten ska du både ha ett förvaltande och administrativt chefskap med resultatansvar. Du ser möjligheter och kan utveckla dagens verksamhet inom Stiftelsens ramar. Några viktiga arbetsuppgifter är att: • Ha förmågan att se möjligheter till och föreslå lönsamma projekt inom ramen för Stiftelsens stadgar • Ha förmågan att vara verksamhetens ansikte utåt • Ha förmågan att samla hela verksamheten kring mål och visioner • Vara en strukturerad ledare med förmåga att ge tydliga uppdrag • Involvera medarbetarna i förändrings- och utvecklingsarbete • Ansvara för att verksamheten kontinuerligt följs upp och utvärderas Din bakgrund Du har mångårig erfarenhet av att leda och utveckla en kommersiell utbildningsverksamhet och har åstadkommit goda och bestående resultat. Du är väl förtrogen med den typ av verksamhet som STI bedriver. • Relevant akademisk utbildning • Ledarskapsutbildning eller motsvarande erfarenhet      Som person är du: Nätverkande och med mycket god förmåga att skapa relationer med näringslivet Trygg med god självinsikt Visionär och strategisk Målmedveten, drivande och tålmodig Tydlig och kommunikativ      Nästa steg Låter det intressant, sök tjänsten nedan. Om du har frågor är du välkommen att maila rekryteringskonsult Jerker Larsson på 10TON Rekrytering, jerker@tioton.com. Sista ansökningsdag är den 15 september.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en VD som kan ta STI in i framtiden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en VD som kan ta STI in i framtiden

Vi söker en Mediaplanner till MTG
TV3 är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. MTG är också den största ägaren av CTC Media, Rysslands största oberoende TV-bolag. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viasat, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, Bandit Rock, Lugna Favoriter, NRJ, RIX FM, Radio 1, STRIX Television med flera. För mer information, gå in på www.mtg.se  Arbetsuppgifter Som Mediaplanner arbetar du med att boka och planera våra annonsörers reklamkampanjer i TV3, TV6, TV8 och TV10. Arbetet sker i tätt samarbete tillsammans med vår säljavdelning och externa samarbetspartners. Utöver detta ansvarar du även för att ha kontakt med mediebyråer samt att följa upp kampanjer. Vem söker vi? Du som söker måste vara sifferorienterad, noggrann, ha en god administrativ förmåga samt behärska svenska och engelska i tal och skrift. Idag arbetar du med administrativa uppgifter med fokus på att ge bra service. En gymnasieutbildning är ett krav samt några års arbetslivserfarenhet inom administration. Som person är du stresstålig, flexibel, lyhörd, lösningsorienterad och målmedveten. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, både självständigt och i team. Andra egenskaper vi värdesätter är att du har en hög social kompetens och att du förstår vikten av god kundservice. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Kontoret är beläget på Södermalm, Stockholm Intresserad? Låter det intressant, sök tjänsten nedan. Vi har ingen sista ansökningsdag, vi påbörjar arbetet löpande.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en Mediaplanner till MTG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en Mediaplanner till MTG

Säljare
Elanders är en global tryckerikoncern med verksamhet i 10 länder på fyra kontinenter. Koncernens och den svenska verksamhetens huvudkontor ligger i Mölnlycke utanför Göteborg där företaget grundades 1908 av Otto Elander, Nils Hellner och Emil Ekström Säljare till Elanders Vill du bli Elanders nästa stjärnsäljare? Vad erbjuder vi dig? På Elanders får du möjlighet att arbeta med branschens bästa erbjudande. Tillsammans med vårt team kan du erbjuda kunden den lösning som vid varje tillfälle ger bästa kvalité och ekonomi. Vi finns etablerade globalt med företag i tio länder. Du erbjuds ett varierat och självständigt jobb där du har stor möjlighet att påverka din vardag och din personliga utveckling i Sverige eller internationellt.   Din profil För att passa in som Elanders nästa stjärnsäljare måste du ha god känsla för affärsmannaskap och en hög servicenivå. Du är driven, resultatinriktad, har stort kundfokus och vet vad som gäller för att lyckas. Du kan Stockholmsmarknaden och har du erfarenhet från media och reklam så är det en fördel. Som vår blivande stjärnsäljare ger vi dig vårt fulla stöd med säljutbildningar så att du kan bättra på dina teoretiska grunder. Nästa steg Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering AB och vi ber dig söka tjänsten på www.tioton.com. Arbetet pågår löpande och vi har ingen sista ansökningsdag.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Stockholm, Säljare 10TON Rekrytering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Ny karriär? Vi söker lärare till Fordonsprogrammet på Yrkesplugget
Yrkespluggets verksamheten startade 2006 och har vuxit sig stabil och finns nu skolor i Bromma och Uppsala. Skolan präglas av goda elever, kreativ personal och goda kontakter med näringslivet. Lokalerna är speciellt anpassade till utbildningen vilket ger verksamheten bra förutsättningar men ingen verksamhet fungerar utan goda medarbetare.    Vem söker vi till skolan i Bromma? Vi söker Dig som har intresse för att arbeta med att utbilda ungdomar och vuxna till olika yrken inom fordonsbranschen, tex mekaniker. Eftersom den här sektorn är bred med många yrkesmöjligheter ser vi gärna att du har en bred erfarenhet inom fordonssektorn. Du behöver inte ha lärarbakgrund, du kanske  är ungdomsledare på din fritid och har en pedagogiskt förmåga. Arbetsuppgifter Du kommer att vara en viktig del i ungdomarnas utbildning och du vill ta en aktiv del i utvecklingen av utbildningen och skolan tillsammans med kollegorna. Undervisning kommer att vara central men även kontakter i och utanför skolan ingår. En attraktiv utbildning måste ständigt hålla sig ajour med verkligheten. Därför kommer du att vara en viktig länk i samarbetet med branschen. Skolan vill ge ungdomarna en tydligt inriktad utbildning och förmedla en känsla och stolthet för yrket. Eleven ska kunna se sammanhang och nyttan av olika kunskaper och erfarenheter i sitt kommande yrkesliv varför skolan arbetar med att integrera skolans olika ämnen med varandra   Vad kan vår uppdragsgivare erbjuda dig? - Pedagogisk utbildning - Härliga elever att jobba med - Kreativa och positiva kollegor - Möjlighet att bygga ut och påverka utvecklingen av utbildningen - En liten organisation med trivsam atmosfär.     Din bakgrund Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av fordonsbranschen som mekaniker eller tekniker. Du har: Datorvana Körkort Har ett genuint intresse för ungdomar   Nästa steg Låter det intressant, sök tjänsten nedan. Om du har frågor är du välkommen att maila rekryteringskonsult Jerker Larsson på 10TON Rekrytering, jerker@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Ny karriär? Vi söker lärare till Fordonsprogrammet på Yrkesplugget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ny karriär? Vi söker lärare till Fordonsprogrammet på Yrkesplugget

SBS TV och Radio söker Account Manager till Stockholm lokalt
SBS Discovery Media arbetar med att sälja och leverera Sveriges bästa underhållning, med plattformarna TV, Radio och Internet. SBS Discovery TV är Sveriges tredje största kommersiella TV-hus och har över 4 miljoner tittare varje vecka med produkterna Kanal5, Kanal9, Tv11, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, och Investigation Discovery. (Discovery, TV11) samt Kanal 5 Play. SBS Discovery Radio är Sveriges i särklass största kommersiella radiohus och har över 4,8 miljoner lyssnare varje vecka med varumärkena Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl, The Voice, Radio 107,5 samt Radioplay.se som innehåller radions hela digitala utbud. Det går mycket bra för oss nu och därför behöver vi nu förstärka vår sälj-organisation med en potentiell stjärnsäljare till vårt kontor i Stockholm.Din roll som Account Manager blir en viktig del i försäljningen av SBS TV och SBS Radio i Stockholms regionen. Vi söker dig som kan bidra med ett stort engagemang, starkt driv, kunskap och ett brinnande intresse för försäljning. Om tjänsten Som Account Manager på SBS TV och SBS Radio är din primära uppgift att driva försäljning av reklam i samtliga radiokanaler i Sverige och regional TV. Vi behöver dig nu, så möjligheten finns för omgående tillträde. Om dig Vi söker dig som är säljare och har jobbat med uppsökande försäljning under minst 1-3 år. Du har en god förmåga att vinna kundernas förtroende samt är duktig på att förmedla möjligheterna att med TV och Radio reklam nå kundens specifika målgrupp. Du ser möjligheterna för kunderna och har en positiv och lösningsorienterad attityd. Nästa Steg Låter det intressant? Sök tjänsten genom att klicka på ansöks-knappen nedan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Bengt Lööw på 10TON Rekrytering, mail adress bengt@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag,interjuver sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga SBS TV och Radio söker Account Manager till Stockholm lokalt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SBS TV och Radio söker Account Manager till Stockholm lokalt

SBS Discovery Radio/TV Researchavdelning
SBS Discovery Radio/TV Researchavdelning SBS Discovery Media arbetar med att sälja och leverera Sveriges bästa underhållning, med plattformarna TV, Radio och Internet. SBS Discovery TV är Sveriges tredje största kommersiella TV-hus och har över 4 miljoner tittare varje vecka med produkterna Kanal5, Kanal9, Tv11, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, och Investigation Discovery. (Discovery, TV11) samt Kanal 5 Play. SBS Discovery Radio är Sveriges i särklass största kommersiella radiohus och har över 4,8 miljoner lyssnare varje vecka med varumärkena Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl, The Voice, Radio 107,5 samt Radioplay.se som innehåller radions hela digitala utbud.  Till avdelningen för analys, som arbetar med våra regionala och lokala produkter så söker vi nu en självgående och servicedriven Radio och TV-analytiker! Rollen  Som analytiker hos oss på SBS Discovery Radio har du en viktig roll i att kontinuerligt bygga kunskap om lyssnarnas och tittarnas beteende i syfte att ständigt vidareutveckla vårt erbjudande till den lokala marknaden. Du kommer vara en länk till SBS Discovery TV/Radio där du kommer att vara ”ambassadören” av information till det lokala säljet. Du kommer främst arbeta mot SBS Discovery Radio/TV:s lokala säljstyrka och i det dagliga arbetet fördjupa dig i alla våra säljares situation och lyfta fram tydliga beslutsunderlag, säljargument och agera säljsupport till hela vår säljstyrka. Det kan vara Powerpoint presentationer, lokala säljargument för specifika kunder etc. Som analytiker förväntas du bli en ”informationshub” med bred kunskap inom analys från Radio och TV-marknaden och andra mediehus. Du kommer arbeta med att hitta och driva egna projekt för att fylla de kunskapshål som uppstår. Följa med ut och vara en rådgivande funktion i möten med säljare och regionschefer. Du rapporterar till en senior analytiker för SBS Discovery Radio och ingår i en analysavdelning tillsammans med den ansvarige för analys mot den nationella radion. Vidare kommer du ha flera kontaktytor inom SBS Discovery Radio och SBS Discovery TV, främst med säljanalysavdelningarna. Din bakgrund Du är examinerad ekonom med fördjupning inom marknadsföring alt. 1-3 års erfarenhet av marknadsanalys, gärna inom mediebranschen. Du kan även komma från en insightavdelning på en mediebyrå eller från ett marknadsundersökningsföretag. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet av att arbeta med Orvesto, RM, Karma, alternativt Sesame och/eller något statistikverktyg (SPSS eller liknande) är meriterande då du skall jobba med körningar för Radio och TV på daglig basis. Krav på kvalifikationer ×        Stresstålighet ×        Initiativförmåga ×        Officekunskap framförallt Powerpoint och Excel ×        God vana att agera inför grupper ×        Duktig pedagog. ×        Social kompetens ×        Språkkunskaper i engelska ×        Mediakunskap, gärna säljerfarenhet från mediabranschen   Din person Att arbeta med siffror, statistik och service är det bästa du vet och du har god vana av att hantera stora datamängder och att omvandla dessa till förståelig insikt, likväl som att presentera och paketera analyserna på ett användarvänligt sätt. Du måste vara en god kommunikatör och tycka om att ge människor god service. Du är driven och självgående och van att leverera mot deadlines. Du är också en teamplayer som med hjälp av dina slutsatser drivs av att stötta andra i dess arbete. Vi erbjuder En heltidstjänst med tillsättning snarast. På SBS Discovery råder ett öppet och prestigelöst klimat. Våra värdeord "Handlingskraftig, Passionerad och Medveten" genomsyrar vårt sätt att arbeta och det finns en hög ambitionsnivå och drivkraft hos våra medarbetare. Som analytiker hos oss får du verkligen möjlighet att påverka den regionala TV/Radio marknaden, både dess utveckling och försäljning. Nästa steg Är det du? Sök tjänsten genom att klicka på ansök-knappen nedan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Bengt Lööw på 10TONRekrytering AB, mailbengt@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag, interjuver sker löpande, så skicka gärna din ansökan redan i!dag
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga SBS Discovery Radio/TV Researchavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SBS Discovery Radio/TV Researchavdelning

Expressen söker KAM säljare
EXPRESSEN. Med daglig räckvidd på ca.1 miljoner så kan annonsören nå ut med sitt budskap över hela Sverige till ett mycket kostnadseffektivt sätt. Väljer man att repetera annonsen fler dagar så ökar räckvidden snabbt. Anledningen är att tidningen säljs enbart som lösnummer vilket ger nya läsare varje dag.Expressen nysatsar och kommer att effektivisera och öka försäljningen. Med ny ledning och organisation ska” Nya Expressen” sättas på kartan. För det behövs de absolut bästa säljarna på marknaden. Är du en erfaren säljare som vill vara med och skapa den mest framgångsrika säljorganisationen - så fortsätt läsa. Om tjänsten Vi behöver säljare till KAM gruppen som jobbar med ett fåtal större kunder. De säljer in alla Expressens kanaler: print, digitalt, mobilt och magasin genom att tänka på ett nytt och kreativt sätt.  Expressen sitter i Expressenhuset på Kungsholmen. Bra villkor och möjlighet att tjäna pengar finns för rätt person.  Om dig  För att klara denna typ av försäljning bör du : -           Förstå kundens behov på djupet -           Inse vilka roller kundens övriga konsulterhar och kunna involvera dem i dina och kundens planer. -           Kunna jobba strategiskt -          Ha erfarenhet av både print och digitalt -          Ha ett stort kontaktnät och många års erfarenhet av medieförsäljning   Nästa steg   Sök tjänsten genom att klicka på ansök-knappen nedan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Roy Idstam på 10TON Rekrytering AB, mail roy@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Expressen söker KAM säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Expressen söker KAM säljare

International Remarketing Sales Director
Internationell försäljningschef till Nordens ledande företag inom IT-finansiering 3 Step IT är marknadsledande i Norden inom IT-finansiering. Våra tjänster omfattar leasing, administrationsverktyg för Asset Management samt en miljövänlig och säker process i samband med utbyte av utrustning. Vi bedriver idag verksamhet i 14 länder och har cirka 240 medarbetare. Vi befinner oss i ett läge där vi har snabb och lönsam tillväxt och nu behöver vi stärka organisationen ytterligare och söker en Internationell försäljningschef för vår växande remarketingverksamhet. Arbetsbeskrivning I rollen som International Remarketing Sales Director för vår remarketingverksamhet ansvarar du för gruppens Trading Sales och Channel Management. I din uppgift ligger att utveckla befintliga kanaler, etablera nya och att utveckla tjänsteerbjudandet och du har stora delar av världen som ditt arbetsfält. Du ansvarar för hela säljprocessen och du koordinerar säljteamets resurser så att de kan nå sin fulla potential. I rollen kommer du att arbeta nära VD i respektive land. Om dig Den person vi söker ska ha mångårig dokumenterad erfarenhet av att göra affärer, ha arbetat internationellt och gärna ha jobbat med trading av begagnad IT utrustning. Erfarenhet av logistikflöden är också positivt. Din personlighet är lika viktig som din erfarenhet och det är viktigt att du drivs av att göra affärer, är en duktig kommunikatör samt har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer såväl internt som externt. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller motsvarande. Nästa steg Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Wahlgren på 10TON Rekrytering på 070 550 65 84. Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan. Om 3STEP IT  www.3stepit.com
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga International Remarketing Sales Director jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: International Remarketing Sales Director

Vi söker en yrkeslärare inom bygg
  Yrkespluggets verksamheten startade 2006 och har vuxit sig stabil och finns nu skolor i Bromma och Uppsala. Skolan präglas av goda elever, kreativ personal och goda kontakter med näringslivet. Lokalerna är speciellt anpassade till utbildningen vilket ger verksamheten bra förutsättningar men ingen verksamhet fungerar utan goda medarbetare.     Jobbar du inom bygg och är intresserad att byta karriär? Vi söker yrkeslärare till Uppsala   Vem söker vi? Vi söker Dig som har intresse för att arbeta med att utbilda ungdomar till olika yrken inom byggsektorn. Eftersom den här sektorn är bred med många yrkesmöjligheter ser vi gärna att du har en bred erfarenhet inom bygg. Du behöver inte ha lärarbakgrund, du kanske är ungdomsledare på din fritid och har en pedagogisk förmåga.   Arbetsuppgifter Du kommer att vara en viktig del i ungdomarnas utbildning och du vill ta en aktiv del i utvecklingen av utbildningen och skolan tillsammans med kollegorna. Undervisning kommer att vara central men även kontakter i och utanför skolan ingår. En attraktiv utbildning måste ständigt hålla sig ajour med verkligheten. Därför kommer du att vara en viktig länk i samarbetet med branschen. Skolan vill ge ungdomarna en tydligt inriktad utbildning och förmedla en känsla och stolthet för yrket.   Eleven ska kunna se sammanhang och nyttan av olika kunskaper och erfarenheter i sitt kommande yrkesliv varför skolan arbetar med att integrera skolans olika ämnen med varandra   Vad kan vår uppdragsgivare erbjuda dig? - Pedagogisk utbildning - Härliga elever att jobba med - Kreativa och positiva kollegor - Möjlighet att bygga ut och påverka utvecklingen av utbildningen - En liten organisation med trivsam atmosfär.   Din bakgrund Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av byggbranschen tex snickare, anläggare, murare, glas, golv mfl. Du har: Datorvana Körkort Har ett genuint intresse för ungdomar   Nästa steg Låter det intressant, sök tjänsten nedan. Om du har frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Jerker Larsson på 10TON Rekrytering, telefon 070-5129788. Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en yrkeslärare inom bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en yrkeslärare inom bygg

Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Stockholm
Bisnode hjälper människor att fatta smarta beslut. Vi omvandlar data till insikter för att hjälpa beslutsfattare i både små dagliga frågor till stora strategiska beslut inom företag och organisationer i hela Europa. Vi är mer än 3000 medarbetare i 19 länder. Bisnode ägs till 70 procent av Ratos och 30 procent av Bonnier. Läs mer om Bisnode på www.bisnode.com/karriar. På Bisnode drivs vi av en ambition som genomsyrar allt vi gör: vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Vi behöver nu stärka vår organisation ytterligare och vi söker därför nya medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Stockholm Arbetsbeskrivning Som Key Account Manager är du vårt ansikte mot världen. Du är den förste som möter våra kunder och upptäcker de frågor de behöver ha svar på. I rollen som Key Account Manager kommer du att arbeta mot såväl stora som medelstora företag och du bearbetar både potentiella och befintliga kunder. Du ansvarar själv för att driva säljprojekten från start till mål där du koordinerar företagets resurser så att de kan nå sin fulla potential. De vanligaste kontaktytorna hos våra kunder är Försäljningschef, Marknadschef och VD. Om dig Du ska ha flera års dokumenterad erfarenhet av komplex framgångsrik försäljning. Du har hög energi och uthållighet och du drivs av att göra affärer. Du tycker om att själv driva dina projekt och du har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer såväl externt som internt. Du behöver ha förmågan att snabbt kunna knyta kundens frågeställningar till Bisnodes stora kapacitet att förse dem med svaren. Du ska vara bekväm med att bearbeta ledningsgrupper och har du erfarenhet inom direktmarknadsföring, marknadskommunikation och media så är det positivt. Nästa steg Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Wahlgren på 10TON Rekrytering på hans@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Stockholm

Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Göteborg
Bisnode hjälper människor att fatta smarta beslut. Vi omvandlar data till insikter för att hjälpa beslutsfattare i både små dagliga frågor till stora strategiska beslut inom företag och organisationer i hela Europa. Vi är mer än 3000 medarbetare i 19 länder. Bisnode ägs till 70 procent av Ratos och 30 procent av Bonnier. Läs mer om Bisnode på www.bisnode.com/karriar. På Bisnode drivs vi av en ambition som genomsyrar allt vi gör: vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Vi behöver nu stärka vår organisation ytterligare och vi söker därför nya medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Göteborg Arbetsbeskrivning Som Key Account Manager är du vårt ansikte mot världen. Du är den förste som möter våra kunder och upptäcker de frågor de behöver ha svar på. I rollen som Key Account Manager kommer du att arbeta mot såväl stora som medelstora företag och du bearbetar både potentiella och befintliga kunder. Du ansvarar själv för att driva säljprojekten från start till mål där du koordinerar företagets resurser så att de kan nå sin fulla potential. De vanligaste kontaktytorna hos våra kunder är Försäljningschef, Marknadschef och VD. Om dig Du ska ha flera års dokumenterad erfarenhet av komplex framgångsrik försäljning. Du har hög energi och uthållighet och du drivs av att göra affärer. Du tycker om att själv driva dina projekt och du har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer såväl externt som internt. Du behöver ha förmågan att snabbt kunna knyta kundens frågeställningar till Bisnodes stora kapacitet att förse dem med svaren. Du ska vara bekväm med att bearbeta ledningsgrupper och har du erfarenhet inom direktmarknadsföring, marknadskommunikation och media så är det positivt. Nästa steg Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Wahlgren på 10TON Rekrytering på hans@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Göteborg

Yrkesplugget söker lärare fordon
Yrkespluggets verksamheten startade 2006 och har vuxit sig stabil och finns nu skolor i Bromma och Uppsala. Skolan präglas av goda elever, kreativ personal och goda kontakter med näringslivet. Lokalerna är speciellt anpassade till utbildningen vilket ger verksamheten bra förutsättningar men ingen verksamhet fungerar utan goda medarbetare.   Vem söker vi? Vi söker Dig som har intresse för att arbeta med att utbilda ungdomar och vuxna till olika yrken inom fordonsbranschen, tex mekaniker. Eftersom den här sektorn är bred med många yrkesmöjligheter ser vi gärna att du har en bred erfarenhet inom fordonssektorn. Du behöver inte ha lärarbakgrund, du kanske är ungdomsledare på din fritid och har en pedagogiskt förmåga. Arbetsuppgifter Du kommer att vara en viktig del i ungdomarnas utbildning och du vill ta en aktiv del i utvecklingen av utbildningen och skolan tillsammans med kollegorna. Undervisning kommer att vara central men även kontakter i och utanför skolan ingår. En attraktiv utbildning måste ständigt hålla sig ajour med verkligheten. Därför kommer du att vara en viktig länk i samarbetet med branschen. Skolan vill ge ungdomarna en tydligt inriktad utbildning och förmedla en känsla och stolthet för yrket. Eleven ska kunna se sammanhang och nyttan av olika kunskaper och erfarenheter i sitt kommande yrkesliv varför skolan arbetar med att integrera skolans olika ämnen med varandra   Vad kan vår uppdragsgivare erbjuda dig? - Pedagogisk utbildning - Härliga elever att jobba med - Kreativa och positiva kollegor - Möjlighet att bygga ut och påverka utvecklingen av utbildningen - En liten organisation med trivsam atmosfär.   Din bakgrund Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av fordonsbranschen som mekaniker eller tekniker. Du har: Datorvana Körkort Har ett genuint intresse för ungdomar   Nästa steg Låter det intressant, sök tjänsten nedan. Om du har frågor är du välkommen att maila rekryteringskonsult Jerker Larsson på 10TON Rekrytering, jerker@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkesplugget söker lärare fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkesplugget söker lärare fordon

Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Stockholm
Bisnode hjälper människor att fatta smarta beslut. Vi omvandlar data till insikter för att hjälpa beslutsfattare i både små dagliga frågor till stora strategiska beslut inom företag och organisationer i hela Europa. Vi är mer än 3000 medarbetare i 19 länder. Bisnode ägs till 70 procent av Ratos och 30 procent av Bonnier. Läs mer om Bisnode på www.bisnode.com/karriar. På Bisnode drivs vi av en ambition som genomsyrar allt vi gör: vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Vi behöver nu stärka vår organisation ytterligare och vi söker därför nya medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Stockholm Arbetsbeskrivning Som Key Account Manager är du vårt ansikte mot världen. Du är den förste som möter våra kunder och upptäcker de frågor de behöver ha svar på. I rollen som Key Account Manager kommer du att arbeta mot såväl stora som medelstora företag och du bearbetar både potentiella och befintliga kunder. Du ansvarar själv för att driva säljprojekten från start till mål där du koordinerar företagets resurser så att de kan nå sin fulla potential. De vanligaste kontaktytorna hos våra kunder är Försäljningschef, Marknadschef och VD. Om dig Du ska ha flera års dokumenterad erfarenhet av komplex framgångsrik försäljning. Du har hög energi och uthållighet och du drivs av att göra affärer. Du tycker om att själv driva dina projekt och du har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer såväl externt som internt. Du behöver ha förmågan att snabbt kunna knyta kundens frågeställningar till Bisnodes stora kapacitet att förse dem med svaren. Du ska vara bekväm med att bearbeta ledningsgrupper och har du erfarenhet inom direktmarknadsföring, marknadskommunikation och media så är det positivt. Nästa steg Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Wahlgren på 10TON Rekrytering på hans@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Stockholm

Nordens mest spännande företag söker Account Manager
Bisnode hjälper människor att fatta smarta beslut. Vi omvandlar data till insikter för att hjälpa beslutsfattare i både små dagliga frågor till stora strategiska beslut inom företag och organisationer i hela Europa. Vi är mer än 3000 medarbetare i 19 länder. Bisnode ägs till 70 procent av Ratos och 30 procent av Bonnier. Läs mer om Bisnode på www.bisnode.com/karriar. På Bisnode drivs vi av en ambition som genomsyrar allt vi gör: vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Vi behöver nu stärka vår organisation ytterligare och vi söker därför nya medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Stockholm Arbetsbeskrivning Som Account Manager är du vårt ansikte mot världen. Du är den förste som möter våra kunder och upptäcker de frågor de behöver ha svar på. I rollen som Account Manager kommer du att arbeta mot potentiella och befintliga kunder. Du ansvarar själv för att driva säljprojekten från start till mål där du koordinerar företagets resurser så att de kan nå sin fulla potential. De vanligaste kontaktytorna hos våra kunder är Försäljningschef, Marknadschef och VD. Om dig Du ska ha något års erfarenhet av försäljning. Du har hög energi och du drivs av att göra affärer. Du ser möjligheterna för kunderna och har en positiv och lösningsorienterad attityd. Du behöver ha förmågan att snabbt kunna knyta kundens frågeställningar till Bisnodes produkter och förse dem med svaren. Har du erfarenhet inom direktmarknadsföring, marknadskommunikation eller media så är det positivt. Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Wahlgren på 10TON Rekrytering på hans@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Nordens mest spännande företag söker Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordens mest spännande företag söker Account Manager

Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Göteborg
Bisnode hjälper människor att fatta smarta beslut. Vi omvandlar data till insikter för att hjälpa beslutsfattare i både små dagliga frågor till stora strategiska beslut inom företag och organisationer i hela Europa. Vi är mer än 3000 medarbetare i 19 länder. Bisnode ägs till 70 procent av Ratos och 30 procent av Bonnier. Läs mer om Bisnode på www.bisnode.com/karriar. På Bisnode drivs vi av en ambition som genomsyrar allt vi gör: vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Vi behöver nu stärka vår organisation ytterligare och vi söker därför nya medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Göteborg Arbetsbeskrivning Som Key Account Manager är du vårt ansikte mot världen. Du är den förste som möter våra kunder och upptäcker de frågor de behöver ha svar på. I rollen som Key Account Manager kommer du att arbeta mot såväl stora som medelstora företag och du bearbetar både potentiella och befintliga kunder. Du ansvarar själv för att driva säljprojekten från start till mål där du koordinerar företagets resurser så att de kan nå sin fulla potential. De vanligaste kontaktytorna hos våra kunder är Försäljningschef, Marknadschef och VD. Om dig Du ska ha flera års dokumenterad erfarenhet av komplex framgångsrik försäljning. Du har hög energi och uthållighet och du drivs av att göra affärer. Du tycker om att själv driva dina projekt och du har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer såväl externt som internt. Du behöver ha förmågan att snabbt kunna knyta kundens frågeställningar till Bisnodes stora kapacitet att förse dem med svaren. Du ska vara bekväm med att bearbeta ledningsgrupper och har du erfarenhet inom direktmarknadsföring, marknadskommunikation och media så är det positivt. Nästa steg Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Wahlgren på 10TON Rekrytering på bengt@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Göteborg

Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Göteborg
Bisnode hjälper människor att fatta smarta beslut. Vi omvandlar data till insikter för att hjälpa beslutsfattare i både små dagliga frågor till stora strategiska beslut inom företag och organisationer i hela Europa. Vi är mer än 3000 medarbetare i 19 länder. Bisnode ägs till 70 procent av Ratos och 30 procent av Bonnier. Läs mer om Bisnode på www.bisnode.com/karriar. På Bisnode drivs vi av en ambition som genomsyrar allt vi gör: vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Vi behöver nu stärka vår organisation ytterligare och vi söker därför nya medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Göteborg Arbetsbeskrivning Som Account Manager är du vårt ansikte mot världen. Du är den förste som möter våra kunder och upptäcker de frågor de behöver ha svar på. I rollen som Account Manager kommer du att arbeta mot potentiella och befintliga kunder. Du ansvarar själv för att driva säljprojekten från start till mål där du koordinerar företagets resurser så att de kan nå sin fulla potential. De vanligaste kontaktytorna hos våra kunder är Försäljningschef, Marknadschef och VD. Om dig Du ska ha något års erfarenhet av försäljning. Du har hög energi och du drivs av att göra affärer. Du ser möjligheterna för kunderna och har en positiv och lösningsorienterad attityd. Du behöver ha förmågan att snabbt kunna knyta kundens frågeställningar till Bisnodes produkter och förse dem med svaren. Har du erfarenhet inom direktmarknadsföring, marknadskommunikation eller media så är det positivt. Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Bengt Lööw på 10TON Rekrytering på bengt@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Göteborg

Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Malmö
  Bisnode hjälper människor att fatta smarta beslut. Vi omvandlar data till insikter för att hjälpa beslutsfattare i både små dagliga frågor till stora strategiska beslut inom företag och organisationer i hela Europa. Vi är mer än 3000 medarbetare i 19 länder. Bisnode ägs till 70 procent av Ratos och 30 procent av Bonnier. Läs mer om Bisnode på www.bisnode.com/karriar. På Bisnode drivs vi av en ambition som genomsyrar allt vi gör: vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Vi behöver nu stärka vår organisation ytterligare och vi söker därför nya medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.  Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Malmö Arbetsbeskrivning Som Account Manager är du en viktig del i vårt säljteam. Du är den förste som möter våra kunder och upptäcker de frågor de behöver ha svar på. I rollen som Account Manager kommer du i första hand att bearbeta nya kunder men du hanterar även befintliga. Du ansvarar själv för hela säljprocessen från start till mål. De vanligaste kontaktytorna hos våra kunder är Försäljningschef, Marknadschef och VD. Om dig Vi söker dig som har arbetat med uppsökande försäljning under några år. Du har stort engagemang, hög energi och du drivs av att göra affärer. Du ser möjligheterna för kunderna och har en positiv och lösningsorienterad attityd. Du behöver ha förmågan att snabbt kunna knyta kundens frågeställningar till Bisnodes urval av produkter och förse dem med svaren. Har du erfarenhet inom direktmarknadsföring, marknadskommunikation eller media så är det positivt. Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jerker Larsson på 10TON Rekrytering på jerker@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Malmö
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Malmö

Etablerad kapitalförvaltare söker erfaren medarbetare till ekonomiavd.
I arbetet med bokföring och redovisning hos en etablerad kapitalförvaltare blir du en viktig del i ett framgångsrikt team. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att sköta löpande bokföring och årsbokslut för ett Luxemburg-bolag som ägnar sig åt portföljförvaltning och långivning, samt för ett eller två svenska bolag som huvudsakligen förvaltar aktier. Vi söker dig som idag utför liknande arbetsuppgifter, har mycket goda kunskaper i bokföring och trivs i en mindre organisation. Om tjänsten I din roll blir du ansvarig för löpande bokföring och årsbokslut i två eller tre bolag, varav ett Luxemburgregistrerat och ett eller två svenska bolag. Du rapporterar direkt till VD/CEO och arbetar nära bolagens revisorer, CIO och övriga portföljförvaltare. Goda kunskaper om olika typer av värdepapper och dess komplexitet i bokföringen är ett krav. Arbetsplatsen är centrala Stockholm och det förekommer ett mindre antal resor per år.   Om dig Vi söker dig som idag arbetar med liknande arbetsuppgifter samt är en öppen social teamplayer. Du har erfarenhet av bokföringssystemet Brilliant, koncernredovisning, Private Equity- tillgångar samt av att hantera legala frågor. Du är vetgirig och van att föra fram din åsikt i interna möten med en positiv och lösningsorienterad attityd.   Nästa steg Är det du? Sök tjänsten genom att klicka på ansök-knappen nedan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Bengt Lööw på 10TON Rekrytering AB, mail bengt@tioton.com . Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag!
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Etablerad kapitalförvaltare söker erfaren medarbetare till ekonomiavd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Etablerad kapitalförvaltare söker erfaren medarbetare till ekonomiavd.

Etablerad kapitalförvaltare söker erfaren medarbetare till ekonomiavd.
I arbetet med bokföring och redovisning hos en etablerad kapitalförvaltare blir du en viktig del i ett framgångsrikt team. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att sköta löpande bokföring och årsbokslut för ett Luxemburg-bolag som ägnar sig åt portföljförvaltning och långivning, samt för ett eller två svenska bolag som huvudsakligen förvaltar aktier. Vi söker dig som idag utför liknande arbetsuppgifter, har mycket goda kunskaper i bokföring och trivs i en mindre organisation. Om tjänsten I din roll blir du ansvarig för löpande bokföring och årsbokslut i två eller tre bolag, varav ett Luxemburgregistrerat och ett eller två svenska bolag. Du rapporterar direkt till VD/CEO och arbetar nära bolagens revisorer, CIO och övriga portföljförvaltare. Goda kunskaper om olika typer av värdepapper och dess komplexitet i bokföringen är ett krav. Arbetsplatsen är centrala Stockholm och det förekommer ett mindre antal resor per år.   Om dig Vi söker dig som idag arbetar med liknande arbetsuppgifter samt är en öppen social teamplayer. Du har erfarenhet av bokföringssystemet Brilliant, koncernredovisning, Private Equity- tillgångar samt av att hantera legala frågor. Du är vetgirig och van att föra fram din åsikt i interna möten med en positiv och lösningsorienterad attityd.   Nästa steg Är det du? Sök tjänsten genom att klicka på ansök-knappen nedan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Bengt Lööw på 10TON Rekrytering AB, mail bengt@tioton.com . Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag!
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Etablerad kapitalförvaltare söker erfaren medarbetare till ekonomiavd. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Etablerad kapitalförvaltare söker erfaren medarbetare till ekonomiavd.

MTG Radio söker Regional Account Manager i Uppsala
MTG Media är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group(MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio ochTV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egna Satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. MTG är också den största ägaren av CTC Media, Rysslands största oberoende TV-bolag. Modern Times Group är ett tillväxtföretag, noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viasat, Viaplay,Viasat Film, Viasat Sport, Bandit Rock, Lugna Favoriter, RIX FM, Radio 1, STRIX Television med flera. För mer information, gå in på www.mtg.se Att jobba med försäljning på MTG Radio i Uppsala innebär att du kommer ansvara för hela säljprocessen på den regionala marknaden. Detta innebär allt från att prospektera, boka möten, genomföra dem, till avtalsförhandling och avslut. Ansvara för att uppdatera mediabyråerna på sin marknad med regional information. Vi letar efter dig som kan bidra med engagemang mot kunder, kunskap och ett brinnande intresse för försäljning. Om tjänsten Som Regional Account Manager på MTG Radio i Uppsala är du ansvarig för hela säljprocessen, och bearbetning sker framförallt via kundbesök. Ditt jobb innebär främst att bearbeta flermarknadsföretag som har primärt intresse regionalt. Vi behöver dig nu, så tillträde är omgående. Om dig Vi söker dig som är säljare och har jobbat med uppsökande försäljning under minst 1 år. Du har god förhandlingsvana samt förmågan att vinna kundernas förtroende. Vidare är du duktig på att skapa kundanpassade lösningar med aktuella produkter för att nå kundens specifika målgrupp. Som person har du ett stort engagemang och en stark egen drivkraft, har lätt för att se möjligheterna för kunderna och har en positiv lösningsorienterad attityd. Nästa steg Är det du? Sök tjänsten genom att klicka på ansök-knappen nedan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Roy Idstam på 10TON Rekrytering AB, mail roy@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga MTG Radio söker Regional Account Manager i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MTG Radio söker Regional Account Manager i Uppsala

MTG Radio Regional Account Manager i Uppsala
MTG Media är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group(MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio ochTV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egna Satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. MTG är också den största ägaren av CTC Media, Rysslands största oberoende TV-bolag. Modern Times Group är ett tillväxtföretag, noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viasat, Viaplay,Viasat Film, Viasat Sport, Bandit Rock, Lugna Favoriter, RIX FM, Radio 1, STRIX Television med flera. För mer information, gå in på www.mtg.se Att jobba med försäljning på MTG Radio i Uppsala innebär att du kommer ansvara för hela säljprocessen på den regionala marknaden. Detta innebär allt från att prospektera, boka möten, genomföra dem, till avtalsförhandling och avslut. Ansvara för att uppdatera mediabyråerna på sin marknad med regional information. Vi letar efter dig som kan bidra med engagemang mot kunder, kunskap och ett brinnande intresse för försäljning. Om tjänsten Som Regional Account Manager på MTG Radio i Uppsala är du ansvarig för hela säljprocessen, och bearbetning sker framförallt via kundbesök. Ditt jobb innebär främst att bearbeta flermarknadsföretag som har primärt intresse regionalt. Vi behöver dig nu, så tillträde är omgående. Om dig Vi söker dig som är säljare och har jobbat med uppsökande försäljning under minst 1 år. Du har god förhandlingsvana samt förmågan att vinna kundernas förtroende. Vidare är du duktig på att skapa kundanpassade lösningar med aktuella produkter för att nå kundens specifika målgrupp. Som person har du ett stort engagemang och en stark egen drivkraft, har lätt för att se möjligheterna för kunderna och har en positiv lösningsorienterad attityd. Nästa steg Är det du? Sök tjänsten genom att klicka på ansök-knappen nedan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Roy Idstam på 10TON Rekrytering AB, mail roy@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga MTG Radio Regional Account Manager i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MTG Radio Regional Account Manager i Uppsala

MTG Radio söker Regional Account Manager till Uppsala
MTG Media är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group(MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio ochTV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egna Satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. MTG är också den största ägaren av CTC Media, Rysslands största oberoende TV-bolag. Modern Times Group är ett tillväxtföretag, noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viasat, Viaplay,Viasat Film, Viasat Sport, Bandit Rock, Lugna Favoriter, RIX FM, Radio 1, STRIX Television med flera. För mer information, gå in på www.mtg.se Att jobba med försäljning på MTG Radio i Uppsala innebär att du kommer ansvara för hela säljprocessen på den regionala marknaden. Detta innebär allt från att prospektera, boka möten, genomföra dem, till avtalsförhandling och avslut. Ansvara för att uppdatera mediabyråerna på sin marknad med regional information. Vi letar efter dig som kan bidra med engagemang mot kunder, kunskap och ett brinnande intresse för försäljning. Om tjänsten Som Regional Account Manager på MTG Radio i Uppsala är du ansvarig för hela säljprocessen, och bearbetning sker framförallt via kundbesök. Ditt jobb innebär främst att bearbeta flermarknadsföretag som har primärt intresse regionalt. Vi behöver dig nu, så tillträde är omgående. Om dig Vi söker dig som är säljare och har jobbat med uppsökande försäljning under minst 1 år. Du har god förhandlingsvana samt förmågan att vinna kundernas förtroende. Vidare är du duktig på att skapa kundanpassade lösningar med aktuella produkter för att nå kundens specifika målgrupp. Som person har du ett stort engagemang och en stark egen drivkraft, har lätt för att se möjligheterna för kunderna och har en positiv lösningsorienterad attityd. Nästa steg Är det du? Sök tjänsten genom att klicka på ansök-knappen nedan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Roy Idstam på 10TON Rekrytering AB, mail roy@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Enköping
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga MTG Radio söker Regional Account Manager till Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MTG Radio söker Regional Account Manager till Uppsala

Key Account Manager i Stockholm till stor global elektronikdistributör
Farnell är en stor global elektronikdistributör med 4000 medarbetare i koncernen och en omsättning på 800M£. Vi erbjuder en unik service med nästa dag leverans av cirka 500.000 lagerförda elektroniska produkter, en on-line community – element14.com, som ger designingenjörer över hela världen en unik möjlighet att direkt komma i kontakt med likasinnade. Key Account Manager i Stockholm till stor global elektronikdistributör Arbetsbeskrivning Vi förstärker vårt nordiska säljteam med en Key Account Manager som ska arbeta i Stockholmsregionen. I rollen som Key Account Manager kommer du att arbeta mot såväl stora som medelstora bolag och du bearbetar både potentiella och befintliga kunder. Du ansvarar själv för att driva säljprojekten från start till mål och fokus ligger på att öka försäljningen och bygga långsiktiga kundrelationer. De vanligaste kontaktytorna hos våra kunder är inköpschefer, inköpare och utvecklingsingenjörer och den största delen av din tid kommer du att spendera ute hos dina kunder med din hemadress som bas. Resor till andra distrikt såväl inom Norden som i resten av Europa kommer att förekomma Om dig Du har hög energi och uthållighet och du drivs av att göra affärer. Du tycker om att själv driva dina projekt och du har förmågan att skapa goda och långsiktigt relationer såväl externt som internt. Du har körkort och du behärskar engelska väl i både tal och skrift och du lockas av att arbeta i en internationell miljö där även möjlighet till internationell karriär finns. Har du erfarenhet från elektronikkomponentindustrin eller en utbildning inom elektronik så är det en fördel. Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering AB. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anders Lindblad på anders@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager i Stockholm till stor global elektronikdistributör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager i Stockholm till stor global elektronikdistributör

Vi söker en lärare till Fordonsprogrammet på Yrkesplugget
Yrkespluggets verksamheten startade 2006 och har vuxit sig stabil och finns nu skolor i Bromma och Uppsala. Skolan präglas av goda elever, kreativ personal och goda kontakter med näringslivet. Lokalerna är speciellt anpassade till utbildningen vilket ger verksamheten bra förutsättningar men ingen verksamhet fungerar utan goda medarbetare. Läs mer på yrkesplugget.se Vem söker vi? Vi söker dig som har erfarenhet av någon av följande områden: Transportlärare, fordonslärare, trafiklärare eller personbilteknik/bilmekaniker. Arbetsuppgifter Du kommer att vara en viktig del i ungdomarnas utbildning och du vill ta en aktiv del i utvecklingen av utbildningen och skolan tillsammans med kollegorna. Du ger eleverna en helhetssyn inom fordonsprogrammet, undervisning kommer att vara central men även kontakter i och utanför skolan ingår. En attraktiv utbildning måste ständigt hålla sig ajour med verkligheten. Därför kommer du att vara en viktig länk i samarbetet med branschen. Skolan vill ge ungdomarna en tydligt inriktad utbildning och förmedla en känsla och stolthet för yrket. Eleven ska kunna se sammanhang och nyttan av olika kunskaper och erfarenheter i sitt kommande yrkesliv varför skolan arbetar med att integrera skolans olika ämnen med varandra.    Vad kan vår uppdragsgivare erbjuda dig? - Pedagogisk utbildning - En attraktiv skola, med många sökanden - Härliga elever att jobba med - Kreativa och positiva kollegor - Möjlighet att bygga ut och påverka utvecklingen av utbildningen - En liten organisation med trivsam atmosfär.   Din bakgrund Vi söker dig som har minst 4-5 års erfarenhet enligt ovan. Du har en värdegrund som stämmer överrens med skolans krav och önskemål. Du har en pedagogisk erfarenhet via utbildning, tidigare jobb eller på annat sätt tillförskaffat dig en pedagogisk förmåga. På din fritid kanske du har varit ungdomsledare eller så har du på annat sätt  erfarenhet AV att jobba med ungdomar. Det är meriterande men inget krav om du har lärarlegitimation.   Du har: Datorvana B-körkort Ett genuint intresse för ungdomar Övrigt: Tillträde: Önskemål är kring årsskiftet.  Nästa steg Låter det intressant, sök tjänsten nedan. Om du har frågor är du välkommen att maila rekryteringskonsult Jerker Larsson på 10TON Rekrytering, jerker@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag, intervjuer sker löpande.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en lärare till Fordonsprogrammet på Yrkesplugget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en lärare till Fordonsprogrammet på Yrkesplugget

Mediasäljare
Vi söker dig som idag jobbar som säljare nu vill jobba inom mediabranschen. Registrera dina uppgifter så tar vi kontakt med dig om du passar in på våra uppdragsgivares profiler. Hälsningar ! 10TON Rekrytering AB
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Malmö
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare jobb, Mediasäljare Malmö, Mediasäljare 10TON Rekrytering
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare

Vi söker en Säljansvarig för Fastighetsvärlden och CFO World
LarediusCo är ett säljbolag inom media, som jobbar med säljuppdrag för ett flertal  välkända titlar såsom Tidningen Chef, Prvata Affärer, Pricerunner, CFO World, Fastighetsvärlden, Företagaren,  Alla Bolag, Matklubben.  Kontoret är beläget i  centrala Stockholm. Företaget har idag 7 säljare. Läs mer på laredius.se        Vi söker nu en Säljansvarig för  Fastighetsvärlden och CFO World Arbetsbeskrivning Du ansvarar för hela säljprocessen, detta innebär allt från att prospektera, boka möten, genomföra dem, till avtalsförhandling och avslut. Du bearbetar CFO och Fastighetsvärldens prospekt och kunder med personligt besök. Kunderna du besöker är båda nya och befintliga kunder.    Om dig Vi söker dig som har arbetat med uppsökande försäljning under några år. Du har stort engagemang, hög energi och du drivs av att göra affärer. Du ser möjligheterna för kunderna och har en positiv och lösningsorienterad attityd. Har du ett eget kontaktnät är det en fördel. men inget krav. Låter det intressant? Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jerker Larsson på 10TON Rekrytering på jerker@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en Säljansvarig för Fastighetsvärlden och CFO World jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en Säljansvarig för Fastighetsvärlden och CFO World

Marknadens mest intressantaste säljtjänst finns hos Laika Consulting
Laika Consulting är ett av Sveriges största oberoende kommunikationsbolag inom finansbranschen. Man hjälper uppdragsgivare med allt från strategisk rådgivning till konkreta tjänster inom såväl marknadsföring som finansiell försäljning. Företag som anlitar Laika återfinns bland banker, försäkringsbolag, kapitalförvaltare, finansiella rådgivare och bolag med behov av extern finansiering. Laikas styrka är medarbetarnas gedigna kunskap och erfarenhet inom finansområdet i kombination med ett brett kunnande inom kommunikation. Behovet av kommunikation i finansbranschen är stort och sedan starten 2004 har man upplevt en stark tillväxt. Under 2009 utnämndes man till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. För rätt person med rätt inställning och driv finns det goda möjligheter att utvecklas inom organisationen. Arbetsplatsen är belägen i centrala Stockholm. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Om tjänsten Som Account Manager på Laika Consulting är din primära uppgift att driva försäljningen för bolagets olika finansiella publikationer där din huvuduppgift blir den nya publikationen Företagarbrevet.se som ges ut i samarbete med Bonnier. Företagarbrevet.se är en systerpublikation till Investerarbrevet.se som på bara ett år fått över 100 000 regelbundna läsare. Tjänsten kräver god känsla för trender på den finansiella marknaden där din kreativitet avspeglar sig i ditt budskap mot kunderna. Tjänsten innebär att du driver processen från prospektering till avslut. Du kommer att bli en del av ett framgångsrikt företag med bra sammanhållning och du ges goda möjligheter att ständigt utvecklas och ligga i framkant. Om dig Vi söker dig som är säljare och har jobbat med uppsökande försäljning minst ett år. Du har en god förmåga att vinna kundernas förtroende samt har ett naturligt intresse av den finansiella marknaden och är duktig på att förmedla möjligheterna med Laikas produkter. Du ser möjligheterna för kunderna samt har en positiv och lösningsorienterad attityd. Nästa steg Låter det intressant? Sök tjänsten genom att klicka på ansöks-knappen nedan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Bengt Lööw på 10TON Rekrytering, mail adress bengt@tioton.com . Vi har ingen sista ansökningsdag, interjuver sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag! Mer information om Laika Consulting finns på www.laika.se
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadens mest intressantaste säljtjänst finns hos Laika Consulting jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadens mest intressantaste säljtjänst finns hos Laika Consulting

Vi söker KAM som ska ta en viktig roll i Studentkortets expansion
Studentkortet är ett rabatt- och förmånskort för universitets- och högskolestuderande. Kortet är personligt och "laddat" med erbjudanden på produkter och tjänster som är relevanta för studenter; allt i från datorer, kurslitteratur och resor till mobiltelefoni osv. För företag är Studentkortet en marknadsförings- och försäljningskanal genom vilken de erbjuder studentmålgruppen rabatt på deras produkter och tjänster. Inom Studentkortet arbetar vi också med att tillhandahålla insikter och förståelse för målgruppen studenter genom undersökningen Studentbarometern. Studentkortet ägs av: Universum (universumglobal.com) och Metro Arbetsbeskrivning Som Key Account Manager på Studentkortet kommer du att bearbeta mediabyråer och potentiella samarbetspartners. Din uppgift är att vägleda företag och mediabyråer för att marknadsföra och sälja varor och tjänster mot målgruppen studenter. Du kommer te.x att bearbeta företag inom IT,  mobiloperatörer, resor,  inredning mfl.  Om dig Rollen är ny, varför det är viktigt att du har erfarenhet av försäljning mot mediabyråer. Det är också viktigt att du har ett eget nätverk mot B2B marknaden. Som person har du hög energi och drivs av att göra affärer. Du trivs att jobba i en entreprenöriell, kreativt och positivt team, Du har förmågan att bygga långsiktiga relationer såväl externt som internt. Du bidrar med din mediabyrånkompens till hela gruppen på Studentkortet.   Låter det intressant? Sök tjänsten nedan, har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jerker Larsson på 10TON Rekrytering på jerker@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker KAM som ska ta en viktig roll i Studentkortets expansion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker KAM som ska ta en viktig roll i Studentkortets expansion

Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Stockholm
Bisnode hjälper människor att fatta smarta beslut. Vi omvandlar data till insikter för att hjälpa beslutsfattare i både små dagliga frågor till stora strategiska beslut inom företag och organisationer i hela Europa. Vi är mer än 3000 medarbetare i 19 länder. Bisnode ägs till 70 procent av Ratos och 30 procent av Bonnier. Läs mer om Bisnode på www.bisnode.com/karriar. På Bisnode drivs vi av en ambition som genomsyrar allt vi gör: vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Vi behöver nu stärka vår organisation ytterligare och vi söker därför nya medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Stockholm Arbetsbeskrivning Som Key Account Manager är du vårt ansikte mot världen. Du är den förste som möter våra kunder och upptäcker de frågor de behöver ha svar på. I rollen som Key Account Manager kommer du att arbeta mot såväl stora som medelstora företag och du bearbetar både potentiella och befintliga kunder. Du ansvarar själv för att driva säljprojekten från start till mål där du koordinerar företagets resurser så att de kan nå sin fulla potential. De vanligaste kontaktytorna hos våra kunder är Försäljningschef, Marknadschef och VD. Om dig Du ska ha flera års dokumenterad erfarenhet av komplex framgångsrik försäljning. Du har hög energi och uthållighet och du drivs av att göra affärer. Du tycker om att själv driva dina projekt och du har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer såväl externt som internt. Du behöver ha förmågan att snabbt kunna knyta kundens frågeställningar till Bisnodes stora kapacitet att förse dem med svaren. Du ska vara bekväm med att bearbeta ledningsgrupper och har du erfarenhet inom direktmarknadsföring, marknadskommunikation och media så är det positivt. Nästa steg Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Wahlgren på 10TON Rekrytering på hans@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Stockholm

Vi söker en Account Manager till SBS Discovery Radio/TV i Stockholm
SBS Discovery Media arbetar med att sälja och leverera Sveriges bästa underhållning, med plattformarna TV, Radio och Internet. SBS Discovery TV är Sveriges tredje största kommersiella TV-hus och har över 4 miljoner tittare varje vecka med produkterna Kanal5, Kanal9, Tv11, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, och Investigation Discovery. (Discovery, TV11) samt Kanal 5 Play. SBS Discovery Radio är Sveriges i särklass största kommersiella radiohus och har över 4,8 miljoner lyssnare varje vecka med varumärkena Mix Megapol, NRJ, Rockklassiker, Vinyl, The Voice, Radio 107,5 samt Radioplay.se som innehåller radions hela digitala utbud. Det går mycket bra för oss nu och därför behöver vi nu förstärka vår sälj-organisation med en potentiell stjärnsäljare till vårt kontor i Stockholm.Din roll som Account Manager blir en viktig del i försäljningen av SBS TV och SBS Radio i Stockholms regionen. Vi söker dig som kan bidra med ett stort engagemang, starkt driv, kunskap, mediaerfarenhet samt ett brinnande intresse för försäljning. Om tjänsten Som Account Manager på SBS TV och SBS Radio är din primära uppgift att driva försäljning av reklam i samtliga radiokanaler i Sverige och regional TV. Vi behöver dig nu, så möjligheten finns för omgående tillträde. Om dig Vi söker dig som är säljare och har jobbat med uppsökande försäljning under minst 1-3 år. Du har en god förmåga att vinna kundernas förtroende samt är duktig på att förmedla möjligheterna att med TV och Radio reklam nå kundens specifika målgrupp. Du ser möjligheterna för kunderna och har en positiv och lösningsorienterad attityd. Nästa Steg Låter det intressant? Sök tjänsten genom att klicka på ansöks-knappen nedan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Bengt Lööw på 10TON Rekrytering, mail adress bengt@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag,interjuver sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en Account Manager till SBS Discovery Radio/TV i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en Account Manager till SBS Discovery Radio/TV i Stockholm

Gasellföretag söker Key Account Manager
ComAround är marknadsledare inom tjänster för webbaserad självbetjäning. I mer än tjugo år har vi utvecklat smarta tjänster, som hjälper alla som arbetar med en datorenhet att snabbt och enkelt lösa sina problem online. Företag i över 130 länder sänker sina supportkostnader och förbättrar sin service genom att dygnet runt, året runt, använda ComAround Zero™. Bland våra kunder finns företag som Ericsson, LKAB, Peab, SEB, Skandia, Rädda Barnen och hundratals andra företag. ComAround är ett internationellt gasellföretag med idag trettio medarbetare. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler i centrala Stockholm. Se vår film om våra tjänster här: http://www.comaround.se/om-foretaget/om-oss Vi fortsätter att växa i hög takt och behöver nu stärka vår organisation ytterligare och vi söker därför nya medarbetare till vårt kontor i Stockholm. Gasellföretaget ComAround söker Key Account Manager i Stockholm Arbetsbeskrivning Som Key Account Manager hos ComAround är du en viktig del i vår fortsatta tillväxt. Du ingår i ett framgångsrikt team där du är den förste som möter våra kunder. I rollen som Key Account Manager arbetar du i första hand med att bearbeta nya stora kunder vilka du därefter också ansvarar för att utveckla. De vanligaste kontaktytorna hos våra kunder är IT chef, chef för help desk, support eller HR chef. Om dig Du ska ha flera års dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning i IT branschen. Du har högt engagemang, hög energi och uthållighet och du drivs av att göra affärer. Du är resultatinriktad samt vet vad som behövs för att lyckas. Du tycker om att resa en del inom landet och har du erfarenhet från tjänsteförsäljning så är det positivt. Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Hans Wahlgren på 10TON Rekrytering på hans@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Gasellföretag söker Key Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gasellföretag söker Key Account Manager

Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Göteborg
Bisnode hjälper människor att fatta smarta beslut. Vi omvandlar data till insikter för att hjälpa beslutsfattare i både små dagliga frågor till stora strategiska beslut inom företag och organisationer i hela Europa. Vi är mer än 3000 medarbetare i 19 länder. Bisnode ägs till 70 procent av Ratos och 30 procent av Bonnier. Läs mer om Bisnode på www.bisnode.com/karriar. På Bisnode drivs vi av en ambition som genomsyrar allt vi gör: vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Vi behöver nu stärka vår organisation ytterligare och vi söker därför nya medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Göteborg Arbetsbeskrivning Som Key Account Manager är du vårt ansikte mot världen. Du är den förste som möter våra kunder och upptäcker de frågor de behöver ha svar på. I rollen som Key Account Manager kommer du att arbeta mot såväl stora som medelstora företag och du bearbetar både potentiella och befintliga kunder. Du ansvarar själv för att driva säljprojekten från start till mål där du koordinerar företagets resurser så att de kan nå sin fulla potential. De vanligaste kontaktytorna hos våra kunder är Försäljningschef, Marknadschef och VD. Om dig Du ska ha flera års dokumenterad erfarenhet av komplex framgångsrik försäljning. Du har hög energi och uthållighet och du drivs av att göra affärer. Du tycker om att själv driva dina projekt och du har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer såväl externt som internt. Du behöver ha förmågan att snabbt kunna knyta kundens frågeställningar till Bisnodes stora kapacitet att förse dem med svaren. Du ska vara bekväm med att bearbeta ledningsgrupper och har du erfarenhet inom direktmarknadsföring, marknadskommunikation och media så är det positivt. Nästa steg Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Bengt Lööw på 10TON Rekrytering på bengt@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordens mest spännande företag söker Key Account Manager i Göteborg

Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Göteborg
Bisnode hjälper människor att fatta smarta beslut. Vi omvandlar data till insikter för att hjälpa beslutsfattare i både små dagliga frågor till stora strategiska beslut inom företag och organisationer i hela Europa. Vi är mer än 3000 medarbetare i 19 länder. Bisnode ägs till 70 procent av Ratos och 30 procent av Bonnier. Läs mer om Bisnode på www.bisnode.com/karriar. På Bisnode drivs vi av en ambition som genomsyrar allt vi gör: vi vill göra det möjligt för våra kunder att fatta smarta beslut. Vi behöver nu stärka vår organisation ytterligare och vi söker därför nya medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Göteborg Arbetsbeskrivning Som Account Manager är du en viktig del i vårt säljteam. Du är den förste som möter våra kunder och upptäcker de frågor de behöver ha svar på. I rollen som Account Manager kommer du i första hand att bearbeta nya kunder men du hanterar även befintliga. Du ansvarar själv för hela säljprocessen från start till mål. De vanligaste kontaktytorna hos våra kunder är Försäljningschef, Marknadschef och VD. Om dig Vi söker dig som har arbetat med uppsökande försäljning under några år. Du har stort engagemang, hög energi och du drivs av att göra affärer. Du ser möjligheterna för kunderna och har en positiv och lösningsorienterad attityd. Du behöver ha förmågan att snabbt kunna knyta kundens frågeställningar till Bisnodes urval av produkter och förse dem med svaren. Har du erfarenhet inom direktmarknadsföring, marknadskommunikation eller media så är det positivt. Låter det intressant? I denna rekrytering samarbetar vi med 10TON Rekrytering. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Bengt Lööw på 10TON Rekrytering på bengt@tioton.com. Vi har ingen sista ansökningsdag och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag här nedan.
Företag: 10TON Rekrytering
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordens mest spännande företag söker Account Manager i Göteborg


Sök lediga jobb 10TON Rekrytering

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se