13727 En barnglad assistent 40 timmar per vecka jobb - lediga jobb

13727 En barnglad assistent 40 timmar per vecka jobb 13727 En barnglad assistent 40 timmar per vecka jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: 13727 En barnglad assistent 40 timmar per vecka. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: 13727 En barnglad assistent 40 timmar per vecka. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. 13727 En barnglad assistent 40 timmar per vecka- Sollentuna


Mer beskrivning

13727 En barnglad assistent 40 timmar per vecka
Vi söker 1-2 personliga assistenter som kan arbeta med vår son som i maj blev 2 år gammal. Du som söker tjänsten ska vara en lugn och trygg person som gillar att arbeta med barn. Det är en merit om du har vårderfarenheter men inte ett krav. Däremot ska du inte vara helt främmande för sjukvården då vår son har epilepsi, använder syrgas och har hemsjukvård. Vi vill att du ska vara ödmjuk men samtidigt säker på din sak och ha lite go i dig och du kommer att arbeta i vårt hem i Sollentuna (mestadels) samt på dagis i Täby. Schemat, som är flexibelt, på ca 40 timmar per vecka innefattar arbete dagtid men framförallt kvällar och nätter. Vi ser gärna att du ansöker omgående då rekrytering sker löpande. Lön Timlön, sen tillkommer semesterersättning med 12 % samt ob. Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga 13727 En barnglad assistent 40 timmar per vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 13727 En barnglad assistent 40 timmar per vecka


Sök lediga jobb 13727 En barnglad assistent 40 timmar per vecka

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se