1:e Kock jobb - lediga jobb

1:e Kock jobb 1:e Kock jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: 1:e Kock. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: 1:e Kock. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. 1:e Kock- Stockholm

  2. Souschef / 1:e kock sökes omgående.- Stockholm

  3. 1:e Kock- Södertälje

  4. 1:e kock- Malung Sälen

  5. Restaurang Morellen i Uppsala söker 1:e kock- Uppsala

  6. souschef/1:e kock- Östhammar

  7. 1:e kock- Örnsköldsvik

  8. 1:e kock- Stockholm

  9. Restaurang Morellen i Uppsala söker 1:e kock- Uppsala

  10. 1:e Kock- Malung Sälen

  11. Souschef / 1:e kock sökes omgående.- Stockholm

  12. 1:e Kock- Markaryd

  13. 1:e Kock/Gruppledare- Västerås

  14. 1:e kock, heltid- Stockholm

  15. 1:e Kock- Malung Sälen

  16. Souschef / 1:e kock sökes omgående.- Stockholm

  17. 1:e Kock- Leksand

  18. 1:e Kock/ Sous Chef / Skiftansvarig- Tranås

  19. 1:e kock till Tänndalens fjällhotell- Härjedalen

  20. Quality Hotel Ekoxen söker 1:e Kock- Linköping

  21. 1:e Kock Dömle Herrgård- Forshaga

  22. 1:e kock Stadshusrestaurangen- Eslöv

  23. Souschef/1:e kock/mentor- Salem

  24. 1:e kock till Yxtaholms Slott- Flen

  25. Coor Service Management söker 1:e Kock till framtidens företagsrestaurang- Stockholm

  26. 1:e kock till Åkersbergs förskola- Enköping

  27. 1:e Kock till New Orleans Arlanda flygplats!- Sigtuna

  28. Souschef/1:e kock/kock- Salem

  29. Souschef/1:e kock/kock & mentor- Salem

  30. 1:e Kock- Södertälje

  31. Souschef / 1:e Kock Sökes Omgående.- Stockholm

  32. Souschef / 1:e Kock Sökes Omgående.- Stockholm

  33. Souschef / 1:e Kock Sökes Omgående.- Stockholm

  34. 1:e Kock- Gotland

  35. 1:e kock/kock- Ljungby

  36. Kock/1:e kock- Strömstad

  37. 1:e Kock- Stockholm

  38. 1:e kock till Norrbergaköket i Askersund- Askersund

  39. Souschef / 1:e kock- Uppsala

  40. Souschef / 1:e kock- Uppsala


Mer beskrivning

1:e Kock
Eurest förser företag, högskolor, universitet, caféer och konferensservice med kostnadseffektiva måltidslösningar för hela arbetsdagen. Med ett brett utbud av produkter och tjänster inom lunch, catering, konferens, evenemang, kiosk och café skapas bekymmersfrihet åt våra kunder. Till Eurest söker vi nu en driven 1:e kock med placering i Kista, Stockolm, som skall leda och fördela det praktiska ansvaret i köket. Du kommer ansvara för förberedelse, tillagning och en sista kvalitéskontroll innan gäst, se till att egenkontrollen följs samt alltid är uppdaterad samt en viss handledning av restaurangelever. Beställning av varor samt inventering ingår i arbetsuppgifterna. I köksteamet finns även en kallskänka samt juniorkock. Vi erbjuder dagligen ala carte, luncher, och en större volym av catering. Maten kommer att vara lagad från grunden och lunchen består varje dag av varierade rätter, från vegetarskt till fisk. Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid, måndag till fredag men även kvällsaktiviteter som representation förekommer. Vi söker dig som har ett stort intresse för matlagning av hög kvalitet och som trivs med att arbeta i en fartfylld miljö. Vi vill att du är drivande, proaktiv och har en stor förståelse för kundens behov. Det är viktigt att du kan planera och organisera ditt arbete med ditt team, effektivt och noggrannt och har en förmåga att skapa och bibehålla goda relationer till såväl kunder som gäster och medarbetare. Vi ser också du är serviceinriktad i såväl helhet som i detalj och att du trivs med att jobba strukturerat och processinriktat, utan att förlora din kreativitet. En passion för yrket ser vi som en självklarhet. Erfarenhet Gymnasial utbildning med inriktning hotell och restaurang eller motsvarande är ett krav. Erfarenheter av flerårigt arbete som kock meriteras. Vi ser helst en dokumenterad erfarenhet på minst 5 år, besitter du även kunskaper i att handleda är detta starkt meriterande. Dokumenterad kunskap i Hccp är ett krav för denne tjänst. Kunskaper Svenska i tal och skrift är ett krav liksom datavana. Det är mycket viktigt att vår kock efterlever våra värderingar: Framgång genom lagarbete Passion för kvalitet Vi kan Öppenhet, tillit och integritet Möjligheter På en expansiv marknad erbjuder vi dig att bli en del av ett framgångsrikt team, där lagarbete och resultat står i fokus. För dig med rätt driv finns stora möjligheter att styra din egen utveckling och karriär. Intervjuer via telefon och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Hjärtligt välkommen in med din ansökan! Vi tar inte emot några ansökningar per post utan vill att du lämnar din ansökan via vår webb, klicka på "Skicka ansökan" till höger. Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest och Chartwells. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice. Läs mer om oss på www.compass-group.se Våra värderingar bygger på öppenhet, tillit och integritet, passion för kvalitet, framgång genom lagarbete, ansvar och en "vi kan"- attityd. Vi hoppas och vill att du delar den kundfokuserade företagskultur som vi står för. Hjärtligt välkommen in med din ansökan! Vi tar inte emot några ansökningar per post utan vill att du lämnar din ansökan via webben, klicka på ansökningsknappen för att söka tjänsten. Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest och Chartwells. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice. Läs mer om oss på www.compass-group.se  Våra värderingar bygger på öppenhet, tillit och integritet, passion för kvalitet, framgång genom lagarbete, ansvar och en "vi kan"- attityd. Vi hoppas och vill att du delar den kundfokuserade företagskultur som vi står för. Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Företag: Compass Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock

Souschef / 1:e kock sökes omgående.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Mycket bra lön utöver kollektivavtal med god förmånder. Kompetens Dokumenterad erfarenhet som 1:e kock eller souschef.
Företag: RestaurangAssistans
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef / 1:e kock sökes omgående. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef / 1:e kock sökes omgående.

1:e Kock
Eurest förser företag, högskolor, universitet, caféer och konferensservice med kostnadseffektiva måltidslösningar för hela arbetsdagen. Med ett brett utbud av produkter och tjänster inom lunch, catering, konferens, evenemang, kiosk och café skapas bekymmersfrihet åt våra kunder.   Till Eurest, söker vi nu en kock med placering på Campus Telge i Södertälje.   Vi söker dig som är organiserad, erfaren och kan planera och genomföra ditt arbete självständigt och med hög socialkompetens. Idag serverar vi ungefär 150 lunch dagligen och lagar all mat från grunden.   Gymnasial utbildning med inriktning på restaurang eller motsvarande är ett krav, liksom kunskap om HACCP. Vi vill att du har goda kunskaper i näringslära, köksekonomi samt miljöarbete inom kök. Vi ser även gärna att du har flera års erfarerhet av yrket. Vi arbetar i Mashie, både när det gäller menyplanering, kalkylering och inventering så erfarenhet av arbete i Mashie är meriterande. Då all rapportering sker på dator ska du ha goda kunskaper i Officepaketet.   Arbetstiden är mestadels dagtid måndag till fredag. Men vissa kvällar och helgpass förekommer.  Löpande intervjuer kommer att göras och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar terminsanställning.   Hjärtligt välkommen in med din ansökan! Vi tar inte emot några ansökningar per post utan vill att du lämnar din ansökan via webben, klicka på ansökningsknappen för att söka tjänsten. Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest och Chartwells. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice. Läs mer om oss på www.compass-group.se  Våra värderingar bygger på öppenhet, tillit och integritet, passion för kvalitet, framgång genom lagarbete, ansvar och en "vi kan"- attityd. Vi hoppas och vill att du delar den kundfokuserade företagskultur som vi står för.
Företag: Compass Group AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock

1:e kock
Kläppen är en av Sveriges största fjällanläggningar och den sydligaste i Sälen. Anläggningen är ett privatägt familjeföretag med 200 medarbetare under vintersäsong och kännetecknas av en stark sammanhållning med en hög servicegrad & stort engagemang bland medarbetare. Våra gäster är skidåkande familjer med barn och ungdomar i alla åldrar. Till våra tjänster söker vi dig som brinner för personlig service, är arbetsvillig, flexibel, glad och ansvarsfull. I gengäld erbjuder vi Dig ett roligt och utmanade arbete i ett glatt gäng med stora möjligheter till utförsåkning! Kläppen Ski Resort driver de tre restaurangerna som finns på anläggningen. Det är Wärdshuset Morkullan med 120 sittplatser & öppet alla dagar för lunchbuffe av husmanskost i olika former samt pizza. Restaurang Tranan med 270 sittplatser & öppet alla dagar. Här serveras vällagad lunch under dagtid och à la carte kvällstid. På Toppstugan består menyn av à la carte lunch, våfflor, baguetter och bakverk. Kvällstid serveras det fondue tre dagar i veckan. Toppstugan har 200 sittplatser inomhus samt 200 utomhus vid fint väder. Vi söker nu en självgående kock med ansvar för matproduktion, beställningar, planering och övrig kökspersonal till någon av våra tre restauranger. Du leder köket under kökschefen. Du bör självklart ha ett stort matintresse, vara serviceminded och tycka att det är roligt att leda och inspirera andra i ett högt tempo. Körkort och tillgång till egen bil är en förutsättning då det finns begränsat med personalbäddar på anläggningen och arbetstider varierar kraftigt. Anställningen är en säsongsanställning under december-april med individuell lönesättning. För frågor om tjänsten kontakta; Fredrik Rausman kökschef, 070- 678 77 33, fredrik.rausman@klappen.se Körkort klass -B---.
Företag: Kläppen Ski Resort AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock

Restaurang Morellen i Uppsala söker 1:e kock
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000. Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica. Restaurang Morellen är en öppen företagsrestaurang belägen i Uppsala Business Park/Fyrislund. Restaurangen serverar ca 500 lunch/dag. Övrig verksamhet är catering, fika, festvåningsbeställningar etc. Vi söker nu en 1:e kock.  Vi söker dig som tillsammans med vår kökschef vill utveckla verksamheten från en trevlig lunchrestaurang till en modern, attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus för såväl företag som privatpersoner. I tjänsten ingår daglig drift och sedvanliga uppgifter som att vara ledare i köket.  Våra förväntningar på dig som person: - Ansvarstagande och självgående - Tycker egenkontroll och livsmedelsäkerhet är viktigt - Hög känsla för kvalitet och hemlagade måltider - Hög social kompetens - Hög förmåga att mot kunder och kollegor ge utmärkt service  Kvalifikationer - Minst 5 års branschvana i ledande befattning restaurang/storhushåll - HACCP-utbildad  - God datavana – kan hantera Microsoft Office - Goda referenser - Du måste kunna uttrycka dig väl i svenska, i såväl tal som i skrift. Våra gäster betyder allt för oss! Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. En positiv attityd, ett genuint matintresse samt en stor känsla för att ge excellent service till våra gäster är ett krav. Arbetstid: 40 timmar i veckan Helg- och kvällsarbete kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning. Vill du veta mer? För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Köksmästare Niclas Sjölund, 018-15 55 30 Facklig förtroendeman för HRF är Margareta Granda-Berg, 08-470 72 81, mobil 070-329 81 12. Vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag: 2013-07-31
Företag: Fazer Food Services AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurang Morellen i Uppsala söker 1:e kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurang Morellen i Uppsala söker 1:e kock

souschef/1:e kock
Vi söker dig som kan bidra att utveckla vårt kök. Du blir ansvarig för en vakt och skall delta i kökets dagliga matlagning och planering. Du älskar att visa upp och lära ut dina kunskaper för såväl dina medarbetare som gäster. Vi lägger stor vikt på din viljan att utvecklas tillsammans med oss. Vi förutsätta att du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom förstklassig restaurangverksamhet och god känsla för kvalitet och service. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Östhammar
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga souschef/1:e kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: souschef/1:e kock

1:e kock
1:e kock / First Hotel Statt Örnsköldsvik First Hotel Statt söker nu en positiv, kreativ och erfaren kock till hotellets restaurang. Vår restaurang har i dag öppet måndag till lördag med fokus på våra hotellgäster men även en del festvåningsbeställningar med större sällskap. Vår ambition är att utveckla verksamheten och vill att du som söker brinner för ditt yrke, vill vara med och utveckla vår restaurang i en positiv riktning, både med hänsyn till kvalitet, utbud och lönsamhet. Tjänsten omfattar heltid, kvällar och helger förekommer. Du bör inneha minst tre års erfarenhet av yrket. Vi kan erbjuda goda möjligheter till utveckling och ett roligt arbete i ett glatt gäng. Har du frågor gällande tjänsten, kontakta Patrik Nordkvist, Hotelldirektör, 0660-26 55 90 eller via e-post patrik.nordkvist@firsthotels.se Tillträde: Efter överenskommelse Lön: Fast lön, enligt HRF avtal Ansökan: sista ansökningsdag 20130901 Vi tar emot ansökan via e-post: patrik.nordkvist@firsthotels.se Kontaktperson: Patrik Nordkvist, 0660-26 55 90 Arbetsgivare: Tribe Hotel Management AB Postadress: Tribe Hotel Management AB Lasarettsgatan 2 891 33 Örnsköldsvik Telefon och webbplats: 0660-26 55 90, www.firsthotels.se
Företag: First Hotel Statt Örnsköldsvik
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock

1:e kock
1:e kock till Ulriksdals Wärdshus. Wärdshuset har öppet lunch vardagar samt kvällar och helger. Wärdshuset representerar en uppdaterad matlagning med rötter i den svenska mattraditionen. I praktiken betyder det klassisk matlagning i modern tappning med de bästa råvarorna efter säsong. Som 1:e kock skall du kunna det svenska köket och tillaga det med noggrannhet och kvalitet, helst kunna arbetsleda både sig själv och medarbetare, planera produktionen och leverera vällagad mat. Rutin och självgående är ett måste Vi söker en passionerad, yrkesstolt matlagare med hantverkskunnande och ambitionen att laga den bästa maten. Vi är i ett skede där vi satsar på att höja gästernas upplevelse av ett besök på Ulriksdal, restaurangens renome är något som vi vill vårda och höja. Yrkesvana från bra restauranger är meriterande. Arbetsuppgifter: --del ansvar för att den mat/rätter som lagas på ditt skift håller den kvalitet som vi eftersträvar. -- att kökspersonalen på ditt skift har bästa förutsättningarna iform av instruktioner och information som behövs för att lösa sina arbetsuppgifter på ett bra sätt. -- att du är med och tar ansvar för att teamet funkar bra ihop. -- att du är behjälplig i planeringen av arbetet och bemanning på ett sätt som gör att vi håller oss inom de ekonomiska ramarna utan att tappa kvaliten i det vi gör. Arbetslivserfarenhet: Dokumenterad vana från på större enheter/restauranger är ett krav. Högre branschutbildning och/eller arbete utomlands är meriterande. Arbetstiden är enligt schema, luncher-kvällar-helger Rätt kompetens betalas bra. Tillträde aug-sept 2013.
Företag: Ulriksdals Wärdshus
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock

Restaurang Morellen i Uppsala söker 1:e kock
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000. Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica. Restaurang Morellen är en öppen företagsrestaurang belägen i Uppsala Business Park/Fyrislund. Restaurangen serverar ca 500 lunch/dag. Övrig verksamhet är catering, fika, festvåningsbeställningar etc. Vi söker nu en 1:e kock.  Vi söker dig som tillsammans med vår kökschef vill utveckla verksamheten från en trevlig lunchrestaurang till en modern, attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus för såväl företag som privatpersoner. I tjänsten ingår daglig drift och sedvanliga uppgifter som att vara ledare i köket.  Våra förväntningar på dig som person: - Ansvarstagande och självgående - Tycker egenkontroll och livsmedelsäkerhet är viktigt - Hög känsla för kvalitet och hemlagade måltider - Hög social kompetens - Hög förmåga att mot kunder och kollegor ge utmärkt service  Kvalifikationer - Minst 5 års branschvana i ledande befattning restaurang/storhushåll - HACCP-utbildad  - God datavana – kan hantera Microsoft Office - Goda referenser - Du måste kunna uttrycka dig väl i svenska, i såväl tal som i skrift. Våra gäster betyder allt för oss! Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. En positiv attityd, ett genuint matintresse samt en stor känsla för att ge excellent service till våra gäster är ett krav. Arbetstid: 40 timmar i veckan Helg- och kvällsarbete kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning. Vill du veta mer? För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Köksmästare Niclas Sjölund, 018-15 55 30 Facklig förtroendeman för HRF är Margareta Granda-Berg, 08-470 72 81, mobil 070-329 81 12. Vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag: 2013-07-31
Företag: Fazer Food Services AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurang Morellen i Uppsala söker 1:e kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurang Morellen i Uppsala söker 1:e kock

1:e Kock
Vi ser att Du som vill ingå i vårt team skall ha restaurangutbildning samt 5 års yrkeserfarenhet eller motsvarade yrkeserfarenhet. Du är inte rädd för att ta Dig ann nya utmaningar. Att Du är positiv, samarbetsvillig och stresstålig ser vi som en självklarhet. "Ordning och reda" är något du brinner för. I Dina arbetsuppgifter ingår bl a lunch, a´la carte, konferensmatlagning och catering. Ta ett stort ansvar under köksmästaren. Har Du körkort och bil ser vi det som ett plus. Till ansökan skall bifogas ett personligt brev innehållande personuppgifter och ett ansiktsfoto samt en CV. De bifogade filerna skall vara gjorda i MS Word eller i PDF format. För att söka denna tjänst följ länken nedan. http://jobb.stoten.se
Företag: SÄLEN RESTAURANGER AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock

Souschef / 1:e kock sökes omgående.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Mycket bra lön utöver kollektivavtal med god förmånder. Kompetens Dokumenterad erfarenhet som 1:e kock eller souschef.
Företag: RestaurangAssistans
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef / 1:e kock sökes omgående. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef / 1:e kock sökes omgående.

1:e Kock
I Markaryds kommun finns 900 medarbetare som tillsammans jobbar för kommunen och kommuninnevånarnas bästa. Vi har engagerade och kompetenta medarbetare som alla är en viktig del av vår verksamhet och som ska ha möjlighet att både kunna utveckla verksamheten och sig själva. Alla anställda erbjuds en god arbetsmiljö och har möjlighet till friskvårdsbidrag. Markaryds kommun tillämpar rökfri arbetstid. Som anställd i Markaryds kommun har du bra försäkringar, pensions- och semesteravtal. Markaryds kommun har en god ekonomi och står väl rustad för att möta framtiden. Välkommen att bli vår medarbetare. Kostenheten söker 1:e KOCK till Huneskolan Köket på Huneskolan står inför en spännande utmaning. Ett nytt tillagningskök skall stå klart sommaren 2014. Som 1:e kock kommer du inta en viktig roll när det gäller planering, projektering, utformning och uppstart av det nya köket. Refnr: 65/13 (anges i ansökan) Tjänstgöring 40,00/40,00 1:e kocken ansvar för tillagningsköket som idag lagar ca 600 p skollunch till barn och ungdomar som går i förskola och upp till åk 9 1:e kocken ansvarar för att med bra råvaror och med ett ekonomiskt sinne laga goda och näringsriktiga måltider. Vi strävar efter att öka andelen ekologiska råvaror. Förutom matlagning så ingår matsedelsplanering, inköp och egenkontroll samt arbetsledning för 6 medarbetare. 1:e kocken kommer att vara en nyckelperson för att skapa ett nytt arbetssätt och för att genomföra nya rutiner och metoder tillsammans med sitt arbetslag. Vi söker dig som är utbildad Kock och som vill bjuda oss på en säker, välsmakande och näringsriktig kost. Du ska kunna arbeta med, och ha kunskap om egenkontroll samt ha ett ekonomiskt tänkande när det gäller storhushåll. Kunskap om dietmat samt viss datavana krävs. Du har ett genuint intresse för mat och ett driv att utveckla våra måltider samt en god förmåga att samarbeta med och leda en grupp framåt. Du som söker ska ha gått Hotell- & Restaurangprogrammet eller ha annan utbildning som bedöms likvärdig. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och har du vana av arbetsledning är det en merit. Upplysningar: Kostchef Eva Niklasson 0433-73603 Fackliga organisationer nås via kommunens växel 0433-720 00 Välkommen med din ansökan till, Markaryds kommun, Personalenheten, Box 74, 285 22 Markaryds kommun tillhanda senast 2013-09-05 Kan även sändas till jobb@markaryd.se
Företag: Markaryds Kommun
Ort: Markaryd
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock

1:e Kock/Gruppledare
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.   Kost är ett samarbete mellan Landstinget Västmanland och Landstinget i Uppsala län. Inom Kost finns verksamhetsområdena patientmat, livsmedelsdistribution, butik, café/restaurang, catering samt drift av avdelningskök. Tjänsten är placerad i nybyggda lokaler vid Västerås sjukhusområde.   Arbetsuppgifter Du arbetar med att tillaga och färdigställa patientmat och dietkost. Du ansvarar för att de råvaror som används hanteras och tillagas på rätt sätt. I din roll ingår att samordna det dagliga arbetet inom din arbetsgrupp samt medverka vid planering av matsedlar. Du följer upp egenkontrollprogram samt medverkar till att maskiner och utrustning används och sköts enligt anvisningar. I övrigt deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter inom kostverksamheten vid behov.   Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad kock, meriterande är om du har vidareutbildning inom näringslära, dietkost samt allergikost. Du ska ha ett brinnande intresse för att laga god och näringsriktig mat från grunden. Du har goda kunskaper inom matlagning, egenkontroll och näringslära. Om du tidigare har arbetat med att komponera recept och beräkna råvaror är det ett plus, gärna med erfarenhet från kostdatasystemet Matilda eller liknande. Erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter inom storhushåll ser vi som starkt meriterande. Vi ser att du som söker har god fysik då arbetet innebär fysisk rörelse och tunga lyft. Vi söker dig som arbetar bra med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera, lyssnar och är mottaglig för åsikter och idéer. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter, kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Det är viktigt att du tar ansvar för din uppgift, strukturerar och driver ditt arbete effektivt. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer och fokuserar på rätt saker.   Anställningsvillkor Dagtid mån-fre. 40 tim/vecka. Vikariat tom 28/2 2014 med stor möjlighet till fast anställning Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.   Sista ansökningsdag 6/9
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock/Gruppledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock/Gruppledare

1:e kock, heltid
Köket på en av Söders mest välbesökta krogar behöver förstärkas inom kort. Vi söker dig som har fullgjort dina gymnasiestudier och har minst 6 års dokumenterad erfarenhet - företrädesvis inom det svenska köket. Du har dessutom erfarenhet av att leda och fördela arbetet i ett kök. Vi värdesätter egenskaper som lojalitet och organisationsförmåga, och att du vill utvecklas inom, och själv utveckla, det svenska köket.
Företag: Restaurang Pelikan
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock, heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock, heltid

1:e Kock
Nu söker vi personal inför vintersäsongen 2013/14 Hundfjällets Bistro, Restaurang Bar & Grill och Sixtens Café ligger i Hundfjällets skidområde, skidparadiset för stora och små! HM Mat & Dryck i Sälen AB som ägs av Henrik Larsson och Maria Eriksson arrenderar dessa restauranger av Skistar och driver de tillsammans med ca 35 medarbetare. För mer information om våra restauranger finner du på www.hund-mat.nu Vi söker 1:e Kock Vad söker vi hos dig? -Du tycker om att ge service, självklart sätter du alltid gästen i fokus -Självklart är du positiv, engagerad och ansvarsfull -Du är flexibel och stresstålig, nyfiken på att lära sig nya saker och utvecklas inom yrket -Du hjälper till att skapa arbetsglädje -Ordning och reda, punktlighet, ärlighet och samarbetsvilja Vad vi erbjuder Dig? -En roligt och utvecklande vinter säsong i Sälen -Heltids arbete, med start från mitten av dec till mitten av april -Du kommer att arbeta på ett rullande schema, både dag och kväll -Ett roligt, krävande arbete med stor möjlighet att utvecklas på din arbetsplats -En härlig fritid, när du är ledig kan njuta av skidåkning -Stor gemenskap och livskvalitet -Personalboende kan lösas, om du har eget märk gärna din ansökan med detta Vi söker Dig med minst 5-års dokumenterad erfarenhet från köksarbete, goda kunskaper inom mat och dryck. Självklart har du ett brinnande intresse för ditt yrke! Märk din ansökan tydligt vilken tjänst du söker och om du har eget boende! Körkort och egen bil en fördel.
Företag: HM MAT & DRYCK I SÄLEN AB
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock

Souschef / 1:e kock sökes omgående.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Mycket bra lön utöver kollektivavtal med god förmånder. Kompetens Dokumenterad erfarenhet som 1:e kock eller souschef. Douglas Lundgren tel. 08 12033919
Företag: RestaurangAssistans
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef / 1:e kock sökes omgående. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef / 1:e kock sökes omgående.

1:e Kock
Vi söker en positiv, engagerad, social och driven 1:e kock som brinner för kvalitet i allt från bra råvaror och spännande smakkombinationer till vackra upplägg. Du ska vara utbildad kock och ha flerårig dokumenterad erfarenhet av yrket, även som arbetsledare. Du skall ha erfarenhet från à la carte och avsmakningsmenyer. För att passa i rollen krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att du tycker om att möta och ha kontakt med gästerna. Som 1:e kock är du arbetsledare för köket och ansvarar för personalplanering, menyer, inköp mm Gyllene Hornet Hotel & Resort ligger i vackra Tällberg, har 58 rum och en omfattande konferensverksamhet. Tjänsten är på heltid, rullande schema, även kvälls och helgtjänstgöring ingår. Tillträde 4 november-2013. Anställningen lyder under Personalstiftelsen Posten Fritid. Tillsvidareanställning med provanställning i 6 månader. Om Personalstiftelsen Posten Fritid: Stiftelsen Posten Fritid har i uppdrag från PostNord AB (svenska delen) att skapa en attraktiv fritidsverksamhet inom områdena semester & rekreation, idrott & motion samt kultur & upplevelser. Maila din ansökan med CV, personligt brev och referenser till ylva.fahlberg@gyllene-hornet.se senast den 4 oktober-2013. Välkommen hem till oss!
Företag: GYLLENE HORNET
Ort: Leksand
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock

1:e Kock/ Sous Chef / Skiftansvarig
Badhotellet i Tranås, med sin 100-åriga historia, är ett av Sveriges äldsta och mest anrika kurhotell. Hit har människor sökt sig i alla år för avkoppling och rekreation. Vi söker nu en skiftansvarig kock. Du kommer ha ett nära samarbete med köksmästaren men primärt är du schemalagd de skift köksmästaren ej är på plats. Du bör ha erfarenhet av husmanskost, festvåningsverksamhet och á la carte samt ha kunskap om varubeställningar och egen kontroll. Det är av stor vikt att du är noggrann men också effektiv i ditt utförande. Du är utbildad och har minst 3 års erfarenhet. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete. Vi är ett strukturerat kök som är noga med att maten håller hög nivå. Vår profil är närproducerad och ekologisk och det försöker vi följa i bästa möjliga mån. Eftersom det är en hotellverksamhet så är det mesta arbetet planerat. Men det är samtidigt varierande då vi alltid försöker tillgodose våra gästers önskemål. Arbetstiden är förlagd uppskattningsvis 50% dagtid och 50% kvällstid. Söndagar är nästan alltid stängt med undantag för december. I juli håller restaurangen även stängt.
Företag: Badhotellet Konferens & Kurhotell i Tranås AB
Ort: Tranås
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock/ Sous Chef / Skiftansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock/ Sous Chef / Skiftansvarig

1:e kock till Tänndalens fjällhotell
Tänndalen fjällhotell ligger i ett av Sveriges bästa skidområden. Med 30 mil preparerade längdspår och ca 10 minuter till Tänndalens alpina skidområde är det här ett paradis för alla "snöälskare" Tänndalen fjäll hotell är familjehotell som har öppet såväl sommar som vinter säsong. Under november och december vänder vi oss till den aktiva gästen, såväl föreningar som privatpersoner. Från december till och april är marknaden mer inriktad på den privata målgruppen. Vi söker nu 1:e kock. - som tycker om att ge personlig service och självklart alltid sätta gästen i fokus -är positiv, engagerad och ansvarsfull, även de dagar som kanske inte alltid är så roliga -sprider arbetsglädje bland kollegor och gäster -påhittig, flexibel och nyfiken på att lära nya saker -älskar snö och allt vad det kan erbjuda Tänndalen fjällhotell har som mål att bevara den tradition som funnits i huset, familjärt, äkta och en upplevelse att minnas. Vårt kök uppfyller dessa mål men vill och måste naturligtvis utvecklas Vi arbetar med råvaror från grunden och använder oss gärna av lokala producenter och produkter. Du kommer att arbeta tillsammans med vår kökschef och då han inte är på plats ansvara över att vårt kök fungerar såväl utåt som bakom kulisserna. Du deltar i skapande av menyer för både våra boende hotellgäster som våra a la carte gäster. Vår pub & pizzeria behöver utvecklas. Är du rätt person kan du även ge med dig av din kunskap och idérikedom. Vi söker dig med minst 5- års dokumenterad erfarenhet från köksarbete, goda kunskaper inom mat och dryck och naturligtvis ett brinnande intresse för ditt yrke. Personalboende kan ordnas, men vi uppskattar om du eget har boende eller kontakter Körkort och bil är inte ett krav men en fördel om du vill arbeta hos oss
Företag: Tänndalen fjällhotell
Ort: Härjedalen
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock till Tänndalens fjällhotell jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock till Tänndalens fjällhotell

Quality Hotel Ekoxen söker 1:e Kock
"Attitude is everything” och ”Be different” är två begrepp som vi på Quality Hotel Ekoxen tror på. Passionen för arbetet och att ta hand om gästerna med engagemang och intresse är drivkraften. Quality Hotel Ekoxen är ett välkänt affärs- och konferenshotell med ett stort serviceutbud. Du hittar oss vid Linköpings vackra oas, Trädgårdsföreningen. I huset finns vår välkända restaurang Britto där vi bjuder på matupplevelser för alla sinnen. På hotellets SPA finns plats för både skön avkoppling och olika behandlingar. Hotellet har 190 rum, alla rökfria och en konferens- och festvåningskapacitet från 2 till 300 personer. Välkommen till Ekoxen - mer än bara ett hotell!       ****** 1:e Kock tillsvidare anställning ****** Quality Hotell Ekoxen - Hotellet med S.M.A.K. söker 1:e kock med ansvarskänsla.  Brasserie Britto är en restaurang med hög målsättning avseende både mat, dryck och service. Idag är vi en av Linköpings absolut bästa restauranger inom segmenten affärsluncher och a´la carte. Inriktningen är klassik mat med inspiration från medelhavsområdet. Vi är ett team som söker dig med yrkeserfarenhet inom a´la carte matlagning och festvåningsverksamhet. Du ska ha ett brinnande intresse för matlagning och ständigt söka nya utmaningar i den gastronomiska världen.Vi förväntar oss en person som är ansvarsfull, förmåga att planera och leda, flexibel, stresstålig och som har lätt för att arbeta med människor i alla åldrar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att                     .   -                     ansvarig teamledare i köket -                     tillsammans med övriga  kockar ansvara för den dagliga arbetet i vårt kök  -                     Inköp enligt fastställda ramar -                     planering schema -                     Avdelningens egenkontroll -                     Inventering   Passar dessa egenskaper in på just dig så är du varmt välkommen att söka tjänsten.   Hör av dig med en kort ansökan, senast 30 september, till vår Food & Beverage Manager Amin Daag, antingen via mail:  amin.daag@choice.se  eller till Brasserie Britto, Quality Hotel Ekoxen, Klostergatan 68, 582 23  Linköping.         Med vänligaste hälsningar/ Best Regards Amin Daag Restaurangchef/Restaurant Manager
Företag: Nordic Choice Hotels AS Quality Hotel Ekoxen
Ort: Linköping
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Quality Hotel Ekoxen söker 1:e Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Quality Hotel Ekoxen söker 1:e Kock

1:e Kock Dömle Herrgård
Vill du arbeta i en enormt stimulerande miljö och vara en del av vårt medaljbelönade kök? ? Då är Dömle Herrgård en arbetsplats för dig! Dömle Herrgård i Forshaga kommun är en anläggning som erbjuder många olika aktiviteter som konferens, bröllop, lyxweekend, golf m.m. Vi har investerat stort under senare år för att skapa en fin omgivning samt bästa möjliga boende och för detta arbete har vi belönats stort i form av allt fler gäster. Vi söker därför nu en erfaren 1:e kock med inriktning på bröllop och konferens med minst 5 års erfarenhet inom branschen. Tillträde omgående. Heltid/timmar. Skicka din ansökan med foto och CV till tobbe@domle.se. Endast kompletta ansökningar med foto och CV behandlas. Vid frågor maila eller ring köksmästare Tobbe på 0552-41755.
Företag: Dömle Herrgård AB
Ort: Forshaga
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock Dömle Herrgård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock Dömle Herrgård

1:e kock Stadshusrestaurangen
Eslöv är en populär bostadsort med närmare 32 000 invånare, belägen i Öresundsregionen. I Eslöv är det nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne och Köpenhamn. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud. I Eslövs kommun tar vi tillvara alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionshinder. Kommunen är certifierad enligt standarden Investors in People, IiP, som förenar verksamhetsutveckling med delaktighet och utveckling för medarbetarna. Service och Teknik arbetar på uppdrag av övriga förvaltningar inom Eslövs kommun, inom IT, städ, måltid, fastighetsservice och projekt. ARBETSUPPGIFTER Stadshusrestaurangen är en personalrestaurang som serverar luncher till anställda inom kommunen. Café och konferensfika är också en stor del av verksamheten. Restaurangen lyder under Måltidsverksamheten. Uppdraget som 1:e kock innebär: - den dagliga arbetsledningen för personalen i tillagningsköket (totalt 4 personer) - att ha ansvar för helheten i verksamheten - att ha ansvar för administrativa uppgifter - du utför matlagning till normalkost, specialkost, servering, diskning och städning - Totalt lagar köket ca 120 luncher. - du jobbar i en organisation där alla jobbar målinriktat - du har stor fokus på service och förstår vikten av god kontakt med våra kunder - du lägger stor vikt vid hög matkvalitet KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är en engagerad arbetsledare och som är flexibel och positiv. Du ska kunna arbeta självständigt och i grupp. Du ska ha kreativa ideér och breda kunskaper kring matlagning. Du har ett stort kundfokus, är lösningsfokuserad och vill gärna göra "det lilla extra". Det är viktigt att du är kommunikativ. - Ledaregenskaper är ett krav - Livsmedelsprogram eller motsvarande utbildning är ett krav - Utbildning kring egenkontroll och hygien är ett krav - Erfarenhet från arbete inom restaurang eller storhushåll är ett krav - Datakunskap är ett krav
Företag: Eslövs kommun, Service och Teknik
Ort: Eslöv
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock Stadshusrestaurangen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock Stadshusrestaurangen

Souschef/1:e kock/mentor
Vill du arbeta på en familjeägd restaurang & festvåning med sjöutsikt, genuint hemlagad mat och med närproducerade råvaror med service i fokus? Vi på Villa Talliden AB söker då dig som har erfarenhet av att arbeta med & vill arbeta med ungdomar och motivera dina medarbetare, arbeta aktivt med socialt ansvarstagande samtidigt som du lagar mat. Vi erbjuder arbetslivsintroduktion för ungdomar som har svårt att ta sig in på arbetsmarknaden. En del av våra praktikanter har flera diagnoser och ofta en svår familjebakgrund. Självklart erbjuds stöd i rollen som mentor. Vi vill att du: Du ler mest hela tiden Du älskar att laga mat Du kan en del om mat från världens alla hörn Du har erfarenhet av säker livsmedelshantering enligt HACCP & egenkontrollsystem Du kan leda dina medarbetare för att få ut den bästa kvalitén på maten till våra gäster Du tycker om att prata med våra gäster i matsalen (vi har öppet kök) Du har många års erfarenhet av denna typ av arbete Du vill lära dig nya saker samtidigt som du jobbar Du tycker om att hjälpa människor omkring dig utvecklas Ett plus är om du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar med ADHD, autism eller andra diagnoser.
Företag: Hänvisning till Arbetsförmedlingen
Ort: Salem
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef/1:e kock/mentor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef/1:e kock/mentor

1:e kock till Yxtaholms Slott
På en ö i en av Sörmlands mest natursköna omgivningar ligger egendomen Yxtaholm. En slottsmiljö dit gäster under lång tid har dragit sig tillbaka för njutning och eftertanke. I vår eleganta matsal serveras menyer av naturnära och lokalproducerade råvaror, omsorgsfullt tillagade och anpassade efter årets säsonger för bästa smakupplevelse. Vi har även en enastående vinlista och en världsunik samling av Calvados från tillverkaren Ceur Du Lion. Vi erbjuder lyxiga väl tilltagna sviter, dubbelrum superior, deluxe och standardrum där vi kan välkomna upp till 100 övernattande gäster. Vi är en mycket populär plats för konferens, utbildningar, weekend gäster samt bröllop & fest. Vi söker nu en 1:e kock som tillsammans med vår Källarmästare kan driva och leda i utvecklingen av köket på Yxtaholms slott! Vi söker dig som: - Vill påverka och utveckla vår inriktning på såväl närproducerat samt internationella smaker och influenser. - Är en inspirerande och innovativ lagbyggare som brinner för mat och dryck! - Har ett brett nätverk och har ett medvetet fokus på trender i branschen! - Vill skapa upplevelser som erbjuder det bästa inom gastronomi med stor känsla för kärnverksamheten - Stora utvecklingsmöjligheter för rätt person
Företag: YXTAHOLMS SLOTT AB
Ort: Flen
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock till Yxtaholms Slott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock till Yxtaholms Slott

Coor Service Management söker 1:e Kock till framtidens företagsrestaurang
Coor Service Management är Nordens ledande aktör inom service management. Bolaget är specialiserat på att leda, utveckla och effektivisera affärsstödjande servicefunktioner på kontor, i produktionsanläggningar, i fastigheter och i offentlig verksamhet. Bolaget har ca 7 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Omsättningen är ca 8 000 MSEK.Coor Service Management söker 1:e Kock till framtidens företagsrestaurang För de restauranger Coor driver i egen regi har vi tagit fram ett helt nytt, attraktivt mat- och dryckkoncept, FOOD by Coor som vi nu lanserar på företagsrestauranger runt om i landet. I Restaurang Factory och LM & Co, vid Ericsson nya kontor i Kista, erbjuder vi våra gäster både ett modernt restaurangtorg, café, butik/deli samt cateringverksamhet och vi söker en passionerad och engagerad Du har restaurangutbildning, erfarenhet från à la carte restauranger, har passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa måltidsupplevelser. Du har lätt för att samarbeta samt inger förtroende när du säljer in dina idéer. Hälsa och omsorg av miljön är kärnfrågor inom vår verksamhet vilket innebär att du även skall ha intresse och förståelse för en hållbar livsstil. Du kommer även att ingå i Restaurangens ledningsgrupp och kommer därmed att ha möjlighet att vara med att utveckla ett av branschens intressantaste måltidserbjudande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och kommer att vara placerad på Ericssons huvudkontor i Kista. Tillträde är den 1 december 2013 eller enligt överenskommelse. För mer information är du välkommen att kontakta: Harri Nikkinen, köksmästare, tfn 08-55995833 eller Arne Ericson, sitechef, tfn 08- 553 950 96 Skicka in din ansökan snarast då vi gör löpande urval, dock senast 27 oktober 2013.
Företag: Coor Service Management
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Coor Service Management söker 1:e Kock till framtidens företagsrestaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Coor Service Management söker 1:e Kock till framtidens företagsrestaurang

1:e kock till Åkersbergs förskola
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Teknikförvaltningen består av gatuavdelningen, fastighetsavdelningen, parkkontoret, vatten och avfall, ekonomi och administration, städservice, måltidsservice och utveckling och kommunikation. På förvaltningen jobbar ca 280 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter och friskvård på arbetstid som skapar en kamratlig stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för enköpingsborna. ARBETSUPPGIFTER Åkersbergs förskola är en nybyggd förskola som öppnar i januari 2014. Förskolan har plats för 120 barn fördelade på 7 avdelningar varav en uteavdelning. Inflyttning i lokalerna planeras till mitten av december. Under 2015 planeras ett omvårdnadsboende stå klart i anslutning till förskolan. Köket kommer att leverera måltider även till omvårdnadsboendet. Det innebär att tjänsten då övergår till schemalagd anställning med arbete var tredje helg. I arbetet ingår tillagning och servering av frukost, lunch och mellanmål. De flesta matgästerna äter måltiderna i matsalen i anslutning till köket. Måltiderna ska följa livsmedelsverkets rekommendationer för bra mat i förskola. I arbetet ingår även specialkostmatlagning, salladsberedning, disk och städning av kök. Du ansvarar för beställningar utifrån avtal och ekonomiska ramar, egenkontroll/livsmedelshygien och arbetsmiljöfrågor. Du är arbetsledare för kökets medarbetare och ingår i måltidsservice arbetsledargrupp. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har kockutbildning samt några års erfarenhet från arbete i kök. Du har god kunskap i att laga mat från grunden. Du är en kreativ problemlösare som ser möjligheterna och har en positiv attityd till din omgivning. Du kan självständigt driva utvecklingsfrågor i samarbete med förskolans ledning, pedagoger och matråd. Vi ser gärna att du är engagerad i den pedagogiska verksamheten och jobbar för att barnen ska vara delaktiga i kökets arbete. Du är serviceinriktad och har ett stort engagemang för mat till barn och äldre. Meriterande är även erfarenhet från liknande arbete i arbetsledande befattning samt datavana.
Företag: Enköpings kommun Teknikförvaltningen
Ort: Enköping
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock till Åkersbergs förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock till Åkersbergs förskola

1:e Kock till New Orleans Arlanda flygplats!
Restaurang New Orleans är inspirerad av den amerikanska södern och är belägen på Arlanda Flygplats i Sky City. Köket erbjuder à la carte med fransk-amerikanska influenser, cajun och texmex - grillat och kryddstarkt. Vi söker dig som har gymnasial kock- och restaurangutbildning och minst fem års erfarenhet av kockyrket. För att känna dig bekväm i tjänsten krävs avklarad livsmedelsteknisk utbildning. Som person är du ambitiös, drivande och självgående. Till din profil hör också ett glatt humör och en positiv inställning. Naturligtvis är du bra på att samarbeta, har passion för kvalitet och brinner för att laga mat. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Du kan arbeta skift med arbetstider mellan 08.00 på morgonen till 22.30 på kvällarna, alla dagar i veckan. Anställning i SSP innebär ofta att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Inom SSP arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Sigtuna
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock till New Orleans Arlanda flygplats! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock till New Orleans Arlanda flygplats!

Souschef/1:e kock/kock
Vill du arbeta på en familjeägd restaurang & festvåning med genuint hemlagad mat och med närproducerade råvaror med personlig service i fokus? I - kock/souschef/1:e kock Vi på Villa Talliden AB söker dig som har minst 3 års erfarenhet som kock/souschef/1:e kock med tillträde omgående och fram tom 23/12 2013. Tillträde omgående. Om tjänsten: Tjänsten är heltid dag- och kvällstid tisdag-söndag. För rätt person finns möjlighet till fast anställning från och med februari. Vi vill att du: Du tycker om att le Du älskar att laga mat Du kan en hel del om traditionell svensk matlagning Du har erfarenhet av säker livsmedelshantering enligt HACCP & egenkontrollsystem Du kan leda dina medarbetare för att få ut den bästa kvalitén på maten till våra gäster Du tycker om att prata med våra gäster i matsalen (vi har öppet kök) Du har många års erfarenhet av denna typ av arbete Du vill lära dig nya saker samtidigt som du jobbar Du vill vara delaktig i att skapa en god stämning på din arbetsplats Endast ansökningar via mail med CV och personligt brev till info@talliden.se Tillträde omgående. Vi ser fram emot din ansökan! Vänliga hälsningar, John Berglund, VD Sanny Lind Villa Talliden Köksmästare
Företag: VILLA TALLIDEN AB
Ort: Salem
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef/1:e kock/kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef/1:e kock/kock

Souschef/1:e kock/kock & mentor
II - Kock/souschef/1:e kock & mentor För vidare anställning söker vi även dig som har erfarenhet av att arbeta med & vill arbeta med ungdomar och motivera dina medarbetare, arbeta aktivt med socialt ansvarstagande samtidigt som du lagar mat. Vi erbjuder arbetslivsintroduktion för ungdomar som har svårt att ta sig in på arbetsmarknaden. En del av våra praktikanter har flera diagnoser och ofta en svår familjebakgrund. Självklart erbjuds stöd i rollen som mentor. Tillträde enligt ök Om tjänsten: Tjänsten är heltid, deltid och förlagd tisdag-fredag och/eller onsdag-söndag. Provanställning möjlig from november Vi vill att du: Du tycker om att le Du älskar att laga mat Du kan en hel del om traditionell svensk matlagning Du har erfarenhet av säker livsmedelshantering enligt HACCP & egenkontrollsystem Du kan leda dina medarbetare för att få ut den bästa kvalitén på maten till våra gäster Du tycker om att prata med våra gäster i matsalen (vi har öppet kök) Du har många års erfarenhet av denna typ av arbete Du vill lära dig nya saker samtidigt som du jobbar Du vill vara delaktig i att skapa en god stämning på din arbetsplats Ett plus är om du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar med ADHD, autism eller andra diagnoser. Endast ansökningar via mail med CV och personligt brev till info@talliden.se Tillträde omgående. Vi ser fram emot din ansökan! Vänliga hälsningar, John Berglund, VD Sanny Lind Villa Talliden Köksmästare
Företag: VILLA TALLIDEN AB
Ort: Salem
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef/1:e kock/kock & mentor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef/1:e kock/kock & mentor

1:e Kock
Eurest förser företag, högskolor, universitet, caféer och konferensservice med kostnadseffektiva måltidslösningar för hela arbetsdagen. Med ett brett utbud av produkter och tjänster inom lunch, catering, konferens, evenemang, kiosk och café skapas bekymmersfrihet åt våra kunder. Till Restaurang Stålhamra Scania Södertälje söker vi nu en 1:e kock. Vi söker dig som brinner för matlagning och tänker kvalitet. Vi ser att du är en lag spelare som är nogrann och trivs med ett högt tempo. Stålhamra är en restaurang som serverar frukost och lunch för ca 400 gäster /dag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att leda köket,menyplanering, beställa varor,månadsinventering och andra administrativa arbetsuppgifter. Vi vill att du är ansvars full och trivs med att leda en arbetsgrupp. För oss är det viktigt att du är drivande och kreativ och kan planera samt organisera ditt jobb effektivt. Restaurangskola är ett krav.Så även svenaka i tal och skrift.Flerårigt arbete som kock,goda kunskaper om HACCP är meriterande. Hjärtligt välkommen in med din ansökan! Vi tar inte emot några ansökningar per post utan vill att du lämnar din ansökan via webben, klicka på ansökningsknappen för att söka tjänsten. Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, universitet, skolor, vård och omsorg. Verksamheten omfattar också supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice liksom leverans av mat, dryck och service på arenor.Läs mer om oss på www.compass-group.se  Våra värderingar bygger på öppenhet, tillit och integritet, passion för kvalitet, framgång genom lagarbete, ansvar och en "vi kan"- attityd. Vi hoppas och vill att du delar den kundfokuserade företagskultur som vi står för. Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Företag: Compass Group AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock

Souschef / 1:e Kock Sökes Omgående.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Mycket bra lön utöver kollektivavtal med god förmånder. Kompetens Dokumenterad erfarenhet som 1:e kock eller souschef. Douglas Lundgren tel. 08 12033919
Företag: RestaurangAssistans i Skandinavien AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef / 1:e Kock Sökes Omgående. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef / 1:e Kock Sökes Omgående.

Souschef / 1:e Kock Sökes Omgående.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Mycket bra lön utöver kollektivavtal med god förmånder. Kompetens Dokumenterad erfarenhet som 1:e kock eller souschef. Douglas Lundgren tel. 08 12033919
Företag: RestaurangAssistans i Skandinavien AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef / 1:e Kock Sökes Omgående. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef / 1:e Kock Sökes Omgående.

Souschef / 1:e Kock Sökes Omgående.
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten För våra kunders räkning söker vi erfarna kockar som brinner för yrket och uppskattar nya utmaningar. Har du god erfarenhet av a la carte, samt van vid att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften - då kommer du att trivas att arbeta för oss! Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 3 års yrkeserfarenhet. Det krävs att du är flexibel och trivs med att träffa nya människor. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Din arbetsplats kan variera från en dag till en annan, men du är vid varje arbetstillfälle anställd av oss. Mycket bra lön utöver kollektivavtal med god förmånder. Kompetens Dokumenterad erfarenhet som 1:e kock eller souschef. Douglas Lundgren tel. 08 12033919
Företag: RestaurangAssistans i Skandinavien AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef / 1:e Kock Sökes Omgående. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef / 1:e Kock Sökes Omgående.

1:e Kock
Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet. Välkommen att bli en av oss! Som en del av Region Gotland utvecklar och erbjuder serviceförvaltningen effektiva tjänster som skapar värde för kunden. Vi månar om kvalitet och service, är tydliga i våra åtaganden och för en aktiv dialog med våra kunder. Våra verksamhetsområden är IT/telefoni, ledningsstöd, måltidsförsörjning samt logistik. Solbergaskolans kök är ombyggt till ett nytt tillagningskök för produktion av måltider alla skoldagar. Köket ska producera måltider till elever och personal på skolan. Köket är det tjugosjätte tillagningsköket inom Regionens Måltidsförsörjning. Därför söker vi nu en 1.a kock. ARBETSUPPGIFTER Leda, fördela och utveckla produktionen i Solbergaskolans tillagningskök. Ansvara för att produktionen genomförs på ett ekonomiskt och rationellt sätt, utifrån gällande förutsättningar. Du ska tillsammans med en kock och två köksbiträden förbereda, tillaga och servera måltider till skolans elever och personal c:a 700 luncher. I jobbet ingår att utifrån gällande meny ansvara för beställning av råvaror och andra förbrukningsvaror. Du ansvarar för att följa regelverket, som exempel att tillse efterlevnaden av olika mål och policy, men även att produktionen genomförs på ett säkert sätt genom att följa egenkontrollprogram och maskininstruktioner. Du är inte främmande för att göra alla sysslor som förekommer inom verksamheten. Du står för det som ni serverar och tillsammans med den övriga personalen är ni synliga i skolrestaurangen, för att ha goda relationer med gästerna och skapar tillsammans med dem en god stämning i restaurangen. Ni arbetar tillsammans med kunderna i att marknadsföra matglädjen i måltiderna för att få in skolmåltiden som en del av verksamheten. Deltar och genomför olika uppföljningar av verksamheten som portionsredovisning i vårt kostprogram AIVO, fakturagranskning och kunduppföljningar. I arbetet ingår att delta i olika projekt för utveckling av hela avdelningens verksamhet. Vid behov även kunna arbeta i andra kök. Tjänsten är en uppehållsanställning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har en dokumenterad restaurangutbildning, minst 3-årigt gymnasium eller KY-utbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Du har goda matlagningskunskaper och dessutom kompetens om matlagningsmetoder, specialkoster, kunskap om egenkontrollprogram, datorvana, personalledning och ekonomi. Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad, kan jobba självständigt, är anpassningsbar och drivs av att få utveckla och förbättra verksamheten. Körkort erfordras. Du har jobbat minst 1 år i någon form av arbetsledande ställning.
Företag: Region Gotland, Köksområde Visby 2
Ort: Gotland
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock

1:e kock/kock
Kreativ Sous-Chef med känsla för gastronomi och utmaningar. Köket på Toftaholm Herrgård har ett tomrum som just du kan fylla med kunskap och brinnande intresse för mat. Under ledning av vår Köksmästare kommer du att få möjlighet att utveckla och utvecklas till en central spelare i laget. Här jobbar vi med de bästa råvarorna och förädlar till oanade resultat. Ta steget - vi väntar på just dig!! Välkommen till vår värld! Den ligger rätt så nära om du räknar i kilometer, men lita på att det är långt från vardagen! Här ser tiden ut att ha stannat vid mitten av 1800-talet, men när du tittar lite närmare upptäcker du snart vårt sagolika hotell är helt modernt och anpassat till dagens gäster. Våra gäster gillar nämligen såväl gammaldags gästfrihet som trådlös teknik, precis som vi gör. 45 härligt inredda gästrum, ljuvliga salonger och tre vackra matsalar. Festvåning och catering. Ett komplett hotell på internationell nivå. Så - slå upp dörren och stig in! Välkomnandet är lika varmt som våra sprakande brasor. Nu ser alla vi här på herrgården fram emot få att ta hand om dig.
Företag: Toftaholm Herrgård AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock/kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock/kock

Kock/1:e kock
Kock/1:e kock sökes till seriöst satsande Golfkrog i expansivt område. Du bör vara bra på svensk husmanskost, fest-middagar, kallskänk mm. Vi erbjuder en trevlig och inspirerande arbetsplats med positiva medarbetare och endast ca. 500 m. till salta bad och fri golf för den som önskar. Vid rätt person/personer kan kompanjonskap eller övertagande diskuteras. Ordentlig bonuslön vid rätt person.
Företag: GOLFKROGEN I STRÖMSTAD
Ort: Strömstad
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/1:e kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/1:e kock

1:e Kock
Sugen på ett dagjobb?? 1:e kock sökes till expansiv och kreativ cateringfirma. Vi jobbar med allt från enklare lunchmat till stora event och tv produktioner. Vi är idag 8 anställda på heltid och en hel del extrapersonal vid behov. Vi söker dig som har vana både från det kalla och varma köket, är van att arbeta i ett högt tempo och har en hel del av grunderna i huvudet. Vi söker någon som vill vara med och utveckla vår verksamhet både vad gäller smaker, kvalitet och arbetsmetoder. Din bakgrund kan vara av lite olika slag men för att klara jobbet ser vi helst att du har minst tre års vana av att arbeta med matlagning i ett restaurangkök. Vi ser gärna att du är en representativ person då vi även gör en del jobb ute hos våra kunder. Som person vill vi att du är seriös, ambitiös och en god lagspelare.
Företag: A CATERING SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock

1:e kock till Norrbergaköket i Askersund
Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang! Askersunds kommun, kost-, städ & serviceavdelningen söker 1:e kock till Norrbergaköket i Askersund. Tjänsten är på 100 %. Norrbergaköket är ett flexibelt områdes- och tillagningskök för verksamheter i och utanför Askersund. Köket tillagar frukost, lunch och kvällsmat. Köket levererar varm och kyld mat i kantin och i en-portionslådor, köket har ett avancerat dietkök. Köket levererar också livsmedel till olika enheter som boenden och avdelningar inom socialförvaltningens verksamhetsområde, samt till förskolor, fritidsavdelningar och skolor inom barn- och utbildningsförvaltningens område. Du kommer att möta en spännande framtid, i kommunen kommer ett nytt kostprogram att beslutas, samt långsiktiga riktlinjer för kommunens måltidsproduktion. Vi räknar med att du kommer att vara delaktig i både planering och genomförande av de beslut som tas. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag är: De dagligt förekommande arbetsuppgifterna inom kök som, matlagning, servering, varumottagning, disk, städ, kontakter med brukare och verksamheter på olika nivåer, transporter m.m., daglig produktionsplanering och uppföljning, lösa korttidsfrånvaro i gruppen, kontakter med bemanningsenheten, rapportera frånvaro till arbetsledare, beställningsansvar från anbud, kontroll och attest av följesedlar eller faktura m.m. Att samordna, planera och följa upp arbetsuppgifterna i köket, för arbetsgruppen och gentemot målsättning och ekonomi. Att deltaga i möten, initiera möten, ge och vidarebefodra information. Att ansvara för att egenkontroll utförs, att dokumentation och rapportering sker, göra förslag på arbets- och semesterscheman. KVALIFIKATIONER Restaurang- och storhushållsutbildning eller utbildning som bedöms likvärdig. Du behöver ha kunskap i dietik, samt ha administrativ färdighet. Personliga kvalifikationer: Du ska ha ett stort intresse för mat, praktisk färdighet och talang i matlagning. Kunna planera både praktiskt och administrativt arbete. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad, ha ett flexibelt synsätt och se det som stimulerande att arbeta i en organisation under kontinuerlig förändring. Du behöver vara kreativ, engagerad och utvecklingsinriktad, samt ha personlig lämplighet att leda personal. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt. Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.
Företag: Askersunds kommun, Teknisk förvaltning
Ort: Askersund
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock till Norrbergaköket i Askersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock till Norrbergaköket i Askersund

Souschef / 1:e kock
Den anrika restaurangen Domtrappkällaren huserar i Sveriges äldsta restauranglokaler. I denna fantastiska miljö serverar vi svensk mat med inspiration från världens kök. Allt tillagas med råvaror av bästa kvalitet och vi erbjuder ett rikt sortiment av kvalitetsviner. Vi söker nu en souschef/1:e kock. Har du dokumenterad yrkeserfarenhet och är personen som kan samarbeta under stress samtidigt som du behåller fokus på arbetsuppgiften? Har du dessutom passion för yrket? Då kanske du är personen vi söker? Välkommen med din ansökan!
Företag: Restaurang Domtrappkällaren
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef / 1:e kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef / 1:e kock

Souschef / 1:e kock
Den anrika restaurangen Domtrappkällaren huserar i Sveriges äldsta restauranglokaler. I denna fantastiska miljö serverar vi svensk mat med inspiration från världens kök. Allt tillagas med råvaror av bästa kvalitet och vi erbjuder ett rikt sortiment av kvalitetsviner. Vi söker nu en souschef/1:e kock som vill installera sig i vårt helt nya och välplanerade kök. Helt nya maskiner och stimulerande arbetsmiljö. Har du dokumenterad yrkeserfarenhet och är personen som kan samarbeta under stress samtidigt som du behåller fokus på arbetsuppgiften? Har du dessutom passion för yrket? Då kanske du är personen vi söker? Välkommen med din ansökan!
Företag: Restaurang Domtrappkällaren
Ort: Uppsala
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef / 1:e kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef / 1:e kock


Sök lediga jobb 1:e Kock

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se