1:e Kock jobb - alla lediga jobb
Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: 1:e Kock. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.Hittade inga lediga jobb på sökning: 1:e Kock. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:
- 1:e Kock till cateringproduktion- Stockholm
- 1:e Kock Solna- Solna
- 1:e kock till Mossleskolan- Värnamo
- Kock eller 1:e Kock- Borgholm
- 1:e kock sökes till spännande matkoncept m fokus på hållbarhet & ekologiskt- Stockholm
- 1:e kock- Gotland
- Kock eller 1:e Kock- Borgholm
- 1:e kock till Hemgården kök i Tyringe- Hässleholm
- Inspirerande Souschef/1:e Kock till fransk restaurang- Stockholm
- 1:e Kock till Marieskolan- Eslöv
- Ängavallen söker en erfaren 1:e kock, säsong- Vellinge
- 1:e Kock O'Learys Luleå- Luleå
- 1:e kock till Livgardet- Upplands-Bro
- 1:e kock- Älmhult
- 1:e Kock O'Learys Luleå- Luleå
- 1:e Kock till Marieskolan- Eslöv
- Vi söker en1:e kock till vårt härliga team på Elite Grand Hotel Gäv- Gävle
- 1:e kock- Stockholm
- 1:e kock sökes till spännande matkoncept m fokus på hållbarhet & ekologiskt- Stockholm
- 1:e kock- Älmhult
- 1:e Kock till Pressklubben & Duvel Café- Stockholm
- 1:e kock eller duktig kock- Södertälje
- Souschef/1:e kock till Viksjö Golfrestaurang- Järfälla
- 1:e Kock till cateringproduktion- Stockholm
- Inspirerande Souschef/1:e Kock till fransk restaurang- Stockholm
- Tingsryds kommun söker vikaierande 1:e kock till Konga Allhus- Tingsryd
- Nyskapande och engagerad 1:e kock sökes till F-9 skola i Eslöv- Eslöv
- Nyskapande och initiativrik 1:e kock sökes till Gymnasiet i Eslöv- Eslöv
Mer beskrivning
1:e Kock till cateringproduktionDu kommer att vara med att ansvara för den dagliga produktionen tillsammans med vår kökschef och även att vara delaktig i menyutveckling. Det här är för dig som uppskattar ett jobb med stor variation. Vi gör allt ifrån mackor och kaffe till trerätters & "fine dining" ibland med mat från världens alla hörn. Vi lägger stort fokus på kvalité, hållbarhet och nytänkande. Du kommer att jobba i vårt produktionskök med ett glatt gäng kockar och kallskänkor. Ibland jobbar vi också ute på event vilket innebär kontakt med gäster och vår härliga servispersonal. Du är en nyfiken, noggrann och positiv souschef/kock med god erfarenhet från branschen. Du har en bred grund att stå på och är både driven och målmedveten. Du står för hög kvalité och är yrkesskicklig. Vi tror att mat och smaker är ett stort intresse hos dig. Vi ser gärna att du jobbat med mat från världens alla hörn och är bekväm med att ha ett brett och varierande arbete. Du är inte rädd för att hugga i och du är en teamplayer. Tidigare erfarenhet av catering är meriterande och du får gärna ha körkort. Intervjuer sker löpande så sök direkt om tjänsten låter intressant! Elwing & Co. Catering är ett familjeföretag grundat 1991. Vi har ett väl etablerat varumärke och jobbar med mat, råvaror och service av hög kvalitet. Våra uppdrag innefattar catering och evenemang framför allt till företag. Vi finns på Anderstorpsvägen 20 i Solna, endast ett par minuters gångväg från Huvudsta Centrums tunnelbana. Vi driver sedan januari 2014 också Bar & Café Berwald på Berwaldhallen i Stockholm. Vi är f n 15 personer som arbetar heltid och har upp till 60 personer som arbetar extra åt oss då vi genomför beställningar och evenemang. Läs mer på www.elwingcatering.se www.cafeberwald.se
Företag: Elwing & Co Catering
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock till cateringproduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock till cateringproduktion
1:e Kock Solna
Sodexos Restaurang Jöns Jacob som är beläget på Karolinska Institutets område i Solna står inför nya spännande utmaningar till hösten 2018. Därför behöver vi en trevlig och glad 1:e Kock med köksmästarambitioner. Vi serverar luncher i vår restaurang, vi gör catering och utskick till både Karolinska Institutet, Solna Stad samt närliggande företag. Vi fyller varje dag upp våra 2 cafeer på området med härliga egentillverkade produkter. Av den anledningen ser vi att du har erfarenhet av catering, lunchservering och ett driv att utveckla våra cafeer. Du arbetar med 10 andra personer i verksamheten, där vi arbetar med vårt gemensama mål att: - Vi ska vara förstahandsvalet vad det gäller förtäring och service på området. Du behöver förutom din profession som kock kunna Svenska i tal och skrift, ha B Körkort samt ha datorvana. Du bör kunna börja på din nya arbetsplats den 1 september 2018. Som person är du en lagspelare, en god kommunikatör samt har en positiv inställning till det du företar dig. Du ser till helheten och hjälper andra att bli bättre. Vi erbjuder dig ett fritt arbete dagtid, med bra råvaror, trevliga kollegor och en möjlighet att utvecklas och gå vidare inom företaget . Att arbeta åt Sodexo är framför allt att få möjlighet att hjälpa andra människor i deras vardag och göra den bättre och samtidigt vilja arbeta i ett företag där intiativ till sociala och miljömässiga förbättringar premieras. Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo: ⢠Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande ⢠Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet ⢠Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan ⢠Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet ⢠Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete ⢠Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service ⢠Kollektivavtal ger trygghet Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 20 augusti 2018 Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services â service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Företag: Sodexo AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock Solna
1:e kock till Mossleskolan
Värnamo kommun är en kommun med stor tillväxtpotential bland annat tack vare ett strategiskt läge där E4:an korsar Rv27, med flera befintliga tågförbindelser och en kommande höghastighetsjärnväg. Vår vision lyder " Värnamo kommun - den mänskliga tillväxtkommunen, 40 000 invånare 2035". Kommunen vill växa genom att bygga framtiden på fyra kriterier: hållbarhet, attraktivitet, trygghet och tillväxt. Mångfald, entreprenörskap och starka nätverk utmärker kommunen och kommunens näringsliv. Värnamo kommuns verksamhet är uppdelad i tio förvaltningar. Antalet anställda är drygt 2 700 personer och kommunens årliga omsättning är cirka 2 miljarder kronor. Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Serviceförvaltningen har ansvar för all mat till skolor, förskolor och äldreboenden, en it- avdelning, den interna tryckeriverksamheten/internpost, en bemanningsenhet för vikarier och ett kontaktcenter. Välkommen att söka tjänsten som 1:e kock på Mossleskolan i Värnamo, Mossleskolan tillagar ca 400 portioner lunch som fördelas till skolrestaurangen, utskick till fyra stycken förskolor som transporteras varje dag. Köket serverar frukost och mellanmål till fritidsverksamheten, levererar livsmedel till förskolorna till deras frukost och mellanmål. Produktions och personal ansvarig i samråd med köksområdeschef. Matlagning, beställning av varor, disk, städ och övriga i kök förekommande arbetsuppgifter. Du skall ha goda kunskaper i Livsmedelshygien. Kockutbildning från restaurang/storhushållsutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig samt erfarenhet av storkök. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet, självständighet och personlig lämplighet. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.
Företag: Värnamo kommun
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock till Mossleskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock till Mossleskolan
Kock eller 1:e Kock
Vi söker ytterligare en kock som vill vara med och bygga upp vår nya restaurang i Byxelkrok. Restaurangen har ett fantastiskt läge med endast 15 meter till havet. Uteservering med ca 200 sittplatser och inre servering med drygt 100 sittplatser för ätande gäster + bar och lounge. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning & alltid sätter fokus på gästen och dess upplevelse. Vi arbetar i team, dag- resp kvällsskift. Vardagar & helger. Tjänsten avser säsongsanställning. Kravspec Erfarenhet krävs. Personliga egenskaper som vi värdesätter: - Noggrannhet, ordning och reda är för dig en självklarhet - Du skall gilla att jobba i service med högt tempo - Resultat och kvalitet ska vara viktigt för dig - Du är positiv och ärlig samt en inspirerande medarbetare - Du är intresserad av trender inom matlagning och vet vad olika målgrupper attraheras av. Byxelkroks Marina Sea Resort är ett lägenhetshotell i Byxelkrok på norra Öland. Vi har öppet från vår till höst. Anläggningen är vackert belägen på Ölands västra kust med fantastiska solnedgångar över Kalmarsund och Blå Jungfrun. Byxelkrok är en välbesökt och charmig turistort under sommarmånaderna. Norra Öland bjuder på en fantastisk natur och några av Sveriges bästa stränder. Restaurangen öppnade första gången 2008 men nu vill vi ändra koncept efter en renovering och söker personal som tillsammans med oss vill skapa en härlig oas för alla sommargäster. Du är välkommen att maila om du har frågor kring anställningen.
Företag: BYXELKROKS MARINA SEA RESORT
Ort: Borgholm
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kock eller 1:e Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock eller 1:e Kock
1:e kock sökes till spännande matkoncept m fokus på hållbarhet & ekologiskt
Som kock hos oss är du med och förbättrar och levererar vår mat och koncept ut till våra gäster. Däri ingår sedvanliga uppgifter som kock givetvis. Precis som vi tror vi att du har ett brinnande intresse för hållbarhet, miljö och/eller hälsa och skulle triggas av att jobba med projekt kopplat till det. Vi tror att du brinner för matlagning i stort. Väletablerade och erfarna Local Market Group kommer strax att lansera ett nytt koncept och varumärke (namnet är ännu inte officiellt). Fokus kommer vara att att möjliggöra för medarbetare som vill göra skillnad både på sin arbetsplats men även världen i stort. Detta är ett jobb för dig som vill ha mer än bara ett kockjobb och kunna göra skillnad på riktigt. Som 1:e kock kan du påverka och förfina vårt mat och koncept. För att uppnå vår vision om ett koncept och en restaurang där hållbarhet och miljö verkligen kan förbättras tror vi att allt börjar med er medarbetare. Som kock hos oss får du chans att jobba med en seriös och stor koncern i ryggen, leverera mat i högsta kvalité och få utvecklas med duktiga, drivna kollegor. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet, men framförallt brinner för den mat och den skillnad du kan göra genom att joina vårt team. Låter detta som något som attraherar dig? Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan via Cheffle.se idag!
Företag: Cheffle AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock sökes till spännande matkoncept m fokus på hållbarhet & ekologiskt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock sökes till spännande matkoncept m fokus på hållbarhet & ekologiskt
1:e kock
Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet. Avdelning måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser. Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice. Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, förskolan äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården. Strandgårdens kök är ett produktionskök för skola, förskola och äldreboende (Stuxgården) Skolan har ca 150 elever, förskolan har ca 40 barn (plus pedagoger). Äldreboendet har 3 avdelningar med ca 10 st. boende/avd. Till Strandgårdens kök söker vi en vikarie för vår 1:a kock som ska studera. ARBETSUPPGIFTER Utifrån direktiv och riktlinjer leda och fördela dagliga driften av planering, produktion, paketering, leverens och servering av mat och måltider med kvalitet. 1:e kocken ansvarar för att verksamheten arbetar på ett ekonomiskt och rationellt sätt utifrån gällande förutsättningar. Syftet med funktionen är att möjliggöra leverans till medborgare av mat och måltider med god kvalitet i form av säkra, näringsriktiga, varierade och hållbara måltider med tilltalande smak och presentation samt med en god service för trivsam miljö Detta innebär bland annat att: - Ansvara för den dagliga samordningen för planering, produktion, pack, leverans och servering och vid behov fördela det dagliga arbetet - Ansvarar för att beställning av råvaror och andra förbrukningsvaror till det egna produktionsköket och till de enheter som produktionsköket levererar måltider till görs enligt beslutade rutiner - Ansvarar för viss kund och brukarkontakt med hög service - Arbeta enligt uppdrag, beslutade rutiner och riktlinjer - Aktivt bidra till ständiga förbättringar och utveckling av hela måltidsprocessen så som service och kvalitet. - Följa regelverket, t ex tillse efterlevnaden av egenkontrollprogrammet, verksamhetssystem och maskininstruktioner. - Arbeta för arbetsrotation inom kök, köksområde och avdelning - Stödja enhetschef i uppföljning - Vara behjälplig vid vikarieanskaffning - Vid behov, på uppdrag av chef, delta i projekt och utvecklingsarbeten KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har en dokumenterad restaurangutbildning, 3-årigt gymnasium inriktning restaurang och måltidsservice eller KY-utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig. Då inriktningen är att öka ekologiskt, närproducerat och att mer lagas från grunden så är kunskaper om råvaror och dess användande i matlagning och olika matlagningsmetoder önskvärt. Kunskap om egenkontrollprogram, datorvana, ekonomi och specialkoster. Du är en person som kan se helheten och kan utveckla och inspirera arbetskamraterna för förbättring och utveckling av verksamheten. Körkort erfordras. ÖVRIGT Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår. Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.
Företag: Region Gotland, Köksområde 1
Ort: Gotland
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock
Kock eller 1:e Kock
Vi söker ytterligare en kock som vill vara med och bygga upp vår nya restaurang i Byxelkrok. Restaurangen har ett fantastiskt läge med endast 15 meter till havet. Uteservering med ca 200 sittplatser och inre servering med drygt 100 sittplatser för ätande gäster + bar och lounge. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning & alltid sätter fokus på gästen och dess upplevelse. Vi arbetar i team, dag- resp kvällsskift. Vardagar & helger. Tjänsten avser säsongsanställning. Kravspec Erfarenhet krävs. Personliga egenskaper som vi värdesätter: - Noggrannhet, ordning och reda är för dig en självklarhet - Du skall gilla att jobba i service med högt tempo - Resultat och kvalitet ska vara viktigt för dig - Du är positiv och ärlig samt en inspirerande medarbetare - Du är intresserad av trender inom matlagning och vet vad olika målgrupper attraheras av. Byxelkroks Marina Sea Resort är ett lägenhetshotell i Byxelkrok på norra Öland. Vi har öppet från vår till höst. Anläggningen är vackert belägen på Ölands västra kust med fantastiska solnedgångar över Kalmarsund och Blå Jungfrun. Byxelkrok är en välbesökt och charmig turistort under sommarmånaderna. Norra Öland bjuder på en fantastisk natur och några av Sveriges bästa stränder. Restaurangen öppnade första gången 2008 men nu vill vi ändra koncept efter en renovering och söker personal som tillsammans med oss vill skapa en härlig oas för alla sommargäster. Du är välkommen att maila om du har frågor kring anställningen.
Företag: BYXELKROKS MARINA SEA RESORT
Ort: Borgholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kock eller 1:e Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock eller 1:e Kock
1:e kock till Hemgården kök i Tyringe
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus. Vi söker en 1:e kock till Kostenheten inom Omsorgsförvaltningen med placering i Hemgården kök. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 85-100 %, önskad sysselsättningsgrad, med tillträde enligt överenskommelse. Köket tillagar dagligen ca 250 smakrika och omväxlande portioner per dag till äldreomsorgen. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta som 1:e kock och vara arbetsledare för ett arbetslag där ni tillsammans ansvarar för måltidskvalitén och hjälps åt med kvalificerad matlagning i köket. Du planerar, organiserar och leder det dagliga arbetet. I arbetsuppgifterna ingår beredning och tillagning av mat och måltider. Det ingår även att på ett säkert sätt kunna tillaga och hantera både konsistens- och specialkost. Du ska utföra administrativa uppgifter så som beställningar, fakturahantering, kostdatahantering. Du är en viktig del i kostenhetens utvecklingsarbete inom mat och måltider och du deltar vid kostombudsmöten och matsedelsplaneringar. Vidare ingår sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i kök/restaurang så som servering, egenkontroll, diskning, städning m.m. Du kommer att ha daglig kontakt med vårdpersonal, brukare, kollegor m.fl. då du förväntas vara en god ambassadör med servicekänsla av högsta prioritet för Kostenheten. Kvalifikationer: Du är kockutbildad, Restaurang- och storköksutbildning 3 år på gymnasienivå eller motsvarande, exempelvis vuxenutbildning. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet från restaurang eller storkök. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom restaurang- eller storköksbranschen, ex. arbetsledare eller köksmästarutbildning. Vi erbjuder ett utvecklande arbete till dig som har goda ledaregenskaper och stor social kompetens. Du är en engagerad och positiv person som har förmågan att entusiasmera dina medarbetare och finna lösningar. Du är kvalitetsmedveten, har ett genuint intresse för mat och människor samt vilja att ta till vara på de ekonomiska resurserna på bästa sätt. För att klara arbetet behöver du goda kunskaper i svenska, tal och skrift och datorkunskap är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Omsorgsförvaltningens huvuduppgifter är att ge omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Kostenheten behöver dig! Skicka in din ansökan redan idag! Du ska dela värderingar och förhållningssätt som beskrivs i vår medarbetar- och ledarpolicy, http://www.hassleholm.se/medarbetarpolicy. Fackliga företrädare för Kommunal nås via kommunens växel på tel 0451-26 70 00. Övriga lediga jobb och mer information om kommunen hittar du på kommunens hemsida www.hassleholm.se. Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag Vi undanber oss vänligt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser samt rekryteringsföretag.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock till Hemgården kök i Tyringe jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock till Hemgården kök i Tyringe
Inspirerande Souschef/1:e Kock till fransk restaurang
Vi på Restaurang Le Relais de La Gare behöver förstärka vårat kök med en souschef.. Vi söker en souschef som älskar mat och serviceyrket lika mycket som vi gör. Vi söker dig som är trygg i din professionella roll och vill vara del i ett team som ständigt förädlar och utvecklar vår produkt för att bli ännu bättre. Vi ser att du har - minst 3 års erfarenhet som ett liknande roll. - en känsla för detaljer - är ansvarstagande och noggrann - har en positiv grundinställning och lätt för att samarbeta - har en bra kvalitetsuppfattning I anslutning till Central Hotel hittar du La Gare, vår franska bistro. La Gare går under temat Un hommage à L´Entrecôte och har inspirerats av Paris som hyllar enkelheten i god mat och gott sällskap. La Gare är ett blygsamt krypin med en rätt och en sås, men med en skrytsam dessertlista. Central Hotel ingår i Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver enheter på 16 orter i Sverige och Danmark (Köpenhamn). Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Ronnum. Genom franchiseavtal med Rezidor Hotels driver Ligula även Park Inn-enheterna i Hammarby Sjöstad respektive Malmö. Koncernen har sedan 2015 fördubblat antalet hotell i sin verksamhet från 14 till 30 och expansionen fortsätter. Vi sysselsätter i dagsläget ca 700 anställda omräknat till heltid och omsätter ca 750 Mkr.
Företag: Central Hotel
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Inspirerande Souschef/1:e Kock till fransk restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inspirerande Souschef/1:e Kock till fransk restaurang
1:e Kock till Marieskolan
Eslöv växer! Detta skapar nya arbetstillfällen och möjligheter för dig och hela kommunen att utvecklas. Utifrån våra värdeord, engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans och målinriktat för nå vår vision om att vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. För Eslövs kommun är det viktigt att du som medarbetare är delaktig, trivs och utvecklas. Du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett utmärkt jobb. Det är då vi växer och skapar resultat tillsammans. Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner. Serviceförvaltningens verksamhetsidé är att leverera tjänster till kommunens förvaltningar för att stärka deras verksamheter. Förvaltningens uppdrag är att till självkostnad sälja tjänster inom områdena IT, fastighetsförvaltning med städservice, byggprojekt samt måltider till övriga förvaltningar inom kommunen. Utöver detta finns tolkförmedling, kontaktcenter och mat och elevtransporter. Våra framgångsfaktorer är attraktiv arbetsplats, service till kunderna, spetskompetens och den hållbara förvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Eslövs kommun har visionen att servera Skånes bästa måltider. Vill du vara med och arbeta mot denna vision? Vi lagar modern och hållbar mat som barn och elever gillar. Hållbarhet och miljö är viktigt för oss och vi är stolta över vår 7:e plats i ekomatsligan bland Sveriges kommuner. Som 1:e kock deltar du i kökets dagliga arbetsuppgifter där en del administration också ingår. Du leder matråd, deltar i gemensamma möten mm. Köket lagar ca 300 lunchportioner dagligen och dessa serveras på skolan samt skickas till två närliggande förskolor. Frukost och mellanmål serveras till eleverna på fritids. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som läst restaurang- och livsmedelsprogrammet eller motsvarande och har utbildning i egenkontroll och hygien. Du har datorvana och en vilja att lära dig de program vi använder. Erfarenhet från tillagning av specialkoster är ett krav. Du har kreativa idéer och kunskap kring matlagning, är serviceminded och gillar att ingå i ett arbetsteam. Du ska se det som en utmaning att du håller hög kvalitet på alla leveranser. ÖVRIGT I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/ Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693. Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Eslövs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Eslöv
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock till Marieskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock till Marieskolan
Ängavallen söker en erfaren 1:e kock, säsong
På Ängavallen är vi ekologiska föregångare på den svenska matscenen enligt White Guide: "Glada grisar och lyckliga kossor". Allt fler vill äta mat som är producerad med största möjliga omtanke om djur och natur. På Ängavallen kan medvetna matälskare bara sjunka ner i stolarna och njuta. Även vegetarianen får sig en stor smakupplevelse. Allt är uppfött, odlat och förädlat på gården. Här har familjen Nordström skapat något helt unikt. Ett ställe där allt är 100 % ekologiskt. Antal anställda: Kök och matsal 8 personer Ängavallen söker nu ytterligare en kock. Personen vi söker ska ha gedigen erfarenhet av matlagning med helst 5 års erfarenhet och vara självgående. Läs gärna mer om oss på www.angavallen.se.
Företag: ÄNGAVALLEN AB
Ort: Vellinge
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ängavallen söker en erfaren 1:e kock, säsong jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ängavallen söker en erfaren 1:e kock, säsong
1:e Kock O'Learys Luleå
SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney. Charmen med att jobba på en Flygplats är att ingen dag är den andra lik, vilket innebär att vi arbetar med stor flexibilitet och snabba beslut. Att skapa en välkomnande atmosfär och att överträffa våra gästers förväntan är våra ledstjärnor. Övergripande roll och arbetsuppgifter: På O´Learys arbetar du med ett glatt och engagerat team som tillagar ett antal utvalda typiskt amerikanska rätter t.ex. TexMex och Hamburgare. Du gör det där lilla extra för att våra gäster ska få attraktiva och kvalitativa produkter. Profil: Vi söker dig som vill möta nya utmaningar och arbeta i en föränderlig miljö. Du tycker om när det är högt tempo. Vidare är du målmedveten samt flexibel med mycket god samarbetsförmåga. Arbetet ställer stora krav på kommunikationsförmåga samt förmågan att ta egna initiativ. Du ser lösningar istället för problem. Ordning & Reda är en självklarhet för dig. För att passa i vårt team är du glad, ansvarsfull och har en stor portion humor. För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 1 års relevant erfarenhet och kunskap av de sysslor som bedrivs i ett restaurangkök. Du har god kunskap inom livsmedelshygien och är van vid att leda och fördela arbetet i köket. Det är meriteterande om du är gymnasial kock/ har restaurangutbildning, det är dock inte ett krav. Arbetet kräver att du både talar och läser svenska obehindrat. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Övrigt: Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort & tillgång till egen bil. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgonar, kvällar & helger. Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team. Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team? Vänta i så fall inte med att söka tjänsten då intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Luleå
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock O'Learys Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock O'Learys Luleå
1:e kock till Livgardet
Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission â Mat med mening â förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård. Vi skapar smakupplevelser Till vår militärrestaurang på Livgardet i Kungsängen söker vi dig som är "hungrig" på nya utmaningar.Du har goda kunskaper både i det varma som det kalla köket.Du tycker om att botanisera i nya trender och produkter. Tillsammans med oss och dem andra i teamet skapar Du dagligen nya smakupplevelser för våra gäster och kunder. Idag serverar vi dagligen ca 500 frukostar, luncher och middagar och vi ser en ökning då vi står för en allmän värnplikt. Vi har också omfattande representations luncher samt VIP- middagar med allt från 8 till 300 gäster.Livgardet har ofta besök av högre befälshavare samt utländska gäster. Vi behöver nu en ny 1:e kock då vår tidigare skall gå vidare till nya utmaningar. Du har stor passion för mat och dryck, allt som produceras håller en mycket god smak och kvalitet. För att trivas hos oss är Du flexibel, tycker om att jobba i team, Du kan och vill ta egna beslut i ett högt tempo. Vi söker Dig som: ⢠Är ordningsam, har hög arbetsmoral, god social kompetens, glatt humör och framförallt sätter Du servicen i fokus. ⢠Du kan planera och fördela arbete. ⢠Du tycker att förändringar är positivt och utmanande. ⢠Du brinner för ditt jobb och är uppdaterad och engagerad. ⢠Erfarenhet av catering och "fina" middagar. ⢠Förmåga att jobba självständigt och kan fatta egna beslut. ⢠Du har god hushållsekonomi och jobbar enligt de lagar och regler som finns inom restaurangbranchen. ⢠Du bör ha mins 3 års yrkeserfarenhet ⢠Du behärskar svenska i tal och skrift. ⢠Då vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkning och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten drivs inom militärt område. Vi vill att Du skall trivas hos oss och passa in i vårt gäng så stor vikt läggs vid din sociala kompetens och servicenivå.  Är Du redo? Asnök nu! För mer information är du välkommen att kontakta köksmästare Jan Broberg jan.broberg@fazer.com så återkopplar han. Intervjuver och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Fazer Food Services Sverige
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock till Livgardet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock till Livgardet
1:e kock
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. År 2017 blev vi valda till Årets tillväxtkommun i Sverige. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. På kostenheten arbetar ca 65 medarbetare i varierande åldrar. Vi finns i 26 kök runt om i Älmhults kommun. Vi är ett kreativt gäng som lagar mycket mat från grunden och har branschens bästa arbetstider. ARBETSUPPGIFTER Du leder arbetet i köket med ansvar för planering, inköp, tillagning av måltiderna, egenkontroll, rengöring och disk m.m. Du ansvarar även för ett bra samarbete i kontakt med elever, lärare, rektorer och anhöriga. KVALIFIKATIONER Du har: - restaurang och storköksutbildning eller annan utbildning och/eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig - kunskap om specialmat och goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll Det är meriterande om du har: - goda ledaregenskaper och några års erfarenhet som arbetsledare - erfarenhet av praktiskt arbete i storkök - kompetens och färdighet i att kunna planera praktiskt och administrativt arbete - datorvana När det gäller personliga egenskaper vill vi att du: - har god samarbetsförmåga, är kreativ och har förmåga att hitta lösningar samt driva och verkställa ideér - brinner för service och kvalité - har intresse för måltiden och stor talang i matlagning - gillar elever/gäster och ser ditt yrke som ett serviceyrke där det är viktigt att kunderna är nöjda - har ett flexibelt synsätt och ser det som stimulerande att arbeta i en organisation under kontinuerlig förändring - är engagerad i ditt arbete och är stresstålig Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! ÖVRIGT Här kan du läsa mer om vår värdegrund: http://www.almhult.se/vardegrund
Företag: Älmhults kommun, Tekniska förvaltningen
Ort: Älmhult
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock
1:e Kock O'Learys Luleå
SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney. Charmen med att jobba på en Flygplats är att ingen dag är den andra lik, vilket innebär att vi arbetar med stor flexibilitet och snabba beslut. Att skapa en välkomnande atmosfär och att överträffa våra gästers förväntan är våra ledstjärnor. Övergripande roll och arbetsuppgifter: På O´Learys arbetar du med ett glatt och engagerat team som tillagar ett antal utvalda typiskt amerikanska rätter t.ex. TexMex och Hamburgare. Du gör det där lilla extra för att våra gäster ska få attraktiva och kvalitativa produkter. Profil: Vi söker dig som vill möta nya utmaningar och arbeta i en föränderlig miljö. Du tycker om när det är högt tempo. Vidare är du målmedveten samt flexibel med mycket god samarbetsförmåga. Arbetet ställer stora krav på kommunikationsförmåga samt förmågan att ta egna initiativ. Du ser lösningar istället för problem. Ordning & Reda är en självklarhet för dig. För att passa i vårt team är du glad, ansvarsfull och har en stor portion humor. För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 1 års relevant erfarenhet och kunskap av de sysslor som bedrivs i ett restaurangkök. Du har god kunskap inom livsmedelshygien och är van vid att leda och fördela arbetet i köket. Det är meriteterande om du är gymnasial kock/ har restaurangutbildning, det är dock inte ett krav. Arbetet kräver att du både talar och läser svenska obehindrat. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i. Övrigt: Anställning i SSP innebär att arbeta inom säkerhetsklassat område vilket fordrar individuell säkerhetsprövning. Eftersom vi ska ta oss till och från jobbet på udda tider är det en stor fördel att ha körkort & tillgång till egen bil. Våra enheters öppettider följer flygtrafiken vilket innebär att 8-17 inte är vår arbetstid, arbetet innebär tidiga morgonar, kvällar & helger. Vi erbjuder anställning i en stor koncern med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakter. Inom Scandinavian Service Partner arbetar vi aktivt med internrekrytering och för rätt person finns det möjlighet till utveckling inom företaget. Du kommer att arbeta med ett glatt & engagerat team. Om du vill bli en del av vårt framgångsrika team? Vänta i så fall inte med att söka tjänsten då intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Scandinavian Service Partner
Ort: Luleå
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock O'Learys Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock O'Learys Luleå
1:e Kock till Marieskolan
Eslöv växer! Detta skapar nya arbetstillfällen och möjligheter för dig och hela kommunen att utvecklas. Utifrån våra värdeord, engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans och målinriktat för nå vår vision om att vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. För Eslövs kommun är det viktigt att du som medarbetare är delaktig, trivs och utvecklas. Du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett utmärkt jobb. Det är då vi växer och skapar resultat tillsammans. Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner. Serviceförvaltningens verksamhetsidé är att leverera tjänster till kommunens förvaltningar för att stärka deras verksamheter. Förvaltningens uppdrag är att till självkostnad sälja tjänster inom områdena IT, fastighetsförvaltning med städservice, byggprojekt samt måltider till övriga förvaltningar inom kommunen. Utöver detta finns tolkförmedling, kontaktcenter och mat och elevtransporter. Våra framgångsfaktorer är attraktiv arbetsplats, service till kunderna, spetskompetens och den hållbara förvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Eslövs kommun har en vision att servera Skånes bästa måltider. Vill du vara med och arbeta mot denna vision? Vi ska laga modern och hållbar mat som barn och elever gillar. Hållbarhet och miljö är viktigt för oss och vi är stolta över vår 7:e plats i ekomatsligan bland Sveriges kommuner. Som 1:e kock deltar du i kökets dagliga arbetsuppgifter där en del administration också ingår. Du leder matråd, deltar i gemensamma möten mm. Köket lagar ca 300 lunchportioner dagligen och dessa serveras på skolan samt skickas till två närliggande förskolor. Frukost och mellanmål serveras till eleverna på fritids. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som läst restaurang- och livsmedelsprogrammet eller motsvarande och har utbildning i egenkontroll och hygien. Du har datorvana och en vilja att lära dig de program vi använder. Erfarenhet från tillagning av specialkoster är ett krav. Du har kreativa idéer och kunskap kring matlagning, är serviceminded och gillar att ingå i ett arbetsteam. Du ska se det som en utmaning att du håller hög kvalitet på alla leveranser. ÖVRIGT I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/ Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693. Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Eslövs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Eslöv
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock till Marieskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock till Marieskolan
Vi söker en1:e kock till vårt härliga team på Elite Grand Hotel Gäv
Vi söker förstärkning till vårt härliga team i köket. Vi är ett kök som står för höga ambitioner och god servicekänsla. Vi är en liten grupp som värnar om varandra och sätter alltid god arbetsmiljö i första rummet. Här serveras klassisk mat i modern tappning och arbetet är mycket varierande. Vi söker dej med några års erfarenhet och som brinner för yrket. schemat är i skift varannan vecka dag och kväll För mer info om restaurangen www.grandsveranda.se
Företag: Elite Grand Hotel
Ort: Gävle
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en1:e kock till vårt härliga team på Elite Grand Hotel Gäv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en1:e kock till vårt härliga team på Elite Grand Hotel Gäv
1:e kock
Nordrest AB Driver Lunchrestaurangen på SAAB Technology i Järfälla. Här serveras ca 600-700 luncher/dag, ett café samt en betydande affärslunchverksamhet och cateringverksamhetTrivs du med att jobba operativt och känner du dig bekväm i rollen som en fantastisk matlagare? Då kan det här vara tjänsten för dig! 1:e Kock Vill du tillsammans med ett glatt gäng servera affärsluncher, catering i huset samt en högklassig buffélunch. Vi söker en 1:e Kock som känner engagemang, arbetsglädje och som sporras av utmaningar. Du har en del erfarenhet av råvarubeställningar samt meny planering men vill lära dig mer. En lagspelare som gillar att ge utmärkt service där gästkontakt sker dagligen samt att jobba med en hållbar produkt av hög kvalité. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Arbetstiderna är mestadels dagtid måndag-fredag. Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Nordrest
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock
1:e kock sökes till spännande matkoncept m fokus på hållbarhet & ekologiskt
Som kock hos oss är du med och förbättrar och levererar vår mat och koncept ut till våra gäster. Däri ingår sedvanliga uppgifter som kock givetvis. Precis som vi tror vi att du har ett brinnande intresse för hållbarhet, miljö och/eller hälsa och skulle triggas av att jobba med projekt kopplat till det. Vi tror att du brinner för matlagning i stort. Väletablerade och erfarna Local Market Group kommer strax att lansera ett nytt koncept och varumärke (namnet är ännu inte officiellt). Fokus kommer vara att att möjliggöra för medarbetare som vill göra skillnad både på sin arbetsplats men även världen i stort. Detta är ett jobb för dig som vill ha mer än bara ett kockjobb och kunna göra skillnad på riktigt. Som 1:e kock kan du påverka och förfina vårt mat och koncept. För att uppnå vår vision om ett koncept och en restaurang där hållbarhet och miljö verkligen kan förbättras tror vi att allt börjar med er medarbetare. Som kock hos oss får du chans att jobba med en seriös och stor koncern i ryggen, leverera mat i högsta kvalité och få utvecklas med duktiga, drivna kollegor. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet, men framförallt brinner för den mat och den skillnad du kan göra genom att joina vårt team. Låter detta som något som attraherar dig? Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan via Cheffle.se idag!
Företag: Cheffle AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock sökes till spännande matkoncept m fokus på hållbarhet & ekologiskt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock sökes till spännande matkoncept m fokus på hållbarhet & ekologiskt
1:e kock
Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. År 2017 blev vi valda till Årets tillväxtkommun i Sverige. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla. På kostenheten arbetar ca 65 medarbetare i varierande åldrar. Vi finns i 26 kök runt om i Älmhults kommun. Vi är ett kreativt gäng som lagar mycket mat från grunden och har branschens bästa arbetstider. ARBETSUPPGIFTER Du leder arbetet i köket med ansvar för planering, inköp, tillagning av måltiderna, egenkontroll, rengöring och disk m.m. Du ansvarar även för ett bra samarbete i kontakt med elever, lärare, rektorer och anhöriga. KVALIFIKATIONER Du ska ha: - restaurang och storköksutbildning eller annan utbildning och/eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig - kunskap om specialmat och goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll Det är meriterande om du har: - goda ledaregenskaper och några års erfarenhet som arbetsledare - erfarenhet av praktiskt arbete i storkök - kompetens och färdighet i att kunna planera praktiskt och administrativt arbete - datorvana När det gäller personliga egenskaper vill vi att du: - har god samarbetsförmåga, är kreativ och har förmåga att hitta lösningar samt driva och verkställa ideér - brinner för service och kvalité - har intresse för måltiden och stor talang i matlagning - gillar elever/gäster och ser ditt yrke som ett serviceyrke där det är viktigt att kunderna är nöjda - har ett flexibelt synsätt och ser det som stimulerande att arbeta i en organisation under kontinuerlig förändring - är engagerad i ditt arbete och är stresstålig Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! ÖVRIGT Här kan du läsa mer om vår värdegrund: http://www.almhult.se/vardegrund
Företag: Älmhults kommun, Tekniska förvaltningen
Ort: Älmhult
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock
1:e Kock till Pressklubben & Duvel Café
Vi söker en 1:e kock till Pressklubben & Duvel Café. Du skall ha matintresse och vilja utvecklas. Du skall kunna hantera stress samtidigt som du sätter våra gäster i fokus. Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd. Du skall ha matintresse och vilja utvecklas. Du skall kunna hantera stress samtidigt som du sätter våra gäster i fokus. Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd. Du ska ha minst 3 årig yrkeserfarenhet. Möjligheter till vidareutbildning. Tjänsten omfattare Pressklubben & Duvel Café. På Pressklubben har vi hämtat inspiration av de europeiska ölländernas matkulturer. Belgiskt, tyskt och brittiskt möter svenska klassiker. Vi utforskar olika recept med belgisk öl integrerad i maten och som alltid följer vår meny den rådande säsongen med nya smaker. Vi presenterar en matupplevelse med förstklassiga råvaror. Allt inramat av vårt enorma utbud av belgiskt öl, samt viner från den gamla världen. På Duvel Café serverar vi det bästa från de europeiska köken med dess matkulturer och mattraditioner. Det omfattar en rad kulinariska rätter med det bästa från hela kontinenten. Dessa matkreationer är komponerade med råvaror från hela Europas digra skafferi. Historiskt sett har det svenska köket varit mycket öppet för främmande matinfluenser och smaker vilket vi tagit fasta på när vi bjuder till bords.
Företag: Internationella Pressklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock till Pressklubben & Duvel Café jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock till Pressklubben & Duvel Café
1:e kock eller duktig kock
För att stärka vårt kockteam söker Matmästarna en engagerad kock som vill vara med och utveckla vår växande verksamhet ytterligare. Vi söker dig som är utbildad kock, driftig, engagerad och brinner för mat. Du ska kunna laga god och näringsrik mat, ha fin känsla för service och gilla gästkontakt. Du ska också kunna det svenska köket och vara intresserad av klimatsmart vegetarisk mat. Hos oss är tempot högt. För att lyckas i tjänsten behöver du vara flexibel och kunna ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan arbeta i grupp och bidra till vårt team. Därför lägger vi stor vikt även vid dina personliga egenskaper. Glatt humör är någonting vi uppskattar alldeles extra. I vår verksamhet ansvarar 1:e kocken för att, tillsammans med kökschefen, styra och lägga upp arbetet i köket samt att beställa de varor som behövs i verksamheten. Självklart kommer du även att vara med i produktionen av vår goda mat! Som gengäld kommer du att ingå i ett trevligt team på ett bra företag. Hos oss trivs många länge. Arbetstiden är huvudsakligen dagtid (kl 7-16), måndag till fredag. Visst helgarbete förekommer. Tjänsten finns i Södertälje. Det är meriterande om du har erfarenhet av cateringsverksamhet. Vi söker dig som är utbildad kock, driftig, engagerad och brinner för mat. Du ska kunna laga god och näringsrik mat, ha fin känsla för service och gilla gästkontakt. Du ska också kunna det svenska köket och vara intresserad av klimatsmart vegetarisk mat. Hos oss är tempot högt. För att lyckas i tjänsten behöver du vara flexibel och kunna ta egna initiativ. Det är viktigt att du kan arbeta i grupp och bidra till vårt team. Därför lägger vi stor vikt även vid dina personliga egenskaper. Glatt humör är någonting vi uppskattar alldeles extra. Det är meriterande om du har erfarenhet av cateringsverksamhet. Du bör ha minst 2 års yrkeserfarenhet. Körkort är ett krav. Flytande i svenska språket är ett måste. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse. Då vi kallar till intervju löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Matmästarna driver Volkswagen Groups populära lunchrestaurang i Södertälje där ca 700 portioner mat tillagas dagligen både för servering i matsalen och för levereras. Vi serverar även frukost och affärsluncher. Därutöver har vi en ständigt växande catering- och konferensverksamhet och ett eget take away-koncept.
Företag: Matmästarna
Ort: Södertälje
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e kock eller duktig kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e kock eller duktig kock
Souschef/1:e kock till Viksjö Golfrestaurang
Som Souschef/1:e kock är du kökschefens högra hand. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner. Vid kökschefens frånvaro leder och fördelar du arbetet. Ditt arbete är driftorienterat vilket kräver att du är kreativ och har stor passion för mat. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö. Du kommer att få ett arbete i en restaurang med högt tempo och fartfylld miljö! Tillträde omgående! Vi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du har lätt för att samarbeta och hög initiativförmåga. Tillträde omgående! Golfrestaurangen med sin fantastiska miljö är belägen på Viksjö Golfklubb, en av Stockholms mesta attraktiva golfanläggningar i Järfälla kommun med goda kommunikationsmöjligheter. Här serveras dagens lunch, bistromat samt a la carte menyer alla dagar i veckan. Under golfsäsong har vi även en kiosk med brett utbud och även företagsgolf och andra festarrangemang. När golfsäsongen inte är igång har vi dagens lunch, bruncher, konferenser och julbord och vi är på ständig jakt efter utveckling och nya utmaningar.
Företag: Viksjö Golfklubb
Ort: Järfälla
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef/1:e kock till Viksjö Golfrestaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef/1:e kock till Viksjö Golfrestaurang
1:e Kock till cateringproduktion
Du kommer att vara med att ansvara för den dagliga produktionen tillsammans med vår kökschef och även att vara delaktig i menyutveckling. Det här är för dig som uppskattar ett jobb med stor variation. Vi gör allt ifrån mackor och kaffe till trerätters & "fine dining" ibland med mat från världens alla hörn. Vi lägger stort fokus på kvalité, hållbarhet och nytänkande. Du kommer att jobba i vårt produktionskök med ett glatt gäng kockar och kallskänkor. Ibland jobbar vi också ute på event vilket innebär kontakt med gäster och vår härliga servispersonal. Du är en nyfiken, noggrann och positiv 1:e kock/ souschef med god erfarenhet från branschen. Du har en bred grund att stå på och är både driven och målmedveten. Du står för hög kvalité och är yrkesskicklig. Vi tror att mat och smaker är ett stort intresse hos dig. Vi ser gärna att du jobbat med mat från världens alla hörn och är bekväm med att ha ett brett och varierande arbete. Du är inte rädd för att hugga i och du är en teamplayer. Tidigare erfarenhet av catering är meriterande och du får gärna ha körkort. Intervjuer sker löpande så sök direkt om tjänsten låter intressant! Elwing & Co. Catering är ett familjeföretag grundat 1991. Vi har ett väl etablerat varumärke och jobbar med mat, råvaror och service av hög kvalitet. Våra uppdrag innefattar catering och evenemang framför allt till företag. Vi finns på Anderstorpsvägen 20 i Solna, endast ett par minuters gångväg från Huvudsta Centrums tunnelbana. Vi driver sedan januari 2014 också Bar & Café Berwald på Berwaldhallen i Stockholm. Vi är f n 15 personer som arbetar heltid och har upp till 60 personer som arbetar extra åt oss då vi genomför beställningar och evenemang. Läs mer på www.elwingcatering.se www.cafeberwald.se
Företag: Elwing & Co Catering
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Kock till cateringproduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Kock till cateringproduktion
Inspirerande Souschef/1:e Kock till fransk restaurang
Vi på Restaurang Le Relais de La Gare behöver förstärka vårat kök med en souschef.. Vi söker en souschef som älskar mat och serviceyrket lika mycket som vi gör. Vi söker dig som är trygg i din professionella roll och vill vara del i ett team som ständigt förädlar och utvecklar vår produkt för att bli ännu bättre. Vi ser att du har - minst 3 års erfarenhet som ett liknande roll. - en känsla för detaljer - är ansvarstagande och noggrann - har en positiv grundinställning och lätt för att samarbeta - har en bra kvalitetsuppfattning I anslutning till Central Hotel hittar du La Gare, vår franska bistro. La Gare går under temat Un hommage à L´Entrecôte och har inspirerats av Paris som hyllar enkelheten i god mat och gott sällskap. La Gare är ett blygsamt krypin med en rätt och en sås, men med en skrytsam dessertlista. Central Hotel ingår i Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt som äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver enheter på 16 orter i Sverige och Danmark (Köpenhamn). Hotellverksamheten bedrivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Ronnum. Genom franchiseavtal med Rezidor Hotels driver Ligula även Park Inn-enheterna i Hammarby Sjöstad respektive Malmö. Koncernen har sedan 2015 fördubblat antalet hotell i sin verksamhet från 14 till 30 och expansionen fortsätter. Vi sysselsätter i dagsläget ca 700 anställda omräknat till heltid och omsätter ca 750 Mkr.
Företag: Central Hotel
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-04
Sök fler jobb liknande: lediga Inspirerande Souschef/1:e Kock till fransk restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inspirerande Souschef/1:e Kock till fransk restaurang
Tingsryds kommun söker vikaierande 1:e kock till Konga Allhus
Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb. Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete. Vi är en mindre kommun med korta beslutsvägar med större möjlighet för medarbetarna att påverka sin arbetssituation. Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss? ARBETSUPPGIFTER Tingsryds kommun söker nu en vikarierande förstekock till köket på Konga Allhus. Allhuset i Konga har ett tillagningskök och lagar alla måltider till de boende samt luncher till hemmaboende, liksom måltider till elever på skolan i Konga samt barnen på förskolan. Här arbetar du i ett arbetslag på sex personer med arbetsledning, matlagning och andra förekommande arbetsuppgifter i kök. Tjänsten innefattar delegerat ansvar för bemanning, inköp, budget, ekonomi och kvalité. Måltidsservice finns på sju orter med åtta tillagningskök och några mottagningskök, vi sätter höga mål för kvalité med bra råvaror, mycket egen tillagning gärna på färska, lokala och ekologiska råvaror. Vi arbetar med ständig kompetensutveckling, förbättrad service och vi deltar alla i ansvar och utvecklingsarbete. Är detta något för dig? KVALIFIKATIONER Restaurang- och storhushållsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter som bedöms likvärdiga. Social kompetens och en positiv attityd till medarbetare och matgäster är mycket viktiga egenskaper. Vi värderar tidigare erfarenhet av arbetsledning. Vi ser även att du är stresstålig, kreativ, flexibel och ansvarsfull samt har ett genuint intresse för offentliga måltider. God datorvana är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativa system inom offentlig verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid. Välkommen med din ansökan!
Företag: Tingsryds kommun, Teknisk avdelning
Ort: Tingsryd
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Tingsryds kommun söker vikaierande 1:e kock till Konga Allhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tingsryds kommun söker vikaierande 1:e kock till Konga Allhus
Nyskapande och engagerad 1:e kock sökes till F-9 skola i Eslöv
Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. Serviceförvaltningens verksamhetsidé är att leverera tjänster till kommunens förvaltningar för att stärka deras verksamheter. Förvaltningens uppdrag är att till självkostnad sälja tjänster inom områdena IT, fastighetsförvaltning med städservice, byggprojekt samt måltider till övriga förvaltningar inom kommunen. Utöver detta finns tolkförmedling, kontaktcenter och mat och elevtransporter. Våra framgångsfaktorer är attraktiv arbetsplats, service till kunderna, spetskompetens och den hållbara förvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Eslövs kommun har visionen att servera Skånes bästa måltider. Vill du vara med och förverkliga vår vision? Nu söker vi en kock och teamledare till en av våra skolresturanger där vi lagar modern och hållbar mat som barn och elever gillar. Är du bra på att sprida engagemang, inspirera och agera problemlösare? Då kan du vara den vi letar efter. Miljö och hållbarhet är också viktigt för oss och där är du en nyckelspelare. Just nu ligger vi sjua i ekomatsligan bland Sveriges kommuner, vilket vi är väldigt stolta över. Hos oss får du arbeta med kreativ matlagning, driva utvecklingsprojekt och delta i gemensamma möten. Du arbetar tillsammans med våra måltidsutvecklare med att utveckla verksamheten och skapa riktigt bra mat till våra elever. Köket lagar ca 500 lunchportioner dagligen som både serveras på skolan och levereras till närliggande förskolor. Frukost och mellanmål serveras också dagligen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är kock eller motsvarande och har kunskaper om egenkontroll och hygien. Du är initiativrik och brinner för att laga god och modern mat. Vi lagar flertalet specialkoster varje dag så erfarenheter från detta är ett krav. Du är utåtriktad, skapar goda kontaktytor och goda relationer med kunder och gäster. Du har datorvana och en vilja att lära dig de program vi använder. ÖVRIGT I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/ Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693. Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Eslövs kommun, Service och teknik Måltid
Ort: Eslöv
Publicerad : 01-11
Sök fler jobb liknande: lediga Nyskapande och engagerad 1:e kock sökes till F-9 skola i Eslöv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyskapande och engagerad 1:e kock sökes till F-9 skola i Eslöv
Nyskapande och initiativrik 1:e kock sökes till Gymnasiet i Eslöv
Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. Serviceförvaltningens verksamhetsidé är att leverera tjänster till kommunens förvaltningar för att stärka deras verksamheter. Förvaltningens uppdrag är att till självkostnad sälja tjänster inom områdena IT, fastighetsförvaltning med städservice, byggprojekt samt måltider till övriga förvaltningar inom kommunen. Utöver detta finns tolkförmedling, kontaktcenter och mat och elevtransporter. Våra framgångsfaktorer är attraktiv arbetsplats, service till kunderna, spetskompetens och den hållbara förvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta i ett helt nytt restaurangkök med att erbjuda Skånes bästa skolmåltider? Då är det dig vi söker. Till Eslövs nya gymnasieskola söker vi nu en nyskapande och initiativrik kock och teamledare som vill leda ett nytt team där hållbarhet och miljö ligger i fokus och där skolrestaurangen är en del av en attraktiv gymnasieskola. Idag ligger vi på sjundeplats i ekomatsligan och vår vision är att servera Skånes bästa måltider. I denna roll leder du personalen i ditt team med inspiration och energi mot denna vision. Du arbetar med kreativ matlagning, driver utvecklingsprojekt, hanterar administrativa uppgifter samt deltar i gemensamma möten. Du är med och utvecklar restaurangens koncept och planerar dagens meny i tätt samarbete med våra måltidsutvecklare. Dagligen samarbetar du och teamet med intilliggande restaurangprogrammets lärare och elever. Vårt nya kök lagar ca 500 portioner dagligen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är kock eller motsvarande och har kunskaper om egenkontroll och hygien. Du är initiativrik och brinner för att laga god och modern mat. Vi lagar flertalet specialkoster varje dag så erfarenheter från detta är ett krav. Du är utåtriktad, skapar goda kontaktytor och goda relationer med kunder och gäster. Du har datorvana och en vilja att lära dig de program vi använder. ÖVRIGT I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/ Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693. Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Eslövs kommun, Service och teknik Måltid
Ort: Eslöv
Publicerad : 01-11
Sök fler jobb liknande: lediga Nyskapande och initiativrik 1:e kock sökes till Gymnasiet i Eslöv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyskapande och initiativrik 1:e kock sökes till Gymnasiet i Eslöv
Söka jobb tips