2 Behandlingsassistenter 100 % jobb - lediga jobb

2 Behandlingsassistenter 100 % jobb 2 Behandlingsassistenter 100 % jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: 2 Behandlingsassistenter 100 %. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: 2 Behandlingsassistenter 100 %. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. 2 Behandlingsassistenter 100 %- Orust

  2. 2 Behandlingsassistenter 100 %- Orust


Mer beskrivning

2 Behandlingsassistenter 100 %
Placering Kommunens boende för ensamkommande flyktingbarn, Andromeda/Villan.   Arbetsuppgifter Arbetet innebär att du kommer att fungera som kontaktperson för ett eller flera barn och att vara behjälplig med upprättande av genomförandeplan samt aktivt arbeta för genomförandet av denna. Handleda i hemkunskap, läxläsning samt ADL-träning. Du kommer att tillsammans med övrig personal planera och genomföra fritidsaktiviteter för barnen. Arbetet innebär ett nära samarbete med övrig socialtjänst och skola. Kvalifikationer För att du ska klara av detta arbete är det ett krav att du har högskoleutbildning med inriktning fritidsledare, fritidspedagog, socialpedagog eller motsvarande. Erfarenhet av arbete på barn- eller ungdomsinstitution samt god kännedom om barns och ungdomars reaktioner i utsatta situationer är önskvärt. Du ska ha god samarbetsförmåga, goda kunskaper i svenska och engelska. Andra språkkunskaper samt erfarenhet av och förståelse för andra kulturer är meriterande. Kommunen strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden.   Körkort B-körkort är ett krav   Arbetstid/Varaktighet 100 % tillsvidare anställning Tillträdesdag Enligt överenskommelse   Övriga upplysningar lämnas av Föreståndare Christina Maliqi, 0304-33 40 83 Verksamhetschef Berit Sunnerö 0304-33 43 41 Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. I ansökan anger Du referensnummer KS 2013:1361
Företag: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde omsorg
Ort: Orust
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Behandlingsassistenter 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Behandlingsassistenter 100 %

2 Behandlingsassistenter 100 %
Referensnummer KS 2015:688 Placering Boende för ensamkommande barn och unga, Andromeda/Cassiopeja.   Arbetsuppgifter Arbetet innebär att du kommer att fungera som kontaktperson för ett eller flera barn och att vara behjälplig med upprättande av genomförandeplan samt aktivt arbeta för genomförandet av denna. Handleda i hemkunskap, läxläsning samt ADL-träning. Du kommer att tillsammans med övrig personal planera och genomföra fritidsaktiviteter för barnen. Arbetet innebär ett nära samarbete med övrig socialtjänst och skola. Kvalifikationer För att du ska klara av detta arbete är det ett krav att du har högskoleutbildning med inriktning fritidsledare, fritidspedagog, socialpedagog eller motsvarande. Erfarenhet av arbete på barn eller ungdomsinstitution samt god kännedom om barns och ungdomars reaktioner i utsatta situationer är ett krav . Du ska ha god samarbetsförmåga, goda kunskaper i svenska och engelska. Andra språkkunskaper samt erfarenhet av och förståelse för andra kulturer är meriterande. Kommunen strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden.   Körkort B-körkort är ett krav.   Arbetstid/Varaktighet 100 % tillsvidare anställning Tillträdesdag Enligt överenskommelse   Övriga upplysningar Orust kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: ORUST KOMMUN, Förvaltningsområde omsorg
Ort: Orust
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Behandlingsassistenter 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Behandlingsassistenter 100 %


Sök lediga jobb 2 Behandlingsassistenter 100 %

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se