2Complete söker Fleet administratör till Volkswagen Finans jobb

2Complete söker Fleet administratör till Volkswagen Finans jobb 2Complete söker Fleet administratör till Volkswagen Finans jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: 2Complete söker Fleet administratör till Volkswagen Finans. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: 2Complete söker Fleet administratör till Volkswagen Finans. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. 2Complete söker Fleet administratör till Volkswagen Finans- Södertälje


Mer beskrivning

2Complete söker Fleet administratör till Volkswagen Finans
Om 2Complete Auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012 2Complete är bemannings- och rekryteringsföretaget vars mål och vision är ett närmare och personligare samarbete med våra kunder och anställda. Vi vill lära känna Dig, och genom den relationen arbeta mot det mål som passar Dig bäst. Om företaget Volkswagen Finans Sverige AB (publ) är ett helägt dotterbolag till Europas ledande aktör inom fordonsfinansiering; Volkswagen Financial Services AG. Vi har i dagsläget över 100 000 kontrakt i vår portfölj. Vår affärsidé är att ”vi ska erbjuda konkurrenskraftig finansiering och tillhörande tjänster för att skapa förutsättningar för återförsäljare inom Volkswagen-gruppen att sälja fler bilar”. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta på en avdelning som befinner sig i en stor utvecklingsfas och som nu skall expandera. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå i hantering av inkommande fakturor, kostnader och utlägg, drivmedelskort/transaktioner. Du kommer även att placera och bokföra inbetalningar samt arbeta med avstämningar och hantera kontaken mot kunder som använder sig av en vagnparks lösning. Din profil För att klara detta på allra bästa sätt så ser vi gärna att du är en noggrann och strukturerad person. Det är även viktigt att du kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Denna tjänst kommer att kräva ett förutbyggande arbete. Det är därför viktigt att du arbetar proaktivt och att du är naturligt lösningsorienterad. Då arbetet innehåller en hel del ekonomi så ser vi gärna att du har kunskap och arbetslivserfarenhet av ekonomi/redovisningsrelaterade arbetsuppgifter samt administration. Du har intresse för datasystem och systemutveckling, då du delvis kommer arbeta med implementation av system hos kund. Då du kommer att ha mycket kundkontakt lägger man stor vikt vid din kommunikationsförmåga. Tidigare arbetslivserfarenhet inom biladministration och arbete med fleetadministration är meriterande. Tjänsten är placerad i Södertälje. Känns detta som är något som passar in på dig? Ansök då redan idag. Vi håller intervjuer löpande. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: 2 Complete
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga 2Complete söker Fleet administratör till Volkswagen Finans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2Complete söker Fleet administratör till Volkswagen Finans


Sök lediga jobb 2Complete söker Fleet administratör till Volkswagen Finans

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se