2complete söker driven ekonomistudent på deltid till Volkswagen

2complete söker driven ekonomistudent på deltid till Volkswagen jobb 2complete söker driven ekonomistudent på deltid till Volkswagen

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: 2complete söker driven ekonomistudent på deltid till Volkswagen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: 2complete söker driven ekonomistudent på deltid till Volkswagen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. 2complete söker driven ekonomistudent på deltid till Volkswagen- Södertälje


Mer beskrivning

2complete söker driven ekonomistudent på deltid till Volkswagen
Om 2Complete Denna tjänst är ett uppdrag via Rekryterings- och Bemanningsföretaget 2Complete. Auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012 2complete är bemannings- och rekryteringsföretaget vars mål och vision är ett närmare och personligare samarbete med våra kunder och anställda. Vi vill lära känna Dig, och genom den relationen arbeta mot det mål som passar Dig bäst. Om företaget Volkswagen Finans Sverige AB erbjuder finansiering och tillhörande tjänster för att skapa förutsättningar för återförsäljare inom Volkswagen-gruppen att sälja fler bilar. Vi erbjuder bland annat kundfinansiering i form av leasing eller lån, serviceavtal, försäkring, personalbil och hantering/administration av bilpark med mera. Vi erbjuder även finansieringslösningar specifikt för återförsäljarnas verksamhet. Bolaget står under Finansinspektionens tillsyn. Volkswagen Finans Sverige är ett helägt dotterbolag till Volkswagen Financial Services AG, Tyskland som i sin tur är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG, Tyskland. Dina arbetsuppgifter 2complete söker för framtida uppdrag en serviceinriktad Ekonomiassistent. Som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av kund- och leverantörsreskontra, fakturahantering, avstämningar och löpande bokföring. Beroende på kundens behov kan det även förekomma avstämningar, delaktighet i bokslutsarbete och utredningar. Din profil Som person är du serviceinriktad, flexibel och prestigelös. Du ställer höga krav på ordning och struktur. Du är en engagerad och självständig person med starkt driv. För rollen som ekonomiassistent söker vi i första hand dig som gör en högskoleutbildning inom ekonomi eller har annat deltidsjobb. Du ska ha minst två års erfarenhet av ekonomistudier eller liknande arbete. Du bör ha mycket goda kunskaper i Excel samt goda kunskaper i ett eller flera ekonomisystem. Vi arbetar löpande med urvalet, så välkommen att söka redan idag Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: 2 Complete
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga 2complete söker driven ekonomistudent på deltid till Volkswagen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2complete söker driven ekonomistudent på deltid till Volkswagen


Sök lediga jobb 2complete söker driven ekonomistudent på deltid till Volkswagen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se