5MONKEYS AGENCY AB jobb - lediga jobb

5MONKEYS AGENCY AB jobb 5MONKEYS AGENCY AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: 5MONKEYS AGENCY AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: 5MONKEYS AGENCY AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Extrajobb: Python/Django-utvecklare- Stockholm

 2. Extrajobb: HTML/HTML5/CSS-utvecklare- Stockholm

 3. Heltid: CSS/HTML5-utvecklare- Stockholm

 4. RoR-utvecklare som vill lära sig Django- Stockholm

 5. Grails-utvecklare som vill lära sig Django- Stockholm

 6. Heltid: CSS/HTML5-utvecklare- Stockholm

 7. PHP-utvecklare som vill lära sig Django- Stockholm

 8. Django-utvecklare som gillar open source- Stockholm

 9. CoffeeScript/Backbone-utvecklare- Stockholm

 10. Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans)- Ospecificerad arbetsort

 11. Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss!- Stockholm

 12. Extrajobb: Python/Django-utvecklare- Stockholm

 13. CoffeeScript/Backbone-utvecklare- Stockholm

 14. Django-utvecklare som gillar open source- Stockholm

 15. Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans)- Ospecificerad arbetsort

 16. Pythonista med intresse för Django- Stockholm

 17. Extrajobb: Python/Django-utvecklare- Stockholm

 18. Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper- Stockholm

 19. Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper- Stockholm

 20. Pythonista med intresse för Django- Stockholm

 21. Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper- Stockholm

 22. Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss!- Stockholm

 23. Extrajobb: Python/Django-utvecklare- Stockholm

 24. Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans)- Ospecificerad arbetsort

 25. Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper- Stockholm

 26. CoffeeScript/Backbone-utvecklare- Stockholm

 27. Django-utvecklare som gillar open source- Stockholm

 28. Pythonista med intresse för Django- Stockholm

 29. Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss!- Stockholm

 30. Extrajobb: Python/Django-utvecklare- Stockholm

 31. Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans)- Ospecificerad arbetsort

 32. Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper- Stockholm

 33. CoffeeScript/Backbone-utvecklare- Stockholm

 34. Pythonista med intresse för Django- Stockholm

 35. Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss!- Stockholm

 36. Extrajobb: Python/Django-utvecklare- Stockholm

 37. Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans)- Ospecificerad arbetsort

 38. Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper- Stockholm

 39. CoffeeScript/Backbone-utvecklare- Stockholm

 40. Django-utvecklare som gillar open source- Stockholm


Mer beskrivning

Extrajobb: Python/Django-utvecklare
Vi söker dig som studerar till systemutvecklare/programmerare och som är intresserad av att jobba som Python-utvecklare deltid i Django-projekt parallellt med din utbildning. Du kommer att få mycket bra handledning av erfarna konsulter som guidar dig rätt. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Arbetstiderna kan anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Utöver ett mycket stort intresse för både Python och Django är det en stort plus om du även har erfarenhet av: * Celery * django-treebeard * DjDT (Django Debug Toolbar) * Haystack Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Eclipse * jQuery * Linux * Memcached * MySQL * SCM-verktyg (såsom git, svn och trac) 5monkeys Agency AB är en snabbväxande webbproduktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Python/Django-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Python/Django-utvecklare

Extrajobb: HTML/HTML5/CSS-utvecklare
Vi söker en noggrann och skicklig frontendutvecklare som är intresserad av att jobba i ett antal större webbprojekt på deltid. Om du studerar så kan arbetstiderna anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning som fungerar för dig! Ditt arbete kommer att bestå i att på ett noggrant och standardenligt sätt översätta färdiga Photoshop-mallar till motsvarande semantisk HTML/HTML5 med tillhörande CSS. Vi tror att du som person är mycket noggrann, effektiv och sätter ett stort värde i att lämna över läsbar, strukturerad och cross-browser-kompatibel CSS som dessutom är pixelperfekt jämfört med de Photoshop-mallarna du arbetar utifrån. Vi gillar effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om du utöver XHTML och CSS även har erfarenhet av: * JavaScript i allmänhet och unobtrusive JavaScript i synnerhet * jQuery - goda jQuery-kunskaper är ett mycket stort plus! Meriterande är även om du har erfarenhet av Balsamiq Mockups eller liknande verktyg för framtagning av klickbara prototyper. Ansökningar mottages per e-post (jobb@5monkeys.se). Utöver CV är det mycket viktigt att du även skickar med en länk till ett eller flera arbetsprover där dina HTML/CSS-kunskaper framgår tydligt. 5monkeys Agency AB är en snabbväxande digital produktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: HTML/HTML5/CSS-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: HTML/HTML5/CSS-utvecklare

Heltid: CSS/HTML5-utvecklare
Vi söker en noggrann och skicklig frontendutvecklare som är intresserad av att jobba i ett antal större webbprojekt på heltid hos våra befintliga kunder. Ditt arbete kommer att bestå i att på ett noggrant och standardenligt sätt översätta färdiga Photoshop-mallar till motsvarande semantisk HTML/HTML5 med tillhörande CSS. Vi tror att du som person är mycket noggrann, effektiv och sätter ett stort värde i att lämna över läsbar, strukturerad och cross-browser-kompatibel CSS som dessutom är pixelperfekt jämfört med de Photoshop-mallarna du arbetar utifrån. Vi gillar effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om du utöver HTML5 och CSS även har erfarenhet av: * JavaScript i allmänhet och unobtrusive JavaScript i synnerhet * jQuery - goda jQuery-kunskaper är ett mycket stort plus! Ansökningar mottages per e-post (jobb@5monkeys.se). Utöver CV är det mycket viktigt att du även skickar med en länk till ett eller flera arbetsprover där dina HTML/CSS-kunskaper framgår tydligt. 5monkeys Agency AB är en snabbväxande digital produktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Heltid: CSS/HTML5-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Heltid: CSS/HTML5-utvecklare

RoR-utvecklare som vill lära sig Django
Vi söker dig med stort intresse för systemutveckling som antingen börjar närma dig examen eller är relativt nyutexaminerad (eller har motsvarande erfarenhet). Just nu söker vi dig som har erfarenhet av Ruby on Rails, men är sugen på att lära dig Django. I det fall du har poäng kvar på din utbildning kan arbetstiderna anpassas vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Vi förutsätter att du har ett brinnande intresse för utveckling i allmänhet samt har ett stort intresse för open source. 5monkeys Agency AB är en snabbväxande digital produktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga RoR-utvecklare som vill lära sig Django jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RoR-utvecklare som vill lära sig Django

Grails-utvecklare som vill lära sig Django
Vi söker dig med stort intresse för systemutveckling som antingen börjar närma dig examen eller är relativt nyutexaminerad (eller har motsvarande erfarenhet). Just nu söker vi dig som har erfarenhet av Grails, men är sugen på att lära dig Django. I det fall du har poäng kvar på din utbildning kan arbetstiderna anpassas vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Vi förutsätter att du har ett brinnande intresse för utveckling i allmänhet samt har ett stort intresse för open source. 5monkeys Agency AB är en snabbväxande digital produktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Grails-utvecklare som vill lära sig Django jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grails-utvecklare som vill lära sig Django

Heltid: CSS/HTML5-utvecklare
Vi söker en noggrann och skicklig frontendutvecklare som är intresserad av att jobba i ett antal större webbprojekt på heltid hos våra befintliga kunder. Ditt arbete kommer att bestå i att på ett noggrant och standardenligt sätt översätta färdiga Photoshop-mallar till motsvarande semantisk HTML/HTML5 med tillhörande CSS. Vi tror att du som person är mycket noggrann, effektiv och sätter ett stort värde i att lämna över läsbar, strukturerad och cross-browser-kompatibel CSS som dessutom är pixelperfekt jämfört med de Photoshop-mallarna du arbetar utifrån. Vi gillar effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om du utöver HTML5 och CSS även har erfarenhet av: * JavaScript i allmänhet och unobtrusive JavaScript i synnerhet * jQuery - goda jQuery-kunskaper är ett mycket stort plus! Ansökningar mottages per e-post (jobb@5monkeys.se). Utöver CV är det mycket viktigt att du även skickar med en länk till ett eller flera arbetsprover där dina HTML/CSS-kunskaper framgår tydligt. 5monkeys Agency AB är en snabbväxande digital produktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Heltid: CSS/HTML5-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Heltid: CSS/HTML5-utvecklare

PHP-utvecklare som vill lära sig Django
Vi söker dig med stort intresse för systemutveckling som antingen börjar närma dig examen eller är relativt nyutexaminerad (eller har motsvarande erfarenhet). Just nu söker vi dig som har betydande erfarenhet av PHP (gärna med ramverket CakePHP) och är sugen på att lära dig Django. Utöver bra koll på PHP och intresse för Django ser vi att du har koll på Linux samt givetvis versionshantering med git och/eller subversion (svn). Den utlysta tjänsten är initialt på deltid men kan utökas till heltid efter hand. I det fall du har poäng kvar på din utbildning kan arbetstiderna anpassas vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Vi förutsätter att du har ett brinnande intresse för utveckling i allmänhet samt har ett stort intresse för open source. 5monkeys Agency AB är en snabbväxande digital produktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga PHP-utvecklare som vill lära sig Django jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PHP-utvecklare som vill lära sig Django

Django-utvecklare som gillar open source
Vi söker dig som studerar till systemutvecklare/programmerare och som är intresserad av att jobba som Python-utvecklare deltid i Django-projekt parallellt med din utbildning. Vi söker dig som utöver ett stort intresse för både Python och Django även har erfarenhet av Memcached, MongoDB eller Solr. Goda Linux och MySQL-kunskaper är givetvis klart meriterande. Du kommer att få mycket bra handledning av erfarna konsulter som guidar dig rätt. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Arbetstiderna kan anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Eclipse * jQuery * Linux * Memcached * MongoDB * MySQL * Solr/Lucene * SCM-verktyg (såsom git, svn och trac) 5monkeys Agency AB är en snabbväxande webbproduktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Django-utvecklare som gillar open source jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Django-utvecklare som gillar open source

CoffeeScript/Backbone-utvecklare
Vi utökar vårt frontend-team och söker nu dig som behärskar JavaScript och CoffeeScript på djupet samt har praktisk erfarenhet av Backbone.js. Vi tror att du aktivt följer utvecklingen inom frontend-området och kanske bidrar du aktivt till något eller några opensource-projekt. Du kommer att ingå i vårt frontend-team och arbetsuppgifterna kommer att bestå i utveckling av Backbone.js-baserade webappar med Django som backend. Backend utvecklas av ett separat team, men har du som frontendutvecklare intresse av att lära dig Python/Django är det mycket positivt. Sedan ett antal år tillbaka utvecklar vi all backend i det Pythonbaserade webbramverket Django ("The Web framework for perfectionists with deadlines"). Vi är aktivt med och bidrar i vidareutveckling av Django genom bl.a. deltagande på Python/Djangokonferenser (EuroPython, DjangoCon Europe, Django Sprints, etc.) samt genom de Django-plugins vi släppt såsom exempelvis django-viewlet, django-formapi, django-enumfield, Python-biblioteket partialize, m.m. 5 Monkeys Agency AB är digital produktionsbyrå fokuserad på utveckling av skalbara, driftsäkra, användar- och sökmotorvänliga digitala tjänster. Vi fokuserar på att leverera tjänster till företag där det digitala är själva kärnan i affärsmodellen (exempelvis flygbokningssajter, e-handelssajter, osv.). Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga CoffeeScript/Backbone-utvecklare jobb, CoffeeScript/Backbone-utvecklare Stockholm, CoffeeScript/Backbone-utvecklare 5MONKEYS AGENCY AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CoffeeScript/Backbone-utvecklare

Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans)
Vi söker dig som studerar till systemutvecklare/programmerare och som är intresserad av att jobba som Python-utvecklare deltid i Django-projekt parallellt med din utbildning. Arbetet kommer att utföras på distans och tjänsten kan således sökas oavsett var i Sverige du bor. Du kommer att få mycket bra handledning av erfarna konsulter som guidar dig rätt. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Arbetstiderna kan anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Utöver ett mycket stort intresse för både Python och Django är det en stort plus om du även har erfarenhet av: * Celery * django-treebeard * DjDT (Django Debug Toolbar) * Haystack Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Eclipse * jQuery * Linux * Memcached * MySQL * SCM-verktyg (såsom git, svn och trac) 5monkeys Agency AB är en snabbväxande digital produktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans)

Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss!
Älskar du Python, Django och Linux? Då borde du jobba med oss! Vi är idag femton systemutvecklare som alla har det gemensamt att vi brinner för utveckling av skalbara, säkra och användarvänliga webbsystem. Vi älskar Python, Django och Linux och hoppas att du också gör det. Vi tror att du utöver ett brinnande intresse för både Python och Django sannolikt även har erfarenhet av Memcached, MongoDB och/eller Solr. MySQL och/eller PostgreSQL har du såklart också koll på. Du kommer att få mycket bra handledning av våra erfarna Python/Django-utvecklare som guidar dig rätt i projekten. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Utvecklingsmiljöer: Eclipse, JetBrains PyCharm (ej FLOSS tyvärr) * Versionshantering: git, svn * Serveroperativsystem: GNU/Linux (Ubuntu) * Webbserverprogramvara/applikationsserver: nginx, uWSGI, Gunicorn * SQL: MySQL, PostgreSQL * NoSQL: MongoDB, Redis * Fritextsökning: Apache Solr, Apache Lucene, Sphinx * Projektverktyg: Redmine, Trac * Pythonbibliotek/ramverk: Celery, Django, Django CMS, Jinja2 * Javascriptbibliotek: jQuery * Köhantering: RabbitMQ, ØMQ (ZeroMQ) * Cache/uppskalning: memcached, Varnish 5 Monkeys Agency AB är en snabbväxande webbproduktionsbyrå. Vi jobbar uteslutande i Python/Django och sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss!

Extrajobb: Python/Django-utvecklare
Vi söker dig som studerar till systemutvecklare/programmerare och som är intresserad av att jobba som Python-utvecklare deltid i Django-projekt parallellt med din utbildning. Du kommer att få mycket bra handledning av erfarna konsulter som guidar dig rätt. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Arbetstiderna kan anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Utöver ett mycket stort intresse för både Python och Django är det en stort plus om du även har erfarenhet av: * Celery * django-treebeard * DjDT (Django Debug Toolbar) * Haystack Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Eclipse * jQuery * Linux * Memcached * MySQL * SCM-verktyg (såsom git, svn och trac) 5monkeys Agency AB är en snabbväxande webbproduktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Python/Django-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Python/Django-utvecklare

CoffeeScript/Backbone-utvecklare
Vi utökar vårt frontend-team och söker nu dig som behärskar JavaScript och CoffeeScript på djupet samt har praktisk erfarenhet av Backbone.js. Vi tror att du aktivt följer utvecklingen inom frontend-området och kanske bidrar du aktivt till något eller några opensource-projekt. Du kommer att ingå i vårt frontend-team och arbetsuppgifterna kommer att bestå i utveckling av Backbone.js-baserade webappar med Django som backend. Backend utvecklas av ett separat team, men har du som frontendutvecklare intresse av att lära dig Python/Django är det mycket positivt. Sedan ett antal år tillbaka utvecklar vi all backend i det Pythonbaserade webbramverket Django ("The Web framework for perfectionists with deadlines"). Vi är aktivt med och bidrar i vidareutveckling av Django genom bl.a. deltagande på Python/Djangokonferenser (EuroPython, DjangoCon Europe, Django Sprints, etc.) samt genom de Django-plugins vi släppt såsom exempelvis django-viewlet, django-formapi, django-enumfield, Python-biblioteket partialize, m.m. 5 Monkeys Agency AB är digital produktionsbyrå fokuserad på utveckling av skalbara, driftsäkra, användar- och sökmotorvänliga digitala tjänster. Vi fokuserar på att leverera tjänster till företag där det digitala är själva kärnan i affärsmodellen (exempelvis flygbokningssajter, e-handelssajter, osv.). Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga CoffeeScript/Backbone-utvecklare jobb, CoffeeScript/Backbone-utvecklare Stockholm, CoffeeScript/Backbone-utvecklare 5MONKEYS AGENCY AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CoffeeScript/Backbone-utvecklare

Django-utvecklare som gillar open source
Vi söker dig som studerar till systemutvecklare/programmerare och som är intresserad av att jobba som Python-utvecklare deltid i Django-projekt parallellt med din utbildning. Vi söker dig som utöver ett stort intresse för både Python och Django även har erfarenhet av Memcached, MongoDB eller Solr. Goda Linux och MySQL-kunskaper är givetvis klart meriterande. Du kommer att få mycket bra handledning av erfarna konsulter som guidar dig rätt. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Arbetstiderna kan anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Eclipse * jQuery * Linux * Memcached * MongoDB * MySQL * Solr/Lucene * SCM-verktyg (såsom git, svn och trac) 5monkeys Agency AB är en snabbväxande webbproduktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Django-utvecklare som gillar open source jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Django-utvecklare som gillar open source

Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans)
Vi söker dig som studerar till systemutvecklare/programmerare och som är intresserad av att jobba som Python-utvecklare deltid i Django-projekt parallellt med din utbildning. Arbetet kommer att utföras på distans och tjänsten kan således sökas oavsett var i Sverige du bor. Du kommer att få mycket bra handledning av erfarna konsulter som guidar dig rätt. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Arbetstiderna kan anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Utöver ett mycket stort intresse för både Python och Django är det en stort plus om du även har erfarenhet av: * Celery * django-treebeard * DjDT (Django Debug Toolbar) * Haystack Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Eclipse * jQuery * Linux * Memcached * MySQL * SCM-verktyg (såsom git, svn och trac) 5monkeys Agency AB är en snabbväxande digital produktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans)

Pythonista med intresse för Django
Älskar du Python, Django och Linux? Då borde du jobba med oss! Vi är en snabbväxande byrå som sitter på Södermalm i Stockholm där vi utvecklar några av Sveriges största Djangosajter. Vi jobbar uteslutande i Django så vill du lära dig Django riktigt riktigt på djupet så är du välkommen att göra det tillsammans med oss :-) Vi är idag femton systemutvecklare som alla har det gemensamt att vi brinner för utveckling av skalbara, säkra och användarvänliga webbsystem. Vi älskar Python, Django och Linux och hoppas att du också gör det. Vi tror att du utöver ett brinnande intresse för både Python och Django även gillar Linux och open source i allmänhet. Du kommer att få mycket bra handledning av våra erfarna Python/Django-utvecklare som guidar dig rätt i projekten. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Versionshantering: git * Serveroperativsystem: GNU/Linux (Ubuntu) * Webbserverprogramvara/applikationsserver: nginx, uWSGI, Gunicorn * SQL: MySQL, PostgreSQL * NoSQL: MongoDB, Redis * Fritextsökning: Apache Solr, Apache Lucene, Sphinx, Elasticsearch * Köhantering: RabbitMQ, ØMQ (ZeroMQ) * Cache/uppskalning: memcached, Varnish
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Pythonista med intresse för Django jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pythonista med intresse för Django

Extrajobb: Python/Django-utvecklare
Vi söker dig som studerar till systemutvecklare/programmerare och som är intresserad av att jobba som Python-utvecklare deltid i Django-projekt parallellt med din utbildning. Du kommer att få mycket bra handledning av erfarna konsulter som guidar dig rätt. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Arbetstiderna kan anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Utöver ett mycket stort intresse för både Python och Django är det en stort plus om du även har erfarenhet av: * Celery * django-treebeard * DjDT (Django Debug Toolbar) * Haystack Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Eclipse * jQuery * Linux * Memcached * MySQL * SCM-verktyg (såsom git, svn och trac) 5monkeys Agency AB är en snabbväxande webbproduktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Python/Django-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Python/Django-utvecklare

Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper
Vi söker ytterligare frontend-utvecklare med riktigt djupgående JavaScript-kunskaper till vårt frontend-team. Med djupgående JavaScript-kunskaper menar vi att du inte bara skrapat på ytan med jQuery utan tvärtom att du kan modern JavaScript på djupet. Du kan skilja på de bra och dåliga sidorna av JavaScript och kanske har du även läst såväl Douglas Crockford's "JavaScript: The Good Parts" som Marijn Haverbeke's "Eloquent JavaScript" från pärm till pärm. Med all säkerhet har du praktisk erfarenhet av något eller någon av följande: * AngularJS * Backbone.js * Backbone.Marionette * Bower * CoffeeScript * Require.js * Underscore Låter det som att det skulle kunna vara dig vi beskriver? Skicka isåfall en rad till jobb@5monkeys.se så tar vi det vidare därifrån! :-) 5 Monkeys Agency AB är en snabbväxande byrå som sitter på Södermalm i Stockholm där vi utvecklar några av Sveriges allra största Djangosajter. Vi är idag femton systemutvecklare som alla har det gemensamt att vi brinner för utveckling av skalbara, säkra och användarvänliga webbsystem. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper

Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper
Vi söker ytterligare frontend-utvecklare med riktigt djupgående JavaScript-kunskaper till vårt frontend-team. Med djupgående JavaScript-kunskaper menar vi att du inte bara skrapat på ytan med jQuery utan tvärtom att du kan modern JavaScript på djupet. Du kan skilja på de bra och dåliga sidorna av JavaScript och kanske har du även läst såväl Douglas Crockford's "JavaScript: The Good Parts" som Marijn Haverbeke's "Eloquent JavaScript" från pärm till pärm. Med all säkerhet har du praktisk erfarenhet av något eller någon av följande: * AngularJS * Backbone.js * Backbone.Marionette * Bower * CoffeeScript * Require.js * Underscore Låter det som att det skulle kunna vara dig vi beskriver? Skicka isåfall en rad till jobb@5monkeys.se så tar vi det vidare därifrån! :-) 5 Monkeys Agency AB är en snabbväxande byrå som sitter på Södermalm i Stockholm där vi utvecklar några av Sveriges allra största Djangosajter. Vi är idag femton systemutvecklare som alla har det gemensamt att vi brinner för utveckling av skalbara, säkra och användarvänliga webbsystem. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper

Pythonista med intresse för Django
Älskar du Python, Django och Linux? Då borde du jobba med oss! Vi är en snabbväxande byrå som sitter på Södermalm i Stockholm där vi utvecklar några av Sveriges största Djangosajter. Vi jobbar uteslutande i Django så vill du lära dig Django riktigt riktigt på djupet så är du välkommen att göra det tillsammans med oss :-) Vi är idag femton systemutvecklare som alla har det gemensamt att vi brinner för utveckling av skalbara, säkra och användarvänliga webbsystem. Vi älskar Python, Django och Linux och hoppas att du också gör det. Vi tror att du utöver ett brinnande intresse för både Python och Django även gillar Linux och open source i allmänhet. Du kommer att få mycket bra handledning av våra erfarna Python/Django-utvecklare som guidar dig rätt i projekten. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Versionshantering: git * Serveroperativsystem: GNU/Linux (Ubuntu) * Webbserverprogramvara/applikationsserver: nginx, uWSGI, Gunicorn * SQL: MySQL, PostgreSQL * NoSQL: MongoDB, Redis * Fritextsökning: Apache Solr, Apache Lucene, Sphinx, Elasticsearch * Köhantering: RabbitMQ, ØMQ (ZeroMQ) * Cache/uppskalning: memcached, Varnish
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Pythonista med intresse för Django jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pythonista med intresse för Django

Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper
Vi söker ytterligare frontend-utvecklare med riktigt djupgående JavaScript-kunskaper till vårt frontend-team. Med djupgående JavaScript-kunskaper menar vi att du inte bara skrapat på ytan med jQuery utan tvärtom att du kan modern JavaScript på djupet. Du kan skilja på de bra och dåliga sidorna av JavaScript och kanske har du även läst såväl Douglas Crockford's "JavaScript: The Good Parts" som Marijn Haverbeke's "Eloquent JavaScript" från pärm till pärm. Med all säkerhet har du praktisk erfarenhet av något eller någon av följande: * AngularJS * Backbone.js * Backbone.Marionette * Bower * CoffeeScript * Require.js * Underscore Låter det som att det skulle kunna vara dig vi beskriver? Skicka isåfall en rad till jobb@5monkeys.se så tar vi det vidare därifrån! :-) 5 Monkeys Agency AB är en snabbväxande byrå som sitter på Södermalm i Stockholm där vi utvecklar några av Sveriges allra största Djangosajter. Vi är idag femton systemutvecklare som alla har det gemensamt att vi brinner för utveckling av skalbara, säkra och användarvänliga webbsystem. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper

Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss!
Älskar du Python, Django och Linux? Då borde du jobba med oss! Vi är idag femton systemutvecklare som alla har det gemensamt att vi brinner för utveckling av skalbara, säkra och användarvänliga webbsystem. Vi älskar Python, Django och Linux och hoppas att du också gör det. Vi tror att du utöver ett brinnande intresse för både Python och Django sannolikt även har erfarenhet av Memcached, MongoDB och/eller Solr. MySQL och/eller PostgreSQL har du såklart också koll på. Du kommer att få mycket bra handledning av våra erfarna Python/Django-utvecklare som guidar dig rätt i projekten. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Utvecklingsmiljöer: Eclipse, JetBrains PyCharm (ej FLOSS tyvärr) * Versionshantering: git, svn * Serveroperativsystem: GNU/Linux (Ubuntu) * Webbserverprogramvara/applikationsserver: nginx, uWSGI, Gunicorn * SQL: MySQL, PostgreSQL * NoSQL: MongoDB, Redis * Fritextsökning: Apache Solr, Apache Lucene, Sphinx * Projektverktyg: Redmine, Trac * Pythonbibliotek/ramverk: Celery, Django, Django CMS, Jinja2 * Javascriptbibliotek: jQuery * Köhantering: RabbitMQ, ØMQ (ZeroMQ) * Cache/uppskalning: memcached, Varnish 5 Monkeys Agency AB är en snabbväxande webbproduktionsbyrå. Vi jobbar uteslutande i Python/Django och sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss!

Extrajobb: Python/Django-utvecklare
Vi söker dig som studerar till systemutvecklare/programmerare och som är intresserad av att jobba som Python-utvecklare deltid i Django-projekt parallellt med din utbildning. Du kommer att få mycket bra handledning av erfarna konsulter som guidar dig rätt. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Arbetstiderna kan anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Utöver ett mycket stort intresse för både Python och Django är det en stort plus om du även har erfarenhet av: * Celery * django-treebeard * DjDT (Django Debug Toolbar) * Haystack Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Eclipse * jQuery * Linux * Memcached * MySQL * SCM-verktyg (såsom git, svn och trac) 5monkeys Agency AB är en snabbväxande webbproduktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Python/Django-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Python/Django-utvecklare

Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans)
Vi söker dig som studerar till systemutvecklare/programmerare och som är intresserad av att jobba som Python-utvecklare deltid i Django-projekt parallellt med din utbildning. Arbetet kommer att utföras på distans och tjänsten kan således sökas oavsett var i Sverige du bor. Du kommer att få mycket bra handledning av erfarna konsulter som guidar dig rätt. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Arbetstiderna kan anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Utöver ett mycket stort intresse för både Python och Django är det en stort plus om du även har erfarenhet av: * Celery * django-treebeard * DjDT (Django Debug Toolbar) * Haystack Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Eclipse * jQuery * Linux * Memcached * MySQL * SCM-verktyg (såsom git, svn och trac) 5monkeys Agency AB är en snabbväxande digital produktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans)

Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper
Vi söker ytterligare frontend-utvecklare med riktigt djupgående JavaScript-kunskaper till vårt frontend-team. Med djupgående JavaScript-kunskaper menar vi att du inte bara skrapat på ytan med jQuery utan tvärtom att du kan modern JavaScript på djupet. Du kan skilja på de bra och dåliga sidorna av JavaScript och kanske har du även läst såväl Douglas Crockford's "JavaScript: The Good Parts" som Marijn Haverbeke's "Eloquent JavaScript" från pärm till pärm. Med all säkerhet har du praktisk erfarenhet av något eller någon av följande: * AngularJS * Backbone.js * Backbone.Marionette * Bower * CoffeeScript * Require.js * Underscore Låter det som att det skulle kunna vara dig vi beskriver? Skicka isåfall en rad till jobb@5monkeys.se så tar vi det vidare därifrån! :-) 5 Monkeys Agency AB är en snabbväxande byrå som sitter på Södermalm i Stockholm där vi utvecklar några av Sveriges allra största Djangosajter. Vi är idag femton systemutvecklare som alla har det gemensamt att vi brinner för utveckling av skalbara, säkra och användarvänliga webbsystem. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper

CoffeeScript/Backbone-utvecklare
Vi utökar vårt frontend-team och söker nu dig som behärskar JavaScript och CoffeeScript på djupet samt har praktisk erfarenhet av Backbone.js. Vi tror att du aktivt följer utvecklingen inom frontend-området och kanske bidrar du aktivt till något eller några opensource-projekt. Du kommer att ingå i vårt frontend-team och arbetsuppgifterna kommer att bestå i utveckling av Backbone.js-baserade webappar med Django som backend. Backend utvecklas av ett separat team, men har du som frontendutvecklare intresse av att lära dig Python/Django är det mycket positivt. Sedan ett antal år tillbaka utvecklar vi all backend i det Pythonbaserade webbramverket Django ("The Web framework for perfectionists with deadlines"). Vi är aktivt med och bidrar i vidareutveckling av Django genom bl.a. deltagande på Python/Djangokonferenser (EuroPython, DjangoCon Europe, Django Sprints, etc.) samt genom de Django-plugins vi släppt såsom exempelvis django-viewlet, django-formapi, django-enumfield, Python-biblioteket partialize, m.m. 5 Monkeys Agency AB är digital produktionsbyrå fokuserad på utveckling av skalbara, driftsäkra, användar- och sökmotorvänliga digitala tjänster. Vi fokuserar på att leverera tjänster till företag där det digitala är själva kärnan i affärsmodellen (exempelvis flygbokningssajter, e-handelssajter, osv.). Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga CoffeeScript/Backbone-utvecklare jobb, CoffeeScript/Backbone-utvecklare Stockholm, CoffeeScript/Backbone-utvecklare 5MONKEYS AGENCY AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CoffeeScript/Backbone-utvecklare

Django-utvecklare som gillar open source
Vi söker dig som studerar till systemutvecklare/programmerare och som är intresserad av att jobba som Python-utvecklare deltid i Django-projekt parallellt med din utbildning. Vi söker dig som utöver ett stort intresse för både Python och Django även har erfarenhet av Memcached, MongoDB eller Solr. Goda Linux och MySQL-kunskaper är givetvis klart meriterande. Du kommer att få mycket bra handledning av erfarna konsulter som guidar dig rätt. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Arbetstiderna kan anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Eclipse * jQuery * Linux * Memcached * MongoDB * MySQL * Solr/Lucene * SCM-verktyg (såsom git, svn och trac) 5monkeys Agency AB är en snabbväxande webbproduktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Django-utvecklare som gillar open source jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Django-utvecklare som gillar open source

Pythonista med intresse för Django
Älskar du Python, Django och Linux? Då borde du jobba med oss! Vi är en snabbväxande byrå som sitter på Södermalm i Stockholm där vi utvecklar några av Sveriges största Djangosajter. Vi jobbar uteslutande i Django så vill du lära dig Django riktigt riktigt på djupet så är du välkommen att göra det tillsammans med oss :-) Vi är idag femton systemutvecklare som alla har det gemensamt att vi brinner för utveckling av skalbara, säkra och användarvänliga webbsystem. Vi älskar Python, Django och Linux och hoppas att du också gör det. Vi tror att du utöver ett brinnande intresse för både Python och Django även gillar Linux och open source i allmänhet. Du kommer att få mycket bra handledning av våra erfarna Python/Django-utvecklare som guidar dig rätt i projekten. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Versionshantering: git * Serveroperativsystem: GNU/Linux (Ubuntu) * Webbserverprogramvara/applikationsserver: nginx, uWSGI, Gunicorn * SQL: MySQL, PostgreSQL * NoSQL: MongoDB, Redis * Fritextsökning: Apache Solr, Apache Lucene, Sphinx, Elasticsearch * Köhantering: RabbitMQ, ØMQ (ZeroMQ) * Cache/uppskalning: memcached, Varnish
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Pythonista med intresse för Django jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pythonista med intresse för Django

Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss!
Älskar du Python, Django och Linux? Då borde du jobba med oss! Vi är idag femton systemutvecklare som alla har det gemensamt att vi brinner för utveckling av skalbara, säkra och användarvänliga webbsystem. Vi älskar Python, Django och Linux och hoppas att du också gör det. Vi tror att du utöver ett brinnande intresse för både Python och Django sannolikt även har erfarenhet av Memcached, MongoDB och/eller Solr. MySQL och/eller PostgreSQL har du såklart också koll på. Du kommer att få mycket bra handledning av våra erfarna Python/Django-utvecklare som guidar dig rätt i projekten. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Utvecklingsmiljöer: Eclipse, JetBrains PyCharm (ej FLOSS tyvärr) * Versionshantering: git, svn * Serveroperativsystem: GNU/Linux (Ubuntu) * Webbserverprogramvara/applikationsserver: nginx, uWSGI, Gunicorn * SQL: MySQL, PostgreSQL * NoSQL: MongoDB, Redis * Fritextsökning: Apache Solr, Apache Lucene, Sphinx * Projektverktyg: Redmine, Trac * Pythonbibliotek/ramverk: Celery, Django, Django CMS, Jinja2 * Javascriptbibliotek: jQuery * Köhantering: RabbitMQ, ØMQ (ZeroMQ) * Cache/uppskalning: memcached, Varnish 5 Monkeys Agency AB är en snabbväxande webbproduktionsbyrå. Vi jobbar uteslutande i Python/Django och sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss!

Extrajobb: Python/Django-utvecklare
Vi söker dig som studerar till systemutvecklare/programmerare och som är intresserad av att jobba som Python-utvecklare deltid i Django-projekt parallellt med din utbildning. Du kommer att få mycket bra handledning av erfarna konsulter som guidar dig rätt. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Arbetstiderna kan anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Utöver ett mycket stort intresse för både Python och Django är det en stort plus om du även har erfarenhet av: * Celery * django-treebeard * DjDT (Django Debug Toolbar) * Haystack Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Eclipse * jQuery * Linux * Memcached * MySQL * SCM-verktyg (såsom git, svn och trac) 5monkeys Agency AB är en snabbväxande webbproduktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Python/Django-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Python/Django-utvecklare

Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans)
Vi söker dig som studerar till systemutvecklare/programmerare och som är intresserad av att jobba som Python-utvecklare deltid i Django-projekt parallellt med din utbildning. Arbetet kommer att utföras på distans och tjänsten kan således sökas oavsett var i Sverige du bor. Du kommer att få mycket bra handledning av erfarna konsulter som guidar dig rätt. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Arbetstiderna kan anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Utöver ett mycket stort intresse för både Python och Django är det en stort plus om du även har erfarenhet av: * Celery * django-treebeard * DjDT (Django Debug Toolbar) * Haystack Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Eclipse * jQuery * Linux * Memcached * MySQL * SCM-verktyg (såsom git, svn och trac) 5monkeys Agency AB är en snabbväxande digital produktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans)

Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper
Vi söker ytterligare frontend-utvecklare med riktigt djupgående JavaScript-kunskaper till vårt frontend-team. Med djupgående JavaScript-kunskaper menar vi att du inte bara skrapat på ytan med jQuery utan tvärtom att du kan modern JavaScript på djupet. Du kan skilja på de bra och dåliga sidorna av JavaScript och kanske har du även läst såväl Douglas Crockford's "JavaScript: The Good Parts" som Marijn Haverbeke's "Eloquent JavaScript" från pärm till pärm. Med all säkerhet har du praktisk erfarenhet av något eller någon av följande: * AngularJS * Backbone.js * Backbone.Marionette * Bower * CoffeeScript * Require.js * Underscore Låter det som att det skulle kunna vara dig vi beskriver? Skicka isåfall en rad till jobb@5monkeys.se så tar vi det vidare därifrån! :-) 5 Monkeys Agency AB är en snabbväxande byrå som sitter på Södermalm i Stockholm där vi utvecklar några av Sveriges allra största Djangosajter. Vi är idag femton systemutvecklare som alla har det gemensamt att vi brinner för utveckling av skalbara, säkra och användarvänliga webbsystem. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper

CoffeeScript/Backbone-utvecklare
Vi utökar vårt frontend-team och söker nu dig som behärskar JavaScript och CoffeeScript på djupet samt har praktisk erfarenhet av Backbone.js. Vi tror att du aktivt följer utvecklingen inom frontend-området och kanske bidrar du aktivt till något eller några opensource-projekt. Du kommer att ingå i vårt frontend-team och arbetsuppgifterna kommer att bestå i utveckling av Backbone.js-baserade webappar med Django som backend. Backend utvecklas av ett separat team, men har du som frontendutvecklare intresse av att lära dig Python/Django är det mycket positivt. Sedan ett antal år tillbaka utvecklar vi all backend i det Pythonbaserade webbramverket Django ("The Web framework for perfectionists with deadlines"). Vi är aktivt med och bidrar i vidareutveckling av Django genom bl.a. deltagande på Python/Djangokonferenser (EuroPython, DjangoCon Europe, Django Sprints, etc.) samt genom de Django-plugins vi släppt såsom exempelvis django-viewlet, django-formapi, django-enumfield, Python-biblioteket partialize, m.m. 5 Monkeys Agency AB är digital produktionsbyrå fokuserad på utveckling av skalbara, driftsäkra, användar- och sökmotorvänliga digitala tjänster. Vi fokuserar på att leverera tjänster till företag där det digitala är själva kärnan i affärsmodellen (exempelvis flygbokningssajter, e-handelssajter, osv.). Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga CoffeeScript/Backbone-utvecklare jobb, CoffeeScript/Backbone-utvecklare Stockholm, CoffeeScript/Backbone-utvecklare 5MONKEYS AGENCY AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CoffeeScript/Backbone-utvecklare

Pythonista med intresse för Django
Älskar du Python, Django och Linux? Då borde du jobba med oss! Vi är en snabbväxande byrå som sitter på Södermalm i Stockholm där vi utvecklar några av Sveriges största Djangosajter. Vi jobbar uteslutande i Django så vill du lära dig Django riktigt riktigt på djupet så är du välkommen att göra det tillsammans med oss :-) Vi är idag femton systemutvecklare som alla har det gemensamt att vi brinner för utveckling av skalbara, säkra och användarvänliga webbsystem. Vi älskar Python, Django och Linux och hoppas att du också gör det. Vi tror att du utöver ett brinnande intresse för både Python och Django även gillar Linux och open source i allmänhet. Du kommer att få mycket bra handledning av våra erfarna Python/Django-utvecklare som guidar dig rätt i projekten. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Versionshantering: git * Serveroperativsystem: GNU/Linux (Ubuntu) * Webbserverprogramvara/applikationsserver: nginx, uWSGI, Gunicorn * SQL: MySQL, PostgreSQL * NoSQL: MongoDB, Redis * Fritextsökning: Apache Solr, Apache Lucene, Sphinx, Elasticsearch * Köhantering: RabbitMQ, ØMQ (ZeroMQ) * Cache/uppskalning: memcached, Varnish
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga Pythonista med intresse för Django jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pythonista med intresse för Django

Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss!
Älskar du Python, Django och Linux? Då borde du jobba med oss! Vi är idag femton systemutvecklare som alla har det gemensamt att vi brinner för utveckling av skalbara, säkra och användarvänliga webbsystem. Vi älskar Python, Django och Linux och hoppas att du också gör det. Vi tror att du utöver ett brinnande intresse för både Python och Django sannolikt även har erfarenhet av Memcached, MongoDB och/eller Solr. MySQL och/eller PostgreSQL har du såklart också koll på. Du kommer att få mycket bra handledning av våra erfarna Python/Django-utvecklare som guidar dig rätt i projekten. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Utvecklingsmiljöer: Eclipse, JetBrains PyCharm (ej FLOSS tyvärr) * Versionshantering: git, svn * Serveroperativsystem: GNU/Linux (Ubuntu) * Webbserverprogramvara/applikationsserver: nginx, uWSGI, Gunicorn * SQL: MySQL, PostgreSQL * NoSQL: MongoDB, Redis * Fritextsökning: Apache Solr, Apache Lucene, Sphinx * Projektverktyg: Redmine, Trac * Pythonbibliotek/ramverk: Celery, Django, Django CMS, Jinja2 * Javascriptbibliotek: jQuery * Köhantering: RabbitMQ, ØMQ (ZeroMQ) * Cache/uppskalning: memcached, Varnish 5 Monkeys Agency AB är en snabbväxande webbproduktionsbyrå. Vi jobbar uteslutande i Python/Django och sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Älskar du Python, Django & Linux? Jobba med oss!

Extrajobb: Python/Django-utvecklare
Vi söker dig som studerar till systemutvecklare/programmerare och som är intresserad av att jobba som Python-utvecklare deltid i Django-projekt parallellt med din utbildning. Du kommer att få mycket bra handledning av erfarna konsulter som guidar dig rätt. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Arbetstiderna kan anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Utöver ett mycket stort intresse för både Python och Django är det en stort plus om du även har erfarenhet av: * Celery * django-treebeard * DjDT (Django Debug Toolbar) * Haystack Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Eclipse * jQuery * Linux * Memcached * MySQL * SCM-verktyg (såsom git, svn och trac) 5monkeys Agency AB är en snabbväxande webbproduktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-25
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Python/Django-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Python/Django-utvecklare

Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans)
Vi söker dig som studerar till systemutvecklare/programmerare och som är intresserad av att jobba som Python-utvecklare deltid i Django-projekt parallellt med din utbildning. Arbetet kommer att utföras på distans och tjänsten kan således sökas oavsett var i Sverige du bor. Du kommer att få mycket bra handledning av erfarna konsulter som guidar dig rätt. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Arbetstiderna kan anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Utöver ett mycket stort intresse för både Python och Django är det en stort plus om du även har erfarenhet av: * Celery * django-treebeard * DjDT (Django Debug Toolbar) * Haystack Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Eclipse * jQuery * Linux * Memcached * MySQL * SCM-verktyg (såsom git, svn och trac) 5monkeys Agency AB är en snabbväxande digital produktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb: Python/Django-utvecklare (distans)

Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper
Vi söker ytterligare frontend-utvecklare med riktigt djupgående JavaScript-kunskaper till vårt frontend-team. Med djupgående JavaScript-kunskaper menar vi att du inte bara skrapat på ytan med jQuery utan tvärtom att du kan modern JavaScript på djupet. Du kan skilja på de bra och dåliga sidorna av JavaScript och kanske har du även läst såväl Douglas Crockford's "JavaScript: The Good Parts" som Marijn Haverbeke's "Eloquent JavaScript" från pärm till pärm. Med all säkerhet har du praktisk erfarenhet av något eller någon av följande: * AngularJS * Backbone.js * Backbone.Marionette * Bower * CoffeeScript * Require.js * Underscore Låter det som att det skulle kunna vara dig vi beskriver? Skicka isåfall en rad till jobb@5monkeys.se så tar vi det vidare därifrån! :-) 5 Monkeys Agency AB är en snabbväxande byrå som sitter på Södermalm i Stockholm där vi utvecklar några av Sveriges allra största Djangosajter. Vi är idag femton systemutvecklare som alla har det gemensamt att vi brinner för utveckling av skalbara, säkra och användarvänliga webbsystem. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-01
Sök fler jobb liknande: lediga Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frontend-utvecklare med djupgående JS-kunskaper

CoffeeScript/Backbone-utvecklare
Vi utökar vårt frontend-team och söker nu dig som behärskar JavaScript och CoffeeScript på djupet samt har praktisk erfarenhet av Backbone.js. Vi tror att du aktivt följer utvecklingen inom frontend-området och kanske bidrar du aktivt till något eller några opensource-projekt. Du kommer att ingå i vårt frontend-team och arbetsuppgifterna kommer att bestå i utveckling av Backbone.js-baserade webappar med Django som backend. Backend utvecklas av ett separat team, men har du som frontendutvecklare intresse av att lära dig Python/Django är det mycket positivt. Sedan ett antal år tillbaka utvecklar vi all backend i det Pythonbaserade webbramverket Django ("The Web framework for perfectionists with deadlines"). Vi är aktivt med och bidrar i vidareutveckling av Django genom bl.a. deltagande på Python/Djangokonferenser (EuroPython, DjangoCon Europe, Django Sprints, etc.) samt genom de Django-plugins vi släppt såsom exempelvis django-viewlet, django-formapi, django-enumfield, Python-biblioteket partialize, m.m. 5 Monkeys Agency AB är digital produktionsbyrå fokuserad på utveckling av skalbara, driftsäkra, användar- och sökmotorvänliga digitala tjänster. Vi fokuserar på att leverera tjänster till företag där det digitala är själva kärnan i affärsmodellen (exempelvis flygbokningssajter, e-handelssajter, osv.). Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga CoffeeScript/Backbone-utvecklare jobb, CoffeeScript/Backbone-utvecklare Stockholm, CoffeeScript/Backbone-utvecklare 5MONKEYS AGENCY AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CoffeeScript/Backbone-utvecklare

Django-utvecklare som gillar open source
Vi söker dig som studerar till systemutvecklare/programmerare och som är intresserad av att jobba som Python-utvecklare deltid i Django-projekt parallellt med din utbildning. Vi söker dig som utöver ett stort intresse för både Python och Django även har erfarenhet av Memcached, MongoDB eller Solr. Goda Linux och MySQL-kunskaper är givetvis klart meriterande. Du kommer att få mycket bra handledning av erfarna konsulter som guidar dig rätt. Vi förutsätter dock att du har ett brinnande intresse för programmering samt att du har en ambition att alltid lära dig mer. Arbetstiderna kan anpassas till din utbildning vad gäller tentaperioder och dylikt. Är du rätt person så hittar vi en lösning! Vi brinner för effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om även du har erfarenhet av de byggstenar som möjliggör detta: * Eclipse * jQuery * Linux * Memcached * MongoDB * MySQL * Solr/Lucene * SCM-verktyg (såsom git, svn och trac) 5monkeys Agency AB är en snabbväxande webbproduktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen hit!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Django-utvecklare som gillar open source jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Django-utvecklare som gillar open source


Sök lediga jobb 5MONKEYS AGENCY AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se