A Assistans Leimir AB jobb - lediga jobb

A Assistans Leimir AB jobb A Assistans Leimir AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: A Assistans Leimir AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: A Assistans Leimir AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Personlig assistent- Uppsala

  2. JOBBCHANSEN 29/11: Personlig assistent- Uppsala


Mer beskrivning

Personlig assistent
Hallå alla kvinnor mellan 25 år -45 år. Finns det någon rökfri kvinna som vill bli min personliga assistent? Jag söker två rökfria kvinnor som kan "rycka" in när mina ordinarie assistenter har semester eller är sjuka. Jag har två pass, ett mellan 07.00 och 15.00, sedan sover jag två timmar, så kommer det andra passet och arbetar mellan 17.00-07.00 (sovande jour) Ni sover hemma hos mig då. Maila mig då på min mail adress siwkeriksson@hotmail.com, skriv då några rader om dig själv, med ditt telefonnummer, så mailar jag till dem som jag finner lämpliga för en intervju. Kollektivavtal finns med A-assistans som har sitt säte i Hudiksvall, de blir din arbetsgivare, Medan jag blir din arbetsledare. Det går lätt att kombinera med om du har ett annat yrke. Vem är jag då: Jag är en mycket aktiv 75 års kvinna som bor i centrala staden, ensam i egen lägenhet. Aktiv som bara den, som söker er. Du som söker ska vara mina armar och ben, dvs. du ska göra allt vad jag säger att jag vill att du ska göra. Du ska även vara flexibel, vara noggrann. kunna laga husmanskost, ha god samarbetsförmåga. Du ska även vara en sann djurvän, jag har 3 fåglar som ska ha sin skötsel. Personkemin är A och O i detta yrke. Inga erfarenheter behövs i mitt fall. Dina arbetsuppgifter blir att serva mig i mitt hem. Då jag är mycket aktiv inom föreningslivet blir det många möten och konferenser som du får följa med mig på. Därför bör du kunna föra anteckningar och kunna god svenska. Mina intressen för övrigt är att lösa korsord, trav, bio, teater och titta på TV och DVD filmer.
Företag: A Assistans Leimir AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

JOBBCHANSEN 29/11: Personlig assistent
Välkommen till Jobbchansen på Arbetsförmedlingen i Uppsala fredag den 29 november! Vi kommer då att vara på plats för att ta emot ansökningar samt göra kortare intervjuer. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi är IfA-godkända och utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi expanderar vår verksamhet och söker nu personliga assistenter i Uppsalaområdet. Vi söker dig som är flexibel och inte har några problem med att arbeta kvällar och helger när det behövs. Som person tror vi att du är ansvarsfull, lyhörd, har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Stort fokus läggs på dina personliga egenskaper. Körkort är meriterande, dock inget absolut krav. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll.
Företag: A Assistans Leimir AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga JOBBCHANSEN 29/11: Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JOBBCHANSEN 29/11: Personlig assistent


Sök lediga jobb A Assistans Leimir AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se