AA Kojan AB jobb - lediga jobb

AA Kojan AB jobb AA Kojan AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: AA Kojan AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: AA Kojan AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Undersköterska- Kungsbacka

  2. Socionom eller likvärdig medarbetare sökes- Göteborg

  3. Undersköterska/vårdbiträde- Göteborg


Mer beskrivning

Undersköterska
AA Kojan AB syftar till att hjälpa och stödja personer som bor kvar hemma när ålder, sjukdom eller funktionshinder gör det svårt att klara sig utan hjälp. Utöver hemtjänst bedriver AA Kojan AB hushållsnära tjänster och erbjuder våra kunder en helhetslösning för hemmet. AA Kojan AB söker nu på ca 50 % en undersköterska alternativt vårdbiträde med erfarenhet av hemtjänst. Arbetsuppgifterna består av omvårdnads- och serviceinsatser och sedvanliga hemtjänstuppgifter.
Företag: AA Kojan AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Kungsbacka, Undersköterska AA Kojan AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Socionom eller likvärdig medarbetare sökes
Socionom eller likvärdig medarbetare söks Akademi partner är ett vård- och omsorgsföretag som startades 2013 med säte i Göteborg. Företaget har startat i år och är ett enskilt företag och består av ledningen för närvarande men ambitionen är att öka personalstyrkan successivt Därför söker vi medarbetare på deltid vid uppstarten. Företaget ska bedriva hemtjänst och hushållsnära tjänster. Arbetsuppgifter Att leda arbetet inom organisationen deltid, och vara en resurs i kontakt med myndigheter vid upphandlingar. Det finns möjligheter för att utöka arbetstiden i framtiden. Nu är företaget nystartat och behöver en person med nedan beskrivna kvalifikationer. Dina arbetsuppgifter har flexibel tid dvs. du kan schema lägga din tid Kvalifikationer Vi söker dig som har socionomexamen eller annan jämförbar högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har goda kunskaper om gällande lagstiftning, datorvana samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är bra på struktur och planering samt kan hantera krav från omgivningen utan att tappa fokus på uppdraget. Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självständig. Kontaktpersoner Mojgan Sohrabi K, tel: 0762-26 4747
Företag: AA Kojan AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom eller likvärdig medarbetare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom eller likvärdig medarbetare sökes

Undersköterska/vårdbiträde
Academic Care Sweden AB syftar till att hjälpa och stödja personer som bor kvar hemma när ålder, sjukdom eller funktionshinder gör det svårt att klara sig utan hjälp. Utöver hemtjänst bedriver Academic Care Sweden AB hushållsnära tjänster och erbjuder våra kunder en helhetslösning för hemmet. Academic Care Sweden AB söker nu på ca 100 % en undersköterska alternativt vårdbiträde med erfarenhet av hemtjänst. Arbetsuppgifterna består av omvårdnads- och serviceinsatser och sedvanliga hemtjänstuppgifter.
Företag: AA Kojan AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska/vårdbiträde jobb, Undersköterska/vårdbiträde Göteborg, Undersköterska/vårdbiträde AA Kojan AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska/vårdbiträde


Sök lediga jobb AA Kojan AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se