AB Transitio söker en Fordonsförvaltare jobb - lediga jobb

AB Transitio söker en Fordonsförvaltare jobb AB Transitio söker en Fordonsförvaltare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: AB Transitio söker en Fordonsförvaltare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: AB Transitio söker en Fordonsförvaltare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. AB Transitio söker en Fordonsförvaltare- Stockholm

  2. AB Transitio söker en Fordonsförvaltare- Stockholm


Mer beskrivning

AB Transitio söker en Fordonsförvaltare
AB Transitio är ett bolag som ägs av tjugo stycken landsting/regioner i Sverige. Transitios uppgift är att anskaffa, finansiera och förvalta järnvägsfordon för främst regional järnvägstrafik åt svenska regionala kollektivtrafikmyndigheter (RKTM). Syftet är främst att optimera ägarnas fordonskostnader samt säkerställa en hög kvalitet och kompetens inom områdena anskaffning, förvaltning och underhåll. På Transitio jobbar de aktivt för att förädla fordonsförvaltningsprocessen och alla dess ingående delar. En aktiv och medveten förvaltning ger väl fungerande och attraktiva fordon, med nöjda hyrestagare som följd. Transitio kan efter särskild överenskommelse även förvalta sina ägares egna fordon av samma typ. Nu söker Transitio en förvaltare för spårfordon med placering i Stockholm. Arbetsbeskrivning Som Fordonsförvaltare har du det övergripande ansvaret för att se till så att fordonen fungerar och bibehåller sitt värde under beräknad livslängd. Förvaltaren tar beslut kring fordonens tekniska utformning, fordonsförändringar, pool för högkostnadskomponenter, uppföljning av underhåll mm inom ramen för överenskommen förvaltningsprocess. I rollen ingår också att upprätta förvaltningsplaner och budget samt följa och bevaka myndighetskrav för fordonet. Förvaltaren ansvarar även för att hyresaffären löper enligt avtal, genom att följa upp servicenivåer och leveranser och göra nödvändiga justeringar till följd av ändrade förhållanden. Vem är du? Vi söker dig med högskoleutbildning eller motsvarande relevant yrkeserfarenhet. Det är meriterande med Civilingenjörsutbildning, Projektledarutbildning, Utbilning inom Upphandling och Järnvägsteknisk utbildning. Du är van att leda, driva och följa upp sakfrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att förvalta spårfordon samt av upphandlingar. Som person är du självständig, trygg i dig själv och har ett intresse av att leda. Du är affärsmässig och resultatinriktad och har god förmåga till att se helheten i det du gör. Du är tydlig i din kommunikation och skapar och bevarar goda relationer. Du har också förmåga att planera och organisera eget arbete. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Kontaktperson I den här rekryteringen samarbetar AB Transitio med Experis Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Tomas Löfgren på 08-764 2585. Intervjuer och urval kommer att ske från mitten av augusti! Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Engineering
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga AB Transitio söker en Fordonsförvaltare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AB Transitio söker en Fordonsförvaltare

AB Transitio söker en Fordonsförvaltare
AB Transitio är ett bolag som ägs av tjugo stycken landsting/regioner i Sverige. Transitios uppgift är att anskaffa, finansiera och förvalta järnvägsfordon för främst regional järnvägstrafik åt svenska regionala kollektivtrafikmyndigheter (RKTM). Syftet är främst att optimera ägarnas fordonskostnader samt säkerställa en hög kvalitet och kompetens inom områdena anskaffning, förvaltning och underhåll. På Transitio jobbar de aktivt för att förädla fordonsförvaltningsprocessen och alla dess ingående delar. En aktiv och medveten förvaltning ger väl fungerande och attraktiva fordon, med nöjda hyrestagare som följd. Transitio kan efter särskild överenskommelse även förvalta sina ägares egna fordon av samma typ. Nu söker Transitio en förvaltare för spårfordon med placering i Stockholm. Arbetsbeskrivning Som Fordonsförvaltare har du det övergripande ansvaret för att se till så att fordonen fungerar och bibehåller sitt värde under beräknad livslängd. Förvaltaren tar beslut kring fordonens tekniska utformning, fordonsförändringar, pool för högkostnadskomponenter, uppföljning av underhåll mm inom ramen för överenskommen förvaltningsprocess. I rollen ingår också att upprätta förvaltningsplaner och budget samt följa och bevaka myndighetskrav för fordonet. Förvaltaren ansvarar även för att hyresaffären löper enligt avtal, genom att följa upp servicenivåer och leveranser och göra nödvändiga justeringar till följd av ändrade förhållanden. Vem är du? Vi söker dig med högskoleutbildning eller motsvarande relevant yrkeserfarenhet. Det är meriterande med Civilingenjörsutbildning, Projektledarutbildning, Utbilning inom Upphandling och Järnvägsteknisk utbildning. Du är van att leda, driva och följa upp sakfrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att förvalta spårfordon samt av upphandlingar. Som person är du självständig, trygg i dig själv och har ett intresse av att leda. Du är affärsmässig och resultatinriktad och har god förmåga till att se helheten i det du gör. Du är tydlig i din kommunikation och skapar och bevarar goda relationer. Du har också förmåga att planera och organisera eget arbete. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Kontaktperson I den här rekryteringen samarbetar AB Transitio med Experis Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Tomas Löfgren på 08-764 2585. Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Engineering
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga AB Transitio söker en Fordonsförvaltare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AB Transitio söker en Fordonsförvaltare


Sök lediga jobb AB Transitio söker en Fordonsförvaltare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se