AB Transitio söker en Projektledare Spårfordon jobb - lediga jobb

AB Transitio söker en Projektledare Spårfordon jobb AB Transitio söker en Projektledare Spårfordon jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: AB Transitio söker en Projektledare Spårfordon. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: AB Transitio söker en Projektledare Spårfordon. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. AB Transitio söker en Projektledare Spårfordon- Stockholm


Mer beskrivning

AB Transitio söker en Projektledare Spårfordon
AB Transitio är ett bolag som ägs av tjugo stycken landsting/regioner i Sverige. Transitios uppgift är att anskaffa, finansiera och förvalta järnvägsfordon för främst regional järnvägstrafik åt svenska regionala kollektivtrafikmyndigheter (RKTM). Syftet är främst att optimera ägarnas fordonskostnader samt säkerställa en hög kvalitet och kompetens inom områdena anskaffning, förvaltning och underhåll. Transitio har löpande ett antal intressanta projekt igång. Projekten är av varierande storlek och komplexitet och omfattar typiskt fordonsanskaffning, upprustning, ombyggnad, underhåll samt anskaffning och installation av tekniska lösningar. Nu söker Transitio en projektledare med placering i Stockholm. Arbetsbeskrivning Som projektledare Spårfordon har du en bred teknikkompetens avseende spårfordon och grundläggande kunskaper inom järnvägsteknik. Du har också erfarenhet av ombygg¬nads- och nyanskaffningsprojekt av spårfordon. Projektledaren ansvarar för planering, budget, genomförande och överlämning av egna projekt. Du ansvarar för att projektleda underhålls-, ombyggnads-, upprustnings- eller nyanskaffningsprojekt inom området Spårfordon. Vidare säkerställer projektledaren att beställarens och förvaltarnas krav ligger till grund för kravställandet i upphandling och följs upp i genomförandeskedet. Projektledaren ansvarar också för upphandling av konsulter. Vem är du? Vi söker dig med högskoleutbildning eller motsvarande relevant yrkeserfarenhet. Det är meriterande med Civilingenjörsutbildning, Projektledarutbildning, Utbilning inom Upphandling, Järnvägsteknisk utbildning och Ledarskapsutbildning. Du är van att leda, driva och följa upp sakfrågor. Du har erfarenhet av att driva spårfordonsprojekt samt av upphandlingar. Som person är du självständig, trygg i dig själv och har ett intresse av att leda. Du är affärsmässig och resultatinriktad och har god förmåga till att se helheten i det du gör. Du är tydlig i din kommunikation och skapar och bevarar goda relationer. Du har också förmåga att planera och organisera eget arbete. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Kontaktperson I den här rekryteringen samarbetar AB Transitio med Experis Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Tomas Löfgren på 08-764 2585. Intervjuer och urval kommer att ske från mitten av augusti. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Engineering
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga AB Transitio söker en Projektledare Spårfordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AB Transitio söker en Projektledare Spårfordon


Sök lediga jobb AB Transitio söker en Projektledare Spårfordon

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se