ADAPTUS Bemanning AB jobb - lediga jobb

ADAPTUS Bemanning AB jobb ADAPTUS Bemanning AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ADAPTUS Bemanning AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ADAPTUS Bemanning AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Varupåfyllning, deltid- Stockholm

 2. Hjullastare- Stockholm

 3. C-chaufförer- Stockholm

 4. MEKANIKER till ledande färgtillverkningsföretag- Sigtuna

 5. CE-chaufförer- Stockholm

 6. CE- chaufför- Stockholm

 7. C-chaufför till styckegodsdistribution- Stockholm

 8. Ordermottagare till transportföretag- Stockholm

 9. Ordermottagare till transportföretag- Stockholm

 10. Arbetsledare till entreprenadverksamhet i Uppsala sökes- Uppsala

 11. Medarbetare till entreprenaduppdrag i Uppsala sökes- Uppsala

 12. Medarbetare på deltid till entreprenaduppdrag i Uppsala sökes- Uppsala

 13. Medarbetare till entreprenaduppdrag i Uppsala sökes- Uppsala

 14. CE-chaufförer till livsmedelkörning- Sigtuna

 15. CE-chaufför med truckkort/ Rekryteringsträff- Stockholm

 16. Rörmokare heltid- Stockholm

 17. Deltid personal till entreprenaduppdrag i Uppsala.- Uppsala

 18. CE-chaufför till livsmedelkörning- Stockholm

 19. Ekonomiassistent- Stockholm

 20. Medarbetare på heltid till entreprenaduppdrag- Uppsala

 21. Medarbetare på heltid till entreprenaduppdrag- Stockholm

 22. Deltidspersonal till entreprenaduppdrag i Uppsala.- Uppsala

 23. Varuplockare med egen bil, extrajobb helger- Stockholm

 24. C-chaufför, ta hem bilen- Järfälla

 25. Medarbetare på heltid till entreprenaduppdrag- Huddinge

 26. Arbetsledare distributionsavdelning- Stockholm

 27. Arbetsledare distributionsavdelning- Stockholm

 28. Chaufför som vill utvecklas? Gruppledare med C-kort- Sundbyberg

 29. CE-chaufförer till varierande uppdrag- Stockholm

 30. ADAPTUS söker C/CE-chaufförer- Stockholm

 31. Pigg medarbetare till entreprenadverksamhet i Uppsala sökes- Uppsala

 32. Medarbetare till Stockholm / säljande distributör- Stockholm

 33. Avropare till företag i Märsta- Sigtuna

 34. Trafikledare inom renhållning- Värmdö

 35. Transport- och logistikassistent- Stockholm

 36. Produktionsmedarbetare- Stockholm

 37. MEKANIKER till ledande färgtillverkningsföretag- Stockholm

 38. Produktionsmedarbetare- Sigtuna

 39. Medarbetare till återvinningsföretag- Stockholm

 40. C-chaufförer sökes till sommaren- Stockholm


Mer beskrivning

Varupåfyllning, deltid
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett auktoriserat bemanningsföretag som skapar framgång för individer och organisationer. Det innebär att vi ger dig de förutsättningar som du behöver för att klara av ditt dagliga arbete på bästa sätt. Vi har till exempel erfarna arbetsledare som introducerar dig hos våra kunder och är anträffbara under hela ditt arbetspass. Via oss kommer du att arbeta med många spännande och givande uppdrag. Detta tillsammans med internutbildningar och vår snabba tillväxt ger dig karriärmöjligheter som är svåra att hitta på annat håll. Dina arbetsuppgifter Vi söker extrapersonal till arbete i livsmedelsbutik. Arbetsuppgifterna består av att fylla på varor i butiken. Vi söker endast dig som är studerande eller har annan heltidsanställning då detta endast är extraarbete. Arbetstider 05:00 Måndag,onsdag och fredag Krav För att lyckas med arbetet är Du serviceintriktad, ansvarsfull, noggrann och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du skall ha annan heltidsanställning då detta endast är extraarbete. Meriterande B-körkort och tillgång till bil då det kan vara svårt att ta sig till kund vid denna tid. Tidigare vana från butiksarbete eller varuplock/lager är meriterande. Tillsättning Omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Varupåfyllning, deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varupåfyllning, deltid

Hjullastare
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett auktoriserat bemanningsföretag som skapar framgång för individer och organisationer. Det innebär att vi ger dig de förutsättningar som du behöver för att klara av ditt dagliga arbete på bästa sätt. Vi har till exempel erfarna arbetsledare som introducerar dig hos våra kunder och är anträffbara under hela ditt arbetspass. Via oss kommer du att arbeta med många spännande och givande uppdrag. Detta tillsammans med internutbildningar och vår snabba tillväxt ger dig karriärmöjligheter som är svåra att hitta på annat håll. Främst arbetar vi med uthyrning av chaufförer, truckförare och lagerpersonal. Bland våra kunder märks namn som Pågen, Schenker, Beckers m.fl. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig om har hjullastarkort och vill arbeta hos en kund i Västberga. Du kommer att jobba i deras godmottagning. Arbetstider Måndag - Fredag 05:00 - 14:00. Krav Vi söker dig som har; -hjullastarkort -erfarenhet av att ha kört hjullastare sedan tidigare Som person är du arbetsvillig, ordningsam och ansvarsfull. Tillsättning Omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Hjullastare jobb, Hjullastare Stockholm, Hjullastare ADAPTUS Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hjullastare

C-chaufförer
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett auktoriserat bemanningsföretag som skapar framgång för individer och organisationer. Det innebär att vi ger dig de förutsättningar som du behöver för att klara av ditt dagliga arbete på bästa sätt. Vi har till exempel erfarna arbetsledare som introducerar dig hos våra kunder och är anträffbara under hela ditt arbetspass. Via oss kommer du att arbeta med många spännande och givande uppdrag. Detta tillsammans med internutbildningar och vår snabba tillväxt ger dig karriärmöjligheter som är svåra att hitta på annat håll. Främst arbetar vi med uthyrning av chaufförer, truckförare och lagerpersonal. Bland våra kunder märks namn som Pågen, Schenker m.fl. Dina arbetsuppgifter Vi söker C chaufförer till en kund norr om stockholm. Du kommer att köra paketdistribution till kunder. Det är väldigt viktigt att du är stresstålig då det är många stopp och du har tider att passa. Arbetstider Du börjar arbeta 07:00 eller 08:00 på morgonen och arbetar 8 timmar med 1 timme rast/dag. Krav C-kort DF Utdrag ur belastningregistret Meriterande Kört distribution tidigare Bra lokalkännedom Har jobbat med handdata tidigare. Tillsättning Omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga C-chaufförer jobb, C-chaufförer Stockholm, C-chaufförer ADAPTUS Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-chaufförer

MEKANIKER till ledande färgtillverkningsföretag
Arbetsuppgifter: Som mekaniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på olika produktionsmaskiner och i fastigheter. Det kan handla om att utföra underhåll på ventilationsanläggningar, värmesystem och reningsanläggningar i fabriken. Arbetet är mycket varierande och den ena dagen är inte den andra lik, därför är det viktigt att du är flexibel och stresstålig utöver det vanliga. Du kommer att arbeta på kundens underhållsverkstad i ett team om tre andra mekaniker och en elektriker. Din bakgrund: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter inom industriell verksamhet som exempelvis livsmedelsindustrin eller läkemedelsindustrin. Du har verkstadsgymnasium eller annan motsvarande teoretisk utbildning. Goda kunskaper inom MSOffice samt god allmän datorvana är ett krav då maskinerna är datoriserade, ett plus är om du har erfarenhet av PLC styrda maskiner. Din personlighet: Denna tjänst kräver att du är extremt flexibel då problem och avbrott i maskiner och fastigheter måste avhjälpas omedelbart. Du ska vara stresstålig, noggrann och väldigt serviceinriktad då du främst jobbar för att underlätta arbetet för de anställda i fabriken och produktionen. Du ska vara en fixare ut i fingerspetsarna då arbetet inte kommer med en manual, det gäller att lösa problemen när de dyker upp och kunna underhålla och laga lite allt möjligt. Du gillar teknik och är bra på problemlösningar, och ger inte upp i första taget. Då teamet är väl inarbetat är det viktigt att du kan lyssna och lära från de som arbetat i fabriken en längre tid. Du kommer få gå bredvid under en längre tid för att lära dig om de olika arbetsuppgifterna och momenten som sker inom fabriken dagligen. Skinn på näsan kombinerat med en vilja att lära är en förutsättning. Din inställning kommer väga tungt i processen. Övrigt: Om du inte har promenadavstånd till Märsta Pendeltågsstation är B- körkort och tillgång till egen bil ett krav då du förutom ordinarie arbetstid har dygnet runt beredskap var 5:e vecka (dock inte under upplärningsperioden). God svenska i tal och skrift är ett krav då missförstånd kan leda till säkerhetsrisk för de anställda. Det är en stor fördel om du bor i Märsta med omnejd, norr om Stockholm. Företaget ser denna tjänst långsiktigt och letar efter dig som ser en framtid på arbetsplatsen. Företaget erbjuder ett omväxlande arbete med många utmaningar. Arbetet sker på dagtid med möjlighet till flextid. Du får friskvårdsbidrag samt ett trevligt och engagerat gäng! Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga MEKANIKER till ledande färgtillverkningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MEKANIKER till ledande färgtillverkningsföretag

CE-chaufförer
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett auktoriserat bemanningsföretag som skapar framgång för individer och organisationer. Det innebär att vi ger dig de förutsättningar som du behöver för att klara av ditt dagliga arbete på bästa sätt. Vi har till exempel erfarna arbetsledare som introducerar dig hos våra kunder och är anträffbara under hela ditt arbetspass. Via oss kommer du att arbeta med många spännande och givande uppdrag. Detta tillsammans med internutbildningar och vår snabba tillväxt ger dig karriärmöjligheter som är svåra att hitta på annat håll. Främst arbetar vi med uthyrning av chaufförer, truckförare och lagerpersonal. Bland våra kunder märks namn som Pågen, Schenker, Beckers m.fl. Vår Kund Finns i Södertälje och distribuerar varor över hela Sverige. Denna tjänst vi söker personal till nu är huvudsakligen CE-körningar lokalt. Dina arbetsuppgifter CE- Styrning med dragbil och trailer. Du kommer köra lokalt i Södertälje och mälardalen, men även andra orter i Sverige kan förekomma. Lastning/lossning sker huvudsakligen med hjälp av truck. Arbetstider Du kommer att arbeta tvåskift , måndag - fredag. Krav Vi söker dig som har; -CE-körkort -ADR -Truckkort A2 och B1 Som person är du arbetsvillig, ordningsam och ansvarsfull. Tillsättning Omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga CE-chaufförer jobb, CE-chaufförer Stockholm, CE-chaufförer ADAPTUS Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CE-chaufförer

CE- chaufför
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett auktoriserat bemanningsföretag som skapar framgång för individer och organisationer. Det innebär att vi ger dig de förutsättningar som du behöver för att klara av ditt dagliga arbete på bästa sätt. Vi har till exempel erfarna arbetsledare som introducerar dig hos våra kunder och är anträffbara under hela ditt arbetspass. Via oss kommer du att arbeta med många spännande och givande uppdrag. Detta tillsammans med internutbildningar och vår snabba tillväxt ger dig karriärmöjligheter som är svåra att hitta på annat håll. Främst arbetar vi med uthyrning av chaufförer, truckförare och lagerpersonal. Bland våra kunder märks namn som Pågen, Schenker m.fl Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har CE- körkort, och vill köra ut kyl och frysvaror till olika livsmedelsbutiker. Du kommer utgå infrån Jordbro. Arbetstider Mån - fredag 06:00-14:45. Krav Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du i rollen som distributör förväntas vara driftig, ansvarstagande och positiv. -CE-kort. -Digitalt färdskrivarkort -YKB Meriterande Har du ADR eller tidigare erfarenhet av Kyl- och frystransporter är detta mycket meriterande. Tillsättning Sök tjänsten redan idag då tillsättningen är omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga CE- chaufför jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CE- chaufför

C-chaufför till styckegodsdistribution
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett auktoriserat bemanningsföretag som skapar framgång för individer och organisationer. Det innebär att vi ger dig de förutsättningar som du behöver för att klara av ditt dagliga arbete på bästa sätt. Vi har till exempel erfarna arbetsledare som introducerar dig hos våra kunder och är anträffbara under hela ditt arbetspass. Via oss kommer du att arbeta med många spännande och givande uppdrag. Detta tillsammans med internutbildningar och vår snabba tillväxt ger dig karriärmöjligheter som är svåra att hitta på annat håll. Främst arbetar vi med uthyrning av chaufförer, truckförare och lagerpersonal. Bland våra kunder märks namn som Pågen, Schenker m.fl. Dina arbetsuppgifter Vi söker C- Chaufförer till en kund i Spånga. Du kommer att köra styckegodsdistribution till kunder i Stockholm. Arbetstider Varierande arbetstider Starttid mellan 06:00-09:00. Krav C-kort DF Utdrag ur belastningregistret Bra lokalkännedom Meriterande ADR-kort Truckkort Kört distribution tidigare Tillsättning Omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga C-chaufför till styckegodsdistribution jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-chaufför till styckegodsdistribution

Ordermottagare till transportföretag
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Vår Kund ADAPTUS söker för kunds räkning en ordermottagare. Vår uppdragsgivare, verksam inom biltransporter, befinner sig i ett expansivt skede och behöver därför ytterligare förstärkning. Gillar du att vara i hetluften, är social och vill ha kundkontakt, då är detta jobbet för dig! Vår kunds målsättning är att behålla den personliga närheten till kund trots att företaget expanderar snabbt. Som ordermottagare är du till initialt placerad på huvudkontoret i Bromma tillsammans med nio av bolagets anställda och ledning. I början av 2014 flyttar företaget till nya lokaler i Brunna, Kungsängen. Dina arbetsuppgifter - Tillsammans med övriga ordermottagare tar ni emot bokningar från hela Sverige via telefon, mail och webben, - Allmän kundservice samt vara våra chaufförer behjälpliga med diverse frågor - Allmänna administrativa uppgifter. Arbetet är förlagt till vardagar 8.00-17.00 Krav Arbetet som ordermottagare innebär att arbeta i en miljö där det ställs höga krav på simultankapacitet, samarbete och självständigt agerande. Vi söker dig som har god kunskap om Sveriges geografi, är detaljfokuserad och kan arbeta under stress. Du bör erfarenhet av samtliga program i Office-paketet samt även inneha ekonomisk förståelse. Erfarenhet från liknade arbete är ett krav. Bilintresse är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom att du är social, positiv, flexibel och har förmågan att fatta snabba beslut. Tillsättning Tjänsten är en rekrytering med anställning direkt hos kund. Kunden har valt att använda ADAPTUS i denna rekrytering, därför skall alla ansökningar komma in via www.bemanning.se och kontaktperson på ADAPTUS är Sandra Dolfén. Intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten skall tillsättas omgående.
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ordermottagare till transportföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ordermottagare till transportföretag

Ordermottagare till transportföretag
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Vår Kund ADAPTUS söker för kunds räkning en ordermottagare. Vår uppdragsgivare, verksam inom biltransporter, befinner sig i ett expansivt skede och behöver därför ytterligare förstärkning. Gillar du att vara i hetluften, är social och vill ha kundkontakt, då är detta jobbet för dig! Vår kunds målsättning är att behålla den personliga närheten till kund trots att företaget expanderar snabbt. Som ordermottagare är du till initialt placerad på huvudkontoret i Bromma tillsammans med nio av bolagets anställda och ledning. I början av 2014 flyttar företaget till nya lokaler i Brunna, Kungsängen. Dina arbetsuppgifter - Tillsammans med övriga ordermottagare tar ni emot bokningar från hela Sverige via telefon, mail och webben, - Allmän kundservice samt vara våra chaufförer behjälpliga med diverse frågor - Allmänna administrativa uppgifter. Arbetet är förlagt till vardagar 8.00-17.00 Krav Arbetet som ordermottagare innebär att arbeta i en miljö där det ställs höga krav på simultankapacitet, samarbete och självständigt agerande. Vi söker dig som har god kunskap om Sveriges geografi, är detaljfokuserad och kan arbeta under stress. Du bör ha erfarenhet av samtliga program i Office-paketet samt även inneha ekonomisk förståelse. Erfarenhet från liknade arbete är ett krav. Bilintresse är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper så som att du är social, positiv, flexibel och har förmågan att fatta snabba beslut. Tillsättning Tjänsten är en rekrytering med anställning direkt hos kund där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Kunden har valt att använda ADAPTUS i denna rekrytering, därför skall alla ansökningar komma in via www.bemanning.se och kontaktpersoner på ADAPTUS är Sandra Dolfén / Peter Dangovanos. Intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten skall tillsättas omgående.
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ordermottagare till transportföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ordermottagare till transportföretag

Arbetsledare till entreprenadverksamhet i Uppsala sökes
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Dina arbetsuppgifter Vi söker en arbetsledare för arbete på ett av våra entreprenaduppdrag i Uppsala. Delar av introduktionen, ca 1 vecka kommer att vara förlagd på ett liknade uppdrag i Kungens Kurva, Stockholm. Som arbetsledare leder du ett arbetslag på 8-10 medarbetare. Du ansvarar även för kundkontakt, schemaläggning, introduktion och uppföljning. Du kommer till stora delar att arbeta tillsammans med övriga medarbetare i de dagliga arbetsuppgifterna. Arbetsuppgifterna består b la av utomhusskötsel/städning samt insamling av kundvagnar. Som arbetsledare rapporterar du till ADAPTUS platschef. Arbetstider Arbetstiderna är schemalagt och det kan förekomma helger samt kvällspass. Krav - Erfarenhet av att leda grupper operativt - Körkort B och tillgång till egen bil - Truckkort A, B samt erfarenhet av Motviktstruck (B1) - Goda kunskaper i svenska i tal och skrift - Flexibel vid arbetstoppar - Kunna arbeta varannan helg samt 2 kvällar i veckan - God fysik Tillsättning Omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare till entreprenadverksamhet i Uppsala sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare till entreprenadverksamhet i Uppsala sökes

Medarbetare till entreprenaduppdrag i Uppsala sökes
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Dina arbetsuppgifter Arbetet sker till stor del utomhus i anslutning till kundens varuhus. Det rör sig främst om kundvagnsinsamling med hjälp av traktorer och släp, markskötsel året runt, samt vissa uppgifter inne i varuhuset. Beroende på kundbelastningen kan det vara ett högt tempo som ställer krav på din förmåga att hantera stress och arbeta på ett effektivt sätt. Då detta är ett serviceyrke med mycket kundkontakt är det viktigt att du uppskattar service och möte med människor. Arbetstider Arbetstiderna är schemalagt och du kan både jobba dag, kväll och helger. Krav B- körkort God fysik God svenska i tal och skrift Kunna arbeta varannan helg samt 2 kvällar i veckan Personliga egenskaper - Positiv och kvalitetsmedveten - Har ett öga för detaljer och service - Är inte rädd för att hugga i där det behövs. Tillsättning Omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till entreprenaduppdrag i Uppsala sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till entreprenaduppdrag i Uppsala sökes

Medarbetare på deltid till entreprenaduppdrag i Uppsala sökes
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Dina arbetsuppgifter Arbetet sker till stor del utomhus i anslutning till kundens varuhus. Det rör sig främst om kundvagnsinsamling med hjälp av traktorer och släp, markskötsel året runt, samt vissa uppgifter inne i varuhuset. Beroende på kundbelastningen kan det vara ett högt tempo som ställer krav på din förmåga att hantera stress och arbeta på ett effektivt sätt. Då detta är ett serviceyrke med mycket kundkontakt är det viktigt att du uppskattar service och möte med människor. Arbetstider Arbetstiderna är schemalagt och du kan både jobba dag, kväll och helger. Krav B- körkort God fysik God svenska i tal och skrift Kunna arbeta varannan helg samt 2 kvällar i veckan Personliga egenskaper - Positiv och kvalitetsmedveten - Har ett öga för detaljer och service - Är inte rädd för att hugga i där det behövs. Tillsättning Omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare på deltid till entreprenaduppdrag i Uppsala sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare på deltid till entreprenaduppdrag i Uppsala sökes

Medarbetare till entreprenaduppdrag i Uppsala sökes
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Dina arbetsuppgifter Arbetet sker till stor del utomhus i anslutning till kundens varuhus. Det rör sig främst om kundvagnsinsamling med hjälp av traktorer och släp, markskötsel året runt, samt vissa uppgifter inne i varuhuset. Beroende på kundbelastningen kan det vara ett högt tempo som ställer krav på din förmåga att hantera stress och arbeta på ett effektivt sätt. Då detta är ett serviceyrke med mycket kundkontakt är det viktigt att du uppskattar service och möte med människor. Arbetstider Arbetstiderna är schemalagt och det kan förekomma helger samt kvällspass. Krav B- körkort God fysik God svenska i tal och skrift Kunna arbeta varannan helg samt 2 kvällar i veckan Personliga egenskaper: - Positiv och kvalitetsmedveten - Har ett öga för detaljer och service - Är inte rädd för att hugga i där det behövs. Tillsättning Omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till entreprenaduppdrag i Uppsala sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till entreprenaduppdrag i Uppsala sökes

CE-chaufförer till livsmedelkörning
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemannings och rekryteringsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Vår Kund Vår kund är ett stort åkeri med 150 anställda och har sitt huvudkontor i Stockholm. En uppdragsgivare till kunden har byggt ett helt nytt lager i Rosersberg och ny personal skall tillsättas för vår kunds räkning. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har CE-kort, släpvana och är intresserad av att leverera tempererade varor med distributionsområde i hela mellansverige. Du kommer att leverera tempererat gods till butiker från lagret i Rosersberg, Sigtuna. Arbetstider Schemalagda 11 timmars pass. Kväll- natt- och dagpass både vardag och helg. Detta kan möjligtvis tillåta längre sammanhängande ledighet i schemat. Krav Du som söker tjänsten har: - CE-kort -Truckkort - Digitalt färdskrivarkort - Minst ett års erfarenhet av körning med bil och släp - Kunna navigera i distributionsområdet - YKB (för chaufförer som tagit körkort för tunga fordon efter 10 September 2009) Meriterande - YKB - Erfarenhet av att jobba natt - Erfarenhet av kyl- och frystransporter Tillsättning Tillsättningen kommer att ske löpande under hela September månad. Man tillsätts som provanställd under en 6 månaders period med mycket goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Lön enligt transports kollektivavtal. Om Jobzone Sverige AB Jobzone är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering. Alla våra 50 kontor i Sverige och Norge drivs av engagerade egna företagare på den lokala marknaden. Vår vision är att skapa framgång för individer och organisationer och ända sedan starten 2002 har vårt mål varit att vara bemannings-branschens attraktivaste arbetsgivare. På några orter i Sverige (bland annat Stockholm, Uppsala, Västerås och Eskilstuna) drivs vår verksamhet av det helägda dotterbolaget ADAPTUS Bemanning AB.
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga CE-chaufförer till livsmedelkörning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CE-chaufförer till livsmedelkörning

CE-chaufför med truckkort/ Rekryteringsträff
REKRYTERINGSTRÄFF JOBBCHANSEN ARBETSFÖRMEDLINGEN GLOBEN, Arenavägen 57, plan 5, rum H. Tid: Torsdag 5 september kl 10.30 Adaptus rekryterar ett antal chaufförer med CE-körkort. Det kommer att vara 6 stycken 24 pallars lastbilar med släp stationerade i Rosersberg som skall gå 60 % nattetid och 40 % dagtid. Distributionsområdet är hela Mellansverige som sträcker sig från Linköping och upp till Sundsvall. Kravprofil på personalen - Kunna kommunicera - Vara noggrann - CE-körkort - Minst 1-2 år som yrkeschaufför med släpvana - Gärna vana av tempererat gods - Glad i att jobba natt och gärna tidigare erfarenhet av det Viktigt med förståelse vad det innebär för kropp och privatliv. - Punktlig med hög närvaro - Truckkort (plocktruck) - YKB, merit Arbetsgivaren inleder med presentation av företaget och tjänsterna och därefter sker intervjuer. Ta med CV och en personlig presentation. Var beredd på lite väntetid för intervjuer. VÄLKOMMEN!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga CE-chaufför med truckkort/ Rekryteringsträff jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CE-chaufför med truckkort/ Rekryteringsträff

Rörmokare heltid
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett auktoriserat bemanningsföretag som skapar framgång för individer och organisationer. Det innebär att vi ger dig de förutsättningar som du behöver för att klara av ditt dagliga arbete på bästa sätt. Vi har till exempel erfarna arbetsledare som introducerar dig hos våra kunder och är anträffbara under hela ditt arbetspass. Via oss kommer du att arbeta med många spännande och givande uppdrag. Detta tillsammans med internutbildningar och vår snabba tillväxt ger dig karriärmöjligheter som är svåra att hitta på annat håll. Vår Kund Ett familjeföretag inom byggbranschen som arbetar i Storstockholm och utgår från Solna. De är ca 7 anställda idag med möjlighet att utöka företaget tillsammans med rätt individer. Med gott renomme utför de renoveringsarbeten på badrum/kök med kvalité i fokus. Dina arbetsuppgifter ADAPTUS söker nu en rörmokare för arbete i Storstockholm. Arbetsuppgifterna består av att renovera badrum och kök hos företag och privatpersoner. Förekomst av grovarbete som rivning kan förekomma. Arbetstider 07:00-16:00 Vardagar Krav Certifikat på Säker Vatten B-Körkort För att lyckas med arbetet är Du problemlösare, ansvarsfull och noggrann Meriterande Tillgång till bil. Tillsättning Omgående! Anställning påbörjas hos ADAPTUS med avsikt att övergå till kund.
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Rörmokare heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörmokare heltid

Deltid personal till entreprenaduppdrag i Uppsala.
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Dina arbetsuppgifter Arbetet sker till stor del utomhus i anslutning till kundens varuhus. Det rör sig främst om kundvagnsinsamling med hjälp av traktorer och släp, markskötsel året runtvi samt vissa uppgifter inne i varuhuset. Beroende på kundbelastningen kan det vara ett högt tempo som ställer krav på din förmåga att hantera stress och arbeta på ett effektivt sätt. Då detta är ett serviceyrke med mycket kundkontakt är det viktigt att du uppskattar service och möte med människor. Arbetstider Arbetstiderna är schemalagt och vi ser att du kan både jobba dag, kväll och helger. Detta är en anställning på 25%. Krav B- körkort God fysik God svenska i tal och skrift Kunna arbeta varannan helg samt 2 kvällar i veckan Personliga egenskaper - Positiv och kvalitetsmedveten - Har ett öga för detaljer och service - Är inte rädd för att hugga i där det behövs. Tillsättning Omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Deltid personal till entreprenaduppdrag i Uppsala. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Deltid personal till entreprenaduppdrag i Uppsala.

CE-chaufför till livsmedelkörning
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har CE-kort, släpvana och är intresserad av att leverera tempererade varor i hela mellansverige. Du kommer att leverera tempererat gods till butiker från ett lager norr om stan. Arbetstider Schemalagda 11 timmars pass. Natt och dagpass. Krav - CE-kort -Truckkort - Digitalt färdskrivarkort -YKB -Minst ett års erfarenhet av körning med bil och släp Meriterande - Erfarenhet av kyl- och frystransporter
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga CE-chaufför till livsmedelkörning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CE-chaufför till livsmedelkörning

Ekonomiassistent
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Vår Kund Vi söker en ekonomiassistent med start i mitten av oktober till vår kund i söderort som arbetar med byggvaror. Dina arbetsuppgifter Sköta den löpande fakturering till leverantörer/kunder, kassan, ta hand om inkommande post. Man måste förstå hela det ekonomiska flödet. Upplärning kommer ske tillsammans med den person man ersätter, sedan kommer man arbeta självständigt. Krav Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent samt har relevant utbildning. Du måste kunna börja omgående. Meriterande om du tidigare arbetat i systemet garp. Tillsättning Skicka in din ansökan idag, urval sker löpande via vår hemsida www.bemanning.se
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Stockholm, Ekonomiassistent ADAPTUS Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Medarbetare på heltid till entreprenaduppdrag
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Dina arbetsuppgifter Arbetet sker till stor del utomhus i anslutning till kundens varuhus strax söder om Stockholm. Det rör sig främst om kundvagnsinsamling med hjälp av traktorer och släp, markskötsel året runt, samt vissa uppgifter inne i varuhuset. Beroende på kundbelastningen kan det vara ett högt tempo som ställer krav på din förmåga att hantera stress och arbeta på ett effektivt sätt. Då detta är ett serviceyrke med mycket kundkontakt är det viktigt att du uppskattar service och möte med människor. Arbetstider Arbetstiderna är schemalaga och det förekommer helger samt kvällspass. Krav B- körkort God fysik God svenska i tal och skrift Kunna arbeta varannan helg samt 2-3 kvällar i veckan Personliga egenskaper: - Positiv och kvalitetsmedveten - Har ett öga för detaljer och service - Är inte rädd för att hugga i där det behövs. Tillsättning Omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare på heltid till entreprenaduppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare på heltid till entreprenaduppdrag

Medarbetare på heltid till entreprenaduppdrag
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Dina arbetsuppgifter Arbetet sker till stor del utomhus i anslutning till kundens varuhus strax söder om Stockholm. Det rör sig främst om kundvagnsinsamling med hjälp av traktorer och släp, markskötsel året runt, samt vissa uppgifter inne i varuhuset. Beroende på kundbelastningen kan det vara ett högt tempo som ställer krav på din förmåga att hantera stress och arbeta på ett effektivt sätt. Då detta är ett serviceyrke med mycket kundkontakt är det viktigt att du uppskattar service och möte med människor. Arbetstider Arbetstiderna är schemalaga och det förekommer helger samt kvällspass. Krav B- körkort God fysik God svenska i tal och skrift Kunna arbeta varannan helg samt 2-3 kvällar i veckan Personliga egenskaper: - Positiv och kvalitetsmedveten - Har ett öga för detaljer och service - Är inte rädd för att hugga i där det behövs. Tillsättning Omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare på heltid till entreprenaduppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare på heltid till entreprenaduppdrag

Deltidspersonal till entreprenaduppdrag i Uppsala.
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Dina arbetsuppgifter Arbetet sker till stor del utomhus i anslutning till kundens varuhus. Det rör sig främst om kundvagnsinsamling med hjälp av traktorer och släp, markskötsel året runtvi samt vissa uppgifter inne i varuhuset. Beroende på kundbelastningen kan det vara ett högt tempo som ställer krav på din förmåga att hantera stress och arbeta på ett effektivt sätt. Då detta är ett serviceyrke med mycket kundkontakt är det viktigt att du uppskattar service och möte med människor. Arbetstider Arbetstiderna är schemalagt och vi ser att du kan både jobba dag, kväll och helger. Detta är en anställning på 25%. Krav B- körkort God fysik God svenska i tal och skrift Kunna arbeta varannan helg samt 2 kvällar i veckan Personliga egenskaper - Positiv och kvalitetsmedveten - Har ett öga för detaljer och service - Är inte rädd för att hugga i där det behövs. Tillsättning Omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Deltidspersonal till entreprenaduppdrag i Uppsala. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Deltidspersonal till entreprenaduppdrag i Uppsala.

Varuplockare med egen bil, extrajobb helger
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Dina arbetsuppgifter Vi söker en varupåfyllare varannan helg med B-körkort samt tillgång till egen bil med start omgående. Du kommer arbeta cirka 4 timmar varannan lördag med start klockan 06.00 eller 07.00 beroende på distrikt, medatt plocka upp bröd i butiker på fasta distrikt. Du skall även kunna arbeta kring jul och nyår. Krav Du är serviceintriktad, ansvarsfull, och noggrann. Du har dessutom B-körkort samt tillgång till bil. Tidigare vana från butiksarbete eller varuplock är meriterande. Vi ser gärna att du är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning då detta endast är ett extraarbete. Start omgående, skicka därför in din ansökan redan idag!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Varuplockare med egen bil, extrajobb helger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Varuplockare med egen bil, extrajobb helger

C-chaufför, ta hem bilen
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Vår Kund Är ett transportföretag som är placerat i Veddesta industriområde norr om Stockholm. De kör i dagsläget transporter med olika typer av fordon i Stockholmsområdet. Företaget behöver en chaufför med god social förmåga och förståelse för behovet av samarbete och flexibilitet i transportyrket. För rätt person tillåter företaget chauffören möjlighet att ta hem lastbilen. Tillsättningen sker direkt hos transportföretaget. Dina arbetsuppgifter Leveranser, hämtningar, lastning och lossning av egen bil och kundbemötande. Arbetstider 07:00 – 16:00 60 min rast Krav - C-körkort - Yrkeskompetensbevis - Digitalt färdskrivarkort Meriterande - Truckkort - ADR farligt gods, stycke Tillsättning Omgående eller senast 2013-11-11
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga C-chaufför, ta hem bilen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-chaufför, ta hem bilen

Medarbetare på heltid till entreprenaduppdrag
ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Vi söker nu en medarbetare som kommer arbeta i och kring vår kunds varuhus strax söder om Stockholm. OM TJÄNSTEN, vänligen läs noga: Arbetet sker både inne i varuhuset och utomhus i anslutning till kundens varuhuset. Utomhus rör det sig främst om kundvagnsinsamling med hjälp av traktorer och släp samt markskötsel året runt. Inne i varuhuset handlar det om att gå runt i hela lokalerna, se till att det är påfyllt överallt, plocka skräp och hålla snyggt. Det här är främst ett serviceyrke, så du måste uppskatta att ge service och möta människor. Beroende på kundbelastningen kan det vara ett MYCKET högt tempo som ställer krav på din förmåga att hantera stress och arbeta på ett effektivt sätt. ABSOLUTA KRAV: B- körkort God fysik, du kommer att gå mycket i tjänsten och dra tungt. God svenska i tal och skrift Kunna arbeta varannan helg samt 2-3 kvällar i veckan PERSONLIGA EGENSKAPER: - Positiv och kvalitetsmedveten - Har ett öga för detaljer och service - Arbetsvillig. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs. ÖVRIGT: Schemalagd arbetstid med varannan helg samt kvällsarbete några dagar i veckan. Du kommer bli del av ett trevligt och engagerat gäng som arbetar hos kunden! Tillsättning omgående. För att söka tjänsten går det bra att ringa eller maila platschef Saeid Mohammady.
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare på heltid till entreprenaduppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare på heltid till entreprenaduppdrag

Arbetsledare distributionsavdelning
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS Bemanning har sedan starten 2003 haft som målsättning att vara det självklara valet för företag som vill bemanna och rekrytera inom distribution, logistik och produktion. I en bransch där många bemanningsföretag arbetar brett har vi uppnått vårt mål genom att vara nischade, ha detaljerad branschkunskap och ha höga krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kundservice. Vi kan det vi gör och kombinerar det stora företagets leveranssäkerhet med det lilla företagets personliga bemötande. ADAPTUS Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vår Kund Vår kund är en av Nordeuropas ledande distributörer inom elektronik och distribuerar drygt 130 000 artiklar från mer än 700 leverantörer från hela världen. Kunden är verksam med egna organisationer i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Polen, Estland, Lettland, Litauen och Ukraina. I koncernen arbetar ca 325 personer. Dina arbetsuppgifter Vi söker en erfaren arbetsledare som kommer att ha huvudansvaret för det administrativa på distributionsavdelningen. Dig vi söker är en god kommunikativ ledare som har stor insyn i de olika processerna som finns på en distributionsavdelning. Du kommer även ingå i distributions styrgrupp. Ansvaret är att arbeta med våra nyckeltal (KPI) och vårt kvalitetsarbete, utveckla och coacha våra koordinatorer samt ansvara för den dagliga planeringen för distribution. Arbetet innebär också personalrelaterade arbetsuppgifter såsom rehabutredningar och utvecklingssamtal med våra medarbetare. Tjänsten kommer också innebära operativa frågor, ställa prognoser och vara delaktig i olika projekt. Arbetsfördelningen är 65% administrativt och 35% med operativa frågor. • Arbeta med nyckeltal • Coacha processkoordinatorerna • Ansvara för den dagliga planeringen för distribution • Bemanningsansvarig året runt • Medverka i olika projekt • Personalansvar för 70 medarbetare • Möten och uppföljning av medarbetare Arbetstider Arbetstid 07:00-15:30 Krav • Erfarenhet av en arbetsledande position • Eftergymnasial utbildning • Erfarenhet av affärssystemet SAP R3 • Goda svenska och engelska kunskaper i både tal och skrift. • Goda administrativa kunskaper • Lätt att prioritera • Intresse för processer • Relationsorienterad Tillsättning Tillsättning omgående enligt övk med kundföretaget.
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare distributionsavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare distributionsavdelning

Arbetsledare distributionsavdelning
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS Bemanning har sedan starten 2003 haft som målsättning att vara det självklara valet för företag som vill bemanna och rekrytera inom distribution, logistik och produktion. I en bransch där många bemanningsföretag arbetar brett har vi uppnått vårt mål genom att vara nischade, ha detaljerad branschkunskap och ha höga krav på kvalitet, leveranssäkerhet och kundservice. Vi kan det vi gör och kombinerar det stora företagets leveranssäkerhet med det lilla företagets personliga bemötande. ADAPTUS Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vår Kund Vår kund är en av Nordeuropas ledande distributörer inom elektronik och distribuerar drygt 130 000 artiklar från mer än 700 leverantörer från hela världen. Kunden är verksam med egna organisationer i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Polen, Estland, Lettland, Litauen och Ukraina. I koncernen arbetar ca 325 personer. Dina arbetsuppgifter Vi söker en erfaren arbetsledare som kommer att ha huvudansvaret för det administrativa på distributionsavdelningen. Dig vi söker är en god kommunikativ ledare som har stor insyn i de olika processerna som finns på en distributionsavdelning. Du kommer även ingå i distributions styrgrupp. Ansvaret är att arbeta med våra nyckeltal (KPI) och vårt kvalitetsarbete, utveckla och coacha våra koordinatorer samt ansvara för den dagliga planeringen för distribution. Arbetet innebär också personalrelaterade arbetsuppgifter såsom rehabutredningar och utvecklingssamtal med våra medarbetare. Tjänsten kommer också innebära operativa frågor, ställa prognoser och vara delaktig i olika projekt. Arbetsfördelningen är 65% administrativt och 35% med operativa frågor. • Arbeta med nyckeltal • Coacha processkoordinatorerna • Ansvara för den dagliga planeringen för distribution • Bemanningsansvarig året runt • Medverka i olika projekt • Personalansvar för 70 medarbetare • Möten och uppföljning av medarbetare Arbetstider Arbetstid 07:00-15:30 Krav • Erfarenhet av en arbetsledande position • Eftergymnasial utbildning • Erfarenhet av affärssystemet SAP R3 • Goda svenska och engelska kunskaper i både tal och skrift. • Goda administrativa kunskaper • Lätt att prioritera • Intresse för processer • Relationsorienterad Tillsättning Tillsättning omgående enligt övk med kundföretaget.
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare distributionsavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare distributionsavdelning

Chaufför som vill utvecklas? Gruppledare med C-kort
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Vår Kund Är ett företag som levererar servicetjänster. De har en transportavdelning som i dagsläget sysselsätter ca 40 chaufförer för utkörningar i Storstockholm. Dina arbetsuppgifter Är du i dagsläget lastbilschaufför som vill ta ytterligare ett steg och utvecklas i branschen? Vill du variera mellan administrativa och praktiska arbetsuppgifter? Då är detta tjänsten för dig. Grundbefattningen är lastbilschaufför där man deltar i den dagliga distributionen. Utöver det har gruppledaren ett samlat fordonsansvar för vagnparken. Det innebär att hålla koll på löptider i avtal, boka besiktningar och däckbyten mm. Utöver detta deltar gruppledaren i det administrativa arbetet där man för och följer upp statistik om fordonsdata mm. Verksamheten är utrustad med en jourfunktion som gruppledaren ombesörjer varannan helg/vecka. Gruppledaren svarar direkt mot arbetsledaren på avdelningen och agerar som ersättare i de fall arbetsledaren är frånvarande. Arbetstider 07:30 – 16:30/ varierande dagtid Krav Du skall ha en förmåga att kunna strukturera upp ditt eget arbete och uppträda professionellt i din yrkesroll. Du är en lagspelare som uppskattar att arbeta i en omväxlande miljö där flexibilitet krävs. - Erfarenhet av chaufförsyrket - Tillräcklig fordonskännedom - Administrativa kunskaper (huvudsakligen statistik i Officepaket) - God lokalkännedom - C-körkort - Behärska det svenska språket Meriterande - Truckkort - YKB - Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter Tillsättning Omgående Lön: 24.000:-/mån
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Chaufför som vill utvecklas? Gruppledare med C-kort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chaufför som vill utvecklas? Gruppledare med C-kort

CE-chaufförer till varierande uppdrag
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemannings och rekryteringsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Vår Kund Dina arbetsuppgifter Som konsult ska du vara beredd att ta dig an olika typer av körningar. Det kan således handla om distribution, återvinning, fjärrstyrningar med mera. Därför är det viktigt att du är flexibel och tycker det är roligt med varierande arbetsuppgifter! Arbetstider Varierande arbetstider. Kväll- natt- och dagpass både vardag och helg. Detta kan möjligtvis tillåta längre sammanhängande ledighet i schemat. Krav Krav: CE-körkort Vana av att köra och backa med bil och släp Tillgång till egen bil Meriterande Meriterande: ADR Krankort Truckkort Tillsättning - Tillsättningen kommer att ske löpande - Man tillsätts som provanställd under en 6 månaders period med mycket goda möjligheter till en tillsvidareanställning. - Lön enligt transports kollektivavtal.
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga CE-chaufförer till varierande uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CE-chaufförer till varierande uppdrag

ADAPTUS söker C/CE-chaufförer
Söker du jobb under sommaren? Vi på ADAPTUS söker C/CE-chaufförer för både längre och kortare perioder. ADAPTUS är ett auktoriserat bemanningsföretag som skapar framgång för individer och organisationer. Det innebär att vi ger dig de förutsättningar som du behöver för att klara av ditt dagliga arbete på bästa sätt. Vi har till exempel erfarna arbetsledare som introducerar dig hos våra kunder och är anträffbara under hela ditt arbetspass. Via oss kommer du att arbeta med många spännande och givande uppdrag. Detta tillsammans med internutbildningar och vår snabba tillväxt ger dig karriärmöjligheter som är svåra att hitta på annat håll. Främst arbetar vi med uthyrning av chaufförer, truckförare och lagerpersonal. Bland våra kunder märks namn som Pågen, Schenker m.fl Ett urval av de uppdrag som vi söker chaufförer till; - Säljande distributörer för distribuering av bröd till i Stockholmsområdet (Lastplatser finns i Västberga, Upplands Väsby och Slagsta). Starttid 06.00. - C/CE- chaufförer med utgångspunkt Årsta/Jordbro där man levererar tempererat livsmedel till butiker i Stockholm med omnejd. Starttiden för arbetet varierar mellan 04.00-06.00 och löper vanligtvis 8 timmar med 45 minuters rast. - Till en kund i Stockholm söker vi CE-chaufförer vecka 24-33. - C- och CE-chaufförer med erfarenhet inom entreprenadarbete och/eller återvinning. Vi söker personer med vana och eventuella behörigheter för lastväxlare, kranbil, betongbil, TMA etc. för kunder i Storstockholm och Uppsala. Ännu fler tjänster finns på vår hemsida www.bemanning.se Intresserad? Gå in på vår hemsida www.bemanning.se och sök tjänsten eller skicka ett mail till henrik@bemanning.se, pierre@bemanning.se eller alexander.weman@bemanning.se
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga ADAPTUS söker C/CE-chaufförer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ADAPTUS söker C/CE-chaufförer

Pigg medarbetare till entreprenadverksamhet i Uppsala sökes
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Dina arbetsuppgifter Arbetet sker till stor del utomhus i anslutning till kundens varuhus. Arbetsuppgifterna består b la av - utomhusskötsel/markskötsel året runt - insamling av kundvagnar - markstädning både inomhus och utomhus - vissa uppgifter inne i varuhuset. Beroende på kundbelastningen kan det vara ett högt tempo som ställer krav på din förmåga att hantera stress och arbeta på ett effektivt sätt. Då detta är ett serviceyrke med mycket kundkontakt är det viktigt att du uppskattar service och möte med människor. Arbetstider Arbetstiderna är schemalagt och det kan förekomma helger samt kvällspass. Krav B- körkort God fysik då du rör dig i stort sett hela arbetspasset God svenska i tal och skrift Kunna arbeta varannan helg samt 2 kvällar i veckan Personliga egenskaper: - Positiv och kvalitetsmedveten - Har ett öga för detaljer och service - Är inte rädd för att hugga i där det behövs. - God fysik Tillsättning Omgående! Har du läst vad detta arbete innebär och tycker det passar in på dig? I så fall tveka inte att ansöka redan idag! Ansökan görs via hemsidan, eller via mail till saeid@bemanning.se. Tjänsten är på 50 - 75%
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Pigg medarbetare till entreprenadverksamhet i Uppsala sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pigg medarbetare till entreprenadverksamhet i Uppsala sökes

Medarbetare till Stockholm / säljande distributör
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett värderingsstyrt bemannings- och rekryteringsföretag. Vi skapar framgång för individer och organisationer. ADAPTUS är verksamma i Stockholm och är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 kontor i Norge och Sverige. Vi arbetar systematiskt enligt ”Produktiv Bemanning” för att tillsammans med våra kundföretag skapa lösningar för långsiktig personalförsörjning av kompetenta och engagerade medarbetare. ADAPTUS är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vår Kund Vår kunds affärsidé är att baka, utveckla och marknadsföra ett brödsortiment som är särskiljande, lönsamt och konsumenternas självklara val. ADAPTUS har i mer än tio år levererat säljande distributörer till vår kund. Aktuell lastplats ligger i Västberga och butikerna som betjänas är lokaliserade i södra och östra Stockholm. Dina arbetsuppgifter Att utifrån tilldelat distrikt distribuera rätt mängd bröd på angiven plats i butik samt ta returer. Lastbil och handdator är dina hjälpmedel under arbetsdagen och du måste kunna hantera dessa. Arbetet kräver en mycket god förmåga att kommunicera med butikernas ansvariga och ge rätt service till slutkund. Till din hjälp har du arbetsledare och information om variationer från ordinarie säljande distributör som betjänar butikerna. När vår kund bedömer att det grundläggande arbetet fungerar enligt med hög kvalitet kommer du i perioder att kunna få ett eget distrikt att ansvara för. Arbetstider Vardagar kl. 06.00-15.00. Arbetet är slutfört först när samliga butiker har fått sina leveranser. Vi vill vara tydliga med att detta är en heltidstjänst som ambullerande bemanningskonsult varför du kan komma att betjäna andra liknande kundföretag som du har rätt kvalifikationer för. Krav C-kort, digitalt färdskrivarkort, YKB/hävdvunnen rätt. Du har tidigare erfarenhet av försäljning eller annat serviceyrke. Tillgång till egen bil då kommunikationerna till våra kunders lastplatser är begränsade. Meriterande Vi ser gärna att du har erfarenhet från butiksförsäljning och erfarenhet av distribution i Stockholm. Tillsättning Tillsättning kommer att ske från v.9 och löpande.
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Stockholm / säljande distributör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Stockholm / säljande distributör

Avropare till företag i Märsta
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Dina arbetsuppgifter Vi söker två personer till vår kund i Märsta med start omgående. Arbetet innebär att man ansvarar för att balansera råvarulagret utifrån företagets mål gällande leveransnoggrannhet och kapitalbindning. Man kommer även vara representat i forum för inköpsfrågor. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är; Ta in offerter och välja leverantör, planera in större leveranser, lägga order, beställning till lager, skicka ut bristinformation Krav Vi söker dig som har erfarenhet av inköp/avrop eller har arbetat i orderavvecklingskedjan minst 2 år. Du skall även behärska engelska flytande i både tal och skrift. Som person är du strukturerad, serviceinriktad, har lätt för att samarbeta, kunna kräva beslut från beslutsfattare. Tillsättning Tillsättning skall ske omgående och tjänsten är tillsvidare Sök tjänsten via vår hemsida www.bemanning.se
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Avropare till företag i Märsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avropare till företag i Märsta

Trafikledare inom renhållning
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Vår Kund Miljötrans är ett transportföretag inom återvinning och renhållning. I deras fordonspark finns huvudsakligen liftdumprar, lastväxlare och kranväxlare. Företaget har i dagsläget 12 anställda och omsätter cirka 20 miljoner. Miljötrans har nyligen expanderat vilket kräver en utökning på trafikledningsnivå. Dina arbetsuppgifter -Ta emot ordrar och sköta den dagliga kontakten med kunderna till Miljötrans -Planera och schemalägga alla chaufförer på ett strategiskt sätt för att skapa lönsamhet för verksamheten och smidighet för chaufförerna -Agera ledare för chaufförerna och ha ett visst förvaltande personalansvar -Att med tidens gång utveckla affärsområdet i samråd med ledningen -Hantera administration som berör transporterna Arbetstider Måndag – Fredag 08:00-17:00 med utrymme att styra tiderna själv efter verksamhetens bästa. Krav -Gymnasiala slutbetyg -Tillgång till egen bil och C/CE-körkort -Allmänt kunnig inom IT -Kombination av lång erfarenhet som chaufför och trafikledare inom renhållningstransporter -Svenska flytande i tal och skrift Meriterande Vi söker dig som har relevant bakgrund och betraktar dig själv som en lagspelare. För att lyckas komma in i verksamheten på ett framgångsrikt sätt krävs det legitimitet och att man är lyhörd. Kommunikation är trafikledarens främsta verktyg vilket gör pedagogik och den sociala förmågan extra viktig. Tillsättning Omgående
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Trafikledare inom renhållning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafikledare inom renhållning

Transport- och logistikassistent
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare! Vår Kund För en kunds räkning söker vi en Transport- och logistikassistent. Är du nyutexaminerad och i början av din karriär? Är du driven och nyfiken på att arbeta inom återvinningsbranschen? Vår kund söker en person med en ambition att göra karriär inom koncernen. Företaget är i ett expansivt skede och tanken är att du ska växa, utvecklas och på sikt få större ansvar. Kollektivavtal finns, övriga förmåner är bland annat friskvårdsbidrag, dator och telefon. Bolaget arbetar med att samla in, sortera och sälja återvinningsmaterial och har i Stockholms län idag en verksamhet som sysselsätter 28 personer. Arbetsplatsen ligger i Älvsjö. ADAPTUS är kundens bemannings- och rekryteringsparter i Stor-Stockholm och alla ansökningar kommer att behandlas genom ADAPTUS. Dina arbetsuppgifter Arbeta med avstämningar, formler och kalkyler i främst Excel Ta fram underlag till nyckeltal och kostnadsuppföljningar Jobba efter uppsatta mål och handlingsplaner Kvalitetssäkra den dagliga verksamheten för att säkerställa 100 procentig leverans Mycket muntlig och skriftlig kontakt både internt och externt Se till att gängse lagar och regler för branschen efterföljs Arbetstider Dagtid, varierande mellan 06-18 enligt övk. Krav Högskoleutbildning i någon form B-körkort Goda kunskaper i MS Office, mycket goda kunskaper i Excel Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift Flytande svenska i tal och skrift Meriterande Som person är du driven, ordningssam, noggrann och resultatorienterad. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och agerar framåtsträvande. Du bör ha ett logiskt tänkande och en förmåga att ta till dig instruktioner som du sedan omvandlar i praktiken. För att passa till tjänsten ska du vilja och våga ta plats i kommunikationen med andra. Tillsättning Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte att söka redan idag då tjänsten kommer tillsättas så snart rätt person är funnen. Ansökan sker via hemsidan. Bifoga löneanspråk i din ansökan. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Transport- och logistikassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Transport- och logistikassistent

Produktionsmedarbetare
Produktionsmedarbetare Om ADAPTUS ADAPTUS är ett auktoriserat bemanningsföretag som skapar framgång för individer och organisationer. Det innebär att vi ger dig de förutsättningar som du behöver för att klara av ditt dagliga arbete på bästa sätt. Vi har till exempel erfarna arbetsledare som introducerar dig hos våra kunder och är anträffbara under hela ditt arbetspass. Via oss kommer du att arbeta med många spännande och givande uppdrag. Detta tillsammans med internutbildningar och vår snabba tillväxt ger dig karriärmöjligheter som är svåra att hitta på annat håll. Dina arbetsuppgifter Vi söker en operatör, med god erfarenhet att framföra truck, som kommer att arbeta med produktion av industrifärg i Märsta. Produktionspersonalen blandar ytbehandlingsprodukter enligt givna direktiv och är behjälpliga i förpackning och lagerhållning. Tidsperiod Tillsättning omgående. Uppdraget sträcker sig minst fram till sista augusti. Arbetstider Mån- tors 06.00 - 13.07, fre 06.00 - 15.17. Krav Vi söker efter kandidater som har hög ambitionsnivå och god arbetsmoral. Kandidaten ska ha god förmåga att arbeta i grupp och kunna ta direktiv. Krav: -God erfarenhet av lager-/produktionsarbete -Behörighet och erfarenhet av truck, ledstaplare -God grundfysik -Ingen form av allergi -Svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande. Sökande måste kunna ta sig till arbetet i tid. Kolla upp kollektivförbindelser om så krävs. Önskvärt att sökande bor i närheten.
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsmedarbetare jobb, Produktionsmedarbetare Stockholm, Produktionsmedarbetare ADAPTUS Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsmedarbetare

MEKANIKER till ledande färgtillverkningsföretag
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett värderingsstyrt bemannings- och rekryteringsföretag. Vi skapar framgång för individer och organisationer. ADAPTUS är verksamma i Stockholm och är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 kontor i Norge och Sverige. Vi arbetar systematiskt enligt ”Produktiv Bemanning” för att tillsammans med våra kundföretag skapa lösningar för långsiktig personalförsörjning av kompetenta och engagerade medarbetare. ADAPTUS är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vår Kund Vår kund är ett ledande färgtillverkningsföretag. Företaget ser denna tjänst långsiktigt och letar efter dig som ser en framtid på arbetsplatsen. Företaget erbjuder ett omväxlande arbete med många utmaningar. Arbetet sker på dagtid med möjlighet till flextid. Du får friskvårdsbidrag samt ett trevligt och engagerat gäng Dina arbetsuppgifter Som mekaniker utför du förebyggande och avhjälpande underhåll på olika produktionsmaskiner och i fastigheter. Det kan handla om att utföra underhåll på ventilationsanläggningar, värmesystem och reningsanläggningar i fabriken. Arbetet är mycket varierande och den ena dagen är inte den andra lik, därför är det viktigt att du är flexibel och stresstålig utöver det vanliga. Du kommer att arbeta på kundens underhållsverkstad i ett team om tre andra mekaniker och en elektriker. Arbetstider Arbetet sker på dagtid med möjlighet till flextid, samt dygnet runt beredskap var 5:e vecka. Krav • Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter inom industriell verksamhet som exempelvis livsmedelsindustrin eller läkemedelsindustrin. • Du har verkstadsgymnasium eller annan motsvarande teoretisk utbildning. • Goda kunskaper inom MSOffice samt god allmän datorvana är ett krav då maskinerna är datoriserade, ett plus är om du har erfarenhet av PLC styrda maskiner. Om du inte har promenadavstånd till Märsta Pendeltågsstation är B- körkort och tillgång till egen bil ett krav då du förutom ordinarie arbetstid har dygnet runt beredskap var 5:e vecka (dock inte under upplärningsperioden). Det är en stor fördel om du bor i Märsta med omnejd, norr om Stockholm. Meriterande Denna tjänst kräver att du är extremt flexibel då problem och avbrott i maskiner och fastigheter måste avhjälpas omedelbart. Du ska vara stresstålig, noggrann och väldigt serviceinriktad då du främst jobbar för att underlätta arbetet för de anställda i fabriken och produktionen. Du ska vara en fixare ut i fingerspetsarna då arbetet inte kommer med en manual, det gäller att lösa problemen när de dyker upp och kunna underhålla och laga lite allt möjligt. Du gillar teknik och är bra på problemlösningar, och ger inte upp i första taget. Då teamet är väl inarbetat är det viktigt att du kan lyssna och lära från de som arbetat i fabriken en längre tid. Du kommer få gå bredvid under en längre tid för att lära dig om de olika arbetsuppgifterna och momenten som sker inom fabriken dagligen. Skinn på näsan kombinerat med en vilja att lära är en förutsättning. Din inställning kommer väga tungt i processen.
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga MEKANIKER till ledande färgtillverkningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MEKANIKER till ledande färgtillverkningsföretag

Produktionsmedarbetare
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett auktoriserat bemanningsföretag som skapar framgång för individer och organisationer. Det innebär att vi ger dig de förutsättningar som du behöver för att klara av ditt dagliga arbete på bästa sätt. Vi har till exempel erfarna arbetsledare som introducerar dig hos våra kunder och är anträffbara under hela ditt arbetspass. Via oss kommer du att arbeta med många spännande och givande uppdrag. Detta tillsammans med internutbildningar och vår snabba tillväxt ger dig karriärmöjligheter som är svåra att hitta på annat håll. Dina arbetsuppgifter Vi söker en operatör, med god erfarenhet att framföra truck, som kommer att arbeta med produktion av industrifärg i Märsta. På aktuell avdelning genomförs spädning, nyansering och fyllning av färgerna utifrån givna processer. Meriterande är matematikkunskaper på högskolenivå. Före en eventuell anställning skall ett härdplasttest genomföras. Arbetstider 06.00 - 14.33 eller 14.15 - 22.33. Produktionen arbetar i skift, även natt- och helgskift förekommer. Krav Vi söker efter kandidater som är noggranna, har ansvarskänsla och är plikttrogna. Krav: -produktionserfarenhet -erfarenhet av truck, ledstaplare -god grundfysik Meriterande -ADR Tillsättning Omgående
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsmedarbetare jobb, Produktionsmedarbetare Sigtuna, Produktionsmedarbetare ADAPTUS Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsmedarbetare

Medarbetare till återvinningsföretag
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett värderingsstyrt bemannings- och rekryteringsföretag. Vi skapar framgång för individer och organisationer. ADAPTUS är verksamma i Stockholm och är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 kontor i Norge och Sverige. Vi arbetar systematiskt enligt ”Produktiv Bemanning” för att tillsammans med våra kundföretag skapa lösningar för långsiktig personalförsörjning av kompetenta och engagerade medarbetare. ADAPTUS är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vår Kund Vår kund är verksam inom insamling av förpackningar från återvinningsstationer, hushållssopor samt grovsopor i Stockholms län. Materialet samlas in till kundens anläggningar för sortering, omlastning och i vissa fall balning. Därefter levereras materialet till slutförbrukare där materialet återvinns och blir ny råvara vid framställning av nytt material och nya produkter. Dina arbetsuppgifter Insamlingen sker med hjälp av olika fordonsslag beroende på aktuellt område och insamlad fraktion. Kranbilar, frontlastade bilar samt baklastade lastbilar förekommer. Det som vi tittar på i ett första skede är chaufförer med tidigare erfarenhet av insamling gärna med hjälp av kranbil. Arbetstider Olika arbetstider beroende på vilka trakter och fraktioner som samlas in. Exempelvis tre dagar arbete, tre dagar ledigt utifrån ett rullande schema eller måndag till fredag 06.00-15.00. Krav C-körkort, digitalt färdskrivarkort, YKB Meriterande Behörighet för fordonsmonterad kran, truckkort A+B, ADR Tillsättning Framförallt har vår kund ett tydlilgt behov till sommaren ca 8 veckor men ADAPTUS kommer att anställa nya medarbetare succesivt för att kunna möte vår kunds övriga behov.
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till återvinningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till återvinningsföretag

C-chaufförer sökes till sommaren
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett av Sveriges snabbast växande bemanningsföretag med verksamhet på flera orter. Vi är en del av Jobzonekoncernen med mer än 50 lokala kontor i Norge och Sverige. Våra verksamhetsområden är logistik, produktion och butik. Vår vision är att vara branschens attraktivaste arbetsgivare Vår Kund Vår kund arbetar med transport av tempererade livsmedel vilket kräver ett högt kvalitetstänk från våra chaufförer. Dina arbetsuppgifter Vi söker C-chaufförer med start i juni som vill arbeta hela sommaren med att distribuera tempererade livsmedelstransporter till butiker runtom i Storstockholm med utgångspunkt från Årsta. Som person bör du vara effektiv, punktlig, självgående och har en bra känsla för kundservice! Arbetstider Arbetstiderna är varierade med möjlighet till både för och eftermiddagspass för dig som vill börja riktigt tidigt eller dig som trivs med att jobba på kvällen. Krav Du som söker tjänsten har: - C-kort - digitalt färdskrivarkort Meriterande - erfarenhet av kyl- och frystransporter - truckkort Tillsättning Till denna tjänst söker vi 13 st chaufförer med C-behörighet. Totalt söker vi 220 chaufförer till sommaren. Tillsättning sker löpande och ansökan sker via hemsidan. Tveka inte att söka redan idag!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga C-chaufförer sökes till sommaren jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-chaufförer sökes till sommaren


Sök lediga jobb ADAPTUS Bemanning AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se