ALS Scandinavia AB jobb - lediga jobb

ALS Scandinavia AB jobb ALS Scandinavia AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ALS Scandinavia AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ALS Scandinavia AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Provkoordinator- Täby

 2. Vi söker teknisk säljare av livsmedelsanalyser- Täby

 3. Drifttekniker- Luleå

 4. Systemutvecklare WEBB- Luleå

 5. Säljare kemiska analyser - inriktning miljö- Täby

 6. Utesäljare- Täby

 7. Resultatadministratör till laboratorium- Täby

 8. Logistikkoordinator- Täby

 9. Analytisk kemist- Luleå

 10. Kemist/Laborant- Luleå

 11. Systemutvecklare- Luleå

 12. Vi söker kemist till vår kundtjänst i Luleå- Luleå

 13. Provkoordinator- Luleå

 14. Provkoordinator- Luleå

 15. Assistent- Täby

 16. Marknadsassistent- Luleå

 17. Key Account Manager kemiska analyser - inriktning miljö- Täby

 18. Serviceingenjör/Servicetekniker- Luleå

 19. Assistent till vårt laboratorium i Stockholm- Stockholm

 20. Laboratorieassistent- Stockholm

 21. Kemist till vår kundtjänst i Stockholm- Stockholm

 22. Vi söker servicetekniker till Luleå- Luleå

 23. Kemist Kundtjänst- Luleå

 24. Laboratorieassistent- Luleå

 25. Key Account Manager kemiska analyser till Luleå- Luleå

 26. Key Account Manager kemiska analyser till Luleå- Luleå

 27. Analytisk/teknisk kemist eller naturvetare- Danderyd

 28. Kemist Kundtjänst registrering- Danderyd

 29. Serviceingenjör/servicetekniker- Danderyd

 30. Kemist till vårkemin- Luleå

 31. Logistikkoordinator- Danderyd

 32. Provberedare till Våtkemin i Luleå- Luleå

 33. Serviceingenjör/servicetekniker LAB- Luleå

 34. Kvalitetschef- Luleå

 35. Analytisk/teknisk kemist eller naturvetare till Stockholm- Stockholm

 36. Kemist till registreringen- Danderyd

 37. Assistent till laboratorium- Danderyd

 38. Junior Software Developer - Stockholm- Danderyd

 39. Senior Software Developer - Stockholm- Danderyd

 40. Software tester- Danderyd


Mer beskrivning

Provkoordinator
Vi söker en medarbetare till vår registrering i Täby. Arbetet består huvudsakligen av att ta emot och registrera inkommande prover i vårt labdatasystem, se till att proverna fördelas och skickas vidare för analys internt eller analys hos underleverantör, samt rapportera resultat till kunder. ALS Scandinavia har ett laboratorium i Täby som bedriver laboratorie- och handelsverksamhet. Laboratoriet består av 36 anställda varav 6,5 tjänster är bemannade vid registreringen. Ansvarsområden Provmottagning och kundfrågor som rör provtagning, val av analys, provberedning Registrering av prover i vårt labdatasystem Fördela prover och skriva beställningar till underleverantörer samt egna laboratorium Rapportera färdiga analysresultat till kunder Skicka ut provkärl och emballage till kunder Vid behov assistera med enklare arbetsuppgifter på laboratoriet Egenskaper Positiv, engagerad och flexibel Noggrann, ansvarsfull och effektiv Arbetet kräver god förmåga att kunna arbeta självständigt Kvalifikationer Naturvetenskaplig/teknisk gymnasieutbildning Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift God datorvana är meriterande ALS erbjuder Möjligheten att arbeta och utvecklas i ett internationellt snabbt växande företag med stort fokus på kund och kvalitet. Tjänsten avser en projektanställning på heltid i 6 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstider enligt fastlagt schema. Ett par dagar i veckan arbetar man eftermiddag/kväll. För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Martin Stener, Avdelningschef Täby, 0730-485 204 Facklig representant, Unionen: Kerstin Råberg, 0920-289 956, kerstin.raberg@alsglobal.com Facklig representant, Sveriges ingenjörer inkl. övriga SACO-förbund: Ingalill Rosén, 08-5277 5220, ingalill.rosen@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Täby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Provkoordinator jobb, Provkoordinator Täby, Provkoordinator ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Provkoordinator

Vi söker teknisk säljare av livsmedelsanalyser
Vi söker en motiverad person som ska arbeta med försäljning av våra analyser inom livsmedelssegmentet. Tjänsten är placerad vid vårt laboratorium i Täby men innefattar ansvar för hela den svenska marknaden, och samtidigt nära samarbete med övrig personal i den Skandinaviska sälj- och marknadsorganisationen. Personen som anställs rapporterar till Marknadschefen för Skandinavien. Arbetsuppgifter Som teknisk säljare arbetar du med kvalificerad försäljning, skapande av långvariga kundrelationer och teknisk support till våra kunder. Arbetet innefattar; Kundbesök och nykundsbearbetning Offert och avtalsskrivning Kundvård Konkurrentbevakning Sammanställa och bearbeta kundönskemål Egenskaper Vi söker dig som tycker om och gärna har erfarenhet av relationsbyggande försäljning eller rådgivning. Har du dessutom en bakgrund inom livsmedelsområdet eller kemi/teknisk erfarenhet är det meriterande. Du är utåtriktad och kundfokuserad, tycker om att ta egna initiativ, och trivs i en miljö där du får arbeta självständigt med eget ansvar. Du motiveras av resultaten av din egen insats och jobbar mot bestämda mål. Kvalifikationer Teknisk/naturvetenskaplig utbildning på universitetsnivå Erfarenhet av säljarbete är meriterande Kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Koncernspråket är engelska. B-körkort ALS erbjuder Vi erbjuder omväxlande och spännande arbetsuppgifter. En möjlighet att arbeta och utvecklas i ett internationellt snabbt växande företag med stort fokus på kund och kvalitet. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Vi önskar tillsätta anställningen snarast och kommer att kalla till intervju fortlöpande. För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Morten Christensen, Manager Sales & Marketing Europe morten.christensen@alsglobal.com +420 734 265 859 Facklig representant, Unionen: Kerstin Råberg, 0920-289 956, kerstin.raberg@alsglobal.com Facklig representant, Sveriges ingenjörer inkl. övriga SACO-förbund: Ingalill Rosén, 08-5277 5220, ingalill.rosen@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Täby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker teknisk säljare av livsmedelsanalyser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker teknisk säljare av livsmedelsanalyser

Drifttekniker
Drifttekniker Vi söker en drifttekniker till vår IT-enhet i Luleå ALS Scandinavia har laboratorier i Luleå, Täby, Oslo, Helsingfors och Humlebaek. ALS Scandinavia är en del av ALS Limited, ett globalt verkande företag inom laboratoriebranschen, med 20000 anställda.IT-enheten, idag bestående av fem personer stationerade i Luleå, arbetar med utveckling och förvaltning av ALS Scandinavias verksamhetsinriktade system i Norden. Arbetsuppgifter Som drifttekniker ser du till att våra system fungerar som avsett och har hög tillgänglighet för våra 200+ användare. Befattningen innebär att du har flera uppgifter som bland annat . Övervakning och drift av servrar och nätverk. (Windows 2003-2012, Hyper-V) . Användarsupport på hårdvara och applikationer. (XP, Win7) . Underhåll av datorer anslutna till kemiska analysinstrument. Egenskaper Vi söker dig som är: -Mycket intresserad av teknik och data -Kreativ och initiativrik -Noggrann och ansvarsfull. -Strukturerad och har en helhetssyn på lösningar -Positiv, engagerad med god social kompetens då du kommer att ha kontakt med medarbetare inte bara i Norden utan över hela världen. Kvalifikationer . Utbildning inom IT eller erfarenhet som företaget bedömer likvärdig. . Kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Koncernspråket är engelska. . Arbetslivserfarenhet från arbete med drift och support är meriterande. ALS erbjuder -Omväxlande och spännande arbetsuppgifter -Möjligheten att arbeta och utvecklas i ett internationellt företag med stort fokus på kund och kvalitet. -Öppen företagskultur med högt till tak. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast.
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker jobb, Drifttekniker Luleå, Drifttekniker ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker

Systemutvecklare WEBB
Vi söker en programmerare/systemutvecklare Vi söker en motiverad webbutvecklare till IT-gruppen som ska arbeta med utveckling av IT lösningar primärt baserade på önskemål och behov från våra kunder. Då vi är ett mindre team som hanterar IT-frågor så kommer tjänsten att erbjuda en passande kandidat stort ansvar och goda möjligheter att påverka framtiden inom webb-området för ALS. Tjänsten är placerad vid vårt kontor i antingen Luleå eller Täby men innefattar arbete for samtliga av våra Nordiska länder. Arbetsuppgifter Som programmerare/systemutvecklare arbetar du med utveckling av IT lösningar som primärt vänder sig mot våra externa kunder. Arbetet innefattar; Utveckling av hemsidor Utveckling av olika databasdrivna lösningar Utveckling av on-line lösningar Arbeta med utveckling av tjänster drivna av våra kunder Optimering av befintliga IT lösningar Egenskaper Du har ett öga för detaljer och är passionerad om effektiva och snygga användargränssnitt. Du har förmågan att utveckla kod som är effektiv och underhållningsbar även under tighta dead-lines. Du är kunnig på att tillverka kod som följer webb-standarder med "cross-browser" kompatibilitet i fokus. Du har förmågan att tekniskt leda utvecklingen i ett projekt mot en anpassningsbar och responsiv lösning. Kvalifikationer Relevant utbildning på högskolenivå eller jämförbart. Erfarenhet av utvecklingsarbete. Kunna uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Koncernspråket är engelska. Erfarenhet från att arbeta med CMS är meriterade. Djup kunskap inom teknikområden som HTML5, CSS, JavaScript PHP MySQL ALS erbjuder Vi erbjuder omväxlande och spännande arbetsuppgifter. En möjlighet att arbeta och utvecklas i ett internationellt snabbt växande företag med stort fokus på kund, kvalitet och inte minst våra anställda. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Vi önskar tillsätta anställningen snarast och kommer att kalla till intervju fortlöpande. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 30 oktober 2013 till vår personalchef: satu.mustonen@alsglobal.com För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Gunnar Hägglund, IT Manager gunnar.hagglund@alsglobal.com 0920 28 99 80
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare WEBB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare WEBB

Säljare kemiska analyser - inriktning miljö
Säljare kemiska analyser - inriktning miljö Vi söker en utesäljare till vår marknadsavdelning i Täby. Arbetet består av att marknadsföra ALS Scandinavias utbud av kemiska analyser. Säljaren ska även vara kontaktperson och den naturliga länken mellan kund och laboratorium. Den största delen av arbetet kommer gå ut på att söka upp och bearbeta nykunder och genomföra flertalet kundbesök. Utöver detta, består en del av arbetet av rådgivning kring analyser och i samarbete med kund ta fram offerter. Tjänsten innebär en del resande (ca 75 dagar/år). Egenskaper . Ansvarsfull, självständig, kundorienterad . Motiverad att nå högt uppsatta mål och resultat. . God social kompetens. Kvalifikationer . Vi ser gärna att du har en naturvetenskaplig bakgrund, minimikrav naturvetenskaplig gymnasieutbildning . Erfarenhet eller kunskap av försäljning är meriterande . Goda kunskaper i engelska språket - såväl skriftligt som muntligt . Goda datakunskaper: Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint). . B-körkort är ett krav. ALS erbjuder . Möjligheten att arbeta i ett internationellt snabbt växande företag med stort fokus på kund och kvalitet. . Öppen företagskultur. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid som tillsätts så snart som möjligt. För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Karl Josefsson, 08 - 52 77 52 03, karl.josefsson@alsglobal.se Facklig representant, Unionen: Kerstin Råberg, 0920-289 956, kerstin.raberg@alsglobal.com Facklig representant, Sveriges ingenjörer inkl. övriga SACO-förbund: Ingalill Rosén, 08-5277 5220, ingalill.rosen@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Täby
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare kemiska analyser - inriktning miljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare kemiska analyser - inriktning miljö

Utesäljare
Teknisk säljare kemiska analyser - inriktning miljö ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största laboratorieföretagen i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Täby och Humlebæk samt kontor i Oslo och Helsingfors. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker nu en utesäljare till vår marknadsavdelning i Täby. Arbetet innebär försäljning av ALS Scandinavias utbud av kemiska analyser där säljaren är länken mellan kund och laboratorium. Största delen av arbetet består av att söka upp och bearbeta nya kunder. Utöver detta, består arbetet av rådgivning kring analyser och framtagning av offerter i samarbete med kund. Egenskaper En lämplig kandidat har en naturvetenskaplig högskoleutbildning med inriktning kemi. Tidigare erfarenhet av försäljning och/eller marknadsföring är meriterande. Som person är du utåtriktad, har god förmåga att planera det egna arbetet och trivs i en miljö där du får arbeta självständigt med eget ansvar. Du är relationsskapande och ser vikten i att uppfylla kundens förväntningar. Du motiveras av resultaten av din egen insats och trivs med att arbeta mot bestämda mål. Då du är ansiktet utåt mot kund är det viktigt att du agerar affärsmässigt, med god företagsanda och ett kommersiellt tänkande. Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som muntligt är ett krav. Som verktyg i ditt arbete använder du Microsoft Office (Excel, Word, Power Point) och bör ha goda kunskaper i dessa. Tjänsten är placerad i Täby och kräver en del resande, ibland med kort varsel (ca 75 dagar/år). B-körkort är ett krav. ALS erbjuder Vi erbjuder möjligheten att arbeta i ett internationellt snabbt växande företag med stort fokus på kund och kvalitet. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast. För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Karl Josefsson, 08 - 52 77 52 19, karl.josefsson@alsglobal.se
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Täby
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Utesäljare jobb, Utesäljare Täby, Utesäljare ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utesäljare

Resultatadministratör till laboratorium
Resultatadministratör med rapporteringsansvar ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största laboratorieföretagen i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Täby och Humlebæk samt kontor i Oslo och Helsingfors. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker en resultatadministratör till vårt laboratorium i Täby. Arbetet består huvudsakligen av att ta hand om analysresultat. I arbetet ingår även kontakt med våra underleverantörer, rapportering av resultat till våra kunder samt att bistå registrering och provkärlsutskick med enklare arbetsuppgifter vid behov. Ansvarsområden ? löpande kontakt med underleverantörer samt det interna laboratoriet angående utförda analyser ? att bevaka inkommande resultat från underleverantör och eget laboratorium ? att läsa in resultat i vårt labdatasystem ? att e-maila och skriva ut analysrapport till kund Egenskaper En lämplig kandidat har en naturvetenskaplig gymnasieutbildning. Som person är du kommunikativ, noggrann och flexibel, har god förmåga att planera det egna arbetet och trivs i en miljö där du får arbeta självständigt med eget ansvar. Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som muntligt är ett krav. Som verktyg i ditt arbete använder du Microsoft Office (Excel, Word, Power Point) och bör ha mycket goda kunskaper i dessa. ALS erbjuder Vi erbjuder möjligheten att arbeta i ett internationellt snabbt växande företag med stort fokus på kund och kvalitet. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Förskjuten arbetstid kan komma att tillämpas. Vi önskar tillsätta tjänsten 1 april 2014. För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Andreas Fredman, 08 - 52 77 52 10, andreas.fredman@alsglobal.se Facklig representant, Unionen: Kerstin Råberg, 0920-289 956, kerstin.raberg@alsglobal.com Facklig representant, Sveriges ingenjörer inkl. övriga SACO-förbund: Johan Nilsson, 08-5277 5225, johan.nilsson@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Täby
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Resultatadministratör till laboratorium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resultatadministratör till laboratorium

Logistikkoordinator
Logistikkoordinator med visst rapporteringsansvar Vi söker en medarbetare till vårt provkärlsutskick i Täby ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största laboratorieföretagen i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Täby och Humlebæk samt kontor i Oslo och Helsingfors. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker en medarbetare till vårt provkärlsutskick i Täby. Arbetet består huvudsakligen av att paketera provkärl och provtagningsmaterial efter kunders beställning och skicka ut till kund. Att beställa material från leverantörer samt att bistå registrering och laboratoriet med enklare arbetsuppgifter vid behov. Ansvarsområden ? uppackning av inkomna prover ? inköp och lagerhållning av provkärl ? utskick av erforderlig provtagningsmaterial inkl beredning av lösningar för konservering av prover i fält ? post- och varuleveranser till Täby ? registrering av icke analyser, ex provkärl, frakter, lagring av prover m m som ska faktureras ? kontaktperson, inrikes transporter ? rapportering av analysresultat till kund Egenskaper En lämplig kandidat har en naturvetenskaplig gymnasieutbildning. Som person är du strukturerad, engagerad och flexibel, har god förmåga att planera det egna arbetet och trivs i en miljö där du får arbeta självständigt med eget ansvar. Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som muntligt är ett krav. Som verktyg i ditt arbete använder du Microsoft Office (Excel, Word, Power Point) och bör ha goda kunskaper i dessa. ALS erbjuder Vi erbjuder möjligheten att arbeta i ett internationellt snabbt växande företag med stort fokus på kund och kvalitet. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Förskjuten arbetstid kan komma att tillämpas. Vi önskar tillsätta tjänsten 1 april 2014. För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Eva Gillow, 08 - 52 77 52 13, eva.gillow@alsglobal.se Facklig representant, Unionen: Kerstin Råberg, 0920-289 956, kerstin.raberg@alsglobal.com Facklig representant, Sveriges ingenjörer inkl. övriga SACO-förbund: Johan Nilsson, 08-5277 5225, johan.nilsson@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Täby
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Logistikkoordinator jobb, Logistikkoordinator Täby, Logistikkoordinator ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Logistikkoordinator

Analytisk kemist
Analytisk/teknisk kemist Vi söker analytisk/teknisk kemist till Luleå. ALS Scandinavia AB ingår i ALS Laboratory Group, ett av de största laboratorieföretagen i världen. I Norden är vi 180 anställda med huvudkontor i Luleå. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Laboratoriet har 75 anställda varav 20 stycken arbetar med grundämnesanalys. Analyserna utförs dels med ICP-baserad utrustning som omfattar både optiska ICP-OES och högupplösande ICP-SFMS instrument och dels med atomfluorescensinstrument (AFS). Läs mer på www.alsglobal.se Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en analytisk/teknisk kemist till vår operatörsgrupp. Du kommer att arbeta med grundämnesanalyser i komplexa och utmanande provtyper vid mycket låga halter. Bestämning kommer primärt att ske med högupplösande ICP-SFMS instrument men även optisk ICP-OES och atomfluorescens- instrument (AFS) kan bli aktuellt. Vi söker dig som har akademisk utbildning inom analytisk eller teknisk kemi och gärna yrkeserfarenhet inom oorganisk spektrometri. Erfarenhet av HPLC/GC är meriterande. För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Vi erbjuder en miljö med avancerad teknik och kompetens på högsta internationella nivå. Den forskning och utveckling som bedrivs på laboratoriet, delvis i samarbete med Luleå Tekniska Universitet, ligger i fronten inom området. En anställning hos oss ger dig möjlighet att arbeta och utvecklas i ett internationellt snabbt växande företag med stort fokus på kund och kvalitet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som tillsätts så snart som möjligt. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 18 maj 2014. Ansökan skickas till personaladministratör Susanna Westerberg: susanna.westerberg@alsglobal.com.
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Analytisk kemist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Analytisk kemist

Kemist/Laborant
Kemist/laborant till provpreparering i Luleå ALS Scandinavia AB ingår i ALS Laboratory Group, ett av de största laboratorieföretagen i världen. I Norden är vi 200 anställda med huvudkontor i Luleå. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Laboratoriet har 70 anställda varav 22 stycken arbetar med provpreparering vid vår våtkemiavdelning. Läs mer på www.alsglobal.se Vi behöver nu förstärka vår provpreparering med en kemist/laborant. I huvudsak omfattas arbetsuppgifterna av upplösning av prover för ICP-analys enligt kvalitetssystemet men även enklare analyser och rapportering kan förekomma. Vi söker dig som har en naturvetenskaplig bakgrund, minimikrav naturvetenskapligt gymnasium samt vana av laboratoriearbete. Meriterande är universitets-/högskoleutbildning med kemiinriktning och laboratorievana. För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Vi erbjuder en miljö med avancerad teknik och kompetens på högsta internationella nivå. Den forskning och utveckling som bedrivs på laboratoriet, delvis i samarbete med Luleå Tekniska Universitet, ligger i fronten inom området. En anställning hos oss ger dig möjlighet att arbeta och utvecklas i ett internationellt snabbt växande företag med stort fokus på kund och kvalitet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som tillsätts den 1 september. Din ansökan vill vi ha senast den 17 augusti 2014. Ansökan skickas till HR administratör Susanna Westerberg: susanna.westerberg@alsglobal.com För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Kerstin Råberg, Gruppchef Våtkemi 3 0920-289956, kerstin.raberg@alsglobal.com alternativt Theresia Johansson, Gruppchef Våtkemi 1+2 0920-289955, theresia.johansson@alsglobal.com Facklig representant, Unionen: Elina Engström, 0920-289900, elina.engstrom@alsglobal.com Facklig representant, Sveriges ingenjörer inkl. övriga SACO-förbund: Ingalill Rosén, 08-5277 5220, ingalill.rosen@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kemist/Laborant jobb, Kemist/Laborant Luleå, Kemist/Laborant ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kemist/Laborant

Systemutvecklare
Vi söker en systemutvecklare Vi söker en motiverad systemutvecklare/programmerare till IT-gruppen som ska arbeta med utveckling av IT lösningar primärt baserade på önskemål och behov från våra interna kunder. Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Luleå men innefattar arbete med utveckling och förvaltning av ALS Scandinavias verksamhetsinriktade system i hela Norden. Arbetsuppgifter Som systemutvecklare/programmerare deltar du i hela systemutvecklingsprocessen från vision och krav till test och förvaltning. Befattningen innebär att du innehar flera roller inom bland annat design, kvalitet, programmering, test och support. Arbetet innefattar . Utveckla applikationer i VB.Net. . Underhåll av applikationer skrivna i VB6 och Perl. . Utveckla webbapplikationer under IIS. . Utveckla mot databaser som Pervasive, MySQL och MSSQL. Egenskaper Vi söker dig som är . Kreativ och innovativ. . Noggrann och ansvarsfull. . Strukturerad och med en kvalitetstänkande helhetssyn på lösningar. . Självgående. . Positiv och engagerad med god social kompetens då du kommer att ha kontakt med medarbetare över hela världen. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har . Utbildning inom IT på högskolenivå eller liknande med inriktning mot programmering. . Underhållit dina kunskaper efter examen eller är nyutexaminerad som visar att du har ambitioner. . Erfarenhet av utvecklingsarbete inom informations- eller produktionsinriktade system vilket är meriterande. . Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Koncernspråket är engelska. ALS erbjuder Vi erbjuder omväxlande och spännande arbetsuppgifter. En möjlighet att arbeta och utvecklas i ett internationellt snabbt växande företag med stort fokus på kund, kvalitet och inte minst våra anställda. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Vi önskar tillsätta anställningen snarast och kommer att kalla till intervju fortlöpande. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 26 september 2014 till vår personalchef: satu.mustonen@alsglobal.com För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Gunnar Hägglund, IT Manager gunnar.hagglund@alsglobal.com 0920-28 99 80
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Systemutvecklare jobb, Systemutvecklare Luleå, Systemutvecklare ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemutvecklare

Vi söker kemist till vår kundtjänst i Luleå
Vi söker kemist till vår kundtjänst i Luleå. ALS Scandinavia AB ingår i ALS Laboratory Group, ett av de största laboratorieföretagen i världen. I Norden är vi 180 anställda med huvudkontor i Luleå. Laboratoriet i Luleå har 75 anställda varav 4 arbetar med kundtjänstfrågor. Läs mer på www.alsglobal.se Vi behöver nu förstärka vår kundtjänstgrupp med en kemist. Du kommer att ta hand om externa och interna kundärenden, hjälpa våra kunder med val av analyser, analysresultat, prisuppgifter mm. I arbetet ingår även kontakt med underleverantörer och rapportering av resultat till våra kunder. Vi söker dig som har naturvetenskaplig akademisk utbildning, gärna inom kemi. Yrkeserfarenhet av laboratoriearbete är meriterande. Du bör även ha goda kunskaper i MS-Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift. Då rollen innebär stort kundfokus ska du för att trivas med arbetsuppgifterna vara intresserad av att kommunicera och samarbeta med interna och externa kunder, lösa de problemställningar som uppkommer. Du bör vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Du bör vara beredd på att jobba förskjuten arbetstid vid behov. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som tillsätts så snart som möjligt. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 28 december 2014. Ansökan skickas till Satu Mustonen, personalchef: satu.mustonen@alsglobal.com För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Sofie Hannu, kundtjänstchef, 0920-289909, sofie.hannu@alsglobal.com Facklig representant, Unionen: Elina Engström, 0920-289903, elina.engstrom@alsglobal.com Facklig representant, Sveriges ingenjörer inkl. övriga SACO-förbund: Isabella Lingehed, 08-5277 5223, isabella.lingehed@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker kemist till vår kundtjänst i Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker kemist till vår kundtjänst i Luleå

Provkoordinator
ALS Scandinavia AB ingår i ALS Laboratory Group, ett av de största laboratorieföretagen i världen. I Norden är vi 180 anställda med huvudkontor i Luleå. Laboratoriet i Luleå har 75 anställda varav 6 arbetar i vår registreringsgrupp. Läs mer på www.alsglobal.se Vi behöver nu förstärka vår registreringsgrupp med en provkoordinator. Arbetet består av att ta emot och registrera inkommande prover i vårt labdatasystem. I arbetet ingår även kontakt med underleverantörer och våra kunder. Vi ser helst att du har har naturvetenskaplig utbildning, lägst gymnasienivå. Yrkeserfarenhet av laboratoriearbete är meriterande. Du bör även ha goda kunskaper i MS-Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett noggrant och strukturerat sätt. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är även att du har en positiv inställning, god samarbetsförmåga och finner det bekvämt att kommunicera både med interna och externa kunder. Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Du bör vara beredd på att jobba förskjuten arbetstid vid behov. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som tillsätts så snart som möjligt. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 28 december 2014. Ansökan skickas till Susanna Westerberg, personaladministratör: susanna.westerberg@alsglobal.com. För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Lena Åström, Registreringschef, 0920-289901, lena.astrom@alsglobal.com Facklig representant, Unionen: Elina Engström, 0920-289903, elina.engstrom@alsglobal.com Facklig representant, Sveriges ingenjörer inkl. övriga SACO-förbund: Isabella Lingehed, 08-5277 5223, isabella.lingehed@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Provkoordinator jobb, Provkoordinator Luleå, Provkoordinator ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Provkoordinator

Provkoordinator
ALS Scandinavia AB ingår i ALS Laboratory Group, ett av de största laboratorieföretagen i världen. I Norden är vi 180 anställda med huvudkontor i Luleå. Laboratoriet i Luleå har 75 anställda varav 6 arbetar i vår registreringsgrupp. Läs mer på www.alsglobal.se Vi behöver nu förstärka vår registreringsgrupp med en provkoordinator. Arbetet består av att ta emot och registrera inkommande prover i vårt labdatasystem. I arbetet ingår även kontakt med underleverantörer och våra kunder. Vi ser helst att du har har naturvetenskaplig utbildning, lägst gymnasienivå. Yrkeserfarenhet av laboratoriearbete är meriterande. Du bör även ha goda kunskaper i MS-Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett noggrant och strukturerat sätt. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är även att du har en positiv inställning, god samarbetsförmåga och finner det bekvämt att kommunicera både med interna och externa kunder. Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Du bör vara beredd på att jobba förskjuten arbetstid vid behov. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som tillsätts så snart som möjligt.
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Provkoordinator jobb, Provkoordinator Luleå, Provkoordinator ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Provkoordinator

Assistent
Assistent Vi söker assistent till vårt laboratorium i Täby. ALS Scandinavia AB ingår i ALS Laboratory Group, ett av de största laboratorieföretagen i världen. I Norden är vi 200 anställda med huvudkontor i Luleå. Laboratoriet i Täby har 45 anställda varav 10 arbetar i vår registreringsgrupp. Läs mer på www.alsglobal.se Vi behöver nu förstärka vår registreringsgrupp med en assistent. Arbetet består av att ta emot och registrera inkommande prover i vårt labdatasystem, utskick av provkärl och emballage till kunder. I arbetet ingår även kontakt med underleverantörer och våra kunder. Du kommer även att ta hand om andra enklare arbetsuppgifter inom verksamheten. Du bör lägst ha 3-årig gymnasieutbildning. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MS-Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett noggrant och strukturerat sätt. Följa de instruktioner och procedurer som är uppsatta. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är även att du har en positiv inställning, god samarbetsförmåga och finner det bekvämt att kommunicera både med interna och externa kunder. Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Arbetstiden kommer att vara förskjuten till kvällstid några dagar i veckan. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som tillsätts så snart som möjligt. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 15 mars 2015. Ansökan skickas till Susanna Westerberg, personaladministratör: susanna.westerberg@alsglobal.com. För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Eva Gillow, Registreringschef, 08-52775213, eva.gillow@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Täby
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent jobb, Assistent Täby, Assistent ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent

Marknadsassistent
Verksamhetsbeskrivning ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, en av de största uppdrags-laboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Täby och Humlebæk samt kontor i Oslo och Helsingfors. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker nu en marknadsassistent till vår marknadsavdelning med placering i Luleå, vissa resor kan förekomma i tjänsten. Arbetet innebär marknadsföring av ALS Scandinavias utbud av kemiska analyser där marknadsassistenten är drivande i marknadsgruppens arbete med att ta fram och utveckla olika typer av marknadsmaterial såsom informations- och nyhetsblad och kampanjer. I tillägg till detta så innefattar tjänsten kontinuerligt arbete med vår hemsida och sociala medier. Egenskaper En lämplig kandidat har en universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot marknadsföring eller annan utbildning som arbetsgivaren anser vara relevant för uppgiften. Tidigare erfarenhet av marknadsföring och/eller marknadskommunikation är ett krav. En lämplig kandidat har god förmåga att planera och organisera det egna arbetet, är relationsskapande och bekväm i att arbeta både självständigt och i grupp. Du är kreativ och har mycket god känsla för design och layout. Ditt arbete präglas av ett kommersiellt tänkande och du bör ha vana av att presentera och kommunicera information. Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som verbalt, är ett krav. Vi söker dig som är handlingskraftig, ansvarsfull och har hög servicekänsla. Som verktyg i ditt arbete använder du Microsoft Office (Excel, Word, Power Point), InDesign och bildbehandlingsprogram såsom Photoshop och bör ha goda kunskaper i dessa. ALS erbjuder Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsassistent jobb, Marknadsassistent Luleå, Marknadsassistent ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsassistent

Key Account Manager kemiska analyser - inriktning miljö
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, en av de största uppdrags-laboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Täby och Humlebæk samt kontor i Oslo och Helsingfors. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker nu en key account manager till vår marknadsavdelning i Täby. Arbetet innebär främst försäljning av ALS Scandinavias utbud av kemiska analyser till existerande kunder men även nykundsbearbetning. Som key account manager kommer du att ha huvudansvar för en del av ALS nyckelkunder samt att affärsutveckla de segment i vilka kunderna är aktiva. Tjänsten innefattar även att aktivt söka upp, besöka och utveckla affärsmöjligheter med nya kunder. Utöver detta, rådgivning kring analyser och framtagning av offerter i samarbete med kund. Egenskaper En lämplig kandidat har en naturvetenskaplig högskoleutbildning med inriktning kemi. Tidigare erfarenhet av försäljning och/eller marknadsföring är meriterande. Som person är du utåtriktad, har god förmåga att planera det egna arbetet och trivs i en miljö där du får arbeta självständigt med eget ansvar. Du är relationsskapande och ser vikten att uppfylla kundens förväntningar. Du motiveras av resultaten av din egen insats och trivs med att arbeta mot bestämda mål. Då du är ansiktet utåt mot kund är det viktigt att du agerar affärsmässigt, med god företagsanda och ett kommersiellt tänkande. Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som muntligt är ett krav. Som verktyg i ditt arbete använder du Microsoft Office (Excel, Word, Power Point) och bör ha goda kunskaper i dessa. Tjänsten är placerad i Täby och kräver en del resande, ibland med kort varsel (ca 75 dagar/år). B-körkort är ett krav. ALS erbjuder Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Täby
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager kemiska analyser - inriktning miljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager kemiska analyser - inriktning miljö

Serviceingenjör/Servicetekniker
Serviceingenjör Vi söker serviceingenjör/ servicetekniker till Luleå. ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Täby och Humlebæk samt kontor i Oslo och Helsingfors. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Laboratoriet har en omfattande instrumentpark bestående av bland annat högteknologiska analysinstrument, uppslutnings- och provberednings- utrustning samt tillhörande kringutrustning. Läs mer på www.alsglobal.se Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en serviceingenjör/ servicetekniker till vår tekniska servicegrupp. Du kommer att arbeta med service samt felsökning och reparation av all instrumentering på laboratoriet. Egenskaper Vi söker dig som har teknisk utbildning på universitetsnivå, eller som på annat sätt erhållit motsvarande kunskaper. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom el, elektronik samt ett brett tekniskt kunnande. Erfarenhet från arbete med service av avancerad analysutrustning är meriterande. För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och en analytisk problemlösare samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också höga krav på att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. ALS erbjuder Vi erbjuder en spännande miljö, med avancerad teknik och kompetens, med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Vi önskar tillsätta tjänsten under våren. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 12 april 2015 till vår personaladministratör: Susanna Westerberg, 0920-28 99 67, susanna.westerberg@alsglobal.com För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Roland Edelbro, 0920 - 28 99 95, roland.edelbro@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceingenjör/Servicetekniker jobb, Serviceingenjör/Servicetekniker Luleå, Serviceingenjör/Servicetekniker ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceingenjör/Servicetekniker

Assistent till vårt laboratorium i Stockholm
Vi söker assistenter till vårt laboratorium i Stockholm. ALS Scandinavia AB ingår i ALS Laboratory Group, ett av de största laboratorieföretagen i världen. I Norden är vi 220 anställda med huvudkontor i Luleå. Laboratoriet i Stockholm har 45 anställda varav 10 arbetar i vår registreringsgrupp. Läs mer på www.alsglobal.se Vi behöver nu förstärka vår registreringsgrupp med assistenter. Arbetet består av att ta emot och märka in inkommande prover, utskick av provkärl och emballage till kunder samt krossning av prover. I arbetet ingår även kontakt med underleverantörer och våra kunder. Du kommer även att ta hand om andra enklare arbetsuppgifter inom verksamheten. Du bör ha gymnasiekompetens eller motsvarande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MS-Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett noggrant och strukturerat sätt. Följa de instruktioner och procedurer som är uppsatta. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är även att du har en positiv inställning, god samarbetsförmåga och finner det bekvämt att kommunicera både med interna och externa kunder. Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent till vårt laboratorium i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent till vårt laboratorium i Stockholm

Laboratorieassistent
ALS Scandinavia AB ingår i ALS Laboratory Group, ett av de största laboratorieföretagen i världen. I Norden är vi 220 anställda med huvudkontor i Luleå. Laboratoriet i Stockholm har 45 anställda varav 10 arbetar i vår laboratoriegrupp. Läs mer på www.alsglobal.se Vi behöver nu förstärka vår laboratoriegrupp med laboratorieassistenter. Arbetet består av enklare laborativa uppgifter som upparbetning av prover, diska, slänga prover, krossa prover och andra enklare göromål i verksamheten. Du bör ha gymnasiekompetens eller motsvarande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MS-Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett noggrant och strukturerat sätt. Följa de instruktioner och procedurer som är uppsatta. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är även att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga. Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Laboratorieassistent jobb, Laboratorieassistent Stockholm, Laboratorieassistent ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Laboratorieassistent

Kemist till vår kundtjänst i Stockholm
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, en av de största uppdrags-laboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm och Humlebæk samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker nu en kemist till vår kundtjänstavdelning i Stockholm. Arbetet består av att ta hand om externa och interna kundärenden genom att hjälpa våra kunder med val av analyser, analysresultat, prisuppgifter m m. I arbetet ingår även kontakt med våra underleverantörer och rapportering av resultat till våra kunder. Mottagning och registrering av prover kan också förekomma. Egenskaper En lämplig kandidat har en naturvetenskaplig universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot kemi. Tidigare erfarenhet av analystekniker såsom GC, HPLC och ICP är meriterande. Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och har hög servicekänsla. Som person är du utåtriktad, har god förmåga att planera det egna arbetet och trivs i en miljö där du får arbeta självständigt med eget ansvar. Viktigt är även att du har en positiv inställning, god samarbetsförmåga och finner det bekvämt att kommunicera både med interna och externa kunder. Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som verbalt, är ett krav. Som verktyg i ditt arbete använder du främst vårt labdatasystem och bör ha goda kunskaper i Microsoft Office. ALS erbjuder Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kemist till vår kundtjänst i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kemist till vår kundtjänst i Stockholm

Vi söker servicetekniker till Luleå
Servicetekniker Vi söker servicetekniker till Luleå. ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm och Humlebæk samt kontor i Oslo och Helsingfors. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Laboratoriet har en omfattande instrumentpark bestående av bland annat högteknologiska analysinstrument, uppslutnings- och provberednings- utrustning samt tillhörande kringutrustning. Läs mer på www.alsglobal.se Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en servicetekniker till vår tekniska servicegrupp. Du kommer att arbeta med service samt felsökning och reparation av all instrumentering på laboratoriet. Egenskaper Vi söker dig som lägst har gymnasiekompetens samt har arbetat som servicetekniker eller med motsvarande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom el, elektronik, mekanik samt ett brett tekniskt kunnande. Erfarenhet från arbete med service av avancerad analysutrustning är meriterande. För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och en analytisk problemlösare samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också höga krav på att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. ALS erbjuder Vi erbjuder en spännande miljö, med avancerad teknik och kompetens, med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligt, urval sker löpande. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 30 september 2015 till vår personaladministratör: Susanna Westerberg, 0920-28 99 67, susanna.westerberg@alsglobal.com För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Roland Edelbro, 0920 - 28 99 95, roland.edelbro@alsglobal.com Facklig representant, Unionen: Elina Engström, 0920-28 99 03, elina.engstrom@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker servicetekniker till Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker servicetekniker till Luleå

Kemist Kundtjänst
Vi söker en kemist till vår kundtjänst i Luleå ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, en av de största uppdrags-laboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm och Humlebæk samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker nu en kemist till vår kundtjänstavdelning i Luleå. Arbetet består av att ta hand om externa och interna kundärenden genom att hjälpa våra kunder med val av bland annat analyser, analysresultat och prisuppgifter. I arbetet ingår även kontakt med underleverantörer och rapportering av resultat till våra kunder. Egenskaper Vi söker dig som har naturvetenskaplig akademisk utbildning, gärna inom kemi. Yrkeserfarenhet av laboratoriearbete är meriterande. Då rollen innebär stort kundfokus ska du för att trivas med arbetsuppgifterna vara intresserad av att kommunicera och samarbeta med interna och externa kunder, lösa de problemställningar som uppkommer. Du bör vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som verbalt, är ett krav. Som verktyg i ditt arbete använder du främst vårt labdatasystem och bör ha goda kunskaper i Microsoft Office. ALS Erbjuder Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Du bör vara beredd på att vissa dagar jobba förskjuten arbetstid. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som vi önskar tillsätta så snart som möjligt. Vi kommer att kalla till intervju fortlöpande. För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Sofie Hannu, kundtjänstchef, 0920-28 99 09, sofie.hannu@alsglobal.com Facklig representant, Unionen: Kerstin Råberg, 0920-28 99 56, kerstin.raberg@alsglobal.com Facklig representant, Sveriges ingenjörer inkl. övriga SACO-förbund: Isabella Lingehed, 08-5277 5223, isabella.lingehed@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kemist Kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kemist Kundtjänst

Laboratorieassistent
Vi söker en laboratorieassistent till vårt laboratorium i Luleå ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, en av de största uppdrags-laboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm och Humlebæk samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. Läs mer på www.alsglobal.se Vi behöver nu förstärka vår produktion med en laboratorieassistent. Arbetet består av enklare laborativa uppgifter som upparbetning av prover, diska, slänga prover och andra enklare göromål i verksamheten. Du bör ha gymnasiekompetens, helst naturvetenskaplig utbildning eller motsvarande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MS-Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett kvalitativt, noggrant och strukturerat sätt. Följa de instruktioner och procedurer som är uppsatta. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är även att du har en positiv inställning och god samarbetsförmåga. Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Arbetstiden är dagtid. Tjänsten avser visstidsanställning på heltid fram tills årsskiftet med eventuell förlängning. Vi önskar att tillsätta tjänsten snarast och kommer att kalla till intervju fortlöpande. För närmare upplysning angående tjänsten kontakta: Eva Lidman, Produktionschef, 0920-28 99 02, eva.lidman@alsglobal.com Facklig representant, Unionen: Kerstin Råberg, 0920-28 99 56, kerstin.raberg@alsglobal.com Facklig representant, Sveriges ingenjörer inkl. övriga SACO-förbund: Isabella Lingehed, 08-5277 5223, isabella.lingehed@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Laboratorieassistent jobb, Laboratorieassistent Luleå, Laboratorieassistent ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Laboratorieassistent

Key Account Manager kemiska analyser till Luleå
ALS Scandinavia är ett företag inom ALS Group, ett av de största laboratorieföretagen i världen. I Norden är vi ca 275 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Humlebaek (Danmark), Sarsborg (Norge) samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker nu en Key account manager till vår marknadsavdelning i Luleå. Arbetet innebär främst försäljning av ALS Scandinavias utbud av kemiska analyser till existerande kunder men även nykundsbearbetning primärt i Sverige men även Norden. Som Key account manager kommer du att ha huvudansvar för en del av ALS nyckelkunder samt att affärsutveckla de segment i vilka kunderna är aktiva. Tjänsten innefattar även att aktivt söka upp, besöka och utveckla affärsmöjligheter med nya kunder. Utöver detta, rådgivning kring analyser och framtagning av offerter i samarbete med kund. Du deltar också i utformandet av nyhets- och e-brev samt skapande av presentationer av ALS Luleås tjänster. Egenskaper En lämplig kandidat har en naturvetenskaplig universitets-/högskoleutbildning med inriktning kemi, kunskap om ICP-teknik och relaterade analystekniker är meriterande. Tidigare erfarenhet av försäljning och/eller marknadsföring är meriterande likaså kunskaper om GMP, GLP och internationella farmakopéer. Som person är du utåtriktad, har god förmåga att planera det egna arbetet och trivs i en miljö där du får arbeta självständigt med eget ansvar. Du är relationsskapande och ser vikten att uppfylla kundens förväntningar. Du motiveras av resultaten av din egen insats och trivs med att arbeta mot bestämda mål. Då du är ansiktet utåt mot kund är det viktigt att du agerar affärsmässigt, med god företagsanda och ett kommersiellt tänkande. Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som muntligt är ett krav. Som verktyg i ditt arbete använder du Microsoft Office (Excel, Word, Power Point) och bör ha goda kunskaper i dessa. Tjänsten är placerad i Luleå och kräver på sikt en del resande (ca.50 dagar per år), ibland med kort varsel, B-körkort är ett krav. ALS erbjuder Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager kemiska analyser till Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager kemiska analyser till Luleå

Key Account Manager kemiska analyser till Luleå
ALS Scandinavia är ett företag inom ALS Group, ett av de största laboratorieföretagen i världen. I Norden är vi ca 275 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Humlebaek (Danmark), Sarsborg (Norge) samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker nu en Key account manager till vår marknadsavdelning i Luleå. Arbetet innebär främst försäljning av ALS Scandinavias utbud av kemiska analyser till existerande kunder men även nykundsbearbetning primärt i Sverige men även Norden. Som Key account manager kommer du att ha huvudansvar för en del av ALS nyckelkunder samt att affärsutveckla de segment i vilka kunderna är aktiva. Tjänsten innefattar även att aktivt söka upp, besöka och utveckla affärsmöjligheter med nya kunder. Utöver detta, rådgivning kring analyser och framtagning av offerter i samarbete med kund. Du deltar också i utformandet av nyhets- och e-brev samt skapande av presentationer av ALS Luleås tjänster. Egenskaper En lämplig kandidat har en naturvetenskaplig universitets-/högskoleutbildning med inriktning kemi, kunskap om ICP-teknik och relaterade analystekniker är meriterande. Tidigare erfarenhet av försäljning och/eller marknadsföring är meriterande likaså kunskaper om GMP, GLP och internationella farmakopéer. Som person är du utåtriktad, har god förmåga att planera det egna arbetet och trivs i en miljö där du får arbeta självständigt med eget ansvar. Du är relationsskapande och ser vikten att uppfylla kundens förväntningar. Du motiveras av resultaten av din egen insats och trivs med att arbeta mot bestämda mål. Då du är ansiktet utåt mot kund är det viktigt att du agerar affärsmässigt, med god företagsanda och ett kommersiellt tänkande. Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som muntligt är ett krav. Som verktyg i ditt arbete använder du Microsoft Office (Excel, Word, Power Point) och bör ha goda kunskaper i dessa. Tjänsten är placerad i Luleå och kräver på sikt en del resande (ca.50 dagar per år), ibland med kort varsel, B-körkort är ett krav. ALS erbjuder Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager kemiska analyser till Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager kemiska analyser till Luleå

Analytisk/teknisk kemist eller naturvetare
Vi söker analytisk/teknisk kemist eller naturvetare till Stockholm ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, en av de största uppdrags-laboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker en analytisk/teknisk kemist då en av våra kemister ska sluta. Arbetsuppgifterna omfattas av analys av organiska ämnen i jord, vatten och byggmaterial (GC-FID, GC-ECD och GC-MS), tungmetaller (ICP-MS), fyskem parametrar (NO2, alkalinitet, turbiditet m.m. i vatten) samt arbetsmiljöprover med svepelektronmikroskop (SEM). Vi söker dig som har akademisk utbildning inom analytisk kemi eller annat naturveten-skapligt ämne, gärna nyutexaminerad. För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som tillsätts snarast. Arbetstiden är främst under dagtid dock förekommer både kvälls- och morgonarbete under arbetsveckan. För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Karin Björk, Gruppchef Analyslab: 08-5277 5202, karin.bjork@alsglobal.com Fackliga representanter, ALS Akademiker: Isabella Lingehed, 08-5277 5223, isabella.lingehed@alsglobal.com Unionen: Kerstin Råberg, 0920-28 99 56, kerstin.raberg@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 01-25
Sök fler jobb liknande: lediga Analytisk/teknisk kemist eller naturvetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Analytisk/teknisk kemist eller naturvetare

Kemist Kundtjänst registrering
Vi söker en kemist till vår kundtjänst/registrering i Stockholm ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, en av de största uppdrags-laboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker nu en kemist till vårt laboratorium i Stockholm. Tjänsten kommer att vara delad mellan Registreringsavdelningen och Kundtjänstsavdelningen. Arbetet på registreringen består av att ta emot och registrera inkommande prover i vårt labdatasystem, se till att proverna fördelas och skickas vidare för analys internt eller för analys hos underleverantör. I arbetet ingår även kundfrågor som rör provtagning, val av analys, provberedning och liknande. Arbetet på kundtjänst består av att ta hand om externa och interna kundärenden genom att hjälpa våra kunder med val av analyser, analysresultat, prisuppgifter m m. I arbetet ingår även kontakt med våra underleverantörer och rapportering av resultat till våra kunder. Egenskaper En lämplig kandidat har en naturvetenskaplig universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot kemi. Tidigare erfarenhet av analystekniker såsom GC, HPLC och ICP är meriterande. Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull, flexibel och har hög servicekänsla. Som person är du utåtriktad, har god förmåga att planera det egna arbetet och trivs i en miljö där du får arbeta självständigt med eget ansvar. Viktigt är även att du har en positiv inställning, god samarbetsförmåga och finner det bekvämt att kommunicera både med interna och externa kunder. Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som verbalt, är ett krav. Som verktyg i ditt arbete använder du främst vårt labdatasystem och bör ha goda kunskaper i Microsoft Office. ALS erbjuder Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning t o m 31 december 2016. Vi önskar tillsätta anställningen senast den 1 april 2016. Arbetstider enligt fastlagt schema. Var beredd på att arbetet vissa dagar kan innebär att du börjar tidigt alternativt arbetar eftermiddag/kväll. För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Ulrika Karlsson, Gruppchef Kundtjänst Danderyd 08 - 5277 5209, ulrika.karlsson@alsglobal.com Eva Gillow, Gruppchef registrering Danderyd 08 - 5277 5213, eva.gillow@alsglobal.com Facklig representant, Unionen: Kerstin Råberg, 0920-28 99 56, kerstin.raberg@alsglobal.com ALS Akademiker: Isabella Lingehed, 08-5277 5223, isabella.lingehed@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 01-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kemist Kundtjänst registrering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kemist Kundtjänst registrering

Serviceingenjör/servicetekniker
Vi söker serviceingenjör/ servicetekniker till Stockholm ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm och Humlebæk samt kontor i Oslo och Helsingfors. I Stockholm finns ett laboratorium som utför, i huvudsak, organiska expressanalyser och metallanalyser. Instrumentparken består av bland annat GC-MS-instrument, ICP-MS, uppslutnings- och provberedningsutrustning samt tillhörande kringutrustning. Läs mer på www.alsglobal.se Vi behöver nu en serviceingenjör/ servicetekniker till Stockholm. Du kommer att arbeta med service samt felsökning och reparation av all instrumentering på laboratoriet men även ansvara för allt som rör huset. I tjänsten kommer även andra lämpliga uppgifter att ingå som kan handla om t.ex. provberedning, mindre ombyggnationer osv. Egenskaper Vi söker dig som har teknisk utbildning på universitetsnivå, eller som på annat sätt erhållit motsvarande kunskaper. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom el, elektronik samt ett brett tekniskt kunnande. Erfarenhet från arbete med service av avancerad analysutrustning är meriterande. För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och en analytisk problemlösare samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också höga krav på att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. ALS erbjuder Vi erbjuder en spännande miljö, med avancerad teknik och kompetens, med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Vi önskar tillsätta tjänsten under augusti. För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Karin Björk, karin.bjork@alsglobal.com Facklig representant, Unionen: Elina Engström, 0920-28 99 03, elina.engstrom@alsglobal.com Facklig representant, ALS Akademiker: Isabella Lingehed, 08-5277 5223, isabella.lingehed@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceingenjör/servicetekniker jobb, Serviceingenjör/servicetekniker Danderyd, Serviceingenjör/servicetekniker ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceingenjör/servicetekniker

Kemist till vårkemin
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, en av de största uppdrags-laboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm och Humlebæk samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Läs mer på www.alsglobal.se Vi behöver nu förstärka vår provpreparering med en kemist. I huvudsak omfattas arbetsuppgifterna av upplösning av prover för ICP-analys enligt kvalitetssystemet men även enklare analyser och rapportering kan förekomma. Vi söker dig som har naturvetenskaplig akademisk utbildning inom kemi. Yrkeserfarenhet av laboratoriearbete är meriterande. För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som tillsätts snarast. Din ansökan vill vi ha senast den 2016-02-14 För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Kerstin Råberg, Gruppchef Våtkemi 3 0920-289 956, kerstin.raberg@alsglobal.com alternativt Theresia Johansson, Gruppchef Våtkemi 1+2 0920-289 955, theresia.johansson@alsglobal.com Facklig representant, Unionen: Elina Engström, 0920-289 900, elina.engstrom@alsglobal.com Facklig representant, Sveriges ingenjörer inkl. övriga SACO-förbund: Isabella Lingehed, 08-5277 5223, isabella.lingehed@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kemist till vårkemin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kemist till vårkemin

Logistikkoordinator
Logistikkoordinator Vi söker en medarbetare till vårt provkärlsutskick i Stockholm ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största laboratorieföretagen i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Humlebæk och Sarpsborg samt kontor i Oslo och Helsingfors. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker en medarbetare till vårt provkärlsutskick i Stockholm. Arbetet består huvudsakligen av att paketera provkärl och provtagningsmaterial efter kunders beställning och skicka ut till kund. Att hjälpa till vid inköp av material från leverantörer samt att bistå registrering och laboratoriet med enklare arbetsuppgifter vid behov. Ansvarsområden hjälpa till vid inköp av provkärl lagerhållning av provkärl utskick av provtagningsmaterial inkl beredning av lösningar för konservering av prover i fält post- och varuleveranser till Stockholm registrering av icke analyser, ex provkärl, frakter, lagring av prover mm som ska faktureras ta emot inkommande logistikbeställningar Egenskaper En lämplig kandidat har en naturvetenskaplig gymnasieutbildning. Som person är du strukturerad, engagerad och flexibel, har god förmåga att planera det egna arbetet och trivs i en miljö där du får arbeta självständigt med eget ansvar. Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som muntligt är ett krav. Som verktyg i ditt arbete använder du Microsoft Office (Excel, Word, Power Point) och bör ha goda kunskaper i dessa. ALS erbjuder Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast. Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 11 mars 2016 till HR admin: Susanna Westerberg, susanna.westerberg@alsglobal.com För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Eva Gillow, 08 - 5277 5213, eva.gillow@alsglobal.com Facklig representant, Unionen: Elina Engström, 0920-289 903, elina.engstrom@alsglobal.com Facklig representant, Sveriges ingenjörer inkl. övriga SACO-förbund: Isabella Lingehed, 08-5277 5225, isabella.lingehed@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 02-29
Sök fler jobb liknande: lediga Logistikkoordinator jobb, Logistikkoordinator Danderyd, Logistikkoordinator ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Logistikkoordinator

Provberedare till Våtkemin i Luleå
Provberedare till Våtkemin i Luleå ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, en av de största uppdrags-laboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm och Humlebæk samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Läs mer på www.alsglobal.se Vi behöver nu förstärka vår provberedning. I huvudsak omfattas arbetsuppgifterna av provberedning (krossning, malning och siktning) av fasta material enligt kvalitetssystemet. Uppgiften kan vara fysiskt krävande stundtals. Personen vi söker ansvarar även för förråd med förbrukningsmaterial. Du bör ha gymnasiekompetens eller motsvarande. För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som tillsätts 2016-06-01. Din ansökan vill vi ha senast den 2016-04-18. Ansökan skickas till HR administratör Susanna Westerberg: susanna.westerberg@alsglobal.com För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Kerstin Råberg, Gruppchef Våtkemi 3 0920-289956, kerstin.raberg@alsglobal.com alternativt Theresia Johansson, Gruppchef Våtkemi 1+2 0920-289955, theresia.johansson@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Provberedare till Våtkemin i Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Provberedare till Våtkemin i Luleå

Serviceingenjör/servicetekniker LAB
Serviceingenjör Vi söker serviceingenjör/ servicetekniker till Luleå. ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 220 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm och Humlebæk samt kontor i Oslo och Helsingfors. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på grundämnen och isotoper. Laboratoriet har en omfattande instrumentpark bestående av bland annat högteknologiska analysinstrument, uppslutnings- och provberednings- utrustning samt tillhörande kringutrustning. Läs mer på www.alsglobal.se Vi behöver nu förstärka vårt team med ytterligare en serviceingenjör/servicetekniker till vår tekniska servicegrupp. Du kommer att arbeta med service samt felsökning och reparation av all instrumentering på laboratoriet. Egenskaper Vi söker dig som har teknisk utbildning på universitetsnivå, eller som på annat sätt erhållit motsvarande kunskaper. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom el, elektronik, mekanik samt ett brett tekniskt kunnande. Erfarenhet från arbete med service av avancerad analysutrustning är mycket meriterande. För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och en analytisk problemlösare samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också höga krav på att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. ALS erbjuder Vi erbjuder en spännande miljö med avancerad teknik och hög kompetens. Möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och vilja att lyckas. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligt, urval sker löpande. För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Roland Edelbro, 0920 - 28 99 95, roland.edelbro@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceingenjör/servicetekniker LAB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceingenjör/servicetekniker LAB

Kvalitetschef
Vi söker en Kvalitetschef till vår verksamhet i Luleå ALS Scandinavia är ett företag inom ALS Group, en av de största uppdrags-laboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 250 anställda med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Luleå finns ett av världens mest avancerade kommersiella laboratorium specialiserat på analys av grundämnen och isotoper. Laboratoriet är ackrediterat enligt ISO 17025, innehar GMP-certifikat samt GLP statement of compliance. Laboratoriet genomgår fortlöpande inspektioner av nationella och internationella läkemedelsföretag och är godkänt av FDA. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker nu en driven kvalitetschef till vår verksamhet i Luleå. I rollen som kvalitetschef har du det yttersta ansvaret för att utveckla och driva kvalitetsarbetet inom Luleå laboratoriet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för laboratoriet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att: . Utveckla och övergripande leda kvalitetsarbetet . Säkerställa och utveckla kvalitetssystemet och arbetssätt inom organisationen . Återkoppla resultat och avvikelser relaterat till kvalitetsmålen . Ansvara för myndighets- och kundkontakter vid inspektioner och revisioner . Ansvara för uppföljning och rapportering av reklamationer, samt för löpande förbättringsarbete . Driva och ansvara för compliance inom kvalitetspåverkande områden vad gäller GxP och ISO . Ansvara för att kvalitetssäkra interna och externa valideringar . Leda och stödja dina medarbetare Egenskaper Vi söker dig som har naturvetenskaplig akademisk utbildning, gärna inom kemi eller teknisk kemi. Du bör ha dokumenterad erfarenhet och gedigna kunskaper inom kvalitetssäkring. Vana att hantera och driva förändringsarbete. Ledarskapserfarenhet är önskvärd. För att lyckas i rollen som kvalitetschef är du resultatorienterad, analytisk och strukturerad. Arbetet innebär varierande frågeställningar, vilket innebär att du självständigt ska kunna planera och prioritera ditt och gruppens arbete. Du ska ha lätt för att samarbeta och vara lyhörd på din omgivning. Eftersom arbetet kräver interaktion med många olika personer krävs det att du är pedagogisk, kommunikativ och har god social förmåga. Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som verbalt, är ett krav. Som verktyg i ditt arbete använder du främst vårt labdatasystem och bör ha goda kunskaper i Microsoft Office. Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Tjänsten avser tillsvidare på heltid. Vi önskar tillsätta anställningen i oktober. För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Satu Mustonen; Personalchef, 0920-28 99 06, satu.mustonen@alsglobal.com Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 7 juli 2016: satu.mustonen@alsglobal.com Facklig representant, Unionen: Kerstin Råberg, 0920-28 99 56, kerstin.raberg@alsglobal.com Facklig representant, Sveriges ingenjörer inkl. övriga SACO-förbund: Isabella Lingehed, 08-5277 5223, isabella.lingehed@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Luleå
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetschef jobb, Kvalitetschef Luleå, Kvalitetschef ALS Scandinavia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetschef

Analytisk/teknisk kemist eller naturvetare till Stockholm
Verksamhetsbeskrivning ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, en av de största uppdrags-laboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 250 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. Läs mer på www.alsglobal.se Kompetens/Arbetsuppgifter Vi söker en analytisk/teknisk kemist då en av våra kemister ska sluta. Arbetsuppgifterna omfattas av analys av organiska ämnen i jord, vatten och byggmaterial (GC-FID, GC-ECD och GC-MS), tungmetaller (ICP-MS), fyskem parametrar (NO2, alkalinitet, turbiditet m.m. i vatten) samt arbetsmiljöprover med svepelektronmikroskop (SEM). Vi söker dig som har akademisk utbildning inom analytisk kemi eller annat naturveten-skapligt ämne. Gärna med erfarenhet av metodvalidering. För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Arbetet ställer också krav på att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas.
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga Analytisk/teknisk kemist eller naturvetare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Analytisk/teknisk kemist eller naturvetare till Stockholm

Kemist till registreringen
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 250 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. Läs mer på www.alsglobal.com Kemist till registrering - Stockholm Vi söker nu en kemist till vårt laboratorium i Stockholm. Tjänsten avser registreringsavdelningen. Om tjänsten Arbetet på registreringen består av att ta emot och registrera inkommande prover i vårt labdatasystem, se till att proverna fördelas och skickas vidare för analys internt eller för analys hos underleverantör. I arbetet ingår även kundfrågor som rör provtagning, val av analys, provberedning och liknande. Ansvarsområden: . Provmottagning och kundfrågor som rör provtagning, val av analys, provberedning och liknande . Registrering av prover i vårt labdatasystem . Fördela prover och skriva beställningar till underleverantörer samt egna laboratorium . Se till att berörda prover behandlas enligt Chain of Custody Egenskaper: En lämplig kandidat har en naturvetenskaplig universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot kemi. Tidigare erfarenhet av analystekniker såsom GC, HPLC och ICP är meriterande. Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull, flexibel och har hög servicekänsla. Som person är du utåtriktad, har god förmåga att planera det egna arbetet och trivs i en miljö där du får arbeta självständigt med eget ansvar. Viktigt är även att du har en positiv inställning, god samarbetsförmåga och finner det bekvämt att kommunicera både med interna och externa kunder. Goda kunskaper i engelska och svenska, såväl skriftligt som verbalt, är ett krav. Som verktyg i ditt arbete använder du främst vårt labdatasystem och bör ha goda kunskaper i Microsoft Office. ALS Erbjuder: Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning t o m 30 september 2017 med möjlighet till förlängning. Vi önskar tillsätta anställningen snarast. Arbetstider enligt fastlagt schema. Var beredd på att arbetet vissa dagar kan innebär att du börjar tidigt alternativt arbetar eftermiddag/kväll. Din ansökan vill vi ha senast den 14 oktober 2016 till vår personaladministratör: Susanna Westerberg, 0920-28 99 67, susanna.westerberg@alsglobal.com För närmare upplysningar angående tjänsten kontakta: Eva Gillow, Gruppchef registrering Stockholm 08 - 5277 5213, eva.gillow@alsglobal.com Fackliga representanter, Unionen: Kerstin Råberg, 0920-28 99 56, kerstin.raberg@alsglobal.com ALS Akademiker: Gabriel Lönnerblad, 08-5277 5237, gabriel.lonnerblad@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kemist till registreringen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kemist till registreringen

Assistent till laboratorium
ALS Scandinavia AB är ett företag inom ALS Group, ett av de största uppdragslaboratorierna för kemiska analyser i världen. I Norden är vi ca 250 anställda med laboratorier i Luleå, Stockholm, Humlebæk och Sarpsborg samt säljkontor i Oslo och Helsingfors. Läs mer på www.alsglobal.se Vi söker assistenter till vårt laboratorium i Stockholm Vi söker assistenter till vårt laboratorium i Stockholm. Tjänsterna avser både registrerings- och analyslaboratorieavdelningarna. Om tjänsterna: Arbetet på laboratoriet består av enklare laborativa uppgifter som upparbetning av prover, diskning, kassera prover samt provbereda prover innan analys samt andra enklare arbetsuppgifter inom verksamheten. På registreringen består arbetet av att ta emot och registrera inkommande prover i vårt labdatasystem, provbereda prover innan analys samt utskick av provkärl och emballage till kunder. I arbetet ingår även kontakt med underleverantörer och våra kunder samt andra enklare arbetsuppgifter inom verksamheten. Egenskaper: Du bör ha gymnasiekompetens eller motsvarande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i MS-Office-paketet samt svenska och engelska i tal och skrift. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du ha förmågan att självständigt driva arbetet på ett noggrant och strukturerat sätt. Följa de instruktioner och procedurer som är uppsatta. Arbetet innebär ofta högt tempo och förmåga att vara flexibel när detta krävs. Viktigt är även att du har en positiv inställning, god samarbetsförmåga och finner det bekvämt att kommunicera både med interna och externa kunder. ALS Erbjuder: Vi erbjuder en spännande miljö med möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Tjänsterna avser tidsbegränsad anställning t o m 161231 med möjlighet till förlängning och eventuell tillsvidareanställning. Vi önskar tillsätta tjänsterna snarast. Arbetstider enligt fastlagt schema. Var beredd på att arbetet vissa dagar kan innebär att du börjar tidigt alternativt arbetar eftermiddag/kväll. Vi tillsätter tjänsterna löpande. För närmare upplysningar angående tjänsterna kontakta: Eva Gillow, Gruppchef registrering Stockholm 08 - 5277 5213, eva.gillow@alsglobal.com Linda Söderberg, Gruppchef Analyslaboratoriet Stockholm 08 - 5277 5216, linda.soderberg@alsglobal.com
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent till laboratorium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent till laboratorium

Junior Software Developer - Stockholm
ALS provides a broad range of testing and analytical services to a wide variety of end markets and industries around the globe. We continue to remain at the forefront of the testing services industry, building an enviable reputation. Junior Software Developer - Stockholm About the Position The junior software developer will be working in an up and coming development hub as part of a large global team. The developer will be expected to take part in many projects and gain experience working with all of our technology sets. Being an agile environment this will be a fast paced job that will allow to grow. The position will be responsible for: . Participate in the development of software system using MVC, Client side MVVM, WCF, Linq, Jquery etc. . Develop both Web and Windows applications using the latest design patterns . Work closely with teammates to share experiences and learn new techniques. This is a close team environment and we rely heavily on good communication between team members both local and remote . Work with support teams to ensure proper communications between support and development . Other duties as assigned About you: . 2+ years of experience programming and development of applications using ASP.NET, C#.NET, MVC . 2+ years of experience working with design patterns, preferably MVC and MVVM . 2+ years of experience working with JavaScript and associated frameworks . Experience with HTML 5 . Experience working in a fast pace agile environment . Experience using Telerik controls, specifically Kendo UI If you are the right person for this opportunity, you will also meet the following requirements: . Must be willing to learn and develop new skills . English, written and spoken Looking for further details? Please contact Gunnar Hägglund, IT Manager gunnar.hagglund@alsglobal.com for further details about the position Location The position is placed in Stockholm, Sweden. We offer a full time position in an exciting environment with the opportunity to influence and develop in an international company with focus on good values, responsibility and desire to succeed. To apply, please send your application including your resume to satu.mustonen@alsglobal.com latest 16 November 2016.
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Software Developer - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Software Developer - Stockholm

Senior Software Developer - Stockholm
ALS provides a broad range of testing and analytical services to a wide variety of end markets and industries around the globe. We continue to remain at the forefront of the testing services industry, building an enviable reputation. Senior Software Developer - Stockholm About the Position The position will be a key position on the LIMS development team as we are in the process of implementing new systems using latest technologies and practices and we are looking for a developer who can hit the ground running. This is a fast paced development team and the newly hired developer will be expected participate in team discussions and work both independently and as part of team. The position will be responsible for: In this role you will be putting your development, UI design and teamwork skill to the test. Specifically you will: . Participate in the development and design of LIMS system using MVC, Client side MVVM, WCF, Linq, Jquery etc. . Participate in UI design sessions and make recommendations to improve the user experience . Develop both Web and Windows applications using the latest design patterns . Work closely with teammates to share experiences and learn new techniques. This is a close team environment and we rely heavily on good communication between team members . Work with support teams to ensure proper communications between support and development . Mentor and lead junior developers ensure best practices are always followed . Other duties as assigned About you: . 6+ years of experience programming and development of applications using ASP.NET, C#.NET, MVC . 4+ years of experience working with design patterns, preferably MVC and MVVM . 6+ years of experience working with JavaScript and associated frameworks . Experience with HTML 5 . Experience working in a fast pace agile environment . Experience using Telerik controls, specifically Kendo UI If you are the right person for this opportunity, you will also meet the following requirements: . Must be willing to learn and develop new skills . English, written and spoken Looking for further details? Please contact Gunnar Hägglund, IT Manager gunnar.hagglund@alsglobal.com for further details about the position Location The position is placed in Stockholm, Sweden. We offer a full time position in an exciting environment with the opportunity to influence and develop in an international company with focus on good values, responsibility and desire to succeed. To apply, please send your application including your resume to satu.mustonen@alsglobal.com , no later than 16 November 2016.
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Software Developer - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Software Developer - Stockholm

Software tester
ALS provides a broad range of testing and analytical services to a wide variety of end markets and industries around the globe. We continue to remain at the forefront of the testing services industry, building an enviable reputation. Software Tester - Stockholm About the Position ALS Life Sciences are seeking to strengthen their LIMS development and support team and are looking for a dynamic and flexible Software Tester. Working as part of a growing global team the Software Tester will be responsible for working with current testing systems as well as innovating and suggesting improvements. We are an Agile team and our testers will be fully integrated in the development The position will be responsible for: . Compiling and managing test plans, test cases/scripts, test reports and evaluations . Creating and implementing any changes to test plans to ensure all software functions are thoroughly tested . Performing quality assurance testing including acceptance, functional and exploratory on new software releases and reporting discrepancies . Coordinating user acceptance testing on new software releases and report discrepancies . Assisting in the compilation of user documentation and facilitating user training . Taking part in global software testing group discussions and contributing to the global testing ecosystem . Communication with the development team and key stakeholders . Demonstrating the willingness to take on other duties when required About you: To be successful in this role you will: . Have a minimum of two years' experience working as a Software tester . Be educated to degree of level or equivalent in a relative subject . Have knowledge of manual and automated testing . Hold excellent analytical skills . Have experience in using test tools as Microsoft Test Manager and Visual Studio Online . Have knowledge of the Agile software development lifecycle and experience of working as a tester within an agile team . Have experience working with relational databases such as MS SQL If you are the right person for this opportunity, you will also meet the following requirements: . Must be willing to learn and develop new skills . English, written and spoken Looking for further details? Please contact Gunnar Hägglund, IT Manager gunnar.hagglund@alsglobal.com for further details about the position Location The position is placed in Stockholm, Sweden. We offer a full time position in an exciting environment with the opportunity to influence and develop in an international company with focus on good values, responsibility and desire to succeed. To apply, please send your application including your resume to satu.mustonen@alsglobal.com latest 16 November 2016.
Företag: ALS Scandinavia AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Software tester jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Software tester


Sök lediga jobb ALS Scandinavia AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se