ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB jobb - lediga jobb

ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB jobb ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent med sjuksköterskeutbildning- Stockholm

 2. Personlig assistent (vårdutbildad) - Söderort- Huddinge

 3. Personlig assistent - Södermalm- Stockholm

 4. Personlig assistent - Lidingö- Lidingö

 5. Personlig assistent (Stockholms innerstad)- Stockholm

 6. Personlig assistent - (Lidingö)- Lidingö

 7. Personlig assistent (vårdutbildning) - Söderort- Haninge

 8. Personlig assistent - Södermalm- Stockholm

 9. Personlig assistent (barnkund) - Knivsta- Knivsta

 10. Personlig assistent (vårdutbildning) - Haninge- Haninge

 11. Personlig assistent - Märsta- Sigtuna

 12. Personlig assistent - (Storholmen/Lidingö)- Lidingö

 13. Personlig assistent (vårdutbildning) - Tyresö- Haninge

 14. Personlig assistent (vårdutbildning) - Haninge- Haninge

 15. Personlig assistent - Lidingö- Lidingö

 16. Personlig assistent - Södertälje- Södertälje

 17. Personlig assistent - barnkund Söderort- Tyresö

 18. Personlig assistent - Västra Frölunda- Göteborg

 19. Personlig assistent - kvinna Lidingö- Lidingö

 20. Personlig assistent (barnkund) - Knivsta- Knivsta

 21. Personlig assistent (vårdutbildad) - Haninge- Haninge

 22. Personlig assistent - Söderort- Stockholm

 23. Personlig assistent - Lidingö- Lidingö

 24. Personlig assistent - Södermalm- Stockholm

 25. Personlig assistent (vårdutbildning) - Söderort- Haninge

 26. Personlig assistent - Södermalm- Stockholm

 27. Personlig assistent - Avesta- Avesta

 28. Personlig assistent (barnkund) - Knivsta- Knivsta

 29. Personlig assistent - Uppsala- Uppsala

 30. Extra arbete som Personlig assistent- Göteborg

 31. Personlig assistent (vårdutbildning) - Haninge- Haninge

 32. Personlig assistent - Alingsås- Alingsås

 33. Personlig assistent (barnkund) - Uppsala- Uppsala

 34. Personlig assistent - Västra Frölunda- Göteborg

 35. Personlig assistent - Kalmar- Kalmar

 36. Personlig assistent -Söderort- Stockholm

 37. Personlig assistent - (Lidingö)- Lidingö

 38. Personlig assistent - Kalmar- Kalmar

 39. Personlig assistent - kvinna Lidingö- Lidingö

 40. Personlig assistent - Södermalm- Stockholm


Mer beskrivning

Personlig assistent med sjuksköterskeutbildning
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på: http://www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent med sjuksköterskeutbildning. Vi söker dig som: - är utbildad sjuksköterska - är kvinna mellan 20-35 år - talar flytande svenska - är ärlig och ödmjuk - är positiv och engagerad - är ansvarsfull och tycka om att ta eget ansvar - kan jobba både dag, kväll och natt Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet vid rekrytering. Mer information ges vid en eventuell intervju. * Ange STHLM3 i ämnesraden när du skickar in din ansökan. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent med sjuksköterskeutbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent med sjuksköterskeutbildning

Personlig assistent (vårdutbildad) - Söderort
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en barnkund söder om Stockholm. Du som söker ska: - bo i, eller i närheten av, Stockholms södra förorter - tala mycket bra svenska - vara kvinna - över 24år gammal Du som söker bör: - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent - vara glad och positiv - ha engagemang och vara initiativrik - ha vårdutbildning * Märk din ansökan SÖDER Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga. Ansökan - Vi tar emot ansökan via epost: olof@annasassistans.se - Märk ansökan "SÖDER"
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent (vårdutbildad) - Söderort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent (vårdutbildad) - Söderort

Personlig assistent - Södermalm
Vi söker nu en personlig assistent (timvikarie) till en av våra brukare boendes på Södermalm i Stockholm, en kvinna i 50-års åldern. - Vi söker en kvinnlig assistent i åldern 20-30 år. - Vi söker en timvikarie (ca 25%) - Personen vi söker bör vara noggrann, ödmjuk, glad, positiv och inte rädd för att ta i. - Sökande ska kunna hantera sele och taklyft samt ha allmänkunskaper inom sjukvård och medicin. - Sökande ska kunna arbeta varierande arbetstid, dag, kväll, helg och natt. - Sökande ska ha arbetat tidigare som personlig assistent. Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg. * Ange SÖDERMALM i ämnesraden när du skickar in din ansökan OM ANNAS ASSISTANS Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare full uppmärksamhet och engagemang.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Södermalm

Personlig assistent - Lidingö
Vi söker nu en personlig assistent (timvikarie) till en av våra brukare boendes på Lidingö, en kvinna i 50-års åldern. - Vi söker en kvinnlig assistent i åldern 20-40 år. - Vi söker en timvikarie (ca 25%) - Personen vi söker bör vara noggrann, ödmjuk, glad och positiv - Sökande ska kunna arbeta varierande arbetstid, dag, kväll, helg och natt. - Sökande ska ha arbetat tidigare som personlig assistent. * Ange LIDINGÖ4 i ämnesraden när du skickar in din ansökan Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg. OM ANNAS ASSISTANS Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare full uppmärksamhet och engagemang.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Lidingö

Personlig assistent (Stockholms innerstad)
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på: http://www.annasassistans.se Vi söker dig som: - vill arbeta efter ett fast schema med ett morgonpass, lunchpass och kvällspass om ca 1-2 vardera - har tidigare erfarenhet av hemtjänst eller personlig assistans - är kvinna mellan 20-35 år - talar flytande svenska - är ärlig och ödmjuk - är positiv och engagerad - kan jobba både dag, kväll och natt Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet vid rekrytering. Mer information ges vid en eventuell intervju. * Ange STHLM6 i ämnesraden när du skickar in din ansökan. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent (Stockholms innerstad) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent (Stockholms innerstad)

Personlig assistent - (Lidingö)
Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge högsta kvalitet till både personal och kunder. Vi söker nu en personlig assistent till en av våra brukare på Lidingö. Hon är i 50-års åldern. Den som söker ska: - måste vara säker på sig själv och kunna hantera alla olika situationer - kunna arbeta alla former av pass - har erfarenhet av arbetet som personlig assistent - ha kunskap och/eller erfarenhet av massage - tala god svenska Du bör även vara lugn, positiv, flexibel, självständig och hellre se lösningar än problem. * Ange Lidingö4 i ämnesraden för din ansökan Sökande ska kunna arbeta varierande arbetstid, dag, kväll, helg och natt. * Ange LIDINGÖ i ämnesraden när du skickar din ansökan Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - (Lidingö) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - (Lidingö)

Personlig assistent (vårdutbildning) - Söderort
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en barnkund i Haninge. Det är främst nattpass, ca 80% tjänst. Du som söker ska: - vilja arbeta nattpass - bo i, eller i närheten av, Stockholms södra förorter - tala mycket bra svenska - vara kvinna - över 25år gammal Du som söker bör: - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent - vara glad och positiv - ha engagemang och vara initiativrik - ha vårdutbildning * Märk din ansökan Söder natt Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga. Ansökan - Vi tar emot ansökan via epost: olof@annasassistans.se - Märk ansökan "Haninge"
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Haninge
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent (vårdutbildning) - Söderort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent (vårdutbildning) - Söderort

Personlig assistent - Södermalm
Vi söker nu en personlig assistent (timvikarie) till en av våra brukare boendes på Södermalm i Stockholm, en kvinna i 20-års åldern. Sökande bör: - vara i åldern 20-40 år - vara glad och positiv - vara noggrann, ödmjuk och inte rädd för att ta i - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent - kunna arbeta varierande arbetstid, dag, kväll, helg och natt Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg. * Ange SÖDER1 i ämnesraden när du skickar in din ansökan OM ANNAS ASSISTANS Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare full uppmärksamhet och engagemang.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Södermalm

Personlig assistent (barnkund) - Knivsta
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en liten flicka som är 2.5år. Tjänstgöringsgrad kan anpassas efter önskemål. Du bör: - ha ett stort intresse av att arbeta med barn - bo i närheten av Knivsta Du ska: - vara ansvarsfull och noggrann - vara flexibel och kunna ta egna initiativ - kunna arbeta dags-, kvälls och nattpass * Ange "Knivsta barn" i ämnesfältet på ditt email. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet vid rekrytering. Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Knivsta
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent (barnkund) - Knivsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent (barnkund) - Knivsta

Personlig assistent (vårdutbildning) - Haninge
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en barnkund i Haninge. Det är en tjänst om ca 65%. Du som söker ska: - ska kunna arbeta alla typer av pass - bo i, eller i närheten av, Stockholms södra förorter - tala mycket bra svenska - vara kvinna - över 25år gammal Du som söker bör: - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent - vara glad och positiv - ha engagemang och vara initiativrik - ha vårdutbildning * Märk din ansökan HANINGE Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga. Ansökan - Vi tar emot ansökan via epost: olof@annasassistans.se - Märk ansökan "HANINGE"
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Haninge
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent (vårdutbildning) - Haninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent (vårdutbildning) - Haninge

Personlig assistent - Märsta
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder, en 27-årig kille boendes i Märsta som har ett stort omsorgsbehov. "Mitt namn är Daniel och jag har varit med om en bilolycka för ca 6 år sedan. Bilolyckan har bidragit till att jag idag behöver hjälp med det mesta för att underlätta min vardag. Nu söker jag personer som är empatiska och har förstående samt brinner för att hjälpa människor. Det är också viktigt att du har ett intresse för arbetet och ser det som ett varaktigt arbete." Du som söker: - ska ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent - ska vara glad och positiv - ska ha engagemang och vara initiativrik - bör ha någon form av vårdutbildning alt. sjukgymnastutbildning Mer information ges vid en eventuell intervju. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga. Ansökan - Du kan maila din ansökan till info@annasassistans.se alt. ringa på tel nr 070-415 22 81. - Märk ansökan "Märsta"
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Märsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Märsta

Personlig assistent - (Storholmen/Lidingö)
Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge högsta kvalitet till både personal och kunder. Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder på Storholmen/ Lidingö. Kunden är en man och sitter i rullstol. Den som söker ska: - vilja arbeta halvtid (20h/v) - arbeta tisdagar och fredagar, ibland extra - gärna ha egen bil (vintertid hämtas du upp på Mor Annas brygga) - tala god svenska Du bör även vara glad, positiv, fysiskt stark och initiativrik. * Ange STORHOLMEN i ämnesraden för din ansökan Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - (Storholmen/Lidingö) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - (Storholmen/Lidingö)

Personlig assistent (vårdutbildning) - Tyresö
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent på 50% till en barnkund i Tyresö. Det är främst dagpass på helger. Du som söker ska: - vara vårdutbildad - tala mycket bra svenska Du som söker bör: - ha erfarenhet av omvårdnad av spädbarn - vara lugn och positiv * Märk din ansökan Tyresö Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Haninge
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent (vårdutbildning) - Tyresö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent (vårdutbildning) - Tyresö

Personlig assistent (vårdutbildning) - Haninge
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en barnkund i Haninge. Du som söker ska: - ska kunna arbeta alla typer av pass - bo i, eller i närheten av, Stockholms södra förorter - tala mycket bra svenska - vara kvinna - över 25år gammal Du som söker bör: - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent - vara glad och positiv - ha engagemang och vara initiativrik - ha vårdutbildning * Märk din ansökan HANINGE Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Haninge
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent (vårdutbildning) - Haninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent (vårdutbildning) - Haninge

Personlig assistent - Lidingö
Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge högsta kvalitet till både personal och kunder. Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder på Lidingö. Kunden är en man. Den som söker ska: - söka en halvtidstjänst - ha bil och körkort - tala god svenska Du bör även vara glad, positiv, fysiskt stark och initiativrik. * Ange LIDINGÖ i ämnesraden för din ansökan Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Lidingö

Personlig assistent - Södertälje
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en utvecklingsstörd man i Södertälje. Du som söker ska: - vara trygg i dig själv och kunna sätta tydliga gränser - kunna hantera stressiga situationer - tala bra svenska - ha körkort Du som söker bör: - bo i, eller i närheten av, Södertälje - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent - ha erfarenhet av personer med utvecklingsstörning - vara glad, positiv och ansvarstagande Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Södertälje

Personlig assistent - barnkund Söderort
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en halvtidstjänst hos en liten kille på 7månader. Det är främst pass på vardagseftermiddagar och helger, med flexibla arbetstider. Du som söker ska: - ha erfarenhet av omvårdnad av spädbarn - tala mycket bra svenska - förstå vikten av hygienrutiner - gärna ha vårdutbildning * Märk din ansökan SÖDER BARN3 Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - barnkund Söderort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - barnkund Söderort

Personlig assistent - Västra Frölunda
Vi söker nu en personlig assistent (timvikarie) till en av våra brukare boendes i Västra Frölunda i Göteborg, en kvinna i 50-års åldern som har sjukdomen MS. Sökande bör: - vara i åldern 25-55 år - vara glad och positiv - vara noggrann, ödmjuk och inte rädd för att ta i. - icke-rökare, samt tåla katter. - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent - meriterande ifall du har erfarenhet av MS. - kunna arbeta varierande arbetstid, dag, kväll, helg och natt Om du delar mina intressen som är växter, fåglar, och natur, så är det också väldigt trevligt. Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg. * Ange VF1 i ämnesraden när du skickar in din ansökan OM ANNAS ASSISTANS Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare full uppmärksamhet och engagemang.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Västra Frölunda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Västra Frölunda

Personlig assistent - kvinna Lidingö
Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge högsta kvalitet till både personal och kunder. Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder på Lidingö. Kunden är en 35-årig rullstolsbunden kvinna med aspergers syndrom, lindrig utvecklingsstörning samt att hon har en bipolär sjukdom. Hon beskriver sig gärna själv som ett barn i en vuxen kropp. Den som söker ska: - vilja arbeta halvtid (eventuellt heltid senare) - vara glad och positiv - gilla matlagning och bakning Du bör även: - vara stark och initiativrik - ha erfarenhet av asperger - vara huslig * Ange LIDINGÖ5 i ämnesraden för din ansökan Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - kvinna Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - kvinna Lidingö

Personlig assistent (barnkund) - Knivsta
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en liten flicka som är 2.5år. Tjänstgöringsgrad kan anpassas efter önskemål. Du bör: - ha ett stort intresse av att arbeta med barn - bo i närheten av Knivsta - ha vårdutbildning Du ska: - vara ansvarsfull och noggrann - vara flexibel och kunna ta egna initiativ - kunna arbeta dags-, kvälls och nattpass * Ange "Knivsta barn" i ämnesfältet på ditt email. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet vid rekrytering. Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Knivsta
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent (barnkund) - Knivsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent (barnkund) - Knivsta

Personlig assistent (vårdutbildad) - Haninge
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en barnkund i Haninge. Du som söker ska: - ska kunna arbeta alla typer av pass - bo i, eller i närheten av, Stockholms södra förorter - tala mycket bra svenska - vara kvinna - över 25år gammal Du som söker bör: - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent - vara glad och positiv - ha engagemang och vara initiativrik - ha vårdutbildning * Märk din ansökan HANINGE Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga. Ansökan - Vi tar emot ansökan via epost: olof@annasassistans.se - Märk ansökan "HANINGE"
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Haninge
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent (vårdutbildad) - Haninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent (vårdutbildad) - Haninge

Personlig assistent - Söderort
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra kunder hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se. Vi söker nu en personlig assistent till en MS-sjuk och synskadad kvinna i Söderort. Tjänsten är en deltidstjänst. Du som söker bör: - ha erfarenhet av arbete som personlig assistent - vara glad och positiv, påhittig och initiativrik - tala bra svenska (språkkunskaper i italienska och franska är en fördel) Till denna tjänst ser vi företrädesvis manliga sökande. Skicka din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser samt kontaktinformation. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Söderort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Söderort

Personlig assistent - Lidingö
Vi söker nu en personlig assistent (timvikarie) till en av våra brukare boendes på Lidingö, en kvinna i 50-års åldern. - Vi söker en kvinnlig assistent i åldern 20-40 år. - Vi söker en timvikarie (ca 25%) - Personen vi söker bör vara noggrann, ödmjuk, glad och positiv - Sökande ska kunna arbeta varierande arbetstid, dag, kväll, helg och natt. - Sökande ska ha arbetat tidigare som personlig assistent. * Ange LIDINGÖ4 i ämnesraden när du skickar in din ansökan Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg. OM ANNAS ASSISTANS Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare full uppmärksamhet och engagemang.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Lidingö

Personlig assistent - Södermalm
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en liten pojke (6år) boendes på Södermalm i Stockholm. Du kommer arbeta ca 15-20h per vecka och då med fokus på måndagar och tisdagar (antingen morgon eller eftermiddag). Du som söker ska: - vara glad och positiv - vilja arbeta med barn - tala mycket bra svenska - vara kvinna Du som söker bör: - ha erfarenhet av, och referenser från, arbete med barn * Märk din ansökan Södermalm Barn Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Södermalm

Personlig assistent (vårdutbildning) - Söderort
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en lite pojke boendes söder om Stockholm. Du som söker ska: - vilja arbeta nattpass - vilja arbeta 50% - bo i, eller i närheten av, Stockholms södra förorter - tala mycket bra svenska - vara kvinna - över 25år gammal Du som söker bör: - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent * Märk din ansökan BARNSÖDER Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Haninge
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent (vårdutbildning) - Söderort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent (vårdutbildning) - Söderort

Personlig assistent - Södermalm
Vi söker nu en personlig assistent (85%-tjänst) till en av våra brukare boendes på Södermalm i Stockholm, en kvinna i 25-års åldern. Sökande bör: - vara i åldern 20-40 år - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent - vara glad och positiv - kunna arbeta dag, kväll, natt och helg - vilja arbeta ca 80-90% Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg. * Ange SÖDER1 i ämnesraden när du skickar in din ansökan OM ANNAS ASSISTANS Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare full uppmärksamhet och engagemang.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Södermalm

Personlig assistent - Avesta
Vi söker nu flera personliga assistenter till en av våra brukare boendes i Avesta, en kvinna i 30-års åldern som har sjukdomen MS. Sökande bör: - vara kvinna - vara i åldern 25-55 år - vara glad och positiv - vara noggrann, ödmjuk och inte rädd för att ta i. - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent. - meriterande ifall du har erfarenhet av MS. - kunna arbeta varierande arbetstid, dag, kväll, helg. Arbetet startar upp den 24 mars. Om du delar mina intressen som är växter, politik, musik, så är det också väldigt positivt. Jag röker också, så det måste man stå ut med. Om du har egen bil och körkort är det också bra. Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg. * Ange AV1 i ämnesraden när du skickar in din ansökan OM ANNAS ASSISTANS Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare full uppmärksamhet och engagemang.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Avesta
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Avesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Avesta

Personlig assistent (barnkund) - Knivsta
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en liten flicka som är 3år. Tjänstgöringsgrad ca 50%. Du ska: - ha ett stort intresse av att arbeta med barn - bo i närheten av Knivsta - ha vårdutbildning (undersköterska eller sjuksköterska) - vara över 24år gammal - vara ansvarsfull och noggrann * Ange "Knivsta 2" i ämnesfältet på ditt email. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet vid rekrytering. Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Knivsta
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent (barnkund) - Knivsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent (barnkund) - Knivsta

Personlig assistent - Uppsala
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra kunder hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se. Vi söker nu en personlig assistent till en rullstolsburen och aktiv 31-årig man boende i Uppsala. Du som söker tjänsten ska: - kunna arbeta natt - kunna sköta ett hushåll Du som söker tjänsten bör: - vara minst 20 år gammal - vara glad och positiv samt lyhörd, noggrann och flexibel - ha körkort Det är även positivt om du är tekniskt lagd och har bra ordningssinne. Skicka din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser samt kontaktinformation. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Uppsala

Extra arbete som Personlig assistent
Vi söker nu en personlig assistent (timvikarie) till en av våra brukare boendes i Västra Frölunda i Göteborg, en kvinna i 60-års åldern som har sjukdomen MS. Sökande bör: - vara i åldern 25-55 år - vara glad och positiv - vara noggrann, ödmjuk och inte rädd för att ta i. - icke-rökare, samt tåla katter. - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent - meriterande ifall du har erfarenhet av MS. - kunna arbeta varierande arbetstid, dag, kväll, helg och natt Om du delar mina intressen som är växter, fåglar, och natur, så är det också väldigt trevligt. Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg. * Ange VF1 i ämnesraden när du skickar in din ansökan OM ANNAS ASSISTANS Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare full uppmärksamhet och engagemang.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Extra arbete som Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra arbete som Personlig assistent

Personlig assistent (vårdutbildning) - Haninge
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en barnkund i Haninge. Tjänsten är på 75%, och schemaraden innefattar både dagtid, kvällstid, nätter samt helger. Du som söker ska: - ska kunna arbeta alla typer av pass - bo i, eller i närheten av, Stockholms södra förorter - tala mycket bra svenska - vara kvinna - över 25år gammal Du som söker bör: - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent - vara glad och positiv - ha engagemang och vara initiativrik - ha vårdutbildning * Märk din ansökan HANINGE Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Haninge
Publicerad : 02-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent (vårdutbildning) - Haninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent (vårdutbildning) - Haninge

Personlig assistent - Alingsås
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en rörelsehindrad man i Alingsås. Du som söker skall helst vara 25+. Önskvärt är att du har humor, är flexibel och att du är lugn och trygg i dig själv. Du skall ha fullgjord gymnasieutbildning, vara noggrann, hög arbetsmoral och vara prestigelös. Att du tidigare arbetat som assistent och vet vad detta innebär, är meriterande. Körkort är ett krav. Tjänsten kommer att tillsättas så snart rätt person har hittats, även om ansökningstiden ej gått ut. Du som söker bör: - bo i, eller i närheten av, Alingsås. - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent. - ha erfarenhet av personer med funktionshinder. - vara glad, positiv och ansvarstagande. Om du delar kundens intresse för musik så är det också mycket positivt. Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Alingsås
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Alingsås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Alingsås

Personlig assistent (barnkund) - Uppsala
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en liten flicka som är 1.5år, boendes i Gottsunda. Tjänstgöringsgraden är minst 20% som nattpersonal (vaken natt). Du ska: - ha ett stort intresse av att arbeta med barn - vara ansvarsfull, noggrann och lugn Du bör: - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent eller från vården * Ange "Uppsala barn" i ämnesfältet på ditt email. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet vid rekrytering. Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent (barnkund) - Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent (barnkund) - Uppsala

Personlig assistent - Västra Frölunda
Vi söker nu en personlig assistent (timvikarie) till en av våra brukare boendes i Västra Frölunda i Göteborg, en kvinna i 60-års åldern som har sjukdomen MS. Sökande bör: - vara i åldern 25-55 år - vara glad och positiv - vara noggrann, ödmjuk och inte rädd för att ta i. - icke-rökare, samt tåla katter. - ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent - meriterande ifall du har erfarenhet av MS. - kunna arbeta varierande arbetstid, dag, kväll, helg och natt Om du delar mina intressen som är växter, fåglar, och natur, så är det också väldigt trevligt. Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg. * Ange VF1 i ämnesraden när du skickar in din ansökan OM ANNAS ASSISTANS Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare full uppmärksamhet och engagemang.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Västra Frölunda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Västra Frölunda

Personlig assistent - Kalmar
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en person med utvecklingsstörning. (Sommarvikariat) Du bör ha: - ett stort intresse av att arbeta med funktionsnedsatta - förmåga att vara närvarande och engagerad i alla situationer - erfarenhet som personlig assistent Vi ser även att du gärna: - bor i eller nära Kalmar. - är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. - är flexibel och kan ta egna initiativ. Vi värdesätter att Du har hög närvaro och vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet vid rekrytering. Mer information ges vid en eventuell intervju. Arbetstider är dagtid, kvällstid samt helger. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga. Kollektivavtal finns. Individuell lönesättning.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Kalmar

Personlig assistent -Söderort
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra kunder hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se. Vi söker nu en personlig assistent till en stroke-drabbad man i Söderort. Möjlighet finns till både hel- och deltidsarbete. Du som söker ska: - ha erfarenhet av arbete som personlig assistent - vara glad och positiv - vara lugn, självständig och lyhörd - kunna sköta om ett hushåll och laga svensk husmanskost - tala bra svenska Det är även en fördel om du är hästintresserad och gillar att ta promenader. Skicka din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser samt kontaktinformation. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent -Söderort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent -Söderort

Personlig assistent - (Lidingö)
Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge högsta kvalitet till både personal och kunder. Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder på Lidingö. Kunden är en rullstolsbunden kvinna i 50-års åldern. Den som söker ska: - måste vara säker på sig själv och kunna hantera alla olika situationer - kunna arbeta alla former av pass - har erfarenhet av arbetet som personlig assistent - ha kunskap och/eller erfarenhet av massage - tala god svenska - gärna vara man Du bör även vara lugn, positiv, flexibel, självständig och hellre se lösningar än problem. * Ange Lidingö6 i ämnesraden för din ansökan Sökande ska kunna arbeta varierande arbetstid, dag, kväll, helg och natt. * Ange LIDINGÖ i ämnesraden när du skickar din ansökan Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - (Lidingö) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - (Lidingö)

Personlig assistent - Kalmar
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en person med utvecklingsstörning. (Sommarvikariat) Du bör ha: - ett stort intresse av att arbeta med funktionsnedsatta - förmåga att vara närvarande och engagerad i alla situationer - erfarenhet som personlig assistent Vi ser även att du gärna: - bor i eller nära Kalmar. - är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete. - är flexibel och kan ta egna initiativ. Vi värdesätter att Du har hög närvaro och vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet vid rekrytering. Mer information ges vid en eventuell intervju. Arbetstider är dagtid, kvällstid samt helger. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga. Kollektivavtal finns. Individuell lönesättning.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Kalmar

Personlig assistent - kvinna Lidingö
Annas Assistans är ett serviceföretag för brukare som är berättigade till personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge högsta kvalitet till både personal och kunder. Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder på Lidingö. Kunden är en 35-årig rullstolsbunden kvinna med aspergers syndrom, lindrig utvecklingsstörning samt att hon har en bipolär sjukdom. Hon beskriver sig gärna själv som ett barn i en vuxen kropp. Den som söker ska: - vilja arbeta halvtid (eventuellt heltid senare) - vara glad och positiv - gilla matlagning och bakning - ha erfarenhet av aspergers syndrom Du bör även: - vara fysiskt stark och initiativrik - vara huslig * Ange LIDINGÖ5 i ämnesraden för din ansökan Vi ser helst att vi får din ansökan via e-post. Ansökan ska innehålla en kort personlig presentation, uppgifter om intressen, arbetslivserfarenhet, referenser och kontaktinformation. Bifoga inga betyg eller intyg.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - kvinna Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - kvinna Lidingö

Personlig assistent - Södermalm
Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans. Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra brukare hög kvalitet och stort engagemang. Läs mer om oss på www.annasassistans.se Vi söker nu en personlig assistent till en liten pojke (6år) boendes på Södermalm i Stockholm. Du kommer arbeta ca 15-20h per vecka och då med fokus på måndagar och tisdagar (antingen morgon eller eftermiddag). Du som söker ska: - vara glad och positiv - vilja arbeta med barn - tala mycket bra svenska - vara kvinna - under 25år Du som söker bör: - ha erfarenhet av, och referenser från, arbete med barn * Märk din ansökan Södermalm Barn Mer information ges vid en eventuell intervju. Vi på Annas Assistans värnar starkt om våra kunders säkerhet och trygghet. När det gäller anställning av assistenter till barn har vi som rutin att alltid begära ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Annas Assistans samt av kunden och dennes anhöriga.
Företag: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - Södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - Södermalm


Sök lediga jobb ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se