AOM ASSISTANS AB jobb - lediga jobb

AOM ASSISTANS AB jobb AOM ASSISTANS AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: AOM ASSISTANS AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: AOM ASSISTANS AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent tilll Värmdö- Värmdö

 2. Personlig assistent till ung kille i Ösmo- Nynäshamn

 3. Personlig assistent till Åkersberga- Österåker

 4. Personlig assistent till Botkyrka- Botkyrka

 5. Vikarie personlig assistent- Stockholm

 6. Personlig assistent i Täby- Täby

 7. Personlig assistent till kvinna i Hässelby- Stockholm

 8. Personlig assistent till Skarpnäck- Stockholm

 9. Kvinnlig assistent med arbetsledande ansvar- Järfälla

 10. Personlig assistent till 34-årig kvinna (heltid)- Järfälla

 11. Personlig assistent - man södra Sthlm- Stockholm

 12. Personlig assistent till Södermalm, deltid- Stockholm

 13. Kvinnlig assistent med arbetsledande ansvar- Järfälla

 14. Personlig assistent - man södra Sthlm- Stockholm

 15. Personlig assistent med arbetsledande ansvar- Järfälla


Mer beskrivning

Personlig assistent tilll Värmdö
Personlig assistent sökes till en man med förvärvad hjärnskada som bor på Värmdö. Mannen behöver hjälp med det mesta praktiska i sin vardag och har ett omfattande omvårdanadsbehov och begränsat tal. Till den här tjänsten söker vi en social, lugn och stabil person, gärna med erfarenhet av liknande arbeten. Du som söker kommer att få ordentlig introduktion och bli en del av ett trevligt och engagerat arbetslag. Vi behöver 1-2 assistenter som kan arbeta både dagar och nätter på vardagar och helger. På nätterna är det tre timmar jourtid. Arbetspassen är långa, mellan 12-26 timmar. Vi söker dig som vill hoppa in och jobba vid behov, men det kan bli aktuellt med fasta tider efter sommaren. Har du körkort och tillgång till egen bil för att ta dig till och från jobbet är det en fördel men inget inget krav för tjänsten. Har du lång resväg kan viss ekonomisk kompensation för restid erbjudas. Tillträde snarast. Välkommen med din ansökan märkt med referens K0055
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent tilll Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent tilll Värmdö

Personlig assistent till ung kille i Ösmo
Jag vill ha en glad, positiv person som är lyhörd som personlig assistent. Ålder spelar igen roll utan det är personkemin som är viktigast och att du kan bjuda på dig själv. Erfarenhet är inget krav. Huvudsaken är att du är en person som vågar ta initiativ, är drivande och har fokus i alla situationer. Jag är en multifunktionsnedsatt kille på 22 år som behöver hjälp med allt dygnet runt. Jag har Epilepsi och PEG. Jag är social och gillar att vara ute mycket och hitta på olika saker. Jag söker nu en assistent för en deltids tjänst på 22,75 tim/v. Det är viktigt att du kan börja introduktion under v. 34 - v. 35 med början av första arbetspass den 30 augusti. Du kommer vara schemalagd nätter varannan vecka (ojämna v.) v. 2 (ojämn v.) Fre: 18.00-06,30 Lör: 16,30-06,30 Sön: 16,30-06,30 v. 4 (ojämn v.) Tors: 19,30-06,30 Fre: 18.00-06,30 Lör 17,00-06,30 Sön: 17,00-06,30 För tjänsten är det meriterande om du kan arbeta extra vid behov och då är det viktigt att du kan arbeta både dagar och nätter. Välkommen med din ansökan märkt med referens K0022-1207. Rekryteringen kommer ske löpnade.
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till ung kille i Ösmo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till ung kille i Ösmo

Personlig assistent till Åkersberga
Jag är en aktiv trebarnsmamma i Åkersberga som söker personliga assistenter. Jag ser gärna ansökningar både från sig som vill gå in på fast schema hos mig och de som är intresserade av att hoppa in som vikarier vid behov. Eftersom jag själv är kvinna och har ett nära behov är endast kvinnliga sökande aktuella. Mina intressen är min familj och mitt hem samt att träna, skriva, resa m.m. Som personlig assistent är du en mycket betydelsefull person i mitt liv. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha ett gott humör. Jobbet går ut på att ge mig den assistans jag behöver för att leva det liv jag vill och att finnas tillhands i så väl planerade som oplanerade situationer. Att arbeta som personlig assistent hos mig ställer höga krav på integritet. Det finns dock inga krav på att du ska ha haft liknande arbetsuppgifter tidigare. Du ska ha goda kunskaper i svenska och vara rökfri. Du kan heller inte vara allergisk mot pälsdjur då vi har katt. Kollektivavtal mellan KFO-Kommunal Lön enligt avtal Ange referens 1307-K0024 i din ansökan!
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Österåker
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Åkersberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Åkersberga

Personlig assistent till Botkyrka
Jag är en kvinna som är 60 år och som har en förvärvad hjärnskada och p.g.a. detta behöver personlig assistans. Skadan innebär vissa kognitiva problem och hur mycket praktisk hjälp jag behöver varierar beroende på dagsform. Jag är en aktiv kvinna med ett rörligt intellekt, stor integritet och livserfarenhet, som intresserar mig för många olika aktiviteter utanför och innanför hemmet. Bland annat tycker jag om att vara ute i naturen gillar djur och mina blommor. Jag söker nu en assistent som har social kompetens, är utåtriktad och igenkännande och kan ta egna initiativ. Du måste vara vaken, alert och intresserad av att lära dig om min hjärnskada. Du behöver ha inlevelseförmåga, vara lyhörd och ha kunskaper om din egen och andras stresskänslighet. Om du är man eller kvinna spelar ingen roll men det är en stor fördel om du är uppväxt i Stockholmstrakten så jag behöver minneshjälp med att relatera bakåt i händelser och tid. Du är också van att ta mycket ansvar. Jag ser helst att du inte röker. Flytande svenska i tal och skrift är en nödvändighet. Jag behöver utöka min assistentgrupp med en ny assistent från mitten av augusti. Arbetstiden är främst förlagd på kvällar/ nätter. Jag har assistans dygnet runt med 8 timmar jourtid på nätterna. Välkommen med din ansökan via mejl. Ange referens K0064 i ämnesraden.
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Botkyrka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Botkyrka

Vikarie personlig assistent
Vi söker dig som vill arbeta i vår vikariepool som personlig assistent. Du åker ut till våra kunder vid ordinarie assistenters frånvaro. Du blir en otroligt viktig del för att få våra kunders liv att fungera. Det är viktigt är att du är flexibel, respektfull och har goda kunskaper i svenska språket. Vi söker både tjejer och killar. Vi tar endast emot skriftliga ansökningar via e-post. För att arbeta i vår vikariepool ska man ha gått vår tvådagarsutbildning. Den är kostnadsfri men ger inte lön. Efter utbildningen skriver du upp vilka tider du kan arbeta och då ska du finnas tillhands de tiderna. Vi ringer därefter ut dig vid behov. Vi har kunder i hela Stockholmsområdet och i alla åldrar. Nästa utbildning äger rum den 23-24 augusti 2013. Välkommen med din skriftliga ansökan!.
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie personlig assistent

Personlig assistent i Täby
Jag söker dig tjej som vill vara min personliga assistent. Jag är 33 år och du får gärna vara i min ålder. Yngre och äldre går naturligtvis också bra. Det viktigaste är att den omtalade personkemin fungerar. Har du samma intressen är det naturligtvis en fördel vilka bl.a. är musik, familjens hund och simning. Eftersom jag är blind så är det viktigt att du har livserfarenhet och ett bra svenska språk. Utöver att vara mina armar och ben då jag sitter i rullstol, måste du kunna informera för mig på ett tydligt sätt. Du brukar också använda dator. Du får även möjlighet att följa med mig till Öland där jag brukar tillbringa en stor del av sommaren. Har du körkort är det en fördel då jag har egen bil. Nu söker jag en ny assistent. Arbetstiden är främst förlagd under dagtid, men även någon kväll/natt. Tillträde är i mitten av augusti. Intervjuer kommer hållas den 9/8. Välkommen med din ansökan märkt med referens 1307-K0066! _____________________________________________________________________ AOM Assistans bedriver personlig assistans för personer med olika former av funktionsnedsättning. AOM grundades av Lasse Svensk tillsammans med sin hustru Lotta. Deras yngsta dotter har haft personlig assistans sedan hon var liten och de har alltid administrerat hennes assistans själva. Med detta i ryggen har vi byggt ut vår kundkrets, och har idag kunder runt om i hela Stockholm. Idag arbetar båda döttrarna i företaget, och vi är måna om att behålla känslan av det lilla familjeföretaget även när vi växer. Vår målsättning är att våra kunder ska få den assistans de önskar för att leva det liv de vill ha, på sitt sätt efter sina önskemål.
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Täby

Personlig assistent till kvinna i Hässelby
Jag är en positiv och glad tjej i 50-årsåldern med humor, som delar lägenhet med min man och katt i Hässelby. Jag gillar att vara spontan och trots att mitt rörelsehinder begränsar mig så strävar jag efter att vara så självständig det bara går. På fritiden träffar jag bl.a. vänner och gör diverse ärenden på stan. Då jag drabbades av en hjärnskada kommunicerar jag nu mer främst genom en taldator som jag skriver på för att få fram det jag vill ha sagt. Därför är det viktigt att du behärskar svenska fullt ut i både tal och skrift, samt ha tålamod med att kunna invänta mig när jag vill prata. Jag sitter i rullstol när jag är hemma och när jag är i väg använder jag mig av en elrullstol som jag kör själv (ibland med lite hjälp av mina assistenter). Arbetsuppgifter: I arbetsuppgifterna ingår nära personlig assistans, så som personlig hygien, munhygien samt av- och påklädning, hjälp med förflyttningar m.m. Utöver detta så behöver jag assistans med övriga saker i hemmet som att städa, diska, tvätta, laga mat m.m. Kvalifikationer: Som personlig assistent är du en mycket betydelsefull person i mitt liv. Jag söker i första hand någon som är engagerad, serviceinriktad och som tar sitt arbete seriöst. Egenskaper som beskriver dig är att du är ansvarsfull, tålmodig, empatisk. Du ska till din natur vara en lugn person som kan öka tempot om situationen kräver det. Du får gärna vara händig och inte ha tummen mitt i handen. Körkort är ett stort plus! Endast kvinnliga sökanden. Gärna i 40-årsåldern men alla sökande är välkomna. Din arbetsgivare blir AOM Assistans och jag din arbetsledare. Anställningsformen är för viss tid så länge uppdraget varar. Timlön. Arbetstiderna varierar och är under dag, kväll, natt samt helger. Ange ge gärna i ansökan vilka tider du kan/inte kan arbeta. Övriga anställningsvillkor som traktamente vid resa, ob m.m. enligt kollektivavtal mellan KFO-Kommunal. Välkommen att skicka din ansökan märkt med referens 1307-K0047! Obs! Rekrytering sker löpande.
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till kvinna i Hässelby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till kvinna i Hässelby

Personlig assistent till Skarpnäck
Jag är en kvinna på 40+ som har sjukdomen MS. Det varierar från dag till dag hur trött jag är, men om kroppen tillåter brukar jag försöka hitta på saker. Du kommer behöva hjälpa mig med det mesta i hemmet, så du bör vara framåt och initiativtagande. All mat lagas hemma så vana vid spisen är bra. Du bör vara mellan 20-35 år, mogen, glad och social och ha god svenska i tal och skrift. Vårdvana och erfarenhet av att hantera lift är ett krav. Jag vill endast ha kvinnor som jobbar hos mig. Arbetspassen ligger mellan 08-17 samt 17-08. På natten är det 8 timmar jourtid. Tjänstgöringsgraden är heltid och du jobbar enligt rullande schema. Tillträde snarast. Välkommen med din ansökan märkt med referens 1308-K0050
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Skarpnäck jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Skarpnäck

Kvinnlig assistent med arbetsledande ansvar
Jag är en 25-årig tjej som sitter i elrullstol och har ett lätt förståndshandikapp. Jag bor i en egen lägenhet tillsammans med min kanin i Järfälla. Är skojfrisk och pratsam och musik- och datorintresserad. Jag behöver lite stöd för att bli mer självständig. Jag söker en utbildad personlig assistent i 30-års åldern med vana och erfarenhet av boendestödjande, som kan stanna länge och se detta som ett fast, ej tillfälligt, arbete. Du som söker ska vara en mogen, ansvarstagande, handlingskraftig, noggrann och självständig problemlösare. Trygg och lyhörd, fartig och levnadsglad. Rökfri och hälsosam, kunna inspirera mig att börja träna. Ha en god fysik då taklifter ej finns utanför hemmet. Intresserad av att laga näringsrik mat och ta väl hand om ett hem. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och kvällstid, vardagar och helger. Du kommer att få introduktion och handledning, Välkommen med din ansökan märkt med referens 1308-K0052. Tjänsten tillsätts då vi hittat rätt person.
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig assistent med arbetsledande ansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig assistent med arbetsledande ansvar

Personlig assistent till 34-årig kvinna (heltid)
Jag är en kvinna på 34 år som söker en ny assistent. Jag använder permobil och behöver hjälp med det mesta i min vardag. Jag bor med min man i Järfälla. Du är en snabbtänkt kvinna med humor, nära till skratt och glimten i ögat. Då jag arbetar på kontor och ibland behöver hjälp med att skriva är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket och datavana. Personlig mognad är viktigt. Du är inte allergisk mot pälsdjur. Du har lätt för att smälta in i nya miljöer och kan hålla dig i bakgrunden. Du ska vara mina armar och ben, mitt liv det lever jag själv! Nu söker jag dig som vill arbeta heltid, nästan uteslutande dagtid mellan kl. 08.00-20.00 ca. Tjänsten är ett föräldravikariat på ca ett och ett halvt år. Tillträde 1/9. Välkommen med din ansökan märkt med referens 1308-K0040!
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 34-årig kvinna (heltid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 34-årig kvinna (heltid)

Personlig assistent - man södra Sthlm
Jag är en kille i 35-årsåldern och bor tillsammans med min sambo. Jag är rörelsehindrad och behöver hjälp med det mesta i min tillvaro. Min vardag, mitt arbete och min fritid kräver att du ska vara lyhörd för mina behov utan att vara framträdande. Jag har både tjejer och killar som jobbar hos mig men vid denna rekrytering kommer jag att prioritera ansökningar från tjejer p.g.a gruppens sammansättning. Jag vill helst att du är mellan 25-40 år. Det är också en förutsättning att du som söker vet hur man sköter ett hushåll med allt vad det innebär eftersom en del av dina arbetsuppgifter består i att t.ex. städa och laga mat. Likaså är goda kunskaper i svenska viktigt. Nu söker jag dig som vill jobba heltid. Arbetspassen är förlagda på både dagar och nätter (med sovande jour). Välkommen med din ansökan märkt med referens 1308-K0018!
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - man södra Sthlm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - man södra Sthlm

Personlig assistent till Södermalm, deltid
Vi söker en kvinna i åldern ca 35-60 år som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna på 70 år som bor på Södermalm. I arbetsuppgifterna ingår diverse hushållsarbete och annat praktsikt stöd samt att du följer med på olika aktiviteter runt om i Stockholm. Din arbetsplats är där kvinnan befinner sig. På sommaren tillbringas en stor del av arbetstiden på kvinnans lantsälle ute på Gålö så du måste vara beredd på längre restid till och från jobbet under sommarhalvåret. P.g.a. detta är det en stor fördel om du bor centralt eller i den södra delen av Stockholms län. För att trivas på denna arbetsplats tror vi att du är en positiv och prestigelös person som är van att sköta ett hushåll med allt vad det innebär. Vidare är du noggrann och har lätt för att ta instruktioner. Du kan känna av när det är läge att ta för dig och när du behöver ta ett steg tillbaka. Kvinnan har flera olika sjukdomar och hennes allmäntillstånd varierar från dag till dag. Då kvinnan har nedsatt immunförsvar och är infektionskänslig är det inte lämpligt att den som har barn i yngre skolåldern arbetar hos henne. Du får inte heller ha pälsdjur hemma eller vara rökare p.g.a. allergier. Att du hanterar flytande svenska i tal och skrift är en nödvändighet. Tjänsten ligger på 40 % och du arbetar två vardagar i veckan 10-18. Tillträde i början av september. Välkommen med din ansökan märkt med referens 1308-K0054
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till Södermalm, deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till Södermalm, deltid

Kvinnlig assistent med arbetsledande ansvar
Jag är en 25-årig tjej som sitter i elrullstol och har ett lätt förståndshandikapp. Jag bor i en egen lägenhet tillsammans med min kanin i Järfälla. Är skojfrisk och pratsam och musik- och datorintresserad. Jag behöver lite stöd för att bli mer självständig. Jag söker en utbildad personlig assistent i 30-års åldern med vana och erfarenhet av boendestödjande, som kan stanna länge och se detta som ett fast, ej tillfälligt, arbete. Du som söker ska vara en mogen, ansvarstagande, handlingskraftig, noggrann och självständig problemlösare. Trygg och lyhörd, fartig och levnadsglad. Behärska svenska obehindrat. Rökfri och hälsosam, kunna inspirera mig att börja träna. Ha en god fysik då taklifter ej finns utanför hemmet. Intresserad av att laga näringsrik mat och ta väl hand om ett hem. Arbetstiderna är förlagda på dagtid och kvällstid, vardagar och helger. Du kommer att få introduktion och handledning, Välkommen med din ansökan märkt med referens 1308-K0052. Tjänsten tillsätts då vi hittat rätt person.
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig assistent med arbetsledande ansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig assistent med arbetsledande ansvar

Personlig assistent - man södra Sthlm
Jag är en kille i 35-årsåldern och bor tillsammans med min sambo. Jag är rörelsehindrad och behöver hjälp med det mesta i min tillvaro. Min vardag, mitt arbete och min fritid kräver att du ska vara lyhörd för mina behov utan att vara framträdande. Jag har både tjejer och killar som jobbar hos mig men vid denna rekrytering kommer jag att prioritera ansökningar från tjejer p.g.a gruppens sammansättning. Jag vill helst att du är mellan 25-40 år. Det är också en förutsättning att du som söker vet hur man sköter ett hushåll med allt vad det innebär eftersom en del av dina arbetsuppgifter består i att t.ex. städa och laga mat. Likaså är goda kunskaper i svenska viktigt. Nu söker jag dig som vill jobba heltid. Arbetspassen är förlagda på både dagar och nätter (med sovande jour). Intervjuer bokas in löpande och förhoppningen är att tillsätta tjänsten i början av september. Välkommen med din ansökan märkt med referens 1308-K0018!
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - man södra Sthlm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - man södra Sthlm

Personlig assistent med arbetsledande ansvar
Jag är en 25-årig tjej som sitter i elrullstol och har ett lätt förståndshandikapp. Jag bor i en egen lägenhet tillsammans med min kanin i Järfälla. Är skojfrisk och pratsam och musik- och datorintresserad. Jag behöver lite stöd för att bli mer självständig. Du som söker ska vara en ansvarstagande och handlingskraftig person med stor personlig mognad. Du är trygg i dig själv och lyhörd. Jag ser helst att du som söker är en erfaren personlig assistent med vana att stödja och inspirera. Utöver dina uppgifter som personlig assistent kommer du att ha extra ansvar för vissa praktiska delar omkring assistansen. Det är viktigt att du vill göra detta en längre tid framöver och inte bara ser detta som ett tillfälligt jobb. Du kommer att få introduktion och handledning. Du får gärna vara intresserad av hälsofrågor och kan inspirera mig att träna och laga näringsrik mat. En god fysik är en fördel då det kan förekomma förflyttningsmoment utanför hemmet där det inte finns tillgång till hjälpmedel. Du måste vara rökfri. Endast kvinnliga sökande är aktuella för denna tjänst. Jag söker dig som vill arbeta på fast schema hos mig, ca 75-90% av heltid. Schema kan diskuteras. Arbetstiden är främst förlagd till eftermiddagar/kvällar på vardagarna och på helgerna har jag hela dygnet. Någon enstaka natt kan förekomma. Välkommen med din ansökan märkt med referens 1309-K0052. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person
Företag: AOM ASSISTANS AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent med arbetsledande ansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent med arbetsledande ansvar


Sök lediga jobb AOM ASSISTANS AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se