ARCOS HYDRAULIK AKTIEBOLAG jobb - lediga jobb

ARCOS HYDRAULIK AKTIEBOLAG jobb ARCOS HYDRAULIK AKTIEBOLAG jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ARCOS HYDRAULIK AKTIEBOLAG. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ARCOS HYDRAULIK AKTIEBOLAG. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. INKÖPARE- Borlänge

  2. TEKNISK SÄLJARE- Borlänge

  3. Hydraulcylindertillverkare söker en konstruktör- Borlänge


Mer beskrivning

INKÖPARE
Vi söker en inköpsansvarig som i samarbete med våra leverantörer ansvarar för planering och genomförande av alla produktionsinköp till vår cylindertillverkning / renoveringsverksamhet. Erfarenhet från verkstadsindustri ett krav. En naturlig del i arbetsuppgifterna är även att följa upp samt avrapportera /sammanställa fram till efterkalkyl / faktura. Erfarenhet av datamiljö ett krav samt erfarenhet av affärssystem Monitor meriterande. Ansökningar sändes till email@arcos.se senast 1 oktober 2013. Frågor kring tjänsterna besvaras av Platschef Stefan Helgesson telefon 0243-820 75 alt 070-310 77 33.
Företag: ARCOS HYDRAULIK AKTIEBOLAG
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga INKÖPARE jobb, INKÖPARE Borlänge, INKÖPARE ARCOS HYDRAULIK AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: INKÖPARE

TEKNISK SÄLJARE
Till vår renoveringsverksamhet av Hydraulik och pneumatikcylindrar söker vi en Teknisk Säljare. Du bör ha god teknisk erfarenhet där hydraulikerfarenhet är meriterande. I nära samarbete med våra kunder ta fram ett tekniskt och ekonomiskt underlag för att renovera/ uppdatera deras produkter. Svara för uppföljning under Konstruktion / Produktionsfasen för att säkerställa att uppsatta mål nås. Ansökningar sändes till email@arcos.se senast 15 augusti 2013. Frågor kring tjänsten besvaras av Platschef Stefan Helgesson Telefon: 0243-820 75 alt 070-310 77 33.
Företag: ARCOS HYDRAULIK AKTIEBOLAG
Ort: Borlänge
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK SÄLJARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK SÄLJARE

Hydraulcylindertillverkare söker en konstruktör
Bli en av våra nöjda medarbetare! Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med kunden och försäljningsorganisationen ta fram konstruktionsritningar och produktionsunderlag på nya specialtillverkade cylindrar och på cylindrar som kommer till oss med renoveringsbehov. Som konstruktör är du delaktig från start till mål när vi tar fram våra produkter – från säljprocess till leverans. I teamet av totalt tre konstruktörer utvecklar ni inte bara produkter utan också avdelningen i stort, vilket gör att ni arbetar både strategiskt och praktiskt Vi sätter stor vikt på dina personliga egenskaper, som person har du ett gediget intresse för teknik och problemlösning, både teoretisk och praktisk. Du tycker om att arbeta i mindre team och trivs i en miljö med tekniska utmaningar, har en god samarbets- och kommunikationsförmåga och kan ställa om efter verksamhetens behov. Dina arbetsuppgifter genomför du på ett noggrant och systematiskt sätt, är mån om att hålla hög kvalitét på resultatet och är självständig med eget driv. Du är högskoleingenjör med relevant inriktning, alternativt lång yrkeserfarenhet, du har övergripande teknisk förståelse och kunskap om olika CAD-verktyg , erfarenhet från AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor och Monitor är meriterande Sedan 1947 har Arcos Hydraulik AB tillverkat och renoverat hydrauliska och pneumatiska cylindrar. Vi är en mekanisk verkstad med utmaning att tillverka specialprodukter i få antal med höga tekniska krav, i dag är vi 45 anställda och omsätter 65 MSEK. Våra kunder finns inom tung industri, gruvdrift, vattenkraft, pappersindustrin och offshore. Vi är ett familjeägt företag med korta beslutsvägar och vår ledstjärna är nöjda kunder, både intern och externt. I år fyller vi 70 år och ser med stolthet tillbaka på vår utveckling och med den erfarenheten i ryggen blickar vi nu framåt och tar avstamp för ytterligare 70 år, minst.
Företag: ARCOS HYDRAULIK AKTIEBOLAG
Ort: Borlänge
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulcylindertillverkare söker en konstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulcylindertillverkare söker en konstruktör


Sök lediga jobb ARCOS HYDRAULIK AKTIEBOLAG

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se