ASH Bygg & Badrum AB jobb - lediga jobb

ASH Bygg & Badrum AB jobb ASH Bygg & Badrum AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ASH Bygg & Badrum AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ASH Bygg & Badrum AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Ekonomiassistent- Stockholm

  2. Ekonomiassistent- Stockholm


Mer beskrivning

Ekonomiassistent
Kort beskrivning av företaget: ASH Bygg & Badrum AB är ett Brommabeläget byggföretag och utför arbete i hela Stor-Stockholm. Företaget har 12 medarbetare och kan erbjuda totala lösningar vid bygg och renoverings projekt. Kvalitet, lyhördhet och flexibilitet är viktiga ledord i vårt verksamhet. Vi har nära kontakt med våra kunder genom hela våra projekt och gör alltid vårt yttersta för att lösa de behov och önskemål våra kunder har. Beskrivning av arbetsuppgifter: Nu söker vi en ekonomiassistent på heltid. Arbetsuppgifter Leverantörsreskontra: Hela processen från ankomstregistrering, matchning av fakturor mot beställning, sända fakturor till attestering fram till slutkontering. Kundreskontra: Skapa fakturor, filöverföring, registrera inbetalningar och skicka ut påminnelser. Du kommer även att vara delaktig i att löpande arbeta fram förbättringsrutiner, samt andra för tjänsten vanligt förekommande arbetsuppgifter. Beskrivning av kvalifikationer: Du som söker har utbildning inom ekonomi samt ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du flexibel och kan rycka in där det behövs. Du är noggrann, kommunikativ och en lagspelare.
Företag: ASH Bygg & Badrum AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Stockholm, Ekonomiassistent ASH Bygg & Badrum AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Ekonomiassistent
ASH Bygg & Badrum AB är ett Brommabeläget byggföretag och utför arbete i hela Stor-Stockholm. Företaget erbjuder totala lösningar vid bygg och renoverings projekt. Kvalitet, lyhördhet och flexibilitet är viktiga ledord i vårt verksamhet. Vi har nära kontakt med våra kunder genom hela våra projekt och gör alltid vårt yttersta för att lösa de behov och önskemål våra kunder har. Nu söker vi en ekonomiassistent på heltid. Dina arbetsuppgifter Leverantörsreskontra: Hela processen från ankomstregistrering, matchning av fakturor mot beställning, sända fakturor till attestering fram till slutkontering. Kundreskontra: Skapa fakturor, filöverföring, registrera inbetalningar och skicka ut påminnelser. Du kommer även att vara delaktig i att löpande arbeta fram förbättringsrutiner, samt andra för tjänsten vanligt förekommande arbetsuppgifter. Beskrivning av kvalifikationer: Du som söker har utbildning inom ekonomi samt ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du flexibel och kan rycka in där det behövs. Du är noggrann, kommunikativ och en lagspelare.
Företag: ASH BYGG & BADRUM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Stockholm, Ekonomiassistent ASH BYGG & BADRUM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent


Sök lediga jobb ASH Bygg & Badrum AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se