ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB jobb - lediga jobb

ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB jobb ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Deltid + Vikarie Personlig assistent Märsta- Sigtuna

 2. Personlig assistent Kristianstad- Kristianstad

 3. Personliga assistenter till Alfta - Vikariat- Ovanåker

 4. Kundansvarig till huvudkontoret i Gävle- Gävle

 5. Personlig assistent, vikarier- Falun

 6. Personliga assistenter- Skellefteå

 7. Personliga assistenter- Uppsala

 8. Personlig assisten, vikariat- Uppsala

 9. Personlig assistent, vikariat- Sandviken

 10. 2 vik. personliga assistenter- Skellefteå

 11. Personlig assisten, vikariat- Sandviken

 12. Personlig assisten, vikariat- Uppsala

 13. Vikarierande personliga assistenter- Sigtuna

 14. Vikarierande personliga assistenter- Gävle

 15. Vikarierande personliga assistenter- Gävle

 16. Personlig assisten, vikariat- Ovanåker

 17. Vikarierande personliga assistenter- Ovanåker

 18. Vikarierande personliga assistenter- Sandviken

 19. Vikarierande personliga assistenter- Falun

 20. Vikarierande personliga assistenter- Sigtuna

 21. Sommarvikariat som personlig assistent- Gävle

 22. Vikarierande personliga assistenter- Sigtuna

 23. Vikarierande personliga assistenter- Uppsala

 24. Sommarvikariat som personlig assistent- Ovanåker

 25. Vikarierande personliga assistenter- Gävle

 26. Vikarierande personliga assistenter- Sandviken

 27. Vikarierande personliga assistenter- Bollnäs

 28. Vikarierande personliga assistenter- Uppsala

 29. Vikarierande personliga assistenter- Falun

 30. Vikarierande personlig assistent- Sandviken

 31. Vikarierande personlig assistent- Uppsala

 32. Personlig assistent- Gävle

 33. Vikarierande personliga assistenter- Falun

 34. Vikarierande personliga assistenter- Värmdö

 35. Timvikarie sökes!- Uppsala

 36. Personlig assistent Extrapersonal- Gävle

 37. Personlig assistent Extrapersonal- Sandviken

 38. Personlig assistent för timanställning- Ovanåker

 39. Extrapersonal och sommarvikariat- Bollnäs

 40. Vikarierande personliga assistenter- Värmdö


Mer beskrivning

Deltid + Vikarie Personlig assistent Märsta
Tillträde: Omgående! En av våra kunder i Märsta behöver personal omgående varför vi nu söker 1-2 personliga assistenter för deltid och vikariat vid behov. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens behov. Kravprofil Du ska ha tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent och/eller kunskap om kommunikation vid afasi. Arbetstiden kommer att vara på deltid med tjänstgöring dag, kväll och ibland helg. Beskrivning Kunden är en 43-årig man som bor på landet utanför Märsta. Han är ensamstående med 2 barn som kommer att vistas i hemmet varannan helg. Han är delvis förlamad i höger sida, kan gå men har besvär med höger ben och kan inte använda höger arm. Kunden drabbades av stroke för några år sedan vilket ledde till kraftig afasi. Detta gör att han framförallt behöver hjälp med kommunikation av någon som tolkar det han vill säga så att det blir begripligt för den han vill prata med, speciellt med barnen men även i det övriga sociala livet. Tidigare i livet har kunden haft ett ansvarsfullt arbete med höga krav på mental kapacitet, därför är det viktigt att ni kan mötas på den nivån. Han förstår allt som sägs om man pratar långsamt och tydligt, medan det han säger kanske inte kommer ut på ett förståeligt sätt. Kundens fritidsintressen är bland annat att fiska, köra fyrhjuling och titta på film. Han är en person som tidigare har varit mycket aktiv med många olika intressen vilka har begränsats efter skadan varför kunden gärna vill hitta nya intresseområden som kan fungera. Han har humor, är kreativ och praktisk men är numera begränsad i sina praktiska förmågor. Arbetsuppgifter Vardagliga bestyr klarar kunden själv i stor utsträckning men behöver viss hjälp. Sköter själv personlig omvårdnad men behöver hjälp med viss påklädning. Han kör bil själv men behöver ha någon med som kan hjälpa till vid kommunikation med andra människor vid offentliga besök, handel mm. Stöd behövs också vid matlagning samt i sällskap vid andra sociala aktiviteter. Att tänka på som personlig assistent: - Man måste vara intresserad av människor. - Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. - Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. - Personliga assistenter har tystnadsplikt. - Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Arbetsplats: Märsta, på landet Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Deltid + Vikarie Personlig assistent Märsta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Deltid + Vikarie Personlig assistent Märsta

Personlig assistent Kristianstad
En av våra kunder i Kristianstad har stort behov av personal så därför söker vi nu 6 st. assistenter, 4 ordinarie och 2 vikarier. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete. Vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara intimhygien, lyft och matning. Även städning, inköp av mat och enklare matlagning förekommer. Kravprofil Du ska vara mellan 18-30 år och ha körkort. Du bör ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Vi ser gärna att du har god fysik och du ska också gilla att hänga med på olika aktiviteter. Vi söker dig som kan arbeta dag samt under obekväm arbetstid som kvällar, nätter och helger. Att tänka på som assistent: - Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation - Man måste vara intresserad av människor, vara social - Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande - Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt - Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket - Viktigt med hög arbetsmoral - Personliga assistenter har tystnadsplikt - Viktigt att kunna samarbeta För mer information: www.assistanspartner.se/ledigajobb
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Kristianstad

Personliga assistenter till Alfta - Vikariat
En av våra kunder i Alfta, en man på 57 år, har omgående behov av personal. Därför söker vi nu 2 vikarier som personlig assistent för timanställning på schema. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Kravprofil Vi ser gärna sökande som har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent eller har erfarenhet från omvårdnadsarbete. Arbetstiden kommer att ligga på deltid med dagar, kvällar samt helger. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär bland annat att få hjälp med personlig omvårdnad och på- och avklädning. Även städning, diskning och övriga hushållssysslor förekommer. Det kan också bli aktuellt att följa med på olika aktiviteter. Arbetsplatsen är där kunden för tillfället befinner sig. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: - Man måste vara intresserad av människor. - Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. - Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. - Personliga assistenter har tystnadsplikt. - Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på Ansök!
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Ovanåker
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till Alfta - Vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till Alfta - Vikariat

Kundansvarig till huvudkontoret i Gävle
AssistansPartner AB utökar och söker ännu en Kundansvarig inom LSS området. AssistansPartner AB är ett privat företag som erbjuder assistans till personer med funktionshinder. Vi finns på ett flertal orter i Sverige, bland annat Gävle, Falun, Sandviken, Uppsala och Enköping. Huvudkontoret finns i Gävle. AssistansPartner AB arbetar utifrån alla människors lika värde, och att alla delar i kedjan är lika viktiga. Personalen för att de ska känna att de kan påverka och ha ett betydelsefullt arbete. Kunderna ska ha det bästa och anhöriga ska kunna känna stöd och ha förtroende för att de ska bli sedda. Som kundansvarig har du ett övergripande ansvar för såväl kund och dennes personal. Du genomför kundmöten och har som arbetsledare personalmöten, utvecklingssamtal mm. Du är den naturliga länken mellan kund, personal, samordnare och arbetsgivare. Vi söker dig som: - Branschvana och har arbetat i ledande position inom liknande område - Som är resultatinriktad, självgående och tar initiativ, agerar med helhetssyn och har en god samarbetsförmåga - Är strategisk, strukturerad och har en god analytisk förmåga - Har ett gediget intresse av att arbeta med människor - Har mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift - Goda kunskaper i Office paketet - Har någon form av HR kompetens Huvudkontoret har en övervägande andel kvinnliga anställda och vi ser därför gärna manliga sökande till tjänsten. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på Ansök! Vi tar endast emot ansökningar via hemsidan.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Gävle
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kundansvarig till huvudkontoret i Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundansvarig till huvudkontoret i Gävle

Personlig assistent, vikarier
En av våra kunder i Falun behöver omgående vikarierande personal som kan arbeta vid behov, varför vi nu söker 1-2 personliga assistenter. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete och vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna kan till exempel vara personlig hygien, hjälp vid förflyttning samt vid sondmatning. Även övriga hushållssysslor förekommer. Kravprofil: Du bör ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Vi ser gärna manliga sökande och att du gillar att hänga med på olika aktiviteter. Vi söker dig som kan arbeta såväl dag som obekväm arbetstid, kvällar, nätter och helger. Att tänka på som assistent: Man måste vara intresserad av människor. Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. Personliga assistenter har tystnadsplikt. Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. Tjänsten är ett vikariat där du går in och arbetar tillfälligt vid ordinarie personals frånvaro samt ska kunna hoppa in med kort varsel. Tjänsten: 6 mån eller längre Arbetsort: Falun Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Falun
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, vikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, vikarier

Personliga assistenter
Urval sker löpande, ansök därför redan idag! En av våra kunder i Skellefteå har omgående behov av personal. Vi söker även vikarier som kan tänka sig att hoppa in med kort varsel. Det kan exempelvis vara vid ordinarie assistents sjukdom och ledighet. Vi söker även en person som kan ta på sig rollen som samordnare med administrativa arbetsuppgifter. Beskrivning: Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete och vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna kan till exempel vara personlig hygien, lyft, på- och avklädning. Även städning, diskning och övriga hushållssysslor förekommer. Det kan också bli aktuellt att följa med på resor i Sverige och utomlands. Arbetsplatsen är där kunden för tillfället befinner sig. Kravprofil: Vi söker personliga assistenter till en man i 50-årsåldern som sitter i rullstol och bor i Skellefteå. Hans intressen är religion, bilar, teknik, hälsa, internet, böcker, m.m. Ett plus är om du delar några av kundens intressen. Meriterande är att du är villig att lära dig nya saker och är fysiskt stark. Önskvärt är också att du har viss erfarenhet av administrativt arbete. Flexibilitet är också en viktig egenskap. Du behöver kunna anpassa dig till kundens behov och neutralt kunna acceptera det liv den personen vill leva. Bra egenskaper i detta viktiga och unika arbete är tålamod, engagemang, ödmjukhet och ansvarsfullhet. Vi ser helst manliga sökanden, men tar naturligtvis ansökningar från båda könen i beaktande. Vi söker dig som kan arbeta såväl dag som obekväm arbetstid, kvällar, nätter och helger. B-körkort är ett krav då kunden har egen bil som körs av assistenten. Det är också viktigt att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Att tänka på som assistent: · Man måste vara intresserad av människor. · Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. · Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. · Personliga assistenter har tystnadsplikt. · Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. Körkort: B körkort fordras. Arbetsort: Skellefteå  Sista ansökningsdag: 131011 Övriga inkomna ansökningar behandlas inte.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter

Personliga assistenter
Hej! Per Qvarnström heter jag, är en glad och trevlig kille på 30 år som bor i centrala Uppsala. Jag undrar om du skulle vara intresserad av att jobba som personlig assistent åt mig? Jag är i behov av en ordinarie personal samt två timvikarier. Jag har lite blandade intressen, förut så var jag väldigt aktiv och hittade på saker, jag var mycket i Stockholm och tittade på standup comedy, biobesök, cafébesök, restaurang m.m, min önskan är att kunna ta tag i dem aktiviteterna snart igen då dem har legat vilande en tid pga personliga skäl. Jag håller också för tillfället på att plugga upp lite betyg på Komvux. Jag är en väldigt social person och tycker om att diskutera och prata rent allmänt. Som jag nämnde tidigare så förstår ni säkert att humor är väldigt viktigt för mig, och det är inget som jag tar till bara ibland, utan humorn är för mig ett sätt att leva. Då man jobbar väldigt tätt tillsammans som arbetsledare och personlig assistent så lägger jag ju så klart mycket vikt vid lämplighet och att personkemin stämmer överens, lika viktigt som jag ska trivas med dig, är det att du ska trivas med mig. Jag brukar gå efter den devisen att en bra assistent ska vara 50% hjälpande hand och 50% vän, det är en filosofi som jag har gått efter i många år, och den har funkat lysande hittills, så varför ändra på ett vinnande koncept? Mitt handikapp är endast fysiskt vilket då följaktligen innebär att jag är helt med, mentalt. Jag behöver mycket fysisk hjälp i min vardag, dvs allt från personlig hygien, städ, tvätt, matlagning, påklädning m.m. Mitt dygn är indelat i två pass: Dag 07-19, och Kväll 19-07, jag har assistans 24 timmar om dygnet med vaken natt, alltså inte sovande jour. Jag kommer vara din närmaste chef, dvs. ha hand om allting som har med själva assistansen "på golvet" att göra, medan AssistansPartner, som är företaget som jag valt, har det formella arbetsgivaransvaret med allt vad det innebär, men jag har ett väldigt nära samarbete med dem. Då jag under många år har haft ett överskott av manliga assistenter så ser jag gärna kvinnliga sökanden, men män är förstås välkomna att söka också! Ser helst att du är mellan 18 och 35 år, men som tidigare skrivet så värdesätter jag personkemi högst, så känner jag att det funkar bra med en person så lägger jag ingen vikt vid ålder. Du bör kunna flytande svenska i både tal och skrift. Bifoga gärna ett foto med din ansökan, det är inget krav men det är väldigt trevligt att få ett ansikte på den person som skrivit texten. Jag ser fram emot att få ha just dig i min vardag och har vi tur så kommer vi kanske på något sätt att kunna berika varandras liv. Jag hoppas att vi hörs! MVH / Per Qvarnström
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter

Personlig assisten, vikariat
En av våra kunder i Uppsala söker en personlig assistent för ett 9 månaders vikariat. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete och vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Information om tjänsten: Jag är en kille på 26 år som bor utanför Almunge mot Knutby och söker personlig assistent. Jag bor i ett hus ute på landet med stor fin tomt. Busshållsplats finns precis utanför huset och buss förbindelserna är bra en gång i timmen från Uppsala. Dina arbetsuppgifter blir att sköta om mig och mitt hushåll inklusive trädgård. Jag behöver hjälp med allt, så som personlig hygien till påklädning, matning och även trädgårdssysslor t.ex. gräsklippning m.m. Du ska vara självgående, kunna ta egna initiativ och kunna handskas med hushållsgöromål såsom städning och matlagning. Jag är en aktiv kille som tycker om att gå på basket, konserter, gå ut och gå eller bara sitta hemma och chilla framför någon kul rulle. Ett av mina största intressen är hundar. Så om du delar mitt intresse är det ett stort plus. Jag är även väldigt musikintresserad, så om du spelar något instrument så är det bara ett plus. Att resa är också något jag gillar och försöker göra minst en gång per år. Jag söker för närvarande 1 assistent på ett vikariat som sträcker sig från 12:e januari tills slutet av augusti dvs ca 9 månader tjänsten innefattar både dag, kväll och helgarbete. Då jag bor som jag gör är körkort ett krav men du behöver inte ha bil då jag har egen. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: Man måste vara intresserad av människor. Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. Personliga assistenter har tystnadsplikt. Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Varaktighet/Arbetstid: Vikariat Arbetsort: Almunge Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assisten, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assisten, vikariat

Personlig assistent, vikariat
Hej, Jag är en 26-årig kille i rullstol som bor i Sandviken. Jag söker en personlig assistent för ett vikariejobb. Jag är en aktiv person som är ute mycket på konserter, bio, pubar och olika evenemang. Du som assistent ska vara en tjej eller kille mellan 20-35 år, vara flexibel med tider och kunna hoppa in och jobba med kort varsel. Du ska kunna jobba, dagar, kvällar, nätter och helger. Körkort är ett plus.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, vikariat

2 vik. personliga assistenter
Vi söker vikarierande personliga assistenter till Skellefteå, 2 platser En av våra kunder i Skellefteå har behov av ny personal. Vi söker vikarier som kan tänka sig att hoppa in med kort varsel. Det kan exempelvis vara vid ordinarie assistents sjukdom och ledighet. På sikt kan en utökning av timmar bli aktuell. Beskrivning: Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete. Vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Som assistent hos våra kunder tycker vi det är viktigt att du förstår att arbetet baseras på kundens specifika behov. Förmåga till situationsanpassning är viktigt. Kravprofil: Vi söker nu vikarierande personliga assistenter till en man i 50- års åldernårsåldern som sitter i rullstol och bor i Skellefteå. Hans intressen är religion, bilar, hygien, datorkunskap, resa m.m. Ett plus är om du delar några av kundens intressen. Meriterande är att du är villig att lära dig nya saker och är fysiskt stark. Flexibilitet är också en viktig egenskap. Du behöver kunna anpassa dig till kundens behov och neutralt kunna acceptera det liv den personen vill leva. Bra egenskaper i detta viktiga och unika arbete är sekretess, ansvarsfullhet, tålamod, engagemang och ödmjukhet. Vi ser helst manliga sökanden, men naturligtvis beaktar vi alla ansökningar. B-körkort är ett krav då kunden har egen bil som körs av assistenten. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna kan till exempel vara personlig hygien, lyft, på- och avklädning. Även städning, diskning och övriga hushållssysslor ingår. Det kan också bli aktuellt att följa med på resor i Sverige och utomlands. Arbetsplatsen är där kunden för tillfället befinner sig. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: - Man måste vara intresserad av människor. - Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. - Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. - Personliga assistenter har tystnadsplikt. - Arbete på kvällar, nätter och helger ingår. Körkort: B körkort fordras. Arbetstid/Varaktighet: Deltid/Vikariat med varierande arbetstider där man kan hoppa in med kort varsel. Lön: Avtalsenlig timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Ansökan: Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.assistanspartner.se/ledigajobb Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Sista ansökningsdag: 140201
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga 2 vik. personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 vik. personliga assistenter

Personlig assisten, vikariat
En av våra kunder i Sandviken, en man i 20 årsåldern, har omgående behov av natt och helgpersonal. Det kan senare bli en tillsvidareanställning på deltid. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Beskrivning: Du bör vara över 35 år, har du körkort är det en fördel. Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller inom psykiatri är en merit. Du ska ha god kännedom om Sandviken med omnejd och tycka om dagliga uteaktiviteter året om. Viktiga egenskaper är att du är flexibel, kan ta egna initiativ samt att du har stort tålamod och en positiv attityd. Kravprofil: Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn, och vara lyhörd för kundens önskemål. Det är kunden som styr ditt arbete. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara personlig omvårdnad och aktiviteter utanför hemmet. Andra arbetsuppgifter är matlagning och övriga hushållssysslor. Det är viktigt att du som sökande bor i Sandviken med omnejd. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: * Att vara intresserad av människor. * Att kunna sätta sig in i andra människors situation. * Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. * Personliga assistenter har tystnadsplikt. * Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. * Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Tjänsten: Timanställning som kan leda till schemalagda arbetspass. Arbetsort: Sandviken Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Kontakt: Har du frågor, kontakta gärna samordnare Maria Strömberg 0766-150 118 Vi tar endast emot ansökan via vårt formulär på hemsidan. Övriga inkomna ansökningar behandlas inte.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assisten, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assisten, vikariat

Personlig assisten, vikariat
En av våra kunder i Uppsala har behov av vikarierande personal vid behov, varför vi nu söker personliga assistenter. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete och vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Kravprofil Du ska ha tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent. Arbetstiden är veckans alla dagar och alla dygnets timmar med sovande jour på natten. Du bör kunna hoppa in snabbt med kort varsel. Beskrivning "Jag är en 25-årig tjej som har en CP-skada och sitter i rullstol, men jag har inga problem med tal eller tänkande. Jag vill att du ska vara mogen och kunna ta eget ansvar, samt att du ska vara intresserad av att göra saker tillsammans med mig. Ser fram emot att träffa dig som är beredd att satsa, har glimten i ögat och som tycker det ska bli kul att lära känna mig under en längre period" Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär bland annat att få hjälp med personlig omvårdnad, förflyttning samt på- och avklädning. Även hushållssysslor som att handla, laga mat, städa och diska ingår och det är viktigt att vara seriös och noggrann med sina åtaganden. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: Man måste vara intresserad av människor. Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. Personliga assistenter har tystnadsplikt. Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Arbetsort: Uppsala Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdag: 24 februari 2014 Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assisten, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assisten, vikariat

Vikarierande personliga assistenter
En av våra kunder i Märsta behöver omgående personal varför vi nu söker 1-2 personliga assistenter för deltid och vikariat vid behov. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens behov. Kravprofil Du ska ha tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent och/eller kunskap om kommunikation vid afasi. Arbetstiden kommer att vara på deltid med tjänstgöring dag, kväll och ibland helg. Vi ser gärna manliga sökande. Beskrivning Kunden är en 45-årig man som bor på landet utanför Märsta. Han är ensamstående med 2 barn som kommer att vistas i hemmet varannan helg. Han är delvis förlamad i höger sida, kan gå men har besvär med höger ben och kan inte använda höger arm. Kunden drabbades av stroke för några år sedan vilket ledde till kraftig afasi. Detta gör att han framförallt behöver hjälp med kommunikation av någon som tolkar det han vill säga så att det blir begripligt för den han vill prata med, speciellt med barnen men även i det övriga sociala livet. Tidigare i livet har kunden haft ett ansvarsfullt arbete med höga krav på mental kapacitet, därför är det viktigt att ni kan mötas på den nivån. Han förstår allt som sägs om man pratar långsamt och tydligt, medan det han säger kanske inte kommer ut på ett förståeligt sätt. Kundens fritidsintressen är bland annat att fiska, köra fyrhjuling och titta på film. Han är en person som tidigare har varit mycket aktiv med många olika intressen vilka har begränsats efter skadan varför kunden gärna vill hitta nya intresseområden som kan fungera. Han har humor, är kreativ och praktisk men är numera begränsad i sina praktiska förmågor. Arbetsuppgifter Vardagliga bestyr klarar kunden själv i stor utsträckning men behöver viss hjälp. Sköter själv personlig omvårdnad men behöver hjälp med viss påklädning. Han kör bil själv men behöver ha någon med som kan hjälpa till vid kommunikation med andra människor vid offentliga besök, handel mm. Stöd behövs också vid matlagning samt i sällskap vid andra sociala aktiviteter. Personen vi söker har körkort och tillgång till bil. Att tänka på som personlig assistent: Man måste vara intresserad av människor. Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. Personliga assistenter har tystnadsplikt. Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Tjänsten: Deltid tillsvidare samt vikariat där man ska kunna hoppa in med kort varsel. Arbetsort: Märsta, på landet. Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdag: 7 mars. Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida! Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Vikarierande personliga assistenter
Vi söker personliga assistenter till Gävle 1-3 platser En av våra kunder i Gävle går i skolan och har behov av personal under helger och loven. Därför söker vi nu flera personliga assistenter. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete. Vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara intimhygien, lyft och matning. Även städning förekommer. Kravprofil Du bör vara mellan 20-30 år och vara en aktiv person. Du bör även ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Vi ser gärna att du har god fysik och gillar att hänga med på olika aktiviteter. Personalen ska kunna vara med på resor och vara borta en vecka åt gången. Det är en merit om du har erfarenhet från Bliss, men inget krav. Det är viktigt att de som arbetar med kunden har humor och gillar musik. Vi söker dig som kan arbeta såväl dag pass som obekväm arbetstid, kvällar, nätter och helger. Att tänka på: Man måste vara intresserad av människor. Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. Personliga assistenter har tystnadsplikt. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. Arbete på kvällar, nätter och helger förekommer. Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdagen: 140324. Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida! Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Gävle
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Vikarierande personliga assistenter
Vi söker personliga assistenter till Gävle 1-3 platser En av våra kunder i Gävle som är en kvinna i 60års åldern med fysisk funktionsnedsättning söker vikarier. Hon bor med sin man och behöver hjälp med det mesta i vardagen som personlig hygien och vardagliga hushållsysslor. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete. Vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Kravprofil Du bör ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Vi söker dig som kan arbeta såväl dagtid som obekväm arbetstid, kvällar, nätter och helger. Att tänka på: Man måste vara intresserad av människor. Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. Personliga assistenter har tystnadsplikt. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. Arbete på kvällar, nätter och helger förekommer. Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdagen: 140324. Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida! Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Gävle
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Personlig assisten, vikariat
En av våra kunder i Alfta, en man i 50-års ålder, behöver vikarier. Därför söker vi nu 2 vikarier som personlig assistent. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Kravprofil Vi ser gärna sökande som har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent eller har erfarenhet från omvårdnadsarbete. Arbetstiden kommer att ligga på deltid med dagar, kvällar samt helger. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär bland annat att få hjälp med personlig omvårdnad och på- och avklädning. Även städning, diskning och övriga hushållssysslor förekommer. Det kan också bli aktuellt att följa med på olika aktiviteter. Arbetsplatsen är där kunden för tillfället befinner sig. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: Man måste vara intresserad av människor. Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. Personliga assistenter har tystnadsplikt. Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Tjänsten: Timanställning. 2 vikarier. Arbetsort: Alfta Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida www.assistanspartner.se/ledigajobb Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Ovanåker
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assisten, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assisten, vikariat

Vikarierande personliga assistenter
En av våra kunder i Alfta, en man på 57 år, har omgående behov av personal. Därför söker vi nu vikarier som personlig assistent för timanställning på schema. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Kravprofil: Vi ser gärna sökande som har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent eller har erfarenhet från omvårdnadsarbete. Arbetstiden kommer att ligga på deltid med dagar, kvällar samt helger. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innebär bland annat att få hjälp med personlig omvårdnad och på- och avklädning. Även städning, diskning och övriga hushållssysslor förekommer. Det kan också bli aktuellt att följa med på olika aktiviteter. Arbetsplatsen är där kunden för tillfället befinner sig. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: * Man måste vara intresserad av människor. * Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. * Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. * Personliga assistenter har tystnadsplikt. * Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Tjänsten: 6 mån. eller längre. Timanställning på schema. 2 vikarier. Arbetsort: Alfta Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på Ansök! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form. Sista ansökningsdag: 2014-05-06
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Ovanåker
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Vikarierande personliga assistenter
En av våra kunder i Sandviken, en man i 20 års åldern, har omgående behov av natt och helgpersonal. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Beskrivning: Du bör vara över 35 år, har du körkort är det en fördel. Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller inom psykiatri är en merit. Du ska ha god kännedom om Sandviken med omnejd och tycka om dagliga uteaktiviteter året om. Viktiga egenskaper är att du är flexibel, kan ta egna initiativ samt att du har stort tålamod och en positiv attityd. Kravprofil: Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn, och vara lyhörd för kundens önskemål. Det är kunden som styr ditt arbete. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara personlig omvårdnad och aktiviteter utanför hemmet. Andra arbetsuppgifter är matlagning och övriga hushållssysslor. Det är viktigt att du som sökande bor i Sandviken med omnejd. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: * Att vara intresserad av människor. * Att kunna sätta sig in i andra människors situation. * Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. * Personliga assistenter har tystnadsplikt. * Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. * Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Tjänsten: Timanställning som kan leda till schemalagda arbetspass. Arbetsort: Sandviken Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Kontakt: Har du frågor, kontakta gärna samordnare Maria Strömberg 0766-150 118 Vi tar endast emot ansökan via vårt formulär på hemsidan. Övriga inkomna ansökningar behandlas inte. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Vi ser gärna manliga sökande. Sista ansökningsdag: 2014-05-06
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Vikarierande personliga assistenter
En av våra kunder i Falun behöver omgående vikarierande personal som kan arbeta vid behov, varför vi nu söker 1-2 personliga assistenter. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete och vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kan till exempel vara personlig hygien, hjälp vid förflyttning samt vid sondmatning. Även övriga hushållssysslor förekommer. Kravprofil Du bör ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Vi ser gärna manliga sökande och att du gillar att hänga med på olika aktiviteter. Vi söker dig som kan arbeta såväl dag som obekväm arbetstid, kvällar, nätter och helger. Att tänka på som assistent: * Man måste vara intresserad av människor. * Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. * Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. * Personliga assistenter har tystnadsplikt. * Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. Tjänsten är ett vikariat där du går in och arbetar tillfälligt vid ordinarie personals frånvaro samt ska kunna hoppa in med kort varsel. Tjänsten: 6 mån eller längre Arbetsort: Falun Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Falun
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Vikarierande personliga assistenter
Sista ansökningsdag: Omgående! En av våra kunder i Märsta behöver omgående personal varför vi nu söker 1-2 personliga assistenter för deltid och vikariat vid behov. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt och relation är nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens behov. Kravprofil Kunden ser helst manliga sökande som delar hans intressen. Tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent är en merit men inget krav. Kunskap om och/eller intresse för kommunikation vid afasi är önskvärt. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten, personkemi med kunden. Beskrivning Kunden är en 45-årig man som bor på landet utanför Märsta. Han är ensamstående med 2 barn som vistas i hemmet varannan helg. Han är delvis förlamad i höger sida, kan gå men har besvär med höger ben och kan inte använda höger arm. Kunden drabbades av stroke för några år sedan vilket ledde till kraftig afasi. Detta gör att han framförallt behöver hjälp med kommunikation av någon som tolkar det han vill säga, speciellt med barnen men även i det övriga sociala livet. Tidigare i livet har kunden haft ett ansvarsfullt arbete med höga krav på mental kapacitet, därför är det viktigt att ni kan mötas på den nivån. Han förstår allt som sägs om man pratar långsamt och tydligt, medan det han säger kanske inte kommer ut på ett förståeligt sätt. Kundens fritidsintressen är bland annat att snickra, fiska, köra fyrhjuling och titta på film. Han är en person som tidigare har varit mycket aktiv med många olika intressen vilka har begränsats efter skadan varför kunden gärna vill hitta nya intresseområden som kan fungera. Han har humor, är kreativ och praktiskt lagd men numera begränsad i sina praktiska förmågor. Arbetsuppgifter Vardagliga bestyr klarar kunden själv i stor utsträckning men behöver viss hjälp. Sköter själv personlig omvårdnad men behöver hjälp med viss påklädning. Han kör bil själv men behöver ha någon med som kan hjälpa till vid kommunikation med andra människor vid offentliga besök, handel mm. Stöd behövs också vid matlagning samt i sällskap vid andra sociala aktiviteter. Att tänka på som personlig assistent: *Man måste vara intresserad av människor. *Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. *Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. *Personliga assistenter har tystnadsplikt. *Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Tjänsten: Deltid med tjänstgöring dag, kväll och ibland helg samt vikariat där man ska kunna hoppa in med kort varsel. Arbetsort: Märsta, på landet. Du behöver ha tillgång till egen bil. Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida! Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form. Sista ansökningsdag: 2014-05-19
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Sommarvikariat som personlig assistent
Vi söker en sommarvikarie som personliga assistenter till Gävle 1 plats. En av våra kunder i Gävle som är en kvinna i 60års åldern med fysisk funktionsnedsättning söker vikarier. Hon bor med sin man och behöver hjälp med det mesta i vardagen som personlig hygien och vardagliga hushållsysslor. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete. Vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Kravprofil Du bör ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Vi söker dig som kan arbeta såväl dagtid som obekväm arbetstid, kvällar, nätter och helger. Att tänka på: Man måste vara intresserad av människor. Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. Personliga assistenter har tystnadsplikt. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. Arbete på kvällar, nätter och helger förekommer. Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdagen: 2014-05-30 Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida! www.assistanspartner.se/ledigajobb Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Gävle
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikariat som personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikariat som personlig assistent

Vikarierande personliga assistenter
Sista ansökningsdag: Omgående! En av våra kunder i Märsta behöver omgående personal varför vi nu söker 1-2 personliga assistenter för deltid och vikariat vid behov. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt och relation är nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens behov. Kravprofil Kunden ser helst manliga sökande som delar hans intressen. Tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent är en merit men inget krav. Kunskap om afasi är önskvärt. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten och personkemi med kunden. Det är också viktigt att du behärskar det svenska språket, samt har körkort och tillgång till bil. Beskrivning Kunden är en 45-årig man som bor på landet utanför Märsta. Han är ensamstående med 2 barn som vistas i hemmet varannan helg. Han är delvis förlamad i höger sida, kan gå men har besvär med höger ben och kan inte använda höger arm. Kunden drabbades av stroke för några år sedan vilket ledde till kraftig afasi. Detta gör att han framförallt behöver hjälp med kommunikation av någon som tolkar det han vill säga, speciellt med barnen men även i det övriga sociala livet. Tidigare i livet har kunden haft ett ansvarsfullt arbete med höga krav på mental kapacitet, därför är det viktigt att ni kan mötas på den nivån. Han förstår allt som sägs om man pratar långsamt och tydligt, medan det han säger kanske inte kommer ut på ett förståeligt sätt. Kundens fritidsintressen är bland annat att snickra, fiska, köra fyrhjuling och titta på film. Han är en person som tidigare har varit mycket aktiv med många olika intressen vilka har begränsats efter skadan varför kunden gärna vill hitta nya intresseområden som kan fungera. Han har humor, är kreativ och praktiskt lagd men numera begränsad i sina praktiska förmågor. Arbetsuppgifter Vardagliga bestyr klarar kunden själv i stor utsträckning men behöver viss hjälp. Sköter själv personlig omvårdnad men behöver hjälp med viss påklädning. Han kör bil själv men behöver ha någon med som kan hjälpa till vid kommunikation med andra människor vid offentliga besök, handel mm. Stöd behövs också vid matlagning samt i sällskap vid andra sociala aktiviteter. Att tänka på som personlig assistent: * Man måste vara intresserad av människor. * Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. * Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. * Personliga assistenter har tystnadsplikt. * Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Tjänsten: Ca 20 %. Extra personal med tjänstgöring dag, kväll och ibland helg samt vikariat där man ska kunna hoppa in med kort varsel. Arbetsort: Märsta, på landet. Du behöver ha tillgång till egen bil. Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida! www.assistanspartner.se/ledigajobb Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Vikarierande personliga assistenter
En av våra kunder i Uppsala har behov av vikarierande personal vid behov, varför vi nu söker 2 personliga assistenter. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete och vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Kravprofil Du ska ha tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent. Arbetstiden är veckans alla dagar och alla dygnets timmar med sovande jour på natten. Du bör kunna hoppa in snabbt med kort varsel. Beskrivning "Jag är en 25-årig tjej som har en CP-skada och sitter i rullstol, men jag har inga problem med tal eller tänkande. Jag vill att du ska vara mogen och kunna ta eget ansvar, samt att du ska vara intresserad av att göra saker tillsammans med mig. Ser fram emot att träffa dig som är beredd att satsa, har glimten i ögat och som tycker det ska bli kul att lära känna mig under en längre period." Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär bland annat att få hjälp med personlig omvårdnad, förflyttning samt på- och avklädning. Även hushållssysslor som att handla, laga mat, städa och diska ingår och det är viktigt att vara seriös och noggrann med sina åtaganden. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: Man måste vara intresserad av människor. Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. Personliga assistenter har tystnadsplikt. Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Varaktighet/Arbetstid: 6 mån eller längre. Vikariat, där man ska kunna hoppa in med kort varsel. Tjänsten är på ca 10 %. För rätt person finns goda möjligheter att arbeta mycket mer. Arbetsort: Uppsala Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Sommarvikariat som personlig assistent
En av våra kunder i Alfta, en man på 57 år, har omgående behov av personal. Därför söker vi nu 2 sommarvikarier som personlig assistent för timanställning. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Kravprofil Vi ser gärna sökande som har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent eller har erfarenhet från omvårdnadsarbete. Arbetstiden kommer att ligga på deltid med dagar, kvällar samt helger, ca 40 %. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär bland annat att få hjälp med personlig omvårdnad och på- och avklädning. Även städning, diskning och övriga hushållssysslor förekommer. Det kan också bli aktuellt att följa med på olika aktiviteter. Arbetsplatsen är där kunden för tillfället befinner sig. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: * Man måste vara intresserad av människor. * Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. * Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. * Personliga assistenter har tystnadsplikt. * Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Tjänsten: 4 mån. eller längre. Sommarvikarat med möjlighet till förlängning. Arbetsort: Alfta Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form. Sista ansökningsdag: 2014-06-17
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Ovanåker
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikariat som personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikariat som personlig assistent

Vikarierande personliga assistenter
Vi söker personliga assistenter till Gävle 1-3 platser En av våra kunder i Gävle som är en kvinna med fysisk funktionsnedsättning söker omgående vikarier. Hon behöver hjälp med det mesta i vardagen som personlig hygien och vardagliga hushållsysslor. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete. Vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Kravprofil Du bör ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Vi söker dig som kan arbeta såväl dagtid som obekväm arbetstid, kvällar, nätter och helger. Det är en deltidstjänst på 50% -80%. Att tänka på: Man måste vara intresserad av människor. Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. Personliga assistenter har tystnadsplikt. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. Arbete på kvällar, nätter och helger förekommer. Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdagen: 140907. Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Gävle
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Vikarierande personliga assistenter
En av våra kunder i Sandviken, en man i 20 års åldern, har omgående behov av personal Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Beskrivning: Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller inom psykiatri är en merit. Du ska ha god kännedom om Sandviken med omnejd och tycka om dagliga uteaktiviteter året om. Viktiga egenskaper är att du är flexibel, kan ta egna initiativ samt att du har stort tålamod och en positiv attityd. Kravprofil: Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn, och vara lyhörd för kundens önskemål. Det är kunden som styr ditt arbete. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara personlig omvårdnad och aktiviteter utanför hemmet. Andra arbetsuppgifter är matlagning och övriga hushållssysslor. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: * Att vara intresserad av människor. * Att kunna sätta sig in i andra människors situation. * Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. * Personliga assistenter har tystnadsplikt. * Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. * Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Tjänsten: Timanställning 50%- 90 %, schemalagda arbetspass. Arbetsort: Sandviken Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Vi tar endast emot ansökan via vårt formulär på hemsidan, www.assistanspartner.se/ledigajobb Övriga inkomna ansökningar behandlas inte. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Sista ansökningsdag: 2014-09-07
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Vikarierande personliga assistenter
Vi söker omgående personliga assistenter till Bollnäs 1-3 platser En av våra kunder söker omgående personliga assistenter på deltid. Kunden bor tillsammans med sin make i ett anpassat boende i Bollnäs. Hon är rullstolsburen, har begränsad syn samt dåligt närminne på grund av en hjärnskada. Kunden har diabetes typ två och behöver viss assistans vid medicinering. Arbetsuppgifter * Arbetsuppgifterna innebär bland annat att assistera vid personlig hygien och omvårdnad samt vid på- och avklädning. * Städning, diskning och övriga hushållssysslor kan förekomma. * Följa med på olika aktiviteter. Arbetsplatsen är där kunden för tillfället befinner sig. Kravprofil Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete. Vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Du bör ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Kunden tycker mycket om att vara ute och promenera, måla, lyssna på Elvis-musik eller ljudböcker och baka. Det är en fördel om du delar hennes intressen. Körkort krävs. Vi söker dig som kan arbeta deltid måndag till fredag mellan 20-80 %. Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdagen: 140907 Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Vikarierande personliga assistenter
En av våra kunder i Uppsala har behov av vikarierande personal, varför vi nu söker 2 personliga assistenter. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete och vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Kravprofil Du ska ha tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent. Arbetstiden är veckans alla dagar och alla dygnets timmar med sovande jour på natten. Du bör kunna hoppa in snabbt med kort varsel. Beskrivning Jag är en 25-årig tjej som har en CP-skada och sitter i rullstol, men jag har inga problem med tal eller tänkande. Jag vill att du ska vara mogen och kunna ta eget ansvar, samt att du ska vara intresserad av att göra saker tillsammans med mig. Ser fram emot att träffa dig som är beredd att satsa, har glimten i ögat och som tycker det ska bli kul att lära känna mig under en längre period. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär bland annat att få hjälp med personlig omvårdnad, förflyttning samt på- och avklädning. Även hushållssysslor som att handla, laga mat, städa och diska ingår och det är viktigt att vara seriös och noggrann med sina åtaganden. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: Man måste vara intresserad av människor. Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. Personliga assistenter har tystnadsplikt. Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Varaktighet/Arbetstid: 6 mån eller längre. Vikariat, där man ska kunna hoppa in med kort varsel. Arbetsort: Uppsala Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Tjänst: 10 %. För rätt person finns goda möjligheter att arbeta mycket mer. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida www.assistanspartner.se/ledigajobb Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Vikarierande personliga assistenter
En av våra kunder i Falun behöver omgående vikarierande personal som kan arbeta vid behov, varför vi nu söker 1-2 personliga assistenter. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete och vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kan till exempel vara personlig hygien, hjälp vid förflyttning samt vid sondmatning. Även övriga hushållssysslor förekommer. Kravprofil Du bör ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Vi ser gärna manliga sökande och att du gillar att hänga med på olika aktiviteter. Vi söker dig som kan arbeta såväl dag som obekväm arbetstid, kvällar, nätter och helger. Att tänka på som assistent: * Man måste vara intresserad av människor. * Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. * Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. * Personliga assistenter har tystnadsplikt. * Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. Tjänsten är ett vikariat där du går in och arbetar tillfälligt vid ordinarie personals frånvaro samt ska kunna hoppa in med kort varsel. Tjänsten: 6 mån eller längre Arbetsort: Falun Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Falun
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Vikarierande personlig assistent
Hej, Jag är en 27-årig kille i rullstol som bor i Sandviken. Jag söker en personlig assistent för ett vikariejobb. Jag är en aktiv person som är ute mycket på konserter, bio, pubar och olika evenemang. Du som assistent ska vara en tjej eller kille mellan 25-35 år, vara flexibel med tider och kunna hoppa in och jobba med kort varsel. Du ska kunna jobba, dagar, kvällar, nätter och helger. Tjänsten: Vikarie, ca 20 % Arbetsort: Sandviken Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Körkort är ett plus.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personlig assistent

Vikarierande personlig assistent
En av våra kunder i Uppsala har behov av vikarierande personal vid behov, varför vi nu söker 2 personliga assistenter. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete och vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Kravprofil Du ska ha tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent. Arbetstiden är veckans alla dagar och alla dygnets timmar med sovande jour på natten. Du bör kunna hoppa in snabbt med kort varsel. Beskrivning Jag är en 27-årig tjej som har en CP-skada och sitter i rullstol, men jag har inga problem med tal eller tänkande. Jag vill att du ska vara mogen och kunna ta eget ansvar, samt att du ska vara intresserad av att göra saker tillsammans med mig. Ser fram emot att träffa dig som är beredd att satsa, har glimten i ögat och som tycker det ska bli kul att lära känna mig under en längre period. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär bland annat att få hjälp med personlig omvårdnad, förflyttning samt på- och avklädning. Även hushållssysslor som att handla, laga mat, städa och diska ingår och det är viktigt att vara seriös och noggrann med sina åtaganden. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: Man måste vara intresserad av människor. Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. Personliga assistenter har tystnadsplikt. Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Varaktighet/Arbetstid: 6 mån eller längre. Vikariat, där man ska kunna hoppa in med kort varsel. Arbetsort: Uppsala Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Tjänst: 10 %. För rätt person finns goda möjligheter att arbeta mycket mer. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personlig assistent

Personlig assistent
En av våra kunder i Gävle söker en pigg, glad och initiativrik personlig assistent. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete och vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kan till exempel vara personlig hygien, hjälp vid förflyttning, på- och avklädning, städning, matlagning osv. Kunden som är en man i 60 års åldern tycker om att träna, åker gärna till badhuset och går på promenader. Kravprofil Du bör ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Vi söker dig som kan arbeta såväl dag som obekväm arbetstid, kvällar, nätter och helger. Du som assistent ska vara rökfri och ha körkort. Att tänka på som assistent: * Man måste vara intresserad av människor. * Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. * Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. * Personliga assistenter har tystnadsplikt. * Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. Tjänsten: 30 % med goda chanser till mer. Arbetsort: Gävle Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Gävle
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Vikarierande personliga assistenter
En av våra kunder i Falun, en kille på 25 år, behöver omgående vikarierande personal som kan arbeta vid behov, varför vi nu söker 1-2 personliga assistenter. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete och vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kan till exempel vara personlig hygien, hjälp vid förflyttning samt vid sondmatning. Även övriga hushållssysslor förekommer. Kravprofil Du bör ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Vi ser gärna manliga sökande och att du gillar att hänga med på olika aktiviteter. Vi söker dig som kan arbeta såväl dag som obekväm arbetstid, kvällar, nätter och helger. Att tänka på som assistent: *Man måste vara intresserad av människor. *Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. *Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. *Personliga assistenter har tystnadsplikt. *Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. Tjänsten är ett vikariat där du går in och arbetar tillfälligt vid ordinarie personals frånvaro samt ska kunna hoppa in med kort varsel. Tjänsten: Varierande vid behov. Ca 20 % med goda chanser till mer. Arbetsort: Falun Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Falun
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Vikarierande personliga assistenter
Värmdö 1-3 platser 20-75% En av våra kunder har nyligen flyttat till Värmdö och behöver fler personliga assistenter till sommaren, med goda möjligheter till förlängning under hösten eller tillsvidare. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete. Vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara intimhygien, lyft och matning. Även städning förekommer. Kravprofil Du bör vara mellan 20-40 år och vara en aktiv person. Du bör även ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Vi ser gärna att du har god fysik och gillar att hänga med på olika aktiviteter. Personalen ska kunna vara med på resor och vara borta en vecka åt gången. Det är en merit om du har erfarenhet från Bliss, men inget krav. Det är viktigt att de som arbetar med kunden har humor och gillar musik. Vi söker dig som kan arbeta såväl dagpass som obekväm arbetstid, kvällar, nätter och helger. Att tänka på: Man måste vara intresserad av människor. Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. Personliga assistenter har tystnadsplikt. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. Arbete på kvällar, nätter och helger förekommer. Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdagen: 150325. Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter

Timvikarie sökes!
Per Qvarnström heter jag, är en glad och trevlig kille på 31 år som bor i centrala Uppsala. Jag undrar om du skulle vara intresserad av att jobba som inhoppare hos mig när någon av mina ordinarie personliga assistenter är sjuka, lediga eller har semester i sommar? Det kan hända att jag behöver dig med kort varsel, därför kan det hända att jag ringer dig nära inpå passets början, det kan alltså vara tidiga morgnar eller sena kvällar, och vid extrema fall även nattetid. Så det är viktigt att vara flexibel. Jag har lite blandade intressen, förut så var jag väldigt aktiv och hittade på saker, jag var mycket i Stockholm och tittade på stand up-comedy, biobesök, cafébesök, restaurang mm, min önskan är att kunna ta tag i de aktiviteterna snart igen då de har legat vilande en tid pga personliga skäl. Jag är en väldigt social person och tycker om att diskutera och prata rent allmänt. Humor är väldigt viktigt för mig, och det är inget som jag tar till bara ibland, utan det är för mig ett sätt att leva. Då man jobbar väldigt tätt tillsammans som arbetsledare och personlig assistent så lägger jag ju så klart mycket vikt vid lämplighet och att personkemin stämmer överens, lika viktigt som jag ska trivas med dig, är det att du ska trivas med mig. Jag brukar gå efter den devisen att en bra assistent ska vara 50% hjälpande hand och 50% vän, det är en filosofi som jag har gått efter i många år, och den har funkat lysande hittills, så varför ändra på ett vinnande koncept? Mitt handikapp är endast fysiskt vilket följaktligen innebär att jag är helt med, mentalt. Jag behöver mycket fysisk hjälp i min vardag, som personlig hygien, städ, tvätt, matlagning, påklädning mm. Mitt dygn är indelat i två arbetspass: Dag 07-19, och natt 19-07, jag har assistans 24 timmar om dygnet med vaken natt. Jag kommer vara din närmaste chef, dvs. ha hand om allting som har med själva assistansen "på golvet" att göra, medan AssistansPartner, som är företaget jag valt, har det formella arbetsgivaransvaret med allt vad det innebär, men jag har ett väldigt nära samarbete med dem. Då jag under många år har haft ett överskott av manliga assistenter så ser jag gärna kvinnliga sökanden, men män är förstås välkomna att söka också! Ser helst att du är mellan 18 och 35 år, men som tidigare skrivet så värdesätter jag personkemi högst, så känner jag att det funkar bra med en person så lägger jag ingen vikt vid ålder. Du bör kunna flytande svenska i både tal och skrift. Bifoga gärna ett foto med din ansökan, det är inget krav men det är väldigt trevligt att få ett ansikte på den person som skrivit texten. Jag ser fram emot att få ha just dig i min vardag och har vi tur så kommer vi kanske på något sätt att kunna berika varandras liv. Jag hoppas att vi hörs! MVH / Per Qvarnström Lön: Timlön enligt överenskommelse Varaktighet: Tillsvidarevikariat, ca 20 % med goda möjligheter till mer. Kollektivavtal: Vårdföretagarna Arbetstider: Dag, kväll, natt, vardag samt helg efter förutbestämt schema. Typ av tjänst: Timanställning, vid behov. Sista ansökningsdag: 13 april 2015 Tillträde: Omgående Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida https://assistanspartner.se/ledigajobb
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie sökes!

Personlig assistent Extrapersonal
Personlig assistent Extrapersonal ca 30% samt sommarvikariat 30-75% En av våra kunder i Gävle söker en pigg, glad och initiativrik personlig assistent. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete och vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kan till exempel vara personlig hygien, hjälp vid förflyttning, på- och avklädnad, städning, matlagning osv. Kunden som är en man i 60 års-åldern tycker om att träna, åker gärna till badhuset och går på promenader. Kravprofil Du bör ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Vi söker dig som kan arbeta såväl dag som obekväm arbetstid, kvällar, nätter och helger. Du ska vara rökfri och ha körkort. Att tänka på som assistent: - Man måste vara intresserad av människor. - Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. - Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. - Personliga assistenter har tystnadsplikt. - Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. Tjänsten: 30 % med goda chanser till mer. Arbetsort: Gävle Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Gävle
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Extrapersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Extrapersonal

Personlig assistent Extrapersonal
En av våra kunder i Sandviken har behov av vikarierande personal vid behov, varför vi nu söker personliga assistenter. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete och vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Beskrivning Hej, Jag är en 27-årig kille i rullstol som bor i Sandviken. Jag söker en personlig assistent för ett vikariejobb nu och ett vikariat över sommaren. Jag är en aktiv person som är ute mycket på konserter, bio, pubar och olika evenemang. Du som assistent ska vara en tjej eller kille mellan 22-35 år, vara flexibel med tider och kunna hoppa in och jobba med kort varsel. Du ska kunna jobba, dagar, kvällar, nätter och helger. Körkort är ett plus. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär bland annat att få hjälp med personlig omvårdnad, förflyttning samt på- och avklädning. Även hushållssysslor som att handla, laga mat, städa och diska ingår. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: Man måste vara intresserad av människor. Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. Personliga assistenter har tystnadsplikt. Arbete på kvällar, nätter och helger är vanligt. Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Varaktighet/Arbetstid: 3 mån eller längre. Vikariat, där man ska kunna hoppa in med kort varsel. Arbetsort: Sandviken Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Tjänst: 10 % men mer över sommaren. För rätt person finns goda möjligheter att arbeta mycket mer. Urval sker löpande, ansök därför redan idag! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Sandviken
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent Extrapersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent Extrapersonal

Personlig assistent för timanställning
En av våra kunder i Alfta, en man i 60-årsåldern, har omgående behov av extrapersonal. Dessutom söker vi 1-2 sommarvikarier som kommer att gå på schema. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete, vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Kravprofil Vi ser gärna sökande som har tidigare erfarenhet av att jobba som personlig assistent eller har erfarenhet från omvårdnadsarbete. Arbetstiden kommer att ligga på deltid med dagar, kvällar samt helger, ca 30-70%. Önskvärt att du har körkort, kunden har egen bil. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär bland annat hjälp med personlig omvårdnad samt på- och avklädning. Även städning, diskning och övriga hushållssysslor förekommer. Det kan också bli aktuellt att följa med på olika aktiviteter. Arbetsplatsen är där kunden för tillfället befinner sig. Att tänka på som assistent hos AssistansPartner: - Man måste vara intresserad av människor. - Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. - Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. - Personliga assistenter har tystnadsplikt. - Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Tjänsten: Vikariat, extra vid sjukdom och semester Arbetsort: Alfta Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på Ansök! Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Ovanåker
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent för timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent för timanställning

Extrapersonal och sommarvikariat
En av våra kunder söker omgående personliga assistenter på timmar och för sommarvikariat. Kunden bor tillsammans med sin make i ett anpassat boende i Bollnäs. Hon är rullstolsburen, har begränsad syn samt dåligt närminne på grund av en hjärnskada. Kunden har diabetes typ två och behöver viss assistans vid medicinering. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna innebär bland annat att assistera vid personlig hygien och omvårdnad samt vid på- och avklädning. Städning, matlagning, diskning och övriga hushållssysslor förekommer dagligen. Följa med på olika aktiviteter, exempelvis dagliga promenader. Arbetsplatsen är där kunden för tillfället befinner sig. Kravprofil Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete. Vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Du bör ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Kunden tycker mycket om att vara ute och promenera, måla, lyssna på Elvis-musik eller ljudböcker och baka. Det är en fördel om du delar hennes intressen. Kunden har svår astma och tål inte starka dofter eller parfym. Assistenterna ska helst vara rökfria. Körkort krävs. Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Sista ansökningsdagen: 150430. Urval sker kontinuerligt och anställning kan ske omgående. Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal och sommarvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal och sommarvikariat

Vikarierande personliga assistenter
Värmdö 1-3 platser 20-75% En av våra kunder har nyligen flyttat till Värmdö och behöver fler personliga assistenter till sommaren, med goda möjligheter till förlängning under hösten eller tillsvidare. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundernas önskemål som styr vårt arbete. Vi sätter människan i centrum, inte funktionsnedsättningen. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Eftersom man arbetar i andra människors hem är det viktigt att visa hänsyn och vara lyhörd för kundens önskemål. Arbetsuppgifterna kan till exempel vara intimhygien, lyft och matning. Även städning förekommer. Kravprofil Du bör vara mellan 20-40 år och vara en aktiv person. Du bör även ha arbetat som personlig assistent tidigare eller ha erfarenhet från omsorgsverksamhet. Vi ser gärna att du har god fysik och gillar att hänga med på olika aktiviteter. Personalen ska kunna vara med på resor och vara borta en vecka åt gången. Det är en merit om du har erfarenhet från Bliss, men inget krav. Det är viktigt att de som arbetar med kunden har humor och gillar musik. Vi söker dig som kan arbeta såväl dagpass som obekväm arbetstid, kvällar, nätter och helger. Att tänka på: Man måste vara intresserad av människor. Det är viktigt att kunna sätta sig in i andra människors situation. Personliga assistenter har tystnadsplikt. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt ansträngande. Arbete på kvällar, nätter och helger förekommer. Det är vanligt med deltidsanställningar inom yrket. Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Vi tar endast emot ansökan via vårt webbaserade formulär på vår hemsida, www.assistanspartner.se/ledigajobb. Vi behandlar inte ansökningar som kommit in i annan form.
Företag: ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 04-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande personliga assistenter


Sök lediga jobb ASSISTANSPARTNER I GÄVLEBORG AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se