Academic Work Sweden AB Stockholm NORD jobb - lediga jobb

Academic Work Sweden AB  Stockholm NORD jobb Academic Work Sweden AB Stockholm NORD jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Academic Work Sweden AB Stockholm NORD. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Academic Work Sweden AB Stockholm NORD. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. C# .Net Systemarkitekt på Microsoftplattformen- Stockholm

 2. Hantlangare/Extra- Stockholm

 3. Chaufför behörighet B- Stockholm

 4. Läxhjälpare i matematik årskurs 5- Södertälje

 5. Souschef- Stockholm

 6. Byggarbetsledare- Tyresö

 7. Servitris/servitör- Stockholm

 8. IT-ansvarig programmerare- Stockholm

 9. Account manager - ett verkligt drömjobb- Stockholm

 10. Frisör sökes- Nacka


Mer beskrivning

C# .Net Systemarkitekt på Microsoftplattformen
Vår kund är ett konsultbolag med inriktning på systemutveckling och systemarkitektur i Microsofts olika miljöer. Deras kunder är medelstora och stora bolag inom flera olika branscher men med sin spets inom Bank, finans och försäkring där de jobbar med flera av Sveriges största banker och försäkringsbolag. De är idag 25 medarbetare med lång erfarenhet och hög kompetens inom systemutveckling, systemarkitektur och projektledning. Man kan anlita större eller mindre delar av konsultteamet för att på kort tid bygga ett helt system eller för att titta igenom din totala systemarkitektur och föreslå förbättringar. De kan även förstärka befintliga projekt med kompetenta systemutvecklare, arkitekter och projektledare. De hjälper dig med det senaste vad gäller avancerade flerskiktade lösningar med stora krav på prestanda och stabilitet. Du erbjuds Vår kund strävar efter att erbjuda den totalt sett bästa medarbetarupplevelsen för kreativa och duktiga konsulter. Därför kan de lova dig ett inspirerande arbetsklimat med familjär stämning, snabb och strukturerad kompetensutveckling, en konkurrenskraftig fast lön, försäkringspaket, flexibel tjänstepension och sist, men inte minst, roliga företagsaktiviteter. Du kommer att ha mycket stor frihet och stora möjligheter att få igenom dina idéer. Din profil Du är en van konsult med erfarenhet från stora organisationer och komplexa lösningar. Du är inriktad på systemarkitektur, i första hand i Microsofts tekniska miljöer. Du är en lösningsfokuserad person som trivs med mycket eget ansvar och att ta egna initiativ samtidigt som är en god arbetskamrat som gärna delar med dig av dina kunskaper. Du är självgående och har inga svårigheter att prioritera, planera och tidsätta ditt arbete. -Högskole-/Yrkesutbildning inom relevant området eller motsvarande erfarenhet. -Minst 5 års erfarenhet som systemarkitekt i Microsoft-miljö med erfarenhet av t.ex C#, .Net, SQL, MVC, ASP.NET, TFS, WCF, m.m. -Erfarenhet av design och arkitektur kring stora och komplexa affärskritiska IT-lösningar -Mycket goda kunskaper i svenska och engelska Meriterande -Erfarenhet av konsultrollen -Arbetat med Systemarkitektur inom bank, finans och försäkring -Erfarenhet av systemarkitektur kring Azure, molnet och hybridlösningar -Certifieringar på Microsoft-teknologier Vill du jobba i en organisation där du utmanas som systemarkitekt, ges stora möjligheter att utvecklas och där man värnar om ett gott arbetsklimat? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: MSEMPLOY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga C# .Net Systemarkitekt på Microsoftplattformen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C# .Net Systemarkitekt på Microsoftplattformen

Hantlangare/Extra
Är du studerande? Vill du tjäna lite extra pengar? Är du studerande, och har ett flexibelt schema eller möjlighet att avsätta två eller flera vardagar i veckan till att tjäna lite extra pengar? Då har du hittat rätt! Räddningspatrullen hos aleja söker nu nya rekryter. Vår patrulls funktion är att hoppa in när vi behöver akut hjälp ute hos kund, det vid t ex sjukdomar hos vår egen eller kundens personal, oförutsedda arbetstoppar eller andra akuta uppdrag. Viktigt är dock att du kan avsätta minst två hela vardagar i veckan, alltså ej helg eller håltimmar, allt för att vi skall ha möjlighet att erbjuda dig arbetstillfällen. Se annonstexten som följer och om du tror att du är rätt för jobbet - skicka in din fullständiga ansökan redan idag! aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Nu behöver vi fem st hantlangare. Att arbeta som hantlangare ute på en byggarbetsplats innebär att du är en snickares högra hand, där du dels hjälper till att hämta och bära verktyg, maskiner och material men även arbetar bredvid kvaliciferad personal på anläggningen där enklare sysslor kan delegeras till dig. Just nu har vi en kund som behöver hjälp med stambyten i Farsta. För du ska kunna bli anställd som extrapersonal hos oss måste du vara studerande, och kunna visa upp ett giltigt studieintyg, alternativt försörja dig på en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel ett annat arbete där du arbetar minst halvtid. Ansökan skickas in skriftlig, helst via mail till rp@aleja.se. Fotografi på dig själv är ett enormt plus, men utan ett telefonnummer där vi kan nå dig är det mycket knepigt att på ett effektivt sätt gå vidare med din ansökan. Märk ansökan, "Räddningspatrullen"
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Hantlangare/Extra jobb, Hantlangare/Extra Stockholm, Hantlangare/Extra Aleja AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hantlangare/Extra

Chaufför behörighet B
aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Aleja samarbetar med många olika åkerier och behovet av bra chaufförer med B-körkort har ökat. Dina uppdrag hos oss som chaufför kan vara väldigt varierande. Hos många kunder förekommer det många stopp och väldigt tunga lyft. En del av våra uppdrag kräver även mycket kundkontakt, viss datorhantering samt egen uppläggning av rutter. Vi har nu 5st lediga tjänster som b-chaufför. Du kommer att bli upplärd hos några av våra kunder varpå det är viktigt att du som person är väldigt flexibel och har en förmåga att hantera olika kunders önskemål, och ser det som roligt och inspirerande att infinna dig på olika arbetsplatser ibland flera gånger i veckan. Viktigt är att du hittar i Storstockholm, att du har en bra förmåga att hantera stress och en vilja att jobba under högt tempo. Då det ibland förekommer mycket tunga lyft krävs att du har en bra grundfysik. Du blir visstidsanställd på 6månader som uthyrd arbetare av aleja ab, därefter en tillsvidareanställning.
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Chaufför behörighet B jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chaufför behörighet B

Läxhjälpare i matematik årskurs 5
Min Läxhjälp är ett ungt växande företag som erbjuder läxhjälp till barnfamiljer & ungdomar som behöver stöd och hjälp i vardagen. Vi erbjuder våra tjänster för alla grundskole- och gymnasieelever. Just nu söker Min Läxhjälp: En engagerad student alternativt en utbildade lärare för läxläsning till en elev för matematik i årskurs 5. Läxläsningen kan starta omgående. Du erbjuds ett meriterande extrajobb som är kopplat till dina egna studier. Som läxhjälpare får du: Om du känner dig trygg med att vägleda och motivera elever i samband med läxläsning så är det här ett trevligt extrajobb för dig. Genom att du bidrar med dina teoretiska kunskaper och ditt engagemang för att lära ut så ger du eleverna nya möjligheter att uppnå sina mål i studierna. Du och eleven träffas hemma hos eleven och tiderna är omväxlande då det är du som student som väljer när du kan jobba i förhållande till ditt schema på universitetet. Vi erbjuder dig: En konkurrenskraftig lön med möjlighet till löneutveckling. Våra anställda får möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll genom våra pedagogiska seminarier som leds av gymnasielärare med innehåll som exempelvis kan beröra den nya skollagen eller formativt lärande. Innan du börjar arbeta hos oss så får du genomgå en kortare introduktionskurs där vi bland annat går igenom hur elevens handlingsplan bör skrivas. Erfarenhet och kvalifikationer: Vi ser gärna att du är högskolestuderande, pedagogisk och har ett brinnande engagemang och förmåga att lära ut. Vi ser gärna också att du redan arbetar som inom läraryrket. Det är meriterande med erfarenhet av läxläsning eller undervisning sedan tidigare samt att ha arbetat med barn och ungdomar. Att bifoga: Vi ser gärna att du bifogar dina egna gymnasiebetyg samt intyg på universitetsstudier alt. lärarlegitimation.
Företag: Min Läxhjälp
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälpare i matematik årskurs 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälpare i matematik årskurs 5

Souschef
Vi söker dig som tycker det är viktigt och roligt att sätta våra gäster i fokus. Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd. Du ska ha minst 2-3 årig restaurangutbildning och yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du är flexibel och tycker om att ha många bollar i luften. Tjänsten gäller båda våra restauranger Duvel Café och Pressklubben då köket är gemensamt. Duvel Café har en hög ambitionsnivå där man arbetar mycket med fisk, skaldjur och avsmakningsmeny. Pressklubben som är bakfickan är mer rustik där man arbetar med större och enklare rätter med bra råvoror. Köket drivs av köksmästaren Fredrik Thörner.
Företag: Pressklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef jobb, Souschef Stockholm, Souschef Pressklubben
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef

Byggarbetsledare
Hjalper SWE AB söker en Byggarbetsledare. Vi utför de flesta arbeten inomhus och utomhus. Allt ifrån små reparationer till stora renoveringar. Vi levererar fullständiga och långsiktiga lösningar och tar ansvar för det vi gör. Vi är måna om att hålla en hög service- och kvalitets nivå. På Hjalper SWE AB anser vi att nyckeln till framgång är att ha en öppen dialog med våra kunder. Som projektledare hos Hjälper SWE AB arbetar du med att driva byggrelaterade projekt. Du är länken mellan de olika mellanhänderna och ser till att de olika delarna följs upp och utvärderas. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnaden samt infrastrukturprojekt. ARBETSUPPGIFTER Som Byggarbetsledare kommer du vara ansvarig för att projekten blir korrekt utförda utifrån givna tidsramar. Du kommer vara kontakten mellan samtliga inblandade och följa upp deadlines. Du kommer att föra byggmöten, vara beställarens representant på plats, driva processer, skriva offerter för byggprojekt. DIN BAKGRUND OCH PROFIL Vi ser att Du idag har minst fem års erfarenhet från byggbranschen antingen som entreprenör eller konsult. Vi sätter mycket stor vikt på Din sociala kompetens. För att kunna lyckas med denna tjänst måste man ha en förmåga att utveckla och vidmakthålla långsiktiga relationer med kunderna. Du behöver tala svenska flyttande. Ryska och engelska är mycket meriterande. B körkort är ett krav. OBS! Vi tar emot endast ansökan per e-post. Vänligen, mejla CV samt personligt brev till hjalpersweab@gmail.com
Företag: HJÄLPER SWE AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Byggarbetsledare jobb, Byggarbetsledare Tyresö, Byggarbetsledare HJÄLPER SWE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggarbetsledare

Servitris/servitör
Vi söker en lunchservis för Duvel Café, måndag till fredag 10:30-14:30. Tjänsten omfattar även 2 kvällspass i veckan. Vi söker dig som är utåtriktad, stresstålig, ambitiös, initiativrik men störst vikt läggs på personligheten. Ambitionsnivån på Duvel Café är hög då det skall vara en upplevelse för gästerna att besöka stället. Minst tre års yrkesvana eller utbildning inom restaurang. Ansökningar mottages via e-mail.
Företag: Pressklubben
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Servitris/servitör jobb, Servitris/servitör Stockholm, Servitris/servitör Pressklubben
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitris/servitör

IT-ansvarig programmerare
Prognoscentret erbjuder som oberoende marknadsanlysföretag strategiska och operativa beslutsunderlag till aktörer inom den Nordiska byggmarknaden. Vi har utvecklat en mycket spännande tjänsteportfölj och har idag flertalet av marknadens ledande aktörer som kunder. Med våra varierande analyser tillgodoser vi kunder inom såväl producent- som entreprenadled men även inom handel och bank/consulting. Bygg- och fastighetsmarknaden befinner sig i en omvälvande period, vilket dagligen ger oss nya analysutmaningar. Vi är såväl Sveriges som Norges representanter i Eurocontruct® och har därigenom en unik tillgång till information om motsvarande marknader i hela Europa. Idag är vi 30 anställda fördelat på våra kontor i Oslo och Stockholm med en samlad omsättning om cirka 45 mkr SEK. Till vårt kontor i centrala Stockholm söker vi en: IT-ansvarig programmerare Vi söker dig som vill axla rollen som IT-ansvarig på vårt Stockholmskontor och som är intresserad av att jobba med programmering av marknadens ledande undersökningsverktyg Confirmit. Den ena delen av tjänsten innebär att du är ansvarig för IT-inköp, intern IT-support samt drift av vårt nätverk. Den andra delen innebär arbete i olika typer av webbapplikationer, t ex design av webbundersökningar, framtagning av online-portaler för presentation av undersökningsresultat samt administration av vår webbsida. Tjänsten kommer att ha mycket kontakt med vår IT-funktion som är baserad på huvudkontoret i Oslo. Där drivs idag många spännande utvecklingsprojekt, bland annat kring digital distribution av undersökningsresultat samt kartverktyg. Beroende på din bakgrund och dina intressen kommer du att kunna delta i våra utvecklingsprojekt samt annan IT-utveckling. Det är en fördel om du ha erfarenhet av undersökningsverktyg, men vi söker framförallt dig som är noggrann, kundorienterad och har ett brinnande intresse för att utvecklas. Vi kommer självklart att ge dig en gedigen introduktion till våra lösningar och koncept. Din bakgrund kan variera; du kan t ex ha en systemvetenskaplig utbildning eller vara ingenjör/ekonom. Viktigt är att du har bra kunskap om IT samt dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är noggrann, välstrukturerad och har lätt för att samarbeta. Vid utformningen av både webbenkäter och onlineportaler är din stilkänsla viktig. Vår målsättning är att alltid utforma lösningar som är både snygga och användarvänliga. Vi ser gärna att du har: - Akademisk examen - God kunskap om IT-hårdvara och nätverk - Erfarenhet av programmering, gärna i webbmiljö - God känsla för pedagogisk utformning av webblösningar - Trivs med driva flera projekt samtidigt Vi värdesätter också kreativitet och målfokusering Vi erbjuder: - En plats i vår organisation där vi med hög kompetens och bra stämning skapar en trivsam och flexibel arbetsmiljö - Möjlighet att vidareutvecklas och få en viktig roll i utvecklingen av våra undersökningsverktyg - Ett nätverk med kunskap och förståelse om bygg- och fastighetsmarknaden i ett Europeiskt perspektiv - Konkurrenskraftiga villkor Tjänsten är placerad i Stockholm men resor till vårt huvudkontor i Oslo förekommer. Om du känner att det här kan vara något för dig, skicka då en kortfattad ansökan till oss!
Företag: PROGNOSCENTRET I SVERIGE - MARKNADSPROGNOSER FÖR
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga IT-ansvarig programmerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-ansvarig programmerare

Account manager - ett verkligt drömjobb
Stockholm, Gamla stan Den viktigaste frågan tar vi alldeles strax. Först vill vi bara berätta att vi är övertygade om att vår arbetsplats kombinerat med denna tjänst är ett verkligt drömjobb - det gäller bara att hitta rätt person! Problemet är att det inte alltid är så lätt att hitta dig. Där ute finns det många som inte alls vill göra det du vill, många som är lite halvsugna på att göra det du vill, och sen några som är övertygade om att de vill göra det du vill, men som egentligen inte riktigt passar för att göra just det. Så den viktigaste frågan är helt enkelt: vem är du och är det dig vi letar efter? Vem är du och vad vill du göra med din sociala kompetens, ditt driv och allt det där andra som du är så bra på? Vi tror att du älskar utmaningar, och kanske framför allt att efter flera om och ett antal men äntligen nå i mål. Vi tror att du vill ha möjligheten att driva hela säljprocessen, från första kontakt till det där långvariga och värdefulla samarbetet. Vi tror att du vill vara ute hos kunden och att du trivs som bäst i en självständig roll, samtidigt som du vill vara en del av något större - ett team som alltid vill framåt och där man pushar varandra till nya höjder. Är det här ditt drömjobb? Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag. Sedan 2003 har vi på Perido hjälpt företag och myndigheter att växa, att bli bättre. Även vi har vuxit, och vi fortsätter att växa - det är där du kommer in i bilden. Känn ingen press, men utan dig når vi aldrig lika högt. Självklart har du ett helt säljteam vid din sida. Ett säljteam med energi i massor, som pushar och stöttar och hjälper dig att bygga. Som delar din glädje när alla om och men är passerade och du är i mål. Oavsett var du är idag ger vi dig utrymme att växa. Dessutom levererar vi en tjänst som det alltid finns ett behov av: väl matchad kompetens. Visst finns det svackor. Men även när den globala ekonomin darrade som mest tuffade vi stadigt på (vi har visat gröna siffror vartenda kvartal sedan starten för 10 år sedan). Vad är ditt nästa steg? Nu är det bara för dig att övertyga oss om det du redan vet ? att det här är ett perfekt steg i din fortsatta utveckling och ett verkligt drömjobb för dig. Varmt välkommen att skicka in CV och personligt brev till rekrytering@perido.se (med referensnummer 733DB i ämnesraden) så är vi ett steg närmare att veta det du redan vet. Omfattning och tillträde Tillträde efter överenskommelse, antagligen i slutet av sommaren eller fram mot hösten. Heltid, fast lön + en rörlig del. Referensnummer 733DB Kontakt E-post ansökan:rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Account manager - ett verkligt drömjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account manager - ett verkligt drömjobb

Frisör sökes
Nu har vi en ledig tjänst för en frisör i Nacka forum. Headspot är en av Sveriges största frisörkedja, vi har i dagsläget 21 salonger runt om i Sverige. Nu har salongen i Nacka forum en ledig tjänst, vi arbetar i team och man har goda chanser att utvecklas hos oss.
Företag: CREAM SWEDEN AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör sökes


Sök lediga jobb Academic Work Sweden AB Stockholm NORD

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se