Academic Work jobb - lediga jobb

Academic Work jobb Academic Work jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Academic Work. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Academic Work. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Norsktalande kundtjänstmedarbetare- Stockholm

 2. Finsktalande produktionsledare till reklambyrå- Stockholm

 3. Konstruktör till projekt inom rörkonstruktion- Nynäshamn

 4. Kundfokuserad CRM-konsult till Kaplan- Stockholm

 5. Webbutvecklare till vår interna organisation- Stockholm

 6. Vill du arbeta som javautvecklare?- Stockholm

 7. Vi söker efter en bilintresserad returhanterare- Botkyrka

 8. Kund- och kredithandläggare till Cramo- Sollentuna

 9. Två drivna Account Manager till iZettle- Stockholm

 10. Affärsinriktad projektör med projektledaregenska- Stockholm

 11. HR-administratör till myndighet- Stockholm

 12. Flemish speaking customer service represantative- Stockholm

 13. Engagerad PHP-utvecklare till Zamsos- Stockholm

 14. Drivna telefonintervjuare till spännande projekt- Stockholm

 15. Relationsskapande strateg till finskt IT-bolag- Stockholm

 16. Säljande student med intresse av IT- Sollentuna

 17. Konstruktör för projekt inom vattenkraft- Stockholm

 18. Kategoriadministratör till Arlanda- Stockholm

 19. Junior projektledare till världsledande företag- Stockholm

 20. Ekonomiassistent till Asian Pacific- Stockholm

 21. MTG söker en analytiker som brinner för Radio!- Stockholm

 22. Medlemsrådgivare till Unionen på heltid- Stockholm

 23. Junior initiativrik säljare sökes till NetApp!- Stockholm

 24. Erfaren servicetekniker till life sience företag- Solna

 25. Systemövervakare inom Linux och virtualisering- Stockholm

 26. Engagerad arbetsterapeut till Iris Hadar- Stockholm

 27. Engagerad och ansvarsfull beteendevetare till Ir- Stockholm

 28. Specialpedagog till Iris Hadar- Stockholm

 29. Releye expanderar och söker flera IT-konsulter- Stockholm

 30. Visual Merchandiser till Smartbox- Stockholm

 31. Driven och affärsinriktad Redovisningsekonom- Stockholm

 32. Contract Management-administratör- Sollentuna

 33. Collectionsmedarbetare- Sollentuna

 34. Operativ Junior Controller på Essinge Rail- Stockholm

 35. Projektör till ledande infranet och telecombolag- Stockholm

 36. SPECIALPEDAGOG TILL VÄXANDE UTBILDNINGSFÖRETAG,- Stockholm

 37. Anläggningsprojektledare i Sundbyberg- Sundbyberg

 38. Är du Sundbybergs Stads nästa byggprojektledare?- Sundbyberg

 39. CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda- Stockholm

 40. Bilintresserad returhanterare- Botkyrka


Mer beskrivning

Norsktalande kundtjänstmedarbetare
Academic Work söker för kunds räkning fyra norsktalande kundtjänstmedarbetare. Vår kund har genom outsourcing ansvar för olika kundtjänstavdelningar inom inkassotjänster, IT och telecom. Företaget är en mycket trivsam arbetsplats som representeras av en ung och ambitiös skara som värderar kamratanda, kreativitet och genuin arbetsglädje. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos kund. Kundföretagets intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. ARBETSUPPGIFTER Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta ute hos vår kunds kund. Du kommer främst att arbeta med kundkommunikation per mail men även inringande telefon och hjälpa företagets norska kunder i deras frågor kring fakturor, påminnelser, fakturadatum, köp via nätet etc. Utvecklingsmöjligheter: Detta är en bra möjlighet att finslipa din serviceförmåga vilket gör detta till ett meriterande uppdrag inför framtiden. Vi söker dig som Talar flytande norska och har goda skriftliga kunskaper i det norska språket då du kommer att arbeta mot den norska marknaden och dagligen kommunicera med norsktalande kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från administrativt arbete eller serviceyrke men huvudsaken är att du som person är positiv, stresstålig och drivs av att leverera god service. Efterfrågade specifika kompetenser: - Flytande i norska med mycket goda skriftliga kunskaper - Goda kunskaper i engelska - Goda datorkunskaper START: Omgående, utbildningsstart 22 juli UPPDRAGETS OMFATTNING: Heltid PLATS: Centrala Stockholm KONTAKT: Elin Jacobsson, 08 - 562 448 10 URVAL: Sker löpande För att söka tjänsten följ länken http://www.academicwork.se/jobbannons/norsktalande-kundtjanstmedarbetare/stockholm/14924621 och klicka på "Sök jobbet". Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail stn01@academicwork.se under kontorstid Genom att ansöka till tjänsten via vår hemsida godkänner du registrering av dina personuppgifter i vårt affärssystem. Mer information om lagring av dina personuppgifter hittar du här. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm NORD
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande kundtjänstmedarbetare

Finsktalande produktionsledare till reklambyrå
Academic Work söker för kunds räkning en finsktalande produktionsledare till en reklambyrå. Vår kund är en av Nordens största reklam- och produktionsbyråer som jobbar med ett antal internationella storföretag. Företaget finns representerade och har produktion på flera olika orter i Sverige. För detta uppdrag sitter man i fräscha lokaler på Kungsholmen i centrala Stockholm. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. ARBETSUPPGIFTER Som finsktalande produktionsledare kommer du att arbeta med och ansvara för tidsplanering och samordning av olika projekt. Det är din uppgift att förverkliga kundernas efterfrågan genom att agera spindeln i nätet mellan kund och din arbetsgrupp. Du kommer till exempel att: - Leda produktionen från idé till färdig produkt - Ansvara för planering av kundprojekt - Se till att tidsplan och budget håller Du kommer arbeta mot den finska marknaden men sitta på vår kunds kontor i centrala Stockholm. Utvecklingsmöjligheter: Detta är en stor möjlighet för dig att utvecklas i rollen som produktionsledare på en av nordens största reklam- och produktionsbyrå. VI SÖKER DIG SOM Har utbildning inom relevant område och ett par års arbetslivserfarenhet från produktionsledning. Vi ser gärna att du arbetat på en reklambyrå tidigare och har erfarenhet av grafisk tryckproduktion. Vidare har du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Eftersom du kommer arbeta mot finska kunder ser vi att du är flytande i det finska språket i såväl tal som skrift. Som person är du kundorienterad och strukturerad. Vidare har du lätt för att arbeta i team och du trivs i en ansvarstagande roll och att agera spindel i nätet. START: Mitten av augusti UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider PLATS: Centrala Stockholm URVAL: Sker löpande KONTAKT: Elin Jacobsson, 08 - 56 24 4810 För att söka tjänsten - maila eller kontakta Elin Jacobsson. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail stn01@academicwork.se under kontorstid. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB -Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande produktionsledare till reklambyrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande produktionsledare till reklambyrå

Konstruktör till projekt inom rörkonstruktion
Academic Work söker för kunds räkning en konstruktör. Företaget är specialiserat på projekt inom infrastruktur. De är en leverantör av projektledning och engineering, industriellt underhåll samt verkstadsproduktion. Arbetet sker oftast i partnerskap med företagets kunder där fokus ligger på att skapa mervärde och effektivitet åt kunderna. Företaget är internationellt etablerat och omsätter runt 3 miljarder per år. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. ARBETSUPPGIFTER Som konstruktör kommer du att arbeta med förstudier, utredningar, beräkningar och ändringar inom rörkonstruktion. Tjänsten kommer att riktas mot ett större företag inom oljeraffinering och du kommer bli en del av en ingenjörsgrupp som ska växa i antal. Arbetet sker i team men du kommer utföra dina arbetsuppgiftet självständigt. Detta möjliggör mycket eget ansvar över arbetet men ger också förutsättningar att lära av mer seniora ingenjörer inom området. Du kommer till exempel att: - Kontrollera/ändra/rita i CAD - Utföra beräkningar på konstruktioner - Arbeta i större konstruktionsprojekt Utvecklingsmöjligheter: Du kommer arbeta på ett företag som är väletablerat och arbetar i många stora projekt inom infrastuktur och industriproduktion. Genom detta kommer du utveckla dina kunskaper inom produktion samt få möjligheten att arbeta med några av de bästa konstruktörerna i Stockholmsområdet. Vi söker dig som: Är högskole- eller civilingenjör med inriktning mot konstruktion. - Efterfrågade specifika kompetenser: - Erfarenhet av arbete med CAD-verktyg - Erfarenhet av hållfastighetsberäkningar Det är meriterande om du har arbetat med någon av följande verktyg; AutoCAD, AutoPlant, Plant 3D eller Smart Plant 3D. Det är även meriterande om du har arbetat med hållfastighet kring rörkonstruktioner. Som person är du social, driven och ansvarstagande då tjänsten innebär arbete i projekt med andra ingenjörer där du självständigt driver dina arbetsuppgifter framåt. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska då tjänsten även innebär en del administration och dokumentation. START: Augusti/September UPPDRAGETS OMFATTNING: 6 månader med möjlighet till överrekrytering PLATS: Nynäshamn KONTAKT: Kim Ericsson, 08 5624 6729, URVAL: Sker löpande Genom att ansöka till tjänsten via mail godkänner du registrering av dina personuppgifter i vårt affärssystem. Mer information om lagring av dina personuppgifter hittar du här. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm Syd
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör till projekt inom rörkonstruktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör till projekt inom rörkonstruktion

Kundfokuserad CRM-konsult till Kaplan
Är du den kundfokuserade CRM-konsult som Kaplan söker till sitt prisvinnande team? Vill du samarbeta med andra skickliga medarbetare, från kontorsfönstret se ut över Karlavägens lummiga allé och arbeta i en bransch som du är med och skapar? Bli en del av Kaplans entreprenöriella team, i en dynamisk miljö och var med på resan mot nya höjder! INFORMATION OM TJÄNSTEN Kaplan är ledande i Norden inom Loyalty Management, en växande bransch där kombinationen av teknologi, analys, strategi och kommunikation är framgångsreceptet. Med många av Nordens största kunder på kundlistan, så är kraven högt ställda - är du redo att anta den utmaningen? Du kommer bidra till att driva kundernas affär och tar en avgörande roll gällande tekniska aspekter av kundprojekten. Inom affärsområdet Technology drivs och implementeras CRM system. Att förvalta och supporta kring systemet ingår i arbetet så väl som nyutveckling. I många projekt arbetar de fyra olika affärsområdena tillsammans för att leverera den bästa möjliga lösningen för kunden och du kommer då ha en daglig kontakt med kommunikatörer, kreatörer och analytiker. VI SÖKER DIG SOM Har erfarenhet från utveckling av system för CRM eller kampanjhantering. Du har en teknisk bredd och kunskap inom CRM och kampanjhantering (marketing automation). Du har kompetens och erfarenhet inom flera av följande områden: - Datamodellering, databasutveckling, SQL - Systemintegration via fil och web services, SOAP, XML - Konfiguration av någon produktplattform för CRM eller liknande. - Programmering i server side javascript. - Webutveckling, HTML, CSS, javascript - Kravanalys och lösningsdesign - Systemdokumentation Ditt driv och engagemang genomsyrar allt du tar dig an. Du lockas av att arbeta tillsammans med andra som är lika kundfokuserade och lösningsorienterade som du, där ni kan kombinera era färdigheter och prestera på hög nivå. OM KAPLAN Kaplan har på två år gått från att vara 18 medarbetare till 35 och med de senaste årens framgångar har man skaffat sig en stabil kundbas som fortsätter växa. I år blev de flerfaldigt belönade i Guldnyckeln där den mest strategiska, kreativa och effektiva kommunikationen i Sverige utses, och blev även 2012 utsedd till Årets Byrå. Som nordisk ledare inom Loyalty Management har vi hjälpt många av Nordens största varumärken att öka lönsamheten i sina kundrelationer. Vi gör det genom datadriven marknadsföring, kundinsikter, analyser, kundstrategier, CRM-system samt kreativ och strategisk dialog. I slutändan skapar vi en lönsam lojalitet som förbättrar kundernas relationer i alla led, såväl internt som externt, och som stärker ditt varumärke i synnerligen kostnadseffektiva kanaler. Eftersom vi fokuserat på det här, och inget annat, i över 25 år så lägger våra kunder tryggt sina kundrelationer i våra händer. Läs gärna mer på www.kaplan.se START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Stockholm ANNONS ID: 14925365 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2013-08-04 ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN, KONTAKTA Rekryteringsadministratör Anna Klara Lindgren E-mail: Anna.klara.lindgren@academicwork.se Telefon: 08-56246740
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm NORD
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kundfokuserad CRM-konsult till Kaplan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundfokuserad CRM-konsult till Kaplan

Webbutvecklare till vår interna organisation
"Som ett led i vår pågående satsning mot branschens bästa externa webbsida, tillsammans med den pågående utvecklingen av våra interna affärssystem, har vi sett ett behov att utöka vår utvecklingsavdelning med ytterligare 2-3 personer. Arbetet är mycket varierat och som utvecklare hos oss kommer du kunna fördjupa dina kunskaper inom de senaste .NET-teknikerna samtidigt som du kommer bli en naturlig del av hela Academic Work med alla våra olika avdelningar?" Så beskriver Daniel Wrangsjö, ytterst ansvarig för hela vår IT-miljö, rollen som .NET-utvecklare på Academic Work. INFORMATION OM TJÄNSTEN: Du kommer sitta på vårt huvudkontor vid Norrtull i Stockholm och tillhöra vårt utvecklingsteam som i dagsläget består av en utvecklingschef samt tre utvecklare. På IT-avdelningen i stort finns även en supportorganisation, en driftorganisation samt en testorganisation. Som en del av vårt utvecklingsteam kommer du komma i direktkontakt med såväl produktägare som beslutsfattare. Vi tycker att din tekniska kompetens är viktigt men vad vi framförallt kommer titta på är din förståelse för hur betydelsefulla våra IT-system är för verksamheten. Det har nämligen vi förstått och just därför ser vi vår IT-avdelning som mycket viktig för hela vår affär. ARBETSUPPGIFTER: Som .NET-utvecklare kommer du vara en naturlig del av hela vår verksamhet och ha flera olika kontaktytor inom organisationen. Utöver det rena utvecklingsarbetet kan du komma att vara delaktig i framtagandet av kravspecifikationer genom exempelvis interna möten och workshops. Teamets huvudprodukt är vår webb och där tänker vi ha fortsatt fokus ett bra tag framöver. Samtliga våra system har vi byggt med hjälp av .NET-tekniker och vi förväntar oss därför att du har goda kunskaper inom detta. På Academic Work arbetar vi Agilt och följer Scrum. Rent tekniskt består tjänsten av att arbeta med tekniker som ASP.NET, MVC, Enitity framework, RavenDB, jQuery, MS SQL, C#. VI SÖKER DIG SOM: På riktigt har förstått vilken enorm affärsnytta som finns i att skapa branschens bästa IT-miljö. Vi tror att du har ett par års arbetslivserfarenhet där du arbetat med webbutveckling i ASP.NET och MVC. Du har tidigare deltagit i större webbprojekt (gärna med en extern beställare) och förstår vilka svårigheter detta kan innebära. Kanske har du en bakgrund från ett konsultbolag och vill nu sadla om för att ta anställning på en intern utvecklingsavdelning? Efterfrågade specifika kompetenser: - Goda kunskap inom webbutveckling i ASP.NET och MVC är ett krav - En för tjänsten relevant utbildningsbakgrund Vi tar idag en hel del extern hjälp med våra användarbarhetsfrågor samt utveckling av våra QlickView-rapporter och vårt intranät som är byggt på SharePoint. Detta gör att komptens inom, eller intresse för, dessa områden är mycket meriterande. Som person är du driven och har ett brinnande intresse för webbprogrammering och affärsflöden. Du har en vilja att förstå vår organisation på djupet för att kunna leverera bästa möjliga resultat. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö med korta beslutsvägar där din personliga utveckling kommer stå i fokus. För att säkerställa detta erbjuder vi utbildningspaket där vi garanterar dig en veckas betald utbildning hos vår utbildningspartner CornerStone 1 ? 2 gånger per år för att säkerställa din kompetens. Välkommen till oss. We reward ambition! START: Enligt överenskommelse. Hänsyn till uppsägningstid kommer att tas
Företag: Academic Work - Stockholm Väst
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Webbutvecklare till vår interna organisation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webbutvecklare till vår interna organisation

Vill du arbeta som javautvecklare?
Tycker du om att programmera och har ett brett IT-intresse? Är du mån om att leverera lösningar av hög kvalitet? Kommer du gärna med nya idéer i ditt arbete? Då kan du vara den som vi letar efter! LINK Mobility söker nu en driven person till rollen som javautvecklare, en roll där du får möjligheten att arbeta med spännande projekt inom området mobil kommunikation. INFORMATION OM TJÄNSTEN Hos LINK Mobility kommer du att bli en del av ett mindre utvecklingsteam där alla delar ett genuint IT-intresse. Du kommer även att samarbeta med kollegor i Norge och Baltikum. LINK Mobility har utvecklat de flesta av sina applikationer i Java på en egenutvecklad plattform, JServer. Det finns även ett fåtal komponenter skrivna i C/C++. Ditt huvudfokus kommer att vara på javautveckling och du kommer att arbeta med varierande projekt i nära samarbete med kund. Du kommer även att sköta drift och support gentemot kund och intern personal. Fördelningen mellan dessa arbetsområden kommer att växla över tid, beroende på vad som krävs i de olika projekten. Du kommer att arbeta med B2B-support där du hjälper till i allehanda problem som LINK Mobilitys kunder och interna personal stöter på. Totalt hanteras 3-10 ärenden per dag av teamets fyra medlemmar. Driften består av cirka 60 servrar, varav några driftas åt Telenor. Servrarna är i huvudsak installerade med Windows Server 2003/2008 eller Ubuntu. Vi söker dig som: - Har goda kunskaper inom Java - Har ett stort IT-intresse - Tycker om att ha kundkontakt i ditt arbete Det är meriterande om du har kunskaper inom HTML, CSS, SQL, Nätverk och Windows server. Har du tidigare arbetat med stora datamängder är även det meriterande. Som person är du strukturerad och har förmågan att planera ditt arbete i förväg. Du behåller lugnet i stressade situationer och kan lätt anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du tycker om kundkontakter och att skapa goda och långsiktiga relationer. Självklart kan du samarbeta med andra. OM LINK MOBILITY LINK Mobility hjälper företag att kommunicera mobilt med sina kunder. Deras tjänster för mobil dialog, meddelanden, marknadsföring och mobil betalning stärker kundernas kundrelationer. Kundernas framgång är Link Mobilitys drivkraft och affärsidé. Med mobilen som den snabbast växande kommunikationskanalen, i allt fler ärenden i både privat- och arbetslivet, måste alla företag och organisationer väga in mobil kommunikation i sin verksamhet. LINK Mobility är Nordens ledande aktör på området med 15 års erfarenhet om vad som fungerar och vad som bör undvikas. I kundportföljen finns över 400 trogna kunder som bland annat: SEB, ICA, Aftonbladet, KappAhl och SF. För mer information, besök www.linkmobility.com. START: September, med hänsyn till ev. uppsägningstid OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Gamla stan ANNONS ID: 14925423 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2013-07-31 ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se alternativt skicka CV och ansökan till emelie.gustafsson@academicwork.se HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN, KONTAKTA Emelie Gustafsson, emelie.gustafsson@academicwork.se, 05-522 589 37 Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett k
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm NORD
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta som javautvecklare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta som javautvecklare?

Vi söker efter en bilintresserad returhanterare
Academic Work söker för kunds räkning en bilintresserad returhanterare. Vår kund är en fullskalig webbshop för bildelar med inriktning mot konsument och verkstad. De hanterar tusentals ordrar och nöjda kunder varje vecka och sedan starten 2008 har företaget vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos oss. ARBETSUPPGIFTER Som returhanterare kommer du att arbeta med returhanteringen i vår kunds returhanteringssystem. Du kommer även att granska returärenden och kommunicera med kund, inköpsavdelning, produktavdelning samt kundserviceavdelning. I arbetsuppgifterna ingår även att granska reklamationer och hantera dessa mot kund och leverantörer. Utvecklingsmöjligheter: Företaget är inne i en expansionsfas och för rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas i företaget. VI SÖKER DIG SOM Har liknande arbetslivserfarenheter eller en eftergymnasial utbildning inom området. Du har mycket god datorvana och grundläggande kunskaper i Officepaketet. Du har erfarenhet/god förståelse för bilreservdelar. Körkort är ett krav. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i Techdock samt har ett bilintresse. Vi söker dig som gillar att arbeta i högt tempo och självständigt kan fatta beslut samt har förmågan att få saker att hända. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Då arbetet kommer innefatta olika moment ser vi även att du kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt samt är prestigelös och gillar att befinna dig på en arbetsplats där det händer mycket. START: Omgående UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid UPPSKATTAD ARBETSTID: 8-17 PLATS: Slagsta/Norsborg i Stockholm KONTAKT: Sara Frykedal URVAL: Sker löpande FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN Följ länken och ansök via annonsen på vår hemsida: http://www.academicwork.se/jobbannons/ar-du-bilintresserad-och-vill-jobba-som-returhanterare-/stockholm/14924942 Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail stn01@academicwork.se under kontorstid. Genom att ansöka till tjänsten via mail godkänner du registrering av dina personuppgifter i vårt affärssystem. Mer information om lagring av dina personuppgifter hittar du här. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker efter en bilintresserad returhanterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker efter en bilintresserad returhanterare

Kund- och kredithandläggare till Cramo
Har du ett affärstänk, ett engagemang och har en bra förmåga att se helheter? Cramo genomför ett förändringsarbete på sin ekonomiavdelning för att ytterligare stärka kompetensen och fokus på kunderna. Syftet är att samla alla uppgifter och all kompetens gällande kunderna i en grupp. Som kund- och kredithandläggare kommer du att arbeta självständigt och ha ett administrativt helhetsansvar för ett antal kunder. För att lyckas i tjänsten är du en nyfiken och intresserad person som är ärlig och rak i din kommunikation samt har uthållighet. I tjänsten kommer du att ha en tät dialog med kunder och depånätet. En viktig del i din tjänst är att stötta KAM och kundansvariga. Du kommer till exempel att: - Hanterar frågor kring faktureringar - Jobba med utredningar och kreditbedömningar - Jobba med krav och inkasso Du har ett god servicekänsla och en god förmåga att kunna göra bedömningar. VI SÖKER DIG SOM - Är utbildad gymnasieekonom eller motsvarande - Tidigare arbetat som kredithandläggare och dessutom har en inblick i kundreskontraarbete och utredningar - Är rak och tydlig och kan motivera ditt ställningstagande - Är självgående och analytisk Det är meriterande om du har erfarenhet från krav- och inkassoverksamhet och kundreskontra arbete samt arbetat inom den privata sektorn. För att trivas på Cramo ska du ha en öppen och positiv attityd samt vara relationsskapande som person. Du är en riktig lagspelare samtidigt som du även arbetar bra självständigt och tvekar inte för att ta egna initiativ. OM CRAMO Cramo är ett av norra Europas ledande uthyrningsföretag med verksamhet i stora delar utav Europa. Genom 376 uthyrnings- och försäljningsställen hyr Cramo ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till industri, byggföretag, offentlig sektor och privatpersoner. Cramo- koncernen har 2 555 anställda och koncernen omsätter 690 MEUR. START: 2/9 OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Stockholm ANNONS ID: 14925390 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2013-08-05 KONTAKT: Rekryteringskonsult Jenny Almark För att söka tjänsten, klicka på - Sök jobbet. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail recruitmentwest@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer på http://www.academicwork.se/pul-information.aspx
Företag: Academic Work - Stockholm Väst
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kund- och kredithandläggare till Cramo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kund- och kredithandläggare till Cramo

Två drivna Account Manager till iZettle
Academic Work söker för iZettle´s räkning två account managers. IZettle är ett svenskt företag som har utvecklat en tjänst som gör det möjligt för företagare och privatpersoner att ta betalt med kort i sin smartphone eller tablet. Företaget expanderar och är nu i behov av förstärkning i Stockholm. För att läsa mer om företaget, se hemsidan: www.izettle.com/se Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos iZettle. iZettle´s intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. ARBETSUPPGIFTER Som Account Manager är du iZettle´s ansikte utåt när du säljer deras produkter till små och stora företag. Du arbetar självständigt med att bygga upp din egna kundstock och skapar långsiktiga kundrelationer med din hängivna kundvård. Ditt engagemang och drivkraft hjälper dig prospektera och ta dig ut på nykundsmöten. Vidare kommer du att få administrera dina ordrar men den största delen av tjänsten är nykundsförsäljning. Utvecklingsmöjligheter: Detta är tjänsten för dig som söker ett utmanade jobb på ett företag i expansionsfas. Det finns goda möjligheter att ta egna initiativ och påverka företagets utveckling. Har gått en säljutbildning eller som har erfarenhet av sälj sedan tidigare. Det är viktigt att du vet vad försäljning innebär och vikten av kundrelationer. Efterfrågade specifika kompetenser: - Goda kunskaper i engelska - Mycket god datavana Som person är du självgående och prestationsorienterad. Du är orädd för nya situationer och trivs med högt tempo, vi ser också positivt på att du tar initiativ till att göra din och dina kollegors dagliga arbete bättre. START: Omgående UPPDRAGETS OMFATTNING: Heltid med chans till överrekrytering PLATS: Stockholm KONTAKT: Charlotta Nihlén 08- 562 467 53 URVAL: Sker löpande Genom att ansöka till tjänsten via mail godkänner du registrering av dina personuppgifter i vårt affärssystem. Mer information om lagring av dina personuppgifter hittar du här. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Två drivna Account Manager till iZettle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två drivna Account Manager till iZettle

Affärsinriktad projektör med projektledaregenska
Nu är det en mycket spännande och expansiv tid i branschen - Vill du vara med i utvecklingen? Som projektör på Empower är du operativt ansvarig för genomförandet av nätbyggnadsprojekt. Ditt ansvarsområde innefattar bland annat projektering, projekt-ekonomi, leveranstider, resursoptimering, kvalitet och arbetsmiljö. Vidare ansvarar du också för planerings- och uppföljningsmöten med medarbetare och underentreprenörer. Du har en nyckelroll, där du fungerar som en länk mellan företaget och kunden. Ditt fokus ligger ständigt på att utveckla affärer och skapa goda relationer. Du är direkt underställd distriktchefen. Du kommer till exempel att - Upprätta arbetshandlingar, ritningsunderlag och relationsritningar - Sätta upp kostnadskalkyler för ingående arbeten och material - Söker tillstånd hos markägare och kommuner för planerade arbeten - Du får ett eget resultatansvar för enskilda projekt Givetvis medverkar du aktivt i vidareutveckling av Empowers arbetssätt, rutiner och tillhörande stödsystem. VI SÖKER DIG SOM - Har gymnasie- och projektledarutbildning med några års branscherfarenhet eller annan utbildning/erfarenhet - Har tidigare erfarenheter av teletekniska anläggnings- och installationsentreprenader. - Har kunskaper i entreprenadjuridik (AB04 och ABT06) - Har tidigare erfarenhet av personalledning samt av inhyrda entreprenörer Det är meriterande om du har goda kunskaper i Telia och Skanovas nätuppbyggnad. Empower arbetar med ARP i Microstation miljö som Cad system. Kunskaper om planering, projektering och dokumentation av fiber- och kopparnät är extra meriterande. Du talar flytande svenska och engelska. Som person är du en god relationsbyggare och en engagerad lagspelare. Du är proaktiv i din dialog, är van att hantera kunder och har ett gott helhetsperspektiv för att hålla alla bitar på plats. OM EMPOWER Empower är ett multinationellt serviceföretag som erbjuder byggnations-, underhålls- och experttjänster åt kunder inom el- och telekombranschen samt åt industrin. Empower har verksamhet i Finland, Sverige och Baltikum. Omsättning för koncernen 2012 var 366 miljoner euro och tillsammans är det omkring 3000 medarbetare totalt, i Sverige finns det 600 medarbetare placerade över hela landet från Luleå i norr till Svedala i söder. Läs mer på: www.empower.eu START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Stockholm ANNONS ID: 14925357 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 31/8 KONTAKT: Rekryteringskonsult Jenny Almark För att söka tjänsten, klicka på, Sök jobbet. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail recruitmentwest@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part.
Företag: Academic Work - Stockholm Väst
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsinriktad projektör med projektledaregenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsinriktad projektör med projektledaregenska

HR-administratör till myndighet
Academic Work söker för kunds räkning en HR-administratör. Vår kund är en statlig myndighet som bedriver kulturell verksamhet och sitter i trevliga lokaler mitt i centrala Stockholm. Myndigheten genomför i dagsläget en omorganisation och är därför i behov av en ytterligare person till HR-avdelningen fram till årsskiftet. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vårt kundföretag. ARBETSUPPGIFTER Som HR-administratör kommer du att arbeta med administration i personalsystemet Palasso. Framförallt kommer du att arbeta med att administration av myndighetens nya organisationsträd i systemet. VI SÖKER DIG SOM Har erfarenhet av HR-arbete på en statlig myndighet. Därtill har du tidigare arbetat i Palasso och har goda kunskaper i detta system. Som person är du noggrann och strukturerad eftersom dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara personaladministration med höga krav på att korrekta uppgifter registreras in i systemet. Du är en driven och ansvarstagande person som är initiativtagande och van vid självständigt arbete. START: Omgående UPPDRAGETS OMFATTNING: Heltid fram till årsskiftet PLATS: Centrala Stockholm KONTAKT: Jenny Rydberg, 08-562 467 39 URVAL: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer på http://www.academicwork.se/pul-information.aspx
Företag: Academic Work Sweden AB -Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga HR-administratör till myndighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-administratör till myndighet

Flemish speaking customer service represantative
Academic Work is looking for two customer service representatives for one of our clients. Our client has a leading position in Travel Retail and operates in the Nordic and Baltic countries, where they offer a business concept to airlines, airports and ferries. The company has 300 employees in six countries. Due to an expansion into Belgium we now seek for two co-workers to the customer service who speaks Flemish, to support the Belgian costumers. You will be working at the company?s office at Stockholm Arlanda Airport, or at the office in Tibro if it suits you better, and will be part of the company?s inside sales department. This assignment is a part of our personnel placement, which means that you will be employed by Academic Work but will work as a consultant at our costumer. For the right person it might be an opportunity to be recruited by the costumer further on. TASKS As customer service representative you will be handling incoming phone calls and e-mails from the Belgian customers. In the conversations you will help the costumers with orders, give information about the products and other questions. Later on, you might also working with additional sales. You will be working closely with the other colleague, who has the same duties, and have contact with the inside sales department which is located in Tibro. The job will start with two weeks introduction training. There are good opportunities to be responsible for more tasks and to develop in the role as customer services representative when you have worked for a while. WE ARE LOOKING FOR SOMEONE WHO - Speak and write Flemish and English fluently - Are service minded and always aim to have satisfied customers - Enjoy to work with computer and phone as working tools We appreciate if you have working experience from a service or sales job, but the most important is that you are a positive, forward-thinking person and have a willingness to learn new things. It is also an advantage and merit if you speak Swedish and/or French. Do you have what it takes? Submit your application as soon as possible as we move through the current selection. START: 1 October SCOPE: Full time, 6 month with a possible extension or over-recruitment WORKING HOURS: 9-18, Monday to Friday LOCATION: Arlanda Airport or Tibro CONTACT: Lena Norberg ADVERT ID: 14925337 To apply for the job send in your application with CV and cover letter to the e-mail address below. Do you have any question regarding the position they will be answered by email at lena.norberg@academicwork.se during office hours. Please write the advert ID number in the subject title. Academic Work is Home of the Young Professionals. We offer jobs for students or those who have completed their studies and have up to five years of work experience. With us, you can work as a consultant on specific client assignments or you can become employed directly by one of our customer companies through our recruitment service. Find out more on our web site www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB -Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Flemish speaking customer service represantative jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flemish speaking customer service represantative

Engagerad PHP-utvecklare till Zamsos
Är du en utvecklare som uppskattar att vara delaktig i hela skapandecykeln? Är du initiativrik och tycker om när det går undan? Är objektorienterat din grej? Läs då vidare... INFORMATION OM TJÄNSTEN Nu finns möjligheten för dig som vill bli nästa utvecklare hos Zamsos. I rollen ingår att bygga nya funktionaliteter och arbeta med innovativa lösningar på spännande affärskritiska problem. Mycket av arbetet innebär programmering i PHP med SQL-databaser och du kommer även delta i projektmöten, testning och apputveckling. Hos Zamsos är alla utvecklare involverade i hela skapandecykeln och tar ansvar för allt från initial idé, design, utveckling och releaser. Det här är nästa steg i karriären för dig som arbetat ett par år med utveckling och är redo att ta ett övergripande ansvar för produkten. Om du är rätt person kommer du att hitta dina egna utvecklingsvägar inom Zamsos. Du får också tillgång till hela Swedbanks kursutbud, karriär- och kompetensutvecklingsmöjligheter. VI SÖKER DIG SOM Har en akademisk utbildning eller relevant erfarenhet inom systemvetenskap och du bör ha ett par års erfarenhet inom utveckling. Du har troligen arbetat agilt tidigare och är nu redo att ta nästa kliv in i ett kreativt, innovativt och mindre bolag. Som person har du ett inre driv och tycker mycket om att arbeta tätt tillsammans med andra. Du är van vid och föredrar att arbeta i grupp, kanske har du till och med erfarenhet från lagidrott? Kvalité och noggrannhet är något som kännetecknar ditt arbete. Din engelska är utmärkt och du är lyhörd och ödmjuk i din framtoning. Då Zamsos verkar inom det finansiella området är det starkt meriterande med erfarenhet från bank- eller finansbranschen. OM ZAMSOS Zamsos är helägt av Swedbank Group Cards och utvecklar avancerade betalningslösningar för snabba och säkra betalningar. Zamsos har idag 12 medarbetare med lång erfarenhet från utveckling av transaktionslösningar. Vår främsta produkt är Zaci, en integrerad kortbetalningslösning som idag finns ute på marknaden hos flera av de stora aktörerna inom detaljhandeln och hanterar cirka 30% av Swedbanks korttransaktioner. Sedan 2010 har vi utvecklat vår mobila betalningslösning Bart, som nu är i drift på den svenska marknaden. START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Älvsjö ANNONS ID: 14925349 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2013-08-18 ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN, KONTAKTA Rekryteringskonsult Liza Råstedt Liza.rastedt@academicwork.se alt. 08-56246740 Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm NORD
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad PHP-utvecklare till Zamsos jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad PHP-utvecklare till Zamsos

Drivna telefonintervjuare till spännande projekt
Academic Work söker för Regis räkning flera telefonintervjuare. Regi arbetar med att erbjuda sina kunder tjänster inom researchbaserad analys och rådgivning i syfte för kundföretaget att ständigt utveckla och förbättra kvaliteten på sitt arbete. Företaget sitter i fina lokaler mitt i Gamla Stan i centrala Stockholm. Till Regi söker vi nu efter flera telefonintervjuare till en större marknadsundersökning som kommer att ske under hösten med start i augusti. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Regi. ARBETSUPPGIFTER Som telefonintervjuare kommer du att arbeta med att kontakta personer på olika företag, exempelvis marknadschefer, bolagsjurister och analytiker. Du kommer att ingå i ett team med andra telefonintervjuare och genomföra intervjuer med personerna på kundföretagen utifrån en färdig mall. Intervjuerna beräknas ta omkring 15-30 minuter. I rollen kommer också administrativa arbetsuppgifter att ingå, exempelvis utförs viss del av arbetet i Excel. Uppdraget inleds med en introduktion där du sätts in i projektet, går igenom system och hur arbetet med intervjuerna kommer att se ut. Omfattningen på uppdraget är heltid i cirka 2-4 månader beroende på hur arbetet fortskrider. Utvecklingsmöjligheter: Detta är en mycket spännande möjlighet för dig som är intresserad av affärsutveckling samt marknad- och kundundersökningar och vill få insyn i hur ett sådant företag arbetar. Vi söker dig som Har rätt inställning för uppdraget och är flexibel att arbeta under hösten. Eftersom du kommer att kommunicera med både svenska och internationella personer behöver du vara flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med liknande tjänster och/eller har telefonvana, detta är dock inget krav. Till denna tjänst fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du driven och sporras av att arbeta mot uppsatta mål. Du trivs att arbeta med telefonen som främsta arbetsredskap och att ha mycket kundkontakt. Eftersom du kommer att arbeta i ett team tillsammans med andra telefonintervjuare har du lätt för att samarbeta med dina kollegor och tycker om att arbeta mot gemensamma mål. Vidare är du en glad och framåt person som sprider positiv energi omkring dig. Vi ser också att du är ansvarstagande eftersom du kommer sitta på viktig information och ha kontakt med högt uppsatta personer på kundföretagen. Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi kommer att gå igenom ansökningar under juli, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. START: 12 augusti UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid 2-4 månader UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider PLATS: Stockholm URVAL: Sker löpande KONTAKT: Hanna Fritz, 08-522 589 50 Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se
Företag: Academic Work Sweden AB -Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Drivna telefonintervjuare till spännande projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drivna telefonintervjuare till spännande projekt

Relationsskapande strateg till finskt IT-bolag
Academic Work söker för kunds räkning en Account Manager. Vår kund är ett spännande företag grundat i Finland som nu expanderar och ska starta verksamhet i Sverige. Som SAAS-företag säljer och utvecklar vår kund ett moln- och browserbaserat telefonverktyg för säljorganisationer och callcenter där kunders databas, kampanjhantering och CRM-funktioner finns kombinerade. Mjukvaran används idag av ca 500 företag runtom i Europa och nästan en miljon samtal är dagligen gjorda genom den. Vår kund har fått mycket bra kritik i finska medier och spås vara ett företag med en mycket lovande framtid. I och med expansionen och uppstarten av den svenska verksamheten söker nu företaget en hungrig och energifull Account Manager som vill vara med och bygga upp det nya säljkontoret i Stockholm. En introduktionsvecka kommer att hållas i Finland i början på augusti där du får träna och delta i möten samt bli insatt i företagskulturen. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos kund. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. ARBETSUPPGIFTER Som Account Manager kommer du att vara den första i det svenska säljteamet och dina arbetsuppgifter kommer till en början att gå ut på att göra efterforskning kring marknaden samt hitta och ringa potentiella kunder. På längre sikt kommer du att vara ansvarig för hela säljprocessen där du kommer att arbeta både på kontoret med telefonen som verktyg samt ute på kundmöten. Du kommer även att hantera befintliga kunder och utforska marknaden i syftet att hitta nya produkter. Utvecklingsmöjligheter: Detta är en utmärkt möjlighet för dig som brinner för försäljning och vill spela en viktig roll i företagets framgångssaga samtidigt som du utvecklas i rollen som Account Manager. VI SÖKER DIG SOM Har ett intresse för teknologi och som drivs av att göra nya affärer. Du brinner för att kontakta potentiella kunder och är hungrig på att lära dig nya saker för att växa in i denna viktiga roll. Som person är du mycket energifull och trivs med att arbeta i ett högt tempo där du inte nöjer dig med ett enkelt nej. Vidare ser vi att du har ett stort tålamod och att du inte räds att göra det lilla extra för att ro affärer i hamn. Efterfrågade specifika kompetenser: - Tidigare erfarenhet från B2B-försäljning via telefon - Goda kunskaper i Officepaketet - Goda kunskaper både skriftligt och muntligt i svenska och engelska - Körkort Det är meriterande om du har relevant utbildning men det viktigaste är ditt driv och energin du förmedlar. Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. START: Augusti UPPDRAGETS OMFATTNING: Heltid 4 månader med möjlighet till överrekrytering PLATS: Stockholm KONTAKT: Sara Frykedal, stn01@academicwork.se URVAL: Sker löpande FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN följ länken och ansök via annonsen på vår hemsida: http://www.academicwork.se/jobbannons/relationsskapande-strateg-till-ett-finskt-startup-inom-it-branschen/stockholm/14924992 Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail stn01@academicwork.se under kontorstid. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högsko
Företag: Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Relationsskapande strateg till finskt IT-bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Relationsskapande strateg till finskt IT-bolag

Säljande student med intresse av IT
Academic Work söker för kunds räkning en vass säljare. Vår kund är ett företag som har som mål att vara IT-partner till små och medelstora företag som vill fokusera på sin egen verksamhet genom att outsourca hela eller delar av sin IT-miljö. De erbjuder sina kunder hosting, kringtjänster och heltäckande driftsavtal. Du kommer få möjlighet att vara med i hela säljprocessen från att ringa potentiella kunder till att åka ut och implementera system. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som säljare kommer du att utifrån av företaget framtagna kundlistor ta kontakt med potentiella kunder och introducera dem till företaget och dess tjänster. Det är din uppgift att skapa ett intresse och att undersöka närmre om den potentiella kunden är en möjlig samarbetspartner. Slutligen bokar du ett möte mellan kunden och företagets specialister och här har du även får möjligheten att följa med ut och träffa kunden för ett personligt möte. Nära sammarbete kommer att ske med företagets grundare och de kommer att kontinuerligt utbilda inom deras tjänster och produkter. Du kommer att arbeta i företagets lokaler i Sollentuna. VI SÖKER DIG SOM Detta är tjänsten för dig som söker ett kul extrajobb på ett företag i expansionsfas. Det finns goda möjligheter att ta egna initiativ och påverka företagets utveckling. Du är studerande och har en bakgrund inom service och gärna med inriktning mot försäljning. Har du erfarenhet av telefon som arbetsverktyg är detta ett plus. Du har ett IT-intresse och en god grundförståelse för området och är även intresserad av att lära dig mer. Som person är du noggrann, strukturerad, prestigelös och engagerad. Du har lätt för att ta egna initiativ samt vana vid att arbeta självständigt. Du är glad, positiv och kan bidra till en trevlig stämning. Start: Omgående Uppdragets uppskattade omfattning: 10-20 timmar per vecka Uppskattad arbetstid: Flexibelt under kontorstider Plats: Sollentuna Kontakt: Sara Frykedal Urval: Sker löpande FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN följ länken och ansök via annonsen på vår hemsida: http://www.academicwork.se/jobbannons/utvecklingsfokuserad-student-med-intresse-av-it-och-forsaljning/stockholm/14924956 Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail stn01@academicwork.se under kontorstid. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi förmedlar jobb till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Säljande student med intresse av IT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljande student med intresse av IT

Konstruktör för projekt inom vattenkraft
INFORMATION OM UPPDRAGET Academic Work söker för vår kund ÅF-Industry en konstruktör med brinnande intresse för vattenkraft och kompetens inom fyllningsdammar. ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. Företaget erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. ÅF är organiserat i fyra divisioner med utgångspunkt från kunderna och den egna kompetensen. Uppdraget som konstruktör hör till affärsområdet Energy, där du kommer ingå i ett team inom marknadsområdet Vattenkraft. Verksamhetsområdet Vattenkraft arbetar främst med tillståndsbedömning och underhållsprojektering av vattenkraftsanläggningar, men även med andra konstruktioner. I takt med ÅF?s utveckling där fler och större projekt är på ingång finns det behov att förstärka kompetensen inom området fyllningsdammar. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ÅF. ARBETSUPPGIFTER I rollen som konstruktör på ÅF kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att bistå den för uppdraget specifika teknikansvarige med hjälp inom fyllningsdammar och dammsäkerhet. Du kommer utföra stabilitets- och genomströmningsberäkningar och arbeta med CAD-design som främsta verktyg. I gruppen riktad mot vattenkraft arbetar i dagsläget 17 personer och beroende av projektens karaktär kommer du att ingå i mindre arbetsgrupper. Ett av ÅF:s viktigaste ledord är samarbete och du kommer löpande att få feed-back, hjälp och stöttning av kompetenta kollegor i hela Sverige. Du kommer till exempel att: - Bistå teknikansvarig under projektets gång - Utföra stabilitets- och genomströmningsberäkningar - Arbeta med CAD-design Utvecklingsmöjligheter: ÅF erbjuder mycket goda utvecklingsmöjligheter inom affärsområdet samt möjligheten för dig att skapa ett unikt nätverk. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning och överrekrytering hos ÅF om samarbetet fungerar bra. VI SÖKER DIG SOM Har en avslutad civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad och inom specifikt mark- och vattenteknik. Du har erfarenhet av och intresse för anläggningsprojektering och har läst kurser inom vattenbyggnad och vattenkonstruktion. Om du är nyexaminerad kommer dina betyg att spela mycket stor roll i selekteringsprocessen. Alternativt ser vi att du har några års erfarenhet av att arbeta inom infrastruktur/geoteknik och vattenkraft. Du har ett brinnande intresse för dammkonstruktioner och säkerhet och vill jobba i spännande teknikintensiva projekt. Då du löpande kommer arbeta med CAD ser vi att du har goda erfarenheter från något av programmen. Efterfrågade specifika kompetenser: - Nyexaminerad alternativt några års erfarenhet - Goda kunskaper av CAD (Microstation eller AutoCad) - Intresse och förståelse för anläggningsprojektering inom vattenkraft - Körkort Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i projektform och haft tidigare konsulterfarenhet. Som person är du ansvarstagande och självgående. Vi ser att du har en känsla för affärstänk och att du bidrar med god samarbetsvilja till projektgruppen. På sikt kan denna tjänst komma att utvecklas varför det är av vikt att du är driven och ser till organisationens utveckling. Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm NORD
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör för projekt inom vattenkraft jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör för projekt inom vattenkraft

Kategoriadministratör till Arlanda
Academic Work söker för kunds räkning två stycken kategoriadministratörer. Vår kund har en ledande position inom Travel Retail och verkar främst i Norden, de baltiska staterna och Polen med ett affärskoncept till flygbolag, flygplatser och färjor. Företaget har cirka 300 anställda i sex länder. Tjänsten är förlagd till företagets kontor på Arlanda Flygplats och tillhör avdelningen för Category och Purchasing. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. ARBETSUPPGIFTER Som kategoriadministratör kommer du att arbeta på företagets sortiment- och inköpsavdelning, där du har en administrativ roll. Du använder Excel och andra dataprogram som dina främsta arbetsverktyg, där du bland annat arbetar med registrering av produkter, tar fram försäljningsrapporter och analyserar försäljningsutvecklingen. Utöver det har du ett tätt samarbete med kategorichefen och bistår med hjälp inför kampanjer och sortimentsval. Tjänsten innefattar mycket kommunikation internt men även externt med leverantörer och butiker där kommunikationen till stor del sker på engelska. Detta gör att du ska trivas både med kommunikation och administrativt arbete. Vi söker dig som - Har mycket goda erfarenheter i Office-paketet, främst avancerad Excel - Har 1-2 års erfarenhet av administrativt arbete och trivs med datorn som främsta arbetsredskap - Talar och skriver engelska och svenska flytande Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i affärssystemet Movex och Dynamics AX samt om du arbetat i detaljhandeln och med sortimentsarbete. Som person är du serviceinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du har enkelt att kommunicera och samarbeta med andra. Då arbetet innebär både dataregistrering och kommunikation är det viktigt att du är flexibel i ditt arbetssätt. Då Arlanda är ett säkerhetsklassat område kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Har du det som krävs? Skicka då in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande. Start: augusti Uppdragets omfattning: heltid fram till årsskiftet med eventuell möjlighet till förlängning Arbetstid: kontorstider Plats: Arlanda Flygplats Kontakt: Lena Norberg Annons-ID: 14924776 Urval: sker löpande För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev till lena.norberg@academicwork.se. Ange annons-ID i ämnesraden. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB -Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kategoriadministratör till Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kategoriadministratör till Arlanda

Junior projektledare till världsledande företag
Academic Work söker för kunds räkning en junior projektledare inom elektroteknik/IT. Vår kund är verksam inom telekombranschen och är utan tvekan ett av både Sveriges och världens mest välkända varumärken. Vår kund söker nu en projektledare till ett projekt som kommer pågå fram till årsskiftet. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. ARBETSUPPGIFTER Som junior projektledare kommer du att ingå i en projektgrupp som består av fem personer och verka över flera linjefunktioner. Projektet som kommer sträcka sig fram till årsskiftet går ut på att migrera två IT-system. Du kommer att leda en arbetsgrupp på cirka fem till sex personer där dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att planera och följa upp projektet samt att rapportera projektstatus till en styrgrupp.Uppdraget sträcker sig över flera linjeorganisationer så det ingår även en hel del koordinering/nätverkande. I rollen kommer du även arbeta operativt med att själv arbeta i systemet och hitta information. Vi söker dig som Har en akademisk utbildning inom elektroteknik, Data/IT, teknisk fysik eller motsvarande. Vi ser även att du har ett till tre års arbetslivserfarenhet inom både mjukvara och hårdvara. Du ska även ha en förståelse för systemutveckling. Stor vikt läggs även vid personliga egenskaper i kombination med erfarenhet. Som person är du kommunikativ, lyhörd till andras synpunkter och du ska även våga ifrågasätta dessa. Det är väldigt viktigt att du kan komma med nya idéer till projektet samt att du inspirerar andra i sitt arbete, för att tillsammans kunna nå utsatta mål. För att lyckas i rollen ska du våga tala inför en grupp på 10-15 personer, ha lätt för att bygga nätverk och skapa relationer. Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. START: Start 20 aug eller tidigare t.o.m. årsskiftet UPPDRAGETS OMFATTNING: Heltid fram till årsskiftet med chans till förlängning och överrekrytering PLATS: Stockholm KONTAKT: Maria Melin, 08-56 24 6771 URVAL: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer på http://www.academicwork.se/pul-information.aspx
Företag: Academic Work Sweden AB -Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Junior projektledare till världsledande företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior projektledare till världsledande företag

Ekonomiassistent till Asian Pacific
Asian Pacific står inför spännande utmaningar framöver med expansioner i deras flighter till Beirut och Paris. Du kommer få jobba i en nischad miljö inom flygbranschen där Asian Pacific vill stå i framkant för utveckling av sina produkter och servicekänsla. Du kommer få jobba med flerspråkig personal med många års erfarenhet av att arbeta i en ständigt växande marknad som knyter ihop Europa med mellanöstern, Afrika och Asien. De välkomnar människor som tycker om nya utmaningar och är inte rädda för att komma med nya förslag och idéer till verksamheten. INFORMATION OM TJÄNSTEN Som ekonomiassistent kommer du att ansvara för att bistå och ge administrativt stöd till företagets ekonomichef. Detta inkluderar uppgifter såsom fakturering, kreditkontroll, rapportskrivning, arkivering, upprätthållande av kontakt med kunder och leverantörer samt grundläggande bokföringsfunktioner. Du kommer exempelvis jobba med reskontra och kalkylblad. Vidare kommer du att göra beräkningar och kontroller för att säkerställa att register och betalningar är korrekta. Du kommer till exempel att - Jobba med ekonomifunktioner - Upprätthålla kalkylblad - Gör interna kontroller samt externa kreditkontroller - Arbeta med leverantörsreskontra, löner och skattedeklarationer - Hålla ordning på kontoret samt ha hand om schemat för internt anställda VI SÖKER DIG SOM - Har kandidatexamen inom ekonomi eller matematik - Har erfarenhet av att jobba som ekonomiassistent - Har god kommunikationsförmåga, skriftlig som muntlig, i både svenska och engelska - Har god samarbetsförmåga, är självsäker, motiverad och ambitiös Det är meriterande om du kan ett tredje språk utöver svenska och engelska men detta är inget krav. Förutom det är det meriterande om du tidigare har arbetat med lönehantering. Som person har du god samarbetsförmåga, är självsäker i ditt sätt att jobba samt motiverad och ambitiös. Asian Pacific tar varmt emot personer som tycker om nya utmaningar och är inte rädd för att tycka till om förbättringar som kan göras i organisationen. OM FLY OLYMPLIC Asian Pacific är en IATA (International Air Transport Association) resebyrå och B2B Tour Operator som är specialiserad på resor mellan Europa och mellanöstern. Företaget har funnits i 25 år och expanderar för att bredda sin marknad med en förväntad omsättning på över 100 miljoner kronor. Fly Olympic ingår i Asian Pacific och är det svenska bolagsnamnet utåt. START: augusti OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Arlanda ANNONS ID: 14924297 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2013-07-30 ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Skicka CV och personligt brev till lena.norberg@academicwork.se HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN, KONTAKTA Recruitment Consultant, Lena Norberg lena.norberg@academicwork.se Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag.
Företag: Academic Work Sweden AB -Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent till Asian Pacific jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent till Asian Pacific

MTG söker en analytiker som brinner för Radio!
Som analytiker på MTG Radio kommer du att få arbeta med spännande produkter i ett bolag med hög professionalitet och stora karriärmöjligheter. Detta är rollen för dig som drivs av att vara med och driva utvecklingen och hjälpa till att stärka vår position på den svenska marknaden. INFORMATION OM TJÄNSTEN Om tjänsten en av de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att genom analysarbetet hitta nya infallsvinklar och perspektiv för att öka vår försäljning. Du kommer att ha daglig kontakt och supporta de nationella och lokala säljarna på MTG Radio. Du kommer också arbeta med att uppdatera och sammanställa informationsunderlag, göra presentationer och egna analyser av material från SIFO. VI SÖKER DIG SOM Vi tror att du har en högskoleutbildning inom statistik och/eller med en inriktning inom matematiska områden. Det är meriterande om du har arbetat något år på en mediebyrå med radio och TV eller har tidigare erfarenhet från en marknadsavdelning. För att lyckas i rollen krävs att du har goda kunskaper i Microsoft Excel och att du har en känsla för hur man presenterar och paketerar analytiskt material på ett konkret och säljande sätt internt såväl som externt. Som person är du prestigelös och trygg i dig själv. Du tycker om att arbeta självständigt och besitter både en analytisk och pedagogiskt ådra. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och bra på att hantera många kontaktytor då arbetet innebär samarbete med alla avdelningar. OM MTG MTG är ett internationellt mediebolag med den största geografiska spridningen av TV-verksamhet i Europa. MTG Radio är den största internationella radiooperatören i Norden och Baltikum och når sammantaget över tre miljoner lyssnare varje dag. Inom MTG återfinns välkända varumärken som TV3, TV6, TV8, TV10, Viasat, TV1000, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, Radio 1, Strix Television med flera. Att jobba inom MTG, Sveriges mest spännande mediebolag, innebär att du blir en del av ett öppet klimat med duktiga, nyfikna och engagerade människor som är generösa med sin kunskap och erfarenhet. Utvecklingsmöjligheterna är, både många och stora. START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Centrala Stockholm ANNONS ID: 14925280 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2013-07-31 KONTAKT: Rekryteringsadministratör Anna Klara Lindgren, 08-562 467 40. För att söka tjänsten klicka på Sök jobbet. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail på anna.klara.lindgren@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer på http://www.academicwork.se/pul-information.aspx
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm NORD
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga MTG söker en analytiker som brinner för Radio! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MTG söker en analytiker som brinner för Radio!

Medlemsrådgivare till Unionen på heltid
Academic Work söker för Unionens räkning medlemsrådgivare. Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. De har mer än 540 000 medlemmar, varav 45 000 förtroendevalda i över 65 000 företag och organisationer. Unionen har medlemmar i allt från stora internationella koncerner till små familjeföretag. Deras vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Unionen Direkt har till uppdrag att ge rådgivning till alla Unionens medlemmar. Uppdraget är inte en del av vår konsultverksamhet, vilket innebär att Academic Work sköter rekryteringen och att du sedan kommer bli tillsvidareanställd av Unionen med en 6 månaders provanställning. Arbetsuppgifter: Som medlemsrådgivare kommer du på ett mycket professionellt sätt agera rådgivare till Unionens medlemmar, mestadels via telefon och mail. Du kommer främst att: - Ge konsultativ rådgivning i lag- och avtalsfrågor till medlemmar - Informera och ge vägledning till enskilda medlemmar och förtroendevalda - Granska anställningsavtal och coacha medlemmar i deras arbetssituation - Informera om Unionen och Unionens medlemskap samt värva nya medlemmar - Svara på frågor om betalningar, medlemskap och medlemsuppgifter - Stödja förtroendevalda i deras uppdrag och klubbarbete - Fokusera på att nå 100 procent nöjda och lojala medlemmar - Vara delaktig i förändringsprojekt Utvecklingsmöjligheter: Det här är en möjlighet för dig som vill växa in i en stor organisation. Unionen ser detta som en möjlighet att identifiera framtida medarbetare som på sikt ska utvecklas inom deras verksamhet. Vid start får du en gedigen introduktionsutbildning under cirka två veckor. Därefter kommer du att handledas av en kollega till dess att du bedöms vara självgående. Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom HR eller juridik. Du har studerat minst 15 poäng arbetsrätt på högskolenivå och har god förståelse i ämnet. Du har några års arbetslivserfarenhet av att arbeta i en rådgivande roll med avtals- och/eller arbetsrätt. Vidare ser vi att du har arbetslivserfarenhet inom kundservice, gärna där du har arbetat med in- och utgående samtal. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med försäljning, framför allt över telefon. Akademiska utbildningar inom samhällsvetenskap kan vara meriterande. Som person är du trygg i dig själv och klarar av att hantera situationer där du behöver ta viktiga beslut i stunden. Du är neutral i din kommunikation och förstår vikten av att skapa förtroende. Vi tror också att du som söker har en förmåga att på ett pedagogiskt sätt kommunicera viktig information. Rollen kräver även att du är bra på att lyssna och visa empati i de ärenden du hanterar. För att bli framgångsrik i tjänsten tror du, precis som Unionen, på idén att fler kan påverka mer än en. Du motiveras av att arbeta mot konkreta resultat samt av att följas upp på så väl personliga- som gruppmål. Du är glad och positiv och du sprider denna energi bland dina kollegor på arbetsplatsen. Start: 7:e oktober Uppdragets omfattning: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Arbetstid: Kontorstider Plats: Centralt i Stockholm Kontakt: Susanna Carlson 08-5225 4902 Urval: Sker löpande
Företag: Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Medlemsrådgivare till Unionen på heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medlemsrådgivare till Unionen på heltid

Junior initiativrik säljare sökes till NetApp!
Vill du jobba i ett kreativt team i en fart- och kravfylld miljö på en av Sveriges bästa arbetsplatser? NetApp är ett innovativt IT-bolag som är marknadsledande inom Storage i Sverige och de vill nu anställa en junior säljare. De kan erbjuda en spännande tjänst med frihet under ansvar och en fantastisk start på din karriär! INFORMATION OM TJÄNSTEN Som junior säljare driver du egna affärer och arbetar tillsammans med och stöttar mer seniora kollegor i försäljningen av NetApps produkter och tjänster till befintliga kunder. Detta görs exempelvis genom att supporta dem med prisinformation och i konfigureringen av lösningar för kund, analysera befintliga kunder samt följa upp kontakterna med olika partners. Vad gäller dina egna affärer arbetar du med hela säljcykeln, från prospektering till avslut. Den mesta kundkontakten sker via telefon och mail men ibland blir även personliga möten aktuella. En del av tjänsten innefattar att hålla presentationer och utbilda partners i till exempel nya koncept och aktuella kampanjer så det är viktigt att du trivs med att träffa nya människor. Anställningen inleds med en gedigen introduktion och då rollen är ny har du möjlighet att själv forma och utveckla den. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget, både innanför och utanför Sveriges gränser. Vi söker dig som - Har en relevant akademisk examen, exempelvis inom ekonomi - Har erfarenhet inom försäljning - Har mycket god kunskap i svenska och engelska Du har ett tydligt affärsmässigt tänk och är strukturerad, analytisk och driven. Du har ett intresse för branschen och har lätt för att lära dig nya system. Det är även önskvärt om du har körkort. För att lyckas i tjänsten krävs det att du kommer med egna idéer och tar egna initiativ för att föra företagets utveckling framåt. Du bör vara en energisk person som har en god relationsskapande förmåga. Du är noggrann och ser till att saker blir utförda. OM NETAPP NetApp skapar innovativa lösningar för lagring och datahantering som ger enastående kostnadseffektivitet och påskyndar innovation. Vi arbetar för långsiktig tillväxt och framgång, även för våra pathway-partner och kunder. Vi har uppmärksammats som ett bra ställe att arbeta på runt om i världen. Läs om vårt engagemang för att hjälpa företag jorden runt att nå längre, snabbare på www.netapp.com START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Kista ANNONS ID: 14925183 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2013-07-31 KONTAKT: Rekryteringsadministratör Anna Klara Lindgren, 08-562 467 40. För att söka tjänsten ? klicka på ?Sök jobbet?. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail anna.klara.lindgren@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm Syd
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Junior initiativrik säljare sökes till NetApp! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior initiativrik säljare sökes till NetApp!

Erfaren servicetekniker till life sience företag
Academic Work söker för kunds räkning två engagerade servicetekniker till ett företag inom molekylärdiagnostik, där du har chans att vidareutvecklas långsiktigt och bidra med dina idéer. Företaget erbjuder ett brett utbud av säkra och snabba lösningar inom diagnostik och riktar sig mot produkter inom bland annat bakteriologi och onkologi. På kontoret strax utanför Stockholm jobbar ett hundratal personer inom produktion, kvalitetskontroll, forskning och utveckling. Företagskoncernen representeras av kontor runtom i hela världen. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Kundföretaget befinner sig i en stark tillväxtfas och det finns goda möjligheter att bli överrekryterad efter sex månader, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Arbetsuppgifter: Som servicetekniker kommer du att arbeta med både förebyggande och löpande underhåll av tillverkningsmaskiner och i viss mån utrustning. Du kommer även att få implementera, kalibrera och validera ny produktionsutrustning samt arbeta proaktivt och säkerställa att rätt reservdelar finns på plats. Du kommer alltid att ha mycket folk kring dig, och få ta del av en arbetsgrupp med olika typer av anställda med gemensamma produktionsmål. Du kommer till exempel att: ? Initiera och driva förändringar samt uppgradera befintlig produktionsutrustning ? Övervaka den dagliga driften för att kunna felsöka och lösa problem under drift ? Dokumentera valideringar, justeringar och reperationer. Du kommer att jobba i ett löpande 3-skiftsschema över fem veckor där alla veckor skiljer sig från varandra. Vissa veckor innebär dagtider, vissa kväll/natt och vissa även helg. Det innebär stor variation och möjlighet att vara ledig många dagar i rad vissa veckor. Utvecklingsmöjligheter: Företaget är ledande inom sin nisch och expanderar kraftigt. För rätt person finns både möjlighet till överrekrytering samt spännande utvecklingsmöjligheter som kan uppkomma på sikt. VI SÖKER DIG SOM Har läst en tekniskt inriktad gymnasieutbildning eller YH/högskoleutbildning med inriktning mot till exempel el- automation eller maskinteknik. Du har stor fallenhet för tekniskt tänkande och mekaniska konstruktioner. Vi ser att du har minst ett års erfarenhet av praktisk problemlösning inom produktion, helst inom mekanik, el och pneumatik. Erfarenheten kan antingen komma från tidigare arbeten eller genom eget intresse för mekanik. Efterfrågade specifika kompetenser: ? Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift, då kommunikation cker på båda språken ? Erfarenhet av att använda el- och -systemritningar ? God vana av dokumentation och uppföljning av ditt arbete Arbetsplatsen är ständigt föränderlig och det krävs att du som person trivs i ett omväxlande klimat där du gärna kommer med idéer. Du kommer jobba i par samt i en större grupp bestående av bland annat operatörer och arbetsledare och det är därför viktigt att du kan kommunicera väl och gärna samarbeta. Som person är du positiv och serviceinriktad och bidrar med energi. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och vill alltid ligga steget före. Vidare trivs du med att arbeta effektivt och har ett starkt intresse för teknik. Start: Omgående start Uppdragets omfattning: 6 månader heltid med chans till överrekrytering Arbetstid: Rullande 3-skift över 5 veckor, blandat natt/dag och helg Plats: Stockholm Kontakt: Lisa Book.
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm NORD
Ort: Solna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servicetekniker till life sience företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servicetekniker till life sience företag

Systemövervakare inom Linux och virtualisering
Academic Work söker för Accedo Broadbands räkning en systemintegratör. Accedo är en av världens ledande leverantörer av smarta TV-applikationer och APP store lösningar. Accedos Funspot tjänst är en av de mest spridda lösningar i tv-världen och når mer än 20 miljoner användare. De arbetar bland annat med stora TV-tillverkare, operatörer och mediaföretag som HBO, Spotify och Viaplay. I dagsläget har företaget 150 anställda, två stora huvudkontor i Stockholm och Hong-Kong, med regionala kontor internationellt. Accedo befinner sig i en tillväxtfas och vill du arbeta på internationellt och innovativt företag kan detta vara rätt företag för dig! Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Accedo Broadband. Företagets intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. ARBETSUPPGIFTER Som systemintegratör kommer du att tillhöra ett operations team som ingår i företagets globala verksamhetsteam. Du kommer i huvudsak att planera, utveckla och övervaka infrastukturen för både nya och pågående projekt. Du kommer att arbeta med revidering av servrar för att utveckla och se över utrymmen för att strukturera kvaliteten, stabiliteten och kapaciteten bland servrarna. Vidare kommer du proaktivt att generera relevanta idéer för nya och lönsammare användning av teknologin kring molnlösningar. Du kommer till exempel att: - Övervaka och analysera servrar och system så att de utnyttjas maximalt - Se över backuper och hitta rätt lösning för varje specifik kund - Arbeta nära utveckling- och supportavdelningen Utvecklingsmöjligheter: Här kommer du att ha alla möjligheter att få både professionell och personlig utveckling. Du kommer att arbeta i en mycket internationell miljö där kontaktnät med kollegor, partners och kunder ligger i fokus. Tjänsten kommer även i viss mån innefatta resor till övriga internationella kontor VI SÖKER DIG SOM Har ett stort intresse för teknik och en arbetsroll som innefattar övervakning, struktur och ständiga förbättringsförslag. Du har tidigare erfarenhet av virtualisering och god kännedom kring Amazon, Rackspace och Open Stack. Efterfrågade specifika kompetenser: - Linux - Goda kunskaper i Engelska Det är meriterande om du är har tidigare erfarenhet samt kunskap i VM-ware, Hyper V och Citrix men detta är inget krav. Som person är du självgående, nyfiken och kvalitetsmedveten. Eftersom din roll kommer att innebära att du delar information och kunskap i hela organisationen ser vi att du är en ambitiös lagspelare med god kommunikationsförmåga. Kundfokus är huvuddelen i allt de gör därför ser vi att du kan hantera kundmöten, över hela världen, på egen hand. Start: Enligt överenskommelse Uppdragets omfattning: Heltid, med goda möjligheter till överrekrytering Arbetstid: Kontorstider Plats: Stockholm Kontakt: Rahel Habtegabir, 08-522 589 22 Urval: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB -Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Systemövervakare inom Linux och virtualisering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemövervakare inom Linux och virtualisering

Engagerad arbetsterapeut till Iris Hadar
Academic Work söker för kunds räkning en arbetsterapeut. Vår kund Iris Hadar utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. De arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs- arbets- eller studiesituation. Iris Hadar är specialister på olika funktionsnedsättningar inom syn, döv och hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar. Iris Hadar erbjuder dig en dynamisk och kreativ miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor! Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Iris Hadar. Iris Hadar har behov av arbetsterapeuter i Stockholm, Södertälje och Uppsala. Vi letar därför efter dig som är intresserad av att arbeta på minst två orter. ARBETSUPPGIFTER Som arbetsterapeut kommer du att få arbeta i olika uppdrag, bland annat ?Utredningsplatser inför bedömning av arbetsförmåga? som genomförs i samarbete med Arbetsförmedlingen. Metoden som ligger till grund är Aktivitetsbaserad bedömning. Varje deltagare har individuellt anpassade frågeställningar som ska besvaras under en period på mellan 3-6 veckor. De huvudsakliga arbetsuppgifterna i uppdraget är att handleda, observera, dokumentera och planera för de deltagare som är inskrivna, vilka kan ha fysiska, psykiska och/eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Då många av deltagarna har olika förutsättningar behöver man även anpassa både arbetsuppgifter och arbetsmiljön efter individens behov. Du har regelbunden kontakt med specialister på Arbetsförmedlingen för uppföljning och avstämning gällande de deltagare som är inskrivna. Utvecklingsmöjligheter: Är du en driven person som vill vara med och utveckla företaget? Då har du möjlighet att bli del av en verksamhet fylld av utmaningar, möjligheter och stimulerande arbetsuppgifter! Vi söker dig som Studerar till arbetsterapeut och vill arbeta extra vid sidan av dina studier. Vi tror att du är i slutet av din utbildning och är ivrig att få använda dig av dina kunskaper praktiskt. Alternativt att du arbetar deltid idag och vill hoppa in på Iris Hadar vid behov. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som arbetsterapeut eller erfarenhet från arbete med människor med olika behov av stöd eller funktionshinder t.ex. från arbetslivsinriktad rehabilitering. Vidare ser vi det som meriterande om du har kunskap i ergonomi samt om du har genomgått AMPS/PRPP-utbildning men det är inget krav. För den här tjänsten kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du empatisk, serviceinriktad och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du kan arbeta självständigt och organisera ditt arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande. START: Omgående UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Deltid UPPSKATTAD ARBETSTID: 3-10 timmar per vecka PLATS: Stockholm, Södertälje, Uppsala URVAL: Sker löpande KONTAKT: Camilla Bäckelin, camilla.backelin@academicwork.se Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos
Företag: Academic Work
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad arbetsterapeut till Iris Hadar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad arbetsterapeut till Iris Hadar

Engagerad och ansvarsfull beteendevetare till Ir
Academic Work söker för vår kund Iris Hadars räkning två beteendevetare. Företaget Iris Hadar utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. De arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs- arbets- eller studiesituation. Iris Hadar är specialiserade på olika funktionsnedsättningar inom syn, döv och hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund Iris Hadar. Iris Hadar har behov av beteendevetare i Stockholm, Södertälje och Uppsala. Vi letar därför efter dig som är intresserad av att arbeta på minst två orter. Arbetsuppgifter: Som beteendevetare kommer du att arbeta mot uppsatta mål med att planera, kartlägga och upprätta individuella planer för företagets deltagare. Du kommer att följa upp deras utveckling så att den är i fas med de mål som sätts för just den personen. Som beteendevetare bemöter du kunder, kollegor och deltagare med en affärsmässig och professionell inställning. Du kommer att ha en coachande roll som innefattar mycket dokumentation och handledning. Du kommer till exempel att: * Föra daganteckningar * Rapportera till regionchef * Föra en löpande dialog med deltagarna * Administrera och planera möten med deltagare * Enligt gällande avtal föra dokumentation över deltagarnas utveckling Vi söker dig som Är socionom-eller psykologstudent alternativt studerar annan relevant utbildning inom beteendevetenskap. Utbildar du dig till personalvetare eller studievägledare är du också mycket intressant för oss. Vi tror att du är i slutskedet av din utbildning och är hungrig att få komma ut i arbetslivet och använda dina kunskaper praktiskt. Vi letar efter dig som är engagerad och brinner för att hjälpa andra människor. Du bör ha en relationsbyggande personlighet och intresserar dig för andras utveckling. Som person är du även ansvarstagande, pedagogisk och retoriskt skicklig. Samarbete och kommunikation är två viktiga aspekter i detta arbete. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom liknande arbete såsom erfarenhet av att arbeta med människor i utvecklingsprocesser av olika slag. Efterfrågade specifika kompetenser: * Du ska vara student och studera inom relevant område * Du ska ha en god administrativ förmåga Start: Omgående Uppdragets uppskattade omfattning: Extra Uppskattad arbetstid: Ca 6-10 timmar per vecka Plats: Stockholm, Uppsala, Södertälje Kontakt: Camilla Bäckelin, camilla.backelin@academicwork.se Urval: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer på http://www.academicwork.se/pul-information.aspx
Företag: Academic Work
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad och ansvarsfull beteendevetare till Ir jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad och ansvarsfull beteendevetare till Ir

Specialpedagog till Iris Hadar
Academic Work söker för kunds räkning två personer som vill arbeta som specialpedagog till personer och stödja individer som har särskilda behov av olika insatser. Vår kund Iris Hadar utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. Iris Hadar arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs- arbets- eller studiesituation. Iris Hadar är specialiserade på olika funktionsnedsättningar inom syn, döv och hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar. Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Iris Hadar. Iris Hadar har behov av specialpedagoger i Stockholm och Södertälje. Det är därför fördelaktigt om du är intresserad av att arbeta på båda orterna. Arbetsuppgifter: I rollen som specialpedagog kommer du att stödja individer som har särskilda behov av olika insatser, enskilt eller i grupp. Målet är att göra arbetsplatser och studiemiljöer tillgängliga för personer med funktionsnedsättning och att deltagaren utifrån sina förutsättningar finner en realistisk inriktning mot arbetsliv/utbildning. Du kommer till exempel att: * arbeta med kartläggning och bedömning av individers kapacitet * fungera som studiestöd * genomföra utbildningsplanering * vägleda vid utprovning av kompensatoriska hjälpmedel och ge användarutbildning samt handleda individer utifrån deras specifika behov mot arbete och studier * ha kontakt med handläggare * arbeta med dokumentation och rapportering Vi söker dig som Studerar till specialpedagog eller har motsvarande påbyggnadsutbildning inom specialpedagogik. Vi tror att du är i slutskedet av din utbildning och är hungrig att få komma ut i arbetslivet och använda dina kunskaper praktiskt. Om du har erfarenhet av arbete med personer med olika typer av funktionsnedsättning, exempelvis dyslexi, dyskalkyli, olika typer av inlärningssvårigheter och NPF är det meriterande. Vidare är god datavana ett krav samt erfarenhet av kompensatoriska hjälpmedel. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Du är strukturerad, har god samarbetsförmåga och motivation samt ett stort engagemang för att driva verksamheten utifrån affärsmässiga mål. Du har även lätt för att engagera och motivera andra människor. Start: Omgående Uppdragets omfattning: Extra Uppskattad arbetstid: 6-10 timmar per vecka Plats: Stockholm och Södertälje Kontakt: Camilla Bäckelin, camailla.backelin@academicwork.se Urval: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer på http://www.academicwork.se/pul-information.aspx
Företag: Academic Work
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Iris Hadar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Iris Hadar

Releye expanderar och söker flera IT-konsulter
Releye expanderar och söker flera IT-konsulter inom webbutveckling i C#.NET Releye levererar innovativa IT-lösningar inom CRM och BI. Då företaget expanderar söker de flera drivna personer som vill skapa innovativa webblösningar i Microsofts .NET-plattform. På Releye är det viktigt att ha roligt på jobbet och att alla känner sig delaktiga i verksamheten. Här jobbar ett engagerat gäng som alla delar intresset för ny teknik och att tillsammans uppfinna nya tekniska lösningar. Vill du bli en av oss? INFORMATION OM TJÄNSTEN Du kommer arbeta som webbutvecklare och vara delaktig i flera av Releyes CRM/BI-projekt. På Releye arbetar alla i projektform och du är ute hos kund ungefär hälften av tiden, resterande tid arbetar du från kontoret i centrala Stockholm. Du arbetar parallellt i olika projekt för olika kunder och arbetet är därför mycket omväxlande. En dag i månaden ägnas åt "Innovation Day" där alla på företaget viger dagen åt att tänka i nya banor. Du kommer till exempel att: - Arbeta med databashantering och integrationslösningar - Bygga innovativa webblösningar i Microsofts .NET-plattform - Arbeta med mobila lösningar i den egna mobila plattformen Sweet Mobile/Sweet Portal - Ingå i Releyes egna projekt om 3-10 personer Eftersom Releye är ett ungt företag som växer snabbt finns det stora möjligheter för dig som vill utvecklas på sikt och växa in i andra roller på företaget. Exempel på karriärvägar internt är specialist inom utveckling, integration eller mot gränssnitt. Andra alternativ är teknisk projektledare eller systemarkitekt. VI SÖKER DIG SOM: Helst har akademisk examen inom data med inriktning programmering/utveckling eller ca 1 års erfarenhet av webbutveckling i C# och asp.NET. Du har även kunskaper inom databashantering/programmering i MS SQL Server. Det är meriterande om du har erfarenhet av tjänsteorienterad miljö och viss kunskap av integrationsprojekt med t.ex. web services/SSIS. Som person är du självgående och vill gärna ta eget ansvar. Du är en duktig problemlösare och trivs med utmaningar. Du är driven och har ett stort intresse av att förbättra dina kunskaper inom utveckling. Du är vidare strukturerad och noggrann och kommer gärna med kreativa och innovativa idéer. Då du är social uppskattar du kundkontakten i ditt arbete. OM RELEYE Releye är ett innovativt konsultföretag som kombinerar verksamhetskonsultation med pragmatisk leverans av kundhanterings- och beslutstödslösningar baserade på standardprodukter. Företaget arbetar både med kunder inom B2B och B2C och startade år 2000. Idag har företaget drygt 50 anställda och sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. För mer information besök www.releye.se START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Centrala Stockholm ANNONS ID: 14925193 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2013-07-31 KONTAKT: Rekryteringsadministratör Anna Klara Lindgren, 08-562 467 40. För att söka tjänsten: klicka på "Sök jobbet" på www.academicwork.se Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail anna.klara.lindgren@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm Syd
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Releye expanderar och söker flera IT-konsulter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Releye expanderar och söker flera IT-konsulter

Visual Merchandiser till Smartbox
Har du starkt resultatfokus, brinner för retail och har en talang för sälj? Här erbjuds du en roll där du har möjlighet att skapa din egen arbetsdag utefter givna ramar. Du är återförsäljaransvarig, vilket innebär att du drivs av att göra affärer och att skapa goda relationer till kunder. Här erbjuds du en spännande position i ett företag på framfart och med höga ambitioner. Vill du vara med på en utvecklande resa? INFORMATION OM TJÄNSTEN Rollens primära fokus är att bygga upp och behålla befintliga kundrelationer. Du blir en servicepunkt för Smartbox återförsäljare och har ansvaret att se till att produkter finns representerade och exponerade. Du medverkar vid evenemang och representerar även Smartbox vid större och mindre mässor. I rollen kommer du att ha kontakt med bl.a. inköpare och butikschefer. För att trivas i tjänsten gillar du att möta människor och är en god kommunikatör. Du drivs av att göra affärer och vidareutvecklar samt upprätthåller relationer med kunder. Du har ett öga för produktplacering och har fokus på att öka försäljningen av produkterna. DU KOMMER T.EX. ATT - Besöka butiker för att försäkra bästa möjliga plats för försäljningen av Smartbox - Skapa merförsäljning genom kreativa idéer - Göra uppföljning på alla aktiviteter på ett strukturerat sätt VI SÖKER DIG SOM - Har tidigare erfarenhet av försäljning och det är meriterande med utbildning inom sälj eller marknadsföring - Vana av att sälja till butiker inom dagligvaruhandeln - Har B-körkort Du har god datavana och är en noggrann samt effektiv administratör. Du har även goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Som person ser vi att du är självgående, pålitlig, ansvarsfull och serviceinriktad. Vidare har du ett starkt resultatfokus och gillar att jobba mot målsättningar. Givetvis arbetar du bra såväl självständigt, som i grupp. Viktigt är att du har en positiv attityd! OM SMARTBOX Smartbox grundades år 2000 och är idag marknadsledande i Europa på tematiserade upplevelsepresenter. Företaget har förgreningar över hela Europa och huvudkontoret finns i Paris. Sverige-kontoret, som ligger i centrala Stockholm, står nu inför en expandering och söker därmed fler medarbetare. START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Stockholm ANNONS ID: AnnonsID SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2013-07-31 ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN, KONTAKTA Rekryteringskonsult Jenny Almark jenny.almark@academicwork.se eller Rekryteringsassistent Torbjörn Olsson torbjorn.olsson@academicwork.se Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag.
Företag: Academic Work - Stockholm Väst
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Visual Merchandiser till Smartbox jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Visual Merchandiser till Smartbox

Driven och affärsinriktad Redovisningsekonom
UC erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete hos en trygg, marknadsledande aktör med goda anställningsvillkor. Här har du möjlighet att ta stort ansvar och vara en nyckelspelare inom Ekonomienheten. I takt med att koncernen växer finns nu ett behov att utöka enheten med en redovisningsekonom med inriktning mot koncernredovisning. Ekonomienheten inom UC AB består idag av 10 personer och ansvarar bland annat för redovisning och rapportering för moderbolaget och dess dotterbolag. INFORMATION OM TJÄNSTEN I rollen som Redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut inom UC AB och dess dotterbolag. Du kommer att tillsammans med koncernens Ekonomichef ha ett övergripande ansvar för koncernredovisningen. Du kommer till exempel att: - arbeta med månadsbokslut - upprätta moms- och skattedeklarationer samt hantera avstämning och analyser av momsredovisning - aktivt delta i aktiviteter och projekt för att förbättra och förenkla rutiner, processer och dokument kopplade till redovisning och rapportering VI SÖKER DIG SOM Du är civilekonom eller motsvarande med några års erfarenhet av liknande arbete. Du är en person som brinner för redovisning både i stort och smått. Du har goda kunskaper i MS Office och är van att arbeta i Excel på daglig basis. Att utvecklas inom redovisning är självklart för dig. Har du jobbat inom en koncern är det meriterande och det är en fördel om du dessutom har erfarenhet av att arbeta med ekonomisystemet Visma Control samt beslutsstödssystemet Mercur Business Control. Som person är du driven, affärsfokuserad och professionell. Du trivs i en utmanande roll där du med ditt affärssinne skapar förutsättningar och har lätt att identifiera möjligheter för att möta projektens mål. Du har lätt för att skapa förtroende och är en duktig kommunikatör. Du är flytande i svenska och engelska såväl i tal som skrift. OM UC UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. Med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar kan deras kunder fatta säkra affärsbeslut. Dessutom erbjuder de stöd till sälj- och marknadsfunktioner som vill utveckla lönsamma kundrelationer inom såväl konsument- som företagsmarknaden. UC:s tjänster används som underlag till miljontals beslut av såväl små som stora företag inom många olika branscher, offentlig sektor och av privatpersoner. UC ägs av de svenska affärsbankerna och de cirka 250 medarbetare finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Stockholm ANNONS ID: 14925158 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 130812 KONTAKT: Rekryteringskonsult Maria Salling eller rekryteringsadministratör Katarina Malm. Växelnummer 08- 522 549 96 Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail recruitmentstockholmnord@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan via vår hemsida omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se
Företag: Academic Work Rekrytering AB -Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Driven och affärsinriktad Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven och affärsinriktad Redovisningsekonom

Contract Management-administratör
Academic Work söker för kunds räkning en Contract Management-administratör. Vår kund är ett företag som tillhandahåller kontorsteknik för att hjälpa kunder att bli mer effektiva genom att fokusera på praktiska och nyskapande lösningar. Företaget finns i 130 länder och har ca 150 anställda i Sverige. Arbetsmiljön karaktäriseras av högt tempo, struktur och en stark säljkultur. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Arbetsuppgifter: Som Contract Management-administratör kommer du bland annat att arbeta med avtal. Du kommer dels att säkerställa att de är uppdaterade i olika system, och vid behov ändra i dem. Du kommer även att hjälpa kunder med eventuella avtalsfrågor. Arbetet innebär också viss rapportering och uppföljning. Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat i en kundorienterad verksamhet tidigare, samt att du är van vid att arbeta i team. Vidare är dina kunskaper i norska och engelska goda, i såväl tal och skrift. Ytterligare kompetenser som efterfrågas är: Erfarenhet av att SAP Goda kunskaper i Office-paketet Vana av att arbeta i olika datasystem Som person är du serviceminded och har god prioriteringsförmåga då arbetsbelastningen periodvis kan vara hög. Du har lätt för att samarbeta och har en förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Vi ser gärna att du är självständig i ditt sätt att arbeta samt har en vilja att lära dig nya saker. Då tempot är högt tror vi även du är driven och trivs i en miljö där det ständigt händer saker samtidigt som du ser vikten av att bibehålla en god kvalitet även i ett högre tempo. START: 1/9 UPPDRAGETS OMFATTNING: Heltid PLATS: Sollentuna KONTAKT: Charlotta Nihlén, charlotta.nihlen@academicwork.se URVAL: Sker löpande Genom att ansöka till tjänsten via mail godkänner du registrering av dina personuppgifter i vårt affärssystem.
Företag: Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Contract Management-administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Contract Management-administratör

Collectionsmedarbetare
Academic Work söker för kunds räkning en collectionsmedarbetare. Vår kund är ett företag som tillhandahåller kontorsteknik för att hjälpa kunder att bli mer effektiva genom att fokusera på praktiska och nyskapande lösningar. Företaget finns i 130 länder och har ca 150 anställda i Sverige. Arbetsmiljön karaktäriseras av högt tempo, struktur och en stark säljkultur. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Kundens intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Arbetsuppgifter: Som collectionsmedarbetare kommer du bland annat att bevaka kundfordringar och kreditspärrade orders. Du kommer att följa upp kunder med betalningsproblem och jobba i samarbete med företagets kundansvariga. I arbetsuppgifterna ingår även rapportering och uppföljning av nyckeltal. Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat i en kundorienterad verksamhet tidigare, samt att du är van vid att arbeta i team. Vidare är dina kunskaper i norska och engelska goda, i såväl tal och skrift. Ytterligare kompetenser som efterfrågas är: Erfarenhet av att SAP Goda kunskaper i Office-paketet Vana av att arbeta i olika datasystem Som person är du serviceminded och har god prioriteringsförmåga då arbetsbelastningen periodvis kan vara hög. Du har lätt för att samarbeta och har en förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Vi ser gärna att du är självständig i ditt sätt att arbeta samt har en vilja att lära dig nya saker. Då tempot är högt tror vi även du är driven och trivs i en miljö där det ständigt händer saker samtidigt som du ser vikten av att bibehålla en god kvalitet även i ett högre tempo. START: 1/9 UPPDRAGETS OMFATTNING: Heltid PLATS: Sollentuna KONTAKT: Charlotta Nihlén, charlotta.nihlen@academicwork.se URVAL: Sker löpande Genom att ansöka till tjänsten via mail godkänner du registrering av dina personuppgifter i vårt affärssystem.
Företag: Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Collectionsmedarbetare jobb, Collectionsmedarbetare Sollentuna, Collectionsmedarbetare Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Collectionsmedarbetare

Operativ Junior Controller på Essinge Rail
Vill du vara med och utveckla en framgångsrik organisation? Academic Work söker nu en driven junior controller för rekrytering till Essinge Rail. Tjänsten är varierad och du har möjlighet att lära dig controllerrollen från grunden och utvecklas i ditt yrkeskunnande. Arbetsuppgifter: I syfte att stärka upp Essinge Rail kommer du att arbeta som länken mellan ekonomiavdelningen och den operativa produktionen. Det är en tvärfunktionell roll som innebär arbete med alla administrativa flöden samt granskning, kontrollering och kundkontakt. Du samarbetar i stor utsträckning med internationella partners, vilket ställer krav på din relationsskapande förmåga och din vilja att arbeta i en internationell miljö. I arbetet ingår även att kontrollera och analysera leverantörsfakturor, artikelregister och följa företagets gods. Vi söker dig som Är i början av din karriär och som med ditt driv och engagemang vill gå in i en organisation och göra skillnad. Du är beredd att lägga ner hårt arbete i din yrkesroll och har en vilja att lära dig mer och utvecklas. Dina kunskaper inom ekonomi får gärna komma från en akademisk utbildning och du söker nu efter en roll med mycket kundkontakt. Vidare är du strukturerad och har en god analytisk förmåga och långsiktigt perspektiv. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i ekonomisystemet Visma Business. Beskrivning av Essinge Rail: Essinge Rail AB är ett transport- och speditionsföretag med inriktning mot järnvägsbaserade lösningar. Verksamheten fördelas på två arbetsställen, försäljning och spedition i Stockholm (huvudkontor), och terminalverksamhet i Frövi, Lindesberg. Representationskontor finns även i Hamburg och Milano. Totalt sysselsätter Essinge Rail AB 15 personer. Under 2011 befordrades ca 200 000 ton fördelat på 4000 vagnar. Godslagen varierar med tyngdpunkt på livsmedel och verkstadsprodukter. Godsflödena kommer i första hand ifrån södra Europa. 2012 omsattes ca 110 miljoner kronor och förväntas att öka med 10-15 % årligen de närmaste 5 åren. För mer information, se gärna www.essingerail.se START: Oktober 2013 OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Stockholm ANNONSID: 14924605 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2013-06-30 Ansökan: Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se Har du övriga frågor om tjänsten, kontakta rekryteringsadministratör Anna Klara Lindgren anna.klara.lindgren@academicwork.se alt. 08-562 467 40 Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag.
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm Syd
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ Junior Controller på Essinge Rail jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ Junior Controller på Essinge Rail

Projektör till ledande infranet och telecombolag
Academic Work söker för Eltel Networks räkning en projektör till avdelningen inom affärsområdet Fixed Telecom. Vi söker någon som är redo för en utmanande roll med stort ansvar inom ett spännande företag som står inför en stor expansion. Eltel Networks är ett företag som expanderar kraftigt på den svenska marknaden och behöver därför förstärkning av fler duktiga medarbetare. Till affärsområdet Fixed Telecom söker de nu en projektör med erfarenhet av entreprenadverksamhet. Som marknadsledare ligger de i framkant i den nya infranetbranschen, som kombinerar el och tele, vilket ger unika möjligheter till innovationer och nya arbetssätt. Kunderna till Eltel Networks är teleoperatörer, systemleverantörer, energibolag, kommuner, fastighetsbolag, blåljusmyndigheter och vägverk, banverk och luftfartsverk - lokala såväl som nationella. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Eltel Networks. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. ARBETSUPPGIFTER Du erbjuds en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Du får ansvar för att driva hela projekteringsprocessen, från början till slut. Miljön du kommer att arbeta i karaktäriseras av flexibilitet, samarbetsförmåga och entreprenörskap. Du kommer att arbeta med operativ projektering och planering inom områdena Nät & Bredband, såväl som specifika områdesnät/kundnät. Du kommer till största del arbeta inne på kontoret men även till viss del ute på fält. I vissa situationer agerar du även som säljare av våra olika tjänster och du kommer dessutom ha mycket kontakt gentemot entreprenörer och externa kunder. Detta är en bred roll där du kommer få ta ansvar för många olika arbetsuppgifter. Du kommer till exempel att: - ta fram underlag för inköp av material - ansvara för leverans av material - mängda i proaktivt syfte - ansvara för kontroll av ekonomin samt fakturering - upprätta relations- och arbetshandlingar - upprätta tidsplaner för de jobb som bedrivs ute på fält - ansvara för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar. Vi söker dig som Efterfrågade specifika kompetenser: - Gymnasieutbildning mot teknik eller motsvarande kompetens - Tidigare arbete som projektör är ett krav - CAD-kunskaper är meriterande - Goda kunskaper i Engelska är ett krav Det är meriterande om du har kunskaper inom optoteknik, affärs/entreprenadjuridisk (AB04) erfarenhet. Tidigare arbetslivserfarenhet som kalkylator eller projektör är ett krav. Vi ser att du som person är energisk och drivande samt att du tycker om att arbeta mot resultat. Att arbeta med mängdning ställer också krav på att du är noggrann i ditt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du är en person som är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt samt att du tycker om att arbeta i en miljö där det är mycket som är på gång. START: Omgående UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: 6 månader UPPSKATTAD ARBETSTID: 8-17 PLATS: Bromma KONTAKT: Mathilde Wendt, 08-522 589 56 URVAL: Sker löpande Genom att ansöka till tjänsten via mail godkänner du registrering av dina personuppgifter i vårt affärssystem. Mer information om lagring av dina personuppgifter hittar du här. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm Syd
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Projektör till ledande infranet och telecombolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektör till ledande infranet och telecombolag

SPECIALPEDAGOG TILL VÄXANDE UTBILDNINGSFÖRETAG,
Academic Work söker för kunds räkning dig som vill arbeta som specialpedagog till personer och stödja individer som har särskilda behov av olika insatser. Vår kund utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. Företaget arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs- arbets- eller studiesituation. Vår kund är specialiserade på olika funktionsnedsättningar inom syn, döv och hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar. Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Arbetsuppgifter: I rollen som specialpedagog kommer du att stödja individer som har särskilda behov av olika insatser, enskilt eller i grupp. Målet är att göra arbetsplatser och studiemiljöer tillgängliga för personer med funktionsnedsättning och att deltagaren utifrån sina förutsättningar finner en realistisk inriktning mot arbetsliv/utbildning. Du kommer till exempel att: -att arbeta med kartläggning och bedömning av individers kapacitet -fungera som studiestöd -genomföra utbildningsplanering -vägleda vid utprovning av kompensatoriska hjälpmedel och ge användarutbildning samt -handleda individer utifrån deras specifika behov mot arbete och studier -kontakt med handläggare -dokumentation och rapportering En del resor ingår i tjänsten eftersom du kommer att arbeta inom arbetsmarknadsområdena Huddinge och Stockholm samt även vid behov medverka i verksamheten som bedrivs i Södertälje. Vi söker dig som Har en specialpedagogexamen eller motsvarande påbyggnadsutbildning inom specialpedagogik. Erfarenhet av arbete med personer med olika typer av funktionsnedsättning, exempelvis dyslexi, dyskalkyli, olika typer av inlärningssvårigheter och NPF är meriterande. Vidare är god datavana ett krav samt erfarenhet av kompensatoriska hjälpmedel. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper Du är strukturerad, har god samarbetsförmåga och motivation och stort engagemang att driva verksamheten utifrån affärsmässiga mål, samtidigt som du har lätt för att engagera och motivera andra människor. Start: Vecka 27 Uppdragets omfattning: Juni, Juli, Augusti Uppskattad arbetstid: Heltid Plats: Stockholm Kontakt: Camilla Bäckelin, camailla.backelin@academicwork.se Urval: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: ACADEMIC WORK SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga SPECIALPEDAGOG TILL VÄXANDE UTBILDNINGSFÖRETAG, jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SPECIALPEDAGOG TILL VÄXANDE UTBILDNINGSFÖRETAG,

Anläggningsprojektledare i Sundbyberg
Vill du vara med och bygga den goda staden i Ursvik? Arbeta som anläggningsprojektledare i Sundbybergs Stad! ERBJUDANDE Hur tar sig medborgarna till och från arbetet? Hur gör vi staden tillgänglig för alla? Som anläggningsprojektledare är du med och bygger den goda staden - vill du anta den utmaningen? Du får då vara med på resan från dagens 1800 boende i Ursvik till framtidens 15000 och se utvecklingen från råmark till inflyttning. INFORMATION OM TJÄNSTEN Ditt arbete kommer innebära slutförandet av pågående etapper med ansvar för framtida etapper som är i detaljplaneskede. Du kommer att vara med i stadsbyggnadsprojektet Ursvik där ditt ansvar blir att planera och bygga nya gator, parker och VA-anläggningar tillsammans med övrigt projektteam. Du kommer att samarbeta med de som äger marken, de som bygger bostäder och även de framtida invånarna. Du har stöd i externa konsulter med expertkompetens och andra kollegor i olika delar av kommunen. I din roll ingår att nätverka med andra och samverkan för att föra projektet framåt. Du kommer till exempel att: - Ansvara för ekonomi, tid och kvalité i projekten - Handla upp resurser - Delta i detaljplaneprocesser VI SÖKER DIG SOM Har en utbildningsbakgrund inom exempelvis samhällsbyggnad eller liknande. Du har något års erfarenhet av projektledning och har genom detta skapat dig förståelse för de olika processtegen inom anläggningsprojekt. Du har fått insyn i projektering och produktion. Du mån om att skapa en sammanhängande helhet med medborgaren i fokus och är samtidigt intresserad av tekniska lösningar. Du är kommunikativ och sätter prestige i att leverera med hög kvalité. I dina processer är du drivande och har en fallenhet för att driva projekt med framgång. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. OM SUNDBYBERG STAD Sundbybergs stad är inne i en expansiv utveckling med flera stora utvecklingsprojekt, ett kraftigt ökat bostadsbyggande och infrastruktursatsningar. Stadsbyggnadsprojektet Ursvik är det enskilt största projektet. Stadsbyggnads- och miljöförvaltningen har en ledande roll i denna utveckling. Tillsammans arbetar de för att nå Sundbybergs stads vision för år 2020; Sundbyberg - där staden är som bäst, både storstad och natur med plats för mänskliga möten. För mer information se gärna www.sundbyberg.se START: Hösten 2013 OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Sundbyberg ANNONS ID: 14925058 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 18 augusti 2013 ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående. Ansök och läs mer på www.academicwork.se HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN, KONTAKTA Rekryteringsadministratör Anna Klara Lindgren, anna.klara.lindgren@academicwork.se alt. 08-562 467 40 Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag.
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm Syd
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggningsprojektledare i Sundbyberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggningsprojektledare i Sundbyberg

Är du Sundbybergs Stads nästa byggprojektledare?
Sundbyberg Stad växer befolkningsmässig, framförallt med barn, unga och deras föräldrar. Är du nästa medarbetare som är med och skapar attraktiva kommunala skolor och lokaler för kultur- och fritidsaktiviter? INFORMATION OM TJÄNSTEN Som byggprojektledare med inriktning hus är du bland annat med i utbyggnaden av Ursviksskolan och byggandet av en ny förskola i Ursvik. Du kommer även arbeta med att utveckla kommunens koloni på Gräddö utanför Norrtälje. Du är med i den fortsätta utvecklingen av Miloområdet, ett område för friluftsliv och rekreation med bl.a. en ridanläggning, smådjursgård och fotbollsplan. I projektledarrollen samarbetar du med de som arbetar med kultur-, fritids- och skolfrågor i kommunen. Din slutkund är aktivt med i arbetet och bidrar till förståelsen för verksamheten. Du har stöd i externa konsulter med expertkompetens och andra kollegor i olika delar av kommunen. I din roll ingår att nätverka med andra och samverkan för att föra projektet framåt. Du kommer till exempel att: - Ansvara för ekonomi, tid och kvalité i projekten - Handla upp resurser - Delta i detaljplaneprocesser VI SÖKER DIG SOM Har en utbildningsbakgrund inom exempelvis samhällsbyggnad eller liknande och du har några års erfarenhet av byggprojektledning. Genom detta har du skapat dig förståelse för hur du på ett framgångsrikt sätt samarbetar med andra professioner under projekten. Du är kommunikativ och sätter prestige i att leverera med hög kvalité. I dina processer är du drivande och har en fallenhet för att driva projekt med framgång. Många byggnader i kommunen har en hög miljöprofil och kommunen strävar efter "miljöbyggnad guld" enligt miljöbyggnad i pågående projekt. I rekryteringen kommer stor vikt läggas vid din personliga lämplighet. OM SUNDBYBERG STAD Sundbybergs stad är inne i en expansiv utveckling med flera stora utvecklingsprojekt, ett kraftigt ökat bostadsbyggande och infrastruktursatsningar. Stadsbyggnads- och miljöförvaltningen har en ledande roll i denna utveckling. Tillsammans arbetar de för att nå Sundbybergs stads vision för år 2020; Sundbyberg - där staden är som bäst, både storstad och natur med plats för mänskliga möten. För mer information se gärna www.sundbyberg.se START: Hösten 2013 OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Sundbyberg ANNONS ID: 14925059 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 18 augusti 2013 ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående. Ansök och läs mer på www.academicwork.se HAR DU FRÅGOR OM TJÄNSTEN, KONTAKTA Rekryteringsadministratör Anna Klara Lindgren, anna.klara.lindgren@academicwork.se alt. 08-562 467 40 Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag.
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm Syd
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Är du Sundbybergs Stads nästa byggprojektledare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du Sundbybergs Stads nästa byggprojektledare?

CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda
Academic Work söker för kunds räkning en CAD-samordnare till vår kund som sitter på Arlanda flygplats. Vår kund äger och driver 10 flygplatser runt om i Sverige med bas på Arlanda. Som CAD-samordnare kommer du att tillhöra en avdelning som har till uppgift att samordna och förvalta bolagets tekniska information. Den tekniska informationen omfattar till exempel ritningar och drift- och underhållshandlingar. Arbetsuppgifter: I rollen som CAD-samordnare kommer du att ta fram och skapa de underlag som behövs i olika projekt. Utöver detta håller du i CAD-samordningsmöten internt och med projektörer samt entreprenörer. Du kommer att fungera som en kommunikationskanal och arbeta mot beställningar enligt de krav som specificeras i enskilda servicenivåavtal med kund. Arbetet innebär bland annat förvaltning och utveckling av bolagets plattform för teknisk dokumentation för att se till att leveranser av digitala handlingar uppfyller den kvalitet som efterfrågas. Du är support för de olika programvarorna både internt och externt. Du kommer t.ex. att: - Ansvara för att teknisk anläggningsinformation utförs enligt företagets system för teknisk anläggningsinformation - Stötta linjeverksamhet och projekt rörande hantering av teknisk fastighetsdokumentation samt fungera som CAD-samordnare i projekt - Utföra strukturella granskningar av CAD-filer - Ansvara för att bekräfta mottagning av leveranser från projekt/uppdrag - Initiera utbildning om ritningshantering inom projekt/uppdrag vid behov Vi söker dig som - Har eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning inom el - Har praktisk erfarenhet inom el sen tidigare - Har förståelse och erfarenhet inom teknisk anläggningsinformation, gärna i projektform - Har arbetat inom CAD-området mot el Vidare kan du uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska. Som person är du duktig på att kommunicera med andra och du har lätt för att arbeta med olika människor. Du tycker om att ta egna initiativ och att sätta kunden i centrum för lösningarna är naturlig för dig. Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser, samt att ett utdrag ur polisregistret kommer att efterfrågas. Start: Augusti/September Omfattning: 6 månader heltid med möjlighet till förlängning Arbetstid: Kontorstider Plats: Arlanda flygplats Lön: Enligt avtal Kontakt: Lena Norberg, 08-562 448 06 Vi är Home of the Young Professionals - ett bemanningsföretag med siktet inställt på att bli världens största arbetsgivare för högskolestudenter och unga akademiker. Vi vänder oss till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB-Stockholm-N
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CAD-samordnare med bakgrund inom el till Arlanda

Bilintresserad returhanterare
Academic Work söker för kunds räkning en bilintresserad returhanterare. Vår kund är en fullskalig webbshop för bildelar med inriktning mot konsument och verkstad. De hanterar tusentals ordrar och nöjda kunder varje vecka och sedan starten 2008 har företaget vuxit till att bli Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos oss. ARBETSUPPGIFTER Som returhanterare kommer du att arbeta med returhanteringen i vår kunds returhanteringssystem. Du kommer även att granska returärenden och kommunicera med kund, inköpsavdelning, produktavdelning samt kundserviceavdelning. I arbetsuppgifterna ingår även att granska reklamationer och hantera dessa mot kund och leverantörer. Utvecklingsmöjligheter: Företaget är inne i en expansionsfas och för rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas i företaget. VI SÖKER DIG SOM Har liknande arbetslivserfarenheter eller en eftergymnasial utbildning inom området. Du har mycket god datorvana och grundläggande kunskaper i Officepaketet. Du har erfarenhet/god förståelse för bilreservdelar. Körkort är ett krav. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i Techdock samt har ett bilintresse. Vi söker dig som gillar att arbeta i högt tempo och självständigt kan fatta beslut samt har förmågan att få saker att hända. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Då arbetet kommer innefatta olika moment ser vi även att du kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt samt är prestigelös och gillar att befinna dig på en arbetsplats där det händer mycket. START: Omgående UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid UPPSKATTAD ARBETSTID: 8-17 PLATS: Slagsta/Norsborg i Stockholm KONTAKT: Sara Frykedal, Sara.frykedal@academicwork.se URVAL: Sker löpande Genom att ansöka till tjänsten via mail godkänner du registrering av dina personuppgifter i vårt affärssystem. Mer information om lagring av dina personuppgifter hittar du här. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Bilintresserad returhanterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilintresserad returhanterare


Sök lediga jobb Academic Work

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se