Ackebrink jobb - lediga jobb

Ackebrink jobb Ackebrink jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ackebrink. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ackebrink. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Utbildare inom Databasadministration MsSql!- Malmö

 2. Utbildare inom Sharepoint!- Malmö

 3. Utbildare inom VA-projektering!- Mölndal

 4. Föreläsare inom VA -metoder och underhåll sökes!- Mölndal

 5. Föreläsare inom Databasadministration sökes!- Malmö

 6. Föreläsare Kvalitets- och miljöteknik sökes- Stockholm

 7. Föreläsare VA-systemets funktion sökes!- Mölndal

 8. Föreläsare i Mailsystem sökes!- Stockholm

 9. Föreläsare Sharepoint sökes!- Malmö

 10. Föreläsare inom IT sökes!- Göteborg

 11. Föreläsare inom Entreprenad-/markjuridik sökes!- Stockholm

 12. Föreläsare kraft- och fjärrvärmeteknik- Stockholm

 13. Föreläsare inom VVS!- Stockholm

 14. Föreläsare inom Sanitet!- Stockholm

 15. Föreläsare inom anläggning?- Stockholm

 16. Utbildare inom Löneadministration!- Trelleborg

 17. Föreläsare inom VA - VVS?- Stockholm

 18. Föreläsa i Utförandemetoder &planerat underhåll?- Malmö

 19. Utbildare inom EL i HBG sökes!- Helsingborg

 20. Utbildare i Utförandemetoder&planerat underhåll?- Mölndal

 21. Föreläsare inom anläggningsteknik?- Mölndal

 22. Front-end utvecklare (webb)?- Stockholm

 23. Utbildare inom ritningshantering sökes!- Stockholm

 24. Pigg utbildare till kurs Webbredaktör- Göteborg

 25. Pigg utbildare till kurs Webbredaktör- Stockholm

 26. Föreläsare i Styr- & reglerteknik?- Stockholm

 27. Föreläsare i Underhållsteknik?- Stockholm

 28. Pigg Konsultchef sökes!- Stockholm

 29. Utbildare inom WPF sökes!- Stockholm

 30. Föreläsare inom anläggning?- Stockholm

 31. Utbildare i Anläggningsteknik- Mölndal

 32. Utbildare inom Webb- & apputveckling!- Luleå

 33. Frontend-utvecklare till Konsultuppdrag- Malmö

 34. Utbildare i tillämpning av innehållshantering!- Luleå

 35. Utbildare i koncernredovisning!- Lidköping

 36. Glad datoranvändare som vill utbilda?- Stockholm

 37. Pigg telekomutbildare sökes!- Göteborg

 38. Pigg betongare sökes till Utbilningsuppdrag!- Stockholm

 39. Pigg utbildare i affärs-& lönesystem sökes!- Linköping

 40. Glad utbildare till kurs i Mobila System!- Stockholm


Mer beskrivning

Utbildare inom Databasadministration MsSql!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Vi letar alltid efter nya kompetenser inom utbildningsdelen av företaget, där vi i huvudsak arbetar mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Områden vi utbildar inom är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker en person som är duktig grundläggande datasbashantering, installation, design och backup samt återställning i en databasmiljö inom MsSQL. Du behöver ingen pedagogisk bakgrund men erfarenhet inom ämnet är ett måste. Kurserna startar nu till hösten och avslutas innan årskiftet. Vi tar ENDAST emot ansökan via mail och då vi är mitt uppe i planeringen inför hösten så kan det dröja ett tag innan vi hör av oss! Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Malmö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom Databasadministration MsSql! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom Databasadministration MsSql!

Utbildare inom Sharepoint!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Vi letar alltid efter nya kompetenser inom utbildningsdelen av företaget, där vi i huvudsak arbetar mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Områden vi utbildar inom är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker en person som är duktig på att installera, administrera, säkra och optimera Microsoft SharePoint 2010 och vill utbilda andra i det. Du behöver ingen pedagogisk bakgrund men erfarenhet inom ämnet är ett måste. Kurserna startar nu till hösten och avslutas innan årskiftet. Vi tar ENDAST emot ansökan via mail och då vi är mitt uppe i planeringen inför hösten så kan det dröja ett tag innan vi hör av oss! Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Malmö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom Sharepoint! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom Sharepoint!

Utbildare inom VA-projektering!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Vi letar alltid efter nya kompetenser inom utbildningsdelen av företaget, där vi i huvudsak arbetar mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Områden vi utbildar inom är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu efter dig som är utbildad VA-projektör och har lust att lära ut den kunskapen till blivande inom området. Du bör kunna förklara hur anläggningsprocessen av vatten och avlopp ser ut samt hur utförandet och planerat underhåll ser ut samt VA-systemetsfunktion med mera. Kurserna startar nu till hösten och avslutas nästa vår. Du behöver inte vara pedagogiskt utbildad utan erfarenheten inom ämnet är det viktigaste. Vi tar ENDAST emot ansökan via mail och då vi är mitt uppe i planeringen inför hösten så kan det dröja ett tag innan vi hör av oss!
Företag: Ackebrink
Ort: Mölndal
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom VA-projektering! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom VA-projektering!

Föreläsare inom VA -metoder och underhåll sökes!
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu efter en person som kan undervisa inom ämnet VA -olika sätt och metoder vid underhåll och underhållsplanering. Kursen är en 5veckors halvtidskurs hos en av våra kunder under september-november. Kursen ska ge kunskaper om uppbyggnad och underhåll av VA-system, underhållsplanering av VA-ledningsnät, färdigheter i hur man genomför tillståndsbedömningar av VA-ledningar. Har du eget företag och vill jobba som underkonsult eller studerar och vill ha ett extraknäck passar detta dig utmärkt. Det är en bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning inom området du vill föreläsa inom. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om tjänsten! Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Mölndal
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare inom VA -metoder och underhåll sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare inom VA -metoder och underhåll sökes!

Föreläsare inom Databasadministration sökes!
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu en person som kan Databasadministration och vill föra den kunskapen vidare. Kursen bedrivs på deltid under 5 veckor i oktober-november hos en av våra kunder i Malmö. För den aktuella kursen behöver du ha kunskap om design, installation, datahantering, rapporter och backup samt återställning. Studenterna skall efter avslutad kurs kunna redogöra för hur en relationsdatabas fungerar, kunna bearbeta data både med SQL och via olika typer av interface, kunna analysera problem och strukturera en optimal lösning med hjälp av ER-diagram, kunna designa en databas både teoretiskt och praktiskt. Så om du vill samla några extra guldstjärnor och tycker om att arbeta med människor så är det just DIG vi söker. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning inom området du vill föreläsa inom, alternativt arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna till att vi får ett långsiktigt samarbete! Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi rekryterar löpande. Vi tar endast emot ansökan via mail. Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Malmö
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare inom Databasadministration sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare inom Databasadministration sökes!

Föreläsare Kvalitets- och miljöteknik sökes
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu efter en person som kan undervisa inom ämnet kvalitets- och miljöteknik, vilket är en deltidskurs hos en av våra kunder i september-oktober. Kursen ger en översikt av olika kvalitets- och miljöledningssystemen och dess strukturella uppbyggnad och mål. Kursen går också igenom de för elbranschen tillämpliga kvalitets- och miljöledningssystem samt kontrollsystem. Kursen behandlar även orsak, verkan och samband inom dagens miljöproblematik samt miljöskyddsteknik och de problem elektromagnetisk kompabilitet ger upphov till. Har du eget företag och jvill obba som underkonsult eller letar efter kortare uppdrag passar detta dig utmärkt. Det är en bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning inom området du vill föreläsa inom. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om tjänsten! Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare Kvalitets- och miljöteknik sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare Kvalitets- och miljöteknik sökes

Föreläsare VA-systemets funktion sökes!
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu efter en person som kan undervisa inom ämnet VA-systemets funktion vilket är en 4veckors kurs hos en av våra kunder under september-oktober. Kursens ska ge övergripande kunskaper om olika VA-systems uppbyggnad och funktion, hur de är dimensionerade, vilka material som används, och ge förståelse för varför systemen är utförda som de är för olika miljöer. Har du eget företag och vill jobba som underkonsult eller studerar och vill ha ett extraknäck passar detta dig utmärkt. Det är en bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning inom området du vill föreläsa inom. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om tjänsten! REF: VA-systemets funktion Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Mölndal
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare VA-systemets funktion sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare VA-systemets funktion sökes!

Föreläsare i Mailsystem sökes!
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu en person som kan mail-/e-postsystem och vill föra den kunskapen vidare. Kursen skall ge de studerande kunskaper i att kunna designa och implementera e-postsystem, felsöka och optimera e-postsystem och driftsätta och underhålla ett e-postsystem. Letar du fortfarande efter extra guldstjärnor i kanten? Det får du om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning inom området du vill föreläsa inom, alternativt arbetslivserfarenhet. Vi letar efter någon som kan ta kursen hos oss inom detta ämne på deltid under 3 veckor under senhösten. Kursen hålls i Stockholm. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi rekryterar löpande. Vi tar endast emot ansökan via mail. Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare i Mailsystem sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare i Mailsystem sökes!

Föreläsare Sharepoint sökes!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Vi letar alltid efter nya kompetenser inom utbildningsdelen av företaget, där vi i huvudsak arbetar mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Områden vi utbildar inom är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Vi söker efter någon som kan Sharepoint och vill lära andra bli lika duktig som du själv. Kursen som är på deltid pågår under 3 veckor hos en av våra kunder i Malmö. Kursen skall ge kunskaper i att planera, installera, administrera, säkra och optimera Microsoft SharePoint Server 2010, samt kunna underhålla, felsöka och optimera SharePoint Server för olika organisationer. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning inom området du vill föreläsa inom. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi tar endast emot ansökan via mail. Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Malmö
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare Sharepoint sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare Sharepoint sökes!

Föreläsare inom IT sökes!
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu efter en person som kan undervisa inom IT. Kursen skall ge de studerande grundläggande kunskaper i IT och att använda datorn som ett arbetsverktyg för beräkningar, presentation och kommunikation. Därtill ska studenten kunna avhjälpa enklare datorproblem. I kursen ingår även filhantering, lagringsmedia, kalkylprogram, ordbehandling och presentationsprogram samt enklare CAD i 2d och 3d. Kursen är förlagd i Göteborg och går som en delkurs under december/januari. Har du eget företag och jobbar som underkonsult eller studerar och vill ha ett extraknäck passar detta dig utmärkt. Det är en bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning inom området du vill föreläsa inom. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om tjänsten! Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare inom IT sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare inom IT sökes!

Föreläsare inom Entreprenad-/markjuridik sökes!
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu efter en person som kan undervisa inom ämnet entreprenad- och markjuridik. Kursen pågår under sex veckor på deltid hos en av våra kunder i Stockholm under främst början på nästa år. Kursen skall ge kunskaper inom både mark- och entreprenadjuridik samt kunskap om de olika myndighetssystemen, t.ex. tillstånd, prövningar och bygglov. Har du eget företag och jobbar som underkonsult eller letar efter kortare uppdrag passar detta dig utmärkt. Det är en bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning inom området du vill föreläsa inom. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om tjänsten! Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare inom Entreprenad-/markjuridik sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare inom Entreprenad-/markjuridik sökes!

Föreläsare kraft- och fjärrvärmeteknik
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu efter en person som kan undervisa inom ämnet Kraft- och fjärrvärmeteknik, vilket är en tvåveckors kurs på deltid hos en av våra kunder i Stockholm under december-januari. Kursen handlar om hur det sammansatta systemet fjärrvärme fungerar samt hur olika delsystem påverkar varandra, dimensionering av fjärrvärmenät och bland annat planeringsförutsättningar, praktiska projektanvisningar, FVF's tekniska bestämmelser, kulverttyper, kulvertförläggning, larmsystem samt kvalitetssystem enligt ISO 9000. Har du eget företag och jobbar som underkonsult eller letar efter kortare uppdrag passar detta dig utmärkt. Det är en bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning inom området du vill föreläsa inom. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om tjänsten! Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare kraft- och fjärrvärmeteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare kraft- och fjärrvärmeteknik

Föreläsare inom VVS!
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och värmeteknik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu en person som har en bakgrund och gedigna kunskaper inom VVS. Kurser pågår så gott som heltid under hösten och berör sanitet, injustering och värmeteknik och i sin helhet - grundläggande vvs-teknik/montering. Det är en extra bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning alternativt är yrkesverksam inom området du vill föreläsa inom. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare inom VVS! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare inom VVS!

Föreläsare inom Sanitet!
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och värmeteknik. Vi söker nu en person som har en bakgrund och gedigna kunskaper inom Sanitet. Kursen startar relativt snart och pågår i 2 månader centralt i Stockholm. Det är en extra bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning alternativt är yrkesverksam inom området du vill föreläsa inom. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare inom Sanitet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare inom Sanitet!

Föreläsare inom anläggning?
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och värmeteknik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu en eller flera personer som har en bakgrund inom anläggningsbranschen. Vi letar bland annat efter föreläsare till kurser inom ämnena anläggningsproduktion, anläggningsteknik och liknande. Kurserna löper under hösten och fortsätter under våren med fortsättningsmöjligheter för rätta personer. Fokus på kurserna är att överföra kunskap inom dessa områden till studenterna. Det är en extra bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning alternativt är yrkesverksam inom området du vill föreläsa inom. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare inom anläggning? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare inom anläggning?

Utbildare inom Löneadministration!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Vi letar alltid efter nya kompetenser inom utbildningsdelen av företaget, där vi i huvudsak arbetar mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Områden vi utbildar inom är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker en person som är duktig på löneadministration. I kursen ingår att kunna förmedla kunskap om kollektivavtal, olika anställningsformer, skatt, arbetsgivaravgifter med mera. Du behöver ingen pedagogisk bakgrund men erfarenhet inom ämnet är ett måste. Kursen är planerad att gå från slutet av detta år med ett par veckor inpå nästa år. Vi tar ENDAST emot ansökan via mail!
Företag: Ackebrink
Ort: Trelleborg
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom Löneadministration! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom Löneadministration!

Föreläsare inom VA - VVS?
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och värmeteknik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu en eller flera personer som har en bakgrund inom VA och VVS (VVS-teknik, VA-projektering, Kyl/Värmeteknik mm). Kurserna som vi söker till startar först till våren. Fokus på kurserna är att överföra kunskap inom dessa områden till studenterna. Det är en extra bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning alternativt är yrkesverksam inom området du vill föreläsa inom. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Går kurserna bra finns alla chanser till förlängning. Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare inom VA - VVS? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare inom VA - VVS?

Föreläsa i Utförandemetoder &planerat underhåll?
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu efter en person som kan undervisa inom ämnet VA - Utförandemetoder och planerat underhåll. Kursen ska ge en förståelse för olika sätt och metoder samt när de olika metoderna ska användas vid underhål och underhållsplanering. Kursen är en 5veckorskurs hos en av våra kunder i Malmö under senare delen av hösten och början av nya året. Har du eget företag och vill jobba som underkonsult eller studerar och vill ha ett extraknäck passar detta dig utmärkt. Det är en bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning inom området du vill föreläsa inom. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap och kompetens. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om tjänsten! Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Malmö
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsa i Utförandemetoder &planerat underhåll? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsa i Utförandemetoder &planerat underhåll?

Utbildare inom EL i HBG sökes!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Vi letar alltid efter nya kompetenser inom utbildningsdelen av företaget, där vi i huvudsak arbetar mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Områden vi utbildar inom är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Just nu söker vi efter dig som kan hålla kurs i Elmaskiner & Kraftelektronik. Kurserna är planerad att gå under tidig vår hos kund i Helsingborg. Kursen skall ge de studerande god teoretisk kunskap om verkningssätt för olika typer av elmaskiner samt kunna utföra beräkningar och applikationsval för användning av elmaskiner. Pedagogisk-utbildning är inte ett krav utan erfarenheten är det viktigaste kravet. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap och kompetens. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi tar ENDAST emot ansökan via mail. Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Helsingborg
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom EL i HBG sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom EL i HBG sökes!

Utbildare i Utförandemetoder&planerat underhåll?
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu efter en person som kan undervisa inom ämnet VA - Utförandemetoder och planerat underhåll. Kursen ska ge en förståelse för olika sätt och metoder samt när de olika metoderna ska användas vid underhål och underhållsplanering. Kursen är en 5veckorskurs hos en av våra kunder under oktober-november. Har du eget företag och vill jobba som underkonsult eller studerar och vill ha ett extraknäck passar detta dig utmärkt. Det är en bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning inom området du vill föreläsa inom. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap och kompetens. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om tjänsten! Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Mölndal
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare i Utförandemetoder&planerat underhåll? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare i Utförandemetoder&planerat underhåll?

Föreläsare inom anläggningsteknik?
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och värmeteknik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu en person med bakgrund inom anläggningsbranschen. Kursen löper under hösten/vintern. Fokus på kurserna är att överföra kunskap inom dessa områden till de studerande. Kursen skall ge de studerande förståelse för VA-projektering i samband med anläggningsarbeten (mark/väg/VA) med hänsyn till geoteknik, geohydrologi, vägteknik, mätteknik mm. Det är en extra bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning alternativt är yrkesverksam inom området du vill föreläsa inom. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Går kurserna bra finns alla chanser till förlängning. Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Mölndal
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare inom anläggningsteknik? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare inom anläggningsteknik?

Front-end utvecklare (webb)?
Ackebrink Konsult AB söker front-end utvecklare (webb) med viss back-end kunskap till Stockholmsregionen. Ackebrink Konsult AB är ett stadigt växande konsultbolag med en gedigen verksamhet inom IT, webb, mobil och systemutveckling. Våra kunder verkar inom många spännande branscher så som telekom, spel, medicin, bank, energi och finans m.fl. Ackebrink Konsult AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Vår affärsidé är att effektivt leverera de bästa och mest lämpade konsulterna till våra kunder. Våra kunder fortsätter att fråga oss om duktiga tekniska konsulter! Därför söker vi nu flera front-end-utvecklare (med viss back-end kunskap) för spännande uppdrag under hösten 2013. Vi söker därför dig som har professionell erfarenhet inom något eller några av följande områden. JavaScript HTML5/XHTML CSS3 / CSS LESS Compass jQuery JSON Twitter Bootstrap Browseranpassningar Responsiv design WordPress Symfony Laravel Versionshanteringsverktyg, t.ex. Git, Subversion Behärskar du fler än fem av dessa är vi mycket intresserade av dig! Guldstjärna i kanten får du om du även behärskar något av följande: Java PHP Play Framework Python SQL Selenium Photoshop Objective-C Visual Studio C#/.NET Magento Scrum Kanban SEO Vem söker vi? Vi söker dig som har arbetat minst ett år som front-end utvecklare med viss förståelse för back-end. Du gillar att arbeta i team och kommer gärna med egna förslag om hur processer och projekt kan förbättras under resans gång. Vi vill gärna hitta likasinnade kollegor med glimten i ögat, som gärna vill dela med sig av sin kunskap och hänga med oss ut på en AW då och då. Ansökan Skicka in din ansökan till konsult@ackebrink.se så tar vi kontakt med dig snarast! Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. För mer information kontakta gärna Fredrik Lagerman på fredrik.lagerman@ackebrink.se
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Front-end utvecklare (webb)? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front-end utvecklare (webb)?

Utbildare inom ritningshantering sökes!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Vi letar alltid efter nya kompetenser inom utbildningsdelen av företaget, där vi i huvudsak arbetar mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Områden vi utbildar inom är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Nu söker vi dig som vill utbilda och lära ut Ritningshantering; dvs ritningar från olika yrkeskategorier. Efter kursen ska den studerande kunna jämföra och tolka ritningar från olika yrkeskategorier och peka ut eventuella kollisioner eller produktionsproblem som uppkommit i projekteringsfasen. Den studerande skall även kunna olika symboler och beteckningar. Du behöver inte ha någon pedagogisk bakgrund men erfarenhet inom yrket är ett måste. Kursen går hos kund under december/januari. Kunden är placerad centralt i Stockholm. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi tar ENDAST emot ansökan via mail. Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom ritningshantering sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom ritningshantering sökes!

Pigg utbildare till kurs Webbredaktör
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu en eller flera personer som har en bakgrund som Webbredaktör eller liknande och vill lära ut sin kunskap och hjälpa andra bli bättre! Vi letar efter dig som har kunskap inom något eller några av följande områden: Sociala medier Webbjournalistik Juridik & etik Projektmetodik inom sociala medier Fotografering, videofilmning och redigering CMS Vi försöker hitta det som våra kunder letar efter, både generell och specifik kunskap inom området. Vi kan alltid ta in gästföreläsare om det är något område du inte behärskar ovan. Det är en extra bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning inom området du vill föreläsa inom. Kurslängden är 80 timmar under två veckor med start nu under hösten. Vi hoppas på att kursen kommer att gå mer än en gång framöver, men det beror på antalet deltagare. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Pigg utbildare till kurs Webbredaktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pigg utbildare till kurs Webbredaktör

Pigg utbildare till kurs Webbredaktör
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu en eller flera personer som har en bakgrund som Webbredaktör eller liknande och vill lära ut sin kunskap och hjälpa andra bli bättre! Vi letar efter dig som har kunskap inom något eller några av följande områden: Sociala medier Webbjournalistik Juridik & etik Projektmetodik inom sociala medier Fotografering, videofilmning och redigering CMS Vi försöker hitta det som våra kunder letar efter, både generell och specifik kunskap inom området. Vi kan alltid ta in gästföreläsare om det är något område du inte behärskar ovan. Det är en extra bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning inom området du vill föreläsa inom. Kurslängden är 80 timmar under två veckor med start nu under hösten. Vi hoppas på att kursen kommer att gå mer än en gång framöver, men det beror på antalet deltagare. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Pigg utbildare till kurs Webbredaktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pigg utbildare till kurs Webbredaktör

Föreläsare i Styr- & reglerteknik?
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och värmeteknik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu en person som kan undervisa i Styr- & reglerteknik. Kursen löper under våren hos kund i norra Stockholm. Fokus på kurserna är att överföra kunskap inom dessa områden till de studerande. Kursen skall ge de studerande grundläggande kunskaper om funktionen hos och programmering av PLC-system, Styrteknik och realisering av styrfunktioner utgör en väsentlig del av kursen. Deltagarna skall dessutom gå igenom felsökning och få fördjupade kunskaper inom automation. Det är en extra bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning alternativt är yrkesverksam inom området du vill föreläsa inom. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Går kurserna bra finns alla chanser till förlängning. Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare i Styr- & reglerteknik? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare i Styr- & reglerteknik?

Föreläsare i Underhållsteknik?
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och värmeteknik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu en person som kan undervisa i Underhållsteknik. Kursen går under 3 heldagar sent på våren hos kund i norra Stockholm. Fokus på kurserna är att överföra kunskap inom dessa områden till de studerande. Kursen skall ge de studerande kunskaper om vanliga fel hos olika kulverttyper och vilka underhållsåtgärder som bör vidtas för att undvika driftavbrott. Kännedom om nätuppbyggnad, kapacitet, vanliga fel samt kontrollrutiner. Kunskaper om felsökning efter schema i ventilationsutrustning och kunskaper om föreskrifter för drift och underhåll av elutrustning. Det är en extra bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning alternativt är yrkesverksam inom området du vill föreläsa inom. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Går kurserna bra finns alla chanser till förlängning. Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare i Underhållsteknik? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare i Underhållsteknik?

Pigg Konsultchef sökes!
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning, från Malmö till Luleå. Vi letar ständigt efter bra utbildare inom de områden vi utbildar i, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Vi söker nu en person som vill hjälpa oss att ta hand om våra existerande utbildare och hjälpa oss hitta nya i rollen som Konsultchef. Arbetsuppgifterna inkluderar: - Matcha kurser mot utbildare - Ha kontakt med kunder och utbildare - Stötta och hjälpa våra utbildare samt anordna konsultträffar - Följa upp kursleveranser och utvärderingar - Annonsera, dra i nätverk och rekrytera nya utbildare - Administration såsom konsultprofiler, avtal till utbildare och introduktionsdokument. - Samarbeta med resten av teamet på utbildningssidan Du kommer att ingå i ett team med tre andra personer som arbetar tillsammans för att hantera våra mellan 250-300 kurser per år, ca 70 utbildare och en geografisk spridning från Malmö till Luleå. Jobbet kommer att inkludera resor lite då och då. Vårt trevliga kontor ligger i Nacka och vi delar det med byrådelen av företaget, i dagsläget är vi totalt 16 personer. Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av rekrytering, personalhantering och gärna även utbildning. Det är ett plus i kanten om du har utbildat tidigare eller har erfarenhet av yrkeshögskola. Som person är du ödmjuk, driven, social och kan ta de svåra besluten när så krävs. Du gillar att arbeta med människor, ta nya kontakter och om det behövs är du på plats i Göteborg i nästa vecka med glimten i ögat. Datorvana är ett absolut krav. Vi ser fram emot att hitta vår nya underbara kollega snart! Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via e-post.
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Pigg Konsultchef sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pigg Konsultchef sökes!

Utbildare inom WPF sökes!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Vi letar alltid efter nya kompetenser inom utbildningsdelen av företaget, där vi i huvudsak arbetar mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Områden vi utbildar inom är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker en person som är duktig Windows Presentation Fundation och vill utbilda andra i det. Kursen hålls veckorna 44-49 nu hösten 2013. Du behöver ingen pedagogisk bakgrund men erfarenhet inom ämnet är ett måste. Vi tar ENDAST emot ansökan via mail och då vi är mitt uppe i planeringen inför hösten så kan det dröja ett tag innan vi hör av oss! Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom WPF sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom WPF sökes!

Föreläsare inom anläggning?
Ackebrink AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Vi letar ständigt efter bra föreläsare och utbildare inom de områden vi utbildar inom, vilket är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och värmeteknik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu en eller flera personer som har en bakgrund inom anläggningsbranschen. Vi letar bland annat efter föreläsare till kurser inom ämnena anläggningsteknik, sprängteknik, mätteknik, materiallära. Kurserna löper under hösten och under våren. Fokus på kurserna är att överföra kunskap inom dessa områden till de studerande. Vi har flertalet kunder som beställer kurser inom området, de flesta centralt i Stockholm. Det är en extra bonus om du har vana vid att undervisa/föreläsa, har branschkunskap, är flexibel och älskar att arbeta med människor. Du behöver inte ha en pedagogisk utbildning men vi ser gärna att du har en utbildning alternativt är yrkesverksam inom området du vill föreläsa inom. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. Går kurserna bra finns alla chanser till förlängning. Om du nu inte har just den här kompetensen men kan något annat av ämnena som vi är verksamma inom, skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Föreläsare inom anläggning? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föreläsare inom anläggning?

Utbildare i Anläggningsteknik
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Vi letar alltid efter nya kompetenser inom utbildningsdelen av företaget, där vi i huvudsak arbetar mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Områden vi utbildar inom är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker nu efter en anläggare som kan hålla en kurs i anläggningsteknik veckorna 8-11 2014 cirka 12 timmar i veckan. Kursen skall ge de studerande förståelse för VA-projektering i samband med anläggningsarbeten (mark/väg/VA) med hänsyn till geoteknik, geohydrologi, vägteknik, mätteknik mm.? Du behöver inte vara pedagogiskt utbildad utan bara ha intresse av att lära ut samt ha erfarenhet inom yrket. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi tar endast emot ansökan via mail! Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Mölndal
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare i Anläggningsteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare i Anläggningsteknik

Utbildare inom Webb- & apputveckling!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Vi letar alltid efter nya kompetenser inom utbildningsdelen av företaget, där vi i huvudsak arbetar mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Områden vi utbildar inom är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker en person som är en duktig webb- och applikationsutvecklare för en kurs till våren, veckorna 9-15 cirka 16 timmar i veckan. Vi behöver dig som kan alla eller flera språk av följande: .NET, PHP, JavaScript, HTML, CSS, Mobil webb, MySQL, MSSQL och C#. Du behöver ingen pedagogisk bakgrund men erfarenhet inom ämnet är ett måste. Vi tar ENDAST emot ansökan via mail och då vi är mitt uppe i planeringen inför hösten så kan det dröja ett tag innan vi hör av oss! Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Luleå
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare inom Webb- & apputveckling! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare inom Webb- & apputveckling!

Frontend-utvecklare till Konsultuppdrag
Ackebrink Konsult AB söker front-end utvecklare (webb) med viss back-end kunskap till Stockholmsregionen. Ackebrink Konsult AB är ett stadigt växande konsultbolag med en gedigen verksamhet inom IT, webb, mobil och systemutveckling. Våra kunder verkar inom många spännande branscher så som telekom, spel, medicin, bank, energi och finans m.fl. Ackebrink Konsult AB är ett bolag med utveckling som ledord; av individer, system och verksamheter. Vår affärsidé är att effektivt leverera de bästa och mest lämpade konsulterna till våra kunder. Våra kunder fortsätter att fråga oss om duktiga tekniska konsulter! Därför söker vi nu flera front-end-utvecklare (med viss back-end kunskap) för spännande uppdrag under hösten 2013. Vi söker därför dig som har professionell erfarenhet inom något eller några av följande områden. JavaScript HTML5/XHTML CSS3 / CSS LESS Compass jQuery JSON Twitter Bootstrap Browseranpassningar Responsiv design WordPress Symfony Laravel Versionshanteringsverktyg, t.ex. Git, Subversion Behärskar du fler än fem av dessa är vi mycket intresserade av dig! Guldstjärna i kanten får du om du även behärskar något av följande: Java PHP Play Framework Python SQL Selenium Photoshop Objective-C Visual Studio C#/.NET Magento Scrum Kanban SEO Vem söker vi? Vi söker dig som har arbetat minst ett år som front-end utvecklare med viss förståelse för back-end. Du gillar att arbeta i team och kommer gärna med egna förslag om hur processer och projekt kan förbättras under resans gång. Vi vill gärna hitta likasinnade kollegor med glimten i ögat, som gärna vill dela med sig av sin kunskap och hänga med oss ut på en AW då och då. Ansökan Skicka in din ansökan till konsult@ackebrink.se så tar vi kontakt med dig snarast! Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökan via mail. För mer information kontakta gärna Fredrik Lagerman på fredrik.lagerman@ackebrink.se
Företag: Ackebrink
Ort: Malmö
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Frontend-utvecklare till Konsultuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frontend-utvecklare till Konsultuppdrag

Utbildare i tillämpning av innehållshantering!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Vi letar alltid efter nya kompetenser inom utbildningsdelen av företaget, där vi i huvudsak arbetar mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Områden vi utbildar inom är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Vi söker en person som är bra på att tillämpa olika innehållshanteringssystem för att förenkla kollaborativa webbplatser och vill lära ut detta till andra. Du behöver kunna språk så som: .NET, PHP, EpiServer, Wordpress och Drupal. Du behöver ingen pedagogisk bakgrund men erfarenhet inom ämnet är ett måste. Vi tar ENDAST emot ansökan via mail och då vi är mitt uppe i planeringen inför hösten så kan det dröja ett tag innan vi hör av oss! Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Luleå
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare i tillämpning av innehållshantering! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare i tillämpning av innehållshantering!

Utbildare i koncernredovisning!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Vi letar alltid efter nya kompetenser inom utbildningsdelen av företaget, där vi i huvudsak arbetar mot yrkeshögskolor med vuxna människor som befinner sig i utbildning. Områden vi utbildar inom är allt mellan himmel och jord, från teknik, projektledning och ekonomi till sprängteknik och matematik. Eftersom våra kunder uppskattar det vi gör växer vi och behöver därför bli fler. Nu söker vi dig som vill utbilda andra i koncernredovisning för en kurs nu i vinter. Kursen är planerad att gå av stapeln veckorna 50-01 och är på totalt fem dagar. Efter avslutad kurs ska de studerande veta vad en koncern är och vad som ingår i grundläggande koncernredovisning. Du behöver inte ha någon pedagogisk bakgrund men erfarenhet inom yrket är ett måste. Vi vill gärna ha någon med just glimten i ögat, någon som letar efter ett härligt gäng att arbeta med och tycker om att utbyta kunskap, kompetens och kanske även en afterwork någon gång då och då. Vi som idag arbetar på Ackebrink är väldigt olika som personer men gemensamt är att vi alla arbetar mot samma mål och vill samma saker; utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi tar ENDAST emot ansökan via mail! Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan ändå!
Företag: Ackebrink
Ort: Lidköping
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildare i koncernredovisning! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildare i koncernredovisning!

Glad datoranvändare som vill utbilda?
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor i utbildning. Vi söker nu efter dig som kan utbilda i office paketet och grundläggande datoranvändning. Kurserna är allt i från ett par dagar till ett par veckor så det är bra om du är lite flexibel. Vad vi söker: ? Duktig excel-användare är ett plus ? Relevant branschvana ? Förmåga att förmedla kunskapen med glimten i ögat ? Strukturerad och organiserad i sitt arbete och datavana ? Erfarenhet från att utbilda/föreläsa är meriterande Alla våra utbildare genomgår innan kursstart en lärarintroduktion, där vi går igenom vad som förväntas av dig som utbildare. Vi hjälper dig även med att planera din första kurs samt med kursmaterial från tidigare kurser. Vi ger även tips, råd och stöd på vägen. Idag levererar vi, Ackebrink utbildning, upp mot 250 kurser per år. Våra kunder finns idag från Luleå i norr till Malmö i söder och kurser som efterfrågas är allt mellan himmel och jord; projektledning och ekonomi till sprängteknik, VA-teknik och matematik. Vi växer i genomsnitt med ca 30% per år eftersom våra kunder uppskattar det vi gör. Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan till oss. Vi tar endast emot ansökan via mail!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Glad datoranvändare som vill utbilda? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glad datoranvändare som vill utbilda?

Pigg telekomutbildare sökes!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor i utbildning. Vi söker nu efter dig som kan utbilda blivande i telekom-projektörer. Utbildningen har särskilt fokus på telenätets uppbyggnad och projektering med fokus på fiber- och mobila nät och även kopparnät. Vad vi söker: * Kunskap inom telenät; fiber-, mobil- och kopparnät * Relevant branschvana * Gärna kunna oika stödsystem såsom nice eller CAD * Förmåga att förmedla kunskapen med glimten i ögat * Strukturerad och organiserad i sitt arbete och datavana * Erfarenhet från att utbilda/föreläsa är meriterande Alla våra utbildare genomgår innan kursstart en lärarintroduktion, där vi går igenom vad som förväntas av dig som utbildare. Vi hjälper dig även med att planera din första kurs samt med kursmaterial från tidigare kurser. Vi ger även tips, råd och stöd på vägen. Idag levererar vi, Ackebrink utbildning, upp mot 250 kurser per år. Våra kunder finns idag från Luleå i norr till Malmö i söder och kurser som efterfrågas är allt mellan himmel och jord; projektledning och ekonomi till sprängteknik, VA-teknik och matematik. Vi växer i genomsnitt med ca 30% per år eftersom våra kunder uppskattar det vi gör. Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan till oss. Vi tar endast emot ansökan via mail!
Företag: Ackebrink
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Pigg telekomutbildare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pigg telekomutbildare sökes!

Pigg betongare sökes till Utbilningsuppdrag!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor i utbildning. Vi söker nu efter dig som kan utbilda andra i betongteknik för två kurser i just betongteknik till våren. Kurserna är planerade att gå 2 - 13 med reservation för schemaändringar. Vad vi söker: * Kunskap inom betongtillverkning, SKB, formbyggnad, hållfasts- och exponeringsklasser * Relevant branschvana * Gärna kunna hur nedbrytningen av betong påverkar miljön * Förmåga att förmedla kunskapen med glimten i ögat * Strukturerad och organiserad i sitt arbete och datavana * Erfarenhet från att utbilda/föreläsa är meriterande Alla våra utbildare genomgår innan kursstart en lärarintroduktion, där vi går igenom vad som förväntas av dig som utbildare. Vi hjälper dig även med att planera din första kurs samt med kursmaterial från tidigare kurser. Vi ger även tips, råd och stöd på vägen. Idag levererar vi, Ackebrink utbildning, upp mot 250 kurser per år. Våra kunder finns idag från Luleå i norr till Malmö i söder och kurser som efterfrågas är allt mellan himmel och jord; projektledning och ekonomi till sprängteknik, VA-teknik och matematik. Vi växer i genomsnitt med ca 30% per år eftersom våra kunder uppskattar det vi gör. Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan till oss. Vi tar endast emot ansökan via mail!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Pigg betongare sökes till Utbilningsuppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pigg betongare sökes till Utbilningsuppdrag!

Pigg utbildare i affärs-& lönesystem sökes!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor i utbildning. Vi söker nu efter dig som kan utbilda i Affärs- och lönesystem. Kursen skall ge de studerande kunskap i att använda ett affärssystem, öka förståelsen för affärssystems uppbyggnad och dess roll i organisationsutveckling. Kursen behandlar även lönesystem. Kursen går i Linköping under v. 7-17, på halvfart. Vad vi söker: * Kunskap om affärssystem (dess uppbyggnad och integrering i verksamheter) * Olika lönesystem, ex Visma, Heroma * Relevant branschvana * Förmåga att förmedla kunskapen med glimten i ögat * Strukturerad och organiserad i sitt arbete och datavana * Erfarenhet från att utbilda/föreläsa är meriterande Alla våra utbildare genomgår innan kursstart en utbildarintroduktion, där vi går igenom vad som förväntas av dig som utbildare. Vi hjälper dig även med att planera din första kurs samt med visst kursmaterial från tidigare kurser. Vi ger även tips, råd och stöd på vägen. Idag levererar vi, Ackebrink utbildning, upp mot 250 kurser per år. Våra kunder finns idag från Luleå i norr till Malmö i söder och kurser som efterfrågas är allt mellan himmel och jord; projektledning och ekonomi till sprängteknik, VA-teknik och matematik. Vi växer i genomsnitt med ca 30% per år eftersom våra kunder uppskattar det vi gör. Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan till oss. Vi tar endast emot ansökan via mail!
Företag: Ackebrink
Ort: Linköping
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Pigg utbildare i affärs-& lönesystem sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pigg utbildare i affärs-& lönesystem sökes!

Glad utbildare till kurs i Mobila System!
Ackebrink AB är ett bolag i ständig utveckling och rörelse med glädje som den största drivkraften. Inom utbildningsdelen av företaget arbetar vi i huvudsak mot yrkeshögskolor med vuxna människor i utbildning. Vi söker nu efter dig som kan utbilda andra i trådlösa kommunikation och VPN. Kursen är planerad att gå veckorna 51 - 02 med uppehåll över jul. Vad vi söker: * Kunskap inom trådlös kommunikation och installation * Kunna konfigurera virtuella privata nätverk * Relevant branschvana * Förmåga att förmedla kunskapen med glimten i ögat * Strukturerad och organiserad i sitt arbete och datavana * Erfarenhet från att utbilda/föreläsa är meriterande Alla våra utbildare genomgår innan kursstart en lärarintroduktion, där vi går igenom vad som förväntas av dig som utbildare. Vi hjälper dig även med att planera din första kurs samt med kursmaterial från tidigare kurser. Vi ger även tips, råd och stöd på vägen. Idag levererar vi, Ackebrink utbildning, upp mot 250 kurser per år. Våra kunder finns idag från Luleå i norr till Malmö i söder och kurser som efterfrågas är allt mellan himmel och jord; projektledning och ekonomi till sprängteknik, VA-teknik och matematik. Vi växer i genomsnitt med ca 30% per år eftersom våra kunder uppskattar det vi gör. Om du nu inte har just den här kompetensen men är grym på något annat skicka gärna in en ansökan till oss. Vi tar endast emot ansökan via mail!
Företag: Ackebrink
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Glad utbildare till kurs i Mobila System! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glad utbildare till kurs i Mobila System!


Sök lediga jobb Ackebrink

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se